MED FOKUS PÅ DIN KÖRGLÄDJE

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "MED FOKUS PÅ DIN KÖRGLÄDJE"

Transkript

1 NYA PEUGEOT 308

2

3 MED FOKUS PÅ DIN KÖRGLÄDJE När det handlar om bra design ligger det vackra i enkelheten. Det är med detta i åtanke som nya Peugeot 308 har utvecklats. Peugeots designers och ingenjörer har skapat en formskön, intuitiv och modern bil med ett sportigt utseende. Upptäck nya Peugeot 308 stilren, teknisk, effektiv och som levererar enastående körupplevelser.

4

5

6

7 STILREN DESIGN Djärv och raffinerad nya Peugeot 308 har ett helt nytt formspråk. Med sina snygga och kraftfulla linjer förmedlar nya Peugeot 308 elegans och effektivitet. De sportiga formerna visar upp en spänstig siluett, där de solida materialen betonar de senaste innovationerna.

8

9 FULL-LED- STRÅLKASTARE På modellnivån Allure är full-led-strålkastare standard, vilket Peugeot är först med i klassen. Varje strålkastare består av 31 st LED-lampor och bidrar till ett ljus i klass med dagsljus samtidigt som de förbrukar endast hälften så mycket energi i jämförelse med konventionella halogenlampor. Det hela ger nya Peugeot 308 en kattlik och spännande blick. Bakljusen är även de i senaste LED-teknik, med 24 st lampor i varje, vars form symboliserar tre vassa lejonklor.

10

11 PEUGEOT i-cockpit Nya Peugeot 308 sätter ny standard när det gäller interiör ergonomi. i-cockpit står för en förarmiljö som ger föraren en omedelbar och tydlig körupplevelse. För att uppfylla den moderna förarens krav har förarplatsen en kompakt och skön ratt, högt placerad och tydlig instrumentpanel samt en hög och lättåtkomlig mittkonsol. Föraren styr de flesta av kupéns funktioner via den stora och tydliga pekskärmen på 9,7 tum samt det centralt placerade volymvredet. Kombinationen av svartlackerade dekorpaneler och satinmatt krom ger kupén en smakfull atmosfär.

12

13

14

15 PRECISION & VISION Instrumentpanelen ger tillgång till en mängd information utan att föraren behöver släppa ögonen från vägen. Displayen har tydliga och snyggt designade instrument. Den omvända varvräknaren och temperaturmätaren ger en behaglig symmetri som förlänger blickfånget utmed bilens framdel. Lika nyskapande som exklusiv, nya Peugeot 308 banar väg för en bekväm och omedelbar körupplevelse.

16

17

18 STOR MULTI- FUNKTIONSSKÄRM Den tydliga och 9,7 tum stora pekskärmen ger föraren tillgång till de flesta av bilens funktioner, till exempel luftkonditionering och navigation. Pekskärmen är skapad med intuitiv användning i åtanke: tekniken är här i enkelhetens tjänst*. LUFTKONDITIONERING Klimat- och ventilationssystemet sköts enkelt på pekskärmen. FÖRARASSISTANS Olika förarhjälpmedel (adaptiv farthållare med köassistent och kollisionsvarnare med autobroms) kan justeras på pekskärmen för en bekväm och säker körupplevelse. *Det är rekommenderat att endast använda skärmen då bilen står stilla.

19 HI-FI Det nya Denon Hifi-systemet är resultatet av ett nära samarbete mellan Peugeot och Denon, ett välkänt varumärke i den exklusivaste delen av Hifi-världen. Ljudsystemet är skräddarsytt för nya Peugeot 308 och består av 8 högtalare, subwoofer och digital förstärkare. Alla i bilen kan njuta av ett kraftfullt, exakt och naturligt ljud precis som man vill ha det. NAVIGATION Det intuitiva systemet kan visa kartor i större format och färdvägen ställs enkelt in. INSTÄLLNINGAR Samtliga funktioner på den tydliga pekskärmen ställs enkelt in på bara några sekunder för en ergonomisk och direkt användning. TELEFON Med din mobiltelefon inkopplad, via Bluetooth till handsfree-systemet, är det möjligt att tala i telefonen under säkra förhållanden. Pekskärmen ger smidig tillgång till adressboken och kommunikation via handsfree.

20

21 ÅTERUPPTÄCK VÄGEN Lätt, kompakt och säker. Självklart har Peugeots mångåriga och mycket hyllade förhållning till körglädje och aktiv säkerhet varit avgörande under utvecklingen av nya Peugeot 308. Det borgar för att bilen har förstklassiga och mycket dynamiska köregenskaper. Med nya 308 tar Peugeot dessutom ännu ett steg för att optimera komforten och vägegenskaperna att uppnå körglädje utan motsvarighet i klassen! Nya Peugeot 308 svarar direkt på minsta kommando från föraren. Bilen levererar en tydligt sportig attityd. Den elektriska servostyrningen är lika mjuk som precis. Komforten ombord är hög tack vare det moderna och väl avstämda chassit, perfekt väghållning och utmärkt ljudisolering. Varje resa förvandlas från transport till en stund av positiv upplevelse.

22

23

24

25 LÄTT OCH RÄTT Från det att nya Peugeot 308 föddes på ritbordet har man haft ett tydligt fokus på att förena en hög nivå av miljöhänsyn med köregenskaper av hög kvalitet. Mycket arbete har lagts ner på att minska bilens vikt. Resultatet är att nya Peugeot 308 är hela 140 kg lättare än sin föregångare. Nya Peugeot 308 är inte bara snyggt och tidlöst designad, den aerodynamiska karossen, till stor del byggd i nya lätta material, tillsammans med bilens innovativa teknik bidrar till att begränsa CO2- utsläppen i versioner som börjar på mindre än 85 g/km* och med en låg förbrukning på under 3,1 l/100 km. *.Kommer under 2014.

26 ATT VÄLJA LUGNET Nya Peugeot 308 drar nytta av Peugeots långa och framgångsrika erfarenheter för att säkerställa förstklassiga köregenskaper. Bland annat erbjuds ett förarassistanspaket som tillval vilket innehåller en radar i bilens front som styr den adaptiva farthållaren med köassistent samt kollisionsvarnaren med autobroms (ECA & ECB). Utrustningen är resultatet av ett utvecklingsarbete där inget lämnats åt slumpen. Andra exempel på utrustning som erbjuds i nya Peugeot 308 är keyless nyckellöst lås- och start-/stoppsystem, backkamera, Hill Assist (hindrar att bilen rullar bakåt vid stannande i motlut), elektrisk parkeringsbroms samt parkeringsassistans*. *Tillval eller standard enligt version.

27

28

29 ETT SPECIELLT ÖGONBLICK Interiören i nya Peugeot 308 förenar estetik och intuitiva funktioner. Den kompakta och smakfulla profileringen av kupén erbjuder en rymd där varje detalj är noggrant designad för att maximera utrymmet. Såväl i fram- som i baksäte är komforten optimal, i en snygg och skön miljö. Panoramaglastaket ger en ljus och behaglig interiör vilket ökar förarens och passagerarnas välmående. För ytterligare komfort är bilen utrustad med ett elektriskt manövrerat jalusi som filtrerar 95 % av ljuset utifrån. Nya Peugeot 308 erbjuder ett av klassens mest generösa bagageutrymmen. Utformningen av bagageutrymmet är mycket praktiskt och den totala lastvolymen är hela 420 dm 3 VDA, vilket motsvarar 470 liter.

