Om du undrar hur. hänger ihop med Byggbeslag så står allt i den här broschyren om

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Om du undrar hur. hänger ihop med Byggbeslag så står allt i den här broschyren om"

Transkript

1 Om du undrar hur Netline hänger ihop med Byggbeslag så står allt i den här broschyren om BBGRUPPEN

2

3 Det blir lite enklare, alltihop. OK, Byggbeslag köper Netline tillsammans är de en del av BBGRUPPEN. Hur påverkar det här mig som kund hos Netline eller Byggbeslag? DET HÄR ÄR VAD SOM HAR HÄNT 1. Netline blir 2010 en del av Byggbeslag. 2. I januari 2013 samlar Byggbeslag sina företag runt om i Sverige under det gemensamma namnet BBGRUPPEN. 3. Alla företag byter till en gemensam logotyp, men behåller det lokala företagsnamnet under BBGRUPPEN. Nedan kan du se hur det ser ut. 4. Byggbeslag och Netline samordnar sina verksamhet på Säterivägen i Karlstad. 5. Byggbeslag bidrar med beslag, inredning och säkerhetslösningar, Netline med integrerad säkerhet och kommunikation. Fördelen är att vi nu tillsammans erbjuder ännu mer kompletta lösningar. 6. Du får tillgång till en djupare kompetens tillsammans med ett större utbud av varor och tjänster. Allt samlat under ett tak och oftast med en kontaktperson. Det blir lite enklare, alltihop.

4 Det här är Byggbeslag Vi började vår verksamhet på sent 50-tal med att sälja beslag till bygg- och fastighetsbranschen. Det är fortfarande en viktig del av vår kärnverksamhet, men vårt erbjudande har naturligtvis utvecklats. Idag är det mer rättvisande att säga att vi med vår kompetens underlättar våra kunders verksamhet och vardag. Det kan handla om en rotrenovering av badrum i flerbostadshus, komplett dörrbeslagning i sjukhusmiljö eller en tillgänglighetsanpassning av ett entréparti i en bostadsrättsförening. Snabbfakta BYGGBESLAG KARLSTAD Medarbetare: 75 st Etablerat: 1957 Vår företagsgrupp: 9 företag på 15 orter E-butik: Låsverkstad/butik: Våra kunder: ja byggentreprenörer, fastighetsägare, förvaltningsbolag, retail, arkitekter, konsulter, snickerier, dörr- och fönsterillverkare, moduloch småhustillverkare samt privatpersoner Anna Ossowicki Distriktsansvarig säljare BBGRUPPEN/Byggbeslag

5 Det här gör byggbeslag Det ställs höga krav på oss som leverantör av beslag, inredning och säkerhetsprodukter till byggoch fastighetsbranschen. Dagligen står utmaningar med produktlösningar, funktioner och tjänster i fokus. Vår verksamhet och vårt utbud är format efter våra målgruppers förväntningar och önskemål. Så här jobbar vi För dig som är byggentreprenör finns vi till hands i processens alla steg. Inte minst i det tidiga projekteringsstadiet där vi kan göra stor skillnad genom att delta med teknisk rådgivning och produktkännedom. Vi förstår byggprocessen och kan erbjuda de logistiklösningar den kräver. Vi samverkar med arkitekter och konsulter för att hitta rätt produktlösningar och söka effektiviseringar, som i sin tur ger kostnadsbesparingar för dig som beställare. Som fastighetsägare har du tillgång till valfrihet i ett välanpassat sortiment och en meny av tjänster som sträcker sig från rådgivning och installation till nyckeladminstration och efterservice.

6 Toalett och badrum Allt som kan tänkas behövas på en offentlig toalett eller i ett privat badrum har vi i vårt sortiment. Och vi vet vad som krävs för att båda miljöerna ska bli så bra som möjligt. Entrén Ett utrymme som kräver extra stora krav på slitstyrka och kvalitet Dörrautomatik, entrémattor, postboxar och fastighetsregister är bara några av de saker som möter dig i entrén till fastigheten. Omklädningsrummet Krokar att hänga kläderna på och en bänk att sitta på när du ska snöra på dig skorna, det är väl naturliga inslag i ett omklädningsrum. Vilka har levererat det tror du...? Just det, vi på Byggbeslag. Oavsett om det handlar om en ishall, en förskola eller en annan miljö där många människor vistas dagligen. Låssystem Ett tryggt och säkert låssystem handlar både om produkter och komponenter, men också om hantering och säkerhet. De bästa låsen i kombination med hantering av uppgifter och distribution av material och koder. Vi tar hand om helheten för största möjliga trygghet. Dörren Vi har trycken, rosetter, nyckelskyltar, dörrstängare, dörrtillslutare, dörrstoppare, gångjärn, trösklar, kantreglar, skjutreglar och brevinkast. Är det något annat du behöver, har vi förmodligen det också. Hallen och kapprummet Jo då, vi har allt för en hall också. Och då menar vi inte bara hallen hemma i lägen- heten. Vi har även det som behövs i hallen, eller kapprummet på sjukhuset, skolan och liknande platser. Krokar, hyllor, skåp och allt annat du kan tänkas behöva. Tillgänglighet Tillgängligt för alla är en självklarhet och en rättighet. Hos oss finns både kunskapen om vad som krävs och de produkter som behövs för att erbjuda fullgod tillgänglighet.

7 Det här är Netline Vi har jobbat med säkerhet och kommunikation åt Värmlands företagare sedan I vår produktportfölj finns passersystem, brand- och inbrottslarm, nödbelysning, datanät, CCTV kabel-tv/centralantennanläggningar och telefoni. Styrkan i vår erbjudande ligger i att låta systemen samverka. Det kan gälla en passerlösning i en skola, en telefonväxel till bankkontoret eller en komplett larmlösning i en butikslokal med drifts- brand- och inbrottslarm smart kopplat till kameraövervakning och larmcentral. Snabbfakta NETLINE Medarbetare: 12 st Etablerat: 1990 Vår företagsgrupp: Certifiering brand: Certifiering inbrott: Certifiering CANT: Våra kunder: 9 företag på 15 orter anläggarfirma samt behörig ingenjör anläggarfirma samt behörig ingenjör antenn & kabel-tv privata företag, kommuner, landsting, bostadsrättsföreningar Kent Karlsson Platschef/Säljare BBGRUPPEN/Netline

8 Det här gör netline Vi levererar komplexa kommunikations- och säkerhetslösningar till kommuner, privata företag, landsting och bostadsrättsföreningar. Dagligen bygger vi integrerade lösningar där vi tar ett helhetsgrepp om säkerhet och kommunikation och förenklar för dig som kund. Så här jobbar vi med säkerhet Passersystem, larm, kameraövervakning och nödbelysning ingår i vad vi kallar säkerhet. Våra projektörer lyssnar på dina behov/önskemål och tittar på din fastighets eller verksamhets unika förutsättningar. Med det som utgångspunkt tar vi fram ett lösningsförslag där vi också tagit hänsyn till de lag- och försäkringskrav som finns. Vi hjälper dig sedan hela vägen med projektering, produktval, installation och driftssättning. Leveransen är inte slutförd förrän anläggningen är testad och dokumenterad. Så här jobbar vi med kommunikation Med kommunikation menar vi telefoni, datanät, bredband och bildöverföringssystem. Även här tar vi ett helhetsgrepp och levererar flexibla och bekväma lösningar inom ip-telefoni, mobiltelefoni, telefonväxlar och datanät. Det är inte ovanligt att vi bygger integrerade system med telefoni, passage, larm och kamera, som öppnar upp för ny funktionalitet.

