Enjoy the ride. TA MED DIN UTRUSTNING 2010 Säkert, enkelt och elegant

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Enjoy the ride. TA MED DIN UTRUSTNING 2010 Säkert, enkelt och elegant"

Transkript

1 1 Enjoy the ride TA MED DIN UTRUSTNING 2010 Säkert, enkelt och elegant

2 2 3 Ibland vill man bara bort Längtar du bort? Du är inte ensam om det. De flesta känner så ibland. Man vill bara bort. Från tråkiga möten. Kalkylblad. Dåligt kaffe. Parkeringsböter. Listan kan göras hur lång som helst. Vi har alla platser vi hellre skulle vilja besöka, människor vi hellre skulle vilja lära känna, vänner vi hellre skulle vilja träffa. Vi har alla något litet äventyr som väntar på att upplevas eller någon liten passion som väntar på att spira. Tyvärr kan vi inte lova dig något av det ovannämnda. Det är helt och hållet upp till dig. Men skulle du lyckas komma iväg, så kan vi i alla fall lova det här: Oavsett vart du ska och oavsett vilka prylar du ska ta med dig dit, så kan vi hjälpa dig att transportera dem. Säkert, enkelt och elegant. Det enda du behöver göra är att luta dig tillbaka. Slappna av. Och njuta. Trevlig resa!

3 4 5 Det rör på sig Innehåll Thule försöker hela tiden hitta nya och bättre sätt att hjälpa dig ta dina prylar från A till B. Och i år är vi stolta över att kunna presentera en rad spännande nyheter. Samtliga hjälper dig att transportera dina grejer på ett säkert, enkelt och elegant sätt. Så att du kan slappna av och njuta av din resa. Vårt nya Thule Transport-sortiment är ett utmärkt exempel. Brukar du reta dig på alla små, men ack så nödvändiga saker som verkar ta allt mer plats i bilen? Och retar du dig än mer på att du inte har någonstans vettigt att lägga dem i. Det gör vi med. Och vi har faktiskt gjort något åt det. Det nya Thule Transport-sortimentet innehåller en mängd smarta lösningar som hjälper dig att få ordning på småprylarna på nolltid samtidigt som de ger bilens insida ett välförtjänt ansiktslyft. En annan nyhet är att vi sett över och uppgraderat den populära cykelhållaren Thule EuroWay. Thule EuroWay G2 har en ny konstruktion med mer aluminium som gör den ultralätt. Vi har dessutom försett den med en smart fotmanövrerad tilt-funktion, som gör det enkelt att komma åt bagageluckan även när cyklar är lastade på den. Den har också fått vår unika enhandskopppling, som låter dig montera cykelhållaren med bara en hand, i ett enda moment. Vidare har den fått pumpspännen för hjulen som gör det enkelt att fästa cyklarna. Dessutom är den mycket flexibel tack vare de justerbara och utdragbara hjulhållarna och lamporna. Något som gör den enkel att förvara när den inte används. Sortimentet av cykelhållare har dessutom utökats med nya prisvärda Thule EuroRide, en kompakt, praktisk och tiltbar hållare som tar upp till 3 cyklar. Vi har också uppdaterat Thule ProRide, som nu klarar cyklar som väger upp till 20 kg. Vidare är det med glädje vi presenterar Thule Rapid 754, en ny, säker lasthållarfot med momentindikatorer som visar när lasthållaren sitter ordentligt fast på bilen. Med den nya foten uppfyller numera hela Thule Rapidfamiljen City Crash-normen. Vår populära Thule Rapid System 757, världens mest sålda lasthållare för bilar med takreling, har även den fått ett ansiktslyft. Nu kör vi!... 6 Snyggt och smart... 8 Perfekt design. Perfekt funktion Testa för livet THULES LASTHÅLLARE CARGO Teknologi och funktioner Takboxar Vikbara takboxar Lastkorgar Bakmonterat lasthållarsystem Ordning och reda Teknisk information BIKE Teknologi och funktioner Takmonterade hållare Dragkroksmonterade hållare Hållare som monteras på bakluckan Teknisk information WATER Teknologi och funktioner Vattensporthållare Teknisk information WINTER Teknologi och funktioner Teknisk information Vintersporthållare... 72

4 6 7 Nu kör vi! Så du tar alla chanser att komma ut i det fria? Du hittar alltid ett skäl till att dra iväg och göra din grej? Samma här. Vi jagar hela tiden nya stråk att susa fram på, nya stigar att följa, nya backar att kasta oss nerför och nya floder att paddla uppför. Vi jagar hela tiden nya upplevelser. Nya passioner. Nya drömmar. Nya ursäkter att lämna vardagens lunk, tristess och rutiner helt enkelt. Det är kanske därför våra lösningar blir som de blir. Vi vet hur det är att försöka lyfta upp kajaken på biltaket alldeles själv och inte lyckas. Vi har sett dyrbara cyklar flyga av dåliga takräcken. Vi har sett besvikelsen hos andra entusiaster som får lägga värdefulla timmar på att laga sin utrustning i stället för att njuta av välbehövlig ledig tid. På Thule har vi gett oss den på att vi ska hjälpa dig att njuta av dina upplevelser. Därför erbjuder vi användarvänliga lösningar, det bästa och bredaste sortimentet på marknaden. Vi gör allt för att förse dig med smarta, snygga och säkra lösningar som gör att du kan ägna dig åt det du vill och transportera det du vill oavsett om det är för nöjes skull eller i yrkeslivet. Vi gör allt för att du ska kunna transportera dina grejer. Säkert, enkelt och elegant. Oavsett vart du är på väg.

5 8 9 Snyggt och smart Vi har funnits sen utvecklade vi vårt första takräcke. Så vi tar knappast till överord när vi säger att vi snappat upp ett och annat genom åren när det gäller bra transportlösningar för dina grejer oavsett om det handlar om fritids- eller yrkesliv. Att erbjuda smarta lösningar ur alla aspekter är en av hörnstenarna i vår företagsfilosofi. Vi använder hela tiden den senaste tekniken för att utveckla innovativa, unika och användarvänliga funktioner för våra produkter. Som gör det lättare för dig att transportera dina grejer; Enkelt, säkert och elegant. Det är förmodligen därför vi blivit världsledande på området. Idag erbjuder vi ett brett utbud av förstklassiga produkter. Bland annat takboxar, cykelhållare, dragkrokar, takrelingar, snökedjor, tillbehör för husbilar och liknande, samt lösningar som skapar ordning och reda, väskor och förvaringslösningar. Allt för att ta hand om dina transportbehov både på fritiden och i jobbet. Allt för att du ska kunna fokusera på det du ska göra. Och allt för att du ska kunna slappna av och njuta av det du vill göra.

6 10 11 Perfekt design. Perfekt funktion. Vår utvecklingsavdelning är ständigt på jakt efter nya och innovativa sätt att hjälpa dig att få ut det mesta av din passion. Och därför utvecklar vi hela tiden nya produkter som är unika på marknaden. Våra produkter har en design som tar hänsyn till en mängd olika variabler och där det fi nns en perfekt balans mellan funktion och dina behov som användare. Vi har också ett starkt fokus på produktionsprocessen, vilka material som används och påverkan på miljön. När designe n till slut är färdig harmonierar den perfekt med en av världens mest väldesignade produkter bilen. Ännu viktigare är att vi har tagit fram en säker och snygg transportlösning som är så enkel att montera att alla klarar det. Power-Grip System som ger snabb montering av boxen med enhandsgrepp och som gör att du enkelt kan spänna gripklorna runt lasthållarrören med vreden i boxen. Standard på Thule Excellence, Thule Spirit och Thule Atlantis. Dual-Side Möjliggör öppning av boxen från båda sidor. Förenklar såväl montering av boxen som i- och urlastning. Standard på Thule Excellence, Thule Spirit och Thule Atlantis. Diffuser technology Avancerad aerodynamik med längsgående luftkanaler och spoiler i boxens underkant minimerar luftmotstånd, vindbrus och vibrationer. Standard på Thule Excellence och Thule Spirit. Bekväm hantering Thules patenterade specialfjädring Dual-Force gör det bekvämare och enklare att öppna och stänga boxen. Centrallås Patenterat säkerhetslås nyckeln kan bara tas ur låset om alla låspunkter är korrekt stängda. Standard på alla Thules boxar med öppning från sidan. Tiltfunktion En unik och smidig tiltmekanism som möjliggör en stor tiltvinkel och gör det lättare att öppna bagageutrymmet även med cyklarna lastade. Stoppfunktion hindrar cyklarna från att slå i marken. Enhandskoppling Unik enhandskoppling som erbjuder en stabil och säker passning och även gör att du enkelt kan montera cykelhållaren på dragkroken med ett handtag i ett enda moment, med en hand. Standard på Thule EuroClassic G5 och Thule EuroWay G2. Justerbara snabbspännen Pumpspännen för hjul som gör det enkelt att fästa hjulen. Självjusterande ramhållare Cykeln rullar automatiskt i rätt position för ramhållaren (som inte behöver hållas fast i upprätt ställning), vilket gör det mycket enkelt att lasta på cykeln. Standard på Thule ProRide. Momentindikatorer Indikerar när åtdragningsskruven har fått rätt moment och när räcket sitter säkert på fordonet. Standard på Thule Rapid System 754. T-spår Alla Thules lasthållarrör med aeroprofil är utrustade med T-spår. När du byter lasttillbehör, t.ex. från cykelhållare till skidhållare, skjuter du bara in och fixerar det nya tillbehöret. Thule One-Key System Undvik krånglet med flera olika nycklar skaffa en till alla Thule-produkter. Byt bara alla låscylindrar på lasthållaren och tillbehör (takbox, cykelhållare, skidhållare osv.) och använd samma nyckel till alla lås. Finns som tillbehör.

7 12 13 Testad för livet När det gäller säkerhet är Thules ambition att hela tiden ligga steget före branschens normer. Så för att en produkt ska godkännas och få bära Thules namn testar vi den. Till max. I såväl högteknologiska, avancerade laboratoriemiljöer som ute i verkligheten. Produkten måste klara hårda dragtester, skaktester, uthållighetstester, körtester och krocktester. Den utsätts dessutom för allt från iskyla till ökenhetta och långvarig UV-strålning, innan den får ta steget ut på marknaden. Och för att säkerställa att produkten passar din bil och sitter på plats under hela dess livslängd genomgår den omfattande hållbarhetstester. Därför behöver du inte tvivla på att Thules produkter är slitstarka och klarar många års hård användning utan att tappa i prestanda. Vårt lasthållarsystem är helt enkelt den perfekta blandningen av form, funktion och säkerhet. Testkörning Utsätter produkten för extrem körning för att kontrollera att produkten, lasten och bilen inte påverkas. Alla tester görs på en racerbana. Körtester omfattar: undanmanövrar, slalomtester, bromstester och höghastighetstester. Statiskt dragtest Återskapar de extrema krafter som lasthållaren kan utsättas för under körning och dubblerar sedan krafterna så att det finns god marginal. City Crash TM Ser till att lasthållare, lasttillbehör och lasten stannar kvar på taket vid en kollision. Thule har produkter i alla produktsegment som uppfyller kraven i City Crash-normen. Sleeping Policeman Simulerar vad som händer när du kör över en vägbula med en dragkrokshållare monterad. Miljö Säkerställer att de mest extrema naturkrafterna inte påverkar produktens prestanda och säkerhet på lång sikt. Testerna omfattar korrosion, temperatur, luftfuktighet, UV-strålning, brandfara, slagtålighet och kemikaliebeständighet.

