2013/2014. förvaring

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "2013/2014. förvaring"

Transkript

1 2013/2014 förvaring

2 2 BALLINGSLÖV FÖRVARING BALLINGSLÖV FÖRVARING 3 Var sak på sin plats! Tänk så skönt det är när det är nystädat och alla saker ligger på rätt plats. Tänk om det alltid kunde vara så. Städningen kan vi kanske inte hjälpa till med. Men vi kan hjälpa dig att skapa rätt förutsättningar för ett välorganiserat och stilfullt hem. Med bra förvaringslösningar hamnar kläder, skor och väskor lättare på rätt ställe vilket bidrar till ökad glädje varje dag. Ballingslövs förvaringslösningar gör det lätt att hålla ordning och reda oavsett vilket rum i huset det handlar om. Med våra flexibla inredningssystem kan du skapa en förvaring som underlättar vardagen. Hyllor, lådor och hängare i olika format gör det möjligt att hitta smarta lösningar som är anpassade helt efter din garderob. STILRENA SKJUTDÖRRAR Med våra snygga skjutdörrar förhöjer du känslan ytterligare. Vi tillverkar dörrarna efter just dina mått och därmed slipper du göra anpassningar i ditt rum för att dörrarna ska passa. Vi anpassar oss efter dig! Ballingslöv har skjutdörrar i flera olika material. De finns antingen med eller utan profil. Välkommen att inspireras av våra förvaringslösningar.

3 4 BALLINGSLÖV FÖRVARING BALLINGSLÖV FÖRVARING 5 Vardagsglädje är väl när vi, mitt i vardagen, inser hur bra vi har det

4 6 BALLINGSLÖV FÖRVARING BALLINGSLÖV FÖRVARING 7 Innehåll Inledning 2-9 Melamin Glas Målat System Att tänka på Priser Priser System Skiss och ritunderlag 74-75

5 8 BALLINGSLÖV FÖRVARING BALLINGSLÖV FÖRVARING 9 Melamin Melamin är ett tåligt och prisvärt material som ger dina skjutdörrar en snygg känsla. Vi har flera olika varianter. Välj det som passar ditt hem och din stil bäst. Målat Målade skjutdörrar har blivit allt mer populärt. Våra målade skjutdörrar hittar du på sidan Glas Våra skjutdörrar i glas har en exklusiv finish. Dörrarna finns i såväl matt som blankt utförande i vitt och svart. Du kan även välja spegelglas vilket skapar en rymlig känsla. System 25 System 25 är ett stilrent skjutdörrssystem utan profil runt dörrfyllningen. Skjutdörrarna är hela 32 mm tjocka vilket ger en gedigen känsla. Dörrarna finns i två olika utföranden. Den tillhörande inredningen är 25 mm tjock.

6 10 BALLINGSLÖV FÖRVARING BALLINGSLÖV FÖRVARING 11 melamin

7 12 BALLINGSLÖV FÖRVARING BALLINGSLÖV FÖRVARING 13 Vardagsglädje är väl när vi, mitt i vardagen, inser hur bra vi har det

8 14 BALLINGSLÖV FÖRVARING BALLINGSLÖV FÖRVARING 15 TRIMLINE KOKSGRÅ MELAMIN Att använda spröjs på dörren gör att den får ett lite annorlunda utryck. Du väljer själv hur många spröjs du önskar. PROFIL TRIMLINE Finns i tre utföranden: aluminium, vit och svart. DÖRRAR MELAMIN Vi har dörrar i melamin i följande utföranden:

9 16 BALLINGSLÖV FÖRVARING BALLINGSLÖV FÖRVARING 17 TRIMLINE VIT MELAMIN Slipp kaos i hallen med skjutdörrar och en välplanerad inredning för skor och ytterplagg. Melamin är ett tåligt material som står emot vardagslivets stötar på ett bra sätt. PROFIL TRIMLINE Finns i tre utföranden: aluminium, vit och svart. DÖRRAR MELAMIN Vi har dörrar i melamin i följande utföranden:

10 18 BALLINGSLÖV FÖRVARING BALLINGSLÖV FÖRVARING 19 TRIMLINE LJUS GRAN MELAMIN OCH VITT OPTISKT GLAS Att kombinera olika material på skjutdörrarna är en trevlig lösning. Här kombineras vitt glas och melamin. PROFIL TRIMLINE Finns i tre utföranden: aluminium, vit och svart. DÖRRAR MELAMIN Vi har dörrar i melamin i följande utföranden:

11 20 BALLINGSLÖV FÖRVARING BALLINGSLÖV FÖRVARING 21 TRIMLINE SVART STRUKTUR MELAMIN Trimline i alufärgad profil lyfter den snygga skjutdörren ytterligare. Vi erbjuder även kombidörrar om man önskar en annan fyllning på mitten av dörren. PROFIL TRIMLINE Finns i tre utföranden: aluminium, vit och svart. DÖRRAR MELAMIN Vi har dörrar i melamin i följande utföranden:

12 22 BALLINGSLÖV FÖRVARING BALLINGSLÖV FÖRVARING 23 TRIMLINE VIT MELAMIN En spännande lösning där vi kombinerar skjutdörrar i olika höjder. Dörrarna framför tvättmaskinen stänger även ute en del av ljudet från maskinerna. PROFIL TRIMLINE Finns i tre utföranden: aluminium, vit och svart. DÖRRAR MELAMIN Vi har dörrar i melamin i följande utföranden:

13 24 BALLINGSLÖV FÖRVARING BALLINGSLÖV FÖRVARING 25 glas

14 26 BALLINGSLÖV FÖRVARING BALLINGSLÖV FÖRVARING 27 Vardagsglädje är väl när vi, mitt i vardagen, inser hur bra vi har det

15 28 BALLINGSLÖV FÖRVARING BALLINGSLÖV FÖRVARING 29 TRIMLINE SPEGEL OCH VIT RAM Speglar gör att rummet känns mer rymligt. Kombinera gärna olika varianter på skjutdörrarna när du har flera dörrar bredvid varandra. PROFIL TRIMLINE Finns i tre utföranden: aluminium, vit och svart. DÖRRAR GLAS Vi har glasdörrar i följande utföranden:

16 30 BALLINGSLÖV FÖRVARING BALLINGSLÖV FÖRVARING 31 TRIMLINE VITT BLANKT OPTISKT GLAS Det helt vita blanka glaset ger vackra reflektioner i dagsljuset. Om man önskar att dörrarna ska flyta in i rummet ytterligare kan vi rekommendera profilen i vitt utförande. PROFIL TRIMLINE Finns i tre utföranden: aluminium, vit och svart. DÖRRAR GLAS Vi har glasdörrar i följande utföranden:

17 32 BALLINGSLÖV FÖRVARING BALLINGSLÖV FÖRVARING 33 LUXLINE SVART BLANKT GLAS De svarta dörrarna ger rummet ett modernt intryck och det vita golvet skapar en kraftig kontrast mot dörrarna. PROFIL LUXLINE Finns i tre utföranden: aluminium, vit och svart. DÖRRAR GLAS Vi har glasdörrar i följande utföranden:

18 34 BALLINGSLÖV FÖRVARING BALLINGSLÖV FÖRVARING 35 målat

19 36 BALLINGSLÖV FÖRVARING BALLINGSLÖV FÖRVARING 37 Vardagsglädje är väl när vi, mitt i vardagen, inser hur bra vi har det

20 38 BALLINGSLÖV FÖRVARING BALLINGSLÖV FÖRVARING 39 TRIMLINE VIT RAND En rejäl, klassisk garderob för dig med stora förvaringsbehov. PROFIL TRIMLINE Finns i tre utföranden: aluminium, vit och svart. DÖRRAR MÅLAT Vi har målade dörrar i följande utföranden:

21 40 BALLINGSLÖV FÖRVARING BALLINGSLÖV FÖRVARING 41 TRIMLINE VIT RAM OCH SPEGEL Spegelskjutdörrar fyller dubbla behov. De skapar dels en bra helkroppsspegel men gör även att trånga ytor upplevs som större. PROFIL TRIMLINE Finns i tre utföranden: aluminium, vit och svart. DÖRRAR MÅLAT Vi har målade dörrar i följande utföranden:

22 42 BALLINGSLÖV FÖRVARING BALLINGSLÖV FÖRVARING 43 TRIMLINE RAND VIT Spår vit är en klassisk design på skjutdörr som inte går ur tiden. PROFIL TRIMLINE Finns i tre utföranden: aluminium, vit och svart. DÖRRAR MÅLAT Vi har målade dörrar i följande utföranden:

23 44 BALLINGSLÖV FÖRVARING BALLINGSLÖV FÖRVARING 45 SYSTEM 25 är vårt mest exklusiva skjutdörrsystem. Dörrarna är stilrena och hela 32 mm tjocka och den tillhörande inredningen är 25 mm tjock. Dörrarna finns i två olika utföranden med ett integrerat grepp. System 25

