Kåpan Nytt. Parkering i och kring Kåpan JUNI 2008

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Kåpan Nytt. Parkering i och kring Kåpan JUNI 2008"

Transkript

1 JUNI 2008 Kåpan Nytt Parkering i och kring Kåpan Innehåll: Parkering i och kring Kåpan (sid 1-2) Grovsoprummet (sid 2) Värmepumpen en följetong (sid 3) Garaget en följetong (sid 3) Nytt i föreningen (sid 4) HomeSolutions - Elförbrukningen (sid 4) Nu är det sommar! (sid 4) Efterlysning Fotografier från föreingen (sid 5) Gott och blandat (sid 5) Glad Sommar (sid 5) Kalendarium (sid 6) Kontaktuppgifter till Styrelsen (sid 6) I anslutning till Kåpan finns det ett garage som alla säkert vet. I detta garage kan man hyra platser, men det finns idag fler bilar i föreningen än vad det finns parkeringsplatser. Dessutom händer det att man får besök och då kan det vara trevligt om de kan parkera sin bil någonstans. Det har vid flera tillfällen dykt upp frågor kring gästparkeringar och hur hantering kring dessa. Därför tänkte vi i redaktionen att vi skulle göra ett försök att reda ut hur parkeringssituationen kring Kåpan ser ut och hur det fungerar. Här bredvid är en liten karta över Älvsjö. Byggnaderna i brf Kåpan är markerade med blått i bilden. Utanför VI finns det parkering som kan användas kvällstid mot en viss avgift. Även garaget har vissa platser som kan användas mot samma typ av avgift (tänk dock på öppettiderna som står på skyltar utanför). Utefter Götalandsvägen finns det flera stora grusplaner där det finns parkeringar mot en viss avgift. Vi har även sex stycken helt gratis parkeringar på Solberga Ängsväg. Dock är det parkeringsförbud måndagar kl under perioden 1/11-15/5. Tänk även på att det är max 4timmars parkering där. Sist men inte minst är det gratis att stå utefter Folkparksvägen. Det skall även betonas att parkering inte är tillåten på innergårdarna, markerat med rött i bilden nedan.

2 Kåpan Nytt Sida 2 "Det finns parkeringsplatser i och kring föreningen, dock inga oändliga mängder" Så vad är det vi försöker säga med detta då? Jo, det finns parkeringsplatser i och kring föreningen, dock inga oändliga mängder. Tyvärr har vi idag ingen möjlighet att ha speciellt utsedda gästparkeringar eller liknande. Istället får vi hänvisa till de parkeringar som finns i närområdet. Det skall även sägas att det finns parkeringsplatser på Prästgårdsgränd och Solberga Hagväg som man kan använda. Undertecknad har själv parkerat på Folkparksvägen under ca ett år och det finns i princip alltid plats där. Även om man kanske får en liten promenad på köpet. Som allmän information kan även nämnas att det pågår ett arbete att bygga om i Älvsjö centrum. Idagsläget ligger man i planskedet villket innebär att man tar fram information kring bygget (det är alltså inte beslutat ännu, för mer information se: Detta bygge skulle innebära att ca 160st bostäder byggs mellan järnvägen och Götalandsvägen. Med andra ord på de grusplaner som idag finns där. Viss oro kan uppstå kring nybyggnationer och om inte de kommer att göra så att parkeringssituationen blir än värre, men dessa nya hus kommer att bygga egna parkeringar för att fylla sitt behov. Det har även byggts en del nya parkeringsplatser på Sandalmakarbacken och kring Mokasinvägen och Toffelbacken. Dessa parkeringsplatser kommer förutom att avlasta parkeringarna på Folkparksvägen även att ta en del av parkeringsbehovet för de nya bostadshus som planeras i området kring appelsinlunden. (för mer information se: Dessutom så pågår vårt arbete med Temaplan för att få rätsida med garaget, men det är en helt annan punkt här i Kåpan Nytt.. "Kostnaderna för grovsoprummet har senaste tiden skenat iväg." Grovsoprummet Kostnaderna för grovsoprummet har senaste tiden skenat iväg. Om ökningen fortsätter i samma takt som senaste året så kommer inom en snar framtid att ha en dubbelt så hög kostnad för grovsoprummet mot tidigare år. Vi har i styrelsen diskuterat vad det är som har hänt och kommit fram till att en del i det hela troligen är att styrelsen inte varit tillräckligt tydlig i sin information om vad grovsoprummet är tänkt att användas till. Som det är idag slängs det saker i grovsoprummet som borde köras direkt till Östberga tippen. Exempel på denna typ av sopor är byggavfall från renoveringar eller ombyggnader av lägenheten eller större möbler. Styrelsen tittar på en lösning för att få kostnaderna för grovsoporna under kontroll. Det sista vi vill göra är att stänga grovsoprummet.

3 Sida 3 Kåpan Nytt Värmepumpen en följetong Vi fortsätter vår rapportering från arbetet med den beryktade pumpen. Sedan sist har Klimatrör accepterat HSBs reklamation på installationen av värmepumpen. De har nu tillsammas med HSB tagit fram ett antal åtgärder. Vi kommer byta/komplettera rörupphängningar på befintliga gamla rörstråk samt att växla av en del upphängningar som idag är fastsatta i byggnadsstommen så att vi i stället nyttjar stålfundamentet. skriver HSB Bostad i ett mail till Kåpans styrelse. Värmepumpen kommer att vara en återkommande punkt i Kåpan Nytt tills dess att frågan är löst. Sedan sist har Klimatrör accepterat HSBs reklamation på installationen av värmepumpen Garaget en följetong Temaplan har fortfarande inte återkommit med svar på Kupan och Kåpans skrivelse. Det finns inga lediga platser i garaget. Vill du ställa dig i kö för en plats, kontakta då Marcus Wensby på: Garaget kommer att vara en återkommande punkt i Kåpan Nytt så alla boende i föreningen kan hålla sig uppdaterade om vad som händer. Det finns inga lediga platser i garaget

