S:t Olofsbladet. Trevlig sommar. önskar vi alla våra läsare!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "S:t Olofsbladet. Trevlig sommar. önskar vi alla våra läsare!"

Transkript

1 S:t Olofsbladet Nr 2 / 2012 Nya i styrelsen Anna Karlsson Erik Lundmark Trevlig sommar önskar vi alla våra läsare! Lotta Santesson id senaste årsmötet i januari invaldes V tre nya medlemmar enligt ovan i styrelsen. Samtidigt avtackades, efter mångårigt styrelsearbete Cajsa Berglund, och Britt- Marie Djerf. Under det välbesökta mötet fick Cajsa, Britt-Marie samt Kerstin Gunnar Olle Eliasson mottaga föreningens förtjänsttecken. Avs.: SPF S:t Olof, Slottsgatan 134, , Norrköping Telefon: E-post: spfstolof@telia.com Bowling - ny aktivitet i S:t Olof I förra numret av S:t Olofsbladet gick vi ut med en förfrågan om det fanns intresse för bowling. Det fanns det och några hågade tog chansen att prova på, till en början i hallen på Hagagatan men sedan i Vilbergshallen där det fungerar mycket bra. Försöket slog så väl ut att det blir en fortsättning efter sommaren. Eva Johansson har också möjligheter att ordna med instruktör för intresserade och hoppas på god uppslutning. Intresserade anmäler sig till Eva Johansson, tfn , senast 15 augusti. Det går också bra att skicka e- post till: evaj78@gmail.com Cajsa Berglund, Britt-Marie Djerf, Kerstin Gunnar och Olle Eliasson VI BEHÖVER DIN E-POSTADRESS! För att få ut viktig information, nyheter, erbjudanden, påminnelser, S:t Olofsbladet m.m. behöver vi din e-postadress. Du kan meddela adressen via tfn eller föreningens e-postadress: spfstolof@telia.com Den som inte har någon e-postadress kommer även i fortsättningen att få allt med papperspost. Clara Larsson, som är en av dem som ser till att vi får något i oss i våra lokaler, visar hur man slår en strike. Clara, som inte bowlat tidigare, blev heltänd och hoppas att vi blir många som kommer att träffas på onsdagarna i höst och vinter. En av de allra flitigaste besökarna på våra arrangemang är Ruth Johansson. Denna pigga och paranta dam fyller 100 år den 13 augusti. Vi vill gratulera henne och hurrar från hela SPF S:t Olof! Meddela oss om Du har någon form av allergi då Du anmäler Dig till någon av våra aktiviteter.

2 2 S:t Olofsbladet SPF Mästerskap i Golf SPF S:t Olof anordnar Norrköpingsmästerskap i golf på NGK:s bana Klinga den 24 augusti 2012, med första start kl Självklart är även golfare från andra SPFföreningar i Norrköping välkomna. Mästerskapet spelas som slagtävling med en Dam- och en Herrklass. Startavgift för medlemmar i NGK 50 kr. Medlemmar i klubbar som har avtal med NGK betalar 200 kr inkl. greenfee. Övriga betalar 300 kr inkl. greenfee. Anmälan sker till vår tävlingsledare P-A Nordlund, e-post: per-arne.nordlund@comhem.se eller telefon Kom ihåg att ange namn, golf-id och Din SPF-förening Anmälan senast 20 augusti. Startlista publiceras fredagen 20 augusti kl Välkomna! Jan-Erik Lövbom SPF:s hemsidor Föreningens hemsidor har fått nytt utseende från slutet av maj. S:t Olofs hemsida hittar Du på och där kan Du läsa det mesta om våra program och annan information. På förbundets hemsida hittar Du Min sida, där Du kan se de uppgifter som är registrerade på Ditt medlemskort. Du loggar in med Ditt användarnamn, som är lika med Ditt personnummer, samt Ditt lösenord, som Du fick med Ditt nya medlemskort i april i år. T änk! Så fort vårterminen har gått, och så mycket roligt och trevligt vi gjort tillsammans i SPF S:t Olof. Nu kommer höstens program som jag hoppas ni kommer att gilla. Jag har varit och hälsat på SPF:s Förbundsstyrelse under två dagar i maj. Där kunde man konstatera att de stora frågorna som SPF kommer att kämpa för är Pensionernas utveckling, Vård och omsorg för äldre, och alla former av åldersdiskriminering. I höst kommer vår Kommun att påbörja arbetet att överta ansvaret för hemsjukvården från Landstinget. En mycket viktig reform som kommer att ha stor betydelse för oss äldre. Vi kommer att bevaka detta i KPR (Kommunala Pensionärsrådet) KPR kommer också att arbeta mycket med den framtida maten till äldre, så vi slipper maten från Sala. Jag är också helt övertygad om att genom att vara medlem i SPF och deltaga i alla våra aktiviteter, kommer vi att hålla oss unga och aktiva och stärka vår hälsa. Vi har nu många nya i vår styrelse och många andra som aktivt deltar i arbetet i S:t Olof, men vi saknar en kassör. Kassörsarbetet är inte så betungande, men det behövs en som kan jobbet och kan tänka sig att arbeta ihop med en mycket aktiv styrelse. Att vi har en bra utveckling i S:t Olof bevisas av att vi vann Distriktets rekryteringstävling genom att få flest nya medlemmar av alla Föreningar i Östergötland. Ha nu en skön sommar, så möts vi till hösten igen och har det trevligt tillsammans, hälsar och önskar Jan-Erik Vi gör Din resa till en upplevelse!

3 S:t Olofsbladet 3 STYRELSE OCH FUNKTIONÄRER 2012 E-postadresser finns på föreningens hemsida STYRELSE Ordförande Jan-Erik Lövbom Vice ordförande Anna Karlsson Sekreterare Eva-Britt Österlund Kassör Vakant Vice sekreterare Anita Frid Övriga ledamöter Margaretha Bergström Olle Eliasson Eric Lundmark Lotta Santesson Evy Thun REVISORER Bitten Johansson Ingegerd Lindqvist VALBEREDNING Caisa Berglund, sammankallande Stina Jakobsson Christer Bergström BOULE Gunnel Holst BOWLING Eva Johansson BRIDGE Britt-Louise Gustafsson, måndagar Bo Johansson, tisdagar Lillemor Schultz, onsdagar FOLKHÄLSOOMBUD Margareta Bergström GOLF Jan-Erik Lövbom HEMSIDA Olle Eliasson LINEDANCE Gunnel Holst Eva Johansson Gudrun Granberg LÄKEMEDEL Stina Jakobsson PENSIONÄRSPOLITIK KPR Caisa Berglund PENSIONÄRSPOLITIK LPR Jan-Erik Lövbom PRIFFE och CANASTA Gunnel Axelsson PROGRAMKOMMITTÉ Sammankallande Anita Frid REKRYTERINGSOMBUD Eva-Britt Österlund S:T OLOFSBLADET Ulf Santesson STUDIEOMBUD Lotta Santesson TRIVSELGRUPP Anna Karlsson Kerstin Gunnar Clara Larsson VRINNEVIPROMENADERNA Anita & Leif Winqvist ANNONSER Jan-Erik Lövbom MEDLEMSREGISTER Olle Eliasson Kansliet är öppet måndag - torsdag kl , adress: Slottsgatan 134 Tel: E-post till: spfstolof@telia.com Vi har stängt under sommaren, 11/6-15/8, samt jul- och nyårshelgerna