9 Inbrottslarm Den som inte har tillträde till en fastighet eller lokal, kanske gör ett försök ändå att komma in. Det kan vi hjälpa dig att förhindra eller försvåra. Larm kopplade till larmcentral, med sirener och blixtljus. Vi anpassar larmet efter dina önskemål. Telefoni Det spelar ingen roll om det är ett litet företag, eller ett stort callcenter vi levererar rätt telefoni. Telefonsystem fullpackade med smarta funktioner som underlättar det arbetssätt ni valt hos er. Brandlarm Brand- och utrymningslarm är en stor trygghet. Vi ger dig råd om lämpligt larm, och inte minst hjälper vi dig med regelverket och brandskyddsdokumentationen för ditt företag. Passersystem Det handlar om att ge människor tillträde till en fastighet eller lokal. Eller att inte göra det. Vi säkerställer den funktion och säkerhetsnivå du vill ha. Våra system kan också integreras med andra befintliga system i t ex hyreshuset eller på arbetsplatsen. Kabel -TV Vi säljer, installerar och servar tvantenner, paraboler och kabel-tv-nät. Kameraövervakning Vi har både avancerade och lite enklare lösningar. Allt för att matcha de behov våra kunder har. Kameraövervakning ger full kontroll över en verksamhet dygnet runt. Tack vare den digitala lagringen kan du i efterhand identifiera personer och se vad som hänt. Kameraövervakning ökar säkerheten och tryggheten, och är lika aktuellt för detaljhandeln som för industrin och andra fastigheter.

10 tillsammans är vi bbgruppen starkare Större kapacitet med gemensamt teknikerteam. flexiblare Du styr hur vi packar, dokumenterar och levererar. smartare Engagerad projektkompetens tar dig så mycket längre. Bredare Tillsammans erbjuder vi ännu mer kompletta lösningar. enklare En kontakt räcker. tryggare Ansvar för helhet och samordning, från start till mål.

11 Att sälja en produkt är inte det svåra utmaningen är att sälja rätt lösning Det är inte alltid självklart vilken lösning som är den rätta det är här våra tjänster gör skillnad. Att från start till mål lotsa dig från en första förfrågan till det att produkten eller systemet är i drift. Projektering För ett gott slutresultat är det viktigt att komma rätt redan i starten. Vår organisation ställer upp med kunskap och engagemang redan i det viktiga projekteringsstadiet där vår dialog med brukaren, beställaren och arkitekten är central. Det är dina krav och önskemål tillsammans med kravbilden från myndigheter och försäkringsbolag som styr vårt arbete. Rådgivning Faktorer som funktion, materialval och teknik är många gånger avgörande för att hitta rätt lösning. Använd oss som bollplank i stora och som små frågor. Vår produktkännedom och erfarenhet av teknisk rådgivning gör att vi vågar kalla oss specialister inom våra produktområden. Mängdning & specificering Vi förser dig med rätt mängd beslag, sakvaror och inredning med hjälp av projektets ritningar och underlag. Det fina med det är att vi i ett tidigt skede också reder ut anpassningar och rätar ut eventuella frågetecken. Efter utplockning och mängdning sammanställer vi materialet till en specifikation som sedan utgör underlag för vår leverans efter att du som kund godkänt den. Rums- eller lägenhetsförpackat Vid behov och efter dina önskemål kan vi leverera rumsförpackat till ditt projekt. Det innebär att vi plockar och packar materialet utifrån ditt underlag, för att underlätta att montage och installation sker i rätt ordning. Rumsförpackning kan också innebära att produkterna förpackas per våning, lägenhet eller hus. Det är ditt val som gäller! Dokumentation En riktig utförd projektdokumentation sparar tid, pengar och huvudbry i framtiden när systemet ska underhållas och servas eller när lokalen eller fastigheten ska byggas om. Ditt system för passage, telefoni, nödutrymning, kameraövervakning, datanät, brand, inbrott och kabel-tv omfattas av denna tjänst. Vi ser till att din anläggning dokumenteras väl och kan också lagra dina dokument, både på papper och elektroniskt. Logistik Nybyggnation eller renovering av olika typer av fastigheter kräver olika former av logistiklösningar. Vi har förståelse för dessa skillnader och erbjuder värdefulla lösningar för att optimera vår del av flödet. Kort sagt ditt projekt styr hur vi packar, dokumenterar och levererar. Installation Allt det vi säljer kan vi installera och driftsätta. I BBGRUPPEN Karlstad har vi 16 tekniker, alla med lite olika kompetens och specialområden. Vi hanterar allt från att montera badrumsinredning, klädkrokar, dörrstängare och låssystem till att installera och driftsätta komplexa anläggningar som datanät, telefoni, larm och kabel-tv. Efterservice Med regelbunden tillsyn och skötsel håller din installation längre och med ett planerat underhåll kan du försäkra dig om att allt fungerar som det ska. Läs mer om våra serviceavtal på nästa sida ett steg närmare en trygg och bekymmersfri vardag.

12 Tryggt och bekymmersfritt med ett serviceavtal Genom att teckna ett serviceavtal med oss på BBGRUPPEN underlättas din vardag. Vi tar ansvar för din anläggning så att allt både mekaniskt och elektroniskt fungerar perfekt. Först och främst är varje serviceavtal unikt. Det är alltså helt och hållet anpassat efter din verksamhet och de krav och önskemål du har. Vad som ingår i serviceavtalet bestämmer vi alltså tillsammans. Prata med oss så berättar vi mer! våra serviceområden: Låsanläggning Passersystem Dörrautomatik Larmanläggning Kameraanläggning Nyckelhantering Webbhosting Kabel-TV Telefonsystem

13 markant.se BBGRUPPEN har verksamhet på 15 orter runt om i Sverige. Huvudkontoret finns i Karlstad Byggbeslag Säterivägen 5, Box Karlstad Tel Netline Lägatan KARLSTAD Tel

