Välkommen till Falsterbovägen 91B

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Välkommen till Falsterbovägen 91B"

Transkript

1 Välkommen till Falsterbovägen 91B

2 BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN SEASIDE Byggår: 2013 Boarea: ca 139 m² Antal rum: 4 varav 3 sovrum Våning 1 av 3 Avgift: kr Förråd ingår och p-plats finns.

3 höllviken Hamnen Svanar och surfare skapar liv och rörelse i vår vackra vik tillsammans med Öresunds vågor. Promenera eller jogga utmed strandpromenaden till hamnen. Restaurang Märtas by the Sea brukar öppna till sommaren och där kan du sitta och äta med utsikt över båtarna och båtlivet. Centrum Närheten till centrum gör vardagslivet lättare. Sushi från Nama, thailändskt från Thaiviken, svensk husmanskost från Millennium eller pizza från Bella Donna? Konditori med nybakta bullar för lata söndagsmorgnar, livsmedel med ekologiskt utbud och kvällsöppet, blommor, kemtvätt, skomakare, kläder och inredning ligger bara runt hörnet. Även apotek och läkarstation finns samt frisör och massage med olika behandlingar. Kämpinge strandbad Havets närhet ger Höllviken dess popularitet. På Östersjösidan finner du Höllvikens vackraste strand, Kämpinge, medan Öresund bjuder på solnedgångar bakom bron. Seaside NÄRHET Hamnen Busshållplats Coop Bibliotek Vårdcentral Kämpinge strandbad ca 1,2 km ca 300 m ca 160 m ca 300 m ca 230 m ca 2 km

4 Unika egenskaper Gavellägenhet med flera uteplatser Pool Med Seasides unika utemiljö och de varierande uteplatserna runt bostaden ökar känslan av att bo i eget hus. Du kan gå runt din bostad, vilket ger känsla av frihet och egen trädgård, vilket ökar med att du har utgångar från samtliga rum. De privata uteplatserna ligger i väderstrecken öster, söder och väster med solnedgång. De tio lägenheterna i Seaside har en gemensam innergård med en uppvärmd pool. Gården är omgärdad av staket och förrådslängor i mörkt trä. Poolen ger en touch av ledighet och sommarlov. Så här bor man när man är på semester, kanske runt Medelhavet. Samtidigt befinner du dig mitt i centrala Höllviken. Vardagsrum Matplats Dusch Insynsskydd Två sovrum ligger mot innergården med pool. En bokhäck är planterad runt din stensatta plats utanför sovrummen. Det finns ingen allmän väg runt gaveln utan din tomt är skyddad av en vägg av murgröna. Bakom den ligger den singelbeklädda infarten med p-platser och carportslängan. Den vintergröna murgrönan skyddar året runt för insyn. I väster, mot Öresund, väljer du själv, utifrån dina behov av insynsskydd. Idag är en låg bokhäck planterad runt uteplatsen. Valet mellan fri utsikt och skydd från insyn är öppet för dig. Sommarbostad Har du bostad någon annanstans? Att bo i lägenhet gör det enkelt att bomma igen utan behöva tänka på trädgården. Det är bara att låsa dörren... Arkitektonisk kvalitet: Funktionsbegreppet är grunden för god arkitektur. Arkitektonisk kvalitet är när form, funktion och teknik är på plats som en helhet och förhåller sig till omgivningen. Sovrum Dusch & Tvätt Gästrum Kök Kapprum Entré Extra förvaring Arbetsrum Känslan inne är att du är tryggt omgiven och väl skyddad. planlösning 139 m² Inredningen i Seaside präglas av sin närmiljö, vilket betyder sand, hav och sommarkänsla. Ljusa naturtoner som fångar upp den blekta strandkänslan är ett genomgående drag. Mattlackad ekstavsparkett ligger i hela våningen med undantag för hallen och badrummen där det ligger klinker. I hallen finns ett antracitgrått klinikergolv som även ligger i de två förvaringsutrymmena. Det större badrummet är kaklat i solvarm sandfärg medan det mindre är helt klätt i vitt utom golvet som har jordfärgat klinker. Förvaring Inne i lägenheten finns generöst med förvaring, upp till 14 garderober i sovrummen, hallen och i köket. Den stora köksön bjuder på ytterligare möjligheter att förvara. Även badrummens förvaringsmöjligheter är genomtänkta. De två utrymmena i anslutning till entréen är idag öppet för fler garderober eller hyllor, vilket som passar dig bäst. Ett externt förråd ingår också. Kök, matplats och vardagsrum ligger i sydvästläge med utsikt över Öresund. Lägenheten har två separata sovrumsavdelningar där två sovrum vetter mot poolen och ett mot Öresund. Alla sovrum rymmer en dubbelsäng och är runt 13-14,5 m² i yta.

5 Entré För kläder och golf Bostaden välkomnar oss med sitt ljus och med sin praktiska planering redan i entrén. Här finns ett separat kapprum och bakom det ett extra förrådsutrymme. Tillsammans ger de cirka 8 m² utrymme utöver hallen. Här finns både plats att sätta in ytterligare garderobsinredning men också golfutrustrning, träningscykel eller annan utrustning kan döljas bakom skjutdörren.

6 a room with a view Välkommen hem Det första som möter dig när du kommer in i bostaden är den hänförande utsikten och ljuset. Eftermiddags- och kvällsolen välkomnar dig hem efter en arbetsdag eftersom de stora skjutdörrspartierna vetter mot söder och väster. Lugnet som havets vågor ger, letar sig in och bjuder på själslig harmoni. Balsam för själen

7 Matglädje Kök Den vita köksinredningen är från Vedum. Den smälter in som en möbel i det stora rummet på drygt 50 m2. Köksön gör det möjligt att flera kan hjälpas åt och det finns praktiskt förvaring på båda sidor. Diskmaskinen är helintegrerad, liksom den fullstora kylen och frysen. Varmluftsugnen och mikrovågsugnen med rostfritt uttryck matchar fläkten från Miele och andra detaljer. Den vita arbetsbänken bidrar ytterligare till kökets diskreta intryck. Samtliga köksmaskiner är från Siemens. MASKINER Spishäll Siemens, 2013 Varmluftsugn Siemens, 2013 Mikro Siemens, 2013 Spisfläkt Miele, 2013 Kyl Siemens, 2013 Frys Siemens, 2013 Diskmaskin Siemens, 2013