4 4 S:t Olofsbladet Spännande föredrag En dag i april fick vi besök i våra lokaler av psykiatrikern och deckarförfattaren Ulf Durling, som kåserade över detektivromaner i allmänhet och sina egna i synnerhet. Platsannons Hej! Vi har en väldigt duktig och arbetsvillig styrelse i SPF S:t Olof. En styrelse som lägger ner hela sin själ i att skapa trivsel, fina arrangemang och kämpar för att allt ska vara bra för de äldre i samhället. Vi kämpar också för att pensionärerna ska få sina rättmätiga pensioner, rättvis beskattning samt en god vård och omvårdnad på äldre dar. Vi saknar dock en viktig spelare i vårt lag (läs: styrelse) Vi saknar en kassör. De församlade lyssnade med spänning till olika mordgåtor och det var fler än en som hoppade till och trodde att det var en välregisserad del av föredraget då strömmen försvann och allt blev svart. Strömavbrottet drabbade inte bara oss utan flera kvarter i omgivningen. Ulf har senare hållit sitt löfte och skickat oss 221 lästips från Svenska Deckarakademin. Hör av Dig till Kansliet om Du vill ta del av spfstolof@telia.com Du som är kunnig på detta område och känner att det skulle vara en viktig insats för alla medlemmar i S:t Olof - hör av Dig till oss och hjälp oss med ekonomin. Vi i styrelsen och alla andra medlemmar skulle bli jätteglada! Hör av dej till vår ordförande Jan-Erik Lövbom, till vår vice ordförande Anna Karlsson eller till någon annan i styrelsen. Vi väntar på att få välkomna Dig! Våra telefonnummer hittar Du på sidan % PÅ TÅGRESOR! Kom till oss i SJ Resebutik i Norrköping (stationshuset) så berättar vi mer! Ta med ditt SPF medlemskort. Välkommen önskar Caroline med personal! Info om fullständiga villkor får du av oss i resebutiken. Anmäl Dig gärna per e-post till våra arrangemang med trevlig samvaro! Ny litteraturcirkel Är Du intresserad av litteratur och diskutera böckerna med andra likasinnade? För Dig startar vi den 24 september en cirkel under ledning av Christina Brusén och Du betalar bara 300 kr för att vara med 5 måndagar om 2 timmar. Anmälan senast 23 augusti. Förfrågningar till SPF kansli, tfn Avtalet med SJ förlängt igen! Hela året ut kan SPF-medlemmar i Norrköping åka billigt med SJ. Hos SJ:s Resebutik på Centralstationen får man 50 % rabatt på tågresor inom Sverige samt till Köpenhamn och Oslo, mot uppvispande av SPF:s medlemskort. Många SPF:are i Norrköping har tjänat in medlemsavgiften genom den fina tågrabatten! I Resebutiken kan man också beställa paket med hotell, teaterbiljetter, musikaler, hyrbil och taxi.

5 S:t Olofsbladet 5 OBS! Boka före 7 september och Du får200 kr rabatt per person

6 6 S:t Olofsbladet STUDIECIRKLAR HÖSTEN 2012 samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan, SV Anmälan till Studieförbundet Vuxenskolan senast på telefon , klockan 9-17, eller e-post Cirklar på Hemgården: Data grund + Internet 3 onsdagar, start 26 sept. 475 kr Sociala medier, Ipod/läsplatta 3 onsdagar 17.00, start 17 okt. 475 kr Bildredigering, nybörjare 3 tisdagar 17.00, start 25 sept. 475 kr Bildredigering, fortsättning 3 gånger, start 16 okt. 475 kr Vinkunskap med Marie Rönnlöf 5 ggr varannan vecka, start 25/9 550 kr Matlagning för herrar OBS! Anmälan till SPF 4 ggr, start 7 sept. 450 kr Cirklar i egen regi Stadsvandring Med start den 15 augusti arrangerar vi tre stadsvandringar med tema Arkitektur - Historia. Vandringen tar drygt 1 timme och vi går i tre olika områden i staden. Kostnad för hela serien 200 kr. Anmälan till S:t Olofs kansli tfn Läs och res! Vi inbjuder till några träffar under hösten/vintern då vi läser om Skagenmålarna, Skagen och Jylland. Vi skaffar oss kunskap om konstnärerna, museerna och Skagen genom böcker, bildspel och Internet. Med våra nyförvärvade lärdomar tar vi fram underlag för en resa, som vi våren 2013 anordnar tillsammans med Oscarssons Bussresor. Kostnad för cirkeln c:a 250 kr. Anmälan till S:t Olofs kansli, tfn Digitalkamera - grundkurs för nybörjare 3x3 studietimmar, måndagar kl Kursstart 10 september. Kostnad 100 kr. Anmälan till S:t Olofs kansli, tfn Dag Tid Aktivitet Lokal Ansvarig Måndag Tisdag Veckoruta där ingen lokal anges gäller S:t Olofs föreningslokal, Slottsgatan 134 Litteraturcirkel Bridge Öppet Hus Bridge Christina Brusén Britt-Louise Gustafsson Clara Larsson Kerstin Lindqvist Onsdag Vrinnevipromenad Boule(sommar) Line Dance nybörjare Bridge Bowling Torsdag Line Dance forts. Line Dance forts. Tjalvegården Folkparken Vilbergen Anita Winqvist Gunnel Holst Gudrun Granberg Lillemor Schultz Eva Johansson Gunnel Holst Eva Johansson Fredag Priffe och Canasta Gunnel Axelsson

7 S:t Olofsbladet 7 ARRANGEMANG HÖSTEN 2012 Augusti Fotosafari 9 augusti Tag med kameran och följ med på en fotvandring i några av stadens vackra parker. Vi samlas utanför S:t Olofs lokaler kl Vandringen går via Järnvägsparken - Karl Johans Park - Tuppenparken (ny) - Refvens grund - Strömparken - Hästskodammen till Knäppingsborg, där den avslutas. Under vandringen i de olika miljöerna tar vi bilder som vi senare ställer ut i SPF:s lokaler. Ingen kostnad - ingen förhandsanmälan. Med start 15 augusti kl arrangerar vi tre stadsvandringar med tema Arkitektur / Historia. Vandringen tar drygt 1 timme och vi går i tre olika områden i staden. Kostnad för hela serien 200 kr. Anmälan till Anna, tfn augusti, torsdag kl Surströmming med tillbehör i lokalen. Som alternativ kommer t.ex. sill att finnas. Tag gärna med Din egna lilla pärla! Kostnad 80 kr. Obligatorisk anmälan till SPF tfn September 13 september, torsdag kl i lokalen Caro Anz visar Kläder för kvinnan var dag.kläder från danska Jensen, Intown, Micka, Zizzi och Cisco. Smycken från Lotta design. Väskor och sjalar från Cocos. Efter visningen kan Du köpa snygga kvalitetskläder, smycken och väskor till bra priser. Kostnad endast 100 kr inkl. mousserande vin och exotisk fruktbuffé. Anmälan till SPF , senast den 7 september. 27 september, torsdag kl Vadstena Slott, Distriktets 35års jubileum. Festligheterna börjar med en visning av slottet och riksarkivet, därefter lunch och musikunderhållning. Beräknad sluttid kl Kostnad 310 kr. Anmälan till SPF senast den 20 september Oktober 11 oktober, torsdag kl Studiebesök i vårt fina Rådhus där Gunnar Bredin tar emot och visar de berömda gobelängerna och plenisalen m.m. Samling på Rådhustorget kl Anmäl Dig gärna via e-post till spfstolof@telia.com Visningen tar c:a 1 timme och därefter dricker vi kaffe till självkostnadspris. Anmälan till SPF tfn , senast 8 oktober 18 oktober, torsdag kl Sopplunch i lokalen Tag med en vän, granne eller släkting. Vi informerar om SPF och S:t Olof och varför man skall bli medlem i sta ns roligaste pensionärsförening. Tag tillfället i akt att träffa vänner och bekanta under ett par timmar och samtidigt äta en enkel lunch. Kostnad 40 kr - gästerna blir bjudna. Anmälan till SPF tel , senast 16 oktober. 25 oktober, torsdag kl Pubafton i lokalen Mats Gripenblad underhåller med sin suveräna tolkning av Frank Sinatra. Själva stämmer vi upp i en eller annan allsång. Lotterier med fina priser, något gott att äta samt ett glas vin ingår i kostnaden 100 kr. Anmälan till SPF tfn , senast 22 oktober. November 8 november, torsdag kl i lokalen Vi träffas i lokalen och lyssnar till Silviasyster Gunilla Lang och Demensutvecklare Pia Georgsson Asp som informerar om Demenssjukdomar och vården i vårt Landsting. Kostnad 50 kr, inkl. kaffe och ostfralla. Anmälan till SPF tfn november, torsdag kl Sopplunch - se 18 oktober ovan. Anmälan till SPF tfn , senast 13 november. 22 november, torsdag kl i lokalen Mikael Åberg, Norrk. kommun kommer till vår lokal och talar över ämnet Norrk. Framtid och Visioner, bebyggelsen på Saltängen och vad som händer runt Strömmen. Kostnad 50 kr - inkl. kaffe och Saltängsbulle. Anmälan till SPF tfn , senast 19 november December 6 december, torsdag kl i lokalen. Traditionsenligt inleder vi julen med gröt, skinksmörgås och kaffe. En musikklass från Hagaskolan bjuder oss på en första julstämning med sång och luciatåg. Kostnad 80 kr. Anmälan till SPF tfn , senast 3 december.

