ELKO Sound. Ljudsystem för inbyggnad.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "ELKO Sound. Ljudsystem för inbyggnad. www.elko.se"

Transkript

1 ELKO Sound Ljudsystem för inbyggnad

2 Temahäfte: ELKO Sound Radio, klockradio med högtalare för infällt montage. ELKO Sound Radio - radion som inte tar någon plats på bordet Nu kan du enkelt föse köket, badrummet eller varför inte sovrummet men en diskret infälld radio. Växla enkelt mellan 10 förinställda stationer och använd finesser så som insommningstimer eller väckfunktion. Radio för inbyggnad Enkelt att komplettera i befintligt rum eller fälla in vid ny- eller ombyggnad. ELKO Sound Radio för fast installation, kan monteras för sig eller i kombination med ex. ströbrytare eller dimmer. Lämpliga användningsområden är kök/pentry, toaletter och övriga mindre utrymmen. Radio i väggen Genom att bygga in en ELKO Sound Radio slipper du ha en radio som tar plats på köksbänken eller spela högt i vardagsrummet för att få musik i badrummet. Snygg och diskert Radion levereras i ELKO Plus designserie med dess breda flexibilitet vare sig det gäller kombinationer med övrig el-installation eller färg och materialval. Kan även i fjällvitt utförande monteras med ramar ur vår klassiska RS serie. Flexibel placering Infällt, utanpåliggande i förhöjningsram eller hörnbox, var du än vill sätta radion finns det olika ramar och boxar som tillbehör. FM-RDS Display med blått bakgrundsljus Klocka / Timerfunktion Klockradio 10 minnesplatser för radiokanaler Autoscan Integrerad antenn Anslutning, 230V Monteras i: -2st apparatdosor -Förhöjmimgsram 35mm -Hörnbox För tillbehör och olika montagealt. se Elboken eller ELKO Sound Radio FV E ELKO Sound Radio ALU E ELKO Sound Radio SV E

3

4 Temahäfte: ELKO Sound Player är ett integrerat ljudsystem där högtalare fälls in i tak och väggar och manöverenhet som monteras i apparatdosa. ELKO Sound Player - en integrerad radio- och musikanläggning ELKO Sound Player ger huset en radio-, musik- och ljudanläggning med lättillgängligt ljud. Lyssna till favoritprogram och musik från ipod eller minneskort i rum med integrerade högtalare. I mötes- och väntrum fungerar systemet både som underhållnings- och ljudsystem. Bygg in musik och radio som en integrerad del av huset. Det ger ökad trivsel och bidrar dessutom till att öka husets värde. Ställ in din favoritkanal och låt nyheter och musik ligga i bakgrunden, eller använd som en välljudande musikanläggning. Komplett systemlösning för nybyggnad och renovering Ljudsystemet är uppbyggt med lågt byggande högtalare och subwoofer som fälls in i vägg eller tak. En dolt monterad förstärkare styrs med fjärrkontroll och en elegant manöverpanel. Manöverpanelen passar i ELKOs dubbla apparatdosor och i samma ramar som ELKO brytare, dimrar och termostater. Radio i väggen Radio och anslutningsenheten tar inte mer plats än två vanliga strömbrytare. Den innehåller både display, manöverknappar och aslutning för SD-minnekort, USB-minne och AUX-ingång. ELKO Sound Player har fyrkantiga högtalare och subwoofer för montering i vägg samt runda högtalare för montering i tak. Både tak- och vägghögtalarna består av ett stort bas-/mellanregisterelement och en diskant för de höga frekvenserna. Kraftig förstärkare En kraftig stereoförstärkare driver upp till fyra högtalare och en subwoofer. Det ger dig en fyllig ljudbild som passar till stora rum. Genom att koppla in två högtalarpar kan det distribueras musik till två rum från en förstärkare. ELKO AS Eyvind Lyches vei 10 Postboks 234, NO-1301 Sandvika Tlf: o Faks:

5

6 För hem och kontor Skall du bygga nytt eller renovera, -integrera ELKO Sound Player i väggarna. Trivsel i köket Köket är det nya vardagsrummet. Rummet som förtjänar en praktisk och bra ljudanläggning. Fäll in högtalare i taket eller väggarna där det lämpar sig bäst i förhållande till skåp och möbler. Laga frukost till nyheterna, ät middag till bakgrundsmusik. När det är fullt med vänner runt långbordet är det bara att bjuda upp till dans. Avslapping i badet Musik i badrummet blir bäst med en integrerad ljudanläggning som inte lägger beslag på värdefull plats. Manöverpanelen vid dörkarmen och högtalare i taket ger en varaktig installation utan lösa ledningar. Med ELKO Sound Player blir badrummet till ett rum där du vill tillbringa ännu mer tid. Ta med musiken på ett USBminne och njut. Väntrum Musik ger trivsel i ett väntrum, oavsett vad man väntar på. Radio är idealiskt då det är enkelt att finna en kanal med musik alla gillar. Genom att ha flera ljudkällor är det möjligt att få en låg ljudnivå som är jämt fördelad. I lokaler med undertak är det mycket enkelt att integrera högtalare även i befintliga utrymmen. Action i tonårsrummet och i gillestugan Tonårsrum, barnrum eller TV-rum. Där det finns en spelkonsoll och en TV finns det behov för ELKO Sound Player. Vägghögtalare med subwoofer ger både spelen och filmerna en ökad ljudupplevelse. AUX-ingången kopplas till ljudkällan och förstärkaren ökar upplevelsen. Vägghögtalarna är också idealiska där man önskar osynliga bakhögtalare i en surroundanläggning. Mötesrum Fäll in manöverpanelen i mötesbordet och ha enkel tillgång till ljudanläggning för PC och bildvisning. Upp till fyra takhögtalare och eventuelt en subwoofer ger fylligt och tydligt ljud i hela rummet. Ljudstyrkan och val av ljudkälla sker med fjärrkontrollen. Ett mycket lätthanterligt och praktiskt system för mötesrum. Radion och mp3-ljudkällor är enkelt att manövrera direkt på panelen eller med fjärrkontroll. Mp3- filer spelas via USB-minne och SD-kort. ipod eller annan ljudkälla ansluts via AUX-ingången. ELKO AS Eyvind Lyches vei 10 Postboks 234, NO-1301 Sandvika Tlf: o Faks:

7 Snygg manöverpanel med utbytbar ram Väj ram från den klassiska RS-serien eller designserien ELKO Plus i färgerna fjällvit, aluminium eller svart. Önskar du något speciellt så välj en ram från Option-serien. Designserien ELKO Plus Option finns i materialen: rostfritt stål, vit frostat- och sotat svart glas samt skifer.

8 Inkoppling Venstre Vänster kanal kanal 230V Høyre Höger kanal Subwoofer Använd medföljande högtalarledningar eller likvädiga och förlägg dessa dolt i VP-rör. Anslutningarna är anpassade för maximalt 1,25 mm 2. Förstärkaren monteras med fritt utrymme runt om för att säkerställa god kylning. Ingen manövrering eller inställning sker på själva förstärkaren. Alla inställningar utförs på manöverpanelen eller fjärrkontrollen. ELKO AS Eyvind Lyches vei 10 Postboks 234, NO-1301 Sandvika Tlf: o Faks:

9 Få ut maximalt av högtalarna ELKO Sound inbyggnadshögtalare är byggda för att använda väggen som resonanslåda, och monteringen är enkel. Ramen och gallret levereras vita men kan lackas för att anpassas till övrig inredning. Placering Det är viktigt att planera placeringen noga innan installationen börjar. Generellt bör vägg-högtalarna monteras på eller över öronhöjd. De bör ej monteras inne i ett hörn. Eftersträva montage på en tredjedel av avståndet mellan hörnet och mitten av väggen, eller taket, för bästa resultat. Subwoofer S82 skall alltid placeras i vägg. Minimum djup är 100mm från yttersidan av väggen, som bör ha en stabil infästning. I bakkant bör det vara en sluten kammare med så stor volym som möjligt. Optimal storlek är 600x900x100 mm. Subwoofern kan sitta var som helst på väggen och behöver inte vara symmetriskt placerad i förhållande till övriga högtalare. Inkoppling Anslutningarna är anpassade för max 1,25mm² kablar. Beräkna ca. 0,5m extra kabel vid högtalarna för att förenkla anslutning och montering. Använd inte spik eller metallklammer för att fästa kablarna. Bäst ljudkvalitet uppnås genom att hålla avstånd till, och undgå parallell förläggning med el-kablar. Rätt polaritet är helt avgörande för ljudkvaliteten. Anslutningarna är tydligt märkta med röda ( + ) och svarta ( - ) anslutningar på både högtalare och förstärkare. Högtalargaller Metallgallret och den vita ramen runt högtalargallret kan lackas för att anpassas till väggar eller inredning. Lackering bör utföras innan gallret monteras.

