Bogserade rotorslåttterkrossar. GMT-serien Arbetsbredd 3,2-3,6 m

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Bogserade rotorslåttterkrossar. GMT-serien Arbetsbredd 3,2-3,6 m"

Transkript

1 Bogserade rotorslåttterkrossar GMT-serien Arbetsbredd 3,2-3,6 m

2 GMT är en serie robusta bogserade slåtterkrossar från JF-STOLL. Maskinerna är utvecklade och konstruerade med särskilt fokus på följande egenskaper: Robusthet Hög kapacitet Goda köregenskaper Effektiv crimpning Denna kombination av egenskaper ger maskinen möjlighet att leverera en god kvalitet på arbetet med hög arbetshastighet och därmed säkerställa en ökad kapacitet. Robust slåtterkross med hög arbetshastighet Den höga arbetshastigheten uppnås dels genom att maskinen har en god vändningsteknik, så att körningen på vändtegen minimeras. Dels är maskinen utrustad med säkerhetssystemet Top Safe, som skyddar maskinen mot kollision vid ojämnheter i marken. Detta betyder att maskinen kan ha en hög arbetshastighet, utan att det varken går ut över arbetskvalitet eller maskin. Kombinera med en frontmonterad maskin och få större arbetsbredd Om man har behov av att optimera sin vallskörd ytterligare, kan detta ske med en större arbetsbredd. GMT-maskinen kan med fördel kombineras med en frontmonterad GXFslåtterkross och därmed har man en arbetsbredd på upp till 7 m. GXF har liksom GMT maskinerna en god markföljningsförmåga, eftersom maskinen är upphängd i den unika konturupphängningen Contour Float. Med GMT har man också möjlighet att optimera maskinkedjan med strängsammanläggningsutrustningen Collector. Därmed minimeras arbetet med strängläggning, samtidig som man utnyttjar utnyttjandet av de efterföljande maskinerna. Man kan uppnå en arbetsbredd på ca. 6 m. med maskinkombinationen GMT 3205 L och GXF 3205.

3 Bogserade rotorslåtterkrossar med sidomonterat drag Bogserade rotorslåtterkrossar med sidomonterat drag GMT 3205 L Arbetsbredd: Transportbredd: Crimpertyp: 3,15 m 3,0 m PE fingrar Valsar Slagor Bogserade rotorslåtterkrossar med centrumdrag Bogserade rotorslåtterkrossar med centrumdrag GMT 3205 Flex Arbetsbredd: Transportbredd: Crimpertyp: 3,15 m 3,0 m PE fingrar Valsar Slagor GMT 3605 Flex Arbetsbredd: Transportbredd: Crimpertyp: 3,55 m 3,4 m PE fingrar Valsar Slagor

4 Top Safe består av 4 sidofjädrar, 2 toppfjädrar och en justerbar justerbar dragarmsförlängning. Top Safe ger säkerhet och hög arbetshastighet Top Safe är JF-STOLL's unika anti-crash system. Systemet skyddar effektivt maskinen vid påkörning av sten och liknande hinder. Det garanterar låga servicekostnader och lång livslängd för maskinerna. Hög arbetshastighet Top Safe systemet ger en unik kombination av effektivitet och skydd för maskinen. Man kan arbeta ungefär dubbelt så snabbt med en Top Safe slåtterkross, utan att stötkrafterna vid en kollision ökar. Effektiv stensäkring Om maskinen under arbetet kör emot en jordfast sten eller liknande aktiveras Top Safe systemet. Skärenheten "lyfts" därmed upp över hindret och kollisionen avvärjs därmed delvis. Detta minimerar skadorna vid påkörning och ger maskinen en längre livslängd. God markföljning Top Safe får dessutom maskinen att köra obehindrat över ojämna fält och ger maskinen en perfekt markföljning, också vid mycket höga arbetshastigheter. Man uppnår därmed också en mycket likformig stubb och snabbare återväxt. Risken för jord i grödan minimeras dessutom och därmed optimeras också foderkvaliteten. Lätt inställning av Top Safe - oberoende av marktrycket Inställning av Top Safe sker genom att justera toppfjädrarna med det medlevererade verktyget. Inställningen av Top Safe påverkar inte marktrycket, då dessa två faktorer ställs in oberoende av varandra. Träffar rotorbalken en sten, trycks toppfjädern automatiskt samman och maskinen lyfts, så att den kan glida oskadd upp över hindret. Är hindret mycket stort, öppnar en justerbar förlängningsled i maskinens infästning mot traktorns dragarmar och maskinen lyfts upp ännu högre, så att hindret lättare kan passeras. Utlösningskraften kan justeras.

5 Slät knivbalk ger rent snitt och snabbare återväxt GMT maskinerna är utrustade med den släta JF-STOLL knivbalken. JF-STOLL knivbalken kännetecknas av: Helt slät undersida JF-STOLL knivbalken har en helt slät undersida. Den stora bärytan ger ett lågt marktryck, vilket skonar marken och grödan under slåttern och ger en snabbare återväxt. Låg knivbalk Med JF-STOLL knivbalken är det kan man sätta en låg jämn stubb ända ner till 25 mm, då det är möjligt att ställa in knivbalken med en liten skärvinkel. Det ger ett slätare snitt och därmed uppnås en jämnare stubb och bättre flöde i maskinen. Integrerat stenskydd Stenbeskydd och släpskor är integrerade över knivbalkens hela bredd. Detta ger ett optimalt skydd av knivbalkens drivning och säkerställer en lång livslängd. Quick'n Safe - Snabbyte av knivar GMT är utrustad med Quick'n Safe, som är JF-STOLL's system för snabbyte av knivar. Endast ett enkelt tryck neråt med det medlevererade specialverktyget behövs och kniven frigörs från den unika låstappen, utan att man behöver lossa skruvar och muttrar. Undersidan är 100% slät, vilket ger ett rent snitt, skonar stubben och säkerställer en snabbare återväxt. B Det integrerade stenskyddet säkerställer att JF-STOLL knivbalken inte har några svaga punkter vid påkörning av jordfast sten. Den yttersta tallriken har en cylindrisk transportrotor, som garanterar en ren kant till det oslagna gräset. Det är möjligt att kontrollera och byta ut kugghjul och lager för varje individuell tallrik utan specialverktyg. Med montering av höga släpskor kan stubbhöjden ökas med ca. 30 mm. De vridna Quick'n Safe knivarna är vändbara och har lång hållbarhet. Formen innebär att de garanterar ett rent snitt. Motskär som är framställda av höghållfasthetsstål (S 500), säkerställer ett rent snitt. Formen på motskäret ger största möjliga överlappning mellan knivarna. Detta garanterar ett rent snitt. Det är enkelt att komma åt att byta knivar och utföra annan service på knivbalken.

6 Alle GMT maskiner är försedda med en dubbelvinkelväxel i draget. Detta gör maskinerna mycket lätta att manövrera med. Effektiv vändningsteknik och goda köregenskaper 360º Alla GMT maskiner har en dubbelvinkelväxel på dragstången, vilket gör dem enkla att arbeta och manövrera med. Det gäller både maskiner med sidomonterad dragstång och Flex maskinerna med den längre centrummonterade dragstången. Man kan därmed vrida 90 utan att det uppstår vibrationer i transmissionen. Lätt till- och frånkoppling GMT är utrustad med en kraftig stödfot, som säkerställer att maskinen står stabilt vid parkering. Bärtapparna är fixerade så till- och frånkoppling av maskinen är enkel. Rejäl frigångshöjd Två hydraulcylindrar lyfter skärenheten under transport och vid körning på vändtegen. Maskinen får därmed en rejäl frigångshöjd, så att man enkelt kan passera över den redan slagna grödan. Stabil körning GMT är konstruerad för att rulla med stora hjul. Hjulen är placerade så att dess ytterkant sammanfaller med maskinens bredaste punkt. Detta garanterar hög stabilitet och ger möjlighet till hög hastighet under vändningen. Hydraulisk omställning till transport Omställning till transport sker hydrauliskt. Man aktiverar den hydrauliska svängcylindern och maskinen svänger in bakom traktorn.

