SÅ FÅR DU DET BRA PÅ JOBBET SMARTA LÖSNINGAR FÖR EN ERGONOMISK, EFFEKTIV OCH SÄKER ARBETSPLATS. Gigantmagasinet hösten 2013 MAKING BETTER WORKPLACES

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "SÅ FÅR DU DET BRA PÅ JOBBET SMARTA LÖSNINGAR FÖR EN ERGONOMISK, EFFEKTIV OCH SÄKER ARBETSPLATS. Gigantmagasinet hösten 2013 MAKING BETTER WORKPLACES"

Transkript

1 SÅ FÅR DU DET BRA PÅ JOBBET SMARTA LÖSNINGAR FÖR EN ERGONOMISK, EFFEKTIV OCH SÄKER ARBETSPLATS. Gigantmagasinet hösten 2013 MAKING BETTER WORKPLACES

2 MÅNDAG MORGON Måndag morgon är kanske inte alltid den bästa stunden på veckan men om allt fungerar som det ska, utrustningen är på rätt plats och riskerna är minimerade blir allt så mycket lättare. I Gigantmagasinet vill vi ge dig ett smakprov på vårt både breda och djupa sortiment. Vårt motto är att alltid leverera rätt lösning för en effektiv, säker och ergonomisk arbetsplats. Kombinationen av ett brett sortiment, våra återförsäljare och egna arbetsplatsexperter samt innesäljare gör oss unika på marknaden. För lite större lösningar ger Gigant 3D dig en bra bild av den nya arbetsplatsen och gör det lätt att försäkra dig om att allt kommer att fungera optimalt. Ett komplett beslutsunderlag helt enkelt med både ritning och offert. Välkommen till Gigant!

3

4 LÖSNINGARNA FÖR ATT GÖRA DIN PACKARBETSPLATS EFFEKTIVARE VI BYGGER UTIFRÅN DINA BEHOV OCH KAN T EX INTEGRERA EN BANDNINGSMASKIN OCH NEDSÄNKT PAKETVÅG I SKIVAN. VILL DU HA MÅTTANPASSADE BORD ORDNAR VI DET OCKSÅ.

5 Mycket praktisk plockvagn med steglöst ställbara hyllor, stege, skrivpulpet och pennfack. Stegen har automatisk återgång efter användning. Levereras monterade. PLOCKVAGN PRIS FRÅN 4.930:- Robusta och stabila arbetsbord med justerbara ben för tyngre verkstadsarbeten. Levereras med valfri bordsskiva med eller utan hurts. Till borden finns ett genomtänkt tillbehörs- och påbyggnadssortiment så som hyllplan, belysningar, verktygspaneler etc. GIGANT STABILE 500 PRIS FRÅN 2.250:- Slitstark avlastningsmatta med däckmönstrad ovansida och undersida av cellgummi som ger en mycket bra avlastning. Mattan har fasade kanter och kan tillverkas i specialmått. Svart eller Grå. GIGANT COMFORT DIAL MATTA PRIS FRÅN 640:- Gigant Flex 375 höj- och sänkbart packbord med motor för alla typer av packarbeten. Komplett med stativ, laminatskiva, pelare, kartong- och blanketthylla, 2 axlar för kraftpapper samt skäraggregat av högsta kvalitet med roterande skärtrissa. GIGANT FLEX 375 PACKARBETSPLATS PRIS FRÅN :- Komplettera ditt packbord med ett smidigt rullställ: GIGANT RULLSTÄLL PRISEX :- Vår wellpapp passar för all emballering och skydd åt ömtåligt gods. Packtejpen är tyst, lättavrullad och fäster bra även på returfiberkartong. Tål temperatursvängningar och är UV-beständig. PACKTEJP PP TRANSPARENT WELLPAPP ENKEL Priserna är vägledande och exklusive moms. Kontakta din återförsäljare för exakt pris och fraktvillkor.

6 RÄTT FÖRUTSÄTTNINGAR FÖR ATT GÖRA ETT BRA JOBB MED GIGANT FLEX-BORD OCH PÅBYGGNADSSYSTEM KAN DU BYGGA ERGONOMISKA OCH EFFEKTIVA ARBETSPLATSER SOM ÄR ANPASSADE EFTER JUST DINA BEHOV. Med Gigant verktygspanel och krokar får du ordning och reda bland verktygen. Panelen finns i flera olika storlekar med anpassade kroksatser till de flesta handverktyg. Är du trött i ögonen, har ont i nacken och huvudvärk, svårt att koncentrera dig? Det kan bero på bristfällig belysning. Med vår innovativa belysning från Waldmann får du en optimal arbetsmiljö. För optimal förvaring Gigant Premium hurtsar PRISEX :- Priserna är vägledande och exklusive moms. Kontakta din återförsäljare för exakt pris och fraktvillkor.

7 BYGGT FÖR DIG Vi har stolar med olika funktioner i olika prisklasser så att du kan välja rätt stol för alla jobb. Det ger en varierande och ergonomisk arbetsställning som minskar arbetsskadorna. Varje arbetspuppgift är specifik och varje individ är unik. Vi har lösningarna för dig och kan konstruera skräddarsydda och produktiva arbetsplatser. Kontakta oss så berättar vi mer.

8 VÄSKOR FÖR PROFFS VÅRA VÄSKOR TILLVERKAS I POLYPROPYLENE ELLER POLY- ETHYLENE SOM ÄR MYCKET TÅLIGARE FÖR STÖTAR, KLARAR HÖGA OCH LÅGA TEMPERATURER BÄTTRE OCH ÄR MER MOTSTÅNDSKRAFTIGA MOT KEMIKALIER ÄN ABS-PLAST. VÄSKOR FÖR TUFFA MILJÖER Damm- och vattentäta väskor lämpliga för transport, flygfrakt och förvaring av känsliga produkter. Tillverkade i stötsäker och korrosionsbeständig lätt polypropylene. Går förutom svart även att få i orange och grönt. Inredda med skumplast i kuber. Finns i 24 olika storlekar. VERKTYGSVÄSKOR PÅ HJUL Formsprutad polypropylene och kraftig aluminiumbeklädnad gör väskan lämplig för tung användning. Praktiska verktygsväggar och fickor gör att verktygen hålls på rätt plats. TRANSPORTVÄSKA PRISEX :- SERVICEVÄSKA PRISEX :-

9 OKROSSBAR VERKTYGSVÄSKA Okrossbar verktygsväska helt i HDPE, ett verkligt skydd mot tillfälliga stötar. Teleskophandtag och stora kullagrade hjul för enkel transport. Väskan är staplingsbar och klarar flygtransport. VERKTYGSVÄSKA PRISEX :- STÖTSÄKER VERKTYGSVÄSKA Tål höga och låga temperaturer samt de flesta kemiska ämnen. Teleskophandtag och stora kullagrade hjul. 1 mellanvägg med fickor på båda sidor samt en bottenplatta med fickor på en sida. Botten inredd med avdelare. Klarar flygtransport. VERKTYGSVÄSKA PRISEX :- Priserna är vägledande och exklusive moms. Kontakta din återförsäljare för exakt pris och fraktvillkor.

10 RÄTT UTRUSTNING TILL RÄTT LYFT Vi på Gigant har lång erfarenhet av att skapa ergonomiska och säkra arbetsplatser och har kompletta lösningar för alla arbetsplatslyft. GIGANT VIKARMSKRAN Med Gigant Vikarmskran arbetar du enkelt även i trånga utrymmen samt når runt hela ytan. Lyftdonet manövreras enkelt på de olika platserna då armen är kullagrad och gör det smidigt att flytta gods även under belastning. Som komplement har vi ett brett sortiment av olika lyftdon såsom eltelfers, vacuumlyftverktyg, lufttelfer, och lyftblock. GIGANT SKENSYSTEM Med Gigant skensystem får du maximal rörlighet och flexibilitet i alla riktningar och utför alla lyft säkert och effektivt. Gången är mycket tyst med mimimalt rullmotstånd och godset förlyttas enkelt med stor precision runt lyftområdet. Systemet kan enkelt anpassas till såväl mindre som större ytor.