10 Buetooth överföring av ljud till ELKO Sound Player eller mellan andra ljudutrustningar ELKO Sound Bluetooth mottagare E ELKO Sound Bluetooth sändare E Förlängningskabel 3,5mm hane/hona 5m E Mottagare för strömning av ljud från musikspelare och övriga ljudkällor med inbyggd blåtand sändare. Mottagaren pluggas in i 3,5mm AUX ingång på ELKO Sound Player. Enheten paras därefter med blåtandsändaren genom att hålla knappen på sändaren inne i 7 sek. Kvitteringsljus erhålls. Överföring sker med protokoll A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) som stöder högkvalitetsljud och EDR (Enhanced Data Rate) med upp till 3Mbit/s, normalt 2,1 Mbit/s. Produkten levereras med laddbart batteri med normal speltid på 12 timmar. Laddning utförs med medföljande USB laddare som kan pluggas in i universal USB laddare eller USB porten på ELKO Sound Player ( 5V / 350mA laddning ). Om musikkällan inte har blåtand sändare, så kan ELKO sändare för strömning ( E ) pluggas in i hörlursutgången i aktuell musikspelare eller TV, och därefter paras med mottagaren, och därmed utgöra en komplett förbindelse för trådlös ljudöverföring av mycket hög kvalitet. Tekniske data: Blåtannversjon: Bluetooth V2.1 Blåtannprofil: A2DP og AVRCP Frekvensområde: GHz Rekkevidde: Typisk 10m Class2 Ladestr./spenning: DC5V/300mA Standbytid*: 230 timer Spilletid*: inntil 12 timer Vekt: 16g LxBxH: 49x21x12 mm * batteridrift Sändare för strömning av ljud från musikspelare, TV apparater mm. till ELKO Sound A2DP mottagare. Sändaren pluggas in i tex. 3,5mm hörlursuttag på en ljudkälla. Sändaren paras därefter med en ELKO Sound A2DP mottagare. Överföring sker med protokoll A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) som stöder högkvalitets ljud och EDR (Enhanced Data Rate) med upp till 3Mbit/s, normalt 2,1 Mbit/s. Produkten levereras med laddbart batteri som ger speltid på upp till 12 timmar. Laddning utförs med medföljande USB laddare, som kan pluggas in i universal USB laddare eller USB porten på ELKO Sound Player ( 5V / 350mA laddning ) Tekniske data: Blåtandversion: Bluetooth V2.1 Blåtandprofil: A2DP og AVRCP Frekvensområde: GHz Räckvidd: Ca. 10m Laddsp./ström: DC5V/300mA Standbytid*: 230 timmar Speltid*: Ca. 12 timmar Vikt: 18g LxBxH: 48x29,4x12,5 mm * batteridrift Stereokabel för att öka räckvidden mellan Bluetooth sändare och mottagare. Kan också användas som förlängningskabel till ex. hörlurar med 3,5mm anslutning. Tekniska data: 5 m kabel Passar alla IPod/Mp3 spelare och telefoner med 3,5 mm stereo anslutning. Vit med vinklad plugg och guldpläterade kontaktytor.

11 Användningsområden När ljudkällan har inbyggd Bluetooth sändare: Strömma ljud från mobiltelefon, PC, musikspelare eller TV med inbyggd Bluetooth sändare till ELKO Sound Player eller annan ljudanläggning: ELKO Sound Bluetooth mottagaren kopplas till AUX-ingången i enheten som skall ta emot ljudet. När ljudkällan inte har inbyggd Bluetooth sändare: Strömma ljud från mobiltelefon, PC, musikspelare eller TV utan inbyggd Bluetooth sändare till ELKO Sound Player eller annan ljudanläggning: Maks 10 m Max 10m ELKO Sound Bluetooth mottagaren kopplas till AUX-ingången i enheten som skall ta emot ljudet och sändaren kopplas till ljudutgång på ljudkällan. När Bluetooth skall överföras längre sträcka än 10m: Om avståndet mellan Bluetooth sändare och mottagare är över 10m kan mottagaren kopplas till en 5m förlängningskabel och sedan placeras närmare ljudkällan. Ibland har ex. mobiltelefoner svag signal från den inbyggda Bluetoothsädaren och då kan det vara nödvändigt med förlängningskabel även vid avstånd under 10m. 5m 5 m ELKOs Bluetoothsändare kopplad till annan ljdkälla: ELKO Sound Bluetooth sändare och mottagare lämpar sig mycket väl för överföring av musik från eller till alla typer av utrustning där ljudkällan har inbyggd Bluetoothsändare eller uttag för hörlurar och när ljudanläggningen har AUX ingång. Förläng hörlurskabeln: Snygg och diskret vit 5 meter kabel, med hane/hona 3,5mm stereoplugg.