4 Kåpan Nytt Sida 4 Nytt i föreningen Under denna rubrik kommer du hitta trevlig information om nyinflyttade i föreningen, när det föds nya barn och annat som kan vara kul att veta. Detta kommer att vara en återkommande rubrik i Kåpan Nytt. Nyinflyttade Följande vill styrelsen önska välkomna till Bostadsrättföreningen Kåpan: Nyinflyttade i port nr 8 kommer Lars och Gunvor Stjernkvist att bli i augusti. Samma månad kommer även port 9 att få Frédéric Joualult som nyinflyttad. "Denna webbsida är till för att var och en skall kunna gå in och se sin elförbrukning HomeSolutions-elförbrukningen Alla har nu fått en instruktion i sin brevlåda tillsammans med inloggningsuppgifter till HomeSolutions webbsida. Denna webbsida är till för att var och en skall kunna gå in och se sin elförbrukning både dag för dag, men även för att kunna jämföra längre tidsperioder med varandra. På webbsidan kan man förutom förbrukning även se kostnader och liknande. Tänk på att om du säljer din lägenhet så är det en eftersläpning på fyra månader för debiteringen av elförbrukningen. Webbadressen till HomeSolutions är: Om du har några frågor eller problem vänd dig till vår förvaltare på HSB: Joe Martarian Finns det något bättre på sommaren än jordgubbar? Nu är det sommar! Sommaren innebär inte bara mygg, regn och brunbrända ben. Det är även den tiden då många av oss tillbringar allt mer tid utomhus, bland annat på våra balkonger och uteplatser. Att det kan vara lyhört i lägenheterna är vi ju vana vid. Men vad många kanske inte tänker på är att balkongerna och uteplatserna är ännu mera lyhörda. Det är viktigt att visa hänsyn till sina grannar. Även om du har enormt bra musiksmak och har gjort den ultimata musikmixen så kanske din granne skall gå upp tidigt och därför inte riktigt är mottaglig just vid detta tillfälle. På samma sätt om man tycker att grannen har lite hög musik eller ett aningen väl engagerat samtal så knacka på och be grannen sänka volymen. Det är alltid bäst att kommunicera direkt med varandra. Är det dock så att man upplever att någon är enormt störande vid flera tillfällen så är det självklart alltid OK att kontakta styrelsen.

5 Sida 5 Kåpan Nytt Efterlysning Fotografier från föreningen Några foton har kommit in. Ett STORT tack för dem!! Dock vill vi fortfarande ha fler foton och bilder. Vi har idag 111 lägenheter i föreningen och rent statistiskt så bör det finnas någon som har tagit fotografier av föreningen med omgivningar under de snart 25 åren som föreningen har funnits. Allt är av intresse! Fotografier från byggtiden, innan bygget, efter bygget, från fester, tillställningar eller bara en trevlig bild från Älvsjö. Alla bidrag scannas in och originalen återlämnas till ägaren. Självklart kommer även fotografen att namnges om så önskas när bilder används. Tänk på att du inte måste vara proffsfotograf, vi tar tar emot allt. Kontakta Björn Andersson ( ) eller redaktionen@brfkapan.se Gott och blandat Förstärkt stöd till anhöriga som vårdar och stödjer närstående inom äldreomsorgen Stadsdelsförvaltningen har startat ett projekt för stöd till anhöriga och närstående inom äldreomsorgen. De vill ha kontakt med de som vårdar eller stödjer anhöriga i hemmet eller på sjukhem. Är du anhörig eller anhörigvårdare kan du kontakta Anna Ingberg på tfn När man lånar lokalen Vi har en lokal för utlåning i föreningen. Denna ligger som de flesta säkert vet bredvid tvättstugan. Styrelsen kommer att beställa bredband till lokalen som sedan kan användas av de som lånar lokalen Viktigt att tänka på är att när man lånar lokalen så återställer man lokalen i samma skick som man fann den Glad Sommar Önskar vi i styrelsen. Vi ses till hösten igen! Nästa nummer av Kåpan Nytt kommer i början av september.

6 BRF KÅPAN Solberga Ängsväg Älvsjö E-POST: Kalendarium 1 September Styrelsemöte Öppet hus kl 18:30-19:00 6 oktober Styrelsemöte Öppet hus kl 18:30-19:00 Ansvarig för Kåpan Nytt: Maria Andersson Vill du komma i kontakt med redaktionen för Kåpan Nytt: redaktionen@brfkapan.se 3 noveber Styrelsemöte Öppet hus kl 18:30-19:00 Under hösten har vi som vanligt även en städdag. Exakt datum återkommer vi med när det börjar närma sig. Vi finns på webben! Kontaktuppgifter till Styrelsen Ordförande Thomas Feierbach Vice Ordförande Margareta Tjäder Ekonomi Maud Löwenberg Sekreterare Maria Andersson Ledamot Marcus Wensby Ledamot Björn Andersson Suppleant Monika Yckert Suppleant Emanuel Elofsson

Kåpan Nytt. Ny webbsida www.brfkapan.se. September 2008

Kåpan Nytt. Ny webbsida www.brfkapan.se. September 2008 September 2008 Kåpan Nytt Ny webbsida www.brfkapan.se Nu har äntligen nya webbsidan dykt upp. Tanken med denna sida är flerdelad. Skulle man försöka skriva ned de tankar som styrelsen och redaktionen har

Läs mer

Kåpan Nytt. Den nya styrelsen APRIL 2008

Kåpan Nytt. Den nya styrelsen APRIL 2008 APRIL 2008 Kåpan Nytt Den nya styrelsen Innehåll: Den nya styrelsen (sid 1) Vårstädning 10 maj klockan 10:00 (sid 2) Efterlysning! Revisor sökes! (sid 2) Värmepumpen en följetong (sid 3) Garaget en följetong

Läs mer

Kåpan Nytt. Städdagen den 10 maj MAJ 2008

Kåpan Nytt. Städdagen den 10 maj MAJ 2008 MAJ 2008 Kåpan Nytt Städdagen den 10 maj Lördagen den 10 maj började med strålande solsken och skön sommarvärme. Många i föreningen kom till städdagen och arbetet gick med flygande fart. Innehåll: Städdagen

Läs mer

Kåpan Nytt. Den ny-gamla styrelsen och revisorer. April 2009

Kåpan Nytt. Den ny-gamla styrelsen och revisorer. April 2009 April 2009 Kåpan Nytt Innehåll: Den ny-gamla styrelsen och revisorer (sid 1-2) Årsstämman 2009 den 2 april (sid 2-3) Felanmälningar (sid 3) Vårstädning den 9 maj kl 10:00 (sid 3-4) Reparation av hissarna

Läs mer

Stölder. Håll gärna ögonen öppna och meddela styrelsen om ni ser eller hör något. Städ- och fixardagen. Tvättstugorna. Soprummen

Stölder. Håll gärna ögonen öppna och meddela styrelsen om ni ser eller hör något. Städ- och fixardagen. Tvättstugorna. Soprummen Ekegårdsbladet September 2015 www.ekegarden.nu, styrelsen@ekegarden.se Detta blad kan även fås via e-post Gå in på vår hemsida www.ekegarden.se och följ instruktionerna. Nu nalkas höstens friska luft och

