Mellan himmel och hav. Och nära stan.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Mellan himmel och hav. Och nära stan."

Transkript

1 Mellan himmel och hav. Och nära stan. Rydebäck, denna idylliska plats på jorden. Badbryggan som sträcker sig ut i vattnet och blickar mot Ven. Sanden som kittlar mellan tårna och solen som glittrar i havet. Här bygger vi Rydebäckshusen, ditt nya hem. Bara tio minuter från resten av världen.

2

3 Vågskvalp & Stadsbrus! Välkommen hem till Rydebäckshusen. Mellan himmel och hav. Och nära stan. Ja, Rydebäck är en glittrande pärla mitt i sundet. Här bygger vi nu tio charmiga hus med bykänsla. Bättre än så här kan man inte ha det. Välkommen till Rydebäckshusen! Tänk att man kan leva så, och få det bästa av två världar. Staden och naturen. Pulsen och lugnet. Det är en ynnest. Du har nära till allt. Runt knuten vajar sädesfälten i vinden och ett stenkast bort ligger centrum med butiker och tågstation. Perfekt för dig som jobbar i stan men gärna åker hem till lugnet när arbetsdagen är slut. Packa badkläderna och ta ett kvällsdopp med familjen, det tar bara tio minuter att cykla till havet. Känn hur stressen sakta rinner bort och njut av en vidunderlig utsikt mot den danska kusten och Ven. Rydebäcks HUSEN MELLAN HIMMEL & HAV OCH NÄRA STAN 3.

4 Morgondopp i det blå. Rydebäck ligger vid kusten en halv mil söder om Helsingborg, och har ungefär 5400 invånare. Det är ett paradis för hela familjen. Här kan ni skapa ett liv där luften är klar och havet är nära. Vita sandstränder sträcker sig så långt ögat når... Bo här, jobba där. Det finns egentligen inga avstånd i Skåne. Och det stämmer verkligen när du kommer till Rydebäck. Bättre läge får du leta efter. Kommunikationen är utmärkt här finns både järnväg och motorväg! Perfekt för dig som pendlar till Helsingborg, Landskrona, Lund eller Malmö. 5 min till skolan. Barnen har nära till både förskola och skola, det tar bara några minuter att gå eller cykla. Centrum ligger också inom bekvämt avstånd med bland annat mataffär med nybakat bröd, bibliotek, apotek, vårdcentral och pizzeria. I Rydebäck finns även många aktiva idrottsföreningar, bland annat fotbollsklubb, ryttarförening och scoutkår. Dessutom har Rydebäck ett starkt byalag som engagerar sig mycket i bygden. 4.

5 En lugn stund i sagornas värld på bibblan vid torget. Njut av den härligt blommande naturen eller lata dagar på stranden. 5.

6 6.

7 Rydebäck har mycket att erbjuda förutom härliga promenader i en vacker natur, vita badstränder och härliga bad. Här finns Rya Golfklubb som startade 1934 och är en 18-håls bana och där finns även möjligheten att efter golfrundan äta gott på Rya Golfkrog. Eller njut av hemlagad mat på din egen kvarterskrog Restaurang Tegel. Norr om Rydebäck ligger Råå med sin charmiga, äldre bebyggelse och småbåtshamn. Helsingborg sundets pärla! Ta cykeln till Helsingborg, det är en fantastisk tur alldeles vid havsbrynet. Sundets pärla bjuder på restauranger, konserter, teatrar, caféer, butiker och parker. Helsingborg är en storstad med idyllisk småstadscharm och en puls av livsnjutning. Populära utflyktsmål. Vårt lilla paradis på det nordvästra hörnet av Skåne har allt. Här finns sjöar och skogar, stränder och shoppingstråk. I regionen finns många populära utflyktsmål som mäktiga Kullaberg, vackra Söderåsens nationalpark och Hallands väderö med sälar som solar på kobbarna. Skatter vid kusten. Längs kusten finns många pittoreska fiskelägen med salta havsstänk och krogar med havets läckerheter på menyn. Kustens guldkorn glimmar från Landskrona i söder till Båstad i norr. 7.

