Kåseberga. Fiskeläge

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Kåseberga. Fiskeläge"

Transkript

1 Kåseberga Fiskeläge

2 På fiskeläget i Kåseberga, vid åsens yttersta utpost mot havet. Dramatisk kustlinje. Blommande backafall mot skummande hav. En omslutande himmel och oändlig horisont. En närmast magisk stämning av tidlöshet. I de lugna och intima delarna av lejet, dit turisterna sällan hittar, ligger husen hopkrupna intill varandra nedanför kullen, skyddade från vindarna. Läget är svårslaget vad gäller närhet till havet. Upp till backkrönet på minuten, och där breder hav och horisont ut sig inför blicken. Blott ett stenkast från morgondoppet!

3 Den röda tegellängan ligger i de lite hemliga kvarteren bland kullarna - ett stenkast från havet!

4 Längan skriver sin historia från slutet av 1800-talet och har bara haft ett fåtal ägare under sin livstid. Den tegelklädda huskroppen är stram och enkel. Proportionerna klassiska. Fiskelägets avskalade själ är avspeglad i det robusta och outsirade. Det enkla är det sköna i just den här miljön där huset hör hemma! Innergårdens ymniga blomrabatt mjukar upp känslan så fort man rundat hörnet. Blommorna trivs i det skyddade läget mellan sol och vägg. Och den rymliga trädgårdsdelen bortom huset har massor av plats om du har ännu större trädgårdsdrömmar!

5 Fiskarlängans yttre må lura besökaren men så fort man stiger över tröskeln avslöjas en annan sanning. Här bor någon med fininställd känsla för både trivsamhet och livsstilsboende! Stora, ljusa rum. Smart planlösning. Väl tilltagna umgängesytor. Modernt, men på ett sätt som bejakar både öga och själ Några steg innanför dörren avslöjas ett mjukt, modernt anslag!

6 Arkitektens smultronställe! Här finns en stor omsorg om material, färg och form. Att mannen i familjen är arkitekt är säkerligen en anledning till husets väldisponerade rum och varsamt genomförda upprustning, men stämningen skvallrar om att det finns en helhetstanke som paret skapat tillsammans. Köksinredningen och de möbler och ting som ger liv i huset är noggrant valda. Det generösa utrymme som givits till husets kök berättar att detta är en boning för livsnjutare - som gärna ägnar tid åt matlagning! Arbetsytorna är väl tilltagna och ändå är det inte fråga om ett gigantiskt kök, nej, snarare är det bara riktigt genomtänkt och välplanerat... Mörka, mjuka golvbrädor för barfotaliv...

7 Känslan är genuin och i alla stycken genomarbetad. Mörkbetsade, massiva trägolv. Snickerier målade med linoljefärg. Ett ursprungligt innertak har tagits fram på nytt. Köket är platsbyggt av arkitekten själv och har anpassats med vackra trädetaljer. Badrummet renoverades helt för bara ett par år sedan. Det som till stora delar tidigare var råvind har inretts till trivsamma sovrum. En hel familj får plats i huset, och köket och den mycket trivsamma matsalsdelen är naturliga samlingsplatser för många!

8 Färgskalan i huset är genomgående ljus. Den milda, grågröna linoljefärgen binder samman stämningen från ytterdörr till kök, från trappan upp till ovanvåningen till golvet där uppe. Sovrummet på gaveln är tämligen orört med sin blommigt somriga tapet precis som det ska vara på ett sommarställe!

9 De öppna ytorna skapar många rum att trivas i på egen hand eller med goda vänner. När man önskar finns hamnens folkmyller nära. Det finns både fiskrökeri, restaurang, surdegsbageri och kiosk så man behöver varken svälta eller bege sig långväga för en bit mat! Samhället är osedvanligt levande året om, ifall du vill njuta bekvämt av huset även under andra tider än sommaren. Familjen har då och då hyrt ut huset, och många är de gäster som gärna återkommer, så förutsättningarna är utmärkta om du skulle vilja fortsätta med det! Detta är ett hus för samvaro med stora som små, nära och kära. Köket är tillsammans med matplatsen favoritplatsen att samla familj och vänner på. Ett trivsamt rum där det är mysigt att kura ihop sig och samtala

10 Kåseberga fiskeläge har en rik historia. Kvarteren bär namn efter de olika fiskarsläkternas båtar. Namn som Atlantic. Pinero. Orkanen. Diana. Belos. Och den gamla tegellängan har bland ortsborna alltid benämnts som huset där Esters döttrar bor! Husägarna berättar om historiken. I Kåseberga fanns i huvudsak tre familjer som bodde och ägde hus. Esters familj var en av dem. När vi köpte huset var det Esters döttrar som lämnade över ett hem fyllt av historia, däribland vackra trasmattor som flitigt vävts i underbara färger. Flera av dessa pryder idag golven både på nedervåningen och på ovanvåningen.

11 Trasmattor och linoljemålade golv. Huset har en tämligen vidsträckt trädgård för att vara på ett fiskeläge. Häckar av bok och syren kantar mot allmänningen och skapar ett fint insynsskydd. På entrésidan finns en gammal, färgsprakande rabatt som förändras genom årstiderna. I vårtid sticker krokus, tulpaner och påskliljor upp ur jorden, drivna av ljuset och den inre kompassen. Sedan tar floxen, lupinerna, rosorna och stockrosorna över till långt in på sensommaren. Den rejäla gräsmattan längre in kan utnyttjas till sommarens alla nöjen, och skulle du vilja finns här gott om plats att skapa dina alldeles egna miljöer!

12 På den stensatta sittplatsen närmast huset badar man i sol tills sent på eftermiddagen. Och på uteplatsen på gräsmattan har man sol långt in på kvällen, med doften från lavendelrabatten och alla fjärilar som sällskap!

13 Vindens lätta sälta. Vågornas mjuka dyningar. Måsarnas skri. Doften av nystekt sill. Middagsklirret genom fiskelägets öppna fönster. Stillheten och ron. Gränderna huset ligger bland hör till de lugna delarna av fiskeläget, så man kan dra sig tillbaka från turiststråkens brus vid hamnen närhelst man vill vara ifred

14 Svenska Turistföreningens årsskrift 1919, Bortom vägarna Ett besök vid Kåseberga Fiskeläge, av Theodor Tufvesson Långt borta från vägarna, alldeles undangömt mellan åsarna, som här korsa slätten, ligger Kåseberga gamla leje. Sällan eller aldrig hittar någon borta ifrån hit ner och de flesta har väl knappast heller någon aning om dess existens. Men stället förtjänar visst och sant att besökas dess skönhet är något av det mest säregna Skåne har. Man kan skratta åt det nu! Men så var det då långt innan kustvägen mellan Ystad och Simrishamn byggdes och stadsborna upptäckte det Tufvesson såg. Nämligen att landskapets och fiskelägets särart är av närmast unikt slag. Med tiden har turistströmmarna ökat och fascinationen för det mytomspunna Ale stenar högst upp på åsen vuxit också bland utrikes besökare. Det är Skandinaviens bäst bevarade och näst största skeppssättning, och uppfördes för år sedan. Ännu har ingen kunnat ge ett fullständigt svar på frågan om vad den egentligen hade för syfte.

