Studentkåren Malmös studentbostadsguide

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Studentkåren Malmös studentbostadsguide"

Transkript

1 Studentkåren Malmös studentbostadsguide Bakgrund Många har idag stora svårigheter med att hitta en bostad i Malmö. Bland de som har det allra svårast är studenter, som många gånger är unga, har obetydliga ekonomiska tillgångar samt saknar referenser från tidigare hyresvärdar. Till detta kan läggas att det i Malmö finns väldigt få bostäder vikta speciellt åt studenter i förhållande till antal studenter som de facto bor här. Dessutom saknas det en samlad bostadskö till studentbostäderna. Syfte Syftet med studentbostadsguiden är uteslutande att den ska vara en service för de studenter som studerar vid Malmö högskola. Med det sagt vill Studentkåren Malmö understryka att vi inte nödvändigtvis delar de värderingar som förmedlas av studentboendenas förvaltare och Studentkåren Malmö kan heller inte hållas ansvarig för den information som förmedlas genom den här studentbostadsguiden. Metod Studentbostadssammanställningen delegerades till Samverkans- och arbetsmarknadsutskottet (SAM). Genom personliga möten, telefonsamtal och e-postutväxlingar startade insamlandet av material i juni 2007 och den första versionen av studentbostadsguiden publicerades den 24 augusti samma år. Guiden har sedan dess uppdaterats vid behov. Resultat Resultatet är ett dokument med ett antal boenden helt vikta åt studenter eller med studenter som huvudsaklig målgrupp. Här finns information om exempelvis hyresnivåer, storlek, reseinformation och hur en student går tillväga för att söka de drygt lägenheterna som ingår i studien. Studentkåren Malmö hoppas att just du får hjälp av vår studentbostadsguide. Originalutgåva 24 augusti 2007 av Kristoffer Arvidson Reviderad 10 november 2010 av Therese Kinnberg

2 Alexandra Alexandra är inget boende vikt specifikt åt studenter, även om det mest bor studenter där. Någon kontroll av huruvida de som söker, flyttar in eller bor där är studenter förekommer emellertid inte. Alexandra ägs och drivs av Förvaltnings AB Bostaden. Hur ser det ut med lägenheter på Alexandra? Det finns 67 stycken lägenheter på Alexandra. Lägenheterna är mellan 13 och 32 m2, samtliga är 1:or. Alla lägenheter har eget kök och dusch/wc. Fastigheten där Alexandra ligger byggdes Ombyggnad och renovering genomfördes dock av hyresvärden så sent som Hyrorna ligger på kr/mån och betalas på tolv månader. El och Comhems basutbud för TV ingår i hyresbeloppet. OBS! För att få teckna kontrakt krävs borgensperson. Långt bak i tiden var Alexandra ett hotell och kallas ibland fortfarande för Hotell Alexandra. I anslutning till Alexandra ligger köpcentret Entré med större matbutik, gym, bank och ett stort antal butiker. Värt att notera är att bilden ovan inte föreställer Alexandra, utan bussterminalen på Värnhemstorget. Vad finns det mer för kul på Alexandra? Bredband kan tecknas via Comhem. Hur fixar jag lägenhet på Alexandra? Enda sättet att få lägenhet på Alexandra är att ringa till Förvaltnings AB Bostaden på och hoppas att det finns något ledigt. Lediga lägenheter utannonseras inte och det finns inget som helst kösystem. Var ligger Alexandra och hur kommer jag dit/därifrån? Adressen är Sallerupsvägen 5, Värnhem. Sidan ändrad Alexandra ligger precis vid Värnhemstorget, som är en riktigt bussmetropol. Härifrån avgår buss 3, 6, 7, 31, 33, 34, 84 samt en mängd regionbussar. Med cykel tar det knappt femton minuter till Universitetsholmen och ca tio till centrum och Möllevången.

3 Celsiusgården Celsiusgården ägs och drivs av HSB Sundsfastigheter. Celsiusgården var tidigare en del av gamla Värnhems sjukhus Hur ser det ut med lägenheter på Celsiusgården? Det finns sammanlagt 109 stycken lägenheter på Celsiusgården. Lägenheterna är mellan 22 och 53,5 m stycken (66 1:or + 3 2:or) är vanliga hyreslägenheter med eget kök och badrum. De resterande 40 lägenheterna är egentligen rum och ingår i ett traditionellt korridorboende helt vikt åt internationella utbytesstudenter. Lägenheterna kostar kr/mån, till detta tillkommer kostnad för el. De 40 rummen kostar 3038 kr/mån och då ingår el. Hyran betalas på tio månader. Vad finns det mer för kul på Celsiusgården? Internet kan fås via HSB Bolina. Det billigaste erbjudandet för bredband 10 mbit är 190 kr/mån. Comhem står för TV-utbudet. Det ligger en närbutik på bottenvåningen av Celsiusgården. Hur fixar jag lägenhet på Celsiusgården? HSB:s lediga studentlägenheter publiceras på Boplats Syd ( där du kan göra intresseanmälningar på intressanta lägenheter. Sidan ändrad Var ligger Celsiusgården och hur kommer jag dit/därifrån? Adressen till Celsiusgården är Nobelvägen 137, Värnhem. Från Celsiusgården är det en femminuterspromenad till Värnhemstorget, som är en riktigt bussmetropol. Härifrån avgår buss 3, 6, 7, 31, 33, 34, 84 samt en mängd regionbussar. Med cykel tar det ca femton minuter till Universitetsholmen och ca tio till centrum och Möllevången.

4 Idaborgsgatan Idaborgsgatan är inget boende vikt specifikt åt studenter, även om det nästan uteslutande bor studenter där. Huset är dock byggt för studenter och målgruppen är helt klart studenter. Någon kontroll av huruvida de som söker, flyttar in eller bor där är studenter förekommer emellertid inte. Idaborgsgatan ägs och drivs av Heimstaden. Idaborgsgatan är en väldigt ny fastighet, som stod klar Hur ser det ut med lägenheter på Idaborgsgatan? Det finns 84 stycken lägenheter på Idaborgsgatan. Lägenheterna är mellan 32 och 69 m 2. Majoriteten är 1:or, men det finns även 2:or. Alla lägenheter har eget kök och dusch/wc. Hyrorna ligger på kr/mån och betalas på tolv månader. El och kabel-tv ingår i hyresbeloppet. Vad finns det mer för kul på Idaborgsgatan? Bredband kan tecknas via Comhem. Hur fixar jag lägenhet på Idaborgsgatan? Alla Heimstadens lägenheter söks via hemsidan, Det går antingen att göra en specifik intresseanmälan på en ledig lägenhet eller en generell intresseanmälan där man bredare beskriver vilken sorts lägenhet man vill ha. Sidan senast ändrad Hur kommer jag till och från Idaborgsgatan och hur lång tid tar det? Adressen är Idaborgsgatan 48, Ellstorp. Från Idaborgsgatan är det en femminuterspromenad till Värnhemstorget, som är en riktigt bussmetropol. Härifrån avgår buss 3, 6, 7, 31, 33, 34, 84 samt en mängd regionbussar. Med cykel tar det ca femton minuter till Universitetsholmen och ca tio till centrum och Möllevången.

5 Kryddgården Kryddgården är inget boende vikt specifikt åt studenter, även om det nästan bara bor studenter där. Hyresvärden jobbar dock aktivt för att studenter ska flytta in på Kryddgården och studenter har förtur till lediga lägenheter. Kryddgården ägs och drivs av M2-gruppen. Kryddgården var äldreboende innan det blev studentboende i början av 2000-talet. M2-gruppen jobbar för ett lugnt studentboende i detta lugna hörn av Rosengård. Hur ser det ut med lägenheter på Kryddgården? Det finns 38 stycken lägenheter på Kryddgården. Lägenheterna är på ca 40 m 2, samtliga är 1:or och alla har eget kök och WC/dusch. Hyrorna ligger på 3554 kr/mån. Hyran betalas på tolv månader, el är inkluderat. OBS! För att få teckna kontrakt krävs antingen borgensperson eller hyresdeponi. Vad finns det mer för kul på Kryddgården? Bredband kan tecknas via Comhem. Hur fixar jag lägenhet på Kryddgården? Det bästa är att ringa M2-gruppen på telefon De har telefontid måndag och fredag kl Ibland lägger de upp lägenheter på Blocket också, så kolla där med. Du kan även skicka en ansökan till Fastighets AB Skåenporten, Box , GÖTEBORG. Var ligger Kryddgården och hur kommer jag dit/därifrån? Adressen till Kryddgården är Vougts väg 18-24, Rosengård. Buss 35 stannar på hållplats väldigt nära Kryddgården. Buss 5 och 31 går från Ramels väg, en femminuterspromenad från Kryddgården. Cykel från Kryddgården till Universitetsholmen tar ca tjugo minuter, till centrum tar det ca femton minuter och till Möllevången ca tio.