12 Komplett paket Radio och anslutningsenhet. Ingår i ELKO Sound Player inb.kit. Mått: Centrumplattor 56x56, levereras med ELKO Plus 2-fack kombintionsram (86 x 157 mm) Infällningsdjup: 47 mm, Dubbeldosa 57 mm används. (E-Nr eller ) Anslutningar: Till förstärkare via 2 st färgkodade Kat.5 patchkablar. Förläggs i 2 st 20mm VP-rör till förstärkaren. Ingång för antenn, 75 cm böjlig antenn för dolt montage i rör medföljer. Möjlighet att ansluta koaxialkabel från extern antenn. IR öga för fjärkontroll. Specifikationer: FM Radio: Frekvens: 87,5-108 MHz Anslutningspanel: Ingång för SD minneskort: Stöd för MP3 format kapacitet 32MB - 4GB Ingång för USB minne: Stöd för MP3 format kapacitet 32MB - 4GB Laddfunktion: USB V1.0/5v - 350mA Ingång för AUX, 3,5mm Jack: Stöd för lågnivå audiosignaler Ingångsnivå 600mV 3,5 mm Stereo jack Fjärrkontroll E Ingår i ELKO Sound Player inb.kit. Mått: (LxBxH): 125x45x10 mm Vikt: 50g Räckvidd: <10m Funktioner: Söka och lagra/ välja radiokanaler. Volym, bas, och diskant. Val av ljudkälla; Radio, minneskort och AUX. Mute. Ställa klocka. Takhögtalare H62 E , avser 1 par Ingår i ELKO Sound Player inb.kit. Mått: Yttermått (ØxD): 234 x 93 mm Infällningsmått (ØxD): 208x83 mm (min. 70mm regel) Min. avstånd från regel till kant på infällningshål: 38 mm. Specifikationer: 6,5 cirkulärt bas/mellanregister element i polypropylen. Inbyggt delningsfilter. 3/4 diskantelement i ferofluid Effekt: Max 100W/30W RMS Frekvensområde: hz Känslighet: 89dB@1W/1M Impedans: 8 ohm Vikt: 1,5 kg/st Vägghögtalare H82 E , avser 1 par Mått: Yttermått (BxHxD): 263 x3 55 x 78 mm Infällningsmått (BxHxD): 237 x 329 x 83 mm (min. 70mm regel) Min. avstånd från regel till kant på infällningshål: 38 mm. Specifikationer: 8 bas/mellanregister element i polypropylen. Inbyggt delningsfilter. 1 diskantelement i ferrofluid, med +/- 3dB diskant omkopplare. Effekt: Max 120W/45W RMS Frekvensområde: Hz Känslighet: 90dB@1W/1M Impedans: 8 ohm Vikt: 2,3 kg/st Subwoofer S82 E Mått: Yttermått (BxHxD): 480 x 290 x 103 mm Infällningsmått (BxHxD): 452 x 261 x 98 mm Min. avstånd från regel till kant på infällingshål: 38 mm (min.95mm regel). Subwoofern skall alltid placeras i vägg. Specifikationer: 2x8 baselement i polypropylen Effekt: Max 240W/80W RMS Frekvensområde: Hz Känslighet: 89dB@1W/1M Impedans: 8 ohm Förstärkare Ingår i ELKO Sound Player inb.kit. Mått: Yttermått (BxHxD): 185 x 115 x 46,5 mm Anslutningar: 2x4 klämmor för upp till 4 ELKO högtalare H62/H82. 2 klämmor för anslutning av 1 st ELKO subwoofer S82. Spänningsmatning, 230VAC, 50Hz/ europlugg. Specifikationer: Utgångsimpedans: 8 ohm Effekt: 2x12W (Höger/Vänster) 1x30W Sub utg. Harmonisk förvrängning (THD) 0,03% Frekvensområde: Hz ELKO Sound Player Ljudpaket E Komplett anläggning med takhögtalare, inehåller: n Radioenhet med display n Anslutningsenhet med USB, SD och 3,5mm AUXingång n Kombinationsram 2-fack i ELKO Plus FV n Fjärrkontroll m/hållare n 2 st takhögtalare n Förstärkare n 2 st Kat.5 kablar á 5 m, n 1 st 75 cm flexibel antenn n 2 st högtalarkablar á 2,5 m. Följande komponenter kan beställas separat: ELKO Sound takhögtalare H62, lev. i par E Inehåller 2 st kompletta takhögtalare m/ håltagningsmall ELKO Sound vägghögtalare H82, lev. i par E Inehåller 2 st kompletta takhögtalare m/ håltagningsmall ELKO Sound sub S82 E Inehåller 1 st sub högtalare 2x8 element m/ håltagningsmall. ELKO Sound fjärrkontroll E Inehåller fjärrkontroll m/hållare och batteri. Centrumplattor för Sound Player Radio och anslutningsenhet. E Alu E Svart ELKO AB Hammarby Kaj Stockholm Box Johanneshov Tel: Kundsupport Tel: vxl ELKO AS Eyvind Lyches vei 10 Postboks 234, NO-1301 Sandvika Tlf: o Faks: Fax: info@elko.se ELKO Sound ver

ELKO Sound Player. Nätverk för funktionella hem

ELKO Sound Player. Nätverk för funktionella hem ELKO Sound Player Nätverk för funktionella hem Temahäfte: ELKO Sound Player är ett integrerat ljudsystem där högtalare fälls in i tak och väggar och manöverenhet som monteras i apparatdosa. ELKO Sound

Läs mer

ELKO Sound. planera in musiken redan från start. Möjligheter. Komplett systemlösning

ELKO Sound. planera in musiken redan från start. Möjligheter. Komplett systemlösning Sound Sound ELKO Sound planera in musiken redan från start Musik utgör en central del i många hem och traditionellt har musiksystemen främst återfunnits i vardagsrum och eventuellt i form av en enklare

Läs mer

ELKO Sound. planera in musiken redan från start. Möjligheter. Komplett systemlösning

ELKO Sound. planera in musiken redan från start. Möjligheter. Komplett systemlösning Sound Sound ELKO Sound planera in musiken redan från start Musik utgör en central del i många hem och traditionellt har musiksystemen främst återfunnits i vardagsrum och eventuellt i form av en enklare

Läs mer

Installationsanvisning för ELKO SOUND

Installationsanvisning för ELKO SOUND Installationsanvisning för ELKO SOUND ELKO Sound ljudsystem installationsanvisning gäller för både ELKO Sound Streamer och ELKO Sound Player 2. ELKO SOUND PLAYER 2 ELKO SOUND STREAMER 1 Rev. 1.0 2014-12-05

Läs mer

Installationsanvisning för ELKO Sound familjen

Installationsanvisning för ELKO Sound familjen Installationsanvisning för ELKO Sound familjen Rev. 1,0 2014/11/07 Grattis till er nya ELKO Ljudsystem, anläggning är avsedd för infällnad i vägg och tak. Denna guide är utformad för att ge dig praktiska

Läs mer

Hotell. Designanpassade. produkter från ELKO

Hotell. Designanpassade. produkter från ELKO Designanpassade produkter från ELKO Scandic Grand Central Hotell ELKO vill som ledande leverantör av designprodukter, inom elinstallation, ge dig en helhetsbild av lösningar för hotellmiljöer. I denna

Läs mer

Tänd lamporna med stil.

Tänd lamporna med stil. Tänd lamporna med stil. Interiördetaljen som många glömmer. Tänker du på strömbrytare, som något du bara använder för att tända och släcka lampor med? Eller vägguttag, som ett nödvändig ont för att få

Läs mer

Trådlös enkelhet, musikalisk känsla. ADDON T-Series

Trådlös enkelhet, musikalisk känsla. ADDON T-Series Trådlös enkelhet, musikalisk känsla ADDON T-Series Spela all din musik trådlöst Spela vad du vill från var du vill. Det spelar ingen roll om du använder ios, Android, Windows Phone eller Mac/PC. Addon

Läs mer

ELKO Wireless. Trådlös frihet

ELKO Wireless. Trådlös frihet ELKO Wireless Trådlös frihet Trådlös frihet Sätt tryckknapparna var Du vill! Wireless ELKO Wireless är ett trådlöst system, vilket innebär att man från valfri plats kan tända/släcka eller dimra utan att

Läs mer

USER MANUAL MODE D EMPLOI BEDIENUNGSANLEITUNG INSTRUCTIEHANDLEIDING BETJENINGSVEJLEDNING BRUKSANVISNING KÄYTTÖOHJE ISTRUZIONI PER L USO MANUAL DEL

USER MANUAL MODE D EMPLOI BEDIENUNGSANLEITUNG INSTRUCTIEHANDLEIDING BETJENINGSVEJLEDNING BRUKSANVISNING KÄYTTÖOHJE ISTRUZIONI PER L USO MANUAL DEL R2 USER MANUAL MODE D EMPLOI BEDIENUNGSANLEITUNG INSTRUCTIEHANDLEIDING BETJENINGSVEJLEDNING BRUKSANVISNING KÄYTTÖOHJE ISTRUZIONI PER L USO MANUAL DEL USUARIO MANUAL DO UTILIZADOR Innehåll 02INNEHÅLL 03INFORMATION

Läs mer

Stockholm 15 april 2010 Creative Technology Ltd. presenterade idag ZiiSound TM D5 - högtalarsystemet som personifierar

Stockholm 15 april 2010 Creative Technology Ltd. presenterade idag ZiiSound TM D5 - högtalarsystemet som personifierar KONTAKTINFORMATION Jan Ström janne@notrocketscience.nu 0708-795700 Creative presenterar ZiiSound TM D5 - Prisbelönt trådlöst högtalarsystem med det renaste trådlösa Bluetooth-ljudet Vinnare av red dot

Läs mer

Bluetooth-högtalare ANVÄNDARHANDBOK BTL-60

Bluetooth-högtalare ANVÄNDARHANDBOK BTL-60 Bluetooth-högtalare ANVÄNDARHANDBOK BTL-60 Användaranvisningar När du slår på högtalaren, startar den i Bluetooth-läge. Du kan sedan enkelt para ihop den smarta telefonen eller datoren med Bluetooth-funktionen.

