Årets klubbmakare 2008

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Årets klubbmakare 2008"

Transkript

1 Årets klubbmakare 2008 Vi på Tee View kan med stolthet meddela att Conny Lindgren blev utsedd till GCA Clubmaker of the Year Detta är extra roligt för oss då vi som första företag har erhållit utmärkelsen 2 år i rad. Utdelningsceremonin hölls i St Ives, Cambridgeshire. Trackman Under november så fick vi äntligen vår nya bollflyktsmonitor, TrackMan. TrackMan används på världens alla stora Tourer samt av världens bästa coacher och spelare. Ingen bollflyktsmonitor är i närheten så exakt som TrackMan. Militär radarteknologi används för att mäta den verkliga bollflykten hela vägen till landning, till skillnad från andra monitorer som använder sig av beräkningar. Med hjälp av vår kunskap i kombination med TrackMan och TWGT Trajectory Software så kan vi ge dig exakt information om hur din boll flyger. Den feedback vi har fått från elitspelare, bla Erik Algulin och Fredrik Bredin, är att monitorn är ett otroligt kraftfullt verktyg vid träning och utprovning. Till våra redan befintliga tjänster (Utprovning/Besiktning) så adderar vi följande nya:

2 BOLLUTPROVNING Vi hjälper dig att hitta rätt golfboll för optimalt resultat. Bollutprovning Utslag - 50 minuter, pris 900 kr Bollutprovning Närspel - 50 minuter, pris 1000 kr Bollutprovning Utslag + Närspel - 70 minuter, pris 1200 kr SET MAKE-UP Vi mäter längderna på din slag. Utifrån detta gör vi en analys där eventuella gap/längdskillnader belyses och en åtgärdsplan tas fram. 50 minuter, pris 900 kr. Brev från en kund - December 2008 "Hej Conny och Leif, Hoppas att allt är bra i det kyliga Sverige. Jag har det superbra här borta på mitt college i Kansas. Jag ville bara tacka för det utomordentliga jobb ni har gjort med mina klubbor igen. Och lämna några ytterligare citat från min PGA coach här. "They are beautiful golf clubs" och "There is absolutely no problems with your golf clubs", jag kan inte mer än instämma... Tävlingarna har gått bra hittills. Ha det så jättebra i vinter tills vi ses nästa sommar! Med Vänliga Hälsningar Louise Sjöberg, Österåkers GK"

3 SAM Puttlab Även Sam Puttlab, som är vår putter monitor, används på världens alla stora Tourer samt av världens bästa coacher och spelare. Sam PuttLab är ett analyssystem som baseras på ultrajudsmätningar och har i jämförelse med andra monitorer visat sig vara den absolut mest exakta och tillförlitliga. Vi hjälper dig att hitta en putter som tar hänsyn till dina individuella styrkor och svagheter för en bättre och mer effektiv stroke. Ta chansen att göra en putterutprovning hos oss. 40 minuter, pris 600 kr. Klicka här för att läsa artikel om Putter Fitting hos Tee View i nummer # av Svensk Golf. Reparationer Du som får detta nyhetsbrev erhåller 20% rabatt på alla reparationer hos Tee View, erbjudandet gäller tom Exempel på reparation är greppbyte, skaftbyte Loft-/Lie justering eller fixa grooves på wedgarna. RÄTT grepp? RÄTT grepp är kritiskt för ett stabilt spel. Greppet är den enda kontakt som golfaren har med klubban. För vissa spelare är greppet jätteviktigt medan andra knappt lägger märke till det. Vi har träffat många spelare som har olika grepp med olika storlekar, vikter, material, uppbyggnad och design på flera av sina klubbor i sin bag. Hur kan de då känna samma känsla när de greppar olika klubbor?

4 Med RÄTT grepp vill vi uppnå att spelaren känner sig bekväm, avslappnad och känner förtroende för klubban, därför är det viktigt att ha likadana grepp på alla sina klubbor. Det sista som du ska behöva tänka på när du ska slå är hur du ska anpassa dig efter just den här klubbans grepp. Greppets påverkan på Ditt spel En golfklubbas utformning påverkar ditt spel, där greppets specifikationer som påverkar är storleken, vikten, materialet, uppbyggnaden och designen. Längden på slaget påverkas inte av greppet Precisionen på slaget påverkas av greppet Bollbanan på slaget påverkas inte av greppet Stabiliteten på slaget påverkas och vikten på greppet av storleken Känslan i slaget påverkas mycket av storleken, materialet, uppbyggnaden, designen och vikten på greppet. Olika typer av greppmaterial och uppbyggnad Greppen har utvecklats mycket de senaste åren och de mest använda materialen och olika uppbyggnader som används idag är: Single durometer är med samma hårdhet/mjukhet i hela greppet Dual durometer är med två olika hårdhet/mjukhet i greppet Cord är med bomulls- eller linne trådar intryckt i greppytan Uretan/Syntet i ytskiktet är med gummi mellan ytan och skaftet Läder som är lindat ovanpå gummi som sitter mellan ytan och skaftet Dessa material finns ofta även som lindade grepp ( wrap ) och imiterar de traditionella lädergreppen.

5 Olika variationer och designs av grepp Idag finns det många olika variationer och designs av grepp som riktar sig till en speciell målgrupp. Vibrationsdämpande som är en kombination av hårdare gummi närmast skaftet och mjukare gummi närmast händerna Grepp för de som har artros med en kombination av mjukare gummi och större storlek Allväders grepp som fungerar bra i regn är ofta med cord eller moderna gummi/syntet grepp som har en speciell yta De flesta grepp är idag koniska, dvs. tjockare i övre handen och smalare i undre handen, helt runda med samma gummi rakt igenom, men det finns också grepp med en kant/rygg som känns bak på greppet Full release grepp som är omvänt koniska, dvs. smalare i övre handen och tjockare i undre handen, vilket hjälper vissa att greppa klubban bättre och kan ge stabilare sving med högre hastighet Natural grepp som är i samma storlek för både övre och undre handen De flesta grepp finns idag i olika viktklasser för att ändra MOI-värdet (MOI-värdet = svingmotståndet kan du läsa mer om i Tee View s nyhetsbrev ). De finns i alla möjliga olika färger och kombinationer men det absolut vanligaste är det svarta gummigreppet. Du kan även specialbeställa grepp med ditt eget namn på. Det gäller endast på några få greppmodeller/färger och har längre leveranstider. Utöver detta så finns också genomskinliga grepp som går att få med eget motiv på men endast med en greppmodell och känsla. Greppstorlek Greppstorleken mäts i ytterdiameter på greppet 2 nedanför greppändan. Som tillägg kan man mäta 6 nedanför greppändan för att få fram storleken för den nedre handen.