8 14 15 Thule lasthållare där allt började, där allt börjar. Redan 1962 bestämde vi oss för att fokusera på bilrelaterade produkter. Samma år tog vi fram vårt första takräcke. Föga anade vi var vi skulle befinna oss några årtionden senare. I dag är Thule världsledande inom transporter av sportutrustning. En position vi aldrig skulle ha uppnått om det inte varit för vårt strategiska beslut för nästan 50 år sedan. På ett sätt är våra lasthållare A och O för våra framgångar. Det är med dem allt började. Och de är en bra början för dig också. Åtminstone om du planerar att transportera saker på biltaket. Vi erbjuder ett komplett sortiment med en mängd avancerade funktioner, för praktiskt taget alla bilmärken. Och när du väl bestämt dig för en Thule lasthållare, kan du enkelt skapa ett komplett lasthållarsystem där du monterar och tar bort Thule-tillbehör när det passar dig. Nya Thule Rapid 754 marknadens säkraste och mest exklusiva lasthållare Passar alltid perfekt aeroprofil eller fyrkantsprofil? Längden på lasthållarröret bestäms av bilens bredd. Till de flesta av Thules lasthållarlösningar kan du välja mellan lasthållarrör i elegant aluminiumprofil eller i enklare fyrkantsprofil. Aluminiumprofilerna är lättare, mer aerodynamiska och har ett T-spår som gör att du kan utnyttja den fulla längden av lasthållarröret när du monterar på tillbehöret du har valt. Titta i Thule Fit Guide eller gå in på för att enkelt hitta rätt sorts lasthållarfot och lasthållarrör till din bil. T-spår en genialisk lösning som ger Thules lasthållare mer lastutrymme Thule Rapid System 754 är vår nya uppsättning säkra lasthållarfötter för bilar med normalt tak. Fötterna är utrustade med momentindikatorer som visar när räcket sitter ordentligt fast på bilen. Ännu viktigare är att de nya lasthållarfötterna innebär att hela Thule Rapid-familjen nu uppfyller City Crash-normen. Thule Rapid System 754 Ny, modern design. City Crash-godkänd för 75 kg enligt ISO-norm. Momentindikatorn visar när räcket sitter ordentligt fast på bilen. Patenterad gripteknik, starkare än alla andra lasthållarfötter med gripfunktion. Låsbart med Thule One-Key System. Mjuk beläggning förhindrar märken och repor. Helt kompatibelt med Thule Rapid 750-kitsystem. Kan användas med lasthållarrör med aeroprofil eller fyrkantsprofil. Alla Thules lasthållarrör med aeroprofil är utrustade med T-spår en genialisk lösning som ger avgörande fördelar: När du byter tillbehör, t.ex. från cykelhållare till skidhållare, skjuter du bara in och fixerar det nya tillbehöret. Du kan utnyttja lasthållarrörets fulla längd även utrymmet ovanför lasthållarfoten för att få plats med flera tillbehör på biltaket. Momentindikatorer Visar när räcket sitter ordentligt fast på bilen. Ansiktslyft för 757 en bra produkt har nu blivit ännu bättre Ansiktslyftning av vår populära Thule Rapid Railing 757 för bilar med takreling. Mer användarvänligt, bättre ergonomiskt grepp och bättre stöldskydd. Så här snabbt och enkelt monterar du din lasthållare på bilen Du klarar det med några enkla handgrepp på några få minuter. Allt passar perfekt och sitter stadigt på plats. Det här exemplet visar den enkla monteringen av Thule Rapid System 754 på en bil med normalt tak, utan några förberedda infästningar eller räcken. Skjut in passar perfekt Tillbehöret du väljer glider in i T-spåret med perfekt passform. Du kan använda lasthållarrörets fulla längd för maximal lastkapacitet. 1. Skjut in lasthållarfoten på lasthållarröret. Ställ in enligt den graderade skalan på röret och lås fast foten. 2. Tryck fast blecket och fotplattan. 3. Dra åt vredet på lasthållarröret. Momentindikatorerna anger när räcket är ordentligt fastsatt på fordonet.

9 16 17 Komma igång Börja med att välja den typ av lasthållarfot som passar till biltaket och som är beroende av om bilen har förberedda infästningar s.k. fixpoints takreling, integrerad takreling eller normalt tak. Hållare för speciella laster the säkra most och secure mångsidiga and exclusive lastlösningar roof rack Lasthållarfot för bilar med förberedda fixpoints. Lasthållarfot för bilar med takreling. Lasthållarfot för bilar med integrerad takreling. Lasthållarfot för bilar med normalt tak. Aeroprofil Fyrkantsprofil Lasthållarrör Aeroprofil Aluminiumrör med T-spår för enkel montering av tillbehör. Ger ditt fordon ett exklusivt utseende. Art. nr. 860, längd: 108 cm. Art. nr. 861, längd: 120 cm. Art. nr. 869, längd: 127 cm. Art. nr. 862, längd: 135 cm. Art. nr. 863, längd: 150 cm. Fyrkantsprofil Traditionellt fyrkantsrör i stål med svart plastbeläggning. Fyrkantsrör i stål, tjocklek 2 mm Art. nr. 760, längd: 108 cm. Art. nr. 761, längd: 120 cm. Art. nr. 769, längd: 127 cm. Art. nr. 762, längd: 135 cm. Art. nr. 763, längd: 150 cm. Förstärkta fyrkantsrör i stål, tjocklek 3 mm Art. nr. 765, längd: 163 cm. Art. nr. 766, längd: 200 cm. Art. nr. 767, längd: 220 cm. Vissa laster kräver speciella lösningar som bräder, stegar, rör och andra skrymmande prylar som ingen vanlig bil är byggd för. För tillfällen som dessa har vi tagit fram ett antal smarta tillbehör, som löser dina speciella lastbehov. Thule Laststopp 314 Kraftiga laststopp utvecklade i samarbete med skickliga hantverkare. Laststoppen är enkla att justera i sidled beroende på vad som ska lastas. Thule Roller 815 Rullmekanism gör det enklare att skjuta upp långa föremål på biltaket. Underlättar lastning av långa föremål som stegar, virke m.m. Rullarna är gummiklädda för att skydda vid lastning. Kan även förenkla lastning av kajak och surfingbräda. Lasthållarfötter Lasthållarfötter finns som 4-pack och lasthållarrör som 2-pack. Thule Bandsträckare 552 Spännband och laststopp i ett. Inkluderar två bandsträckare och två 190 cm spännband. Thule Steghållare 330 Flexibelt och lätthanterligt lasttillbehör. Håller upp till tre stegar på plats. För bilar med normalt tak För bilar med fixpoints För bilar med integrerad takreling För bilar med takreling För bilar med dropplist Namn Thule Rapid System Thule Rapid System Thule Rapid System Thule Rapid System Thule Rapid System Thule Rapid System Thule SmartRack & Lastkapacitet (kg)¹ Fothöjd (cm)² 14 8,5 11,5 8,5 7, Lås One-Key System Passar aeroprofil Passar fyrkantsrör Kräver anpassningskit TÜV-godkänd Uppfyller City Crashnormen Övrigt Nya anpass ningskit utvecklas kontinuerligt för nya bilmodeller. Nya anpassningskit utvecklas kontinuerligt för nya bilmodeller. Nya anpass nings kit utvecklas kontinuerligt för nya bilmodeller. Passar relingar med storleken mm. ¹ Maxlast är räckets maximalt godkända vikt. Se bilens instruktionsbok för bilens maximala taklast. ² Fothöjd är avståndet från fotbasen upp till lasthållarrörets ovansida. Obs! För att få avståndet till undersidan av röret, dra av 22 mm för fyrkantsrör och 27 mm för aerorör. Passar relingar med storleken mm. Komplett lasthållare med fyrkantsrör. Rörlängd & 1270 mm. Låsbart med specialskruv. Passar relingar mm. Om du vill ha mer information om vilken lasthållare som passar ditt fordon går du till eller tittar i Thule Fit Guide. Thule Finns även för bilar med förhöjt tak, fotsats 952 (20 cm) och 953 (28 cm). Fotsats 368 och 369 finns för bilar med smala dropplister. Hållare för speciella laster Namn Thule Bandsträckare Thule Steghållare Thule Steghållare Thule Laststopp Thule Roller / Höjd (cm) 9 25/9 15 Spännbandets längd (cm) 2 x x 275 Lås Tillbehör 538 Tillbehör 538 Tillbehör 538 Passar aeroprofil¹ Passar fyrkantsrör TÜV-godkänd Övrigt Spännband och laststopp i ett. Set om 2 stycken. Håller upp till 3 stegar på plats. 3 laststopp ingår. Håller upp till 3 stegar (50 kg Inkluderar 4 laststopp och mekanism för fixering av stege). ¹ Gäller för användning med Thules originalräcke. För användning med annan tillverkares räcke, rådfråga din Thule-handlare. 4 flyttbara laststopp. 2 flyttbara laststopp. Bredd: 65 cm. Aluminiumprofil, överdragen med en yta av mjuk plast (TPE). Om du använder våra produkter professionellt föreslår vi att du läser mer om Thule Professional på

10 18 19 Livet i ett nötskal. Och i en box. Du har bestämt dig. Du åker. Underbart. Men kom ihåg. Det finns två sätt att resa på. Fullpackat. Eller helt fullproppat. Sånt är livet. Det är en naturlag. Det kommer inte att förändras. Så sluta att kämpa emot. Omfamna det. Gör något åt det. Gå en annan väg och expandera resandet i stället. Vänta! Spring inte iväg och leta efter en ny och större bil. Det finns bättre och enklare sätt att hantera mycket bagage. Får vi föreslå ett sätt som gör din nuvarande bil större? Som passar din livsstil? Och som även ger bilen en tidlös elegans och sportig look? Ja? Bra. Då åker vi. CARGO

11 20 21 TEKNOLOGI OCH FUNKTIONER cargo Thule erbjuder marknadens bästa transportlösningar och ett oöverträffat sortiment med elegant designade takboxar och tillbehör. Som alla gör att din bil växer så att du kan behålla din livsstil. Varje box är utvecklad och testad utifrån rigorösa säkerhetskrav, som ofta ligger steget före internationellt vedertagna säkerhetskrav. Dual-Side Möjliggör öppning av boxen från båda sidor. Förenklar såväl montering av boxen som i- och urlastning. Standard på Thule Excellence, Thule Spirit och Thule Atlantis. Bekväm hantering Thules patenterade specialfjädring Dual-Force gör det bekvämare och enklare att öppna och stänga boxen. Centrallås Patenterat säkerhetslås nyckeln kan bara tas ur låset om alla låspunkter är korrekt stängda. Standard på alla Thules boxar med öppning från sidan. Diffuser technology Avancerad aerodynamik med längsgående luftkanaler och spoiler i boxens underkant minimerar luftmotstånd, vindbrus och vibrationer. Standard på Thule Excellence och Thule Spirit. Maximalt öppningsbar baklucka Tack vare boxens framskjutna placering kan bakluckan öppnas maximalt och man har full åtkomst till bagageutrymmet. Thule Load&Go Thule Load&Go är särskilt utformade väskor för att du ska kunna packa din Thule-box på optimalt sätt. För Cargo har vi tre olika alternativ: Takboxar, hopfällbara takboxar och lastkorgar. Alla är så enkla att montera och använda att vem som helst klarar av det. Och alla innehåller fl era innovativa, unika och användarvänliga funktioner som gör det enklare för dig att transportera din utrustning. Enkelt, säkert och elegant. Med Thule Load&Go och Thule Transport har vi skapat matchande produkter som gör det lättare att få ordning och reda när du packar och hanterar ditt bagage. Power-Grip Förinstallerat snabbfäste. Maximal lastkapacitet 75 kg. Passar lasthållarrör upp till 80 mm i diameter. Standard på Thule Excellence, Thule Spirit och Thule Atlantis. Fast-Grip Lättanvänt monteringssystem. Maximal lastkapacitet 50 kg. Passar lasthållarrör upp till 90 mm i diameter. Standard på Thule Pacific. Easy-Snap Monteringssystem för snabb och enkel montering. Passar lasthållarrör upp till 80 mm i diameter. Standard på Thule Ranger.

