Dublin. London. Rom. Milano. Barcelona. Madrid. Prag. Budapest. Krakow. Reykjavik. New York

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Dublin. London. Rom. Milano. Barcelona. Madrid. Prag. Budapest. Krakow. Reykjavik. New York"

Transkript

1 Dublin London Rom Milano Barcelona Madrid Prag Budapest Krakow Reykjavik New York

2 Action Travel är ett eventföretag inom resebyråbranschen. Vi arrangerar skräddarsydda temaresor för företag och grupper. Upplevelser som berör, intresserar och engagerar! Resor man minns!

3 Till vilken upplevelse vill du resa? Idag kan vi nå alla större städer i hela världen inom ett dygn. Europas städer besöks över ett veckoslut och tillgängligheten till unika upplevelser ökar för var dag. Action Travel Konferens & Event har lång erfarenhet av specialdesignade temaresor. Mest har det handlat om sport och idrottsevenemang. Men även kulturen har fått sin beskärda del. De flesta av våra kunder har också varit företag som bett oss att krydda deras affärs- och konferensresor med skräddarsydda upplevelser. Vi tar hand om hela arrangemanget från det att du lämnar hemorten tills dess att du är tillbaka hemma igen. Ofta ingår också allt du behöver på resan i priset. På så sätt får du en bra kontroll över de totala utgifterna för resan. Vi har lång erfarenhet inom branschen och samarbetar med etablerade och välrenommerade samarbetspartners som ex Vingresor, Globetrotter, Solresor, Apolloresor, Fritidsresor, STS Alpresor, Swansons och Kinaresor. Dessutom samarbetar vi med samtliga flygbolag world wide. Vi vill också berätta om vårt samarbetsavtal med Reseproffsen i Enköping AB, som gjort det möjligt för oss att erbjuda fler resealternativ och därmed också fler upplevelser. På följande sidor berättar vi om våra elva mest populära resmål och vad som lockar vår publik i dessa städer. Vi hoppas att du inspireras av såväl text som bilder och att vi i framtiden får tillfälle att skräddarsy en upplevelse för dig och dina vänner eller ditt företag.

4 IRLAND Dublin: Få länder och platser på jorden berör lika mycket som Irland. Till skillnad från de flesta andra länder i Europa är det mjuka värden som satt Irland på den globala kartan människorna, musiken och dryckeskulturen. Jameson Whiskey och Guinness Stout tillsammans med irländsk folkmusik på någon av Dublins alla pubar är kultur när den är som bäst. En av de mest populära aktiviteterna kallas Irish Musical Pub Crawl och är en organiserad pubrunda i området Temple Bar som guidas av äkta irländska musiker. Dublin bjuder också på intressanta musikaler och shower året runt. Ett tips är dock att vara ute i god tid. Irland har totalt 328 golfbanor och alla är spelbara året om. Några sägs tillhöra de allra bästa banorna i världen samtidigt som flera är billiga med riktigt bra Payand-Play-banor.

5 ENGLAND London: London är Europas shoppingstad nummer ett. Staden erbjuder så otroligt mycket och om man vill få ut så mycket som möjligt av en London-resa, finns all anledning att ta hjälp av oss. Tower of London, St Paul s Cathedral, Buckingham Palace, Westminster Abbey, Madame Tussaud s museum och London s Eye hamnar oftast på måste-listan. Nästan 300 muséer har gratis entré och i West End bjuds det året om på musikaler och teater av yppersta världsklass. Med en pub i varje kvarter, över 100 teatrar och ett otroligt utbud av musikställen, restauranger, marknader och affärer, är dagen i London räddad. Vi svenskar fascineras av engelsk ligafotboll och i London spelas minst en match i veckan. Fem Londonlag deltar i högsta serien. Strax utanför London finns Wimbledon och vi har alltid biljetter till turneringens alla matchdagar. Kanske drömmer du om att få uppleva Formel-1-cirkusen på Silverstone, som ligger strax utanför London.

6 ITALIEN Rom: Vatikanen i Rom med världens största kyrka, S:t Peterskyrkan, är nog ett av världens mest besökta turistmål. Ändå representerar Vatikanen bara en del av all den fantastiska historia som Rom kan berätta genom sina många sevärdheter och historiska landmärken. Vi är många som älskar den italienska maten och kanske framförallt det italienska vinet. Strax utanför Rom ligger vindistriktet Frescati där man kan prova de utmärkta lokala vinerna tillsammans med de alltid lika goda antipasti som ofta bjuds. På Stadio Olimpico, med en kapacitet på åskådare, spelar de storslagna Roma och Lazio sina hemmamatcher. Vi säljer biljetter till samtliga deras hemmamatcher, inklusive den hetaste av alla det fantastiska derbyt. I utkanten av Rom väntar elva bra golfbanor på att utmana dina kunskaper.

7 ITALIEN Milano: I denna mycket moderna och trendiga stad slåss många av världens mest eftertraktade varumärken om butiksytorna i stadens exklusiva gallerior. Här finns det bästa modet, de bästa restaurangerna, den bästa arkitekturen och de bästa affärerna med varumärken som Armani, Gucci och Dolce & Gabbana. När ni är i Milano måste ni också besöka den magnifika domkyrkan som ligger mitt i Milanos centrum. För oss svenskar kan det kännas extra stort att få besöka Nils Liedholms kända vingård i Piemonte, ca en timmes bilresa från Milano. Lidas, som gick bort i november 2007, är en av Sveriges största fotbollsspelare genom alla tider. Många menar också att den bästa fotbollen spelas i Milano. Kanske stämmer det? Absolut säkert är dock att ett derby mellan Inter och Milan på klassiska San Siro tillsammans med tifos överträffar det mesta! Strax utanför Milano ligger Monza, en av Europas mest kända formel-1-banor.

