Tjänster & lösningar från er IT-leverantör

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Tjänster & lösningar från er IT-leverantör"

Transkript

1 Tjänster & lösningar från er IT-leverantör Öppna och läs vad vi kan hjälpa ert företag med...

2 Om Forss Webservice AB Vi är ett familjeföretag i Katrineholm som erbjuder IT-relaterade tjänster och produkter såsom bl.a. webbhotell, e-post, domännamn, webbutveckling, företagsdatorer och serverlösningar. Verksamheten har bedrivits sedan februari 1998 och vi driftar idag tusentals svenska företags hemsidor och e-post. Vår affärsidé är att hjälpa kunder med såväl paketerade som skräddarsydda IT-tjänster för att underlätta kundens verksamhet på ett kostnadseffektivt sätt. Våra företagskunder uppskattar vår snabba och goda service. Med denna broschyr vill vi presentera våra tjänster och lösningar för er. Flera av våra tjänster erbjuds i hela landet, medan vissa är mer lämpliga lokalt i vårt närområde. Mattias Forss Verkställande Direktör Vasavägen RV52/Oppundavägen 62 Friggag. Torsg. Besöks- & postadress Telefon/fax Internet Forss Webservice AB Tel: Oppundavägen 62 Fax: Katrineholm Orgnr: Alla priser är exklusive moms. Reservation för feltryck. Prisexemplen är baserade på gällande priser under november Utgåva Varumärken tillhör respektive varumärkesinnehavare.

3 Webbpubliceringsverktyg Uppdatera er egen hemsida enkelt! Vårt egenutvecklade webbpubliceringsverktyg (CMS-system) används av våra kunder som snabbt och enkelt vill kunna uppdatera sin hemsida utan några kunskaper i HTML och annan typ av programmering. Redigeringen sker i ett mycket användarvänligt verktyg direkt i webbläsaren. Allt är på svenska och vi står för både dokumentation och support. Redigeringen görs med hjälp av ett verktygsfält likt bl.a. Offi ceprogram. Markera texten, klicka på verktyget för att skapa en länk, ändra färg eller varför inte göra texten fetstilt. Ni kan skapa nya sidor, lägga in bilder, byta ordning på sidor i menyn m.m. Med vårt webbpubliceringsverktyg kan ni ha en attraktiv webbplats med aktuell information utan att det kostar skjortan och massor av tid. Ta vara på tekniken och utnyttja den i er verksamhet! Pris 195 kr/mån Installationskostnad med ny eller befi ntlig design samt webbhotell tillkommer. Kontakta oss idag för gratis demo!

4 Webbhotell Vi ansvarar för drift av er hemsida och e-post endast 95 kr/mån Att erbjuda kraftfulla och driftssäkra webbhotellösningar har vi sysslat med sedan företaget grundades i början av Idag har vi hand om driften för tusentals företags hemsidor och e-post. E-posten på ert eget domännamn blir virusskyddad och spamfi ltrerad. Detta sparar ert företag både tid och minskar risken för problem. Vår utförliga statistiktjänst ger er möjlighet att utvärdera besöken på er hemsida. Se vilka undersidor som är mest besökta, vilka sidor som länkar till er och vilka sökord besökarna använt sig av. Webbhotellpaket Företag 100MB utrymme för hemsida 50st e-postkonton Viruskontrollerad e-post Filtrering av skräppost (spam) Webbmail Stöd för PHP5-skript Egen MySQL-databas Besöksstatistik Webbaserad kontrollpanel Fri support Pris 95 kr/mån 12 månaders avtal. Ingen startavgift. Domännamn.se.com.net.org.info.biz.nu.eu 120 kr/år (395 kr första året) 295 kr/år 295 kr/år 295 kr/år 295 kr/år 295 kr/år 395 kr/år (betalas för två år) 395 kr/år Sök efter lediga domännamn på vår hemsida