12 Takboxar Thule Excellence världens mest exklusiva takbox Thule Excellence är marknadens mest exklusiva takbox och den bästa takboxen som någonsin tillverkats. Elegant, snygg och med den allra senaste tekniken och en mängd smarta lösningar. Med den här boxen kan det inte bli fel. Oavsett vad du packar och oavsett vart du ska åka. Den här boxen klarar 520 liter, den sväljer det mesta av familjens bagage och tar snabbt hand om dina transportbehov på ett säkert och elegant sätt. Faktum är att den är så snygg att vissa aldrig tar ner den. Thule Excellence Exklusiv design med 2-tons färg i unik kombination. Patenterade snabbfästet Power-Grip ger mycket snabb och säker montering med enhandsgrepp. Öppningsbar från båda sidor Dual-Side för bekväm montering, i- och urlastning. Centrallås med nyckel i greppvänlig design. Avancerade aerodynamiska egenskaper, med diffuser technology och spoilers. Tack vare boxens framskjutna placering på taket kan bagageluckan öppnas maximalt för full åtkomst till bagageutrymmet. Överdrag som effektivt skyddar lacken mot repor och damm vid förvaring av boxen. Greppvänliga handtag, på in- och utsidan, i kombination med Dual-Force specialfjädring, ger smidig och dämpad öppning och stängning. STorlek och Färg 2-tons färg i unik kombination. Volym: 520 liter. Storlek: 218 x 94 x 40 cm. Power-Grip Dual-Side Centrallås Diffuser technology Bekväm hantering Max. öppningsbar baklucka Överdrag HERO BOX

13 Takboxar Thule Spirit fulländad aerodynamik och smarta funktioner Thule Spirit 780/820 Modern design med avancerade aerodynamiska egenskaper, med diffuser technology och spoilers, minimerar luftmotstånd, vindbrus och vibrationer. Patenterade snabbfästet Power-Grip ger mycket snabb och säker montering med enhandsgrepp. Öppningsbar från båda sidor Dual-Side för bekväm montering, i- och urlastning. Centrallås med nyckel i greppvänlig design. Finns i två storlekar och tre exklusiva färger. Storlekar Thule Spirit 820. Volym: 480 liter. Storlek: 230 x 82 x 36 cm. Thule Spirit 780. Volym: 380 liter. Storlek: 196 x 78 x 33 cm. Färger Power-Grip Svart högglans. Thule Spirit 780 och 820. Silvermetallic. Thule Spirit 780 och 820. Dual-Side Antracit. Thule Spirit 780 och 820. Centrallås Diffuser technology Thule Atlantis rymlig, med en rad smarta funktioner Thule Atlantis 200/600/780/900 Aerodynamisk design ger hög stabilitet och reducerar luftmotstånd, vindbrus och vibrationer. Patenterade snabbfästet Power-Grip ger mycket snabb och säker montering med enhandsgrepp. Öppningsbar från båda sidor Dual-Side för bekväm montering, i- och urlastning. Centrallås med nyckel i greppvänlig design. Finns i fyra storlekar i läcker silverfärg. Atlantis 780 och 900 finns även i svart högglans. Storlekar Thule Atlantis 900. Volym: 650 liter. Storlek: 235 x 90 x 46 cm. Thule Atlantis 780. Volym: 480 liter. Storlek: 196 x 78 x 44 cm. Power-Grip Thule Atlantis 600. Volym: 340 liter. Storlek: 190 x 63 x 41 cm. Thule Atlantis 200. Volym: 440 liter. Storlek: 175 x 82 x 45 cm. Dual-Side Färger Silver blank. Thule Atlantis 200, 600, 780 och 900. Centrallås Svart högglans. Thule Atlantis 780 och 900.

14 Takboxar Thule Pacifi c en funktionell box för alla behov Thule Pacific 100/200/500/600/700 Nersänkt profil reducerar luftmotstånd, vindbrus och vibrationer. Fast-Grip nytt, patenterat snabbfäste där alla moment i monteringen görs inifrån boxen. Öppningsbar från ena sidan. Centrallås. Finns i fem praktiska storlekar och sober silvergrå färg. Pacific 200, 600 och 700 finns även som antracit. STorlekar Thule Pacific 700. Volym: 460 liter. Storlek: 232 x 70 x 40 cm. Thule Pacific 600. Volym: 340 liter. Storlek: 190 x 63 x 39 cm. Fast-Grip Thule Pacific 500. Volym: 330 liter. Storlek: 226 x 55 x 37 cm. Thule Pacific 200. Volym: 460 liter. Storlek: 175 x 82 x 45 cm. Öppningsbar från ena sidan Thule Pacific 100. Volym: 370 liter. Storlek: 139 x 90 x 39 cm. Färger Centrallås Silvergrå Thule Pacific 100, 200, 500, 600 och 700. Antracit. Thule Pacific 200, 600 och Komplettera din takbox Besök Thules nya webbplats på Thule Go Pack Set 8006 Fyrpack väskor inkluderande tre Go Pack 8002 och en Go Pack Nose Thule T-Track adapter Om du har lasthållarprofiler med T-spår och inte vill montera något runt lasthållarprofilen är det här en elegant lösning. Thule Boxlift 571 Med Thule Boxlift kan du enkelt och bekvämt hissa upp din takbox i garagetaket. Fungerar utmärkt även för kajaker och surfbrädor. Thule Skidhållar-adapter Vill du transportera skidorna säkert och elegant i boxen? Då rekommenderar vi Thule skidhållare för takbox. Rätt skidhållare till din boxmodell hittar du enkelt på sidorna Thule One-Key System Undvik krånglet med flera olika nycklar, byt till Thule One-Key System och du kan använda en och samma nyckel till alla Thule-produkter. Vår nya, lättanvända och omfattande Thule Fit Guide på hjälper dig att hitta den perfekta lösningen för dina behov. Vår nya webbplats gör det ännu enklare för dig att hitta rätt transportlösning för dina grejer. Utifrån vilken aktivitet du planerar att genomföra och hur du vill transportera din utrustning på taket, med dragkrok osv. kan du enkelt hitta, jämföra och välja rätt lösning för dina behov. Använd vår nya omfattande Thule Fit Guide med utmärkta funktioner för att söka, fi ltrera och jämföra för att hitta den perfekta lösningen för dig, oavsett fordon, märke eller modell. Och när du ändå håller på kan du titta på våra inspirationsvideos och komma i stämning. Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad om den senaste utrustningen och smarta lösningar från Thule. Registrera dig på

15 vikbara takboxar Thule Ranger en hopfällbar lösning som är enkel att förvara Thule Ranger 90/500 Hopfällbar för bekväm lagring och hantering. Förvandlas till ett kompakt paket som enkelt får plats i bilens bagageutrymme. Snabbfästet Easy-Snap ger enkel och säker montering av boxen, inga verktyg behövs. Tillverkad i vattentätt material, med tejpade sömmar och dragkedja med integrerat lås. Specialbag för förvaring av den hopfällda boxen ingår (Thule Ranger 90). Lastkapacitet upp till 50 kg. Flexibla innerutrymmen med dragkedjor gör att man kan anpassa lastutrymmet till storleken på lasten (Thule Ranger 500). Skidhållare för säker skidtransport ingår (Thule Ranger 500). Färger: svart/silvergrå. Storlekar Easy-Snap Monteringssystem för snabb och enkel montering. Specialbag För förvaring av den hopfällda boxen (Thule Ranger 90). Thule Ranger 90. Volym: 340 liter. Storlek: 110 x 80 x 40 cm. Thule Ranger 500. Volym: 300 liter. Storlek: 190 x 50 x 30 cm. Flexibla innerutrymmen Expansionsfickor med dragkedjor gör det möjligt att anpassa lastutrymmet efter lasten (Thule Ranger 500). Skidhållare Ordning och reda på skidorna med inkluderad skidhållare (Thule Ranger 500). Enkel att förvara Thule Ranger kräver minimalt med plats hopfälld t.ex. i din garderob där hemma! Ta den under armen En specialdesignad bag gör det enkelt att bära med dig boxen vart du vill. Rulla ut den Placera boxen på lasthållaren, rulla ut den och montera den. Klart för lastning!

16 lastkorgar Thule Xpedition alltid cool, alltid redo Thule Xpedition 820/821 Modern och aerodynamisk design i tålig aluminium. Generöst lastutrymme med breda lastprofiler. Sex flyttbara öglor för spännband/lastnät gör det lätt att surra lasten. Finns i två storlekar. Låsbar. Thule Xplorer 713/714/715 Stabil konstruktion i aluminium. Finns i tre storlekar. Thule Lastnät och Thule Go-väskor finns som tillbehör. Thule Xperience 828 Robust konstruktion, byggd i lätta stålrör. Justerbara lasthållarrör möjliggör komplettering med cykel- och skidhållare och hållare för vattensport. Utrustad med spoiler för bättre aerodynamiska egenskaper. Mattsvart finish. Thule Lastnät och Thule Go-väskor finns som tillbehör. Lasthållare Justerbara lasthållarrör som möjliggör montering av cykelhållare m.m. + Komplettera Thule Lastnät Elastiskt, med 10 st. flyttbara karbinhakar. Perfekt tillbehör för Thules lastkorgar. Finns i två storlekar: Art. nr. 595, 80 x 80 cm. Art. nr , 130 x 90 cm. Spoiler Utrustad med spoiler för bättre aerodynamiska egenskaper. din lastkorg Thule Nomad 834 Rymlig väska i mjukt, vattentätt material, med integrerade spännband för infästning i lastkorg. När väskan inte används kan den enkelt vikas ihop och stuvas undan i specialtillverkad förvaringspåse. 104 x 86 x 44 cm.

17 bakmonterat lasthållarsystem Thule EasyBase fl exibel och med fyra transportlösningar i en Thule EasyBase 949 Rörstomme i kraftig metall. Patenterad koppling passar alla dragkrokar utan justeringar. U-bågen enkelt nedfällbar för utrymmesbesparande förvaring. Växer med uppgiften med Thule EasyBase tillbehör. Lastkapacitet: 60 kg. Börja med EasyBase och skräddarsy den efter dina behov Thule EasyBike 948-1/948-2 Monteras med enkla handgrepp och utan verktyg direkt på EasyBase. Passar alla cykelstorlekar och kan enkelt monteras för att rymma tre cyklar. Lätt att lasta och håller cyklarna stadigt på plats lastar en cykel lastar två cyklar. Thule BackUp 900 Monteras med enkla handgrepp och utan verktyg direkt på EasyBase. Robust box, som utökar bilens bagageutrymme med 420 liter. Perfekt om du vill använda biltaket för annan last eller för skrymmande transporter som behöver skyddas. Passar också på Thule BackPac 973. Thule EasyBag Monteras med kraftiga spännband och utan verktyg direkt på EasyBase. Måtten 110 x 55 x 53 cm rymmer sportkläder, sportutrustning m.m. Tillverkad i vattentätt material, med tejpade sömmar och dragkedja med integrerat lås. Specialfodral för smidig förvaring ingår. Thule EasyBasket Monteras med enkla handgrepp och utan verktyg direkt på EasyBase. Med sina generösa mått,126 x 56 x 11 cm, rymmer den allt från gräsklipparen till säcken med höstlöv. Perfekt för skrymmande, fuktig eller nersmutsad last.