8 Avsändare: Pensionärsföreningen S:t Olof Slottsgatan Norrköping B

S:t Olofs-bladet. Trevlig sommar önskar vi alla våra läsare! 50 % PÅ TÅGRESOR! Har synen förändrats? Nya i styrelsen. Var med i årets fototävling

S:t Olofs-bladet. Trevlig sommar önskar vi alla våra läsare! 50 % PÅ TÅGRESOR! Har synen förändrats? Nya i styrelsen. Var med i årets fototävling S:t Olofs-bladet Nr 2 / 2011 Trevlig sommar önskar vi alla våra läsare! Nya i styrelsen Margaretha Bergström Eva-Britt Österlund Var med i årets fototävling Läs allt om tävlingen på sid. 2, gå ut och fota

Läs mer

S:t Olofsbladet. Fototävlingen 2011 avgjord. Kallelse till Årsmöte 2011 50 % PÅ TÅGRESOR!

S:t Olofsbladet. Fototävlingen 2011 avgjord. Kallelse till Årsmöte 2011 50 % PÅ TÅGRESOR! S:t Olofsbladet Nr 1 2012 Gott Nytt År önskar vi alla våra läsare! Fototävlingen 2011 avgjord Åtta amatörfotografer hade lämnat in bilder till de tre klasserna. De 15 bilderna har varit utställda i ett

Läs mer

Vi gör din röst hörd!

Vi gör din röst hörd! Vi gör din röst hörd! SPF bevakar dina intressen! - Har du tänkt på hur du vill du bo när du blir äldre? - Tycker du att det är rättvist att arbete och pension beskattas olika? - Vet du att i genomsnitt

Läs mer

Bodekull. Program SPF Bodekull i Karlshamn. Vårt kansli. Karlshamn

Bodekull. Program SPF Bodekull i Karlshamn. Vårt kansli. Karlshamn Bodekull Karlshamn Program 2018 SPF Bodekull i Karlshamn SPF Bodekull i Karlshamn är en ideell förening som är öppen för alla pensionärer. Den är helt opolitisk, religiöst neutral och vill ta vara på pensionärernas

Läs mer

Bodekull. Program SPF Bodekull i Karlshamn. Vårt kansli. Karlshamn

Bodekull. Program SPF Bodekull i Karlshamn. Vårt kansli. Karlshamn Bodekull Karlshamn Program 2017 SPF Bodekull i Karlshamn SPF Bodekull i Karlshamn är en ideell förening som är öppen för alla pensionärer. Den är helt opolitisk, religiöst neutral och vill ta vara på pensionärernas

Läs mer

Ett aktivt liv. Studiecirklar

Ett aktivt liv. Studiecirklar Ett aktivt liv Det är hälsofrämjande att delta i föreningslivet. SPF Seniorerna genomför sociala aktiviteter på alla nivåer t.ex. promenader, resor, konserter och studiecirklar. Studiecirklar Sju goda

Läs mer

ÖSTRA BLEKINGE Program vår och höst 2019

ÖSTRA BLEKINGE Program vår och höst 2019 ÖSTRA BLEKINGE Program vår och höst 2019 Foto KEA Hemsida: www.spfseniorerna.se/ostrablekinge V i samarbetar med Möten och Träffar för alla medlemmar Alltid kl 14.00 - om inget annat anges!! TEMA-träffar:

Läs mer

S:t Olofsbladet. Trevlig sommar. önskar vi alla våra läsare! S:t Olof fyller 35 år! Läs på sid. 7 om det festliga firandet.

S:t Olofsbladet. Trevlig sommar. önskar vi alla våra läsare! S:t Olof fyller 35 år! Läs på sid. 7 om det festliga firandet. S:t Olofsbladet Nr 2 / 2013 Nya i styrelsen Trevlig sommar önskar vi alla våra läsare! S:t Olof fyller 35 år! Läs på sid. 7 om det festliga firandet Platser kvar Rhen - Mosel! Vid årsmötet i januari fick

Läs mer

Program våren I vår inbjuder vi till: Studiebesök hos Charkmans Besök på Spårvagnsmuséet Sommaravslutning på Kronhjortsgården

Program våren I vår inbjuder vi till: Studiebesök hos Charkmans Besök på Spårvagnsmuséet Sommaravslutning på Kronhjortsgården Program våren 2019 I vår inbjuder vi till: Studiebesök hos Charkmans Besök på Spårvagnsmuséet Sommaravslutning på Kronhjortsgården Pg 444699-3 Bråbo SPF Månadsmöten. Blå Salen, Ättetorpskyrkan kl 14.00

Läs mer

ÖSTRA BLEKINGE. Program hösten Foto: KEA. Hemsida: V i samarbetar med

ÖSTRA BLEKINGE. Program hösten Foto: KEA. Hemsida:   V i samarbetar med ÖSTRA BLEKINGE Program hösten 2018 Foto: KEA Hemsida: www.spfseniorerna.se/ostrablekinge V i samarbetar med Möten och Träffar för alla medlemmar. Alltid kl 14.00 - om inget annat anges!! Tematräffar: SPF-lokalen,

Läs mer

Program. januari maj Här är vårterminens program med en blandning av information, intressanta föredrag, aktiviteter och studiecirklar.

Program. januari maj Här är vårterminens program med en blandning av information, intressanta föredrag, aktiviteter och studiecirklar. Program januari maj 2017 Här är vårterminens program med en blandning av information, intressanta föredrag, aktiviteter och studiecirklar. På våra månadsmöten serveras kaffe med tillbehör till självkostnadspris.

Läs mer

VARMT VÄLKOMNA I VÅR GEMENSKAP!

VARMT VÄLKOMNA I VÅR GEMENSKAP! Lokalförening 0357 Klubb 77 Oskarshamn Bankgiro 5445-2040 Slottsgatan 15, 572 42 Oskarshamn Postadress: Södra Långgatan 11C, 572 55 Oskarshamn PROGRAM hösten 2013 Våra sammankomster hålls i ODD Fellows

Läs mer

FUB verksamhet Våren 2014

FUB verksamhet Våren 2014 FUB verksamhet Våren 2014 Bad Vi disponerar Herrljunga Simhall, där lilla bassängen är extra uppvärmd. Separata duschrum finns och tag med fikapengar. Start: Onsdag 15 januari Tid: kl. 18.30 20.00 Plats:

Läs mer

SPF Seniorerna Trosas MÅNADSBREV MARS 2019

SPF Seniorerna Trosas MÅNADSBREV MARS 2019 1 av 5 2019-02-27 20:06 SPF Seniorerna Trosas MÅNADSBREV MARS 2019 Om du inte önskar få vårt månadsbrev med beskrivning av månadens aktiviteter så är det bara att meddela oss detta på spfseniorerna.trosa@gmail.com

Läs mer

Program. september december 2017

Program. september december 2017 Program september december 2017 Detta är höstterminens program med en blandning av information, intressanta föredrag, aktiviteter och studiecirklar. På våra månadsmöten serveras kaffe med tillbehör till

Läs mer

PRO-Skellefteå. Program hösten 2013 och våren Vår föreningslokal det s.k. PRO-huset är belägen på Kanalgatan 6.(f.d.