24 46 BALLINGSLÖV FÖRVARING BALLINGSLÖV FÖRVARING 47 SYSTEM 25 VIT MELAMIN Här blir skjutdörrarna som en trevlig rumsavdelare och skapar på detta sätt en jättegarderob inne i rummet. De vita infrästa greppen till den vita dörren passar den med en förkärlek för det minimalistiska. GREPP System 25 har ett infräst, integrerat grepp. Finns i tre uföranden: Alu, vitt och svart. DÖRR System 25 finns i 2 olika utföranden i melamin:

25 48 BALLINGSLÖV FÖRVARING BALLINGSLÖV FÖRVARING 49 SYSTEM 25 SVART EK MELAMIN En walk-in closet som de flesta drömmer om kan nu bli verklighet! Välkommen in! GREPP System 25 har ett infräst, integrerat grepp. Finns i tre uföranden: Alu, vitt och svart. DÖRR System 25 finns i 2 olika utföranden i melamin:

26 50 BALLINGSLÖV FÖRVARING BALLINGSLÖV FÖRVARING 51 Att tänka på

27 Att planera förvaring med skjutdörrar och inredning Snedtak Ett snett tak kan lösas på minst två sätt. Antingen genom att man använder passbitar som bygger bort vinkeln helt eller genom att dörren kapas i vinkel. Ibland behövs en kombination av båda för bästa lösning. Att planera en bra förvaring med skjutdörrar kräver att man är noggrann och tar saker i rätt ordning. Oavsett om du vill planera allt själv eller om du vill ha hjälp av våra duktiga återförsäljare behöver vi ta fram rätt mått. Vi gör därför detta i två steg, där det första handlar om att ta reda på alla förutsättningar i rummets form, mått och eventuella andra hinder. I steg två kan du själv planera en lösning med hjälp av anvisningar i 5 steg. På detta uppslag illustrerar vi diverse hinder som vi behöver ta hänsyn till när vi tar mått och planerar. Detta hjälper dig förhoppningsvis att förstå varför vi behöver mäta och hur vi behöver bygga för att få en optimal förvaringslösning. Ojämna tak Taket är kanske lägre på någon punkt och en passbit kan därför behövas för att ta upp ojämnheterna. Element, rör, väggpanel eller sneda väggar Ganska ofta måste vi börja med en passbit mot väggen för att ta upp ojämnheter och hinder. Det räcker med att väggen lutar någon centimeter för att det ska bli en tråkig glipa mellan vägg och skjutdörr. Ojämna golv Ojämnheter i golv är sällan ett stort bekymmer och de ska vara betydande nivåskillnader innan vi rekommenderar att man ska göra något åt dem. Särskilt då våra dörrar är utrustade med lägesstopp som gör att dörrarna inte rullar iväg på en lutande skena utan håller sig i sitt läge när du stängt dörren. En lösning som är både snygg och praktisk är att bygga upp golvet. Ni får därigenom en sockel som stoppar damm och smuts från att komma in i garderoben. Ventilationstrummor Här kan man välja om ni vill ha en passbit från taket eller en passbit från väggen beroende på hur man vill ställa skjutdörrarna. 52 BALLINGSLÖV FÖRVARING BALLINGSLÖV FÖRVARING 53

28 Att mäta rätt Som ni kan se på bilden så utgår vi från att vi ser rummet inifrån och ser mot den vägg som ska utrustas med skjutdörrar. Naturligtvis kan ni behöva planera rummet ur en plan vy ovanifrån men då vi planerar skjutdörrarnas mått och inredningens konstruktion är det betydligt enklare att få med alla viktiga detaljer såhär. Till din hjälp behöver du: Ritunderlag och checklista för förvaring eller ett rutat papper. Linjal eller skalstock. Helst med skala 1:20 Blyertspenna Tumstock eller måttband Har du möjlighet kan du gärna använda dig av ett vattenpass och en lasermätare för att få en ännu mer exakt ritning. 3. Mät höjden på rummet på minst tre olika ställen. Det finns en risk att golv eller tak lutar och att måttet varierar. 4. Kontrollmät rummets bredd på minst ett ställe, för att få ett referensmått och veta att övriga mått verkar rimliga. 1. Vi mäter så långt ut från väggen som dörrarna ska stå, dvs. 70 cm ut från väggen om ni ska placera en skåpstomme innanför. 5. Rita ut eventuella hinder såsom rör eller utskjutande föremål såsom väggpanel eller liknande. Sätt tydliga mått på detta. 2. Mät dig längs med rummets golv och väggar tills du kommer tillbaka till utgångspunkten. Använd linjalen och rita i skala 1:20. Skriv upp varje delmått intill linjen. 54 BALLINGSLÖV FÖRVARING BALLINGSLÖV FÖRVARING 55

29 Att planera inredningen 1. Börja med att jämna ut alla hinder och ojämnheter med passbitar. Förvaringen kan ses som en rektangel som ska placeras innanför eventuellt sneda golv och väggar, rör eller andra hinder som du behöver ta hänsyn till. Du måste alltså börja med att bygga passbitar eller på annat sätt jämna ut ojämnheterna. 2. Ska förvaringen användas av mer än en person i taget? En delad garderob i sovrum eller entré bör planeras för att flera ska in i den samtidigt. Välj antalet dörrar utifrån detta och den totala bredden. Normalt sett är det enklast och mest funktionellt att planera med 4 st eller fler lika breda dörrar för maximalt öppningsmått och funktion. 3. Placera skåp och utdragbara lådor så att de passar in mot dörrarnas öppning. 4. Fyll på med de funktioner och detaljer som kan göra din förvaring optimal. Klädstång, slipshållare, skoställ, etc. Fler fördelar med Ballingslövs förvaring Lägesstopp Våra skjutdörrar är alltid utrustade med s.k. lägesstopp som gör att dörrarna stannar i sitt läge när du stänger dörren. Dörrarna står alltid i ordning som ni stängt dem och ni slipper dörrar som åker åt sidan om golvet lutar lite. Konvexa skenor Med konvexa spår i skenorna slipper ni damm och smuts i spåren och dörrarna fungerar alltid perfekt. Softclose Extrautrustar du dina dörrar med Softclosefunktion får du en dörr som stänger mjukt och tyst mot dörrkarmen. Egna transporter hela vägen hem till dig Våra chaufförer och lastbilar försäkrar oss om att vi på bästa möjliga sätt tar hand om dina varor hela vägen hem till dig. CAD-ritningar Många av våra återförsäljare ritar upp och offererar era förvaringslösningar med hjälp av ett rit- och offertprogram. Du får exakta ritningar och ett exakt pris. Färdigmonterade stommar. Våra standardstommar kommer alltid hopmonterade. Detta gör det mycket enklare och snabbare att nå ett perfekt resultat. 56 BALLINGSLÖV FÖRVARING BALLINGSLÖV FÖRVARING 57

30 58 BALLINGSLÖV FÖRVARING BALLINGSLÖV FÖRVARING 59 Prislista

31 SKJUTDÖRRAR EFTER MÅTT Ballingslöv Förvaring levereras enbart med profiler i aluminium i modell Trimline eller modell Luxline i färgerna vit, svart och matt aluminium. Skjutdörrarna kör på golvet med hjälp av kullagerhjul med toppstyrning i en E-skena. Alla glasdörrar är utan bly och skyddas av en godkänd säkerhetsfolie på baksidan. Prisgrupp 1 Lucktyp Färgkod Melamin Vit 101 Mörk Ek 104 Svart struktur 105 Koksgrå 110 MODELL TRIMLINE Utförande profil: Vit, Alu, Svart Dörrbredd Kortspråk Prisgrupp 1 Prisgrupp 2 Prisgrupp 3 Prisgrupp 4 Prisgrupp 5 Ljus gran 107 Mellan gran 108 Mörk gran mm T mm T mm T mm T mm T Prisgrupp 2 Lucktyp Färgkod Spegelglas Silverspegel 117 Prisgrupp 3 Lucktyp Färgkod Spår Melamin Vit spår 116 MODELL LUXLINE Utförande profil: Vit, Alu, Svart Melamin Vit högblank 112 Dörrbredd Kortspråk Prisgrupp 1 Prisgrupp 2 Prisgrupp 3 Prisgrupp 4 Prisgrupp mm L mm L mm L mm L mm L Prisgrupp 4 Lucktyp Färgkod Vit fyllning, Målad Vit ram 113 Vit rand 114 Glas / Spegel Bronsspegel 118 Frostat glas 123 Svart blankt glas 120 Alla priser är inkl. moms Notera SPEGEL max bredd: 1450 mm max höjd: 2750 mm GLAS max bredd: 1450 mm max höjd: 2750 mm MELAMIN max bredd: 1500 mm max höjd: 2750 mm VIT HÖGBLANK 112 max bredd: 1200 mm max höjd: 2500 mm VIT RAM 113 min/max bredd: 660/940 mm min/max höjd: 2100/2530 mm VIT RAND 114 max bredd: 940 mm max höjd: 2530 mm SPÅR max bredd: 1200 mm max höjd: 2750 mm Prisgrupp 5 Lucktyp Färgkod Matt glas Vitt matt glas 121 Blankt glas Vitt optiskt glas 122 Tilläggspriser SNEDKAPNING LIGGANDE SPRÖJS SOFTCLOSE KOMBIDÖRR 1.565:- kr 964:- kr. per dörr 461:- kr. per dörr Pris enl. prisgrupp :- per dörr Maxlängd på skenorna 5000 mm 60 BALLINGSLÖV FÖRVARING BALLINGSLÖV FÖRVARING 61

