Scandorama Grupp & Konferens Box 4048, Malmö E-post: grupp@scandorama.se Tel: Hemsida:

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Scandorama Grupp & Konferens Box 4048, 203 11 Malmö E-post: grupp@scandorama.se Tel: 040-600 00 60 Hemsida: www.gok.scandorama.se"

Transkript

1 Sydengland juni 2015 Prunkande trädgårdar, pittoreska byar och undersköna grevskap. Som att resa i en brittisk serie. Lägg till detta undersköna trädgårdar. Välkommen på trädgårdsresa till Sydengland! Dag 1 fredag 12/6 Helsingborg London Sissinghurst - Tewkesbury Under tidig morgontimma (kl 07:00) hämtar vår reseledare och chaufför upp oss på Hamntorget i Helsingborg. Vi åker via Öresundsbron till Kastrup, för att kl 09:50 gå ombord på vårt plan. Två timmar senare är vi på Londons flygplats, där vår engelska buss och chaufför väntar. Sissinghurst Castle and Gardens vackra anläggning blir vårt första stopp, där vi börjar med lunch och sedan går runt i denna Art & Style-trädgård designad av Vita Sackville-West. Vidare sedan till det område vi ska utforska och som blir vår hemvist under 4 nätter samt våra två hotell The Bell Hotel och Tudor House Hotel i Tewkesbury. Gemensam middag på hotellen. Dag 2 lördag 13/6 Snowshill och Stone House Vi startar dagen med Snowshill Manor and Garden. Charles Wades terrasserade trädgård kan ge oss idéer för den egna täppan, där marken inte är helt plan. Vi äter här lunch innan vi åker vidare till Stone House Garden. Detta är en Cottage Garden som ställts iordning under de senaste 20 åren. Vi återvänder till vårt hotell och kvällen tillbringar vi på egen hand eller varför inte tillsammans med vännerna på en pubrunda? Dag 3 söndag 14/6 Hidcote och Blockley Förmiddagens första besök är på Hidcote Manor även detta i stilen Art & Craft. Amerikanen Johnston planterade denna i början av 1900-talet och använde sig av idegran, järnek och bok för att rama in de olika delarna. Resten av dagen spenderar vi i Blockley, för att uppleva dess trädgårdsfestival. (Mer info om festivalen senare.)

2 Dag 4 måndag 15/6 Austin Roses, Stratford-upon-Avon och Mary Keen Rosor och åter rosor kommer vi att få uppleva denna förmiddag, då vi åker till David Austin Roses Nursery. Här finns över 700 olika sorters rosor, inbäddade bland väl ansade häckar och ackompanjerade av fru Pat Austins skulpturer. Vi fortsätter sedan till välkända Stratfordupon-Avon, för att följa Williams Shakespears liv och för att ha det gemytligt, äta gemensam lunch och för den som önskar shoppa. Eftermiddagens besök är på Mary Keens The Old Rectory. Keen, som är skribent för the Telegraph, skapade denna trädgård under 1990-talet, med atmosfären som viktigaste byggnadssten. Åter till vår hemvist till sen eftermiddag. Dag 5 tisdag 16/6 Munstead Wood och Upton Grey Idag checkar vi ut och lämnar vår boning för att besöka en av trädgårdskonstens och allra mest Art & Craft-stilens förgrundsgestalters trädgårdar; Gertrude Jekylls Manor House Upton Grey. Detta är hennes bäst bevarade trädgård. Den består av en mer vild del och en mer traditionell. Vi äter lunch i närheten och åker vidare till Munstead Wood, även detta ett av Gertrude Jekylls vackra verk. Denna 60 hektar stora trädgård skapade hon 1895 och sysselsatte hela 14 trädgårdsmästare. Vi äter lunch i närheten och fortsätter sedan till sydöstra England, för middag och övernattning på The Royal Oak Hotel i Sevenoaks. Dag 6 onsdag 17/6 Merriments Garden - hemfärd Efter frukost är det så dags att checka ut och besöka Merriments Gardens. I trädgården, som är från 1990-talet, får vi guidad visning. Här finns även plantskola, som vi kan handla med ifrån. Vi avslutar besöket med lunch. Vidare sedan till Great Dixter Garden (eller Wisley Garden) Londons flygplats, för vidare färd hemåt, där vi landar 23:25. Resans pris: Tillägg: SEK per person vid minst 40 betalande resenärer och SEK per person vid minst 30 betalande resenärer SEK i enkelrumstillägg. I resans pris ingår: Flyg Köpenhamn-London t/r Transporter i helturistbuss enligt program Väg- och parkeringsavgifter 5 övernattningar på mellanklasshotell; logi i dubbelrum med dusch/bad och wc 5 frukost 5 lunch inkl måltidsdryck 1 afternoon tea 3 middagar exkl dryck Reseledare Inträden och guidningar enligt program (guidningar på 5 trädgårdar) Resehandlingar: Pass: Skickas ut ca 1 vecka innan avresa. Kom ihåg att ta med pass på resan.

3 Sissinghurst Castle and Gardens. Vita Sackville-West blev alldeles förälskad I Sissinghurst och köpte slottet på 1930-talet tillsammans med sin man, Harold Nicolson han diplomat och författare hon poet och trädgårdsskribent. Harold drog upp de stora riktlinjerna för egendomen och Vita koncentrerade sig till fullo på trädgården. Denna blev och är ett av de främsta exemplen på Art & Craft style vars anläggningsstil Gertrude Jekyll en gång var stor förebild för. Antagligen den mest kända delen är White Garden, där Vita använde färg som tema i sin design. Snowshill Manor är en gård som i början på 1900-talet fick en återfödelse av den maniske samlaren Charles Wade, som här skapade sig en fristad och ett museum. Ständigt klädd i slokhatt och ålderdomliga kläder sågs han som en excentriker av byn runtomkring. Wade skapade en trädgård som nu med National Trusts hjälp bevaras och utvecklas. Det kanske mest inspirerande här är terrasseringarna och hur de på ett naturligt sätt skapar rum utan att de känns instängda. Här kan vi se ägarens signaturfärg, Wade green, en turkosblå-grön.

