Om du undrar hur. hänger ihop med Byggbeslag så står allt i den här broschyren om

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Om du undrar hur. hänger ihop med Byggbeslag så står allt i den här broschyren om"

Transkript

1 Om du undrar hur Netline hänger ihop med Byggbeslag så står allt i den här broschyren om BBGRUPPEN

2

3 Det blir lite enklare, alltihop. OK, Byggbeslag köper Netline tillsammans är de en del av BBGRUPPEN. Hur påverkar det här mig som kund hos Netline eller Byggbeslag? DET HÄR ÄR VAD SOM HAR HÄNT 1. Netline blir 2010 en del av Byggbeslag. 2. I januari 2013 samlar Byggbeslag sina företag runt om i Sverige under det gemensamma namnet BBGRUPPEN. 3. Alla företag byter till en gemensam logotyp, men behåller det lokala företagsnamnet under BBGRUPPEN. Nedan kan du se hur det ser ut. 4. Byggbeslag och Netline samordnar sina verksamhet på Säterivägen i Karlstad. 5. Byggbeslag bidrar med beslag, inredning och säkerhetslösningar, Netline med integrerad säkerhet och kommunikation. Fördelen är att vi nu tillsammans erbjuder ännu mer kompletta lösningar. 6. Du får tillgång till en djupare kompetens tillsammans med ett större utbud av varor och tjänster. Allt samlat under ett tak och oftast med en kontaktperson. Det blir lite enklare, alltihop.

4 Det här är Byggbeslag Vi började vår verksamhet på sent 50-tal med att sälja beslag till bygg- och fastighetsbranschen. Det är fortfarande en viktig del av vår kärnverksamhet, men vårt erbjudande har naturligtvis utvecklats. Idag är det mer rättvisande att säga att vi med vår kompetens underlättar våra kunders verksamhet och vardag. Det kan handla om en rotrenovering av badrum i flerbostadshus, komplett dörrbeslagning i sjukhusmiljö eller en tillgänglighetsanpassning av ett entréparti i en bostadsrättsförening. Snabbfakta BYGGBESLAG KARLSTAD Medarbetare: 75 st Etablerat: 1957 Vår företagsgrupp: 9 företag på 15 orter E-butik: Låsverkstad/butik: Våra kunder: ja byggentreprenörer, fastighetsägare, förvaltningsbolag, retail, arkitekter, konsulter, snickerier, dörr- och fönsterillverkare, moduloch småhustillverkare samt privatpersoner Anna Ossowicki Distriktsansvarig säljare BBGRUPPEN/Byggbeslag

5 Det här gör byggbeslag Det ställs höga krav på oss som leverantör av beslag, inredning och säkerhetsprodukter till byggoch fastighetsbranschen. Dagligen står utmaningar med produktlösningar, funktioner och tjänster i fokus. Vår verksamhet och vårt utbud är format efter våra målgruppers förväntningar och önskemål. Så här jobbar vi För dig som är byggentreprenör finns vi till hands i processens alla steg. Inte minst i det tidiga projekteringsstadiet där vi kan göra stor skillnad genom att delta med teknisk rådgivning och produktkännedom. Vi förstår byggprocessen och kan erbjuda de logistiklösningar den kräver. Vi samverkar med arkitekter och konsulter för att hitta rätt produktlösningar och söka effektiviseringar, som i sin tur ger kostnadsbesparingar för dig som beställare. Som fastighetsägare har du tillgång till valfrihet i ett välanpassat sortiment och en meny av tjänster som sträcker sig från rådgivning och installation till nyckeladminstration och efterservice.

6 Toalett och badrum Allt som kan tänkas behövas på en offentlig toalett eller i ett privat badrum har vi i vårt sortiment. Och vi vet vad som krävs för att båda miljöerna ska bli så bra som möjligt. Entrén Ett utrymme som kräver extra stora krav på slitstyrka och kvalitet Dörrautomatik, entrémattor, postboxar och fastighetsregister är bara några av de saker som möter dig i entrén till fastigheten. Omklädningsrummet Krokar att hänga kläderna på och en bänk att sitta på när du ska snöra på dig skorna, det är väl naturliga inslag i ett omklädningsrum. Vilka har levererat det tror du...? Just det, vi på Byggbeslag. Oavsett om det handlar om en ishall, en förskola eller en annan miljö där många människor vistas dagligen. Låssystem Ett tryggt och säkert låssystem handlar både om produkter och komponenter, men också om hantering och säkerhet. De bästa låsen i kombination med hantering av uppgifter och distribution av material och koder. Vi tar hand om helheten för största möjliga trygghet. Dörren Vi har trycken, rosetter, nyckelskyltar, dörrstängare, dörrtillslutare, dörrstoppare, gångjärn, trösklar, kantreglar, skjutreglar och brevinkast. Är det något annat du behöver, har vi förmodligen det också. Hallen och kapprummet Jo då, vi har allt för en hall också. Och då menar vi inte bara hallen hemma i lägen- heten. Vi har även det som behövs i hallen, eller kapprummet på sjukhuset, skolan och liknande platser. Krokar, hyllor, skåp och allt annat du kan tänkas behöva. Tillgänglighet Tillgängligt för alla är en självklarhet och en rättighet. Hos oss finns både kunskapen om vad som krävs och de produkter som behövs för att erbjuda fullgod tillgänglighet.