6 L i n d g å r d e n s tu d e n tb o e n d e Lindgården ägs och drivs av Newsec Asset Management AB. Tidigare användes Lindgården som bland annat äldreboende och som vanliga hyresrätter, men har nyligen gjorts om till studentboende.. Hur ser det ut med lägenheter på Lindgården? Det finns 160 stycken lägenheter på Lindgården. Lägenheterna är 27,5 (etta) eller 46 (tvåa) m är ettor och 40 tvåor. Alla lägenheter har eget kök, dusch/wc samt uteplats eller balkong. Hyrorna ligger på från 3817 kr/mån för ettorna och 5042 kr/mån för tvåorna och betalas på tolv månader. El, värme och vatten ingår i hyresbeloppet. OBS! För att få teckna kontrakt krävs deposition eller borgensperson. Vad finns det mer för kul på Lindgården? Bredband finns indraget i huset och abonnemang kan tecknas av enskilda hyresgäster. På varje av Lindgårdens fem våningar finns gemensamt uppehållsrum och tvättstuga. Lindgården ligger i Lindängen, som har ett självgående centrum med matbutiker, vårdcentral, bibliotek, bad m.m. Lindängen ligger även nära affärsområdet Svågertorp, där det bland annat finns goda shoppingmöjligheter. Hur fixar jag lägenhet på Lindgården? Lediga lägenheter publiceras på Boplats Syd ( där du kan göra intresseanmälningar på intressanta lägenheter. Sidan senast ändrad Var ligger Lindgården och hur kommer jag dit/därifrån? Adressen är Lindängsplan 10-12, Lindängen. Mycket nära Lindgården finns hållplatser för buss 2 och 8. Lindängen ligger även nära Svågertorp, där det enkelt går att ta Öresundståg mot både Köpenhamn och Lund. Lindängen ligger ca sex km från centrum, så det tar en liten stund att cykla. Räkna med ca 25 min till Möllevången, 30 till centrum och 35 till Universitetsholmen.

7 Lundavägen Lundavägen ägs och drivs av Malmö Kommunala Bostadsbolag (MKB). Lundavägen var tidigare vanliga hyresrätter och omvandlades till studentbostäder MKB har en speciell urvalspolicy för studenter. Denna innebär att studenter vid Malmö högskola och vid KY-utbildning i Malmö har förtur före andra studenter. Mer om urvalspolicyn finns på För att behålla din lägenhet krävs att du uppfyller studiekraven. Hur ser det ut med lägenheter på Lundavägen? Det finns 13 stycken lägenheter på Lundavägen. Lägenheterna är på mellan 28 och 41 m 2. Samtliga är 1:or, vindsvåningar och har eget badrum och kök. Hyrorna ligger på kr/mån. Hyran betalas på tio månader, el är inkluderat. Vad finns det mer för kul på Lundavägen? För närvarande kan bredband fixas via Comhem, dock är bredband via MKB Net på väg. Anslutning till MKB Net kostar 495 kr för studenter. Efter anslutning ges möjlighet att ansluta sig till ett flertal olika bredbandsoperatörer, kostnad för detta varierar. För att titta på TV krävs en box, denna hyrs av MKB. Box + grundpaket kostar 175 kr/mån. Det går att få i princip hur många kanaler som helst om så önskas och givetvis kostar det därefter. Hur fixar jag lägenhet på Lundavägen? MKB:s lediga lägenheter publiceras på Boplats Syd ( där du kan göra intresseanmälningar på intressanta lägenheter. Var ligger Lundavägen och hur kommer jag dit/därifrån? Lundavägen ligger på Lundavägen 4, Värnhem. Lundavägen ligger precis bredvid Värnhemstorget, som är en riktigt bussmetropol. Härifrån avgår buss 3, 6, 7, 31, 33, 34, 84 samt en mängd regionbussar. Med cykel tar det ca femton minuter till Universitetsholmen och ca tio till centrum och Möllevången.

8 Rönnen ( svenska ) Det är lite speciellt med Rönnen, för det finns två studentboenden som heter så. Visst, de ligger precis bredvid varandra, men har i övrigt faktiskt inte många likheter. MKB:s Rönnen ägs och drivs av Malmö Kommunala Bostadsbolag (MKB). Huset där svenska Rönnen nu huserar är en del av gamla Värnhems sjukhus (VAS). Rönnen byggdes om till studentbostäder huvudsakligen under De sista lägenheterna stod inflyttningsklara MKB har en speciell urvalspolicy för studenter. Denna innebär att studenter vid Malmö högskola och vid KY-utbildning i Malmö har förtur före andra studenter. Mer om urvalspolicyn finns på För att behålla din lägenhet krävs att du uppfyller studiekraven. Hur ser det ut med lägenheter på svenska Rönnen? Lägenheterna är på mellan 20 och 59 m 2. Det finns 13 2:or, resten är 1:or. Alla lägenheter har eget kök och badrum. Lägenheterna kostar mellan 3100 och 6100 kr/mån och hyran betalas på tio månader. El är inkluderat i hyresbeloppet. Vad finns det mer för kul på Rönnen? Bredband fixas via MKB Net (anslutningsavgift 495 kr för studenter). Efter anslutning ges möjlighet att ansluta sig till ett flertal olika bredbandsoperatörer, kostnad för detta varierar. För att titta på TV krävs en box, denna hyrs av MKB. Box + grundpaket kostar 175 kr/mån. Det går att få i princip hur många kanaler som helst om så önskas och givetvis kostar det därefter. Varje våningsplan har dessutom två stycken gemensamma utrymmen, där man kan anordna fest och annat kul! Hur fixar jag lägenhet på Rönnen? MKB:s lediga lägenheter publiceras på Boplats Syd ( där du kan göra intresseanmälningar på intressanta lägenheter. Var ligger Rönnen och hur tar jag mig dit/därifrån? Rönnen hittar du på Rönnblomsgatan 11, på gränsen mellan Värnhem och Ellstorp. Fastigheten ligger endast en fyraminuterspromenad från Värnhemstorget, som är en riktigt bussmetropol. Härifrån avgår buss 3, 6, 7, 31, 33, 34, 84 samt en mängd regionbussar. Med cykel tar det ca femton minuter till Universitetsholmen och ca tio till centrum och Möllevången.

9 Rönnen ( internationella ) Det är lite speciellt med Rönnen, för det finns två studentboenden som heter så. Visst, de ligger precis bredvid varandra, men har i övrigt faktiskt inte många likheter. Stadsfastigheters Rönnen ägs av Stadsfastigheter, som är en del av Malmö stad, men drivs av MKB. Huset där Rönnen huserar är en del av gamla Värnhems sjukhus (VAS). MKB har en speciell urvalspolicy för studenter. Denna innebär att studenter vid Malmö högskola och vid KY-utbildning i Malmö har förtur före andra studenter. Mer om urvalspolicyn finns på För att behålla din lägenhet krävs att du uppfyller studiekraven. Hur ser det ut med lägenheter på internationella Rönnen? På Rönnen finns drygt 50 stycken lägenheter. Lägenheterna är mellan 17 och 24 m 2. Alla lägenheter är 1:or med egen WC/dusch och gemensamt kök. Lägenheterna hyrs ut möblerade. Värt att notera är att de flesta lägenheter på Rönnen är vikta åt internationella utbytesstudenter, endast ett fåtal är tillgängliga för vanliga studenter. Lägenheterna kostar mellan kr/mån. Hyran betalas på 10 månader, el ingår i hyran. Vad finns det mer för kul på Rönnen? Bredband fixas via MKB Net (anslutningsavgift 495 kr för studenter). Efter anslutning ges möjlighet att ansluta sig till ett flertal olika bredbandsoperatörer, kostnad för detta varierar. SVT 1, SVT 2 och TV4 är basutbud för TV och ingår hyran. Hur fixar jag lägenhet på Rönnen? Lediga lägenheter publiceras på Boplats Syd ( där du kan göra intresseanmälningar på intressanta lägenheter. Hur kommer jag till och från Rönnen och hur lång tid tar det? Rönnen hittar du på Rönnblomsgatan 6A, på gränsen mellan Värnhem och Ellstorp. Fastigheten ligger endast en femminuterspromenad från Värnhemstorget, som är en riktigt bussmetropol. Härifrån avgår buss 3, 6, 7, 31, 33, 34, 84 samt en mängd regionbussar. Med cykel tar det ca femton minuter till Universitetsholmen och ca tio till centrum och Möllevången.

10 Sege park Sege park ägs av Stadsfastigheter, som är en del av Malmö stad, men drivs av MKB. Sege park var tidigare en del av Östra sjukhusets område. MKB har en speciell urvalspolicy för studenter. Denna innebär att studenter vid Malmö högskola och vid KY-utbildning i Malmö har förtur före andra studenter. Mer om urvalspolicyn finns på För att behålla din lägenhet krävs att du uppfyller studiekraven. Hur ser det ut med lägenheter på Sege park? Det finns 83 stycken lägenheter på Sege park som består av tre olika hus. 51 av lägenheterna tillkom under 2009 (17 av dessa är reserverade för utbytesstudenter) och ytterligare 35 hösten Lägenheterna är mellan 21 och 45 m 2. Det finns både 1:or och 2:or och alla lägenheter har eget kök och badrum. Hyrorna ligger på kr/mån. Hyran betalas på tio månader, el är inkluderat. Vad finns det mer för kul på Sege park? Bredband via MKB Net (anslutningsavgift 495 kr för studenter). Efter anslutning ges möjlighet att ansluta sig till ett flertal olika bredbandsoperatörer, kostnad för detta varierar. SVT 1, SVT 2 och TV4 är basutbud för TV och ingår hyran. Från Sege park är det mycket nära till stora grönområden. Hur fixar jag lägenhet på Sege park? Lediga lägenheter publiceras på Boplats Syd ( där du kan göra intresseanmälningar på intressanta lägenheter. Var ligger Sege park och hur kommer jag dit/därifrån? Adressen är Östra Fäladsgatan 46-48, Segevång. Från Sege park är det nära till hållplatser för buss 7 och 33. Med cykel tar det ca 25 minuter till Universitetsholmen och Möllevången samt ca 20 minuter till centrum.