8 gemenskap Matplats Matplatsens storlek är flexibel och kan inhysa många vänner. Idag ger den plats åt sex personer. Fönstret är nedsänkt och utsikten som du bjuder dina gäster ger extra krydda. Extra krydda

9 Utsikt Aldrig tråkigt Det är ofrånkomligt är att påtala bostadens utsikt om och om igen. Från ditt fönster ser du flanörer med eller utan sina hundar och joggare längs strandpromenaden. Hästar med sina ryttare travar eller galopperar i vattenbrynet. Surfarna med sina sprakande segel ger färg till horisonten, speciellt blåsiga dagar. Bilarnas brummande hör du och stör det dig? Kom, känn in och lyssna! Föreställ dig dina måltider. En morgon eller en kväll kan du från din matplats se ut över havet. Du kan njuta av solen som försvinner i horisonten och när den går ner sprider sina sista varma strålar. Behövs mer?

10

11

12

13 rum Separata sovrumsavdelningar Två sovrum bildar första sovrumsavdelningen. Sovrummen har egna utgångar till egna uteplatser. De mäter 13-14,5 m² och rymmer båda en dubbelsäng. De vetter ut mot den lugna innergården med poolen och har morgonsol. Sovrummen har också egna garderober. Mellan rummen ligger det stora badrummet med tvättmöjligheter. Det tredje och största sovrummet vetter mot Öresund. Här går du ut på uteplats med trädäck och kvällsol. I rummet finner du sex garderober. Sammanlagt har de tre rummen nio vanliga garderober och två dubbelgarderober. Arbetsrum Sovrum Gästrum

14 rum Sovrum Bostaden har i den första sovrumsavdelningen två sovrum som delar badrum. Det större av dem har tre garderober. Utgången är mot den tysta innergården och utanför finns en mindre uteplats i öster. Morgonsolen lyser in över gården och poolen.

15 rum Gästrum Det andra rummet med utgång mot innegården är det minsta i storlek och mäter 13 kvm. Det har en egen stensatt uteplats omgärdad av en låg bokhäck. Bara du och tiden bestämmer höjden för den. Det finns två dubbelgarderober.

16 Bad, dusch och tvätt Spa-känsla Det varmt sandfärgade kaklet och den vita inredningen ger en fräsch och lyxig känsla av spa och avkoppling. Förutom dusch finns här även ett badkar. Dubbelhandfatet i vitt ligger i en kommod från Ballingslöv och har fyra lådor för dina mer privata saker. Praktiskt Tvättmaskinen och torktumlaren är liksom köksmaskinerna från Siemens. Tre väggskåp och två bänkskåp med diskreta vita handtag ger utrymme för handdukar eller linne. Bänken ger plats att vika tvätt.

17 rum Arbetsrum I den andra sovrumsavdelningen ligger det största sovrummet av de tre. Detta rum äger utsikten över Öresund. Dörren ut ger dig möjlighet att gå ut på trädäcket. Rummet har sex garderober och strax utanför finns ytterligare tre varav ett städskåp.

18 dusch För gäster Mellan vardagsrum och arbetsrum ligger det andra badrummet som fungerar fint som gästtoalett. Det är kaklat i vitt med ett jordfärgat klinkergolv. Den vita kommoden från Ballingslöv har två lådor för privata saker. En vägghängd toalett gör det mer lättstädat. Duschen har svängbara dörrar.

19

20 seaside Arkitektur Seaside byggdes 2013 och tanken var att skapa en behaglig och genomtänkt boendemiljö som harmonierar väl med Höllvikens vackra omgivning. Två byggnader, som ligger parallellt, inhyser tio lägenheter och två affärslokaler. Mellan de båda huskropparna finns en avskild gårdsmiljö med uppvärmd pool, en privat och insynsskyddad oas som är reserverad för de boende. Varje hus är byggt i tre plan. Exteriören präglas av ljus puts med varma kontraster i form av träskivor. Låga ljusputsade murar ger inramning till huskropparna. Två kompletterande byggnader med förråd och dimensionerade bilplatser under tak, för alla lägenheter ger en sammanhållen och funktionell helhet.

21 bostadens plus Hus eller lägenhet Alla bostäder har sin egen själ - bara du kan avgöra om den talar till just dig. I denna bostad, som känns som något mellan hus och lägenhet, finner vi många kvaliteter. Betongväggarna ger en solid omslutenhet och de generösa fönster- och dörröppningar bjuder på många olika utsikter och tillgång till livet utomhus. Poolen ger dig möjlighet att bada varma dagar och ligger som ett turkost smycke på den lugna innergården. Utsikten Läget Det centrala läget i byn ger dig tillgång till det mesta som gör vardagslivet lite enklare. Närheten till kontinenten med Planlösning Den öppna men väl planerade planlösningen som tar hänsyn till förvaringsbehov, avskildhet genom två sovrumsavdelningar samt det stora öppna rummet för gemenskap och kontemplation. Det är nytt, fräscht och bara att flytta in... Men utsikten över Öresund är magnifik. Den vackra tavlan som utsikten ger varierar från dag till dag med årstider och väder. Ibland är bilden kristallklar och ibland rullar dimman in och klär havet i ett mjukt dis. Huset och bostaden ligger lågt och stadigt förankrat i myllan, vilket ger en naturlig tillgång till livet utomhus. Det är som om du sitter på en havstomt. Och det blir aldrig tråkigt. Strandpromenadens gåendes och cyklandes skapar liv i tavlan precis som när hästarna galopperar i strandkanten. Bilarnas monotona sus vet bara du om du blir störd av. Att bo mitt i byn med denna närhet till havet och med den levande havsutsikten är en ovanlig kombination.