32 Benämning Kortspråk Bredd Pris Kommentar Benämning Kortspräk Pris Kommentar Garderobsstomme H: 1948 D:581 HSK :- HSK :- HSK :- Kan göras i valfritt mått och djup till en extra kostnad. Observera att inredning såsom backar, skohyllor etc. då ej passar. Ekstomme + 250:- Utdragsback vit 40 bred Design Box Höjd: 85 mm BACK4W55 939:- Fullutdrag med mjukstängning Passar i stomme HSK och HSF Garderobsstomme H: 2098 D:581 HSK :- HSF :- HSF :- HSF :- Kan göras i valfritt mått och djup till en extra kostnad. Observera att inredning såsom backar, skohyllor etc. då ej passar. Ekstomme + 250:- Utdragsback vit 40 bred Design Box Höjd: 214 mm Glassidor BACK4RW :- Fullutdrag med mjukstängning Passar i stomme HSK och HSF HSF :- KL :- Passar i stomme HSK och HSF Fullutdrag med mjukstängning Passar i stomme HSK och HSF Klädstång för stomme HSK alt HSF KL :- KL :- Utdragsback vit 50 bred Design Box Höjd: 85 mm BACK5W55 999:- KL :- HBS :- Passar i stomme HSK och HSF Ek samma pris Fullutdrag med mjukstängning Passar i stomme HSK och HSF Hyllplan för stomme HSK alt HSF HBS :- HBS :- Utdragsback vit 50 bred Design Box Höjd: 214 mm Glassidor BACK5RW :- HBS :- Passar i stomme HSK och HSF Fullutdrag med mjukstängning Passar i stomme HSK och HSF Skohylla för stomme HSK alt HSF SH :- Utdragsback vit 60 bred Design Box Höjd: 85 mm BACK6W :- TB :- Passar i stomme HSK och HSF Fullutdrag med mjukstängning Passar i stomme HSK och HSF Trådback för stomme HSK alt HSF Höjd. 85 mm TB :- TB :- Utdragsback vit 60 bred Design Box Höjd: 214 mm Glassidor BACK6RW :- TB :- Passar i stomme HSK och HSF Fullutdrag med mjukstängning Passar i stomme HSK och HSF Trådback för stomme HSK alt HSF Höjd: 185 mm TB :- TB :- Utdragsback vit 80 bred Design Box Höjd: 85 mm BACK8W :- TB :- Passar i stomme HSK och HSF Fullutdrag med mjukstängning Passar i stomme HSK och HSF Trådback för stomme HSK alt HSF Höjd: 285 mm TB :- TB :- Utdragsback vit 80 bred Design Box Höjd: 214 mm Glassidor BACK8RW :- 62 BALLINGSLÖV FÖRVARING * Alla priser inkl moms. BALLINGSLÖV FÖRVARING 63

33 Benämning Kortspråk Pris Kommentar Vitmålad avdelare. Filtmatta ingår. Passar i 40 cm hög och låg utdragsback. Benämning Kortspråk Pris Kommentar Du kapar själv till rätt längd. Finns även i ek till samma pris. Lådavdelare 40 cm LADAVD4 642:- Gavel i vit melamin GAV :- Lådavdelare 50 cm LADAVD5 833:- Vitmålad avdelare. Filtmatta ingår. Passar i 50 cm hög och låg utdragsback. Du kapar själv till rätt längd. Finns även i ek till samma pris. Passbitar i vit melamin PB :- Vitmålad avdelare. Filtmatta ingår. Passar i 60 cm hög och låg utdragsback. Lådavdelare 60 cm LADAVD6 1017:- Vitmålad avdelare. Filtmatta ingår. Passar i 80 cm hög och låg utdragsback. Passbitar i vit melamin PB :- Lådavdelare 80 cm LADAVD8 1410:- Du kapar själv till rätt längd. Används om sockelben. Finns även i ek till samma pris. Grå filtmatta 40 cm 50 cm 60 cm 80 cm FILTMATTA4 FILTMATTA5 FILTMATTA6 FILTMATTA8 102:- 125:- 146:- 187:- Passar i 40 cm hög och låg utdragsback. Passar i 50 cm hög och låg utdragsback. Passar i 60 cm hög och låg utdragsback. Passar i 80 cm hög och låg utdragsback. Sockel vit anpassad för stödben 75 mm L: 2400 SO75 186:- Du kapar själv till rätt längd. Klädstång 1158 mm inkl fästen KL12F 85:- Benämning Kortspråk Pris Kommentar Du kapar själv till rätt längd. Används till hyllplan etc. Finns även i ek till samma pris Skivmaterial i vit melamin L: 800 D700 SMAT :- Utdragbar byxhållare 10 par byxor UTDBYXH :- Du kapar själv till rätt längd. Används till hyllplan etc Finns även i ek till samma pris Skivmaterial i vit melamin L: 1200 D700 SMAT :- Utdragbar slipshållare UTDSLH 463:- Du kapar själv till rätt längd. Finns även i ek till samma pris Gavel i vit melamin H: 2700 D 700 GAV :- Bälteshållare. Matt silver BALTESH 430:- 64 BALLINGSLÖV FÖRVARING BALLINGSLÖV FÖRVARING 65

34 Benämning Kortspråk Pris Kommentar Nedsvängbar klädstång cm NEDKL :- Nedsvängbar klädstång cm NEDKL :- Utförande skjutdörrar Används för att fästa hyllplan, gavlar etc. Ljusbrun vinkel passar inredning i ek. Möbelvinklar ljusbrun 8 st/förpackning MVINKLB8 103:- Används för att fästa hyllplan, gavlar etc. Möbelvinklar vit 8 st / förpackning MVINKV8 103:- MELAMIN Vit Koksgrå Vit högblank Mörk Ek Svart struktur Inklusive lås Vit spår Ljus gran Mellan gran Mörk gran Medicinskåp MES 659:- Soft close mjuk SCMF 461:- Används på melamin och målade dörrar för mjukare stängning Soft close hård SCHF 461:- Används på glasdörrar för mjukare stängning GLAS Silverspegel Vitt matt Brons spegel MÅLAT NCS S0500-N Vit rand Dammsugarslanghållare SLH 35:- Kan användas vid ojämnt golv. Glöm ej sockel SO75 Svart blankt Vitt optiskt blankt Frostat glas Vit ram Stödben 75 mm BEN75 51:- 66 BALLINGSLÖV FÖRVARING BALLINGSLÖV FÖRVARING 67

35 68 BALLINGSLÖV FÖRVARING BALLINGSLÖV FÖRVARING 69 Prislista System 25

36 SKJUTDÖRRAR Skjutdörrarna inom System 25 finns med 2 olika fyllningar. Vit eller svart ek båda i melamin. System 25 levereras med dolda botten- och topphjul monterade i en E-skena. GARDEROBSINREDNING Inredningen levereras i 25 mm tjock melaminbelagd skiva i vitt eller svart ek. Inredningen levereras omonterad. Lådorna levereras monterade med fullutdrag och softclose som standard. Dörrarna tillverkas efter breddmåttet och är prissatta enligt nedan i 5 olika breddkategorier. Mjukstängning är standard i System 25. Maximal höjd på dörrarna är 2750 mm SYSTEM 25 Utförande: Vit, Svart Ek Dörrbredd Kortspråk Vit Svart Ek Måttbeställd hylla mm Q Måttbeställd hylla Måttbeställd hylla mm Q Fast hylla Måttbeställd hylla mm Q mm mm Q mm Q Max 1480 mm Min 500 mm 1100 mm 2780 mm Gavel Hög skåpsida genomborrad Gavel med hålrader 567 mm HANDTAG Handtaget är integrerat och infräst i skjutdörren. Handtaget finns i 3 olika färger. Vit, aluminium samt svart. Även skensetet finns i dessa färger och följer utförandet på handtaget. Som standard handtag levereras vitt handtag till vit dörr och svart till svart ek. Om annan kombination önskas anges det vid beställning. Målad låda Massiv zinkad låda 538 mm Låg skåpsida * Vid ändring av höjd på skåpssidor och gavlar tillkommer en kostnad på 450 kr/sida. 70 BALLINGSLÖV FÖRVARING BALLINGSLÖV FÖRVARING 71