11 Malmö Studenthus Malmö Studenthus ägs och drivs av Keo Domino Fastighets AB Sverige. Huset är ett gammalt kommunhus byggt på 70-talet. Allt inuti huset är dock nytt. Tidigare hette huset Studenthuset Gripen. De första hyresgästerna flyttade in 1/ , huset blev dock inte klart förrän hösten Hösten Hur ser det ut med lägenheter på Malmö Studenthus? Malmö studenthus är Malmös största studentboende med 670 lägenheter. De allra flesta lägenheterna är ettor mellan 21 och 33 m 2, men det finns även ett fåtal tvåor som ligger runt m 2. Alla lägenheter har eget kök och badrum. Det finns fem-sex lägenheter per trappa och våningsplan, alltså inga långa korridorer. Lägenheterna kostar: 21 m kr/mån, 33 m 2 ca kr/mån. Till detta kommer el med 110 kr/mån. Hyran betalas på tio månader. Vad finns det mer för kul på Malmö studenthus? Bredband och kable.tv är indraget i alla lägenehter. Avtal tecknas via Comhem. Det finns en träningsanläggning i huset som drivs av Fitness24seven. Det finns möjlighet att hyra gästlägenhet när vänner och familj kommer på besök. Hur fixar jag lägenhet på Malmö studenthus? Lediga lägenheter publiceras på Boplats Syd ( där du kan göra intresseanmälningar på intressanta lägenheter. Var ligger Malmö studenthus och hur kommer jag dit/ därifrån? Adressen är Thomsons väg, Rosengård. Buss 35 stannar på hållplats precis utanför fastigheten. Buss 5 och 31 går från Ramels väg en femminuterspromenad från huset. Cykel från Malmö studenthus till Universitetsholmen tar ca tjugo minuter, till centrum tar det ca femton minuter och till Möllevången ca tio.

12 Studeum Studeum ägs och drivs av HSB Sundsfastigheter. Studeum är relativt nybyggt och granne är bland annat Turning Torso. Hur ser det ut med lägenheter på Studeum? Det finns sammanlagt 103 stycken lägenheter på Studeum. Lägenheterna är mellan 23 och 46 m 2. Många av lägenheterna har väldigt intressanta planlösningar och samtliga lägenheter har eget kök och badrum. Hyrorna ligger på kr/mån och el ingår. Hyran betalas på tio månader. Vad finns det mer för kul på Studeum? Internet kan fås via HSB Bolina. Det billigaste erbjudandet för bredband 10 mbit är 190 kr/mån. Comhem står för TV-utbudet. Hur fixar jag lägenhet på Studeum? HSB:s lediga studentlägenheter publiceras på Boplats Syd ( där du kan göra intresseanmälningar på intressanta lägenheter. Var ligger Studeum och hur kommer jag dit/därifrån? Adressen är antingen Kompassgatan 40 eller Lilla Varvsgatan 6, Västra hamnen. Från Studeum är det nära till hållplats för buss 2. Med cykel tar det ca tio minuter till Universitetsholmen, femton till centrum och tjugo till Möllevången.

13 Södra Förstadsgatan Södra Förstadsgatan ägs och drivs av Malmö Kommunala Bostadsbolag (MKB). Södra Förstadsgatan brukade vara vanliga hyresrätter. Dessa fasas nu successivt ut och blir studentbostäder. Södra Förstadsgatan började omvandlas till studentboende MKB har en speciell urvalspolicy för studenter. Denna innebär att studenter vid Malmö högskola och vid KY-utbildning i Malmö har förtur före andra studenter. Mer om urvalspolicyn finns på För att behålla din lägenhet krävs att du uppfyller studiekraven. Hur ser det ut med lägenheter på Södra Förstadsgatan? Det finns 34 stycken lägenheter på Södra Förstadsgatan. Lägenheterna är på mellan 29 och 49 m 2, alla är 1:or. Varje lägenhet har eget badrum och kök. Hyrorna ligger på kr/mån. Hyran betalas på tio månader, el är inkluderat. Vad finns det mer för kul på Södra Förstadsgatan? Bredband via MKB Net (anslutningsavgift 495 kr för studenter). Efter anslutning ges möjlighet att ansluta sig till ett flertal olika bredbandsoperatörer, kostnad för detta varierar. För att titta på TV krävs en box, denna hyrs av MKB. Box + grundpaket kostar 175 kr/mån. Det går att få i princip hur många kanaler som helst om så önskas och givetvis kostar det därefter. Södra Förstadsgatan ligger nära köpcentret Mobilia med större mataffär, systembolag och ett antal butiker. Hur fixar jag lägenhet på Södra Förstadsgatan? Lediga lägenheter publiceras på Boplats Syd ( där du kan göra intresseanmälningar på intressanta lägenheter. Var ligger Södra Förstadsgatan och hur kommer jag dit/ därifrån? Södra Förstadsgatan ligger på Södra Förstadsgatan 132, Dalaplan. Södra Förstadsgatan ligger ett stenkast från Södervärn, som är en riktig bussmetropol. Därifrån går buss 1, 2, 3, 6, 7, 8, 34, 35, 84 samt en mängd regionbussar. Även Flygbussarna stannar vid Södervärn. Med cykel tar det ca femton minuter till Universitetsholmen, centrum når du på tio och på Möllevången är du på fem.

14 Södra sommarstaden Södra sommarstaden ägs av Stadsfastigheter, som är en del av Malmö stad, men drivs av MKB. Södra sommarstaden var tidigare en del av Universitetssjukhuset Malmö allmänna sjukhus (UMAS). MKB har en speciell urvalspolicy för studenter. Denna innebär att studenter vid Malmö högskola och vid KY-utbildning i Malmö har förtur före andra studenter. Mer om urvalspolicyn finns på För att behålla din lägenhet krävs att du uppfyller studiekraven. Hur ser det ut med lägenheter på Södra sommarstaden? Det finns 144 stycken lägenheter. Lägenheterna är mellan 24 och 53 m 2 och det finns 118 stycken 1:or och 26 stycken 2:or. Alla lägenheter har eget badrum och kök. Hyrorna ligger på kr/mån. Hyran betalas på tio månader och el ingår. Vad finns det mer för kul på Södra sommarstaden? Bredband via MKB Net (anslutningsavgift 495 kr för studenter). Efter anslutning ges möjlighet att ansluta sig till ett flertal olika bredbandsoperatörer, kostnad för detta varierar. SVT 1, SVT 2 och TV4 är basutbud för TV och ingår hyran. Södra Sommarstaden ligger nära köpcentret Mobilia med större mataffär, systembolag och ett antal butiker. Hur fixar jag lägenhet på Södra sommarstaden? Lediga lägenheter publiceras på Boplats Syd ( där du kan göra intresseanmälningar på intressanta lägenheter. Var ligger Södra sommarstaden och hur kommer jag dit/ därifrån? Adressen är Cronquists gata 10, Dalaplan/Borgmästaregården. Precis bredvid Södra sommarstaden ligger en hållplats för buss 2 och 7 samt en hållplats för buss 6. En femminuterspromenad tar dig till en hållplats för buss 3 och en tiominuterspromenad tar dig till Södervärn, en av Malmös största bussmetropoler. Med cykel tar det ca femton minuter till Universitetsholmen, tio till centrum och endast fem till Möllevången.

15 U tbildningscentr um Altona Hur ser det ut med lägenheter på Altona? Det kommer att finnas ca åtta stycken rum på Altona. Rummen är mellan 9 och 15 m2. Varje hyresgäst delar toalett och dusch med en annan person. OBS! Altona tar endast emot kvinnliga hyresgäster. Altona förvaltas av Stiftelsen Ateneum. Tidigare var Altona familjehus. Mer information finns på na.org Hyran ligger på 5000 kr/mån och betalas på tolv månader. Ingår i hyran gör helpension, el, vissa hushållsnära tjänster, samt tillgång till gemensamma lokaler. Vad finns det mer för kul på Altona? Det finns endast möjlighet till internetuppkoppling i studierummet, inte i de enskilda rummen. TV ingår, men ska användas med måtta och alltid i samråd med studenthemmets ledning. Altona vill skapa en familjär och akademiskt stimulerande miljö samt uppmuntra till personlig utvecklig och socialt engagemang. Därför erbjuds utbildning i form av föredrag och kurser m.m. av olika slag samt möjlighet att medverka i diverse sociala projekt. För att komma i fråga för ett studentrum på Altona förväntas studenterna bidra till att Altonas mål kan förverkligas och i viss mån delta i de aktiviteter som ordnas på Altona. Altona ligger precis mitt i centrum och det är gångavstånd till mängder av butiker, nöjes- och friskvårdsinrättningar och dylikt. Hur fixar jag lägenhet på Altona? Skicka ett mejl till info@utbildningscentrumaltona.org så får du tillbaka en anmälningsblankett. Den fyller du sedan i och skickar in och har du tur kallas du till personlig intervju. En förutsättning för att få bo på Altona är att man accepterar och förbinder sig till att följa de regler som finns för studenthemmet. Reglerna meddelas vid den personliga intervjun. Var ligger Altona och hur kommer jag dit/därifrån? Adressen är Södra Promenaden 61, i centrum av Malmö. Sidan senast ändrad 2010 Altona ligger bara en liten bit från Malmö centralstation, dit alla tåg och stadsbussar och en hel del regionbussar går till och från. Med cykel tar det ca fem minuter till Universitetsholmen och ca tio till Möllevången. Du är redan i centrum om du utgår från Altona.