11 VÄLJ GODKÄNDA LYFTFÄSTEN Lyft av material kan jämföras med en kedja, där varje länk måste vara hel och fungerande för att lyftet skall vara säkert. En enda svag punkt kan orsaka en olycka. Alla lyftredskap skall vara rätt anpassade för uppgiften. En av de vanligaste orsakerna till lyftolyckor är inte själva lyftredskapen eller kranen utan helt enkelt fästpunkten. Många gånger glömmer man av att dimensionera infästningen eller kanske helt enkelt att alla delar på en maskin inte är avsedda att lyfta med. Gigant marknadsför lyftöglor från Europas ledande tillverkare så att du alltid snabbt och enkelt skall hitta rätt lyftpunkt för dina produkter. Vi tillhandahåller också lyfttabeller för att enkelt välja rätt lyftögla.

12 SNABB MILJÖÖVERSYN PÅ DIN ARBETSPLATS GÅ ETT VARV I FASTIGHETEN OCH GÖR EN ENKEL ÖVERSYN FÖR ATT UPPTÄCKA DE RISKER SOM FINNS LÖSNINGARNA HITTAR DU HOS GIGANT OLJELÄNSOR För akuta insatser och som skydd i förebyggande syfte. Fungerar både på land och i vatten runt ett större läckage. Våra länsor flyter när de är mättade BEREDSKAPSBOX & AKUTVÄSKA Beredskapsboxen ska finnas lätt tillgänglig så att den snabbt kan användas vid akuta saneringsarbeten där större mängder kemikalier spillts. En akutväska är lika viktig för miljön som första hjälpen är för att rädda liv. Ska finnas i varje yrkesmässigt fordon. Även användbart för punktvis akut kemikaliesanering. IBC-HANTERING Ett bra sätt att förvara IBC-behållare är våra kombidäck som förhindrar att spill läcker ut. Klarar de flesta kemikalierna. Kombinera med huva om de ska stå utomhus. EFFEKTIV OCH SÄKER FATHANTERING Spilguard för förvaring av fat med olja eller andra kemikalier. Spilguard använder sig av den befintliga pallen och skapar en effektiv och säker fathantering på enklaste sätt. BRUNNSTÄTNING För att snabbt förhindra att en redan skedd olycka blir större. En säkerhetsåtgärd som ska finnas överallt där fordon, eldningsolja, oljor och kemikalier används. En brunnstätning förhindrar att läckaget rinner ut i grundvattnet och orsakar dyrbar sanering.

13 ABSORBENTER FÖR ALLA DINA BEHOV Absorbenter har många användningsområden. Alltifrån att användas som en förebyggande åtgärd vid maskiner till att på ett snabbt och effektivt sätt suga upp spill. Allt för att hålla kritiska ytor rena och torra och undvika skador på personal och miljö INVALLNING OCH KEMIKALIE- FÖRVARING Med våra fatpallar förebygger du skador på miljö och personal. På ett säkert och enkelt sätt samlas eventuella läckage upp och spridning av farliga vätskor förhindras. TUFFTEX - ARBETSMATTA OCH ABSORPTION I ETT Tufftex arbetsmattor suger upp olja, oljeemulsioner och är resistenta mot de flesta kemikalier. På köpet får du en ergonomisk matta som avlastar ryggen. SÄKER VÄTSKE- HANTERING MED SÄKERHETS- KANNA & FAT-TRATT Brandfarliga vätskor ska förvaras säkert och kunna tappas utan spill. Vår säkerhetskanna har inbyggt flamstopp som avleder hetta och eld och ett lock som förhindrar ångor och farligt spill. TORKMATERIAL FÖR ALLA BEHOV Non-woven högabsorberande produkter för avtorkning/polering av känsligare ytor. Industritorkpapper för enklare typer av avtorkning där en större mängd vätska ska torkas upp. Trasor för grov avtorkning/uppsugning med stark hållfasthet.

14 AVFALLSHANTERING Allt avfall ska hanteras så att det inte skadar människor, djur eller natur. Vi har ett heltäckande erbjudande för en bra avfallshantering t ex papperskorgar, askkoppar, tippcontainrar med mera. Du hittar givetvis även sopsäckarna hos oss. TIPPLÅDA BASIC 300L PRISEX :- INVALLNING OCH SPILLTRÅG Här finner du säker förvaring av behållare med miljöfarligt innehåll. lnvallningar till allt ifrån den minsta dunken till stora IBC-containers. Allt utformat så att du ska få en så optimal hantering och förvaring som möjligt. GIGANTS MILJÖSORTIMENT PRODUKTEXEMPEL FÖR TRYGG OCH SÄKER HANTE- RING AV MILJÖFARLIGA PRODUKTER OCH AVFALL. FATPALL SUMP 240L PRISEX :- TORKMATERIAL Ett komplett utbud för alla typer av ämnen och ändamål. Oavsett om du behöver enklare papper, slittåliga textilier eller luddfritt non-woven för känsliga ytor hittar du det hos oss. TORKDUK SENSITIVE PRISEX CM X 125 M 269:-

15 SPILLBEREDSKAP Här finner du lösningarna för när olyckan har varit framme: akutväskor, beredskapsboxar och spillberedskapspooler som minimerar olyckan på ett snabbt och säkert sätt. Vi har allt från stora boxar för industrier till små beredskapsväskor för att ha i till exempel ett arbetsfordon. MATERIALHANTERING/LAGER Här har vi samlat lösningar för en säker och effektiv hantering av fat och pallar med miljöfarliga ämnen. Vi har ett heltäckande sortiment och du hittar allt från fatkärror till halkskydd och avspärrningsband. MARIN Om du bedriver din verksamhet på eller intill vatten så hittar du allt du behöver i Marin-sortimentet. Oavsett om du är brobyggare, en entreprenör som jobbar intill en sjö eller på en oljerigg hittar du allt för såväl förebyggande skydd som akuta insatser. SPILLBEREDSKAP POOL 75 PRISEX :- FATSTAPLARE TAPLAR MED TILT PRISEX :- ABSORBENT MARIN PRISEX :- ABSORBENTER Hos oss hittar du lösningarna både för att förebygga och åtgärda små och stora läckage. VÄTSKEHANTERING Behållare för att förvara och transportera miljöfarliga vätskor på ett säkert sätt. Från små säkerhetskannor för att förhindra brand vid hantering till dieseltankar godkända för att transporteras på allmän väg. Allt utvecklat med hänsyn till användarvänlighet och ergonomi för att du ska få en säker och trygg arbetsdag. MILJÖFÖRVARING Olika skåp för en säker och godkänd förvaring av miljöfarliga ämnen. Vi erbjuder hela spektrat, från mindre bänkskåp till brandsäkra lösningar och containers för de stora förvaringsbehoven. ABSORBENT WORK UNIVERSAL PRISEX CM X 40 M 750:- DIESELTANK EASY 200L PRISEX. TANK UTAN SKYDDSLOCK :- SÄKERHETSSKÅP PRISEX :- Priserna är vägledande och exklusive moms. Kontakta din återförsäljare för exakt pris och fraktvillkor.