6 Har du RÄTT grepp? Många spelare som vi möter har idag har fel storlek, utslitna grepp och/eller fel uppbyggnad. Som exempel kan nämnas en golfare som köpte 13 st 0.58 grepp och installerade dem på sina golfklubbor. När han var färdig med projektet kände hans känsliga händer 4 olika grepptjocklekar. Driverns skaft är 0.600, vilket innebar att den färdiga greppstorleken blev 0.940, eller motsvarande 4 lager extra uppbyggnadstape. Järnen med skaft resulterade i som motsvarar +2 tape. Hybriden är ett skaft vilket resulterade i eller +3 tape. Slutligen de gamla wedgarna har skaft som innebar att de blev 0.900, vilket motsvarar standard herr storlek.

7 När du väljer grepp ska du ställa dig själv några frågor: Spelar du normalt i torra eller fuktiga väderförhållanden? Vill du ha maximal stötupptagning eller känna allt i händerna? Vill du ha mjuk eller hård känsla i händerna? Sammanfattning Se till att du provar ut ett grepp som Du trivs med. Greppet ska kännas bra och du ska kunna hålla klubban säkert, med minsta möjliga tryck genom hela svingen. Lägre grepptryck ger friare rörelse och release som innebär att du kan svinga klubban med högre hastighet. Det finns idag många olika grepp att välja mellan. Hör av dig så väljer vi tillsammans RÄTT grepp för dig med rätt storlek, känsla, material, uppbyggnad, design och vikt. RÄTT grepp är ett viktigt beslut med många valmöjligheter! Matt Mohi på besök i Sverige Under november hade vi på Tee View celebert besök, Matt Mohi från Tom Wishon Golf Technology. Vi hade förmånen att ha Matt på besök i fyra dagar. Matt är ansvarig för Custom Fitting och deltar i all utveckling av nya designer i direkt samverkan med Tom Wishon. Vi hade under dessa dagar ett digert schema där vi stötte och blötte idéer och utbytte erfarenheter.

8 Utöver detta så hann även Matt med att hjälpa till med en screening som vi anordnar årligen för eleverna i Upplands- Bro Golfgymnasium. Dessutom så höll Matt två stycken mycket uppskattade föreläsningar på Österåkers GK som anordnades av Tee View. Inbjudna till dessa föreläsningar var Klubbchefer, tränare samt elever vid Röllingby och Upplands-Bro Golfgymnasium. Nya varumärken I vår strävan att alltid erbjuda våra spelare det bästa som finns på marknaden så har vi valt att ta in ytterligare två japanska Highend märken. Yururi Görs av ett av de finaste japanska smideshusen, Kyoei (som bla även smider Vega). Framförallt är det Yururis wedgar som sticker ut. Dessa är smidda med en oerhört noggrann precision i kombination med ett väldigt mjukt stål, resultatet blir en klubba med mycket känsla i samt extremt höga spinntal. Bridgestone Smids i det japanska smideshuset Endo (som bla även smider Epon) som även det är rankat bland de bästa. Vi har främst valt att lansera deras smidda järnklubbor, wedgar, fairway woods och hybrider. Kontakta oss för mer information samt att provslå dessa skönheter. Vi kan med stolthet kalla oss för Specialisten på smidda Japanska klubbor.

9 Studio på rangen I samarbete med klubben bygger vi en studio vid rangen på Österåkers GK. Studion beräknas vara klar tills säsongen startar. Under vintern så hittar ni oss i Spånga Golfhall och Hagby Golf. För mer information, besök

Nya Wishonprodukter till 2014.

Nya Wishonprodukter till 2014. Nya Wishonprodukter till 2014. 939AHT Driver * Kommer i 9,5 och 11 loft. * Kommer ha en egen unik ljusterbar hoselkoppling. * Justerar lie & F/A, loften kommer INTE kunna ändras. * Vikter till drivern

Läs mer

Vega Golf. Kontakta oss för att få mer information eller prova dessa skönheter.

Vega Golf. Kontakta oss för att få mer information eller prova dessa skönheter. Vega Golf Vi erbjuder idag Miura och Epon till den svenska marknaden, nu utökar vi vårt utbud av smidda japanska klubbor med ytterligare ett high-end märke, Vega Golf. Vega är det förädlade varumärket

Läs mer

128 PiCCOLO Vol Sport

128 PiCCOLO Vol Sport 128 PiCCOLO Vol 3 2011 Sport view Tee PiCCOLO Vol 3 2011 Sport 129 m man begrundar det faktumet att 60 % av ditt spel är från 100 meter och in mot flagg bör man också kanske lägga ned motsvarande procent

Läs mer

VG Golf Academy Newsletter

VG Golf Academy Newsletter VG Golf Academy Newsletter Tiden går snabbt, juli månad är snart här, det börjar bli varmt och banorna är i kanonskick, vad mera kan man önska sig. Om ni vill förkovra er i lektioner eller gå någon av

Läs mer

Excellence BY SWEDEN

Excellence BY SWEDEN 2019 Innehåll s. 3 Varför EXCELLENCE by Sweden? s. 4 Klubbor anpassade till just dig s. 5 Dam s. 9 Herr s. 13 Dam och herr putters s. 14 Golfbag och vagn s. 16 Årshyr med hyrköpsmöjlighet - vår unika lösning

Läs mer

Utrustning och material, del 1

Utrustning och material, del 1 Utrustning och material, del 1 Aspero Idrottsgymnasium Inledning Detta häfte syftar till att ge en grundläggande kunskap om golfklubbors egenskaper. Såväl skaft, klubbhuvud och grepp är faktorer som har

Läs mer

Nyhetsbrev Träningsverksamheten VG Golf Academy 2016

Nyhetsbrev Träningsverksamheten VG Golf Academy 2016 Nyhetsbrev Träningsverksamheten VG Golf Academy 2016 En dröm går i uppfyllelse, att få komma och etablera min akademi på Sveriges absolut bästa golfklubb och en av Europas bästa är verkligen något jag

Läs mer

Kursmaterial D-60 träning 2008. Tema: Timing

Kursmaterial D-60 träning 2008. Tema: Timing Kursmaterial D-60 träning 2008 Tema: Timing Temat för årets kurs var timing. Vi startade med en genomgång i studion där Niklas demonstrerade vad en screening var för något. Därefter förevisades hur man

Läs mer

Hemuppgift 090123, Robert Orelind, Emil Widing Andersson och Fredrik Rydbeck. Träningsläger för 9st elitjuniorer från klubb yyy

Hemuppgift 090123, Robert Orelind, Emil Widing Andersson och Fredrik Rydbeck. Träningsläger för 9st elitjuniorer från klubb yyy Hemuppgift 090123, Robert Orelind, Emil Widing Andersson och Fredrik Rydbeck Träningsläger för 9st elitjuniorer från klubb yyy 9st elitjuniorer och en golfinstruktör åker på träningsläger under en vecka.

Läs mer

Pris: 1295kr betalas senast 23 maj till Tee View, Top View AB BGNR: 5517-0583 (ange namn och grupp)

Pris: 1295kr betalas senast 23 maj till Tee View, Top View AB BGNR: 5517-0583 (ange namn och grupp) Äldre junior akademin, tjejer & killar HCP 21 eller lägre Tiden är 19.30-20.20 Äldre junior akademin, tjejer & killar 14år- Tiden är 19.30-20.20 Junior akademin, lär dig spela golf, tjejer 10-13 år Tiden

Läs mer

Tips för alla, från nybörjare till elitspelare. Övningar som träningen bygger på.