22

23

24 För stora och små drömmar A lot of design För att visa just denna lägenhets potential har vi låtit en professionell inredare, Johanna Ekelund, möblera upp den. Omöblerade bostäder saknar referenser till rumsstorlek, som vi får av möbler och rummen verkar därför mycket mindre. Det blir också svårare att se hur just dina möbler får plats. Johanna Ekelund, grundare och ägare av företaget A lot of design berättar om sig själv. Jag har arbetat med inredning i snart tjugo år, och utbildade mig i USA, där jag gick en Inredningsarkitekt- och designutbildning vid School of Visual Arts i New York. Vill du veta mer om inredning är hälsar hon dig varmt välkommen.

25 Vägen hem fastighetsbyrå AB Tack Tack för ditt intresse och vi hoppas att du har fått den information om lägeneheten som du önskat. Vill du veta mer är du varmt välkommen att ringa oss på Du är också välkommen att maila eller besöka vårt kontor på Polisvägen 3 i Höllviken. Vägen Hem Fastighetsbyrå AB Vi som driver Vägen Hem Fastighetsbyrå AB heter Cecilia och Mikael och vi lever vår livsdröm - att skapa ett eget företag med våra värderingar. Vi har båda vuxit upp i familjer där entreprenörsanda har funnits och det har alltid varit självklart att vi också velat arbeta i ett eget företag. Det är inte bara ett arbete för oss, utan en livsstil. Vårt mål är att du ska få möjlighet att ta del av den kunskap som du behöver för att göra en trygg affär men också att du får se möjligheterna i de olika bostäderna som vi förmedlar. Vi är stolta att vara ett mindre mäklarföretag. Vår ambition är att du som kund får bästa service och förutsättningar att göra en god affär. Vi vill förmedla kunskap med känsla!

Välkommen till Falsterbovägen 91A

Välkommen till Falsterbovägen 91A Välkommen till Falsterbovägen 91A BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN SEASIDE Byggår: 2013 Boarea: ca 108 m² Antal rum: 3,5 varav 2 sovrum Våning 2 av 3 (hiss finns) Avgift: 5 601 kr Förråd ingår och p-plats finns.

Läs mer

Välkommen till Trulsibrunnvägen 8B

Välkommen till Trulsibrunnvägen 8B Välkommen till Trulsibrunnvägen 8B TRULSIBRUNNVÄGEN 8B Byggår: 1992 Boarea: ca 122 m² Biarea: ca 20 m² Antal rum: 4 varav 3 sovrum Tomtarea: ca 715 m² Fastighetsbeteckning: Vellinge Höllviken 5:145 P-plats

Läs mer

Välkommen till kärrhöksvägen 5D

Välkommen till kärrhöksvägen 5D Välkommen till kärrhöksvägen 5D Adress: Kärrhöksvägen 5D, lgh nr 8 Brf Gässlingegården Boarea: 101 m² Antal rum: 3 varav 2 sovrum Avgift: 5 279 kr inkl värme, egen p-plats och förråd kärrhöksvägen 5D Lugnt

Läs mer

Välkommen till Elmers Väg 2K

Välkommen till Elmers Väg 2K Välkommen till Elmers Väg 2K Adress: Elmers Väg 2K, lgh nr 13 Brf Ljungklockan Boarea: 120 m² Antal rum: 3:a varav 2 sovrum Klassificerad som en 4:a. Avgift: 7 339 kr inkl värme, egen p-plats och förråd

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Bergkristallsgatan 44

Bergkristallsgatan 44 Bergkristallsgatan 44 Tynnered, Göteborg Ansvarig mäklare Fastighetsmäklare Att arbeta med människor är något jag trivs med och har erfarenhet av. RUM: 3 rum + Kök TYP: Lägenhet 031-7344950 BOAREA: 77

Läs mer

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse 6 JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse Penthouse nr våning r.o.k boyta terrass sid 5101 98 62 8 9 6101 98 65 40 41 41401 4 4 125 74+10 42 4 71401 4 4 14

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr LINDBACKEN Storstensvägen 51-87, - UPPSALA Storlek: Byggår: 113,5 kvm 2015/2016 Antal rum: 5 rum & kök Pris: 2 900 000-3 100 000 kr Nybyggt bostadsrättsradhus i attraktiva Lindbacken! Detta moderna och

Läs mer

Lägenhet N4-1001 N5-1001. Storlek Placering. 4 rok, 106 kvm Hus N4, N5, våning 1

Lägenhet N4-1001 N5-1001. Storlek Placering. 4 rok, 106 kvm Hus N4, N5, våning 1 4-1001 5-1001 4 rok, 106 kvm Hus 4, 5, våning 1 Lägenhet i markplan med fönster i tre väderstreck som ger utblickar mot gården och Drottninggatan Stor uteplats på 22 kvm i förlängning av vardagsrum Balkong

Läs mer

Etagelägenhet med fantastisk vy

Etagelägenhet med fantastisk vy Etagelägenhet med fantastisk vy En unik nyrenoverad etagelägenhet med härlig utsikt över Vasastadens takåsar. I en tidstypisk 1920-tals fastighet finner du denna fantastiska lägenhet med stora ljusa ytor,

Läs mer

Län Uppsala Gatuadress Stationsgatan 36 Kommun Uppsala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 104 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Uppsala Gatuadress Stationsgatan 36 Kommun Uppsala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 104 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Uppsala Gatuadress Kommun Uppsala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 104 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Tillfälle att förvärva en ljus trerummare på 104 kvm på fjärde våningen,

Läs mer

Välkommen till Fågelvägen 6

Välkommen till Fågelvägen 6 Välkommen till Fågelvägen 6 FÅGELVÄGEN 6 Byggår: 1960 Boarea: ca 110 m² Antal rum: 4 varav 2,5 sovrum Tomtarea: ca 2 670 m² Garage med förråd finns. Ljunghusen Skog, strand och golf Skogen ger oss en tystnad

Läs mer

kaxiga detaljer Micaela Nordberg Fredrik Hedén Vå r t N ya H u s Vå r t N ya H u s

kaxiga detaljer Micaela Nordberg Fredrik Hedén Vå r t N ya H u s Vå r t N ya H u s Exteriört har familjen målat huset i en vit bruten kulör. För ett modernt uttryck har man valt att ta in silver som accentfärg, på bland annat vindskivor och stuprör funkis med kaxiga detaljer Det var

