ANTWERPEN, MED BETONING PÅ BARNMODE

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "ANTWERPEN, MED BETONING PÅ BARNMODE"

Transkript

1

2 SVENSKA MODERÅDET AB DROTTNINGGATAN 81 A STOCKHOLM SWEDEN Tel Fax info@swedish-fashion.se ANTWERPEN, MED BETONING PÅ BARNMODE Ont om tid? Men ändå hinna få så mycket inspiration som möjligt? Res då till Antwerpen. Alla affärer finns på ett koncenterat område och staden är inte så stor. Antwerpen har blivit omskrivet på senaste tiden inte minst för Antwerpen Six, som består av Dries van Noten, Ann Demeulemeester, Walter van Beirendonck, Martin Margiela, Dirk van Saene, och Dirk Bikkemberg. Antwerpen satsar på sina begåvningar inom design och på The Royal Academy of Antwerp grundade Mary Pirjot en Modelinje och styrde den som om den var centrum för modeskapande. Men Antwerpen är inte bara en plats där avantgardismen frodas. Här finns bra inspiration för en uppdaterad klassisk stil. Färger som alltid finns här är marin, rött, ljusblått, vitt och khakibeige. Jordfärger verkar också gå bra här även på barnsidan, för det finns mycket brunt, mullvad och gråtoner. Trots att barnen här har skoluniform, verkar föräldrarna lägga ner mycket pengar på barnkläder. Många väldigt fina butiker, både med egna och internationella märken. Här kommer ett litet axplock, resten är att upptäcka själv.

3 SVENSKA MODERÅDET 3 SHOPPING Det finns en stor gågata som heter Meir, där de stora kedjorna ligger om man vill ta sig en titt på dem. Det är bl.a. Zara, H&M, Marks & Spencer, Peek & Cloppenberg, Massimo Dutti, C&A m.fl. Men det som verkligen är inspirerande är förstås mångfalden av småbutiker. AMERICAN OUTFITTERS Ligger på en liten tvärgata mellan Huidevettersstraat och Korte Gasthuisstraat. Avskalad affär med dam- och barnkläder. Fina små blommönster på vit bomullspoplin, brun skrynklad poplin i kjolar med små volanger och byxor med benfickor för en städad variant av combatstilen. Detta blandat med denim och rött. Barn har samma färg och mönsterbild och fina små t-shirts med enkla snygga tryck. VENTILO Huidevettersstraat Franskt märke som har en väldigt fin affär här. Luftig och eterisk stil med blusar och kjolar i tunnaste siden, med fina små dekorationer och veck. Ljusa ljuva färger som offwhite, ljusblå och blekrosa. Till detta finstickade koftor och små topar och stilrena långa kavajer med ståkrage. MARC O POLO Huidevettersstraat Har en stor pilotbutik på samma gata, där finns också barnsortimentet. TOMMY H ILLFIGER... ligger tvärs över gatan. Verkar vara oerhört populärt, mycket folk i butiken, och här finns också barnlinjen. Färgerna är de klassiska rött, ljusblått, vitt och rosa. SCAPA Huidevettersstraat Stort belgiskt märke. Barnbutiken förestås av en förtjusande madame som gärna hjälper till. Här finns babykläder och prydligt klassiska kläder för både flickor och pojkar. Man kan hitta den förtjusande lilla examensklänningen här och en snygg tröja till sonen. Här finns även accessoarer som diadem och fina små strumpor. Herrbutiken är också mycket traditionell med välsydda chinos, som inte är slitna eller för skrynkliga, och sportiga kostymer och jackor.

4 SVENSKA MODERÅDET 4 DE GROONE VOLK Korte Gasthuisstraat På Korte Gasthuisstraat ligger en härlig barnbutik som heter De groone volk. Där kan man hitta nästan alla italienska märken som finns i Vouge Bambini. Här finns allt ifrån små Simonetta pärl t-shirts till kavajer från Dries van Noten. Dyrt? Ja, men alltid fullt med mammor som klär upp sina medhavda barn. DKNY Korte Gasthuisstraat På samma gata finns en DKNY-butik som har ett bra sortiment. Nu skyltade man med en rosa kappa med stora knappar, inte diskret, men härlig. Inuti fanns mer rosa, men också marint och offwhite med prickar och en del brunt och grönt. Knäkorta kjolar med djupa veck, som man förresten ser en hel del av, och längre kjolar med combat-fickor och tillhörande jackor. STEP BY STEP Korte Gasthuisstraat Här finns också en märkesbutik som heter Step by step, som har en mängd märken: Barbara Bui, Eres, Helmut Lang, Joseph, Isabel Marant, Megan Park och Martine Sitbon som hade gjort smala byxor och knäkort kjol i hudfärgad bomullssatin. MER DU NORD Hopland Ligger i ett nybyggt komplex som rymmer fler fina affärer, bl.a. Emporio Armani och DKNY-jeans. Mer du Nord är ett belgiskt märke med rena moderna kläder i klassisk stil. Här finns den så ofta förekommande täckvästen, denimkjolar och jeans, fina stickade bomullsplagg, med halterneck och flätor samt fina skjortor i lite slapp stil. Färgerna är ljusblått, marin, vitt, beige och rött, inga överraskningar. I butiken finns också en kollektion för flickor, som liknar vuxenkollektionen, Har man tur kan man lägga beslag på någon av deras fina kataloger. Många butiker i Antwerpen har väldigt fina kataloger, så man kan passa på att ta med sig några för inspiration hemma. BATON ROUGE Hopland Lite liknande koncept som Mer du Nord, men lite tuffare. Lite mer tvättad och slapp look. Mer brunt och beige i kollektionen. Mycket benfickor och volanger, men fortfarande utan att bli för mycket. Här finns också en barnlinje på samma tema. Söta Marc Jacobs- inspirerade twillkappor med ståkrage och stora knappar till blommig, lite skrynklig volangkjol. MON PLUS BEAU SOUVENIR / KIDS & BABYNEWS Schutterhofstraat Har märken som Charabaia, Petit Bateau m.fl. Jättesöta babykläder för hur små människor som helst.

5 SVENSKA MODERÅDET 5 BONPOINT Schutterhofstraat Det franska barnmärket har också en affär här och visar lite mer hippiestil än de vanligen gör. Vida twillbyxor med dragsko nertill och tunna indiska bomullstunikor med broderier, i färger som rosa och grönt. På den här gatan kan den skointresserade hitta ett antal trevliga skobutiker. Armando Pollini, accessoire, Stephane Kelian, och en affär som heter Coccodrillo, som har märken som Prada, MiuMiu, Helmut Lang, Marc Jacobs och Gucci m.fl. RUE BLANCHE Leopoldstraat Ett belgiskt märke som förr hade en butik i Stockholm. Här finns hela kollektionen. Det är fina bas t-shirts en del med organiska tryck, prassliga, lite längre kjolar med omlott, längre bakstycke eller fina fickor. Nätta små kavajer med puffärm och stora knappar. Den lite kortare kjolen och klassiska marin/offwhite ränder. Finstickade tröjor med grövre stickad mudd i accentfärger som turkos och cyklamen. I övrigt en fin jordfärgskala, med khakigrön, brun och grå. Svart och rött på festkläder. EN SS Lombardevest 60 Det ligger många bra butiker på Lombardevest 60. EN SS har ett sortiment som känns väldigt spännande med lite ovanliga märken. En jättefin kollektion med handgjorda t-shirts från amerikanska märket Velvet. Somliga dubbla i tunn, fin bomullstrikå med ett tunt meshlager med tryck på eller ihopsydd tunn tryckt trikå med tunt, tunt sidentyg. Det fanns en mängd varianter som skapade stort habegär och det var inte lätt att välja. På ett bord låg en stor samling av dekorerade jeans, ljust slitna, med broderier, paljetter, pärlor och band. Butiken har en egen kollektion i skinn, mjukt och fint skinn i en mängd modeller, allt ifrån avancerade kjolar till enkla fina jackor. Det finns också en liten utvald mängd accessoarer, scarfs och skärp och fina spanska skor. BELLEROSE Lombardevest 34 Belgiens svar på Abercrombie & Fitch. Här finns slitna t-shirts, randiga skjortor och tvättade chinos för killar. Svettis och denimjackor, fiskehattar och skor för en casual outdoorlook. De har även fickknivar och spritkök, för att öka trovärdigheten. Det finns också en dam och barnkollektion på samma tema. Om man vill hitta en lagom sliten skeppar-kavaj ska man gå hit. Färgerna bryter inte av utan är marin, gråmelange, röd, brun, khakigrön, lite gult och kitt. På denna gata hittar man också bl.a. A.P.C., belgiskt minimalistmärke, och Laundry industry, som också finns i New York.