5 Webdesign / hemsidor Alla företag behöver ett ansikte utåt. I dagens läge har i princip varje hushåll och företag tillgång till Internet. Detta öppnar mycket stora möjligheter. Vår uppgift är att ge ert företag en plats på Internet. Vi erbjuder kompletta lösningar där ni får en snabbladdad lättnavigerad hemsida med en egen domänadress och webbhotellpaket. Hemsidorna vi gör optimeras på fl era sätt för att ni ska få så bra resultat som möjligt i sökmotorer. Vi arbetar nära våra kunder för att kunna reflektera över såväl våra som deras idéer, önskningar och synpunkter. Detta gör att vi erhåller ett resultat som båda är nöjda med. Referenser Se delen Webbproduktion på vår hemsida för referenser på tidigare utförda arbeten. Vår roll beskrivs och en länk till respektive sida fi nns. Uppdateringsverktyg De hemsidor vi producerar förses med ett uppdateringsverktyg som gör det enkelt för er som kund att uppdatera och underhålla hemsidan. Se föregående sida i denna broschyr för mer information. Standarder och tillgänglighet Vi följer i möjligaste mån alla standarder för utformning av hemsidor. Detta gör att hemsidan blir tillgänglig även för de med hjälpmedel för exempelvis synskadade. En hemsida som följer de standarder som fi nns visas också likadant på de flesta olika datorer. Vi uppdaterar även er befintliga hemsida Naturligtvis kan vi även hjälpa er med uppdatering av er befi ntliga hemsida.

6 Företagsdatorer Datorer från kr Vi säljer driftssäkra märkesdatorer med bra garantier När datorn är ett viktigt arbetsredskap i företaget måste utrustningen hållas fräsh. Vi rekommenderar att en dator byts efter cirka 3 år. Alla datorer vi säljer har minst tre års på platsen-garanti vilket innebär att garantireparationer vid hårdvarufel åtgärdas på plats nästa arbetsdag utan någon extra kostnad. Nu har en ny generation datorer kommit. Intels senaste 64-bitars prestandaprocessor Core2Duo med Microsofts nya operativsystem Vista. Ring oss direkt på för en offert! Tillbehör och kringutrustning Vi har ett stort utbud av tillbehör och kringutrustning.

7 Bärbar dator Behöver du en mobil och flexibel dator? En bärbar dator med trådlöst nätverk ger er en mobil och flexibel arbetsplats. Pris från kr Ring oss direkt på för en dagsaktuell offert! Tillbehör och kringutrustning Kingston USB-minne 1GB Pris 295 kr Dell platta TFT-skärmar 17tum för kr 19tum för kr Panda AntiVirus Glöm inte att ha ett uppdaterat skydd mot virus och spyware. Se nästa uppslag för mer information.

8 Serviceavtal Med våra serviceavtal får ert företag en extra IT-avdelning som effektivt hjälper er att hålla systemen i funktion. Då kan ni istället koncentrera er på kärnverksamheten. Vi hjälper er med helheten bestående av datorer, servrar, installationer, säkerhetslösningar och dokumentation. Om det skulle vara några problem så kommer vi ut till er inom avtalad tid. Våra serviceavtal kan tecknas med dygnet runt jour. Serviceavtal finns från 495 kr/mån och vårt timarvode är 495 kr. Konsultation Vi har en bred kompetens inom IT-området. Vår personal behärskar fl ertalet plattformar såsom Windows och UNIX/Linux. Många företags IT-personal använder oss som bollplank vid utveckling och förändring av företagens datasystem. Vi hjälper till med råd inom såväl hårdvara som mjukvara. Vi är speciellt inriktade på systemintegrering där fl era externa system inryms under en plattform. Komplettera er IT-personal med Forss Webservice ABs kompetens!