8 Röster från folket i Rydebäck: Här är det lätt att känna sig hemma Vi njuter av stranden året runt. Barnen älskar att kasta sten i vattnet, grilla korv, sitta i havsbrynet och leta snäckor eller bara ha picknick en vårdag. Vi flyttade hit för att här finns något för alla! Det är barnvänligt med många lekplatser och få bilvägar, och nära till naturen och all service vi behöver. Och så är det ju perfekt att pendla. Jessica, Henrik, Erik och Filip Jag bor på södra guldkusten Jag brukar säga att jag bor på södra guldkusten med landet och havet som granne. Rydebäck är en fantastisk plats på perfekt pendlingsavstånd till Helsingborg och Malmö. Jag går ofta längs havet och bara njuter av stillheten. Jag älskar bilder och för mig blir kameran ett naturligt sällskap under mina promenader. Ibland tar jag på mig joggingskorna och springer längs vattnet. Det ger massor av energi! Min son cyklar ofta till havet och åker vattenskidor med sina kompisar. Agneta Jansson 8.

9 Nära havet och bara 10 minuter till stan Jag har bott i Rydebäck i hela mitt liv, säger Caroline. Här finns allt vad en barnfamilj kan behöva! Stranden, bryggan och strandpromenaden är sypermysiga och väl underhållna. Vi flyttade till Rydebäck när jag och min syster var små, lägger barndomsvännen Kajsa till. Det är ett lugnt område bara 10 minuter från stan. Jag går i skolan i Helsingborg så jag åker mycket buss eller tåg. Jag pendlar också varje dag, avslutar kompisen Josefin. Det är perfekt med tågstationen! Sen gillar jag att Rydebäck ligger så nära havet. Det är underbart! Jag joggar ofta längs stranden och på sommaren brukar vi gå ner och ta ett dopp. Kompisarna Caroline Pålsson, Josefin Bergquist och Kajsa Nilsson Kinberg. Fint med alla lummiga grönområden Vi har hittat det ideala pensionärsboendet! Rydebäck har allt vi kan önska oss och lite till. Service, hav och kommunikation. Båda våra döttrar bor här så vi har nära till barnbarnen. Det är så fint med alla lummiga grönområden bland villorna. Vi är ofta ute och går med vår hund Nelly eller tar cykeln längs sundet. Ibland tar vi bussen in till Helsingborg för att handla, gå på teater eller äta på restaurang. Jan & Margareta Kinberg och hunden Nelly 3. 9.

10 Bykänsla och goda grannar. Kvarteret blir en trygg uppväxt för dina barn. Tomterna är välplanerade med härliga möjligheter att anlägga en lättskött och fin trädgård. Tim Hurst, Åhus Design Studio 10.

11 Äntligen hemma! Välkommen till ditt nya, hemtrevliga kvarter i de södra delarna av Rydebäck. Här bygger nu LB-Hus tio charmiga radhus och parhus som smälter väl in i miljön. Området har en varm och hjärtlig bykänsla med härlig gemenskap och lummig grönska. Kvarteret är ett enda stort äventyr för dina barn. Här bor många kompisar och de små gränderna inbjuder till lek och spring i en lugn miljö. I närheten ligger ett grönområde med lekplats och en bit bort finns både dagis och skola. Runt knuten vajar sädesfälten. Njut av egna odlade tomater. 11.

12 12.

13 Radhusen: Välkommen in, det här är ett perfekt familjehus. Du möts av en stor hall med mycket rymd och goda förvaringsutrymmen. Till höger öppnar köket och vardagsrummet upp sig med en vacker utsikt över trädgården. På ovanvåningen finns ett härligt allrum och tre fina sovrum för avkoppling och vila. Föräldrarnas sovrum ligger lagom avskilt och har en egen klädkammare. I badrummet finns dusch med möjlighet till badkar. Ett välplanerat hus på 123,1 kvm med mycket omtanke! Husen finns även med spegelvänd planlösning. För exakt ritning kontakta din säljare. Vi reserverar oss för mindre ändringar och eventuella tryckfel i broschyren. 13.

14 14.

15 Parhusen: Barnvänligt hus med smarta kvadratmeter. Ställ skorna och ta några steg in, känn hur hemmet välkomnar dig med sin öppna, fina planlösning. Köket och vardagsrummet flyter ihop till en underbar helhet med utsikt över trädgården. En trappa upp finns tre härliga sovrum och ett allrum för lek och avkoppling. I badrummet finns dusch med möjlighet till badkar. Fina ljusinsläpp och gott om förvaringsutrymmen i hela huset. Ett välplanerat hus på 123,1 kvm med mycket omtanke! För exakt ritning kontakta din säljare. Vi reserverar oss för mindre ändringar och eventuella tryckfel i broschyren. 15.