6 SVENSKA MODERÅDET 6 DRIES VAN NOTENS Nationalestraat Om man fortsätter uppåt på den här gatan kommer man till Nationalestraat. Och rakt till höger kan man nu se Dries van Notens butik i ett strykjärns-format hus. Den är väl värd ett besök. Kläderna gränsar till konst, med snillrika skärningar och veck. FILOU COMPANY Steenhouwersvest De gör en fin kollektion från baby upp till 8-10 år. Mycket grått och naturfärgat, brunt, turkos och svag rosa. Linneklänningar med applikationer, byxor med spännande detaljer, svettis med rå kant och söta blusar med volang. Snett över gatan åt höger finns franska märket Bensimon med butik, och rakt över gatan från Filou finns ett trevligt café som heter Det dagliga brödet. Här kan man pusta och få dricka en god cafe latte vid långbordet med en chokladbomb. MODEMUSEET Nationalestraat 28 På Nationalestraat 28 ligger Modemuseet, och i förlängningen finns National bar och brasserie. Här kan man sitta ute om vädret tillåter eller inne i den avskalade miljön, och ta något att dricka eller äta något gott från menyn, och vila sina trötta ögon på de, liksom inredningen, stiliga servitörerna. ANN DEMEULEMEESTER S Verlatstraat Vill man ta sig till Ann Demeulemeester s butik som ligger lite avsides, kan man gå Nationalstraat tills den övergår i Volksstraat och fortsätta tills man kommer till Verlatstraat, då har man butiken där i hörnet, mitt emot det stora konstmuseet, Kon. Museum Schone Kunsten. Hon har sin egen stil och visar mycket tampar, dragskor, snörningar och blixtlås. Färgerna är svart och vitt med silver. Och häftiga, lite punkiga tryck på t-shirts. MODEMUSÉT RESTAURANTER COCO. C Volkstraat På Volkstraat passerar man en trendig restaurant som heter Coco.C. Kul inredning. Annars är det inte svårt att hitta någonstans att äta, det finns mängder med restauranter. Belgarna äter ute betydligt oftare än vad vi gör i Sverige. Maten är lite tyngre och inte alltid så elegant gärna med kokta grönsaker.

7 SVENSKA MODERÅDET 7 FAITES SIMPLE Quellinstraat 30 En trevlig restaurant. Kanske inte så trendig, men trevlig och god mat med lite gröna förtecken. HOTELL Antwerpen har ett fantastiskt hotell som heter De Witte lelie. Boka i god tid! Det är en stad som är väl värt ett besök. CAMILLA ENGER BILLSTRÖM FÖR SVENSKA MODERÅDET.

Våren 2010. Storlek 42-52

Våren 2010. Storlek 42-52 Våren 2010 Storlek 42-52 Se alla möjligheter Ett stort program som bygger på massor av möjligheter att variera sin garderob med enkla medel. Tunikor och lediga jackor i asymetriska skärningar som matchas

Läs mer

Nr innehåll antal inkpris total Nr innehåll antal inkpris total 1 3/4 byxa 32 100 3200 4 sandal svart 6 244 1464 sandal flätad rem 1 220 220 2 t-

Nr innehåll antal inkpris total Nr innehåll antal inkpris total 1 3/4 byxa 32 100 3200 4 sandal svart 6 244 1464 sandal flätad rem 1 220 220 2 t- 1 3/4 byxa 32 100 3200 4 sandal svart 6 244 1464 sandal flätad rem 1 220 220 2 t- shirt 12 122 1464 sandal turkos 3 220 660 bolero 9 83 747 sko alexandra 2 333 666 linne 13 76 988 textilsko 3 105 315 underklänning

Läs mer

Trendguide Vår-sommar 2011 - MODEBUTIKERNA -

Trendguide Vår-sommar 2011 - MODEBUTIKERNA - Trendguide Vår-sommar 2011 - MODEBUTIKERNA - Välkommen till Modebutikernas trendguide för säsongen: vår-sommar 2011 Sportigt, romantiskt, klassiskt & modernt ger en omväxlande garderob! METROPOLIS Vår-sommar

Läs mer

TRENDER VÅREN SOMMAREN 2009

TRENDER VÅREN SOMMAREN 2009 TRENDER VÅREN SOMMAREN 2009 Trender vår och sommar 2009 en smakfull och tuff trendguide med ett urval av säsongens viktigaste trender och tendenser. Låt dig inspireras inför ditt kommande inköpsarbete!

Läs mer

69:- 59:- 59:- 79:- 40:- 79:- Topp. Ärmlös T-shirt. Ärmlös tunika Capribyxor. Capribyxa. Harembyxa capri. April 2012

69:- 59:- 59:- 79:- 40:- 79:- Topp. Ärmlös T-shirt. Ärmlös tunika Capribyxor. Capribyxa. Harembyxa capri. April 2012 Topp Ärmlös tunika Capribyxor Ärmlös T-shirt Harembyxa capri Capribyxa 59:- Med tufft print fram stl 128 164 cl 69:- I bomullsjersey med stretch. Finns i flera färger. Se sidan 2 59:- Med tufft print fram.