16 Returadress: Lokal återförsäljare, se nedan. GIGANT ETT KOMPLETT ERBJUDANDE FÖR EFFEKTIVA, SÄKRA OCH ERGONOMISKA INDUSTRIARBETSPLATSER. Vi har produkter och lösningar inom tre områden: Arbetsplatsutrustning, Lyft & Lastsäkring samt Miljösäkrare arbetsplatser. Beställ kataloger, kika in på vår nya hemsida eller kontakta din återförsäljare direkt ARBETSPLATSPRODUKTER 2013 ARBET ETS PLATS TSPROD K UKTER 2 MAKING BETTER WORKPLACES Gigant Tel gigant@gigant.se Gigant Arbetsplats AB Alingsås Tel MAKING BETTER WORKPLACES

RÄDDA RYGGEN ARBETSPLATSER SOM HÅLLER KOTKNACKAREN BORTA

RÄDDA RYGGEN ARBETSPLATSER SOM HÅLLER KOTKNACKAREN BORTA RÄDDA RYGGEN ARBETSPLATSER SOM HÅLLER KOTKNACKAREN BORTA EN FRISKARE VARDAG? HÄR ÄR TRE ENKLA TIPS. 1 ARBETA VARIERAT 2 STÅ SÄKERT 3 RÄTT LJUS Människan är skapt för att variera sina rörelser och inte

Läs mer

Packbord och påbyggnadsdetaljer

Packbord och påbyggnadsdetaljer Packbord och påbyggnadsdetaljer GBP har ett brett sortiment av packbord i olika storlekar. Stativen finns i en mängd bredder och djup, som tillsammans med vårt stora tillbehörssortiment ger dig ett flexibelt

Läs mer

Absorbenter Innehåll: 145

Absorbenter Innehåll: 145 13 Absorbenter Innehåll: Information...146-148 Absorbenter för olja... 149 Absorbenter för övriga vätskor... 150 Industrimattor... 151 Absorbent kuddar och länsar... 152 Nödspillsatser... 152 145 13 Allmän

Läs mer

EXPERTRÅD OCH TIPS FÖR EN BÄTTRE ARBETSMILJÖ. Gigantmagasinet hösten 2014 MAKING BETTER WORKPLACES

EXPERTRÅD OCH TIPS FÖR EN BÄTTRE ARBETSMILJÖ. Gigantmagasinet hösten 2014 MAKING BETTER WORKPLACES EXPERTRÅD OCH TIPS FÖR EN BÄTTRE ARBETSMILJÖ Gigantmagasinet hösten 2014 MAKING BETTER WORKPLACES MAKING BETTER WORKPLACES SKAPA EN BÄTTRE ARBETS- MILJÖ GENOM EFFEKTIV HANTERING & ELIMINERING AV SKADLIGA

Läs mer

MODUL-SYSTEM EXTRA LÅNGA LÅDOR FÖR TUNG OCH OTYMPLIG LAST

MODUL-SYSTEM EXTRA LÅNGA LÅDOR FÖR TUNG OCH OTYMPLIG LAST MODUL-SYSTEM EXTRA LÅNGA LÅDOR FÖR TUNG OCH OTYMLIG LAST LÖSNINGEN FÖR ICK-US,VANS OCH ERSONBILAR Som professionell användare ställer du säkert höga krav på effektivitet under din arbetsdag och ofta ingår

Läs mer

PRODUKTKATALOG. Här finns samlat produktblad på alla de bord och övriga produkter som ger förutsättningarna för en bra pack- eller monteringsplats.

PRODUKTKATALOG. Här finns samlat produktblad på alla de bord och övriga produkter som ger förutsättningarna för en bra pack- eller monteringsplats. PRODUKTKATALOG Här finns samlat produktblad på alla de bord och övriga produkter som ger förutsättningarna för en bra pack- eller monteringsplats. ARBETSBORD STANDARD Arbetsborden levereras med en 27 mm

Läs mer

LYFTA MED FLEXICRANE. Klicka på Play för att se video på youtube.com/liftsall!

LYFTA MED FLEXICRANE. Klicka på Play för att se video på youtube.com/liftsall! Klicka på Play för att se video på youtube.com/liftsall! LYFTA MED FLEXICRANE Lifts All AB är en av de världsledande tillverkarna av lyftverktyg. Vårt omfattande produktsortiment förser industrier världen

Läs mer

BLI MER EFFEKTIV I VÅR!

BLI MER EFFEKTIV I VÅR! BLI MER EFFEKTIV I VÅR! Trött på att köra runt och hämta varor? Du vet väl att Lunds Kakelvaruhus alltid kör ut ditt badrumsprojekt GRATIS inom 046-området och till kraftigt reducerat pris inom 040 och

Läs mer

SPIA PACKBORD. Elektriskt höj & sänkbart

SPIA PACKBORD. Elektriskt höj & sänkbart SPIA PACKBORD Elektriskt höj & sänkbart SPIA kan idag leverera ett stort utbud av en egen serie packbord allt från standard till stor utsträckning även kundanpassade specialbord för att lösa Ert behov

Läs mer

PACKBORD PACKBORD. 1800 x 800 mm...bl-1100-300-18m-s 2000 x 800 mm...bl-1100-300-20m-s 2400 x 800 mm...bl-1100-300-24m-s

PACKBORD PACKBORD. 1800 x 800 mm...bl-1100-300-18m-s 2000 x 800 mm...bl-1100-300-20m-s 2400 x 800 mm...bl-1100-300-24m-s Bloms packbord bygger på det flexibla Multi Flex stativet, vilket innebär att tillbehören i katalogen även passar detta bord. Bordet går att få i andra mått och layouter än de som är standard. Packborden

Läs mer

GBP verkstads/monteringsoch

GBP verkstads/monteringsoch PACKORD OCH PÅYGGNADSDETALJER GP verkstads/monteringsoch packbord GP har ett brett sortiment av bordsstativ för både lätt monterings- arbete, lite tyngre verkstadsarbete och packningsarbete. Stativen finns

Läs mer

maximal funktionalitet

maximal funktionalitet mervärde HÖGRE SÄKERHET maximal funktionalitet tillbehör för utökad funktionalitet Till EdmoLift s lyftbord finns en mängd olika tillbehör som ger ett mervärde på Er investering. I den här broschyren ser

Läs mer

Ergofokus. L &d. L Y F T V A G N A R för alla branscher. www.ergofokus.se S T O R K Ö K O C H I N D U S T R I. Ergonomics in focus since 2001

Ergofokus. L &d. L Y F T V A G N A R för alla branscher. www.ergofokus.se S T O R K Ö K O C H I N D U S T R I. Ergonomics in focus since 2001 L &d Ergofokus Ergonomics in focus since 2001 Sara Ljunggren VD L Y F T V A G N A R för alla branscher www.ergofokus.se S T O R K Ö K O C H I N D U S T R I Ljunggren & daughters AB Backes väg 3 784 54

Läs mer

Kombinera ett funktionellt arbetsbord efter Ditt eget behov!

Kombinera ett funktionellt arbetsbord efter Ditt eget behov! Alla produkterna på dessa sidor finns även i ESD Förvaringskassetter Stabil stålram pulverlackerad i RAL 7045. Glasklara plastlådor med plastskyddade etiketter och lådstopp. Lådorna finns även i röd, blå

Läs mer

SYSTEM 2000 Skydda värden Perstorp Plastic Systems

SYSTEM 2000 Skydda värden Perstorp Plastic Systems SYSTEM 2000 Skydda värden Perstorp Plastic Systems System 2000 Skydda värden Perstorp Plastic Systems 1 PPS skyddar värden överallt. Vad jobbar du med? Oavsett bransch har PPS en logistik- och materialhanteringslösning

Läs mer

1.495:- NYHET NYHET NYHET. Från 4.100:- Golv/bordsvåg med räknefunktion. Paketvåg 100 kg. Elektronisk räknevåg med rostfri vågplatta.