37 Benämning Art nr Pris Kommentar Används som sida till lådhurts. Hål på ena sidan. Vändbar och listad på alla kanter. Benämning Art nr Pris Kommentar Målad låda med fullutdrag. Låg skåpsida 538x560x25 Q7021 vit 363:- svart ek 415:- Målad låda 567x558x140 Q7060 vit 1208:- Används som mittstycke till lådhurts. Vändbar och listad på alla sidor. Mattlack. Kan kombineras med övriga lådor och kryss. Låg skåpsida genomborrad 538x560x25 Q7011 vit 363:- svart ek 415:- Massiv zinkad låda 567x558x140 Q7080 svart ek 2599:- ljus ek 2599:- Används som skåpssida mellan hyllor och klädstång. Hål på ena sidan. Vändar och listad på alla sidor. Målat kryss som passar till målad låda. Hög skåpsida 2010x560x25 Q7020 vit 520:- svart ek 573:- Målat kryss Q7061 vit 489:- Används som mellanstycke där det ska vara hyllor och lådor som kan monteras från båda sidor. Vändbar och listad på alla sidor. Litet målat kryss som passar i stort målat kryss. Hög skåpsida genomborrad 2010x560x25 Q7010 vit 520:- svart ek 573:- Målat minikryss Q7062 vit 363:- Gavel med tre hålrader Finns i två varianter 2500x680x x680x25 (måttanpassas) vit svart ek Q7095 Q :- 835:- Vändbar och listad på alla sidor. Massivt stort svart kryss Q7081 svart ek 489:- Stort massivt kryss. Gavel utan hålrader Finns i två varianter 2500x680x x680x25 (måttanpassas) vit Q :- svart ek Q :- Vändbar och listad på alla sidor. Massivt minikryss Q7082 svart ek 415:- Litet massivt kryss som passar i stort massivt kryss. Hylla till fast montering Trälåda för förvaring av exempelvis vantar och halsdukar. Fast hylla 567x556x25 Q7040 vit 156:- svart ek 174:- Trälåda 250x450x150 svart ek ljus ek :- 445:- Hylla till fast montering. Vid längd över 150 cm krävs upphängningsbeslag. Klädstång krom måttanpassad :- maxlängd 2000 mm Klädstång som anpassas efter ditt mått. Pris per meter. Hylla måttbeställd max 2500x556x25 Q7050 vit 261:- svart ek 314:- Väggbeslag, stort :- Väggbeslag, litet 6262 Upphängningsbeslag för hyllor. Krävs vid längder över 150 cm. Mittenfäste (T-beslag) :- Mittenfäste för klädstång. Bör användas vid längder över 1500 mm 72 BALLINGSLÖV FÖRVARING Med reservation för ev prisändringar och förändringar i sortimentet, tryckfel och trycktekniska begränsningar vad gäller färgåtergivningen i katalogen. BALLINGSLÖV FÖRVARING 73

38 Skiss och ritunderlag

39 Ballingslöv AB, Ballingslöv Tel , Fax

Var sak på sin plats. Välkommen att inspireras av våra förvaringslösningar. 2 förvaring förvaring 3

Var sak på sin plats. Välkommen att inspireras av våra förvaringslösningar. 2 förvaring förvaring 3 förvaring Var sak på sin plats Tänk så skönt det är när det är nystädat och alla saker ligger på rätt plats. Tänk om det alltid kunde vara så. Städningen kan vi kanske inte hjälpa till med. Men vi kan

Läs mer

2013/2014. förvaring

2013/2014. förvaring 2013/2014 förvaring 2 BALLINGSLÖV FÖRVARING Var sak på sin plats! Tänk så skönt det är när det är nystädat och alla saker ligger på rätt plats. Tänk om det alltid kunde vara så. Städningen kan vi kanske

Läs mer

F Ö R V A R I N G. förvaring

F Ö R V A R I N G. förvaring F Ö R V A R I N G förvaring INNEHÅLL Garanti & Fakta 4 5 Snabbt & Enkelt 6 7 Inspirationsbilder 8 27 Designa på nätet 28 29 Dörrutförande 30 35 Prislista 36 44 förvaring Historien om Ballingslöv börjar

Läs mer

Skräddarsy din garderob

Skräddarsy din garderob skjutdörrar Skräddarsy din garderob pacific >> Oändliga möjligheter >> Kraftig aluminiumprofil >> Urspårningsskydd >> Hög kvalitet Tengberts Pacific ger ditt hem en elegant möbel av högsta kvalitet som

Läs mer

Enklare och snyggare vardag

Enklare och snyggare vardag Enklare och snyggare vardag Ekby håller för din vardag En skjutdörr ska kunna öppnas och stängas många gånger varje dag. Det ställer höga krav på kvalitet och stabilitet. Vi kan lova att du inte kommer

Läs mer

SKÖTSEL OCH FUNKTIONER FÖRVARING 1

SKÖTSEL OCH FUNKTIONER FÖRVARING 1 SKÖTSEL OCH FUNKTIONER FÖRVARING FÖRVARING 1 2 FÖRVARING Vardagsglädje på plats hos dig! Grattis till att du valt Ballingslövs förvaringslösning till ditt hem. Vi vet att du kommer använda din förvaringslösning

Läs mer

Tips och råd. När du ska köpa skjutdörrar och inredning från Mirro.

Tips och råd. När du ska köpa skjutdörrar och inredning från Mirro. Tips och råd När du ska köpa skjutdörrar och inredning från Mirro. Gör drömmen till verklighet! Den här broschyren är till dig som funderar på att köpa skjutdörrar och inredning från Mirro. Vi förklarar

Läs mer

skötsel och funktioner

skötsel och funktioner skötsel och funktioner FÖRVARING FÖRVARING 1 förvaring 2 FÖRVARING Vardagsglädje på plats hos dig! Grattis till att du valt Ballingslövs förvaringslösning till ditt hem. Vi vet att du kommer använda din

Läs mer

Smart förvaring. Besök våra butiker i Helsingborg, Hässleholm, Malmö och Smedstorp läs mer på

Smart förvaring. Besök våra butiker i Helsingborg, Hässleholm, Malmö och Smedstorp läs mer på SMART FÖRVARING 1 Smart förvaring Det går att skapa ordning och reda i varje kaotisk hall, trång garderob, stökig tvättstuga eller gammalt kök. Med en funktionell och välplanerad förvaring får du bra plats

Läs mer

Skjutdörrar och inredning 2013-09

Skjutdörrar och inredning 2013-09 Skjutdörrar och inredning 2013-09 Bygg ett bibliotek precis som du vill ha det. Här har vi använt bärlist, hängskena och hyllor som är 275 mm djupa. Innehåll: Skjutdörrar 4-11 Inspiration - inredning 12-15

Läs mer

var sak på sin plats!

var sak på sin plats! förvaring var sak på sin plats! När var sak har sin plats är det mer än dina saker som får bättre utrymme. För när rummet är i ordning flyger tankarna plötsligt högre. Och när städningen går lätt, frigörs

Läs mer

Valmöjligheternas skjutdörr

Valmöjligheternas skjutdörr Valmöjligheternas skjutdörr 1 2 För personligheter som du! Med vårt nya skjutdörrskoncept kan vi skapa skjutdörrar som mer än någonsin passar just din stil. Det utökade sortimentet av färger och material

Läs mer

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Vi behöver dina mått Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Tillvägagångssätt De mått vi behöver veta för att tillverka skjutdörrar anpassade till ditt utrymme är höjd och bredd, dvs installationsöppningen.

Läs mer

Lycka till! Innehåll: Inredningsförslag s. 4-7. Vägghängd inredning s. 8-12. Fristående inredning s. 13. Garderobsinredning s.

Lycka till! Innehåll: Inredningsförslag s. 4-7. Vägghängd inredning s. 8-12. Fristående inredning s. 13. Garderobsinredning s. Garderobsinredning och skjutdörrar 2016 2 Pelly har tillverkat smart garderobsinredning i småländska Hillerstorp sedan 1947. Vi gör helt enkelt bra förvaring baserad på skandinavisk designtradition. Med

Läs mer

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Vi behöver dina mått Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Tillvägagångssätt De mått vi behöver veta för att tillverka skjutdörrar anpassade till ditt utrymme är höjd och bredd, dvs installationsöppningen.