7 Det här är Netline Vi har jobbat med säkerhet och kommunikation åt Värmlands företagare sedan I vår produktportfölj finns passersystem, brand- och inbrottslarm, nödbelysning, datanät, CCTV kabel-tv/centralantennanläggningar och telefoni. Styrkan i vår erbjudande ligger i att låta systemen samverka. Det kan gälla en passerlösning i en skola, en telefonväxel till bankkontoret eller en komplett larmlösning i en butikslokal med drifts- brand- och inbrottslarm smart kopplat till kameraövervakning och larmcentral. Snabbfakta NETLINE Medarbetare: 12 st Etablerat: 1990 Vår företagsgrupp: Certifiering brand: Certifiering inbrott: Certifiering CANT: Våra kunder: 9 företag på 15 orter anläggarfirma samt behörig ingenjör anläggarfirma samt behörig ingenjör antenn & kabel-tv privata företag, kommuner, landsting, bostadsrättsföreningar Kent Karlsson Platschef/Säljare BBGRUPPEN/Netline

8 Det här gör netline Vi levererar komplexa kommunikations- och säkerhetslösningar till kommuner, privata företag, landsting och bostadsrättsföreningar. Dagligen bygger vi integrerade lösningar där vi tar ett helhetsgrepp om säkerhet och kommunikation och förenklar för dig som kund. Så här jobbar vi med säkerhet Passersystem, larm, kameraövervakning och nödbelysning ingår i vad vi kallar säkerhet. Våra projektörer lyssnar på dina behov/önskemål och tittar på din fastighets eller verksamhets unika förutsättningar. Med det som utgångspunkt tar vi fram ett lösningsförslag där vi också tagit hänsyn till de lag- och försäkringskrav som finns. Vi hjälper dig sedan hela vägen med projektering, produktval, installation och driftssättning. Leveransen är inte slutförd förrän anläggningen är testad och dokumenterad. Så här jobbar vi med kommunikation Med kommunikation menar vi telefoni, datanät, bredband och bildöverföringssystem. Även här tar vi ett helhetsgrepp och levererar flexibla och bekväma lösningar inom ip-telefoni, mobiltelefoni, telefonväxlar och datanät. Det är inte ovanligt att vi bygger integrerade system med telefoni, passage, larm och kamera, som öppnar upp för ny funktionalitet.

9 Inbrottslarm Den som inte har tillträde till en fastighet eller lokal, kanske gör ett försök ändå att komma in. Det kan vi hjälpa dig att förhindra eller försvåra. Larm kopplade till larmcentral, med sirener och blixtljus. Vi anpassar larmet efter dina önskemål. Telefoni Det spelar ingen roll om det är ett litet företag, eller ett stort callcenter vi levererar rätt telefoni. Telefonsystem fullpackade med smarta funktioner som underlättar det arbetssätt ni valt hos er. Brandlarm Brand- och utrymningslarm är en stor trygghet. Vi ger dig råd om lämpligt larm, och inte minst hjälper vi dig med regelverket och brandskyddsdokumentationen för ditt företag. Passersystem Det handlar om att ge människor tillträde till en fastighet eller lokal. Eller att inte göra det. Vi säkerställer den funktion och säkerhetsnivå du vill ha. Våra system kan också integreras med andra befintliga system i t ex hyreshuset eller på arbetsplatsen. Kabel -TV Vi säljer, installerar och servar tvantenner, paraboler och kabel-tv-nät. Kameraövervakning Vi har både avancerade och lite enklare lösningar. Allt för att matcha de behov våra kunder har. Kameraövervakning ger full kontroll över en verksamhet dygnet runt. Tack vare den digitala lagringen kan du i efterhand identifiera personer och se vad som hänt. Kameraövervakning ökar säkerheten och tryggheten, och är lika aktuellt för detaljhandeln som för industrin och andra fastigheter.