1.495:- NYHET NYHET NYHET. Från 4.100:- Golv/bordsvåg med räknefunktion. Paketvåg 100 kg. Elektronisk räknevåg med rostfri vågplatta. Golv/bordsvåg med räknefunktion Rostfri vågplatta. Nät- eller batteri drift (ackumulator ingår). Inbyggt, laddningsbart batteri med 100 h drift. Förberedd för printer- och dataanslutning. Stativhöjd inkl.

Läs mer

STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER & INREDNING. Avtal 96-73-2014:017. Kinnarps AB 556256-6736 SORTIMENT MATTING OMR A MÖBLER FÖR ARBETE & FÖRVARING

STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER & INREDNING. Avtal 96-73-2014:017. Kinnarps AB 556256-6736 SORTIMENT MATTING OMR A MÖBLER FÖR ARBETE & FÖRVARING STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER & INREDNING OMR A MÖBLER FÖR ARBETE & FÖRVARING Avtal 96-73-2014:017 Produktlista nr 1 Kinnarps AB 556256-6736 SORTIMENT MATTING 1 Träna på kontoret Stå upp och jobba - må bättre!

Läs mer

LYFTA MED MAXICRANE MAXICRANE

LYFTA MED MAXICRANE MAXICRANE LYFTA MED MAXICRANE Lifts All AB är en av de världsledande tillverkarna av lyftverktyg. Vårt omfattande produktsortiment förser industrier världen över med skräddarsydda ergonomiska lösningar. Vi lyfter

Läs mer

Copyright Pixland. Skola & Förskola. 2010 Möbler & mattor. Du hittar mer på www.staples.se

Copyright Pixland. Skola & Förskola. 2010 Möbler & mattor. Du hittar mer på www.staples.se Copyright Pixland Möbler & mattor. Skola & Förskola 2010 Möbler & mattor Du hittar mer på www.staples.se Våra symboler: Denna produkt är beställningsvara och har därför något längre leveranstid. Leveranstid

Läs mer

Vi skräddarsyr effektiva och ekonomiska lyftsystem.

Vi skräddarsyr effektiva och ekonomiska lyftsystem. Vi skräddarsyr effektiva och ekonomiska lyftsystem. Vår affärsidé är mycket målinriktad. Den går ut på att, med utgångspunkt dels från våra egna, omfattande erfarenheter och kunskaper, dels från basen

Läs mer

Roterande lyftfästen. För alla lyft- och lastsituationer. Lagerförda produkter markerade med fet stil. *Säkerhetsfaktor 4:1 Alla mått i mm

Roterande lyftfästen. För alla lyft- och lastsituationer. Lagerförda produkter markerade med fet stil. *Säkerhetsfaktor 4:1 Alla mått i mm Roterande lyftfästen För alla lyft- och lastsituationer agerförda produkter markerade med fet stil 1 *Säkerhetsfaktor 4:1 Vår nya familj av lyftfästen I juni 15 lanserade vi tre nya lyftfästen samt förbättrade

Läs mer

Bra utrustning förebygger arbetsskador och ökar effektivitet MATERIALHANTERING

Bra utrustning förebygger arbetsskador och ökar effektivitet MATERIALHANTERING 424 Bra utrustning förebygger arbetsskador och ökar effektivitet MATERIALHANTERING Våra nya produkter inom Materialhantering kommer ytterligare att optimera hanteringen av gods. Med svensktillverkade produkter

Läs mer

Störst på teleskopiska arbetsredskap. Världens smartaste stegar

Störst på teleskopiska arbetsredskap. Världens smartaste stegar Störst på teleskopiska arbetsredskap Världens smartaste stegar 2007 En dum stege är bara lång. Alla kan göra en lång stege. Vi tror du har större nytta av en liten. Alla kan göra en lång stege. Vi tror

Läs mer

Lätta och portabla lyftar. Bockkranar Svängkranar Pyramidlyftar

Lätta och portabla lyftar. Bockkranar Svängkranar Pyramidlyftar Lätta och portabla lyftar Bockkranar Svängkranar Pyramidlyftar Vi gör det svåra lyftet lättare David den flyttbara bockkranen Vårt fokus på expansion och utveckling har gjort oss till en av de ledande

Läs mer

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbord Alla våra skötbordsmodeller är ergonomiska och snälla mot din rygg. I denna broschyr ger vi dig en överblick samt en kort presentation av skötbordsmodeller

Läs mer

TORKMATERIAL IKATEX BOX. ikatex TEXTILA TORKDUKAR AV HÖG KVALITET I PRAKTISK FÖRPACKNING

TORKMATERIAL IKATEX BOX. ikatex TEXTILA TORKDUKAR AV HÖG KVALITET I PRAKTISK FÖRPACKNING TORKMATERIAL ikatex IKATEX BOX TEXTILA TORKDUKAR AV HÖG KVALITET I PRAKTISK FÖRPACKNING Ikatex är en serie av textila, högklassiga torkdukar för den mest krävande användaren. Torkdukarna klarar hårda krav

Läs mer

Vi har sedan 1982 haft ett

Vi har sedan 1982 haft ett Mattor. Mattor. Vårt utbud: Entrémattor, utomhus Entrémattor för utomhusbruk hjälper på ett effektivt sätt till att ta bort grov smuts och grus samt att samla upp väta innan det når känsliga inomhusgolv.

Läs mer

Avtorkning & Rengöring. Produktöversikt

Avtorkning & Rengöring. Produktöversikt Avtorkning & Rengöring Produktöversikt Produkt 510 / Blå 520 Grå 530 / Blå Vissa produkter finns både i rulle och som färdigskurna ark. Fördelar Tunn & smidig duk Klarar alla typer av lösningsmedel Mjuk

Läs mer

GRUNDLÄGGANDE CHECKLISTA OCH ÅTGÄRDSPLAN; FÖRKORTAD

GRUNDLÄGGANDE CHECKLISTA OCH ÅTGÄRDSPLAN; FÖRKORTAD Utgivningsdatum 2017-05-31 IP ARBETSVILLKOR 3.5 GRUNDLÄGGANDE CHECKLISTA OCH ÅTGÄRDSPLAN; FÖRKORTAD FÖR GENOMGÅNG: FÖRETAG: NÄRVARANDE: JA GRUNDLÄGGANDE SÄKERHET 1. Finns: a) rutiner för beredskap vid

Läs mer

Lycka till! Innehåll: Inredningsförslag s. 4-7. Vägghängd inredning s. 8-12. Fristående inredning s. 13. Garderobsinredning s.

Lycka till! Innehåll: Inredningsförslag s. 4-7. Vägghängd inredning s. 8-12. Fristående inredning s. 13. Garderobsinredning s. Garderobsinredning och skjutdörrar 2016 2 Pelly har tillverkat smart garderobsinredning i småländska Hillerstorp sedan 1947. Vi gör helt enkelt bra förvaring baserad på skandinavisk designtradition. Med

Läs mer

BRA. mattor PROFESSIONELLA ARBETSPLATSMATTOR FÖR BUTIK, LAGER, LÄTT- OCH TUNG INDUSTRI. FRÅN MATTING.

BRA. mattor PROFESSIONELLA ARBETSPLATSMATTOR FÖR BUTIK, LAGER, LÄTT- OCH TUNG INDUSTRI. FRÅN MATTING. BRA mattor PROFESSIONELLA ARBETSPLATSMATTOR FÖR BUTIK, LAGER, LÄTT- OCH TUNG INDUSTRI. FRÅN MATTING. Bra mattor gör att man orkar stå upp och jobba. Stenhårda golv gör ingen lycklig, hur bra skor du än

Läs mer

LYFTA MED FLEXICRANE. Klicka på play för att se film på youtube.com/liftsall!