Läs mer

Måttbeställd inredning Style För garderober och walk-in-closets

Måttbeställd inredning Style För garderober och walk-in-closets Måttbeställd inredning Style För garderober och walk-in-closets 10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 70 75 80 85 90 95 100 lundbergs.com Lundbergs produkter 1 Välkommen in i förvaringsdrömmen Bland alla

Läs mer

Lumi BAS UNIKT ERBJUDANDE PÅ LUMI KOM-IGÅNG-PAKET. PASSA PÅ! Kom-igång-paket för garderob och walk-in. GILTIGT TOM 31 JANUARI 2016

Lumi BAS UNIKT ERBJUDANDE PÅ LUMI KOM-IGÅNG-PAKET. PASSA PÅ! Kom-igång-paket för garderob och walk-in. GILTIGT TOM 31 JANUARI 2016 PASSA PÅ! UNIKT ERBJUDANDE PÅ LUMI KOM-IGÅNG-PAKET. GILTIGT TOM 31 JANUARI 2016 Lumi BAS Kom-igång-paket för garderob och walk-in. TRENDEXPERTERNAS VAL FILIPPA BAS - MÖBELINREDNING I SVART ASK. Komplettera

Läs mer

INSPIRATION. Måttanpassade skjutdörrar och garderobsinredning

INSPIRATION. Måttanpassade skjutdörrar och garderobsinredning INSPIRATION Måttanpassade skjutdörrar och garderobsinredning 4 Inledning 6 Inspiration 32 Skjutdörrar 34 Aluminiumprofiler 36 Material & färger 38 Exempel på kombinationer 40 Garderobsinredning 48 Tillval

Läs mer

SKJUTDÖRRAR Skjutdörrar & profiler Opal Rubin 4-5 6 7. Diamant 8-9. Titan 10-11. Symmetric 12-13. Nordica 14-15. Solid 16-17.

SKJUTDÖRRAR Skjutdörrar & profiler Opal Rubin 4-5 6 7. Diamant 8-9. Titan 10-11. Symmetric 12-13. Nordica 14-15. Solid 16-17. lista 205 SKJUTDÖRRAR Skjutdörrar & profiler Opal Rubin Diamant Titan Symmetric Nordica Solid Belysning Avslutningssidor, paneler m.m. PLANERA DIN INREDNING Med skjutdörrar Med färdiga hyllsatser INREDNING

Läs mer

Skjutdörr Aluminiumprofil Diamant i silver, fyllning av betong melamin

Skjutdörr Aluminiumprofil Diamant i silver, fyllning av betong melamin lista 2015 Skjutdörr Aluminiumprofil Diamant i silver, fyllning av betong melamin SKJUTDÖRRAR Skjutdörrar & profi ler Opal Rubin Diamant Titan Symmetric Nordica Solid Belysning Avslutningssidor, paneler

Läs mer

TRESPÅRIG SKENA Välj en trespårig skena i silver vid 3-dörrars lösningar. Praktisk för full öppning och enkel åtkomst.

TRESPÅRIG SKENA Välj en trespårig skena i silver vid 3-dörrars lösningar. Praktisk för full öppning och enkel åtkomst. lista 2016 TRESPÅRIG SKENA Välj en trespårig skena i silver vid 3-dörrars lösningar. Praktisk för full öppning och enkel åtkomst. SKJUTDÖRRAR Skjutdörrar & profiler Diamant Titan Symmetric Opal Rubin Nordica

Läs mer

Skjutdörr Aluminiumprofil Diamant i silver, fyllning av betongmelamin

Skjutdörr Aluminiumprofil Diamant i silver, fyllning av betongmelamin lista 2015 Skjutdörr Aluminiumprofil Diamant i silver, fyllning av betongmelamin SKJUTDÖRRAR Skjutdörrar & profiler Opal Rubin Diamant Titan Symmetric Nordica Solid Belysning Avslutningssidor, paneler

Läs mer

Innehållsförteckning: Lycka till!

Innehållsförteckning: Lycka till! Inredning och skjutdörrar 2015 Pelly har tillverkat smart garderobsinredning i småländska Hillerstorp sedan 1947. Vi gör helt enkelt bra förvaring baserad på Skandinavisk designtradition. Med vårt fl exibla

Läs mer

Prislista 2013. Rek. ca-priser, inkl. moms. Gäller fr.o.m 1 maj 2013.

Prislista 2013. Rek. ca-priser, inkl. moms. Gäller fr.o.m 1 maj 2013. lista 2013 Rek. ca-priser, inkl. moms. Gäller fr.o.m 1 maj 2013. SKJUTDÖRRAR Titan 4-5 Diamant 6-7 Rubin 8 Opal 9 Symmetric 10-11 Nordica 12-13 Solid 14-15 Belysning 16 Avslutningssidor, paneler m.m. 17

Läs mer

Måttanpassade skjutdörrar. Personlig inredning.

Måttanpassade skjutdörrar. Personlig inredning. Måttanpassade skjutdörrar. Personlig inredning. Skjutdörrar 4 Dörrtyper 22 Kombinationer 24 Profiler och fyllningar 26 Belysning 28 Inredning 30 Inredningsserier 42 Smarta lösningar 44 4 Ytligheter och

Läs mer

Du kan göra allt själv, men behöver inte.

Du kan göra allt själv, men behöver inte. Du kan göra allt själv, men behöver inte. KÖPHJÄLP PAX & KOMPLEMENT Skjutdörrar IKEA produkterna är formgivna och förpackade så att du kan ta hem och montera dem själv. Men om du vill så kan vi erbjuda

Läs mer

Briljant. Mjukt självstängande skjutdörr för alla utrymmen

Briljant. Mjukt självstängande skjutdörr för alla utrymmen Briljant Mjukt självstängande skjutdörr för alla utrymmen Bril j ant Skjutdörren för alla rum Ut n y t t j a d in a y t or Invitreas skjutdörr Briljant byggs måttanpassad efter dina önskemål vilket gör

Läs mer

BRILJANT Mjukt självstängande skjutdörr för alla utrymmen

BRILJANT Mjukt självstängande skjutdörr för alla utrymmen BRILJANT Mjukt självstängande skjutdörr för alla utrymmen 1 Briljant - Skjutdörren för alla rum Invitreas skjutdörr Briljant byggs måttanpassad efter dina önskemål vilket gör att du kan utnyttja alla utrymmen

Läs mer

Förvaringsguiden. Lumi i samarbete med

Förvaringsguiden. Lumi i samarbete med Förvaringsguiden Lumi i samarbete med Lumi -garanti Vår långa erfarenhet borgar för hög kvalitet och därför kan vi utlova 10-års garanti på rörliga delar. Skräddarsydda förvaringslösningar Ibland kan alla

Läs mer

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Vi behöver dina mått Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Tillvägagångssätt De mått vi behöver veta för att tillverka skjutdörrar anpassade till ditt utrymme är höjd och bredd, dvs installationsöppningen.

Läs mer

PERSONLIGA ÖNSKEMÅL. Save monteras med det unika SmartMount, vilket betyder att garderoben kan monteras längs den vägg den ska stå mot.

PERSONLIGA ÖNSKEMÅL. Save monteras med det unika SmartMount, vilket betyder att garderoben kan monteras längs den vägg den ska stå mot. save PRISLISTA INREDNING EFTER DINA PERSONLIGA ÖNSKEMÅL Save är den smarta garderoben med skjutdörrar eller gångjärnsdörrar i 220 cm höjd. Kan också användas som interiör i din walk-in-closet. Save erbjuder

Läs mer

SKÖTSEL OCH FUNKTIONER FÖRVARING

SKÖTSEL OCH FUNKTIONER FÖRVARING SKÖTSEL OCH FUNKTIONER FÖRVARING Vardagsglädje på plats hos dig! Grattis till att du valt Ballingslövs förvaringslösning till ditt hem. Vi vet att du kommer använda din förvaringslösning dagligen, därför

Läs mer

SKÖTSEL OCH FUNKTIONER. Förvaring

SKÖTSEL OCH FUNKTIONER. Förvaring SKÖTSEL OCH FUNKTIONER Förvaring Vardagsglädje på plats hos dig! Grattis till att du valt Ballingslövs förvaringslösning till ditt hem. Vi vet att du kommer använda din förvaringslösning dagligen och

Läs mer

TRESPÅRIG SKENA Välj en trespårig skena vid 3-dörrars lösningar. Praktisk för full öppning och enkel åtkomst.