Läs mer

Kläder till barnklasserna

Kläder till barnklasserna Kläder till barnklasserna Arnbergs kommer att stå för en del av kläderna och ni står för en del. Arnbergs kläderna kommer att finnas på plats på Nöjesteatern under lördagen och söndagen. Ni tar med det

Läs mer

(3) 6 (1) 2 (4) (50) 50 (100) 100 (150) 8722: (50) 50 (50) 100 (100) 4301: 50 2003: 50 3, 2 ½

(3) 6 (1) 2 (4) (50) 50 (100) 100 (150) 8722: (50) 50 (50) 100 (100) 4301: 50 2003: 50 3, 2 ½ Tema 1 Tunika B Stl (3) 6 mån (1) 2 (4) år Garnmängd färg har utgått välj färg (50) 50 (100) 100 (150) gram Grön 8722: (50) 50 (50) 100 (100) gram Rosa 4301: 50 gram alla stl Gul 2003: 50 gram alle stl

Läs mer

blå blomma öga sko kylskåp blomma bil kuvert ljus blus flagga boll bälte kök hus jacka Vit / Vitt Svart / Svart Röd / Rött Grön / Grönt

blå blomma öga sko kylskåp blomma bil kuvert ljus blus flagga boll bälte kök hus jacka Vit / Vitt Svart / Svart Röd / Rött Grön / Grönt Vit / Vitt Svart / Svart Röd / Rött Grön / Grönt Blå / Blått Brun / Brunt Gul / Gult EN ETT blå blomma öga sko kylskåp blomma bil kuvert ljus blus flagga boll bälte kök hus jacka Anders Svensson, Kunskapscentrum,

Läs mer

KLÄDER & ACCESSOARER GANT - HERR & DAM

KLÄDER & ACCESSOARER GANT - HERR & DAM KLÄDER & ACCESSOARER GANT - HERR & DAM NeH Kollektioner GANT Kläder och accessoarer SEDAN 1950-talet GANT är ett varumärke född på den amerikanska östkusten och uppvuxen i Europa, som bygger på innovation

Läs mer

KOSTYM Dance Collection

KOSTYM Dance Collection KOSTYM Dance Collection Show Dance 8-10, Alma Svalöv Glittriga och coola kläder. Hår: Stort och lockigt hår. Skor: Vita eller svarta Tåspets, Cecilia Dansstudion fixar: Blå klänning (Alice) Vit tyllkjol

Läs mer

KOSTYM Dance Collection

KOSTYM Dance Collection KOSTYM Dance Collection Show Dance 8-10, Alma Svalöv Glittriga och coola kläder. Hår: Stort och lockigt hår. Skor: Vita eller svarta Tåspets, Cecilia Dansstudion fixar: Blå klänning (Alice) Vit tyllkjol

Läs mer

DRESSTWICE EKOLOGISKA KOLLEKTION VÅR / SOMMAR 2013

DRESSTWICE EKOLOGISKA KOLLEKTION VÅR / SOMMAR 2013 DRESSTWICE EKOLOGISKA KOLLEKTION VÅR / SOMMAR 2013 EKOLOGISK BOMULL ÖKO-TEX MILJÖVÄNLIG FÄRGNING ETISK SÖMNAD OCH TILLVERKNING I SVERIGE, ESTLAND OCH PORTUGAL FÖR VARJE PLAGG SKÄNKS EN GÅVA TILL BARN SOM

Läs mer

Bussarong 102139 s.13

Bussarong 102139 s.13 205 HEJCO 7 VÅRD, DENTAL & HÄLSA Inga långa ärmar, kunna tvättas i höga temperaturer samt vara tillverkade i lätta men starka tyger. Självklarheter för oss som vet vad som krävs av kläder i vården. Sedan

Läs mer

REMEMBER! ETT RESTAURANGBESÖK SKA VARA MER ÄN BARA GOD MAT BERENDSEN 2010-10-12

REMEMBER! ETT RESTAURANGBESÖK SKA VARA MER ÄN BARA GOD MAT BERENDSEN 2010-10-12 B REMEMBER! ETT RESTAURANGBESÖK SKA VARA MER ÄN BARA GOD MAT BERENDSEN 2010-10-12 Allt börjar med två små ord: Tänk DIG Tänk dig en vardag med rena och nytvättade plagg varje dag. Tänk dig personalen profilerad

Läs mer

ETT LITE MJUKARE HASTA

ETT LITE MJUKARE HASTA HOME SWEDEN ETT LITE MJUKARE HASTA På Hasta har vi alltid tyckt att design är viktigt. För oss förtjänar även något så funktionellt som en gardinsskena en vacker formgivning. Så för ett tag sedan ställde

Läs mer

ADRESS Textile Fashion Center Skaraborgsvägen 3A Borås KONTAKT Agneta Persson Joakim Tellenmark

ADRESS Textile Fashion Center Skaraborgsvägen 3A Borås KONTAKT Agneta Persson Joakim Tellenmark www.kapsweden.se ADRESS Textile Fashion Center Skaraborgsvägen 3A 506 30 Borås KONTAKT Agneta Persson 0708-995757 Joakim Tellenmark 0708-330105 EMAIL/BESTÄLLNING info@kapsweden.se www.kapsweden.se Damkonfektion

Läs mer

Filt F Stl: Ca 90 x 90 cm Garnmängd Rosa 4301: 400 gram Garn mandarin petit 50 gram = ca 180 meter) Runds nr 3, Strumps nr 2½

Filt F Stl: Ca 90 x 90 cm Garnmängd Rosa 4301: 400 gram Garn mandarin petit 50 gram = ca 180 meter) Runds nr 3, Strumps nr 2½ Tema 1 Kofta B Stl: (3) 6 (9) 12 (18) mån Garnmängd Rosa 4301: (100) 150 (150) 200 (200) gram 50 gram = ca 180 meter) Runds o strumps nr 2½ o 3 Filt F Stl: Ca 90 x 90 cm Garnmängd Rosa 4301: 400 gram 50

Läs mer

a c c e s s o r i e s 2011

a c c e s s o r i e s 2011 accessories 2011 Fredrikssons är en av marknadens ledande leverantörer av slipsar, scarfs, halsdukar, bälten och plånböcker. Här presenteras årets kollektion av det senaste inom accessoarer. Ni kan även

Läs mer

Sommartopp St (XS) S (M) L (XL) XXL Garn Mandarin Classic St Nr. 3 ½ Garnmängd Aprikos 4102: (300) 350 (400) 400 (450) 450 gram

Sommartopp St (XS) S (M) L (XL) XXL Garn Mandarin Classic St Nr. 3 ½ Garnmängd Aprikos 4102: (300) 350 (400) 400 (450) 450 gram Kort sommarjacka St (XS) S (M) L (XL) XXL Garn Mandarin Classic St Nr. 2 ½ o 3 ½ Garnmängd Lin 2431: (300) 350 (400) 400 (450) 450 gram Sommartopp St (XS) S (M) L (XL) XXL Garn Mandarin Classic St Nr.

Läs mer

Barnkläder under 1900 talet - Ett sekel i skylten. Barnkläder vid sekelskiftet text Ida Lagnander. http://www.textil.bohusmus.se/bohusmus/www-textil/

Barnkläder under 1900 talet - Ett sekel i skylten. Barnkläder vid sekelskiftet text Ida Lagnander. http://www.textil.bohusmus.se/bohusmus/www-textil/ Barnkläder under 1900 talet - Ett sekel i skylten Barnkläder vid sekelskiftet text Ida Lagnander http://www.textil.bohusmus.se/bohusmus/www-textil/ Vid 1900-talets början kan man se att man gör en viss

Läs mer

Modell 1 Kofta Stl: (2) 4 (6) 8 år Garnmängd Lilla 5212: (200) 250 (250) 300 gram Garn mandarin petit Runds o strumps nr 3 Garnalternativ

Modell 1 Kofta Stl: (2) 4 (6) 8 år Garnmängd Lilla 5212: (200) 250 (250) 300 gram Garn mandarin petit Runds o strumps nr 3 Garnalternativ Kofta Stl: (2) 4 (6) 8 år Garnmängd Lilla 5212: (200) 250 (250) 300 gram Runds o strumps nr 3 Modell 1 Modell 2 & 3 Klänning Stl: (2) 4 (6) 8 (10) år Garnmängd Korall 4007: (200) 200 (250) 250 (300) gram

Läs mer

Hissgardiner Enkelhet, rena linjer och små detaljer

Hissgardiner Enkelhet, rena linjer och små detaljer Hissgardiner Enkelhet, rena linjer och små detaljer Det enkla är alltid det vackra Hissgardiner kan uttrycka enkelhet och rena, raka linjer men också skapa en spännande kontrast med olika mönster och strukturer.