30 PEUGEOT OCH MILJÖN Peugeot erbjuder ett brett sortiment fordon med låga utsläpp; över hälften av all försäljning världen över är fordon med koldioxidutsläpp på mindre än 140 g/km. Detta är frukten av beprövad teknik där Peugeot är världsledande: dieselmotorn med partikelfilter (lanserad år 2000 på Peugeot 607) som finns i flera av Peugeots bilmodeller och som mer än 2,1 miljoner fordon hittills är utrustade med (99.9 % reduktion av partikelutsläpp), samt banbrytande teknik som Stop & Start och utvecklingen av den nya generationens HDi-motorer. HDi partikelfilter Partikelfiltret är ett högpresterande anti-föroreningssystem som är kopplat till HDi-teknologin. Det fungerar som ett självrengörande filter och bearbetar gaserna från förbränningen i dieselmotorn. Filtret minskar dieselpartiklarna, och reducerar dem till knappt mätbara nivåer (0,004 g/km). Denna teknik gör dieselmotorn till en av de mest rena förbränningsmotorerna. BlueHDi-motorer Under 2014 lanseras nya högeffektiva Euro 6-motorer: 2.0 e-hdi dieselmotorer samt bensinmotorer. Nya Peugeot 308 blir den första Peugeotmodellen som kan väljas med de nya 1.2 e-thp turbomotorerna med effekt på 110 hk respektive 130 hk (lanseras 2014). Ett genombrott gällande bränsleförbrukning och minskade CO 2 -utsläpp i kombination med en stor portion körglädje. Genom att man i BlueHDi-motorn kombinerar SCR (Selective Catalytic Reduction) med partikelfiltret uppnår man en drastisk reduktion av koloxid (med mer än 90 %), optimering av koldioxidutsläppen och förbrukning, samt en begränsning av partiklarna med mer än 99.9 %. En BlueHDi-motor kommer att släppa ut mindre än 85 g/km.

31 Standardförbrukning l/100 km Växellåda Stadskörning Landsvägskörning Blandad körning CO 2 (g/100 km) 1.2 l VTi 82 hk BVM5 6,3 4, Turbo 125 hk BVM6 7,7*/7,9** 4,4*/4,6** 5,6*/5,8** 129*/134** 1.6 Turbo 156 hk BVM6 7,7*/7,9** 4,4*/4,6** 5,6*/5,8** 129*/134** 1.6 HDi FAP 92 hk BVM5 4,3*/4,5** 3,3*/3,4** 3,6*/3,8** 93***/100** 1.6 e-hdi FAP 115 hk BVM6 4,2*/4,4** 3,3*/3,5** 3,7*/3,8** 95***/100** *Med energisparande däck på standardfälg 15" eller 16". **Avser tillval 17" eller 18". ***Med energisparande däck på standardfälg 15" eller 16". Miljöbilar enligt 2013-års definition och därmed befriade från fordonsskatt i 5 år.

32 SÄKERHET BROMSSYSTEM OCH ESP För att bevara en optimal balans och körglädje i alla lägen är nya Peugeot 308 utrustad med ett innovativt bromssystem som kombinerar flera olika funktioner: ESP (Electronic Stability Program) är en elektronisk stabilitetskontroll som tillsammans med antisladdsystemet (ASR) verkar på bromsarna och motorkontrollen för att förhindra sladd vid försämrat väggrepp. Den dynamiska stabilitetskontrollen jämför och bedömer fortlöpande den information som fås från rattsensorn och girhastighetssensorn för att upptäcka begynnande under- eller överstyrning. Den styr då tillbaka, inom de fysiska lagarnas gränser, bilen till dess ursprungliga färdbana. Antiblockeringssystemet (ABS) ser till att hjulen aldrig låser sig vid en inbromsning vilket hjälper dig att behålla kontrollen över bilen vid en nödbromsning. Den elektroniska bromskraftsfördelningen bromsar hjulen var för sig för ökad effektivitet, och i synnerhet ökas säkerheten vid bromsning i kurvor. Nödbromsassistansen skärper effektiviteten av din bromsning om så behövs. Däcktryckssensorerna varnar vid lågt lufttryck eller punktering. INTELLIGENT ANTISPINNSYSTEM Det nya intelligenta antispinnsystemet* tillför en ny viktig funktion till dagens konventionella antispinnsystem. Det känner av förhållanden då halt väglag kan försvåra start och körning. I dessa situationer ersätter det intelligenta antispinnsystemet ASR-funktionen och minskar framhjulens slirande för att säkerställa att du kommer fram säkert. * Standard på Allure FÖRHÖJD SÄKERHET Nya Peugeot 308 erbjuder en hög säkerhetsnivå. Utöver de fina och säkra köregenskaperna bidrar bilens stabila konstruktion till att hålla bilen säkert på vägen och dessutom att absorbera energin från frontal- och sidokrockar. Det hela kompletteras av tidigare nämnda intelligenta system för att behålla greppet på vägbanan. KROCKKUDDAR Nya Peugeot 308 har 6 krockkuddar: 2 främre krockkuddar för att skydda förarens samt passagerarens huvud och bröst vid en eventuell frontalkrock. 2 främre sidokrockkuddar för att skydda förare och passagerare i händelse av en krock från sidan. 2 krockgardiner för att skydda huvudena på de främre och bakre passagerarna.

33 PEUGEOT ecall & bcall Vid olycka, sjukdom eller annan nödsituation underlättar PEU- GEOT ecall & bcall möjligheten att snabbt kalla på bärgning eller sjukvård. När varje minut räknas för dig kan du räkna med att systemet reagerar snabbt. Automatisk nöduppringning: Om krockkuddarna och de pyrotekniska säkerhetsbältena löser ut samtidigt vid en kollision aktiveras bilens nöduppringningssystem (ecall) automatiskt utan aktivering från förare eller passagerare. Bilen lokaliseras automatiskt av räddningscentralen som även kan hålla kontakt med personer som befinner sig i bilen. Peugeot nödsamtal ecall: Om du känner dig sjuk, råkar ut för en olycka eller blir vittne till en olycka, trycker du på SOSknappen, som är placerad i taket, i 5 sekunder och kommer genast i kontakt med 112 (det europeiska larmnumret). Den lokala larmcentralen, i det land du befinner dig i, svarar omedelbart och skickar hjälp vid behov. Peugeot Assistanssamtal bcall: Vid fel på bilen trycker du 5 sekunder på knappen med Peugeotemblemet och kopplas direkt till Peugeot Assistans. Oavsett vilket land du befinner dig i får du svar på ditt eget språk. Det minskar tiden tills du får hjälp och din bil kan repareras. Funktionen utvidgas kontinuerligt och gäller för närvarande i 14 europeiska länder (Sverige, Frankrike, Tyskland, Italien, Spanien, Portugal, Belgien, Luxemburg, Nederländerna, Schweiz, Österrike, Storbritannien, Polen och Danmark). *Användningen av PEUGEOT CONNECT ecall & bcall är kostnadsfri i Nya Peugeot 308 förutsatt att systemet finns monterat i bilen.

34 FÄRGER 01 : Vit Banquise 02 : Svart Perla Nera 03 : Grå Hurricane 04 : Brun Rich Oak 05 : Blå Encré 06 : Grå Aluminium 07 : Grå Artense 08 : Röd Rubi 09 : Grå Moka 10 : Vit Nacré

35

36 01 : Textil METAX Svart Mistral 02 : Textil METAX Svart Mistral med synliga sömmar 03 : Textil GALDO Grå Guérande 04 : Textil MARSTON Svart Mistral 05 : TEP/Alcantara Svart Mistral 06 : Läder Club NAPPA Svart Mistral 07 : Läder Club NAPPA Grå Guérande

37 KLÄDSLAR

38

39 FÄLGAR 01 : Navkapsel 15 AMBRE 02 : Navkapsel 16 CORAIL* 03 : Aluminiumfälg 16 QUARTZ 04 : Aluminiumfälg 16 TOPAZE DIAMANTE 05 : Aluminiumfälg 17 RUBIS DIAMANTE 06 : Aluminiumfälg 18 SAPHIR DIAMANTE *Marknadsförs ej i Sverige

40 STILLINJE 01 : Grå keps 02 : Pennset : kulspetspenna och rollerpen 03 : Datorväska

41 04 : Torkdukar i mikrofiber 05 : Anteckningsböcker Grå och Navy 06 : Nödbatterier för mobiltelefon 07 : USB-nycklar Blå 8 Go och Grå 4 Go 08 : Nya 308-nyckelring 09 : Optisk trådlös mus med litiumjonbatteri

42 TILLBEHÖR Kromade sidolister Takbox Cykelställ på dragkrok. Löstagbart utan verktyg Bakgrundsbelysta dörrtrösklar / Golvmatta i velour Bagageutrymme med fack Förvaring under hatthylla Karosskit : Spoiler, instegsskydd, diffuser bakre dekorpanel. Sidospegelsdekor, S-LINE sidostickers, 16 - och 17 -tums aluminiumfälgar. S-Line finns även för bilens kupé. För mer information kontakta din närmaste återförsäljare.