Läs mer

Brohuset 1020. 1,5-plan - Ljungbyhed! Län Skåne Typ Villa Kommun Klippan Storlek 135 m2 Område Ljungbyhed Tillträde tidigast. enligt överenskommelse

Brohuset 1020. 1,5-plan - Ljungbyhed! Län Skåne Typ Villa Kommun Klippan Storlek 135 m2 Område Ljungbyhed Tillträde tidigast. enligt överenskommelse Brohuset 1020 Län Skåne Typ Villa Kommun Klippan Storlek 135 m2 Område Ljungbyhed Tillträde tidigast Gatuadress Brohuset 1020 enligt överenskommelse 1,5-plan - Ljungbyhed! Välkomna till en charmig 1,5-plansvilla

Läs mer

En ovanligt fantastisk adress.

En ovanligt fantastisk adress. S a n n e g å r d e n residens - En ovanligt fantastisk adress. Som på Manhattan fast hemma i Göteborg. Bilden är en illustration. Avvikelser mot slutligt utförande kan förekomma. En vacker fasad på en

Läs mer

Idunavägen 4. Rymlig bostad på centralt läge! Götaland Kommun Uddevalla Storlek 145 m2. enligt överenskommelse. tidigast. Gatuadress Idunavägen 4

Idunavägen 4. Rymlig bostad på centralt läge! Götaland Kommun Uddevalla Storlek 145 m2. enligt överenskommelse. tidigast. Gatuadress Idunavägen 4 Idunavägen 4 Län Västra Götaland Typ Villa Kommun Uddevalla Storlek 145 m2 Område Gatuadress Idunavägen 4 Tillträde tidigast enligt överenskommelse Rymlig bostad på centralt läge! Fint och rymligt hus

Läs mer

VILLA SADELTAK AREA: 160m² SOVRUM: 4

VILLA SADELTAK AREA: 160m² SOVRUM: 4 ALLRUM PLA 2 Exteriör perspektiv VILLA SADELTAK AREA: 160m² RUM: 4 WC TT TV Jag kommer hem med matkassarna och ser mig omkring i området där vi bor. Här finns både nya och gamla byggnader. Vi ville att

Läs mer

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala Presentation Stilfullt inredd gavellägenhet med modern och kvalitativ inredning om 3 R+K (83 m 2 ) samt stor inglasad

Läs mer

Ditt boende i centrum. Brf Väktaren

Ditt boende i centrum. Brf Väktaren Ditt boende i centrum. Brf Väktaren www.gbjbygg.se När du vill vara riktigt nära. GRAFISK PROFIL VÄXJÖ VÄRNAMO GÖTEBORG Kv Väktaren En oas mitt i Värnamo! I KVARTERET VÄKTAREN PÅ FLINTGATAN mitt i centrala

Läs mer

Holbergsgatan 57 Bromma Blackeberg

Holbergsgatan 57 Bromma Blackeberg Holbergsgatan 57 Bromma Blackeberg VÄLKOMMEN HEM Välkommen till bostadsrättsföreningen Parasollet, med suveränt läge alldeles nära Blackebergs torg, där det finns ett flertal trevliga små butiker och restauranger,

Läs mer

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Enavallen, Munksundet Inredningsstandard för ditt nya hem INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

KÖPMANSGATAN 35, LGH 1002

KÖPMANSGATAN 35, LGH 1002 KÖPMANSGATAN 35, LGH 1002 Beskrivning Lyxig compact living i hjärtat av Båstad med havsutsikt I modernt utförande mitt i händelsernas centrum, vid lugn bakgård, ligger denna fina våning i markplan som

Läs mer

Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ. 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä.

Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ. 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä. Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä. 2 lats att umgås Kvarteret Adler ligger mitt i Vä bara sju kilometer från Kristianstads stadskärna. De 16 bostäderna

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Stralsundsvägen 76 Kommun Lund Storlek 4 rum (2 sovrum) / 93 m² Område Östra Torn Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Stralsundsvägen 76 Kommun Lund Storlek 4 rum (2 sovrum) / 93 m² Område Östra Torn Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 4 rum (2 sovrum) / 93 m² Område Östra Torn Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ett av de bästa lägena i föreningen med fri utsikt åt båda hållen och ingen

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

Välkommen till Ivöstrand!

Välkommen till Ivöstrand! Välkommen till Ivöstrand! För dig som fyllt 70 år och vill b På Ivöstrand bygger vi ett modernt trygghetsboende för dig som är över 70 år. Här bor du lugnt och skönt, nära naturen med strandpromenad, boulebana

Läs mer

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Bofakta MALMÖ LIVING MIN TILL 1TÅGSTATIONEN 20 VÅN HÖGT I CITY 340 M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Stig in och lev upp i Malmö Living Mitt i Malmö börjar nu något helt nytt. Det är stadsdelen Nyhamnen som växer

Läs mer

AKTIELÄGENHET VID TORGGATAN 8 Centrala Mariehamn

AKTIELÄGENHET VID TORGGATAN 8 Centrala Mariehamn AKTIELÄGENHET VID TORGGATAN 8 Centrala Mariehamn Stor aktielägenhet om 4 rum och kök i Mariehamns absoluta centrum. Lägenheten är totalrenoverad 2010 och har klassisk inredning med ekparkettgolv, vita

Läs mer

Inbjudande tvåa i omtyckta Storgärdan, Mariehamn

Inbjudande tvåa i omtyckta Storgärdan, Mariehamn Inbjudande tvåa i omtyckta Storgärdan, Mariehamn Välkommen till denna fräscha 2:a från 2013, bekvämt belägen i första våningen i det populära bostadsområdet Storgärdan, vid Gröna Udden i södra Mariehamn.

Läs mer

Det ska vara enkelt att bo i hus.