Välkommen in. www.blekingelas.se

Välkommen in. www.blekingelas.se Välkommen in. Välkommen in i vår butik Strömmanvägen 1, Karlshamn Blekinge Lås & Larmteknik AB Strömmavägen 1 374 32 KARLSHAMN Telefon 0454-311 66 Orderfax 0454-841 91 E-post: order@blekingelas.se www.blekingelas.se

Läs mer

Din kompletta säkerhetsleverantör

Din kompletta säkerhetsleverantör Din kompletta säkerhetsleverantör Säkerhet för allt du vill skydda 2 Din kompletta säkerhetsleverantör CERTEGO är din trygga partner i säkerhet En säkerhetslösning är en viktig investering, som omfattar

Läs mer

Din Trygghet. Dygnet Runt. www.lh-alarm.se

Din Trygghet. Dygnet Runt. www.lh-alarm.se Din Trygghet Dygnet Runt www.lh-alarm.se Vår syn på säkerhet Trygghet är målet, säkerhet är vägen. Och säkerhet uppnås genom pålitliga samarbetspartners och driftsäkra larmsystem. För oss på LH Alarm handlar

Läs mer

Serviceavtal avtalad trygghet! Själva grundidén med ett säkerhetssystem är att skapa trygghet för brukaren. Därför bör det också vara självklart att

Serviceavtal avtalad trygghet! Själva grundidén med ett säkerhetssystem är att skapa trygghet för brukaren. Därför bör det också vara självklart att Serviceavtal avtalad trygghet! Själva grundidén med ett säkerhetssystem är att skapa trygghet för brukaren. Därför bör det också vara självklart att en utbildad larmtekniker regelbundet provar, kontrollerar

Läs mer

4,1 LÖSNINGAR/DAG 30k

4,1 LÖSNINGAR/DAG 30k 4,1 LÖSNINGAR/DAG 30k SÄKERHETSSYSTEM LEDANDE I BRANSCHEN ALLT PÅ ETT STÄLLE LÄNS ALARM LEVERERAR ALLTID EN SÄKER LÖSNING SECURITAS DIRECT REFERENSER PARTNERS & KUNDER LEDANDE I BRANSCHEN Läns Alarm AB

Läs mer

S K O L A. Flexibla lokaler för en bra skolmiljö. Med skolmoduler från Indus löser du lokalbehoven snabbt och lätt

S K O L A. Flexibla lokaler för en bra skolmiljö. Med skolmoduler från Indus löser du lokalbehoven snabbt och lätt S K O L A Flexibla lokaler för en bra skolmiljö Med skolmoduler från Indus löser du lokalbehoven snabbt och lätt Stabil konstruktion och hög kvalitet Om elevantalet förändras eller om förutsättningarna

Läs mer

Snabbaste sättet att få kontoret att växa. Lös tillfälliga lokalbehov med flexibla kontorsmoduler från Indus

Snabbaste sättet att få kontoret att växa. Lös tillfälliga lokalbehov med flexibla kontorsmoduler från Indus K O N T O R Snabbaste sättet att få kontoret att växa Lös tillfälliga lokalbehov med flexibla kontorsmoduler från Indus Enkelt och bekymmersfritt Att hyra moduler är den idealiska lösningen på tillfälliga

Läs mer

INTELLIGENT SÄKERHET

INTELLIGENT SÄKERHET INTELLIGENT SÄKERHET FAKTA 550 MKR omsättning 300 anställda 24 kontor 18 butiker Certifierad anläggarfirma för brandlarm, inbrottslarm, CCTV samt låsanläggningar. ISO-certifierade inom miljö och kvalité.

Läs mer

Investera för framtiden. Lås er inte vid det gamla.

Investera för framtiden. Lås er inte vid det gamla. Investera för framtiden. Lås er inte vid det gamla. Samuelsson & Partner är Sveriges enda renodlade digitala låssmed. Vi är experter på moderna låssystem som gör livet enklare och tryggare. Eftersom vi

Läs mer

ASSA RX WEB. Snabbt - Enkelt - Kostnadseffektivt passersystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1

ASSA RX WEB. Snabbt - Enkelt - Kostnadseffektivt passersystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1 ASSA RX WEB Snabbt - Enkelt - Kostnadseffektivt passersystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1 En tryggare arbetsplats för alla En person som känner sig trygg på sin arbetsplats

Läs mer

enkelt, komplett och säkert monterade tambur- och säkerhetsdörrar för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

enkelt, komplett och säkert monterade tambur- och säkerhetsdörrar för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. enkelt, komplett och säkert monterade tambur- och säkerhetsdörrar för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. All inclusive. i sverige där jeld-wen Tidigare varit känt under namnet swedoor, har vi

Läs mer

Securitas Hemlarm. Allt du behöver veta om avtal, driftsättning, teknisk support, Securitas larmcentral och vad som händer när larmet går.

Securitas Hemlarm. Allt du behöver veta om avtal, driftsättning, teknisk support, Securitas larmcentral och vad som händer när larmet går. Securitas Hemlarm Allt du behöver veta om avtal, driftsättning, teknisk support, Securitas larmcentral och vad som händer när larmet går. Avtal I samband med leveransen av ditt Securitas Hemlarm fick du

Läs mer

B O S T A D. Trivsamma lokaler för alternativ boende. Lös lokalbehoven snabbt och lätt med moduler från Indus

B O S T A D. Trivsamma lokaler för alternativ boende. Lös lokalbehoven snabbt och lätt med moduler från Indus B O S T A D Trivsamma lokaler för alternativ boende Lös lokalbehoven snabbt och lätt med moduler från Indus Tryggt boende med god kvalitet Hyrmoduler kan många gånger vara den idealiska lösningen vid olika

Läs mer

Människor i samverkan

Människor i samverkan Människor i samverkan Din trygghet börjar hos dig och ingen annanstans. Den skapas i din närmiljö med dina närmaste, dina grannar och arbetskamrater. Verklig trygghet är att kunna leva tryggt i hemmet,

Läs mer

Säkerhet helt anpassad till just era behov DS7220 V2 / DS7240 V2 centralapparater för inbrottslarm

Säkerhet helt anpassad till just era behov DS7220 V2 / DS7240 V2 centralapparater för inbrottslarm Säkerhet helt anpassad till just era behov DS7220 V2 / DS7240 V2 centralapparater för inbrottslarm Säkerhet har sitt pris, men det behöver inte kosta en förmögenhet. Centralapparaterna DS7220 V2 och DS7240

Läs mer

Anslut ett fibernät till ert område EKERÖ STADSNÄT

Anslut ett fibernät till ert område EKERÖ STADSNÄT Anslut ett fibernät till ert område 1 Fiber till ditt hushåll Nu har du möjligheten att ansluta dig till det senaste inom nöje och kommunikation. Genom en fiberanslutning via oss uppgraderar du ditt hem

Läs mer

Folksams erbjudande om villalarm

Folksams erbjudande om villalarm Folksams erbjudande om villalarm Ett bra larm ger dig trygghet och minskar kostnaderna för oss alla Ett bra larm med ordentlig bevakningstjänst är ett effektivt skydd mot inbrott. Det innebär att du som

Läs mer

RENZ. KOLLEKTION 2015 Fastighetsboxar Serviceboxar Digitala lösningar Fastighetssystem

RENZ. KOLLEKTION 2015 Fastighetsboxar Serviceboxar Digitala lösningar Fastighetssystem RENZ KOLLEKTION 2015 Fastighetsboxar Serviceboxar Digitala lösningar Fastighetssystem 1 RENZ INTELLIGENTA SERVICEBOX -Få din vara levererad direkt till bostaden E-handeln fortsätter att växa och med Renz

Läs mer

Hur vill du hålla kontakten? Behöver du beställa något mer? Håll dig uppdaterad om nyheter och insikter. EFG är tillgängligt dygnet runt.