7 Flex maskinerna är utrustade med en lång, kraftig, centrummonterad dragstång. Flex minimerar tiden på vändtegen Med GMT Flex maskinerna kan man optimera arbetet genom att minimera körningen på vändtegen under vändning. Flex maskinerna är utrustade med en centrummonterad dragstång och två dubbelvinkelväxlar. Det betyder att man kan arbeta med maskinen på höger och vänster sida av traktorn. Dubbelvinkelväxlarna sitter i båda ändar av dragstången, vilket betyder att man enkelt kan vända på vändtegen och lätt kan skifta arbetssida. Fördelarna är att fältet kan skördas från en sida, man undviker kilar, man kan alltid ta en full skår och man uppnår också en kapacitetsökning på omkring 15%, eftersom körningen på vändtegen minimeras. Inbyggd svängcylinder Den inbyggda svängcylindern är avpassad så att cylinderns hastighet passar till traktorns vändning på vändtegen. Maskinen har därför en lugn och stabil gång under vändning. Extra vinkelväxel En dubbelvinkelväxel är placerad mellan dragstången och skärenheten. Kraftöverföringsaxeln vrids därmed inte i en olämplig vinkel. Vibrationer undviks och det är enkelt att växla mellan att arbeta på höger och vänster sida av traktorn. Så fungerar Flex systemet 1. Man börjar med att köra runt fältet 4-5 gånger för att skapa tillräckligt med utrymme på vändtegarna. 2. Därefter kan man starta Flex körningen med maskinen växelvis på vänster (a) och höger (b) sida av traktorn b a 2 Flex körning GMT utrustad med centrumdrag 1

8 PE crimper PE fingrar är lämpliga för alla förhållanden där man önskar en flexibel och effektiv crimpning. Crimpern har en låg egenvikt och kräver minimalt underhåll. Slagcrimper Stålslagor kan användas i områden, där det kan förekomma mycket stor sten och extremt slitage på grund av t.ex. sand i grödan. Valscrimper Valscrimper är för de mer speciella grödor som skall crimpas skonsamt för att inte gå miste om fodervärdet, t.ex. lucern och klöver. Effektiv crimpning reducerar torktiden GMT finns med flera olika effektiva crimpertyper. De garanterar en intensiv behandling av grödan och därmed snabbare torkning, samtidigt som grödans fodervärde bevaras. Bättre flöde JF-STOLL's crimper täcker 85% av arbetsbredden, vilket ger möjlighet till hög framkörningshastighet och därmed hög kapacitet. I de flesta fall kommer högre hastighet att innebära både bättre flöde och bättre strängbildning. Detta i sin tur kommer att innebära bättre flyt för den efterföljande exakthacken eller pressen, färre stopp och därmed en optimering av hela maskinkedjan. Lång livslängd PE crimpern är den mest utbredda crimpertypen från JF-STOLL. Crimperfingrarna är framställda av polyethylen, har hög slitstyrka och därmed lång livslängd. Om en crimperfinger av en olyckshändelse tappas i grödan, gör den ingen skada, varken i den efterföljande hacken eller i magen på kon. Valscrimpern kan utrustas med JF- STOLL s patenterade Auto Synchro System. Det är en extrautrustning som säkerställer att crimpervalsarnas ingrepp också är korrekt vid skörd av en kraftig gröda. Steglös inställning av crimpergraden Crimpergraden kan ställas in steglöst med det medlevererade verktyget. Därmed kan crimpningsgraden alltid ställas in efter lokala fältförhållanden och väderförhållanden. Remdrivning ger enkelt underhåll Crimpern drivs av en remdrivning, som ger enkelt underhåll. Remdrivningen tar också upp chockbelastningar. Transmissionen skonas och effektförlusten minimeras.

9 Top Dry är namnet på JF-STOLL's enkla, men effektiva system för bredspridning. Når Top Dry aktiveras, bredsprids gräset till 80% av arbetsbredden, samtidig som crimpningen ökas. Detta ger en bred, men luftig sträng, som ger en snabbare torkning, vilket minskar ned torkningstiden. Snabb omställning till bredspridning med Top Dry Snabb omställning med ett handtag Top Dry aktiveras snabbt med ett praktiskt handtag och utan användning av verktyg. Med handtaget fälls Top Dry plåten ner bakom crimpern, som därmed bredsprider grödan. Extra effektiv crimpning Top Dry plåten är placerad i förlängningen av crimperplåten, vilket betyder att grödan pressas ytterligare emot crimpern, när Top Dry är aktiverad. Detta ger en extra crimpning av grödan och bidrar också till den snabbare torkningen. Vanlig Sträng Top Dry - bredspridning GMT har inbyggt Top Dry för effektiv bredspridning

10 Enkel och central inställning av maskinen Utöver att maskinen ger en god kvalitet på arbetet har JF-STOLL lagt stor vikt på enkel och användarvänlig inställning av maskinen. JF-STOLL har därför valt att placera maskinens centrala inställningar lätt tillgängliga på vänster sida av maskinen. 1 Praktiskt handtag för inställning av maskinen medlevereras. En vanlig skiftnyckel kan också användas. Inställning av Top Safe Inställning av Top Safe sker genom justering av toppfjädrarna. Inställningen av Top Safe påverkar inte marktrycket, eftersom dessa två faktorer ställs in oberoende av varandra. Inställning av marktryck Inställning av marktrycket sker genom justera de stora kraftiga sidofjädrarna med det medlevererade verktyget. Ett beslag håller fast fjädern i den önskade inställningen Aktivering af Top Dry Top Dry aktiveras snabbt med ett praktiskt handtag. Med hjälp av handtaget fälls Top Dry plåten ner bakom crimpern, som därefter bredsprider grödan. Inställning av stubbhöjd Stubbhöjden kan ställas in steglöst mellan ca mm. Inställningen ändrar skärvinkeln på knivbalken och därmed ändras också stubbhöjden. Skärvinkeln markeras på en indikator. Vid montering av höga släpskor, kan stubbhöjden ökas med 30 mm. Inställning av crimpergrad Crimpergraden kan ställas in steglöst. Inställningen ändrar avståndet mellan crimperplåten och crimpern som grödan passerar mellan

11 GMT 3205 Flex utrustad med Collector Strängsammanläggningsbandet Collector Med strängsammanläggningsbandet Collector kan man lägga en dubbelsträng för den efterföljande maskinen och på så sätt optimera maskinkedjan. Collectorn är effektiv oavsett om man arbetar med GMT ensamt, eller i kombination med en frontmonterad slåtterkross. Collector har en god kastförmåga på grund av den stora bandytan och den höga bandhastigheten. Bandet är smörjfritt och har effektiva styva kantborstar, för att undvika att rester av grödan kommer in under bandet. Det är fortfarande möjligt att lägga vanliga strängar eller bredsprida grödan med Top Dry även om Collector är monterad på maskinen. Strängsammanläggning optimerar maskinkedjan Stor bandyta Robust ram Inställningsmöjligheter ger ett precist kast Effektiva kantborstar Stor diameter på bandvalsar ger hög hastighet Slagning av första sträng Då den första sträng slås lyfts bandenheten och maskinen lägger en vanlig sträng. När den andra sträng slås aktiveras Collector för strängsammanläggning. När strängsammanläggningsbandet Collector lägger dubbelsträng behöver man inte räfsa samman grödan. Hack, självlastarvagn eller press kan plocka upp dubbelsträngen direkt och på så sätt effektiviseras grässkörden.