8 SPANIEN Barcelona: Längtar du efter fest, musik och dans? I Barcelonas spännande kvarter ligger jazz-barerna vägg i vägg med rock-caféerna, fantastiska flamencoklubbar, underbara restauranger och heta nattklubbar. Att vandra längs paradgatan La Rambla och passera den vackra Saluhallen är en upplevelse i sig. En av Barcelonas största attraktioner är att se staden från ovan från en helikopter. Runt Barcelona finns ett antal utmärkta golfbanor. Dessa ligger i sin tur nära några av Spaniens bästa och mest kända vingårdar som Torres, J Leon och Pares Balta. Invånarna i Barcelona lever för sin fotboll. Här spelar också flera av världens bästa spelare, i ett av världens bästa fotbollslag, FC Barcelona. Barcelona spelar sina hemmamatcher på en av världens största arenor, Nou Camp, som har plats för mer än åskådare. Utöver matchbiljetter kan vi även ordna entrébiljetter till det kända fotbollsmuséet som ligger vid arenan samt till en guidad tur på Nou Camp. Strax utanför staden ligger Formel-1-banan Circuit de Catalunya.

9 SPANIEN Madrid: Madrid är Europas högst belägna huvudstad och staden ligger mitt i Spanien. Madrid är en kulturstad och här finns några av Europas allra förnämsta konstmuseer såsom Pradomuséet och Thyssen-Bornemisza. Av de sevärdheter som kan locka måste vi nämna Las Ventas, tjurfäktningsarenen. Madrids kvällsliv är livligt. En vanlig kväll är gatorna överfulla av människor som söker sig till barer, restauranger, nattklubbar och musikställen i centrala Madrid. Du som älskar Tapas måste besöka några av de bästa Tapasbarerna i Gamla Stan. På Estadio Santiago Bernabeu har ett annat av världens absoluta bästa fotbollslag, Real Madrid, sin hemmaarena. På stadion finns också en mycket stor souvenir-butik som kan vara värd att besöka. Vi måste naturligtvis också nämna det andra storlaget från Madrid, Atlético Madrid, som spelar sina hemmamatcher på Vicente Claderón Stadium.

10 TJECKIEN Prag: Den Gyllene Staden är en romantisk stad med en räcka av intressant arkitektur med borgar, katedraler, hus och gator. Den vackra stadskärnan har en rik historia och ett fantastiskt utbud av kultur. Gamla Stan, med anor från 1200-talet, bjuder på en mycket intressant resa bakåt i tiden. Efter en trevlig båttur på floden Moldau genom Prag, brukar det vara uppskattat med en guidad rundvandring på ett av stadens största bryggerier Staropranen. Där, precis som på det andra stora bryggeriet U fleku, brukar det bjudas på lite smakprover efter rundvandringen. Nattlivet kan vara ganska hektiskt. Eftersom priserna är så låga vill man hinna besöka så många som möjligt av de tusentals ölstugor, bistros, pubar, barer, diskotek, jazzklubbar och restauranger som finns i Prag. Att ta en lång eller kort guidad Pragtur till fots brukar vara populärt. Men för den som hellre spatserar på en golfbana, finns några klassiska banor strax utanför Prag. En av de mest kända heter Konopiste.

11 UNGERN Budapest: Budapest är en imperiestad och en mångmiljonbrusande metropol. Budapest är också en av Europas vackraste och livligaste huvudstäder. Buda och Pest ligger på varsin sida av floden Donau. Pest är stadens kulturella och kommersiella centrum medan Buda visar den historiska delen med bl a slottshöjden och det Kungliga slottet. Här finns också Parlamentet och den vackra Mattiaskyrkan. Paradgatan Andrassy är stadens stora boulevard med parisiska caféer, teatrar och museer. Gågatan Vaci utca är kantad av affärer och butiker ett himmelrike för den som älskar shopping. Stadens förnäma och vackra saluhall Nagy Vasarcsarnok måste bara ses. Det som kanske lockar mest är de fantastiska badhusen med vatten från de varma källorna. Hotell Gellert är det mest klassiska av badhusen. Här finns både inom- och utomhusbad. Vattnet är mellan 27 och 48 grader varmt. För den motorfrälste ordnar vi resor till Hungaroring, Formel-1-banan som ligger strax utanför Budapest.

12 POLEN Krakow: I Polens vackraste och trevligaste stad strövar du runt i en genuin och oförstörd medeltida renässansmiljö. Krakow klarade sig i stort sett helt utan skador under Andra Världskriget och därför finns många kulturella pärlor att besöka. Speciellt Gamla Stan bjuder på många sevärdheter som den vackra Mariakyrkan. Vi vill särskilt flagga för två mycket intressanta utflyktsmål. Dels den judiska stadsdelen Kazimierz som har rustats upp och nu blomstrar av kosher-restauranger, caféer, synagogor och marknader. Dels det beryktade dödslägret Auschwitz som finns bevarat som museum. Krakow är en billig stad att turista i och här råder alltid en härlig och positiv stämning. Nöjeslivet, som präglas av stadens alla studenter, är intensivt. Utbudet av pubar, barer, jazzklubbar, caféer och charmiga restauranger är rikt. På dagarna kan det också passa med en golfrunda på Krakow Valley Golf and Country Club som ligger strax utanför staden.

13 ISLAND Reykjavik: Island är en magisk ö med storslagen natur. Här kan man nära uppleva och fascineras av naturens egna krafter; De aktiva vulkanerna och de varma baden med det mineralrika vattnet i Blå lagunen. Island och Reykjavik bjuder på ett flertal fantastiska utflykter och guidade turer. Vi rekommenderar den klassiska turen Gyllene cirkeln med Superjeep, en sagolik ridtur på Islandshästar eller en guidad stadsrundtur i Reykjavik. Reykjavik är också kontrasternas stad. Å ena sidan den storslagna orörda naturen. Å andra sidan den moderna och ungdomliga staden med trendiga butiker, mycket bra restauranger och ett härligt pulserande nattliv.

14 USA New York: Ingen stad i världen överträffar New York. Vad sägs om shopping i världens största varuhus Macy s Metropol, ett besök på The Metropolitan Opera eller en Broadway-musikal i det populära teaterområdet kring Times Square. Besöksmålen är oändliga och många gånger oöverträffade. Empire State Building, FN-högkvarteret, Circle Line runt Manhattan och Wall Street är bara några exempel. Sightseeing med båt till Frihetsgudinnan eller besök på West Point är två andra goda exempel. Eller varför inte en utflykt till Niagara Falls när du ändå är på plats. För oss som älskar god mat är New York ett paradis med fantastiska restauranger, barer och klubbar där världens alla kök finns representerade. I Madison Square Garden spelar New York Rangers sina hemmamatcher i NHL. Vi har biljetter till deras samt New York Islanders och New Jersey Devils alla matcher. Andra stora idrottsupplevelser vi har biljetter till är New York Knicks matcher i basketligan samt Super Bowl-vinnarna New York Giants alla hemmamatcher i Amerikansk fotboll.