Hur vill du hålla kontakten? Behöver du beställa något mer? Håll dig uppdaterad om nyheter och insikter. EFG är tillgängligt dygnet runt. EFG KUNDSERVICE Together we make it matter EFG Kundservice - gör det enklare att vara kund. EFG lanserar en helt ny kundservice och logistikmodell för snabbare, tydligare och bättre kommunikation. Det

Läs mer

PROCESSBESKRIVNING BYALAG. Hur det fungerar det när ni har bestämt er för fibernät

PROCESSBESKRIVNING BYALAG. Hur det fungerar det när ni har bestämt er för fibernät PROCESSBESKRIVNING BYALAG Hur det fungerar det när ni har bestämt er för fibernät Bredband i hela Sverige Målet för bredbandspolitiken är att Sverige ska ha bredband i världsklass. För att kunna realisera

Läs mer

Köpguide för mobila växlar. Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan.

Köpguide för mobila växlar. Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan. Köpguide för mobila växlar Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan. Tänk om din nya telefonilösning kunde förenkla din vardag och hjälpa dina medarbetare att arbeta

Läs mer

Gör. gemensam. sak med oss. Öka värdet på din fastighet.

Gör. gemensam. sak med oss. Öka värdet på din fastighet. Gör gemensam sak med oss. Öka värdet på din fastighet. Hur ofta ställer du kostnaden av ett problem mot värdet av en helhetslösning? Alla kan drabbas av det oförutsedda. Frågan är bara hur du tacklar risken.

Läs mer

Security Products Partnerprogram

Security Products Partnerprogram Security Products Partnerprogram Answers for infrastructure. Security Products Partnerprogram med oss är du säker Security Products är ett affärsområde inom Siemens AB, Building Technologies Division och

Läs mer

Bättre betyg. Inredningar för utbildning.

Bättre betyg. Inredningar för utbildning. Bättre betyg Inredningar för utbildning. Vilket betyg vill du själv få av lärare och elever? När vi talar om betyg inom utbildning är det oftast i en och samma riktning. Det är skolan och lärarna som ger

Läs mer

Välkommen till CLIMAT80-GRUPPEN. Climat80, Stjernfeldts VVS, KlimatKyl och Clifa Service

Välkommen till CLIMAT80-GRUPPEN. Climat80, Stjernfeldts VVS, KlimatKyl och Clifa Service Välkommen till CLIMAT80-GRUPPEN Climat80, Stjernfeldts VVS, KlimatKyl och Clifa Service Det blev inte riktigt som det var tänkt. Tack för det, kära kunder och medarbetare. När jag var med och startade

Läs mer

Systematiskt brandskyddsarbete

Systematiskt brandskyddsarbete Systematiskt brandskyddsarbete Brand & Räddning Securitas tjänster inom brand och räddning är en trygghet för dig som ansvarar för brandskyddet i en verksamhet eller fastighet. Vi hjälper dig att effektivt

Läs mer

Tekniska anvisningar Inbrottslarm 2015-02-08

Tekniska anvisningar Inbrottslarm 2015-02-08 Tekniska anvisningar Inbrottslarm 2015-02-08 Syfte och mål Det övergripande syftet med dessa anvisningar är att de ska ge Futurum Fastigheter i Örebro AB (Futurum) en bra grund för att skapa miljöer värdiga

Läs mer

Hemlarm SÄKERHETSBUTIKEN

Hemlarm SÄKERHETSBUTIKEN Hemlarm Hemlarm Trådlöst larm Ingen dyr och ful kabel-dragning behövs. Snyggt och enkelt samtidigt som det ger dig möjlighet att larma platser som förut varit mycket kostsamt. Säkerhetssystem Alla sändare

Läs mer

Framtidens nät, öppet för alla. Information och inspiration för dig som vill framtidssäkra villan med Öppen Fiber

Framtidens nät, öppet för alla. Information och inspiration för dig som vill framtidssäkra villan med Öppen Fiber Framtidens nät, öppet för alla Information och inspiration för dig som vill framtidssäkra villan med Öppen Fiber Äntligen en Öppen Fiber-anslutning för villan! När du väljer att skaffa Öppen Fiber från

Läs mer

Inredningar av nät, plåt eller sträckmetall HÄFLA BRUKS AB

Inredningar av nät, plåt eller sträckmetall HÄFLA BRUKS AB FÖRRÅDS- och GARAGEINREDNINGAR Inredningar av nät, plåt eller sträckmetall HÄFLA BRUKS AB HÄFLA BRUK Tradition, kunskap och utveckling Att ett företag som Häfla Bruk, som har sina rötter 300 år tillbaka

Läs mer

VI TÄNKER PÅ HELHETEN

VI TÄNKER PÅ HELHETEN UTBILDNINGAR2015 VI TÄNKER PÅ HELHETEN SSF har 40 års erfarenhet av att genomföra säkerhetsutbildningar. Att skapa en trygg och säker arbetsplats handlar mycket om sunt förnuft och genom SSFs utbildningar

Läs mer

ASSA RX WEB. Snabbt - Enkelt - Kostnadseffektivt passersystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1

ASSA RX WEB. Snabbt - Enkelt - Kostnadseffektivt passersystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1 ASSA RX WEB Snabbt - Enkelt - Kostnadseffektivt passersystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1 Varför ska du välja ett passersystem till dina lokaler? Tanken med ett passersystem

Läs mer

Störst sortiment och bäst kompetens i lager

Störst sortiment och bäst kompetens i lager Störst sortiment och bäst kompetens i lager 1 Värdeskapande kundanpassning Lundgrens representerar några av världens ledande tillverkare av produkter inom flödesteknik och industrigummi. Tack vare detta

Läs mer

Plattsättning Kakel & Klinker Inredning

Plattsättning Kakel & Klinker Inredning Plattsättning Kakel & Klinker Inredning 2 HALMSTAD KAKELHUS VÄLKOMMEN TILL HALMSTAD KAKELHUS! Att välja Halmstad Kakelhus är att välja kvalitet. Och med kvalitet menar vi allt, från själva produkterna

Läs mer

LARM OCH SÄKERHETSTEKNIK

LARM OCH SÄKERHETSTEKNIK LARM OCH SÄKERHETSTEKNIK Larm- och säkerhetstekniska systems huvuduppgift är att varna för eller skydda mot olika typer av faror för människa eller egendom. Allt arbete med denna typ av system kräver ett

Läs mer

Eltel gillar bredband på landsbygden. Vi bygger det också.