Tips för alla, från nybörjare till elitspelare. Övningar som träningen bygger på. Tips för alla, från nybörjare till elitspelare. För alla som tränar, oavsett nivå, är kanske det viktigaste att innan träningen förbereda sig på det man skall göra. Detta gäller mat, vila, mental uppladdning(tänka

Läs mer

KAMPANJ dussin - ger 1 extra dussin 30 dussin - ger 3 extra dussin 60 dussin - ger 6 extra dussin LOGOBOLLAR

KAMPANJ dussin - ger 1 extra dussin 30 dussin - ger 3 extra dussin 60 dussin - ger 6 extra dussin LOGOBOLLAR KAMPANJ 2019 15 dussin - ger 1 extra dussin 30 dussin - ger 3 extra dussin 60 dussin - ger 6 extra dussin LOGOBOLLAR Beställ dina logobollar från Österåkers Golfshop På Österåkers Golfklubb kan vi trycka

Läs mer

Nyhetsbrev Träningsverksamheten VG Golf Academy 2015

Nyhetsbrev Träningsverksamheten VG Golf Academy 2015 Nyhetsbrev Träningsverksamheten VG Golf Academy 2015 Hej, Hösten är här men det finns mycket golf kvar, banorna är fina, krispig luft ute, så ta tillvara på hösten och utveckla dig och spela fin golf.

Läs mer

LEDARHJÄLP. Golf för barn & Golf för ungdom. Övningen kommer från Ingrid Sjöberg, Trollhättans Golfklubb. E-post ingrid.sjoberg@inproject.se.

LEDARHJÄLP. Golf för barn & Golf för ungdom. Övningen kommer från Ingrid Sjöberg, Trollhättans Golfklubb. E-post ingrid.sjoberg@inproject.se. 1 2 Träpinne som man lägger upp bollen på vid utslaget Peg Kort där markören skriver in ditt resultat Scorekort 3 4 Träff med klubban uppe på bollen Topp Träff med klubban i marken före bollen Duff 5 6

Läs mer

LINKÖPINGS GOLFKLUBB Vi älskar golf

LINKÖPINGS GOLFKLUBB Vi älskar golf LINKÖPINGS GOLFKLUBB Vi älskar golf Vi älskar golf! Välkommen att dela vår passion för världens roligaste spel. Elitspelare, nybörjare, barnfamilj, pensionär kom precis som du är. För oss är det viktigt

Läs mer

TRÄNINGSHJÄLPMEDEL HULTA GK 2015

TRÄNINGSHJÄLPMEDEL HULTA GK 2015 TRÄNINGSHJÄLPMEDEL HULTA GK 2015 Golf-In-Sync Ett fantastiskt träningshjälpmedel för närspel. Går att använda vid träning av alla typer av närspelsslag putt, chip, pitch, lobb och bunker. Syncen tar bort

Läs mer

Här följer en övningsbank för gruppträning

Här följer en övningsbank för gruppträning Här följer en övningsbank för gruppträning Passen är uppbyggda så att första delen handlar om grunder och teknik. Den andra delen består av övningar som är mer inriktade på själva bollflykten. Jag anser

Läs mer

Järnklubbor För de med medel (eller hög) handicap har vi ett set med mycket populära

Järnklubbor För de med medel (eller hög) handicap har vi ett set med mycket populära Produkter Pargogolf.se Vårt sortiment av golfklubbor Baserat på vad du läst här på vår hemsida kommer du nog att förstå att vår filosofi är okonventionell. Vi tror inte på att de årliga nyheterna som golfklubbs

Läs mer

Träningsprogram Oskarshamns GK 2013. Välkommen till en ny säsong på Skorpan!

Träningsprogram Oskarshamns GK 2013. Välkommen till en ny säsong på Skorpan! Träningsprogram Oskarshamns GK 2013 Välkommen till en ny säsong på Skorpan! Headpro Fredrik Erikson Hej alla medlemmar! Här kommer årets träningsprogram lite försenat på grund av all snö och kyla. Det

Läs mer

TRÄNINGSHJÄLPMEDEL HULTA GOLFKLUBB

TRÄNINGSHJÄLPMEDEL HULTA GOLFKLUBB TRÄNINGSHJÄLPMEDEL HULTA GOLFKLUBB Pendelstav Pendel puttningsstaven kopplar ihop din putter och axeln runt vilken rörelsen roterar. De flesta känner redan efter första putten med pendelstaven att detta

Läs mer

Hills Golf & Sports Club Säsong 2015. Golfkurser för dig som är senior. Kursupplägg

Hills Golf & Sports Club Säsong 2015. Golfkurser för dig som är senior. Kursupplägg Hills Golf & Sports Club Säsong 2015 Golfkurser för dig som är senior Hills kan under säsong 2015 erbjuda ett brett urval av kurser, både för dig som är sugen på att förbättra svingen, eller kanske lära

Läs mer

Styrelsen Frösåker GK, Christer Ral, Matz, Håkan, Krogen WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6

Styrelsen Frösåker GK, Christer Ral, Matz, Håkan, Krogen WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6 Nyhetsbrev #2 2015 Sida 1 av 6 Hej Vänner, Säsongen är i full gång även om värmen ännu uteblivit. Verksamheten är också i full gång och ni har väl inte missat alla träningar, tävlingar och andra roliga

Läs mer

TÄBY GOLFCENTER GRÖNTKORT

TÄBY GOLFCENTER GRÖNTKORT TÄBY GOLFCENTER GRÖNTKORT Välkommen till Gröntkort på Täby Golfcenter (TGC) och Jarlabanke Gk Vår gröntkort utbildning kan ske både privat eller i grupp. Den vanligaste formen är att gå i grupp, och där

Läs mer

Nyhetsbrev 5. Team-Handigolf. Glädje-Gemenskap-Engagemang Nyhetsbrev nr5

Nyhetsbrev 5. Team-Handigolf. Glädje-Gemenskap-Engagemang Nyhetsbrev nr5 Ansvarig utgivare Gunnar Lindberg. Redaktör Conny Dahlberg. INNEHÅLLSFÖRTECKNING Inledning Nyhetsbrev 5 Team-Handigolf Glädje-Gemenskap-Engagemang Nyhetsbrev nr5 Några fördomar och sanningar om golf. Rapport

Läs mer

Välkommen till golfen. SÅ KOMMER DU IGÅNG. 9bra saker. att veta. om spelet.

Välkommen till golfen. SÅ KOMMER DU IGÅNG. 9bra saker. att veta. om spelet. Välkommen till golfen. SÅ KOMMER DU IGÅNG 9bra saker att veta om spelet. 18 Green. Vattenhinder. Bunker. Fairway. Tee. 1. Golfbanan. En bana består oftast av 18 hål med olika längd: par 3 som är kortast,

Läs mer

Fredagspel på Hammarö GK mellan 17.30 och 18.00 Spel 3 juniorer och en scorkortsansvarig. 9 hål.

