Fakta om Hotel Rival

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Fakta om Hotel Rival"

Transkript

1 Fakta om Hotel Rival Hotel Rival i korthet Ett hotell med fyra stjärnor och fem hjärtan! Hotel Rival öppnade 1 september Stockholms första boutique hotell. 99 hotellrum, 194 bäddar. 2 sviter, 1 executive dubbel, 25 de luxe rum (twin/king), 31 superior rum (twin/queen), 36 standardrum (twin/queen), 4 enkelrum. Alla hotellrum är utrustade med 32 plasmaskärm, DVD/CD spelare, kabel för koppling mellan lap top och rummens högtalare, CD-skivor fast och trådlös internetuppkoppling, hårtork, strykjärn, strykbräda, safe och minibar. I sviterna 32 LCD-skärmar. Övriga faciliteter är parkeringsservice, 24hrs room service, skoputsning samt skjorttvätt över natten. DVD-filmbibliotek med över 140 titlar, för att gäster att låna utan kostnad. I sviter och balkongrum finns mellan 4-10 DVD-filmer permanent. Bar&Bistro, Cocktailbar, Café Rival, bageri. Rivals Salong med 700 konferensplatser samt fem konferensrum för 8-85 personer. VD, Caroline Eriksson. Hotel Rival AB, Mariatorget 3, Box 17525, Stockholm. Telefon Fax Hotel Rival är ett helägt dotterbolag till Benny Andersson Produktion AB som äger fastigheten. Historik 1937 invigdes biograf Rival vid Mariatorget i Stockholm. Byggnaden var ett tidigt kombinerat nöjesetablissemang som innehöll biograf, hotell, restaurang, konditori samt lägenheter. Kultur- och arkitekturhistoriska värden Byggnaden har ett stort samhällshistoriskt värde genom att vara ett av de första etablissemangen där skiftande nöjesutbud och bekvämligheter blandades. Hotellet, restaurangen med café, konditori och biograf var integrerade liksom bilverkstaden i källaren. Det fanns planer att kunna bygga om biografsalongen till teater med vridscen vilket har förberetts under scengolvet. Biograf Rival har ett arkitektoniskt värde som kan exemplifieras med de rymliga foajéerna i tre plan, breda trappor med eleganta räcken, salongens djup och bredd kring trappor, scenen och balkongens fasad. Av biografhistoriskt värde är de unika rummen såsom presslogen med egen ingång och mikrofonhytten. Om- och tillbyggnad De viktigaste kvalitéerna var att återskapa helheten där husets verksamheter tangerar varandra naturligt och att man återigen kan röra sig fritt mellan biograf, Bistro och hotellet. Den nya detaljplanen för fastigheten har möjliggjort inredning av vinden på gathuset med hotellrum och sviter, samt en tillbyggnad på gården med 15 hotellrum. Fasaden mot Mariatorget har bevarats och återskapats med ursprungskulör av ljus puts och varsamt renoverade träfönster på hotell- och bistrodel. Varje hotellrum i gårdsflygeln har fått franska fönster för att få in mer ljus. Det största ingreppet i huset vertikalt är de glasade hissarna som när de når de två övre planen möjliggör en vacker utsikt över gården mot öster och bl a Maria Magdalena kyrka. Göran Eriksson, Projektledare Anders Bergkrantz, Arkitekt Karin Ahlgren, Inredningsarkitekt Ägare: Benny Andersson

2 Hotellrum (99 rum, 194 bäddar) Tanken kring hela inredningen har varit att skapa en färgstark och mångfasetterad miljö som spänner från cocktailbarens festliga originalinredning till vår tids form och design. Här skall alla känna sig välkomna! Rummen är utformade med två genomgående avsikter; hellre klassiskt än trendigt, hellre trevligt än tjusigt. Ett öppet förhållande mellan badrum och rum med ett så stort fönster som möjligt för utblick från badrum. Värme och omsorg i materialval med gulbetsad björkpanel i entrédelen. Bearbetade detaljer med mönsterspårning och urfrästa handtag i skåpluckor. Träjalusi i samma material framför badrumsfönstret. Badrummens innersta vägg är klädd med glasmosaik i olika kulörer. Mönsterlagd marmor på golven. Behaglig belysning med ljuspelare med mönsterblästrat glas på ömse sidor om en stor spegel. Marmorinklädda badkar i samtliga de luxe rum och sviter. Förhöjande detaljer i form av kulörta knoppar och handduksstänger. Överraskningsdetaljer! Sängarna är modell Gullö från Lagans och har över 1000 sammanflätade dubbelfjädrande spiraler. Divan Metropolitan. Design Lievore Asocoados. Filmtemat dominerar rummet med ett stort filmmotiv på duk eller plexiglas ovanför sänggaveln som omgärdas av ett generöst sammetsdraperi. Motiven är hämtade från SFs filmer från 1924 och framåt. Rummens olika filmmotiv matchas mot varierande färgsammanställningar, ofta i kraftfulla kulörer. Den stora plasma TV-skärmen är inbyggd i ett skåp som innehåller DVD/CD-anslutning och Playstation. Fastoch trådlös internet på alla hotellrum. Fåtöljerna varierar beroende på rummens storlek, men är alla både bekväma och karaktärsfulla i material som aluminium, läder och sammet. Gunnar Asplund och Mats Theselius fåtöljer och stolar är representerade i ett eller fler antal i varje hotellrum. Golven är i ek med lösa mattor av ull i varierande kulörer. Handikapp rummen är generöst tilltagna med stora badrum som uppfyller normkraven. Utformningen är extra omsorgsfull med fondvägg av silvermosaik och specialritad handfatsbänk i Corian. Nybyggnadens rum skiljer ut sig med en lackröd panel i entrén och björk i möblerna. Säng Gullö från DUX/Lagans, lakan från Gastaldis/Amotto och nallar. Rival erbjuder sina gäster en speciell kuddmeny! Sony Plasmaskärm 32. KZ-32TS1. DVD/CD spelare samt CD-skivor i alla rum. På Rival kan gästerna välja bland över 150 DVDfilmtitlar, ingen kostnad. Erotisk film ingår ej i Rivals filmutbud.

3 Bistron Robust söderkänsla med mörka ekgolv och gulbetsade paneler. Färgstarka persiska nomadmattor i hela bistron. Italienska skinnklädda mörkbetsade stolar och karmstolar leverantörfrancoise. Pendelarmaturer Josephine T, design av spanjoren Jaime Hayón. Sofforna med biokänsla design Adolfsson & Partner specialbyggda av Vilax AB, och klädda i röd mohair. Draperi med motiv ur Roy Andersson En kärlekshistoria. Loungedel med fåtöljer varav en i Rivals eget mönster. Design fåtöljer Erico Navazo, Spanien. Design bord och puffar, Johanson Design, Sverige. Ej i bild: i fönster och över skänken lampa Confetti, över buffébord StchuMoon 02, Enzo Cattelani & Smith leverantör Nordiska Galleriet. Gardiner typ Villa Nova, San Marino.Väggpanelerna består av ett ramverk som innehåller 924 filmisbilder på ena långväggen (se bild till höger) och på den motstående väggen porträttfotografier på författare och konstnärer som bor på Söder. Filmisar design Carouscha Streiffert. Fotografier Ulla Montan.. Cocktailbaren Cocktailbaren med foajéer och själva biografsalongen är det mest välbevarade i hotellet. Bardisken har varsamt anpassats till dagens krav på utskänkningskapacitet men behåller sin utformning. En halvcirkulär ljus- och glaskrona hängs ovan disken för att både öka förvaringskapaciteten och att ytterligare förstärka barens centrala placering. De flankerande sofforna har helt ny stoppning och klädsel i röd sammet. Bilder på Cocktailbaren längre fram i detta faktablad. Takarmatur I det höga taket mellan våningarna Josephine Queen 6.3, design Jaime Hayón, Spanien. Rivals Bistro som renoverades och byggdes om sommaren Bilden nedan visar entréfoajén som designades om sommaren Wingback av Tom Dixon samt Star design Mats Theselius är några av de färgstarka inslagen på fåtöljsidan.