Eltel gillar bredband på landsbygden. Vi bygger det också. Eltel gillar bredband på landsbygden. Vi bygger det också. Innehåll Parlör Bättre bredband åt folket Varför skaffa bredband Din checklista Eltel + byanät = sant Kontakta din lokala samarbetspartner 2 3

Läs mer

VI TÄNKER PÅ HELHETEN

VI TÄNKER PÅ HELHETEN UTBILDNINGAR2015 VI TÄNKER PÅ HELHETEN SSF har 40 års erfarenhet av att genomföra säkerhetsutbildningar. Att skapa en trygg och säker arbetsplats handlar mycket om sunt förnuft och genom SSFs utbildningar

Läs mer

LARM OCH SÄKERHETSTEKNIK

LARM OCH SÄKERHETSTEKNIK LARM OCH SÄKERHETSTEKNIK Larm- och säkerhetstekniska systems huvuduppgift är att varna för eller skydda mot olika typer av faror för människa eller egendom. Allt arbete med denna typ av system kräver ett

Läs mer

Sveriges nya fibernät på väg hem till dig

Sveriges nya fibernät på väg hem till dig Sveriges nya fibernät på väg hem till dig supersnabbt Internet för dig i villa Fibernät för framtiden använd allt som Internet har att erbjuda Tänk dig att alltid surfa utan väntetider. Att allt du gör

Läs mer

Internet Telefoni TV

Internet Telefoni TV Internet Telefoni TV I öppna Stadsnätet är konkurrensen fri Vi erbjuder valfrihet Valfrihet ger dig låga priser Ett öppet nät med full konkurrens på lika villkor. Ett nät som inte ägs av en tjänsteleverantör

Läs mer

Axema VAKA Passersystem för kontor & industri.

Axema VAKA Passersystem för kontor & industri. Axema VAKA Passersystem för kontor & industri. Enklare att projektera, installera, administrera och använda. Johan Hellgren, Låsmästare Axema VAKA har alla funktioner som våra kunder efterfrågar. Systemet

Läs mer

TKA Tele- och datasystem. Rainer Nieminen

TKA Tele- och datasystem. Rainer Nieminen TKA Tele- och datasystem Rainer Nieminen De stora förändringarna 2018 Elektiska motorlås utgår. (Försäkringskrav Göta Lejon) ersätts av: Elslutbleck med indikering av kolv ute och låst elslutbleck. SBF

Läs mer

Snabbaste vägen till fiber för Sveriges landsbygd

Snabbaste vägen till fiber för Sveriges landsbygd Snabbaste vägen till fiber för Sveriges landsbygd Varför är det så viktigt med fiber? Det blir roligare med internet när det fungerar med full fart. Och så fort informationsöverföringen sker via fiber,

Läs mer

INSTALLERAT OCH KLART

INSTALLERAT OCH KLART INSTALLERAT OCH KLART Från inspiration till installation Comfort Installationsgruppen är resultatet av en sammanslagning av fyra rörfirmor i Kungshamn, Ljungskile, Henån och Lysekil. Tillsammans erbjuder

Läs mer

Balkonger Balkongräcken Balkonginglasning Fönster

Balkonger Balkongräcken Balkonginglasning Fönster Funktion estetik & ett brett utbud! Balkonger Balkongräcken Balkonginglasning Fönster www.hogstadaluminium.se Ditt projekt vårt engagemang! VI TAR ANSVAR HELA VÄGEN Hogstad Aluminium AB är ett av marknadens

Läs mer

Trygghetslarm. Enköpings kommun

Trygghetslarm. Enköpings kommun Trygghetslarm Enköpings kommun Enköpings kommun 2014, Vård- och omsorgsförvaltningen, Bild omslag IBL Bildbyrå Trygghetslarm - så fungerar det i Enköpings kommun I den här broschyren hittar du information

Läs mer

ASSA ABLOY ARX larm & passersystem. ASSA ABLOY samverkande system. För företag, kommuner och landsting

ASSA ABLOY ARX larm & passersystem. ASSA ABLOY samverkande system. För företag, kommuner och landsting samverkande system För företag, kommuner och landsting förenklar din vardag Samverkan mellan larm och passersystem, smarta nycklar, nyckelhantering, ellås och dörrautomatik din leverantör för säkerhetslösningar

Läs mer

Välkommen till SplitVision Borås Stadsnät!

Välkommen till SplitVision Borås Stadsnät! Välkommen till SplitVision Borås Stadsnät! Detta är SplitVision! STÖRRE UTBUD, FLER LEVERANTÖRER Din bostad är ansluten till SplitVision, Borås öppna stadsnät. Det innebär att du får tillgång till marknadens

Läs mer

Varje år begås tiotusentals bostadsinbrott i Sverige

Varje år begås tiotusentals bostadsinbrott i Sverige Trygg i bostaden Varje år begås tiotusentals bostadsinbrott i Sverige Det här är en brottsförebyggande broschyr mot bostadsinbrott. Den beskriver vad du kan göra för att minska risken att drabbas av inbrott

Läs mer

INSTALLATIONSTEKNIK. Ämnets syfte. Kurser i ämnet

INSTALLATIONSTEKNIK. Ämnets syfte. Kurser i ämnet INSTALLATIONSTEKNIK Ämnet installationsteknik handlar om hur man bygger nya elinstallationer samt hur man bygger om och utökar befintliga elanläggningar. Ämnet behandlar också felsökning och hur man avhjälper

Läs mer

Med rätt kunskap kommer man långt.

Med rätt kunskap kommer man långt. PRODUKTION Med rätt kunskap kommer man långt. Har du egna byggprodukter att utveckla eller legotillverka? Vänd dig med förtroende till Arqdesign Produktion! Vi vet hur viktigt det är att allt material

Läs mer

FLEXIBLA MODUL LÖSNINGAR. WORLDWIDE.

FLEXIBLA MODUL LÖSNINGAR. WORLDWIDE. FLEXIBLA MODUL LÖSNINGAR. WORLDWIDE. KONTOR OCH OFFENTLIG SEKTOR FRITIDSHEM OCH SKOLOR BYGG OCH INDUSTRI VÅRDCENTRALER OCH VÅRDHEM EVENT, MÄSSOR OCH UTSTÄLLNINGAR ON- OCH OFFSHORE SERVICELOKALER ÖVER 50

Läs mer

ProPrevent. Offert från ProPrevent Er nya säkerhetspartner!