15 Varje resa är en ny resa! Vi skräddarsyr! Du upplever!

16 Action Travel AB, Box Enköping Besöksadress: Eriksgatan 20 Enköping Tel / E-post:

MILANO. Invånare: 1,3 miljoner. Valuta: - Euro. Öppettider: 09:00 20:00 dagligen med vissa undantag.

MILANO. Invånare: 1,3 miljoner. Valuta: - Euro. Öppettider: 09:00 20:00 dagligen med vissa undantag. Invånare: 1,3 miljoner Valuta: - Euro Öppettider: 09:00 20:00 dagligen med vissa undantag. Shopping: Piazza Doumo - därifrån finns det shoppinggator i alla riktingar. Via Monte Napoleone lyxbutiker med

Läs mer

MILANO. Invånare: 1,3 miljoner. Valuta: - Euro. Öppettider: 09:00 20:00 dagligen med vissa undantag.

MILANO. Invånare: 1,3 miljoner. Valuta: - Euro. Öppettider: 09:00 20:00 dagligen med vissa undantag. Invånare: 1,3 miljoner Valuta: - Euro Öppettider: 09:00 20:00 dagligen med vissa undantag. Shopping: Piazza Doumo - därifrån finns det shoppinggator i alla riktingar. MILANO FOTBOLLSRESA TILL MILANO Milano

Läs mer

Stora städer Ett äventyr Vi skräddarsyr Er resa

Stora städer Ett äventyr Vi skräddarsyr Er resa Stora städer Ett äventyr Vi skräddarsyr Er resa I denna folder hittar du några utvalda städer och hotell. Hotellubudet är enormt och vi presenterar här endast några få utvalda. På www.hotelreservation.se

Läs mer

DÄR DRÖMMAR FÖRVERKLIGAS EN UPPLEVELSERNAS STAD SPORT I NEW YORK

DÄR DRÖMMAR FÖRVERKLIGAS EN UPPLEVELSERNAS STAD SPORT I NEW YORK RESA NEW YORK DÄR DRÖMMAR FÖRVERKLIGAS Frihetsgudinnan vakar lugnt vid inloppet av Hudson River, som för att välkomna alla de förväntansfulla som anländer till storstadsmetropolen New York. New York, även

Läs mer

DÄR DRÖMMAR FÖRVERKLIGAS EN UPPLEVELSERNAS STAD SPORT I NEW YORK

DÄR DRÖMMAR FÖRVERKLIGAS EN UPPLEVELSERNAS STAD SPORT I NEW YORK RESA NEW YORK DÄR DRÖMMAR FÖRVERKLIGAS Frihetsgudinnan vakar lugnt vid inloppet av Hudson River, som för att välkomna alla de förväntansfulla som anländer till storstadsmetropolen New York. New York, även

Läs mer

VACKRA ITALIEN OCH MILANO SLÅENDE VACKER ARKITEKTUR ETT FOTBOLLENS LAND

VACKRA ITALIEN OCH MILANO SLÅENDE VACKER ARKITEKTUR ETT FOTBOLLENS LAND RESA MILANO VACKRA ITALIEN OCH MILANO Italien är med sina 60,6 miljoner invånare det femte mest folkrika landet i Europa. Den näst största staden är Milano, belägen i Lombardiet. Ett vackert kullandskap

Läs mer

Guide för din fotbollsresa till Real Madrid

Guide för din fotbollsresa till Real Madrid Guide för din fotbollsresa till Real Madrid Har du på att boka en fotbollsresa till Real Madrid så ska du läsa den här guiden först. Du kommer att få väldigt mycket tips och råd på hur du får ut det mesta

Läs mer

Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest

Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest 2015 07 17 Inga kommentarer Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest Ska du åka på Formel 1 resa till Ungern & Budapest med BE Resor kommer du vekligen

Läs mer

PARIS EN STAD MED MÅNGA SIDOR SEVÄRDHETERNAS STAD PARIS SAINT-GERMAINE

PARIS EN STAD MED MÅNGA SIDOR SEVÄRDHETERNAS STAD PARIS SAINT-GERMAINE RESA PARIS PARIS EN STAD MED MÅNGA SIDOR Den vackra staden Paris, Frankrikes huvudstad, är en stad med många sidor och lager. Staden är full av storslagna och välkända monument och sevärdheter, men här

Läs mer

HOCKEYWEEKEND I NEW YORK

HOCKEYWEEKEND I NEW YORK HOCKEYWEEKEND I NEW YORK Upplev 2 NHL-matcher under samma hockey-weekend: New York Rangers - Chicago Blackhawks, 27/2 kl 19:00 I Madison Square Garden New York Islanders - New Jersey Devils, 1/3 kl 13:00

Läs mer

New Jersey San Jose NY Rangers Boston. Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes

New Jersey San Jose NY Rangers Boston. Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes Resa 1 27 Februari Matcher: NY Rangers Chicago New Jersey San Jose NY Rangers Boston Resa 2 21 Mars Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes

Läs mer

Formel 1 resor till Italien & Monza guide för resan

Formel 1 resor till Italien & Monza guide för resan Formel 1 resor till Italien & Monza guide för resan 2015 06 03 Inga kommentarer Guide och info för Formel 1 resor till Italien & Monza Innan du åker på en Formel 1 resa till Italien & Monza bör du läsa

Läs mer

ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP REYKJAVIK EN MÅNGSIDIG STAD

ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP REYKJAVIK EN MÅNGSIDIG STAD RESA ISLAND ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade.

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. ISLANDSRESA ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018!