Läs mer

Så här har vi det i vår förening

Så här har vi det i vår förening 1 Så här har vi det i vår förening Bostadsrättsföreningen Stenhällen började byggas 1988 och i oktober samma år flyttade de första medlemmarna in. I dag består föreningen av 146 bostadsrättslägenheter

Läs mer

Bybladet. Juni 2015. Bybladet innehåller:

Bybladet. Juni 2015. Bybladet innehåller: Bybladet Juni 2015 Bybladet innehåller: Ordförande har ordet Nya styrelsen och ansvarsområden Städdagen den 9/5 Fasadprojektet Takprojektet Bollspel förbjudet på innergårdarna Nya trafikskyltar i området

Läs mer

Spikverksbladet. Nr 208 2015-06-18. Trevlig midsommar! www.spikverket.se. Styrelsen önskar alla boende i området en riktigt härlig sommar och

Spikverksbladet. Nr 208 2015-06-18. Trevlig midsommar! www.spikverket.se. Styrelsen önskar alla boende i området en riktigt härlig sommar och Spikverksbladet www.spikverket.se Nr 208 2015-06-18 Styrelsen önskar alla boende i området en riktigt härlig sommar och Trevlig midsommar! SPIKVERKET STYRELSE, REVISORER & VALBEREDNING 2014-2015 STYRELSE

Läs mer

SÖDRA LIVEREDS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING. Välkomstbrev. Information till nyinflyttade i Södra Livereds samfällighetsförening

SÖDRA LIVEREDS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING. Välkomstbrev. Information till nyinflyttade i Södra Livereds samfällighetsförening SÖDRA LIVEREDS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Välkomstbrev Information till nyinflyttade i Södra Livereds samfällighetsförening Innehållsförteckning SÖDRA LIVEREDS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Styrelsen... 2 Välkomna...

Läs mer

Boendeguide till Brf Björkslingan

Boendeguide till Brf Björkslingan Boendeguide till Brf Björkslingan Denna boendeguide innehåller information om vad Du som bostadsrättsinnehavare och boende i Brf Björkslingan bör känna till. Utöver denna skrift bör Du även ta del av de

Läs mer

Trivselregler Brf. Villa Lustigkulla den 2 augusti 2013

Trivselregler Brf. Villa Lustigkulla den 2 augusti 2013 Trivselregler Brf. Villa Lustigkulla den 2 augusti 2013 Att bo i bostadsrätt innebär att du ingår i en gemenskap av människor med samma intresse för sitt boende. Tillsammans äger och förvaltar vi huset

Läs mer

Bostadsrättsföreningen Klarälvsparken i Karlstad

Bostadsrättsföreningen Klarälvsparken i Karlstad Bostadsrättsföreningen Klarälvsparken i Karlstad 1 juli 2012 Till Medlemmar i föreningen Informationsbrev #3 2012 Har du kontinuerligt tagit del av den information som :inns på föreningens hemsida är det

Läs mer

Välkommen till. Brf Gubben Noak nr 6

Välkommen till. Brf Gubben Noak nr 6 Välkommen till Brf Gubben Noak nr 6 Vi vill hälsa dig hjärtligt välkommen till brf Gubben Noak nr 6! I detta häfte hittar du lite information om föreningen samt annan information som kan vara till nytta

Läs mer

När-TV. 2012-03-20 Brf Marielund 1

När-TV. 2012-03-20 Brf Marielund 1 När-TV 2012-03-20 Brf Marielund 1 ÖPPET TIDER Mån Tors 07.00 16.00 Fredagar 07.00 14.00 Måndagar och fredagar är kontoret bemannat mellan 12.00 13.00 Självklart är ni välkomna till kontoret på andra tider.

Läs mer

ROSPIGGENBLADET. Ett medlemsblad för boende i HSB Brf Rospiggen

ROSPIGGENBLADET. Ett medlemsblad för boende i HSB Brf Rospiggen ROSPIGGENBLADET Ett medlemsblad för boende i HSB Brf Rospiggen 3-2016 Från styrelsen. Nya Rospiggar Vi önskar Volodymyr och Tetiana Magazii i 335:an samt Filippa Danared och Frechilla De Andres i 329:an

Läs mer

Välkommen till Bostadsrättsföreningen Artemis i Hjorthagen

Välkommen till Bostadsrättsföreningen Artemis i Hjorthagen 1 Välkommen till Bostadsrättsföreningen Artemis i Hjorthagen Vår förening består av två fastigheter, Dianavägen 5-9 samt Artemisgatan 4-8. Dessa byggdes 1964 och 1965 och förvaltades av Stockholmshem fram

Läs mer

Styrelsens konstituering

Styrelsens konstituering Styrelsens konstituering Efter val på föreningsstämman och konstituering har styrelsen följande utseende och ledamöterna följande ansvarsområden: Ordförande Vice ordförande Sekreterare Styrelseledamot

Läs mer

Vi försöker hålla vår hemsida ständigt uppdaterad. Det är viktigt att även du håller dig uppdaterad genom att ibland gå in på hemsidan.

Vi försöker hålla vår hemsida ständigt uppdaterad. Det är viktigt att även du håller dig uppdaterad genom att ibland gå in på hemsidan. Brf Alströmer Alingsås Välkommen till Bostadsrättsföreningen Alströmer Alingsås Välkommen! Styrelsen önskar er välkomna till vår bostadsrättsförening - brf Alströmer - i centrala Alingsås. Området färdigställdes

Läs mer

Anderstorpar n. Informationsblad för HSB:s bostadsrättsförening Anderstorp i Solna Besök gärna vår hemsida:

Anderstorpar n. Informationsblad för HSB:s bostadsrättsförening Anderstorp i Solna Besök gärna vår hemsida: Anderstorpar n Informationsblad för HSB:s bostadsrättsförening Anderstorp i Solna Besök gärna vår hemsida: http://www.hsb.se/stockholm/anderstorp Maj 2015 Sid 1 Information om stambytet Byggstarten är

Läs mer

Installationer i lägenheten av tex tvättmaskin, diskmaskin etc måste utföras av en fackman.