Läs mer

Bluetooth-högtalare ANVÄNDARHANDBOK BTL-60

Bluetooth-högtalare ANVÄNDARHANDBOK BTL-60 Användaranvisningar Bluetooth-högtalare ANVÄNDARHANDBOK BTL-60 När du slår på högtalaren, startar den i Bluetooth-läge. Du kan sedan enkelt para ihop den smarta telefonen eller datoren med Bluetooth-funktionen.

Läs mer

CD-spelare / Tuner. Effektförstärkare. 07 Jan 2015. SA40 Effektförstärkare 2 x 400W. Player CD/MP3 spelare

CD-spelare / Tuner. Effektförstärkare. 07 Jan 2015. SA40 Effektförstärkare 2 x 400W. Player CD/MP3 spelare CD-spelare / Tuner Player CD/MP3 spelare SA40 Effektförstärkare 2 x 400W Spelare för CD/MP3 skivor och MP3 filer från USB/SD minnen, FAT32 format. Omkopplare finns för val av programkälla. Knappar på frontpanelen

Läs mer

Rev.nr Bruksanvisning Aquatic Radio

Rev.nr Bruksanvisning Aquatic Radio Rev.nr 140805 Bruksanvisning Aquatic Radio Uppstart Sätt i fjärrkontrollens batteri Skruva av det vattentäta locket på fjärrkontrollens baksida och sätt i batteriet. (CR-2430) Skruva tillbaka locket. Slå

Läs mer

ELKO Bright. Bright. Den lysande kombinationen

ELKO Bright. Bright. Den lysande kombinationen ELKO Bright Bright Den lysande kombinationen 2 Bright Komplett downlightserie ELKO Bright Sida 4-5 Lösningar för vardagsrum Sida 6-7 Lösningar i sovrum och hotellrum Sida 8-9 Väggarmaturer som trappbelysning

Läs mer

Allroom Air One. all din musik trådlöst i hela ditt hem

Allroom Air One. all din musik trådlöst i hela ditt hem Allroom Air One all din musik trådlöst i hela ditt hem magiskt AIRPLAY - Spela din musik i ditt trådlösa nätverk Med Apples AirPlay teknologi kan du spela all din musik trådlöst från Mac eller PC till

Läs mer

Användarhandbok. Bluetooth-högtalare BTL Innan du använder denna produkt, läs denna

Användarhandbok. Bluetooth-högtalare BTL Innan du använder denna produkt, läs denna Användarhandbok Bluetooth-högtalare BTL-62 www.denver-electronics.com Innan du använder denna produkt, läs denna bruksanvisning noggrant och fullständigt. Användaranvisningar När du slår på högtalaren,

Läs mer

Produktblad Samson Media One 3aBT

Produktblad Samson Media One 3aBT Samson Media One 3aBT Aktiva monitorer med Bluetooth Samsons Media One BT är en serie aktiva högtalare idealiska för alla tänkbara sammanhang för uppspelning utav multimedia. 3aBT 3" copolymer woofer 2

Läs mer

Svensk bruksanvisning ipod Tower från Lenco

Svensk bruksanvisning ipod Tower från Lenco Svensk bruksanvisning ipod Tower från Lenco Svensk generalagent www.moon.se 2009 11 22 HN Tack för att du just köpt en produkt från Lenco. Lenco har tillverkat och marknadsfört högkvalitativa ljud och

Läs mer

CINEMA SB100 strömförsörjd soundbar-högtalare

CINEMA SB100 strömförsörjd soundbar-högtalare CINEMA SB100 strömförsörjd soundbar-högtalare snabbstartsguide Tack för att du har valt den här JBL -produkten! Den strömförsörjda soundbar-högtalaren JBL Cinema SB100 är ett komplett, integrerat ljudsystem

Läs mer

Svensk Bruksanvisning

Svensk Bruksanvisning hipbox GTX-14 Owner s Manual GTX-14 Svensk Bruksanvisning The Pure Sound of Life Läs igenom denna bruksanvisning innan användning av produkten och spara bruksanvisningen för framtida användning. Inledning

Läs mer

trådlöst ljud inkopplingsguider för Living serien, och vanliga frågor & svar

trådlöst ljud inkopplingsguider för Living serien, och vanliga frågor & svar trådlöst ljud inkopplingsguider för Living serien, och vanliga frågor & svar 1 INNEHÅLL TRÅDLÖSA LIVING HÖGTALARE 4. LIVING SERIEN ÖVERSIKT 5. VANLIGA INKOPPLINGAR 8. FLER INKOPPLINGAR 9. MULTIROOM OCH

Läs mer

X Series - BLUETOOTH

X Series - BLUETOOTH X Series - BLUETOOTH Fungerar med alla enheter som har Bluetooth Enkelt Lägg telefonen eller surfplattan på högtalaren och den är klar att spela. Med NFC tekniken skakar enheten hand med högtalaren och

Läs mer

Importör: Kontakt-S AS Strykerveien 10 1658 TORP Norge Tlf 0047 69360050 Fax 0047 69360055 E-mail: post@kontakt-s.no www.kontakt-s.

Importör: Kontakt-S AS Strykerveien 10 1658 TORP Norge Tlf 0047 69360050 Fax 0047 69360055 E-mail: post@kontakt-s.no www.kontakt-s. Importör: Kontakt-S AS Strykerveien 10 1658 TORP Norge Tlf 0047 69360050 Fax 0047 69360055 E-mail: post@kontakt-s.no www.kontakt-s.no SE Simon 54 Premium är ett nytt sortiment av installationsmaterial,

Läs mer

3M Personlig skyddsutrustning. 3M Peltor Kommunikation. The Sound Solution. Sortimentsguide. Kommunikationsprodukter

3M Personlig skyddsutrustning. 3M Peltor Kommunikation. The Sound Solution. Sortimentsguide. Kommunikationsprodukter 3M Personlig skyddsutrustning 3M Peltor Kommunikation The Sound Solution Sortimentsguide Kommunikationsprodukter 3M Peltor LiteCom produkter Vad är 3M Peltor LiteCom 3M Peltor LiteCom är ett sortiment

Läs mer

ELKO Sound planera in musiken redan från start

ELKO Sound planera in musiken redan från start Sound Sound ELKO Sound planera in musiken redan från start Musik utgör en central del i många hem och traditionellt har musiksystemen främst återfunnits i vardagsrum och eventuellt i form av en enklare

Läs mer

Bilstereo bruks- och monteringsanvisning

Bilstereo bruks- och monteringsanvisning Bilstereo bruks- och monteringsanvisning I. Kontrollpanel 1. Strömbrytare/mute/paus 2. MOD/CLK = välj uppspelningsläge: radio, AUX, USB ja SD/klocka 3. volym/funktionsknapp 4. Knapp följande 5. Skärm 6.

Läs mer

ELKO Plus den nya designserien från ELKO

ELKO Plus den nya designserien från ELKO ELKO Plus den nya designserien från ELKO ELKO Plus är formgiven av Einar J Hareide på Hareide Designmill. Han är Norges mest profilerade industridesigner. Med designen på ELKO Plus har han lyft strömbrytaren

Läs mer

Comfort Focus Bruksanvisning. Comfort Focus. För ökad koncentration och inlärning. Svenska

Comfort Focus Bruksanvisning. Comfort Focus. För ökad koncentration och inlärning. Svenska Comfort Focus Bruksanvisning Comfort Focus För ökad koncentration och inlärning Svenska 1 Bruksanvisning Innehållsförteckning Sid Laddning 3 Information till läraren 4 Information till eleven 5 Flera mottagare

Läs mer

Med process-styrenheten undviker du komplicerade anslutningar och avståndsbegränsning. Njut av kvalitetsmusik - när som helst och var som helst.