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! IRLAND Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! Vi reser med buss till Köpenhamn och flyg vidare till Dublin. Under rundresan på Irland,

Läs mer

Ungern RESEFAKTA BESKRIVNING

Ungern RESEFAKTA BESKRIVNING Ungern BESKRIVNING Ungern 8 dagar Med Györ som utgångspunkt upplever vi Ungern. Vi åker till Ungerns hav Balatonsjön, längs den vackra Donau till dess drottning Budapest. Det blir en dagsutflykt till kejsarstaden

Läs mer

Er resa - Vårt hantverk! Travellink Konferens & Event

Er resa - Vårt hantverk! Travellink Konferens & Event Er resa - Vårt hantverk! Travellink Konferens & Event Vi kan Konferens & Event Vi möter Era förväntningar En konferensresa innebär höga förväntningar och krav. Vår ambition är att motsvara och gärna överträffa

Läs mer

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017 Följ med på en konst- och kulturresa till de vackra kustpärlorna i Kroatien Split och Dubrovnik! Kroatien lockar många besökare med sin slående vackra och skiftande natur mäktiga berg, kuperande landskap,

Läs mer

UFC 120 London UFC 120

UFC 120 London UFC 120 London UFC 120 London Åk till London för UFC 120 med Ciceron och FIghtplay och upplev MMA-världens största organisation live i en av världens mest dynamiska storstäder! London är staden som har allt, mat,

Läs mer

Hitta staden i ditt hjärta.

Hitta staden i ditt hjärta. Hitta staden i ditt hjärta. Cityresor till 33 storstäder från 1.595:- Dessutom: Disneyland Paris Fotbollsresor Vilken är staden i ditt hjärta? Paris, Lissabon, New York eller kanske Prag? Alla har vi väl

Läs mer

^j^- y/^f/z^'^ studieresa USA 28 mars - 4 april 2009. Sport och kultur som motor i utveckling av stadsmiljöer

^j^- y/^f/z^'^ studieresa USA 28 mars - 4 april 2009. Sport och kultur som motor i utveckling av stadsmiljöer ^j^- y/^f/z^'^ studieresa USA 28 mars - 4 april 2009 Sport och kultur som motor i utveckling av stadsmiljöer Lördag den 28 mars kom vi till ett soligt Kalifornien. Besöket var planerat till en hel vecka

Läs mer

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER RESA FLORENS FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER Florens är utan tvekan en av världens mest omtalade och lovsjungna Det är en svindlande känsla att upptäcka det övermått av sevärdheter städer. Staden är

Läs mer

Den globala resenärens bild av Sverige som land och resmål

Den globala resenärens bild av Sverige som land och resmål Den globala resenärens bild av Sverige som land och resmål Foto: Simon Paulin/Iimagebank.sweden.se Foto: Tomas Utsi/imagebank.sweden.se VERSION 1.0 DEN GLOBALA RESENÄRENS BILD AV SVERIGE INLEDNING Foto:

Läs mer

HAMMARBY GÖTEBORG SÖDERSTADION APRIL 2009

HAMMARBY GÖTEBORG SÖDERSTADION APRIL 2009 1 HAMMARBY GÖTEBORG SÖDERSTADION APRIL 2009 INNEHÅLL sid Om undersökningen 3 Några definitioner 4 Publikens ålder och kön 5 Besökarnas hemvist 6 Första informationskällan 7 Samtliga informationskällor

Läs mer

Guide för din fotbollsresa till Manchester United

Guide för din fotbollsresa till Manchester United Guide för din fotbollsresa till Manchester United Min senaste fotbollsresa till Manchester United var en riktig klassiker och självklart var det BE Resor som stod bakom den. Manchester United vann med

Läs mer

Detta skräddarsydda förslag till Er är planerat och sammanställt, den 15 december 2012, av:

Detta skräddarsydda förslag till Er är planerat och sammanställt, den 15 december 2012, av: Göteborgs stolthet, F98 Qvidings FF, Spanienläger 2013 1-16 april Barcelona är en fantastisk blandning av gammalt och nytt, med världens just nu bästa fotboll, Tyvärr slängde ju Kung Zlatan in handduken

Läs mer

Upptäck världen med GO Cruising

Upptäck världen med GO Cruising Upptäck världen med GO Cruising Välkommen till GO Cruising GO Cruising är specialiserade på kryssningar runt om i världen. Det finns otroligt många rederier och resmål att välja mellan och vi kan guida

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar:

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar: Paket inkluderar: 4 nätter på 4* Icelandair Hotel Marina Del i dubbelrum, 25 nov 29 nov Frukost samtliga dagar Flyg, Göteborg Island T/R Transfer, flygplats hotell flygplats Blå Lagunen vid ankomst Välkomstdrink

Läs mer

Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan

Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan 2015 05 29 Inga kommentarer Guide för Formel 1 resor till Spanien & Barcelona Om du inte har varit på Formel 1 resa till Spanien & Barcelona kommer

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

FORMEL 1 2013 PRODUKTFOLDER BARCELONA NÜRBURGRING SPA MONZA

FORMEL 1 2013 PRODUKTFOLDER BARCELONA NÜRBURGRING SPA MONZA FORMEL 1 2013 PRODUKTFOLDER BARCELONA NÜRBURGRING SPA MONZA RESA #1: SPANIENS GRAND PRIX CIRCUIT DE CATALUNYA BARCELONA TÄVLINGSDATUM: 10-12 MAJ Möt våren i en av Europas mest populära weekendstäder Middag

Läs mer

COSTA BRAVA. Följ med till Spanien. - solfylld, sprudlande och spektakulär. Vi bjuder på flygresa och hotell i 3 nätter!