Fredagspel på Hammarö GK mellan 17.30 och 18.00 Spel 3 juniorer och en scorkortsansvarig. 9 hål. Fredagspel på Hammarö GK mellan 17.30 och 18.00 Spel 3 juniorer och en scorkortsansvarig. 9 hål. Ingen tävling bara kompisspel. Start från respektive tee. Gulsvart/Grönvit/Röd/Blå/Gul/Vit Max 10 slag per

Läs mer

Stegen. Träningsgrupper för Åkersberga. GK s ungdomar 2011

Stegen. Träningsgrupper för Åkersberga. GK s ungdomar 2011 Stegen Träningsgrupper för Åkersberga GK s ungdomar 2011 Putter Wedge Hybrid Rescue Spoon Driver Officiellt hcp + 36 Anki, Knatte,Fnatte,, Tjatte Knatteskoj Knatteskoj I den här knattegruppen finns det

Läs mer

GOLFINSPIRATION 2015. Inledning. Släpp kontrollen

GOLFINSPIRATION 2015. Inledning. Släpp kontrollen GOLFINSPIRATION 2015 Inledning Släpp kontrollen En golfsving är en komplex rörelse. Med många tankar, muskler och flera kroppsdelar involverade ska vi träffa en liten boll med ett verktyg som bara är 1

Läs mer

Välkommen som medlem!

Välkommen som medlem! Nyhet säsongen 2015 Fritt spel på Åkersberga Gk! Gäller vid medlemskap i Österåkers Gk. (Gäller ej Sexan, Vardag eller Hagby ) Österåkers Golf En 45-håls golfanläggning med tre banor och stor tillgänglighet.

Läs mer

Nyhetsbrev 7. Team-Handigolf. Glädje-Gemenskap-Engagemang Nyhetsbrev nr7. Årets sista nyhetsbrev är också vårt julnummer 2012

Nyhetsbrev 7. Team-Handigolf. Glädje-Gemenskap-Engagemang Nyhetsbrev nr7. Årets sista nyhetsbrev är också vårt julnummer 2012 Team-Handigolf Glädje-Gemenskap-Engagemang Nyhetsbrev nr7 Ansvarig utgivare Gunnar Lindberg. Redaktör Conny Dahlberg. Årets sista nyhetsbrev är också vårt julnummer 2012 INNEHÅLL 1. Inledning. 2. Smålands

Läs mer

Hills Business Club. Eventkalender Custom fitting klubbprovardag, datum tbc. Maj

Hills Business Club. Eventkalender Custom fitting klubbprovardag, datum tbc. Maj Hills Business Club Eventkalender 2017 26 januari Nätverkslunch och föreläsning med Kristina Landgren 8 februari Padeltennis på Padel Center, Högsbo 15 mars Föreläsning med Emma Green och Camilla Kallin

Läs mer

Hemstudieuppgift 3: Mari Fasth

Hemstudieuppgift 3: Mari Fasth Hemstudieuppgift 3: Mari Fasth Josefin Strid, 16 år A. Analysera en spelare utifrån Golfpyramiden. Påverkan direkt: Är att resultaten måste sänkas, medianen/snittscoren måste ner med cirka 3 slag (under

Läs mer

Nyhetsbrev Träningsverksamheten VG Golf Academy 2015

Nyhetsbrev Träningsverksamheten VG Golf Academy 2015 Nyhetsbrev Träningsverksamheten VG Golf Academy 2015 Hej, golfsäsongen närmar sig med stormsteg, underbart!! Vill du ta tag i din golf eller fortsätta att utvecklas som golfare, då är VG Golf Academy något

Läs mer

GOLFÖVNINGAR LEVEL 6. HCP PUTTNING 1 2. PUTTNING 2 3. PUTTNING 3 KLOCKAN, 1,3 M LUTNING I FYRA VÄDERSTRECK 20 I RAD

GOLFÖVNINGAR LEVEL 6. HCP PUTTNING 1 2. PUTTNING 2 3. PUTTNING 3 KLOCKAN, 1,3 M LUTNING I FYRA VÄDERSTRECK 20 I RAD 1. PUTTNING 1 KLOCKAN, 1,3 M LUTNING 1,3 m Lägg 12 bollar runt ett hål, 1,3 m från hål. Välj ett hål med plant underlag. Läs linjen inför varje putt. Du är klar med övningen när du satt minst 10 av 12

Läs mer

2008-04-22. Med reservation för tryckfel och förändringar. Kronstrands sortiment revb.doc

2008-04-22. Med reservation för tryckfel och förändringar. Kronstrands sortiment revb.doc Jonathan Kronstrands meriter... 2 Några bra regler och förklaringar... 3 Klubbans längd... 3 Left eller right... 3 Flex... 3 Blad... 4 Ctrl4... 4 Outwit7... 4 Vanish4... 5 Klubbor säsongen 04/05... 6 Legend

Läs mer

FATTA BESLUT (håll fast vid det, lita på det) = DETTA SKAPAR VARAKTIG FÖRÄNDRING. Det här gäller all förändring! Mat, rökning, golf etc.

FATTA BESLUT (håll fast vid det, lita på det) = DETTA SKAPAR VARAKTIG FÖRÄNDRING. Det här gäller all förändring! Mat, rökning, golf etc. Tänk i golf. Cai Nilsson Som människor styrs vi av inlärda vanor och mönster, att bryta dessa gör oss osäkra och otrygga. (matvanor, rökning, motion osv..) Dessa måste brytas och ersättas med nya för att

Läs mer

SEK LOGOBOLLAR KÖP 15 DUSSIN SÅ BJUDER VI PÅ 1 DUSSIN. GRATIS LOGOTRYCK OCH FRI UPPSÄTTNING AV LOGO

SEK LOGOBOLLAR KÖP 15 DUSSIN SÅ BJUDER VI PÅ 1 DUSSIN. GRATIS LOGOTRYCK OCH FRI UPPSÄTTNING AV LOGO SEK LOGOBOLLAR KÖP 15 DUSSIN SÅ BJUDER VI PÅ 1 DUSSIN. GRATIS LOGOTRYCK OCH FRI UPPSÄTTNING AV LOGO TOUR PREFERRED OCH TOUR PREFERRED X Vår Tour Preferred linje av bollar inkluderar Tour Preferred och

Läs mer

Hur ser din nuvarande vardag ut, nu när du lagt ner din crosskarriär?