15 Några rader om skeppssättningen ur författaren Tomas Löfströms alltid läsvärda bok På Österlen : Den står högst uppe på strandbrinken, som här är högre än någon annanstans på Österlen. Det är en ås, nästan en högplatå, som skjuter ut i en udde mot havet. Och kring foten av Kåsehuvud brusar vågorna och slår, som vore hela Österlen ett skepp på väg ut över Östersjön. Här blåser vinden fritt igenom Ales stora stenskepp på väg med våldsam kraft mot tidens horisont. Livligheten i hamnen känns långt borta när man står uppe på kullen vid Ale stenar. En känsla av uråldrig tystnad omger platsen och ändå ligger fiskeläget alldeles nedanför backen! Österlen har något unikt att erbjuda den som söker en annorlunda plats på jorden. Avstånden är små och försumbara. Kontinenten är närmare än du tror. Du kan ana den tvärs över vattnet...

16

17 Siffror & kalla fakta: Byggnadstyp: Skånelänga med inrett vindsplan. Golv: Mörkbetsade massiva trägolv på bv, målade trägolv på ov. Byggnadsår/renoveringsår: Uppförd ca 1880 Renoverad mellan åren Uppvärmning: Äldre elpanna till vattenburet system via radiatorer. Nyare luft/luft värmepump. Storlek: Bostad 97 kvm (65+32). Vatten & avlopp: Kommunalt. Konstruktion: Ursprungligen traditionell skånsk grund, urgrävd och gjuten med lecakulor och betong på 60-talet. Grundmur av natursten. Stomme av lersten/tegel med tegelfasad. Bjälklag av trä, tak av plåt. Nytt trägolv, lagt flytande på underlag av ej diffusionstätt material. Merparten av ov. isolerad med erforderlig luftspalt.dubbelkopplade fönster. Självdragsventilation. Inredning & utrustning: Nytt kök med stommar från IKEA samt handgjorda snickerier och bänkskivor i ek. Spis, fläkt, spishäll, ugn, diskmaskin och kyl/ frys. Porslinsho. Badrum med toa, handfat och dusch. Tvättmaskin i grovkök, ej inkopplad men vatten och avlopp framdraget. Övrigt: El från år 2013 med jordfelsbrytare. Pris: :- eller bästa bud. Fastighetsbeteckning: Ystad Riddarsätet 4 Borrmästervägen 7, Löderup Areal: 345 kvm Taxeringsvärde: :- varav byggnad :- Taxeringskod: 220 helårsbostad Pantbrev: 2 st om totalt :- Försäkring: Länsförsäkringar Servitut: Inga kända Objektsbeskrivningen grundar sig på av säljaren lämnade uppgifter och iakttagelser gjorda på fastigheten. Uppvik & döttrar uppmanar dig som spekulant/köpare att noggrant undersöka fastigheten i enlighet med JB 4:19 Besök: Östra Vemmerlöv, Kyrkvägen Postgång: Eljaröd 155, Sankt Olof kivik@uppvik.nu

18 Ystad Riddarsätet 4 Borrmästervägen Löderup Text, foto & layout: Lasse Mangs Layout: Lotta Nordstedt Tack också till säljarna för bilder!

19 Faktablad för fastighetsmäklare - Budgivning Till innehållet Faktablad för fastighetsmäklare - Budgivning Bra för fastighetsmäklare att veta om Budgivning Mäklarens skyldigheter enligt fastighetsmäklarlagen En fastighetsmäklare är skyldig att upprätta en förteckning över budgivningen med uppgifter om spekulanters namn, kontaktuppgift (adress, e-postadress eller telefonnummer) samt bud med tidpunkt för när budet lämnades och uppgift om eventuella villkor om t.ex. lån eller besiktning. Om bud lämnas genom ombud är det tillräckligt att anteckna ombudets namn. Mäklaren ska överlämna förteckningen till säljaren och köparen när uppdraget slutförts. Om uppdraget slutförts utan att någon försäljning skett (t.ex. vid uppsägning av uppdragsavtalet) ska mäklaren överlämna förteckningen till uppdragsgivaren. Mäklarens information om budgivningen Mäklaren ska ge alla spekulanter tydlig information om hur en eventuell budgivning kommer att gå till och hur bud bör lämnas. Mäklaren ska också informera om eventuella krav eller önskemål från säljaren för försäljningen. Mäklarens skyldighet att vidarebefordra bud och meddelanden En mäklare ska redovisa alla spekulanter som visat intresse för att köpa objektet till uppdragsgivaren. Informationen ska omfatta alla bud och andra meddelanden från spekulanterna. Detta gäller även om buden inte lämnats på det sätt som bestämts. Mäklarens skyldighet att vidarebefordra bud och meddelanden gäller till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av både säljaren och köparen. Det är enbart säljaren som kan bedöma om ett bud är intressant eller inte. Mäklaren får dock ge säljaren sakliga råd i valet mellan olika spekulanter. Krav på tydlighet vid budgivningen Det är säljaren som bestämmer till vem objektet ska säljas en mäklare kan därför inte lova en spekulant att denne ska få köpa. Det är säljaren som bestämmer när objektet ska säljas en mäklare kan därför inte lova en spekulant ytterligare tid för att lägga nya bud. Det är säljaren som bestämmer till vilket pris objektet ska säljas en mäklare får därför inte avbryta pågående marknadsföring utan säljarens samtycke. Fejkade bud och vilseledande marknadsföring Mäklaren ska ta tydligt avstånd från att medverka till s.k. fejkade bud. Det förekommer att mäklare får frågor om förfaranden som riskerar att vilseleda spekulanter om budgivningen eller annat som gäller förmedlingen. Mäklaren bör då upplysa om vad som följer av kravet på god fastighetsmäklarsed. Fastighetsmäklarinspektionens rekommendation Inför kontraktskrivningen bör mäklaren vara tydlig i sin information om skriftlighetskravet vid köp av fastighet och bostadsrätt. Mäklaren bör framhålla att köpet är bindande först då både köpare och säljare undertecknat köpekontraktet. I samband med att överenskommelse om tid för kontraktskrivning träffas kan det finnas anledning att påminna om mäklarens skyldighet att vidarebefordra alla bud till säljaren. Fastighetsmäklarinspektionen är den statliga myndighet som registrerar fastighetsmäklare och har tillsyn över dessa samt informerar om god fastighetsmäklarsed. Myndigheten ger ut faktablad som du hittar under rubrikerna Fastighetsmäklare, Student, Konsument och Press. Faktabladen kan beställas hos Fastighetsmäklarinspektionen eller hämtas på myndighetens webbplats. POSTADRESS Box 17174, Stockholm BESÖKSADRESS Sankt Paulsgatan 6 TELEFON VX TELEFAX E-POST registrator@fmi.se WEBBPLATS