Läs mer

Övervidd. Midjevidd. Längd från axel. Vit med blå/röda/gula/gr öna ränder C38 880 70 120 74. Grön/vitmönstr ad 88 64 96 59

Övervidd. Midjevidd. Längd från axel. Vit med blå/röda/gula/gr öna ränder C38 880 70 120 74. Grön/vitmönstr ad 88 64 96 59 1 Kappa Brogrens Sverige Troligen ren ull 60-tal Offwhite 36/38? 106 107 Utan krage, med lös sjal Knäppt med tre stora knappar 2 Klänning Framgår ej Sverige 100% bomull 60-tals typ Vit med blå/röda/gula/gr

Läs mer

Bomull Ull Bambu. Artikel nr Lös resår bomull Färg Svart Vit Marinblå Mörkgrå Ljusgrå Beige Jeans xxxxxxx

Bomull Ull Bambu. Artikel nr Lös resår bomull Färg Svart Vit Marinblå Mörkgrå Ljusgrå Beige Jeans xxxxxxx Namn: Adress: Postnr: Telefon: Mobil: E-post: Ort: Org.nr: Leveranssätt: DHL utkörning: Datum: DHL Servicepoint Bomull Ull Bambu Artikel nr 101001 Lös resår bomull Vit Marinblå Mörkgrå Ljusgrå Beige Jeans

Läs mer

DET TEXTILA ÅTERBRUKETS KULTURHISTORIA

DET TEXTILA ÅTERBRUKETS KULTURHISTORIA DET TEXTILA ÅTERBRUKETS KULTURHISTORIA Anneli Palmsköld Filosofie doktor i etnologi Forskningsassistent Institutet för folklivsforskning vid Nordiska museet En undran Vad gör du med trasiga lakan, handdukar,

Läs mer

PRISLISTA 2015-01-01. Du når oss mån-torsdag 8.00-16.30 fredag 8.00-15.00. Vi tar emot beställningar via telefon, fax eller e-mail!

PRISLISTA 2015-01-01. Du når oss mån-torsdag 8.00-16.30 fredag 8.00-15.00. Vi tar emot beställningar via telefon, fax eller e-mail! PRISLISTA 2015-01-01 Vård och Service Sid 2-3 Reception, Servering Sid 4 Kök Sid 4-5 Tillbehör / Skor Sid 5 Ytterplagg Sid 6 Skydd/vård Sid 6 Öriga artiklar Sid 7 Måttlista / Köpinformation 8 Ordersedel

Läs mer

WWW.ENTRESKYLTAR.SE BY BÄCCMAN BERGLUND SWEDEN

WWW.ENTRESKYLTAR.SE BY BÄCCMAN BERGLUND SWEDEN WWW.ENTRESKYLTAR.SE BY BÄCCMAN BERGLUND SWEDEN Entreskyltar.se drivs av Fia Berglund och Malin Bäccman som har tagit fram detta unika koncept för entréskyltar, anslagstavlor, portkodstavlor, namnskyltar

Läs mer

TJEJ/DAM ETT HUS FULLT MED JULKLAPPAR

TJEJ/DAM ETT HUS FULLT MED JULKLAPPAR UNDERKLÄDER SKJORTOR MAN JEANS/CHINOS 5 7 11 17 TRÖJOR/SKJORTOR TJEJ/DAM ACCESSOARER 19 21 23 ETT HUS FULLT MED JULKLAPPAR Ända sedan 1895 har klädintresserade gått till Sandelins för att inhandla sina

Läs mer

a c c e s s o r i e s 2013-2014

a c c e s s o r i e s 2013-2014 accessories 2013-2014 Fredrikssons är en av marknadens ledande leverantörer av slipsar, scarfs, halsdukar, bälten och plånböcker. Här presenteras årets kollektion av det senaste inom accessoarer. Ni kan

Läs mer

Din personliga stilguide

Din personliga stilguide Din personliga stilguide Din personliga stilguide Att finna en personlig stil tar tid och handlar om en reflektion och en inre resa. Genom det formulär du fyllt i har du fått ifrågasätta dig själv och

Läs mer

Din personliga stilguide

Din personliga stilguide Din personliga stilguide Din personliga stilguide Dina svar, dina kläder och accessoarer och vårt samtal är grunden till den stilguide du nu håller i din hand. Här hittar du all den information du behöver

Läs mer

Innehåll: 4 5 OM MY ONLY 6 7 SÄKERHET & TESTER 8 11 BODIES ZIPJACKOR & KAPPOR 14 CARDIGANS 15 KJOLAR & TUNIKOR T-SHIRTS

Innehåll: 4 5 OM MY ONLY 6 7 SÄKERHET & TESTER 8 11 BODIES ZIPJACKOR & KAPPOR 14 CARDIGANS 15 KJOLAR & TUNIKOR T-SHIRTS BASKOLLEKTION Innehåll: 4 5 OM MY ONLY 6 7 SÄKERHET & TESTER 8 11 BODIES 12 13 ZIPJACKOR & KAPPOR 14 CARDIGANS 15 KJOLAR & TUNIKOR 16 17 T-SHIRTS 18 LÅNGÄRMADE T-SHIRTS 19 BYXOR 20 TIGHTS & PYJAMASER 21

Läs mer

2019 /

2019 / 2019 / 2020 www.slipsar.se 1 Fredrikssons är en av marknadens ledande leverantörer av slipsar, scarfs, flugor, skinnförkläden, bälten och plånböcker. Här presenteras årets kollektion av det senaste inom

Läs mer

FL & Company AB med butiksnamn Jumpers i

FL & Company AB med butiksnamn Jumpers i Skinnjacka Solid storlek L, brun 0624-001 Avslut: 10:00 Skinnjacka Solid storlek M, brun 0624-002 Avslut: 10:01 Skinnjacka Solid storlek M, brun 0624-003 Avslut: 10:02 Skinnjacka Solid storlek S, brun

Läs mer

FIXA STILEN. med SPIRA

FIXA STILEN. med SPIRA FIXA STILEN med SPIRA Malin Skapa ett harmoniskt, romantiskt och tidlöst sovrum med blomster. Malin är ett tidlöst blommönster med en lätt vintage känsla. Detta gör att det passar såväl modern som klassisk

Läs mer

Manskläder Fokus: Arbetskläder

Manskläder Fokus: Arbetskläder Manskläder 1939-1945 - Fokus: Arbetskläder Viktoria Holmqvist vixialiah@hotmail.com Alla bilder och beskrivningar är hämtade från Allmäncos postorderkataloger från åren 1939-1945 om inget annat anges.