4 Stone House Garden är en 1 hektar stor trädgård, som har ställts iordning under de senaste 20 åren. Denna Cottage Garden består av en mängd olika rum som flödar runt huset var och en med unik magi. Detta är en trädgårdskvinnas paradis, full av överraskningar. Trädgården är designad så att allt är i harmoni med naturen. Inget besprutande och massor av god mat ger glada växter. Här arbetar man speciellt mycket med lökar snödroppe, scilla och julrosor under tidig vår och praktfulla tulpaner i april och maj. Ängspromenaden kantas av naturligt växande kungsängsliljor, stjärnhyacinter och narcisser. Hidcote Manor är en Arts and Crafts trädgård, som ligger en stenkast från Stratford-upon- Avon. Trädgården är designad med en mycket artistisk ådra, av den amerikanske trädgårdsodlaren Lawrence Johnston i början av 1900-talet. Han har använt häckar av idegran, järnek och bok för att rama in olika rum. Ett rum består exempelvis endast av en rund upphöjd vattenspegel. Många plantor bär namnet Hidcote, vilket visar på Jonstons expertis. Blockley Garden Festival/Blockley Church Flower Festival. (Mer information kommer.)

5 David Austin Roses Nursery är en stor rosenträdgård, som många säger är en av de vackraste i världen. Över 700 olika rosor är planterade här på nästan en hektar. Trädgården är uppdelad i många mindre rum, alla med sin egen stil. Den övergripande idén är att rosorna ska få växa lite vildare i små rum av ansade ständigt gröna häckar. I trädgården finns många skulpturer, gjorda av fru Pat Austin. Plantskola och shop med Garden & Home. Stratford-upon-Avon är ju starkt förknippat med William Shakespear. Här får vi en guidad tur i staden med vår reseledare och kan sedan spankulera runt, shoppa och kanske gå in på någon av de sevärdheter som finns; såsom Shakespeares födelsehus, Hall s Croft där dottern bodde och graven vid Holy Trinity Church.

6 The Old Rectory Duntisbourne Rouse är Mary Keens trädgård, som hon som skribent för the Telegraph, har skrivit om många gånger. Trädgården är designad för att framförallt skapa en skön atmosfär, men alla växter galantus, julrosor, auricula och dalior är placerade på ett bestämt sätt för att ge rätt känsla. Mary Keen designade helt om denna trädgård 1992 och den har idag mognat till det resultat man kan följa i Keens bok Creating a Garden. Munstead Wood Garden är för historiskt intresserade en av de mest berömda trädgårdarna i England. Den tillhörde Art and Craft-stilens Gertrude Jekyll och hon anställde Edwin Lutyens att designa huset. Detta startade Trädgården på 60 hektar sköttes av inte mindre än 14 trädgårdsmästare. Huset är mycket fint bevarat och trädgården likaså, även om stora förändringar har skett sedan Jekylls tid.

7 The Manor House Upton Grey designades och planterades av Gertrude Jekyll. Detta är den mest välbevarade av hennes trädgårdar. Den består av en vild del, där gräsgångar går bland mängder av rosor, buskar och träd fram till en damm med växter i. Den mer formella trädgården ramas in av örter med färger som löper från kalla färger i vardera änden till varma i mitten, en matta av rosor och stenmurar med klängerväxter. Detta är omgivet av en köks- och fruktträdgård med pergolor och bersåer. Merriments Gardens är en 1990-talsträdgård och tillika en plantskola. Trädgården är på 16 hektar med gul lerjord och ligger i söderläge i en lätt sluttning. Det finns gräsmattor, omgivna av stora planteringar, en pergola, en myrträdgård och en vatten-trädgård med en bro.

8 Great Dixter House and Gardens var trädgårdsmästaren och -författaren Christopher Lloyd. Den var hans stora intresse och gav energi och stoff till böcker och artiklar i över 40 år. Nu under ledning av Fergus Garrett och Great Dixter Charitable Trust, är Great Dixter ett historiskt hus, en trädgård, ett centrum för utbildning och en vallfärdsort för trädgårdsodlare från hela världen. From David Austin Garden

9 The Bell Hotel *** juni 2015 Church Street, Tewkesbury Bell Hotel ligger i Tewkesbury på landet nära Tewkesbury Abbey och Roses Theatre. Andra sevärdheter i regionen inkluderar Cheltenham Racecourse och Pitville Pump Room. Detta gästgiveri erbjuder restaurang och bar. Kostnadsfri wi-fi i allmänna utrymmen. Gästerna har även tillgång till trädgård och rumsservice (under begränsade tider). Rökfri anläggning. De 23 gästrummen har kaffeoch tebryggare samt hårtork. Tudor House Hotel *** juni 2015 High Street, Tewkesbury Tudor House Hotel - Guest House ligger i Tewkesbury nära Roses Theatre och Tewkesbury Abbey. Andra sevärdheter i regionen inkluderar Cheltenham Racecourse och Pitville Pump Room. På hotellet finns restaurang och bar. Höghastighetsinternet/wi-fi i allmänna utrymmen. Gäster har även tillgång till takterrass, bibliotek och bokning av biljetter och guidade turer. De 21 gästrummen har gratis dagstidningar samt kaffe- och tebryggare.

10 The Royal Oak Hotel *** juni 2015 High Street, Sevenoaks, Detta värdshus från 1700-talet ligger 500 meter från Sevenoaks centrum. Rummen på värdshuset har eget badrum och är individuellt inredda i en kombination av ursprunglig charm och moderna bekvämligheter. Alla rum har TV, radio, hårtork, strykmöjligheter samt te- och kaffefaciliteter. Mat serveras i baren, i vinterträdgården och i den eleganta bistron No.5. Dessutom erbjuds 24-timmars rumsservice.