COSTA BRAVA. Följ med till Spanien. - solfylld, sprudlande och spektakulär. Vi bjuder på flygresa och hotell i 3 nätter! Följ med till Spanien - solfylld, sprudlande och spektakulär Det spanska köket Läckra tapas Sprudlande cava Spektakulär natur Surrealistisk konst Genial arkitektur COSTA BRAVA Vi bjuder på flygresa och

Läs mer

Tjeckien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Tjeckien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Tjeckien Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - T j e c k i e n Tjeckien - Guidad Resa Upplev arkitektoniska mästerverk från medeltida, renässans och barocktiden

Läs mer

UPPLEV EN KONFERENS PÅ LAHOLMEN

UPPLEV EN KONFERENS PÅ LAHOLMEN UPPLEV EN KONFERENS PÅ LAHOLMEN Med ett fantastiskt läge vid havet......mitt i centrala Strömstad, ligger Laholmen Hotell. Hotellet ligger högt beläget med en fantastisk utsikt över havet i väster samtidigt

Läs mer

MADRID. BE RESOR AB Björkhagavägen 8

MADRID. BE RESOR AB Björkhagavägen 8 Invånare: 3,1 miljoner Valuta: - Euro Öppettider: 10-22 dagligen med vissa undantag och siesta MADRID FOTBOLLSRESA TILL MADRID En av världens största fotbollsklubbar, Real Madrid, är baserade i Madrid

Läs mer

UFC 120 London UFC 120

UFC 120 London UFC 120 London UFC 120 London Åk till London för UFC 120 med Ciceron och FIghtplay och upplev MMA-världens största organisation live i en av världens mest dynamiska storstäder! London är staden som har allt, mat,

Läs mer

Östersjön runt Baltikum och Polen

Östersjön runt Baltikum och Polen Östersjön runt Baltikum och Polen Följ med och upptäck; Estland-Lettland-Litauen-Polen den 9 17 maj 2014 Rundresa från Öland/Kalmar via Stockholm Tallinn - Riga - Vilnius - Warmia/Mazurien- Gdansk/Gdynia

Läs mer

KULTUR OCH HISTORIA I BUDAPEST

KULTUR OCH HISTORIA I BUDAPEST KULTUR OCH HISTORIA I BUDAPEST Ungern ligger i hjärtat av det gamla Europa och är välkänt för god mat, varma termalbad och vinerna som är folkets stolthet. Budapest är en vacker kulturstad med mycket att

Läs mer

Tre mysiga städer i Stockholms närhet med Bullerby-känsla och tillhörande sagoslott blir fina utflykter när du är turist i din egen stad.

Tre mysiga städer i Stockholms närhet med Bullerby-känsla och tillhörande sagoslott blir fina utflykter när du är turist i din egen stad. Kropp & Själ Annonsera Kontakta oss Sök Hem Utflyktsmål i sommar Smultronställen Tre mysiga städer i Stockholms närhet med Bullerby-känsla och tillhörande sagoslott blir fina utflykter när du är turist

Läs mer

Jag har något att berätta

Jag har något att berätta Jag har något att berätta Resenärer vill komma hem från en resa och kunna dela med sig av en fantastisk berättelse; om den överraskande goda middagen på en nyöppnad restaurang, om hur man hittade ett undangömt

Läs mer

George Cojocaru. Resenärer som bokar sin resa med oss får tillgång till ett journummer där vi är tillgängliga dygnet runt. Vi finns här för dig!

George Cojocaru. Resenärer som bokar sin resa med oss får tillgång till ett journummer där vi är tillgängliga dygnet runt. Vi finns här för dig! George Cojocaru VD NovaTravel NovaTravel är en unik resebyrå som arbetar med stort personligt engagemang och kompetens. Oavsett var i världen du vill resa så är vi din självklara researrangör. Vi arbetar

Läs mer

Den globala resenärens bild av Sverige som land och resmål. Resultat från Visit Swedens Brand Tracking

Den globala resenärens bild av Sverige som land och resmål. Resultat från Visit Swedens Brand Tracking Den globala resenärens bild av Sverige som land och resmål Resultat från Visit Swedens Brand Tracking 1 Foto: Simon Paulin/Iimagebank.sweden.se Innehåll Inledning...3 Associationer till Sverige...4 Kännedom,

Läs mer

Frågesport Bit för Bit. Huvudstäder i Europa

Frågesport Bit för Bit. Huvudstäder i Europa Frågesport Bit för Bit Huvudstäder i Europa Fråga 1. 5 p Landet har den högsta andelen invånare som inte är medborgare i något EU-land, i Europa. 27, 8 %. Landet har den högsta andelen invånare som inte

Läs mer

Opera och vinprovning Verona & Gardasjön 1-4/9 2012

Opera och vinprovning Verona & Gardasjön 1-4/9 2012 Opera och vinprovning Verona & Gardasjön 1-4/9 2012 Veneto är ett mycket omväxlande landskap med otroligt vacker natur i form av berg & dalar, kulturstäder och inte minst italiens största sjö, Gardasjön

Läs mer

Tel Aviv Pride 2016. DAG 2: MÅNDAG - MAJ 30 - Tel Aviv & Jaffa

Tel Aviv Pride 2016. DAG 2: MÅNDAG - MAJ 30 - Tel Aviv & Jaffa Tel Aviv Pride 2016 Tel-Aviv har på kort tid gjort sig känd som ett utav världens topp gay resmål. Den extravaganta och överdådiga Pride veckan 29 maj 6 juni är ett måste för dig som vill parta, upptäcka

Läs mer

Las Vegas med Fightplay & Ciceron

Las Vegas med Fightplay & Ciceron UFC 116 Las Vegas Las Vegas med Fightplay & Ciceron Las Vegas är en stad som måste upplevas. Ingen stad i världen erbjuder den kombination av nöje, lyx, solsemester och shopping som Vegas. På dagarna kan

Läs mer

TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER

TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER TRÄNING FÖR ALLA - MALLORCA 22-29 OKTOBER TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER Vanlig träning i all ära men om du vill utmana dig själv lite så erbjuder vi ett utflykts- och äventyrsprogram som är lite utöver

Läs mer

W A L L N E R S B U S S

W A L L N E R S B U S S W A L L N E R S B U S S ÖSTERSJÖKRYSSNING TALLINN - ST PETERSBURG - HELSINGFORS Dag 1 Avresa från Gävle/Sandviken 18:00 Färjan MS Princess Anastasia avgår från Stockholm mot Tallinn, St Petersburg och

Läs mer

RELAXRESOR HUNGARY presenterar några pärlor av program/aktiviteter och sevärdhet i en av Europas vackraste huvudstäder BUDAPEST

RELAXRESOR HUNGARY presenterar några pärlor av program/aktiviteter och sevärdhet i en av Europas vackraste huvudstäder BUDAPEST RELAXRESOR HUNGARY presenterar några pärlor av program/aktiviteter och sevärdhet i en av Europas vackraste huvudstäder BUDAPEST Välj gärna hotell, program, aktiviteter och skriv till oss! info@relaxresor.se

Läs mer

Upplev Dublin i full feststämning!

