Rapporter och meddelanden. Y-sektionens Kansli Verksamhetsåret 2014/2015

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Rapporter och meddelanden. Y-sektionens Kansli Verksamhetsåret 2014/2015"

Transkript

1 Rapporter och meddelanden Y-sektionens Kansli Verksamhetsåret 2014/ mars 2015

2 1(21) Elin Andersson, Ordförande Det har varit en intensiv period sedan höstmötet med många stora budgetar att granska och planeringen inför vårmötet som ligger mycket tidigare än vanligt. Utöver detta har styrelsen lite smått börjat planera överlämning till våra efterträdare samt kickat igång några projekt. Ett av dessa är Med5-jubileumet som planeras att hållas under hösten 2015.

3 2(21) Sandy Klaff, Vice ordförande Sedan höstmötet har jag haft halvtidsutvärderingar med de flesta utskottsordföranden. Det innebär att vi har träffats och pratat lite om hur det gått under hösten och vad som ska göras bättre/annorlunda till våren. Utöver det vanliga styrelsearbetet planerar jag i skrivande stund den kommande sektionsaktivas. Den kommer troligen få ett annat upplägg än tidigare, har man en rolig idé får man gärna höra av sig så snart så möjligt till mig!

4 3(21) Mikael Hartman, Skattmästare Det löpande arbetet för styrelsen har hållit oss sysselsatta, en hel del budgetarbete och planering inför vårmötet med bl.a. årsbudget och allt som hör där till. Baserat på den bokföring som har gjorts än så länge anser jag att sektionens ekonomi går bra, det bör inte vara några problem att hålla sig inom ramarna för årsbudgeten. Vi har fått igenom en hel del äskningar från EF-nämnden i år vilket för det mesta spenderats på nya arrangemang och aktiviteter som annars inte skulle vara möjliga att genomföra. En förändring som kommer med hända på äskningsfronten är att sektionen kommer börja äska på årsbasis istället för löpande som vi tidigare gjort. För övrigt är mitt fortsatta mål är att försöka bli av med all sektionens kontanthantering och istället gå över på kortbetalning i största möjliga utsträckning.

5 4(21) Therese Alenvret, Chefsbyråkrat Förutom det vanliga styrelsearbetet med budgetar, protokollföring och andra diskussioner har jag satt ihop yulkalendern 2014 och uppdaterat maillistor lite då och då så att informationen kommer till rätt personer. Framöver i vår planeras MYI, en diskussionskväll med de andra styrelserna/kanslien från M- och I-sektionen samt en bra överlämning till min efterträdare.

6 5(21) Erik Sköld, Styrelseledamot Mitt arbete sedan senast har i stor bestått av samma arbete som övriga styrelsen, dvs. styrelsemöten, budgetgranskning, och diskussioner. Utöver detta har jag i styrelsen fått ansvaret för mentorskapsprogrammet för nya studenter. Detta har i skrivande stund precis börjats planera för tillsammans med MafU. Tanken är att ett koncept och en plan skall tas fram samt att mentorer ska rekryteras detta verksamhetsår så att nästa år kan slutföra detta på ett smidigt vis.

7 6(21) Johanna Laidla, Styrelseledarmot Styrelsearbetet har rullat på som vanligt, budgetar har granskats och beslut har fattats Utöver det så är det fullt upp med planering inför vårmötet. Jag har även haft kontakt med F-sektionen i Lund inför vårens SaFt. ett samarbete mellan F- och Y-sektioner runt om i Sverige. I vår är det alltså Lunds tur att hålla i värdskapet och dit kommer styrelsen åka den april och förhoppningsvis kommer vi ha en ny styrelse att ta med oss dit.

8 7(21) Thérèse Högberg Mårder, Intendent och Styrelseledamot Syrelsearbetet har fortlöpt som vanligt med mycket budgetgranskning och förberedelser inför vårmötet. Intendentmässigt är intendenten lite bitter över hur städning av sektionsrummen ibland sköts, men det hör väl till. Yrla skall in på service någon gång innan besiktningen sista mars, för att laga det mest nödvändiga så att hon skall kunna rulla säkert en godtycklig tid till. Till alla Prevasrävars stora lycka har intendenten även styrt ny klocka till Prevas, så att de inte ska komma försent till sina åtaganden. I övrigt väntar inventering av prylar samt overaller etc.

9 8(21) Björn Tallberg, Aktivitetsutskottet Sen höstmötet har arbetet för AktU rullat på utan större problem. I december hölls det väldigt populära adventsmyset i U-korridoren där Y:arna kunde samlas och fika, spela spel och få lite härlig julstämmning. I februari kom även ett väldigt uppskattat (framförallt av Y6) event tillbaka, nämligen Bakisbrunschen. I Gasuqen bjöds det på smörgåsar, kaffe, läsk, ägg och mängder av bacon. Det kom in ett förslag från utomstående Y:are att det skulle serveras våfflor vilket verkade vara väldigt uppskattat. Det visades även film och ingen ordförandes pappa blev uppringd på Skype denna gång. På På fettisdagen bjöds det på semlor i skrivsalen med enastående framgång. 200 semlor förberedes och delades ut inom första timmen. Oväntat högt tryck men förhoppningsvis smakade det bra. Året är inte slut ännu och AktU har fortfarande mer att ge. Just nu pågår arbetet för Ärtor och Punsch för fulla muggar. Ryktet säger att det kommer bli en fest man inte vill missa! Det har också kommit önskemål till AktU om om event från förr, som just nu diskuteras och även planeras. Så håll utkik efter de AktUblåa tröjorna och Akta AktUs (zombie)kaktus Staktus!

10 9(21) Axel Qvarfordt, Informationsanvarig Sen höstmötet har jag fortsatt skicka ut nyhetsbrev. Utöver det är jag klar med fotokatalogen 14/15. Jag har utnämnd en grupp på 4st som är fotogruppen. För att komma i kontakt med dom gör man det via mig än så länge men jag ska även skaffa dom en egen mailadress.

11 10(21) Christian Wiiand, Fadderikommendör Sedan urminnes tider, ja nästan flera läsperioder sedan, har den mastodontlika klanen MacTavish guppat omkring på campus och gjort livet tryggare för nollan. Ledd av haggis personifierad, ödmjukhetens gyllene guru, kommendör Christian, har fadderiet sedan höstmötet givetvis inte bara glidit omkring i kilt och varit snygga utan även: Hållit en pub på [hg] Genomfört ett minnesvärt Nolle-p Reunion Skippat att ta en fadderast på våren och istället anordnat Fadderistfesten som YF ANordnarSkolat in en nyf-kommendör och lämnat över testamenten till nyf

12 11(21) Anayat Rahin, Internationell utskottsordförande Sen sista har internationella utskottet mest jobbat med att förbereda vår eestec event. Vi har även diskuterat en del nya evenemang som kan bli aktuella redan nästa år. Den 3de mars ska vi hålla i en Y-pub tillsammans med PubU, syftet med puben är att visa studenter på Y-sektionen om hur olika eestec event ser ut och även ge studenterna chansen att ställa frågor. Puben är unik i det mening att vi har gjort det så internationell som möjligt. Vid slutet av mars ska vi äntligen hålla i vår egna eestec event, där vi har 12 studenter från olika länder som deltar. Deltagarna får lära sig programera Audrino Robotar och uppgiften är att få roboten att följa en linje. Evenemanget sker i samarbete med Fia. Som årets sista evenemang planerar vi tillsammans med Liu-AiF,ESN, M- och I-Sektionen att hålla i Liu World cup, som är Linköpings största fotbollsturnering för studenter. Håll utskick om turneringen på Y-sektionens nyhetsbrev. Vi har haft möten med LinTek om vår eventuella deltagande i Nolle-P för utbyttes studenter.