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 Bourgogne namnet känner man igen och förknippar med vin. Och, naturligtvis finns här mycket och gott av den varan. Men, Bourgogne är inte bara vin! Här finns fantastiska

Läs mer

Östersjön runt Baltikum och Polen

Östersjön runt Baltikum och Polen Östersjön runt Baltikum och Polen Följ med och upptäck; Estland-Lettland-Litauen-Polen den 9 17 maj 2014 Rundresa från Öland/Kalmar via Stockholm Tallinn - Riga - Vilnius - Warmia/Mazurien- Gdansk/Gdynia

Läs mer

Polen runt - 8 dagar 12 augusti

Polen runt - 8 dagar 12 augusti 2018 Polen runt - 8 dagar 12 augusti Warszawa Välkommen med på vår sommarresa 2018. Vi väljer att resa till Polen och till huvudstaden Warszawa. Vi hinner även med ett besök i staden Krakow. Polen har

Läs mer

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är.

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är. HOLLAND I BLOMNING När det i början av maj fortfarande kan vara lite ostadigt väder här hemma i Sverige har som regel Nederländerna haft härlig vår ett tag. Uteserveringarna är öppna och vårblommor finns

Läs mer

Weekend i Washington DC

Weekend i Washington DC Weekend i Washington DC Weekendresa till Washington D.C. med besök till stadens alla sevärdheter. På denna resa till Washington D.C. får ni åka båt på Potomacfloden till Mount Vernon, ni ser kända monument

Läs mer

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Välkomna med på en resa till Österrike och Slovakien. Vi börjar i Salzburg de första två dagarna. Staden där så många berömdheter

Läs mer

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018!

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! IRLAND Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! Vi reser med buss till Köpenhamn och flyg vidare till Dublin. Under rundresan på Irland,

Läs mer

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

Glanshammars Trädgårdsförening inbjuder till en trevlig trädgårdsresa till England 9-19 juli 2013

Glanshammars Trädgårdsförening inbjuder till en trevlig trädgårdsresa till England 9-19 juli 2013 Glanshammars Trädgårdsförening inbjuder till en trevlig trädgårdsresa till England 9-19 juli 2013 Engelsk trädgård bäst i världen? Upplev några av Englands vackraste trädgårdar. Besök Royal Hampton Court

Läs mer

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti Följ med Equi Tours på mästerskapsresa till Aachen, Tyskland för ett spektakulärt Europamästerskap! Här väntas fantastiska

Läs mer

Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh

Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh Club Eriks noga utvalda upplevelser Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh Karaktäristiska whiskydestillerier i vackra miljöer Följ med Club Eriks på vår välkomponerade whiskyresa

Läs mer

Weekend i Washington DC

Weekend i Washington DC Weekend i Washington DC Weekendresa till Washington D.C. med besök till stadens alla sevärdheter. På denna resa till Washington D.C. får ni åka båt på Potomacfloden till Mount Vernon, ni ser kända monument

Läs mer

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/

SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till Temaresa Vin 2017. Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/ SPF Freja inbjuder i samarbete med Ena Operations till "Temaresa Vin 2017". Resmålet blir Budapest och Balatonsjön, Ungern 12/9 18/9 2017. Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var

Läs mer

DRÖMRESAN TILL PROVENCE

DRÖMRESAN TILL PROVENCE DRÖMRESAN TILL PROVENCE Följ med till Provence och njut av det goda livet! Vår reseledare, Finn Emilsen, jobbar till vardags som vinimportör, med fokus på vin från Provence. Det började med ett vinslott

Läs mer

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER RESA FLORENS FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER Florens är utan tvekan en av världens mest omtalade och lovsjungna Det är en svindlande känsla att upptäcka det övermått av sevärdheter städer. Staden är

Läs mer

Reseprogram Moheda SPF Seniorerna Budapest med Pusztan, Ungern 6-11 september 2017

Reseprogram Moheda SPF Seniorerna Budapest med Pusztan, Ungern 6-11 september 2017 Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var tidigare två självständiga städer. Buda ligger på vänstra sidan av floden Donau och Pest på den högra. År 1873 blev de till en stad som idag

Läs mer

Vi erbjuder som vanligt resa med helturistbuss med luftkonditionering och wc. Kalla drycker tillhandahålles, vid vissa besök kaffe.

Vi erbjuder som vanligt resa med helturistbuss med luftkonditionering och wc. Kalla drycker tillhandahålles, vid vissa besök kaffe. Sid. 1 ENGELSK TRÄDGÅRD BÄST I VÄRLDEN.? UPPLEV NÅGRA AV ENGLANDS VACKRASTE TRÄDGÅRDAR. BESÖK ROYAL HAMPTON COURT FLOWER SHOW 2013 GÖR INKÖP PÅ EN TREVLIG PLANTSKOLA VI INBJUDER TILL EN TREVLIG TRÄDGÅRDS-

Läs mer

PROVENCE & MONACO När hösten är som vackrast går vår resa till Provence och den franska rivieran.

PROVENCE & MONACO När hösten är som vackrast går vår resa till Provence och den franska rivieran. PROVENCE & MONACO När hösten är som vackrast går vår resa till Provence och den franska rivieran. Följ med till södra Frankrike där vi ska uppleva storstaden Nice, furstliga Monaco och flera charmiga provensalska

Läs mer

Resedagbok. Studieresa Limousin- och Blondeföreningen

Resedagbok. Studieresa Limousin- och Blondeföreningen Resedagbok Studieresa Limousin- och Blondeföreningen - onsdag 24 juli 2013 07:59 Äntligen på väg! Några hade hoppat på redan i Varberg och resten hoppade på på Erikslund utanför Ängelholm. Totalt är 26

Läs mer

VIMIL till Ischia, 8 dagar 25 oktober 1 november 2018

VIMIL till Ischia, 8 dagar 25 oktober 1 november 2018 VIMIL till Ischia, 8 dagar 25 oktober 1 november 2018 Sommaren är nu i sin högform, men snart nog blir det höst igen! Varför inte tillbringa en del av denna på den italienska ön Ischia!? Följ med VIMIL

Läs mer

Upplev Dublin i full feststämning!

Upplev Dublin i full feststämning! Upplev Dublin i full feststämning! Tradfest är en musikfestival som arrangeras varje år i Dublin, med konserter och musikaliska upplevelser i hela fem dagar! Tradfest är en folkmusikfestival med fokus

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad!