20 Vår filosofi är ganska enkel. Vi säljer hus vi själva skulle vilja bo i. Det är ett privilegium. Vi älskar hus. Vi älskar människor. Vi älskar Skåne i både öst och väst. Varje dag strävar vi efter att utvecklas. Varje dag blandar vi passion för hus och människor med kunskap och erfarenhet av husaffärer. Vi tror på sambanden mellan lust och lönsamhet. Känsla och kunskap. Arbetsglädje och avkastning. Det man tycker är roligt och stimulerande gör man bra. Därför vill vi inte ha fler hus än att vi orkar arbeta engagerat och passionerat med dem alla. Det innebär inte att vi kategoriskt ratar en viss sorts hus. Hus av sten. Hus av korsvirke. Hus av tegel. Hus för liten peng och större. Det lilla renoveringsobjektet i skogsbrynet kan vara lika spännande som den kringbyggda gården på slätten eller längan i fiskeläget VI SÄLJER HUS VI SJÄLVA SKULLE VILJA BO I. VID HAVET. PÅ LANDET. PÅ ÖSTERLEN & VÄSTERLEN. Men, det ska erkännas - udda hus finner lättast vägen till våra hjärtan! Det handlar kanske ytterst om livskvalitet. Att uppleva livskvalitet är när vi lyckas vara närvarande i stunden. Att uppfyllas av ögonblicket. En försiktig förhoppning är att vi på något sätt ska kunna hjälpa Dig att förhöja Din livskvalitet. Och vill gärna se och höra hur din husdröm ser ut... Åtminstone vill vi gärna vara Dina rådgivare och stigfinnare. Dina vägvisare och budbärare. Oavsett om Du vill köpa. Eller sälja! Lasse Mangs Text, foto & layout VÄSTERLEN & ÖSTERLEN Ingrid Fredriksson Mäklarassistent & handgjorda ritningar VÄSTERLEN & ÖSTERLEN Elisabeth Wretsell VD/fastighetsmäklare Uppvik VÄSTERLEN Foto & layout elisabeth@uppvik.nu Lotta Nordstedt VD/fastighetsmäklare Uppvik ÖSTERLEN Formgivare, foto & layout lotta@uppvik.nu Andreas Johansson Kontorschef Uppvik ÖSTERLEN Foto & layout kivik@uppvik.nu Gabrielle Malmberg Senior partner/ fastighetsmäklare Text, foto & layout

Strax öster om den mysiga lilla byn Hammenhög ligger Rävåkra. När man tar av på den lilla ringlande grusvägen slås man av hur stor himlen är.

Strax öster om den mysiga lilla byn Hammenhög ligger Rävåkra. När man tar av på den lilla ringlande grusvägen slås man av hur stor himlen är. R ävåkra Strax öster om den mysiga lilla byn Hammenhög ligger Rävåkra. När man tar av på den lilla ringlande grusvägen slås man av hur stor himlen är. Vidsträckthet, öppenhet, ljus. För ljust är huset

Läs mer

Att bygga och bo. Bland knotiga äppelträd och spirande sparris

Att bygga och bo. Bland knotiga äppelträd och spirande sparris Att bygga och bo. Rörums backar Bland knotiga äppelträd och spirande sparris Säljarna berättar: Tanken var att vi skulle bygga vårt drömhus, en modern, vitkalkad skånelänga. Arkitektritningar finns redan

Läs mer

Åhus. Infartsvägen 34

Åhus. Infartsvägen 34 Åhus Infartsvägen 34 Kök med matplats. Stort vardagsrum. Sovrum. Badrum med tvättstuga. Klädkammare. Förråd och garage. Trädgård och uteplatser. Bostadsrätt med plats för umgänge och odling. Som ett eget

Läs mer

Vila. Ro. Tystnad. Landskapet runt och omkring Gyllebosjön är lekfullt kullrigt och liksom bubbligt. Det verkar som om skaparen

Vila. Ro. Tystnad. Landskapet runt och omkring Gyllebosjön är lekfullt kullrigt och liksom bubbligt. Det verkar som om skaparen NÄRA GYLLEBOSJÖN Landskapet runt och omkring Gyllebosjön är lekfullt kullrigt och liksom bubbligt. Det verkar som om skaparen var på lite bushumör dagen då detta område kom till. Vill man på österlen ha

Läs mer

Skånelänga med gäst- & uthus på ljusa slätten. GNALÖV

Skånelänga med gäst- & uthus på ljusa slätten. GNALÖV Skånelänga med gäst- & uthus på ljusa slätten. GNALÖV Ljusa ängar och guldgula åkrar. Vyerna vida över öppet landskap. Levande jordbruksbygd ett litet stycke innanför kusten. Smala vägar slingrar över

Läs mer

Åsgatan 26. www.hemverket.se - Sida 1 av 24

Åsgatan 26. www.hemverket.se - Sida 1 av 24 Län Dalarna Gatuadress Kommun Hedemora Storlek 9 rum (5 sovrum) / 280 m² Område Hedemora Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Rymlig villa med stilfullt rustade ytskikt, högt i tak och vacker utsikt.

Läs mer

Ett gatuhus i ÖSTRA TOMMARP

Ett gatuhus i ÖSTRA TOMMARP Ett gatuhus i ÖSTRA TOMMARP Platsen har varit bebodd i nästan tusen år. I fjärran medeltid var Tumathorp en betydelsefull stad i danska Skåne. Ett ryktbart världsligt och andligt centrum vid Tommarpsån

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Bågängsvägen 4

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Bågängsvägen 4 Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 6 rum (4 sovrum) / 140 m² Område Djupadal Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi har trivts jättebra i huset och det passar perfekt för en barnfamilj.

Läs mer

Övraby. mellan Tomelilla & Ystad

Övraby. mellan Tomelilla & Ystad Övraby mellan Tomelilla & Ystad Den slingrande byvägen är osedvanligt lummig ochgrönskande. Höga häckar och träd ramar in och ger en mjuk karaktär. Höga häckar och träd ramar in och ger en mjuk karaktär.

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Skandiagatan 3

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Skandiagatan 3 Län Skåne Gatuadress Kommun Östra Göinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 94 m² Område Knislinge Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Tomten är kanon, insynsskyddad och lummig på sommaren. Huset är billigt

Läs mer

LISTARUMSÅSEN EN PLATS FÖR LIVET ATT BEBYGGA OCH BEBO.

LISTARUMSÅSEN EN PLATS FÖR LIVET ATT BEBYGGA OCH BEBO. LISTARUMSÅSEN EN PLATS FÖR LIVET ATT BEBYGGA OCH BEBO. Dalgångens frodiga grönska. Vårsådden gror. Körsbärsträden står i blom blott ett kort förtrollat ögonblick... Svalor Lärkor Näktergal...och se så

Läs mer

Nobynäs Ängstugan 1. Nobynäs Ängstugan 1. www.hemverket.se - Sida 1 av 12

Nobynäs Ängstugan 1. Nobynäs Ängstugan 1. www.hemverket.se - Sida 1 av 12 Län Jönköping Gatuadress Kommun Aneby Storlek 4 rum (2 sovrum) / 50 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 12 www.hemverket.se - Sida 2 av 12 Entré Välkommen in i en

Läs mer

Sjörup. Skånelänga nära havet och Abbekås.

Sjörup. Skånelänga nära havet och Abbekås. Sjörup Skånelänga nära havet och Abbekås. Kustvägen mellan Abbekås och Ystad andas sommar. Drömmar. Frihet. Buktens strandlinje böjer sig i en lång, mjuk båge, och vid Mossbystrand ligger vyerna öppna

Läs mer

B U S S J Ö. Lantligt och rofyllt nära Ystad

B U S S J Ö. Lantligt och rofyllt nära Ystad B U S S J Ö Lantligt och rofyllt nära Ystad Ett mjukt och böljande landskap. Ringlande grusvägar och bördiga lapptäcksåkrar. Vida vyer under en väldig himlakupa. Lärkor och tranor som förebådar årstidernas

Läs mer

trönninge halmstad Kyrkvägen 22

trönninge halmstad Kyrkvägen 22 trönninge halmstad Kyrkvägen 22 Trevligt familjeboende med bra gemensamhetsytor. Många mervärden, såsom fräscht uterum och nyrenoverat kök. Härlig trädgård och goda lekytor för barnen. 6 rum & kök, totalt

Läs mer

Öjersjövägen 38F Götaland Kommun Partille Storlek 4 rum (3 sovrum) / 94 m² Område Öjersjö Tillträde tidigast

Öjersjövägen 38F Götaland Kommun Partille Storlek 4 rum (3 sovrum) / 94 m² Område Öjersjö Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Partille Storlek 4 rum (3 sovrum) / 94 m² Område Öjersjö Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Nyrenoverat och välplanerat parhus med lättskött och solig trädgård.