Hur ser din nuvarande vardag ut, nu när du lagt ner din crosskarriär? Premiären i Motocross SM går i Vissefjärda! SM i motocross kommer i år gå på 6 olika banor i olika delar av Sverige. Premiären i år kommer att gå på crossbanan Rövaredalen som ligger i Vissefjärda, en

Läs mer

Grupp Inriktning Avgifter Golfkul 5-7 år Första kontakten med golf 500 kr (ink medlemskap)

Grupp Inriktning Avgifter Golfkul 5-7 år Första kontakten med golf 500 kr (ink medlemskap) Juniorgolf 2018 Hammarö GK Golf ska vara kul för alla. Det finns de som vill spela golf bara för att det är så himla kul och det finns de som drömmer om att bli lika bra som Jonas Blixt eller Anna Nordqvist.

Läs mer

HALMSTAD GOLFAKADEMI.

HALMSTAD GOLFAKADEMI. HALMSTAD GOLFAKADEMI. PROGRAM VÅREN 2015 Golf blir b DIN GOLF, VÅRT LIV. Golf blir bara roligare och roligare ju bättre man blir. Och det fina är att det inte är så svårt att bli bättre heller. Inte om

Läs mer

VÄSTERLED 18 HÅL ÖSTERLED 18 HÅL HAGBY 9 HÅL. Österled är vår klubbbana som är lite mer lättspelad.

VÄSTERLED 18 HÅL ÖSTERLED 18 HÅL HAGBY 9 HÅL. Österled är vår klubbbana som är lite mer lättspelad. Österåkers Golf 06 En 45-håls golfanläggning med tre banor och stor tillgänglighet. Gäller vid medlemskap i Österåkers Gk. (Gäller ej Vardag eller Hagby ) Bli medlem i Österåkers Golfklubb 06 Som medlem

Läs mer

Damträning i Marbella

Damträning i Marbella Damträning i Marbella Detta är en inbjudan till dig som vill träna golf tillsammans med andra skandinaviska kvinnor. Vare sig du är en inbiten golfare, spelar ibland eller är nybörjare så är du väldigt

Läs mer

Kursprogram Golfträning 2014

Kursprogram Golfträning 2014 Kursprogram Golfträning 2014 Välkommen till årets kursprogram på Åda Golf & Country Club. Jag hoppas programmet kommer att inspirera dig till att börja träna golf och att du tar chansen att tillsammans

Läs mer

Vägledning för spelare och tjänstemän på Regel 14-1b

Vägledning för spelare och tjänstemän på Regel 14-1b Vägledning för spelare och tjänstemän på Regel 14-1b 14-1b Förankring av klubban Vid golfslag får spelaren inte förankra klubban, vare sig "direkt" eller genom att använda en "ankringspunkt." Not 1: Klubban

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN

VERKSAMHETSPLAN VERKSAMHETSPLAN 2017-2021 Landskrona Golfklubb VÅR VISION Golf tillgänglig för alla, livskvalité och hälsa i en stimulerande miljö SÅ HÄR VILL VI UPPFATTAS Välkomnande, Engagerande och Utvecklande KLUBBENS

Läs mer

Stärk ditt varumärke med hjälp av golfen

Stärk ditt varumärke med hjälp av golfen 2014 B U S I N E S S Stärk ditt varumärke med hjälp av golfen En golfrunda är ett gyllene tillfälle att lära känna andra människor. Den delade frustrationen över ett dåligt utslag och den delade glädjen

Läs mer

Vi har ett av Stockholms mest centrala lägen intill Järva Krog i Solna där E4 och E18 korsar varandra.

Vi har ett av Stockholms mest centrala lägen intill Järva Krog i Solna där E4 och E18 korsar varandra. Nybörjarkurser "Grönt Kort" 2014! Vi har ett av Stockholms mest centrala lägen intill Järva Krog i Solna där E4 och E18 korsar varandra. FairWay Golf Ulriksdals golftränare under 2014 är Gustaf Ehrnrooth

Läs mer

Skräddarsytt. ett hantverk

Skräddarsytt. ett hantverk 097_SGF_04b_a 04-03-16 11.11 Sida 97 De är passionerade hantverkare som ger sitt yttersta för att skapa den perfekta klubban åt dig. Eric Franzén styrde stegen mot en klubbmakare för att ta reda på vad

Läs mer

Profilering: Hur ditt företag exponeras ute på banan, på hemsidan och i våra trycksaker.

Profilering: Hur ditt företag exponeras ute på banan, på hemsidan och i våra trycksaker. PRISLISTA 1 (5) Bli sponsor/samarbetspartner med Eda Golfklubb Inför säsongen har det tillkommit en del nyheter. En del nödvändigt pga. av ökade kostnader andra beroende på rekommendationer från revisorer

Läs mer

Banguide - Funäsdalen Golf

Banguide - Funäsdalen Golf Hål 1 Bockfoten (par 5) 435m Hål 2 Gråstöten (par 4) 380m På ettans tee får man glömma alla drömmar om kanondriven. Lämna de långtslående klubborna i bagen, för nedanför backen rinner "Golfströmmen", som

Läs mer

Inbjudan till JUNIORTRÄNING

Inbjudan till JUNIORTRÄNING Inbjudan till JUNIORTRÄNING 2015 JUNIORTRÄNING 2015 Nu är det dags att boka upp sig på årets knatte- och juniorträning på Ingarö GK. Säsongen startar den startar den 20 april och avslutas den 27 september.

Läs mer

Namn: Klass: IUP-häftet. F- klass. Med hjälp av IUP-häftet kan elever, pedagoger och vårdnadshavare på Sofia skola förbereda utvecklingssamtalen.

Namn: Klass: IUP-häftet. F- klass. Med hjälp av IUP-häftet kan elever, pedagoger och vårdnadshavare på Sofia skola förbereda utvecklingssamtalen. Namn: Klass: F- klass IUP-häftet Med hjälp av IUP-häftet kan elever, pedagoger och vårdnadshavare på Sofia skola förbereda utvecklingssamtalen. 1 Vad är IUP-häftet? Det här är ditt IUP-häfte där du utvärderar

Läs mer

Nyhetsbrev 20 september 2017

Nyhetsbrev 20 september 2017 HEJ! Nyhetsbrev 20 september 2017 Som ni vet så händer det mycket hos oss på Österåkers Golf och frågorna är många kring banbygget, restaurangen, att bli medlem, verksamheten och ekonomin för att nämna

Läs mer

Logobollar. Nya Titleist Pro V1x är en fyrdels boll med Dual Core 469 :- 459:- 449:- 439:- konstruktion vilket sänker spinntalet och maximerar

Logobollar. Nya Titleist Pro V1x är en fyrdels boll med Dual Core 469 :- 459:- 449:- 439:- konstruktion vilket sänker spinntalet och maximerar Logobollar Titleist Pro V1x 15ds 30ds 60ds >90ds Nya Titleist Pro V1x är en fyrdels boll med Dual Core 469 :- 459:- 449:- 439:- konstruktion vilket sänker spinntalet och maximerar längden. Pro V1x är designad

Läs mer

JUNIOR & ELIT VIKSJÖ GK

JUNIOR & ELIT VIKSJÖ GK VIKSJÖ GK NYHETSBREV NR 1, 2013 JUNIOR & ELIT VIKSJÖ GK Nu finns alla grupper för golfkul, knatte och junior 12-21 år upplagda på på hemsidan. Där kan ni också se tider och dagar för respektive grupp.