4 Plan 7 sviter Det översta planet präglas av ljus men också en känsla av att man faktiskt befinner sig på en vind; elegans ovan takåsarna! Vitmålade furutiljor och vitputsade väggar utgör basen. Badrummen är ljusa och lyxiga med vit carrarramarmor och mässing, bubbelbad och hel glasvägg mot rummet. Matta Monroe. Design Gunilla Lagerhem Ullberg. Sängarna är låga och breda. Vita fårskinnsfällar som fotfiltar. Några få bekväma fåtöljer med mycket stoppning står på mjuka mattor i ljus ull. En matta är ceriserosa med glitterinslag. Genomgående träslag i paneler och skåp etc. är ljusbehandlad ek. Alla armaturer är i mässing med vita skärmar. Bild till höger, svit 704. Korridormattor Korridormattor och filmisarna är ett verk av Carouschka Streiffert, inredningsarkitekt (SIR), konstnär, scenograf och utställningsarkitekt. Carouschka har egen verksamhet sedan 1978 och undervisar även i fritt skapande på bl a konstskolor. Carouschka har formgivit glasserien Is i doran för Pukeberg och formger även mattor som bara finns i ett enda exemplar. Carouschka har haft ca 50 separata utställningar och ca 50 samlingsutställningar som konstnär. Mattorna i korridorerna har olika funktioner. Dels att fungera som absorbenter; ljuddämpare i ett viktigt kommunikationsflöde i byggnaden. Mattorna skall även ge en vink om var du befinner dig, en igenkänningskaraktär. Därför har varje våningsplan sin egen tydliga formgivning av mattans mönster. Exempel på mönster, korridormatta. Sättet som Carouschka skapar mattor på är ovanligt. Hon använder sig av collageteknik, d v s river, klipper i urbant pappersskräp som hon sedan minutiöst fogar samman till en balanserad men livlig yta Mattorna är handtuftade av 100% ull från Nya Zeeland. I hotellkorridoren finns även en väggarmatur (Kava) som är lågt monterad invid varje hotellrum och som ger en ljusbild på golvet, där även rumsnumret är blästrat i glaset. (Annell Ljus+Form)

5 Detaljer på Rival Förutom de stora filmmotiven i hotellrummen finns ett antal detaljer som skall ge extra kvalitet till den totala miljön. I De Luxe rummen och sviterna finns en tvålkopp i form av en marmorkub med urskålning för tvålen. I vissa rum finns också en naturtrogen groda i brons på badkarskanten. Alla rum har ett ovalt blästrat fat av Ingegerd Råman. Två stora krukor i terracotta är inköpta direkt från Ingegerd Råmans utställning på Millesgården (27/4-31/8 2003). Dessa står på ömse sidor om hotellentrén och är planterade med lagerträd. Philippe Starcke lampor placerade på Meeting & Eventdisken i entréfoajén. Bild höger. Ett stort utbud av skönlitteratur samt faktaböcker om Stockholm, Södermalm och film finns i Private Lounge. Barn- och ungdomsböcker fyller nischerna som finns i rum 222, 322 och 422. Allmänna utrymmen och hotellrummen förses ständigt med konst i olika former och andra spännande inredningsdetaljer. Ett varierat urval ur Ingegerd Råmans produktion för Orrefors är placerad i hotellrum, lobby, korridorutrymmen och i Bistron. Det är vaser i olika former samt skålar och lyktor för värmeljus. Fat POND i fem olika storlekar i klart glas och blästrat mönster. Det nästminsta av de blästrade faten är specialtillverkat för Hotel Rival. Skål och vas I CHING i två olika storlekar. FROZEN GLASS, skål Studio finns endast i en upplaga om 15 exemplar. GLASTECKNINGAR är sandblästrade vaser med fem olika mönster; Trassel, Rutor, Ringar, Perstorp och Gräs. BRIGHTHANDLE dörrhandtag, som lyser rött och grönt, finns monterade på dörrarna till ett dussin unisextoaletter i Cocktailbaren och i Nedre Foajén.

6 Rivals Bistro (90 platser) En Stockholmsbistro med såväl säsongens skaldjur som tradionell Wallbergare, spännande fiskrätter. Enkelhet är ledordet. Svenska klassiker med hög igenkänningsfaktor. Café Rival Frukost, luncher, bröd från bageriet, kakor, delikatesser, öl, vin, smoothies, alla kaffevarianeter. Uteservering på sommaren.. Väggdekorationer med fotografier signerade Ulla Montan Frukost Serveras i Bistron. Den stora buffén kompletteras med en generös varm frukostmeny utan extra kostnad. Frukostkocken serverar äggröra, bacon, korv, pannkakor med mera. Morgontidningar från Sverige, Norden, Europa och USA. När frukosten har stängt serveras gott frukostalternativ i Café Rival. Dygnet runt serveras frukost på rummet. Bistro Baren & Cocktailbaren En bra hängbar. Bra viner alltid på glas. En bar att starta kvällen eller avsluta natten på. Före eller efter jobbet. Före eller efter middagen. Flera kvällar i veckan bjuds på bästa musiken av husets DJ. Ovan Bistrobaren. Nedan Bistrobalkongen

7 Meeting & Events Rivals salong med plats för 700 personer, med möjlighet till konsert, teater, show, tv-sändningar, föreläsningar och modevisningar, till vårt Kreativa rum för verkligt annorlunda arbetsstunder för upp till 8 personer. Rival har många möjligheter för att göra stora och små möten till en speciell upplevelse. Alla våra konferenslokaler har bra ventilation och är utrustade med den senaste tekniken. Utanför biografsalongen finns generösa foajéer i tre plan med möjlighet till utställningar, bufféer och mingel. Salong Rival Rivalen Maria 1 & 2 Kreativa rummet Styrelserummet 484 platser parkett 225 platser balkong Stor scen på 6x12 meter. Takhöjd på scenen 7,6 m 95 kvm 85 personer i biosittning 45 personer i skolsittning 28 personer i U-sittning kvm 48 personer i biosittning Delbar lokal 22 kvm 8 personer 16 kvm 8 personer I samtliga lokaler finns följande teknik: LCD-projektor, DVD, video, OH-projektor, ljudanläggning, fast och trådlös bredbandsuppkoppling. I biografen och lokal Rivalen finns även en enkel touchpanel för justering av ljus, ljud och LCD-projektor. Biografen är även utrustad med OB-punkter för tvinspelningar och direktsändningar. I foajéutrymmen finns fast och trådlös bredbandsuppkoppling. Lokalhyra Rivals Salong från SEK ex moms Reservation för prisändringar. Sony Vinga konferensbord och stol i Styrelserummet. I samarbete med Sony Sverige finns i varje hotellrum en 32-tums plasma-tv, separat DVD/CD-spelare samt högtalare i både rum och badrum. I sviterna 32 LCD-skärmar. Nya LCDprojektorer installerade januari I den offentliga miljön barer, Bistro, hissar och foajéer har Sony installerat allt som transporterar musik. Zonförstärkare gör det möjligt att höja och sänka musiken på enstaka punkter. Private Lounge på våning 7 har surroundljud. Dubbla system med två dukar ger möjlighet till samtidiga PowerPoint-presentationer i konferenslokal Rivalen ( bild nedan ) För mer info,