Upplev Dublin i full feststämning! Upplev Dublin i full feststämning! Tradfest är en musikfestival som arrangeras varje år i Dublin, med konserter och musikaliska upplevelser i hela fem dagar! Tradfest är en folkmusikfestival med fokus

Läs mer

UPPLEV DUBLIN & IRLAND TILLSAMMANS MED FÖRETAGARNA SUNDSVALL & TIMRÅ 22-25 OKTOBER 2015

UPPLEV DUBLIN & IRLAND TILLSAMMANS MED FÖRETAGARNA SUNDSVALL & TIMRÅ 22-25 OKTOBER 2015 UPPLEV DUBLIN & IRLAND TILLSAMMANS MED FÖRETAGARNA SUNDSVALL & TIMRÅ 22-25 OKTOBER 2015 Dublin är som ett komprimerat London. Lika bra shopping och nöjesliv, fast med allt inom behagligt gångavstånd. Att

Läs mer

Vår första vy över London från planet

Vår första vy över London från planet Slutrapporten Den 25:e oktober åkte vi i Es3 till London. Där utforskade vi staden, såg många olika sevärdheter, gick på museer och upptäckte en del av Londons musikliv. England och Sverige skilde sig

Läs mer

Kasinokampen. Trekamp, tvårätters middag, 1 glas öl/vin/alk., fri entré och garderob.

Kasinokampen. Trekamp, tvårätters middag, 1 glas öl/vin/alk., fri entré och garderob. Kasinokampen Trekamp och middag Satsa på en annorlunda och rolig kasinokväll med trekamp och en tvårättersmiddag. Utmana varandra i de vanligaste kasinospelen. Avsluta sedan kvällen med att fira vinnarna

Läs mer

EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA

EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA Följ med till Edinburgh i hjärtat av Skottland. Bekanta dig med den skotska kulturen, storstadens attraktioner, den skotska gästfriheten och smaken av världens bästa whisky.

Läs mer

Östersjökryssning under en vecka ombord lyxkryssaren Serenade of the Seas

Östersjökryssning under en vecka ombord lyxkryssaren Serenade of the Seas Club Eriks noga utvalda upplevelser Östersjökryssning under en vecka ombord lyxkryssaren Serenade of the Seas Stockholm Helsingfors St. Petersburg Tallin - Riga Följ med oss under en härlig vecka ombord

Läs mer

Portugal RESEFAKTA BESKRIVNING

Portugal RESEFAKTA BESKRIVNING Portugal BESKRIVNING Rundresa Portugal flyg t/r 8 dagar En resa till Europas västligaste land, med sin långa Atlanthavskust som alltid betytt mycket för portugiserna. Den gjorde Portugal till en stor sjöfararnation

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

PLANERA DIN KUNDAKTIVITET I. Jönköping

PLANERA DIN KUNDAKTIVITET I. Jönköping PLANERA DIN KUNDAKTIVITET I Jönköping restauranger i Jönköping Tegel Matbar Galleri Sjön Köket levererar rustika, europeiska smaker i modern tappning under benämningen easy eating. Med ca 50 meter från

Läs mer

Reseprogram Moheda SPF Seniorerna Budapest med Pusztan, Ungern 6-11 september 2017

Reseprogram Moheda SPF Seniorerna Budapest med Pusztan, Ungern 6-11 september 2017 Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var tidigare två självständiga städer. Buda ligger på vänstra sidan av floden Donau och Pest på den högra. År 1873 blev de till en stad som idag

Läs mer

LAS VEGAS NÖJENAS STAD

LAS VEGAS NÖJENAS STAD MÄSSRESA LAS VEGAS LAS VEGAS NÖJENAS STAD Las Vegas är den största staden i delstaten Nevada i sydvästra USA. Staden är ett centrum för alla möjliga upplevelser och aktiviteter. Las Vegas är ett av världens

Läs mer

NEW YORK OCH DEN MODERNA KONSTEN

NEW YORK OCH DEN MODERNA KONSTEN NEW YORK OCH DEN MODERNA KONSTEN Apotekets Konstförening Tolv år har gått sedan vi hade förra resan till New York, och många tycker att det är dags för en ny resa! Till New York återkommer man gärna, och

Läs mer

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar 2016 Österrike Wien Salzburg - 9 dagar Schönbrunn Palace Wien Wien Välkommen med på vår sommarresa 2016. Vi väljer att resa till Österrike och till huvudstaden Wien. Vi hinner även med ett besök i Mozarts

Läs mer

26-29 SEPTEMBER 2008 TRE NÄTTER 20 PERSONER

26-29 SEPTEMBER 2008 TRE NÄTTER 20 PERSONER ISLAND ********** 26-29 SEPTEMBER 2008 TRE NÄTTER 20 PERSONER Vilket annat land i vår närhet kan vara mer spännande? På Island finns aktiva vulkaner, jättelika glaciärer och vildmarker så ödsliga att de

Läs mer

Midsommarkryssning till Medelhavets pärlor med Harmony of the Seas

Midsommarkryssning till Medelhavets pärlor med Harmony of the Seas Club Eriks noga utvalda upplevelser Midsommarkryssning till Medelhavets pärlor med Harmony of the Seas Barcelona - Palma - Marseilles - Rom - Neapel Följ med på en kryssning i Medelhavet. Detta är de sju

Läs mer

Hyr segelbåt i Neapelbukten och ta familjen med på segelsemester

Hyr segelbåt i Neapelbukten och ta familjen med på segelsemester Neapelbukten Hyr segelbåt i Neapelbukten och ta familjen med på segelsemester En seglingssemester i Neapelbukten tenderar att fokusera på Amalfikusten och de vackra öarna i den pittoreska napolitanska

Läs mer

Stockholm Waterfront Congress Centre presenterar möjligheternas arena

Stockholm Waterfront Congress Centre presenterar möjligheternas arena Stockholm Waterfront Congress Centre presenterar möjligheternas arena Stockholm Waterfront Congress Centre är Sveriges nyaste och mest mångsidiga arena för större möten och evenemang. Med den djärva arkitekturen