43 SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR När du väljer Peugeot får du också tillgång till det stora nätet av försäljningsställen och verkstäder, såväl i Sverige som i övriga Europa. När du anförtror dig och din bil till en auktoriserad Peugeothandlare eller Peugeotverkstad, kan du vara säker på att det är utbildade specialister som tar hand om din bil. SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR FÖR DIN TRYGGHET När du väljer Peugeot får du också tillgång till det stora nätet av försäljningsställen och verkstäder, såväl i Sverige som i övriga Europa. När TILLVERKARENS du anförtror dig GARANTIER och din bil till en auktoriserad PEUGEOT SERVICEAVTAL Peugeothandlare eller Peugeotverkstad, PEUGEOT FÖRSÄKRING kan du vara säker på TILLBEHÖR att det är OCH utbildade RESERVDELAR specialister Kvalitet innebär mycket hos Peugeot. som tar hand om din bil. På Peugeot 308 lämnar vi 3 års garanti eller km det som först inträffar. Dessutom lämnar vi 3 års Peugeot FÖR Assistance, DIN 3 års TRYGGHET vagnskadegaranti, TILLVERKARENS 12 års genomrostningsgaranti GARANTIER och 3 års Kvalitet lackgaranti. innebär mycket hos Peugeot. På Peugeot 308 lämnar vi 3 års garanti eller PEUGEOT ASSISTANCE km det som först inträffar. Dessutom Ett samtal räcker lämnar om vi 3 du års skulle Peugeot få Assistance, problem. Både 3 års i Sverige vagnskadegaranti, och Europa får 12 du hjälp års genomrostningsgaranti av Peugeot Assistance och dygnet 3 års lackgaranti. runt 365 dagar om året. Peugeot Assistance når du på PEUGEOT telefonnummer ASSISTANCE inom Ett Sverige samtal och räcker om du skulle i övriga få problem. Europa. Både i Sverige och Europa får du hjälp av Peugeot Assistance dygnet runt 365 dagar om året. Peugeot Assistance når du på telefonnummer inom BRA Sverige ATT och VETA i övriga PEUGEOT Europa. FINANS Peugeot Finans är resultatet av ett samarbete mellan Peugeots auktoriserade återförsäljare, Peugeot Sverige och DnB Finans, ett av Nordens ledande BRA ATT finansbolag. VETA PEUGEOT FINANS Peugeot Finans är resultatet av ett KVALITET samarbete mellan OCH Peugeots MILJÖ auktoriserade återförsäljare, Peugeot ISO 9001 och Sverige och DnB Finans, ett av Nordens ledande finansbolag :2004. Med Peugeot Serviceavtal kan du teckna dig för auktoriserad Peugeotservice med löptid från 36 månader och km upp till km. Genom Peugeot Serviceavtal försäkrar du dig om att din PEUGEOT Peugeot alltid SERVICEAVTAL är i drifts-och Med säkerhetsmässigt Peugeot Serviceavtal toppskick. kan du teckna dig för auktoriserad Peugeotservice med löptid från 36 månader och km upp till km. Genom Peugeot Serviceavtal försäkrar du dig om att din Peugeot alltid är i drifts-och säkerhetsmässigt toppskick. PEUGEOTKORTET Som Peugeotägare kan du välja att betala dina bilkostnader med vårt betal- /kreditkort Peugeotkortet. Kortet är kopplat till VISA och gäller på miljontals inköpsställen och du betalar ingen PEUGEOTKORTET Som Peugeotägare kan du välja att betala dina bilkostnader med vårt betal- /kreditkort Peugeotkortet. Kortet är kopplat till VISA och gäller på miljontals inköpsställen och du betalar ingen Peugeot Försäkring är speciellt utformad för dig som kör Peugeot. Vid eventuell reparation är du garanterad reservdelar ur Peugeots originaldelssortiment och auktoriserade PEUGEOT verkstäder, FÖRSÄKRING vilket betyder fortsatt Peugeot trygghet Försäkring och ett högt är andrahandsvärde speciellt utformad för även dig efter som en kör skada. Peugeot. Vid När eventuell du nytecknar reparation Peugeot är Försäkring, du garanterad via reservdelar någon av Peugeots ur Peugeots auktoriserade originaldelssortiment återförsäljare, ingår självriskreducering och auktoriserade verkstäder, på vagnskadegarantin vilket betyder med fortsatt kr. Det trygghet innebär att och din ett självrisk högt andrahandsvärde reduceras på alla även skador efter som en är skada. ersättningsbara via din När vagnskadegaranti. du nytecknar Peugeot Försäkring, via någon Dessutom av Peugeots ingår bland auktoriserade annat ett återförsäljare, hyrbilstillägg om ingår du självriskreducering råkar ut för en på ersättningsbar vagnskadegarantin skada på med din bil. Vill kr. du Det innebär veta mer, att ring din självrisk 11 reduceras 680. på alla skador som är ersättningsbara via din vagnskadegaranti. Dessutom ingår bland annat ett årsavgift. hyrbilstillägg Fördelarna om du råkar med att ut för använda en Peugeotkortet ersättningsbar är skada att det på är din ett bil. enkelt Vill du och bekvämt veta mer, sätt ring att betala 11 med 680. och dessutom får du bonus på alla dina inköp. Du kan även välja att dela upp dina betalningar. Hämta ansökan hos din årsavgift. Fördelarna med att använda Peugeotkortet är att det är ett enkelt och bekvämt sätt att betala med och dessutom får du bonus på alla dina inköp. Du kan även välja att dela upp dina betalningar. Hämta ansökan hos din Hos varje återförsäljare finns en tillbehörsbutik med godkända originaltillbehör. Här kan du utrusta din Peugeot precis som du vill ha den. Till din hjälp har du Peugeots kunniga TILLBEHÖR servicepersonal. OCH RESERVDELAR Hos För din varje egen återförsäljare skull bör du finns bara en använda tillbehörsbutik reservdelar ur Peugeots med godkända originaltillbehör. originaldelssortiment. Här kan Endast du utrusta då kan din du Peugeot vara säker precis på att som delarna du vill är ha korrekt den. Till din hjälp utprovade har du och Peugeots att kvaliteten kunniga motsvarar servicepersonal. de krav du har rätt att ställa. För Alla din våra egen originaldelar skull bör du har bara testats använda och reservdelar kontrollerats ur noggrant Peugeots för din trygghet. originaldelssortiment. Det är en garanti för kvalitet, Endast säkerhet då kan du vara och tillförlitlighet. säker på att delarna Garantitiden är korrekt från utprovade Peugeots återförsäljare och att kvaliteten är ett motsvarar år på delar de och krav arbete. du har rätt att ställa. Alla våra originaldelar har testats och kontrollerats noggrant för din trygghet. Det är en garanti för kvalitet, säkerhet och tillförlitlighet. Garantitiden från närmaste Peugeots Peugeothandlare återförsäljare är ett eller år fyll på delar i en ansökan och arbete. direkt på Peugeots hemsida närmaste Peugeothandlare eller fyll i en ansökan direkt på Peugeots hemsida Peugeots generalagent i Sverige, K W Bruun Autoimport AB, är sedan 2008 kvalitets- och miljöcertifierat enligt de internationella standarderna SS EN-ISO 9001:2000 och SS EN-ISO KVALITET OCH MILJÖ Uppgifterna och illustrationerna i denna broschyr är baserade på de tekniska uppgifter som gäller vid tryckningen. Utrustningen är standard eller tillval. Inom ramen för sin ISO kontinuerliga 9001 och strävan att förbättra produkten förbehåller sig Peugeot Sverige rätten att när som helst ändra tekniska uppgifter, utrustning, tillval och färgsättning. Peugeots De aktuella generalagent fotografiska i reproduktionsmetoderna Sverige, K W Bruun Autoimport kan inte AB, återge är sedan färgernas 2008 kvalitets- lyster i sin och helhet. miljöcertifierat Broschyren enligt ska därför de internationella uppfattas som standarderna en allmän information SS EN-ISO 9001:2000 och utgör ingen och SS EN-ISO 14001:2004. avtalshandling. För ytterligare preciseringar och kompletterande information, kontakta din Peugeotåterförsäljare. Innehållet i denna broschyr får inte reproduceras utan uttryckligt tillstånd från Automobiles Peugeot. Uppgifterna och illustrationerna i denna broschyr är baserade på de tekniska uppgifter som gäller vid tryckningen. Utrustningen är standard eller tillval. Inom ramen för sin kontinuerliga strävan att förbättra produkten förbehåller sig Peugeot Sverige rätten att när som helst ändra tekniska uppgifter, utrustning, tillval och färgsättning. De aktuella fotografiska reproduktionsmetoderna kan inte återge färgernas lyster i sin helhet. Broschyren ska därför uppfattas som en allmän information och utgör ingen avtalshandling. För ytterligare preciseringar och kompletterande information, kontakta din Peugeotåterförsäljare. Innehållet i denna broschyr får inte reproduceras utan uttryckligt tillstånd från Automobiles Peugeot.