8 Rivals logotype och profil Att visualisera Hotel Rival var en utmaning eftersom det fanns så mycket att berätta. Jag valde att kommunicera visionen i form av en affischbild med en typografisk tivolistämning i färger som knyter samman 2003 med byggåret En högst personlig bild som inget annat hotell har, men så är det heller inget annat hotell som kan konkurrera med Hotel Rivals fantastiska innehåll. Bilden, som både finns i fyrfärg och rödsvart utförande, är applicerad på allt ifrån brevpapper och visitkort. Hotel Rivals logotyp har jag valt att lägga i bilden i form av ett stiliserat nyckelhål. Maria Dahlgren är art director och formgivare. Marias formgivning finns spridd i världen via butikskedjan Ordning&Reda som hon var med och startade Marias styrka är att utveckla företagsidentiteter till starka varumärken samt att visualisera och inspirera. Metagram Art AB Telefon E-Post Public Relations, Press, media Fotografering och filmning, av och i Hotel Rivals hotellrum och samtliga lokaler, med avsikt att publicera får endast ske efter överenskommelse Säkerhet & Miljö Hotel Rival har tillsammans säkerhetsföretaget Alanya utarbetat säkerhetsrutinerna och genomför upprepade utbildningar med hotellets medarbetare. Fastigheten som Hotel Rival inrymmer är helsprinklad ( ej biografen ). Säkerhet- och miljöpolicy finns att läsa och printa på Slutligen, 4 P som Hotel Rival erbjuder sin gäster: Inga porrfilmer i Rivals filmutbud. Avsaknad av pissoarer Inga paraplyer i drinkarna! Inga praliner på huvudkudden Fotografer i detta faktablad: Nicho Södling, Daniel Augustsén, Peter Novara, Daniel Lindberg, Milla Sterner, Tommy Bäcklin, Pressens Bild m fl. Samtliga bilder och logotyper är skyddade och får ej användas utan godkännande av Hotel Rival. Mars 2010

9 Projektledning Byggsamordnare i Sverige AB har ansvarat för hela projektledningen. Företaget har i snart 20 år arbetat med projektoch byggledning och i stor omfattning med ombyggnadsprojekt inom hotell- och restaurangbranschen. Byggsamordnare i Sverige AB Göran Eriksson, Projektledare Sedan hösten 2003 finns även ett samarbete med arkitekt Lars-Erik Zellinger. Huvudarkitekt Bergkrantz Arkitekter AB etablerades Företaget leds av Anders Bergkrantz och kontoret sysselsätter tillsammans med Arkitekt Magasinet AB 25 anställda. Bergkrantz Arkitekter AB Anders Bergkrantz, Arkitekt SAR/MSA Telefon Inredningsarkitekt Ahlgren Edblom Arkitekter AB bildades 1982 av Karin Ahlgren och Mats Edblom. Företaget har utvecklats till inrednings- och ombyggnadsprojekt med Karin Ahlgren som ansvarig och hus- och broprojekt med Mats Edblom som ansvarig. Bland inrednings- och ombyggnadsprojekten kan nämnas inredning av Svenska Ambassaden i Lissabon (1998), inredning av Astrid Lindgren barnsjukhus, Karolinska Sjukhuset i Stockholm (1998) ombyggnad av Humanistcentrum/ Ekonomikum, Uppsala Universitet (1999). Ahlgren Edblom Arkitekter AB Karin Ahlgren, Arkitekt SIR Telefon E-post Byggentreprenör Sundvalls Bygg & Fastighets AB grundades av Åke Sundvalls för mer än 60 år sedan delades företaget i två separata bolag; Sundvalls Byggnads AB, som bedriver byggentreprenad och Sundvalls Fastighets AB som är fastighetsutvecklare och -förvaltare. Företaget är certifierat enligt kvalitetssystemet BF9K, framtaget av Stockholms Byggmästarförening. Ombyggnaden av Hotel Rival omfattar ca kvm bestående av hotell, Bistro, biograf och konferensrum, tillbyggnad av 15 rum mot gården samt ombyggnad av f d Lilla Maria till café, bageri och brödbutik. Ombyggnaden har omfattat utbyte av samtliga installationer, ny rumslösning samt nya ytskikt. En yttervägg har rivits för att klara tillbyggnaden som utförts ovanpå befintlig biograf. Tillbyggnaden har byggts med stålstomme och lättbyggnadsteknik. Nytt tak har byggts ovan plan 7 som nu rymmer sviter. Nya hisschakt har gjorts genom huset med totalt fyra hissar. Ny ventilation har installerats med kyld tilluft och spillvatten och värmesystem har bytts i sin helhet. Huset har totalsprinklats förutom biograf som ej sprinklats av bevarandeskäl. Biografen har byggts om med ny ventilation och nya gradänger. De befintliga stolarna har renoverats samt återmonterats och scenen har byggts ut. Brighthandle lysande dörrhandtag Leverantör och samordnare av inredningen 2003 Adolfsson & Partners är ett kunskaps- och entreprenörsföretag verksamt inom bygg- och inredningsbranschen. Projekterar, bygger, inreder och levererar inredningar till hotell, konferensanläggningar, restauranger, butiker, kontor, hem. Senaste projektet på Rival var renoveringen och inredningen av Rivals Bistro sommaren Adolfsson & Partners AB, Hans Adolfsson, Annika Zetterkvist Telefon E-post

KREATIVA MÖTEN VID HAVET

KREATIVA MÖTEN VID HAVET KREATIVA MÖTEN VID HAVET STORA OCH SMÅ KONFERENSER PÅ SCANDIC I KARLSKRONA VÄLKOMMEN TILL SCANDIC KARLSKRONA HOTELLET VID VATTNET De som inte kommer från Blekinge tror inte att det är sant när dom ser

Läs mer

Offert Kontur Konferens/Praktikertjänst

Offert Kontur Konferens/Praktikertjänst Vi på Hotel Riverton ser framemot möjligheten att få hälsa Er välkomna! Hotel Riverton är ett fyrstjärnigt affärs- och konferenshotell och hos oss finner du en av Göteborgs största konferensanläggningar

Läs mer

MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan.

MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan. MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan. Vi arbetar utifrån förste man/kvinna till kvarn... principen, så vad gäller nedan hotell, reserverar vi

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL HOTEL TYLÖSAND

VÄLKOMMEN TILL HOTEL TYLÖSAND VÄLKOMMEN TILL HOTEL TYLÖSAND Hotel Tylösand ligger bakom höga sanddyner utanför Halmstad vid Sveriges finaste badstrand. Hotellet är designat för konferens, rekreation och nöje och kan erbjuda ett stort

Läs mer

Alla våra kunder är lika viktiga, stora som små.

Alla våra kunder är lika viktiga, stora som små. Alla våra kunder är lika viktiga, stora som små. Möbler och inredning för slott, herrgård, hotell, rederi, konferensanläggning, restaurang, spa, eller vandrarhem Innehåll: Receptionen sid 4 Hotellrummet

Läs mer

KREATIVA MÖTEN VID HAVET

KREATIVA MÖTEN VID HAVET KREATIVA MÖTEN VID HAVET STORA OCH SMÅ KONFERENSER PÅ SCANDIC I KARLSKRONA VÄLKOMMEN TILL SCANDIC KARLSKRONA HOTELLET VID VATTNET De som inte kommer från Blekinge tror inte att det är sant när dom ser

Läs mer

Radisson Blu Riverside Hotel

Radisson Blu Riverside Hotel M O D E R N I N T E R I Ö R www.inredningsnyheter. se En specialbilaga från Modern Interiör Radisson Blu Riverside Hotel SPEKTAKULÄRT OCH INNOVATIVT IFS KONTOR MICROSOFT Intrum Justitia inreds med grön

Läs mer

ETT LYCKAT MÖTE VÄLKOMMEN TILL NYBYGGDA STUDIO MEETINGPOINT. Förbättra ditt innehåll. Processledning. Hotell och mat.