Läs mer

Genomtänkt disposition. Kloka förändringar. Huset som ett vitt ark. Gröna penseldrag.

Genomtänkt disposition. Kloka förändringar. Huset som ett vitt ark. Gröna penseldrag. v i t a b y Genomtänkt disposition. Kloka förändringar. Husets föryngringskur har pågått under drygt tjugo år. Det kan med fördel bebos vid alla tider på året. Och trots tre våningsplan är huset bekvämt

Läs mer

GÅRD - VARA - PRIS: KR ELLER HÖGSTBJUDANDE

GÅRD - VARA - PRIS: KR ELLER HÖGSTBJUDANDE GÅRD - VARA - PRIS: 1 950 000 KR ELLER HÖGSTBJUDANDE Fastighet Fastigheten Vara Lundby 10:7 Adress Mindre Gård SO om Vara Arealer Taxeringsvärde Ekonomi Bostadsbyggnad Södra Lundby Bengt Torstensgården

Läs mer

EDVARDSGÅRDEN Siffror, skisser, kartor

EDVARDSGÅRDEN Siffror, skisser, kartor EDVARDSGÅRDEN Siffror, skisser, kartor Septembersol. Brittsommarvärme. Indiansommar. Gårdens atmosfär för tankarna, åtminstone undertecknads, till den danska gemytliga kroen eller den sortens familjeägda

Läs mer

Län Västernorrland Gatuadress Fridhemsvägen 17 Kommun Kramfors Storlek 4 rum (2 sovrum) / 120 m² Område Limsta Tillträde tidigast

Län Västernorrland Gatuadress Fridhemsvägen 17 Kommun Kramfors Storlek 4 rum (2 sovrum) / 120 m² Område Limsta Tillträde tidigast Län Västernorrland Gatuadress Kommun Kramfors Storlek 4 rum (2 sovrum) / 120 m² Område Limsta Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och barnvänligt område nära centrum i Kramfors. -- Sara Ekwall,

Läs mer

Gårdlösa 1005. Län Skåne Gatuadress Gårdlösa 1005 Kommun Tomelilla Storlek 5 rum (2 sovrum) / 120 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Gårdlösa 1005. Län Skåne Gatuadress Gårdlösa 1005 Kommun Tomelilla Storlek 5 rum (2 sovrum) / 120 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Tomelilla Storlek 5 rum (2 sovrum) / 120 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag fastnade för huset för att det var renoverat till modern standard men hade kvar mycket

Läs mer

Län Blekinge Typ Fritidshus Kommun Karlskrona Storlek 51 m2 Område Sturkö Tillträde tidigast Gatuadress Knarrvägen 12

Län Blekinge Typ Fritidshus Kommun Karlskrona Storlek 51 m2 Område Sturkö Tillträde tidigast Gatuadress Knarrvägen 12 Knarrvägen 12 Län Blekinge Typ Fritidshus Kommun Karlskrona Storlek 51 m2 Område Sturkö Tillträde tidigast Gatuadress Knarrvägen 12 Ert nya sommarställe i Karlskrona skärgård? Härligt sommarställe att

Läs mer

En liten skånegård i vinkel. Omfamnad. Skyddad.

En liten skånegård i vinkel. Omfamnad. Skyddad. ULLSTORPS kyrkby En liten skånegård i vinkel. Omfamnad. Skyddad. Färden går ut på landet. Ingelstads härad, där den goda jorden finns. Där myllan sägs vara bördigare än någon annanstans i världen! Slättlandskapet

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Södra vägen 23 Kommun Hässleholm Storlek 7 rum (5 sovrum) / 133 m² Område Bjärnum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Södra vägen 23 Kommun Hässleholm Storlek 7 rum (5 sovrum) / 133 m² Område Bjärnum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Hässleholm Storlek 7 rum (5 sovrum) / 133 m² Område Bjärnum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Läget är perfekt, ett stenkast från centrum och bara någon minuts promenad

Läs mer

Län Västernorrland Gatuadress Sätravägen 3 Kommun Kramfors Storlek 5 rum (4 sovrum) / 112 m² Område Docksta Tillträde tidigast

Län Västernorrland Gatuadress Sätravägen 3 Kommun Kramfors Storlek 5 rum (4 sovrum) / 112 m² Område Docksta Tillträde tidigast Län Västernorrland Gatuadress Kommun Kramfors Storlek 5 rum (4 sovrum) / 112 m² Område Docksta Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Möjlighet att renovera och få huset precis som du vill! -- Gunnel

Läs mer

Av den anledningen är det ovanligt många svarta hundar med på bilderna. Ha överseende!

Av den anledningen är det ovanligt många svarta hundar med på bilderna. Ha överseende! KILLERÖD Jag känner mig direkt varmt välkommen till huset längst ut på den slingrande grusvägen mot Killeröd. Ägarinnan har jag träffat på en visning i ett hus för någon månad sedan. Hon letar ett större

Läs mer

Län Västernorrland Gatuadress Steinkjervägen 6 Kommun Sollefteå Storlek 7 rum (5 sovrum) / 208 m² Område Prästbordet Tillträde tidigast

Län Västernorrland Gatuadress Steinkjervägen 6 Kommun Sollefteå Storlek 7 rum (5 sovrum) / 208 m² Område Prästbordet Tillträde tidigast Län Västernorrland Gatuadress Kommun Sollefteå Storlek 7 rum (5 sovrum) / 208 m² Område Prästbordet Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Trivsamt hus för stor familj med ytor för umgänge och matlagning

Läs mer

Län Dalarna Gatuadress Furudals Bruk Långbacksvägen 1 Kommun Rättvik Storlek 5 rum (3 sovrum) / 130 m² Område Furudal Tillträde tidigast

Län Dalarna Gatuadress Furudals Bruk Långbacksvägen 1 Kommun Rättvik Storlek 5 rum (3 sovrum) / 130 m² Område Furudal Tillträde tidigast Län Dalarna Gatuadress Furudals Bruk Långbacksvägen 1 Kommun Rättvik Storlek 5 rum (3 sovrum) / 130 m² Område Furudal Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och harmoniskt boende i naturnära

Läs mer

Län Jämtland Gatuadress Bomsund 183 Kommun Ragunda Storlek 6 rum (3 sovrum) / 160 m² Område Bomsund Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Jämtland Gatuadress Bomsund 183 Kommun Ragunda Storlek 6 rum (3 sovrum) / 160 m² Område Bomsund Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Jämtland Gatuadress Kommun Ragunda Storlek 6 rum (3 sovrum) / 160 m² Område Bomsund Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Charmig och mysig by med bra gemenskap. -- Kristina Holmblad, säljare

Läs mer

Gömd för världen, men ändå så nära civilisationen...