Läs mer

Tema 1 Rosa tröja D Stl (0-3) 3-6 (6-9 mån) 1 år Garnmängd D Rosa 3911: (100) 150 (150) 200 gram Garn lanett Mössa E

Tema 1 Rosa tröja D Stl (0-3) 3-6 (6-9 mån) 1 år Garnmängd D Rosa 3911: (100) 150 (150) 200 gram Garn lanett Mössa E Rosa tröja D Stl: (0-3) 3-6 (6-9 mån) 1 år Garnmängd D Rosa 3911: (100) 150 (150) 200 gram Mössa E Rosa 3911: (50) 50 gram Stickor Nr 2 o 2½ Tema 1 Tema 1 Åkpåse A, Stl: (0-3) 3-6 (9-12) mån Garnmängd

Läs mer

Fåll upptill. Fåll nedtill

Fåll upptill. Fåll nedtill 389 Tyg Ljusgrått med vitt mönster 1,42 1,90 1 2,698 Oanvänt 390 Tyg Svart med flerfärgat mönster 0,86 1,98 1 1,703 Beg. Märken efter fåll 391 Tyg Benvitt med gammalrosa blomslingor 0,66 1,70 1 Samma mönster

Läs mer

KULÖRGUIDE. Familjebostäders kulörguide för ett vackert målat hem.

KULÖRGUIDE. Familjebostäders kulörguide för ett vackert målat hem. KULÖRGUIDE. Familjebostäders kulörguide för ett vackert målat hem. GÖR DITT PERSONLIGA FÄRGVAL! Att välja nya färger till sitt hem, så att de uttrycker din egen personliga smak är inte alltid så lätt.

Läs mer

a c c e s s o r i e s www.slipsar.se 2012

a c c e s s o r i e s www.slipsar.se 2012 accessories 2012 Fredrikssons är en av marknadens ledande leverantörer av slipsar, scarfs, halsdukar, bälten och plånböcker. Här presenteras årets kollektion av det senaste inom accessoarer. Ni kan även

Läs mer

ELRO. Jacka i 3-skikt

ELRO. Jacka i 3-skikt Jacka i 3-skikt Modell 209 Jacka med yttertyg i olika färger. Under yttertyget ligger avskärmningsväv i bomull eller polyester och sedan foder i samma färg som yttertyget eller i matchande färg. Jackan

Läs mer

KOLLEKTION STICKAT BYXOR. www.katrinbawah.se

KOLLEKTION STICKAT BYXOR. www.katrinbawah.se KOLLEKTION STICKAT BYXOR www.katrinbawah.se STICKAT BYXOR design: katrin bawah BYXOR är hellånga, vadlånga, knälånga eller också är de korta eller långa shorts. De är helt raka, vida smala eller med puff.

Läs mer

INSPIRATION TRENDS COLOURS SS13 RUNNING SHAPE BEACH GOLF

INSPIRATION TRENDS COLOURS SS13 RUNNING SHAPE BEACH GOLF INSPIRATION TRENDS COLOURS SS13 RUNNING SHAPE BEACH GOLF SHAPE Våra SHAPE tights är en succé. Vårt kvinnliga perspektiv i en i övrigt mansdominerad värld gör oss till vinnare. Kollektionen utvecklas med

Läs mer

Trolig storlek. Övervidd. Midjevidd från axel från midja. M Fodrad Tunn crêpe Tunn jersey

Trolig storlek. Övervidd. Midjevidd från axel från midja. M Fodrad Tunn crêpe Tunn jersey Nr Typ Märke Land Kvalitet Årtal/Model l Färg Trolig storlek Storleksmärk Övervidd Midjevidd Längd Längd från axel från midja Fåll Anm Tygtyp Bild Extrabild 1 Långklän Diwali Indiska Indien 100% viskos

Läs mer

Den återstående inspirationskvällen (ikväll) är fullbokad och vi kan tyvärr inte ta emot flera gäster

Den återstående inspirationskvällen (ikväll) är fullbokad och vi kan tyvärr inte ta emot flera gäster Sista veckan med vårkampanjen Äntligen har vi några dagar med strålande sol. Hoppas att det är våren som knackar på dörren. Några bakslag vill vi inte veta av nu Årets vårkampanj pågår t o m 6 april, så

Läs mer

Smart förvaring. Besök våra butiker i Helsingborg, Hässleholm, Malmö och Smedstorp läs mer på

Smart förvaring. Besök våra butiker i Helsingborg, Hässleholm, Malmö och Smedstorp läs mer på SMART FÖRVARING 1 Smart förvaring Det går att skapa ordning och reda i varje kaotisk hall, trång garderob, stökig tvättstuga eller gammalt kök. Med en funktionell och välplanerad förvaring får du bra plats

Läs mer

Lawinett Mode AB i konkurs

Lawinett Mode AB i konkurs Diverse smycken från Gemin, mm 3301-001 Avslut: 12:25 Kläder från Bohème Kjol, tunika mm. St. s-xl, ca 20st 3301-002 Avslut: 12:26 2 Kläder från Hedvig, Jascha profil. St. s xl, ca 12 st 3301-003 Avslut:

Läs mer

LUCRI AB. Genom att köpa dessa produkter stödjer du föreningslivet samt hjälper barn och ungdomar att förverkliga sina drömmar.

LUCRI AB. Genom att köpa dessa produkter stödjer du föreningslivet samt hjälper barn och ungdomar att förverkliga sina drömmar. www.lucri.se LUCRI AB Denna katalog innehåller produkter från varumärket Montpelier. Produkterna marknadsförs av bolaget LUCRI AB och säljs endast av föreningar, lag och skolklasser. Genom att köpa dessa

Läs mer

KOLLEKTION STICKAT KAPPOR. www.katrinbawah.se

KOLLEKTION STICKAT KAPPOR. www.katrinbawah.se KOLLEKTION STICKAT KAPPOR www.katrinbawah.se STICKAT KAPPOR design: katrin bawah KAPPAN är knä- vad eller vristlång och helt rak. Den har oftast långa ärmar, rund ringning och är öppen fram. Den knäpps

Läs mer

WORK WEAR NÄR VARDAGEN FORDRAR LITE MER OCH KRAVEN PÅ KLÄDERNA MÅNGA. PRAKTISKT, BEHAGLIGT OCH MODERNT.

WORK WEAR NÄR VARDAGEN FORDRAR LITE MER OCH KRAVEN PÅ KLÄDERNA MÅNGA. PRAKTISKT, BEHAGLIGT OCH MODERNT. NÄR VARDAGEN FORDRAR LITE MER OCH KRAVEN PÅ KLÄDERNA MÅNGA. PRAKTISKT, BEHAGLIGT OCH MODERNT. MED FOKUS PÅ KOMFORTEN, DETALJERNA OCH HÅLLBARHETEN. WORK WEAR www.idwear.dk > ARBETSKLÄDER ID 0300 PRO wear-t-shirt

Läs mer

Två tydliga tendenser märktes mer än andra på stan; Asien- och uniformsmode.

Två tydliga tendenser märktes mer än andra på stan; Asien- och uniformsmode. SVENSKA MODERÅDET AB DROTTNINGGATAN 81 A 111 60 STOCKHOLM SWEDEN Tel + 46.8.411 17 45 Fax + 46.8.411 17 46 E-mail info@swedish-fashion.se www.fashioncouncil.com PREMIÉRE VISION Så var det dags för PV,

Läs mer

!"#$% Storlek: Dam 36-46, Herr 44-54, eller personliga mått

!#$% Storlek: Dam 36-46, Herr 44-54, eller personliga mått "#$% Jacka i 3-skikt Modell 209 Jacka med yttertyg i olika färger. Under yttertyget ligger avskärmningsväv i bomull eller polyester och sedan foder i samma färg som yttertyget eller i matchande färg. Jackan

Läs mer

SERVERING&KÖK NYA TRENDKRYDDAN STYLING MODET ATT GÅ SIN EGEN VÄG EN SEX KILOMETER LÅNG CATWALK MER ROCK N ROLL I KÖKET

SERVERING&KÖK NYA TRENDKRYDDAN STYLING MODET ATT GÅ SIN EGEN VÄG EN SEX KILOMETER LÅNG CATWALK MER ROCK N ROLL I KÖKET EN SEX KILOMETER LÅNG CATWALK NYA TRENDKRYDDAN STYLING MER ROCK N ROLL I KÖKET SERVERING&KÖK JA TILL SOCIALT ANSVAR KLÄDERNA SOM FULLBORDAR HELHETSKÄNSLAN MODET ATT GÅ SIN EGEN VÄG 1215 306 Herrskjorta,

Läs mer

Broderbar ridjacka 495,-

Broderbar ridjacka 495,- Broderbar Olivgrön jacka med rosa vindslå och brodyr. Två Två innerfickor med kardborreknäppning. Fleecetyg inuti ryggen. Vindslå med tryckknappar över dragkedjan (YKK dragkedja eller klassisk dragkedja).