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad! WIEN MUSIK & KULTUR Vackra Wien är en raffinerad pärla med mycket att se och göra. Klassisk musik, imponerande arkitektur och den charmiga kafékulturen är bara lite av vad vi får uppleva. Donau delar staden

Läs mer

OBS! Sista anmälningsdagen 25 juli till Anna-Lena Kullman,

OBS! Sista anmälningsdagen 25 juli till Anna-Lena Kullman, Resa till Frankrike och Alsace 15-21 september, 7 dagar. OBS! Sista anmälningsdagen 25 juli till Anna-Lena Kullman, annalenakullman09@gmail.com, 0730-687838 Resan genomförs med en modern turistbuss med

Läs mer

Företag X Italien 2-7 Mars 2013 Offert

Företag X Italien 2-7 Mars 2013 Offert Datum: 2013-02-05 Företag X Italien 2-7 Mars 2013 Offert Fix Travel Er resebyrå för en lyckad resa! We Fix It Företag/Kund X Kundansvarig/Projektansvarig Åsa Melander Fix Travel AB Brädgårdsvägen 28 236

Läs mer

Gambia tour 5-10 februari 2014. Upplev det bästa av Gambia tillsammans med mig och vår fina personal på One World Village Guesthouse!

Gambia tour 5-10 februari 2014. Upplev det bästa av Gambia tillsammans med mig och vår fina personal på One World Village Guesthouse! Gambia tour 5-10 februari 2014 Upplev det bästa av Gambia tillsammans med mig och vår fina personal på One World Village Guesthouse! Onsdag 5/2 Bakau tour. Vi promenerar i omgivningarna, besöker Crocodile

Läs mer

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Alsace & Bourgogne Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace och Bourgogne - Guidad Rundresa Upptäck de pittoreska vinregionerna

Läs mer

Vinresa Bulgarien November

Vinresa Bulgarien November Vinresa Bulgarien 22-26 November Program Dag 1. Onsdagen den 22 november Flyg: Ryan Air från Skavsta/Stockholm-Sofia 19.50-23.40 Austrian Air från Köpenhamn Sofia 17.40-22.55 (en mellanladdning) Sen ankomst

Läs mer

26-29 SEPTEMBER 2008 TRE NÄTTER 20 PERSONER

26-29 SEPTEMBER 2008 TRE NÄTTER 20 PERSONER ISLAND ********** 26-29 SEPTEMBER 2008 TRE NÄTTER 20 PERSONER Vilket annat land i vår närhet kan vara mer spännande? På Island finns aktiva vulkaner, jättelika glaciärer och vildmarker så ödsliga att de

Läs mer

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019.

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019. Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa 18 24 september 2019. Följ med Mimosa kulturresa genom Europas moderna historia Onsdag 18 september Avresa från Arlanda till Wien (direktflyg

Läs mer

EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA

EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA Följ med till Edinburgh i hjärtat av Skottland. Bekanta dig med den skotska kulturen, storstadens attraktioner, den skotska gästfriheten och smaken av världens bästa whisky.

Läs mer

Ölprovning i Prag. 15-17 april 2015 Möt våren i Prag med Ann Fogelberg. Vill du lära dig mer om öl? Ja, då

Ölprovning i Prag. 15-17 april 2015 Möt våren i Prag med Ann Fogelberg. Vill du lära dig mer om öl? Ja, då Ölprovning i Prag 15-17 april 2015 Möt våren i Prag med Ann Fogelberg Vill du lära dig mer om öl? Ja, då Vill du lära dig mer om öl? Ja, då är detta bästa resan för dig. Följ med till Tjeckien, landet

Läs mer

Burmas gömda skatter - 2015

Burmas gömda skatter - 2015 Burmas gömda skatter - 2015 NYHET! 14 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY -BAGAN-NGAPALI BEACH 14 dagar Följ med på vår omfattande rundresa till ett av Asiens mest spännande länder. Vi får uppleva fantastiska

Läs mer

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t Golfresa till Norra Sydafrika 20-30 januari 2013 Måndag 21 Januari 2013 - Ankomst till Johannesburg kl 08.35 på morgonen med flyg SA 261. Er lokalguide möter upp på flygplatsen och visar vägen till bussen.

Läs mer

SPF 010 alltid på väg!

SPF 010 alltid på väg! 24/5-2/6 Det gemytliga och gästvänliga Tyrolen i Österrike Upplev den romantiska Tyrolen där de vackra dalgångarna slingrar sig fram mellan snöklädda alptoppar. Här njuter vi av Salzkammerguts bedårande

Läs mer

Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april

Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april Jazzresa till New Orleans French Quarter Festival 2017 med Bosse Scherman 4-14 april The Travel Gallery AB E-mail: res@travelgallery.se Org.nr: 556519-2795 Jörgen Ankersgatan 12 www.travelgallery.se 21145

Läs mer

Programförslag Gruppresa Amsterdam. Tre nätter för grupper från 10 personer

Programförslag Gruppresa Amsterdam. Tre nätter för grupper från 10 personer Programförslag Gruppresa Amsterdam Tre nätter för grupper från 10 personer Varmt välkomna till Amsterdam! Upptäck Europas mest pittoreska huvudstad. De mysiga kanalerna och upplysta broarna, kantade av

Läs mer

VIP-resa Slaget om England Battle of Britain 75- årsjubileet 8 dagar söndag 13 september söndag 20 september 2015

VIP-resa Slaget om England Battle of Britain 75- årsjubileet 8 dagar söndag 13 september söndag 20 september 2015 VIP-resa Slaget om England Battle of Britain 75- årsjubileet 8 dagar söndag 13 september söndag 20 september 2015 Detta blir GARANTERAT SISTA gången som det hålls ett stort Battle of Britain-jubileum där

Läs mer

Hotell. ARLINGTON HOTEL *** Bachelors Walk, O`Connell Bridge Dublin 1

Hotell. ARLINGTON HOTEL *** Bachelors Walk, O`Connell Bridge Dublin 1 MUSIKFEST I DUBLIN Tradfest är en musikfestival som arrangeras varje år i Dublin, med konserter och musikaliska upplevelser i hela fem dagar! Tradfest är en folkmusikfestival med fokus på irländsk folkmusik.