44 Framtagen av BD Network Edition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B Tryckt i EU Ref. 1H0901 September Återförsäljarens stämpel

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER TEKNISKA FAKTA BOXER 2013-09-06 MOTORER 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 L2H1 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 2 198 2 198 2 198 2198 2198 Maxeffekt kw EEC (hk

Läs mer

PEUGEOT PARTNER BOXLINE

PEUGEOT PARTNER BOXLINE 2012-02-09 PEUGEOT PARTNER BOXLINE MOTOR 1,6 HDi MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 1 560 Maxeffekt kw EEC (hk DIN) 66 / (90) Vid varvtal (v/min) 4 000 Max vridmoment Nm CEE vid v/min 215

Läs mer

tekniska fakta peugeot boxer chassi

tekniska fakta peugeot boxer chassi tekniska fakta peugeot boxer chassi boxer 2013-11-08 PEUGEOT BOXER CHASSI MOTORER 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 3,0 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi L1 L3 L3 L3 DH L3 DH L4 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³)

Läs mer

peugeot Partner skåp partner

peugeot Partner skåp partner TEKNISKA fakta peugeot Partner skåp partner 2014-08-25 PEUGEOT PARTNER SKÅP MOTORER 1,6 HDi 1,6 e-hdi 1,6 e-hdi 1,6 e-hdi 1,6 e-hdi 1,6 HDi 115 L1H1 L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 L1H1 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING

Läs mer

PEUGEOT 208 EN NY GENERATION VÄCKER DINA SINNEN Trots dagens snabba utveckling med ständigt nya, bättre och mer högteknologiska produkter lyckas Peugeot 208 ligga före sin tid. Nya 208 markerar starten

Läs mer

peugeot Partner skåp partner

peugeot Partner skåp partner TEKNISKA fakta peugeot Partner skåp partner 2013-11-08 PEUGEOT PARTNER SKÅP MOTORER 1,6 HDi 1,6 e-hdi 1,6 e-hdi 1,6 e-hdi 1,6 e-hdi 1,6 HDi 115 L1H1 L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 L1H1 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA NYA PEUGEOT BOXER Grundmodell Kaross Volym EFFEKT CO2 g/km MILJÖ KLASS ORDINARIE PRIS EX.MOMS KAMPANJ PRIS EX.MOMS STANDARD BOXER L1H1 8m3 330 BlueHDi 110 S&S L1H1 8 m³ 110 hk Euro6

Läs mer

SE VÄRLDEN MED NYA ÖGON

SE VÄRLDEN MED NYA ÖGON PEUGEOT 2008 SE VÄRLDEN MED NYA ÖGON Med smidiga Peugeot 2008 får ditt bilägande fler möjligheter och du kan uppskatta användandet av bilen på nya sätt. Peugeot 2008 är kompakt och ändå överraskande rymlig

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA BOXER CHASSI Grundmodell Kaross Volym EFFEKT CO2 g/k m MILJÖ KLASS ORDINARIE PRIS EX.MOMS KAMPANJ PRIS EX.MOMS FLAK - Endast lagerbilar BOXER FLAK L2725 L1 333 HDi 110 L1 110 hk Euro5

Läs mer

tekniska fakta peugeot expert skåp

tekniska fakta peugeot expert skåp tekniska fakta peugeot expert skåp expert 2013-11-08 PEUGEOT EXPERT SKÅP MOTORER 1,6 HDi Man 2,0 HDi Man 2,0 HDi Man 2,0 HDi Man 2,0 HDi Aut 2,0 HDi Man 2,0 HDi Aut L1H1 L1H1 L2H1 L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 MOTOR,

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT PARTNER Grundmodell Kaross Volym EFFEKT CO2 g/km MILJÖ KLASS ORDINARIE PRIS EX.MOMS KAMPANJ PRIS EX.MOMS Standard PARTNER L1 3,3m3 BlueHDi 75 L1H1 3,3m³ 75 hk 112 Euro6 14

Läs mer

priser & produktfakta peugeot ion

priser & produktfakta peugeot ion priser & produktfakta peugeot ion ion MOTOR El-synkron PRISER, FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT Ordinariepris (inkl. moms) Kampanjpris (inkl. moms) - Kampanjen gäller tom (inget datum = gäller befintliga lagerbilar)

Läs mer

Förarmiljön är inspirerande och det är nära till de tekniska funktionerna. Köregenskaperna är på absolut högsta nivå.

Förarmiljön är inspirerande och det är nära till de tekniska funktionerna. Köregenskaperna är på absolut högsta nivå. NYA PEUGEOT 3008 KÄN SLOR NYA Peugeot 3008 har bevarat och förstärkt sina starka egenskaper och har samtidigt fått ett elegantare uttryck. Designen understryks med den kromade grillen och de nya strålkastarna

Läs mer

priser & produktfakta peugeot ion

priser & produktfakta peugeot ion priser & produktfakta peugeot ion ion MOTOR El-synkron BRÄNSLEFÖRBRUKNING Blandad körning CO2 blandad (g/km) Räckvidd MOTOR 13,5 kwh/100km Batteri typ / Kapacitet (kw.h) Litium-ion / 16 Maxeffekt kw (hk

Läs mer

11393.qxp_PE0347_Partner VU 25/02/14 17:26 Page 2 ARTNER P

11393.qxp_PE0347_Partner VU 25/02/14 17:26 Page 2 ARTNER P PARTNER OSS PROFFS EMELLAN Peugeot Partner är med sin lastförmåga på upp till 4,1 m 3 *, sin stora flexibilitet och med nya bränslesnåla e-hdi-motorer den bästa tänkbara samarbetspartnern. Partner har

Läs mer

SE VÄRLDEN MED NYA ÖGON Nya smidiga crossovern Peugeot 2008 ger dig lust att njuta fullt ut.