18 ordning och reda Thule Load&Go perfekt passform, ordning och reda Thule Go Pack Set 8006 Fyrpack väskor inkluderande tre Go Pack 8002 och en Go Pack Nose Thule Cykelväska 836 Perfekt för en racercykel eller mountainbike. Inkluderar: 2 skumplastskydd, 1 plastskydd, 1 separat väska, 1 verktygsväska, 1 emballage för kedja/slang. Innermått (cm): 114 x 74 x 24. Yttermått (cm): 119 x 77 x 26. Thule Go Box 8005 Mellanväggarna som förenklar organisering av all slags utrustning, i bagageluckan eller hemma. Hopfällbar för enkel förvaring när den inte används. Kan fällas ihop för användning av endast en sektion. Endast 3 cm tjock hopfälld. Storlek (cm): 61 x 34 x 31. Thule Go Pack 8002 Vattentålig botten skyddar packningen. Axelrem och handtag som gör det bekvämt att hantera väskan. Storlek (cm): 61 x 33 x 31. Thule Go Pack Nose 8001 Specialutvecklad väska som utnyttjar det trängre utrymmet längst fram i en takbox. Vattentålig botten skyddar packningen. Axelrem och handtag som gör det bekvämt att hantera väskan. Storlek (cm): 61 x 42 x 28.

19 ordning och reda Thule Transport allt på rätt plats NYHET Thule Small trunk organizer 8019/Thule Medium trunk organizer 8020/Thule Large trunk organizer 8021 Rymmer 27/41/64 liter och håller ordning på innehållet. Genomskinliga lock gör att du snabbt ser vad de innehåller. Ståltrådsstruktur gör att Trunk Organizer hålls öppen när du packar i och ur. Bärhandtag gör det enkelt att bära. Thule Horizontal trunk organizer 8018 Unik lågprofilsdesign. Genomskinligt lock så att du snabbt ser vad den innehåller. Utformad för att få plats med startkablar och annan underhålls-/säkerhetsutrustning (snökedjor osv) på ett minimalt utrymme. Bärhandtag och bärremmar gör det enkelt att bära. Thule Automotive document wedge 8015 Får plats mellan sätet och mittkonsolen. Den innovativa kilformen håller den på plats. Passar papper i A4-storlek och har små fickor för dokument, pennor osv. Thule Seat back sling organizer 8017 Fästs enkelt på framsätets rygg med juster bar spännrem. Vinklad design gör att föraren lätt kommer åt innehållet. Justerbar ficka för vattenflaska. Bärhandtag gör det enkelt att bära. Thule Front seat organizer 8016 Placeras på framsätet och sätts fast med säkerhetsbältet. Skolväskedesign gör den lätt att bära. Utfällbar framficka för snabb åtkomst till telefon, kamera och andra saker. Utformad för dokument och bärbar dator upp till 16 tum. Thule Visor organizer 8012 Fästs på solskyddet med karbinhake och ögla. Uppfällbar spegel. Nerfällbara fickor för telefoner, elektroniska apparater och garagedörrsöppnare. Flera fickor. Thule Litter bag 8014 Hängs över sätet bak i bilen eller på annan lämplig plats med justerbar rem. Självstängande lock döljer skräpet och håller bilens interiör ren. Avtorkningsbar/tvättbar insats fångar upp vätska. Thule Catch-all 8010 Innovativ fästningsmekanism för montering på ventil. Här kan du lägga telefon, kamera och andra saker som du vill ha lätt åtkomliga. Thule Organizer seat wedge 8013 Får plats mellan sätet och mittkonsolen. Den innovativa kilformen håller den på plats. Här kan du lägga telefon, kamera, laddningskablar, växel och andra saker som du vill ha lätt åtkomliga. Thule Electronics organizer 8011 Tyngd i botten. Håller telefon eller GPS-enhet i horisontellt läge och lätt att komma åt. Placeras på instrumentbrädan för enkel åtkomst.

20 38 39 Takboxar Namn Thule Excellence Thule Spirit Thule Atlantis Thule Pacific Thule Ranger Vilken färg vill du ha på din box? Storlek (cm) 218 x 94 x x 78 x x 82 x x 82 x x 63 x x 78 x x 90 x x 90 x x 82 x x 55 x x 63 x x 70 x x 80 x x 50 x 30 Innermått (cm) 205 x x x x x x x x x x x x x x 45 2-tons Svart högglans/titan metallic Vikt (kg) Volym (l) Lastkapacitet (kg) Max. antal skidor eller snowboards Svart högglans Monteringssystem Power-Grip Power-Grip Power-Grip Fast-Grip Easy-Snap Öppning Dual-Side Dual-Side Dual-Side Single-Side Dual-Side Dual-Side Single-Side Baktill/sida Single-Side Dual-Force Skidhållare Tillbehör Tillbehör Tillbehör Tillbehör Tillbehör Spännband Tillbehör Tillbehör Tillbehör Ingår Silvermetallic Centrallås Snäpplås Passar aeroprofil ¹ Silver blank Passar fyrkantsrör TÜV/GS-godkänd Uppfyller City Crash-normen Maxlängd skidor (cm) Färg Exklusiv 2-tons Svart högglans/titan metallic (6111) Antracit/ 670, Silver metallic/ 676, Svart högglans/ 681 Antracit/ 633, Silver metallic/ 636, Svart högglans/ 650 ¹ Gäller för användning med Thules originalräcke. För användning med annan tillverkares räcke, rådfråga din Thule-handlare. Silver blank/ 660 Silver blank/ 666 Silver blank /679 Svart högglans/ 679B Silver blank/ 680 Svart högglans/ 680B Silvergrå/ 6311 Silvergrå/ 6312 Antrasit/ 6 312A Silvergrå/ 6315 Silvergrå/ 6316 Antrasit/ 6 316A Silvergrå/ 6317 Antrasit/ 6 317A Svart/ silvergrå 6011 Svart/ Silvergrå 6035 Antracit Silvergrå EasyBase Lastkorgar Namn Thule EasyBase Thule EasyBike Thule BackUp Thule EasyBasket Thule EasyBag Storlek (cm) 120 x 60 x x 57 x x 56 x x 55 x 53 Max. antal cyklar 1 2 Lastkapacitet (kg) x Vikt (kg) 15 1,6 3, TÜV/EuroBE-godkänd Uppfyller City Crash-normen Övrigt Bakljus. Låser hållaren till bilen med tillbehör 957. Genom att kombinera och är det möjligt att transportera 3 cyklar. Passar ramdimensioner mm. Passar alla hjuldimensioner. Låser cykel till hållare med tillbehör 526. Volym 420 l. Öppnas baktill. 80 mm monteringssystem. U-bygel. Färg: grå. Volym 315 l. Spännband ingår. Tejpade sömmar och förseglad dragkedja med integrerat lås. Namn Thule Xpedition Thule Xplorer Thule Xperience Storlek (cm) 79 x x x x x x 99 Lås Tillbehör 538 One-Key System (tillbehör) Passar aeroprofil¹ Med adapter 878 Passar fyrkantsrör TÜV-godkänd Övrigt Aluminium. Justerbara infästningar i längd och bredd för att passa lasthållaren. Thule Lastnät och Thule Go-väskor finns som tillbehör ¹ Gäller för användning med Thules originalräcke. För användning med annan tillverkares räcke, rådfråga din Thule-handlare. Aluminium. Justerbara infästningar i längd för att passa lasthållaren. Thule Lastnät och Thule Go-väskor finns som tillbehör Spoiler och 2 fyrkantsrör ingår. Thule Lastnät och Thule Go-väskor finns som tillbehör

21 40 41 Två hjul. En passion. Passionen har många ansikten. För en del är cykling ett enkelt, sorglöst och avslappnat sätt att lära känna ens resmål lite bättre. Att komma lite närmare och upptäcka platsens själ. Att göra ett depåstopp då och då och dricka sitt livs bästa espresso, långt ifrån turismens huvudleder. Kanske prova det lokala vinet och få nya vänner för livet bland lokalbefolkningen. För andra är cykling ett rakt, jordnära och spännande sätt att upptäcka världen. Pulsen, närvaron, kickarna. De kan knappt bärga sig tills de får ge den där snåriga bergsstigen vad den tål. Mellan dessa ytterligheter finns det säkert tusentals andra motiv och skäl till att lämna stan och ta med sig cykeln. Vilket är ditt? BIKE

22 42 43 TEKNOLOGI OCH FUNKTIONER BIKE Det finns alltid en anledning för att ta med cykeln. Oavsett vad du ska göra och oavsett vart du ska åka. Ingenstans hittar du ett lika brett sortiment av cykelhållare som hos Thule. Oavsett vilken cykel du har med dig kan du vara säker på att Thule har den perfekta transportlösningen. Vi erbjuder även lösningar för elcyklar. Hopfällbar Enkel att fälla ihop, stuva undan och förvara. Tiltfunktion Förenklar åtkomsten av bagageutrymmet, även med cyklarna lastade. Smart dragkrokskoppling Cykelhållaren fästs och säkras med ett handtag i ett enda moment, med en hand. Låsbar Cykel låsbar till cykelhållare, cykelhållare till lasthållare. Självjusterande Cykeln rullar automatiskt i rätt position och vilar mot ramhållaren medan ramhållaren justeras och låses. Justerbar ramhållare När ramhållaren justerats står cykeln stadigt och säkert. Vi har allt från enkla, säkra konstruktioner till eleganta avancerade transportlösningar för upp till fyra cyklar. För taket, för dragkroken eller för bakluckan. Alla är enkla att montera, använda och förvara. Och alla är säkra och snygga. Alla våra cykelhållare har Thules smarta lösningar som minsta gemensamma nämnare. Vi har även en rad olika tillbehör som du kan komplettera med. Fastlåsning i takhöjd Fastlåsning av ramen görs med ett låsvred i bekväm höjd. Thule One-Key System Undvik krånglet med flera olika nycklar, byt till Thule One-Key System och du kan använda en och samma nyckel till alla Thule-produkter. Avtagbar ramhållare När ramhållaren justerats står cykeln stadigt och säkert. Ramhållaren är avtagbar, vilket gör det enkelt att fästa ramhållaren i cykelramen.

23 Takmonterad Thule ProRide den bästa och mest eleganta takmonterade cykelhållaren Erkänn, visst har du suttit i bilkö och i smyg kollat in bilen med cyklar på taket i körfältet bredvid och tyckt att det ser rätt snyggt och coolt ut. Det är ok, du är inte ensam. Det är nämligen ganska troligt att det var en Thule ProRide du kollade in. Och eftersom det är det tjusigaste sättet att transportera sin cykel på, så är det ju inte så konstigt att du fastnade. Thule ProRide precis som våra andra hållare monteras direkt på Thule-lasthållaren i bara några enkla steg. Den är säker och robust och håller cykeln i ett säkert och stadigt grepp mil efter mil. Och den höga placeringen skyddar dessutom din cykel från såväl smuts som vägdamm. Vilket också är anledningen till att den är så populär bland proffscyklister. Visst längtar du efter nästa bilkö? Thule ProRide 591 NYHET När ramhållaren fälls upp stannar den i upprätt läge för att underlätta lastningen av cykeln. Hjulskenan är designad för att cykeln automatiskt ska rulla in och vila mot ramhållaren medan ramhållaren justeras och låses. Justering och fastlåsning av ramen sker med vred i bekväm takhöjd. Snabbspännen, justerbara för olika hjuldimensioner, håller hjulen stadigt på plats. Lätt och smidig konstruktion i aluminium. Kan enkelt monteras på valfri sida av biltaket. Låsbar cykel till cykelhållare, cykelhållare till lasthållare. Klarar cyklar upp till 20 kg. Ny uppdaterad version: Klarar nu cyklar upp till 20 kg. Förstärkt ramhållare. Hjulhållare med gummiskydd. Självjusterande När cykeln lyfts upp rullar den automatiskt in och vilar mot den upprättstående ramhållaren. Bekväm fastlåsning Fastlåsning av ramen görs med ett låsvred i bekväm höjd. Ramhållare När ramhållaren justerats står cykeln stadigt och säkert. Snabbspännen Håller hjulen stadigt på plats. Justerbara för olika hjuldimensioner.