13 12(21) Benjamin Lembke, Näringslivsansvarig Hösten ligger bakom oss och sedan höstmötet har Näringslivsutskottet klarat av en del evenemang. Närmast så anordnade vi ett kvällsevent tillsammans med SEB på deras kontor i Stockholm, succé verkar det som om man får fråga de Y-are som följde med, även SEB var väldigt nöjda med kvällen, kul! Tiden efter höstmötet har annars handlat om att: Sammanställa resultaten av vår enkät som skickades ut innan jul, tack för att ni var så många som deltog! Börjat säkra y-väskan för N0llan, hösten 2015 Planera för nya event Ser man till mitt arbete utöver utskottets så har det främst handlat om uppföljning av hur mina förändringar i utskottets struktur och ansvarsfördelning fungerat, detta genom halvtidsmöten med utskottets medlemmar. Jag har även påbörjat ett förnyelsearbete inför nästa verksamhetsår för att göra nästa Näringslivsansvarigs uppgift lättare. Om vi blickar framåt så har vi en del spännande händelser framöver som jag redan nu passar på att göra reklam för. Dels så kommer det anordnas en ölprovning tillsammans med Combitech senare i mars månad. Obs att detta inte är samma som Yvettes ölprovning utan denna är till för hela sektionen. Också kan ni se fram emot aktiviteter tillsammans med McKinsey planerat till slutet av april! Håll er uppdaterade genom att gilla vår Facebook-sida, då missar ni inget. Slutligen vill jag uppmärksamma er på två saker: Ett, Näringslivsutskottet har fått sina egna tröjor! Spana efter gråa luvtröjor med tryck på axlarna och en stor grön logotyp på ryggen. Två, jag vill återigen lägga ett ord för Exjobbspoolen på hemsidan, den uppdateras hela tiden med nya spännande exjobb! Tack för mig!

14 13(21) Alfred Karonen, Ordförande Marknadsföringsutskottet Efter höstmötet har MafU fått ut alla tröjor (förutom en College storlek Large buy it please, hint hint). Vi har jobbat på att få fler att hemmissionera men, det är relativt få som har kommit iväg. Vi har även lagt om strategin på så vis att man får Biocheckar istället för att få en sittning. Detta även på grund av bristfällig kommunikation och koordination med andra sektioner kring just sittningen ( läs I och M). Den efterlängtade ryggan är nu beställd och förhoppningarna ligger på att de skall ha hämtats ut / kommit till oss innan vårmötet. Vi har även börjat fundera på hur vi ska få fler att hemmissionera och vi kommer att skriva ett förslag på hur detta skall göras. Vi förbereder oss att lämna över ett dokument med viktig information och kontaktuppgifter till MafU15/16. Vi har även äskat kr för teknat-mässan. Vi skall utvärdera detta projekt och formulera ett styrdokument med fasta poster som väljs in av varje sektion så att det inte blir lika förvirrat som i år.

15 14(21) Erik Lindgren, Pubutskottsordförande En välsmord strupe ger en inre tillfredsställelse och är den grund varpå examen vilar - är något vår bästa vän Karl-Bertil Jonsson skulle ha sagt om han någon gång satt sin fot i gasquen under en nästan godtycklig tisdag efter klockan 15. Pubarna har fortsatt som vanligt och kommer även fortsättningsvis att vara den naturliga mötesplatsen för den gemene Y-aren (utöver studierum och dylikt). Då denna lapp kommer till betraktarens ögon har vi troligtvis bara tre pubar kvar att avverka, varav den sista (20/5) kommer vara någon form av grande finale tillsammans med D-pub. Mer information om vad det innebär får den som fortfarande lever vid detta tillfälle se, men mellan snart och halvsnart med risk för sjukt osnart. Å pubutskottets vägnar vill jag tacka alla besökare på pubarna och önskar en fortsatt trevlig termin med allt vad det innebär.

16 15(21) Mats Nilsson, Sexmästare Y6 Y6 har sedan senaste rapporten genomfört Yulbordet, TK och VSR. Under Yulbordet genomförde vi tillsammans med Yvette och YF ett luciatåg. Det blev väldigt lyckat med mat i mängder och en jättemysig stämning. Efter jul anordnade vi festen TK på kårallen med temat charter. Två veckor efter TK var det dags för VSR. Vi hade detta året satsat mycket på backen, med Jack Moy Glöden samt montrar, vilket blev väldigt lyckat. Mycket på grund av det mestadels fantastiska vädret. På kvällen så spelade Lilla Sällskapet i matsalen. Efteråt kan vi konstatera att vi har nått upp till målen i verksamhetsplanen för 14/15, att sälja slut alla biljetterna till alla våra arrangemang.

17 16(21) Jonas Hartman, Ordförande SNY Sedan höstmötet har kurser som gått i HT2 utvärderats och totalt utvärderades denna period 29 kurser. Y:arens guide till galaxen del 2 är nu också skriven och tryckt, extra kopior för den som är intresserad finns i Cybercom, den kommer också inom en snar framtid att finnas tillgänglig på sektionshemsidan. Hittar ni några fel i guiden eller vill lägga till någon kommentar om en kurs så skulle vi uppskatta det om ni meddelade detta till guidenredaktor@y.lintek.liu.se. Det har också varit skifte i EF-nämnden och en ny programplaneringsgrupp har också tillsatts, ny nämndordförande är Håkan Örman som nu också leder PPG, de övriga nya i PPG är Mats Aigner från MAI, Martin Enqvist från ISY och Urban Forsberg från IFM. Vinnaren av Y-sektionens lärarpris valdes också ut och Y-sektionens kandidat till den gyllene moroten är utsedd. SNY skulle också vilja påminna att om ni har problem med något i en kurs eller med något som rör utbildningen i sin helhet så tveka inte att höra av er till snordf@y.lintek.liu.se, vsnordfmed@y.lintek.liu.se eller till vsnordf-yi@y.lintek.liu.se. Till sist så skulle vi vilja påminna er om att svara på LiUs studentundersökning och att gå på kursutvärderingar, ni kan göra skillnad!

18 17(21) Lage Ragnarsson, Webmaster Sedan höstmötet har vi framförallt jobbat på med nya hemsidan men också hjälpt till med årets yulkalender och VSR-hemsida. Vad gäller nya sidan vill ge en liten förhandsvisning under vårmötet och tar gärna emot feedback via mail till Om ni ska lämna feedback så tänk på att utseende och innehåll ändras konstant och det vi visar främst är placeholders. Det vi vill ha feedback på är hemsidans olika funktioner och hur de hänger samman. Det är tillåtet att lämna positiv feedback.