Gömd för världen, men ändå så nära civilisationen... A t t u s a Gömd för världen, men ändå så nära civilisationen... Allévägen mellan Fågeltofta och St Olof löper förbi Kronovalls slott, vindlar och svänger, upp och ned, förbi gårdar och längor, stengärdsgårdar

Läs mer

Åkerholmsgatan 2. Allt är nytt med mycket fin sjöutsikt. Huset har en öppen och ljus planlösning. -- B.L.L. Fastigheter AB, säljare.

Åkerholmsgatan 2. Allt är nytt med mycket fin sjöutsikt. Huset har en öppen och ljus planlösning. -- B.L.L. Fastigheter AB, säljare. Län Norrbotten Gatuadress Kommun Luleå Storlek 4 rum (2 sovrum) / 119 m² Område Hällbacken Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Allt är nytt med mycket fin sjöutsikt. Huset har en öppen och ljus

Läs mer

Så här ser en lantlig dröm ut!

Så här ser en lantlig dröm ut! K o m s t a d Komstad, vid Listarumsåsens fot på Österlen. Ett böljande, svepande landskap i gränstrakterna mellan skog och öppen slätt. Ängslyckor, åkrar, skogsdungar, gårdar och småbyar i ett spännande

Läs mer

Norkelsvägen 13. Norkelsvägen 13. www.hemverket.se - Sida 1 av 18

Norkelsvägen 13. Norkelsvägen 13. www.hemverket.se - Sida 1 av 18 Län Skåne Gatuadress Kommun Kristianstad Storlek 5 rum (3 sovrum) / 117 m² Område Vittskövle Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 18 Exteriör Framsidan erbjuder en rejäl

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Stenåldersvägen 44

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Stenåldersvägen 44 Län Skåne Gatuadress Kommun Åstorp Storlek 5 rum (4 sovrum) / 100 m² Område Björnås Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Huset är beläget ett stenkast från Söderåsen med sin vackra och rofyllda

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Göingegatan 6 Kommun Hässleholm Storlek 3 rum (2 sovrum) / 73 m² Område Sösdala Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Göingegatan 6 Kommun Hässleholm Storlek 3 rum (2 sovrum) / 73 m² Område Sösdala Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Hässleholm Storlek 3 rum (2 sovrum) / 73 m² Område Sösdala Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Äldre villakvarter med lugnt område. Trädgård som gränsar till skogsdunge

Läs mer

Tommarp. Gatuhus från sekelskiftet. Skomakarens hus sträcker ut sig.

Tommarp. Gatuhus från sekelskiftet. Skomakarens hus sträcker ut sig. Tommarp Gatuhus från sekelskiftet. Skomakarens hus sträcker ut sig. Gatehuset har stått där i mer än hundra år. Den gamle skomakarens hus sträcker ut sig i sin fulla längd mot gatan. En vitputsad fasad

Läs mer

Län Norrbotten Gatuadress Lärkvägen 18 Kommun Kiruna Storlek 5 rum (3 sovrum) / 126 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Norrbotten Gatuadress Lärkvägen 18 Kommun Kiruna Storlek 5 rum (3 sovrum) / 126 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Norrbotten Gatuadress Kommun Kiruna Storlek 5 rum (3 sovrum) / 126 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Hela huset är renoverat 2012-14 - bara att flytta in! Ljust, fint kök med induktionshäll

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lindövägen 6C

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lindövägen 6C Län Kalmar Gatuadress Kommun Kalmar Storlek 4 rum (3 sovrum) / 140 m² Område Lindö Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Området känns tryggt och bra med närhet till både centrum, skola och grönområden.

Läs mer

NYEHUSEN. Sandskog. Solgass. Havsbrus

NYEHUSEN. Sandskog. Solgass. Havsbrus NYEHUSEN Sandskog. Solgass. Havsbrus Inga måsten. De tar obönhörligen slut i höjd med landsvägen som svänger ner mot Yngsjös milslånga stränder. På sanddynerna, bland sandskogens mjuka tallar och på kullarna

Läs mer

T å g a r p. En gård på slätten.

T å g a r p. En gård på slätten. T å g a r p En gård på slätten. Hur kan en fläck på jorden ens hjärta fånga så, - en spång mot evigheten av några minnen slå... Theodor Tufvesson Tågarps lilla by - små öar av hus mitt ute på slätten.

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Glumslövsvägen 40 D Kommun Landskrona Storlek 4 rum (3 sovrum) / 104 m². Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Glumslövsvägen 40 D Kommun Landskrona Storlek 4 rum (3 sovrum) / 104 m². Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Glumslövsvägen 40 D Kommun Landskrona Storlek 4 rum (3 sovrum) / 104 m² Område " Brohusen/ Norra Borstahusen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Härligt läge med endast 5 minuters

Läs mer

Västra Gatuadress Nya Nordåsvägen 258 Götaland Kommun Lerum Storlek 4 rum (3 sovrum) / 102 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Nya Nordåsvägen 258 Götaland Kommun Lerum Storlek 4 rum (3 sovrum) / 102 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Lerum Storlek 4 rum (3 sovrum) / 102 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En mycket välplanerad och ljus bostad med härlig solig uteplats som utnyttjas flitigt

Läs mer

Tomtmark i Borås. Tomtmark om 10 900 kvm belägen 15 km norr om Borås. Prisidé:180 000 kr. Pris: 180 000 kr

Tomtmark i Borås. Tomtmark om 10 900 kvm belägen 15 km norr om Borås. Prisidé:180 000 kr. Pris: 180 000 kr Tomtmark i Borås BORÅS VRALEN 1:22 Tomtmark om 10 900 kvm belägen 15 km norr om Borås. Prisidé:180 000 kr Pris: 180 000 kr Ansvarig mäklare Henrik Pålsson, LRF Konsult Industrivägen 3 D, 457 31 Tanumshede

Läs mer

Södra Tvillingvägen 8

Södra Tvillingvägen 8 Län Dalarna Gatuadress Kommun Säter Storlek 6 rum (5 sovrum) / 131 m² Område Nämnsbo Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Rymligt boende för stor familj. Billig driftkostnad med bergvärme. -- Josephine

Läs mer

KVERRESTAD. Lantligt & romantiskt

KVERRESTAD. Lantligt & romantiskt KVERRESTAD Lantligt & romantiskt f r i t t. Slingrande vägar genom öppet landskap. Rapsgula fält och gröna åkrar. Långt borta en skimrande horisontlinje. Gårdar och hus utspridda som slumpvis strödda över

Läs mer

Vallmovägen 11. Vallmovägen 11. www.hemverket.se - Sida 1 av 13

Vallmovägen 11. Vallmovägen 11. www.hemverket.se - Sida 1 av 13 Län Blekinge Gatuadress Kommun Karlskrona Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Spjutsbygd Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Området är perfekt när man har småbarn, det är lugnt med trevliga

Läs mer

Västra Gatuadress Dalabäcken 135 Götaland Kommun Ale Storlek 4 rum (3 sovrum) / 120 m² Område Nödinge/Nol Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Dalabäcken 135 Götaland Kommun Ale Storlek 4 rum (3 sovrum) / 120 m² Område Nödinge/Nol Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Ale Storlek 4 rum (3 sovrum) / 120 m² Område Nödinge/Nol Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och ostört läge, med gott om plats för barnfamiljen och/eller

Läs mer

Län Skåne Typ Villa Kommun Lund Storlek 120 m2 Område Dalby Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Allégatan 26