24 TakmonTerad Thule OutRide enkel, professionell och snygg Thule FreeRide pålitlig, robust och funktionell Thule OutRide 561 Enkelt justerbart snabbfäste för alla slags framgafflar. Passar även cyklar med skivbroms. Snabbspännen bak, justerbara för olika hjuldimensioner. Integrerad adapter för cyklar med 20 mm axel. Lätt och smidig konstruktion i aluminium. Snabb och enkel montering inga lösa delar. Låsbar cykel till cykelhållare, cykelhållare till lasthållare. Snabbspännen Håller bakhjulen stadigt på plats. Justerbara för olika hjuldimensioner. Snabbfäste Enkel att fästa på alla typer av framgafflar. Integrerad adapter För Thule OutRide för cyklar med 20 mm axel. Thule FreeRide 530 Ramhållare med snabblåsning, passar de flesta ramdimensioner. Låsbar cykel till cykelhållare, cykelhållare till lasthållare. Snabbspännen, justerbara för olika hjuldimensioner. Snabb och enkel montering, inga lösa delar. Uppdatering: Förmonterad ramhållare. Ramhållaren stannar i upprätt läge, vilket gör det enkelt att lasta på cykeln. Snabbspännen Håller hjulen stadigt på plats. Justerbara för olika hjuldimensioner. Ramhållare Ramhållare med snabblåsning, passar de flesta ramdimensioner. + Komplettera din cykelhållare Thule Cykelväska 836 Perfekt för racercyklar och mountainbikes. Inkluderar 2 skumplastskydd, 1 plastskydd, 1 separat väska, 1 verktygsväska, 1 emballage för kedja/slang. Innermått (cm): 114 x 74 x 24. Yttermått (cm): 119 x 77 x 26. Thule Wall hanger 9771 Smart lösning för platsbesparande och funktionell förvaring av cyklar och cykelhållare. Lastkapacitet: 40 kg. Thule Hjulväska 563 XL Specialtillverkad väska av hög kvalitet med specialstoppning, som skyddar cykelhjulet under transport och lagring. Invändig ficka för mindre verktyg m.m. Kraftiga nylonhandtag. Perfekt tillbehör för Thule OutRide. För hjulstorlekar upp till 29 / ø 74 cm. Thule Hjulhållare Ny förbättrad hållare för framhjul med normal axel. Passar även hjul med skivbroms. Perfekt tillbehör för Thule OutRide. Kan fällas ner när den inte används. Passar både aero- och fyrkantsprofil. NYHET! Integrerad adapter För Thule OutRide för cyklar med 15 mm axel. Thule One-Key System Undvik krånglet med flera olika nycklar, byt till Thule One-Key System och du kan använda en och samma nyckel till alla Thule-produkter.

25 48 49 Thule EuroWay G2 elegant, lätt och kompakt cykelhållare Thule EuroWay G2 921/923 Tidlös och elegant design. Väger bara 12,3 kg (för 2 cyklar) tack vare att aluminium och andra hållfasta lättviktsmaterial används. Pumpspännen för hjul som gör det enkelt att fästa hjulen. Ergonomisk enhandskoppling. Smart fotmanövrerad tiltfunktion som ger enkel och bekväm åtkomst av bagageutrymmet (med cyklarna lastade). Avtagbara och lätthanterliga ramhållare förenklar lastningen av cyklar. Hållare låsbar på dragkrok och cyklar låsbara på hållare. Utdragbara/flyttbara hjulhållare och lampor gör att det går att transportera cyklar med långt axelavstånd. Större avstånd mellan hjulhållare för större avstånd mellan cyklarna. Stor tiltvinkel gör det möjligt att öppna även mycket stora bagagedörrar. Enkel att vika ihop för förvaring, får plats i de flesta bagageutrymmen. Passar alla cyklar och hjulstorlekar. Thule Off-Road-adapter 9202 (tillval) för bilar med reservhjul på bakluckan (upptar en cykelplats). Thule lastramp 9151 (tillval) gör det extremt enkelt att lasta cyklar. NYHET Nerfällbar Förenklar åtkomsten av bagageutrymmet, även med cyklarna lastade. Stoppfunktion hindrar cyklarna från att slå i marken. Fotmanövrerad tiltfunktion Bekväm fotpedal sparar ryggen och gör att du slipper bli smutsig om händerna. Unika, avtagbara ramhållare Gör det mycket enkelt att fästa ramhållaren i cykelramen, speciellt när man lastar flera cyklar. Smart dragkrokskoppling Ergonomisk enhandskoppling med låg stängningskraft och hög stabilitet. Lastramp Enkel, avtagbar ramp förenklar lastning och lossning av cyklar.

26 50 dragkroksmontering 51 Thule EuroClassic G5 exklusiv cykelhållare för upp till 4 cyklar Thule EuroPower utvecklad för tunga cyklar, t ex elektriska och downhill Thule EuroClassic G5 908/909 Monteras enkelt på dragkroken med ett handtag i ett enda moment, med en hand. Smart tiltfunktion gör bagageutrymmet mycket lättåtkomligt även med cyklarna monterade. Enkelt åtkomligt tilthandtag skyddat från smuts och damm. Avtagbara och lätthanterliga ramhållare förenklar lastningen av cyklar. Ny, innovativ design som harmonierar med modern bilformgivning. Passar alla cyklar och hjulstorlekar. Enkel att fälla ihop, stuva undan och förvara. Låsbar cykel till cykelhållare, cykelhållare till dragkrok. Öka kapaciteten för G5-hållaren med 1 st cykel med hjälp av adaptern Thule EuroClassic G Om du har ett reservhjul monterat på bakluckan kan du använda adaptern Thule EuroClassic G för att montera hållaren (upptar en cykelplats). Finns i två storlekar. Thule EuroClassic G5 908 lastar 3 st cyklar, med adapter Thule EuroClassic G5 909 lastar 4 st cyklar, med adapter Thule EuroPower 916 Mycket robust och stabil cykelhållare som monteras på dragkrok. Monteras enkelt på dragkroken med ett handtag i ett enda moment, med en hand. Passar alla cyklar och hjulstorlekar. Enkel att fälla ihop, stuva undan och förvara. Perfekt för tunga cyklar, t.ex. elcyklar och downhill-cyklar. Fotmanövrerad tiltfunktion gör bagageutrymmet lättåtkomligt även med cyklarna monterade. Avtagbara och lätthanterliga ramhållare för enklare lastning. Låsbar cykel till cykelhållare, cykelhållare till dragkrok. Större avstånd mellan hjulhållare för större avstånd mellan cyklarna. Thule lastramp 9151 (tillval) gör det enkelt att lasta cyklar. Lastar upp till två cyklar (2 x 30 kg). Nerfällbar Förenklar åtkomsten av bagageutrymmet, även med cyklarna lastade. Stoppfunktion hindrar cyklarna från att slå i marken. Smart tilthandtag Enkelt åtkomligt, samtidigt som det är skyddat från smuts och damm. Avtagbar ramhållare Gör det mycket enkelt att fästa ramhållaren i cykelramen, speciellt när man lastar flera cyklar. Smart dragkrokskoppling Ergonomisk enhandskoppling med låg stängningskraft och hög stabilitet. Thule EuroRide kompakt, tiltbar och stabil cykelhållare Justerbara snabbspännen Justerbara snabbspännen för hjul i olika storlekar. Nerfällbar Förenklar åtkomsten av bagageutrymmet. Stoppfunktion hindrar cyklarna från att slå i marken. Fotmanövrerad tiltfunktion Enkel, fotmanövrerad tiltfunktion förenklar åtkomsten av bagageutrymmet. Smart dragkrokskoppling Cykelhållaren fästs och säkras med ett handtag i ett enda moment, med en hand. EuroPower adapter 9151 Enkel, avtagbar ramp förenklar lastning och lossning av cyklar. NYHET Thule EuroRide 941/943 Nytt handtag för snabb montering. Handmanövrerad tiltfunktion gör det enkelt att komma åt bagageutrymmet. Cykelhållare och cyklar låsbara. Nya flyttbara hjulhållare med mjuka spännband. Stabila ramhållare för mm. Finns i två storlekar: Thule EuroRide 941 lastar två cyklar. Thule EuroRide 943 lastar tre cyklar. Thule RideOn stabil, prisvärd och tiltbar Thule RideOn 9502/9503 Smart koppling, passar de flesta dragkrokar. Tiltbar (med cyklar lastade) för lättåtkomligt bagageutrymme. Cyklarna fixeras med kraftiga spännband. Ljusramp ingår för ökad säkerhet och för att uppfylla lagliga krav. Finns i två storlekar: Thule RideOn 9502 lastar två cyklar. Thule RideOn 9503 lastar tre cyklar.

TA MED DIN UTRUSTNING

TA MED DIN UTRUSTNING 2011 TA MED DIN UTRUSTNING Alla längtar efter något särskilt Vare sig det rör sig om kafferasten, lunchrasten eller soffan framför tv:n så längtar vi alla efter något. Du kanske ser fram emot att få lite

Läs mer

Discover our world Lasthållarsystemet som får din bil att växa

Discover our world Lasthållarsystemet som får din bil att växa Discover our world Lasthållarsystemet som får din bil att växa Katalog 2007 Vart du än vill resa. Vad du än behöver ta med Mountainbike i väglöst land. Cykeltur på landet. Djupsnö i Dolomiterna. Paragliding

Läs mer

Discover our world Smarta lösningar som får din bil att växa. Katalog 2006.

Discover our world Smarta lösningar som får din bil att växa. Katalog 2006. Discover our world Smarta lösningar som får din bil att växa. Katalog 2006. Innehåll Cykelhållare för montering på biltak 4 Cykelhållare för montering på dragkrok 8 EasyBase för montering på dragkrok 12

Läs mer

Produktinformation OPEL CROSSLAND X. December

Produktinformation OPEL CROSSLAND X. December Produktinformation OPEL CROSSLAND X December 2014 www.opel.se Komfort & skötsel Velourmattor, Jet Black Skyddsöverdrag för baksätet Känn dig som hemma. Med all den tid vi tillbringar i bilen känns den

Läs mer

Lasthållarsystemet för proffs

Lasthållarsystemet för proffs Lasthållarsystemet för proffs THULE PROFESSIONAL Ett robust system som hjälper dig att spara tid Thule Professional har utvecklats av världens ledande företag inom lasthållarsystem. Varje del av systemet,

Läs mer

PRISLISTA TAKBOXAR OCH LASTHÅLLARSYSTEM ANVISNINGAR TILL PRISLISTAN PRIS- OCH LEVERANSBESTÄMMELSER. Försäljningsavdelningen direkt Telefon Fax E-post

PRISLISTA TAKBOXAR OCH LASTHÅLLARSYSTEM ANVISNINGAR TILL PRISLISTAN PRIS- OCH LEVERANSBESTÄMMELSER. Försäljningsavdelningen direkt Telefon Fax E-post PRISLISTA 14 januari 2013 TAKBOXAR OCH LASTHÅLLARSYSTEM ANVISNINGAR TILL PRISLISTAN PRIS- OCH LEVERANSBESTÄMMELSER Med utgivandet av denna prislista annulleras alla föregående priser och offerter förutsatt

Läs mer

Större utrymme ger större möjligheter!

Större utrymme ger större möjligheter! CALIX takboxar 2012 2 Calix takboxar 2012 Större utrymme ger större möjligheter! Ta med dig det du vill, vart du vill. Skidorna, snowboarden, golfutrustningen eller semesterpackningen ryms galant i Calix

Läs mer

Störst på teleskopiska arbetsredskap. Världens smartaste stegar

Störst på teleskopiska arbetsredskap. Världens smartaste stegar Störst på teleskopiska arbetsredskap Världens smartaste stegar 2007 En dum stege är bara lång. Alla kan göra en lång stege. Vi tror du har större nytta av en liten. Alla kan göra en lång stege. Vi tror

Läs mer

Varje produkt är noga utformad för att understryka och bli en del av budskapet.