PRO-Skellefteå. Program hösten 2013 och våren Vår föreningslokal det s.k. PRO-huset är belägen på Kanalgatan 6.(f.d. PRO-Skellefteå Program hösten 2013 och våren 2014 Vår föreningslokal det s.k. PRO-huset är belägen på Kanalgatan 6.(f.d. gamla seminariet) Vi vill med vår verksamhet stimulera våra medlemmar till aktiviteter

Läs mer

Medlemsavgiften betalas från och med nu in till Riksförbundet. Därför får du ingen PlusGiro-avi med programmet i fortsättningen.

Medlemsavgiften betalas från och med nu in till Riksförbundet. Därför får du ingen PlusGiro-avi med programmet i fortsättningen. Adress Vårvädersvägen 4 D, 22227 Lund Expeditionstid onsdag 10.00 12.00. Vi har sommarstängt 22/6 17/8 Telefon 046 211 49 90 E-post info@lund.hjart-lung.se PlusGiro 13 58 61 3 Nyhet! Medlemsavgiften betalas

Läs mer

VERKSAMHETS- BERÄTTELSE SPF SENIORERNA SKÄRHOLMEN 2016

VERKSAMHETS- BERÄTTELSE SPF SENIORERNA SKÄRHOLMEN 2016 VERKSAMHETS- BERÄTTELSE SPF SENIORERNA SKÄRHOLMEN 2016 VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2016 STYRELSEN har under året haft följande sammansättning: Ordförande Vice ordförande Sekreterare Kassör Ledamöter Medlemssekreterare

Läs mer

Program våren 2015. Foto: Britt Tellow

Program våren 2015. Foto: Britt Tellow Program våren 2015 Foto: Britt Tellow Tag vara på livet det går inte i repris! Vi träffas på våra månadsmöten i Carl Johans församlingshem som ligger intill Carl Johans kyrka, Kyrkoplan 1 Känn dig varmt

Läs mer

SPF Högsboseniorerna. Foto Sia Magnusson

SPF Högsboseniorerna. Foto Sia Magnusson SPF Högsboseniorerna Foto Sia Magnusson PROGRAM VÅREN 2014 Göteborg i januari 2014 Hjärtligt välkomna till ett nytt verksamhetsår! Vi fortsätter att ha våra månadsmöten på onsdagar. Vi startar klockan

Läs mer

SPF Högsboseniorerna. Foto Sia Magnusson

SPF Högsboseniorerna. Foto Sia Magnusson SPF Högsboseniorerna Foto Sia Magnusson PROGRAM HÖSTEN 2014 Göteborg i augusti 2014 Hjärtligt välkomna tillbaka efter sommaruppehållet! Hoppas att ni alla kunnat njuta av den sköna sommaren. En i mitt

Läs mer

Västre Jär. Studier & aktiviteter. gör en annan värld möjlig!

Västre Jär. Studier & aktiviteter. gör en annan värld möjlig! Västre Jär Studier & aktiviteter 2014 1 gör en annan värld möjlig! Västre Jär 2014, ännu ett nytt år med studiecirklar, kulturarrangemang och folkbildning i samarbete med ABF Sydvästra Skåne. Luta dig

Läs mer

Kära medlemmar! Månadsträffar Tegeraluncher. Ändringar i programmet och nya händelser IT-kunskap

Kära medlemmar! Månadsträffar Tegeraluncher. Ändringar i programmet och nya händelser IT-kunskap Kära medlemmar! Vilken härlig höst vi har att se fram emot. Dels för att vi får träffas och umgås igen naturligtvis, men också för att vi får möjlighet att både inspireras och glädjas av det rika utbud

Läs mer

Fyrbodals-Nytt. Fyrbodals Fibromyalgiförening. Nr 1, våren 2016 Årgång 2

Fyrbodals-Nytt. Fyrbodals Fibromyalgiförening. Nr 1, våren 2016 Årgång 2 Fyrbodals-Nytt Fyrbodals Fibromyalgiförening Nr 1, våren 2016 Årgång 2 Fyrbodals-Nytt nr 2 våren 2016 Hej alla medlemmar! Vi hoppas att ni alla har haft en bra höst och en skön och avkopplande julledighet!

Läs mer

PRO-Skellefteå. Vår föreningslokal det s.k. PRO-huset är belägen på Kanalgatan 6.(f.d. gamla seminariet)

PRO-Skellefteå. Vår föreningslokal det s.k. PRO-huset är belägen på Kanalgatan 6.(f.d. gamla seminariet) PRO-Skellefteå Program hösten 2014 och våren 2015 Vår föreningslokal det s.k. PRO-huset är belägen på Kanalgatan 6.(f.d. gamla seminariet) Vi vill med vår verksamhet stimulera våra medlemmar till aktiviteter

Läs mer

Nya Cirkelledare Trivselafton Siv, Magnus, Kersti & Kjell Kaffeträff Christina Dahlqvist

Nya Cirkelledare Trivselafton Siv, Magnus, Kersti & Kjell Kaffeträff Christina Dahlqvist Nytt Reseombud Majvor Hansson Nya Cirkelledare Trivselafton Siv, Magnus, Kersti & Kjell Kaffeträff Christina Dahlqvist Cirklar och övrig verksamhet Vi finns i PRO-lokalen, Varmfrontsgatan 23. Intresseanmälan

Läs mer

SPF-NYTT 2009-4. Falubygden INFÖR VINTERN 2009-10. (Foto: Lennart Ekman)

SPF-NYTT 2009-4. Falubygden INFÖR VINTERN 2009-10. (Foto: Lennart Ekman) SPF-NYTT 2009-4 Falubygden INFÖR VINTERN 2009-10 (Foto: Lennart Ekman) Styrelse Ordförande: Vice ordf: Kassör: Sekreterare: Vice sekr: Ledamöter: Ersättare: Karin Michols 253 98 Barbro Andréason 147 72

Läs mer

Program Hösten SPF Lundby Höstprogram 2018

Program Hösten SPF Lundby Höstprogram 2018 1 Program Hösten 2018 2 Program för våra månadsmöten Månadsmötena börjar kl.12.00 tredje torsdagen i månaden i Samlingslokalen Granngården, Wieselgrensgatan 11, våning 2, hiss finns. (Buss 31 hållplats

Läs mer

Medlemsblad NR: 3 2013

Medlemsblad NR: 3 2013 Medlemsblad NR: 3 2013 Styrelsen önskar en GOD JUL & ETT GOTT NYTT ÅR Hoppas ni har haft en skön höst och förvinter trots storm, regn, snö & kyla men över naturens lagar kan vi inte styra. Vi får alltid

Läs mer

Bilaga. STUDIEPROGRAM för VÅREN 2015 DE FLESTA AV VÅRENS CIRKLAR 2015 STARTAR I VECKA 6. Anmälningstiden för vårens cirklar, se respektive cirkel

Bilaga. STUDIEPROGRAM för VÅREN 2015 DE FLESTA AV VÅRENS CIRKLAR 2015 STARTAR I VECKA 6. Anmälningstiden för vårens cirklar, se respektive cirkel Bilaga STUDIEPROGRAM för VÅREN 2015 Nytta, Nöje och Hälsa i samarbete med ABF DE FLESTA AV VÅRENS CIRKLAR 2015 STARTAR I VECKA 6 Anmälningstiden för vårens cirklar, se respektive cirkel STUDIEKOMMITTÉ

Läs mer

Varabygden. Program. April April Vi samarbetar med

Varabygden. Program. April April Vi samarbetar med Varabygden Program April 2018 - April 2019 Vi samarbetar med Våra resor 2018 17 maj Huttla 12 juni Besöker vi Cloettas affär, Bergs slussar, Gamla Linköping, Vadstena klosterkyrka och Huskvarna 23 juli

Läs mer

50- o 60-talen är aktuella, liksom studiebesök på Länsmuseet. Matlagning-boule-canasta. Det blir Lucia i år också!

50- o 60-talen är aktuella, liksom studiebesök på Länsmuseet. Matlagning-boule-canasta. Det blir Lucia i år också! Höstens program 2015 Gävle Vi har hört dom förut - men dom kommer igen Två Gävle-kändisar som har mycket att berätta! 50- o 60-talen är aktuella, liksom studiebesök på Länsmuseet. Matlagning-boule-canasta.