ETT LYCKAT MÖTE VÄLKOMMEN TILL NYBYGGDA STUDIO MEETINGPOINT. Förbättra ditt innehåll. Processledning. Hotell och mat. Möten. Med mera. VÄLKOMMEN TILL NYBYGGDA STUDIO MEETINGPOINT Malmös mest genomtänkta möteslokaler, ett stenkast från Centralstationen! STUDIO är ett hus byggt för möten. En arbetsplats med inbyggt innovationsstöd.

Läs mer

din självklara mötesplats

din självklara mötesplats din självklara mötesplats WTC SKEPPSGATAN 040-627 83 80 WTC JUNGMANSGATAN 040-627 11 00 www.wtcmalmo.se WTC JUNGMANSGATAN: TOKYO TOKYO är vår största konferenslokal som lämpar sig väl för konferenser,

Läs mer

klassisk vinterskrud villa i belysning heta kaxigt i färg lys upp din trädgård arkitektritat på landet renoveringstips skapa egna grupper

klassisk vinterskrud villa i belysning heta kaxigt i färg lys upp din trädgård arkitektritat på landet renoveringstips skapa egna grupper FÖR DIG SOM SKA BYGGA om OCH RENOVERA! VÅRT NYA HUS Nr.12 2012 belysning lys upp din trädgård teveprofilen Andrea engsäll inreder med detaljer vinterväxter skapa egna grupper 14 heta kaminer GÖR om köket

Läs mer

KUNGSHOLMEN PONTONJÄRGATAN 37 432 KVM

KUNGSHOLMEN PONTONJÄRGATAN 37 432 KVM nya N y lo ka möjl l ighe ter! KUNGSHOLMEN PONTONJÄRGATAN 37 432 KVM Sida 1 av 19 BESKRIVNING Pontonjärgatan 37, 432 kvm Spännande arkitektdesignat kontor med maximalt utnyttjad yta. Högt i tak och stora

Läs mer

Presentation av kontoret

Presentation av kontoret H U S Presentation av kontoret är arkitekt SAR/MSA och började som snickare på ett litet byggföretag i Småland. Detta har påverkat inriktningen på kontoret mycket. En bra idé skall vara genomförbar och

Läs mer

Kultursalongen A B C D E F

Kultursalongen A B C D E F Kontakta konferensansvarig Susanna Dufva Sandberg för mer information och inspiration. e-post: konferens@klockargarden.com eller Telefon: 0247-502 60 Kultursalongen Kultursalongen är vår största lokal.

Läs mer

ew York Praktfullt i 49 KRONOR 80 NOK

ew York Praktfullt i 49 KRONOR 80 NOK Stilguide ALLT FÖR EN DAG PÅ BRYGGAN Shopping HETASTE GRILLARNA I SOMMAR Trend SENASTE NYTT FRÅN MILANO EN DAG PÅ BRYGGAN GRILLARNA I SOMMAR NYTT FRÅN MILANO Stilguide Shopping Trend NUMMER 005 2013 ALLT

Läs mer

Magiskt. i cederträ. Text Micaela Nordberg Foto Richard Powers & Shai Gil. Vårt Nya Hus 41

Magiskt. i cederträ. Text Micaela Nordberg Foto Richard Powers & Shai Gil. Vårt Nya Hus 41 Magiskt i cederträ Med vackra vandringsstråk och branta skidbackar inpå knuten har arkitektbyrån AKB ritat ett modernt hus med fantastiskt ljusinsläpp. Som fasad har man valt cederträ - ett doftande träslag

Läs mer

din självklara mötesplats

din självklara mötesplats din självklara mötesplats WTC Skeppsgatan 040-627 83 80 WTC jungmansgatan 040-627 11 00 www.wtcmalmo.se WTC jungmansgatan: tokyo Tokyo är vår största konferenslokal som lämpar sig väl för konferenser,

Läs mer

Offert Ciffra Ekonomi & Konsult AB

Offert Ciffra Ekonomi & Konsult AB Logi för 300 personer Logi på Hotel Riverton Pris: 1395 SEK / rum och natt 20 enkelrum 80 dubbelrum 54 Superior Twin (2 x 910cm säng) 26 Superior Queen (1x säng 160cm & 1 x bäddsoffa 140cm) hotellrum fördelat

Läs mer

Astoriahuset. Att bevara och utveckla. Ett förslag på en levande stadsmiljö där gammalt möter nytt.

Astoriahuset. Att bevara och utveckla. Ett förslag på en levande stadsmiljö där gammalt möter nytt. Astoriahuset Att bevara och utveckla Ett förslag på en levande stadsmiljö där gammalt möter nytt. En ny mötesplats mitt på Nybrogatan Astoriahuset på Nybrogatan ett känt och omtyckt inslag i stadsbilden.

Läs mer

KV RISET 10. Illustration Barnängsgatan / Tengdahlsgatan KV RISET 10 2014-05-08

KV RISET 10. Illustration Barnängsgatan / Tengdahlsgatan KV RISET 10 2014-05-08 Illustration Barnängsgatan / Tengdahlsgatan Kontur arkitektkontor ab Triewaldsgränd 1 111 29 Stockholm telefon +46 8 411 54 10 kontor@kontur.se www.kontur.se INNEHÅLL Försättsblad Innehåll Byggnaden, förändring,

Läs mer

COURTYARD BY MARRIOTT STOCKHOLM

COURTYARD BY MARRIOTT STOCKHOLM COURTYARD BY MARRIOTT STOCKHOLM Nedan finner du dels information angående våra konferenslokaler och även förslag på priser på konferenslokaler och rum. Observera att priserna kan variera beroende på datum

Läs mer

Hotel Drottning Kristina

Hotel Drottning Kristina Hotel Drottning Kristina Mitt i centrala Stockholm ligger Hotel Drottning Kristina, ett klassiskt, personligt hotell i en vacker, varsamt renoverad byggnad från förra sekelskiftet. Hotellet har 101 rum.

Läs mer

projekt kulturkvarteret

projekt kulturkvarteret projekt kulturkvarteret HISSAR BIBLIOTEK LILLA SALEN FOAJÉ/CAFÉ KÖK MUSIK I SYD Syftet med det pågående projektet med arbetsnamnet Kulturkvarteret är: Samverkan att med en ny sammanbindande tillbyggnad

Läs mer

Ledamöterna i stadsbyggnadsnämnden har 30 procent av rösterna, Södertälje Byggmästareförening 30 procent och allmänheten resterande 40 procent.

Ledamöterna i stadsbyggnadsnämnden har 30 procent av rösterna, Södertälje Byggmästareförening 30 procent och allmänheten resterande 40 procent. Varje år utses Årets byggnad och Årets renovering i Södertälje. Syftet med utmärkelserna är att uppmärksamma god bebyggelse och uppmuntra till varsam renovering i Södertälje, så att vi bygger en stad att

Läs mer

Välkommen till HAGABERG. kurs & konferens. www.hagaberg.fhsk.se

Välkommen till HAGABERG. kurs & konferens. www.hagaberg.fhsk.se Välkommen till HAGABERG kurs & konferens www.hagaberg.fhsk.se Rinmansalen En trevlig lokal med gammeldags atmosfär, kakelugnar och härlig rymd. Passar utmärkt om man behöver dela upp sig och jobba gruppvis

Läs mer

Kontinentalt på Österlen

Kontinentalt på Österlen inredning På sommaridylliska Österlen kryllar det av vackra hus. Ett av dem är med sina 100 år på nacken en stilsäker arkitekturpärla, och bakom den röda tegelfasaden gömmer sig ett vackert hem där inget

Läs mer

PFIZER HUVUDKONTOR Första kontorsetableringen i Silverdal

PFIZER HUVUDKONTOR Första kontorsetableringen i Silverdal artikel ur: Nordisk Interiör projekt 2-06 text: Kristian Palm foto: Åke E:son Lindman PFIZER HUVUDKONTOR Första kontorsetableringen i Silverdal Mänskligt och varmt var ledorden när Pfizer byggde nytt huvudkontor

Läs mer

AKTIELÄGENHET VID TORGGATAN 8 Centrala Mariehamn

AKTIELÄGENHET VID TORGGATAN 8 Centrala Mariehamn AKTIELÄGENHET VID TORGGATAN 8 Centrala Mariehamn Stor aktielägenhet om 4 rum och kök i Mariehamns absoluta centrum. Lägenheten är totalrenoverad 2010 och har klassisk inredning med ekparkettgolv, vita

Läs mer

Känn dig som hemma när du jobbar borta.