16 Fakta om området: Så här ser ditt nya kvarter ut. Det är en härlig bykänsla med lummig grönska och fin gemenskap, samtidigt som du har en avskild, ostörd uteplats på lagom avstånd från grannarna. Åtta av husen har uteplatser i söder och sydväst vilket ger härlig sol från lunch till kväll och två av husen har uteplatser i norr för dig som gillar att sitta i skuggen och njuta en varm sommardag. Och här är husens adresser. Rydebäckshusen kommer att ha gatuadresserna Ornögatan och Käringögatan. Det finns egentligen inga avstånd i Skåne. Och det stämmer verkligen när du kommer till Rydebäck. Nära till havet, nära till naturen och nära till Helsingborg. Bättre läge får du leta efter.. Rydebäcks HUSEN MELLAN HIMMEL & HAV OCH NÄRA STAN 16.

17 Fakta om Rydebäck: Kommun: Helsingborg Invånare: (tätorten) Förskola: Blidögatans förskola, Vindögatans förskola, Föräldrakooperativet Fortuna, Rydebäcks Montessoriförskola Grundskola: Rydebäckskolan (F-9) och Rydebäcks Montessoriskola Service: Bibliotek, vårdcentral, livsmedelsaffär, apotek, restaurang, pizzeria, sporthall (nära till badplats och golfbana). Föreningar: Rydebäcks Idrottsförening, Fortuna Fotbollsförening, Fortuna Beach Surfing Club, Rydebäcks Ryttarförening, Rydebäcks Scoutkår, Rydebäcks Byalag, Lions Club, Boule-klubben Boulehemerna, Sveriges Pensionärs-förbund och Nattvandrarna i Rydebäck. Kommunikation: Motorväg, Pågatåg, buss och cykelväg. 17.

18 Varför köpa nytt hus istället för begagnat? Svaret är enkelt. Du slipper en massa bekymmer. Ett gammalt hus gömmer ofta många hemligheter som kan bli kostsamma. Det är mycket som kan gå sönder. Pannan, diskmaskinen, spisen, dräneringen, rören. Och du vet inte vad som är dolt i väggarna. Här är 5 anledningar till varför du ska välja nytt hus: 1: Du vet vad det kostar. Precis, inga oförutsedda utgifter. Priset är fast, du vet exakt vad det kostar och när huset ska vara klart. Vi bygger hus med äkta totalentreprenad. Det innebär att vi tar hela ansvaret för ditt nya hem, från byggstart till inflyttning. Du skriver ett enda kontrakt och det är med oss på LB-Hus. Du får en enda kontaktperson. Ingenting faller mellan stolarna och när huset är klart får du nyckeln i handen och det är bara att flytta in. 4: Bättre inomhusmiljö. Nya hus har höga krav på sig. Bland annat vad gäller ventilationen, vilket ger bättre luft i ditt hem. Vi bygger hus med en jämn och skön inomhustemperatur tack vare bättre fönster och ett tätare klimatskal. Husen har också betydligt säkrare vatteninstallationer än många äldre hus, ex bättre fuktspärr i badrummen. 5: Egen prägel. Ja, bara en sådan sak. Du kan redan från början sätta din egen prägel på ditt hus genom att välja golv, köksluckor och färg på väggarna och slipper ändra det som den förre ägaren skapat. Allt är nytt och fräscht. Ingen har bott här tidigare. Det här är ditt hus. 2: Låga driftkostnader. Ett nybyggt hus drar betydligt mindre energi än ett gammalt. Våra energisnåla hus har ett tätt klimatskal med högisolerade fönster, tak, golv och väggar. Det ger lägre energikostnader samtidigt som det minskar risken för drag och kallras runt fönster och dörrar. 3: Inget underhåll. Du flyttar in i ett nytt hus med putsade fasader och plåttak. Allt är toppenmodernt! Du slipper underhåll de första åren och kan lugnt ägna dig åt trädgården och familjen. 18.