Med process-styrenheten undviker du komplicerade anslutningar och avståndsbegränsning. Njut av kvalitetsmusik - när som helst och var som helst. BRUKS- ANVISNING SÄKERHETSMEDDELANDEN Vänligen läs följande information innan du använder Bluetooth-högtalaren. Håll den torr och ta inte med den till fuktiga platser för att undvika att produktens inre

Läs mer

Listen Only CutOff FM Radio Dual. Nyhet! Dual Pro. FM Radio CutOff Listen Only. det kompletta hörselskyddet

Listen Only CutOff FM Radio Dual. Nyhet! Dual Pro. FM Radio CutOff Listen Only. det kompletta hörselskyddet Listen Only CutOff FM Radio Dual Nyhet! Dual FM Radio CutOff Listen Only det kompletta hörselskyddet Sordin erbjuder högklass hörselskydd till låga prise för fritid och yrkesmässigt bruk Musik och kommunikation

Läs mer

Produktblad Samson Studio GT. Produktblad Samson StudioDock

Produktblad Samson Studio GT. Produktblad Samson StudioDock Samson Studio GT Studio GT är en vanlig aktiv studiomonitor med ett undantag, den har ett inbyggt USB-ljudkort.Kombinationen tillsammans är en mycket smidig lösning för inspelning av proffesionellt ljud

Läs mer

Bruksanvisning. 3.5mm. 2 W RMS Mono eller 2x1W Stereohögtalare out

Bruksanvisning. 3.5mm. 2 W RMS Mono eller 2x1W Stereohögtalare out Bruksanvisning ELKO Bluetooth / DAB + / DAB / FM-radio i en apparatdosa och högtalare. Tack för att du köpt denna produkt, läs denna manual noga innan du använder enheten, och håller den för framtida referens.

Läs mer

Svensk bruksanvisning

Svensk bruksanvisning Svensk bruksanvisning 2016 05 Viktig säkerhets information 1. Läs igenom detta noggrant 2. Spara denna instruktionsbok 3. Uppmärksamma alla varningar 4. Följ instruktionerna 5. Använd inte din WR15BT nära

Läs mer

Bruksanvisning VARNING! UTSÄ TT EJ APPARATEN FÖ R REGN ELLER FUKT DÅ RISKEN FÖ R BRAND ELLER KORTSLUTNING Ä R STOR. CAUTION RISK OF ELECTRIC

Bruksanvisning VARNING! UTSÄ TT EJ APPARATEN FÖ R REGN ELLER FUKT DÅ RISKEN FÖ R BRAND ELLER KORTSLUTNING Ä R STOR. CAUTION RISK OF ELECTRIC WR-1 Bruksanvisning VARNING! UTSÄ TT EJ APPARATEN FÖ R REGN ELLER FUKT DÅ RISKEN FÖ R BRAND ELLER KORTSLUTNING Ä R STOR. CAUTION RISK OF ELECTRIC! SHOCK DO NOT OPEN DENNA BLIXTSYMBOL Ä R EN VARNINGS- SYMBOL

Läs mer

ALC ( Automatisk Ljudnivåkontroll ). Sändaren justerar automatiskt volymen till ljudsignalen. Detta ger en jämn signal och därmed pålitlig sändning.

ALC ( Automatisk Ljudnivåkontroll ). Sändaren justerar automatiskt volymen till ljudsignalen. Detta ger en jämn signal och därmed pålitlig sändning. ANVÄNDARMANUAL Användarinstruktioner TACK FÖR ATT DU VALT SENNHEISER! EGENSKAPER IS 380 infrarött stereosystem, bestående av TI 380 infraröd sändare och HDI 380 infraröd hörlursmottagare är utvecklad för

Läs mer

Stark, trådlös anslutning till din tv, mobiltelefon......och andra viktiga enheter

Stark, trådlös anslutning till din tv, mobiltelefon......och andra viktiga enheter Stark, trådlös anslutning till din tv, mobiltelefon......och andra viktiga enheter Det har aldrig varit enklare att ansluta sig ReSound Unite är en serie trådlösa tillbehör som gör att du kan ansluta din

Läs mer

INNAN DU ANVÄNDER RADION Laddning av batteri Det finns 3 olika tillbehör för laddning till Proline Plus. Laddare ingår ej vid köp av radion.

INNAN DU ANVÄNDER RADION Laddning av batteri Det finns 3 olika tillbehör för laddning till Proline Plus. Laddare ingår ej vid köp av radion. SNABBGUIDE INNAN DU ANVÄNDER RADION Laddning av batteri Det finns 3 olika tillbehör för laddning till Proline Plus. Laddare ingår ej vid köp av radion. Fler tillbehör hittar du på www.zodiac.se. Snabb

Läs mer

Mångsidig, trådlös kommunikationsförstärkare Nu kan du höra:

Mångsidig, trådlös kommunikationsförstärkare Nu kan du höra: Mångsidig, trådlös kommunikationsförstärkare Nu kan du höra: TV Samtal Telefon Mobiltelefon Trådlös flexibilitet HearIt All är en hörsellösning som kommunicerar ljud och tal utan kablar. Med eller utan

Läs mer

Få ditt skrivbord att vibrera med musik

Få ditt skrivbord att vibrera med musik Användarmanual Paddy Vibe BT Edition Få ditt skrivbord att vibrera med musik 1. Produkt information Paddy Vibe BT Edition är en innovativ 360 högtalare som skapar ljud enli gt principen för resonans. Den

Läs mer

Instruktion Diasonic LED D60BS. Tack för att du valt en Diasonic modell D60BS.

Instruktion Diasonic LED D60BS. Tack för att du valt en Diasonic modell D60BS. CRI Över 90 Tack för att du valt en Diasonic modell D60BS. Energibesparande 10W LED Bländfri design Livslängd 40.000 timmar Paketet innehåller följande: A. Lampa inkl. LED B. Vokymkontroll knapp C. Lampfot

Läs mer

BT-500. Bluetooth Stereo Hörlurar

BT-500. Bluetooth Stereo Hörlurar BT-500 Bluetooth Stereo Hörlurar 1 Introduktion BT-500 Bluetooth Stereo Hörlurar är gjorda för en aktiv livstil kombinerat med en skön design och teknologi som enheten innehåller. Dessa exklusiva hörlurar

Läs mer

aurelia aniara Användarmanual

aurelia aniara Användarmanual aurelia aniara Användarmanual Installation på ett stativ och väggfästen På baksidan av Aniara finns en 1/4 "tums gänga för tak eller väggfäste. Högtalaren måste monteras på väggfästet enligt tillverkarens

Läs mer

ELKO Plus den nya designserien från ELKO

ELKO Plus den nya designserien från ELKO ELKO Plus den nya designserien från ELKO ELKO Plus är formgiven av Einar J Hareide på Hareide Designmill. Han är Norges mest profilerade industridesigner. Med designen på ELKO Plus har han lyft strömbrytaren

Läs mer

NYHET! 26.995,- Flexmount. Trådlös Acoustimass -modul. Pris per system

NYHET! 26.995,- Flexmount. Trådlös Acoustimass -modul. Pris per system NYHET! Bose Lifestyle 135 underhållningssystem Komplett system till all underhållning. Stort, naturtroget ljud från film, spel och musik från en slank, elegant design. Kontrollkonsol med anslutning för

Läs mer

Jamo 360. Stilsäkra högtalare med hög prestanda & finish

Jamo 360. Stilsäkra högtalare med hög prestanda & finish PRISLISTA 2013-12 Jamo 360 360 S 35 HCS 5.0-System, HG Vit, HG Svart Nytt 7 000/set 360 S 25 HCS 5.0-System, HG Vit, HG Svart Nytt 5 000/set 360 C 35 Centerhögtalare, HG Vit, HG Svart 2 500/st 360 S 35

Läs mer

Bruksanvisning M-ANY PreMium MP3 Art 100043 I kartongen: Fjärrkontroll, hörlurar, batterier, USB-kabel, Audiokabel, väska, halssnodd, CD-Rom.