19 18(21) Sofie Mårtensson, Alumniordförande Vi har sedan höstmötet genomfört heltidssitsen där vi hade som mål att ha fler deltagare än tidigare år vilket vi överträffade. Vi hoppas att denna sittning kommer fortsätta att växa och utvecklas! Examenspresenterna är snart utskickade. För tillfället så har vi fokus på alumni-profilföreläsningarna, där en alumni från varje profil kommer på besök för att visa var profilerna kan leda. Det är även första året vi kör dessa profilföreläsningar för MED, eftersom det inte finns några MED-alumner ännu så kommer vi istället få besök av studenter som genomför sina exjobb inom de olika profilerna.

20 19(21) Maja Ilestrand, Yvetteordförande Sedan höstmötet har vi hunnit med att ha Vintermiddagen - en sponsrad sittning av Ericsson. Den var precis lika rolig och mysig som den brukar vara. Under Y6 Yulbord styrde vi även upp ett Luciatåg tillsammans med Y6 själva och YF. Den 21 februari anordnade vi tillsammans med Lingsektionens och D-sektionens tjejföreningar en större damsittning på NH. Den var väldigt lyckad och vi hoppas att detta nya koncept blir en tradition! Innan Vårmötet kommer vi också att ha arrangerat en Ölprovning på VilleValla tillsammans med Combitech. I skrivande stund har det inte genomförts än men vi hoppas på succé och många goda öl. Annat som vi planerar in under våren är ett Homeparty, Stilettracet med de andra tjejföreningarna på tekfak och en större avslutningssittning för alla Y-are.

21 20(21) Alexandra Stroh, Projektledare LINK LINK-dagarna gick av stapeln den 27 november och allt gick i princip som planerat. Det kom betydligt flera företag än tidigare år och alla var nöjda och glada. Budgetmässigt gick vi bättre än planerat. En ny projektledare (Sanne Ingvarsson) har precis blivit vald och nu väntas en spännande vår med rekrytering och påbörjandet av planeringen inför nästa år.

22 21(21) Jessica Fritzen, Arbetsmiljöombudet Sedan höstmötet har jag framförallt jobbat med olika studentfall, CAMO och mitt AMO-projekt, som förhoppningsvis ska dra igång snart. Jag har även (äntligen) fått gå på min miljöutbildning och har börjat jobba på årets miljöhandlingsplan. Just nu jobbar jag framförallt med studentundersökningen, vilket är varför jag höll i en AMO-eftermiddag. AMO-eftermiddagen gick bra och hjälpte svarsfrevensen lite, men jag kommer behöva jobba med studentundersökningen fram till sista svarsdagen. Sedan har jag börjat skriva på ett testamente till AMO 15/16, vilket då kommer vara första AMO-testamentet någonsin. Utöver detta jobba jag med att försöka synas mer och mer genom t.ex. nyhetsbrevet och hemsidan.

Linköpings Y- teknologsektion vårmöte 2014. Föredragningslista. Onsdag 2 april, kl 17:15, lokal: C2

Linköpings Y- teknologsektion vårmöte 2014. Föredragningslista. Onsdag 2 april, kl 17:15, lokal: C2 Sida 1 av 6 Linköpings Y- teknologsektion vårmöte 2014 Onsdag 2 april, kl 17:15, lokal: C2 Kallade: Sektionens medlemmar, representant från LinTek Föredragningslista 1. Mötets öppnande 2. Val av mötesordförande

Läs mer

Y-sektionen 2014-10-06 Teknisk fysik och Elektroteknik Medicinsk teknik

Y-sektionen 2014-10-06 Teknisk fysik och Elektroteknik Medicinsk teknik Linköpings Y-teknologsektions styrelsemöte #3 Måndagen den 6 oktober 2014 kl 17:15 Kallade: Styrelsen & Revisorerna Maja Ilestrand, Sofia Martinsson, Björn Tallberg, Robert Svensk, Lucas Nilsson, Rasmus

Läs mer

Lathund till årsbudget 16/17. 14 april 2016

Lathund till årsbudget 16/17. 14 april 2016 till årsbudget 16/17 14 april 2016 1(6) Inledning Detta dokument förklarar betydelsen av de olika posterna i årsbudgeten. Sist i dokumentet finns även en lista med kommentarer till själva budgeten med

Läs mer

Arbetsordning för Linköpings Y-teknologsektion

Arbetsordning för Linköpings Y-teknologsektion Arbetsordning för Linköpings Y-teknologsektion Verksamhetsåret 2014/2015 25 mars 2014 Sammanfattning Denna arbetsordning syftar till att ge styrelsen och ordföranden stöd vid fördelning av ansvar och arbete

Läs mer

Sök-Utskottspub Sök till:

Sök-Utskottspub Sök till: Sök-Utskottspub Sök till: AktU MafU NärU Webgruppen Yvette Valberedningen Näringslivsutskottet, NärU - Din väg till drömjobbet! Hej Ettan! Mitt namn är Albin Larsson och jag är Näringslivsansvarig på sektionen

Läs mer

Rapporter och meddelanden. Y-sektionens Kansli Verksamhetsåret 2013/2014

Rapporter och meddelanden. Y-sektionens Kansli Verksamhetsåret 2013/2014 Rapporter och meddelanden Y-sektionens Kansli Verksamhetsåret 2013/2014 28 mars 2014 1(19) Olle Tingstam, Ordförande Y-sektionens verksamhet flyter på. Vi i styrelsen har nu kommit in i det operativa arbetet,

Läs mer

Mötesprotokoll. Stormöte, I-sektionen. Tid: onsdag 7 maj klockan 17.00 Plats: Pepparholm, Studiecentrum. Ärenden:

Mötesprotokoll. Stormöte, I-sektionen. Tid: onsdag 7 maj klockan 17.00 Plats: Pepparholm, Studiecentrum. Ärenden: Mötesprotokoll Stormöte, I-sektionen Tid: onsdag 7 maj klockan 17.00 Plats: Pepparholm, Studiecentrum Ärenden: 1. Mötet öppnas Vice ordförande Kajsa öppnade mötet. 2. Val av mötessekreterare Anne valdes

Läs mer

AktU. InfU. Anna Allerth, Sekreterare sekreterare@embassaden.liu.se

AktU. InfU. Anna Allerth, Sekreterare sekreterare@embassaden.liu.se Sök utskott! Nu har det blivit dags att söka till Maskinteknologsektionens utskott för verksamhetsåret 2012/2013. Ta chansen att påverka sektionens arbete genom att engagera dig! Nedan finns beskrivningar

Läs mer

Arbetsordning för KogVet

Arbetsordning för KogVet Arbetsordning för KogVet sektionen för det kognitionsvetenskapliga programmet Verksamhetsåret 2017 8 november 2016 Sammanfattning Denna arbetsordning syftar till att ge styrelsen och ordföranden stöd vid

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2012-12-13, kl. 17.15 Plats: IKDC Ordförande: Astrid Sjögren, TM13 Sekreterare: Sofie Tapper Jansson, TM14 Övriga närvarande:

Läs mer

Rapporter och meddelanden

Rapporter och meddelanden Rapporter och meddelanden Y-sektionens Kansli Verksamhetsåret 2014/2015 2015-11-11 1(18) Klas Gudmundsson, Ordförande Arbetet satte igång ganska mjukt redan vid tilllträdet den första juli då styrelen

Läs mer

Raporter och medelanden. Y-sektionens Kansli Verksamhetsåret 2013/2014

Raporter och medelanden. Y-sektionens Kansli Verksamhetsåret 2013/2014 Raporter och medelanden Y-sektionens Kansli Verksamhetsåret 2013/2014 8 november 2013 1(17) Olle Tingstam, Ordförande Vi har fått en härlig start på året. Det började med en sommarträff för kansliet i