19 Utrustningsstandard: Byggdel Fabrikat Beskrivning Grund Platta på mark 400/300 vattenb. Golvvärme. Ytterväggar LB-Hus Energiregelsystem för optimal isolering och täthet. Yttertak Lindab Bandtäckt plåttak. Isolering Paroc Högvärdig stenullsisolering. Fasad Danogips Luftad putsad fasad. Takfönster Fakro Vitmålad insida, 2-glas isolerruta. Takavvattning Lindab Förzinkad stålplåt. Entrédörr Ekodoor Vitlackerad, Oslo 10E1 med 3-glas isolerruta. Klädvårdsdörr Ekodoor Vitlackerad, Oslo Lås Assa Assa 2002 i entré 6 klädvårdsdörr samt inv. cylinder i system till fönsterdörrar. Innerdörrar Dooria 1000 Polar, Vit slät med vitlackerad karm. Innerdörrsfoder Burseryds Slät vitmålad, 12x56 mm. Dörrtrycken Hoppe Serie Stockholm, aluminium silver. Golvsockel Abeco Lack Ekfanér, slät 12x69 mm. Taklister Burseryds Vitmålad skugglist 21x44 mm. Fönsterbänkar Stenentepr kalksten gråbrun Azul Cascais. Trägolv Kährs Linnea Ek. 7 mm 3-stav i nature lack alternativt matt lack. Klinker Materialpris 300:- /kvm inkl. moms, traditionell sättning - se rumsbeskrivning. Innertrappa Drömtrappor Compact Nordic eklaserad furu. Vindslucka Byggera Isolerad vindslucka med vikbar stege. Väggbeklädnad Bad & WC/D: Kakel 300:-/kvm inkl. moms traditionell sättning, se rumsbeskrivning. Klädvård: Målad glasfiberväv. Övrigt: Målat direkt på gips. Innertak Släta innertak. Värmepump Nibe Nibe F750 frånluftsvärmepump. Radiatorer Korado/Radik Radiatorer på ovanvåning. Elcentral Garo Med automatsäkringar, jordfelsbrytare och energimätare. Multimedia R&M Centralenhet samt kombiuttag TV, tele & data. Skjutdörrsgarderob LUMI Trendline med klart spegelglas, silver profilfärg. Inredning kök Ballingslöv Solid vitmålad lucka 8 (ej högblank) Fullhöjd med takanslutning, handtag enligt standard & tillvalslista. Bänkskivor Ballingslöv Laminat 7486 med rak framkant. Diskbänk Franke GH14. Stänkskydd Kakel 300:-/kvm inkl. moms, traditionell sättning. Blandare kök Gustavsberg Engreppsblandare Nautic med diskmaskinsavstängare. Garderober Ballingslöv Lucka Harmoni vit, fullhöjd (ej takanslutning), silverknopp RK495. Spishäll Siemens ET651NE17E, vit. Inbyggnadsugn Siemens HB20AB212S, vit. Kyl/sval Siemens KS36VNW30, vit. Frys Siemens GS36NVW30, vit. Micro Siemens HF24M261, vit. Diskmaskin Siemens SN45D200SK. Fläkt Siemens LC67BC520 Rostfritt stål. Inredning Bad & WC Ballingslöv Bad: Smartie - Lucka Vit, kommod KA60SM med lådor, handtag HG830B, tvättställ T60SM spegelskåp SSK60LED med ljusramp. WC/D: Smatie - Lucka Vit, kommod KC60SM med luckor, handag HG830B, tvättställ T60SM, spegel SN60SM samt ljusramp för spegel LR60RSM. Blandare Bad & WC Gustavsberg Nautic tvättställsblandare. Sanitetsporslin Ifö Sign-serien med WC-stol 6860 golvmonterad. Badkar Ingår ej. Duschväggar Ingår ej. Duschset Gustavsberg Termostatblandare Nautic , med duschset Nautic II samt tvålkopp Klädvårdsinredning Ifö/Ballingslöv Comet K/KF infällnadsdiskho, vaskskåp lucka Harmoni Vit, Laminat rak kant Blandare klädvård Gustavsberg Engreppsblandare Nautic med diskmaskinsavstängare. Tvättmaskin Siemens WM12B261DN, vit. Torktumlare Siemens WT44E103DN, vit. Reservation för ändringar av lämnade uppgifter förbehålles och eventuella tryckfel. 19.