12 Tekniska data GMT 3205 L P GMT 3205 L S GMT 3205 L R Typ Sidodrag Sidodrag Sidodrag Arbetsbredd 3,15 m 3,15 m 3,15 m Crimpertyp PE fingrar Slagor Valsar Top Safe Ja Ja Ja Tallrikstyp Quick'n Safe Quick'n Safe Quick'n Safe Antal tallrikar/vridna knivar 8/16 8/16 8/16 Antal dubbelvinkelväxlar Traktor, min 70 kw/95 HK 70 kw/95 HK 70 kw/95 HK Kraftuttag, standard 1 3 /8-6 splines 1 3 /8-6 splines 1 3 /8-6 splines PTO m/friktionskoppling och frilöp 1000 rpm 1000 rpm 1000 rpm Hydrauluttag 1E + 1D 1E + 1D 1E + 1D Lyftarmskategori II II II Transportbredd 3,0 m 3,0 m 3,0 m Däck, standard 380/ / /55-17 Vikt 2440 kg 2500 kg 2500 kg GMT 3205 Flex P GMT 3205 Flex S GMT 3205 Flex R GMT 3605 Flex P GMT 3605 Flex S GMT 3605 Flex R Typ Centrumdrag Centrumdrag Centrumdrag Centrumdrag Centrumdrag Centrumdrag Arbetsbredd 3,15 m 3,15 m 3,15 m 3,55 m 3,55 m 3,55 m Crimpertyp PE fingrar Slagor Valsar PE fingrar Slagor Valsar Top Safe Ja Ja Ja Ja Ja Ja Tallrikstyp Quick'n Safe Quick'n Safe Quick'n Safe Quick'n Safe Quick'n Safe Quick'n Safe Antal tallrikar/vridna knivar 8/16 8/16 8/16 9/18 9/18 9/18 Antal dubbelvinkelväxlar Traktor, min 70 kw/92 HK 70 kw/92 HK 70 kw/92 HK 70 kw/102 HK 70 kw/102 HK 70 kw/102 HK Kraftuttag, standard 1 3 /8-6 splines 1 3 /8-6 splines 1 3 /8-6 splines 1 3 /8-6 splines 1 3 /8-6 splines 1 3 /8-6 splines PTO m/friktionskoppling och frilöp 1000 rpm 1000 rpm 1000 rpm 1000 rpm 1000 rpm 1000 rpm Hydrauluttag 1E + 1D 1E + 1D 1E + 1D 1E + 1D 1E + 1D 1E + 1D Lyftarmskategori II II II II II II Transportbredd 3,0 m 3,0 m 3,0 m 3,4 m 3,4 m 3,4 m Däck, standard 380/ / / / / /55-17 Vikt 2600 kg 2600 kg 2700 kg 2620 kg 2620 kg 2720 kg En del produkter kan vara avbildade med extrautrustning. Se prislista för aktuell standard- och extrautrustning. Rätt till konstruktions- och specifikationsändringar förbehålles. Reservation för eventuella tryckfel. Specialisten på gräsmaskiner och fullfodervagnar När det gäller vallskördeteknik har JF-Stoll skapat sig ett rykte som en av världens ledande tillverkare och specialist. Mer än 50 års erfarenhet som leverantör till lantbrukare och maskinstationer över hela världen har lärt oss otroligt mycket, att också ta hänsyn till individuella specialbehov länder och regioner emellan. En annan viktig inspirationskälla i vårt utvecklingsarbete har vi genom en nära och kontinuerlig dialog med kunder, återförsäljare, lantbrukstekniker och lantbruksforskare. Oavsett vilken JF-Stoll maskin du väljer kan du vara säker på att få bästa valuta för din investering i form av hög kapacitet och driftsäkerhet, minimalt underhåll, flexibla användningsmöjligheter och optimal driftsekonomi. Lantmännen Maskin AB JF-Fabriken J. Freudendahl A/S Linde Allé 7 Postbox 180 DK-6400 Sønderborg Denmark Tlf Fax PBSX-469X Printed in Denmark

Trippelmaskin. GX/GXT-serien Arbetsbredd 8,6-12,3 m

Trippelmaskin. GX/GXT-serien Arbetsbredd 8,6-12,3 m Trippelmaskin GX/GXT-serien Arbetsbredd 8,6-12,3 m Bogserad trippelmaskin GXT 12005 SM med en arbetsbredd på 11,6 m. Stora arbetsbredder ökar effektiviteten Största möjliga effektivitet hänger samman med

Läs mer

Burna slåtterkrossar. GXS GXS P GXS Triple GXF

Burna slåtterkrossar. GXS GXS P GXS Triple GXF Burna slåtterkrossar GXS GXS P GXS Triple GXF Rotorbalk GXS GXS-slåtterkrossarna är utrustade med den unika JF-rotorbalken med slät undersida som utmärker sig genom: Top Service Helt slät undersida Låg

Läs mer

Trippel-slåttermaskiner. Trippel-maskiner. GXT-serien, arbetsbredd 12,3 m. Moving agriculture ahead

Trippel-slåttermaskiner. Trippel-maskiner. GXT-serien, arbetsbredd 12,3 m. Moving agriculture ahead Trippel-slåttermaskiner Trippel-maskiner GXT-serien, arbetsbredd 12,3 m Moving agriculture ahead Rotorbalk GXT Stora arbetsbredder ökar effektiviteten Stora arbetsbredder ökar effektiviteten, perfekt till

Läs mer

Bogserade slåtterkrossar. GMS/GCS-serien Arbetsbredd 2,8-3,6 m

Bogserade slåtterkrossar. GMS/GCS-serien Arbetsbredd 2,8-3,6 m Bogserade slåtterkrossar GMS/GCS-serien Arbetsbredd 2,8-3,6 m GMS 3202 GMS/GCS-maskinerna är JF-STOLL s serie bogserade rotorslåtterkrossar. Maskinerna är utvecklade och konstruerade i samarbete med användare

Läs mer

Rotorslåttermaskiner SB, SM*, SMF

Rotorslåttermaskiner SB, SM*, SMF Rotorslåttermaskiner SB, SM*, SMF Rotorslåttermaskiner SB, SM*, SMF SB / SM* / SMF * Marknadsförs ej i Sverige Moving agriculture ahead SB-slåttermaskiner SB-rotorslåttermaskinerna är utrustade med den

Läs mer

Clean cut. Vallskördemaskiner och fullfodervagnar

Clean cut. Vallskördemaskiner och fullfodervagnar Clean cut Vallskördemaskiner och fullfodervagnar JF har alltid varit innovativa Ända sedan lantbruket började mekaniseras har JF bidragit med innovativa och effektiva lösningar. JF grundades 1951 av Jens