Känn dig som hemma när du jobbar borta. Känn dig som hemma när du jobbar borta. 1 Om StayAt Boende med plats för livet. StayAt är alternativet till traditionella hotellrum. En plats där du kan känna dig som hemma, samtidigt som du får ett gästvänligt

Läs mer

Cirkus scener ETT CIRKUS. TVÅ SCENER. TUSEN MÖJLIGHETER!

Cirkus scener ETT CIRKUS. TVÅ SCENER. TUSEN MÖJLIGHETER! Cirkus scener ETT CIRKUS. TVÅ SCENER. TUSEN MÖJLIGHETER! Cirkus på kungliga Djurgården är en klassisk mötesplats. Mängder av människor har träffats på shower, föreställningar, mässor, konserter och konferenser.

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Lägenhet med anor från 1921 och pool i centrala Mariehamn

Lägenhet med anor från 1921 och pool i centrala Mariehamn Lägenhet med anor från 1921 och pool i centrala Mariehamn I detta stiliga hus med anor från 1921, finns två lägenheter. Nu har du chansen att bli ägare till en av dessa om tre rum och kök, 91,1 m 2. Lägenheten

Läs mer

Stockholmsmässan LOUNGE. Abelardo Gonzalez Arkitektbyrå AB Koordinerad inredning Ove Persson

Stockholmsmässan LOUNGE. Abelardo Gonzalez Arkitektbyrå AB Koordinerad inredning Ove Persson Stockholmsmässan LOUNGE Förslag till ny Lounge, Stockholmsmässan Förutsättningar Syftet är att skapa ett rum där man till fullo kan uppskatta kvalitén i svenskt material och möbeldesign. Ett starkt och

Läs mer

fler gäster oavsett väder! RESTAURANGMARKISER som Förlänger säsongen

fler gäster oavsett väder! RESTAURANGMARKISER som Förlänger säsongen fler gäster oavsett väder! RESTAURANGMARKISER som Förlänger säsongen SKAPA EN BEHAGLIG UTEMILJÖ OCH PLATS FÖR FLER GÄSTER MED VÅRA REJÄLA MARKISER Skapa en härligt täckt oas för din uteservering Vad är

Läs mer

Möten, fest & konferens

Möten, fest & konferens Möten, fest & konferens Möten i fokus Unika sätt att mötas Elite Stadshotellet i Eskilstuna erbjuder unika konferensmöjligheter med 19 möteslokaler. Vi har allt från små grupprum till stora härliga lokaler

Läs mer

MÖTEN OCH KONFERENSER

MÖTEN OCH KONFERENSER MÖTEN OCH KONFERENSER EATERY FÖR ALLA TYPER AV MÖTEN OCH FESTER Mötesrum för 2 60 personer Fest- och mingelarrangemang för upp till 300 personer Fullservice med mat och servering Grupprum och projektkontor

Läs mer

THE CASTLE SLOTTSBACKEN 8 LETAR DU EFTER EN UNIK LOKAL FÖR ATT ARRANGERA EVENEMANG ELLER KONFERENSER? HYR ETT SLOTT I GAMLA STAN!

THE CASTLE SLOTTSBACKEN 8 LETAR DU EFTER EN UNIK LOKAL FÖR ATT ARRANGERA EVENEMANG ELLER KONFERENSER? HYR ETT SLOTT I GAMLA STAN! THE CASTLE SLOTTSBACKEN 8 LETAR DU EFTER EN UNIK LOKAL FÖR ATT ARRANGERA EVENEMANG ELLER KONFERENSER? HYR ETT SLOTT I GAMLA STAN! Välkommen till The Castle Slottet på Slottsbacken 8 i Gamla Stan. Här ligger

Läs mer

BRF Kevingestrand INREDNINGSKONCEPT

BRF Kevingestrand INREDNINGSKONCEPT BRF Kevingestrand ÄRMILJÖ -ETRÉSIDA Omsorg om material Ståltrappor med smidesräcken. Röda mattan Träd Egen uteplats Träd som insynsskydd och rumsdefinierare Trappa blir till skärmtak Belyst träd markerar

Läs mer

För snart 15 år sedan (1999) tvingades Sundbybergs Folkets Hus-förening av

För snart 15 år sedan (1999) tvingades Sundbybergs Folkets Hus-förening av Bilaga 3 Åtgärdsbeskrivning Allaktivitetshuset, sett från Sturegatan. För snart 15 år sedan (1999) tvingades Sundbybergs Folkets Hus-förening av ekonomiska skäl att sälja sitt Nya Folkets Hus. Verksamheten

Läs mer

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök.

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. 4 Oakhouapplese GENOMTÄNKTA BOSTÄDER Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. fasaden 7 Oakhouapplese Bild område I Ektorp har

Läs mer

BRA DAG. I DIN BUTIK.

BRA DAG. I DIN BUTIK. NYHETER, MÖJLIGHETER OCH DESIGNUTTRYCK 2016 A N L E D N I N G A R T I L L E N BRA DAG. I DIN BUTIK. Nästa års nyheter handlar om förbättringar, möjligheter och utvecklade designuttryck. Vi kan också presentera

Läs mer

TEXT ULRIKA LINDGREN FOTO MIKAEL DAMKIER. KÖKET ÄR HEMMETS HJÄRTA. Familjen gillar att laga mat och önskade en rejäl köksö att samlas kring.

TEXT ULRIKA LINDGREN FOTO MIKAEL DAMKIER. KÖKET ÄR HEMMETS HJÄRTA. Familjen gillar att laga mat och önskade en rejäl köksö att samlas kring. Magi MAGI VID SJÖN HEMMA HOS vid sjön Mathias och Christina hade länge drömt om att bygga ett riktigt magiskt hus, med alla de där detaljerna och funktionerna som de längtat efter. Och de visste redan

Läs mer

Lokaler KONSERT & KONGRESS I LINKÖPING

Lokaler KONSERT & KONGRESS I LINKÖPING Lokaler KONSERT & KONGRESS I LINKÖPING AB Box 1397 Konferens och lokalbokning: Fax: 013-190 00 90 E-post: www.arenabolaget.se Crusellhallen Stor och ståtlig med härlig akustik och karaktär. Upplev känslan

Läs mer

Lokalerna är perfekta för vår bolagsstämma och servicen är utmärkt, vi har ett mycket gott samarbete. Ove Köhler

Lokalerna är perfekta för vår bolagsstämma och servicen är utmärkt, vi har ett mycket gott samarbete. Ove Köhler Lokalerna är perfekta för vår bolagsstämma och servicen är utmärkt, vi har ett mycket gott samarbete. Alla skapa Dina personliga Kreativa Ove Köhler LKAB möten När människor möts händer något. Nya idéer

Läs mer

uppvärmt cityläge Anna och Olof bytte ett vitt, nybyggt hem i Göteborg mot ombonat 1800-tal i Stockholms city.

uppvärmt cityläge Anna och Olof bytte ett vitt, nybyggt hem i Göteborg mot ombonat 1800-tal i Stockholms city. De beigegrå väggarna värmer upp och håller samman inredningen. Soffan är från Mio och kuddarna från Day home. På hyllan bakom står lampor och skalbaggefat från John Derian decoupage/k & co. Ljusstake,