SE VÄRLDEN MED NYA ÖGON Nya smidiga crossovern Peugeot 2008 ger dig lust att njuta fullt ut. PEUGEOT 2008 AWAITING IMAGE SE VÄRLDEN MED NYA ÖGON Nya smidiga crossovern Peugeot 2008 ger dig lust att njuta fullt ut. 2008 är kompakt, rymlig och flexibel en perfekt resekamrat på äventyr med familj

Läs mer

tekniska fakta peugeot expert skåp

tekniska fakta peugeot expert skåp tekniska fakta peugeot expert skåp expert 2012-08-27 PEUGEOT EXPERT SKÅP MOTORER 1,6 HDi Man 2,0 HDi Man 2,0 HDi Man 2,0 HDi Man 2,0 HDi Aut 2,0 HDi Man 2,0 HDi Aut L1H1 L1H1 L2H1 L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 MOTOR,

Läs mer

TEKNISK FAKTA NYA PARTNER

TEKNISK FAKTA NYA PARTNER TEKNISK FAKTA NYA PARTNER JUNI 2015 2015-06-17 NYA PEUGEOT PARTNER SKÅP MOTORER BlueHDi BlueHDi BlueHDi BlueHDi BlueHDi BlueHDi Electric Electric L1 75 hk L1 100 hk L2 100 hk L1 100 hk L2 100 hk L1 120

Läs mer

tekniska fakta bipper

tekniska fakta bipper tekniska fakta Peugeot bipper bipper 2013-11-08 PEUGEOT BIPPER SKÅP MOTORER 1,3 HDi 1,3 e-hdi MCP MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 1 248 1 248 Maxeffekt kw EEC (hk DIN) 55 / (75) 55 / (75)

Läs mer

PEUGEOT 208 3D GTi. PDF Version: 1180_3

PEUGEOT 208 3D GTi. PDF Version: 1180_3 PEUGEOT 208 3D MOTORER 1,6 Turbo Man 1,6 Turbo Man PRISER, FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT Ordinarie pris (inkl. moms) 229 900 kr 257 400 kr Kampanjpris (inkl. moms) - 229 900 kr Kampanjen gäller tom (inget datum

Läs mer

BRÄNSLEFÖRBRUKNING (l/100 km enl. EU 80/1268) Stad 8,2 Landsväg 4,7 Blandad 5,9 CO2 blandad (g/km) 139 MOTOR

BRÄNSLEFÖRBRUKNING (l/100 km enl. EU 80/1268) Stad 8,2 Landsväg 4,7 Blandad 5,9 CO2 blandad (g/km) 139 MOTOR PEUGEOT 208 3D MOTORER PRISER, FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT Ordinarie pris (inkl. moms) 1,6 Turbo Man Kampanjpris (inkl. moms) - Kampanjen gäller tom (inget datum = gäller befintliga lagerbilar) - Kostnad per

Läs mer

priser & produktfakta

priser & produktfakta priser & produktfakta peugeot Expert TEPEE Expert TEPEE PEUGEOT Expert MOTORER 2,0 HDi 2,0 HDi auto BRÄNSLEFÖRBRUKNING (l/100 km enl. EU 80/1268, 16" & 17" hjul) Stad 7,6 9,0 Landsväg 6,0 6,8 Blandad 6,6

Läs mer

16244.qxp_Layout 1 08/05/14 08:19 Page 1 NYA PEUGEOT 5008

16244.qxp_Layout 1 08/05/14 08:19 Page 1 NYA PEUGEOT 5008 NYA PEUGEOT 5008 UPPTÄCK INSPIRERAS DELA Livet är fyllt med speciella ögonblick och resor som för oss närmare varandra. Nya PEUGEOT 5008 är designad för att vara en källa till inspiration och för att

Läs mer

tekniska fakta bipper

tekniska fakta bipper tekniska fakta Peugeot bipper bipper 2012-02-22 PEUGEOT BIPPER SKÅP MOTORER 1,3 HDi 1,3 e-hdi MCP MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 1 248 1 248 Maxeffekt kw EEC (hk DIN) 55 / (75) 55 / (75)

Läs mer

priser & produktfakta

priser & produktfakta priser & produktfakta peugeot Expert TEPEE Expert TEPEE PEUGEOT Expert MOTORER 2,0 HDi 2,0 HDi auto PRISER, FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT Ordinariepris (inkl. moms) 299 900 kr 314 900 kr Kampanjpris (inkl. moms)

Läs mer

Den tvåfärgslackerade 108 Dual är f.n. inte aktuell för den svenska marknaden.

Den tvåfärgslackerade 108 Dual är f.n. inte aktuell för den svenska marknaden. NYA PEUGEOT 108 Den tvåfärgslackerade 108 Dual är f.n. inte aktuell för den svenska marknaden. 108 UTTRYCK DIN PERSONLIGHET Kör en bil som sticker ut i mängden! Välj mellan den täckta femdörrarsversionen

Läs mer

PriSer & ProdUktFakta PEUGEOT 3008 HYbrid4

PriSer & ProdUktFakta PEUGEOT 3008 HYbrid4 PriSer & ProdUktFakta 3008 HYbrid4 MOTORER HYbrid4 HYbrid4 ACTIVE ALLURE MOTOR Cylindervolym (cm³) 1 997 1 997 Diesel- & elmotor maxeffekt kw (hk DIN) 147 (200) 147 (200) Vid varvtal (v/min) 3 850 3 850

Läs mer

NYA PARTNER ELECTRIC

NYA PARTNER ELECTRIC NYA PARTNER ELECTRIC PARTNER ELECTRIC PARTNER ELECTRIC FÖR ALLA BEHOV Vi tar ytterligare ett steg i den tekniska utvecklingen och har nu en modell med en motor som är 100 % eldriven. Med minskad miljöpåverkan

Läs mer

PEUGEOT 308 GT 5D/SW

PEUGEOT 308 GT 5D/SW PEUGEOT 308 GT 5D/SW DYNAMISK OCH PERSONLIG 308-familjen har fått nya tillskott: Peugeot 308 och 308 SW finns nu i en spännande GT-version, som kommer att glädja bilälskare över hela världen. Med en stolt

Läs mer

priser & produktfakta

priser & produktfakta priser & produktfakta Peugeot 308 FEBRUARI 2015 1,2 VTi 1,2 T PureTech 1,2 T PureTech 1,2 T PureTech 82 hk 110 hk S&S 130 hk S&S 130 hk S&S AUT Access Active Active Active PRISER, FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT

Läs mer

PROFESSIONELL I ALLA LÄGEN

PROFESSIONELL I ALLA LÄGEN PEUGEOT BOXER PROFESSIONELL I ALLA LÄGEN BOXER Så fort du ser Boxerserien förstår du att det handlar om mer än bara en vanlig transportbil. Du märker att bilarna är skräddarsydda för att passa både verksamheten

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 208 3D & 5D

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 208 3D & 5D PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 208 3D & 5D 208 3D & 5D MOTORER 1,0 VTi man 1,2 VTi man 1,2 VTi ETG5 1,4 HDi man Access 3dörrar Active 5dörrar Active 5dörrar Active 5dörrar BRÄNSLEFÖRBRUKNING (l/100 km enl.

Läs mer

OSS PROFFS EMELLAN. Med dagens höga krav på säkerhet, körglädje och låga driftskostnader, ligger du alltid steget före med din nya Partner.

OSS PROFFS EMELLAN. Med dagens höga krav på säkerhet, körglädje och låga driftskostnader, ligger du alltid steget före med din nya Partner. PEUGEOT PARTNER PARTNER OSS PROFFS EMELLAN Peugeot Partner är med sin lastförmåga på upp till 4,1 m 3 *, sin stora flexibilitet och med nya bränslesnåla e-hdi-motorer den bästa tänkbara samarbetspartnern.