Det ska vara enkelt att bo i hus. Det ska vara enkelt att bo i hus. Ett liv i hus ska inte behöva vara ett val mellan stad och natur. Det är därför är beläget precis på gränsen mellan Älvsjöskogen och kommunikation till staden. För precis

Läs mer

Berga Strandpark 89 kvm 3 r o k. Fräsch 3:a i markplan med inglasat uterum och härlig altan.

Berga Strandpark 89 kvm 3 r o k. Fräsch 3:a i markplan med inglasat uterum och härlig altan. Berga Strandpark 89 kvm 3 r o k Fräsch 3:a i markplan med inglasat uterum och härlig altan. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa

Läs mer

Bäckbornas väg 11 Bromma Beckomberga - Söderberga

Bäckbornas väg 11 Bromma Beckomberga - Söderberga Bäckbornas väg 11 Bromma Beckomberga - Söderberga VÄLKOMMEN HEM Välkommen till denna ljusa 2:a högst upp i huset och med balkong ut mot gården. Här får du en rymlig och möblerbar hall med klinkers, ett

Läs mer

AKTIELÄGENHET VID TIMMERMANSGRÄND 2 A Klinten, Mariehamn

AKTIELÄGENHET VID TIMMERMANSGRÄND 2 A Klinten, Mariehamn AKTIELÄGENHET VID TIMMERMANSGRÄND 2 A Klinten, Mariehamn Tidigare bostadshus som renoverats och bildat två separata lägenheter på Klinten i Mariehamn. Lägenheten omfattar hela det nedre planet och inrymmer

Läs mer

Egen villa till priset av en hyresrätt

Egen villa till priset av en hyresrätt v ä x j ö h o v s b a c k e Egen villa till priset av en hyresrätt Skapar livsrum! Skapar livsrum! Villalägenhet 74 Med husens sammanhängande vardagsrum och är utrymmena väl utnyttjade. Alla rum hänger

Läs mer

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1 KVARTERET ÄNHOLMEN 1 RYDEBÄCK STATION, HELSINBOR 74 HYRESLÄENHETER VARAV 55 ÄR TRYHETSBOSTÄDER HELSINBOR RAMLÖSA KVARTERET ÄNHOLMEN RYDEBÄCK LUMSLÖV HVEN LANDSKRONA HITTA HEM I RYDEBÄCK Kvarteret Ängholmen

Läs mer

Ansvarig mäklare: Göran Sundberg Mobil: 070-3199969 E-post: goran.sundberg@privatmaklaren.se

Ansvarig mäklare: Göran Sundberg Mobil: 070-3199969 E-post: goran.sundberg@privatmaklaren.se Objektbeskrivning 2:a i centrala Alingsås Nolhagagatan 4c, Alingsås, Alingsås Boarea: 66 m 2 Avgift: 3 757 kr Pris: 1 210 000 kr Ansvarig mäklare: Göran Sundberg Mobil: 070-3199969 E-post: goran.sundberg@privatmaklaren.se

Läs mer

LIDINGÖ KLIPPUDDSVÄGEN 357 KVM

LIDINGÖ KLIPPUDDSVÄGEN 357 KVM Hyr e före ller hyr tags läge ut nhet LIDINGÖ KLIPPUDDSVÄGEN 357 KVM Sida 1 av 19 BESKRIVNING Klippuddsvägen, 357 kvm Exklusivt renoverad 60-talsvilla. Privat och insynsskyddad, sjötomt med segelbåtsdjup

Läs mer

AGARDHSGATAN 72. Agardhsgatan 72, 269 33 Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,55.

AGARDHSGATAN 72. Agardhsgatan 72, 269 33 Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,55. AGARDHSGATAN 72 Beskrivning Smakfullt gatuhus i toppskick med gästhus och privat södersida Längs anrika Agardhsgatan ligger denna fantastiska fastighet som omfattar såväl smakfullt gatuhus som utmärkt

Läs mer

VÄLKOMMEN HEM TILL NYA CENTRALPALATSET

VÄLKOMMEN HEM TILL NYA CENTRALPALATSET c VÄLKOMMEN HEM TILL NYA CENTRALPALATSET VI ERBJUDER DIG RUM FÖR FRAMTID TOPPMODERNA LÄGENHETER I CITY-LÄGE Skaffa dig ett unikt läge mitt i centrala Östersund, i en fastighet som värnar om människors

Läs mer

OHBOY! CYKELHUSET - OHBOY! HYRESRÄTTER. 55 Lägenheter. Inflytt: december 2016 OHBOY. 4 st 1 RoK 37 st 2 RoK 13 st 3 RoK 10 st 4 RoK 1 st 5 RoK

OHBOY! CYKELHUSET - OHBOY! HYRESRÄTTER. 55 Lägenheter. Inflytt: december 2016 OHBOY. 4 st 1 RoK 37 st 2 RoK 13 st 3 RoK 10 st 4 RoK 1 st 5 RoK havet OHBOY skatepark Malmö C cykelhuset OHBOY! Ohboy! är byggt för en modern, urban livsstil. I detta grönskande hus med vackra betongytor finns smarta lösningar som gör det bilfria livet självklart.

Läs mer

Västermalms Atrium, Kungsholmen. Designvåning för den stora familjen

Västermalms Atrium, Kungsholmen. Designvåning för den stora familjen Västermalms Atrium, Kungsholmen Designvåning för den stora familjen Det här är en etagesjua med spännande planlösning. Lägenheten har fyra balkonger och rymlig etagevåning. I det moderna köket ingår tilltalande

Läs mer

Trevligt bostadshus i trivsamt bostadskvarter på Knappelstensvägen 11 i Mariehamn

Trevligt bostadshus i trivsamt bostadskvarter på Knappelstensvägen 11 i Mariehamn Trevligt bostadshus i trivsamt bostadskvarter på Knappelstensvägen 11 i Mariehamn Presentation Trivsamt inrett Aneby bostadshus inkl. integrerat garage uppfört i träkonstruktion på gjuten platta 1977-1978.