TRESPÅRIG SKENA Välj en trespårig skena vid 3-dörrars lösningar. Praktisk för full öppning och enkel åtkomst. lista 2017 TRESPÅRIG SKENA Välj en trespårig skena vid 3-dörrars lösningar. Praktisk för full öppning och enkel åtkomst. SKJUTDÖRRAR Skjutdörrar & profiler Diamant Titan Symmetric Opal Rubin Nordica Solid

Läs mer

Monteringsanvisning Mix Skjutdörrar

Monteringsanvisning Mix Skjutdörrar Monteringsanvisning Mix Skjutdörrar Art.nr 05-06 Rev.nr 068 Detta behövs för monteringen: Bågfil & Såg Borrmaskin/Skruvdragare Tumstock Skruvmejsel Insexnyckel 4 mm Torx T5 & T0 Skiftnyckel Sax Innehållsförteckning

Läs mer

NYTT SORTIMENT VALMÖJLIGHETERNAS SKJUTDÖRR NYA PROFILER, FÄRGER OCH MATERIAL

NYTT SORTIMENT VALMÖJLIGHETERNAS SKJUTDÖRR NYA PROFILER, FÄRGER OCH MATERIAL NYTT SORTIMENT VALMÖJLIGHETERNAS SKJUTDÖRR NYA PROFILER, FÄRGER OCH MATERIAL Broschyr och prislista, feb 2012 NYTT SÄTT ATT SKAPA DIN SKJUTDÖRRSLÖSNING Gör verklighet av en förvaring som speglar din personliga

Läs mer

En rustik skjutdörr i en klass för sig

En rustik skjutdörr i en klass för sig LUNDBERGS KATALOG 2 En rustik skjutdörr i en klass för sig Förvaring/ Optimal MÅTTBESTÄLLDA SKJUTDÖRRAR I MASSIV MDF De massiva dörrarna är ett exklusivt sortiment måttbeställda skjutdörrar som karakteriseras

Läs mer

TRESPÅRIG SKENA Välj en trespårig skena i silver vid 3-dörrars lösningar. Praktisk för full öppning och enkel åtkomst.

TRESPÅRIG SKENA Välj en trespårig skena i silver vid 3-dörrars lösningar. Praktisk för full öppning och enkel åtkomst. lista 2017 TRESPÅRIG SKENA Välj en trespårig skena i silver vid 3-dörrars lösningar. Praktisk för full öppning och enkel åtkomst. SKJUTDÖRRAR Skjutdörrar & profiler 4-5 Diamant 6-7 Titan 8-9 Symmetric

Läs mer

DinGarderob. www.dingarderob.se

DinGarderob. www.dingarderob.se DinGarderob Vi erbjuder special designade förvaringsutrymmen med skjutdörrar Kan monteras i olika miljöer som rum, hall, sovrum, barn rum, källare, kök, badrum, kontor, hotell, affärer och skolor mm. Kan

Läs mer

EXKLUSIV FÖRVARING SKJUTDÖRRAR INREDNINGAR DRESSINGROOM. www.kadesign.se

EXKLUSIV FÖRVARING SKJUTDÖRRAR INREDNINGAR DRESSINGROOM. www.kadesign.se EXKLUSIV FÖRVARING SKJUTDÖRRAR INREDNINGAR DRESSINGROOM www.kadesign.se EXKLUSIV FÖRVARING vårt hantverk på dina villkor Söker du någonting extra? Ställer du höga krav på materialval, design och kvalité?

Läs mer

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Vi behöver dina mått Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Tillvägagångssätt De mått vi behöver veta för att tillverka skjutdörrar anpassade till ditt utrymme är höjd och bredd, dvs installationsöppningen.

Läs mer

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Vi behöver dina mått Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Tillvägagångssätt De mått vi behöver veta för att tillverka skjutdörrar anpassade till ditt utrymme är höjd och bredd, dvs installationsöppningen.

Läs mer

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Vi behöver dina mått Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Tillvägagångssätt De mått vi behöver veta för att tillverka skjutdörrar anpassade till ditt utrymme är höjd och bredd, dvs installationsöppningen.

Läs mer

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Vi behöver dina mått Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Tillvägagångssätt De mått vi behöver veta för att tillverka skjutdörrar anpassade till ditt utrymme är höjd och bredd, dvs installationsöppningen.

Läs mer

Livet är fullt av prylar

Livet är fullt av prylar Livet är fullt av prylar ...som kan organiseras Vi människor är lite som hamstrar. Vi samlar. Gamla prylar och nya prylar. Prylar till ungarna, prylar till husdjuren, prylar till våra hobbies, ja till

Läs mer

Har du ett litet utrymme? Tänk stort.

Har du ett litet utrymme? Tänk stort. Har du ett litet utrymme? Tänk stort. Stora drömmar behöver inte begränsas av små utrymmen! Med rätt förvaringslösningar skapar du en mysig och inspirerande miljö även när utrymmet är begränsat. Elfa

Läs mer

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Vi behöver dina mått Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Tillvägagångssätt De mått vi behöver veta för att tillverka skjutdörrar anpassade till ditt utrymme är höjd och bredd, dvs installationsöppningen.

Läs mer

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Vi behöver dina mått Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Tillvägagångssätt De mått vi behöver veta för att tillverka skjutdörrar anpassade till ditt utrymme är höjd och bredd, dvs installationsöppningen.

Läs mer

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Vi behöver dina mått Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Tillvägagångssätt De mått vi behöver veta för att tillverka skjutdörrar anpassade till ditt utrymme är höjd och bredd, dvs installationsöppningen.

Läs mer

Prislista inkl moms Skjutdörrar Garderobsinredningar Vikdörrar. Gäller beställningar fr.o.m 2008-10-01 Lokala prisavvikelser kan förekomma PRI 08.

Prislista inkl moms Skjutdörrar Garderobsinredningar Vikdörrar. Gäller beställningar fr.o.m 2008-10-01 Lokala prisavvikelser kan förekomma PRI 08. PRI 08.034 lista inkl moms Skjutdörrar Garderobsinredningar Vikdörrar Gäller beställningar fr.o.m 20081001 Lokala prisavvikelser kan förekomma Miljöcertifierat enligt ISO 14001 Woodline Royal Fanerade

Läs mer

Prislista inkl moms Lokala prisavvikelser kan förekomma. Skjutdörrar Garderobsinredningar Vikdörrar. SEPTEMBER 2010 Uppdaterad november 2011

Prislista inkl moms Lokala prisavvikelser kan förekomma. Skjutdörrar Garderobsinredningar Vikdörrar. SEPTEMBER 2010 Uppdaterad november 2011 lista inkl moms Lokala prisavvikelser kan förekomma Skjutdörrar Garderobsinredningar Vikdörrar SEPTEMBER 2010 Uppdaterad november 2011 Miljöcertifierat enligt ISO 14001 er pr. dörr Woodline Royal Royal

Läs mer

Prislista inkl moms Lokala prisavvikelser kan förekomma. Skjutdörrar Garderobsinredningar Vikdörrar. För mer inspiration gå in på www.lumi.

Prislista inkl moms Lokala prisavvikelser kan förekomma. Skjutdörrar Garderobsinredningar Vikdörrar. För mer inspiration gå in på www.lumi. För mer inspiration gå in på www.lumi.se lista inkl moms Lokala prisavvikelser kan förekomma Skjutdörrar Garderobsinredningar Vikdörrar SEPTEMBER 2012 Miljöcertifierat enligt ISO 14001 er pr. dörr Woodline

Läs mer

Prislista inkl moms Lokala prisavvikelser kan förekomma. Skjutdörrar Garderobsinredningar Vikdörrar SEPTEMBER 2010

Prislista inkl moms Lokala prisavvikelser kan förekomma. Skjutdörrar Garderobsinredningar Vikdörrar SEPTEMBER 2010 lista inkl moms Lokala prisavvikelser kan förekomma Skjutdörrar Garderobsinredningar Vikdörrar SEPTEMBER 2010 Miljöcertifierat enligt ISO 14001 PRI 10.013 er pr. dörr Woodline Royal Royal Panel Vit Ek

Läs mer

Part Förvaringssystem

Part Förvaringssystem Förvaringssystem Design: Anders Ekegren Part är en förvaringsmöbel som går att få med öppna hyllor eller skjutdörrar. Baksidan är lika snygg som framsidan vilket gör att den kan placeras fritt i rummet

Läs mer

Part Förvaringssystem

Part Förvaringssystem Förvaringssystem Design: Anders Ekegren Part är en förvaringsmöbel som går att få med öppna hyllor eller skjutdörrar. Baksidan är lika snygg som framsidan vilket gör att den kan placeras fritt i rummet

Läs mer

Nyhet! Topphängda skjutdörrar. Håll golvet fritt. med topphängda skjutdörrar

Nyhet! Topphängda skjutdörrar. Håll golvet fritt. med topphängda skjutdörrar Nyhet! Topphängda skjutdörrar Håll golvet fritt med topphängda skjutdörrar NYHET! TOPPHÄNGDA SKJUTDÖRRAR, ESTETIC & ARTIC Ingen golvskena inga gränser Det nya topphängda alternativet för premiumdörrarna