Läs mer

00000 Mötets öppnande Ordförande förklarade mötet öppet klockan 17:15 i TP52. 00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare

00000 Mötets öppnande Ordförande förklarade mötet öppet klockan 17:15 i TP52. 00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Närvarande: Philip Karlsson, Ordförande Mike Persson, Festerichef Alexander Lagerbielke, Rekrytering Erik Wetterin, Webb/Tryck/PR Elias Olsson, Näringsliv Jerry Sundin, SnOrdf Niklas Bohman, Vice SnOrdf

Läs mer

Logistiksektionen styrelsemöte Tid 17:15-18:50, plats TP54

Logistiksektionen styrelsemöte Tid 17:15-18:50, plats TP54 Logistiksektionen styrelsemöte 2013-11-05. Tid 17:15-18:50, plats TP54 Närvarande: Lisa Roslund, ordförande samt festerichef Escort Erik Andersson, sekreterare Maria Modin, kassör Stina Odebo, studienämndsordförande

Läs mer

Verksamhetsdokument 2014-2015

Verksamhetsdokument 2014-2015 Verksamhetsdokument 2014-2015 N-Sektionen 2014-04-05 Innehåll 1. Inledning... 2 2. Sektionsstyrelsen... 2 2.1 Organisation... 2 2.2 Ansvarsområden... 2 2.2.1 Ordförande... 2 2.2.2 Vice ordförande... 2

Läs mer

KogVets Tjänstestruktur för verksamhetsåret 2015

KogVets Tjänstestruktur för verksamhetsåret 2015 KogVets Tjänstestruktur för verksamhetsåret 2015 Marknadsföringsutskottet Marknadsföringsutskottet ska: Upprätthålla kontakt med sektionens sponsorer och söka nya sponsorer Aktivt söka nya kontakter med

Läs mer

Y-sektionens äskanden år 2018

Y-sektionens äskanden år 2018 Y-sektionens äskanden år 2018 Information om sektionen Y-sektionen är sektionen för studenter på civilingenjörsutbildningarna Teknisk fysik och elektroteknik (Y), Teknisk fysik och elektroteknik internationell

Läs mer

Rapporter och meddelanden

Rapporter och meddelanden Rapporter och meddelanden Y-sektionens Kansli Verksamhetsåret 2015/2016 2016-04-20 1(18) Klas Gudmundsson, Ordförande Sedan vintermötet har det varit mycket småarbete med olika saker. Det mesta har varit

Läs mer

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Alexandra Sterne förklarar mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Alexandra Sterne väljs till mötesordförande.

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Alexandra Sterne förklarar mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Alexandra Sterne väljs till mötesordförande. Mötesprotokoll Datum: 2013-04-24 Tid: 17:15 Plats: R19 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Anna Olausson, Per Randell, Filip Jöndell, Linnéa Svanström, Malin Fredriksson, Sara

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Y-sektionens Kansli Verksamhetsåret 2015/2016 2016-11-11 1 2(19) Klas Gudmundsson, Ordförande Detta år har varit mycket lärorikt, mycket ha hänt och många timmar har lagts ned. Förutom den ordinarie verksamheten

Läs mer

6. Fastställande av dagordningen 10 och 12 byter plats i dagordning som sedan fastställs i sin helhet.

6. Fastställande av dagordningen 10 och 12 byter plats i dagordning som sedan fastställs i sin helhet. Mötesprotokoll Datum: 2012-11-14 Tid: 17:15 Plats: R19 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Anna Olausson, Per Randell, Filip Jöndell, Linnéa Svanström, Malin Fredriksson, Sara

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2011-01-24, kl. 18.30 Plats: IKDC Ordförande: Olle Eliasson, TM11 Sekreterare: Emelie Gustafsson, TM11 Övriga närvarande:

Läs mer

6. Fastställande av dagordningen 13.1 lades till och dagordningen fastställdes sedan i sin helhet.

6. Fastställande av dagordningen 13.1 lades till och dagordningen fastställdes sedan i sin helhet. Mötesprotokoll Datum: 2013-09-17 Tid: 17:15 Plats: R43 Närvarande: Amer Ali, Felicia Bindekrans, Josefine Strömsrud, Victor Norberg, Hiren Kerai, Jenny Strömberg, Kristin Ulding, Marcus Lundmark, Anton

Läs mer

Stormöte, Sektionen för Industriell ekonomi 2014-12-11. Styrelsen tillsatte en grupp som arbetade med underlag från det senaste stormötet.

Stormöte, Sektionen för Industriell ekonomi 2014-12-11. Styrelsen tillsatte en grupp som arbetade med underlag från det senaste stormötet. Stormöte, PROTOKOLL Stormöte, Sektionen för Industriell ekonomi Tid: torsdag 11 december 2014 kl. 17.00 Plats: Hollywood, Kårhuset Ärenden: 1. Mötet öppnas 2. Val av mötessekreterare: Louise Lyckvik väljs

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2011-11-24, kl. 17.15 Plats: IKDC Ordförande: Malin Helldin, TM12 Sekreterare: Anna Lindstedt, TM12 Övriga närvarande:

Läs mer

Mötesprotokoll. Stormöte, I-sektionen. Tid: torsdag 20 februari 2014 Plats: Pepparholm, Studiecentrum. Ärenden:

Mötesprotokoll. Stormöte, I-sektionen. Tid: torsdag 20 februari 2014 Plats: Pepparholm, Studiecentrum. Ärenden: Mötesprotokoll Stormöte, I-sektionen Tid: torsdag 20 februari 2014 Plats: Pepparholm, Studiecentrum Ärenden: 1. Mötet öppnas Mötet öppnades av vice ordförande Kajsa. 2. Val av mötessekreterare Anne valdes

Läs mer

Verksamhetsplan för KogVet 2014

Verksamhetsplan för KogVet 2014 Verksamhetsplan för KogVet 2014 Samtliga utskott ska: Främja god gemenskap mellan medlemmarna. Bevaka och tillvarata medlemmars intressen i utbildningsfrågor. Vara officiell kontaktorgan gentemot universitetet

Läs mer

Y-sektionen Teknisk fysik och Elektroteknik Medicinsk teknik

Y-sektionen Teknisk fysik och Elektroteknik Medicinsk teknik Linköpings Y-teknologsektions styrelsemöte #1 Lördagen den 6 augusti 2014 kl. 10:00 Kallade: Styrelsen, Revisorer, Maja Illestrand, Sofia Martinsson, Mats Nilsson, Anna Persson, Christian Wiiand & Tobias

Läs mer

Pluggstugan har inte gått så bra, intresset finns helt enkelt inte hos ettorna. Diskussioner kring om vi ska fortsätta hålla den ska äga rum.