Läs mer

Costa del Sol 4 unika kustdelar alla med sin egen karaktär

Costa del Sol 4 unika kustdelar alla med sin egen karaktär Costa del Sol 4 unika kustdelar alla med sin egen karaktär Vi är specialiserade på bra lägen till bra priser! Välj mellan över 20.000 bostäder lägenheter villor radhus - fincor etvab fastigheter www.etvab.nu

Läs mer

Weekend i Washington DC

Weekend i Washington DC Weekend i Washington DC Weekendresa till Washington D.C. med besök till stadens alla sevärdheter. På denna resa till Washington D.C. får ni åka båt på Potomacfloden till Mount Vernon, ni ser kända monument

Läs mer

BARCELONA. BE RESOR AB Björkhagavägen 8

BARCELONA. BE RESOR AB Björkhagavägen 8 Invånare: 1,6 miljoner Valuta: - Euro Öppettider: Vanligtvis måndag-fredag 09:30 till 13:30 och 16:30 till 20:00, med vissa undantag. På söndagar har de flesta klädbutiker stängt. BARCELONA FOTBOLLSRESA

Läs mer

Budapest, Wien & Prag 2-8/4 2019

Budapest, Wien & Prag 2-8/4 2019 Budapest, Wien & Prag 2-8/4 2019 Tisdag 2/4: Luleå Budapest Avresa från Luleå kl 07:25 och ankomst till Budapest kl 14:00 Busstransfer in till centrum och guidad stadsrundtur i Budapest. Stadsrundtur i

Läs mer

Karlsbron Prag (tjeckiska: Praha)

Karlsbron Prag (tjeckiska: Praha) Karlsbron Prag (tjeckiska: Praha) är huvudstad och största stad i Tjeckien samt är belägen vid floden Moldau (tjeckiska Vltava). Staden har drygt 1,2 miljoner invånare. Prags universitet, Karlsuniversitetet,

Läs mer

SPF 010 alltid på väg!

SPF 010 alltid på väg! 24/5-2/6 Det gemytliga och gästvänliga Tyrolen i Österrike Upplev den romantiska Tyrolen där de vackra dalgångarna slingrar sig fram mellan snöklädda alptoppar. Här njuter vi av Salzkammerguts bedårande

Läs mer

Kryssning Greklands ö-värld 28 augusti 5 september 2016

Kryssning Greklands ö-värld 28 augusti 5 september 2016 Kryssning Greklands ö-värld 28 augusti 5 september 2016 Rederi: Royal Caribbean Cruise Line Fartyg: Jewel of the Seas Resrutt kryssning: 28/8 Rom (Civitavecchia), Italien 17:00 29/8 Till havs 30/8 Santorini,

Läs mer

Följ med BTF till London 25 28 september 2015

Följ med BTF till London 25 28 september 2015 Följ med BTF till London 25 28 september 2015 L O N D O N CALLLING Det finns många olika skäl att åka till Englands huvudstad. På den här resan är vårt mål att gästa ett av världens mest intressanta arkitektkontor

Läs mer

LAS VEGAS NÖJENAS STAD

LAS VEGAS NÖJENAS STAD MÄSSRESA LAS VEGAS LAS VEGAS NÖJENAS STAD Las Vegas är den största staden i delstaten Nevada i sydvästra USA. Staden är ett centrum för alla möjliga upplevelser och aktiviteter. Las Vegas är ett av världens

Läs mer

Möten, Event & Konferens

Möten, Event & Konferens Ängelholms Reumatiker Förening Kära medlemmar, känns detta tilltalande. Vi skulle behöva intresse anmälan till den 1 nov. av hur många som är intresserade. Möten, Event & Konferens Offert Ängelholms Reumatiker

Läs mer

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

NHL Hockey San Francisco 21 26 mars 2012

NHL Hockey San Francisco 21 26 mars 2012 NHL Hockey San Francisco 21 26 mars 2012 Onsdag 21 mars Köpenhamn London 10:45 12:00 London San Francisco 14:25 18:20 Vår guide möter upp efter ankomst och vi tar oss med buss till vårt hotell King George

Läs mer

Arena di Verona. Italienska Chiaras tips kring vackra Verona.

Arena di Verona. Italienska Chiaras tips kring vackra Verona. Italienska Chiaras tips kring vackra Verona. Verona är staden som mest av allt är känd för att vara skådeplatsen där romanen om Romeo och Julia utspelades. Men i den vackra staden finns mycket annat att

Läs mer

Weekend i Washington DC

Weekend i Washington DC Weekend i Washington DC Weekendresa till Washington D.C. med besök till stadens alla sevärdheter. På denna resa till Washington D.C. får ni åka båt på Potomacfloden till Mount Vernon, ni ser kända monument

Läs mer

Hotell. ARLINGTON HOTEL *** Bachelors Walk, O`Connell Bridge Dublin 1

Hotell. ARLINGTON HOTEL *** Bachelors Walk, O`Connell Bridge Dublin 1 MUSIKFEST I DUBLIN Tradfest är en musikfestival som arrangeras varje år i Dublin, med konserter och musikaliska upplevelser i hela fem dagar! Tradfest är en folkmusikfestival med fokus på irländsk folkmusik.

Läs mer

Hela denna bilaga är en annons från Airtours. Rea på cityresor!

Hela denna bilaga är en annons från Airtours. Rea på cityresor! ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Airtours ANNONS Rea på cityresor! Upp till 1500:rab att N O G A U T V A LT www.airtours.se 08-566 103 00 Upp till 1500:- rabatt! London 2499:- London är storstaden

Läs mer

Resa till Florens Montalcino. Onsdag till söndag maj 2019

Resa till Florens Montalcino. Onsdag till söndag maj 2019 Resa till Florens Montalcino Onsdag till söndag 23-26 maj 2019 Information om resan Pris: 14.000 kr per person (enkelrumstillägg 1.500 kr) Priset inkluderar: o o o o o 1 natt på fyrstjärnigt hotell i centrala

Läs mer

BALTIKUM. med Estland, Lettland och Litauen. Tid: 2-8 juni Avresa: 2 juni kl 08.20 från: Träffpunkten i Färjestaden