16 Vendelsfrid Vendelsfrid studentbostäder ägs och drivs av Axcon AB. Vendelsfrid är en k-märkt byggnad från 50-talet. Tidigare var Vendelsfrid en centralfastighet med exempelvis tvättstuga och samlingslokal för hela Lorensborg. Hur ser det ut med lägenheter i Vendelsfrid? Det finns 44 stycken lägenheter. Lägenheterna är mellan ca 17 och ca 60 m 2. De flesta är 1:or, men det finns även lägenheter med flera sovrum, speciellt anpassade för studenter med barn. Alla lägenheter har eget badrum och kök. Hyrorna ligger på kr/mån. Hyran betalas på tolv månader och kostnader för el tillkommer. Vad finns det mer för kul i Vendelsfrid? Kabel-TV och ett lokalt nätverk ingår i hyran. Varje lägenhet är utrustad med egen tvättmaskin och torktumlare. Granne med Vendelsfrid ligger Malmö Stadion, där bland annat Malmö FF spelar sina hemmamatcher. En annan granne är Pildammsparken, en av Malmös största parker med flera motionsspår. I fastigheten finns även en pizzeria. Hur fixar jag lägenhet i Vendelsfrid? Vendelsfrid är relativt nytt och inflyttning började i april Du kan lämna en intresseanmälning genom att skicka ett mejl till vendelfrid@axcon.com Var ligger Vendelsfrid och hur kommer jag dit/därifrån? Adressen är Dammfrivägen 61, Lorensborg. Bara ett par minuters promenad från Vendelsfrid ligger John Ericssons väg, där buss 1, 3 och 5 stannar. Med cykel tar det ca tjugo minuter till Universitetsholmen, femton till centrum och tio till Möllevången.

17 Västra Varvsgatan Västra Varvsgatan är inget boende vikt specifikt åt studenter, även om det i princip uteslutande bor studenter där. Huset är dock byggt för studenter och målgruppen är helt klart studenter. Någon kontroll av huruvida de som söker, flyttar in eller bor där är studenter förekommer emellertid ej. Västra Varvsgatan ägs och drivs av Heimstaden. Om du bor på Västra Varvsgatan är du granne med Turning Torso. Hur ser det ut med lägenheter på Västra Varvsgatan? Det finns 62 stycken lägenheter. Lägenheterna är mellan 24 och 47 m 2. Majoriteten är 1:or, men det finns även 2:or. Samtliga lägenheter har eget kök och badrum. Hyrorna ligger på kr/mån och betalas på tolv månader. El och kabel-tv ingår i hyresbeloppet. Vad finns det mer för kul på Västra Varvsgatan? Bredband kan tecknas via Comhem. Hur fixar jag lägenhet på Västra Varvsgatan? Alla Heimstadens lägenheter söks via hemsidan, Det går antingen att göra en specifik intresseanmälan på en ledig lägenhet eller en generell intresseanmälan där man bredare beskriver vilken sorts lägenhet man vill ha. Sidan senast ändrad Var ligger Västra Varvsgatan och hur kommer jag dit/ därifrån? Adressen är Västra Varvsgatan 24, Västra hamnen. Från Västra Varvsgatan är det nära till hållplats för buss 2. Med cykel tar det ca tio minuter till Universitetsholmen, femton till centrum och tjugo till Möllevången.

18 Xantippa Xantippa ägs och drivs av Malmö Kommunala Bostadsbolag (MKB). Xantippa var för längesedan MKB:s huvudkontor, men har varit studentboende sedan MKB har en speciell urvalspolicy för studenter. Denna innebär att studenter vid Malmö högskola och vid KY-utbildning i Malmö har förtur före andra studenter. Mer om urvalspolicyn finns på För att behålla din lägenhet krävs att du uppfyller studiekraven. Hur ser det ut med lägenheter på Xantippa? Det finns 36 stycken lägenheter på Xantippa. Lägenheterna är på mellan 20 och 40 m 2. Det finns 32 1:or, dessa har delat kök, men egen WC/dusch. De finns även fyra små 2:or, dessa är etagelägenheter med eget kök och WC/dusch. Hyrorna ligger på kr/mån. Hyran betalas på tio månader, el är inkluderat. Vad finns det mer för kul på Xantippa? Bredband via MKB Net (anslutningsavgift 495 kr för studenter). Efter anslutning ges möjlighet att ansluta sig till ett flertal olika bredbandsoperatörer, kostnad för detta varierar. För att titta på TV krävs en box, denna hyrs av MKB. Box + grundpaket kostar 175 kr/mån. Det går att få i princip hur många kanaler som helst om så önskas och givetvis kostar det därefter. Hur fixar jag lägenhet på Xantippa? Lediga lägenheter publiceras på Boplats Syd ( där du kan göra intresseanmälningar på intressanta lägenheter. Var ligger Xantippa och hur kommer jag dit/därifrån? Adressen till Xantippa är Västra Rönneholmsvägen 43A, Slottsstaden. Nära Xantippa ligger en hållplats för buss 5. Med cykel tar det ca tio minuter till Universitetsholmen och Möllevången, centrala Malmö når du på fem minuter.

19 Övrigt Självklart är inte dessa ca bostäder de enda alternativen för studenter vid Malmö högskola. Här följer några allmänna tips för anskaffning av bostad i Malmö samt några andra ställen där du kan leta efter bostad. Allmänna tips och råd * Kan du bo tillfälligt hos någon så gör det. Tyvärr är månadsskiftet augusti/september det allra tuffaste att få lägenhet på på hela året, men sedan brukar det lugna ner sig en aning och för de flesta löser det sig faktiskt med bostad inom den första månaden. * Du kanske inte måste bo centralt direkt? I områden som Holma, Krocksbäck och Lindängen brukar det vara lite lättare att få tag på bostad. Visst, det kanske inte är mitt i stan, men det är kanske bättre än att vara bostadslös? * Rosengård är inte ett så hemskt område som det målas upp som i medierna. Dessutom ligger det rätt nära stan. * Du kanske inte måste bo själv? Många privatpersoner hyr ut rum i hus och större lägenheter. Vid hyrning av rum brukar det vara ett plus om du är djur- och rökfri. * Har du tillräckliga ekonomiska medel kanske det kan vara intressant att köpa en lägenhet? Var hittar jag fler lägenheter? * På Blocket.se annonserar både privatpersoner och en del företag om lediga lägenheter. * På Malmö högskolas anslagstavla brukar det finnas en del lägenheter och rum till uthyrning. Du hittar den på mah.se -> Student -> Anslagstavla. * Runt Möllevången sitter det ibland annonser där kollektiv söker efter nya medlemmar. * Sydsvenskan har bostadssidor på sydsvenskan.se och i den tryckta tidningen finns en hel bostadsbilaga varje söndag. * Kolla även in karen.mah.se för nyheter. Tipsa oss! Vet du någon mer som hyr ut till studenter i Malmöområdet? Vet du något mer bra ställe där lägenheter annonseras? Tveka inte att tipsa oss genom ditt studentombud. Tack!

Studentkåren Malmös studentbostadsguide

Studentkåren Malmös studentbostadsguide Studentkåren Malmös studentbostadsguide Bakgrund Många har idag stora svårigheter med att hitta en bostad i Malmö. Bland de som har det allra svårast är studenter, som många gånger är unga, har obetydliga

Läs mer

Studentkåren Malmös studentbostadsguide

Studentkåren Malmös studentbostadsguide Studentkåren Malmös studentbostadsguide Bakgrund Många har idag stora svårigheter med att hitta en bostad i Malmö. Bland de som har det allra svårast är studenter, som många gånger är unga, har obetydliga

Läs mer

BOSTADSGUIDE ATT BO SOM STUDENT I MALMÖ. FÖR MER INFORMATION www.mah.se/bostad

BOSTADSGUIDE ATT BO SOM STUDENT I MALMÖ. FÖR MER INFORMATION www.mah.se/bostad BOSTADSGUIDE ATT BO SOM STUDENT I MALMÖ FÖR MER INFORMATION www.mah.se/bostad Vi på Studentcentrum erbjuder stöd inom olika områden både för dig som funderar på att börja studera och för dig som redan

Läs mer

bostadsguide /// Att bo som student i Malmö

bostadsguide /// Att bo som student i Malmö bostadsguide /// Att bo som student i Malmö Bostadsguide 1 INNEHÅLL Välkommen till Malmö! 3 Söka bostad i Malmö 4 Boplats Syd 4 SÅ HÄR FUNKAR BOPLATS SYD 5 ALEXANDRA 8 ALTONA 9 Celsiusgården 10 Dalaplan