Installationer i lägenheten av tex tvättmaskin, diskmaskin etc måste utföras av en fackman. VÅRA LÄGENHETER FÖRÄNDRINGAR Ibland vill man förändra och komplettera sin lägenhet. När det gäller väsentliga förändringar tex badrum, kök och väggar måste styrelsen godkänna detta skriftligen. Installationer

Läs mer

Vi på Berget. Under våren har styrelsen fortsatt arbetet med att förbättra i föreningen. SRV levererar nya sopbehållare: 27 aug

Vi på Berget. Under våren har styrelsen fortsatt arbetet med att förbättra i föreningen. SRV levererar nya sopbehållare: 27 aug Informationsblad nr.2 & 3 Aug 2015 Vi på Berget I detta nummer Första sidan Styrelsen informerar Viktiga datum 2015 Sortering av matavfall Sid 2 Bergets dag Ansvarsområden Sid 3-4 Stämmoprotokoll 2015

Läs mer

Ordförande har ordet

Ordförande har ordet Ordförande har ordet Arbetet med att installera föreningens fiberoptiska bredbandsnät är nu avslutat. Endast finjusteringar återstår. Ni kan läsa mer om detta i bilaga till detta blad men jag vill här

Läs mer

Välkommen till BRF Ekensbergs udde

Välkommen till BRF Ekensbergs udde Välkommen till BRF Ekensbergs udde (Flygfoto Stockholm/Nils-Åke Siversson, Stockholmskällan) Bostadsrättsföreningen Ekensbergs Udde Varmt välkommen till bostadsrättsföreningen Ekensbergs Udde. När man

Läs mer

Välkommen till. HSB Brf Rönnen. Information och praktiska råd för dig som bor i Brf Rönnen. Vänortsringen 2-48, 7-17 i Märsta

Välkommen till. HSB Brf Rönnen. Information och praktiska råd för dig som bor i Brf Rönnen. Vänortsringen 2-48, 7-17 i Märsta Välkommen till HSB Brf Rönnen Information och praktiska råd för dig som bor i Brf Rönnen Vänortsringen 2-48, 7-17 i Märsta 2 Innehåll sidan Välkommen till... 3 Rönnens styrelse... 4 Information om försäkring...

Läs mer

Bybladet. Maj 2014. Bybladet innehåller:

Bybladet. Maj 2014. Bybladet innehåller: Bybladet Maj 2014 Bybladet innehåller: Ordförande har ordet Nya styrelsen och ansvarsområden Städdagen den 10/5 Fasadprojektet Takprojektet Ventilationsprojektet Nya skyltar till p-platserna Information

Läs mer

BRF Skiftesgatan 4 Trivselregler & Allmän Information

BRF Skiftesgatan 4 Trivselregler & Allmän Information Hej och Välkommen till Brf Skiftesgatan! I det här dokumentet finner du föreningens trivselregler samt allmän information som är bra att känna till. Vi som sitter i Styrelsen har alltid en ambitionen om

Läs mer

HSB Bostadsrättsförening Blåkråkan i Stockholm

HSB Bostadsrättsförening Blåkråkan i Stockholm Information till nyinflyttade Augusti 2016 HSB Bostadsrättsförening Blåkråkan i Stockholm Till föreningens medlemmar I den här skriften har vi samlat information och regler för att du som bor i föreningen

Läs mer

Vice sekreteraren har ordet.

Vice sekreteraren har ordet. Mars 2010 Vice sekreteraren har ordet. Nu blir dagarna längre och ljusare och snart är våren här igen. Vintern har verkligen varit riktigt snörik och vit. Våra fastighetsskötare som sköter snöröjningen

Läs mer

Välkomna till Brf. Furumossen

Välkomna till Brf. Furumossen Välkomna till Brf. Furumossen En liten lathund för dig som flyttar in i Furumossen. Lägenhetsnycklar och Tv-nyckel har ni övertagit av den eller de ni köpt er bostadsrätt från. Lägenhetsnyckeln går även

Läs mer

Trivselregler i brf Måsängen

Trivselregler i brf Måsängen Trivselregler i brf Måsängen Att bo i bostadsrätt innebär att vi ingår i en gemenskap av människor i samma situation. Tillsammans äger och förvaltar vi husen där vi bor och tillsammans kan vi skapa ett

Läs mer

Några enkla regler för oss som bor i Brf Nötskrikan 16

Några enkla regler för oss som bor i Brf Nötskrikan 16 Några enkla regler för oss som bor i Brf Nötskrikan 16 Att bo i bostadsrätt innebär att vi ingår i en gemenskap. Vår målsättning är att alla skall ha det så trivsamt som möjligt och att boendet ska kosta

Läs mer

Välkommen till Gurkbladet nr 5 vecka 25 2009

Välkommen till Gurkbladet nr 5 vecka 25 2009 Gurkbladet Välkommen till Gurkbladet nr 5 vecka 25 2009 Nu när vi har valt en ny styrelse och en ny ordförande är det dags för ett nytt Gurkblad. Namnen på styrelsen och dess suppleanter finns anslaget

Läs mer

Välkommen till Brf Vindrosen Ön Limhamn Allmän information

Välkommen till Brf Vindrosen Ön Limhamn Allmän information Välkommen till Brf Allmän information 2018:1 Funderar du på att köpa (eller har) en bostadsrättslägenhet i brf? Det glädjer oss att du/ni har köpt en lägenhet eller funderar på att bosätta er på Ön och

Läs mer

Välkommen till Månstenen

Välkommen till Månstenen Samfällighetsföreningen Månstenen 2011-09-20 Välkommen till Månstenen Samfällighetsföreningen Månstenen hälsar välkommen till vårt område och hoppas att du kommer att trivas i vår förening. Den här informationen

Läs mer

VÄLKOMMEN till Brf SOLTORPET II

VÄLKOMMEN till Brf SOLTORPET II VÄLKOMMEN till Brf SOLTORPET II Telefon: 0725-425 339 Post till styrelsen i brevlåda 16D Hemsida: www.soltorpet2.se Detta informationsblad är avsett att tillhöra Din lägenhet. Det finns att ladda ner från

Läs mer

DU REPRESENTERAR MKB FASTIGHETS AB

DU REPRESENTERAR MKB FASTIGHETS AB Vi på MKB lovar våra kunder ett bra och trivsamt boende och det är en uppgift som vi bara kan lösa tillsammans med dig som entreprenör. Tillsammans med er ska vi se till att kunderna trivs, har det bra

Läs mer

Senast reviderad: 2013-03

Senast reviderad: 2013-03 Välkomna till Vi vill hälsa dig välkommen som medlem till Brf Trädgården i Karlstad och hoppas att du kommer trivas här. Här kommer information som varje medlem bör känna till. Är det något du funderar

Läs mer

Här har vi en fantastisk boendemiljö! Området är bilfritt och barnvänligt. Du kommer att bo lugnt

Här har vi en fantastisk boendemiljö! Området är bilfritt och barnvänligt. Du kommer att bo lugnt Välkommen till Mästersångaren samfällighetsförening. Här har vi en fantastisk boendemiljö! Området är bilfritt och barnvänligt. Du kommer att bo lugnt och naturnära, med Skogås centrum en kort promenad