Läs mer

Utbildning Club 55 2014 Frågor & svar

Utbildning Club 55 2014 Frågor & svar Utbildning Club 55 2014 Frågor & svar Fråga 1 2014-05-05 En spelare som slår ut från tee gör en luftmiss. Han trycker ned peggen en centimeter, placerar bollen på den och slår iväg bollen. Han hålar den

Läs mer

!!!!! Nyhetsbrev #8 2014!

!!!!! Nyhetsbrev #8 2014! Nyhetsbrev #8 2014 Sida 1 av 9 Hej$Vänner,$ Säsongen$är$över$och$endast$linksbanan,$studion$och$rangen$ är$öppen$i$skrivande$stund.$det$har$varit$en$mycket$bra$ säsong$med$många$glädjeämnen.$en$varm$och$lång$säsong$

Läs mer

Hej Vänner, Väl mött på banan, Christer, Matz, Håkan, Styrelse, Krog & co WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6

Hej Vänner, Väl mött på banan, Christer, Matz, Håkan, Styrelse, Krog & co WWW.FGCC.SE. Sida 1 av 6 Nyhetsbrev #5 2014 Sida 1 av 6 Hej Vänner, Säsongen står på för fullt och visst är det roligt att ta emot alla lovord för hur bra banan är. Medlemmar och gäster är mycket glada och nöjda när de upplever

Läs mer

Välkommen *ll Gol,jej STHLM på Waxholms GK den 26 juni! Deltagarlista

Välkommen *ll Gol,jej STHLM på Waxholms GK den 26 juni! Deltagarlista Gol$jej STHLM Waxholm 26 juni 2013 Välkommen *ll Gol,jej STHLM på Waxholms GK den 26 juni! Deltagarlista 1 Cecilia Sahlen Bro Bålsta GK 2 Nora Moro Djursholms GK 3 Caroline Söderberg Haninge GK 4 Alva

Läs mer

Utslag- och wedgetest på banan (www.golfutveckling.nu)

Utslag- och wedgetest på banan (www.golfutveckling.nu) Utslag- och wedgetest på banan (www.golfutveckling.nu) Utslag och wedgespel är oerhört avgörande på tournivå. Många har dock liten förståelse för på vilket sätt utslag och wedgar påverkar scoren. Följande

Läs mer

Dustin Johnson. TaylorMade-adidas Golf Staff Player.

Dustin Johnson. TaylorMade-adidas Golf Staff Player. U S I N E S S ustin Johnson. TaylorMade-adidas Golf Staff Player. Logobollar 2012 Stärk ditt varumärke med hjälp av golfen! En golfrunda är ett gyllene tillfälle att lära känna andra människor. en delade

Läs mer

Klubbprofil 2015-2016. VB Klubbprofil 2015-2016. Västerås Basket

Klubbprofil 2015-2016. VB Klubbprofil 2015-2016. Västerås Basket Klubbprofil 2015-2016 VB Klubbprofil 2015-2016 Hej! Basketvänner i VB! Tillsammans med ledare och tränare i din klubb har vi tagit ut de produkter som skall ingå i er klubbprofil den här och kommande säsonger.

Läs mer

GOLFVETT OCH REGELPROV TILL GOLFÄVENTYRET MIN FÖRSTA GOLF

GOLFVETT OCH REGELPROV TILL GOLFÄVENTYRET MIN FÖRSTA GOLF GOLFVETT OCH REGELPROV TILL GOLFÄVENTYRET MIN FÖRSTA GOLF Mitt namn: Mitt golf ID: Du skall klara 15 frågor om golfvett och 15 frågor om golfregler. Vi rekommenderar att du svarar muntligt på frå gorna

Läs mer

BLI EN BÄTTRE GOLFARE

BLI EN BÄTTRE GOLFARE BLI EN BÄTTRE GOLFARE Tee View Golf Academy presenterar golfresorna 2016-2017 Våra spelares utvärderingar: - 100% vill resa med oss igen - 100% vill åka tillbaka till Lumine - 95% tycker att träningen

Läs mer

Utvecklingsplan! Av: Fredrik Thorin VT 08 Ämne: Idrottsledarskap

Utvecklingsplan! Av: Fredrik Thorin VT 08 Ämne: Idrottsledarskap Utvecklingsplan! Av: Fredrik Thorin VT 08 Ämne: Idrottsledarskap 1 Innehållsförteckning Rubrik Sida Inledning 2 Fredrik Thorin i nuläget 3 Träningsplanering 4 Kravanalys 4 Målsättning 7 Framtidsplaner

Läs mer

Tror att du helt klart bättre förmår Ta nu detta vinterhalvår Så kanske din gnista återuppstår För golf istället för att sköta järnvägsspår

Tror att du helt klart bättre förmår Ta nu detta vinterhalvår Så kanske din gnista återuppstår För golf istället för att sköta järnvägsspår RIM GUBBGOLF SÄSONGEN 2010 Tror att du helt klart bättre förmår Ta nu detta vinterhalvår Så kanske din gnista återuppstår För golf istället för att sköta järnvägsspår Nu när du kommit till ditt första

Läs mer

GOLF SOM SÄLLSKAPSSPEL

GOLF SOM SÄLLSKAPSSPEL GOLF SOM SÄLLSKAPSSPEL MARGARETA LINDELL DAGFOLKHÖGSKOLAN TROLLHÄTTAN HÖSTEN 1995 1 INNEHÅLLSFÖRTECKNING INLEDNING... 2 HISTORIA... 2 UTRUSTNING... 3 REGLER... 3 VAD KOSTAR DET?... 4 SÄLLSKAPSSPEL... 4

Läs mer

GOLFÖVNINGAR LEVEL 5. HCP PUTTNING 1 2. PUTTNING 2 3. PUTTNING 3 KLOCKAN, 1 M PLANT UNDERLAG KLOCKAN, 1 M LUTNING LÄNGDKÄNSLA, 1-6 M

GOLFÖVNINGAR LEVEL 5. HCP PUTTNING 1 2. PUTTNING 2 3. PUTTNING 3 KLOCKAN, 1 M PLANT UNDERLAG KLOCKAN, 1 M LUTNING LÄNGDKÄNSLA, 1-6 M 1. PUTTNING 1 KLOCKAN, 1 M PLANT UNDERLAG Lägg 12 bollar runt ett hål, 1 m från hål. Välj ett hål med plant underlag. Läs linjen inför varje putt. Du är klar med övningen när du satt minst 10 av 12 puttar.

Läs mer

Nyhetsbrev #2. Ny kanslist Välkommen! Golfens dag 7:e maj Dam- medlemsträning Banan i toppskick Nya bunkrar 10:an + 1:an

Nyhetsbrev #2. Ny kanslist Välkommen! Golfens dag 7:e maj Dam- medlemsträning Banan i toppskick Nya bunkrar 10:an + 1:an Nyhetsbrev #2 2016 Ny kanslist Välkommen! Golfens dag 7:e maj Dam- medlemsträning Banan i toppskick Nya bunkrar 10:an + 1:an Sida 1 av 4 I höstas på höstmötet presenterade vi en verksamhetsplan för 2016.