Läs mer

I samarbete med

I samarbete med Kinas GP 2015 Shanghai 9 14 april Upplev Kinas största stad, Shanghai. Här byggs det nya skyskrapor i rasande fart och det moderna i kombination med det europeiska koloniala arvet gör Shanghai till en

Läs mer

Irlandsresan MMWS 12-17 maj 2010. Resedokument MMWS Irlandsresa 2010. Agenda. Onsdag 12 maj

Irlandsresan MMWS 12-17 maj 2010. Resedokument MMWS Irlandsresa 2010. Agenda. Onsdag 12 maj Resedokument MMWS Irlandsresa 2010 Agenda Onsdag 12 maj Samling Kastrup 08:30, Terminal 2. GLÖM IINTE PASSET!!!!!!!!!! Flyg Köpenhamn Dublin 10:30 11:40 Flight DY3692 Norwegian Airlines Incheckat bagage

Läs mer

Whiskyresa till Skottland 21 29 augusti 2010

Whiskyresa till Skottland 21 29 augusti 2010 Whiskyresa till Skottland 21 29 augusti 2010 Mitt namn är Jocum Wigerup, Dooleys Whiskysällskap & Lugnets Whiskyklubb. Tillsammans med Robert van Hal, Whisky Society Skåne, organiserar jag en resa på temat

Läs mer

Månd 2 juni: Vi anländer till Skottland Tisd 3 juni: Islay med Laphroaig, Lagavulin, Ardbeg och Bruichladdich

Månd 2 juni: Vi anländer till Skottland Tisd 3 juni: Islay med Laphroaig, Lagavulin, Ardbeg och Bruichladdich 31 maj 8 juni 2014 Följ med på en fantastisk whiskyresa till Skottland. I denna underbara miljö får du prova denna ädla dryck på flera av världens mest uppskattade destillerier. Vi åker över till Islay

Läs mer

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017 Följ med på en konst- och kulturresa till de vackra kustpärlorna i Kroatien Split och Dubrovnik! Kroatien lockar många besökare med sin slående vackra och skiftande natur mäktiga berg, kuperande landskap,

Läs mer

DAVIS CUP-RESA. SCHWEIZ vs. SVERIGE september ÖG NBLICK! SANNINGENS TEAM SPONSOR DC-LAGET

DAVIS CUP-RESA. SCHWEIZ vs. SVERIGE september ÖG NBLICK! SANNINGENS TEAM SPONSOR DC-LAGET SCHWEIZ vs. SVERIGE 14 17 september SANNINGENS ÖG NBLICK! TEAM SPONSOR DC-LAGET Tennisbiljetter hela helgen Aktivitet med L-A Wahlgren* 3 hotellnätter inkl. frukost Träffa svenska DC-laget* Möjlighet till

Läs mer

Östersjön runt Baltikum och Polen

Östersjön runt Baltikum och Polen Östersjön runt Baltikum och Polen Följ med oss och upptäck; Estland-Lettland-Litauen-Polen den 15-23 maj 2015 Rundresa från Öland/Kalmar via Stockholm Tallinn - Riga - Vilnius -Warmia/Mazurien- Gdansk/Gdynia

Läs mer

Konstresa Venedig aug 2019

Konstresa Venedig aug 2019 Namn: Venedig Professionell Antal: Ca 10-24 personer Resmål: Venedig Datum: Guide: Martin Schibli Venedig En resa till alla som arbetat med konst och kultur i stora eller små organisationer. Den 58:e Venedigbiennalen

Läs mer

Alsace & Bourgogne Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer

Alsace & Bourgogne Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer Alsace & Bourgogne Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace och Bourgogne - Guidad Rundresa Upptäck pittoreska

Läs mer

UPPLEV DUBLIN & IRLAND TILLSAMMANS MED FÖRETAGARNA SUNDSVALL & TIMRÅ 22-25 OKTOBER 2015

UPPLEV DUBLIN & IRLAND TILLSAMMANS MED FÖRETAGARNA SUNDSVALL & TIMRÅ 22-25 OKTOBER 2015 UPPLEV DUBLIN & IRLAND TILLSAMMANS MED FÖRETAGARNA SUNDSVALL & TIMRÅ 22-25 OKTOBER 2015 Dublin är som ett komprimerat London. Lika bra shopping och nöjesliv, fast med allt inom behagligt gångavstånd. Att

Läs mer

MADRID 2016 - EN HISTORISK RUNDRESA

MADRID 2016 - EN HISTORISK RUNDRESA MADRID 2016 - EN HISTORISK RUNDRESA Madrid och dess omgivning fascinerar! Här finns själva kärnan till det som idag utgör Spanien. Giftermålet 1479 mellan regenterna Isabella och Ferdinand enade Spaniens

Läs mer

3 LÄNDER 3 HISTORIER

3 LÄNDER 3 HISTORIER 3 LÄNDER 3 HISTORIER Den dalmatiska kusten räknas som en av Europas vackraste. Följ med oss på en spännande resa där vi bor både i Split och i Dubrovnik och dessutom tar oss till historiskt intressanta

Läs mer

Vinresa till Niederösterreich Österrike

Vinresa till Niederösterreich Österrike Vinresa till Niederösterreich Österrike Slutet av september, början på oktober 2015 med Munskänkarna Otterbäcken 2015 är Niederösterreich i Österrike utsedd till årets vinort/region av Munskänkarna centralt.