Läs mer

Research. Erikdalsbadets utomhusbad i Stockholm

Research. Erikdalsbadets utomhusbad i Stockholm Framtidens färg Framtidens färg kommer varken att handla om nya kulörer eller färgkombinationer, vilket tidigare ofta har kännetecknat en viss tidsperiod. I framtiden får färgen sin betydelse genom kontexten

Läs mer

Nya soffklädslar FEBRUARI 2016

Nya soffklädslar FEBRUARI 2016 PH131457 IKEA SOFFÖVERDRAG/FEBRUARI 2016 / 1 Nya soffklädslar FEBRUARI 2016 IKEA SOFFÖVERDRAG/FEBRUARI 2016 / 2 PH131453 NYA SOFFKLÄDSLAR I FEBRUARI Att byta klädsel är det enklaste sättet att ge nytt

Läs mer

Cristian Zuzunaga Kollektion

Cristian Zuzunaga Kollektion Cristian Zuzunaga Kollektion Cristian Zuzunaga Kollektion Hyllade designern Cristian Zuzunaga har skapat en färgrik textilkollektion för Kvadrat som består av design i tre olika utföranden: Skyline och

Läs mer

Grafisk Profil. Jeans in Business

Grafisk Profil. Jeans in Business Grafisk Profil Jeans in Business Grafisk desig och layout GRUPP 8 Mariell Arvidsson Madelene Bergling Ida Eklöf Kristina Jönsson Ameli Olsson Innehållsförteckning 4 Koncept 5 Logotyp 6 Jeans 7 Broderat

Läs mer

KOSTYM & TIDER NACKA DANS & TEATERS VÅRSHOWER I BOO FOLKETS HUS Årets tema: Magi, Flygande mattor, förtrollade skor och andra magiska ting

KOSTYM & TIDER NACKA DANS & TEATERS VÅRSHOWER I BOO FOLKETS HUS Årets tema: Magi, Flygande mattor, förtrollade skor och andra magiska ting KOSTYM & TIDER NACKA DANS & TEATERS VÅRSHOWER I BOO FOLKETS HUS Årets tema: Magi, Flygande mattor, förtrollade skor och andra magiska ting Information om kostym är sorterat efter föreställningsdag. Hitta

Läs mer

ERNST ALEXIS OXFORD SHIRT ACADEMY

ERNST ALEXIS OXFORD SHIRT ACADEMY ERNST ALEXIS OXFORD SHIRT ACADEMY ERNST ALEXIS OXFORD SHIRT ACADEMY Det sägs att det var ett skotskt spinneri som från början utvecklade tyget till Oxfordskjortan, då de i slutet av 1800-talet skapade

Läs mer

KATALOG 2015. Since 1976. Gravörgatan 13, 253 60 Helsingborg, Sverige Tel 042-29 00 35 info@skanetoffeln.se www.skanetoffeln.se

KATALOG 2015. Since 1976. Gravörgatan 13, 253 60 Helsingborg, Sverige Tel 042-29 00 35 info@skanetoffeln.se www.skanetoffeln.se KATALOG 2015 Since 1976 Det kom t e t n e m i t r o s plett a tof f el Gravörgatan 13, 253 60 Helsingborg, Sverige Tel 042-29 00 35 info@skanetoffeln.se www.skanetoffeln.se Skånetoffeln är ett familjeföretag

Läs mer

shirts Kortärmad stretchskjorta.

shirts Kortärmad stretchskjorta. 72 SWE Clique Samson 027930 Långärmad poplinstretch skjorta utan sidsömmar, kan även användas som utanpå skjorta. Skjortan har ok fram och bak. En bröstficka, nedstickad framkant med matchande knappar.

Läs mer

T-shirt: Med denim look Färg: Blue clash Kommentar: T-shirt

T-shirt: Med denim look Färg: Blue clash Kommentar: T-shirt Klädkollektion 2015 T-shirt: Med denim look Färg: Blue clash Kommentar: T-shirt Piké Piké: Med denim look Färg: Denim blue med jeanskrage Kommentar: dam och herr Skjorta Jeansskjorta Färg: Dark Denim Kommentar:

Läs mer

Karina Ericsson Wärn. Underbart! Flärdfull lust och sköna råd. Om trosor, balkonetter och andra kroppsnära ting. ALBERT BONNIERS FÖRLAG

Karina Ericsson Wärn. Underbart! Flärdfull lust och sköna råd. Om trosor, balkonetter och andra kroppsnära ting. ALBERT BONNIERS FÖRLAG Karina Ericsson Wärn Underbart! Flärdfull lust och sköna råd. Om trosor, balkonetter och andra kroppsnära ting. ALBERT BONNIERS FÖRLAG Vackert dekorerade nattsvarta behåar med tillhörande trosor i genombruten

Läs mer

Innehåll: 4 5 OM MY ONLY 6 7 SÄKERHET & TESTER 8 11 BODIES 12 13 ZIPJACKOR & KAPPOR 14 15 KJOLAR & TUNIKOR 16 17 T-SHIRTS 18 LÅNGÄRMADE T-SHIRTS

Innehåll: 4 5 OM MY ONLY 6 7 SÄKERHET & TESTER 8 11 BODIES 12 13 ZIPJACKOR & KAPPOR 14 15 KJOLAR & TUNIKOR 16 17 T-SHIRTS 18 LÅNGÄRMADE T-SHIRTS BASKOLLEKTION Innehåll: 4 5 OM MY ONLY 6 7 SÄKERHET & TESTER 8 11 BODIES 12 13 ZIPJACKOR & KAPPOR 14 15 KJOLAR & TUNIKOR 16 17 T-SHIRTS 18 LÅNGÄRMADE T-SHIRTS 19 BYXOR 20 TIGHTS & PYJAMASER 21 SHORTS &

Läs mer

Överby Hästsportförenings klubbkläder sept- 2014

Överby Hästsportförenings klubbkläder sept- 2014 s klubbkläder sept- 2014 Överby hästsportförening har ett sortiment av klubbkläder till försäljning. En viss del av sortimentet finns även att köpa på plats. Klubbkläderna finns för visning och provning

Läs mer

BAKGRUND, SYFTE OCH VERKSAMHET

BAKGRUND, SYFTE OCH VERKSAMHET BAKGRUND, SYFTE OCH VERKSAMHET Utgångspunkten för Volvos arbetskläder har varit att skapa en kollektion för verkstäder som implementerar VPS-konceptet (Volvo Personal Service), men den innehåller även