Läs mer

S:t Olofsbladet. Gott Nytt År. Kallelse till Årsmöte. önskar vi alla våra läsare!

S:t Olofsbladet. Gott Nytt År. Kallelse till Årsmöte. önskar vi alla våra läsare! S:t Olofsbladet Nr 1 / 2013 Gott Nytt År önskar vi alla våra läsare! Kallelse till Årsmöte Tisdagen den 29 januari 2013 håller SPF S:t Olof sitt årsmöte. Vi bjuder på kaffe och underhållning. Mer info

Läs mer

Veckobrev nr 38 (18 september-24 september) Då var det dags igen. Månadsmöte/ Grödinge Bygdegård

Veckobrev nr 38 (18 september-24 september) Då var det dags igen. Månadsmöte/ Grödinge Bygdegård Veckobrev nr 38 (18 september-24 september) 2017 Då var det dags igen Månadsmöte/ Grödinge Bygdegård Ståtliga svampar Onsdagen den 20 september kl. 12.00 Med ord och bild presenterar Botkyrka Teaterförening

Läs mer

VARMT VÄLKOMNA I VÅR GEMENSKAP!

VARMT VÄLKOMNA I VÅR GEMENSKAP! Lokalförening 0357 Klubb 77 Oskarshamn Bankgiro 5445-2040 PROGRAM hösten 2012 Våra sammankomster hålls i Hantverkslokalen kl. 14.oo Slottsgatan plan 3 första och tredje onsdagen i månaden om ej annat anges.

Läs mer

Program Våren SPF Seniorerna Lundby Vårprogram 2019

Program Våren SPF Seniorerna Lundby Vårprogram 2019 1 Program Våren 2019 2 Program för våra månadsmöten Vi träffas på våra månadsmöten den tredje torsdagen i månaden, kl 12.00. Vi träffas i Samlingslokalen Granngården, Wieselgrensgatan 11, våning 2, hiss

Läs mer

Programblad Vår - Sommar 2015

Programblad Vår - Sommar 2015 Föreningslokal: E-mail: Eskilsgatan 8 A, 432 45 Varberg Telefon: 0340-62 79 78, info@varberg.hjart-lung.se Hemsida: www.hjart-lung.se/varberg Bankgiro: 681-1376 Medlemsavgift 150: - per år, faktureras

Läs mer

KARLSTAD CENTRUM PROGRAM Dina förmåner som medlem

KARLSTAD CENTRUM PROGRAM Dina förmåner som medlem KARLSTAD CENTRUM PROGRAM 2019 Dina förmåner som medlem Rätt att delta i vår förenings samtliga aktiviteter Tidningen Pensionären - 9 nummer PRO Mervärde rabatter Rabatt på SJ och Ålandsfärjorna Försäkringar

Läs mer

PROGRAM ÅGÅRDEN. Öppet Hus och telefontid: Telefon 0302-135 75 måndagar 10.00 13.00

PROGRAM ÅGÅRDEN. Öppet Hus och telefontid: Telefon 0302-135 75 måndagar 10.00 13.00 Hösten 2015 PROGRAM Våren 2016 ÅGÅRDEN Öppet Hus och telefontid: Telefon 0302-135 75 måndagar 10.00 13.00 Föreningsmöten (Se sid. 3) Möteslokal: Missionskyrkan, Lerum. Mötestid: 3:dje onsdagen i månaden

Läs mer

Du och alla andra är HJÄRTLIGT VÄLKOMNA till oss i höst.

Du och alla andra är HJÄRTLIGT VÄLKOMNA till oss i höst. Adress Hjärt- och Lungsjukas Förening i Lund MO Vårvädersvägen 4 D 22227 Lund Expeditionstid onsdag 10.00 12.00 Telefon 046 211 49 90 E-post info@lund.hjart-lung.se PlusGiro 13 58 61 3 Kontakt Eva Sjödahl

Läs mer

HEMSLÖJDSBLADET Nr 1 Februari 2013

HEMSLÖJDSBLADET Nr 1 Februari 2013 HEMSLÖJDSBLADET Nr 1 Februari 2013 Ansvarig utgivare Birgítta Mauritzon STYRELSEN Telefon Ordförande Olle Laurell 532 552 74 Vice ordförande Else Eklöf 550 670 28 Sekreterare Birgitta Mauritzon 730 31

Läs mer

SPF Sydporten, Hörnefors

SPF Sydporten, Hörnefors SPF Sydporten, Hörnefors Verksamhetsplan 2015 2 Verksamhetsplan för Sydporten under 2015 förblir och skall vara Kamratskap, Trevnad och Samhörighet. Vår ambition är att ta vara på medlemmarnas önskemål

Läs mer

Ordförande Magnus Brattström Kassör Christina Dahlqvist

Ordförande Magnus Brattström Kassör Christina Dahlqvist Styrelse Ordinarie Ordförande Magnus Brattström 070-551 73 50 magne53.mbm@gmail.com Sekreterare Anita Nyström 070-618 94 48 anita.nystrom1@gmail.com Kassör Christina Dahlqvist 070-692 15 46 christina.dahlqvist@bredband.net

Läs mer

Programblad Vår - Sommar 2014

Programblad Vår - Sommar 2014 Föreningslokal: E-mail: Eskilsgatan 8 A, 432 45 Varberg Telefon: 0340-62 79 78, info@varberg.hjart-lung.se Hemsida: www.hjart-lung.se/varberg Bankgiro: 681-1376 Medlemsavgift 150: - per år, faktureras

Läs mer

KULLABYGDENS PENSIONÄRSFÖRENING SPF 176 HÖGANÄS MEDLEMSBLAD

KULLABYGDENS PENSIONÄRSFÖRENING SPF 176 HÖGANÄS MEDLEMSBLAD KULLABYGDENS PENSIONÄRSFÖRENING SPF 176 HÖGANÄS MEDLEMSBLAD september, oktober, november 2014 Utflykt till Fredriksdal Fredriksdal är mycket på samma gång: vidsträckt park, friluftsmuseum, teaterscen,

Läs mer

Medelpunkten. en social mötesplats för seniorer och frivilliga. Humlorna från Veberöd underhåller den 12 maj kl.14.00 Maj 2014

Medelpunkten. en social mötesplats för seniorer och frivilliga. Humlorna från Veberöd underhåller den 12 maj kl.14.00 Maj 2014 1 Medelpunkten en social mötesplats för seniorer och frivilliga Humlorna från Veberöd underhåller den 12 maj kl.14.00 Maj 2014 1 Foto Taina Ahola ANSLAGSTAVLAN Ört och Kryddcafé Kom på vårt första Ört

Läs mer

PROGRAM HÖSTEN Foto Sia Magnusson

PROGRAM HÖSTEN Foto Sia Magnusson PROGRAM HÖSTEN 2015 Foto Sia Magnusson Göteborg i augusti 2015 Hjärtligt välkomna tillbaka efter sommaruppehållet! Hoppas att ni alla kunnat njuta av sommaren. Vi hoppas också att ni har möjlighet att

Läs mer

FUB verksamhet hösten 2013

FUB verksamhet hösten 2013 FUB verksamhet hösten 2013 Bad Vi disponerar Herrljunga Simhall, där lilla bassängen är extra uppvärmd. Separata duschrum finnes och tag med fikapengar. Start: Onsdag 11 september Tid: kl. 18.30 20.00

Läs mer

Vice ordförande, Webbansvarig, Trafikombud. Ansvarig för underhållning vid månadsmöten. Arne Nilsson, Eva Ekerén Kristensson och Marianne Jungbeck

Vice ordförande, Webbansvarig, Trafikombud. Ansvarig för underhållning vid månadsmöten. Arne Nilsson, Eva Ekerén Kristensson och Marianne Jungbeck SPF Seniorerna Jägersro Malmö 2016 01 02 1(5) Verksamhetsberättelse för år 2015 Styrelsen Styrelsen för SPF Seniorerna Jägersro Malmö, avd. 883, får härmed avge sin verksamhetsberättelse för år 2015. Anita