Läs mer

7 ÅRS. Både säker och spännande NYBILS- GARANTI

7 ÅRS. Både säker och spännande NYBILS- GARANTI www.kia.se 2 3 pro_ cee d Vi vet av erfarenhet att våra bilar är så välbyggda att vi kan erbjuda hela 7 års nybilsgaranti. Garantin följer bilen och upphör 7 år efter första registreringsdatum eller efter

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 107

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 107 PRISER & PRODUKTFAKTA 107 MOTORER 1,0 man 1,0 man 1,0 Auto 3D Access 5D Active 5D Active PRISER, FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT Ordinariepris (inkl. moms) 99 900 kr 115 900 kr 122 900 kr Kampanjpris (inkl. moms)

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 2008

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 2008 PRISER & PRODUKTFAKTA 2008 MOTORER 1,2 VTi man 1,2 VTi man 1,2 VTi ETG5 1,6 VTi man Access Active Active Active BRÄNSLEFÖRBRUKNING (l/100 km enl. EU 80/1268) Stad 6,0 6,0 4,9 7,7 Landsväg 4,3 4,3 4,0 4,8

Läs mer

priser & produktfakta peugeot RCZ

priser & produktfakta peugeot RCZ priser & produktfakta peugeot RCZ RCZ MOTORER 1,6 Turbo man 1,6 Turbo auto 1,6 Turbo 200 hk 2,0 HDi man PRISER, FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT Ordinariepris (inkl. moms) 254 900 kr 269 900 kr 289 900 kr 294 900

Läs mer

NYA 508, 508 SW & 508 RXH BLUEHDI

NYA 508, 508 SW & 508 RXH BLUEHDI NYA PEUGEOT 508 NYA 508, 508 SW & 508 RXH BLUEHDI Nya Peugeot 508, 508 SW och 508 RXH BlueHdi har en säker och modern stil. Silhuetten är mer kraftfull med ny kylargrill med ett centralt placerat Peugeotlejon.

Läs mer

Återförsäljare PEUGEOT 2008 tillbehör. www.peugeot.se

Återförsäljare PEUGEOT 2008 tillbehör. www.peugeot.se Återförsäljare PEUGEOT 2008 tillbehör www.peugeot.se gör din peugeot 2008 personligare När du ska välja utrustningsnivå till din nya Peugeot 2008 öppnar sig en hel värld av möjligheter. Ett perfekt läge

Läs mer

*Conçu pour la ville. PEUGEOT BIPPER

*Conçu pour la ville. PEUGEOT BIPPER *Conçu pour la ville. PEUGEOT BIPPER BIPPER OSS PROFFS EMELLAN Peugeot Bipper underlättar vardagen för dig och din verksamhet. Bipper har utformats efter sina behov och de främsta ledstjärnorna har varit;

Läs mer

NYA PEUGEOT 308 SPORTWAGON

NYA PEUGEOT 308 SPORTWAGON NYA PEUGEOT 308 SPORTWAGON NYA PERSPEKTIV Det är i de rena linjerna du känner igen en god design. Nya Peugeot 308 SportWagon har en sober stil som ger familjekombin ett lätt och elegant intryck. Karossens

Läs mer

N Y A P E U G E O T S U V

N Y A P E U G E O T S U V NYA PEUGEOT 3008 SUV Peugeot har alltid följt franska tillverkartraditioner som främjar kvalitet och innovation. Idag lägger Peugeot mer energi än någonsin på att skapa bilar i stilren design som ger en

Läs mer

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget).

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget). Modellbroschyr Enastående design. Hyundais karakteristiska sexkantiga grill dominerar fronten på i30 och ger bilen ett intryck av styrka och karaktär - egenskaper som du kommit att förvänta dig av Hyundai.

Läs mer

priser & produktfakta peugeot 207 CC Roland Garros

priser & produktfakta peugeot 207 CC Roland Garros priser & produktfakta peugeot 207 CC Roland Garros 207 CC Roland Garros MOTORER 1,6 VTi man 1,6 VTi auto Roland Garros Roland Garros MOTOR Cylindervolym (cm³) 1 598 1 598 Maxeffekt kw (hk DIN) 88 (120)

Läs mer

priser & produktfakta peugeot 308

priser & produktfakta peugeot 308 priser & produktfakta peugeot 308 308 MOTORER 1,6 VTi man 1,6 HDi man 1,6 VTi man 1,6 VTi auto Access Access Active Active PRISER, FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT Ordinariepris (inkl. moms) 164 900 kr 179 900 kr

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA NYA EXPERT Grundmodell Kaross Volym EFFEKT CO2 g/km MILJÖ KLASS ORDINARIE PRIS EX.MOMS KAMPANJ PRIS EX.MOMS Launch Edition Endast lagerbilar EXPERT LAUNCH InBusiness L1 BlueHDi 95

Läs mer

priser & produktfakta

priser & produktfakta priser & produktfakta Peugeot 308 sportwagon JULI 2014 1,2 T PureTech 1,2 T PureTech 1,2 T PureTech 110 hk S&S 130 hk S&S 130 hk S&S AUT Active Active Active BRÄNSLEFÖRBRUKNING (l/100 km enl. EU 80/1268)

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 308 SW

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 308 SW PRISER & PRODUKTFAKTA 308 SW MOTORER 1,6 VTi man 1,6 HDi man 1,6 VTi man 1,6 VTi auto Access Access Active Active FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT Ordinariepris (inkl. moms) 169 900 kr 189 900 kr 184 900 kr 194 900

Läs mer

PEUGEOT 308 GT, 5D, SPORTWAGON

PEUGEOT 308 GT, 5D, SPORTWAGON PEUGEO 308 G, 5D, SPORWAGON 308 G 5D SW NYA PEUGEO 308 G 5D & SPORWAGON ehp 205 BlueHDi 180 BlueHDi 180 manuell automat automat 5dörrars 5dörrars SportWagon BRÄNSLEFÖRBRUKNING (l/100 km enl. EU 80/1268)

Läs mer

priser & produktfakta

priser & produktfakta priser & produktfakta Peugeot 308 INKL. EURO 6MOTORER JULI 2014 PEUGEOT 308 PRISER, FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT PDF Version: 1670_1 1,2 VTi 1,2T PureTech 1,2T PureTech 1,6 HDi 82 hk 110 hk S&S 130 hk S&S AUT

Läs mer

Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30

Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30 Modellbroschyr Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30 Hyundais karaktäristiska sexkantiga grill dominerar fronten på alla nya i30 och ger ett intryck av styrka och karaktär - egenskaper som du

Läs mer

priser & produktfakta peugeot ion

priser & produktfakta peugeot ion priser & produktfakta peugeot ion ion MOTOR El-synkron BRÄNSLEFÖRBRUKNING Blandad körning CO2 blandad (g/km) Räckvidd MOTOR 13,5 kwh/100km Batteri typ / Kapacitet (kw.h) Litium-ion / 16 Maxeffekt kw (hk

Läs mer

priser & produktfakta

priser & produktfakta priser & produktfakta Peugeot 308 sportwagon JULI 2014 1,2T PureTech 1,2T PureTech 1,2T PureTech 1,6 ehdi 110 hk S&S 130 hk S&S 130 hk S&S AUT 115 hk Active Active Active Active PRISER, FÖRMÅNSVÄRDE &

Läs mer

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se Auris Touring Sports Premiär i augusti 2013 www.toyota.se Auris Touring Sports Det är många som har längtat efter en ny C-klasskombi från Toyota och efter sommaren är den här, nya Auris Touring Sports.

Läs mer

PEUGEOT 3008 & 3008 HYbrid4 Tillbehör

PEUGEOT 3008 & 3008 HYbrid4 Tillbehör PEUGEOT 3008 & 3008 HYbrid4 Tillbehör BETONA DIN STIL Du kan stärka och betona din egen stil med våra originaltillbehör. Det ger din PEUGEOT 3008 en personligare framtoning och understryker bilens aerodynamiska

Läs mer

B - Porto Betalt PREMIÄR FÖR HAR NYA YARIS PREMIÄRHELG 22-23 OKTOBER? - YAPP! CUSTOMERSONLY

B - Porto Betalt PREMIÄR FÖR HAR NYA YARIS PREMIÄRHELG 22-23 OKTOBER? - YAPP! CUSTOMERSONLY B - Porto Betalt PREMIÄR FÖR NYA YARIS! CUSTOMERSONLY HAR NYA YARIS PREMIÄRHELG 22-23 OKTOBER? - YAPP! Ny dynamisk och sportig design. Stopp- & startteknik och Optimal Drive håller både utsläpp och kostnader