Pluggstugan har inte gått så bra, intresset finns helt enkelt inte hos ettorna. Diskussioner kring om vi ska fortsätta hålla den ska äga rum. Bilaga 1 Rapporter och meddelanden Ordförande, Jacob Fredriksson Efter höstmötet anordnade och höll jag i utvecklingssamtal med alla i styrelsen. Utvecklingssamtalen syftade till att få åsikter om styrelse

Läs mer

Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-01-08

Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-01-08 Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-01-08 Plats: Kårens styrelserum Närvarande: Simon Strid, Marcus Ljungdahl, Gustav Johansson, Helena Engström, Elin Karlsson, Karwan Nisstany, Patrik Sjöstedt,

Läs mer

Efterträdare: Carolina Altenstedt, Emma Tapani

Efterträdare: Carolina Altenstedt, Emma Tapani Logistiksektionens styrelsemöte 2014-11-11 Tid: 17.15 19.20 Plats: Tp41 Närvarande: Andreas Wikström, ordförande Isabella Ostojic, sekreterare Karin Ström, kassör Nina Alfredsson, studienämndsordförande

Läs mer

Logistiksektionen styrelsemöte 2014-01-21. Tid 17:15-19:00, plats TP54

Logistiksektionen styrelsemöte 2014-01-21. Tid 17:15-19:00, plats TP54 Logistiksektionen styrelsemöte 2014-01-21. Tid 17:15-19:00, plats TP54 Närvarande: Lisa Roslund, ordförande Erik Andersson, sekreterare Maria Modin, kassör Nina Alfredsson, studienämndsordförande FTL Valerie

Läs mer

Sektionen för Elektronikdesign Verksamhetsdokument 2010/2011

Sektionen för Elektronikdesign Verksamhetsdokument 2010/2011 Sektionen för Elektronikdesign Verksamhetsdokument 2010/2011 1. INLEDNING 1 2. SEKTIONSSTYRELSEN 1 2.1 ORGANISATION 1 2.2 ANSVARSOMRÅDEN 1 ORDFÖRANDE 1 VICE ORDFÖRANDE 1 KASSÖR 1 SEKRETERARE 2 ARBETSMILJÖOMBUD

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-03-18

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-03-18 Stockholm 2015-03-18 Styrelsemöte 10 mars 2015 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppnat kl 16.14 1.2. Mötets behöriga utlysande Extrainsatt Styrelsen beslutar

Läs mer

Verksamhetsplan Näringslivsutskottet

Verksamhetsplan Näringslivsutskottet Verksamhetsplan Näringslivsutskottet Näringslivsutskottets övergripande mål är att stärka kontakten mellan utbildningarna som tillhör PULS och arbetslivet genom det arbete som utskottets arbetsgrupper

Läs mer

Studentföreningen Agoras verksamhetsberättelse

Studentföreningen Agoras verksamhetsberättelse Studentföreningen Agoras verksamhetsberättelse Juli - augusti Allting började, den 1 juli 2011 då vi som styrelse helt plötsligt står för nya, spännande och roliga utmaningar. Under vår första månad var

Läs mer

Förändringar från tidigare år beskrivs nedan för respektive verksamhet.

Förändringar från tidigare år beskrivs nedan för respektive verksamhet. Äskning 2013 Maskinteknologsektionens äskning till programnämnden. En sammanställning av äskningen för Maskinteknologsektionen vid LiTH finns i Bilaga 1. De beräknade kostnaderna för de verksamheter vi

Läs mer

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Styrelsemöte 2013-11-07

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Styrelsemöte 2013-11-07 Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Styrelsemöte 2013-11-07 Adress: Roslagstullsbacken 13A Stockholm, (Hemma hos Vincent) Styrelsemöte nr 4, VÅ 2013/2014 Datum: 2013-11-07 Tid: 18.59 21.22 Närvarande:

Läs mer

Verksamhetsplan för KogVet 2013

Verksamhetsplan för KogVet 2013 Verksamhetsplan för KogVet 2013 Samtliga utskott ska: - Främja god gemenskap mellan medlemmarna. - Bevaka och tillvarata medlemmarnas intressen i utbildningsfrågor. - Vara officiellt kontaktorgan gentemot

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2014-11-27 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Martin Estlund Sekr. Dea Ternström Karolina Lundh Eleonora Grönlund Pernilla Lindau Johannes Corbee Daniel

Läs mer

MASKINTEKNOLOGSEKTIONENS YRKES- & ARBETSMARKNADSDAG

MASKINTEKNOLOGSEKTIONENS YRKES- & ARBETSMARKNADSDAG Postbeskrivningar KASSÖR Du kommer vara projektledarens högra hand genom att ständigt ha en uppdaterad bild av det ekonomiska läget tillgängligt för att möjliggöra snabba beslut. Du arbetar strukturerat

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2012-09-18, kl. 18.00 Plats: Yuquan Campus, Hangzhou, Kina Ordförande: Astrid Sjögren, TM13 Sekreterare: Elin Lindqvist,

Läs mer

Y-Sektionens Handlingsplan för Grön Sektion Verksamhetsåret 15/16

Y-Sektionens Handlingsplan för Grön Sektion Verksamhetsåret 15/16 Y-Sektionens Handlingsplan för Grön Sektion Verksamhetsåret 15/16 Syfte Y-sektionens syfte att vara med i grön sektion är att gemensamt med LiU och andra sektioner arbeta mot ett hållbart campus. Y-sektionen

Läs mer

00001 Val av ordförande Mötet väljer sittande ordförande Tobias Edström till mötets ordförande.

00001 Val av ordförande Mötet väljer sittande ordförande Tobias Edström till mötets ordförande. Närvarande: Tobias Edström, Ordförande Johannes Nilsson, Sekreterare Jacob Samuelsson, Alumniansvarig Jonathan Ohlson, Rekryteringsansvarig Christoffer Gremlin, Festerichef Simon Kronmar, Kassör Andreas

Läs mer

Logistiksektionen Logistiksektionen Protokoll

Logistiksektionen Logistiksektionen Protokoll 20120914 Logistiksektionen styrelsemöte 20120912 Närvarande: Jonas Hutter, ordförande Erica Andersson, sekreterare Victor Ottosson, studienämndsordförande KTS Viktor Westin, studienämndsordförande FTL

Läs mer

00000 Mötets öppnande Ordförande Tobias Edström förklarade mötet öppet klockan 17:15 i TP51.

00000 Mötets öppnande Ordförande Tobias Edström förklarade mötet öppet klockan 17:15 i TP51. Närvarande: Tobias Edström, Ordförande Johannes Nilsson, Sekreterare Jacob Samuelsson, Alumniansvarig Jonathan Ohlson, Rekryteringsansvarig Simon Kronmar, Kassör Andreas Lundqvist, SnOrdf Elias Olsson,

Läs mer

Medicinska Föreningens verksamhetsplan 15-16

Medicinska Föreningens verksamhetsplan 15-16 Verksamhetsplan 15-16 s verksamhetsplan 15-16 Denna verksamhetsplan beskriver en grundläggande målsättning för föreningens verksamhet. Den antas av fullmäktige och blir därmed en uppdragsbeskrivning från

Läs mer

Logistiksektionens Verksamhetsdokument

Logistiksektionens Verksamhetsdokument Logistiksektionens Verksamhetsdokument Senast reviderad: 2014-03-03 Lisa Roslund Ordförande 2013/2014 Erik Andersson Sekreterare 2013/2014 Logistiksektionen Linköpings universitet 601 74 Norrköping www.logistiksektionen.se

Läs mer

Verksamhetsplan juli 2013 juni 2014 Sektionen för Energi och miljö

Verksamhetsplan juli 2013 juni 2014 Sektionen för Energi och miljö Verksamhetsplan juli 2013 juni 2014 Sektionen för Energi och miljö Sektionen Sektionen är fortfarande växande och det är viktigt att verksamheten under 2013-2014 präglas av att antalet programstuderande

Läs mer

Sektionen för Elektronikdesign Verksamhetsdokument 2012/2013 Uppdaterade 2012-10-30. 1. Inledning... 4. 2. Sektionsstyrelsen... 4

Sektionen för Elektronikdesign Verksamhetsdokument 2012/2013 Uppdaterade 2012-10-30. 1. Inledning... 4. 2. Sektionsstyrelsen... 4 Verksamhetsdokument 2012/2013 1. Inledning... 4 2. Sektionsstyrelsen... 4 2.1. Organisation... 4 2.2. Ansvarsområden... 4 2.2.1. Ordförande... 4 2.2.2. Vice Ordförande... 4 2.2.3. Kassör... 5 2.2.4. Sekreterare...