10 tillsammans är vi bbgruppen starkare Större kapacitet med gemensamt teknikerteam. flexiblare Du styr hur vi packar, dokumenterar och levererar. smartare Engagerad projektkompetens tar dig så mycket längre. Bredare Tillsammans erbjuder vi ännu mer kompletta lösningar. enklare En kontakt räcker. tryggare Ansvar för helhet och samordning, från start till mål.

11 Att sälja en produkt är inte det svåra utmaningen är att sälja rätt lösning Det är inte alltid självklart vilken lösning som är den rätta det är här våra tjänster gör skillnad. Att från start till mål lotsa dig från en första förfrågan till det att produkten eller systemet är i drift. Projektering För ett gott slutresultat är det viktigt att komma rätt redan i starten. Vår organisation ställer upp med kunskap och engagemang redan i det viktiga projekteringsstadiet där vår dialog med brukaren, beställaren och arkitekten är central. Det är dina krav och önskemål tillsammans med kravbilden från myndigheter och försäkringsbolag som styr vårt arbete. Rådgivning Faktorer som funktion, materialval och teknik är många gånger avgörande för att hitta rätt lösning. Använd oss som bollplank i stora och som små frågor. Vår produktkännedom och erfarenhet av teknisk rådgivning gör att vi vågar kalla oss specialister inom våra produktområden. Mängdning & specificering Vi förser dig med rätt mängd beslag, sakvaror och inredning med hjälp av projektets ritningar och underlag. Det fina med det är att vi i ett tidigt skede också reder ut anpassningar och rätar ut eventuella frågetecken. Efter utplockning och mängdning sammanställer vi materialet till en specifikation som sedan utgör underlag för vår leverans efter att du som kund godkänt den. Rums- eller lägenhetsförpackat Vid behov och efter dina önskemål kan vi leverera rumsförpackat till ditt projekt. Det innebär att vi plockar och packar materialet utifrån ditt underlag, för att underlätta att montage och installation sker i rätt ordning. Rumsförpackning kan också innebära att produkterna förpackas per våning, lägenhet eller hus. Det är ditt val som gäller! Dokumentation En riktig utförd projektdokumentation sparar tid, pengar och huvudbry i framtiden när systemet ska underhållas och servas eller när lokalen eller fastigheten ska byggas om. Ditt system för passage, telefoni, nödutrymning, kameraövervakning, datanät, brand, inbrott och kabel-tv omfattas av denna tjänst. Vi ser till att din anläggning dokumenteras väl och kan också lagra dina dokument, både på papper och elektroniskt. Logistik Nybyggnation eller renovering av olika typer av fastigheter kräver olika former av logistiklösningar. Vi har förståelse för dessa skillnader och erbjuder värdefulla lösningar för att optimera vår del av flödet. Kort sagt ditt projekt styr hur vi packar, dokumenterar och levererar. Installation Allt det vi säljer kan vi installera och driftsätta. I BBGRUPPEN Karlstad har vi 16 tekniker, alla med lite olika kompetens och specialområden. Vi hanterar allt från att montera badrumsinredning, klädkrokar, dörrstängare och låssystem till att installera och driftsätta komplexa anläggningar som datanät, telefoni, larm och kabel-tv. Efterservice Med regelbunden tillsyn och skötsel håller din installation längre och med ett planerat underhåll kan du försäkra dig om att allt fungerar som det ska. Läs mer om våra serviceavtal på nästa sida ett steg närmare en trygg och bekymmersfri vardag.

12 Tryggt och bekymmersfritt med ett serviceavtal Genom att teckna ett serviceavtal med oss på BBGRUPPEN underlättas din vardag. Vi tar ansvar för din anläggning så att allt både mekaniskt och elektroniskt fungerar perfekt. Först och främst är varje serviceavtal unikt. Det är alltså helt och hållet anpassat efter din verksamhet och de krav och önskemål du har. Vad som ingår i serviceavtalet bestämmer vi alltså tillsammans. Prata med oss så berättar vi mer! våra serviceområden: Låsanläggning Passersystem Dörrautomatik Larmanläggning Kameraanläggning Nyckelhantering Webbhosting Kabel-TV Telefonsystem