Län Skåne Typ Villa Kommun Lund Storlek 120 m2 Område Dalby Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Allégatan 26 Allégatan 26 Län Skåne Typ Villa Kommun Lund Storlek 120 m2 Område Dalby Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Allégatan 26 Centralt på hörna! Välkommen till ett trivsamt hus placerat på

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lärkvägen 82

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lärkvägen 82 Län Blekinge Gatuadress Kommun Karlshamn Storlek 4 rum (3 sovrum) / 97 m² Område Asarum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mycket trivsamt område och underbart hus. Trädgården är fantastisk när

Läs mer

Östra Tommarp. Skomakaregatan

Östra Tommarp. Skomakaregatan Östra Tommarp Skomakaregatan Ett klassiskt gatehus i bymiljö. Formen och uttrycket har ett tydligt släktskap med mangårdshusen på ståndsmässiga skånska gårdar. Reslig sockel. Vitputsade fasader. Stentrappa

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Ögonblicksgatan 3 Kommun Malmö Storlek 5 rum (3 sovrum) / 119 m² Område Kirseberg - Segevång - Bulltofta. Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Ögonblicksgatan 3 Kommun Malmö Storlek 5 rum (3 sovrum) / 119 m² Område Kirseberg - Segevång - Bulltofta. Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 5 rum (3 sovrum) / 119 m² Område Kirseberg - Segevång - Bulltofta " Tillträde tidigast 2013-06-01 Huset är perfekt med bra planlösning och billiga kostnader. Området

Läs mer

Län Kronoberg Gatuadress Björkvägen 6 Kommun Tingsryd Storlek 6 rum (4 sovrum) / 140 m² Område Urshult Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Kronoberg Gatuadress Björkvägen 6 Kommun Tingsryd Storlek 6 rum (4 sovrum) / 140 m² Område Urshult Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Kronoberg Gatuadress Kommun Tingsryd Storlek 6 rum (4 sovrum) / 140 m² Område Urshult Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Huset passar perfekt för en barnfamilj, det är nära att gå till dagis

Läs mer

I fridfulla kvarter...

I fridfulla kvarter... Hammenhög Ett resligt, klassiskt gatuhus anno 1930. Fridfulla kvarter med liknande hus uppförda vid ungefär samma tid, men alla med egen karaktär. Putsade i gult, grått, vitt. Röda tegelhus, s n. Huskroppen

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Gryttinge 1218 Kommun Svalöv Storlek 2 rum (1 sovrum) / 54 m² Område Gryttinge Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Gryttinge 1218 Kommun Svalöv Storlek 2 rum (1 sovrum) / 54 m² Område Gryttinge Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Svalöv Storlek 2 rum (1 sovrum) / 54 m² Område Gryttinge Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Detta är ett billigt boende med bekvämt köravstånd till både Eslöv och Landskrona.

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Backsvalevägen 2 B

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Backsvalevägen 2 B Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 6 rum (4 sovrum) / 150 m² Område Valdemarsro Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi har byggt huset och för oss har det varit en dröm att vara med under

Läs mer

Västra Gatuadress Ormbunkegatan 16 Götaland Kommun Göteborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 125 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Ormbunkegatan 16 Götaland Kommun Göteborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 125 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 125 m² Tillträde tidigast 2015-11-01 " Huset har bästa läget på gatan, lugn återvändsgata med sparsam trafik. Solhela dagen från

Läs mer

Furuvägen 13. www.hemverket.se - Sida 1 av 16. Lugnt läge med trevlig och solig trädgård. -- Gunnar Ålund, säljare

Furuvägen 13. www.hemverket.se - Sida 1 av 16. Lugnt läge med trevlig och solig trädgård. -- Gunnar Ålund, säljare Län Västernorrland Gatuadress Kommun Sundsvall Storlek 3 rum (2 sovrum) / 87 m² Område Hemanet Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt läge med trevlig och solig trädgård. -- Gunnar Ålund, säljare

Läs mer

Östra Vemmerlöv kyrkby

Östra Vemmerlöv kyrkby Östra Vemmerlöv kyrkby Huset känns modernt - fast ändå fullkomligt tidlöst! Inomhus är stämningen varm och avslappnande. Vitputsade väggar är vilsamt och ljust. Varma golv sköna att gå barfota på. Och

Läs mer

Län Jämtland Gatuadress Gränsgatan 18 Kommun Bräcke Storlek 5 rum (4 sovrum) / 124 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Jämtland Gatuadress Gränsgatan 18 Kommun Bräcke Storlek 5 rum (4 sovrum) / 124 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Jämtland Gatuadress Kommun Bräcke Storlek 5 rum (4 sovrum) / 124 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Huset har ett bra läge och en stor härlig altan! -- Bodil Rooth, säljare www.hemverket.se

Läs mer

Län Jönköping Gatuadress Solhöjdsvägen 3 Kommun Eksjö Storlek 5 rum (4 sovrum) / 110 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Jönköping Gatuadress Solhöjdsvägen 3 Kommun Eksjö Storlek 5 rum (4 sovrum) / 110 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Jönköping Gatuadress Kommun Eksjö Storlek 5 rum (4 sovrum) / 110 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Charmigt hus med stor tomt med möjligheter. 25 minuter från stan och ca 4,5 mil från

Läs mer

Järnvägsgatan 13. Län Jönköping Gatuadress Järnvägsgatan 13 Kommun Värnamo Storlek 6 rum (4 sovrum) / 125 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Järnvägsgatan 13. Län Jönköping Gatuadress Järnvägsgatan 13 Kommun Värnamo Storlek 6 rum (4 sovrum) / 125 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Jönköping Gatuadress Kommun Värnamo Storlek 6 rum (4 sovrum) / 125 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 16 www.hemverket.se - Sida 2 av 16 Entré Entré med plats

Läs mer

Län Kalmar Gatuadress Vällingbyvägen 12 Kommun Hultsfred Storlek 6 rum (4 sovrum) / 103 m² Område Mörlunda Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Kalmar Gatuadress Vällingbyvägen 12 Kommun Hultsfred Storlek 6 rum (4 sovrum) / 103 m² Område Mörlunda Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Kalmar Gatuadress Kommun Hultsfred Storlek 6 rum (4 sovrum) / 103 m² Område Mörlunda Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag har trivts väldigt bra i huset! -- Tommie Johansson, säljare www.hemverket.se

Läs mer

FRÅGELISTA - BILAGA TILL ÖVERLÅTELSEAVTALET Säljare Charlotte Pontén 1/1-del Bissmarksgatan 5, 302 33 Halmstad Bostadstel: 0430-134 83, Mobiltel: 070-570 12 57 E-post: lotta.ponten@icloud.com Beteckning

Läs mer

JORDBRUKS-/SKOGSFASTIGHET - TIDAHOLM - BÄCK - PRIS: 870 000:- ELLER HÖGSTBJ

JORDBRUKS-/SKOGSFASTIGHET - TIDAHOLM - BÄCK - PRIS: 870 000:- ELLER HÖGSTBJ JORDBRUKS-/SKOGSFASTIGHET - TIDAHOLM - BÄCK - PRIS: 870 000:- ELLER HÖGSTBJ Fastighet Fastigheten Tidaholm Bäck 13:2 Adress Jord och skog mellan Falköping -Tidaholm Belägen i Tidaholm kommun och Valstad

Läs mer

Län Jönköping Gatuadress Storgatan 19 Kommun Sävsjö Storlek 5 rum (3 sovrum) / 115 m² Område Rörvik Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Jönköping Gatuadress Storgatan 19 Kommun Sävsjö Storlek 5 rum (3 sovrum) / 115 m² Område Rörvik Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Jönköping Gatuadress Kommun Sävsjö Storlek 5 rum (3 sovrum) / 115 m² Område Rörvik Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som förstorar och låter fler

Läs mer

MATROSSTRÄDDET SKILLINGE

MATROSSTRÄDDET SKILLINGE MATROSSTRÄDDET SKILLINGE Himmel och jord. Hav och land. Öppna fält. Solglitter över silvrigt hav. Vita segel. Hallasten och släta, badvänliga klippor. Grönskande strandängar där betesdjur håller markerna

Läs mer

Smygehamn SYDKUST. SOLKUST.