Läs mer

NYHET! NOVACAT S12. Slåtterkombination 97+018.13.1013

NYHET! NOVACAT S12. Slåtterkombination 97+018.13.1013 NYHET! NOVACAT S12 Slåtterkombination 97+018.13.1013 25 % större arealkapacitet 25 % mindre diesel Trots den enorma arbetsbredden på 11,20 m kan du köra slåtterkombinationen NOVACAT S12 med en traktor

Läs mer

Bogserade exakthackar. Bogserade exakthackar FCT 1060 / FCT 1260 FCT 1360 / FCT Moving agriculture ahead

Bogserade exakthackar. Bogserade exakthackar FCT 1060 / FCT 1260 FCT 1360 / FCT Moving agriculture ahead Bogserade exakthackar Bogserade exakthackar FCT 1060 / FCT 1260 FCT 1360 / FCT 1460 Moving agriculture ahead Exakt hackning Varför exakthack? Växtsaften och eventuella additiv fördelas jämnt över alla

Läs mer

Bale Wrapper Specialists. Tanco Rundbalsinplastare

Bale Wrapper Specialists. Tanco Rundbalsinplastare Bale Wrapper Specialists Tanco Rundbalsinplastare Tanco Rundbalsinplastare För maskinstationer och lantbrukare runt om i världen är Tanco valet när det gäller rundbalsinplastare. Med över 20 års erfarenhet

Läs mer

Baler Range. Det professionella alternativet

Baler Range. Det professionella alternativet Baler Range Det professionella alternativet Press- serie utvecklad utifrån kraven från dagens lantbrukare och maskinstationer Maskinen är konstruerad och byggd för lång livslängd med tester från områden

Läs mer

Taarup 4228, 4232 och 4236 Bogserade Slåtterkrossar. Perfekt avfjädring och minimalt underhåll!

Taarup 4228, 4232 och 4236 Bogserade Slåtterkrossar. Perfekt avfjädring och minimalt underhåll! Taarup 4228, 4232 och 4236 Bogserade Slåtterkrossar Perfekt avfjädring och minimalt underhåll! Prestation och hållbarhet på en helt ny nivå! Den nya Taarup 4200 Nya Taarup 4200 slåtterkross är från grunden

Läs mer

Clean cut. Clean cut. Vallskördemaskiner och fullfodervagnar. Moving agriculture ahead

Clean cut. Clean cut. Vallskördemaskiner och fullfodervagnar. Moving agriculture ahead Clean cut Clean cut Vallskördemaskiner och fullfodervagnar Moving agriculture ahead Kongskilde har alltid varit innovativa Ända sedan lantbruket började mekaniseras har Kongskilde bidragit med innovativa

Läs mer

Burna Tallriksslåttermaskiner 2500 H & 2600 Serien. Pålitlig prestanda och rena snitt

Burna Tallriksslåttermaskiner 2500 H & 2600 Serien. Pålitlig prestanda och rena snitt Burna Tallriksslåttermaskiner 2500 H & 2600 Serien Pålitlig prestanda och rena snitt En rotorbalk som uppfyller dina högt ställda förväntningar! Kverneland Taarups rotorbalk har konstruerats för hårt arbete.

Läs mer

GMT 3205 FL I GMT 3605 FL

GMT 3205 FL I GMT 3605 FL GMT 3205 FL I GMT 3605 FL Rotorslåtterkross Instruktionsbok Bruksanvisning i original S BÄSTA KUND! FÖRORD Vi värdesätter den tilltro som Ni har visat vårt företag genom att investera i en JF produkt,

Läs mer

PÖTTINGER NOVADISC / NOVACAT

PÖTTINGER NOVADISC / NOVACAT PÖTTINGER NOVADISC / NOVACAT Front- och bakmonterade tallriksslåtteraggregat 97+012.13.0813 012.00.0813_Novacat_Novadisc_2013_11_21.indd 2 22.11.13 09:21 Tallriksslåtteraggregat för perfekta snitt Den

Läs mer

EasyCut. Burna Bogserade Trippelmonterade

EasyCut. Burna Bogserade Trippelmonterade EasyCut Burna Bogserade Trippelmonterade 1 EasyCut ett unikt KRONE system Livstidssmord rotorbalk, helsvetsad och absolut tät Kilformad rotorbalk Rent snitt Extra breda och härdade släpskor Ingen inre

Läs mer

Spearhead Twiga Orbital 7000

Spearhead Twiga Orbital 7000 Spearhead Twiga Orbital 7000 Användningsområde: Mitträcken längs motorväg Rondeller Gräs- och vägslänter Produktfördelar: Kostnadseffektiv Kan arbeta på båda sidor om redskapsbäraren/vägen Ergonomisk körning

Läs mer

SLÅTTERMASKINER, HÖVÄNDARE OCH STRÄNGLÄGGARE

SLÅTTERMASKINER, HÖVÄNDARE OCH STRÄNGLÄGGARE SLÅTTERMASKINER, HÖVÄNDARE OCH STRÄNGLÄGGARE 02 FRONTMONTERADE SLÅTTERMASKINER DiscCutter F och DuraDisc F frontmonterade rotorslåttermaskiner. New Hollands serie med frontmonterade rotorslåttermaskiner

Läs mer

Spearhead Twiga 320/420 Kombi

Spearhead Twiga 320/420 Kombi Spearhead Twiga 320/420 Kombi Användningsområde: Släntklippning Häckklippning Grönytor Produktfördelar: Mekanisk parallellföring Hydraulisk påkörningssäkring Kombi frontmontering En kompakt och robust

Läs mer

John Deere rotorslåtterkrossar. Ledande produktivitet

John Deere rotorslåtterkrossar. Ledande produktivitet John Deere rotorslåtterkrossar Ledande produktivitet Ledande prestanda Oslagbar kvalitet på avskärningen, beprövade bearbetningssystem och legendarisk styrka. Dessa egenskaper är inbyggda i alla John Deere

Läs mer

KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE VARIO. www.mchale.net DET SJÄLVKLARA VALET

KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE VARIO. www.mchale.net DET SJÄLVKLARA VALET KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE www.mchale.net DET SJÄLVKLARA VALET KOMBIPRESS MED VARIALBEL BALKAMMARE Förser dagens lantbrukare med lösningar för högre kapacitet McHale Fusion Vario är en kombipress,

Läs mer

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Dubbelsträngläggare för sido- och mittsträng 97+027.13.0813 Dubbelsträngläggare för varje användning PÖTTINGER har nu ett brett utbud av nya dubbelsträngläggare för sido- och mittsträngar.