Läs mer

SPF-NYTT Falubygden INFÖR VINTERN

SPF-NYTT Falubygden INFÖR VINTERN SPF-NYTT 2008-4 Falubygden INFÖR VINTERN 2008-9 Allhelgonatid vid Skogskapellet (foto: Sven-Erik Ejeborg) Styrelse: Ordförande Vice ordf Kassör Sekreterare Ledamöter Ersättare Karin Michols Barbro Andréason

Läs mer

Verksamhetsberättelse SPF Skärholmen 2008

Verksamhetsberättelse SPF Skärholmen 2008 Verksamhetsberättelse SPF Skärholmen 2008 VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2008 2 STYRELSEN har under året haft följande sammansättning: Ordförande Vice ordförande Kassör + medlemssekreterare Sekreterare + vice

Läs mer

Bilaga. STUDIEPROGRAM för HÖSTEN 2015 DE FLESTA AV HÖSTENS CIRKLAR 2015 STARTAR I VECKA 34. Anmälningstiden för höstens cirklar, se respektive cirkel

Bilaga. STUDIEPROGRAM för HÖSTEN 2015 DE FLESTA AV HÖSTENS CIRKLAR 2015 STARTAR I VECKA 34. Anmälningstiden för höstens cirklar, se respektive cirkel Bilaga STUDIEPROGRAM för HÖSTEN 2015 Nytta, Nöje och Hälsa i samarbete med ABF DE FLESTA AV HÖSTENS CIRKLAR 2015 STARTAR I VECKA 34 Anmälningstiden för höstens cirklar, se respektive cirkel STUDIEKOMMITTÉ

Läs mer

Veckobrev nr 37 (10 september - 16 september) 2018

Veckobrev nr 37 (10 september - 16 september) 2018 Veckobrev nr 37 (10 september - 16 september) 2018 Nu har ni alla förhoppningsvis fått höstens program Vi förväntar oss att ni kommer att vara flitiga besökare till all våra aktiviteter, ett sätt att visa

Läs mer

Furulund / Våren 2019 PENSIONÄRERNA HAR SIN EGEN FOLKRÖRELSE VÄLKOMMEN DU OCKSÅ. Öppet hus torsdagar mellan

Furulund / Våren 2019 PENSIONÄRERNA HAR SIN EGEN FOLKRÖRELSE VÄLKOMMEN DU OCKSÅ. Öppet hus torsdagar mellan Furulund 2018 / Våren 2019 PENSIONÄRERNA HAR SIN EGEN FOLKRÖRELSE Öppet hus torsdagar mellan 10. 00-11. 30 (ej juli) Här finns det alltid någon från styrelsen som tar sig tid till att lyssna på dina idéer,

Läs mer

Hos SJ köper du resa, boende och biljetter till olika evenemang. Resor och upplevelser för nyfikna

Hos SJ köper du resa, boende och biljetter till olika evenemang. Resor och upplevelser för nyfikna Hos SJ köper du resa, boende och biljetter till olika evenemang Resor och upplevelser för nyfikna Tåget - det bekväma sättet att uppleva SJ erbjuder ett trivsamt sätt att resa för alla åldrar. Oavsett

Läs mer

BJÖRKEKÄRR. Vårprogram SPF Seniorerna Björkekärr. har månadsmöten andra torsdagen i månaden kl 16:00 på. Björkekärrshus

BJÖRKEKÄRR. Vårprogram SPF Seniorerna Björkekärr. har månadsmöten andra torsdagen i månaden kl 16:00 på. Björkekärrshus BJÖRKEKÄRR Vårprogram 2017 SPF Seniorerna Björkekärr har månadsmöten andra torsdagen i månaden kl 16:00 på Björkekärrshus Rosendalsgatan 10 i Björkekärr Alla är hjärtligt välkommna 1 Månadsmöten våren

Läs mer

Välkomna till årsmöte och vårkonferens 2009!

Välkomna till årsmöte och vårkonferens 2009! Välkomna till årsmöte och vårkonferens 2009! Länsteatrarna i Sverige och Folkteatern i Gävleborg bjuder in till vårkonferens i Gävle den 24 mars kl. 19.00 26 mars kl. 14.00 Årets vårmöte startar med en

Läs mer

Nynäshamn Studie- och Friskvårdsprogram hösten 2016 Studieorganisatör: Berit Åberg 070 744 82 91 Friskvårdsansvarig: Bo Elefalk 070 312 64 78 Studier måndagar Landskapscirkel Vi läser i höst om Hälsingland

Läs mer

Västre Jär. Studier & aktiviteter GÖR EN ANNAN VÄRLD MÖJLIG!

Västre Jär. Studier & aktiviteter GÖR EN ANNAN VÄRLD MÖJLIG! Västre Jär Studier & aktiviteter 2016 1 GÖR EN ANNAN VÄRLD MÖJLIG! Västre Jär 2016 ännu ett år med studiecirklar, kulturarrangemang och folkbildning i samarbete med ABF Sydvästra Skåne. Var så god - luta

Läs mer

PROGRAM FÖR TIDEN AUGUSTI 2012 JANUARI 2013

PROGRAM FÖR TIDEN AUGUSTI 2012 JANUARI 2013 PROGRAM FÖR TIDEN AUGUSTI 2012 JANUARI 2013 STYRELSEN VÄLKOMNAR ALLA MEDLEMMAR ATT DELTA I VÅRA PROGRAM OCH VERKSAMHETER Höstens verksamhet: Bingo-rally onsdagen den 15 augusti med start och mål vid vår

Läs mer

Veckobrev nr 15 (9 april-15 april) 2018

Veckobrev nr 15 (9 april-15 april) 2018 Veckobrev nr 15 (9 april-15 april) 2018 Hantverk- och datahjälp / den 11 april klockan 10-12. Välkomna till Malmtorpsvägen 25 med början den 24 januari kl. 10-12. Vi träffas vidare onsdagar 11/4 och 25/4.

Läs mer

Programblad Hösten 2016

Programblad Hösten 2016 Programblad Hösten 2016 Foto: Berit Ström INFLYTANDE - VALFRIHET - LIVSKVALITET ENSKEDE ÅRSTA Ordföranden har ordet Var så goda. Här serveras 2016 års höstprogram. Mycket välkomna till höstens aktiviteter

Läs mer

FÖRENINGSNYTT Allt för att få vara tillsammans

FÖRENINGSNYTT Allt för att få vara tillsammans PRO Täby Centrum Våren 2014 FÖRENINGSNYTT Allt för att få vara tillsammans Föreningsmöten Studiecirklar i samarbete med Friskvård Utflykter Föreningens adress PRO Täby Centrum, c/o Träffpunkten Åkerbyvägen

Läs mer

Hösten/Vintern

Hösten/Vintern SPF SKARA Hösten/Vintern 2018-19 Månadsmöten: I Missionskyrkans kyrksal kl. 14.00. Entrékostnad Anmälan, alltid senast måndag kväll till: Ann-Margret Thorslund, 0511 177 13. Meddela om Du vill ha eller

Läs mer

Programblad Höst och vinter 2018

Programblad Höst och vinter 2018 Föreningslokal: Eskilsgatan 8 A, 432 45 Varberg Telefon: 0340-62 79 78 Bankgiro: 681-1376 E-mail: Hemsida: info@varberg.hjart-lung.se www.hjart-lung.se/varberg Programblad Höst och vinter 2018 OBS! Kansliet

Läs mer

VÅREN -09 SPF SKUTAN VÄDDÖ. SKUTANNYTT www.spfskutanvaddo.se

VÅREN -09 SPF SKUTAN VÄDDÖ. SKUTANNYTT www.spfskutanvaddo.se 1 VÅREN -09 B ästa medlemmar! SPF SKUTANs nittonde årsmöte hölls 12 februari 2009! Av detta förstår vi att vi har att se fram mot ett 20-årsjubileum kommande år. Vår förening kom till under våren 1990.