9 Datorsäkerhet Panda Internet Security 2007 Detta säkerhetspaket från Panda är inte bara ett antivirusprogram. Det har inbyggd brandvägg och skyddar bl.a. även mot spyware och phishingattacker. Se till att ert företag alltid har ett aktuellt säkerhetspaket. Vi är Panda Business Partner och säljer alla Pandas säkerhetslösningar Panda Internet Security 2007 (575 kr för 3 licenser) Panda AntiVirus + Firewall 2007 (395 kr för 3 lic.) Panda AntiVirus 2007 (295 kr för 2 licenser) Lösningar för nätverk med server Panda BusinesSecure & EnterpriSecure Kontakta oss idag för gratis demo! Batteribackup (UPS) Investera i en UPS för att säkerställa driften hos era servrar och viktiga arbetsdatorer. Glöm inte att byta ut era UPS:er eller dess batterier efter några år. I vårt utbud finns UPS:er till allt från enskilda datorer till hela serverhallar APC Back-UPS 500VA 330W Pris 895 kr APC Smart-UPS rackmonterad 2U 3000VA 2700W UPS Pris kr

10 Låt oss sköta driften av era servrar När ni anlitar oss som serverhotelleverantör får ni en driftssäker och kostnadseffektiv driftlösning. Ni behöver inte själva lägga tid, pengar och resurser på utrustning, infrastruktur och personal. Välj mellan tjänsterna Co-Location och Dedikerad server. Co-Location Co-Location innebär att ni placerar en av era servrar i vår serverhall. Vi ansvarar sedan för driften; Internetuppkoppling, el, klimatkontrollerad serverplats, infrastruktur m.m. Pris från 390 kr/mån Prisexemplet inkluderar drift av 1U-server, el och 0,5Mbit/s bandbredd. Dedikerad server Med tjänsten Dedikerad server hyr ni istället en server av oss som även denna placeras i vår serverhall. Pris från kr/mån Prisexemplet inkluderar rackmonterad Xeonserver, drift, el och 0,5Mbit/s bandbredd. Trygg placering nära kompetent personal Era servrar placeras i en trygg miljö optimerad för maximal driftssäkerhet. Vår personal finns tillgängliga för att hjälpa er med eventuella frågor. Exempel på lösningar vi driftar åt andra kunder Webbserver för en eller flera hemsidor (Linux eller Windows), e-postserver, e- handelslösningar, databasserver, egenutveckalde system med särskilda krav eller extranätssystem för planering/administration. Detta är bara exempel på vad våra kunder använt vårt serverhotell för. Vad är ett företags behov? Serverhotell

11 Webbutveckling Skräddarsydda lösningar När ni behöver en dynamisk webbplats eller ett internt webbaserat system hjälper vi er med helheten, allt från design och layout till funktion. Exempelvis integrering mot produktdatabas, koppling mot interna arbetssystem och utveckling av arbetsordersystem. Vi har många referenser på detta område. Vi har bland annat hjälpt våra kunder med arbetsordersystem, kvalitetssystem, planeringssystem, offerberäkningssystem och system för ärendehantering. Ett exempel på vad vi gjort för en av våra kunder Vårt företag framkallar digitalbilder via nätet och i butik. Jag kom i kontakt med Forss Webservice genom en av deras kunder. Vår dåvarande framkallningslösning var otillräcklig och vi saknade ett flertal funktioner, som exempelvis att kunna se miniatyrbilder från den lokala datorn vid uppladdning av bilder. Nu har vi kompletterat Framkalla.com med en tackkortstjänst inför julen Det som gjorde att vi valde ett system från Forss Webservice var möjligheten att integrera webblösningen med vårt fotolabb och på så sätt effektivisera en stor del av verksamheten. Vi har fått en leverantör som hjälper oss med helheten i form av både hårdvara som mjukvara. Leif Millestad Fotografen Millestad i Tranås AB

12 Besöks- & postadress Telefon/fax Internet Forss Webservice AB Tel: Oppundavägen 62 Fax: Katrineholm Orgnr: Alla priser är exklusive moms. Reservation för feltryck. Prisexemplen är baserade på gällande priser under november Utgåva Varumärken tillhör respektive varumärkesinnehavare.

HemsidaExpress. När du vill ha en professionell hemsida snyggt, snabbt och enkelt!

HemsidaExpress. När du vill ha en professionell hemsida snyggt, snabbt och enkelt! HemsidaExpress När du vill ha en professionell hemsida snyggt, snabbt och enkelt! Skaffa din egen identitet på nätet Välkommen till HemsidaExpress! Med HemsidaExpress kan du skapa egna hemsidor utan att

Läs mer

Survey&Report Produktblad

Survey&Report Produktblad Survey&Report Produktblad Survey&Report är ett webbaserat och flerspråkigt program som gör det enkelt att skapa professionella enkäter för undersökningar och utvärderingar. Du väljer frågor, utformar en

Läs mer

WebPublish. Sju fördelar med. WebPublish. Faktaproduktion och formgivning i ett - för smidigt arbete och ett lyckat resultat.