Läs mer

Hotell & Restaurang 2014/2015

Hotell & Restaurang 2014/2015 Hotell & Restaurang 2014/2015 2 Krister Dahl, Olympic Champion 1996, 2000, 2004, 20123 I gastronomins tjänst sedan 1943 - - 4 5 1049 650 100% BOMULL KOCKROCK C44-60 - Kval 650: 000 vit N Årets Kock - en

Läs mer

Vårt älskade hem. julstök 2012. Inspiration och glädje till hemmets alla rum. mogihome.se. christmas. eat, drink, relax and share your happiness

Vårt älskade hem. julstök 2012. Inspiration och glädje till hemmets alla rum. mogihome.se. christmas. eat, drink, relax and share your happiness julstök 2012 Vårt älskade hem Inspiration och glädje till hemmets alla rum mogihome.se have a superfun christmas eat, drink, relax and share your happiness massor av juliga öljettlängder och kappor kuddar,

Läs mer

INVITE EUROPE. Sköna arbetskläder. www.inviteeurope.com

INVITE EUROPE. Sköna arbetskläder. www.inviteeurope.com INVITE EUROPE Sköna arbetskläder Asiakaspalvelu Kundtjänst Puh. Tel. 0156-16 0303-9 61 Faxi 0303-97 0156-162 www.inviteeurope.com Bäste kund! Du håller i din hand Invites katalog. Sköna arbetskläder med

Läs mer

KOSTYM BOMBAY AIRLINES

KOSTYM BOMBAY AIRLINES KOSTYM BOMBAY AIRLINES HOUSE 13+, Erika (Flygarbetare) Svarta byxor och svart tröja (heltäckande). Resväska Dansstudion fixar: 7 arbetsvästar+ rekvisita Skor: Sneakers Hår: Bort från ansiktet SHOW DANCE

Läs mer

Dans och cirkushögskolan

Dans och cirkushögskolan Dans och cirkushögskolan INVENTARIELISTA KOSTYMÖRRÅDET 2011-01-26 BLUSAR/SKJORTOR NR Beskrivning antal 1 Frackskjortor 3 2 Vita småblusar 7 3 Blusar med brodyr 3 4 Vita ärmlösa blusar 3 5 Vit ärmlös blus,

Läs mer

Innehållsförteckning. Ficknäsdukar 4-5. Flugor 6. Polyesterslipsar / säkerhetsslipsar 7. Enfärgade slipsar & scarfs 8-11

Innehållsförteckning. Ficknäsdukar 4-5. Flugor 6. Polyesterslipsar / säkerhetsslipsar 7. Enfärgade slipsar & scarfs 8-11 Fredrikssons är en av marknadens ledande leverantörer av slipsar, scarfs, flugor, halsdukar, bälten och plånböcker. Här presenteras årets kollektion av det senaste inom accessoarer. Ni kan även se dessa

Läs mer

Referat från månadsmöte Korpralen Besök av Seniorshopen.

Referat från månadsmöte Korpralen Besök av Seniorshopen. Referat från månadsmöte - 190919 Korpralen Besök av Seniorshopen. Inte höstens första aktivitet, men väl vårt första möte på Korpralen, gick idag av stapeln, med besök av SeniorShopen. Det var Anna-Lena

Läs mer

2995 Hoodtröja. M-XXL. (14995).

2995 Hoodtröja. M-XXL. (14995). w w w. b o - o h l ss o n. s e B O O H L S S O N S k u n d t i d n i n g V e c k a 2 0 2 0 1 6 V Ä R L D E N S V IK T IGA S T E V E CKO M AGA S I N 70:- 79 29 Hoodtröja. (149). 49 Shorts. S-XL. (99). T-shirt.

Läs mer

1 IN THE WILD, 2 IN THE WILD, WE ARE (A), 4 WE ARE (B), 5 WE ARE (A), WE ARE (B),

1 IN THE WILD, 2 IN THE WILD, WE ARE (A), 4 WE ARE (B), 5 WE ARE (A), WE ARE (B), Innehållsförteckning Innehållsförteckning och allmän info... 1 IN THE WILD, rep och showtider, medverkande grupper... 2 IN THE WILD, akt 1 och akt 2 samt showkläder... 3 WE ARE (A), rep och showtider,

Läs mer

Ytterfack till regnkläder + matsaker är bra att ha samt en möjlighet att öppna underifrån.

Ytterfack till regnkläder + matsaker är bra att ha samt en möjlighet att öppna underifrån. Packa inför hajk Jacob-style! Jag kommer skriva det i prioritetsordning med det viktigaste först och gå igenom vissa saker som ofta går lite snett och som många undrat över lite mer i detalj! Ryggsäck:

Läs mer

Marknadsundersökning NYSAM hösten 2009

Marknadsundersökning NYSAM hösten 2009 Marknadsundersökning NYSAM hösten 2009 Den här marknadsundersökningen handlar om vad de personer som uppehåller sig i Nyköping tycker om staden. Jessie Fuhr 2009-11-30 Innehållsförteckning Vad är det första

Läs mer

UTSTÄLLNINGAR MIDVINTERFEST. textilkonstnär katrin bawah

UTSTÄLLNINGAR MIDVINTERFEST. textilkonstnär katrin bawah UTSTÄLLNINGAR MIDVINTERFEST UTSTÄLLNINGAR MIDVINTERFEST TUSEN OCH EN MIDVINTERFEST 2010 SLÖJD, SAGOR OCH FANTASI Bohusläns museum 20/11 2010-9/1 2011 ALICE I UNDERLANDET DEN FULA ANKUNGEN HANS OCH GRETA

Läs mer

Hållbara trender höst och jul 2013

Hållbara trender höst och jul 2013 Hållbara trender höst och jul 2013 NU LÄNGTAR VI IN I VÄRMEN IGEN I takt med att löven på träden så smått skiftar färg och temperaturen utomhus faller börjar vi längta in i värmen igen. På Stora Holm är

Läs mer

Schabrak. Ordinarie pris 195 kr 595 kr. Nu 100 kr 200 kr

Schabrak. Ordinarie pris 195 kr 595 kr. Nu 100 kr 200 kr Edsbro Ridsport Utförsäljning Schabrak Ordinarie pris 195 kr 595 kr. Nu Allroundschabrak från Red Horse, Ecoline och Pfiff Red Horse, bild snett nedan. Färg: brun, svart, mörkblå Ecoline, bild till höger.

Läs mer

Modell 1 Docka kläder till pojkar Stl: Docka ca 43 cm Garnmängd: Ljusblå 5930: 50 gram Mellanbrun 3161: 50 gram Natur 1012: 50 gram Garn: sisu

Modell 1 Docka kläder till pojkar Stl: Docka ca 43 cm Garnmängd: Ljusblå 5930: 50 gram Mellanbrun 3161: 50 gram Natur 1012: 50 gram Garn: sisu Modell 1 till pojkar Garnmängd: Ljusblå 5930: 50 gram Mellanbrun 3161: 50 gram Natur 1012: 50 gram Garn: sisu Garnalternativ: mandarin petit, lanett Runds o strumps nr 3 Virknål nr 3 flicka Garnmängd:

Läs mer

Vi bjuder på några idéer Hör av dig för mer inspiration. Välkommen!

Vi bjuder på några idéer Hör av dig för mer inspiration. Välkommen! En förpackning behöver inte vara brun Förpackningar behöver inte vara bruna De kan vara stora, små, långa och korta Skimrande eller matta Vadderade eller inte Det beror lite på innehållet Det är bara

Läs mer

SKONYHETER VÄRDE- CHECK SKOR FÖR FLERA PÅ BAKSIDAN!