Läs mer

Boskola 2 (3) Bo hos Vimarhem

Boskola 2 (3) Bo hos Vimarhem VIMARHEM AB Boskola 2 (3) Bo hos Vimarhem Besittningsskydd Du har rätt att bo kvar i Din lägenhet så länge Du följer de regler och föreskrifter som finns och betalar Din hyra i tid. Du kommer att bli uppsagd

Läs mer

Styrelsemöte BRF Primusbacken

Styrelsemöte BRF Primusbacken Sekreterare: Carl Bladh-Johansson Ordförande: Anders Långberg PROTOKOLL Datum: 14-06-16 Styrelsemöte BRF Primusbacken Tid: 19:00 till 20:20 Plats: Rosa Drömmar Närvarande: Anders Ekström, Anders Långberg,

Läs mer

Denna information kan med fördel förvaras i lägenheten så att även nya boende kan ta del av hur

Denna information kan med fördel förvaras i lägenheten så att även nya boende kan ta del av hur Denna information kan med fördel förvaras i lägenheten så att även nya boende kan ta del av hur det fungerar inom bostadsrättsföreningen. Bostadsrättsföreningen Som bostadsrättsinnehavare har du nyttjanderätten

Läs mer

MÅNADSINFORMATION MAJ 2014

MÅNADSINFORMATION MAJ 2014 www.skogalundsklippan.com Information från Nya grannar MÅNADSINFORMATION MAJ 2014 Sommarvärme,, piingst Vi kan hälsa följande nya grannar välkomna och hoppas ni ska trivas: (om vi missat någon sedan förra

Läs mer

Den nya styrelsen som valdes vid föreningsstämman i april presenteras nedan

Den nya styrelsen som valdes vid föreningsstämman i april presenteras nedan Styrelsen Den nya styrelsen som valdes vid föreningsstämman i april presenteras nedan Björn Bylund Bengt Fagerström Daniel Jansson Ordförande Vice ordförande Ledamot Lars Lindfeldt Sekreterare Maria Åkerblom

Läs mer

Välkommen till BRF Bonifacius

Välkommen till BRF Bonifacius Bostadsrättsföreningen Bonifacius Iliongränden 151, 224 72 Lund, Mail: styrelse@bonifacius.se http://www.bonifacius.se/ Välkommen till BRF Bonifacius Innehåll Hej och välkommen till Brf Bonifacius!...

Läs mer

Flera nyinflyttade har kommit till vårt hus under våren. Vi hälsar alla nya medlemmar välkomna och hoppas ni ska trivas.

Flera nyinflyttade har kommit till vårt hus under våren. Vi hälsar alla nya medlemmar välkomna och hoppas ni ska trivas. 1 Föreningens webbplats http://www.gbghus45.se Hej! Hoppas ni alla har njutit av den fina sommaren. Nu ser vi fram emot en fin höst. Tillsammans med Riksbyggen är ambitionen alltid att göra vårt bästa

Läs mer

Välkommen till Liegatan

Välkommen till Liegatan Välkommen till Liegatan - - - - - Hej och välkommen till ditt nya boende på Liegatan! Vi vill i denna mapp ge dig en kort presentation av samfälligheten samt lite information som kan vara bra att känna

Läs mer

Välkomstpärm. Välkommen till Bostadsrättsföreningen Syskrinet 14 i Bromma.

Välkomstpärm. Välkommen till Bostadsrättsföreningen Syskrinet 14 i Bromma. Välkomstpärm Välkommen till Bostadsrättsföreningen Syskrinet 14 i Bromma. Under åren 1940-41 byggdes våra hus och förvaltades av Familjebostäder AB fram till 2009 då Bostadsrättsföreningen Syskrinet 14

Läs mer

Årsredovisning Brf Imatra

Årsredovisning Brf Imatra Årsredovisning 2015 Brf Imatra Att bo i en bostadsrättsförening - Vad innebär det? I Brf Imatra bor du till självkostnadspris. Det är ingen annan som tjänar pengar på ditt boende. Årsavgiften (= månadsagviften

Läs mer

Information för medlemmar i Brf Haga 4:39, Olof af Acrelsväg 5

Information för medlemmar i Brf Haga 4:39, Olof af Acrelsväg 5 Kära medlem, Att bo i bostadsrätt innebär många fördelar. Du har stor frihet att själv utforma ditt boende och många ser det som ett bra sätt att investera i sitt boende. Boendeformen innebär också att

Läs mer

Brf Millestolpe i Kungälv

Brf Millestolpe i Kungälv Boende i Millestolpe Att bo i en bostadsrätt I detta kompendium ges en kort information om vad som gäller för vår förening, om dess regler och rutiner av rent allmänt slag och om synpunkter på hur vi tillsammans

Läs mer

Att bo i Brf Ställets Bygata

Att bo i Brf Ställets Bygata Hej och varmt välkommen till! Med denna broschyr vill styrelsen hälsa dig välkommen till vår förening och samtidigt passa på att lämna lite information om ditt nya boende. Informationen är svar på frågor

Läs mer

OM SOPOR. Dessutom betalar vi för varje kilo sopor vi slänger i soptunnorna och om vi blir bättre på att sortera kan också de kostnaderna minskas.

OM SOPOR. Dessutom betalar vi för varje kilo sopor vi slänger i soptunnorna och om vi blir bättre på att sortera kan också de kostnaderna minskas. OM SOPOR Den här gången handlar hela informationsbladet om sopor och sophantering. Den här informationen gäller alla boende, både hyresgäster och bostadsrättsinnehavare. Vi har alla precis lika stor skyldighet

Läs mer

Vill du veta mer om vad som gäller ditt boende i en bostadsrätt, exempelvis underhåll, ombyggnationer etc., kontaktar du styrelsen med dina frågor.

Vill du veta mer om vad som gäller ditt boende i en bostadsrätt, exempelvis underhåll, ombyggnationer etc., kontaktar du styrelsen med dina frågor. Antaget vid möte 2012-05-15 Välkommen till Brf Grisselmaren 1! Som medlem i Brf Grisselmaren 1 är du tillsammans med andra medlemmar delägare i fastigheten. I vår förening utgår vi ifrån en enkel punkt

Läs mer

Brf Råsunda Borgen. Tottvägen 3 samt 5 A. Information till medlemmar

Brf Råsunda Borgen. Tottvägen 3 samt 5 A. Information till medlemmar Information till medlemmar Innehållsförteckning Sida Kontaktuppgifter till styrelsen... 3 Teknisk förvaltning... 4 Ekonomisk förvaltning... 4 Andrahandsuthyrning... 4 Renoveringar och ombyggnationer...