Bruksanvisning M-ANY PreMium MP3 Art 100043 I kartongen: Fjärrkontroll, hörlurar, batterier, USB-kabel, Audiokabel, väska, halssnodd, CD-Rom. Bruksanvisning M-ANY PreMium MP3 Art 100043 I kartongen: Fjärrkontroll, hörlurar, batterier, USB-kabel, Audiokabel, väska, halssnodd, CD-Rom. Komma igång: Stoppa in den medföljande CD-Rom skivan M-ANY

Läs mer

INNEHÅLLSFÖRTECKNING. 82 scala rider Qz

INNEHÅLLSFÖRTECKNING. 82 scala rider Qz Qz Användarmanual INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1. INTRODUKTION...83 2. LADDNING AV SCALA RIDER...83 3. CARDO COMMUNITY -PLATTFORM...84 4. KOM IGÅNG...84 4.1 STATUSLAMPA...84 4.2 ALLMÄNNA FUNKTIONER...85 4.3 LJUDKÄLLOR

Läs mer

Proson RV 2010 Stereo reciever

Proson RV 2010 Stereo reciever Proson RV 2010 Stereo reciever Svensk bruksanvisning SÄKERHETSFÖRESKRIFTER Läs före produkten tas i bruk: Placera enheten på stabila underlag. Undvik att placera den i direkt solljus eller nära en värmekälla.

Läs mer

PRISLISTA KLIPSCH 2014-09

PRISLISTA KLIPSCH 2014-09 PRISLISTA KLIPSCH 2014-09 SB-120 Endast Dubbla 99 basar mm ger högenormt Soundbase bastryck för TV 5000/st Inlärning Mått: Virtuellt Digitala Bluetooth 831 / surroundljud av analoga x 99 TV:ns x 336 fjärrkontroll

Läs mer

KONTAKTINFORMATION Jan Ström janne@notrocketscience.nu 0708-795700

KONTAKTINFORMATION Jan Ström janne@notrocketscience.nu 0708-795700 KONTAKTINFORMATION Jan Ström janne@notrocketscience.nu 0708-795700 Creative omdefinierar Ljudet Hemma med ZiiSound Dx Series av Pure Wireless modulära Bluetoothhögtalare Introducerar ett revolutionerande

Läs mer

ELKO Plus. Plus. Den kompletta designserien

ELKO Plus. Plus. Den kompletta designserien ELKO Plus Plus Den kompletta designserien Den kompletta designserien Det säkra och smakfulla valet Sida 4 och 5 Tidlös design Sida 6 och 7 Användarvänlig teknologi Sida 8 och 9 Komplett sortiment Sida

Läs mer

Prislista Paradigm dec 2018

Prislista Paradigm dec 2018 Prislista Paradigm dec 2018 HiFi-Agenten AB Långgatan 11 541 30 Skövde www.hifi-agenten.se info@hifi-agenten.se service@hifi-agenten.se Kontor: 0500 41 69 80 David: 0708 88 33 42 Niklas: 0733 01 61 91

Läs mer

X Series - BLUETOOTH

X Series - BLUETOOTH Fungerar med alla enheter som har Bluetooth Enkelt Lägg telefonen eller surfplattan på högtalaren och den är klar att spela. Med NFC tekniken skakar enheten hand med högtalaren och du kan spela musik på

Läs mer

Antennkontakt hanstick till TV/Radio vit. Mått på säljenhet. F-stick 2 st 5,5mm F-stick 2 st 5,5mm F-stick 2 st 5,5mm 17.2.

Antennkontakt hanstick till TV/Radio vit. Mått på säljenhet. F-stick 2 st 5,5mm F-stick 2 st 5,5mm F-stick 2 st 5,5mm 17.2. 17. Kommunikation Antennkontakt hanstick till TV/Radio vit 17.1 Antennkontakt hanstick till TV/Radio vit. Monteras på antennledning. Till 75 Ohm. 721738 SB-Pak, vit 5 0mm 0mm 0mm 0Kg 5 702127 217389 721739

Läs mer

TERTEC Evolution. Den perfekta High-tech Antenn Högsta kvalitet mottagning Extrem väderbeständig Perfekt för svåra mottagningssituationer

TERTEC Evolution. Den perfekta High-tech Antenn Högsta kvalitet mottagning Extrem väderbeständig Perfekt för svåra mottagningssituationer Den perfekta High-tech Antenn Högsta kvalitet mottagning Extrem väderbeständig Perfekt för svåra mottagningssituationer Hus antenn är speciellt utformad för hemmabruk. Den uppfyller alla krav för optimal

Läs mer

Svensk Manual Version 1

Svensk Manual Version 1 Svensk Manual Version 1 VIKTIGA SÄKERHETS ANVISNINGAR 1. Läs dessa instruktioner. 2. Spara dessa instruktioner. 3. Beakta alla varningar. 4. Följ alla instruktioner. 5. Använd ej denna apparat nära vatten.

Läs mer

Busch-Jaeger Installationsprodukter. Jussi med Hörnbox Utmärkt utanpåliggande och snabbast i hörnen.

Busch-Jaeger Installationsprodukter. Jussi med Hörnbox Utmärkt utanpåliggande och snabbast i hörnen. Busch-Jaeger Installationsprodukter Jussi med Hörnbox Utmärkt utanpåliggande och snabbast i hörnen. 2 Jussi med Hörnbox Innehållsförteckning Jussi installationsprodukter Utanpåliggande med Hörnbox 4 Jussi

Läs mer

Den kompletta designserien. Det säkra och smakfulla valet Sida 4 och 5. Tidlös design Sida 6 och 7. Användarvänlig teknologi Sida 8 och 9

Den kompletta designserien. Det säkra och smakfulla valet Sida 4 och 5. Tidlös design Sida 6 och 7. Användarvänlig teknologi Sida 8 och 9 1 2 Den kompletta designserien Det säkra och smakfulla valet Sida 4 och 5 Tidlös design Sida 6 och 7 Användarvänlig teknologi Sida 8 och 9 Komplett sortiment Sida 10 och 11 Täcker alla behov Sida 12 och

Läs mer

S-100. Ljudterapihögtalare med White Noise 10 toner. Bruksanvisning. Art nr 110103

S-100. Ljudterapihögtalare med White Noise 10 toner. Bruksanvisning. Art nr 110103 S-100 Ljudterapihögtalare med White Noise 10 toner Bruksanvisning Art nr 110103 1 Innehåll Introduktion...3 Översikt...3 Knappar och funktioner...3 Strömkälla...4 Från vägguttaget...5 Användning...6 Vitt

Läs mer

1. Introduktion. 2. Beskrivning. 3. Säkerhet och miljö. 4. Förpackningen. AKG K912 hörlurssystem: 3.1 Säkerhet. 3.2 Miljö

1. Introduktion. 2. Beskrivning. 3. Säkerhet och miljö. 4. Förpackningen. AKG K912 hörlurssystem: 3.1 Säkerhet. 3.2 Miljö BRUKSANVISNING 1. Introduktion Bäste kund, vi tackar dig för att valt en AKG produkt. För att få ut det mesta ur ditt nya trådlösa hörlurssystem ber vi dig att noggrant läsa igenom denna bruksanvisning

Läs mer

Cinema 300. Högtalarsystem för hemmabio. Snabbstartguide. Tack för att du valt denna JBL produkt. Inkluderade artiklar

Cinema 300. Högtalarsystem för hemmabio. Snabbstartguide. Tack för att du valt denna JBL produkt. Inkluderade artiklar Cinema 300 Högtalarsystem för hemmabio Snabbstartguide Tack för att du valt denna JBL produkt Cinema 300 är ett komplett hemmabio i sex delar som omfattar fyra identiska, tvåvägs, video avskärmade satellit,