Läs mer

Manfred yrkar att rösta in Emma och Philip som klump till sexmästeriet utskott.

Manfred yrkar att rösta in Emma och Philip som klump till sexmästeriet utskott. Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2017-11-13 Plats: CAPS Närvarande: Mikaela Lind, Matilda Persson, Rickard Beergrehn, Amos Friedman, Manfred Bergkvist, Jessica Kajs, Julia Zakrisson, Axel Almqvist,

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2010-08-31, kl. 17.00 Plats: IKDC Ordförande: Olle Eliasson, TM11 Sekreterare: Emelie Gustafsson, TM11 Övriga närvarande:

Läs mer

Mötesprotokoll. Datum: 2015-05-20. Tid: 12:15. Plats: R19. Närvarande:

Mötesprotokoll. Datum: 2015-05-20. Tid: 12:15. Plats: R19. Närvarande: Mötesprotokoll Datum: 2015-05-20 Tid: 12:15 Plats: R19 Närvarande: Amund Lindgren, Terese Eriksson, Sophie Sandberg, Viktor Eriksson, Hanna Ericson, Carl Westin, Cecilia Skalk, Simon Berntsson, William

Läs mer

Genom sluten votering av styrelsen väljs Fredrik Hartman till projektledare för KEY-dagen 2013.

Genom sluten votering av styrelsen väljs Fredrik Hartman till projektledare för KEY-dagen 2013. Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-02-05 Plats: 1D311 KAU Närvarande: Mathilda Nordlander, Marcus Ljungdahl, Elin Karlsson, Karwan Nisstany, Patrik Sjöstedt, Gustav Johansson, Helena Engström,

Läs mer

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Alexandra Sterne förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Alexandra Sterne valdes till mötesordförande.

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Alexandra Sterne förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Alexandra Sterne valdes till mötesordförande. Mötesprotokoll Datum: 2012-09-12 Tid: 18:15 Plats: P18 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Anna Olausson, Per Randell, Filip Jöndell, Linnéa Svanström, Sara Nilsson, Sonja Troberg,

Läs mer

6 fakuliteter varje fakulitet har en sektion. Men samhällssektionen har två delar. Dels eko-sek och sam-sek.

6 fakuliteter varje fakulitet har en sektion. Men samhällssektionen har två delar. Dels eko-sek och sam-sek. Dagordning Måndag 5:e november 2012 kl 17:00 Eng 4 / K1007 Inofficiell öppning av mötet: Våra studiebevakare (Linda och Alexandra) presenterade sig. De är tillsatta av kåren för att komma närmare studenterna.

Läs mer

Lathund årsbudget TEKNISK FYSIK OCH ELEKTROTEKNIK 15-3-2 MEDICINSK TEKNIK Sidan 1 av 5 LATHUND TILL ÅRSBUDGETEN 15/16

Lathund årsbudget TEKNISK FYSIK OCH ELEKTROTEKNIK 15-3-2 MEDICINSK TEKNIK Sidan 1 av 5 LATHUND TILL ÅRSBUDGETEN 15/16 MEDICINSK TEKNIK Sidan 1 av 5 LATHUND TILL ÅRSBUDGETEN 15/16 INLEDNING Detta dokument fo rklarar betydelsen av de olika posterna i a rsbudgeten. Sist i dokumentet finns a ven en lista med kommentarer till

Läs mer

ORDFÖRANDE Elisabeth Lakatos Öl & bar, Y6 13/14

ORDFÖRANDE Elisabeth Lakatos Öl & bar, Y6 13/14 ORDFÖRANDE Elisabeth Lakatos Öl & bar, Y6 13/14 Vilken post har du och vad fick dig att söka? Som ordförande i FF kommer du tillsammans med fyra andra personer att leda FF-möten för alla s universitets

Läs mer

Alexandra Sterne, Ordförande Har varit på PPG-möte för M och DPU. Har informerat mastersstudenterna om sektionen samt haft möte med Albin.

Alexandra Sterne, Ordförande Har varit på PPG-möte för M och DPU. Har informerat mastersstudenterna om sektionen samt haft möte med Albin. Mötesprotokoll Datum: 2012-08-29 Tid: 18:30 Plats: P18 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Anna Olausson, Per Randell, Filip Jöndell, Linnéa Svanström, Malin Fredriksson, Sara

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2016/17.

Verksamhetsberättelse 2016/17. Verksamhetsberättelse 2016/17. Pubar, sittningar och fester SSF Festkommittén har anordnat sex pubar under detta verksamhetsår, med insparksfester inräknade. SSF har även anordnat två sittningar under

Läs mer

Styrelsemöte, Sektionen för Industriell ekonomi 2014-10-21

Styrelsemöte, Sektionen för Industriell ekonomi 2014-10-21 Styrelsemöte, Sektionen för Industriell ekonomi PROTOKOLL Styrelsemöte, Sektionen för Industriell ekonomi Tid: 2014-10- 21 kl. 12.00 Plats: Styrelserummet, M- huset Närvarande: Joel Oredsson (Ordf), Hedda

Läs mer

Styrelsekandidaturer. Styrelsekandidaturer, valberedningens förslag samt valberedningskandidaturer

Styrelsekandidaturer. Styrelsekandidaturer, valberedningens förslag samt valberedningskandidaturer Styrelsekandidaturer, valberedningens förslag samt valberedningskandidaturer Styrelsekandidaturer Ordförande Sofia Carlsbrand: Jag heter Sofia Carlsbrand, går mitt tredje år på programmet och pluggar just

Läs mer

Styrelsemöte 2013/2014, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte 2013/2014, Medicinska Föreningen Styrelsemöte 2013/2014, 25 november 2013, kl. 17.15 Örat Närvarande: Märta Kron, Liisa Andersson, Anna Hansson Engbom, Anna Jadelind, Erik Levander, Jonas Lundgren, Boris Keselman, Fredrik Rabén, Albin

Läs mer

Innehåll. Utfärdandedatum: Festerichefernas mål är att: ... 4

Innehåll. Utfärdandedatum: Festerichefernas mål är att: ... 4 Innehåll Festerichefernas mål är att:... 4 1 Under 2016 har förändringar gjorts både inom styrelsen och dess utskott. Detta har resulterat i ett behov av en framtagning av en modernare verksamhetsplan.