Läs mer

Topphemligt Boende. Text Cecilia Öfverholm Foto Frederik Vercruysse

Topphemligt Boende. Text Cecilia Öfverholm Foto Frederik Vercruysse Topphemligt Boende Från övergivet hus till lyxbostad, galleri, restaurang och boutique. Graanmarkt 13 i Antwerpen blev Ilse Cornelissens och Tim Van Gelovens drömprojekt. Text Cecilia Öfverholm Foto Frederik

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Villa Hehrne Konferensbyggnad i en vacker parkmiljö med utsikt över Göta älv

Villa Hehrne Konferensbyggnad i en vacker parkmiljö med utsikt över Göta älv Villa Hehrne Konferensbyggnad i en vacker parkmiljö med utsikt över Göta älv Festsalen Längd: 19,5 m totallängd inkl.scen 15,0 m exkl. scen Bredd: 8,5 m ( fri golvyta) Höjd: 7,5 m Belysning: takbelysning

Läs mer

Stilrena lokaler för stora och små möten centralt beläget på Kungsholmen.

Stilrena lokaler för stora och små möten centralt beläget på Kungsholmen. Stilrena lokaler för stora och små möten centralt beläget på Kungsholmen. Vi förverkligar din idé om det perfekta mötet Vi har länge känt att det saknas en självklar mötesplats på Kungsholmen. Därför öppnade

Läs mer

Vi gör inte som alla andra

Vi gör inte som alla andra Vi gör inte som alla andra D. Carnegie & Co gör inte som alla andra istället för att evakuera och renovera hela trapphus eller fastigheter, renoveras lägenhet för lägenhet i takt med den naturliga omflyttningen.

Läs mer

swedish taste konferenser

swedish taste konferenser swedish taste konferenser swedish taste konferenser Välkommen att konferera mitt i Göteborg; vi erbjuder ljusa och trevliga lokaler i det gamla Hasselbladhuset med utsikt över hamnen. Vi har konferenspaket

Läs mer

Ulls hus Campus Ultuna

Ulls hus Campus Ultuna Ulls hus Campus Ultuna Välkommen till Ulls hus på Campus Ultuna Den generösa innergården blir en grön oas mitt i den nya campusbyggnaden. Vackert beläget vid Almas allé, i anslutning till Undervisningshuset

Läs mer

Hotellbokning CPUP-dagarna 24-25 oktober 2016

Hotellbokning CPUP-dagarna 24-25 oktober 2016 Hotellbokning CPUP-dagarna 24-25 oktober 2016 Nedanstående hotell erbjuder rum för kongressdeltagarna för bokning före 2016-09-24. Priserna är per rum och natt och inkluderar frukost och moms. Alla bokningar,

Läs mer

Borggården 4. Län Skåne Gatuadress Borggården 4 Kommun Trelleborg Storlek 4.0 rum / 100 m² Område Kunskapsskolan Tillträde tidigast

Borggården 4. Län Skåne Gatuadress Borggården 4 Kommun Trelleborg Storlek 4.0 rum / 100 m² Område Kunskapsskolan Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Trelleborg Storlek 4.0 rum / 100 m² Område Kunskapsskolan Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Bostad om ca 100 kvm som tidigare

Läs mer

Materialbeskrivning Industriverket Bryggeriet

Materialbeskrivning Industriverket Bryggeriet Materialbeskrivning Industriverket Bryggeriet VÄGGAR OCH TAK Väggar och tak målas vita. Ursprungliga bjälklag är av betong med synliga bremervalv och tydlig betongstruktur. Ursprungliga ytterväggar är

Läs mer

Materialbeskrivning No. 4

Materialbeskrivning No. 4 Materialbeskrivning No. 4 VÄGGAR OCH TAK Väggar och tak målas i vit kulör. Innertak i samtliga utrymmen. FÖNSTER Samtliga fönster byts ut mot nya partier i aluminium i mörk kulör på in och utsida. Fönsterpartier

Läs mer

Tiunda Park. www.rosendaluppsala.se

Tiunda Park. www.rosendaluppsala.se Tiunda Park www.rosendaluppsala.se : 55 55 20 MITT I STADEN Ditt nya hem i Tiunda Park Mitt i Uppsalas historiska studentkvarter, ca fem minuter från Universitetshuset, Ekonomikum, Carolina Rediviva och

Läs mer

Iksu SPA. Umedalen OMBYGGNAD UMEÅ

Iksu SPA. Umedalen OMBYGGNAD UMEÅ OMBYGGNAD UMEÅ Jurymotivering: Umeås gamla mentalsjukhus, Umedalen, har fått sitt senaste nytilskott en SPA-anläggning i stram arkitektur som inlemmats väl i den ursprungliga bebyggelsen. Iksu SPA ÅRETS

Läs mer

Hotellfakta. Välkommen till Sveriges mest spännande hotell! Tfn +46 (0)143-315 30 hotel@klosterhotel.se www.klosterhotel.se

Hotellfakta. Välkommen till Sveriges mest spännande hotell! Tfn +46 (0)143-315 30 hotel@klosterhotel.se www.klosterhotel.se Välkommen till Sveriges mest spännande hotell! Hotellfakta Enligt VISITAS definition är vi ett fyrstjärnigt hotell och vi är även ett Miljömärkt hotell. Vi är ett av Countrysides och Smultronställens utvalda

Läs mer

-ett minne för livet.

-ett minne för livet. -ett minne för livet. Nu väcks Musikaliska till liv med nytt mål och nya färdriktningar - allt i musikens tecken. I hjärtat av Stockholm finner vi en av huvudstadens mest exklusiva och anrika konsertlokaler.

Läs mer

24 Vårt Nya Hus - Bygga om & Renovera

24 Vårt Nya Hus - Bygga om & Renovera 24 Vårt Nya Hus - Bygga om & Renovera Paret föll handlöst för det vackra huset som vid visningen var väldigt nedgånget. Renoveringen utfördes varsamt med målet att bevara husets charm. Text Micaela Nordberg

Läs mer

Eric Kuster. Inredarnas. inredarnas hemligheter

Eric Kuster. Inredarnas. inredarnas hemligheter Inredarnas Hemligheter Eric Kuster Den nederländske inredningsdesignern Eric Kuster har skapat sin egen nisch genom myntandet av begreppet metropolitan luxury storstadslyx. Hans fingertoppskänsla för denna

Läs mer

Skräddarsy din garderob

Skräddarsy din garderob skjutdörrar Skräddarsy din garderob pacific >> Oändliga möjligheter >> Kraftig aluminiumprofil >> Urspårningsskydd >> Hög kvalitet Tengberts Pacific ger ditt hem en elegant möbel av högsta kvalitet som

Läs mer

Smakfullt renoverad tvåa med bekvämt läge på Klinten

Smakfullt renoverad tvåa med bekvämt läge på Klinten Smakfullt renoverad tvåa med bekvämt läge på Klinten Fräsch lägenhet i andra våningen med högt till tak i ett bekvämt läge på Klinten. Utmärkt för dig som vill bo modernt och slippa ta bilen till jobbet

Läs mer

Bockholmengruppen AB 08-518 01 288, anna-karin@dalaroskans.com www.dalaroskans.com

Bockholmengruppen AB 08-518 01 288, anna-karin@dalaroskans.com www.dalaroskans.com Offert Bröllop 2015 Kund: Kontakt: Datum: Tid: 17.00 01.00 Antal: minimum 90 personer Kontakt: Anna-Karin Haglund, anna-karin@dalaroskans.com, 072 512 64 68 Bröllop kan se ut på många olika sätt och här