ProPrevent. Offert från ProPrevent Er nya säkerhetspartner! 2017-11-23 2014-04-03 Offert från Er nya säkerhetspartner! Sida 2 av 8 BRF VIBYGÅRDEN 2 Org.nr: 716421-5787 Ulrik Améen Sollentuna Offert Brytlister och säkerhetsutrustning Refererande till vårt samtal

Läs mer

Klart huset ska ha fiber

Klart huset ska ha fiber Klart huset ska ha fiber INFORMATION OM UTBYGGNADEN AV FIBERNÄTET TILL DIN FASTIGHET Äntligen fiber tv, internet och telefoni med ljusets hastighet Botkyrka Stadsnät är snabbt med närmast obegränsad kapacitet.

Läs mer

FIBERNÄT STEGET TILL SNABBARE OCH STÖRRE FRIHET

FIBERNÄT STEGET TILL SNABBARE OCH STÖRRE FRIHET FIBERNÄT STEGET TILL SNABBARE OCH STÖRRE FRIHET C4 Energi Fibernät C4 Energi leverar fiberkabel till de som vill ha ett snabbt, framtidssäkrat och öppet nät. Nätet växer kontinuerligt och allt fler ges

Läs mer

Välkommen till en enklare vardag!

Välkommen till en enklare vardag! Thermotech utvecklar, tillverkar och levererar kund anpassade och hållbara värme- och rörsystem. Vi brinner för att förenkla din vardag och sätter stolthet i att ha en god och nära relation med både leverantörer

Läs mer

Aptussystemet - från säkerhetsinventering till en trevlig och trygg flerbostadsfastighet. vit

Aptussystemet - från säkerhetsinventering till en trevlig och trygg flerbostadsfastighet. vit Aptussystemet - från säkerhetsinventering till en trevlig och trygg flerbostadsfastighet vit Passagesystem Aptus passage-, porttelefon- och boknings system skapar trygga miljöer för boende i flerbostadshus,

Läs mer

PROCESS / OEM NYFiKEN på hur VårA FuNKtiONS- lösningar FörBättrAr DiNA processer?

PROCESS / OEM NYFiKEN på hur VårA FuNKtiONS- lösningar FörBättrAr DiNA processer? PROCESS / OEM Nyfiken på hur våra funktionslösningar förbättrar dina processer? Armatec är ett renodlat kunskapsföretag på tekniska system inom processindustrin. Av naturliga skäl är det därför människorna

Läs mer

Kabel tv leverantör Canaldigital (Genom samfällighet, gemensamt kabel tv nät i området)

Kabel tv leverantör Canaldigital (Genom samfällighet, gemensamt kabel tv nät i området) 1(9) Drift & skötsel samt produktinformation gällande Kraft, Belysning,, Kabel tv, Telefoni, Bredband, Digital Tv via bredband. Lägenhetsi nnehava re Kortfattad anläggnings beskrivning. Avtals operatörer

Läs mer

Erbjudande till JVF. Ownit Broadband AB och Canal Digital Kabel-TV AB Presentation av Bredband, KabelTV och Telefoni. Ger lite mer.

Erbjudande till JVF. Ownit Broadband AB och Canal Digital Kabel-TV AB Presentation av Bredband, KabelTV och Telefoni. Ger lite mer. Erbjudande till JVF Ownit Broadband AB och Canal Digital Kabel-TV AB Presentation av Bredband, KabelTV och Telefoni Ger lite mer Erbjudande JVF till JVF Information Hej allihop! För att följa med samhällets

Läs mer

Värme Samarbete Service

Värme Samarbete Service Värme Samarbete Service Lokalt och miljövänligt, alltid med hög service Nossebro Energiverk äger ett av Sveriges minsta elnät men är också ett av Sveriges mest miljövänliga elhandelsbolag, uppmärksammat

Läs mer

Bli en hjälte Välj sprinklerbranschen!

Bli en hjälte Välj sprinklerbranschen! Bli en hjälte Välj sprinklerbranschen! Framtidsbranschen behöver dig! Bränder står för mycket stora skador och lidande. Den som arbetar inom sprinklerbranschen är med och skyddar vår gemensamma omgivning

Läs mer

Din kabeltv-förening informerar om fiberutbyggnad i ditt område

Din kabeltv-förening informerar om fiberutbyggnad i ditt område Din kabeltv-förening informerar om fiberutbyggnad i ditt område Din kabeltv-förening i samarbete med Grattis till en bra investering! - din fastighet är redan på god väg till fiberanslutning Din fastighet

Läs mer

din mångsidiga byggare

din mångsidiga byggare din mångsidiga byggare ANSVARSTAGANDE, LYHÖRDA, NY- TÄNKANDE OCH PROFESSIONELLA Oavsett om du behöver hjälp med att bygga nytt, bygga till eller bygga om kan du alltid vara säker på att du får rätt hjälp

Läs mer

INCOORDS RESULTATGARANTI. Incoords arbetsmodell INFUTURE ger dig säkerhet i tid, funktion och kostnad.

INCOORDS RESULTATGARANTI. Incoords arbetsmodell INFUTURE ger dig säkerhet i tid, funktion och kostnad. INCOORDS RESULTATGARANTI Incoords arbetsmodell INFUTURE ger dig säkerhet i tid, funktion och kostnad. INFUTURE: Projektorienterad och unik arbetsmodell som ger dig resultatgaranti. Det som gör arbetsmodellen

Läs mer

Säkerhet FÖR FASTIGHETER

Säkerhet FÖR FASTIGHETER Säkerhet FÖR FASTIGHETER Risker All verksamhet är förknippad med risker och har behov av effektiv riskhantering. Riskprofilen skiljer sig kraftigt mellan olika verksamheter men är lika viktig att ta hänsyn

Läs mer

Praesideo digitalt högtalar- och utrymningslarmssystem Få fram ert budskap vad som än händer

Praesideo digitalt högtalar- och utrymningslarmssystem Få fram ert budskap vad som än händer Praesideo digitalt högtalar- och utrymningslarmssystem Få fram ert budskap vad som än händer 2 Praesideo högtalar- och utrymningslarmssystem från Bosch Hålla allmänheten informerad och skyddad Med fler

Läs mer

Den enkla guiden till ert nya kontor

Den enkla guiden till ert nya kontor Den enkla guiden till ert nya kontor Följande punkter har tagits fram för att hjälpa dig när du byter kontor eller gör förändringar på ditt kontor. När det gäller att möblera en arbetsmiljö har de flesta

Läs mer

VALFRIHET FÖR VILLAÄGARE

VALFRIHET FÖR VILLAÄGARE VALFRIHET FÖR VILLAÄGARE Framtidssäker infrastruktur för snabba kommunikationer, Internet, tv, telefoni, data, spel, nytta och nöje. Välkommen till Dala Energi Stadsnät. DIGITAL-TV, INTERNET, JOBBET OCH

Läs mer

2. Får jag bestämma var ni ska gräva? Ja, om det finns något känsligt i vägen vid grävning kan ni påverka var grävning ska ske.