Läs mer

TESTAMENTE Ex HR-gruppen 2006

TESTAMENTE Ex HR-gruppen 2006 TESTAMENTE Ex HR-gruppen 2006 1. ÖVERGRIPANDE... 2 1.1 Från början/uppstart... 2 1.2 Tidsplanering, kritiska datum och deadlines... 2 Januari... 2 Februari... 2 Mars... 2 April... 2 Maj... 2 Juni... 2

Läs mer

MASKINTEKNOLOGSEKTIONENS HANDLINGSPLAN

MASKINTEKNOLOGSEKTIONENS HANDLINGSPLAN MASKINTEKNOLOGSEKTIONENS HANDLINGSPLAN SYFTE FÖR GRÖN SEKTION VERKSAMHETSÅRET Maskinteknologsektionens syfte att vara med i grön sektion är att gemensamt med LiU och andra sektioner jobba mot ett hållbart

Läs mer

Linköpings Y-teknologsektions Höstmöte 2015

Linköpings Y-teknologsektions Höstmöte 2015 1(9) Linköpings Y-teknologsektions Höstmöte 2015 Onsdag 11 november 2015, kl 17:15, lokal: C4 Kallade: Sektionens medlemmar Närvarande: Se bifogad närvarolista. 1 Mötets öppnande Föredragare: Klas Gudmundsson,

Läs mer

Y-sektionens a skanden a r 2019

Y-sektionens a skanden a r 2019 Y-sektionens a skanden a r 2019 Information om sektionen Y-sektionen är sektionen för studenter på civilingenjörsutbildningarna Teknisk fysik och elektroteknik (Y), Teknisk fysik och elektroteknik internationell

Läs mer

Ordförande. Sekreterare

Ordförande. Sekreterare Ordförande En ordförandes största uppgifter är att vara sektionens ansikte utåt, föra sektionens talan och se till att organisationen fortsätter att fungera. Det är viktigt att man som ordförande vågar

Läs mer

Tekniska högskolan Liu Campus Norrköping

Tekniska högskolan Liu Campus Norrköping Logistiksektionens styrelsemöte Tid: 17.15 20.05 Plats: Tp41 Närvarande: Andreas Wikström, ordförande Isabella Ostojic, sekreterare Karin Ström, kassör Therese Haga, studienämndsordförande KTS Nina Alfredsson,

Läs mer

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja Elias Olsson och Christoffer Gremlin till justeringsmän tillika rösträknare.

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja Elias Olsson och Christoffer Gremlin till justeringsmän tillika rösträknare. Närvarande: Tobias Edström, Ordförande Johannes Nilsson, Sekreterare Jacob Samuelsson, Alumniansvarig Jonathan Ohlson, Rekryteringsansvarig Christoffer Gremlin, Festerichef Simon Kronmar, Kassör Andreas

Läs mer

6. Fastställande av dagordningen 10, 11, 14 och 15 ändrade plats i dagordningen som sedan fastställdes i sin helhet.

6. Fastställande av dagordningen 10, 11, 14 och 15 ändrade plats i dagordningen som sedan fastställdes i sin helhet. Mötesprotokoll Datum: 2012-05-07 Tid: 17:15 Plats: S2 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Anna Olausson, Filip Jöndell, Linnéa Svanström, Malin Fredriksson, Sara Nilsson, Benjamin

Läs mer

Valberedningen för 2015/2016 tillsattes under Sommar-SM 2015 efter fri nominering. Valberedningen består detta verksamhetsår av:

Valberedningen för 2015/2016 tillsattes under Sommar-SM 2015 efter fri nominering. Valberedningen består detta verksamhetsår av: VALHANDLINGAR Sammansättning för 2015/2016 tillsattes under Sommar-SM 2015 efter fri nominering. består detta verksamhetsår av: Christoffer Bator, P13 Johanna Dolk, P11 Erik Hedin, M13 Gustav Johansson,

Läs mer

Mötet utlystes via facebook, hemsidan och via mejlutskick minst två veckor innan mötet

Mötet utlystes via facebook, hemsidan och via mejlutskick minst två veckor innan mötet SIDA 1 AV 9 COPEN VAL-SM 2013 Tisdagen den 15 oktober 2013 kl. 15.15, M2, KTH Campus * = medföljd bilaga 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Niklas öppnar mötet 15:20 1.2. Mötets behöriga utlysande Mötet

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2011-11-03, kl. 17.00 Plats: IKDC Ordförande: Malin Helldin, TM12 Sekreterare: Anna Lindstedt, TM12 Övriga närvarande:

Läs mer

Ekonomisk redovisning Linköpings Y-tekonologsektion - verksamhets år 2014/2015

Ekonomisk redovisning Linköpings Y-tekonologsektion - verksamhets år 2014/2015 Ekonomisk redovisning Linköpings Y-tekonologsektion - verksamhets år 2014/2015 Tobias Grundström, YF-kassör Mikael Hartman, Skattmästare Sofia Martinsson, Yvette-kassör Anna Persson, Y6-kassör 2015-11-05

Läs mer

Verksamhetsplan juli 2014 - juni 2015. Sektionen för Energi och miljö

Verksamhetsplan juli 2014 - juni 2015. Sektionen för Energi och miljö juli 2014 - juni 2015 Sektionen för Energi och miljö Sektionen Sektionen börjar nu gå mot sin slutfas av växande, och programmet kommer under verksamhetsåret examinera sina första studenter. Det kommer

Läs mer

Kom med! Vi har en uppgift som passar dig.

Kom med! Vi har en uppgift som passar dig. Kom med! Vi har en uppgift som passar dig. Som vuxen och ung vuxen verkar tiden inte riktigt räcka till. Men med en tydlig och anpassad fråga kan ett engagemang i Scoutkåren prioriteras högt. Med studier

Läs mer

!!!!!!!!!!! Beteendevetare i Lund! EN GUIDE TILL EN LYCKAD START PÅ STUDENTLIVET

!!!!!!!!!!! Beteendevetare i Lund! EN GUIDE TILL EN LYCKAD START PÅ STUDENTLIVET Beteendevetare i Lund EN GUIDE TILL EN LYCKAD START PÅ STUDENTLIVET Vad är BiL? BiL (Beteendevetare i Lund) är programföreningen för alla oss som läser på Lunds Universitets beteendevetenskapliga kandidatprogram,

Läs mer

Hej arbetsterapeuter!

Hej arbetsterapeuter! Hej arbetsterapeuter! Årets första månader har flugit förbi och våren är här. Styrelsen har genomfört årsmötet som hölls den 7 mars där Anette Hjälmefjord bjöds in för att prata om sina erfarenheter kring

Läs mer

VERKSAMHETSDOKUMENT ED-SEKTIONEN

VERKSAMHETSDOKUMENT ED-SEKTIONEN VERKSAMHETSDOKUMENT ED-SEKTIONEN VERKSAMHETSÅR 2014-2015 Innehållsförteckning Innehållsförteckning... 2 1. Inledning... 3 2. Sektionsstyrelsen... 3 2.1 Organisation... 3 2.2 Ansvarsområden... 3 2.2.1Ordförande...

Läs mer

Styrelsemöte, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte, Medicinska Föreningen Protokoll styrelsemöte 2011-04-20 Styrelsemöte, Onsdag den 20 april 2011, kl. 12-13 Rönnen Närvarande: Gusten Nyberg, Jakob Pälvärinne, Christopher Blacker, Johan Lundberg, Elin Pennegård, Anna Egardt

Läs mer

Bjuder på några bilder av de vuxna också.