Läs mer

Instruktionsmanual. Instruktionsmanual för FMH 6050. 1 Inledning

Instruktionsmanual. Instruktionsmanual för FMH 6050. 1 Inledning Instruktionsmanual Instruktionsmanual för FMH 6050 1 Inledning Du gjorde ett utmärkt val då du inhandlade denna produkt, tillverkad av innovativ teknologi som kommer ge dig unik service. Ta några minuter

Läs mer

Phonaks trådlösa kommunikationssortiment Produktinformation

Phonaks trådlösa kommunikationssortiment Produktinformation Phonaks trådlösa kommunikationssortiment Produktinformation Vi har lyssnat noga för att försäkra oss om att vi verkligen förstår vad som är viktigt för dig. Varje ny generation produkter är baserad på

Läs mer

Manual Grid Pad Pro 17

Manual Grid Pad Pro 17 Manual Grid Pad Pro 17 Skötsel av din Grid Pad När den inte används, förvara din Grid Pad säkert utan att några hårda föremål vilar eller trycker mot skärmen. Rengöring Pekskärmen rengörs med en ren mikrofibertrasa.

Läs mer

stil bistro solid Vit ask

stil bistro solid Vit ask news Nyheter V vi människor är så olika. En del vill ha det allra senaste. Andra föredrar det mer traditionella. Därför har våra formgivare tagit fram ett stort och varierat sortiment. Oavsett om man bor

Läs mer

Få ditt skrivbord att vibrera med musik

Få ditt skrivbord att vibrera med musik Användarmanual Paddy Vibe Få ditt skrivbord att vibrera med musik 1. Produkt information Paddy Vibe är en innovativ 360 högtalare som skapar ljud enli gt principen för resonans. Den får hårda ytor av bl

Läs mer

UPPLEVA Ett smart val av tv, ljud och möbel

UPPLEVA Ett smart val av tv, ljud och möbel 2014 UPPLEVA Ett smart val av tv, ljud och möbel UPPLEVA tv, ljudsystem och 3D-glasögon har 5 års kostnadsfri garanti. nyhet BESTÅ/UPPLEVA kombination med tv 55 /2.1 ljudsystem 17 175:B240xD40, H202cm.

Läs mer

ELKO finns över hela landet

ELKO finns över hela landet Sveriges närmaste leverantör av elmateriel! ELKO finns över hela landet Kundsupport Tel. 08-449 27 27 info@elko.se Linus Persson Kundsupport/teknik Daniel Holger Kundsupport/teknik Stefan Hermansson Kundsupport/Offerter

Läs mer

+ LAFAYETTE MICRO 4+ EN NY JAKTRADIO UTBILDAD I DEN HÅRDA SKOLAN. 31 MHz ELLER 155 MHz.

+ LAFAYETTE MICRO 4+ EN NY JAKTRADIO UTBILDAD I DEN HÅRDA SKOLAN. 31 MHz ELLER 155 MHz. MICRO 4 14 SID svensk 2008 08-04-10 11.06 Sida 1 + LAFAYETTE MICRO 4+ EN NY JAKTRADIO UTBILDAD I DEN HÅRDA SKOLAN Nu 6W Helt vattentät V iskningsläge 31 MHz ELLER 155 MHz. MICRO 4 14 SID svensk 2008 08-04-10

Läs mer

Komfort och trivsel Produkter för säker styrning av hemmet

Komfort och trivsel Produkter för säker styrning av hemmet Komfort och trivsel Produkter för säker styrning av hemmet 2 Ett modernt, välplanerat hem där energibesparing, pålitlighet, flexibilitet och säkerhet är faktorer som önskas. I ABB:s sortiment hittar du

Läs mer

BRUKSANVISNING SVENSKA

BRUKSANVISNING SVENSKA INNEHÅLL Generellt... 2 BRUKSANVISNING SVENSKA I kartongen skall det finnas 3 Batterivård. 3 Installation. 4 Översikt. 5 Funktioner. 6 Övriga funktioner.. 8 Snabbguide för att komma igång.. 9 Skötsel och

Läs mer

NT-1 Bluetooth Stereo Headset med NFC

NT-1 Bluetooth Stereo Headset med NFC NT-1 Bluetooth Stereo Headset med NFC Användar Guide - 2 - Tack för att du köpt en MINIX NT-1. Med MINIX NT-1 Bluetooth Stereo Headset med NFC, kan du lyssna på musik trådlöst och du kan svara och ringa

Läs mer

Manual Grid Pad Eye 11

Manual Grid Pad Eye 11 Manual Grid Pad Eye 11 Skötsel av din Grid Pad När den inte används, förvara din Grid Pad säkert utan att några hårda föremål vilar eller trycker mot skärmen. Rengöring Pekskärmen rengörs med en ren mikrofibertrasa.

Läs mer

Busch-Jaeger Installationsprodukter. Jussi med Hörnbox Utmärkt utanpåliggande och snabbast i hörnen.

Busch-Jaeger Installationsprodukter. Jussi med Hörnbox Utmärkt utanpåliggande och snabbast i hörnen. Busch-Jaeger Installationsprodukter Jussi med Hörnbox Utmärkt utanpåliggande och snabbast i hörnen. 2 Jussi med Hörnbox Innehållsförteckning Jussi installationsprodukter Utanpåliggande med Hörnbox 4 Jussi

Läs mer

VARNING: 10. 11. FUNKTIONER:

VARNING: 10. 11. FUNKTIONER: Svensk Manual VARNING: 1. Detta system kan använda sig av 2 olika strömförsörjningar: AC230V/50Hz och uppladdningsbart batteri DC: 12V 2.6AH. Påminnelse: För portabel användning, vänligen ladda batteriet

Läs mer

Installationsguide Boxer Tv Hub

Installationsguide Boxer Tv Hub Installationsguide Boxer Tv Hub Förpackningen innehåller Boxer Tv Hub Fjärrkontroll med batterier Dokumentation Antennkabel (Används ej vid inkoppling i datauttag) Nätverkskabel HDMI-kabel Nätadapter Läs

Läs mer

Svensk Bruksanvisning

Svensk Bruksanvisning Svensk Bruksanvisning OBSERVERA!! Innan du använder denna apparat rekommenderar vi att du noggrant läser igenom denna bruksanvisning samt alla säkerhetsföreskrifter. Mycket nöje med denna apparat. VARNING:

Läs mer

Postadress Besöksadress Telefon Fax E-mail /Hemsida Xena Medical AB Industribyn 0470-774484 0470 774485 conny@xenamedical.se Industribyn Åryd

Postadress Besöksadress Telefon Fax E-mail /Hemsida Xena Medical AB Industribyn 0470-774484 0470 774485 conny@xenamedical.se Industribyn Åryd BRUKSANVISNING FÖR TALFÖRSTÄRKARE FLEXITAL-2 Combi Postadress Besöksadress Telefon Fax E-mail /Hemsida Xena Medical AB Industribyn 0470-774484 0470 774485 conny@xenamedical.se Industribyn Åryd www.xenamedical.se

Läs mer

Prislista Martin Logan 15 nov

Prislista Martin Logan 15 nov Prislista Martin Logan 15 nov HiFi-Agenten AB www.hifi-agenten.se Tel: +46 (0)500 41 69 80 Långgatan 11 info@hifi-agenten.se Fax: +46 (0)500 41 56 06 S-541 30 Skövde david@hifi-agenten.se David: +46 (0)708

Läs mer

MIAMI TRÅDLÖS HÖGTALARE

MIAMI TRÅDLÖS HÖGTALARE Alla varumärken uppmärksammas som egendom tillhörande respektive ägare. Om inte annat anges har inte användaren några intresserättigheter i KitSound eller produkterna häri. JB. 5784-a/KSMIA/Tillverkad