Smygehamn SYDKUST. SOLKUST. Smygehamn SYDKUST. SOLKUST. Sydkust. Stranden smyger ner i havet, och landet tar slut vid denna vår allra sydligaste utpost. Elementen blir tydliga. Sinnena skärps. Havet, himlen och horisonten. Sanden,

Läs mer

Län Halland Typ Villa Kommun Halmstad Storlek 58 m2 Område Oskarström Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Fredsgatan 5

Län Halland Typ Villa Kommun Halmstad Storlek 58 m2 Område Oskarström Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Fredsgatan 5 Fredsgatan 5 Län Halland Typ Villa Kommun Halmstad Storlek 58 m2 Område Oskarström Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Fredsgatan 5 Charmig villa med stor tomt! Charmig 40-tals villa på

Läs mer

Ligustergränd 13. Västra Gatuadress Ligustergränd 13 Götaland Kommun Ale Storlek 3 rum (2 sovrum) / 84 m² Område Bohus Tillträde tidigast

Ligustergränd 13. Västra Gatuadress Ligustergränd 13 Götaland Kommun Ale Storlek 3 rum (2 sovrum) / 84 m² Område Bohus Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Ale Storlek 3 rum (2 sovrum) / 84 m² Område Bohus Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 13 Mysiga och lugna återvändsgatan Ligustergränd.

Läs mer

TOMT - SKÖTTNING - PRIS: 100 000:- PRISIDÉ

TOMT - SKÖTTNING - PRIS: 100 000:- PRISIDÉ TOMT - SKÖTTNING - PRIS: 100 000:- PRISIDÉ Beskrivning På uppdrag av Falköpings kommun utbjudes fastigheten Falköping Sköttning 7:1 till försäljning. Markområdet utgörs till större delen av betesmark,

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Skandiagatan 3

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Skandiagatan 3 Län Skåne Gatuadress Kommun Östra Göinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 94 m² Område Knislinge Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Tomten är kanon, insynsskyddad och lummig på sommaren. Huset är billigt

Läs mer

EN MODERN KLASSIKER LUND

EN MODERN KLASSIKER LUND EN MODERN KLASSIKER LUND Historia och framtid. Tradition och innovation. Forskning och entreprenörsskap. Anno 1953 i kvarteret invid Stadsparken. Åkerlund & Rausing grundades 1929. Verksamheten bedrevs

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Jeremiasväg 6 Kommun Kristianstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 124 m². Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Jeremiasväg 6 Kommun Kristianstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 124 m². Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Kristianstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 124 m² Område " Gärds Köpinge Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Mycket nära till skola (F-6) och förskola i området. Ån med fiske

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Stationsgatan 12

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Stationsgatan 12 Län Värmland Gatuadress Kommun Grums Storlek 3.0 rum (2 sovrum) / 110 m² Område Segmon Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Fint hus på en återvändsgata

Läs mer

Farstorps-Tågarp 1437

Farstorps-Tågarp 1437 Län Skåne Gatuadress Kommun Hässleholm Storlek 4.0 rum (1 sovrum) / 100 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Det finns två ingångar, den gamla från 1929

Läs mer

Historia och nutid. Vid havet.

Historia och nutid. Vid havet. Historia och nutid. Vid havet. Längan i en tidig korsvirkesskepnad - i en målning från 30-talet BRANTEVIK. Himmel, hav och hallasten Morgonsolen stiger sakta på himlavalvet, låter strålarna leta sig in

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Långgatan 35 Kommun Simrishamn Storlek 6 rum (4 sovrum) / 96 m² Område Skillinge Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Långgatan 35 Kommun Simrishamn Storlek 6 rum (4 sovrum) / 96 m² Område Skillinge Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Simrishamn Storlek 6 rum (4 sovrum) / 96 m² Område Skillinge Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det är ett lättskött och fräscht hus inrett i ljusa färger som passar

Läs mer

...vid skånska sydkusten

...vid skånska sydkusten s k a t e h o l m...vid skånska sydkusten Himlen och horisonten. Stranden och sandhedarna. Dynerna och sänkorna. De öppna hagmarkerna i slänterna ner mot havet. Den ljumma brisen som fyller luften med

Läs mer

Län Jämtland Gatuadress Smultronvägen 2 B Kommun Härjedalen Storlek 5 rum (4 sovrum) / 90 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Jämtland Gatuadress Smultronvägen 2 B Kommun Härjedalen Storlek 5 rum (4 sovrum) / 90 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Jämtland Gatuadress Kommun Härjedalen Storlek 5 rum (4 sovrum) / 90 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Härlig stuga i fantastisk miljö. Närhet till natur, skidåkning, fiske m.m. Stor möjlighet

Läs mer

Lilla Äspet. Lantligt, rustikt & modernt - nära Skåne Tranås

Lilla Äspet. Lantligt, rustikt & modernt - nära Skåne Tranås Lilla Äspet Lantligt, rustikt & modernt - nära Skåne Tranås Det vilar något ursprungligt och evigt över landskapet. Morgondisets mjuka konturer av ett öppet och böljande landskap. Middagsljusets klarhet.

Läs mer

Stutaliden 17. www.hemverket.se - Sida 1 av 6

Stutaliden 17. www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Län Halland Gatuadress Kommun Kungsbacka Storlek 6.0 rum (5 sovrum) / 158 m² Område Palta Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Välskött och välplanerat kedjehus

Läs mer

Frukost vid poolkanten.

Frukost vid poolkanten. Bästekille backar Sju kilometer från havet och Kivik ligger huset i Bästekille Backar. Den lilla grusvägen går spikrakt fram över fälten för att efter ett tag ringla sig in i bokskogen, upp i det kuperade

Läs mer

Risavägen 4G. Län Skåne Gatuadress Risavägen 4G Kommun Lund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 105 m² Område Genarp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Risavägen 4G. Län Skåne Gatuadress Risavägen 4G Kommun Lund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 105 m² Område Genarp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 105 m² Område Genarp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mysigt och lugnt område med lekplats dit barnen kan springa. Ett bekymmersfritt

Läs mer

Län Dalarna Gatuadress Gopshus Bygata 66 Kommun Mora Storlek 5 rum (4 sovrum) / 115 m² Område Gopshus Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Dalarna Gatuadress Gopshus Bygata 66 Kommun Mora Storlek 5 rum (4 sovrum) / 115 m² Område Gopshus Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Dalarna Gatuadress Kommun Mora Storlek 5 rum (4 sovrum) / 115 m² Område Gopshus Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Charmigt timmerhus med åretruntstandard och ca 45 meter till vasaloppsspåret.