Läs mer

ÅRETS BYGGEN 2003 CENTRALHUSET

ÅRETS BYGGEN 2003 CENTRALHUSET 72 HUS GÖTEBORG Jurymotivering: Den spännande omvandlingsprocessen av Centralstationsområdet i Göteborg fortsätter. Här i form av kontor och hotell i norsk trend- och materialkänslig design. FOTO: ULF

Läs mer

ok onve n t ione l l t. Utanför Wien i Österrike ligger ett minst sagt annorlunda hus, högteknologiskt och miljörätt.

ok onve n t ione l l t. Utanför Wien i Österrike ligger ett minst sagt annorlunda hus, högteknologiskt och miljörätt. 92 ok onve n t ione l l t. Utanför Wien i Österrike ligger ett minst sagt annorlunda hus, högteknologiskt och miljörätt. ett aktivt liv Ett kärleksnäste, en ungdomsavdelning, ett separat kontorshus och

Läs mer

Rumstyp Funktion/aktivitet Inredning Teknik InTibro

Rumstyp Funktion/aktivitet Inredning Teknik InTibro InTibro Mottagande av besökare Yta för försäljning Receptionsdisk, öppen miljö, ergonomiskt utformad arbetsplats. Konstnärlig utsmyckning och växter som stämmer överens med övrig inredning. Besöksstolar,

Läs mer

Våra hotell. Bli granne med Mälaren. Sveriges IT-centrum. Idéernas stad

Våra hotell. Bli granne med Mälaren. Sveriges IT-centrum. Idéernas stad Våra hotell De säger att goda ting kommer i tre, och vi är benägna att hålla med. StayAt har nämligen just tre lägenhetshotell i ett i Lund och två i Stockholm. Våra hotellägenheter erbjuder kök, där man

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

För små och jättestora konferenser. Och allt där emellan.

För små och jättestora konferenser. Och allt där emellan. För små och jättestora konferenser. Och allt där emellan. K U LT U R KO N FE R E N S M ÖT E N S P O RT Alla vägar (och tågspår) bär till Alingsås. Oavsett om du tar bilen eller tåget har du inte långt

Läs mer

För små och jättestora konferenser. Och allt där emellan.

För små och jättestora konferenser. Och allt där emellan. För små och jättestora konferenser. Och allt där emellan. K U LT U R KO N FE R E N S M ÖT E N S P O RT Alla vägar (och tågspår) bär till Alingsås. Oavsett om du tar bilen eller tåget har du inte långt

Läs mer

Lägenhet med anor från 1921 och pool i centrala Mariehamn

Lägenhet med anor från 1921 och pool i centrala Mariehamn Lägenhet med anor från 1921 och pool i centrala Mariehamn I detta ståtliga hus med anor från 1921, finns två lägenheter. Nu har du chansen att bli ägare till en av dessa om fyra rum och kök, 88,5 m 2.

Läs mer

När materialen får tala

När materialen får tala kök när materialen får tala När materialen får tala HUSET Bostadsrätt om 225 kvm på Östermalm. KÖKET Klassiskt med moderna inslag, ritat av Martin Zetherström och Svante Bengtsson på 2BK Arkitekter. Mycket

Läs mer

känsla Värme, ljus & en mjuk

känsla Värme, ljus & en mjuk Värme, ljus & en mjuk känsla Det förenar två småländska byggprojekt som trots att de är mycket vitt skilda som objekt har flera gemensamma nämnare. En sådan nämnare är ljusgrå Borghamnskalksten, en annan

Läs mer

Checklista för inredning av städvänliga lokaler

Checklista för inredning av städvänliga lokaler 1 (8) Checklista för inredning av städvänliga lokaler Checklistan beskriver vad ni själva ska göra för att underlätta städningen av era lokaler. Checklistan tar både upp sådant som kan förbättras i befintliga

Läs mer

Utblick av Aleksandra Stratimirovic. Förslag till konstnärlig gestaltning av Nipängens äldreboende, Bispgården

Utblick av Aleksandra Stratimirovic. Förslag till konstnärlig gestaltning av Nipängens äldreboende, Bispgården Utblick av Aleksandra Stratimirovic Förslag till konstnärlig gestaltning av Nipängens äldreboende, Bispgården Stockholm, 20 april, 2015 På uppdrag av Ragunda kommun, presenteras här att förslag till konstnärlig

Läs mer

INREDNING PERSONAL UTRYMMEN

INREDNING PERSONAL UTRYMMEN INREDNING PERSONAL UTRYMMEN PERSONALUTRYMMEN - INREDNING I denna broschyr hittar du ett komplett inredningssortiment för personalutrymmen. Sortimentet spänner över kontor, konferens och lunchrum. Allt

Läs mer

Björholmens Marina, Sealodge

Björholmens Marina, Sealodge Björholmens Marina, Sealodge Bohusläns kustsamhällen genomgår en omfattande förändring. Äldre näringar; fiske båtbyggeri etc. ersättes av nya såsom, friluftsliv och turism. Projektet omfattar en total

Läs mer

SCEN. Over SIDDSCEN SCEN SIDDSCEN REPETITIONSLOKALE STOR ARTISTFOAJE

SCEN. Over SIDDSCEN SCEN SIDDSCEN REPETITIONSLOKALE STOR ARTISTFOAJE SCEN Over SIDDSCEN SCEN SIDDSCEN REPETITIONSLOKALE STOR ARTISTFOAJE SCEN C:\Users\Janis Kristians\Documents\REVIT MODEL 1. platsen 2. byggnaden SOCIAL 3. människan 9. människan 8. byggnaden EKONOMISK EKOLOGISK

Läs mer

AKTIELÄGENHET VID TIMMERMANSGRÄND 2 A Klinten, Mariehamn

AKTIELÄGENHET VID TIMMERMANSGRÄND 2 A Klinten, Mariehamn AKTIELÄGENHET VID TIMMERMANSGRÄND 2 A Klinten, Mariehamn Tidigare bostadshus som renoverats och bildat två separata lägenheter på Klinten i Mariehamn. Lägenheten omfattar hela det nedre planet och inrymmer

Läs mer

hotell och konferens på åkareplatsen annie axelsson chalmers arkitektur

hotell och konferens på åkareplatsen annie axelsson chalmers arkitektur hotell och konferens på åkareplatsen annie axelsson chalmers arkitektur station/kontor situationsplan 1:5oo O 1O 2O 3O 4O 5O m norr Hotel post studentbostäder Den nya Åkareplatsen är en plats som ger skäl

Läs mer

Palais de la Cambre. Stilfullt i. sommardrink. svenska lanthus. chicago lockar. husbåten. 8 000 kr N 05 2014. inspirerande läsning

Palais de la Cambre. Stilfullt i. sommardrink. svenska lanthus. chicago lockar. husbåten. 8 000 kr N 05 2014. inspirerande läsning säsongens snyggaste sidobord dynor stolar kuddar bärbart ljud till bryggan 5 inspirerande läsning bryssel São Paulo london dorset melbourne shanghai Warszawa N 05 2014 59 KRONOR 80 NOK vinn digitalt hemsystem

Läs mer

VÄXJÖ KONSERTHUS KONFERENS & KONGRESS. Möten, fest & konferens

VÄXJÖ KONSERTHUS KONFERENS & KONGRESS. Möten, fest & konferens VÄXJÖ KONSERTHUS KONFERENS & KONGRESS Möten, fest & konferens Möten i centrum I Växjö finns två av Elitekedjans hotell. Elite Park Hotel med tillhörande Växjö Konserthus Kongress & Konferens, är en av

Läs mer

CITY HOTELL ESKILSTUNA

CITY HOTELL ESKILSTUNA CITY HOTELL ESKILSTUNA 562-3548_City Hotell_folder_125x250.indd 1 2013-11-13 16:32 562-3548_City Hotell_folder_125x250.indd 2 2013-11-13 16:32 CITY HOTELL ESKILSTUNA Övernatta hos oss när du är i Eskilstuna!