Läs mer

ELKO Link Home ANVÄNDARMANUAL

ELKO Link Home ANVÄNDARMANUAL TM ELKO Link Home ANVÄNDARMANUAL Ett smidigt och strukturerat nätverk för privat boende ELKO Link Home är ett flexibelt och framtidssäkert nätverk för bostäder och lägenheter. Det ger en universell och

Läs mer

AUDIO SYSTEM MULTIROOM AUDIO SYSTEM

AUDIO SYSTEM MULTIROOM AUDIO SYSTEM MULTIROOM AUDIO SYSTEM CD/DVD-, Mp3-spelare Universell docka för ipod Två RCA - ingångar för externa ljudkällor Data - och ljudutgång (fyra kanaler) via en RJ45-kontakt Kontrollerar upp till 32 rum/zoner

Läs mer

alea technologies Manual Grid Pad Eye 13

alea technologies Manual Grid Pad Eye 13 alea technologies Manual Grid Pad Eye 13 Skötsel av din Grid Pad När den inte används, förvara din Grid Pad säkert utan att några hårda föremål vilar eller trycker mot skärmen. Rengöring Pekskärmen rengörs

Läs mer

Aktive DVB-T Utomhus- Antenn SRT ANT 15

Aktive DVB-T Utomhus- Antenn SRT ANT 15 Aktive DVB-T Utomhus- Antenn SRT ANT 15 Användarmanual 1.0 Introduktion Tack för att du väljer Strong SRT ANT 15 DVB-T antenn. Denna antenn har speciellt designats till användning för att mottaga jordiska

Läs mer

Tilluftsdon med VAV för synligt montage

Tilluftsdon med VAV för synligt montage SE01 10.17 LØV-R Tilluftsdon med VAV för synligt montage För stora lokaler Stort arbetsområde Integrerad VAV-enhet Olika spridningsmönster Levereras med längderna, och meter TROX Auranor Norge AS Postboks

Läs mer

Bruksanvisning TP329

Bruksanvisning TP329 Bruksanvisning TP329 1 2 BRUKSANVISNING TP-329 INNEHÅLLSFÖRTECKNING INNEHÅLLSFÖRTECKNING...1 INTRODUKTION...1 HUVUDFUNKTIONER...1 SÄKERHET OCH UNDERHÅLL...3 Säkerhetsinformation...3 Vård av denna Produkt...3

Läs mer

FM/MW 2 bands Digital Klockradio 381QJ13-A. Bruksanvisning RCR-22

FM/MW 2 bands Digital Klockradio 381QJ13-A. Bruksanvisning RCR-22 FM/MW 2 bands Digital Klockradio 381QJ13-A Bruksanvisning S RCR-22 Viktiga säkerhetsinstruktioner 1. Läs denna bruksanvisning. 2. Spara bruksanvisningen för framtida bruk. 3. Följ alla varningsföreskrifter.

Läs mer

Trådlös styrning för ökad komfort och energibesparing

Trådlös styrning för ökad komfort och energibesparing Trådlös styrning för ökad komfort och energibesparing Tänk dig att strömbrytaren kan fästas där du vill, till exempel på glas, en murad vägg eller en timmervägg. Du behöver inte ta hänsyn till att kablar

Läs mer

Start Snabbinstallationsguide Daglig användning. TRIAX C-HD415 CX Digital kabel-tv mottagare P/N: 305041. P/O 02-2009-A here

Start Snabbinstallationsguide Daglig användning. TRIAX C-HD415 CX Digital kabel-tv mottagare P/N: 305041. P/O 02-2009-A here TRIAX C-HD415 CX Digital kabel-tv mottagare P/N: 305041 Start Snabbinstallationsguide Daglig användning P/O 02-2009-A here Se utförligare vägledning på www.triax.se Vad ingår? Start Anslutning till TV,

Läs mer

Manual. The Cobblestone

Manual. The Cobblestone Manual The Cobblestone Innehållsförteckning 1. Komma igång 1 1.1 Koppla upp Cobblestone 1 1.2 Konfigurera din Cobblestone 2 1.3 Lägga till fler Cobblestone 3 1.4 Namnge din Cobblestone 3 2. Navigera i

Läs mer

DYNA COM 110 INSTRUKTIONS- BOK. Box 13097 402 52 Göteborg Tel. 031-84 04 30. Lafayette Radio AB 1999 1

DYNA COM 110 INSTRUKTIONS- BOK. Box 13097 402 52 Göteborg Tel. 031-84 04 30. Lafayette Radio AB 1999 1 DYNA COM 110 INSTRUKTIONS- BOK Box 13097 402 52 Göteborg Tel. 031-84 04 30 Lafayette Radio AB 1999 1 DETTA BÖR DU VETA ALLMÄNT Lafayette DC-110 är en kommunikationsradio förberedd för 6 kanaler. Radion

Läs mer

S-100. Ljudterapihögtalare med White Noise 10 toner. Bruksanvisning. Art nr

S-100. Ljudterapihögtalare med White Noise 10 toner. Bruksanvisning. Art nr S-100 Ljudterapihögtalare med White Noise 10 toner Bruksanvisning Art nr 110103 1 Innehåll Introduktion...3 Översikt...3 Knappar och funktioner...3 Strömkälla...4 Från vägguttaget...5 Användning...6 Vitt

Läs mer

FM/MW 2 bands Digital Klockradio 381R812-A. Bruksanvisning RCR-5

FM/MW 2 bands Digital Klockradio 381R812-A. Bruksanvisning RCR-5 FM/MW 2 bands Digital Klockradio 381R812-A Bruksanvisning S RCR-5 Viktiga säkerhetsinstruktioner 1. Läs denna bruksanvisning. 2. Spara bruksanvisningen för framtida bruk. 3. Följ alla varningsföreskrifter.

Läs mer

INSTRUKTIONSMANUAL. TOWER HÖGTALARE MED ipod/iphone DOCKNING & PLL FM STEREO RADIO MODELL: IPT-400

INSTRUKTIONSMANUAL. TOWER HÖGTALARE MED ipod/iphone DOCKNING & PLL FM STEREO RADIO MODELL: IPT-400 INSTRUKTIONSMANUAL 1 2 7 8 9 TOWER HÖGTALARE MED ipod/iphone DOCKNING & PLL FM STEREO RADIO 34 5 6 MODELL: IPT-400 10 11 12 13 14 15 16 Vänligen läs följande instruktioner innan du börjar använda din enhet.

Läs mer

stil bistro solid Vit ask

stil bistro solid Vit ask news Nyheter Vi människor är så olika. En del vill ha det allra senaste. Andra föredrar det mer traditionella. Därför har våra formgivare tagit fram ett stort och varierat sortiment. Oavsett om man bor

Läs mer

MP-100. Bruksanvisning

MP-100. Bruksanvisning MP-100 Bruksanvisning INNEHÅLL Uppackning av Merit MP-100 --------------------------------------- 3 Batteriinstallation ------------------------------------------------------ 4 Nedladdning av musik ------------------------separat

Läs mer

Radio. Odense AR 28. Bruksanvisning. FM-T 1-5 ARI lo-m

Radio. Odense AR 28. Bruksanvisning. FM-T 1-5 ARI lo-m Radio Odense AR 28 CONVENIENCE CONTROL ODENSE AR 28 CONVENIENCE CONTROL Bruksanvisning VOLUME TONE FM-T 1-5 ARI lo-m lo m 1 2 CONVENIENCE CONTROL ODENSE AR 28 CONVENIENCE CONTROL VOLUME TONE FM-T 1-5 ARI

Läs mer

Ljudinstallation 100V

Ljudinstallation 100V Ljudinstallation 100V PA system för hotell, bar, restaurang, butiker m.m. PRODUKTKATALOG JD MUSIC Vargmötesvägen 20, 186 30 Vallentuna www.jdmusic.se info@jdmusic.se Innehåll Förord... 2 Välkommen!...

Läs mer