LYFTA MED FLEXICRANE. Klicka på play för att se film på youtube.com/liftsall! Klicka på play för att se film på youtube.com/liftsall! LYFTA MED FLEXICRANE Lifts All AB är en av de världsledande tillverkarna av lyftverktyg. Vårt omfattande produktsortiment förser industrier världen

Läs mer

Avancerad skyddsutrustning för kemiskt skydd Ända sedan vi utvecklade våra första produkter för kemiskt skydd 1992, har vi arbetat i samråd med

Avancerad skyddsutrustning för kemiskt skydd Ända sedan vi utvecklade våra första produkter för kemiskt skydd 1992, har vi arbetat i samråd med Kemskydd Avancerad skyddsutrustning för kemiskt skydd Ända sedan vi utvecklade våra första produkter för kemiskt skydd 1992, har vi arbetat i samråd med slutanvändare över hela världen. Idag kan vi erbjuda

Läs mer

Who the is Dustcontrol?

Who the is Dustcontrol? Who the is Dustcontrol? Bara proffs känner till våra stoftavskiljare Känner du till Dustcontrol? Grattis! Det betyder att du är ett riktigt proffs som ställer höga krav på din utrustning. Vi har i över

Läs mer

Elstativ (sitt & stå) Arbetsbord

Elstativ (sitt & stå) Arbetsbord Elstativ (sitt & stå) Arbetsbord Edsbyns elstativ ger dig möjligheterna att arbeta ergonomiskt. Genom att variera din arbetsställning så skapar du en ergonomisk arbetsplats. Med höj- och sänkbara skrivbord

Läs mer

LYFT MED VIKARMS- KRANEN FLEXICRANE

LYFT MED VIKARMS- KRANEN FLEXICRANE Klicka på play för att se film på youtube.com/liftsall! LYFT MED VIKARMS- KRANEN FLEXICRANE Lifts All AB är en av de världsledande tillverkarna av lyftverktyg. Vårt omfattande produktsortiment förser industrier

Läs mer

SKILLNADER I FIBERSAMMANSÄTTNING GÖR SORBENTER ÖVERLÄGSNA VID UPPSUGNING AV VÄTSKA

SKILLNADER I FIBERSAMMANSÄTTNING GÖR SORBENTER ÖVERLÄGSNA VID UPPSUGNING AV VÄTSKA SORBENTER Sorbenter ABSORPTION - ADSORPTION SKILLNADER I FIBERSAMMANSÄTTNING GÖR SORBENTER ÖVERLÄGSNA VID UPPSUGNING AV VÄTSKA ABSORPTION: Gäller vid organiska material såsom bomull, sågspån, papper etc.

Läs mer

Containrar 010-474 11 50 XR.NU. Liftdumpersflak 5 kbm. Öppen container 10 kbm. Lastväxlarflak 38 kbm

Containrar 010-474 11 50 XR.NU. Liftdumpersflak 5 kbm. Öppen container 10 kbm. Lastväxlarflak 38 kbm Containrar Vi erbjuder många olika storlekar och typer av flak, containrar och kärl som underlättar er avfallshantering. Här har vi samlat de vanligaste typerna som används. Öppen container 10 kbm Lämpliga

Läs mer

ORIGINALET TELESTEPS. Originalet är testat och certifierat enligt alla relevanta normer av oberoende parter.

ORIGINALET TELESTEPS. Originalet är testat och certifierat enligt alla relevanta normer av oberoende parter. ETT STEG FÖRE Stege som stege? Inte i Telesteps värld. Sedan starten 1996 har vi alltid tänkt lite annorlunda och det har tagit oss till en ledande position på marknaden. Med annorlunda menas att vi har

Läs mer

GIGANTS LYFTROND. Kund:

GIGANTS LYFTROND. Kund: GIGANTS LYFTROND 1 GIGANTS LYFTROND Gör denna analys innan du fortsätter med lyftronden, för att säkerställa att det är en lyftlösning du verkligen behöver. För speciallyft, hör av dig till lyft@gigant.se.

Läs mer

Förvara kemiska produkter och farligt avfall på rätt sätt

Förvara kemiska produkter och farligt avfall på rätt sätt Förvara kemiska produkter och farligt avfall på rätt sätt Möta är ett samverkansprojekt mellan länets 13 kommuner företrädda av miljökontoren samt Länsstyrelsen Östergötland. Maj 2009 Förvara kemiska produkter

Läs mer

EXPERTEN PÅ INDUSTRIARBETSPLATSEN.

EXPERTEN PÅ INDUSTRIARBETSPLATSEN. EXPERTEN PÅ INDUSTRIARBETSPLATSEN 5S www.gigant.se EXPERTEN PÅ 5S EXPERTEN PÅ 5S KUNSKAPEN SOM GER EN BÄTTRE ARBETSPLATS Med 20 års erfarenhet vet vi på Gigant vad som gör en bra arbetsplats ännu bättre.

Läs mer

KÖPHJÄLP BROR. Förvaringssystem

KÖPHJÄLP BROR. Förvaringssystem KÖPHJÄLP BROR Förvaringssystem SKÖTSELANVISNINGAR Rengör med en mjuk trasa fuktad i vatten och lite milt diskmedel eller såpa vid behov. Eftertorka med en ren trasa. KVALITET BROR förvaringssystem klarar

Läs mer

Hjul 250 mm massiva Belastning 250 kg KM 145251 och KM 145685 med Easy Tip-funktion

Hjul 250 mm massiva Belastning 250 kg KM 145251 och KM 145685 med Easy Tip-funktion MATERIALHANTERING övriga kärror & vagnar BAGAGE & MAGASINKÄRRA Kärror för att enkelt och snabbt flytta på tunga föremål. KM 145251 och KM 145685 är utrustade med Easy Tip-funktion för att underlätta lyftet

Läs mer

Några saker att tänka på innan du väljer garageport

Några saker att tänka på innan du väljer garageport 8 7 6 5 4 3 Några saker att tänka på innan du väljer garageport 2 1 D en här broschyren vänder sig till dig som ska köpa garageport. Den innehåller en hel del tips och råd om vad som är värt att tänka

Läs mer

Tömning på marknivå. Tillbehör: Låsningsbara truckfickor, galvaniserat två-delat lock, sil och tappkran, olje- och vattentät.

Tömning på marknivå. Tillbehör: Låsningsbara truckfickor, galvaniserat två-delat lock, sil och tappkran, olje- och vattentät. AVFALLSHANTERING tippcontainers TIPPKÄRRA TYP KW FÖR ALLA TYPER AV MATERIAL, HJUL INGÅR SOM STANDARD Tömning på marknivå. Tillbehör: Låsningsbara truckfickor, galvaniserat två-delat lock, sil och tappkran,

Läs mer

Eurodomo Produkter och priser 2008/2009

Eurodomo Produkter och priser 2008/2009 Eurodomo Produkter och priser 2008/2009 Diskbänkar Köksfläktar Lådor Blandare Avfallssortering simply more kitchen. Eurodomo - ett komplett sortiment En diskbänk hör hemma i köket på samma villkor som

Läs mer

Från behovsanalys till nyckelfärdiga lyftsystem. Väl beprövade baskomponenter. Grundkomponenterna i alla våra systemkonstruktioner

Från behovsanalys till nyckelfärdiga lyftsystem. Väl beprövade baskomponenter.  Grundkomponenterna i alla våra systemkonstruktioner Från behovsanalys till nyckelfärdiga lyftsystem. HT Lyftsystem levererar hanteringslösningar som ofta inte finns. Vi skräddarsyr unika lyftsystem med utgångspunkt från unika behov. Beskriv Dina krav så