Läs mer

Kommun Trollhättan Storlek 6 rum (5 sovrum) / 117 m² Tillträde tidigast

Kommun Trollhättan Storlek 6 rum (5 sovrum) / 117 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Trollhättan Storlek 6 rum (5 sovrum) / 117 m² Tillträde tidigast 2013-05-01 " Allt är i ordning, bara att flytta in. Praktiskt med enplansvilla, med plats för många.

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Per Bings Väg 10 Kommun Hörby Storlek 7 rum (5 sovrum) / 182 m² Område Önneköp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Per Bings Väg 10 Kommun Hörby Storlek 7 rum (5 sovrum) / 182 m² Område Önneköp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Hörby Storlek 7 rum (5 sovrum) / 182 m² Område Önneköp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ursprungligen var här en av ortens lanthandel där jag idag driver restaurang

Läs mer

Kommun Bollebygd Storlek 4 rum (3 sovrum) / 121 m² Tillträde tidigast

Kommun Bollebygd Storlek 4 rum (3 sovrum) / 121 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Bollebygd Storlek 4 rum (3 sovrum) / 121 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vill framhäva den natursköna läget med bara några minuters promenad till badsjö.

Läs mer

Stationsgatan 7 C. Län. Stationsgatan 7 C Götaland Kommun Sotenäs Storlek 6 rum (5 sovrum) / 189 m² Område Hunnebostrand Tillträde tidigast

Stationsgatan 7 C. Län. Stationsgatan 7 C Götaland Kommun Sotenäs Storlek 6 rum (5 sovrum) / 189 m² Område Hunnebostrand Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Sotenäs Storlek 6 rum (5 sovrum) / 189 m² Område Hunnebostrand Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 18 Lokal 1 första plan På våningsplan

Läs mer

Vinbärsvägen 25A. Härligt boende med två bra uteplatser och lättskött trädgård. -- Katja Ripke Wiklund, säljare

Vinbärsvägen 25A. Härligt boende med två bra uteplatser och lättskött trädgård. -- Katja Ripke Wiklund, säljare Län Gävleborg Gatuadress Kommun Gävle Storlek 4 rum (3 sovrum) / 109.5 m² Område Sätra Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Härligt boende med två bra uteplatser och lättskött trädgård. -- Katja

Läs mer

Län Gävleborg Gatuadress Sjömyra 109 Kommun Hudiksvall Storlek 3 rum (2 sovrum) / 85 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Gävleborg Gatuadress Sjömyra 109 Kommun Hudiksvall Storlek 3 rum (2 sovrum) / 85 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Gävleborg Gatuadress Kommun Hudiksvall Storlek 3 rum (2 sovrum) / 85 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Trivsamt timmerhus, ljust, varmt och skönt! Vackra vyer och promenadvägar åt alla

Läs mer

Hallongatan. Familjevänlig villa på lugnt läge! Län Skåne Typ Villa Kommun Bjuv Storlek 158 m2 Område Hedvallska Tillträde tidigast

Hallongatan. Familjevänlig villa på lugnt läge! Län Skåne Typ Villa Kommun Bjuv Storlek 158 m2 Område Hedvallska Tillträde tidigast Hallongatan 15 Län Skåne Typ Villa Kommun Bjuv Storlek 158 m2 Område Hedvallska Tillträde tidigast Gatuadress Hallongatan 15 enligt överenskommelse Familjevänlig villa på lugnt läge! För att boka enskild

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Nämndemansvändan 1

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Nämndemansvändan 1 Län Skåne Gatuadress Kommun Helsingborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 120 m² Område Ramlösa Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugn återvändsgata med nära till både förskolor och flera skolor. Affärer

Läs mer

Skräddaröd. En kringbyggd gård på Österlen

Skräddaröd. En kringbyggd gård på Österlen Skräddaröd En kringbyggd gård på Österlen Den kringbyggda gården. Lika skånsk som äggakaka. Lika leende som landskapet självt. Lika vänlig som det skånska tungomålet. Lika söt som nyslungad honung. Sinnebilden

Läs mer

Län Västra Götaland Gatuadress Rosenstigen 5 Kommun Falköping Storlek 4 rum (3 sovrum) / 110 m² Område Stenstorp - Falköping. Tillträde tidigast

Län Västra Götaland Gatuadress Rosenstigen 5 Kommun Falköping Storlek 4 rum (3 sovrum) / 110 m² Område Stenstorp - Falköping. Tillträde tidigast Län Västra Götaland Gatuadress Kommun Falköping Storlek 4 rum (3 sovrum) / 110 m² Område Stenstorp - Falköping Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Barnvänligt, lugnt område. Vindskyddad trädgård

Läs mer

Län Gävleborg Gatuadress Borovägen 7 Kommun Sandviken Storlek 3 rum (2 sovrum) / 89 m² Område Östanbyn Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Gävleborg Gatuadress Borovägen 7 Kommun Sandviken Storlek 3 rum (2 sovrum) / 89 m² Område Östanbyn Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Gävleborg Gatuadress Kommun Sandviken Storlek 3 rum (2 sovrum) / 89 m² Område Östanbyn Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Nära till naturen med bra bär och svampmarker. Affär på promenadavstånd

Läs mer

Beslutet/domen har överklagats. Fastighetsmäklarinspektionens avgörande

Beslutet/domen har överklagats. Fastighetsmäklarinspektionens avgörande Beslutet i webbversion 1 (5) Saken Tillsyn enligt fastighetsmäklarlagen (2011:666), fråga om anbudsförteckning och mäklarens agerande. Prövning av om en korrekt förd anbudsförteckning har upprättats och

Läs mer

Farstorps-Tågarp 1437

Farstorps-Tågarp 1437 Län Skåne Gatuadress Kommun Hässleholm Storlek 4.0 rum (1 sovrum) / 100 m² Område Hästveda Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Det finns två ingångar, den

Läs mer

Södra vägen. Charmig villa med stor potential! Län Skåne Typ Villa Kommun Hässleholm Storlek 133 m2 Område Bjärnum Tillträde tidigast

Södra vägen. Charmig villa med stor potential! Län Skåne Typ Villa Kommun Hässleholm Storlek 133 m2 Område Bjärnum Tillträde tidigast Södra vägen 23 Län Skåne Typ Villa Kommun Hässleholm Storlek 133 m2 Område Bjärnum Tillträde tidigast Gatuadress Södra vägen 23 enligt överenskommelse Charmig villa med stor potential! Charmig fastighet

Läs mer

Län Västernorrland Gatuadress Nipuddsvägen 2 Kommun Sollefteå Storlek 8 rum (4 sovrum) / 230 m² Tillträde tidigast

Län Västernorrland Gatuadress Nipuddsvägen 2 Kommun Sollefteå Storlek 8 rum (4 sovrum) / 230 m² Tillträde tidigast Län Västernorrland Gatuadress Kommun Sollefteå Storlek 8 rum (4 sovrum) / 230 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag älskar det fantastiska läget på Nipkanten, med utsikt över hela Sollefteå,

Läs mer

Detta har varit ett perfekt hus att låta barnen växa upp i. Området är lugnt och det är nära till allt! -- Jonny Hansson, säljare

Detta har varit ett perfekt hus att låta barnen växa upp i. Området är lugnt och det är nära till allt! -- Jonny Hansson, säljare Län Skåne Gatuadress Kommun Bjuv Storlek 6 rum (5 sovrum) / 173 m² Område Stengatorna Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Detta har varit ett perfekt hus att låta barnen växa upp i. Området är

Läs mer