Läs mer

5 STEG TILL DITT UNIKA KONSTVERK

5 STEG TILL DITT UNIKA KONSTVERK 5 STEG TILL DITT UNIKA KONSTVERK 1 Bygga din berättelse och bildens koncept 2 Förberedelser 3 Fotografering 4 Avancerat digitalt hantverk 5 Visning och leverans För att skapa ett unikt konstverk berättandes

Läs mer

HUVUDTESTER. Lars Hägglund www.lhgolf.com

HUVUDTESTER. Lars Hägglund www.lhgolf.com HUVUDTESTER BOLLSTART En test för att starta bollen på linjen För detta test använder du träningsredskapet Tutor. Placera kulorna längs fram på svåraste nivån. Målet är att starta bollen mellan kulorna

Läs mer

En produkt av Woodlands Golf Academy www.woodlands.se +46 435 536 40

En produkt av Woodlands Golf Academy www.woodlands.se +46 435 536 40 Innehåll Vad är golfstegen?... 3 Översikt... 4 Scorekort nybörjare Gul Tee... 5 Scorekort nybörjare Röd Tee... 6 Scorekort under 110 Gul Tee... 7 Scorekort under 110 Röd Tee... 8 Scorekort under 100 Gul

Läs mer

GOLFVETTPROV NR 1 TILL NYA GRÖNT KORT

GOLFVETTPROV NR 1 TILL NYA GRÖNT KORT GOLFVETTPROV NR 1 TILL NYA GRÖNT KORT Namn: Fråga 1-15 ger en poäng vardera. Fråga 16-20 kan ge max två poäng vardera. Du kan få maximalt 25 poäng. Du är godkänd om du får 20 poäng. 1. Vem har alltid företräde

Läs mer

BANGUIDE. Kungälv-Kode GK Hemsida: Telefon: E-post: KIOSK DRIVING RANGE

BANGUIDE. Kungälv-Kode GK Hemsida:   Telefon: E-post: KIOSK DRIVING RANGE BAGUIDE 150 100 KIOSK 150 200 DRIVIG RAGE Kungälv-Kode GK Hemsida: www.kkgk.se Telefon: 0303-513 00 E-post: info@kkgk.se HÅL 1 HÅL 2 Ett svårt öppningshål med vatten efter hela högersidan och en svårläst

Läs mer

10-årsjubileum för. rpm

10-årsjubileum för. rpm 10-årsjubileum för rpm RPM fyller 10 år i norden jubileumserbjudande Betala endast 10% FÖR EN RPM -grundutbildning 270 SEK per instruktör, ordinarie pris 2 700 SEK. (Privatperson ordinarie pris 5 000 SEK).

Läs mer

Juniorbladet 1/2016 2016-04-04. Loftahammars Golfklubb www.loftahammarsgk.se. Hej golfvänner,

Juniorbladet 1/2016 2016-04-04. Loftahammars Golfklubb www.loftahammarsgk.se. Hej golfvänner, Juniorbladet 1/2016 Hej golfvänner, Nu gäller det att Du börjar planera golfsäsongen 2016 för att få ut så mycket så möjligt av denna fantastiska sport! I det här Juniorbladet har vi listat alla aktiviteter

Läs mer

Hej Vänner, Säsongen rullar på och vi närmar oss golfveckan. På banan är det lugnare än på länge och vi har gott om starttider.

Hej Vänner, Säsongen rullar på och vi närmar oss golfveckan. På banan är det lugnare än på länge och vi har gott om starttider. Nyhetsbrev #6 2014 Sida 1 av 6 Hej Vänner, Säsongen rullar på och vi närmar oss golfveckan. På banan är det lugnare än på länge och vi har gott om starttider. Att vår bana är uppskattad märks klart från

Läs mer

9. Hur upplevde du kontakten med Häst & Sport Resor?: mycket bra Kommentar om kontakten med Häst & Sport Resor: -

9. Hur upplevde du kontakten med Häst & Sport Resor?: mycket bra Kommentar om kontakten med Häst & Sport Resor: - Namn: Peggy norman Resa: Transylvanien Datum: 7 juli 1. Hur blev du mottagen vid ankomsten?: mycket bra Kommentar mottagande: - 2. Hur var boendet jämfört med dina förväntningar?: mycket bra Kommentar

Läs mer

Undersökning Starke Arvid Hållningsväst

Undersökning Starke Arvid Hållningsväst Undersökning Starke Arvid Hållningsväst Deltagare i studien: personer i blandade åldrar, olika kön samt med olika träningsbakgrund. Syfte: Undersökningen syftade till att ta reda på hur användaren upplever

Läs mer

BESTÄLLARSKOLAN #4: VEM SKA GÖRA MIN FILM?

BESTÄLLARSKOLAN #4: VEM SKA GÖRA MIN FILM? Sida 1/5 BESTÄLLARSKOLAN #4: VEM SKA GÖRA MIN FILM? I detta avsnitt kommer du upptäcka bland annat: Hur du bäst väljer produktionsbolag Hur du bedömer ett bolags kompetens Hur du undviker att bli lurad

Läs mer

ERBJUDANDE TILL MEDLEMMAR I PGA OF SWEDEN

ERBJUDANDE TILL MEDLEMMAR I PGA OF SWEDEN ERBJUDANDE TILL MEDLEMMAR I PGA OF SWEDEN 2016 Vi på PGA Sweden National vill främja att du som PGA medlem i alla olika former och i alla situationer ska känna dig varmt välkommen till vår nationalanläggning.

Läs mer

BESTÄLLARSKOLAN #4: VAD KOSTAR DET ATT GÖRA FILM?

BESTÄLLARSKOLAN #4: VAD KOSTAR DET ATT GÖRA FILM? Sida 1/7 BESTÄLLARSKOLAN #4: VAD KOSTAR DET ATT GÖRA FILM? I detta avsnitt kommer du upptäcka bland annat: Hur du sparar halva reklamfilmskostnaden Vad det är som kostar i en film Vad du måste berätta

Läs mer

JUNIOR & ELIT VIKSJÖ GK

JUNIOR & ELIT VIKSJÖ GK VIKSJÖ GK NR 7, 2012 JUNIOR & ELIT VIKSJÖ GK Juniorverksamheten på Viksjö GK Målsättning: Att kunna vara en idrottare i golf! Stödja barn och ungdomars utveckling från Golfkul till Knatte mot Elit! Ledare

Läs mer

Profilguide 2015. Dolphins Ungdom 2015-2016. i samarbete med

Profilguide 2015. Dolphins Ungdom 2015-2016. i samarbete med Profilguide 2015 Dolphins Ungdom 2015-2016 i samarbete med Stadium Team Sales och Dolphins Ungdom 2015-2016 presenterar tillsammans säsongens profilguide. Dolphins har i samarbete med Stadium jobbat fram

Läs mer

KNÄKONTROLL FÖREBYGG SKADOR - PRESTERA BÄTTRE INNEBANDY

KNÄKONTROLL FÖREBYGG SKADOR - PRESTERA BÄTTRE INNEBANDY KNÄKONTROLL FÖREBYGG SKADOR - PRESTERA BÄTTRE Denna cd-romskiva vänder sig främst till er som är tränare inom barn- och ungdomsidrotten. Vår förhoppning är att ni använder er av materialet i er träning

Läs mer

Detta är dagens deltagare från Bk Bryggan. En trupp som består av 15 st vältränade atleter under ledning av Dannä, Ulf och Ghasem.