SKONYHETER VÄRDE- CHECK SKOR FÖR FLERA PÅ BAKSIDAN! V Å R A V Å R I G A S T E SKONYHETER Nu fyller vi våra butiker med alla sorters skor som du kan möta våren och sommaren i. Välkommen in i en riktig skoaffär! VÄRDE- CHECK PÅ BAKSIDAN! Best Partner är en

Läs mer

Kostym- Moulin Rouge & Sommarbarn

Kostym- Moulin Rouge & Sommarbarn Kostym- Moulin Rouge & Sommarbarn MOULIN ROUGE Street Dance 11-14 Forts, Elin Svarta jeans, oversize t-shirt (killmodell) de ska INTE vara färgglada färger och tröjan ska ha tryck. Bandana till håret samma

Läs mer

Kostym- Moulin Rouge & Sommarbarn

Kostym- Moulin Rouge & Sommarbarn Kostym- Moulin Rouge & Sommarbarn MOULIN ROUGE Street Dance 11-14 Forts, Elin Svarta jeans, oversize t-shirt (killmodell) de ska INTE vara färgglada färger och tröjan ska ha tryck. Bandana till håret samma

Läs mer

2000 kvm Inredning Trädgård Café

2000 kvm Inredning Trädgård Café 00 000 kvm Inredning Trädgård Café Tel 08-8 www.fullero.nu 89 Spara denna tidning Gäller hela våren och sommaren Gamla Uppsala KUDDFODRAL Signalkuddar 0*0 cm olika motiv 9kr/st STOL FODRAL * cm Enfärgad

Läs mer

RFK VNMRUWRU 6ZHDWVKLUWV IOHHFH RFK WU MRU -HDQV RFK MDFNRU 3URILOSODJJ

RFK VNMRUWRU 6ZHDWVKLUWV IOHHFH RFK WU MRU -HDQV RFK MDFNRU 3URILOSODJJ PROFIL 93 T-tröja T-shirt i mycket hög kvalitet. Dubbel halslinning. 100% bomull, 160 g/m². Storlek: S - 3XL (vit, marinblå, svart XS-3XL) Best.nr: 237601 Vit 237625 Röd 237636 Gråmelerad 237638 Mörkgrå

Läs mer

Tema 1. Virkad Tröja Stl (0-3 mån) 6 mån (1 år) Garnmängd, jacka o sockor Lime 9012: (200) 200 ( 250) gram Garn lanett Virknål nr 2 ½

Tema 1. Virkad Tröja Stl (0-3 mån) 6 mån (1 år) Garnmängd, jacka o sockor Lime 9012: (200) 200 ( 250) gram Garn lanett Virknål nr 2 ½ Tema 1 Virkad Tröja Stl (0-3 mån) 6 mån (1 år) Garnmängd, jacka o sockor Lime 9012: (200) 200 ( 250) gram Virknål nr 2 ½ Tema 1 Virkad babytröja A o sockor B Stl (0-3 mån) 6 mån (1 år) Garnmängd Lime 9012:

Läs mer

Innehållsförteckning 1 FÖRSÄLJNING FRACK KOSTYM SMOKING FROCKCOAT UTHYRNING FRACK

Innehållsförteckning 1 FÖRSÄLJNING FRACK KOSTYM SMOKING FROCKCOAT UTHYRNING FRACK Innehållsförteckning 1 FÖRSÄLJNING... 2 1.1 FRACK... 2 1.2 KOSTYM... 2 1.3 SMOKING... 2 1.4 FROCKCOAT... 2 2 UTHYRNING... 3 2.1 FRACK... 3 2.2 KOSTYM... 3 2.3 SMOKING... 4 2.4 JAQUETTE... 4 2.5 FROCKCOAT...

Läs mer

e 598:- d 498:- c 498:- a 398:- i 298:- b 398:- h 398:- f 398:- g 398:- 20mm m. cz.

e 598:- d 498:- c 498:- a 398:- i 298:- b 398:- h 398:- f 398:- g 398:- 20mm m. cz. e 598:- d 498:- a 398:- c 498:- b 398:- i 298:- 20mm m. cz. f 398:- g 398:- Sommarkatalog 2012 Välkommen in i den heta sommarkollektionen från Catwalk. Här hittar du stilsäkert sommarmode med massor av

Läs mer

KAVAJER, ROCKAR, KAPPOR

KAVAJER, ROCKAR, KAPPOR KAVAJER, ROCKAR, KAPPOR ALL MÖNSTERPASSNING+30% SKINN & DUNPLAGG+30% PRICKSTICKNING 30:-/dm ÄRMAR Slät ärm kortad: pr par 255:- Med sprund pr par 330:- Med svårsprättade knapphål +90:- Med slejf, slits,

Läs mer

Överby Hästsportförenings klubbkläder

Överby Hästsportförenings klubbkläder s klubbkläder apr-2013 Överby hästsportförening har ett sortiment av klubbkläder till försäljning. En viss del av sortimentet finns även att köpa på plats. Klubbkläderna finns för visning och provning

Läs mer

KAPITEL 61 KLÄDER OCH TILLBEHÖR TILL KLÄDER, AV TRIKÅ. c) ortopediska artiklar, medicinsk-kirurgiska gördlar, bråckband o.d. (nr 9021).

KAPITEL 61 KLÄDER OCH TILLBEHÖR TILL KLÄDER, AV TRIKÅ. c) ortopediska artiklar, medicinsk-kirurgiska gördlar, bråckband o.d. (nr 9021). KAPITEL 61 KLÄDER OCH TILLBEHÖR TILL KLÄDER, AV TRIKÅ Anmärkningar 1. Detta kapitel ska endast tillämpas för konfektionerade trikåvaror. 2. Detta kapitel omfattar inte a) varor enligt nr 6212, b) begagnade

Läs mer

m a d e b y SOLGLASÖGON

m a d e b y SOLGLASÖGON made by SOLGLASÖGON PRODUKTINFORMATION Våra glasögon är kontrollerade och uppfyller EG Direktivet 89/686 enligt kraven i standard EN-1836:2005. Denna standard delar in linserna i fem olika kategorier utifrån

Läs mer

Kläder till barnklasserna

Kläder till barnklasserna Kläder till barnklasserna Arnbergs kommer att stå för en del av kläderna och ni står för en del. Arnbergs kläderna kommer att finnas på plats på Nöjesteatern under lördagen den 10/5 vid er första repetition.

Läs mer

Gör ditt hem unikt. www.kirsch.se

Gör ditt hem unikt. www.kirsch.se Gör ditt hem unikt www.kirsch.se Luxaflex Silhouette... 4-5 Luxaflex Facette... 6-7 TEMA Var rädd om vår miljö... 8-9 Lamellgardiner... 10-11 Plisségardiner... 12 Duette... 13 Rullgardiner... 14 Hissgardiner...

Läs mer

Nyheter. Inspireras av nya modeller och härliga färger. Almedahls Alingsås AB

Nyheter. Inspireras av nya modeller och härliga färger. Almedahls Alingsås AB Nyheter Inspireras av nya modeller och härliga färger 65242 V-blus i lätt insvängd modell med kort ärm. En bröstficka och två sidfickor varav en med extra telefonficka och den andra med nyckelhälla. Hank

Läs mer