WebPublish. Sju fördelar med. WebPublish. Faktaproduktion och formgivning i ett - för smidigt arbete och ett lyckat resultat. WebPublish Faktaproduktion och formgivning i ett - för smidigt arbete och ett lyckat resultat. WebPublish är ett modernt och kraftfullt publiceringsverktyg som anpassas individuellt för varje organisation.

Läs mer

DÄCKDATA DET LEDANDE SYSTEMET FÖR DÄCKBRANSCHEN

DÄCKDATA DET LEDANDE SYSTEMET FÖR DÄCKBRANSCHEN DÄCKDATA FULL KONTROLL PÅ DÄCKHOTELLET PRISLISTOR & LEVERANTÖRER ALLTID ONLINE TIDBOKNING VIA INTERNET SMS-TJÄNST DET LEDANDE SYSTEMET FÖR DÄCKBRANSCHEN VÄLKOMMEN! Sedan jag startade Compilator för snart

Läs mer

LEGA ONLINE. Bli lönsammare med Lega Online. www.legaonline.se. - Sveriges största internetbaserade bokningssystem.

LEGA ONLINE. Bli lönsammare med Lega Online. www.legaonline.se. - Sveriges största internetbaserade bokningssystem. LEGA ONLINE - Sveriges största internetbaserade bokningssystem Bli lönsammare med Lega Online Tänk om alla dina bokningar, kunder och artiklar fanns samlade i ett system, med fullständig statistik och

Läs mer

Scanpix 5 RONDER FÖR FÖRETAG SOM VILL SPARA PENGAR.

Scanpix 5 RONDER FÖR FÖRETAG SOM VILL SPARA PENGAR. Scanpix 1 5 RONDER FÖR FÖRETAG SOM VILL SPARA PENGAR. 2 3 Scanpix TELE2 VS ONÖDIGT DYRT. VÄRLDENS ENKLASTE MATCH. Ja, det hela är faktiskt mycket enkelt. Tele2 erbjuder alla tjänster företag behöver för

Läs mer

Prislista Bredbandsbolaget

Prislista Bredbandsbolaget Sida 1 av 6 Prislista Bredbandsbolaget gäller från 22 februari 2012 Sida 2 av 6 Innehållsförteckning Innehållsförteckning... 2 DSL- Bredband Bas... 3 DSL - Bredband Premium... 3 Riks ADSL... 3 Bredband

Läs mer

Välkommen. Mia Irborg hälsar välkommen till ett nytt magasin, en ny koncern och en ny tid.

Välkommen. Mia Irborg hälsar välkommen till ett nytt magasin, en ny koncern och en ny tid. OITP 1 ETT MAGASIN FRÅN OFFICE IT-PARTNER Välkommen. Mia Irborg hälsar välkommen till ett nytt magasin, en ny koncern och en ny tid. JANUARI 2009 Kjell Gabrielsson berättar om hur du kan spara tid och

Läs mer

Prisförslag 2014-09-08

Prisförslag 2014-09-08 Prisförslag 2014-09-08 62 lägenheter 6 kommersiella lokaler BRF Dannemora Presentation av Bredbandsbolaget Bredbandsbolaget erbjuder bredband med höga hastigheter för bredband, tv, telefoni och andra tjänster.

Läs mer

Förord. Jag hoppas att du får mycket nytta av den här e-boken! Trevlig läsning! Tommy k Johansson

Förord. Jag hoppas att du får mycket nytta av den här e-boken! Trevlig läsning! Tommy k Johansson 1 Förord Har du någon gång drabbats av virus, trojaner, spyware, falska säkerhetsprogram eller andra former av bedrägerier, stölder och dataförstörelse? Då är du inte ensam. Marknaden för datorvirus och

Läs mer

Med kunden i fokus Kurshäfte 2011

Med kunden i fokus Kurshäfte 2011 Med kunden i fokus Kurshäfte 2011 Skylttextning Sälj mer med service! Praktisk butiksekonomi Skapa en egen hemsida Mera - sälj mer med service! Utveckla din befintliga hemsida Marknadsföring & marknadsplanering

Läs mer

Syns ni på sökmotorerna?