Läs mer

Absol. det mångsidiga saneringsmedlet

Absol. det mångsidiga saneringsmedlet Absol det mångsidiga saneringsmedlet Absol absolut rätt när du hanterar och sanerar miljöfarliga vätskor Absol suger upp, sanerar och neutraliserar snabbt och effektivt miljöfarliga vätskor. Produkten

Läs mer

ESSBOX SYSTEM ORIGINAL MINI SYSTAINER BILRACK TILLBEHÖR

ESSBOX SYSTEM ORIGINAL MINI SYSTAINER BILRACK TILLBEHÖR ESSBOX SYSTEM ORIGINAL MINI SYSTAINER BILRACK TILLBEHÖR 2 3 Det är enkelt att hålla ordning och man slipper hälla över skruv i fasta fack. AXEL FRÖLICH, SNICKARE UTVECKLAT TILLSAMMANS MED PROFFS ESSBOX

Läs mer

Bona dammfri golvslipning. Maskiner för professionell golvslipning

Bona dammfri golvslipning. Maskiner för professionell golvslipning Bona dammfri golvslipning Maskiner för professionell golvslipning Dammfri Golvslipning Bona DCS 70 Öka din verksamhet med dammfri slipning Bona DCS 70 har ett filter som håller länge och en dammpåse som

Läs mer

Lyftfästen. Information om lyftfästen 5:2-5:3. Roterbar lyftögla RELP, GrabiQ 5:4. Roterbart lyftfäste RLP, GrabiQ 5:5

Lyftfästen. Information om lyftfästen 5:2-5:3. Roterbar lyftögla RELP, GrabiQ 5:4. Roterbart lyftfäste RLP, GrabiQ 5:5 yftfästen Information om lyftfästen 5:2-5:3 Roterbar lyftögla REP, GrabiQ 5:4 Roterbart lyftfäste RP, GrabiQ 5:5 ecentrerat lyftfäste P, GrabiQ 5:6 Kullagrat lyftfäste P, GrabiQ 5:7 yftögla, Classic 5:8

Läs mer

Sopkärl. 660 liter Bredd: 48 cm Djup: 54,3 cm Höjd: 106,5 cm. 140 liter. 240 liter. 190 liter. 370 liter. Bredd: 75 cm Djup: 80 cm Höjd: 107 cm

Sopkärl. 660 liter Bredd: 48 cm Djup: 54,3 cm Höjd: 106,5 cm. 140 liter. 240 liter. 190 liter. 370 liter. Bredd: 75 cm Djup: 80 cm Höjd: 107 cm Containrar och kärl Sopkärl 140 liter 190 liter 240 liter 370 liter 660 liter Bredd: 48 cm Djup: 54,3 cm Höjd: 106,5 cm Bredd: 54 cm Djup: 69 cm Höjd: 107 cm Bredd: 58 cm Djup: 73,1 cm Höjd: 107 cm Bredd:

Läs mer

Mångsidiga hurtsar. Effektiv förvaring och kontroll

Mångsidiga hurtsar. Effektiv förvaring och kontroll Mångsidiga hurtsar Eftersom arbete inte alltid utförs på samma plats, tillhandahåller vi ett omfattande sortiment hurtsar för många olika användningsområden. Du kan placera en valfri hurts från samma serie

Läs mer

MODULSTOLEN REAL 9000

MODULSTOLEN REAL 9000 MODULSTOLEN REAL 9000 Artikelnr: 803336 Mercado 0811 Giltig från 960601 REAL 9000 - Den svenska kvalitetsstolen ett system där behoven bestämmer utförandet När benen är svaga behöver man en stol både

Läs mer

Roterande lyftfästen. För alla lyft- och lastsituationer

Roterande lyftfästen. För alla lyft- och lastsituationer Roterande lyftfästen För alla lyft- och lastsituationer Vår nya familj av lyftfästen I juni 2015 lanserade vi tre nya lyftfästen samt förbättrade det befintliga RP-fästet. Nu har vi ett sortiment som passar

Läs mer

Inredning för skolan. Klassrummet

Inredning för skolan. Klassrummet Inredning för skolan Klassrummet lära lyssna planera förvara utvecklas Den kreativa arbetsplatsen för stora och små Få arbetsmiljöer ska tillfredställa så många olika behov som klassrummet. Elever ska

Läs mer

Flexibelt förvaringssystem i kromat stål 1

Flexibelt förvaringssystem i kromat stål 1 MOSYS Flexibelt förvaringssystem i kromat stål 1 MOSYS Förvaringssystem Med MOSYS modulsystem kan vilket vagn- eller hyllsystem som helst byggas. Tack vare stor variantion av tillbehör kan MOSYS anpassas

Läs mer

SWEDEBOX PLASTKÄRL FÖR FARLIGT AVFALL OCH FARLIGT GODS

SWEDEBOX PLASTKÄRL FÖR FARLIGT AVFALL OCH FARLIGT GODS SWEDEBOX PLASTKÄRL FÖR FARLIGT AVFALL OCH FARLIGT GODS - Plastkärl från halvpallstorlek till volym över tusen liter! Swedebox passar för många olika ändamål. Används i stor utsträckning för insamling av

Läs mer

Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service

Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service 2 Flexibla arkivlösningar Välkommen till Sarpsborg Metall din leverantör av kontorsgarderob- arkivering- och lagringslösningar. Vi är

Läs mer

8-fatsenhet 28661 med ramp 28687. ARTIKELNR TYPBETECKNING MÅTT (L x B x H) VOLYM MAX BELASTNING VIKT PRIS

8-fatsenhet 28661 med ramp 28687. ARTIKELNR TYPBETECKNING MÅTT (L x B x H) VOLYM MAX BELASTNING VIKT PRIS Arbetsgolv, arbetsstationer MILJÖSTATIONER IDEALISK FÖR FATPÅFYLLNING OCH DOSERING AV KEMIKALIER, SYROR OCH FRÄTANDE VÄTSKOR Lågprofilskonstruktion. 100% EcoPolyBlend -polyetenkonstruktion eliminerar läckage.

Läs mer

Stå upp på jobbet - skjut undan stolen, res dig upp så mår du bättre.

Stå upp på jobbet - skjut undan stolen, res dig upp så mår du bättre. 2 Stå upp på jobbet - skjut undan stolen, res dig upp så mår du bättre. Vi rör oss för lite. Vi sitter stilla framför datorn på jobbet, framför teven hemma och färdas stillasittande där emellan. Sittsjukan

Läs mer

3M Personskydd Absorbenter. ekonomiskt

3M Personskydd Absorbenter. ekonomiskt 3M Personskydd Absorbenter Säkert,rent & ekonomiskt Introduktion Ta personligt ansvar för din säkerhet 3M, världsledande inom säkerhets- och skyddsutrustning, är stolta över att även kunna erbjuda märkesprodukter

Läs mer

Varje produkt är noga utformad för att understryka och bli en del av budskapet.