2. Får jag bestämma var ni ska gräva? Ja, om det finns något känsligt i vägen vid grävning kan ni påverka var grävning ska ske. Vanliga frågor Anslutning 1. Ska ni gräva på min tomt eller gör jag det själv? Om det finns behov av grävning så gör vi det. Grävning och återställning ingår i kampanjerbjudandet. Finns det tomrör som

Läs mer

Enkel Digital Skyltning

Enkel Digital Skyltning Enkel Digital Skyltning på några minuter... färdiga, enkla och stabila system från Enkel Digital Skyltning 105mm i litet format... Det finns enkel digital skyltning, med enkla genomtänkta system... Paketen

Läs mer

Axema VAKA Passersystem för flerbostadshus.

Axema VAKA Passersystem för flerbostadshus. Axema VAKA Passersystem för flerbostadshus. Enklare att projektera, installera, administrera och använda. Johan Hellgren, Låsmästare Axema VAKA har alla funktioner som våra kunder efterfrågar. Systemet

Läs mer

BYT UTTAG! Klart huset ska ha fiber INFORMATION OM UTBYGGNADEN AV FIBERNÄTET I DITT OMRÅDE

BYT UTTAG! Klart huset ska ha fiber INFORMATION OM UTBYGGNADEN AV FIBERNÄTET I DITT OMRÅDE BYT UTTAG! Klart huset ska ha fiber INFORMATION OM UTBYGGNADEN AV FIBERNÄTET I DITT OMRÅDE Äntligen fiber tv, internet och telefoni med ljusets hastighet Botkyrka Stadsnät är snabbt med närmast obegränsad

Läs mer

FIBER. Nu startar arbetet med vårt fibernät. Läs igenom informationen, eventuella frågor besvaras av:

FIBER. Nu startar arbetet med vårt fibernät. Läs igenom informationen, eventuella frågor besvaras av: FIBER Nu startar arbetet med vårt fibernät. Läs igenom informationen, eventuella frågor besvaras av: Göran Södergren Vallavägen 328 08-7778787 070-5180443 goran.sodergren@gmail.com Krister Björne Vallavägen

Läs mer

Välkommen till. vår hemtjänst

Välkommen till. vår hemtjänst Välkommen till vår hemtjänst Vi har alltid nära hem till dig Vi har alltid nära hem till dig Hemtjänsten i Kungsbacka kommun är namnet på den kommunala hemtjänsten. Vi som arbetar här är anställda av kommunen.

Läs mer

Även bra butiksljus åldras.

Även bra butiksljus åldras. Även bra butiksljus åldras. Med rätt underhåll har du alltid ett säljande ljus! Med rätt underhåll har du alltid ett säljande butiksljus Bra butiksljus skapar intresse, lyfter fram produkterna på bästa

Läs mer

Förslag till lösningar för framtidens Kabel-TV och Bredband i Segelkobben. Presentation för medlemmarna 11 mars 2009

Förslag till lösningar för framtidens Kabel-TV och Bredband i Segelkobben. Presentation för medlemmarna 11 mars 2009 Förslag till lösningar för framtidens Kabel-TV och Bredband i Segelkobben Presentation för medlemmarna 11 mars 2009 1 Uppdrag Kabel-TV Samfällighetens uppdrag. Bredband Intresseföreningens uppdrag. Beslut

Läs mer

Företagspresentation

Företagspresentation Företagspresentation Vi bryter branschens mönster varje dag Under ett och samma tak levererar vi pneumatik, industriventiler, linjärteknik och profiler En unik mix av produktprogram Öbergs - en oberoende

Läs mer

Våra kärnvärden din trygghet

Våra kärnvärden din trygghet Våra kärnvärden din trygghet JUPP är en förkortning av våra kärnvärden; Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga. Dessa värden är viktiga för oss och vi jobbar ständigt med dem, till och med när

Läs mer

RIKTLINJER FÖR LARM Fastställda av centrala ledningsgruppen 2008-10-17.

RIKTLINJER FÖR LARM Fastställda av centrala ledningsgruppen 2008-10-17. 1 RIKTLINJER FÖR LARM Fastställda av centrala ledningsgruppen 2008-10-17. Dessa riktlinjer för larm skall gälla i alla lokaler där Enköpings kommun bedriver verksamhet. Störning i den kommunala verksamheten

Läs mer

Goda råd till köpare av översättningar. från Sveriges Facköversättarförening SFÖ FACKÖVERSÄTTAR- ASSOCIATION OF PROFESSIONAL TRANSLATORS

Goda råd till köpare av översättningar. från Sveriges Facköversättarförening SFÖ FACKÖVERSÄTTAR- ASSOCIATION OF PROFESSIONAL TRANSLATORS Goda råd till köpare av översättningar från Sveriges Facköversättarförening SFÖ S V E R I G E S FACKÖVERSÄTTAR- F Ö R E N I N G S W E D I S H ASSOCIATION OF PROFESSIONAL TRANSLATORS När du vänder dig till

Läs mer

Larmpolicy. Antagen av kommunfullmäktige , 20.

Larmpolicy. Antagen av kommunfullmäktige , 20. Larmpolicy Antagen av kommunfullmäktige 2003-03-27, 20. 1. INLEDNING 2. BRANDLARM 2.1 Definitioner 2.2 Larmobjekt 2.3 Krav på anläggning för brand- och utrymningslarm 3. INBROTTSLARM 3.1 Definitioner 3.2

Läs mer

T E K N I S K F Ö R V A L T N I N G

T E K N I S K F Ö R V A L T N I N G T E K N I S K F Ö R V A L T N I N G - 2 - T E K N I S K F Ö R V A L T N I N G - 3 - TEOGE erbjuder teknisk förvaltning Med teknisk förvaltning menar vi Servicemedvetenhet Tillgänglighet Ordning och reda

Läs mer

Hur Du får en effektiv och trivsam miljö

Hur Du får en effektiv och trivsam miljö Hur Du får en effektiv och trivsam miljö Golven vill du ha strålande, dina fönster ska vara glasklara och att toaletten alltid är ren och fräsch är ett krav. Men det fungerar inte alltid som du vill, och

Läs mer

Viktig information. Securitas Hemlarm - lägenhet

Viktig information. Securitas Hemlarm - lägenhet Viktig information om avtalsblankett, provdrift, teknisk support, larm, larmdekaler, driftsövervakning och anslutning till larmcentral Securitas Hemlarm - lägenhet Avtal Det är mycket viktigt att du returnerar

Läs mer

FLEXIBLA MODUL LÖSNINGAR. WORLDWIDE.