Syns ni på sökmotorerna? Syns ni på sökmotorerna? Internet är en av de snabbast växande reklamkanalerna just nu och allt fler företag riktar nu en allt större del av sin marknadsföring mot detta medie. Detta innebär att konkurrensen

Läs mer

Avisita Smart Tools. Vad ingår i Avisita Smart Tools?

Avisita Smart Tools. Vad ingår i Avisita Smart Tools? Avisita Smart Tools Avisita Smart Tools är precis som namnet antyder, en smart verktygslåda, som är anpassad för dig som driver en anläggning inom turism, logi, konferens och servicebranschen. Vi tillhandahåller

Läs mer

utikssystem RM/säljstöd rderhanteri anagement

utikssystem RM/säljstöd rderhanteri anagement Integration koppla samman andra program med s ekonomiprogram utikssystem RM/säljstöd rderhanteri anagement -handel We Tillverkning Lager ekonomiprogram E-handel Butik Lösningar från Spcs integrationspartners

Läs mer

TIME. Sju fördelar med TIME

TIME. Sju fördelar med TIME TIME du enkelt din version till att passa nya förhållanden. Du behöver alltså inte betala för mer än du behöver. Med TIME blir tidrapporteringen en rutin som alla snabbt kan lära sig att använda och uppskatta.

Läs mer

Panda. Antivirus Pro 2013. Snabbstartguide

Panda. Antivirus Pro 2013. Snabbstartguide Panda Antivirus Pro 2013 Snabbstartguide Viktigt! På cd-fodralet hittar du Aktiveringskoden som du aktiverar produkten med. Förvara den på ett säkert ställe. Om du köpte produkten på Internet, så har du

Läs mer

MOBILE OFFICE. Mötet på nätet. 10 ton

MOBILE OFFICE. Mötet på nätet. 10 ton Standardlogotype Logotype utan övertoningar. Används när färgantalet är begräsnat Pantone 307 EC Process C 100% M 0 % Y 0% K 27% Klarröd C 0% M 100 % Y 100% K 0% Pantone 308 EC Process C 100% M 0 % Y 0%

Läs mer

BusinessPhone kommunikationssystem För enkel kommunikation

BusinessPhone kommunikationssystem För enkel kommunikation BusinessPhone BusinessPhone kommunikationssystem För enkel kommunikation För små till medelstora företag 2 Bygger på förenklad kommunikation för dynamiska företag. Små och medelstora företag är ofta lika

Läs mer

Christer Johansson & Henrik Blomgren 31RCM1 11/30/2011

Christer Johansson & Henrik Blomgren 31RCM1 11/30/2011 2011 Christer Johansson & Henrik Blomgren 31RCM1 11/30/2011 Informations-modell Pingvinnet AB 1 Innehållsförteckning Informations-modell Pingvinnet AB... 3 Interna funktioner (personal)... 3 Samlad intelligens...

Läs mer

Drivna av en passion att utveckla våra kunder, har SuperOffice blivit en av Europas ledande leverantörer av CRM-lösningar.

Drivna av en passion att utveckla våra kunder, har SuperOffice blivit en av Europas ledande leverantörer av CRM-lösningar. Caesar CRM CRM på ditt sätt Drivna av en passion att utveckla våra kunder, har SuperOffice blivit en av Europas ledande leverantörer av CRM-lösningar. Vill du öka er försäljning, kundlojalitet och lönsamhet?