BALTIKUM. med Estland, Lettland och Litauen. Tid: 2-8 juni Avresa: 2 juni kl 08.20 från: Träffpunkten i Färjestaden SPF SENIORERNA SOLVÄNDAN OCH SYD ÖLAND BALTIKUM LÄS, LÄR OCH RES med Estland, Lettland och Litauen Tid: 2-8 juni Avresa: 2 juni kl 08.20 från: Träffpunkten i Färjestaden Pris: 7.200 kr i dubbelrum. Enkelrum:

Läs mer

Vandra i England. Cotswold Way, 8 nätter Chipping Campden - Bath, 7 vandringsdagar

Vandra i England. Cotswold Way, 8 nätter Chipping Campden - Bath, 7 vandringsdagar Cotswold way, Chipping Campden Bath, 8 nätter 1(5) Vandra i England Cotswold Way, 8 nätter Chipping Campden - Bath, 7 vandringsdagar Cotswold Way, en av Englands finaste nationella vandringsleder tar dig

Läs mer

RIGA BALTIKUMS PARIS

RIGA BALTIKUMS PARIS RIGA BALTIKUMS PARIS Riga; en vacker, modern och historisk stad. Lettlands huvudstad Riga är inte bara ett populärt resmål för oss i Norden, Riga lockar nämligen folk från hela världen. Vi förstår precis

Läs mer

Julmarknadskryssning längs med Donau

Julmarknadskryssning längs med Donau Julmarknadskryssning längs med Donau Följ med och upplev den magiska stämningen på några av Europas vackraste julmarknader. Ombord på vår mysiga älvkryssningsbåt, Der Kleine Prinz, får du julstämning och

Läs mer

Las Vegas med Fightplay & Ciceron

Las Vegas med Fightplay & Ciceron UFC 116 Las Vegas Las Vegas med Fightplay & Ciceron Las Vegas är en stad som måste upplevas. Ingen stad i världen erbjuder den kombination av nöje, lyx, solsemester och shopping som Vegas. På dagarna kan

Läs mer

TOKYO FÖR TONÅRINGAR 7 DAGAR TOKYO FÖR TONÅRINGAR MED GHIBLI- MUSEET 7 DAGAR GALLERY IMAGES SEK

TOKYO FÖR TONÅRINGAR 7 DAGAR TOKYO FÖR TONÅRINGAR MED GHIBLI- MUSEET 7 DAGAR GALLERY IMAGES SEK TOKYO FÖR TONÅRINGAR 7 DAGAR 14 100 SEK TOKYO FÖR TONÅRINGAR MED GHIBLI- MUSEET 7 DAGAR Destinationer: Tokyo, Ghibli-museet, Samuraj-museet Reslängd: 7 dagar (kan förlängas) Reseperiod: Året om Pris: Från

Läs mer

Toscana. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Toscana. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Toscana Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - T o s c a n a Toscana - Guidad Resa Bli inspirerad av pittoreska byar, historiska städer och natursköna vingårdar på

Läs mer

Guide för din fotbollsresa till Arsenal

Guide för din fotbollsresa till Arsenal Guide för din fotbollsresa till Arsenal Väljer du att åka på fotbollsresa till Arsenal med BE Resor kan det vara bra att veta att titta på den här guiden som vi har nedan. I den här guiden är det meningen

Läs mer

BE RESOR AB Björkhagavägen 8. Invånare: 7,4 miljoner. Valuta: GBP Brittisk Pund.

BE RESOR AB Björkhagavägen 8. Invånare: 7,4 miljoner. Valuta: GBP Brittisk Pund. Invånare: 7,4 miljoner Valuta: GBP Brittisk Pund. Öppettider: Affärer har vanligtvis öppet dagligen 9-18 med vissa avvikelser. Shopping: Oxford Street Londons mest kända shoppinggata. LONDON FOTBOLLSRESA

Läs mer

Guide för din fotbollsresa till Barcelona

Guide för din fotbollsresa till Barcelona Guide för din fotbollsresa till Barcelona Jag har precis kommit hem från min fotbollsresa i Barcelona. Självklart åkte vi även nu med BE Resor. Att man inte ville komma tillbaka är inte konstigt med tanke

Läs mer

Sol & Bad Fort Myers. Sol & Bad Fort Myers. Resan i korthet USA

Sol & Bad Fort Myers. Sol & Bad Fort Myers. Resan i korthet USA Sol & Bad Fort Myers Sol & badsemester vid en av 's bästa stränder. Fort Myers på Floridas västkust är perfekt för en sol och badsemester. Klimatet är varmt och skönt året om, stranden är bland de bästa

Läs mer

DRÖMRESA TILL BOSTON

DRÖMRESA TILL BOSTON DRÖMRESA TILL BOSTON BOSTON Boston är en av de äldsta städerna i hela världen och bildades redan 1630 av puritanska kolonisatörer. Idag är Boston något av en världsstad med stor kulturell betydelse, inte

Läs mer

Habsburgarnas imperium Wien Bratislava Budapest med Andreas Danielsen den 2 6 juni 2016

Habsburgarnas imperium Wien Bratislava Budapest med Andreas Danielsen den 2 6 juni 2016 Habsburgarnas imperium Wien Bratislava Budapest med Andreas Danielsen den 2 6 juni 2016 I sällskap med vår ciceron Andreas Danielsen, författare till Hederskriget Hur Österrike-Ungern startade det första

Läs mer

Polen En kulinarisk kulturresa

Polen En kulinarisk kulturresa Polen En kulinarisk kulturresa De första dagarna i juni reste 29 medlemmar från SPF Seniorerna Håbo och ytterligare några från andra SPF-föreningar till Krakow i Polen Det var ett arrangemang anordnat

Läs mer

RESOR. Jag vänder mig till dig som sitter och planerar en företagsresa 2017.

RESOR. Jag vänder mig till dig som sitter och planerar en företagsresa 2017. pphone +46707410555 info@phoenixtheelephant.se www.phoenixtheelephant.se Hej, STUDIE-OCH INSPIRATIONSRES RESOR TILL BARCELONA Jag vänder mig till dig som sitter och planerar en företagsresa 2017. Barcelona

Läs mer

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST RESA TILL ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST Istanbul metropolen vid Bosporen är gräns och smältdegel på samma gång. Här tycks Europa möta Asien inför en slutgiltig kraftmätning. Öst mot väst. Ur denna

Läs mer