Läs mer

Katalog Enklare och snyggare vardag

Katalog Enklare och snyggare vardag Katalog 2017 Enklare och snyggare vardag ETT RUM MED UTSIKT NYHET! Dekorera Ekby skjutdörrar med eget motiv! Ekby förvaringssystem gör vardagen litet enklare och litet roligare Innehåll Skjutdörrar 4 Inredning

Läs mer

Att vinna rum. Smarta lösningar med Lumi vikdörrar

Att vinna rum. Smarta lösningar med Lumi vikdörrar Att vinna rum Smarta lösningar med Lumi vikdörrar Lumi Sonat i körsbär ett exklusivt val. Hederliga dörrar som inte gör något väsen av sig men som ändå finns där då du behöver dem. Det är såklart vikdörrar

Läs mer

Möbler & Speglar.... design... kvalité... nytänkande.... inte lika fyrkantiga

Möbler & Speglar.... design... kvalité... nytänkande.... inte lika fyrkantiga Möbler & Speglar... design... kvalité... nytänkande... inte lika fyrkantiga ... design... kvalité... nytänkande Möbler... Snygga möbler... Praktiska möbler... Våra möbler finns i de populäraste storlekarna

Läs mer

Modern design till konkurrenskraftiga priser

Modern design till konkurrenskraftiga priser Mobila hyllställen anpassas efter önskemål och utrymme. Vårt produktprogram spänner från förvaring av pärmar till smådelslager. Utnyttja utrymmet 90% mer. ARKIV A r k i v M O B I L A H Y L L S TÄ L L Modern

Läs mer

INNEHÅLL. Hörnkaruseller...sid. Skåpsutdrag...sid. Garderobinsatser...sid. Lådinsatser...sid. Städskåpinsatser...sid. Källsortering...sid.

INNEHÅLL. Hörnkaruseller...sid. Skåpsutdrag...sid. Garderobinsatser...sid. Lådinsatser...sid. Städskåpinsatser...sid. Källsortering...sid. VOL 1O F Ö R V A R I N G 2 0 1 2 P T I M A L F U N K T I O N O C H F Ö R V A R I N G - B E S L A G D E S I G N A B INNEHÅLL Hörnkaruseller...sid. 3 Skåpsutdrag...sid. 6 Garderobinsatser...sid. 9 Lådinsatser...sid.

Läs mer

STAR CENTER KÖK STAR CENTER I NORRTELJE AB

STAR CENTER KÖK STAR CENTER I NORRTELJE AB STAR CENTER KÖK STAR CENTER I NORRTELJE AB STAR CENTER KÖK Funderar du på nytt kök? Ditt gamla kök behöver kanske fräschas upp eller helt bytas till ett nytt kök? I så fall har du hittat rätt hos oss!

Läs mer

Du kan göra allt själv, men behöver inte.

Du kan göra allt själv, men behöver inte. Du kan göra allt själv, men behöver inte. KÖPHJÄLP PAX & KOMPLEMENT Gångjärnsdörrar IKEA produkterna är formgivna och förpackade så att du kan ta hem och montera dem själv. Men om du vill så kan vi erbjuda

Läs mer

DESIGN: Ehlén Johansson. SÄKERHET: Den justerbara stolpen måste fästas i taket. Gaveln måste fästas i väggen.

DESIGN: Ehlén Johansson. SÄKERHET: Den justerbara stolpen måste fästas i taket. Gaveln måste fästas i väggen. KÖPHJÄLP ELVARLI Öppet förvaringssystem DESIGN: Ehlén Johansson SÄKERHET: Den justerbara stolpen måste fästas i taket. Gaveln måste fästas i väggen. Om du är osäker på monteringen, kontakta en behörig

Läs mer

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 Prismedvetna lösningar Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 - prismedvetet val Inifrån och ut Med Crawford Smart 42 får du en garageport,

Läs mer

since 1870 Duschsystem för seniorer

since 1870 Duschsystem för seniorer since 1870 Duschsystem för seniorer Passar alla rum Glan finns i ett flertal olika utföranden för att passa olika rum. Förutom nedanstående standardutföranden kan vi tillverka specialutföranden såsom anpassning

Läs mer

sense Nya Ifö Sense Nu i nya färger och fler varianter Nya Ifö Option Belysning, speglar och spegelskåp i ny skepnad

sense Nya Ifö Sense Nu i nya färger och fler varianter Nya Ifö Option Belysning, speglar och spegelskåp i ny skepnad sense Nya Ifö Sense Nu i nya färger och fler varianter Nya Ifö Option Belysning, speglar och spegelskåp i ny skepnad Vår mest flexibla möbelserie någonsin! Nya Ifö Sense är en komplett möbelserie och vår

Läs mer

SNYGG, TIDLÖS & FUNKTIONELL NYA IDO ELEGANT BADRUMSKOLLEKTION

SNYGG, TIDLÖS & FUNKTIONELL NYA IDO ELEGANT BADRUMSKOLLEKTION SNYGG, TIDLÖS & FUNKTIONELL NYA IDO ELEGANT BADRUMSKOLLEKTION 2017 BRA DESIGN BLIR BARA BÄTTRE. Vi har nog alla en möbel eller något annat föremål som vi absolut inte vill göra oss av med. Vissa saker

Läs mer

Unik och tidlös skåpserie med ett otal kombinationsmöjligheter,

Unik och tidlös skåpserie med ett otal kombinationsmöjligheter, Bianca Bianca April 2010 Vi reserverar oss för tryckfel och utgångna modeller B305 Biancae ILVA Malmö Nornegatan 1, Svågertorp, 215 86 Malmö t 040-600 30 00 måndag fredag 10 20 lördag söndag 10 18 Unik

Läs mer

Dörrar som inredning

Dörrar som inredning DÖRRGUIDEN Dörrar som inredning Har du tänkt på att dörren är den mest synliga möbeln i ditt hem? I en bostad med tio dörrar blir det nästan 40 kvadratmeter dörr. Då är det lätt att förstå att dörrarna

Läs mer

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 Prismedvetna lösningar Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 - prismedvetet val Inifrån och ut Med Crawford Smart 42 får du en garageport,

Läs mer

Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du?

Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du? -ett badrum som passar! Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du? Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud

Läs mer

Måttanpassat för ditt hem Skjutdörrar och inredning

Måttanpassat för ditt hem Skjutdörrar och inredning Måttanpassat för ditt hem Skjutdörrar och inredning Måttanpassade förvaringslösningar Vi har skapat ett skjutdörrs- och förvaringskoncept som kan anpassas till dina krav på förvaring. Det betyder att vi

Läs mer

Planera en garderob. Takskena fäst i nedbyggnad. Ger sämre åtkomlighet till. Takskena fäst i taket. Ger bästa åtkomlighet till

Planera en garderob. Takskena fäst i nedbyggnad. Ger sämre åtkomlighet till. Takskena fäst i taket. Ger bästa åtkomlighet till Planera en garderob Följande generella beskrivningar redovisar hur man på ett enkelt och billigt sätt skapar ett antal rymliga skjutdörrsgarderober. För arbetet behövs inga specialverktyg, materialet du

Läs mer

Kvalitetsinglasningar från Norrland En Alab-produkt

Kvalitetsinglasningar från Norrland En Alab-produkt SWEDEN SWEDEN Kvalitetsinglasningar från Norrland En Alab-produkt www.season-sweden.se 02 01 03 04 Season Måttanpassad kvalitetsinglasning i aluminium för alla årstider. Tillverkad i Norrland. En Alab-produkt.

Läs mer

gryning möbel möbler gryning

gryning möbel möbler gryning möbel I Gryning får du en modernt klassisk stil. De överfalsade fronterna med fräst profil kombinerar ett klassiskt uttryck med moderna tunna linjer. Vackra och gedigna material kombineras med väl utvalda

Läs mer

SKJUTDÖRRSGARDEROBER Måttbeställes efter dina önskemål.

SKJUTDÖRRSGARDEROBER Måttbeställes efter dina önskemål. SKJUTDÖRRSGARDEROBER Måttbeställes efter dina önskemål. Måttbeställs enligt dina önskemål Avsikten med den här idekatalogen är att hjälpa dig planera inredningen i ditt hem. Med de exklusiva Inaria-skjutdörrsgarderoberna

Läs mer

Henrik Zetterholm VD, AB Glasbetong

Henrik Zetterholm VD, AB Glasbetong Gör duschen till en ren upplevelse Nu lanserar vi glasfixdörren! En serie duschdörrar som kombinerar funktion med skönhet och som ger dig alla möjligheter att skapa precis den badrumsmiljö du drömt om.