Varje produkt är noga utformad för att understryka och bli en del av budskapet. SPENNARE GUIDEN 1 jodå, spennare fortsätter att skapa en ny standard för portabla displaysystem. I den här broschyren hittar du nya tekniska lösningar som går hand i hand med prisbelönt design. Varje produkt

Läs mer

Saab resespecial 2013 50% rabatt Konsumentprislista

Saab resespecial 2013 50% rabatt Konsumentprislista Saab resespecial 2013 50% rabatt Konsumentprislista Priserna är rekommenderade cirkapriser och gäller lagret är slut eller fram den 30:e september 2013 Välkommen din auktoriserade Saab-verkstad för frågor

Läs mer

Thule Professional. Enjoy the work

Thule Professional. Enjoy the work Thule Professional Enjoy the work Ett robust system som hjälper dig att spara tid Thule Professional har utvecklats av världens ledande företag inom lasthållarsystem. Varje del av systemet, inklusive komponenter

Läs mer

Bärbara mediadisplayer från Expand.

Bärbara mediadisplayer från Expand. Bärbara mediadisplayer från Expand. Funktion, kvalitet och design i fokus Expand erbjuder högkvalitativa, användarvänliga displayer för marknadsföring, varumärkesbyggande, information och presentationer.

Läs mer

TILLBEHÖR transportbilar

TILLBEHÖR transportbilar TILLBEHÖR transportbilar BIPPER PARTNER EXPERT BOXER Bipper 1 2 12 13 14 1. farthållare Hjälper dig att hålla konstant och rätt hastighet. Förbättrar komfort och bränsleekonomi särskilt vid längre bilfärder.

Läs mer

Thule Professional Heavy-Duty Lasthållare 2011

Thule Professional Heavy-Duty Lasthållare 2011 Thule Professional Heavy-Duty Lasthållare 2011 002 Din flexibla plattform för tunga uppdrag Thule Professional är ett helt integrerat system, så det går snabbt och lätt att anpassa det till dina krav och

Läs mer

ORIGINALET TELESTEPS. Originalet är testat och certifierat enligt alla relevanta normer av oberoende parter.

ORIGINALET TELESTEPS. Originalet är testat och certifierat enligt alla relevanta normer av oberoende parter. ETT STEG FÖRE Stege som stege? Inte i Telesteps värld. Sedan starten 1996 har vi alltid tänkt lite annorlunda och det har tagit oss till en ledande position på marknaden. Med annorlunda menas att vi har

Läs mer

PÅ VÄG MOT NYA RESMÅL

PÅ VÄG MOT NYA RESMÅL PÅ VÄG MOT NYA RESMÅL Just nu! Torkarblad på köpet.* Gäller vid byte av vindruta 15 maj 15 aug 2015. ERBJUDANDEN TILL DIG SOM KÖR VOLVO 15 JUNI 15 JULI ERBJUDANDEN 15 JUNI 15 JULI Smarta lösningar och

Läs mer

Installation instructions, accessories. Skidbox. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Anvisningsnr Version Art. nr

Installation instructions, accessories. Skidbox. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Anvisningsnr Version Art. nr Anvisningsnr Version Art. nr. 9172151 1.0 Skidbox A8900779 Sida 1 / 7 B8900861 Sida 2 / 7 INLEDNING Läs igenom hela instruktionen innan monteringen påbörjas. Noteringar och varningstexter är till för er

Läs mer

Tillbehör & Service. full fart mot sommarens bästa tillbehör.

Tillbehör & Service. full fart mot sommarens bästa tillbehör. Tillbehör & Service full fart mot sommarens bästa tillbehör. Nu har vi sänkt priset på tillbehören som kommer att hjälpa dig i sommar. Välj och vraka bland alla erbjudanden vi är säkra på att du hittar

Läs mer

Endast det bästa är gott nog

Endast det bästa är gott nog 1 Tillbehör 2 Styling... 04-05 Hjul... 06-07 Transport... 08-11 Komfort... 12-13 Skydd... 14-17 Säkerhet & bilvård... 18-19 KIA ORIGINALTILLBEHÖR Endast det bästa är gott nog Komplettera din Souls goda

Läs mer

GE DIN BIL MER PERSONLIGHET

GE DIN BIL MER PERSONLIGHET GE DIN BIL MER PERSONLIGHET ERBJUDANDEN TILL DIG SOM BETALAR MED CARPAY /VOLVOKORT. GÄLLER 15 NOVEMBER 15 DECEMBER 2017. Ta med allt du behöver Ibland har du behov av att lasta lite mer än vanligt. Med

Läs mer

ORIGINALTILLBEHÖR > Upptäck världen

ORIGINALTILLBEHÖR > Upptäck världen Tillbehör 2 ORIGINALTILLBEHÖR > Upptäck världen Kia cee d har designats för att ge dig livskvalitet. Med tillbehören i den här broschyren kan du förfina designen och funktionerna ännu mer, och samtidigt

Läs mer

Proffspaket. Från 7600:- Transportbilar. Bild visar. Välj bland följande paket. 5 paket till Caddy och T6

Proffspaket. Från 7600:- Transportbilar. Bild visar. Välj bland följande paket. 5 paket till Caddy och T6 Transportbilar Bild visar THULE RÖRBOX är en smart lösning för säkra och bekväma transporter av rör i längder upp till 3 meter. Med låsbar lucka. THULE LASTSTOPP med Thule Utdragen Roller är ett finurligt

Läs mer

MODUL-SYSTEM EXTRA LÅNGA LÅDOR FÖR TUNG OCH OTYMPLIG LAST

MODUL-SYSTEM EXTRA LÅNGA LÅDOR FÖR TUNG OCH OTYMPLIG LAST MODUL-SYSTEM EXTRA LÅNGA LÅDOR FÖR TUNG OCH OTYMLIG LAST LÖSNINGEN FÖR ICK-US,VANS OCH ERSONBILAR Som professionell användare ställer du säkert höga krav på effektivitet under din arbetsdag och ofta ingår

Läs mer

Takbox Dynamic 65/85

Takbox Dynamic 65/85 Anvisningsnr Version Art. nr. 8698133 1.0 Takbox Dynamic 65/85 A8903100 Sida 1 / 9 A8903098 Sida 2 / 9 INLEDNING Läs igenom hela instruktionen innan monteringen påbörjas. Noteringar och varningstexter

Läs mer

TELESKOPISKA ARBETSREDSKAP

TELESKOPISKA ARBETSREDSKAP TELESKOPISKA ARBETSREDSKAP ETT STEG FÖRE Stege som stege? Inte i Telesteps värld. Sedan starten 1996 har vi alltid tänkt lite annorlunda och det har tagit oss till en ledande position på marknaden. Med

Läs mer

Placera ditt budskap där din målgrupp finns.

Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Se till att du finns där din målgrupp finns. Vi kallar det Pinpoint Media. Med Expands bärbara marknadsföringsdisplayer

Läs mer

www.kia.se Tillbehör

www.kia.se Tillbehör www.kia.se Tillbehör STYLING Ännu mer uppmärksamhet Genom sina dynamiska formgivningsdetaljer och eleganta framtoning ger dig Rio garanterad uppmärksamhet. Med ytterligare styling och praktiska tillbehör

Läs mer

Tillbehör & Service. Njut av sommaren med rätt tillbehör.

Tillbehör & Service. Njut av sommaren med rätt tillbehör. Tillbehör & Service Njut av sommaren med rätt tillbehör. Vilka aktiviteter du än har planerat för utesäsongen, har vi tillbehören som gör dom möjliga. Välj och vraka bland mängder av erbjudanden i den

Läs mer

Ideen bewegen mehr PRODUKTÖVERSIKT REHABTEKNIK TRANSPORTTEKNIK MEDICINTEKNIK

Ideen bewegen mehr PRODUKTÖVERSIKT REHABTEKNIK TRANSPORTTEKNIK MEDICINTEKNIK Ideen bewegen mehr > PRODUKTÖVERSIKT REHABTEKNIK TRANSPORTTEKNIK MEDICINTEKNIK AAT Alber Antriebstechnik GmbH Ehestetter Weg 11 D-72458 Albstadt Tfn.: 0049 74 31.12 95-0 Fax: 12 95-35 www.aat-online.de

Läs mer

Endast det bästa är gott nog

Endast det bästa är gott nog Tillbehör 2 Endast det bästa är gott nog Komplettera den goda kvaliteten och hållbarheten på din Carens med originaltillbehör. De är utvecklade för att passa din Kia perfekt, de är de enda tillbehör som

Läs mer

Honda Jazz Tillbehör. Honda Sverige Honda Nordic AB Box 50583, 202 15 Malmö Telefon 040-38 07 00. www.honda.se

Honda Jazz Tillbehör. Honda Sverige Honda Nordic AB Box 50583, 202 15 Malmö Telefon 040-38 07 00. www.honda.se Honda Jazz Tillbehör Honda Motor Co. Ltd. förbehåller sig rätten att förändra utrustning och specifikationer utan tidigare förvarning. Detaljer, färger, beskrivningar och bilder är endast avsedda som översiktlig

Läs mer

Honda originaltillbehör FR-V

Honda originaltillbehör FR-V Honda originaltillbehör FR-V Förverkliga dina drömmar Med sin rymliga och sportiga design kombinerar Honda FR-V dynamiska köregenskaper med intelligent komfort och bekvämlighet. FR-V är verkligen en innovativ

Läs mer

ÅTM-vagnens starka sidor

ÅTM-vagnens starka sidor ÅTM-vagnens starka sidor Vad är det då som kännetecknar en vagn från ÅTM? Vi utgår alltid från ett helsvetsat galvaniserat chassi. Det är grunden som gör att vagnen klarar såväl bistra väglag och krävande

Läs mer

www.kia.se Tillbehör

www.kia.se Tillbehör www.kia.se Tillbehör 6 STYLING Elegant från topp till tå Utbudet av tillbehör för din Kia hjälper dig att styla din bil efter ditt eget tycke och smak. Ge bilen ett extra lyft - styla klassiskt, sportigt

Läs mer

Snökedjan som gör att du kommer fram!

Snökedjan som gör att du kommer fram! Snökedjan som gör att du kommer fram! 2011 Den perfekta snökedjan är När du bläddrar igenom sidorna i den här katalogen kommer du att märka att antalet snökedjor i Thules sortiment nästintill har fördubblats.

Läs mer

Placera ditt budskap där din målgrupp finns.

Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Se till att du finns där din målgrupp finns.vi kallar det Pinpoint Media. Med Expands bärbara marknadsföringsdisplayer

Läs mer

Installation instructions, accessories. Takbox Xperience. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Anvisningsnr Version Art. nr

Installation instructions, accessories. Takbox Xperience. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Anvisningsnr Version Art. nr Anvisningsnr Version Art. nr. 8698518 1.0 Takbox Xperience A8903209 Sida 1 / 8 A8903214 Sida 2 / 8 INLEDNING Läs igenom hela instruktionen innan monteringen påbörjas. Noteringar och varningstexter är till

Läs mer

FULLSERVICE FÖR DIN FULLBACK.

FULLSERVICE FÖR DIN FULLBACK. O R I G I N A L T I L L B E H Ö R FULLSERVICE FÖR DIN FULLBACK. Hårt jobb kräver hög prestanda och ditt jobb har sina speciella behov. Från hardtop till eluttag, från flexibla lastbågar till sportiga rails.

Läs mer

Överlägsen komfort och minimal arbetsbelastning!