20 Nyfiken på Rydebäckshusen? Ring Emil Hribsek eller Lars Mattsson på så berättar vi mer. Eller ta en titt på Rydebäckshusen förmedlas av: Malin Jangeroth Telefon: Mobil: Emmelie Schjöld Telefon: Mobil: HUSEN Rydebäcks MELLAN HIMMEL & HAV OCH NÄRA STAN Vi reserverar oss för mindre ändringar och eventuella tryckfel i broschyren ex Nov 2013 / Kreatören i Grönt AB & [kåp irajtern] / Tryckfolket AB

4 EXTERIÖR 8 INTERIÖR 12 KÖK 16 BAD/TVÄTT

4 EXTERIÖR 8 INTERIÖR 12 KÖK 16 BAD/TVÄTT STANDARDUTRUSTNING 2014 4 EXTERIÖR 8 INTERIÖR 12 KÖK 16 BAD/TVÄTT Reservation för ändringar i broschyren, lämnade uppgifter och ev. tryckfel förbehålles. Rev. 20140328 2 NU BÖRJAR DET ROLIGA! Grattis!

Läs mer

UNNA DIG ETT BEKVÄMT LIV

UNNA DIG ETT BEKVÄMT LIV 2015 UNNA DIG ETT BEKVÄMT LIV www.lbhus.se BO BEKVÄMT BYGG TRYGGT LB Senior är ett koncept framtaget av seniorer, för seniorer. Vi specialiserar oss på boende för personer i åldern 55+ med nyckelord som

Läs mer

LB Optimal 151 Pulpet

LB Optimal 151 Pulpet LB Optimal 151 Pulpet 2-plan BOA 151.8 m2 BYA 88.5 m2 Antal rum 6 Byggnadshöjd 6.1 m Taklutning 18 och 22 Nockhöjd 8.0 m Husdesign: Filip Behr Andersson Det här är en vidareutveckling av en av våra mest

Läs mer

LB Optimal 163 Pulpet

LB Optimal 163 Pulpet LB Optimal 163 Pulpet 1-plan BOA 162,7 m2 BYA 182,7 m2 Antal rum 6 Byggnadshöjd 5.4 m Taklutning 18 och 22 Nockhöjd 5.4 m Husdesign Filip Behr Andersson Ett rymligt och flexibelt enplanshus med tre huskroppar,

Läs mer

LB Optimal plan BOA m2 BYA m2 Antal rum 7 Byggnadshöjd 3.6 m Taklutning 45 Nockhöjd 7.8 m Husdesign: Filip Behr Andersson

LB Optimal plan BOA m2 BYA m2 Antal rum 7 Byggnadshöjd 3.6 m Taklutning 45 Nockhöjd 7.8 m Husdesign: Filip Behr Andersson LB Optimal 172 1.5-plan BOA 171.5 m2 BYA 124.2 m2 Antal rum 7 Byggnadshöjd 3.6 m Taklutning 45 Nockhöjd 7.8 m Husdesign: Filip Behr Andersson Det här är ett rymligt och flexibelt hus som passar det lite

Läs mer

LB Optimal 148. 2-plan BOA 148.0 m2 BYA 85.8 m2 Antal rum 5-6 Byggnadshöjd 6.1 m Taklutning 27 Nockhöjd 8.1 m Husdesign: Filip Behr Andersson

LB Optimal 148. 2-plan BOA 148.0 m2 BYA 85.8 m2 Antal rum 5-6 Byggnadshöjd 6.1 m Taklutning 27 Nockhöjd 8.1 m Husdesign: Filip Behr Andersson LB Optimal 148 2-plan BOA 148.0 m2 BYA 85.8 m2 Antal rum 5-6 Byggnadshöjd 6.1 m Taklutning 27 Nockhöjd 8.1 m Husdesign: Filip Behr Andersson Ett vackert och yteffektivt hus här får du mycket boyta på liten

Läs mer

BESKRIVNING BJÖRKHAGA 153

BESKRIVNING BJÖRKHAGA 153 BESKRIVNING BJÖRKHAGA 153 DESIGN OCH KVALITET ÄR LEDORD FÖR WILLA NORDIC. DÄRFÖR ÄR DET SJÄLV- KLART ATT MATERIALEN I VÅRA HUS ÄR VALDA MED OMSORG. DETTA KRYDDAR VI MED FUNKTIONELLA LÖSNINGAR FÖR ATT SKAPA

Läs mer

BESKRIVNING VILLA BRO

BESKRIVNING VILLA BRO BESKRIVNING VILLA BRO DESIGN OCH KVALITET ÄR LEDORD FÖR WILLA NORDIC. DÄRFÖR ÄR DET SJÄLV- KLART ATT MATERIALEN I VÅRA HUS ÄR VALDA MED OMSORG. DETTA KRYDDAR VI MED FUNKTIONELLA LÖSNINGAR FÖR ATT SKAPA

Läs mer

Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden.

Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden. Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden. Husens moderna formspråk, materialval och färgsättning är

Läs mer

NEW ENGLAND BOBERGA VRETBO VÄSTERÅS

NEW ENGLAND BOBERGA VRETBO VÄSTERÅS NEW ENGLAND BOBERGA VRETBO VÄSTERÅS New England - BOBERGA VRETBO - De senaste åren har jag gång på gång stött på behovet från många kunder, att kunna kombinera trygghet och bekvämlighet, funktion och design

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden.

Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden. Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden. Husens moderna formspråk, materialval och färgsättning är

Läs mer

BESKRIVNING BJÖRKHAGA 137

BESKRIVNING BJÖRKHAGA 137 BESKRIVNING BJÖRKHAGA 137 DESIGN OCH KVALITET ÄR LEDORD FÖR WILLA NORDIC. DÄRFÖR ÄR DET SJÄLV- KLART ATT MATERIALEN I VÅRA HUS ÄR VALDA MED OMSORG. DETTA KRYDDAR VI MED FUNKTIONELLA LÖSNINGAR FÖR ATT SKAPA

Läs mer

BRF Hotellviken. Byggnads- & rumsbeskrivning

BRF Hotellviken. Byggnads- & rumsbeskrivning BRF Hotellviken Byggnads- & rumsbeskrivning Byggnadsbeskrivning Grundläggning Platta på mark med 300 mm underliggande cellplastisolering. Ytterväggar Yttervägg med fasadbeklädnad av träpanel. Träpanel

Läs mer

BRF GULDHOLMEN RYDEBÄCK

BRF GULDHOLMEN RYDEBÄCK BRF GULDHOLMEN RYDEBÄCK HELSINGBORG 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 MALMÖ Källa: openstreetmap.org VÄLKOMMEN TILL RYDEBÄCK! Var området ligger och status på objekten hittar du på www.myresjohus.se/projekt Välkommen

Läs mer

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand Sundsåker 20 lägenheter vid ljusnans strand Bo bekvämt vid Ljusnans strand Strikt och modern arkitektur i kombination med trivsel har varit i fokus. Här ska det vara bekvämt att leva. Med ett unikt läge

Läs mer

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Enavallen, Munksundet Inredningsstandard för ditt nya hem INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

LågenergiHus STANDARD OCH UTRUSTNING. Hus 2, 4-5, 7-8. Harvestad, Brandliljegatan

LågenergiHus STANDARD OCH UTRUSTNING. Hus 2, 4-5, 7-8. Harvestad, Brandliljegatan Generellt ute och innemiljö Fasad: Plåt: Entrédörrar: Liggande träpanel, 170 mm. Grundmålad och ytterligare en strykning i fabrik. (Panelen är ej färdigmålad, sista strykningen görs på plats av kund, ingår

Läs mer

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro 1 Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny bostad du är ute efter. Du letar efter

Läs mer

Bygg- och Rumsbeskrivning för Rambodal Daterad 2013-05-01. Rambodal 2A. Norrköpings kommun. PEAB Sverige AB 1(6) tfn: 011-32 52 28 Box 1934

Bygg- och Rumsbeskrivning för Rambodal Daterad 2013-05-01. Rambodal 2A. Norrköpings kommun. PEAB Sverige AB 1(6) tfn: 011-32 52 28 Box 1934 Rambodal 2A Norrköpings kommun PEAB Sverige AB 1(6) tfn: 011-32 52 28 Bofakta, standardutförande. Peab har valt en god standard i sitt standardutförande. Därutöver kommer Peab att erbjuda tillval enligt

Läs mer

Familjär funktion KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL

Familjär funktion KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL Familjär funktion KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL , Familjär funktion, trapphus B1/B3 , Familjär funktion, trapphus B1/B3 matur badrum Rostfri diskho Handtag läder Kromad köksblandare Släta dörrar

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2015-09-07 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Ormbacka 2-planshus 146 kvm NR: 4707 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Ormbacka 2-planshus 146 kvm NR: 4707 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på

Läs mer

Med sikte på ett bra boende

Med sikte på ett bra boende Vi erbjuder 7 byggklara tomter i Velanda, Trollhättans kommun. Med sikte på ett bra boende I Kvarteret Blacken i Velanda 8 kilometer från Trollhättan erbjuder vi nu 7 byggklara tomter. Tomtstorlekarna

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem

Inredningsval för ditt nya hem Inredningsval för ditt nya hem Bahcostaden, en modern stadsdel i hjärtat av Fanna. INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök......................