FLEXIBLA MODUL LÖSNINGAR. WORLDWIDE. FLEXIBLA MODUL LÖSNINGAR. WORLDWIDE. KONTOR OCH OFFENTLIG SEKTOR Daghem FRITIDSHEM OCH SKOLOR BYGG OCH INDUSTRI VÅRDCENTRALER OCH SERVICEHEM EVENT, MÄSSOR OCH UTSTÄLLNINGAR ON- OCH OFFSHORE SERVICELOKALER

Läs mer

Samfälligheten Sandvik 1. Information om Bredbandsinstallationen.

Samfälligheten Sandvik 1. Information om Bredbandsinstallationen. Information om Bredbandsinstallationen. Vilket ni alla säkert märkt påbörjade Ownit, genom vår entreprenör CLS elektronik AB, installationen av er förening redan i somras genom att diverse schaktarbeten

Läs mer

Operatörsbord Kontrollrumsbord

Operatörsbord Kontrollrumsbord Operatörsbord Kontrollrumsbord RackTech har marknadens bredaste sortiment av bord för operatörsrum, kontrollrum, övervakningscentraler, larmcentraler osv. Man finner våra operatörsbord i alla typer av

Läs mer

Finlarm Larm med trygghet och hänsyn

Finlarm Larm med trygghet och hänsyn Finlarm Larm med trygghet och hänsyn Finlarm grundades 1991 och är ett fristående säkerhetsföretag som ser personlig samverkan och hög kvalitet som en förutsättning i relationerna med våra kunder. Vi levererar

Läs mer

KOSTNADSFRITT INKLUSIVE MAT & DRYCK FASTIGHET2018 TORSDAG 1 NOVEMBER MEDBORGARHUSET. Kapellgatan 5, Arboga KLOCKAN

KOSTNADSFRITT INKLUSIVE MAT & DRYCK FASTIGHET2018 TORSDAG 1 NOVEMBER MEDBORGARHUSET. Kapellgatan 5, Arboga KLOCKAN KOSTNADSFRITT INKLUSIVE MAT & DRYCK FASTIGHET2018 A R B O G A MEDBORGARHUSET Kapellgatan 5, Arboga TORSDAG 1 NOVEMBER KLOCKAN 17.00 20.00 ER LOKALA FASTIGHETSMÄSSA För att utveckla Ert arbete i bostadsrättsföreningens

Läs mer

Drottninggatan 71 C. 272 kvm. Trevlig kontorslokal med mycket ljus. Utsikt mot Norra Latins park och kvarterets innergård.

Drottninggatan 71 C. 272 kvm. Trevlig kontorslokal med mycket ljus. Utsikt mot Norra Latins park och kvarterets innergård. Drottninggatan 71 C 272 kvm Trevlig kontorslokal med mycket ljus. Utsikt mot Norra Latins park och kvarterets innergård. Större kontorsrum med plats för flertal arbetsplatser Mindre kontorsrum för ca 2

Läs mer

Skydd mot stöld av datorutrustning

Skydd mot stöld av datorutrustning November 2003 Teknisk information Skydd mot stöld av datorutrustning En infoskrift från Sveriges Försäkringsförbund Syftet med denna information är att ge en bild av risker med speciell inriktning på inbrott

Läs mer

Rätt självklart. K AMPANJHANTERING

Rätt självklart. K AMPANJHANTERING Rätt självklart. Rätt erbjudande. Rätt kanal. Rätt mottagare. Rätt tid. IT-SYSTEM AUTOMATISER AD KOMMUNIK ATION Rätt självklart. K AMPANJHANTERING LOGISTIKOP TIMERING Det spelar ingen roll hur bra din

Läs mer

Offert om uppgradering av föreningens kabel-tv nät

Offert om uppgradering av föreningens kabel-tv nät 2012-02-05 A-119313 Inger Legemark 08-553 633 39 inger.legemark@comhem.com Villaförening Dungen C/o Thomas Lindgren JAKOBSLUNDSVÄGEN 34 141 71 SEGELTORP Offert om uppgradering av föreningens kabel-tv nät

Läs mer

Säkerhet FÖR FASTIGHETER

Säkerhet FÖR FASTIGHETER Säkerhet FÖR FASTIGHETER Innehåll:» Risker... 3 4» Säkerhetsplanering... 5 6» Säkerhetsplanering vid om- och nybyggnation... 7 8» Säkerhetsplanering för förvaltning... 9 10» Rejlers... 11 12 3 Risker All

Läs mer

SÅGSTUVÄGEN 4-30 INFORMATION OM RENOVERING AV DITT HUS

SÅGSTUVÄGEN 4-30 INFORMATION OM RENOVERING AV DITT HUS SÅGSTUVÄGEN 4-30 INFORMATION OM RENOVERING AV DITT HUS SNART ÄR DET DAGS FÖR RENOVERING DÄR DU BOR Husen på Sågstuvägen 4-30 byggdes 1964-1966. Med lite fantasi kan man föreställa sig hur husen och lägenheterna

Läs mer

Policy för kameraövervakning av fastigheter ägda eller hyrda av Umeå kommun

Policy för kameraövervakning av fastigheter ägda eller hyrda av Umeå kommun Policy för kameraövervakning av fastigheter ägda eller hyrda av Umeå kommun Del A Del B Del C Skolfastigheter Övriga fastigheter Gemensamma frågor Dokumenttyp Policy Dokumentägare Kommunstyrelsen Dokumentnamn

Läs mer

VIKTIG INFO GÄLLANDE OMKOPPLINGEN TILL DET ÖPPNA NÄTET

VIKTIG INFO GÄLLANDE OMKOPPLINGEN TILL DET ÖPPNA NÄTET VIKTIG INFO GÄLLANDE OMKOPPLINGEN TILL DET ÖPPNA NÄTET Installation av hemmaswitch Vi har/kommer att installera en hemmaswitch hos dig, den ser ut som på bilden här intill. När omkopplingen till Open Universe

Läs mer

En vägledning inför räddningstjänstens tillsyn

En vägledning inför räddningstjänstens tillsyn En vägledning inför räddningstjänstens tillsyn Södertörns brandförsvarsförbund Vad gör du om det brinner hos dig? Att det skulle kunna börja brinna i din anläggning är säkert något du tänkt på. Likaså

Läs mer

Gruppbostad - VAD ÄR DET? Östra Göinge kommun www.ostragoinge.se

Gruppbostad - VAD ÄR DET? Östra Göinge kommun www.ostragoinge.se Gruppbostad - VAD ÄR DET? Vad är en gruppbostad? Här får du information om vad en gruppbostad är och hur det kan fungera att bo i en gruppbostad. Här får du veta vilka rättigheter och skyldigheter som

Läs mer