Läs mer

SKÖTSEL OCH RENGÖRING:

SKÖTSEL OCH RENGÖRING: KÖPHJÄLP ELVARLI Öppet förvaringssystem DESIGN: Ehlén Johansson SÄKERHET: Den justerbara stolpen måste fästas i taket. Gaveln måste fästas i väggen. Om du är osäker på monteringen, kontakta en behörig

Läs mer

ÄNTLIGEN. ORDNING i garderoben. KOMPLEMENT Ny garderobsinredning Säljstart februari-april 2014. Kontakt: press.sto@ikea.com

ÄNTLIGEN. ORDNING i garderoben. KOMPLEMENT Ny garderobsinredning Säljstart februari-april 2014. Kontakt: press.sto@ikea.com Inter IKEA Systems B.V 2014 ÄNTLIGEN ORDNING i garderoben KOMPLEMENT Ny garderobsinredning Säljstart februari-april 2014 Kontakt: press.sto@ikea.com ÄNTLIGEN ORDNING I GARDEROBEN KOMPLEMENT: ny garderobsinredning

Läs mer

Genväg. till smart förvaring. 16 färdiga förvaringslösningar för att komma igång

Genväg. till smart förvaring. 16 färdiga förvaringslösningar för att komma igång Genväg till smart förvaring 6 färdiga förvaringslösningar för att komma igång SNABBA FAKTA OM ELFA Svensk förvaring i världsklass Redan på 50-talet producerade vi den första trådbacken. Har du använt Elfa

Läs mer

Kvalitet du förväntar dig. Till priser du inte förväntar dig. Vårens kvalitetsrea är här.

Kvalitet du förväntar dig. Till priser du inte förväntar dig. Vårens kvalitetsrea är här. badstudıose 6-14 Kvalitet du förväntar dig. Till priser du inte förväntar dig. Vårens kvalitetsrea är här. 1 4 5 Kvalitetsrea på alla Ifös badrumsmöbler, tillhörande tvättställ, speglar och belysning.

Läs mer

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Vi behöver dina mått Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Tillvägagångssätt De mått vi behöver veta för att tillverka skjutdörrar anpassade till ditt utrymme är höjd och bredd, dvs installationsöppningen.

Läs mer

Alterna All Day vägghängt möbelpaket, inklusive tvättställ i porslin

Alterna All Day vägghängt möbelpaket, inklusive tvättställ i porslin Nilo Gioacchini, en välrenommerad italiensk designer, har nu satt sin prägel på en stor del av det nya Alterna-sortimentet. Han har mångårig erfarenhet av funktionell design och erbjuder här genomtänkt,

Läs mer

Prislista December 2012

Prislista December 2012 Prislista December 2012 Innehållsförteckning Så här läser du prislistan Woodline Royal Woodline Modern Woodline Classic Karisma & Nostalgi Excellent Galax G1, G2 Trendline Speciallösningar Skjutdörrstillbehör

Läs mer

Här finner du mer utförlig information, mått samt priser. Allt du behöver för att hitta just DIN perfekta lösning.

Här finner du mer utförlig information, mått samt priser. Allt du behöver för att hitta just DIN perfekta lösning. Köphjälp Här finner du mer utförlig information, mått samt priser. Allt du behöver för att hitta just DIN perfekta lösning. Kommodvattenlås, blandare och bottenventil måste köpas separat (om inget annat

Läs mer

Walk-in closet Sovrum Tvättstuga Hall

Walk-in closet Sovrum Tvättstuga Hall xxxxxxx Walk-in closet Sovrum Tvättstuga Hall Hjälp hela vägen Designa din garderob 1 ledare innehåll Hitta din personliga förvaringsfavorit eller tvättstuga Hjälp hela vägen... 4 Tips och råd... 5 Hemma

Läs mer

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Vi behöver dina mått Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Tillvägagångssätt De mått vi behöver veta för att tillverka skjutdörrar anpassade till ditt utrymme är höjd och bredd, dvs installationsöppningen.

Läs mer

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Vi behöver dina mått Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Tillvägagångssätt De mått vi behöver veta för att tillverka skjutdörrar anpassade till ditt utrymme är höjd och bredd, dvs installationsöppningen.

Läs mer

Varför ska jag välja Free?

Varför ska jag välja Free? Varför ska jag välja Free? Därför att badrumsserien Free har ett harmoniskt formspråk som präglas av balans, enkelhet och omsorg om detaljer. Namnet syftar på seriens valfrihet och det självklara, fria

Läs mer

SLIMLIFT 6250. Väggmonterad Bänklyftare GRANBERG

SLIMLIFT 6250. Väggmonterad Bänklyftare GRANBERG SLIMLIFT 6250 Väggmonterad Bänklyftare GRANBERG Slimlift 6250 Väggmonterad Bänklyftare SLIMLIFT 6250 är en väggmonterad bänklyftare med stor flexibilitet för anpassning till olika behov. Utrustningen i

Läs mer

Copyright Pixland. Skola & Förskola. 2010 Möbler & mattor. Du hittar mer på www.staples.se

Copyright Pixland. Skola & Förskola. 2010 Möbler & mattor. Du hittar mer på www.staples.se Copyright Pixland Möbler & mattor. Skola & Förskola 2010 Möbler & mattor Du hittar mer på www.staples.se Våra symboler: Denna produkt är beställningsvara och har därför något längre leveranstid. Leveranstid

Läs mer

Skjutdörrar & garderober PRISLISTA. Gäller från

Skjutdörrar & garderober PRISLISTA. Gäller från Skjutdörrar & garderober PRISLISTA Gäller från 2017-09-01 Välkommen till INARIA -möjligheternas värld! golvgående dörrar, utom INline och WINGline serien underhållsfri kullager med dammskydd i alla hjul

Läs mer

Geberit Group. badstudıose. VÅRKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *)!

Geberit Group. badstudıose. VÅRKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *)! Geberit Group badstudıose 8-16 VÅRKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *)! UTAN spolkant för hygienens och städningens skull. Ny påfyllningsventil som sparar upp till 0,5 l vatten vid varje

Läs mer

Enklare och snyggare vardag

Enklare och snyggare vardag Enklare och snyggare vardag Ekby håller för din vardag En skjutdörr ska kunna öppnas och stängas många gånger varje dag. Det ställer höga krav på kvalitet och stabilitet. Vi kan lova att du inte kommer

Läs mer

Varför ska jag välja Basic?

Varför ska jag välja Basic? Varför ska jag välja Basic? Därför att badrumsserien Basic är en slitstark basinredning. Basic har dämpade lådor och serien finns i vit-, ek- eller svart melamin. Vill du vara säker på att minimera din

Läs mer

Planera din egen förvaringslösning

Planera din egen förvaringslösning Planera din egen förvaringslösning Inget förvaringsbehov är det andra likt. Med vårt användarvänliga 3D verktyg planerar du din egen måttanpassade lösning med inredning och skjutdörrar. Börja planera från

Läs mer

Alla mått är i mm. Summa 46 152 kr. Ritningens namn kök 25/11 Ritningsnummer 0000-8909-3071. Inkluderat i totalpriset Vitvaror 19 059 kr

Alla mått är i mm. Summa 46 152 kr. Ritningens namn kök 25/11 Ritningsnummer 0000-8909-3071. Inkluderat i totalpriset Vitvaror 19 059 kr Alla mått är i mm Ritningens namn kök 25/11 Ritningsnummer 0000-8909-3071 Inkluderat i totalpriset Vitvaror 19 059 kr Summa 46 152 kr Användarnamn (E-postadress eller IKEA FAMILYnummer) Ledtråd till ditt

Läs mer

C:A PRISLISTA SKJUTDÖRRGARDEROBER. Måttbeställes efter dina önskemål INKL. MOMS 25% 1.9.2013

C:A PRISLISTA SKJUTDÖRRGARDEROBER. Måttbeställes efter dina önskemål INKL. MOMS 25% 1.9.2013 SKJUTDÖRRGARDEROBER Måttbeställes efter dina önskemål C:A PRISLISTA 1.9.2013 INKL. MOMS 25% INARIAS ÖVERLÄGSENHET Skjutmekanism Kullagerhjulen är golvgående 10 års garanti för hjulmekanismen Hjulen är

Läs mer

badstudıose 84-13 minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment Ifö Sign möbelpaket 1995:- Ifö Cera möbelpaket 1795:- Ifö Silver duschhörna 3595:-

badstudıose 84-13 minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment Ifö Sign möbelpaket 1995:- Ifö Cera möbelpaket 1795:- Ifö Silver duschhörna 3595:- badstudıose 84-13 minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment Ifö Sign möbelpaket 1995:- Ifö Cera möbelpaket 1795:- Ifö Silver duschhörna 3595:- du hittar fler kampanjerbjudande inne i foldern Ifö badrumsmöbler

Läs mer