Läs mer

12 våningar högt och klätt i vitt skärmtegel

12 våningar högt och klätt i vitt skärmtegel Ett nytt landmärke Längst upp på resliga Högmasten breder några av stadsdelens mest exklusiva penthouse våningar ut sig. På Dockans högsta höjder har vi gjort särskilt utrymme för tre rymliga fyror och

Läs mer

Palm Village, Strömstad

Palm Village, Strömstad Exclusive Living Detta designprogram omfattar 12 vackra tomter intill Strömstads Golfklubb, granne med nybyggda Strömstad Quality Spa. Designprogrammet ger en gemensam minimalistisk karaktär åt husen på

Läs mer

Långholmens Folkhögskola Våra konferens- och möteslokaler. Inte bara Folkhögskola

Långholmens Folkhögskola Våra konferens- och möteslokaler. Inte bara Folkhögskola Långholmens Folkhögskola Våra konferens- och möteslokaler Inte bara Folkhögskola Våra konferensrum Lusthuset hela 70-150 pers bv Lusthuset del 1 24-40 pers Lusthuset del 2 24-40 pers Moa-rummet 16-20 pers

Läs mer

AKTIELÄGENHET VID TORGGATAN 8 i centrala Mariehamn

AKTIELÄGENHET VID TORGGATAN 8 i centrala Mariehamn AKTIELÄGENHET VID TORGGATAN 8 i centrala Mariehamn Stor aktielägenhet om 4 rum och kök i Mariehamns absoluta centrum. Lägenheten är totalrenoverad 2010 och har klassisk inredning med ekparkettgolv, vita

Läs mer

EFG HideTech & EFG HideTech AVM. Furniture for meetings

EFG HideTech & EFG HideTech AVM. Furniture for meetings & EFG HideTech AVM Furniture for meetings Familjen EFG HideTech. EFG HideTech är bord utvecklade för den framtid där en allt större del av arbetet sker i form av möten. Möten där du står eller sitter.

Läs mer

Doktorn 5. Svend och Hannes hus i Laholm

Doktorn 5. Svend och Hannes hus i Laholm Doktorn 5 Svend och Hannes hus i Laholm Källor och litteratur Edén, Michael, Porträtt av en vän, By ACTH 1987:6. Lundborg, Lennart, Svend Bögh-Andersen en arkitekt som präglat Laholm, Gamla Laholm 2003.

Läs mer

småindustri FRAMNÄS Lidköpings Näringslivsfastigheter För mer information: lidköpings kommun

småindustri FRAMNÄS Lidköpings Näringslivsfastigheter För mer information: lidköpings kommun FRAMNÄS småindustri Framnäs småindustri på Skogvaktarevägen/Älgvägen erbjuder små verkstäder med tillhörande personalutrymmen och kontor i varierande storlek. I lokalerna finns allt från mekaniska verkstäder

Läs mer

Kampanjen gäller från den 20/9 till 31/10 2013. D-LIGHT 70 5165:- ORD. PRIS 6 465:- INDIGO 70/LAGUN 7895:- EXKL. BLANDARE/HANDTAG ORD.

Kampanjen gäller från den 20/9 till 31/10 2013. D-LIGHT 70 5165:- ORD. PRIS 6 465:- INDIGO 70/LAGUN 7895:- EXKL. BLANDARE/HANDTAG ORD. HÖSTKLIPP I BADRUMMET Kampanjen gäller från den 20/9 till 31/10 2013. D-LIGHT 70 5165:- 6 465:- INDIGO 70/LAGUN 7895:- 11 305:- INDIGO Mångas favorit som blir vad du gör den till. Formspråket tillåter

Läs mer

Kom närmare naturen, utan att lämna staden

Kom närmare naturen, utan att lämna staden Kom närmare naturen, utan att lämna staden Det speciella med är inte enbart hur nära du kommer naturen, utan även hur nära du fortfarande är staden. Våra unika radhus i trä är noggrant belägna mellan Nackareservatets

Läs mer

INSTALLATION AV HÖGTALARANLÄGGNING I ÖVRE FOAJÉN

INSTALLATION AV HÖGTALARANLÄGGNING I ÖVRE FOAJÉN Antikvarisk medverkan Malmö Opera INSTALLATION AV HÖGTALARANLÄGGNING I ÖVRE FOAJÉN Fastigheten Teatern 4 i Malmö stad, Skåne län Malmö Museer Kulturarvsenheten Rapport 2015:008 Helena Rosengren Malmö Museer

Läs mer

BESTÄLLT AV SVENSKA AMERIKA LINIEN AB (S.A.L), FÖR TRAFIK MELLAN GÖTEBORG, SVERIGE OCH NEW-YORK, USA.

BESTÄLLT AV SVENSKA AMERIKA LINIEN AB (S.A.L), FÖR TRAFIK MELLAN GÖTEBORG, SVERIGE OCH NEW-YORK, USA. FARTYGET BESTÄLLT AV SVENSKA AMERIKA LINIEN AB (S.A.L), FÖR TRAFIK MELLAN GÖTEBORG, SVERIGE OCH NEW-YORK, USA. FÄRDIGSTÄLLT 1966 PÅ JOHN BROWN & CO, CLYDEBANK SKOTTLAND LÄNGD: 201.33 (M) BREDD: 26.57 (M)

Läs mer

Djäknegatan 16 plan 5, 778 kvm. Malmö

Djäknegatan 16 plan 5, 778 kvm. Malmö Djäknegatan 16 plan 5, 778 kvm Malmö Diligentia: fastigheter som gör skillnad Vi är fastighetsbolaget som tillåter oss själva att ha en samhällsförbättrande strävan. En strävan att få bidra till mer inspirerande

Läs mer

Phil Jones Jones Art & Des Kråsebovägen 9 272 94 Simrish. Simrishamns Bostäder A JONEBERG HÖJDEN

Phil Jones Jones Art & Des Kråsebovägen 9 272 94 Simrish. Simrishamns Bostäder A JONEBERG HÖJDEN Phil Jones Jones Art & Des Kråsebovägen 9 272 94 Simrish Simrishamns Bostäder A JONEBERG HÖJDEN JONEBERG Kvarteret Joneberg ligger på en höjd nära Simrishamns centrum, inbäddat i ett äldre villaområde,

Läs mer

Sommarfest Sandhamns Seglarhotell

Sommarfest Sandhamns Seglarhotell Sommarfest Sandhamns Seglarhotell Klassisk sommarfest på mysiga Sandhamn med övernattning. Lägg till konferens eller aktivitet vid behov! Memento har tagit fram ett klassiskt sommarfest upplägg på Sandhamn

Läs mer

Bild nr 1, Vy från Lindholmshamnen NCS S 3005-G80Y NCS S 4010-G80Y NCS S 3005-B80G NCS S 5005-B80G

Bild nr 1, Vy från Lindholmshamnen NCS S 3005-G80Y NCS S 4010-G80Y NCS S 3005-B80G NCS S 5005-B80G BRF MASTHUGGET BRF MASTHUGGET N När Du betraktar bostadsområdet från håll ser Du ett grönskande berg i milda, sammanhållna gröngrå-blå kulörer. Befinner Du Dig inne i området sprakar det av liv. Varje

Läs mer

Nybyggt bostadshus i bra läge på Klintvägen 4 B i Mariehamn

Nybyggt bostadshus i bra läge på Klintvägen 4 B i Mariehamn Nybyggt bostadshus i bra läge på Klintvägen 4 B i Mariehamn Presentation Ett nybyggt bostadshus som är uppfört under 2014 och slutsynat i oktober 2014. Huset är uppfört såsom nyckelfärdigt av Konsens Hus

Läs mer