Läs mer

Mjuklandning i ditt nya hem

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL Mjuklandning i ditt nya hem...3 Linköping - en stad i förändring...5 Gottfridsberg - en plats nära hjärtat...6 Livskvalitet för många smaker...7 Därför bor du bättre hos oss... 10 Mjuklandning

Läs mer

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal Inredningsstandard för ditt nya hem Välkommen till Brf Slottsallén 1, Ulriksdal INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

Välkommen till falsterbohus

Välkommen till falsterbohus Välkommen till falsterbohus Adress: Falsterbohusvägen 1 Bostadsrättsföreningen Falsterbohus nr 1 Falsterbohus Sommar och hav Fina Falsterbo, vår sydvästraste ställe, som gett namn till så mycket, Falsterbokanalen,

Läs mer

När materialen får tala

När materialen får tala kök när materialen får tala När materialen får tala HUSET Bostadsrätt om 225 kvm på Östermalm. KÖKET Klassiskt med moderna inslag, ritat av Martin Zetherström och Svante Bengtsson på 2BK Arkitekter. Mycket

Läs mer

ETAGELÄGENHET, 3 R+K+B, 82 m2 med inglasad balkong och storslagen utsikt över Slemmern

ETAGELÄGENHET, 3 R+K+B, 82 m2 med inglasad balkong och storslagen utsikt över Slemmern Köpmansgatan 12, 22 100 Mariehamn Tel. 018-23 510, 018-23 507 ETAGELÄGENHET, 3 R+K+B, 82 m2 med inglasad balkong och storslagen utsikt över Slemmern Presentation Trevlig ETAGELÄGENHET om 3 R+K+B med inglasad

Läs mer

Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg

Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg VÄLKOMMEN HEM Näst högst upp, på nionde våningen, ovan trädtopparna, med stor altan i söderläge. Här flödar solen in genom de extra stora fönstren. Utsikten är magnifik

Läs mer

Kvadratsmart tvåa i Johannebo, Mariehamn

Kvadratsmart tvåa i Johannebo, Mariehamn Kvadratsmart tvåa i Johannebo, Mariehamn Välkomna till denna ljusa och trivsamma tvårummare, i andra våningen på Knappelstensvägen 13. Lägenheten om 65 m2 har totalrenoverats 2009 och erbjuder ett bekvämt

Läs mer

Län Västerbotten Gatuadress Sagovägen 2 D Kommun Umeå Storlek 2 rum (1 sovrum) / 49 m² Område Tomtebo Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Västerbotten Gatuadress Sagovägen 2 D Kommun Umeå Storlek 2 rum (1 sovrum) / 49 m² Område Tomtebo Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Västerbotten Gatuadress Kommun Umeå Storlek 2 rum (1 sovrum) / 49 m² Område Tomtebo Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En stilren, tyst och fräsch lägenhet utan insyn. Fint, naturnära område

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär Inredarens val Skogsstjärnan, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar

Läs mer

Söker du ett eget hem? Kanske ett första och mindre hem? En modern bostad till ett rimligt pris? Välkommen till brf Eda.

Söker du ett eget hem? Kanske ett första och mindre hem? En modern bostad till ett rimligt pris? Välkommen till brf Eda. EGET HEM Söker du ett eget hem? Kanske ett första och mindre hem? En modern bostad till ett rimligt pris? Välkommen till brf Eda. Junior Living bygger smarta bostadsrätter med noga valt läge i Knivsta

Läs mer

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär Inredarens val Sjödalen, Huddinge preliminär 3D Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi

Läs mer

Med havet som granne. Öland Björkviken

Med havet som granne. Öland Björkviken Med havet som granne Öland Björkviken Nära havet. Nära naturen. I idylliska Björkviken bor du mitt i det öländska lugnet med gemenskap och bekvämlighet om hörnet. Ta cykeln tio minuter längs havet och

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lindövägen 6C

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lindövägen 6C Län Kalmar Gatuadress Kommun Kalmar Storlek 4 rum (3 sovrum) / 140 m² Område Lindö Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Området känns tryggt och bra med närhet till både centrum, skola och grönområden.

Läs mer

Gröna Annas Gata 5. Län. Västra Gatuadress Gröna Annas Gata 5. Kommun Göteborg Storlek 4.0 rum / 98 m² Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse

Gröna Annas Gata 5. Län. Västra Gatuadress Gröna Annas Gata 5. Kommun Göteborg Storlek 4.0 rum / 98 m² Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 4.0 rum / 98 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Modern bostad med magnifik utsikt. 2 balkonger,

Läs mer

Län Skåne Typ Villa Kommun Lund Storlek 120 m2 Område Dalby Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Allégatan 26

Län Skåne Typ Villa Kommun Lund Storlek 120 m2 Område Dalby Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Allégatan 26 Allégatan 26 Län Skåne Typ Villa Kommun Lund Storlek 120 m2 Område Dalby Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Allégatan 26 Centralt på hörna! Välkommen till ett trivsamt hus placerat på

Läs mer

b r f v i t s i p p a n e k h a g a f a l k e n b e r g Litet hus litet pris d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t

b r f v i t s i p p a n e k h a g a f a l k e n b e r g Litet hus litet pris d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t b r f v i t s i p p a n e k h a g a f a l k e n b e r g Litet hus litet pris d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t Villalägenhet 74 Med husens sammanhängande vardagsrum och kök är utrymmena

Läs mer

BOSTADSRÄTTSLÄGENHET - LOMMA - PRIS: 2 100 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE

BOSTADSRÄTTSLÄGENHET - LOMMA - PRIS: 2 100 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE BOSTADSRÄTTSLÄGENHET - LOMMA - PRIS: 2 100 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE 4:a - Full sundsutsikt i Lomma. Här bor du överst i en spatiös lägenhet om 132,5 m² på våning 6 av 7. Helt fri och enastående sundsutsikt

Läs mer

KVARTERET SÖDERHÖJDEN

KVARTERET SÖDERHÖJDEN KVARTERET SÖDERHÖJDEN SNAPPHANEVÄGEN, JÄRFÄLLA 120 LÄGENHETER VÄLKOMMEN TILL KVARTERET SÖDERHÖJDEN HAR DU FUNDERAT PÅ ATT BO I JÄRFÄLLA OM INTE, GÖR DET NU. JÄRFÄLLA ÄR ETT LÄTT VAL FÖR DIG SOM VILL BO