Läs mer

Anmäl till felanmälan om du får stopp i avloppet. Rensa golvbrunn i badrummet ofta så slipper du stopp och dålig lukt.

Anmäl till felanmälan om du får stopp i avloppet. Rensa golvbrunn i badrummet ofta så slipper du stopp och dålig lukt. Andra handsuthyrning Bostadsrättinnehavaren får hyra ut lägenheten i andra hand till annan om styrelsen ger sitt samtycke.samtycket begränsas i tid. Se mer informaton i stadgar 42 Avgifter Instats och

Läs mer

Medlemsinformation. HSB Brf Linghem. Trastsångsvägen Byggnadsår: 1983 Antal lägenheter: 65. Bo i bostadsrätt vad innebär det? Om HSB Brf Linghem

Medlemsinformation. HSB Brf Linghem. Trastsångsvägen Byggnadsår: 1983 Antal lägenheter: 65. Bo i bostadsrätt vad innebär det? Om HSB Brf Linghem Medlemsinformation Innehåll Bo i bostadsrätt vad innebär det? Om HSB Brf Linghem Föreningsstämma Styrelse Praktisk information Vicevärd Fastighetsskötare Med mera HSB Brf Linghem Trastsångsvägen 2-132

Läs mer

Informationsblad 1-2015 till medlemmar och hyresgäster

Informationsblad 1-2015 till medlemmar och hyresgäster 2015-07-03 Informationsblad 1-2015 till medlemmar och hyresgäster Foto: Håkan Hedqvist Hej! Lite sent på året kommer det första Informationsbladet för 2015. Sommaren i år är även den sen men nu äntligen

Läs mer

Välkommen till Brf Olver.

Välkommen till Brf Olver. Välkommen till Brf Olver. Att tänka på när man flyttar in. Inför inflyttningen är det en hel del tips vi tror du kan ha nytta av. Vi vill också gärna tala om vilken service vi kan erbjuda och vilka rättigheter

Läs mer

Brf Oxiegårdens infoblad september 2016

Brf Oxiegårdens infoblad september 2016 Brf Oxiegårdens infoblad september 2016 Tänk på! Om ni avser att göra någon förändring i bostaden eller installera någon utrustning utomhus som är av mer omfattande slag, kolla alltid med styrelsen så

Läs mer

Spikverksbladet. Nr 204. Trevlig Sommar 2014-06-19. www.spikverket.se

Spikverksbladet. Nr 204. Trevlig Sommar 2014-06-19. www.spikverket.se Spikverksbladet www.spikverket.se Nr 204 2014-06-19 Trevlig Sommar SPIKVERKET STYRELSE, REVISORER & VALBEREDNING 2013-2014 STYRELSE Ordförande Joakim Widell Spikverksgatan 266 021-18 90 82 joakim.widell@spikverket.se

Läs mer

Burströmsvägen 84. Snabbfakta BURSTRÖMSKA GÄRDAN. Totalrenoverad bostad med klass. Ansvarig Bertil Drugge 0706-22 20 20 bertil@maklartjanst.

Burströmsvägen 84. Snabbfakta BURSTRÖMSKA GÄRDAN. Totalrenoverad bostad med klass. Ansvarig Bertil Drugge 0706-22 20 20 bertil@maklartjanst. Burströmsvägen 84 BURSTRÖMSKA GÄRDAN Totalrenoverad bostad med klass Topprustad lägenhet, på populära Burströmska 1tr upp. Totalrenoverad 2011 med bland annat ekparkettgolv i samtliga rum och påkostat

Läs mer

Nr 40 (1/11) Innehåll i detta nummer:

Nr 40 (1/11) Innehåll i detta nummer: Nr 40 (1/11) Efter den härligt långa sommaren är hösten redan här och vi går mot mörkare tider. Massor med dagg på gräsmattorna varje morgon och friskt i luften. Jag hoppas att sommaren har varit skön

Läs mer

FÖRENINGSBLAD för HSB BRF GRANEN i MÄRSTA INLEDNING CONTAINERN!

FÖRENINGSBLAD för HSB BRF GRANEN i MÄRSTA INLEDNING CONTAINERN! INLEDNING FÖRENINGSBLAD för HSB BRF GRANEN i MÄRSTA www.brfgranen.se Nr 3/2014 Nu håller du det första Granbarret som har fått en ny design och utformning. Förut gjordes den i PowerPoint, men nu i PageMaker,

Läs mer

Välkommen till BRF Lerlåset.

Välkommen till BRF Lerlåset. Välkommen till BRF Lerlåset. Bostadsrättsföreningen finns på Lerbäcksgränd i Hagsätra och förfogar över 168 lägenheter. Du som boende i bostadsrättsföreningen Lerbäcksgränd har tillgång till flera tvättstugor,

Läs mer

INFORMATIONSBREV TILL MEDLEMMARNA

INFORMATIONSBREV TILL MEDLEMMARNA INFORMATIONSBREV TILL MEDLEMMARNA 2016-1 2016-01-02 Sida 1 Styrelsen Informerar Informationsbrev till medlemmarna 2016-1 Hej alla medlemmar! Styrelsen hoppas att ni alla fått ett gott slut på 2015 och

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN VIDINGSJÖ 3

VÄLKOMMEN TILL BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN VIDINGSJÖ 3 2013 i november VÄLKOMMEN TILL BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN VIDINGSJÖ 3 Vår förening bildades 1978 och den består av 84 lägenheter som samtliga är bostadsrätter. Att bo i bostadsrätt. Att köpa en bostadsrätt

Läs mer

Levertinsgatan 1, Stockholm Kontakt Tommy Sörstrand tel e-post

Levertinsgatan 1, Stockholm Kontakt Tommy Sörstrand tel e-post VÄLKOMSTBREV Grattis till din nya lägenhet och välkommen till Brf Kristinebergsstrand! Vi hoppas att du ska trivas hos oss. Här kan du läsa om vad som är viktigt att tänka på och bra att känna till, som

Läs mer

Gruppbostad. Lättläst VAD ÄR DET? VÅRD- OCH OMSORGSKONTORET

Gruppbostad. Lättläst VAD ÄR DET? VÅRD- OCH OMSORGSKONTORET Gruppbostad VAD ÄR DET? Lättläst VÅRD- OCH OMSORGSKONTORET Gruppbostad Här får du information om vad en gruppbostad är och hur det kan fungera att bo i en gruppbostad. Här får du veta vilka rättigheter

Läs mer

Styrelsens konstituering

Styrelsens konstituering Styrelsens konstituering Efter val på föreningsstämman och konstituering har styrelsen följande utseende och ledamöterna följande ansvarsområden: Ordförande Vice ordförande Sekreterare Styrelseledamot

Läs mer

Runby Höjd. Välkommen till

Runby Höjd. Välkommen till Detta är ett informationsblad från bostadsrättsföreningen som delas ut till nyinflyttade. Första utgåvan delas ut till samtliga lägenheter. Välkommen till Runby Höjd Kommunikation och områdesbeskrivning

Läs mer

Välkommen till HSB BRF Morkullan i Stockholm!