Varje produkt är noga utformad för att understryka och bli en del av budskapet. SPENNARE GUIDEN 1 jodå, spennare fortsätter att skapa en ny standard för portabla displaysystem. I den här broschyren hittar du nya tekniska lösningar som går hand i hand med prisbelönt design. Varje produkt

Läs mer

GIGANT GARANTERAR MAXIMAL FLEXIBILITET SID 5

GIGANT GARANTERAR MAXIMAL FLEXIBILITET SID 5 MAKING BETTER WORKPLACES GIGANT GARANTERAR MAXIMAL FLEXIBILITET SID 5 DAMMFRI FÖRVARING MED GIGANT G-BOX SID 7 ETT KOMPLETT SORTIMENT GAFFELVAGNAR SID 12 Gigant för en effektiv arbetsplats! PROVA UT DIN

Läs mer

Inredning för skolan. Slöjden & NO-salen

Inredning för skolan. Slöjden & NO-salen Inredning för skolan Slöjden & NO-salen lyssna sy & snickra skapa exprimentera prova Tillklippningsbord 238 Pall 116 Lust att skapa! Hur gör man för att ge eleverna lust och motivation? Det är den ständiga

Läs mer

Koncept. Movomech skivhantering

Koncept. Movomech skivhantering Koncept Movomech skivhantering Ergonomisk skivhantering Bakgrund Hantering av skivor är ett av de vanligast förekommande lyft som dagligen utförs på våra arbetsplatser. Planglas, plåtar, dörrar och spänskivor

Läs mer

Vedmaskiner från Mora

Vedmaskiner från Mora Vedmaskiner från Mora Vedmaskiner från Mora Per Wikstrand AB är ett svenskt företag med mångårig erfarenhet av maskiner för rationell och säker vedhantering. Kvalitetstänkandet står i första ledet och

Läs mer

Innehållsförteckning: Lycka till!

Innehållsförteckning: Lycka till! Inredning och skjutdörrar 2015 Pelly har tillverkat smart garderobsinredning i småländska Hillerstorp sedan 1947. Vi gör helt enkelt bra förvaring baserad på Skandinavisk designtradition. Med vårt fl exibla

Läs mer

Tuffa jobb kräver säker förvaring!

Tuffa jobb kräver säker förvaring! Tuffa jobb kräver säker förvaring! 4 tungt vägande skäl att välja Nordsec 1. Marknadens bredaste sortiment av säker förvaring. 2. Genomtänkt och praktisk förvaring kombinerat med stöldskydd. 3. Unik service

Läs mer

Sveriges bredaste urval av ergonomiska arbetsplatsmattor

Sveriges bredaste urval av ergonomiska arbetsplatsmattor Sveriges bredaste urval av ergonomiska arbetsplatsmattor I denna katalog finner du arbetsplatsmattor för alla användningsområden. Vi hjälper gärna till med tips, råd och att mäta upp. Ring så kommer vi

Läs mer

SWEDEBOX PLASTKÄRL FÖR FARLIGT AVFALL OCH FARLIGT GODS

SWEDEBOX PLASTKÄRL FÖR FARLIGT AVFALL OCH FARLIGT GODS SWEDEBOX PLASTKÄRL FÖR FARLIGT AVFALL OCH FARLIGT GODS Nyheter 2017 / 2018 Webbaserad e-learning inom ADR kapitel 1.3 Tjänster inom säkerhetsrådgivning och rådfrågning inom farligt gods/farligt avfall.

Läs mer

Centrummatad. För perforerat papper. 69221 (473137) blå. 64021 (473474) 2-lagers, 67 m, 19,5 cm bred, 0,5 kg, 200 ark.

Centrummatad. För perforerat papper. 69221 (473137) blå. 64021 (473474) 2-lagers, 67 m, 19,5 cm bred, 0,5 kg, 200 ark. Papper Handtork i system M1 System Centrummatad M2 System Centrummatad M3 System Centrummatad M4 System Centrummatad H1 System tork Dispenser Centrummatad Mini M1 69101 (558000) vit 69103 (558008) svart

Läs mer

TORK MATIC DISPENSER HANDDUK PÅ RULLE H1 69001 (551000) vit 69003 (551008) svart TORK MATIC

TORK MATIC DISPENSER HANDDUK PÅ RULLE H1 69001 (551000) vit 69003 (551008) svart TORK MATIC Handtork i system M1 SYSTEM Centrummatad M2 SYSTEM Centrummatad H1 SYSTEM H2 SYSTEM H3 SYSTEM TORK DISPENSER CENTRUMMATAD MINI M1 69101 (558000) vit 69103 (558008) svart TORK DISPENSER CENTRUMMATAD M2

Läs mer

Svankstödet ställs in med en pump som luftfyller kudden i svanken som ger extra stöd.

Svankstödet ställs in med en pump som luftfyller kudden i svanken som ger extra stöd. RH Logic RH Logic är en serie stolar för den som sitter mycket i arbetet. Därför är den helt och hållet designad utifrån 2PP, vår filosofi om vikten av rörelse i sittandet för att orka med dagar med långa

Läs mer

BERGO SOLID. GOLVSYSTEM Ett unikt golvkoncept som skyddar känsliga ytor, även vid extremt tuff belastning med tunga fordon, t ex grävmaskiner.

BERGO SOLID. GOLVSYSTEM Ett unikt golvkoncept som skyddar känsliga ytor, även vid extremt tuff belastning med tunga fordon, t ex grävmaskiner. BERGO SOLID GOLVSYSTEM Ett unikt golvkoncept som skyddar känsliga ytor, även vid extremt tuff belastning med tunga fordon, t ex grävmaskiner. Kan användas som bärlager på känsliga eller svåra underlag

Läs mer

Absol. det mångsidiga saneringsmedlet

Absol. det mångsidiga saneringsmedlet Absol det mångsidiga saneringsmedlet Absol absolut rätt när du hanterar och sanerar miljöfarliga vätskor Absol suger upp, sanerar och neutraliserar snabbt och effektivt miljöfarliga vätskor. Produkten

Läs mer

Den ekonomiska lösningen på ett ergonomiskt problem

Den ekonomiska lösningen på ett ergonomiskt problem VacuMyggan VacuMyggan Den ekonomiska lösningen på ett ergonomiskt problem VacuMyggan är en manuell vakuumlyftare som hanterar alla typer av laster. Manövreringen är extremt smidig och snabb. Samtliga funktioner

Läs mer

FORDONSVERKSTÄDER - SLUTRAPPORT. Augusti 2007

FORDONSVERKSTÄDER - SLUTRAPPORT. Augusti 2007 FORDONSVERKSTÄDER - SLUTRAPPORT Augusti 2007 Gärdhemsvägen 9 461 83 Trollhättan Telefon 0520-49 74 75 Fax 0520-49 79 94 miljo@trollhattan.se www.trollhattan.se Bankgiro 992-2352 SAMMANFATTNING Under vinterhalvåret

Läs mer

ÖKA EFFEKTIVITETEN PÅ BYGGET

ÖKA EFFEKTIVITETEN PÅ BYGGET CONTAINERKONCEPT FÖR FÖRNÖDENHETER UTE PÅ BYGGET ÖKA EFFEKTIVITETEN PÅ BYGGET INGA ONÖDIGA BYGGSTOPP MINSKA SVINNET VI FIXAR FORNODENHET SAMLA ALLT I EN CONTAINER Spara tid Färre byggstopp Minska svinnet

Läs mer

Serie[f] city. 2 Serie[f] city

Serie[f] city. 2 Serie[f] city Serie[f] city 2 Serie[f] city Serie[f] city Serie[f] city bord har klassiska fyrkantsben, väldesignade skivor och en personlig karaktär. Vi har tänkt utanför ramen och placerat den smalaste delen av benet

Läs mer

Produkter för den Ergonomiska arbetsplatsen

Produkter för den Ergonomiska arbetsplatsen Produkter för den Ergonomiska arbetsplatsen Er partner inom ergonomiska mattor Lundgrens representerar produkter från världsledande tillverkare inom flödesteknik och industrigummi. Vi lagerför marknadens