Läs mer

priser & produktfakta peugeot 207 CC

priser & produktfakta peugeot 207 CC priser & produktfakta peugeot 207 CC 207 CC MOTORER 1,6 VTi man 1,6 VTi auto PRISER, FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT Ordinariepris (inkl. moms) 184 900 kr 196 900 kr Kampanjpris (inkl. moms) 179 900 kr 191 900 kr

Läs mer

BMW MOTORTEKNOLOGI. DIESEL

BMW MOTORTEKNOLOGI. DIESEL BMW MOTORTEKNOLOGI. DIESEL ATT VÄLJA RÄTT MOTOR. DIESEL. BENSIN. HYBRID. ELEKTRISK. Utvecklingen av motorer har tagit enorma steg de senaste åren. BMWs diesel-, bensin- och plug-in hybridmotorer är inget

Läs mer

Nya Volkswagen Golf på den svenska marknaden

Nya Volkswagen Golf på den svenska marknaden PRESSINFORMATION Marcus Thomasfolk Kontaktperson Informationschef 08 553 867 97 Telefon 070 35 896 57 Mobil marcus.thomasfolk@volkswagen.se E-post 2013-02-08 Datum Nya Volkswagen Golf på den svenska marknaden

Läs mer

ESPACE. Dina inställningar för nya Renault Clio kr [1] kr [2] Ditt val. Utrustningsnivå. Motor. Färg. Fälgar.

ESPACE. Dina inställningar för nya Renault Clio kr [1] kr [2] Ditt val. Utrustningsnivå. Motor. Färg. Fälgar. Dina inställningar för nya Renault Clio Skapad den:: 29/4/2017 https://www.renault.se/cfign/27920fe6f9e331215e295076103f8ccc.html ESPACE Zen Energy dci 160 EDC Rek. pris 462 900 kr [1] Per månad 5 090

Läs mer

Originaltillbehör. Civic. Hybrid

Originaltillbehör. Civic. Hybrid Originaltillbehör Civic Hybrid 02 03 Gör ett unikt val Med Civic Hybrid kan du fatta ett grönt beslut, utan att behöva kompromissa med stil, komfort och prestanda. Det är det som gör Civic Hybrid speciell.

Läs mer

Stil och elegans. En prisbelönt modell med en dynamisk och strömlinjeformad profil som förmedlar elegans och sportighet ur alla vinklar.

Stil och elegans. En prisbelönt modell med en dynamisk och strömlinjeformad profil som förmedlar elegans och sportighet ur alla vinklar. Tillbehör 2 Stil och elegans En prisbelönt modell med en dynamisk och strömlinjeformad profil som förmedlar elegans och sportighet ur alla vinklar. Optima har den design och de egenskaper du förväntar

Läs mer

Nästa Toyota Prius är här. Följ med!

Nästa Toyota Prius är här. Följ med! Customersonly B - Porto Betalt Nästa Toyota Prius är här. Följ med! miljö innovation + ekonomi På Toyota har vi en nollvision om utsläpp. Vi arbetar för att våra bilar inte ska ha några farliga utsläpp

Läs mer

tillbehörspaket Din Peugeothandlare erbjuder flera tillbehörspaket för att passa dina behov. Se aktuella paket i prislistan.

tillbehörspaket Din Peugeothandlare erbjuder flera tillbehörspaket för att passa dina behov. Se aktuella paket i prislistan. TILLBEHÖR 107 107 1 2 3 4 5 7 6 12 8 9 10 14 13 13 15 14 11 11 1. Stylingkit Stylingkit i aluminium- eller kolfiberlook till bakre stötfångaren. Framhäver bilens sportiga attityd. 2. ändrör ändrör i krom

Läs mer

All utrustning som beskrivs i denna broschyr utgör Citroën C3-teknologi. De fordon som tillverkas av CITROËN och som marknadsförs inom EU kan till

All utrustning som beskrivs i denna broschyr utgör Citroën C3-teknologi. De fordon som tillverkas av CITROËN och som marknadsförs inom EU kan till NYA CITROËN C3 All utrustning som beskrivs i denna broschyr utgör Citroën C3-teknologi. De fordon som tillverkas av CITROËN och som marknadsförs inom EU kan till sin specifikation variera från land till

Läs mer

DJÄRV NYSKAPANDE DESIGN

DJÄRV NYSKAPANDE DESIGN NEW DS 5 INNE- HÅLL DJÄRV, NYTÄNKANDE DESIGN S.4 / DETALJKÄNSLA OCH FÖRFINING S.14 TEKNIK S.20 / DYNAMIK S.26 ANPASSA DIN BIL S.30 / TILLBEHÖR S.34 TRYGGHET & SERVICE S.37 / MOTORALTERNATIV S.38 DS MODELLPROGRAM

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA NYA PEUGEOT BOXER Grundmodell Kaross Volym Effekt CO2 g/km Miljöklass Ordinarie pris ex. moms Kampanjpris ex. moms STANDARD BOXER L1H1 8m3 330 BlueHDi 110 S&S L1H1 8 m³ 110 hk Euro6

Läs mer

PRODUKTFAKTA PEUGEOT 2008

PRODUKTFAKTA PEUGEOT 2008 PRODUKTFAKTA PEUGEOT 2008 2008 MOTORER PureTech 82 PureTech 82 BRÄNSLEFÖRBRUKNING (l/100 km enl. EU 80/1268) PureTech 82 ETG5 PureTech 110 Access Active Active Active Stad 6,0 6,0 4,9 5,8 Landsväg 4,3

Läs mer

TALENTO A PRO LIKE YOU.

TALENTO A PRO LIKE YOU. A PRO LIKE YOU www.fiatprofessional.se Kundtjänst CIAO FIA IAT Utrustning och tillval kan skilja sig beroende på olika marknads eller lagkrav. Data i denna publikation är endast indikativ. FCA förbehåller

Läs mer

Design som talar för sig själv

Design som talar för sig själv www.kia.se VINNANDE DESIGN Design som talar för sig själv En prisbelönt modell med en dynamisk och strömlinjeformad profil som förmedlar elegans och sportighet ur alla vinklar. Optima har den design och

Läs mer

Kompakta mått stor personlighet

Kompakta mått stor personlighet 02 Kompakta mått stor personlighet Liten bil som gör stort intryck Med nya Kia Picanto får du en bil med stil och personlighet. Trots det lilla formatet bjuder den på en elegans och komfort som man inte

Läs mer

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 BlueEFFICIENCY Välj klädsel Jupiterröd Hjul AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i multi-ekerdesign Klädsel Konstläderklädsel

Läs mer

Verso-S. En stor liten bil.

Verso-S. En stor liten bil. CUSTOMERSONLY B - Porto Betalt PREMIÄR! Tycker du att den här bilen ser liten ut? Vänta tills du öppnat den. Verso-S. En stor liten bil. MAXIMALT UTRYMME I SMART FORMAT! En bil med plats för livets väsentligheter.

Läs mer

JUST NU AUTOMAT PÅ KÖPET

JUST NU AUTOMAT PÅ KÖPET JUST NU AUTOMAT PÅ KÖPET GÄLLER 2008, 308 & 3008 2008 CROSSOVER PureTech AUTOMAT 144.900 kr BlueHDi LÄGST FÖRBRUKNING I KLASSEN KOM OCH PROVKÖR: ÖPPET HUS 21 22 NOVEMBER NOVEMBER 2015 PEUGEOT 2008 & 3008

Läs mer

priser & produktfakta

priser & produktfakta priser & produktfakta Peugeot 108 AUGUSTI 2014 MOTORER 1,0 VTi 1,0 VTi 1,0 Automat ETG5 PDF Version: 1778_2 1,0 VTi S&S 3D Access 5D Active 5D Active 5D TOP! BRÄNSLEFÖRBRUKNING (l/100 km enl. EU 80/1268)

Läs mer

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 25 januari 2016 Bilen på bilden är extra utrustad TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 ETG (1) PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan

Läs mer

Aktuella erbjudanden.