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

Västermalms Atrium, Kungsholmen. Spännande trea med köket som mittpunkt

Västermalms Atrium, Kungsholmen. Spännande trea med köket som mittpunkt Västermalms Atrium, Kungsholmen Spännande trea med köket som mittpunkt På åttonde våningen i Västermalms Atrium ligger den här trean med två balkonger i olika väderstreck. Lägenheten präglas av fint ljusinsläpp

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL Brf Solslingan Inredningsstilar Våra inredningsstilar är noga utvalda. I bilderna längre fram ser du exempel på våra stilar som du kan göra som egna val. Vårt grundutförande

Läs mer

Gavellägenhet 2-3 R+K med inglasad balkong i BAB Briljanten i Mariehamn

Gavellägenhet 2-3 R+K med inglasad balkong i BAB Briljanten i Mariehamn Gavellägenhet 2-3 R+K med inglasad balkong i BAB Briljanten i Mariehamn Presentation I entréplan på nordvästra gaveln finns denna fräscha 2-3 rumslägenhet med inglasad och takbeklädd balkong i västerläge

Läs mer

FRILIGGANDE VILLA - LOMMA - PRIS: :- ELLER HÖGSTBJUDANDE

FRILIGGANDE VILLA - LOMMA - PRIS: :- ELLER HÖGSTBJUDANDE FRILIGGANDE VILLA - LOMMA - PRIS: 6 000 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE Beskrivning Lomma 1 plans friliggande med källare. Här har vi ett rejält, fräscht och välvårdat hus för Er som behöver utrymme för lek

Läs mer

Län Värmland Gatuadress Kanotvägen 10 Kommun Arvika Storlek 5 rum (2 sovrum) / 128,3 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Värmland Gatuadress Kanotvägen 10 Kommun Arvika Storlek 5 rum (2 sovrum) / 128,3 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Värmland Gatuadress Kommun Arvika Storlek 5 rum (2 sovrum) / 128,3 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Underbart läge med en utsikt man aldrig får nog av. Vill man ha närhet till vatten

Läs mer

BOSTADSHUS VID BERGSHÖJDEN 14 Mariehamn

BOSTADSHUS VID BERGSHÖJDEN 14 Mariehamn BOSTADSHUS VID BERGSHÖJDEN 14 Mariehamn Bostadshus i 1 plan med garage och fullständig källare byggt 1971. Huset är rymligt och ligger på en vacker sluttande tomt med insynsskyddad trädgård på husets baksida.

Läs mer

Götaland Kommun Alingsås Storlek 3 rum (2 sovrum) / 96 m² Tillträde tidigast

Götaland Kommun Alingsås Storlek 3 rum (2 sovrum) / 96 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Alingsås Storlek 3 rum (2 sovrum) / 96 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mycket trevligt område med fin natur, vattendrag och parker runt knuten. Lägenheten

Läs mer

Lyxlägenheter / radhus i elegant 5 stjärnigt Spa resort i centrala Algarve. in Ferragudo

Lyxlägenheter / radhus i elegant 5 stjärnigt Spa resort i centrala Algarve. in Ferragudo sida 1/5 sida 2/5 Lägenheter Konstruerad (år) 300.000 2008 Tomtarea Konstruktion område 112,8m² sida 3/5 område (län) Lagoa Stad Detta dolda paradis är bara några minuters bilresa från några av de finaste

Läs mer

Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg

Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg VÄLKOMMEN HEM Välkommen till en av de bästa lägenheterna i den bästa bostadsrättsföreningen i området! Här finns boendet för dig som vill slippa problem. Med garage

Läs mer

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN INTERIÖR Lägenheterna är modernt designade med öppen planlösning, stora ljusinsläpp och generösa balkonger och uteplatser. Färgskalan

Läs mer

Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 65.7 m² Tillträde tidigast

Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 65.7 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 65.7 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Öppen och ljus lägenhet med gångavstånd till Avenyn, Centralstationen och Nordstan.

Läs mer

Nybyggt bostadshus i bra läge på Klintvägen 4 B i Mariehamn

Nybyggt bostadshus i bra läge på Klintvägen 4 B i Mariehamn Nybyggt bostadshus i bra läge på Klintvägen 4 B i Mariehamn Presentation Ett nybyggt bostadshus som är uppfört under 2014 och slutsynat i oktober 2014. Huset är uppfört såsom nyckelfärdigt av Konsens Hus

Läs mer

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär Inredarens val Brf Ofelia, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens

Läs mer

TÖRNÄSET 2 MALUNG-SÄLENS KOMMUN. MARIKA DALMANS

TÖRNÄSET 2 MALUNG-SÄLENS KOMMUN. MARIKA DALMANS TÖRNÄSET 2 MALUNG-SÄLENS KOMMUN MARIKA DALMANS WWW.TORNASET.SE Marika.dalmans@live.se TÖRNÄSET Sjönära hus för den som älskar naturen. Här har du närhet till djur och natur året om då området erbjudet

Läs mer

BRF GREENROOF. Bofakta

BRF GREENROOF. Bofakta BRF GREENROOF Bofakta Välkommen till Brf Greenroof Att flytta till ett helt nybyggt hem är väldigt speciellt. Som på ett oskrivet blad sätter du din signatur på varje liten del av bostaden. Det är med

Läs mer

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand Sundsåker 20 lägenheter vid ljusnans strand Bo bekvämt vid Ljusnans strand Strikt och modern arkitektur i kombination med trivsel har varit i fokus. Här ska det vara bekvämt att leva. Med ett unikt läge

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Högalidsvägen 63D Kommun Kävlinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.5 m² Område Högalid Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Högalidsvägen 63D Kommun Kävlinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.5 m² Område Högalid Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Kävlinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.5 m² Område Högalid Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och trevligt område utan biltrafik. Nära till tågstation och centrum.