Läs mer

Skeppsposten 2015:4 Programblad

Skeppsposten 2015:4 Programblad Lidingöskeppet Skeppsposten 2015:4 Programblad Engagemang Omtanke Värdighet Clementia hemtjänst Det privata alternativet i Lidingö sedan 2006 Clementia AB är det lilla hemtjänstföretaget i Lidingö som

Läs mer

SPF Seniorerna Trosas MÅNADSBREV JANUARI 2019

SPF Seniorerna Trosas MÅNADSBREV JANUARI 2019 Newsletter with the latest news. Problem viewing? View it in your browser. Unsubscribe? Click here. SPF Seniorerna Trosas MÅNADSBREV JANUARI 2019 Om du inte önskar få vårt månadsbrev med beskrivning av

Läs mer

HEMSLÖJDSBLADET Nr 2 Maj 2013

HEMSLÖJDSBLADET Nr 2 Maj 2013 HEMSLÖJDSBLADET Nr 2 Maj 2013 Ansvarig utgivare Birgítta Mauritzon STYRELSEN Telefon Ordförande Olle Laurell 532 552 74 Vice ordförande Else Eklöf 550 670 28 Sekreterare Birgitta Mauritzon 730 31 25 Vice

Läs mer

FRÄMJAR NYTT. Nr 2 2015 Jursla-Åby

FRÄMJAR NYTT. Nr 2 2015 Jursla-Åby FRÄMJAR NYTT Hej främjare, Härligt, nu är det dags igen för oss alla att komma ut i naturen. Svamp och bär är alltid roligt att plocka. Augusti började bra med svamp/bär men sedan blev det lite torrt.

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013, del 1

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013, del 1 Frösön VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2013, del 1 Styrelsen för SPF Frösön får härmed avge följande redogörelse för verksamhetsåret 2013. STYRELSE OCH FÖRTROENDEVALDA Ordförande Ingrid Borgström Vice ordförande

Läs mer

Vi jobbar för att livet som pensionär ska vara både roligare och mer utvecklande.

Vi jobbar för att livet som pensionär ska vara både roligare och mer utvecklande. 1 Skellefteå i december 2017 Välkommen till PRO Skellefteå under 2018! Alla pensionärer, oavsett ålder och bostadsort, är välkomna till PRO Skellefteå och alla aktiviteter. Har du, som redan är medlem,

Läs mer

Programblad Hösten 2019

Programblad Hösten 2019 Föreningslokal: E-mail: Eskilsgatan 8 A, 432 45 Varberg Telefon: 0340-62 79 78 info@varberg.hjart-lung.se Hemsida: Bankgiro: 681-1376 www.hjart-lung.se/varberg OBS! Kansliet är öppet på torsdagar kl. 10.00-11.00.

Läs mer

Salemveteranen Avdelning 267 av SPF

Salemveteranen Avdelning 267 av SPF Salemveteranen Avdelning 267 av SPF Program för 2009 2010 2009 augusti 18 Informationsmöte sid 3 augusti 25 Båtresa i S:t Annas skärgård sid 3 september 25-26 Grythyttan och Hjälmare kanal sid 4 oktober

Läs mer

31 jan. Vad händer i Piteå? Utvecklingen i Piteå Skoogs och Lindbäcks framtidsplaner på månadsmötet kl Lokal: Stadshotellet.

31 jan. Vad händer i Piteå? Utvecklingen i Piteå Skoogs och Lindbäcks framtidsplaner på månadsmötet kl Lokal: Stadshotellet. Klipp ut! Aktiviteter januari juli 2018 31 jan. Vad händer i Piteå? Utvecklingen i Piteå Skoogs och Lindbäcks framtidsplaner på månadsmötet kl.13.00. Lokal: Stadshotellet. 07 febr. Mitt liv i Norrbotten

Läs mer

Medlemsblad apr-juli 2007. april - maj - juni - juli. IDAHO 17 maj. Temakvällar. Vårmässan. Biokvällar. Sundsvall Pride

Medlemsblad apr-juli 2007. april - maj - juni - juli. IDAHO 17 maj. Temakvällar. Vårmässan. Biokvällar. Sundsvall Pride april - maj - juni - juli Medlemsblad apr-juli 2007 IDAHO 17 maj Temakvällar Vårmässan Biokvällar Sundsvall Pride Din förening Föreningslokal Besöksadress PinX Nybrogatan 29 Sundsvall Postadress Box 601

Läs mer

Ordflorande V ordforande. Sekreterare Kassör Ledamöter. Friskvård AivY Häll Boule Hörsel KPR. Program Arne Hag Resor Studier Syn.

Ordflorande V ordforande. Sekreterare Kassör Ledamöter. Friskvård AivY Häll Boule Hörsel KPR. Program Arne Hag Resor Studier Syn. SPF HUSBY VERKSAMHET SBERÄTTEL SE 20 1 4 Styrelsens sammansättning ör år 2014 Ordflorande V ordforande Sekreterare Kassör Ledamöter Arne Hag Inger Hag Sonja Joas Birgifra Hammarström Verksamhetsansvariga

Läs mer

PROGRAM SUNDSVALL RPG

PROGRAM SUNDSVALL RPG PROGRAM SUNDSVALL RPG VÅREN 2017 HUR ÄR DET EGENTLIGEN Finns det tre RPG-gemenskaper eller en? I RPG talar vi om tre storheter, som kan upplevas som tre skilda verksamheter: RPG riks, RPG distrikt och

Läs mer

Vad händer i Färgelanda? Oktober

Vad händer i Färgelanda? Oktober Vad händer i Färgelanda? Oktober Världens Barn Gala Torsdag 2 oktober kl. 18.30 Färgelanda Sporthall Lilla Bandet Jenny och Frank Margareta Haglund med familj DNA and The Cellarboys Färgelanda Judoklubb

Läs mer

MEDLEMSNYTT HÖSTEN 2014

MEDLEMSNYTT HÖSTEN 2014 MEDLEMSNYTT HÖSTEN 2014 PROGRAM HÖSTEN 2014 ÖPPET HUS: Forskarhjälp under hösten 2014 i släktforskarrummet, biblioteket, Vänersborg MÅNDAGAR 1/9, 15/9, 6/10, 20/10, 3/11, 17/11 kl 16-18. FÖREDRAG Onsdag

Läs mer

Matlagning 2 för herrar på tisdagar kl 14:00 17:00. Kortspel på onsdagar jämna veckor kl 13:00 18:00

Matlagning 2 för herrar på tisdagar kl 14:00 17:00. Kortspel på onsdagar jämna veckor kl 13:00 18:00 Matlagning 2 för herrar på tisdagar kl 14:00 17:00 Kortspel på onsdagar jämna veckor kl 13:00 18:00 Stavgång har flyttat tillbaks till lördagar kl 11:15 13:00 Cirklar och övrig verksamhet Vi finns i PRO-lokalen,

Läs mer

MÅNADSBLAD DECEMBER-16. Malmabergs Mötesplats. Släggargatan VÄSTERÅS Telefon:

MÅNADSBLAD DECEMBER-16. Malmabergs Mötesplats. Släggargatan VÄSTERÅS Telefon: MÅNADSBLAD DECEMBER-16 Malmabergs Mötesplats Släggargatan 3 723 37 VÄSTERÅS Telefon: 021-39 18 70 Veckoschema Malmabergs Mötesplats Måndagar Tvåänds-stickning 09.00-12.00 Internationella danser (Avslutning

Läs mer

VÅRPROGRAMMET Elisabet Brolin berättar om sina spännande resor i Ecuador och Galapagos öarna.

VÅRPROGRAMMET Elisabet Brolin berättar om sina spännande resor i Ecuador och Galapagos öarna. Huvudsta Klippgatan 8, 171 47 SOLNA pg 129756-3 Hemsida:pro.se/huvudsta E-post: huvudsta@pro.se VÅRPROGRAMMET 2019 MEDLEMSTRÄFFAR OBS! OBS! OBS! Medlemsträffarna är åter i Skoga äldrecentrum, på onsdagar,

Läs mer

Program Hösten 2014 S I D.1

Program Hösten 2014 S I D.1 Program Hösten 2014 S I D.1 Tomelilla och Simrishamn i maj 2014 Bästa medlemmar. Höstens program är här. Gå igenom det noga. Du kan ju missa något viktigt. Kom på våra aktiviteter och medlemsmöten, de

Läs mer

Aktiviteter augusti 2018-februari aug SPF Häggens golftävling

Aktiviteter augusti 2018-februari aug SPF Häggens golftävling Klipp ut! Aktiviteter augusti 2018-februari 2019 9 aug SPF Häggens golftävling 18 aug Mingelträff på Ångbryggeriet 22 aug Inför valet. Månadsmöte på Stadshotellet kl.13.00 28-29 aug Resa till Kiruna 12

Läs mer

Du och alla andra är HJÄRTLIGT VÄLKOMNA till oss i vår.