Välkommen till HSB BRF Morkullan i Stockholm! Välkommen till HSB BRF Morkullan i Stockholm! För att du som boende ska finna dig till rätta, veta vad du kan förvänta dig av föreningen och vad som förväntas av dig har vi sammanställt det här välkomstbrevet.

Läs mer

Mitt förslag är därför att föreningen köper in några mätare för utlåning.

Mitt förslag är därför att föreningen köper in några mätare för utlåning. Högdalen 2013-01-20 Elmätning Av någon outgrundlig anledning så har elmätarna placerats nere i ett låst rum i källaren. Ur miljösynpunkt är detta ingen bra placering då vi boende inte kan på ett lätt sätt

Läs mer

Välkomstinformation till nyinflyttade HSB Brf Hagahus

Välkomstinformation till nyinflyttade HSB Brf Hagahus sidan 1 av 7 Välkomstinformation till nyinflyttade HSB Brf Hagahus Historia Föreningen äger och förvaltar fastigheten Tångringen 4. På fastigheten har under åren 1961 62 uppförts 4 hus med adress Hagavägen

Läs mer

Årsredovisning för HSB:s brf Kåpan nr 272 i Stockholm

Årsredovisning för HSB:s brf Kåpan nr 272 i Stockholm Årsredovisning för HSB:s brf Kåpan nr 272 i Stockholm Räkenskapsåret 2011-01-01-2011-12-31 Resultaträkning Not 2011-12-31 2010-12-31 Nettoomsättning 1 8 077 988 7 573 717 Fastighetskostnader Drift 2-4

Läs mer

Gruppbostad. - VAD ÄR DET? - Lättläst. Östra Göinge kommun www.ostragoinge.se

Gruppbostad. - VAD ÄR DET? - Lättläst. Östra Göinge kommun www.ostragoinge.se Gruppbostad - VAD ÄR DET? - Lättläst Vad är en gruppbostad? Här får du information om vad en gruppbostad är och hur det kan fungera att bo i en gruppbostad. Här får du veta vilka rättigheter och skyldigheter

Läs mer

Bostadsrättföreningen BALDER. Årsredovisning för verksamhetsåret 2012-05-01-2013-04-30

Bostadsrättföreningen BALDER. Årsredovisning för verksamhetsåret 2012-05-01-2013-04-30 Bostadsrättföreningen BALDER Årsredovisning för verksamhetsåret 2012-05-01-2013-04-30 HSB bostadsrättsförening Balder i Haninge K A L L E L S E Medlemmarna i HSB Bostadsrättsförening BALDER i Haninge kallas

Läs mer

Anderstorpar n. Informationsblad för HSB:s bostadsrättsförening Anderstorp i Solna Besök gärna vår hemsida:

Anderstorpar n. Informationsblad för HSB:s bostadsrättsförening Anderstorp i Solna Besök gärna vår hemsida: Anderstorpar n Informationsblad för HSB:s bostadsrättsförening Anderstorp i Solna Besök gärna vår hemsida: http://www.hsb.se/stockholm/anderstorp Oktober 2015 Sid 1 Information om Stambytet Den 28 september

Läs mer

Stigbergsgaraget. Byggstart: Hösten 2013 Invigning: År 2015. www.stockholmparkering.se

Stigbergsgaraget. Byggstart: Hösten 2013 Invigning: År 2015. www.stockholmparkering.se Stigbergsgaraget Byggstart: Hösten 2013 Invigning: År 2015 www.stockholmparkering.se Stockholm växer så det knakar Mycket talar för att Stockholms stads befolkning kommer att ha nått miljonsträcket år

Läs mer

Välkommen till Runslingan

Välkommen till Runslingan Välkommen till Informationshäfte till nyinflyttade Välkommen och hoppas att du ska trivas här på. Området byggdes år 1974 och består av 196 hushåll. Detta är en information för att veta hur vi gör för

Läs mer

Ekebylletinen. God fortsättning! Bredband-TV. Nr 46 Januari 2015

Ekebylletinen. God fortsättning! Bredband-TV. Nr 46 Januari 2015 Innehåll - Inledning - Bredband-TV - Ekonomi - Styrelsen 2015 - Föreningslokal - Trafik, miljö och allmänna ytor - Bilgrupp - Motioner - Hemsidan - Kvarteren - Grannsamverkan - Årsmötet God fortsättning!

Läs mer

Trivselregler för BRF Hexametern 2

Trivselregler för BRF Hexametern 2 Trivselregler för BRF Hexametern 2 Kortfattad sammanställning för att informera föreningens medlemmar. Omfattar regler samt övrig viktig information. Vi är alla grannar, boende i samma hus, med olika livssituationer,

Läs mer

Boendeenkät 2008. Enkätundersökningen har gjorts hösten 2008. Den har lämnats in antingen på papper eller via hemsidan.

Boendeenkät 2008. Enkätundersökningen har gjorts hösten 2008. Den har lämnats in antingen på papper eller via hemsidan. Boendeenkät Enkätundersökningen har gjorts hösten. Den har lämnats in antingen på papper eller via hemsidan. Kommentarerna som visas är ett urval och ska visa på de olika uppfattningar som finns om de

Läs mer

Lyckebybladet nr 1, 2016

Lyckebybladet nr 1, 2016 Lyckebybladet nr 1, 2016 SNART ÄR DET VÅR! För tredje året i rad saknar vi riktig vinter, men vi kan ju glädja oss åt en billigare snöröjning i alla fall. Föreningsstämma I år har vi vår föreningsstämma

Läs mer

Mäklarinformation Brf Vattenspegeln. 1. Huset Allmänt. Brf Vattenspegeln

Mäklarinformation Brf Vattenspegeln. 1. Huset Allmänt. Brf Vattenspegeln Mäklarinformation Brf Vattenspegeln Kontakt i föreningen: Ordförande Calle Hagerström 076-586 95 31 Mail: brfvattenspegeln@gmail.com Organisationsnummer: 769605-2724 1. Huset Allmänt 1.1 Byggår? 1930 1.2

Läs mer

Nyheter och information till dig som bor i HSB Brf Vingen i Skarpnäck Nr. 2016/2. Snart är våren här.