Läs mer

BOSTADSGUIDE ATT BO SOM STUDENT I MALMÖ. Bostadsguide 1

BOSTADSGUIDE ATT BO SOM STUDENT I MALMÖ. Bostadsguide 1 BOSTADSGUIDE ATT BO SOM STUDENT I MALMÖ Bostadsguide 1 INNEHÅLL VÄLKOMMEN TILL MALMÖ! 3 SÖKA BOSTAD I MALMÖ 4 BOPLATS SYD 4 SÅ HÄR FUNKAR BOPLATS SYD 5 ALEXANDRA 8 ALTONA 9 CELSIUSGÅRDEN 10 DALAPLAN 11

Läs mer

För mer information. www.mah.se/bostad www.mah.se/housing. www.facebook.com/malmohogskola. 24 Bostadsguide. Bostadsguide 1

För mer information. www.mah.se/bostad www.mah.se/housing. www.facebook.com/malmohogskola. 24 Bostadsguide. Bostadsguide 1 bostadsguide Att bo som student i Malmö För mer information www.mah.se/bostad www.mah.se/housing Hemsidan uppdateras regelbundet med nyheter och information om kommande aktiviteter. Du kan även besöka

Läs mer

Boplats Syd Juni 2011 FÖR DIG SOM SÖKER STUDENTBOENDE

Boplats Syd Juni 2011 FÖR DIG SOM SÖKER STUDENTBOENDE Juni 2011 FÖR DIG SOM SÖKER STUDENTBOENDE VÄLKOMMEN TILL MALMÖ Sveriges tredje största stad med 300 000 invånare. 48% av Malmös befolkning är under 35 år. Här möts människor från 174 länder. Öresundsregionen

Läs mer

Boplats Syd i siffror 2014 Sida 1 av 11

Boplats Syd i siffror 2014 Sida 1 av 11 Boplats Syd i siffror 2014 Sida 1 av 11 Förmedlade lägenheter 2014 2013 2012 Antal förmedlade lägenheter totalt 4365 3443 3154 Antal förmedlade lägenheter i Malmö 3767 3293 3146 Antal förmedlade lägenheter

Läs mer

Bo på Alnarp - ett levande campus

Bo på Alnarp - ett levande campus Bo på Alnarp - ett levande campus Bostadsansvarig har hand om 220 boende inom Campus Alnarp samt i Lommas och Burlövs kommuner. Bostadskö Man kan ställa sig i bostadskö från den 15 april samma år som man

Läs mer

TRYGGHETSBOENDE PÅ LINDGÅRDEN. Erland Skagerö Kontaktperson. Presentation av lägenheter

TRYGGHETSBOENDE PÅ LINDGÅRDEN. Erland Skagerö Kontaktperson. Presentation av lägenheter Nu är det dags att fundera på om du vill bo i vårt nya trygghetsboende på Lindgården. Ta del av vårt erbjudande i detta prospekt och återkom om du har några frågor. TRYGGHETSBOENDE Erland Skagerö Kontaktperson

Läs mer

Segeparksgatan 11. Malmö, Norr, Segevång

Segeparksgatan 11. Malmö, Norr, Segevång Segeparksgatan 11 Malmö, Norr, Segevång Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till

Läs mer

Bennets väg 17D. Malmö, Öster, Törnrosen

Bennets väg 17D. Malmö, Öster, Törnrosen Bennets väg 17D Malmö, Öster, Törnrosen Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till

Läs mer

Linnégatan 71A. Malmö, Väster, Annetorp

Linnégatan 71A. Malmö, Väster, Annetorp Linnégatan 71A Malmö, Väster, Annetorp Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till stadens

Läs mer

Smedjekullsgatan 28 B

Smedjekullsgatan 28 B Smedjekullsgatan 28 B Malmö, Kirseberg, Rostorp På ett strategiskt läge, ett stenkast från Värnhemstorget och natursköna Beijers park ges ett utmärkt tillfälle att förvärva denna kvadratsmarta tvåa med

Läs mer

Södra Promenaden 3. Malmö, Norr, Gamla Staden

Södra Promenaden 3. Malmö, Norr, Gamla Staden Södra Promenaden 3 Malmö, Norr, Gamla Staden 1 Beskrivning Denna lägenhet uthyres med KORTTIDSKONTRAKT. Detta pga en kommande ombyggnad i fastigheten. Värd Stena Fastigheter Tecknar du kontrakt på lägenheten,

Läs mer

Högerudsgatan 18D. Malmö, Väster, Gamla Limhamn

Högerudsgatan 18D. Malmö, Väster, Gamla Limhamn Högerudsgatan 18D Malmö, Väster, Gamla Limhamn Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka

Läs mer

TRYGGHETSBOENDE PÅ LINDGÅRDEN. Erland Skagerö Kontaktperson. Presentation av lägenheter

TRYGGHETSBOENDE PÅ LINDGÅRDEN. Erland Skagerö Kontaktperson. Presentation av lägenheter Nu är det dags att fundera på om du vill bo i vårt nya trygghetsboende på Lindgården. Ta del av vårt erbjudande i detta prospekt och återkom om du har några frågor. TRYGGHETSBOENDE Erland Skagerö Kontaktperson

Läs mer

KVARTERET FORSBACKEN NATURSKÖNT LÄGE VID VASSARA ÄLV

KVARTERET FORSBACKEN NATURSKÖNT LÄGE VID VASSARA ÄLV INFLYTTNING 2018 2019 KVARTERET FORSBACKEN NATURSKÖNT LÄGE VID VASSARA ÄLV I KVARTERET FORSBACKEN BOR DU I VÄLPLANERADE LÄGENHETER I ETT ATTRAKTIVT BOSTADSOMRÅDE PÅ GÅNGAVSTÅND FRÅN GÄLLIVARE CENTRUM.

Läs mer

Hårds väg 2C. Malmö, Öster, Törnrosen

Hårds väg 2C. Malmö, Öster, Törnrosen Hårds väg 2C Malmö, Öster, Törnrosen Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till stadens

Läs mer

Rabygatan 77A. Malmö, Väster, Gamla Limhamn

Rabygatan 77A. Malmö, Väster, Gamla Limhamn Rabygatan 77A Malmö, Väster, Gamla Limhamn Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till

Läs mer

Segeparksgatan 9A. Malmö, Norr, Segevång

Segeparksgatan 9A. Malmö, Norr, Segevång Segeparksgatan 9A Malmö, Norr, Segevång Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till

Läs mer

Kronetorpsgatan 42B. Malmö, Norr, Segevång

Kronetorpsgatan 42B. Malmö, Norr, Segevång Kronetorpsgatan 42B Malmö, Norr, Segevång Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till

Läs mer

Högerudsgatan 18C. Malmö, Väster, Gamla Limhamn

Högerudsgatan 18C. Malmö, Väster, Gamla Limhamn Högerudsgatan 18C Malmö, Väster, Gamla Limhamn Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka

Läs mer

Bennets väg 6A. Malmö, Öster, Törnrosen

Bennets väg 6A. Malmö, Öster, Törnrosen Bennets väg 6A Malmö, Öster, Törnrosen Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till stadens

Läs mer

tudentbostäder n Luleå n Piteå n Skellefteå n Kiruna

tudentbostäder n Luleå n Piteå n Skellefteå n Kiruna tudentbostäder n Luleå n Piteå n Skellefteå n Kiruna Bo bra när du pluggar vid Luleå tekniska universitet Luleå tekniska universitet finns på 4 orter, Luleå, Piteå, Skellefteå och Kiruna. På alla orter

Läs mer

Lista med hyresvärdar som anmält att de har rum/lägenhet att hyra ut. En del hyresvärdar har även stallplats att hyra ut.

Lista med hyresvärdar som anmält att de har rum/lägenhet att hyra ut. En del hyresvärdar har även stallplats att hyra ut. Lista med hyresvärdar som anmält att de har rum/lägenhet att hyra ut. En del hyresvärdar har även stallplats att hyra ut. Uppgifterna är baserade på vad hyresvärden själv lämnat och Flyinge AB ansvarar

Läs mer

Östra Fäladsgatan 4A. Malmö, Norr, Segevång

Östra Fäladsgatan 4A. Malmö, Norr, Segevång Östra Fäladsgatan 4A Malmö, Norr, Segevång Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till

Läs mer

Hyresförhandlingarna för Hus 3 på Pennygången är klara

Hyresförhandlingarna för Hus 3 på Pennygången är klara 10 okt 2014 Hyresförhandlingarna för Hus 3 på Pennygången är klara Förhandlingarna kring hyran i Hus 3, Pennygången 33 47, efter renoveringen är klara. Hyresgästföreningen och Stena Fastigheter Göteborg

Läs mer

Boende Hösten 2013. Vid frågor, kontakta: Maria Lundbom. Maria.lundbom@lysekil.se

Boende Hösten 2013. Vid frågor, kontakta: Maria Lundbom. Maria.lundbom@lysekil.se Boende Hösten 2013 Vid frågor, kontakta: Maria Lundbom 0705 455688 Maria.lundbom@lysekil.se Boendelista 2013/2014 Lasarettsgatan 10 möblerat rum med pentry i källaren på Lasarettsgatan 10 Lysekil. Marielle

Läs mer

Bangatan 9F. Malmö, Innerstaden, Möllevången

Bangatan 9F. Malmö, Innerstaden, Möllevången Bangatan 9F Malmö, Innerstaden, Möllevången 1 Beskrivning Hyresinformation I hyran ingår värme, vatten och kabel-tv. Tv : ComHem. Bredband: förberedelse finns för ComHem & Lan via Bredbandsbolaget, eget

Läs mer

GRANNE MED RÖRSJÖPARKEN SMARTAKONTOR.NU

GRANNE MED RÖRSJÖPARKEN SMARTAKONTOR.NU Malmö C Caroli City Drottningtorget Göteborg/ Stockholm Entré Lilla torg Stortorget Rörsjöparken Värnhemstorget Köpenhamn Gustav Adolfs torg St Pauli kyrka St Pauli kyrkogård Triangeln 954 GRANNE MED RÖRSJÖPARKEN

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Mellankullagatan 10 C Kommun Hässleholm Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Område Hässleholm/Väster Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Mellankullagatan 10 C Kommun Hässleholm Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Område Hässleholm/Väster Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Hässleholm Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Område Hässleholm/Väster Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt läge nära centrum med ca 10 min promenad till tågstationen.