Läs mer

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Potatissättare i GL B-serien Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Utformad för växande framgång: GL B-serien Perfekt för potatisodling med kvalitet: när den -radiga potatissättaren

Läs mer

BKE / BKE REV/ BKE SUPER

BKE / BKE REV/ BKE SUPER BKE / BKE / BKE SUPER KONSTEN I A T T V Å RD A LAND SK APET! BKE / BKE / BKE SUPER MULCH Maskinen som förskönar landskapet! Parker, fruktodlingar och grönytor behöver underhållas för att behålla sitt utseende

Läs mer

GreenTec Spearhead Twiga 320/420 Kompakt

GreenTec Spearhead Twiga 320/420 Kompakt GreenTec Spearhead Twiga 320/420 Kompakt Användningsområde: Släntklippning Häckklippning Grönytor Produktfördelar: Mekanisk parallellföring Hydraulisk påkörningssäkring Bakmontering En kompakt och robust

Läs mer

STRÄNGLÄGGARE. fella.eu. Strängläggare med en rotor. Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera

STRÄNGLÄGGARE. fella.eu. Strängläggare med en rotor. Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera STRÄNGLÄGGARE Strängläggare med en rotor Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera fella.eu 2 FÖRSTKLASSIG SKÖRD I mer än 90 år har FELLA varit likställt med innovativ teknik, enastående

Läs mer

Pöttinger TOP. Strängläggare med centrerad strängplacering 97+023..0910

Pöttinger TOP. Strängläggare med centrerad strängplacering 97+023..0910 Pöttinger TOP Strängläggare med centrerad strängplacering 97+023..0910 TOP s-line Strängläggare med centrerad strängplacering, två och fyra rotorer Pöttinger har utvecklat en ny rotorlyft, med en lutande

Läs mer

Spearhead Twiga 360 Kompakt

Spearhead Twiga 360 Kompakt Spearhead Twiga 360 Kompakt Nyhet 2018! Användningsområde: Släntklippning Häckklippning Grönytor Produktfördelar: Mekanisk parallellföring Hydraulisk påkörningssäkring Frontmontering Bättre sikt under

Läs mer

Spearhead Twiga Kombi

Spearhead Twiga Kombi Spearhead Twiga 5000-6000 Kombi Användningsområde: Släntklippning Häckklippning Grönytor Produktfördelar: Mekanisk parallellföring Hydraulisk påkörningssäkring Kombi frontmontage En komplett serie av kombi

Läs mer

SPECIFIKATIONER. Transportbredd. n kg. 3 st 2-aktion ventiler

SPECIFIKATIONER. Transportbredd. n kg. 3 st 2-aktion ventiler SVENSKA Universalarkmataren bogserade väghyvel för utjämning vägar, jordbruk fält, torv produktion och andra områden. Höghållfast stål används i tillverkningen av utrustning för att säkerställa en lång

Läs mer

GreenTec Spearhead Twiga 360 Kombi

GreenTec Spearhead Twiga 360 Kombi GreenTec Spearhead Twiga 360 Kombi Användningsområde: Släntklippning Häckklippning Grönytor Produktfördelar: Mekanisk parallellföring Hydraulisk påkörningssäkring Kombi frontmontering Twiga Kombi 360 är

Läs mer

Spearhead Twiga 360 Basic

Spearhead Twiga 360 Basic Spearhead Twiga 360 Basic Nyhet 2018! Användningsområde: Släntklippning Häckklippning Grönytor Produktfördelar: Mekanisk parallellföring Hydraulisk påkörningssäkring Bra sikt över redskapet TWIGA 360 Basic

Läs mer

KEDJERÖJARE.

KEDJERÖJARE. KEDJERÖJARE www.ilsbotools.se M120 Justerbar höj/sänk hastighet Fjädrande infästning Hålbild för extra slitmedar M120 M120-serien är den minsta serietillverkade remdrivna kättingröjaren på marknaden. Varje

Läs mer

Spearhead Twiga Standard T

Spearhead Twiga Standard T Spearhead Twiga Standard 500-700T Användningsområde: Släntklippning Häckklippning Grönytor Produktfördelar: Mekanisk parallellföring Hydraulisk påkörningssäkring Brett tillbehörsprogram En allsidig slänt-

Läs mer

Radfräsar i GF-serien. 2-, 4- och 6-radiga radfräsar för stora, stabila kupor utan jordkokor

Radfräsar i GF-serien. 2-, 4- och 6-radiga radfräsar för stora, stabila kupor utan jordkokor Radfräsar i -serien -, - och -radiga radfräsar för stora, stabila kupor utan jordkokor Robust och kraftfull: Radfräsarna i -serien Förväntningarna som ställs på fräsar i -serien. De bearbetar jorden efter

Läs mer

Vallmaskinsystem. Christer Johansson

Vallmaskinsystem. Christer Johansson Vallmaskinsystem Christer Johansson christer.johansson@jordbruksverket.se 013-155877 Teknik, förluster och lite energiperspektiv Slåtter Strängning Skördesystem Fasta körspår Stubbhöjd! Hur ser vallen

Läs mer

Tippvagnar. Universalvagn för transport av i stort sett alla material.

Tippvagnar. Universalvagn för transport av i stort sett alla material. vagnar FARMER 140BT Universalvagn för transport av i stort sett alla material. Vagnens sidor är 150 cm höga, varav den översta lämmen på 100 cm kan nedmonteras så att sidhöjden bara är 50 cm. De avtagbara

Läs mer

PÖTTINGER NOVACAT. Bogserade rotorslåttermaskiner 97+011.13.0212

PÖTTINGER NOVACAT. Bogserade rotorslåttermaskiner 97+011.13.0212 PÖTTINGER NOVACAT Bogserade rotorslåttermaskiner 97+011.13.0212 NOVACAT T Bogserade rotorslåttermaskiner De nya bogserade NOVACAT T-rotorslåttermaskinerna från Pöttinger utökar vallproffsens slåttermaskinsutbud.

Läs mer

Vibro Flex. Stubbkultivator med vibrerande pinnar

Vibro Flex. Stubbkultivator med vibrerande pinnar Vibro Flex Stubbkultivator med vibrerande pinnar Kongskilde Vibro Flex är en kraftig kultivator som används till stubbearbetning och till såbäddsberedning. Kultivatorn finns i arbetsbredder från 1,90 5,65

Läs mer

Spearhead Twiga Basic

Spearhead Twiga Basic Spearhead Twiga 5000-7000 Basic Användningsområde: Släntklippning Häckklippning Grönytor Produktfördelar: Mekanisk parallellföring Hydraulisk påkörningssäkring Frontmontering/bra sikt över redskapet Twiga

Läs mer

Kombimaskin: Ecoridger, Speedridger, Weeder

Kombimaskin: Ecoridger, Speedridger, Weeder Kombimaskin: Ecoridger, Speedridger, Weeder Ett köp, tre maskiner AVR Ecoridger kombinerar tre funktioner i en ram. Genom att byta ut några komponenter kan du välja vilken maskin du vill använda: Ecoridger:

Läs mer

OPTIMER 103-, 103R- och 1003-serien

OPTIMER 103-, 103R- och 1003-serien Tallrikskultivatorer med individuellt upphängda tallrikar för stubbearbetning + OPTIMER 103-, 103R- och 1003-serien www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 OPTIMER+ 1000 103-, 103R- OCH 1003-SERIEN EFFEKTIV

Läs mer

Siwa. Finsnittvagnar Ensilagevagnar. foderproduktion

Siwa. Finsnittvagnar Ensilagevagnar. foderproduktion Rapide Siwa Finsnittvagnar Ensilagevagnar foderproduktion Schuitemaker Machines BV etablerades 1919 som tillverkare av maskiner för lantbruk och industri. Tack vare många års erfarenhet har Schuitemaker

Läs mer

Slänt- och häckklippare Spearhead Twiga BASIC

Slänt- och häckklippare Spearhead Twiga BASIC Slänt- och häckklippare Spearhead Twiga BASIC Användningsområde: Släntklippning Häckklippning Grönytor Produktfördelar: Mekanisk parallellföring Hydraulisk påkörningssäkring Frontmontering/bra sikt över

Läs mer

GreenTec Spearhead Twiga Basic

GreenTec Spearhead Twiga Basic GreenTec Spearhead Twiga 6000-7000 Basic Användningsområde: Släntklippning Häckklippning Grönytor Produktfördelar: Mekanisk parallellföring Hydraulisk påkörningssäkring Frontmontering/bra sikt över redskapet