Läs mer

Nyrenoverad gavellägenhet, vån I med balkong i väster på Havsgatan i Mariehamn

Nyrenoverad gavellägenhet, vån I med balkong i väster på Havsgatan i Mariehamn Nyrenoverad gavellägenhet, vån I med balkong i väster på Havsgatan i Mariehamn Presentation Nyrenoverad, ljus rymlig lägenhet i våning I, på Havsgatan 25 invid västra hamnen, en bostad för dig som värdesätter

Läs mer

BARKARBY METROPOL HUS B. Bofakta

BARKARBY METROPOL HUS B. Bofakta BARKARBY METROPOL HUS B Bofakta Välkommen till Barkarby Metropol Situationsplanen visar husens läge i kvarteret. Hus A har 52 lägenheter och en kommersiell lokal belägen i norra delen av huset. Hus B inrymmer

Läs mer

HONUNGSVÄGEN. 3 695 000 kr

HONUNGSVÄGEN. 3 695 000 kr HONUNGSVÄGEN 3 695 000 kr 2 HONUNGSVÄGEN Välkommen till Honungsvägen Balticgruppen presenterar dessa synnerligen trevliga och väldisponerade Atriumhus i barnvänligt område på Umedalen. Husen bjuder på

Läs mer

Stilfullt inredd AKTIELÄGENHET om 3 R+K, 70 m 2 med balkong på Scheffersgränd 4 B i Mariehamn

Stilfullt inredd AKTIELÄGENHET om 3 R+K, 70 m 2 med balkong på Scheffersgränd 4 B i Mariehamn Stilfullt inredd AKTIELÄGENHET om 3 R+K, 70 m 2 med balkong på Scheffersgränd 4 B i Mariehamn Presentation Fint och smakfullt renoverad trerumslägenhet med stilfull inredning på våning III Scheffersgränd

Läs mer

Län Halland Gatuadress Linimentvägen 17 B Kommun Kungsbacka Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Halland Gatuadress Linimentvägen 17 B Kommun Kungsbacka Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Halland Gatuadress Kommun Kungsbacka Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Att bostaden ligger på markplan ger en radhuskänsla med direkt utgång till trädgård.

Läs mer

Kommun Göteborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 96 m² Område Tynnered Tillträde tidigast

Kommun Göteborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 96 m² Område Tynnered Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 96 m² Område Tynnered Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lägenheten är tyst och man hör inte mycket av grannarna när man

Läs mer

Exklusiv medelhavsinspirerad 3:a i Kista

Exklusiv medelhavsinspirerad 3:a i Kista Objektbeskrivning Exklusiv medelhavsinspirerad 3:a i Kista Stockholm, Kista Sorögatan 117 Boarea: 80 m 2 Avgift: Utgångspris: 4 100 kr 1 500 000 kr Budgivning e-bud: Ange objektnr 639 -använd länken i

Läs mer

Modernt formspråk. och traditionell livsstil i skön förening

Modernt formspråk. och traditionell livsstil i skön förening Modernt formspråk och traditionell livsstil i skön förening Högt uppe på klipporna i Göteborgs norra skärgård och med en vidunderlig utsikt över havet ligger ett av Vallsjöhus senaste byggprojekt. Tio

Läs mer

2:a Brevik Hövdingevägen 11, 2tr

2:a Brevik Hövdingevägen 11, 2tr 2:a Brevik Hövdingevägen 11, 2tr Planlösning Hövdingevägen 11, 2tr MÄKLARENS UTLÅTANDE Trevlig och välplanerad med balkong i bästa sydvästläge. Fri utsikt och ogenerat läge på balkongen. Lägenheten är

Läs mer

Kom närmare naturen, utan att lämna staden

Kom närmare naturen, utan att lämna staden Kom närmare naturen, utan att lämna staden Det speciella med är inte enbart hur nära du kommer naturen, utan även hur nära du fortfarande är staden. Våra unika radhus i trä är noggrant belägna mellan Nackareservatets

Läs mer

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Anmäl ditt Hyllie Allé intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Välkommen till Hyllie I Hyllie skapas en ny levande stadsdel med färgstark arkitektur, spännande torg och all slags service. Samtidigt finns

Läs mer

ROXMANSVÄGEN 3 G. Roxmansvägen 3 G, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,49.

ROXMANSVÄGEN 3 G. Roxmansvägen 3 G, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,49. ROXMANSVÄGEN 3 G Beskrivning Fantastiskt skick i första raden mot havet Välkommen till bekvämt och välplanerat boende på Malen i två plan med liten tomt som kräver minimal skötsel. Bostaden som fördelar

Läs mer

Välkommen du gamla nya sköna värld. Drömmar om ett hem - Sid 1

Välkommen du gamla nya sköna värld. Drömmar om ett hem - Sid 1 I gränslandet mellan det vilda och det tämjda ligger vår plats. I gränslandet mellan naturens frihet och hemmets trygghet. Som om de alltid hade legat där mellan träden. Små tidlösa plattformar för livet.

Läs mer

Län Södermanland Gatuadress Fänsåkersvägen 7 A Kommun Trosa Storlek 4 rum (3 sovrum) / 75.6 m² Område Vagnhärad Tillträde tidigast

Län Södermanland Gatuadress Fänsåkersvägen 7 A Kommun Trosa Storlek 4 rum (3 sovrum) / 75.6 m² Område Vagnhärad Tillträde tidigast Län Södermanland Gatuadress Kommun Trosa Storlek 4 rum (3 sovrum) / 75.6 m² Område Vagnhärad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och barnvänligt område. Nära till skog, 10 min till mataffär.

Läs mer

Modern och smakfull 3:a med gavelläge och uteplats

Modern och smakfull 3:a med gavelläge och uteplats Modern och smakfull 3:a med gavelläge och uteplats Välkommen till denna moderna gavel-3:a med fantastiskt läge i naturskönt område. Smakfullt i fint skick med genomgående ekparkett och spotlightbelysning.

Läs mer

Exklusiv övervåning i 2 plan. Höken 26 C

Exklusiv övervåning i 2 plan. Höken 26 C Exklusiv övervåning i 2 plan Höken 26 C HÖKEN 26 C Våning med panoramautsikt utgångspris 3.500.000 kr Avgift 5.565 kr Antal rum 6 rum och kök Boarea ca. 150 kvm våningsplan 2 av 2 Byggår 2011 BRF Åre

Läs mer