Läs mer

Hårds väg 12C. Malmö, Öster, Törnrosen

Hårds väg 12C. Malmö, Öster, Törnrosen Hårds väg 12C Malmö, Öster, Törnrosen Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till stadens

Läs mer

Djäknegatan 16 plan 5, 778 kvm. Malmö

Djäknegatan 16 plan 5, 778 kvm. Malmö Djäknegatan 16 plan 5, 778 kvm Malmö Diligentia: fastigheter som gör skillnad Vi är fastighetsbolaget som tillåter oss själva att ha en samhällsförbättrande strävan. En strävan att få bidra till mer inspirerande

Läs mer

Boende höstterminen 2018

Boende höstterminen 2018 2018-06-01 Sid 1/7 Boende höstterminen 2018 Vid frågor, kontakta: Maria Lundbom 0705 455 688 Maria.lundbom@lysekil.se Gullmarsgymnasiet, Campus Väst Tel: 0523-61 35 00 receptionen.campusvast@lysekil.se

Läs mer

Gullmarsgymnasiet - boendelista

Gullmarsgymnasiet - boendelista Gullmarsgymnasiet - boendelista Skolan har inget eget studentboende men förmedlar kontakt till privata hyresvärdar samt Lysekilsbostäder. Privata hyresvärdar kontaktar och skriver ni kontrakt med själva.

Läs mer

John Ericssons väg 85C. Malmö, Innerstaden, Dammfri

John Ericssons väg 85C. Malmö, Innerstaden, Dammfri John Ericssons väg 85C Malmö, Innerstaden, Dammfri Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka

Läs mer

Baltzarsgatan 25. Malmö 41 kvm

Baltzarsgatan 25. Malmö 41 kvm Baltzarsgatan 25 Malmö 41 kvm Diligentia: Fastigheter som gör skillnad. Diligentia är en av Sveriges största fastighetsägare. Beståndet utgörs av ett balanserat innehav av kontorsfastigheter, köpcentrum,

Läs mer

Passar en till två elever. Två rum och kök, fullt möblerad, tv, dusch tillgång till tvättstuga. Balkong med utsikt.

Passar en till två elever. Två rum och kök, fullt möblerad, tv, dusch tillgång till tvättstuga. Balkong med utsikt. Boenden HT-11 Västra Kronbergsgatan 21 1 rum och kök, dusch och toalett. Marianne Sandling: 0523-13768 Stengatan 8 Passar en till två elever. Två rum och kök, fullt möblerad, tv, dusch tillgång till tvättstuga.

Läs mer

Boende Hösten 2013. Vid frågor, kontakta: Maria Lundbom. Maria.lundbom@lysekil.se

Boende Hösten 2013. Vid frågor, kontakta: Maria Lundbom. Maria.lundbom@lysekil.se Boende Hösten 2013 Vid frågor, kontakta: Maria Lundbom 0705 455688 Maria.lundbom@lysekil.se Boendelista 2013/2014 Landsvägsgatan 93 Fristående stuga. Fräscht mindre boende med duschrum,pentry med trinettkök.

Läs mer

BRIGGEN 4. hyreslägenheter, Malmö FAKTABLAD. Briggen 4 lägenheter, Västra Hamnen, Malmö. T o r n a h e m

BRIGGEN 4. hyreslägenheter, Malmö FAKTABLAD. Briggen 4 lägenheter, Västra Hamnen, Malmö. T o r n a h e m BRIGGEN 4 hyreslägenheter, Malmö FAKTABLAD Västra Kanalgatan 1 211 41 Malmö telefon: 040-12 64 00 BESKRIVNING Fastighets AB Riggenhus bygger 37 lägenheter i det nya bostadsområdet Fullriggaren i Västra

Läs mer

Segeparksgatan 12A. Malmö, Norr, Segevång

Segeparksgatan 12A. Malmö, Norr, Segevång Segeparksgatan 12A Malmö, Norr, Segevång Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till

Läs mer

Gasverksgatan 11. Malmö, Norr, Gamla Staden

Gasverksgatan 11. Malmö, Norr, Gamla Staden Gasverksgatan 11 Malmö, Norr, Gamla Staden 1 Beskrivning Denna lägenhet uthyres med korttidskontrakt. Detta pga en kommande ombyggnad i fastigheten. Värd Stena Fastigheter Tecknar du kontrakt på lägenheten,

Läs mer

Har du planerat ditt seniorboende?

Har du planerat ditt seniorboende? Har du planerat ditt seniorboende? 1 2 Skaffa köplats i god tid Många äldre har svårt att hitta ny lägenhet. Det beror nästan alltid på för kort kötid. Genomsnittlig kötid för seniorboenden på Boplats

Läs mer

Har du planerat ditt seniorboende?

Har du planerat ditt seniorboende? Har du planerat ditt seniorboende? Seniorboende/ Trygghetsboende Skaffa köplats i god tid Många äldre har svårt att hitta ny lägenhet. Det beror nästan alltid på för kort kötid. Genomsnittlig kötid för

Läs mer

16 NYA LÄGENHETER PÅ JÄGAROMRÅDET 2 NYBYGGDA HUS VACKERT BELÄGNA I ATTRAKTIVT OMRÅDE. LÄGENHETERNA HAR BALKONG OCH CARPORT.

16 NYA LÄGENHETER PÅ JÄGAROMRÅDET 2 NYBYGGDA HUS VACKERT BELÄGNA I ATTRAKTIVT OMRÅDE. LÄGENHETERNA HAR BALKONG OCH CARPORT. 16 NYA LÄGENHETER PÅ JÄGAROMRÅDET 2 NYBYGGDA HUS VACKERT BELÄGNA I ATTRAKTIVT OMRÅDE. LÄGENHETERNA HAR BALKONG OCH CARPORT. 2 ETT NYTT BOSTADSOMRÅDE I KIRUNA Det gamla regementsområdet har förvandlats

Läs mer

Stapelbäddsgatan 10. Malmö, Norr, Västra Hamnen

Stapelbäddsgatan 10. Malmö, Norr, Västra Hamnen Stapelbäddsgatan 10 Malmö, Norr, Västra Hamnen Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka

Läs mer

Hammarbacksvägen 85. Malmö, Söder, Oxie Kyrkby

Hammarbacksvägen 85. Malmö, Söder, Oxie Kyrkby Hammarbacksvägen 85 Malmö, Söder, Oxie Kyrkby Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka

Läs mer

Till dig som bor på Vasagatan 9

Till dig som bor på Vasagatan 9 Juni 2012 Till dig som bor på Vasagatan 9 Snart är det dags att bygga om huset på Vasagatan 9. Sedan årsskiftet har vi genom nyhetsbrev informerat dig och dina grannar om planerna och hur de kommer att

Läs mer

Välkomna till Gullmarsgymnasiet.

Välkomna till Gullmarsgymnasiet. 2015-08-211 Sid 1/6 Välkomna till Gullmarsgymnasiet. Skolan har inget studentboende utan elever bor på två olika sätt. Skolan förmedlar kontakt mellan privata hyresvärdar samt Lysekilsbostäder. Elever

Läs mer

16 NYA LÄGENHETER PÅ JÄGAROMRÅDET

16 NYA LÄGENHETER PÅ JÄGAROMRÅDET 16 NYA LÄGENHETER PÅ JÄGAROMRÅDET 2 NYBYGGDA HUS VACKERT BELÄGNA I ATTRAKTIVT OMRÅDE. LÄGENHETERNA HAR BALKONG OCH CARPORT. 2 Nya lägenheter på Jägarområdet ETT NYTT BOSTADSOMRÅDE I KIRUNA Det gamla regementsområdet

Läs mer

Bellevuevägen 27A. Malmö, Innerstaden, Mellanheden

Bellevuevägen 27A. Malmö, Innerstaden, Mellanheden Bellevuevägen 27A Malmö, Innerstaden, Mellanheden Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka

Läs mer

Bonusboende För ett enklare liv

Bonusboende För ett enklare liv Bonusboende För ett enklare liv Kom hem till lite extra trygghet och gemenskap Oavsett var i livet du befinner dig vill vi att du ska känna hemlängtan. Våra bonusboenden erbjuder både det och den där extra