Läs mer

K2 CombiCutter Modell 1600 och 1200

K2 CombiCutter Modell 1600 och 1200 K2 CombiCutter Modell 1600 och 1200 Rundballshacare och utfodringsmaskin Marknadens mest kompletta program www.tks-as.no Stationär På hjul Opphängd i skenor Magasin K2 COMBICUTTER Arbetsbesparande, beprövad

Läs mer

ELHO Slåtterkrossar och slåttermaskiner

ELHO Slåtterkrossar och slåttermaskiner ELHO Slåtterkrossar och slåttermaskiner www.elho.fi ELHO slåtterkrossar för framtidens lantbruk ELHO producerar ett stort urval slåtterkrossar av olika typer och storlekar. I nästan alla modeller finns

Läs mer

Holms PD Plus PLOGREDSKAP: WHY OUR ADJUSTABLE V-PLOW? IT S GOOD BUSINESS. bättre sikt på landsväg och stora ytor

Holms PD Plus PLOGREDSKAP: WHY OUR ADJUSTABLE V-PLOW? IT S GOOD BUSINESS. bättre sikt på landsväg och stora ytor PLOGREDSKAP: WHY OUR ADJUSTABLE V-PLOW? IT S GOOD BUSINESS. Holms PD Plus bättre sikt på landsväg och stora ytor Holms PD Plus är en nyutveckling av diagonalplogen Holms PD för snöröjning på landsväg och

Läs mer

GreenTec Spearhead Twiga Flex 6000

GreenTec Spearhead Twiga Flex 6000 GreenTec Spearhead Twiga Flex 6000 Användningsområde: Släntklippning Häckklippning Grönytor Produktfördelar: Bränslebesparande Danfoss LS system, 80HK Hydraulisk påkörningssäkring Bra sikt över redskapet

Läs mer

KIVI-PEKKA STENPLOCKARE

KIVI-PEKKA STENPLOCKARE KIVI-PEKKA STENPLOCKARE RENA STENAR BOGSERAD HÅLLBARHET KIVI-PEKKAs jordsåll minskar kraftigt mängden jord som följer med stenarna. Jordsållet gör att den hamnar på åkern igen. Stenarna blir också rena

Läs mer

Vedmaskiner från Mora

Vedmaskiner från Mora Vedmaskiner från Mora Vedmaskiner från Mora Per Wikstrand AB är ett svenskt företag med mångårig erfarenhet av maskiner för rationell och säker vedhantering. Kvalitetstänkandet står i första ledet och

Läs mer

Blastkrossar i KS-serien. Blastfri upptagning Skörda framgång!

Blastkrossar i KS-serien. Blastfri upptagning Skörda framgång! Blastkrossar i KS-serien Blastfri upptagning Skörda framgång! Öka ditt utbyte med Grimme blastkross Under åren har blastkrossning före lagringsduglighet. Oavsett om det skördesäsongen fått större och större

Läs mer

Kverneland Packomat. Färdig såbädd samtidigt som du plöjer

Kverneland Packomat. Färdig såbädd samtidigt som du plöjer Kverneland Packomat Färdig såbädd samtidigt som du plöjer Färdig såbädd efter bara en körning Plöjning med Packomat är den mest miljövänliga metoden för ogräsbekämpning. Det uppmuntrar till en väl genomförd

Läs mer

Contractor Världens effektivaste minidumper UNIKT STYRSYSTEM SUVERÄNA KÖREGENSKAPER

Contractor Världens effektivaste minidumper UNIKT STYRSYSTEM SUVERÄNA KÖREGENSKAPER Contractor Världens effektivaste minidumper UNIKT STYRSYSTEM SUVERÄNA KÖREGENSKAPER Styr ett ton med en hand Twinca A/S utvecklar, producerar och förhandlar hydrauliska minidumprar till kunder över hela

Läs mer

DISCO. Snittet är avgörande.

DISCO. Snittet är avgörande. DISCO Snittet är avgörande. Foderskörd med system. Under foderskörden räknas varje minut. Då är det bra att ha en partner som erbjuder betydligt mer än bara ett robust arbetsredskap. Som till exempel

Läs mer

Tiger. Robust kultivatorteknologi för intensiv jordbearbetning

Tiger. Robust kultivatorteknologi för intensiv jordbearbetning Tiger Robust kultivatorteknologi för intensiv jordbearbetning Tiger AS Det smarta alternativet till plöjning Tiger LT Kompakt med litet dragkraftsbehov Tiger En klass för sig själv! Kapacitetsstyrkor för

Läs mer

Taarup 852-853-856 Balsnittare. Mångsidighet som sparar kostnader

Taarup 852-853-856 Balsnittare. Mångsidighet som sparar kostnader Taarup 852-853-856 Balsnittare Mångsidighet som sparar kostnader Obegränsade möjligheter! Sänk tidsåtgången för halmspridning och utfodring Tarrups balsnittarprogram har utvecklats med tanke på flexibilitet

Läs mer

Spearhead Twiga Flex 7000

Spearhead Twiga Flex 7000 Spearhead Twiga Flex 7000 Användningsområde: Släntklippning Häckklippning Grönytor Produktfördelar: Bränslebesparande Danfoss LS system, 80HK Hydraulisk påkörningssäkring Bra sikt över redskapet Twiga

Läs mer

Big Float. Amfibiegrävmaskin. Pontonunderrede. Transport och tillämpningar. REMU Big Float 800. REMU Big Float 1400. REMU Big Float 2200

Big Float. Amfibiegrävmaskin. Pontonunderrede. Transport och tillämpningar. REMU Big Float 800. REMU Big Float 1400. REMU Big Float 2200 Big Float Amfibiegrävmaskin Pontonunderrede Transport och tillämpningar REMU Big Float 800 REMU Big Float 1400 REMU Big Float 2200 Kan användas i öppet vatten Tekniska data Swedish 2 Pontonunderrede REMU

Läs mer

Bruksanvisning Jörn, Line och Rasmus

Bruksanvisning Jörn, Line och Rasmus Bruksanvisning Jörn, Line och Rasmus 1 Active Care Sverup AB Uggledalsvägen 47, 427 40 BILLDAL Tel: 031-91 75 25, Fax: 031-91 75 05 E-mail: info.activecare.se Internet: www.activecare.se Innehållsförteckning

Läs mer

EXAKTKOMBI JC XL ORIGINALET FRÅN TUME.

EXAKTKOMBI JC XL ORIGINALET FRÅN TUME. EXAKTKOMBI JC EXAKTKOMBI JC XL ORIGINALET FRÅN TUME. Kombisåmaskinernas vägvisare. Tume var den första tillverkaren som lanserade en kombisåmaskin utrustad med en hjulsektion bakom maskinen. Maskinen blev

Läs mer

Taarup 9000 - serien Rotorsträngläggare. Effektiv och exakt arbete

Taarup 9000 - serien Rotorsträngläggare. Effektiv och exakt arbete Taarup 9000 - serien Rotorsträngläggare Effektiv och exakt arbete En driftsäker och solid lösning Robust rotorväxel Taarup rotorsträngläggare är byggda runt en kraftig växellåda dimensionerad för hårt

Läs mer

VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT variomatic skridar

VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT variomatic skridar VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT variomatic skridar VOLVO VARIOMATIC SKRIDAR. ASFALTLÄGGARENS SJÄL. Skriden är asfaltläggarens viktigaste del, och har avgörande betydelse för beläggningskvaliteten. Volvo Variomatic

Läs mer

www.tokvam.no Produktkatalog

www.tokvam.no Produktkatalog www.tokvam.no Produktkatalog Förvänta dig mer Tokvam Räkna med kvalitetsprodukter: Komponenter och material i våra produkter kommer från erkända leverantörer. Vi använder höghållfast stål i alla produkter.