Du och alla andra är HJÄRTLIGT VÄLKOMNA till oss i vår. Adress Hjärt- och Lungsjukas Förening i Lund MO Vårvädersvägen 4 D 22227 Lund Expeditionstid onsdag 10.00 12.00 Telefon 046 211 49 90 E-post info@lund.hjart-lung.se PlusGiro 13 58 61 3 Kontakt under sommaren:

Läs mer

SPF Högsboseniorerna. Foto Sia Magnusson

SPF Högsboseniorerna. Foto Sia Magnusson SPF Högsboseniorerna Foto Sia Magnusson PROGRAM HÖSTEN 2013 Göteborg i augusti 2013 Hjärtligt välkomna tillbaka efter sommaruppehållet! Hoppas att ni alla kunnat njuta av den sköna sommaren. En i mitt

Läs mer

Aktiviteter juli december juli Bussresa i Pitebygden

Aktiviteter juli december juli Bussresa i Pitebygden Klipp ut! Aktiviteter juli december 2017 12 juli Bussresa i Pitebygden 10 aug SPF Häggens Golftävling 15-16 aug 2 dagars- resa till Kiruna (Kiruna i framtiden, Stadsomvandlingen, besök i gruvan) 30 aug

Läs mer

PRO Samorganisation Örebro. Verksamhetsberättelse 2014

PRO Samorganisation Örebro. Verksamhetsberättelse 2014 PRO Samorganisation Örebro Verksamhetsberättelse 2014 PRO Samorganisation i Örebro kommun Verksamhetsberättelse för 2014 Styrelsens sammansättning efter årsmötet 27 mars 2014 Ordinarie Ing-Britt Claesson

Läs mer

Hösten Möten, dans, resor, studier, fester, auktion, bingo, boule, gymnastik, påverkan m.m. Spara programmet!

Hösten Möten, dans, resor, studier, fester, auktion, bingo, boule, gymnastik, påverkan m.m. Spara programmet! Hösten 2016 Möten, dans, resor, studier, fester, auktion, bingo, boule, gymnastik, påverkan m.m. Spara programmet! 1 PRO-DANS Vallmogården 3 km norr om Malung. Lördagar 17-21 17 september Tång& C:o 19

Läs mer

RTP MALMÖ www.rtpmalmo.se Verksamheten första kvartalet 2008

RTP MALMÖ www.rtpmalmo.se Verksamheten första kvartalet 2008 RTP MALMÖ www.rtpmalmo.se Verksamheten första kvartalet 2008 1 Ordförande har ordet Inför 2008 har vi lyckats få mer bassängtid på 21:an, ortopedens rehab bassäng på UMAS. Varje måndag 17.00-19.00 och

Läs mer

31 jan. Vad händer i Piteå? Utvecklingen i Piteå Skoogs och Lindbäcks framtidsplaner på månadsmötet kl Lokal: Stadshotellet.

31 jan. Vad händer i Piteå? Utvecklingen i Piteå Skoogs och Lindbäcks framtidsplaner på månadsmötet kl Lokal: Stadshotellet. Klipp ut! Aktiviteter januari juli 2018 31 jan. Vad händer i Piteå? Utvecklingen i Piteå Skoogs och Lindbäcks framtidsplaner på månadsmötet kl.13.00. Lokal: Stadshotellet. 07 febr. Mitt liv i Norrbotten

Läs mer

Det händer hos oss! program. vår/sommar. Anhörigstödsverksamheten Omvårdnadsförvaltningen

Det händer hos oss! program. vår/sommar. Anhörigstödsverksamheten Omvårdnadsförvaltningen Det händer hos oss! program vår/sommar 2014 Anhörigstödsverksamheten Omvårdnadsförvaltningen Vem berörs av anhörigstöd? Kommunen erbjuder anhörigstöd till dig som ger stöd, hjälp eller omsorg till en person

Läs mer

SPF seniorerna Toarp Dalsjöfors Protokoll från Årsmöte den 12 febr 2018 i Toarps församlingshem

SPF seniorerna Toarp Dalsjöfors Protokoll från Årsmöte den 12 febr 2018 i Toarps församlingshem SPF seniorerna Toarp Dalsjöfors Protokoll från Årsmöte den 12 febr 2018 i Toarps församlingshem Inledning Ordförande Lars Åhman hälsade medlemmarna välkomna till årsmötet. Drygt 100 personer. Parentation

Läs mer

Fritidsaktiviteter. Cirklar och gruppverksamhet för personer med funktionsnedsättning hösten 2015. VÅRD- OCH OMSORGSKONTORET

Fritidsaktiviteter. Cirklar och gruppverksamhet för personer med funktionsnedsättning hösten 2015. VÅRD- OCH OMSORGSKONTORET Fritidsaktiviteter Cirklar och gruppverksamhet för personer med funktionsnedsättning hösten 2015. VÅRD- OCH OMSORGSKONTORET 2 (7) Fritid är viktigt! Med en aktiv fritid mår du bättre, orkar mer och känner

Läs mer

Fyrbodals-Nytt. Fyrbodals Fibromyalgiförening. Nr 1, våren 2017 Årgång 3

Fyrbodals-Nytt. Fyrbodals Fibromyalgiförening. Nr 1, våren 2017 Årgång 3 Fyrbodals-Nytt Fyrbodals Fibromyalgiförening Nr 1, våren 2017 Årgång 3 Fyrbodals-Nytt nr 1 våren 2017 Hej! Vi hoppas att ni alla har haft det lugnt och skönt i jul! Det är inte lönt att stressa, för det

Läs mer

KINDA SPF PROGRAM VÅR-SOMMAR 2018 VARMT VÄLKOMMEN!!!!!!

KINDA SPF PROGRAM VÅR-SOMMAR 2018 VARMT VÄLKOMMEN!!!!!! KINDA SPF PROGRAM VÅR-SOMMAR 2018 VARMT VÄLKOMMEN!!!!!! Tisdag 13 mars kl 13.30 Kättilstad församlingshem Vikten av en god munhälsa Information av tandhygienist från Folktandvården. Einar Samuelsson med

Läs mer

Föreningsuppgifter sid 3. Månadsmöten sid 4. Aktiviteter o Studiebesök sid 5-9. Annonser och sponsorer sid 10. Medlemansökan Sid 11.

Föreningsuppgifter sid 3. Månadsmöten sid 4. Aktiviteter o Studiebesök sid 5-9. Annonser och sponsorer sid 10. Medlemansökan Sid 11. PROGRAM VÅREN 2018 Välkomna till våra månadsmöten i Billdals kyrka och övriga aktiviteter. Under våren har vi ett späckat program med föredrag, underhållning, studieresor och mycket annat. 1 INNEHÅLL Föreningsuppgifter

Läs mer

Mötesprogram 2013 Teg

Mötesprogram 2013 Teg Mötesprogram 2013 Teg Styrelse PRO Teg 2013 Ordförande Stig Lundgren Kråkbärsvägen 15 C 77 62 28 stig.lundgren@teg.nu Stu.org/ V.Ord Ruben Åkerman Ö Kyrkogatan 65 B 530 81 ruben.akerman@hotmail.com Kassör

Läs mer

Du är välkommen till oss

Du är välkommen till oss HÖSTPROGRAMMET 2016 1 Du är välkommen till oss Hos oss kan du hitta någon att prata med, någon som lyssnar och som har samma erfarenheter av sjukdomen som du har. Det är medlemmarnas samlade livserfarenheter

Läs mer