Nyheter och information till dig som bor i HSB Brf Vingen i Skarpnäck Nr. 2016/2. Snart är våren här. Flygbladet Nyheter och information till dig som bor i HSB Brf Vingen i Skarpnäck Nr. 2016/2 Snart är våren här. Valberedningen informerar Hej alla boende! Vi hade satt sista dag för nominering till styrelsen

Läs mer

Östra Mölla Samfällighetsförening. Allmän information - Trivselregler - Ordningsregler

Östra Mölla Samfällighetsförening. Allmän information - Trivselregler - Ordningsregler Östra Mölla Samfällighetsförening Allmän information - Trivselregler - Ordningsregler Innehåll 1. Allmän information 2. Trivselregler / ordningsregler 3. Vanliga frågor 1. Allmän information Allmänt Östra

Läs mer

Styrelsen informerar December 2007

Styrelsen informerar December 2007 December 2007 Månadsavgift På ett mycket välbesökt informationsmöte 7 december informerades om att månadsavgiften blir oförändrad nästa år. Inre fonden Styrelsen har beslutat att avsättningen till den

Läs mer

Gruppbostad - VAD ÄR DET? Östra Göinge kommun www.ostragoinge.se

Gruppbostad - VAD ÄR DET? Östra Göinge kommun www.ostragoinge.se Gruppbostad - VAD ÄR DET? Vad är en gruppbostad? Här får du information om vad en gruppbostad är och hur det kan fungera att bo i en gruppbostad. Här får du veta vilka rättigheter och skyldigheter som

Läs mer

Servicebostad. -VAD ÄR DET? -Lättläst. Östra Göinge kommun www.ostragoinge

Servicebostad. -VAD ÄR DET? -Lättläst. Östra Göinge kommun www.ostragoinge Servicebostad -VAD ÄR DET? -Lättläst Vad är en servicebostad? Här får du information om vad en servicebostad är och hur det kan fungera att bo i en servicebostad. Här får du veta vilka rättigheter och

Läs mer

MÅNADSINFORMATION APRIL 2008

MÅNADSINFORMATION APRIL 2008 www.skogalundsklippan.com MÅNADSINFORMATION APRIL 2008 Kalla nätter men våren är här... Information från Nya grannar Vi kan hälsa följande nya grannar välkomna och hoppas ni ska trivas: (om vi missat någon

Läs mer

Brf Solhörnet Frågor & Svar

Brf Solhörnet Frågor & Svar Brf Solhörnet Frågor & Svar Avgiften Vad ingår i avgiften? - I avgiften ingår värme och sophämtning. - Föreningen debiterar varm- och kallvatten med sk individuell mätning, dvs att du betalar endast för

Läs mer

Bybladet. Mars Vi hälsar alla nya medlemmar hjärtligt VÄLKOMNA Vi hoppas ni kommer att trivas i vår förening!

Bybladet. Mars Vi hälsar alla nya medlemmar hjärtligt VÄLKOMNA Vi hoppas ni kommer att trivas i vår förening! Bybladet Mars 2017 Bybladet innehåller: Ordförande har ordet Årsstämman 2017 Garage och parkering Vårens städdag Takprojektet Fasadprojektet Brf Söderbyhus på Facebook Byte av maskinpark i tvättstugorna

Läs mer

Servicebostad. Lättläst VAD ÄR DET? VÅRD- OCH OMSORGSKONTORET

Servicebostad. Lättläst VAD ÄR DET? VÅRD- OCH OMSORGSKONTORET Servicebostad VAD ÄR DET? Lättläst VÅRD- OCH OMSORGSKONTORET Servicebostad Här får du information om vad en servicebostad är och hur det kan fungera att bo i en servicebostad. Här får du veta vilka rättigheter

Läs mer

Servicebostad VAD ÄR DET? VÅRD- OCH OMSORGSKONTORET

Servicebostad VAD ÄR DET? VÅRD- OCH OMSORGSKONTORET Servicebostad VAD ÄR DET? VÅRD- OCH OMSORGSKONTORET Vad är en servicebostad? Här får du information om vad en servicebostad är och hur det kan fungera att bo i en servicebostad. Här får du veta vilka rättigheter

Läs mer

Servicebostad - VAD ÄR DET? Östra Göinge kommun www.ostragoinge.se

Servicebostad - VAD ÄR DET? Östra Göinge kommun www.ostragoinge.se Servicebostad - VAD ÄR DET? Vad är en servicebostad? Här får du information om vad en servicebostad är och hur det kan fungera att bo i en servicebostad. Här får du veta vilka rättigheter och skyldigheter

Läs mer

Gruppbostad VAD ÄR DET? VÅRD- OCH OMSORGSKONTORET

Gruppbostad VAD ÄR DET? VÅRD- OCH OMSORGSKONTORET Gruppbostad VAD ÄR DET? VÅRD- OCH OMSORGSKONTORET Vad är en gruppbostad? Här får du information om vad en gruppbostad är och hur det kan fungera att bo i en gruppbostad. Här får du veta vilka rättighet

Läs mer

HSB BRF Strandens fakta dokument. Information till boende i föreningen. Ersätter Välkommen till Stranden. 2016-05-16 1 (10)

HSB BRF Strandens fakta dokument. Information till boende i föreningen. Ersätter Välkommen till Stranden. 2016-05-16 1 (10) HSB BRF Strandens fakta dokument. Information till boende i föreningen. Ersätter Välkommen till Stranden. 2016-05-16 1 (10) Innehåll Aktiviteter sida 4 Anslagstavla sida 4 Biltvätt sida 4 Brandvarnare

Läs mer

Nu är det dags för vår gemensamma höststädning av innergårdarna.

Nu är det dags för vår gemensamma höststädning av innergårdarna. Nu är det dags för vår gemensamma höststädning av innergårdarna. Vi träffs söndag den 30 oktober, kl 11.00 på innergården. Där finns krattor, sopsäckar och allt vad vi behöver för att städa våra gårdar.

Läs mer

Bostadsrättsföreningen Porslinsbruket 23 Bråvallagatan 8 113 36 Stockholm Juni 2013

Bostadsrättsföreningen Porslinsbruket 23 Bråvallagatan 8 113 36 Stockholm Juni 2013 1 Bostadsrättsföreningen Porslinsbruket 23 Bråvallagatan 8 113 36 Stockholm Juni 2013 Medlem och bostadsrättshavare i Porslinsbruket 23 Välkommen som medlem och bostadsrättshavare i bostadsrättsföreningen

Läs mer