Läs mer

Skyddsrond. Grund- och gymnasieskola

Skyddsrond. Grund- och gymnasieskola Skyddsrond Grund- och gymnasieskola En skyddsrond ska genomföras minst en gång per år och är en undersökningsmetod för att kartlägga den fysiska arbetsmiljön. Vid en rond går man igenom arbetsplatsen tillsammans

Läs mer

Modul-Express FÖR POST- OCH BUDBILAR

Modul-Express FÖR POST- OCH BUDBILAR Modul-Express FÖR POST- OCH BUDBILAR FÄLLBARA HYLLOR FÄLLBARA HYLLOR Hyllsystemet är tillverkat i ultrahöghållfast stål och är därför både lätt och robust. Fällbara hyllor är den perfekta lösningen när

Läs mer

Innehåll 4 TEJP OCH FÖRSLUTNING

Innehåll 4 TEJP OCH FÖRSLUTNING Tillbeho?rskat 04 Tejp-fo?rslutn 2008:Tillbehörskat 4 Tejp-förslutn 08-04-23 14.18 Sida 1 Innehåll Sex saker att tänka på när du väljer tejp 1 Tejp 2 Hållare 6 Pappersremsor 7 Filmgarn 8 Gummiband 8 Häftpistoler

Läs mer

GluePRO. Smältlimning för proffs. Snabb och exakt.

GluePRO. Smältlimning för proffs. Snabb och exakt. GluePRO Smältlimning för proffs. Snabb och exakt. Välkommen STEINEL Rubrikbezeichnung till nya möjligheter med smältlimning! Inget mindre än den ultimata limpistolen! Det var det krav vi ställde på oss

Läs mer

GENIE gasflaska. För en bättre arbetsmiljö. AGA PREMIUM

GENIE gasflaska. För en bättre arbetsmiljö. AGA PREMIUM GENIE gasflaska. För en bättre arbetsmiljö. AGA PREMIUM Smart Praktisk Bärbar Gör livet enkelt. GENIE gasflaskan är en revolutionerande ny produkt från AGA. Med en elegant, bärbar design och smarta innehållsindikatorer

Läs mer

Hurtsar. Mångsidiga hurtsar. Alltid där du behöver dem. Effektiv förvaring och kontroll

Hurtsar. Mångsidiga hurtsar. Alltid där du behöver dem. Effektiv förvaring och kontroll Mångsidiga hurtsar Alltid där du behöver dem Eftersom arbete inte alltid utförs på samma plats, tillhandahåller vi ett omfattande sortiment hurtsar för många olika användningsområden. Du kan placera en

Läs mer

FÖR FRAMTIDENS LABORATORIER OCH FORSKNING

FÖR FRAMTIDENS LABORATORIER OCH FORSKNING FÖR FRAMTIDENS LABORATORIER OCH FORSKNING LABORATORIEINREDNING FÖR ALLA BEHOV På LabRum har vi tre laboratorieinredningslinjer, vi har lösningen för alla typer av verksamheter. KEBO BASIC I dagens krävande

Läs mer

Lean produktion. -arbetsstationer och plockfasader. Vi gör ditt lager smartare!

Lean produktion. -arbetsstationer och plockfasader. Vi gör ditt lager smartare! Vi gör ditt lager smartare! Du får lägre lagringskostnader, högre säkerhet och bättre arbetsergonomi. Utdragsenheter för olika belastningskrav Plockfasader Rullistplan Lutande plan och pallutningsenheter

Läs mer

Absol. det mångsidiga saneringsmedlet

Absol. det mångsidiga saneringsmedlet Absol det mångsidiga saneringsmedlet Absol absolut rätt när du hanterar och sanerar miljöfarliga vätskor Absol suger upp, sanerar och neutraliserar snabbt och effektivt miljöfarliga vätskor. Produkten

Läs mer

SERIE 20. lättmanövrerade lättrullade Max last 300 kg

SERIE 20. lättmanövrerade lättrullade Max last 300 kg SERIE 20 lättmanövrerade lättrullade Max last 300 kg PLOCKVAGNAR Plockvagn med stege, skrivpulpet och pennfack underlättar arbetet med in- och utplockning av varor på lagret. TV~1fasta hjul, 200x50 mm,

Läs mer

FRÅN IDÉ TILL FÄRDIG KARTONG

FRÅN IDÉ TILL FÄRDIG KARTONG IDÉSIDOR - PACKSTATIONER/KARTONVIKARE M.M. Handfixturer FRÅN IDÉ TILL FÄRDIG KARTONG enkelt...ring Bloms! f ö r arbetsplatsfö rslag ring Bloms 033-15 70 75 19 IDÉSIDOR PACKSTATIONER, KARTONGVIKARE M.M.

Läs mer

Hällen för kockar utan gränser!

Hällen för kockar utan gränser! Hällen för kockar utan gränser! Siemens freeinduction med en enda heltäckande kokzon. siemens-home.se Siemens. Framtiden flyttar in. En häll. Fullständig frihet. Nya Siemens freeinduction är en helt gränslös

Läs mer

Flexibla lösningar för din arbetsplats

Flexibla lösningar för din arbetsplats Flexibla lösningar för din arbetsplats Produktkatalog Idema tillverkar produkter för arbetsplatsen. Produkterna är utformade efter våra kunders krav. Flexibilitet: Med profilsystem i aluminium är det enkelt

Läs mer

Betyg MVG. Inredning för utbildning

Betyg MVG. Inredning för utbildning Betyg MVG Inredning för utbildning VÄLJ MELLAN TVÅ INREDNINGSSYSTEM För att möta nya krav på estetik och valmöjligheter erbjuder iab två omfattande inredningssystem för utbildning iab EDU och ST. Med utgångspunkt

Läs mer

helt enkelt. Bord, stolar och förvaring

helt enkelt. Bord, stolar och förvaring priser 2016 Bord, stolar och förvaring helt enkelt. Det är med arbetsplatser som med mycket annat du måste skapa en stabil grund om du skall lyckas med helheten. Och grunden, eller basen är just vad Lanab

Läs mer

Byggpaneler. Lätt och prisvärd. Storsäljare. Specifikationer: Vertikalrör: 40x1 mm Horisontalrör: 27x1 mm Mått (bxh): 3500x2000 mm Vikt: 11,5 kg

Byggpaneler. Lätt och prisvärd. Storsäljare. Specifikationer: Vertikalrör: 40x1 mm Horisontalrör: 27x1 mm Mått (bxh): 3500x2000 mm Vikt: 11,5 kg Mobilt områdesskydd Ett mobilt områdesskydd fungerar som en tillfällig markör för avgränsat område och kan användas för många olika ändamål som till exempel publik- och trafikdirigering eller skydd mot

Läs mer

DeLaval September 15% månadserbjudanden! 15% 15% Kalvhink. Kalvbarer. Kalvtäcke NU 184:- NU 751:- NU 38:- NU 667:- NU 320:- Kalvbarer

DeLaval September 15% månadserbjudanden! 15% 15% Kalvhink. Kalvbarer. Kalvtäcke NU 184:- NU 751:- NU 38:- NU 667:- NU 320:- Kalvbarer DeLaval September månadserbjudanden! NU 184:- Art nr 8710101 NU 751:- Art nr 8780301 Du finner produkterna hos din DeLaval servicetekniker Återförsäljande butik DeLaval Webbutik Kalvbarer Erbjudande på

Läs mer

Lean produktion. -arbetsstationer och plockfasader. Vi gör ditt lager smartare!

Lean produktion. -arbetsstationer och plockfasader. Vi gör ditt lager smartare! Vi gör ditt lager smartare! Du får lägre lagringskostnader, högre säkerhet och bättre arbetsergonomi. Utdragsenheter för olika belastningskrav Plockfasader Rullistplan Lutande plan och pallutningsenheter

Läs mer