Detta är dagens deltagare från Bk Bryggan. En trupp som består av 15 st vältränade atleter under ledning av Dannä, Ulf och Ghasem. Geråscupen 2010 Denna strålande höstdag 9 oktober drog våra brottare österut för ännu en kamp i den ädla sporten brottning. Vi möttes några timmar efter skymningen vid Geråshallen. Solen sken som den bästa

Läs mer

Växjö GK. Visionsarbetet Information och avstämning höstmötet

Växjö GK. Visionsarbetet Information och avstämning höstmötet Växjö GK Visionsarbetet Information och avstämning höstmötet 2017-10-25 Vision Växjö GK samt planer Svenska Golf Förbundets Verksamhetsinriktning bild 3-4 Styrelsens långsiktiga uppdrag bild 5 Analogi

Läs mer

Casita Lusthus. Ägarguide och instruktionsmanual Alla Runda Modeller

Casita Lusthus. Ägarguide och instruktionsmanual Alla Runda Modeller Casita Lusthus Ägarguide och instruktionsmanual Alla Runda Modeller Säkerhets instruktioner 1. Montera ej ihop Casita huset under blåsiga förhållanden. 2. Om starka vindar eller stormar är förutspådda,

Läs mer

KURSPROGRAM PÅ RIKSTEN 2016 GOLF

KURSPROGRAM PÅ RIKSTEN 2016 GOLF BLI-KLAR-KURS MAX ANTAL DELTAGARE: 9 Mycket populär kurs och ett utmärkt tillfälle att verkligen komma igång med din golf! Kursen är öppen för dig som har gått en nybörjarkurs eller har ett hcp mellan

Läs mer

Utvärdering deltagare 2013 v.7-9 31 deltagare

Utvärdering deltagare 2013 v.7-9 31 deltagare Utvärdering deltagare 13 v.7-9 31 deltagare Tycker du att det har varit kul att vara på läger? (%) 1 8 4 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - För att man fick nya kompisar, fick göra det man tycker om

Läs mer

RollerMouse Red plus. Användarhandbok

RollerMouse Red plus. Användarhandbok RollerMouse Red plus Användarhandbok Tack för att vi får hjälpa dig att arbeta både bekvämare och effektivare. Vår strävan på Contour Design har sedan 1995 varit att utveckla den bästa datormusen och

Läs mer

Annika Palmqvist. Vattenskidor, utförsåkning, softboll, speedskiing Spelat golf i 15 år, hcp 23 Idrottslärare Sjukgymnast Itrim PT Hemma

Annika Palmqvist. Vattenskidor, utförsåkning, softboll, speedskiing Spelat golf i 15 år, hcp 23 Idrottslärare Sjukgymnast Itrim PT Hemma Annika Palmqvist Vattenskidor, utförsåkning, softboll, speedskiing Spelat golf i 15 år, hcp 23 Idrottslärare Sjukgymnast Itrim PT Hemma Fysträning för golfspelare Scorekortet avslöjar din fysik! Har du

Läs mer

Damkommittén. Vår målsättning med årets golf Enkelt Roligt Socialt

Damkommittén. Vår målsättning med årets golf Enkelt Roligt Socialt Damkommittén Ulrika Bjurner Ordförande Marianne Hesslow Kassör Kristina Wikander Information, webb Susan Breitholtz - Tävlingar Anette Forsberg - Måndagsgolfen Louise Ivstam - Tävlingar Vår målsättning

Läs mer

Nyhetsbrev #2 januari 2014. Välkomna till det nya året

Nyhetsbrev #2 januari 2014. Välkomna till det nya året Nyhetsbrev #2 januari 2014 Välkomna till det nya året Välkomna till 2014! Hej alla medlemmar och en riktigt God Fortsättning på det nya året! Nu ligger det lite snö på backen och många medlemmar är ute

Läs mer

Vad har du för handicap?

Vad har du för handicap? Vad har du för handicap? Golf är en fantastisk idrott. Den engagerar och berör. Den erbjuder gemenskap och nya sociala relationer. Den utmanar och ställer krav. För oss med en funktionsnedsättning är golfen

Läs mer

Box 1914, 581 18 Linköping Tel 013-654 58 www.bjorklundsgolf.se E-Post: info@bjorklundsgolf.se

Box 1914, 581 18 Linköping Tel 013-654 58 www.bjorklundsgolf.se E-Post: info@bjorklundsgolf.se Box 1914, 581 18 Linköping Tel 013-654 58 www.bjorklundsgolf.se E-Post: info@bjorklundsgolf.se Golfbilar Björklunds Bollar bildades i början på 1990-talet. Förra året startade vi upp Björklunds GolfBilar

Läs mer

Innehållsföreteckning

Innehållsföreteckning Innehållsföreteckning Bakgrund sid 2 Historik sid 2 Layout och spelupplevelse sid 2 Säkerhetsrisker -hål 1 sid 3 -hål 7 sid 3-4 -hål 8 sid 4 -hål 9 sid 5-6 -hål 11 sid 6 -hål 12 sid 7 -hål 13 sid 8-9 -hål

Läs mer

STICKAD PROFILERING SOM VÄRMER

STICKAD PROFILERING SOM VÄRMER STICKAD PROFILERING SOM VÄRMER Vårt varumärke är byggt på sköna, stickade mössor och strumpor. Nu kan du bygga ditt på samma sätt. Seger är ett varumärke förknippat med absolut högsta kvalitet och komfort.

Läs mer

1. Jag har bra självkänsla och tycker om mig själv som jag är oavsett vad jag presterar.

1. Jag har bra självkänsla och tycker om mig själv som jag är oavsett vad jag presterar. Balanshäftet, arbetsblad Nedanstående påståenden hjälper dig att hitta balans eller obalans i dig själv och din tillvaro just nu. Läs varje påstående lugnt och noggrant och försök att svara med det du

Läs mer

Utvecklings grupp 2. Vad får ni av klubben?

Utvecklings grupp 2. Vad får ni av klubben? Utvecklings grupp 2 Vad får ni av klubben? Individuella samtal (1 per termin) 2-3 Klubb utbytesmatcher Obligatoriska tävlingar som det alltid kommer vara matchbevakning på (SALK, Båstad Tennis, JSM Ute/Inne,

Läs mer