Läs mer

Baltzarsgatan 25. Malmö 58 kvm

Baltzarsgatan 25. Malmö 58 kvm Baltzarsgatan 25 Malmö 58 kvm Diligentia: Fastigheter som gör skillnad. Diligentia är en av Sveriges största fastighetsägare. Beståndet utgörs av ett balanserat innehav av kontorsfastigheter, köpcentrum,

Läs mer

Gasverksgatan 11. Malmö, Norr, Gamla Staden

Gasverksgatan 11. Malmö, Norr, Gamla Staden Gasverksgatan 11 Malmö, Norr, Gamla Staden 1 Beskrivning Denna lägenhet uthyres med korttidskontrakt. Detta pga en kommande ombyggnad i fastigheten. Värd Stena Fastigheter Tecknar du kontrakt på lägenheten,

Läs mer

BOENDE FÖR ÄLDRE TRYGGHETSBOENDE I MJÖLBY KOMMUN

BOENDE FÖR ÄLDRE TRYGGHETSBOENDE I MJÖLBY KOMMUN BOENDE FÖR ÄLDRE TRYGGHETSBOENDE I MJÖLBY KOMMUN EN TRYGGARE BOENDEFORM FÖR ÄLDRE En lägenhet i ett trygghetsboende passar dig som känner att du vill ha ett bekvämt och mer tillgängligt boende. Bor du

Läs mer

Skeppsgatan 1B. Malmö, Norr, Västra Hamnen

Skeppsgatan 1B. Malmö, Norr, Västra Hamnen Skeppsgatan 1B Malmö, Norr, Västra Hamnen Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till

Läs mer

Teknikergatan 13. Malmö, Väster, Gröndal (Södertorpsgården)

Teknikergatan 13. Malmö, Väster, Gröndal (Södertorpsgården) Teknikergatan 13 Malmö, Väster, Gröndal (Södertorpsgården) Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt

Läs mer

30 NYA LÄGENHETER PÅ GLACIÄREN

30 NYA LÄGENHETER PÅ GLACIÄREN 30 NYA ÄENHETER PÅ ACIÄREN 30 NYBYDA ÄENHETER MED EEN INÅN OCH BAON. 2 Nya lägenheter på laciären BARNVÄNIT OMRÅDE laciären ligger på bostadsområdet ombolo i iruna. De nybyggda husen har nyproduktionsstandard

Läs mer

Östra Förstadsgatan 7A. Malmö, Norr, Slussen

Östra Förstadsgatan 7A. Malmö, Norr, Slussen Östra Förstadsgatan 7A Malmö, Norr, Slussen 1 Beskrivning Hyresinformation I hyran ingår värme, vatten och kabel-tv. Fastigheten Fastigheten är belägen vid Schougens bro och Slussplan. Gång- eller cykelavstånd

Läs mer

INFLYTTNING SOMMAREN 2018

INFLYTTNING SOMMAREN 2018 INFLYTTNING SOMMAREN 2018 40 NYA LÄGENHETER I KOSKULLSKULLE VI BYGGER TRIVSAMMA BOSTADHUS I TRÄ I KOSKULLEKULLE. SAMMANLAGT SKAPAS 40 NYPRODUCERADE LÄGENHETER I ETT VÄXANDE SAMHÄLLE MED NÄRHET TILL JOBB,

Läs mer

SVAMPEN. Längbrogatan/Dalbygatan Bofakta

SVAMPEN. Längbrogatan/Dalbygatan Bofakta SVAMPEN Längbrogatan/Dalbygatan Bofakta Nära till allt! När du hyr vid Svampen har du nära till allt. Beläget alldeles nedanför det välkända vattentornet Svampen men ändå på promenadavstånd till vacker

Läs mer

Lugnet. Ett tryggt boende för dig över 70 år

Lugnet. Ett tryggt boende för dig över 70 år Lugnet Ett tryggt boende för dig över 70 år Intresserad? Bostäderna kommer att erbjudas till dig som står i Östersundshems bostadskö. Din tid i bostadskön kan bli avgörande för om du får den lägenhet du

Läs mer

Boende höstterminen 2019

Boende höstterminen 2019 2019-05-03-03 Sid 1/6 Boende höstterminen 2019 Vid frågor, kontakta: Maria Lundbom 0705 455 688 Maria.lundbom@lysekil.se Gullmarsgymnasiet, Campus Väst Tel: 0523-61 35 00 receptionen.campusvast@lysekil.se

Läs mer

Hitta din hyresrätt i Arvika.

Hitta din hyresrätt i Arvika. Hitta din hyresrätt i Arvika. Plats för nöjda hyresgäster Söker du nytt boende? Vill du bo större eller mindre? Eller kanske mer centralt? Hos oss finns alternativen, oavsett om du letar efter din första

Läs mer

Lilla Varvsgatan 24, lgh 209. Malmö, Norr, Västra Hamnen

Lilla Varvsgatan 24, lgh 209. Malmö, Norr, Västra Hamnen Lilla Varvsgatan 24, lgh 209 Malmö, Norr, Västra Hamnen Hauschild+siegel är arkitekter, byggherrar och hyresvärdar. Vi är med och skapar den täta, gröna staden där människor kan leva kvalitativt och klimatsmart.

Läs mer

Eriksfältsgatan 71B. Malmö, Söder, Nydala

Eriksfältsgatan 71B. Malmö, Söder, Nydala Eriksfältsgatan 71B Malmö, Söder, Nydala Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till

Läs mer

Eriksfältsgatan 71B. Malmö, Söder, Nydala

Eriksfältsgatan 71B. Malmö, Söder, Nydala Eriksfältsgatan 71B Malmö, Söder, Nydala Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till

Läs mer

Trygghetsboendet Stallmästaren

Trygghetsboendet Stallmästaren Sök idag! Hyresrätter på Remonthagen BILDEXEMPEL Trygghetsboendet Stallmästaren Är du 65 år eller äldre och vill bo tillsammans med andra seniorer som också är för pigga för äldreboende? Då är det centrala

Läs mer

SKATTEGÅRDEN TRIVSAM NÄRHET FÖR ALLA I CENTRALA BOLLEBYGD. Det lilla bostadsföretaget med det stora hjärtat. Besöksadress: Ballebovägen 4

SKATTEGÅRDEN TRIVSAM NÄRHET FÖR ALLA I CENTRALA BOLLEBYGD. Det lilla bostadsföretaget med det stora hjärtat. Besöksadress: Ballebovägen 4 SKATTEGÅRDEN TRIVSAM NÄRHET FÖR ALLA I CENTRALA BOLLEBYGD Det lilla bostadsföretaget med det stora hjärtat Besöksadress: Ballebovägen 4 bygger 58 nya lägenheter påe-post: info@bollebo.se Hemsida: www.bollebo.se

Läs mer

Rörsjögatan 18. Malmö, Norr, Gamla Staden

Rörsjögatan 18. Malmö, Norr, Gamla Staden Rörsjögatan 18 Malmö, Norr, Gamla Staden 1 Beskrivning KORTTIDSKONTRAKT! Denna lägenhet uthyres med korttidskontrakt. Detta pga en kommande ombyggnad i fastigheten. Tecknar du kontrakt på lägenheten, så

Läs mer

Studentliv och skejthäng nära havet STAPELBÄDDEN STUDENT VÄSTRA HAMNEN

Studentliv och skejthäng nära havet STAPELBÄDDEN STUDENT VÄSTRA HAMNEN Studentliv och skejthäng nära havet STAPELBÄDDEN STUDENT VÄSTRA HAMNEN Nära vågskvalp, skejtpark och stadens puls! Stapelbädden Student är ett socialt boende nära det glittrande sundet med härliga havsbad,

Läs mer

Bo med Fastighets AB Balder i Nynäshamn

Bo med Fastighets AB Balder i Nynäshamn Bo med Fastighets AB Balder i Nynäshamn Arkitektritade hus på bästa adress I kvarteret Loket i Nynäshamn växer ett attraktivt bostadsområde fram. Nära natur, havsbad och bara ett stenkast från pendeltågssstationen

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Annebergsgatan 2 B Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 81.5 m² Område Borgmästergården Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Annebergsgatan 2 B Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 81.5 m² Område Borgmästergården Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 81.5 m² Område Borgmästergården Tillträde tidigast " Enligt överenskommelse Lugnt område där man kan känna sig trygg. Både skola och affär finns

Läs mer

Gruppbostad. - VAD ÄR DET? - Lättläst. Östra Göinge kommun www.ostragoinge.se

Gruppbostad. - VAD ÄR DET? - Lättläst. Östra Göinge kommun www.ostragoinge.se Gruppbostad - VAD ÄR DET? - Lättläst Vad är en gruppbostad? Här får du information om vad en gruppbostad är och hur det kan fungera att bo i en gruppbostad. Här får du veta vilka rättigheter och skyldigheter

Läs mer

Bennets väg 31. Malmö, Öster, Örtagården

Bennets väg 31. Malmö, Öster, Örtagården Bennets väg 31 Malmö, Öster, Örtagården Rosengård Fastighets AB har 1660 lägenheter på Törnrosen och Örtagård i Malmö och är Rosengårds största hyresvärd. 1 Beskrivning Örtagården har vuxit fram som en

Läs mer

TRYGGHETSBOENDE I MJÖLBY KOMMUN - ETT BEKVÄMT BOENDE FÖR KOMMUNENS SENIORER

TRYGGHETSBOENDE I MJÖLBY KOMMUN - ETT BEKVÄMT BOENDE FÖR KOMMUNENS SENIORER TRYGGHETSBOENDE I MJÖLBY KOMMUN - ETT BEKVÄMT BOENDE FÖR KOMMUNENS SENIORER AUGUSTI 2019 TRYGGHETSBOENDE HYRESRÄTT MED DET LILLA EXTRA En lägenhet i ett trygghetsboende passar dig som känner att du vill

Läs mer

Servicebostad. -VAD ÄR DET? -Lättläst. Östra Göinge kommun www.ostragoinge

Servicebostad. -VAD ÄR DET? -Lättläst. Östra Göinge kommun www.ostragoinge Servicebostad -VAD ÄR DET? -Lättläst Vad är en servicebostad? Här får du information om vad en servicebostad är och hur det kan fungera att bo i en servicebostad. Här får du veta vilka rättigheter och

Läs mer

Ett nytt bostadsområde med det lilla extra som gör boendet till ett nöje!