Överlägsen komfort och minimal arbetsbelastning! Amfibi Hygienstol Överlägsen komfort och minimal arbetsbelastning! Amfibi Hygienstol Fördelen med GATEs hygienstolar är att de mycket snabbt kan anpassas efter varje individs behov och varje situations

Läs mer

Swedish. Produktguide Hållare och räcken 2016

Swedish. Produktguide Hållare och räcken 2016 Swedish Produktguide Hållare och räcken 2016 Bring your life Vi har alla en passion för att leva ett aktivt liv genom att utforska fantastisk natur eller resa runt i världen med familj och vänner. På

Läs mer

Tre smarta alternativ när du ska byta garageport

Tre smarta alternativ när du ska byta garageport Från Sveriges största expert på garageportar Tre smarta alternativ när du ska byta garageport GPE 200/300/400 takskjutportar www.garageportexperten.se Tre speciellt utvalda och prisvärda garageportar.

Läs mer

CR-V. Honda originaltillbehör. Honda Sverige Honda Nordic AB Box 50583, 202 15 Malmö, Sweden Telefon: 040-38 07 00 www.honda.se CR-V/12/06/TH11066Sv

CR-V. Honda originaltillbehör. Honda Sverige Honda Nordic AB Box 50583, 202 15 Malmö, Sweden Telefon: 040-38 07 00 www.honda.se CR-V/12/06/TH11066Sv Honda originaltillbehör CR-V Honda Motor Co. Ltd. förbehåller sig rätten att förändra utrustning och specifi kationer utan tidigare förvarning. Detaljer, färger, beskrivningar och bilder är endast avsedda

Läs mer

5JMMCFI䟢ST HBSBOUJ. Tillbehör

5JMMCFI䟢ST HBSBOUJ. Tillbehör 5JMMCFI䟢ST HBSBOUJ Tillbehör Inget passar bättre än Hyundai Original Tillbehör! Designade för att förhöja utseendet och kapaciteten på din nya Santa Fe är våra tillbehör precisionstillverkade för en perfekt

Läs mer

TINGER T UNIVERSELL FLYTANDE SLÄPVAGN

TINGER T UNIVERSELL FLYTANDE SLÄPVAGN TINGER T UNIVERSELL FLYTANDE SLÄPVAGN MER ÄN BARA EN SLÄPVAGN Tusentals ATV, fyrhjulingar, skoter, och bilägare berömer släpvagnarna Tinger T för sin mångsidighet. Den universella Tinger-vagnen bjuder

Läs mer

INNEHÅLLSFÖRTECKNING. SUP MODELLER uppblåsbara...4 PLAY 8.0...6 ACTIVE 10.6...8 ACTIVE 10.8...10 CRUISER 11.0...12 CRUISER 12.6...14 RACE 12.6...

INNEHÅLLSFÖRTECKNING. SUP MODELLER uppblåsbara...4 PLAY 8.0...6 ACTIVE 10.6...8 ACTIVE 10.8...10 CRUISER 11.0...12 CRUISER 12.6...14 RACE 12.6... KONA SUP 2015 INNEHÅLLSFÖRTECKNING SUP MODELLER uppblåsbara...4 PLAY 8.0...6 ACTIVE 10.6...8 ACTIVE 10.8...10 CRUISER 11.0...12 CRUISER 12.6...14 RACE 12.6...16 SUP MODELLER hårda brädor...18 MOLOKA I

Läs mer

En perfekt vinterdag. Original tillbehör för dagar ute med hela familjen

En perfekt vinterdag. Original tillbehör för dagar ute med hela familjen En perfekt vinterdag Original tillbehör för dagar ute med hela familjen 05 06 07 02 08:40 Då kör vi! 01 01 Stänkskydd Skydda både sidor och underrede på din bil från stenskott och smuts. Levereras i par

Läs mer

för bilar utan surround sound system 3,4 Prisexempel A204 870 7296 11.890,00 kr Prisexempel A212 870 0396 11.890,00 kr

för bilar utan surround sound system 3,4 Prisexempel A204 870 7296 11.890,00 kr Prisexempel A212 870 0396 11.890,00 kr Destination Vinter Mercedes-Benz navigerings lösningar är utformade med full integration i ditt fordon: inga lösa kablar eller sugkoppar, bara enastående användarvänlighet och heltäckande funktionalitet.

Läs mer

Återförsäljare PEUGEOT 2008 tillbehör. www.peugeot.se

Återförsäljare PEUGEOT 2008 tillbehör. www.peugeot.se Återförsäljare PEUGEOT 2008 tillbehör www.peugeot.se gör din peugeot 2008 personligare När du ska välja utrustningsnivå till din nya Peugeot 2008 öppnar sig en hel värld av möjligheter. Ett perfekt läge

Läs mer

Endast det bästa är gott nog

Endast det bästa är gott nog Tillbehör Endast det bästa är gott nog Komplettera din Picanto med originaltillbehör som är konstruerade, tillverkade och testade efter stränga normer för att passa din Kia perfekt. Din lokala Kia-handlare

Läs mer

NOVA PRO utdragssystem

NOVA PRO utdragssystem NOVA PRO utdragssystem Det kompletta programmet för lådor med precision och individualitet. www.grass.eu NOVA PRO utdragssystem Nova Pro Originalet Klassikern som inspirerar även morgondagens design. Hur

Läs mer

Alfa 159 och Alfa 159 SW

Alfa 159 och Alfa 159 SW Alfa 159 och Alfa 159 SW Tuning&Performance SPOILER FRAM ** 50903083 SPOILER BAK** Komplett med tre bromsljus. Monteras med monteringsset 50507804. Endast Berlina 50903089 SIDOSKYDDSLISTER* Kit med 2 delar.

Läs mer

Profila RS: Den perfekta multihusbilen

Profila RS: Den perfekta multihusbilen 14 Eura Mobil 2013/2014 NYHET Profila RS: Den perfekta multihusbilen Du letar efter en husbil som har många goda egenskaper: den ska vara så låg som en halvintegrerad och samtidigt ha ett förvaringsutrymme

Läs mer

M2 Multi-tip. Elektriskt höjd-och sänkbara dusch/toalettstol stol i rostfritt stål med elektrisk-tip funktion. HMN a/s

M2 Multi-tip. Elektriskt höjd-och sänkbara dusch/toalettstol stol i rostfritt stål med elektrisk-tip funktion. HMN a/s M2 Multi-tip Elektriskt höjd-och sänkbara dusch/toalettstol stol i rostfritt stål med elektrisk-tip funktion M2 Multi-tip M2 Multi-tip är HMN unika bad stol som lever upp till framtiden för dusch / toalettstol

Läs mer

Prestige Connex. Gjord vit och förblir vit. Whiteboardtavlor Blädderblocksställ Mobil whiteboardtavla Magnetiska anslagstavlor. noboeurope.

Prestige Connex. Gjord vit och förblir vit. Whiteboardtavlor Blädderblocksställ Mobil whiteboardtavla Magnetiska anslagstavlor. noboeurope. Gjord vit och förblir vit noboeurope.com Prestige Connex Whiteboardtavlor Blädderblocksställ Mobil whiteboardtavla Magnetiska anslagstavlor Kontakta din återförsäljare för information om alla Nobos tavlor.

Läs mer

Skräddarsy din garderob

Skräddarsy din garderob skjutdörrar Skräddarsy din garderob pacific >> Oändliga möjligheter >> Kraftig aluminiumprofil >> Urspårningsskydd >> Hög kvalitet Tengberts Pacific ger ditt hem en elegant möbel av högsta kvalitet som

Läs mer

Världens bredaste sortiment av teleskopiska stegar

Världens bredaste sortiment av teleskopiska stegar Världens bredaste sortiment av teleskopiska stegar VÄRLDENS LÄNGSTA TELESKOPISKA STEGE MED VÄRLDENS MINSTA SVÄNGRADIE TELESTEPS Stegar Nu finns TELESTEPS stege i en ännu längre modell max 3,8 meter, för

Läs mer

Thule Professional Köphjälp Heavy-Duty Lasthållare 2009

Thule Professional Köphjälp Heavy-Duty Lasthållare 2009 Thule Professional Köphjälp Heavy-Duty Lasthållare 2009 En mångsidig plattform för tuffa uppdrag Thule Professional är ett helintegrerat system, som du snabbt och enkelt skräddarsyr efter dina behov och

Läs mer

Junior Sitta. R82 Cricket. Kompakt sulky med smarta lösningar

Junior Sitta. R82 Cricket. Kompakt sulky med smarta lösningar Junior Sitta R82 Cricket Kompakt sulky med smarta lösningar R82 Cricket Cricket är en ny smart och smidig sulky från R82, som passar i alla miljöer. Cricket kan lätt fällas ihop och passar i alla bilar.

Läs mer

En klar fördel till bilens bakdel. Kåpor till Ford Ranger

En klar fördel till bilens bakdel. Kåpor till Ford Ranger En klar fördel till bilens bakdel Kåpor till Ford Ranger 1 Specialisten på torr och säker last En pickup är det ultimata redskapet för ett aktivt liv. Det vet vi på VINDIC efter snart 50 år i branschen.

Läs mer

M2 200 kg drivhjul. Dusch-/toalettstol för större, självständiga. HMN a/s

M2 200 kg drivhjul. Dusch-/toalettstol för större, självständiga. HMN a/s www.hmn.dk M2 200 kg drivhjul Dusch-/toalettstol för större, självständiga användare M2 200 kg Drivhjul Till den självständiga användaren M2 200 kg Drivhjul Art.nr.: 310287 M2 200 kg Drivhjul har stor

Läs mer

x:panda nu i 4 storlekar och med flera nya underreden

x:panda nu i 4 storlekar och med flera nya underreden x:panda nu i 4 storlekar och med flera nya underreden Design, flexibilitet och kvalitet Om du letar efter ett sittsystem med flexibilitet och hög kvalitet så är x:panda ett självklart val. Den gör det

Läs mer

QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM

QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM Den eleganta öppningslösningen för standardhörnskåp. Ergonomisk, bekväm och funktionell. www.grass.at Quaturis S HÖRNSKÅPSYSTEM Quaturis S: Varje hörna blir en kurva. Att utnyttja

Läs mer

ALGOT Förvaring för hela hemmet

ALGOT Förvaring för hela hemmet Bygg hela vägen upp till taket för att utnyttja varenda kvadratcentimeter, utan att använda så mycket golvyta. Välj metallhyllplan vid förvaring av tunga saker. Metallhyllplan med måtten 80x38 tål belastning

Läs mer

TORKSKÅP STRYKSKÅP IRONMAID TVÄTTBÄNKAR TVÄTTLÅDOR PRODUKTINFORMATION. nimoverken.com

TORKSKÅP STRYKSKÅP IRONMAID TVÄTTBÄNKAR TVÄTTLÅDOR PRODUKTINFORMATION. nimoverken.com TORKSKÅP STRYKSKÅP IRONMAID TVÄTTBÄNKAR TVÄTTLÅDOR PRODUKTINFORMATION nimoverken.com Golvstående torkskåp 1 915 mm Torkskåp ETS 1900 Hög golvmodell med utdragbara och vikbara hängare. Tidsstyrd fläkt,

Läs mer

Förvaringssystem för långgods och platta material

Förvaringssystem för långgods och platta material Förvaringssystem för långgods och platta material Crane 1200 SS 3042 SS 1042 SS 3062 C SS 3062 SM 3000 Vertical 2000 LSS 5600 CSM 500 Förvaringssystem för, t ex plåtar, skivor, ringar, plattjärn, rör och

Läs mer

Endast det bästa är gott nog

Endast det bästa är gott nog Tillbehör STYLING STYLING Endast det bästa är gott nog Komplettera din Rio med originaltillbehör, utvecklade för att passa din Kia perfekt. Tillbehören har konstruerats, tillverkats och testats enligt

Läs mer

SEAT EKONOMIPAKET. BROMSBELÄGG FRAM 11 :- *

SEAT EKONOMIPAKET. BROMSBELÄGG FRAM 11 :- * SEAT EKONOMIPAKET. BROMSBELÄGG FRAM 11 :- * Produkter & tillbehör. Priserna är rekommenderade cirkapriser. Extrapriserna gäller t.o.m 31 juli 2016 såvida inget annat anges. Reservation för slutförsäljning,

Läs mer

Bärbara mediadisplayer från Expand.