Läs mer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace - Guidad Rundresa Upptäck charmiga bergbyar, pittoreska vinbergar

Läs mer

!!!!!!Följ med på vår nästa Kunskapsresa till Berlin 24 26 april 2013

!!!!!!Följ med på vår nästa Kunskapsresa till Berlin 24 26 april 2013 !!!!!!Följ med på vår nästa Kunskapsresa till Berlin 24 26 april 2013 Att förstå vad som händer i vår värld blir allt mer angeläget i takt med att konkurrensen ökar och nya ekonomier växer fram. Att läsa

Läs mer

Hotell. ARLINGTON HOTEL *** Bachelors Walk, O`Connell Bridge Dublin 1

Hotell. ARLINGTON HOTEL *** Bachelors Walk, O`Connell Bridge Dublin 1 MUSIKFEST I DUBLIN Tradfest är en musikfestival som arrangeras varje år i Dublin, med konserter och musikaliska upplevelser i hela fem dagar! Tradfest är en folkmusikfestival med fokus på irländsk folkmusik.

Läs mer

Resa till Florens Montalcino. Onsdag till söndag maj 2019

Resa till Florens Montalcino. Onsdag till söndag maj 2019 Resa till Florens Montalcino Onsdag till söndag 23-26 maj 2019 Information om resan Pris: 14.000 kr per person (enkelrumstillägg 1.500 kr) Priset inkluderar: o o o o o 1 natt på fyrstjärnigt hotell i centrala

Läs mer

Julmarknadskryssning längs med Donau

Julmarknadskryssning längs med Donau Julmarknadskryssning längs med Donau Följ med och upplev den magiska stämningen på några av Europas vackraste julmarknader. Ombord på vår mysiga älvkryssningsbåt, Der Kleine Prinz, får du julstämning och

Läs mer

Tjeckien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Tjeckien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Tjeckien Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - T j e c k i e n Tjeckien - Guidad Resa Upplev arkitektoniska mästerverk från medeltida, renässans och barocktiden

Läs mer

T Ä N K M I L J Ö S M A R T ÅK B U S S M E D O S S P Å V A N D R I N G S R E S A T I L L Ö S T E R R I K E

T Ä N K M I L J Ö S M A R T ÅK B U S S M E D O S S P Å V A N D R I N G S R E S A T I L L Ö S T E R R I K E T Ä N K M I L J Ö S M A R T ÅK B U S S M E D O S S P Å V A N D R I N G S R E S A T I L L Ö S T E R R I K E V A N D R I N G S R E S A T I L L H O P F G A R T E N 7 1 5 S E P T E M B E R H O P F G A R T

Läs mer

Provence. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Provence. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Provence Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - P r o v e n c e Provence - Guidad Rundresa Uppfyll din dröm om pittoreska lavendelfält, fantastiska vingårdar och

Läs mer

Höstresa till Dublin, 2-5 oktober 2015 - i litteraturens tecken

Höstresa till Dublin, 2-5 oktober 2015 - i litteraturens tecken Höstresa till Dublin, 2-5 oktober 2015 - i litteraturens tecken Fredag 2 oktober Ankomst till Dublins flygplats. Den svensktalande guiden och chauffören möter gruppen i ankomsthallen med en välkomstskylt.

Läs mer

Estland. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Estland. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Estland Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - E s t l a n d Estland Intensiv - Guidad Rundresa Utforksa det kulturella och historiska arvet i Estland på vår 8-dagars

Läs mer

Årets vinresa med Nordiska Gästabudsgruppen

Årets vinresa med Nordiska Gästabudsgruppen ZxÇâ Ç ÅtàÄtzÇ Çz 9 Årets vinresa med Nordiska Gästabudsgruppen Fredagen den 26 April till lördagen den 4 Maj 2013 ZxÇâ Ç ÅtàÄtzÇ Çz 9 Följ med oss till Italien i glädjens tecken med underbara naturupplevelser

Läs mer

Andalusien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Andalusien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Andalusien Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A n d a l u s i e n Andalusien - Guidad Resa Upplev det kulturella och historiska arvet i Andalusien på vår 8-dagars

Läs mer

Las Vegas med Fightplay & Ciceron

Las Vegas med Fightplay & Ciceron UFC 116 Las Vegas Las Vegas med Fightplay & Ciceron Las Vegas är en stad som måste upplevas. Ingen stad i världen erbjuder den kombination av nöje, lyx, solsemester och shopping som Vegas. På dagarna kan

Läs mer

Irland Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com

Irland Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com Irland Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - I r l a n d Guidad Rundresa Irland Upptäck Irlands unik kulturarv genom naturliga underverk och längs dramatiska

Läs mer

Resa Skåne runt. 10-13 augusti 2015. Vid Sverige är fästat en liten jordlapp som kallas Skåne, för att visa detta Sverige hur övriga Europa ser ut.

Resa Skåne runt. 10-13 augusti 2015. Vid Sverige är fästat en liten jordlapp som kallas Skåne, för att visa detta Sverige hur övriga Europa ser ut. Resa Skåne runt 10-13 augusti 2015 Vid Sverige är fästat en liten jordlapp som kallas Skåne, för att visa detta Sverige hur övriga Europa ser ut. Så sa en man som hette Stjernswärd i mitten av 1800-talet

Läs mer

Filharmonikernas Vänner Köpenhamn april 2019

Filharmonikernas Vänner Köpenhamn april 2019 Filharmonikernas Vänner Köpenhamn 11-13 april 2019 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner - Köpenhamn 11-13 april 2019 En konsert och operaresa till gemytliga Köpenhamn som lockar med vindlande gränder,

Läs mer

Södra Rhône och Châteauneuf-du- Pape

Södra Rhône och Châteauneuf-du- Pape En Tur & Retur vinresa i samarbete med BKWine Södra Rhône och Châteauneuf-du- Pape Vinresa med ekologiska förtecken! 29 juni 3 juli 2011 Följ med och njut av fina sommardagar innan den stora turistinvasionen

Läs mer

Toscana och Chianti med Italiens fantastiska vin och mat!

Toscana och Chianti med Italiens fantastiska vin och mat! En Tur & Retur vinresa i samarbete med BKWine Vinresa i Toscana Toscana och Chianti med Italiens fantastiska vin och mat! 18-22 maj 2011 Toscana lockar med sin vackra landsbygd, sina viner, sin olivolja

Läs mer

Shopping resa till Bangkok Ni åker med Thai Airways TG961 från Stockholm Arlanda kl 14.30 (onsdag) Här gäller Arlanda VIP service.