Ett nytt bostadsområde med det lilla extra som gör boendet till ett nöje! Södervallen - Ett nytt bostadsområde med det lilla extra som gör boendet till ett nöje! Södervallen på Trandared är AB Bostäders senaste nyproduktion. Här bygger vi 42 lägenheter i ett helt nytt bostadsområde

Läs mer

Kallvatten ingår också i hyran. Varmvatten och hushållsel debiteras separat.

Kallvatten ingår också i hyran. Varmvatten och hushållsel debiteras separat. Bagar Målarvägen Bro Inflyttning i våra nya hus på Bagarvägen och Målarvägen närmar sig och det är nu möjligt att boka sitt intresse för en lägenhet. För att se lediga lägenheter och få mer information

Läs mer

Strandgatan 1, lgh Malmö, Väster, Limhamns hamnområde

Strandgatan 1, lgh Malmö, Väster, Limhamns hamnområde Strandgatan 1, lgh 1702 Malmö, Väster, Limhamns hamnområde 1 Beskrivning Hyresinformation: Lägenheten hyrs ut i befintligt skick. I hyran ingår värme, kallvatten och kabel-tv. Kostnad för varmvatten tillkommer

Läs mer

Servicebostad - VAD ÄR DET? Östra Göinge kommun www.ostragoinge.se

Servicebostad - VAD ÄR DET? Östra Göinge kommun www.ostragoinge.se Servicebostad - VAD ÄR DET? Vad är en servicebostad? Här får du information om vad en servicebostad är och hur det kan fungera att bo i en servicebostad. Här får du veta vilka rättigheter och skyldigheter

Läs mer

Vilka kan bo kvar på Pennygången efter renoveringen? Rapport från Nätverket Pennygångens framtid

Vilka kan bo kvar på Pennygången efter renoveringen? Rapport från Nätverket Pennygångens framtid Vilka kan bo kvar på Pennygången efter renoveringen? Rapport från Nätverket Pennygångens framtid s. 1 Inledning Under våren 2012 har många hyresgäster på Pennygången i olika sammanhang uttryckt stor oro

Läs mer

Gruppbostad - VAD ÄR DET? Östra Göinge kommun www.ostragoinge.se

Gruppbostad - VAD ÄR DET? Östra Göinge kommun www.ostragoinge.se Gruppbostad - VAD ÄR DET? Vad är en gruppbostad? Här får du information om vad en gruppbostad är och hur det kan fungera att bo i en gruppbostad. Här får du veta vilka rättigheter och skyldigheter som

Läs mer

Läkarvillan. 16 st. lägenheter i Hunnebostrand

Läkarvillan. 16 st. lägenheter i Hunnebostrand Läkarvillan 16 st. lägenheter i Hunnebostrand Sotenäsbostäders Trygghetsboende +70 i Hunnebostrand Om Sotenäsbostäder Sotenäsbostäder är ett av Sotenäs kommun helägt allmännyttigt bostadsbolag. Sotenäsbostäder

Läs mer

15-01-17. hem ETT. sammanställning workshop#1 kulturhuset Delta, Skärhamn

15-01-17. hem ETT. sammanställning workshop#1 kulturhuset Delta, Skärhamn 15-01-17 hem ETT sammanställning workshop#1 kulturhuset Delta, Skärhamn innehåll Workshop#1: Organisering & innehåll Sammanfattning av workshopen Diskussion/slutsatser 3 4-6 7 Organisering & innehåll Workshop

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

Trygghetsboendet Stallmästaren

Trygghetsboendet Stallmästaren Inflytt hösten 019 Trygghetsboendet Stallmästaren Är du 65 år eller äldre och vill bo tillsammans med andra seniorer som också är för pigga för äldreboende? Då är det centrala och naturnära trygghetsboendet

Läs mer

Boendelista HT 2014. Vid frågor, kontakta: Maria Lundbom 0705 455688 Maria.lundbom@lysekil.se

Boendelista HT 2014. Vid frågor, kontakta: Maria Lundbom 0705 455688 Maria.lundbom@lysekil.se Boendelista HT 2014 Vid frågor, kontakta: Maria Lundbom 0705 455688 Maria.lundbom@lysekil.se Välkomna till Gullmarsgymnasiet. Skolan har inget studentboende utan elever bor på två olika sätt. Skolan förmedlar

Läs mer

bekvämare K v K i l e n

bekvämare K v K i l e n K v K i l e n K v K i l e n Seniorbostäder i kvarteret Kilen Seniorbostäder i kvarteret Kilen S l o t t S g ata n 4 2 S l o t t S g ata n 4 2 Byt Byt till till något bekvämare Vi bygger moderna och bekväma

Läs mer

Bangatan 5A. Malmö, Innerstaden, Möllevången

Bangatan 5A. Malmö, Innerstaden, Möllevången Bangatan 5A Malmö, Innerstaden, Möllevången 1 Beskrivning Fantastiskt tillfälle att få flytta in i en lägenhet som är helrenoverad till modern standard enligt Stenas Plusstandard koncept! I ovan bildspel

Läs mer

Boplats Syd i siffror 2018

Boplats Syd i siffror 2018 Förmedlade lägenheter 2018 2017 2016 Antal förmedlade lägenheter totalt 6 695 5 939 5 338 varav Malmö 4 882 4 752 4 436 Helsingborg 1 093 673 399 Trelleborg 196 232 157 Vellinge 159 16 - Lomma 143 26 34

Läs mer

Boplats Syd i siffror 2018

Boplats Syd i siffror 2018 Förmedlade lägenheter 2018 2017 2016 Antal förmedlade lägenheter totalt 6 695 5 939 5 338 varav Malmö 4 882 4 752 4 436 Helsingborg 1 093 673 399 Trelleborg 196 232 157 Vellinge 159 16 - Lomma 143 26 34

Läs mer

Terapivägen 14 B. Terapivägen 14 B. www.hemverket.se - Sida 1 av 13

Terapivägen 14 B. Terapivägen 14 B. www.hemverket.se - Sida 1 av 13 Län Stockholm Gatuadress Kommun Huddinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 85 m² Område Flemingsberg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Barnvänligt och lugnt område. Bra kommunikationer med Pendeltåg

Läs mer

Rörsjögatan 10. Malmö, Norr, Gamla Staden

Rörsjögatan 10. Malmö, Norr, Gamla Staden Rörsjögatan 10 Malmö, Norr, Gamla Staden 1 Beskrivning Denna lägenhet uthyres med korttidskontrakt. Detta pga en kommande ombyggnad i fastigheten. Tecknar du kontrakt på lägenheten, så bibehålls nuvarande

Läs mer

Fregattgatan 26. Malmö, Norr, Västra Hamnen

Fregattgatan 26. Malmö, Norr, Västra Hamnen Fregattgatan 26 Malmö, Norr, Västra Hamnen Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till

Läs mer

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Anmäl ditt Hyllie Allé intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Välkommen till Hyllie I Hyllie skapas en ny levande stadsdel med färgstark arkitektur, spännande torg och all slags service. Samtidigt finns

Läs mer

BOENDE FÖR ÄLDRE TRYGGHETSBOENDE I MJÖLBY KOMMUN

BOENDE FÖR ÄLDRE TRYGGHETSBOENDE I MJÖLBY KOMMUN BOENDE FÖR ÄLDRE TRYGGHETSBOENDE I MJÖLBY KOMMUN EN TRYGGARE BOENDEFORM FÖR ÄLDRE En lägenhet i ett trygghetsboende passar dig som känner att du vill ha ett bekvämt och mer tillgängligt boende. Bor du

Läs mer

Västra Kattarpsvägen 6D, lgh 850. Malmö, Öster, Persborg

Västra Kattarpsvägen 6D, lgh 850. Malmö, Öster, Persborg Västra Kattarpsvägen 6D, lgh 850 Malmö, Öster, Persborg Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt

Läs mer

slussplan malmö 69 centralt belägna bostadsrätter vid slussplan

slussplan malmö 69 centralt belägna bostadsrätter vid slussplan slussplan malmö 69 centralt belägna bostadsrätter vid slussplan Huset vid Slussplan har ett magnifikt läge med närhet till både vatten och storstad. Boendet ligger precis intill kanalen som ramar in centrala

Läs mer