Läs mer

Öppet hus på Koneo i Gislaved torsdag 29 jan kl.10 00-17 00

Öppet hus på Koneo i Gislaved torsdag 29 jan kl.10 00-17 00 News! Nr 2 - januari 2009 Öppet hus på Koneo i Gislaved torsdag 29 jan kl.10 00-17 00 Vi erbjuder lösningar inom områdena IT, Telefoni, Dokumenthantering och Inredning och riktar oss till alla företag

Läs mer

Bekymmersfri IT-vardag

Bekymmersfri IT-vardag Bekymmersfri IT-vardag VD har ordet Långsiktighet, nytänkande och hög tillförlitlighet är kärnvärden för CoreIT Min och mina fantastiska medarbetares absoluta strävan är att CoreIT ska vara den bästa partnern

Läs mer

MICS CRM. utan att krångla till det! CRM - Säljstödssystem AGILE IT SVERIGE AB

MICS CRM. utan att krångla till det! CRM - Säljstödssystem AGILE IT SVERIGE AB MICS CRM - Säljstödssystem CRM utan att krångla till det! Marknadens mest logiska system! Företags information Personer på företagen. Händelser, dokument och E-mail på dina företag. All information på

Läs mer

Ett steg längre inom Print och IT

Ett steg längre inom Print och IT Ett steg längre inom Print och IT TDO som IT-partner. Alla företag är i behov av IT-kompetens, men det är inte alla företag som kan eller vill anställa en IT-specialist. Låt oss berätta hur vi kan ta över

Läs mer

www.ab.se En presentation av Aktiebolagstjänst Bilda Bolag Rådgivning, bolag och föreningar Domännamn & webbhotell Varumärken

www.ab.se En presentation av Aktiebolagstjänst Bilda Bolag Rådgivning, bolag och föreningar Domännamn & webbhotell Varumärken En presentation av Aktiebolagstjänst Bilda Bolag Rådgivning, bolag och föreningar Domännamn & webbhotell Varumärken Färdiga lagerbolag och nyregistrering Likvidation Håll drömmen vid liv. Vi lotsar dig.

Läs mer

Alla mediafiler Säkert på ett ställe

Alla mediafiler Säkert på ett ställe Alla mediafiler Säkert på ett ställe Total kontroll på all digital media Media Asset Management (MAM) kallas den arbetsprocess som syftar till att effektivisera och underlätta hantering av digital media

Läs mer

Uppdateramera. Tio tips för en bättre webbplats. PRODUKTIONSBYRÅ AB. 1 Krokedil Produktionsbyrå AB www.krokedil.se

Uppdateramera. Tio tips för en bättre webbplats. PRODUKTIONSBYRÅ AB. 1 Krokedil Produktionsbyrå AB www.krokedil.se Uppdateramera Tio tips för en bättre webbplats. PRODUKTIONSBYRÅ AB 1 Krokedil Produktionsbyrå AB www.krokedil.se Välkommen Här har vi samlat tio grundläggande tips som hjälper dig att skapa en effektivare,

Läs mer

Visma Enskild Firma. Bokföring utan kontoplan, debet eller kredit enklare kan det inte bli! allt för den enskilda firman!

Visma Enskild Firma. Bokföring utan kontoplan, debet eller kredit enklare kan det inte bli! allt för den enskilda firman! Visma Enskild Firma. Pris från 890:- (frakt och moms tillkommer). Bokföring utan kontoplan, debet eller kredit enklare kan det inte bli! Visma Enskild Firma allt för den enskilda firman! Nu kan du som

Läs mer

Att skicka fakturor. Fördjupning till dig som ska använda bankens Fakturaskrivare för e-fakturor och pappersfakturor via e-bokföring

Att skicka fakturor. Fördjupning till dig som ska använda bankens Fakturaskrivare för e-fakturor och pappersfakturor via e-bokföring Att skicka fakturor Fördjupning till dig som ska använda bankens Fakturaskrivare för e-fakturor och pappersfakturor via e-bokföring Välkommen! Att skicka kundfakturor via banken innebär ett effektivt sätt

Läs mer

Visma Avendo Ekonomi 40

Visma Avendo Ekonomi 40 Visma Avendo Ekonomi 40. Pris från 4.990:- (frakt och moms tillkommer). Det moderna ekonomiprogrammet Visma Avendo Ekonomi 40 Visma Avendo Ekonomi 40 passar lika bra för handelsföretag som för tjänsteföretag.

Läs mer