Bärbara mediadisplayer från Expand. Bärbara mediadisplayer från Expand. Funktion, kvalitet och design i fokus Expand erbjuder högkvalitativa, användarvänliga displayer för marknadsföring, varumärkesbyggande, information och presentationer.

Läs mer

Kombinera ett funktionellt arbetsbord efter Ditt eget behov!

Kombinera ett funktionellt arbetsbord efter Ditt eget behov! Alla produkterna på dessa sidor finns även i ESD Förvaringskassetter Stabil stålram pulverlackerad i RAL 7045. Glasklara plastlådor med plastskyddade etiketter och lådstopp. Lådorna finns även i röd, blå

Läs mer

Har du ett litet utrymme? Tänk stort.

Har du ett litet utrymme? Tänk stort. Har du ett litet utrymme? Tänk stort. Stora drömmar behöver inte begränsas av små utrymmen! Med rätt förvaringslösningar skapar du en mysig och inspirerande miljö även när utrymmet är begränsat. Elfa

Läs mer

Birdie EVO. Optimerad design för säkra förflyttningar

Birdie EVO. Optimerad design för säkra förflyttningar EVO Optimerad design för säkra förflyttningar SLOW R SMARTLOCK EVO En evolution inom mobila golvlyftar EVO har designats för att erbjuda nya valmöjligheter baserat på ny teknologi. EVO ger användaren maximal

Läs mer

Paketpostlådor för dig som handlar på nätet. Vi tar hand om din post

Paketpostlådor för dig som handlar på nätet. Vi tar hand om din post Paketpostlådor för dig som handlar på nätet Vi tar hand om din post 1 En historia om dig En paketpostlåda är något av det första som dina gäster, grannar eller förbipasserande lägger märke till vid ditt

Läs mer

Måttanpassade pooltak

Måttanpassade pooltak Måttanpassade pooltak Med perfekt passning till alla pooler PRODUKTKATALOG specialisten - kvalitet i minsta detalj Kanalplast (PC 10 mm) UV behandlad på båda sidor. Z-Line Z-Line Handtag med spärr och

Läs mer

PM-fästen. Pedestal Mounts

PM-fästen. Pedestal Mounts PM-fästen Pedestal Mounts Set: Justerbara PM-Fästen Fyrkantig monteringsplatta Kombinera färdiga set med lösa delar och skapa din egen unika konstrutkion efter behov. Vinkeln mellan PM-fästets delar kan

Läs mer

Lycka till! Innehåll: Inredningsförslag s. 4-7. Vägghängd inredning s. 8-12. Fristående inredning s. 13. Garderobsinredning s.

Lycka till! Innehåll: Inredningsförslag s. 4-7. Vägghängd inredning s. 8-12. Fristående inredning s. 13. Garderobsinredning s. Garderobsinredning och skjutdörrar 2016 2 Pelly har tillverkat smart garderobsinredning i småländska Hillerstorp sedan 1947. Vi gör helt enkelt bra förvaring baserad på skandinavisk designtradition. Med

Läs mer

BLI MER EFFEKTIV I VÅR!

BLI MER EFFEKTIV I VÅR! BLI MER EFFEKTIV I VÅR! Trött på att köra runt och hämta varor? Du vet väl att Lunds Kakelvaruhus alltid kör ut ditt badrumsprojekt GRATIS inom 046-området och till kraftigt reducerat pris inom 040 och

Läs mer

PMS 322 C. Hygienstolar

PMS 322 C. Hygienstolar PMS 322 C Hygienstolar Amfibi Hygienstol Fördelen med GATEs hygienstolar är att de mycket snabbt kan anpassas efter varje individs behov och varje situations krav. Justera sitthöjden med manuell- eller

Läs mer

Ideen bewegen mehr. CargoMaster. The Stair Climber for Professionals. Made in Germany

Ideen bewegen mehr.   CargoMaster. The Stair Climber for Professionals. Made in Germany Ideen bewegen mehr www.cargomaster.org CargoMaster The Stair Climber for Professionals Made in Germany AAT Alber Antriebstechnik GmbH Ehestetter Weg 11 72458 Albstadt Tel.: +49.74 31.12 95-0 Fax: 12 95-35

Läs mer

KALEA TWO DIN DISKRETA STOLTRAPPHISS

KALEA TWO DIN DISKRETA STOLTRAPPHISS KALEA TWO DIN DISKRETA STOLTRAPPHISS INNEHÅLL 4 KALEA two Det första du märker med Kalea TWO är hur liten plats den tar. Trapphissen är kompakt men har en säker konstruktion. 6 du kan fortfarande använda

Läs mer

Skyddsutrustning. Skyddsutrustning för professionell användning

Skyddsutrustning. Skyddsutrustning för professionell användning Skyddsutrustning Skyddsutrustning för professionell användning Extra säkert. Extra elegant. Kärchers nya arbetsutrustning sätter nya riktlinjer för säkerhet och utseende. Våra produkter skyddar mot smuts,

Läs mer

QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM

QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM Den eleganta öppningslösningen för standardhörnskåp. Ergonomisk, bekväm och funktionell. www.grass.eu Quaturis S: Varje hörna blir en kurva. Att utnyttja utrymmet är en av de

Läs mer

RACKSKÅP FÖR INSTALLATION

RACKSKÅP FÖR INSTALLATION RACKSKÅP FÖR INSTALLATION Installationsrackskåp 445 djup Lättmonterade och stabila rackskåp i svart (grått fi nns som tillval) förberedda för de smarta avlastningsvinklarna. Racken levereras med justerbara

Läs mer

LYFTA MED FLEXICRANE. Klicka på Play för att se video på youtube.com/liftsall!

LYFTA MED FLEXICRANE. Klicka på Play för att se video på youtube.com/liftsall! Klicka på Play för att se video på youtube.com/liftsall! LYFTA MED FLEXICRANE Lifts All AB är en av de världsledande tillverkarna av lyftverktyg. Vårt omfattande produktsortiment förser industrier världen

Läs mer

Njut av vandringen med rätt ryggsäck

Njut av vandringen med rätt ryggsäck Att välja rätt ryggsäck Sida 1 av 5 Njut av vandringen med rätt ryggsäck För att göra din vandring njutbar behöver du en ryggsäck som sitter fint, inte skaver och som är praktisk. Idag finns det obegränsat

Läs mer

Tillbehör & Service bilvårdskit 395:- 1495:- KYlbOX cykelhållare 1150:-

Tillbehör & Service bilvårdskit 395:- 1495:- KYlbOX cykelhållare 1150:- Tillbehör & Service BILVÅRDSKIT 395:- 1495:- KYLBOX CYKELHÅLLARE 1150:- April juli 2014 NYHET! Volkswagen Motorsport Paraply med automatisk uppfällning. Diameter 105 cm, längd 100 cm. 290:- Art 000 087

Läs mer

Funderingar och förslag till dykstege på Zeppelin

Funderingar och förslag till dykstege på Zeppelin Jag har funderat lite på hur man skulle placera och utforma en dykstege till vår nya RIB. Fundering 1: Placering. Var vill vi ha dykarna, när vi tänker på säkerheten a) Inte i närheten av propellern. b)

Läs mer

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Potatissättare i GL B-serien Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Utformad för växande framgång: GL B-serien Perfekt för potatisodling med kvalitet: när den -radiga potatissättaren

Läs mer

Tillbehörsgaranti. Tillbehör

Tillbehörsgaranti. Tillbehör Tillbehörsgaranti Tillbehör Inget passar bättre än Hyundai Original Tillbehör! Designade för att förhöja utseendet och kapaciteten på din nya i30 är våra tillbehör precisionstillverkade för en perfekt

Läs mer

Förpackningar - för vardag och fest!

Förpackningar - för vardag och fest! ar - för vardag och fest! Bubbelpåsar Denna populära produkt är lätt som luft och skyddande som en kudde. De små bubblorna ger utmärkt skydd för känsligt innehåll och det inre lagret är vattentätt. Det

Läs mer

Stallinredning. Abiana mellanvägg, Douglas trä 2500 mm bred 2510 mm - 3000 mm bred 3010 mm - 3500 mm bred 3510 mm - 4000 mm bred

Stallinredning. Abiana mellanvägg, Douglas trä 2500 mm bred 2510 mm - 3000 mm bred 3010 mm - 3500 mm bred 3510 mm - 4000 mm bred Stallinredning Abiana mellanvägg, Douglas trä 2500 mm bred 2510 mm - 3000 mm bred 3010 mm - 3500 mm bred 3510 mm - 4000 mm bred Abiana mellanvägg, Bongossi trä 2500 mm bred 2510 mm - 3000 mm bred 3010

Läs mer

BRUKSANVISNING HS Fåtöljen

BRUKSANVISNING HS Fåtöljen BRUKSANVISNING HS Fåtöljen Version 1 2014 HS fåtöljen 2 Innehållsförteckning Sida Introduktion till HS Fåtöljen 3 Vad är HS Fåtöljen? 3 Varför behövs HS Fåtöljen? 3 Vem bör använda HS Fåtöljen? 4 Produktinformation

Läs mer

Roll-ups och banner displayer

Roll-ups och banner displayer medlem i Sveriges EXPOförbund, OSPI (Octanrom Service Partner International) och Stockholm Vistior Board Roll-ups och banner displayer NÄR DU BEHÖVER KVALITET Är du trött på att din bild släpper från kassetten,

Läs mer

XENON ARCTIC XENON DELUXE KARMA

XENON ARCTIC XENON DELUXE KARMA 2017 XENON ARCTIC 4-5 XENON DELUXE 6-7 X2 8-9 KARMA 10-11 A TITAN:s exklusivt TSA-lås. 100% polykarbonat från Bayer Reptålig Sharkskin yta Ergonomiskt bärhandtag LUMINOUS SAND XENON ARCTIC Helt ny X-fit

Läs mer

Du kan göra allt själv, men behöver inte.

Du kan göra allt själv, men behöver inte. Du kan göra allt själv, men behöver inte. KÖPHJÄLP PAX & KOMPLEMENT Skjutdörrar IKEA produkterna är formgivna och förpackade så att du kan ta hem och montera dem själv. Men om du vill så kan vi erbjuda

Läs mer

2009 / Svensk. Enjoy Outer Space

2009 / Svensk. Enjoy Outer Space 2009 / Svensk Enjoy Outer Space Funktion Design Säkerhet MontBlanc Kvalitetskoncept Vi gör vad vi kan för att värna om vår miljö både när det gäller tillverkning av produkter och vilket material vi använder.

Läs mer

KVALITET OCH INNOVATION SEDAN 1947

KVALITET OCH INNOVATION SEDAN 1947 KVALITET OCH INNOVATION SEDAN 1947 Vi vet att professionella användare ställer höga krav på sin utrustning och våra verktyg är konstruerade för att tillmötesgå våra kunders behov, både med avseende på

Läs mer

SLIMLIFT 6250. Väggmonterad Bänklyftare GRANBERG

SLIMLIFT 6250. Väggmonterad Bänklyftare GRANBERG SLIMLIFT 6250 Väggmonterad Bänklyftare GRANBERG Slimlift 6250 Väggmonterad Bänklyftare SLIMLIFT 6250 är en väggmonterad bänklyftare med stor flexibilitet för anpassning till olika behov. Utrustningen i

Läs mer