Shopping resa till Bangkok Ni åker med Thai Airways TG961 från Stockholm Arlanda kl 14.30 (onsdag) Här gäller Arlanda VIP service. Shopping resa till Bangkok Ni åker med Thai Airways TG961 från Stockholm Arlanda kl 14.30 (onsdag) Här gäller Arlanda VIP service. Ni möts i anslutning till vår VIP-entré på Arlanda, separat från terminalerna

Läs mer

Dag 4 Vid frukosten på terrassen kan vi njuta av utsikten innan vi återvänder till Kathamndu och Harati. Fri eftermiddag.

Dag 4 Vid frukosten på terrassen kan vi njuta av utsikten innan vi återvänder till Kathamndu och Harati. Fri eftermiddag. Himalaya 2015 Att vandra i Nepal hör till en av livets höjdpunkter. På denna resa gör vi en vandring längs Himalayas sluttningar från by till by under 5 dagar. Därutöver besöker vi Djungelområdet Chitwan,

Läs mer

Resa till Dalarna. 8-11 augusti 2016

Resa till Dalarna. 8-11 augusti 2016 Resa till Dalarna 8-11 augusti 2016 8 augusti - måndag Resan startar från hemorten på morgonen och färden går upp till rastplatsen Väst Göte, vid Vättern norr om Bankeryd, där vi gör uppehåll, då det blir

Läs mer

Baltikum. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Baltikum. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Baltikum Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - B a l t i k u m Baltikum - Guidad Rundresa Upplev det kulturella och historiska arvet i Lettland och Estland på vår

Läs mer

Tillsammans med Birger, Maria, Helena och Annika fick jag en god kopp kaffe.

Tillsammans med Birger, Maria, Helena och Annika fick jag en god kopp kaffe. Måndag den 9 november 2009 Hej kära dagbok. Jag började min resa tidigt den här dagen. Redan klockan 5.30 blev jag hämtad av Birger och damerna. Birger körde oss så lugnt och säkert till Arlanda. På Arlanda

Läs mer

Österrike, Alpendorf Avresa 1: 27 feb - 8 mars 2015 Avresa 2: 13-22 mars 2015

Österrike, Alpendorf Avresa 1: 27 feb - 8 mars 2015 Avresa 2: 13-22 mars 2015 Österrike, Alpendorf Avresa 1: 27 feb - 8 mars 2015 Avresa 2: 13-22 mars 2015 Upplev underbar skidåkning i Alperna 10 dagar Följ med på årets skidresa till fantastiska Alpendorf- St. Johann i Österrike.

Läs mer

Sydafrika. Avresa: 7 mars 2015 15 dagar

Sydafrika. Avresa: 7 mars 2015 15 dagar Sydafrika East London och Kapstaden Avresa: 7 mars 2015 15 dagar Vi erbjuder här en unik resa till Sydafrika med Laila Nordfors som reseledare. Laila har på uppdrag av Gävle Kommun haft ett tätt samarbete

Läs mer

SKID-VM SEEFELD 20 FEBRUARI - 3 MARS 2019

SKID-VM SEEFELD 20 FEBRUARI - 3 MARS 2019 SKID-VM SEEFELD 20 FEBRUARI - 3 MARS 2019 Upplev dina skidfavoriter på plats i underbara Seefeld! Skolgatan 57 F, 903 29 UMEÅ Tel: 090-71 13 30 Mail: info@bjorkobostrom.se Upplev VM-festen på plats Den

Läs mer

Viktoriafallen, Chobe & Okavango

Viktoriafallen, Chobe & Okavango Viktoriafallen, Chobe & Okavango Denna resa kombinerar Viktoriafallens magiska krafter med safari i Chobe National park samt häftiga djurupplevelser i Okavango-deltat. I resan ingår två nätter vid Viktoriafallen,

Läs mer

SEARCH2011. WE SEARCH WE FIND J.MALMQVIST TRAINING SPECIALISTS www.ptsweden.com

SEARCH2011. WE SEARCH WE FIND J.MALMQVIST TRAINING SPECIALISTS www.ptsweden.com SEARCH2011 Träningsresa S.E.A.R.C.H. 2011 J.Malmqvist training specialists Panorama Hotel Kalamaki Kreta 14-21 oktober 2011 Klassiskt förstaklasshotell högt beläget på en udde utanför byn Kalamaki. Till

Läs mer

LAS VEGAS NÖJENAS STAD

LAS VEGAS NÖJENAS STAD MÄSSRESA LAS VEGAS LAS VEGAS NÖJENAS STAD Las Vegas är den största staden i delstaten Nevada i sydvästra USA. Staden är ett centrum för alla möjliga upplevelser och aktiviteter. Las Vegas är ett av världens

Läs mer

Frukost alla dagar, samt måltider exklusive måltidsdryck enligt program Luftkonditionerad transport

Frukost alla dagar, samt måltider exklusive måltidsdryck enligt program Luftkonditionerad transport Kort beskrivning Avresa 2014-12-23 Följ med på en resa där du får uppleva den sprudlande Ho Chi Minh City, Saigon. Resa genom Mekong Detta ingår Inrikes flyg i Vietnam Engelsktalande guide 14 nätter med

Läs mer

Studieresa till Krakow och Auschwitz 15-19 augusti 2016

Studieresa till Krakow och Auschwitz 15-19 augusti 2016 Studieresa till Krakow och Auschwitz 15-19 augusti 2016 Christer Bergström, som arrangerar och medföljer på resan, är utbildad gymnasie- och grundskolelärare med 30 års erfarenhet och har undervisat i

Läs mer

BALTIKUM. med Estland, Lettland och Litauen. Tid: 2-8 juni Avresa: 2 juni kl 08.20 från: Träffpunkten i Färjestaden

BALTIKUM. med Estland, Lettland och Litauen. Tid: 2-8 juni Avresa: 2 juni kl 08.20 från: Träffpunkten i Färjestaden SPF SENIORERNA SOLVÄNDAN OCH SYD ÖLAND BALTIKUM LÄS, LÄR OCH RES med Estland, Lettland och Litauen Tid: 2-8 juni Avresa: 2 juni kl 08.20 från: Träffpunkten i Färjestaden Pris: 7.200 kr i dubbelrum. Enkelrum:

Läs mer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e Guidad Rundresa - Alsace - (max. 8 resenärer) Upptäck charmiga bergsbyar, pittoreska vinberberg,

Läs mer

BERGEN STADEN MELLAN DE 7 FJÄLLEN

BERGEN STADEN MELLAN DE 7 FJÄLLEN BERGEN STADEN MELLAN DE 7 FJÄLLEN Följ med till Norge och Bergen staden mellan de sju fjällen. Upplev historia i en trevlig blandning med fantastisk natur, djupa fjordar och höga fjäll. Bergen är Norges

Läs mer

World CUP. Det som tidigare kallades Canada Cup 17/9-1/10 2016 i Toronto Större än så här blir inte hockeyn! WORLD CUP.indd 1 2015-10-26 11:33

World CUP. Det som tidigare kallades Canada Cup 17/9-1/10 2016 i Toronto Större än så här blir inte hockeyn! WORLD CUP.indd 1 2015-10-26 11:33 World CUP Det som tidigare kallades Canada Cup 17/9-1/10 2016 i Toronto Större än så här blir inte hockeyn! WORLD CUP.indd 1 2015-10-26 11:33 World CUP HÖSTEN 2016 I TORONTO Vi erbjuder 3 OLIKA resor till

Läs mer

Konstresa Berlin april 2019

Konstresa Berlin april 2019 Namn: Berlin Exklusiv Antal: Ca 10-14 personer Resmål: Berlin Datum: Guide: Martin Schibli Berlin Berlin är en av den globala konstscenens metropoler. Här finns flera stora och mindre institutioner, flera

Läs mer

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009,

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Flyg: Med Ryan Air från Skavsta flygplats (Nyköping) 22/4 Skavsta Treviso 17.25-19.50 29/4 Treviso Skavsta 20.15-22.45 Pris och plats

Läs mer

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien!

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien! Åk med på golfresa till Benidorm och Alicante i Spanien hösten 2012! (OBS: Nytt program avresa en dag senare än vad tidigare meddelats flygresenärer flyger nu med Norwegian Air Shuttle direkt Göteborg-Alicante

Läs mer

Reseledare Nina Holmlund och Folke West

Reseledare Nina Holmlund och Folke West Folke West Travelclub och Resans Vänner presenterar: Den visumfria kryssningsresan i Peter den Stores fotspår: Helsingfors - St. Petersburg - Helsingfors 26.6. -30.6.2019 Reseledare Nina Holmlund och Folke

Läs mer

LAS VEGAS NÖJENAS STAD

LAS VEGAS NÖJENAS STAD MÄSSRESA LAS VEGAS LAS VEGAS NÖJENAS STAD Las Vegas är den största staden i delstaten Nevada i sydvästra USA. Staden är ett centrum för alla möjliga upplevelser och aktiviteter. Las Vegas är ett av världens

Läs mer

DP NOVA KURSRESA TILL SYDAFRIKA 27 DECEMBER 2009-08 JANUARI 2010

DP NOVA KURSRESA TILL SYDAFRIKA 27 DECEMBER 2009-08 JANUARI 2010 Preliminärt program DP NOVA KURSRESA TILL SYDAFRIKA 27 DECEMBER 2009-08 JANUARI 2010 Dag 1 28 december - måndag 06:15 Ankomst med British Airways till Kapstaden. Ni möts på flygplatsen av er guide för

Läs mer

Skottland Guidad Kulturrundresa på svenska Max. 8 resenärer

Skottland Guidad Kulturrundresa på svenska Max. 8 resenärer Skottland Guidad Kulturrundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - S k o t t l a n d Guidad Rundresa - Kulturrundresa Skottland - (max. 8 resenärer) Upplev de pittoreska

Läs mer

Dag 02: Ho Chi Minh Staden, Saigon Cu Chi Tunnlarna. Kort beskrivning. Dag 01: Ankomst Ho Chi Minh Staden, Saigon. Detta ingår

Dag 02: Ho Chi Minh Staden, Saigon Cu Chi Tunnlarna. Kort beskrivning. Dag 01: Ankomst Ho Chi Minh Staden, Saigon. Detta ingår Kort beskrivning Avresedatum enligt kundens önskemål (Flyg till och från Vietnam ingår ej) Detta ingår Inrikes flyg i Vietnam Engelsktalande guide under utflykterna 14 nätter med del i dubbelrum på hotell

Läs mer

Program SPF Maj TOSCANA

Program SPF Maj TOSCANA Program SPF 17-22 Maj - 2018 - TOSCANA Efter en lyckad Toscanaresa i september i fjol är det nu dags för en repris till våren 2018. Programmet har i stort sätt samma upplägg utom att det inte är vinfestival

Läs mer

Barolo Piemontes röda guld 23 27 september 2015

Barolo Piemontes röda guld 23 27 september 2015 Barolo Piemontes röda guld 23 27 september 2015 Vem kan väl motstå ett glas vin av yppersta kvalitet som avnjutes på en restaurang med utsikt över kullarna i det berömda italienska vindistriktet Barolo?

Läs mer

Östersjön runt Baltikum och Polen

Östersjön runt Baltikum och Polen Östersjön runt Baltikum och Polen Följ med oss och upptäck; Estland-Lettland-Litauen & Polen den 14-22 maj 2016 Rundresa från Öland/Kalmar via Stockholm Tallinn - Riga - Vilnius -Warmia/Mazurien- Gdansk/Gdynia

Läs mer

Sydafrika. East London och Kapstaden. Avresa: 7/3 2012 15 dagar

Sydafrika. East London och Kapstaden. Avresa: 7/3 2012 15 dagar Sydafrika East London och Kapstaden Avresa: 7/3 2012 15 dagar Dag 1 (Sandviken) - Gävle - Johannesburg Vår resa börjar kl 11.30 med att hämta resenärer i Sandviken. Vi åker vidare via Gävle till Arlanda

Läs mer

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner - Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa till Bryssel där ni under en

Läs mer