Aktuella erbjudanden. HÖST/2016 Aktuella erbjudanden. Volkswagen Stockholm Nya Tiguan. Idéer på väg. Pris från 293 000 kr. Nya innovativa Tiguan är standardutrustad med bland annat 4MOTION fyrhjulsdrift, 3-zons klimatanläggning,

Läs mer

ÖPPET HUS NOVEMBER PREMIÄR. NYA PEUGEOT 308 från kr. PEUGEOT NOW PRIVATLEASING från kr/mån inkl. service

ÖPPET HUS NOVEMBER PREMIÄR. NYA PEUGEOT 308 från kr. PEUGEOT NOW PRIVATLEASING från kr/mån inkl. service ÖPPET HUS 25 26 NOVEMBER PREMIÄR NYA PEUGEOT 308 från 159.900 kr PEUGEOT NOW PRIVATLEASING från 2.449 kr/mån inkl. service NOVEMBER 2017 NYA PEUGEOT 308 Peugeot 308 har sålts i över 760 000 exemplar sedan

Läs mer

VILKEN PEUGEOT PASSAR DIG BÄST?

VILKEN PEUGEOT PASSAR DIG BÄST? VILKEN PEUGEOT PASSAR DIG BÄST? MÖT EN NY GENERATION PEUGEOT. De senaste åren har vi målmedvetet arbetat med att ta Peugeot till en högre nivå i alla led. Kvalitet, komfort och design har givetvis varit

Läs mer

MED STADEN SOM HEMMAPLAN

MED STADEN SOM HEMMAPLAN NYA CITROËN C1 1FR MED STADEN SOM HEMMAPLAN OPTIMISTISK, ENKEL OCH INTELLIGENT Nya Citroën C1 erbjuder en positiv transportlösning i staden. Med fem dörrar och en stark personlighet sticker Citroën C1

Läs mer

peugeot.se Återförsäljare NYA PEUGEOT 108 TILLBEHÖR

peugeot.se Återförsäljare NYA PEUGEOT 108 TILLBEHÖR Création : BD Network Réalisation / Edition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Imprimé en U.E. Ref : XXXXXX September 2014 Återförsäljare NYA PEUGEOT 108 TILLBEHÖR peugeot.se

Läs mer

Nya Saab. SportCombi

Nya Saab. SportCombi 2012 Nya Saab SportCombi Upplev rymdteknik. Gör dig redo för lanseringen av nya Saab 9-5 SportCombi. Den erbjuder skandinavisk design och en kraftfull körupplevelse förstärkt av den senaste tekniken. Du

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA NYA PEUGEOT 208 JANUARI 2016 För aktuella erbjudanden: kontakta din lokala återförsäljare MODELL NYA 208 COOL PureTech 68 FÖRBRUKN. l/100 INTRODUKTIONSg CO 2 km km ORD. CA-PRIS PRIS

Läs mer

NYA PEUGEOT 308 TILLBEHÖR

NYA PEUGEOT 308 TILLBEHÖR NYA PEUGEOT 308 TILLBEHÖR Välj bland ett stort utbud av aluminiumfälgar för att anpassa din bil till din personlighet. På detta sätt kan du framhäva bilens sportiga utseende, ge den en originell look och

Läs mer

EN GENERATION PÅ FRAMMARSCH

EN GENERATION PÅ FRAMMARSCH NYA PEUGEOT EXPERT EN GENERATION PÅ FRAMMARSCH Nya Peugeot Expert är byggd på den nya generationens bottenplatta från Peugeot, vilket gör modellen mer innovativ, lätt och säker. Nya Peugeot Expert finns

Läs mer

TILLBEHÖR transportbilar

TILLBEHÖR transportbilar TILLBEHÖR transportbilar BIPPER PARTNER EXPERT BOXER Bipper 1 2 12 13 14 1. farthållare Hjälper dig att hålla konstant och rätt hastighet. Förbättrar komfort och bränsleekonomi särskilt vid längre bilfärder.

Läs mer

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 200 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler / cylinder 4 4 Cylindervolym (cm

Läs mer

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433 NYA NISSAN PULSAR Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger PRISLISTA MOTOR VÄXELLÅDA Drivning Utrustningsnivå CO2 g/km Bränsleförbrukning l/100km Rekommenderat cirkapris kr Bensin DIG-T 115 6-växlad

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 308 SW SKY 2013

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 308 SW SKY 2013 PRISER & PRODUKTFAKTA SKY 2013 308 SW MOTORER 1,6 VTi man 1,6 HDi man 1,6 VTi man SKY Access Access Active FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT Ordinariepris (inkl. moms) 172 900 kr 187 900 kr 195 400 kr Kampanjpris (inkl.

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT PARTNER ELECTRIC Grundmodell Kaross Volym Effekt CO2 g/km Miljöklass Ordinarie pris ex. moms Kampanj-pris ex. moms Standard PARTNER ELECTRIC L1 3,3m3 L1H1 3,3m³ Euro6 321

Läs mer

EN TRANSPORTBIL SKAPAD FÖR ACTION

EN TRANSPORTBIL SKAPAD FÖR ACTION NYA PARTNER EN TRANSPORTBIL SKAPAD FÖR ACTION Nya Partner är skapad för action och för företagaren med höga krav. Med den omgjorda fronten syns bilens robusta styrka direkt. Kylargrillen, med Peugeot-lejonet

Läs mer

NYA CITROËN C4 CACTUS

NYA CITROËN C4 CACTUS NYA CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 12 december 2014 TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan Bensin, blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 3 Antal

Läs mer

Pressen hyllar nya Passat

Pressen hyllar nya Passat Pressen hyllar nya Passat Ny och lyxigare nu utmanas Volvo på allvar av Volkswagen. GT-Allt om bilar/jan-erik Berggren 18 oktober 2014 A ftonbladet har kört bilen på Sardinien, och vad ska man säga om

Läs mer

Honda originaltillbehör FR-V

Honda originaltillbehör FR-V Honda originaltillbehör FR-V Förverkliga dina drömmar Med sin rymliga och sportiga design kombinerar Honda FR-V dynamiska köregenskaper med intelligent komfort och bekvämlighet. FR-V är verkligen en innovativ

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT PARTNER Grundmodell Kaross Volym EFFEKT CO2 g/k m Miljöklass Ordinarie pris ex. moms Kampanj pris ex. moms Standard PARTNER L1 3,3m3 75 L1H1 3,3m³ 75 hk 112 Euro6 145 900

Läs mer

produktfakta Peugeot 308

produktfakta Peugeot 308 produktfakta Peugeot 308 december 2013 MOTORER 1,6 VTi 1,6 VTi man 1,6 HDi man 1,6 e-hdi auto Access Active Active Active BRÄNSLEFÖRBRUKNING (l/100 km enl. EU 80/1268. Gäller 16" & 17") Stad 9,2 9,2 5,8

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 3/2012 Gäller från 2012-04-16 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-04-16 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk

Läs mer

KIA RIO. En bil att beundra

KIA RIO. En bil att beundra 02 KIA RIO En bil att beundra När blir den din? Kia Rio är en bil som drar blickarna till sig. Den här dynamiska halvkombin är inte bara snygg: här får du komfort och utrustning på en högre nivå än vanligt

Läs mer

priser & produktfakta peugeot 308 SKY 2013

priser & produktfakta peugeot 308 SKY 2013 priser & produktfakta peugeot 308 SKY 2013 308 MOTORER 1,6 VTi man 1,6 HDi man 1,6 VTi man SKY Access Access Active PRISER, FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT Ordinariepris (inkl. moms) 164 900 kr 179 900 kr 187 400

Läs mer

Många lastbilar är till synes lika. Men inte Volvo FH16! Den har ett antal andra dimensioner som ingen annan lastbil har. Massivt vridmoment som fl

Många lastbilar är till synes lika. Men inte Volvo FH16! Den har ett antal andra dimensioner som ingen annan lastbil har. Massivt vridmoment som fl VOLVO FH16 MER ÄN PRESTANDA Många lastbilar är till synes lika. Men inte Volvo FH16! Den har ett antal andra dimensioner som ingen annan lastbil har. Massivt vridmoment som fl yttar bil och last oavsett

Läs mer