13 markant.se BBGRUPPEN har verksamhet på 15 orter runt om i Sverige. Huvudkontoret finns i Karlstad Byggbeslag Säterivägen 5, Box Karlstad Tel Netline Lägatan KARLSTAD Tel

Ax S. Ibland är en enklare lösning den bästa. Axlås Solidlås och Aptus i Hornstull. Bekväm säkerhet. Vad innebär det? AxS-special Bekväm Säkerhet

Ax S. Ibland är en enklare lösning den bästa. Axlås Solidlås och Aptus i Hornstull. Bekväm säkerhet. Vad innebär det? AxS-special Bekväm Säkerhet AxS är en tidning från Axlås Solidlås. Vi är ett av Sveriges äldsta företag i branschen och vår affärsidé är att erbjuda våra kunder Bekväm Säkerhet inom områdena lås, larm och passersystem. Ax S Bekväm

Läs mer

Hjärtat i byggprocessen

Hjärtat i byggprocessen Hjärtat i byggprocessen Förord Tillsammans med några kollegor var jag med och grundade Projektel 1987. Vårt mål var att bygga upp ett starkt och nytänkande företag inom elteknisk konsultverksamhet. Idag

Läs mer

Säkerhetslösningar för alla branscher

Säkerhetslösningar för alla branscher Säkerhetslösningar för alla branscher Answers for infrastructure Innehåll Säkra bostäder 4 Brf Sveaborg i Akalla 5 Villa Rosenhill i Hittarp 7 Säkra handelsplatser 8 Supertryggt på Supermarket i Skurup

Läs mer

HÅLLBAR UTVECKLING: STADEN LÄRARHANDLEDNING

HÅLLBAR UTVECKLING: STADEN LÄRARHANDLEDNING HÅLLBAR UTVECKLING: STADEN LÄRARHANDLEDNING INTRODUKTION: HÅLLBAR UTVECKLING Vad innebär hållbar utveckling? Begreppet hållbar utveckling blev känt i och med att FN startade den så kallade Brundtlandskommissionen

Läs mer

Hager specialisten inom elinstallation. Koncernen satsar starkt på egen produktutveckling och. och har 850 ingenjörer anställda

Hager specialisten inom elinstallation. Koncernen satsar starkt på egen produktutveckling och. och har 850 ingenjörer anställda Montage » Koncernen satsar starkt på egen produktutveckling och har 850 ingenjörer anställda för forskning och utveckling Hager specialisten inom elinstallation HAGER ELEKTRO ÄR ETT FAMILJEÄGT företag

Läs mer

Bygg din egen framtid på säkerhetsbranschens

Bygg din egen framtid på säkerhetsbranschens Bygg din egen framtid på säkerhetsbranschens starkaste koncept Vi söker dig som vill arbeta med larm och säkerhet som egen företagare. Som metodiskt och långsiktigt vill bygga upp en stabil och lönsam

Läs mer

Medlem i bostadsrättsföreningen

Medlem i bostadsrättsföreningen Medlem i bostadsrättsföreningen Vad har du som boende ansvar för och vad ska föreningen ta hand om? Vad sker på en stämma och vem kan väljas in i styrelsen? I den här skriften får du svar på de här och

Läs mer

Varför innovera. och inte bara göra mera? Om innovation i offentlig sektor

Varför innovera. och inte bara göra mera? Om innovation i offentlig sektor Varför innovera och inte bara göra mera? 1 Governo är ett managementkonsultföretag med fokus på offentlig sektor. Vår vision är att vara den naturliga samarbetspartnern för beslutsfattare som driver förändring

Läs mer

Medlem i bostadsrättsföreningen

Medlem i bostadsrättsföreningen Medlem i bostadsrättsföreningen Vad har du som boende ansvar för och vad ska föreningen ta hand om? Vad sker på en stämma och vem kan väljas in i styrelsen? I den här skriften får du svar på de här och

Läs mer

Även bra butiksljus åldras.