Läs mer

EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION

EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION EN SKÖRDARE MED VERKLIG RÅSTYRKA PONSSE SCORPION SKÖRDAREN PONSSE SCORPION ÖVERLÄGSEN KRAFT OCH ERGONOMI Otrolig sikt och styrförmåga, oslagbar stabilitet, kraft och produktivitet med miljön i åtanke och

Läs mer

Rotavatorer. R500, R600, R700 och R800

Rotavatorer. R500, R600, R700 och R800 Rotavatorer R500, R600, R700 och R800 Rotavator: För intensiv jordbearbetning Lång fjäderbelastad bakskjöld gerperfekt yta. Justerbara CE-skydd. Enkel montering av fronthjul, spårluckrare mm. Rotavator

Läs mer

NYHET! EUROPROFI COMBILINE. Ensilagevagnar med inmatningsrotor 97+125.13.1013

NYHET! EUROPROFI COMBILINE. Ensilagevagnar med inmatningsrotor 97+125.13.1013 EUROPROFI COMBILINE Ensilagevagnar med inmatningsrotor 97+125.13.1013 En ny multitalang EUROPROFI COMBILINE För att uppfylla de olika användningsvillkoren för självlastarvagnen och de individuella kundkraven

Läs mer

Kverneland Taarup 8000 Rotorvändare. Effektiv och skonsam vändning

Kverneland Taarup 8000 Rotorvändare. Effektiv och skonsam vändning Kverneland Taarup 8000 Rotorvändare Effektiv och skonsam vändning Rätt vändare för varje behov I Kverneland Taarups maskinprogram finns vändare med arbetsbredder mellan 4,6 och 11 m. 8000serien omfattar

Läs mer

Produkter för Lantbruk, Skogsbruk och Uppvärmning

Produkter för Lantbruk, Skogsbruk och Uppvärmning Flistuggar Krokar och tillbehör för din Vinsch Produkter för Lantbruk, Skogsbruk och Uppvärmning Industrigatan 3 467 40 GRÄSTORP Tel: 0514-10505 Fax: 0514-51878 www.sonnys.se info@sonnys.se Förklaring

Läs mer

Noggrann sådd Ökad mineralisering och mycket mer...

Noggrann sådd Ökad mineralisering och mycket mer... Effektivt jordbruk även utan bekämpningsmedel Revolutionerande ogräshantering Noggrann sådd Ökad mineralisering och mycket mer... Gothia Redskap System Cameleon System Cameleon är framtaget för att ge

Läs mer

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE DEN NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE Kraft i överflöd Som Belos tidigare maskiner är denna redskapsbärare

Läs mer

STIGA VILLA 85 M READY 85 M

STIGA VILLA 85 M READY 85 M STIGA VILLA 85 M READY 85 M 8211-3039-03 1. 2. A B 3. 4. 5. 6. 7. 8. R L 9. 10. Y Z X W V 11. SE SVENSKA SYMBOLER Följande symboler finns på maskinen för att påminna Er om den försiktighet och uppmärksamhet

Läs mer

Bogserade slåtterkrossar 4328, 4332, Fullmatad med praktiska funktioner

Bogserade slåtterkrossar 4328, 4332, Fullmatad med praktiska funktioner Bogserade slåtterkrossar 4328, 4332, 4336 Fullmatad med praktiska funktioner Maskiner som håller vad de lovar 2 Vi är rädda om din verksamhet I stort och smått En slåtterkross är en viktig del i din skördekedja.

Läs mer

Bruksanvisning. trailerline elvinsch. Bruksanvisning Elvinsch version 3 01.2007. trailerline

Bruksanvisning. trailerline elvinsch. Bruksanvisning Elvinsch version 3 01.2007. trailerline Bruksanvisning trailerline elvinsch Bruksanvisning Elvinsch version 3 01.2007 trailerline INLEDNING Tack för att du har valt en elvinsch från vårt företag. Vi ber dig att noga läsa igenom och sätta dig

Läs mer

Nya FLEX Giraffen. Helt klart den bästa.

Nya FLEX Giraffen. Helt klart den bästa. Nya FLEX Giraffen. Helt klart den bästa. Den mest lätthanterliga FLEX Giraff -slipmaskinen någonsin. Hög bekvämlighet, överraskande mångsidighet och pålitlig kvalitet made in Germany. FLEX Giraffen är

Läs mer

GXS 2405 P I GXS 2805 - P GXS 3205 - P I GXS 3605 I GXS 4005

GXS 2405 P I GXS 2805 - P GXS 3205 - P I GXS 3605 I GXS 4005 GXS 2405 P I GXS 2805 - P GXS 3205 - P I GXS 3605 I GXS 4005 Rotorslåtterkross Instruktionsbok Bruksanvisning i original S FÖRORD BÄSTA KUND! Vi värdesätter den tilltro som Ni har visat vårt företag genom

Läs mer

FC 280 F FC 313 F / DF / RF LIFT-CONTROL

FC 280 F FC 313 F / DF / RF LIFT-CONTROL Frontmonterad slåtterkross FC 280 F FC 313 F / DF / RF LIFT-CONTROL www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 FC 280 F - 313 F / 313 DF / 313 RF LIFT-CONTROL OÖVERTRÄFFAD MARKFÖLJNING MAXIMALT UTBYTE AV MASKINERNA

Läs mer

PRODUKT KATALOG DANSK DESIGN PRODUCERAT I EU

PRODUKT KATALOG DANSK DESIGN PRODUCERAT I EU PRODUKT KATALOG DANSK DESIGN PRODUCERAT I EU M 80 TVÅNGSBLANDARE (80L) Baron M80 tvångsblandare är kraftfull och effektiv. M80 ger en optimal blandning av allt från jordfuktig betong till spackel. En användarvänlig

Läs mer

Jordfräsar EL 43 / EL 53

Jordfräsar EL 43 / EL 53 EL Jordfräsar EL 43 / EL 53 SKRÄDDARSYDD JORDBEARBETNING! EL 43 - EL 53 KUHN JORDFRÄSAR KUHN Jordfräsar En jordfräs skall inte bara vara prisvärd, effektiv och användarvänlig, utan den skall också ha allsidiga

Läs mer

Rotorsträngläggare LINER. Varje strå räknas.