Bjuder på några bilder av de vuxna också. Efter en busstur till havsnära Löderups strandbad startade dagen på bästa sätt nämligen med fika! Det är nog aldrig fel med fika om du frågar ungdomarna i. Efter fikastunden var det sedan dags att få sig

Läs mer

Styrelsemöte 2015-09-17

Styrelsemöte 2015-09-17 Närvarande Johanna Persson Jonas Barsing Rasmus Sjögren Carl-Philip Bertilsson Jennie Karlsson Andreas Trägårdh Hanna Bertilsson Tobias Bengtsson Peter Hedman Adjungerande David Randa Frånvarande Max Nilsson

Läs mer

2. Rapporter Föredragande

2. Rapporter Föredragande Styrelsemöte den 6 februari 2013 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet öppnas kl 17:16. 1.2. Mötets behöriga utlysande Mötet anses vara behörigt utlyst. 1.3. Justering av röstlängd Alla är närvarande.

Läs mer

Postbeskrivningar inför SM-1

Postbeskrivningar inför SM-1 Postbeskrivningar inför SM-1 Innehåll Styrelsen... 2 Ettans representant... 2 Klubbmästare... 3 Andra förtroendevalda... 3 Vice SNO... 3 Sektionslokalsansvarig... 4 Valberedning... 4 Webmaster... 4 Revisor...

Läs mer

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja S. Lahti och A.Backlund till justeringsmän tillika rösträknare.

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja S. Lahti och A.Backlund till justeringsmän tillika rösträknare. Närvarande: Jacob Fredriksson, Ordförande Anton Backlund, Kassör Sara Thorin, Festerichef Sebastian Lahti, Alumniansvarig Magnus Lundgren, Internrevisor Magnus Karlsson, Inspektor Erica Gunhardson, Sekreterare

Läs mer

Min individuella uppgift om hamnens Webbsida

Min individuella uppgift om hamnens Webbsida Min individuella uppgift om hamnens Webbsida Tävlingar på FB Arrangera tävlingar över FB och dela ut fina priser till de som faktiskt vinner. Detta fungerar väldigt effektivt i nuläget. ETT bra pris/gilla

Läs mer

Sekreterare: Johanna Lenhammar Justerare: Amanda Jönsson

Sekreterare: Johanna Lenhammar Justerare: Amanda Jönsson Styrelsemöte Tid: 2016-03-15 kl. 16:15-18:00 Plats: S6 Närvarande: Johanna Nyrén, Isa Welander, Johanna Lenhammar, Amanda Jönsson och Felicia Hedström. Dagordning 1. Mötet öppnas 2. Godkännande av arbetsordningen

Läs mer

2013 års kriterier för miljödiplomering av studentsektioner vid LiU

2013 års kriterier för miljödiplomering av studentsektioner vid LiU Linköpings Universitet Beslut LiU-2013-00358 Universitetsförvaltningen 2013-02-14 2013 års kriterier för miljödiplomering av studentsektioner vid LiU Diplomeringen av studentsektioner som Gröna Sektioner

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012/2013

Verksamhetsberättelse 2012/2013 Verksamhetsberättelse 2012/2013 1 Visionen 1.1 Inledning Visionen är en långsiktig beskrivning av i vilken riktning vi vill att sektionen ska röra sig. Visionen innehåller önskningar av relativt abstrakt

Läs mer

Styrelsemöte. Ordförande: Elin Schönqvist Sekreterare: Johanna Nyrén Justerare: Amanda Jönsson

Styrelsemöte. Ordförande: Elin Schönqvist Sekreterare: Johanna Nyrén Justerare: Amanda Jönsson Styrelsemöte Tid: 2016-02-02 16:00-17:00 Plats: P30 Närvarande: Johanna Nyrén, Hanna Falk, Julia Wistrand, Felicia Hedström, Elin Schönqvist, Johanna Lenhammar, Amanda Jönsson, Isa Welander. Dagordning

Läs mer

Logistiksektionen styrelsemöte 2013-09-11. Tid 17:15-19:00, plats TP54

Logistiksektionen styrelsemöte 2013-09-11. Tid 17:15-19:00, plats TP54 Logistiksektionen styrelsemöte 2013-09-11. Tid 17:15-19:00, plats TP54 Närvarande: Lisa Roslund, ordförande samt festerichef Escort Erik Andersson, sekreterare Maria Modin, kassör Valerie Dahl, studienämndsordförande

Läs mer

Protokoll vid möte Mötestid: 17:16-18:27 Plats: TP 40

Protokoll vid möte Mötestid: 17:16-18:27 Plats: TP 40 Protokoll vid möte 2018-10-10 Mötestid: 17:16-18:27 Plats: TP 40 1. Mötets öppnande Victoria Eriksson öppnade mötet. 2. Val av justerare 3. Mötets behöriga utlysande Niklas Waldt och Veronika Andrijević

Läs mer

Stockholms Universitets Personalvetarförening, org. nr: Plats: Stockholm

Stockholms Universitets Personalvetarförening, org. nr: Plats: Stockholm Styrelsemöte SthlmUP Stockholms Universitets Personalvetarförening, org. nr: 802488-6403 2017-05-04 Plats: Stockholm Närvarande: 1. Mötet öppnas 1. Val av mötesordförande: Linnea 2. Val av mötessekreterare:

Läs mer

Valberedd 2015 Din guide till valet!

Valberedd 2015 Din guide till valet! Valberedd 2015 Din guide till valet! 1 Valberedd 2015 Din guide till valet! Vad är valet? På måndag 23/11 kommer vi att rösta om vilka som ska sitta i förbundsstyrelsen år 2016! Vi i valberedningen har

Läs mer

Protokoll från Styrelsemöte FLINS

Protokoll från Styrelsemöte FLINS Protokoll från Styrelsemöte FLINS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Plats: Kårallen, Luxor Datum: 2010 05-19 Närvarande: Charles Westerberg, Robert Johansson, Björn Höckerfelt, Therese

Läs mer

Styrelsemöte no X 2013/2014, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte no X 2013/2014, Medicinska Föreningen Styrelsemöte no X 2013/2014, 26 augusti 2013, kl. 17.10 Basgruppsrummet Kotten Närvarande: Märta, Liisa, Anna J, Jonas Lundgren, Anna HE, Fredrik, Albin, Julia FE och Emmy 1. Mötets öppnande Ordförande

Läs mer

Befattningsbeskrivningar

Befattningsbeskrivningar Befattningsbeskrivningar Styrelsen Ordförande... 1 Förste vice ordförande och Utbildningsansvarig... 3 Andre vice ordförande... 5 Skattmästare... 6 Vice Skattmästare... 7 Näringslivsansvarig... 8 Marknadsföringsansvarig...

Läs mer

Befattningsbeskrivningar IMF Föreningen

Befattningsbeskrivningar IMF Föreningen Befattningsbeskrivningar IMF Föreningen Innehållsförteckning ORDFÖRANDE... 1 Internt... 1 Externt... 2 VICE ORDFÖRANDE... 3 Internt... 3 Externt... 4 EKONOMIANSVARIG... 5 UTBILDNINGSUTSKOTTET... 6 NÄRINGSLIVSUTSKOTTET...

Läs mer