Även bra butiksljus åldras. Även bra butiksljus åldras. Med rätt underhåll har du alltid ett säljande ljus! Med rätt underhåll har du alltid ett säljande butiksljus Bra butiksljus skapar intresse, lyfter fram produkterna på bästa

Läs mer

DÄCKDATA DET LEDANDE SYSTEMET FÖR DÄCKBRANSCHEN

DÄCKDATA DET LEDANDE SYSTEMET FÖR DÄCKBRANSCHEN DÄCKDATA FULL KONTROLL PÅ DÄCKHOTELLET PRISLISTOR & LEVERANTÖRER ALLTID ONLINE TIDBOKNING VIA INTERNET SMS-TJÄNST DET LEDANDE SYSTEMET FÖR DÄCKBRANSCHEN VÄLKOMMEN! Sedan jag startade Compilator för snart

Läs mer

SMARTair på BRF Solhaga. Mitthögskolan har full koll med CLIQ BRF SOLHAGA / MITTHÖGSKOLAN / FOLKSAMHUSET. Nr 1 2015

SMARTair på BRF Solhaga. Mitthögskolan har full koll med CLIQ BRF SOLHAGA / MITTHÖGSKOLAN / FOLKSAMHUSET. Nr 1 2015 BRF SOLHAGA / MITTHÖGSKOLAN / FOLKSAMHUSET Nr 1 2015 SMARTair på BRF Solhaga Mitthögskolan har full koll med CLIQ ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 1 När nyckelkontroll är avgörande

Läs mer

Varför installera bredband?

Varför installera bredband? Varför installera bredband? så här ser det ut i framtidens kommunikationsnät Släpp inte in vem som helst! Som fastighetsägare sitter du på en tillgång som är mycket åtråvärd för bredbandsoperatörer de

Läs mer

distriktsmaterial DEMOKRATI & EKONOMI STÖD TILL KLUBBAR & KOMMUNER AKTIVA & FÖRTROENDEVALDA ARBETSGIVARSKAP

distriktsmaterial DEMOKRATI & EKONOMI STÖD TILL KLUBBAR & KOMMUNER AKTIVA & FÖRTROENDEVALDA ARBETSGIVARSKAP distriktsmaterial DEMOKRATI & EKONOMI STÖD TILL KLUBBAR & KOMMUNER AKTIVA & FÖRTROENDEVALDA ARBETSGIVARSKAP innehåll 4 Stöd till klubbar och kommuner DEL 1 5 Organisera ert stöd 7 Nyckelpersoner DEL 2

Läs mer

NU BLIR VI NOBINA! Vi förenklar människors vardagsresor

NU BLIR VI NOBINA! Vi förenklar människors vardagsresor Vi förenklar människors vardagsresor NU BLIR VI NOBINA! Från och med den 1 december byter samtliga bolag inom Concordia Bus-koncernen (utom Swebus Express) namn till Nobina. Med det nya varumärket får

Läs mer

Enklare, helt enkelt! Perspektiv på e-förvaltning

Enklare, helt enkelt! Perspektiv på e-förvaltning Enklare, helt enkelt! Perspektiv på e-förvaltning Perspektiv på e-förvaltning 1 Governo är ett managementkonsultföretag med fokus på offentlig sektor. Vår vision är att vara den naturliga samarbetspartnern

Läs mer

Till dig som bor på Vasagatan 9

Till dig som bor på Vasagatan 9 Juni 2012 Till dig som bor på Vasagatan 9 Snart är det dags att bygga om huset på Vasagatan 9. Sedan årsskiftet har vi genom nyhetsbrev informerat dig och dina grannar om planerna och hur de kommer att

Läs mer

Det här är Kungsbacka kommuns. styrmodell

Det här är Kungsbacka kommuns. styrmodell Det här är Kungsbacka kommuns styrmodell innehåll Kapitel 1 Visionen pekar ut riktningen 4 Så här styrs Kungsbacka 6 Kapitel 2 Politikerna i KF styr på olika sätt 8 Kapitel 3 Så styr politikerna i nämnderna

Läs mer

Valfrihetssystem. Nya möjligheter för dig som är eller vill bli företagare inom service, vård eller omsorg

Valfrihetssystem. Nya möjligheter för dig som är eller vill bli företagare inom service, vård eller omsorg Valfrihetssystem Nya möjligheter för dig som är eller vill bli företagare inom service, vård eller omsorg 1. Vad är valfrihetssystem Lag om valfrihetssystem (LOV) ger kommuner och landsting möjlighet att

Läs mer

Kapitel 1 Personcentrerad vård och omsorg

Kapitel 1 Personcentrerad vård och omsorg Kapitel 1 Personcentrerad vård och omsorg Det är morgon på ett demensboende. Undersköterskan Maria kommer in till Gustaf som just har vaknat. I den här situationen och i många andra situationer under sin

Läs mer

Information. ALLT ni BEHÖVER VETA OM SOCKGROSSISTENS försäljning. för SKOLKLASSER. Vi lämnar alltid ett års garanti på våra produkter

Information. ALLT ni BEHÖVER VETA OM SOCKGROSSISTENS försäljning. för SKOLKLASSER. Vi lämnar alltid ett års garanti på våra produkter Information ALLT ni BEHÖVER VETA OM SOCKGROSSISTENS försäljning Ett enkelt sätt att TJÄNA PENGAR för SKOLKLASSER och FÖRENINGAR Vi lämnar alltid ett års garanti på våra produkter VÄLKOMMEN till SOCKGROSSISTEN!