Rotorsträngläggare LINER. Varje strå räknas. Rotorsträngläggare LINER Varje strå räknas. System för vallskörd. I vallskörden är varenda minut viktig. Då känns det tryggt att ha en samarbetspartner som erbjuder betydligt mycket mer än bara rejäla

Läs mer

www.treffler.net Precisions-Ogräsharv TS 170 TS 1520 SERIE www.treffler.net

www.treffler.net Precisions-Ogräsharv TS 170 TS 1520 SERIE www.treffler.net www.treffler.net Precisions-Ogräsharv TS 170 TS 1520 SERIE www.treffler.net 2 ÖVERTYGELSE, PASSION OCH KVALITÉ VAD ÄR DET SOM SKILJER SIG? PINNLÄNGD 500 MM, DIAMETER 8 MM, AV- STÅND MELLAN FÅRORNA 28 MM

Läs mer

Strip till för täta radavstånd

Strip till för täta radavstånd Spirit C StripDrill Strip till för täta radavstånd Spirit C StripDrill är en unik, kompakt och integrerad strip-till-lösning för att så spannmål, raps och baljväxter i farter upp till 15 km/tim. Väderstad

Läs mer

Moteskas bogserade sprutor

Moteskas bogserade sprutor Moteskas bogserade sprutor Ramper och chassi är tillverkade av varmformade rör och fyrkantsprofiler, vilket ger absolut bästa hållfasthet och livslängd. Ramper och chassi blästras och grundmålas före slutlig

Läs mer

och säkra vinkelslipar

och säkra vinkelslipar Effektiva och säkra vinkelslipar Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Gör ditt hus till ett hem med de nya vinkelsliparna från Bosch. De är effektiva och robusta och ger bra hantering

Läs mer

Bandsättare i GB-serien

Bandsättare i GB-serien POTATISTEKNIK BETTEKNIK GRÖNSAKSTEKNIK Bandsättare i GB-serien Professionell sätteknik när kraven är mycket höga Bandsätteknik från Grimme: 2, 3 och 4 rader GB-serien (Grimme Beltplanter) representerar

Läs mer

Bruksanvisning. Slaghack 155 Art Annelundsgatan 7A I Enköping I Tel I Fax I

Bruksanvisning. Slaghack 155 Art Annelundsgatan 7A I Enköping I Tel I Fax I Bruksanvisning Slaghack 155 Art. 90 44 853 Annelundsgatan 7A I 749 40 Enköping I Tel 010-209 70 50 I Fax 0171-44 14 10 I www.p-lindberg.se Slaghack 155 Artikelnummer: 9044853 Beskrivning: Slaghack med

Läs mer

KOMPLETT VAGNSPROGRAM Designade av nordiska lantbrukare

KOMPLETT VAGNSPROGRAM Designade av nordiska lantbrukare KOMPLETT VAGNSPROGRAM Designade av nordiska lantbrukare DESIGNADE AV NORDISKA LANTBRUKARE KONSTANT UTVECKLING AV VAGNARNA MI tippvagnsprogram består i dag av 5 serier av tippvagnar med lastkapacitet på

Läs mer

DET ÄR INTE VAD DU SER

DET ÄR INTE VAD DU SER DET ÄR INTE VAD DU SER Ny Dagvattenbrunn PLUS Fokus på detaljerna NYHET: 360 Koniskt filter och vattenlås Enkel inmatning av spolslang i utloppsrör Ett stöd visar var utloppsrörets öppning sitter, och

Läs mer

Vedkombi 330 Bruksanvisning

Vedkombi 330 Bruksanvisning Vedkombi 330 Bruksanvisning Produktpresentation Effektiv och användarvänlig vedkombi som kapar och klyver veden i ett moment. Producerar ca 5 m3 per timme. Klarar vedlängder upp till 53 cm och veddiameter

Läs mer

Hiab T-kranar Klass 0,9 3,3 tm

Hiab T-kranar Klass 0,9 3,3 tm Hiab T-kranar Klass 0,9 3,3 tm Produktbroschyr Lättviktslösningen Hiab T-kranar Klass 0,9 3,3 tm Lätta och kraftfulla T-kranar T-kranarna från Hiab har mycket låg vikt och är dessutom små och kompakta.

Läs mer

Indivo. lyftenheter för det bekväma köket

Indivo. lyftenheter för det bekväma köket Indivo lyftenheter för det bekväma köket Det flexibla köket Oavsett om köket är nytt eller om man har haft glädje av det i många år krävs det få förändringar för att göra det flexibelt och tillgängligt

Läs mer

BOGBALLE A / S. Vilka är vi.

BOGBALLE A / S. Vilka är vi. BOGBALLE A / S. Vilka är vi. Vi är en av världens ledande tillverkare av salt- och sandspridare. Tillverkning av ett stort antal gödselspridare innebär att vårt sortiment av saltspridare kan karakteriseras

Läs mer

AX 310/410 ett måste för professionell mattrengöring

AX 310/410 ett måste för professionell mattrengöring AX 310/410 ett måste för professionell mattrengöring Två rengöringslägen (renovering eller underhåll) för bästa resultat (AX 410) Robust och driftsäker utan en massa finesser, enkel att använda (AX 310)

Läs mer

CVL/DVL/CXL/DXL. Delburna växelplogar och vagnplogar

CVL/DVL/CXL/DXL. Delburna växelplogar och vagnplogar CVL/DVL/CXL/DXL Delburna växelplogar och vagnplogar Delburna växelplogar Stora plogar för stora uppgifter CVL från 5-6 skär och DVL från 5-8 skär. Båda varianterna har kraftiga ramar med stor frigångshöjd.

Läs mer

Bruksanvisning. Centrifugalspridare Modell 350 LB. Art

Bruksanvisning. Centrifugalspridare Modell 350 LB. Art Bruksanvisning Art. 9032389 Centrifugalspridare Modell 350 LB Inledning Denna manual innehåller viktig information om spridarens användning och säkerhetsrisker. Före användning Centrifugalspridaren är

Läs mer

Zhafir Zeres Serie. 400-2,300 kn

Zhafir Zeres Serie. 400-2,300 kn Zhafir Zeres Serie 400-2,300 kn Utökade funktioner som standard Zhafir ZERES Serie Zhafir har utvecklat den nya elektriska maskinserien Zeres, för att bli en flexibel formsprutningsmaskin baserad på det

Läs mer

HETVATTENSPRIDARE HETVATTENSPRIDARE

HETVATTENSPRIDARE HETVATTENSPRIDARE HETVATTENSPRIDARE HETVATTENSPRIDARE Friggeråkers Verkstäder AB FALKÖPING TALLRIKSSPRIDARE 1 Huvudkontor Danska vägen 87 521 32 Falköping, Tel 0515-777 640, Fax 0515-801 88 Friggeråkers Verkstäder sedan

Läs mer

GEKA PLÅT & PROFILSTÅLSAXAR HYDRACROP S / SD

GEKA PLÅT & PROFILSTÅLSAXAR HYDRACROP S / SD HYDRACROP S / SD SD-modell med stort gapdjup Hydrauliska maskiner med två separata cylindrar för stans- resp. klippenheter. Maskinen har bl. a fotpedal med dubbla lägen och ett hydraulsystem som gör det

Läs mer

Spannmålsskruven som flyttar gränser

Spannmålsskruven som flyttar gränser Spannmålskruvar Kvalite, styrka och effektivitet Skruvar och transportörer för din produktion Mimersvej 5, DK-8722 Hedensted, T: +45 7568 5311, E: info@sukup-eu.com // WWW.Sukup-eu.com Spannmålsskruven

Läs mer

markvardsredskap katalog 2015 sopaggregat snö- vinterredskap ogräsredskap ridhusharvar hydrauliska skopor adaptrar och övrigt

markvardsredskap katalog 2015 sopaggregat snö- vinterredskap ogräsredskap ridhusharvar hydrauliska skopor adaptrar och övrigt markvardsredskap katalog 2015 sopaggregat snö- vinterredskap ogräsredskap ridhusharvar hydrauliska skopor adaptrar och övrigt w w w. p o l s s o n s. s e innehåll Sopaggregat 3 snö- vinterredskap 15 OGRÄSREDSKAP

Läs mer