Läs mer

SCRUM minimerar risken i utvecklingsprojekten sid 6. Förbättra företagets processer med CMMI sid 10

SCRUM minimerar risken i utvecklingsprojekten sid 6. Förbättra företagets processer med CMMI sid 10 GER INSIKT I TID Tema: Få ut det bästa ur organisationen SCRUM minimerar risken i utvecklingsprojekten sid 6 Förbättra företagets processer med CMMI sid 10 Reflekterande ledarskap smartare än processer?

Läs mer

Dagens Lokaler Nr 8 / Augusti 2008

Dagens Lokaler Nr 8 / Augusti 2008 ANNONS Hela denna tematidning är en annons från Provisa Information AB ANNONS Attraktivare lokaler med säkerhet En säker fastighet är attraktiv för kunderna och en god investering för fastighets ägaren.

Läs mer

OITP. Dramatisk IT. Kungliga Dramatiska Teatern har investerat i virtualiseringslösningar för både serverdrift och desktopanvändning.

OITP. Dramatisk IT. Kungliga Dramatiska Teatern har investerat i virtualiseringslösningar för både serverdrift och desktopanvändning. OITP 1 ETT MAGASIN FRÅN OFFICE IT-PARTNER Dramatisk IT Kungliga Dramatiska Teatern har investerat i virtualiseringslösningar för både serverdrift och desktopanvändning. JANUARI 2010 Office IT-Partner satsar

Läs mer

Vi levererar helhetslösningar

Vi levererar helhetslösningar R TM Vi levererar helhetslösningar Ett badrum är en helhet. Vi levererar den. Ett nytt badrum ska du leva med under lång som vi alla tycker oss ha för lite av. Men tar du dig att läsa vår broschyr, får

Läs mer

LC Gardermoen rustar för framtiden

LC Gardermoen rustar för framtiden NUMMER 3 OKTOBER 2014 LC Gardermoen rustar för framtiden NYA VERKTYGSSORTIMENTET PÅ PLATS I HYLLORNA Nytt butikskoncept i Finland Framgångsrik fusion i Karlshamn Ahlsell Office smarta funktioner AHLSELL

Läs mer

Bredband till dig som bor på landsbygden. en introduktion

Bredband till dig som bor på landsbygden. en introduktion Bredband till dig som bor på landsbygden en introduktion Innehåll Byalagsmodellen en folkrörelse som ger mest för pengarna 3 Snabbare bredband på landsbygden 4 Från initiativ till spadtag 6 Jag vill ha

Läs mer

Din lön och din utveckling

Din lön och din utveckling Din lön och din utveckling Din lön och din utveckling Du ska få ut så mycket som möjligt av ditt arbetsliv. Det handlar om dina förutsättningar, din utveckling och din lön. Du ska ha möjlighet att få en

Läs mer

TEKNIKLÖSNINGAR FÖR ETT LEVANDE SAMHÄLLE BRAVIDA ÅRSBERÄTTELSE 2013

TEKNIKLÖSNINGAR FÖR ETT LEVANDE SAMHÄLLE BRAVIDA ÅRSBERÄTTELSE 2013 TEKNIKLÖSNINGAR FÖR ETT LEVANDE SAMHÄLLE BRAVIDA ÅRSBERÄTTELSE 2013 Innehållsförteckning Bravida i korthet 3 Vd-ord 6 Vision, affärsidé, strategier & mål 8 Affärsmodell 10 Tillväxt & förvärv 11 Erbjudande

Läs mer

FOKUS. Text: Mattias Inghe Illustration: Anders Kjellberg. Så vänder du kaos till total kontroll. 20 TechWorld 3 2013 www.techworld.

FOKUS. Text: Mattias Inghe Illustration: Anders Kjellberg. Så vänder du kaos till total kontroll. 20 TechWorld 3 2013 www.techworld. Text: Mattias Inghe Illustration: Anders Kjellberg Så vänder du kaos till total kontroll 20 TechWorld 3 2013 Telefoniguld för it-avdelningen Att smartphones och därmed även företagets telefoni blir it-avdelningens

Läs mer