Läs mer

Backahusen. Hyresrätter i Malmö. Allt om din nya bostad! ikanobostad.se/hyresratter

Backahusen. Hyresrätter i Malmö. Allt om din nya bostad! ikanobostad.se/hyresratter Backahusen Allt om din nya bostad! Hyresrätter i Malmö Kontakt: Uthyrare Anna Cederström, 010-330 44 92 Förvaltare Ulrica Altenborg, 010-330 44 81 ikanobostad.se/hyresratter Välkommen till Kirseberg 3

Läs mer

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr LINDBACKEN Storstensvägen 51-87, - UPPSALA Storlek: Byggår: 113,5 kvm 2015/2016 Antal rum: 5 rum & kök Pris: 2 900 000-3 100 000 kr Nybyggt bostadsrättsradhus i attraktiva Lindbacken! Detta moderna och

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2013-09-19 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2-planshus 142 kvm Blodhasseln 5-8 PROJEKT: Hasselbacken, Skövde NR: 4662 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Hasselbacken, Skövde NR: 4662 Grund platta på mark Kantisolerad

Läs mer

DANSKA PARKEN. Funkisinspirerade stadshus i Lund

DANSKA PARKEN. Funkisinspirerade stadshus i Lund DANSKA PARKEN Funkisinspirerade stadshus i Lund DANSKA PARKEN Funkisinspirerade stadshus i Lund På gröna, sköna Oscarshem i ett naturligt grönområde växer bostadsområdet Danska Parken fram. Här uppför

Läs mer

BESKRIVNING NYA BRO. willanordic.se GENERELLT GÄLLER

BESKRIVNING NYA BRO. willanordic.se GENERELLT GÄLLER BESKRIVNING NYA BRO DESIGN OCH KVALITET ÄR LEDORD FÖR WILLA NORDIC. DÄRFÖR ÄR DET SJÄLV- KLART ATT MATERIALEN I VÅRA HUS ÄR VALDA MED OMSORG. DETTA KRYDDAR VI MED FUNKTIONELLA LÖSNINGAR FÖR ATT SKAPA ETT

Läs mer

Så här går det till att köpa bostadsrätt

Så här går det till att köpa bostadsrätt BOFAKTA Helgevärma Så här går det till att köpa bostadsrätt Steg för steg 1 Ta del av informationen i försäljning- och bofaktafolder om våra bostadsrätter. 2 Studera situationsplanen samt planlösningarna

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2-plans husen 19-24

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2-plans husen 19-24 2014-12-02 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2-plans husen 19-24 PROJEKT: Liden, Lidköping NR: 4675 BYGGNADSBESKRIVNING Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på mark med 300 mm underliggande markisolering.

Läs mer

Design och priser. grundutförande. Brf Harvestads trädgårdar Linköping

Design och priser. grundutförande. Brf Harvestads trädgårdar Linköping Design och priser grundutförande Brf Harvestads trädgårdar Linköping Rumsbeskrivning Brf Harvestads trädgårdar Linköping Bottenvåning Övervåning Entré Skjutpartier Ytterdörr Kök Skåp Sparksockel Stänkskydd

Läs mer

PRODUKTBLAD HUS NR. 1-3

PRODUKTBLAD HUS NR. 1-3 PRODUKTBLAD HUS NR. 1-3 INNEHÅLL Hus 1-82 m² Hus 2-130 m² Hus 3-165 m² Specifikation Material Kontakt 3 4 5 6 7 7 Husen på Klyvaregränd finns i tre grundutföranden beroende på storlek 80, 130 eller 165

Läs mer

Stilfull samvaro KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL

Stilfull samvaro KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL Stilfull samvaro KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL , Stilfull samvaro, trapphus B2 , Stilfull samvaro, trapphus B2 matur badrum Rostfri diskho Kromad köksblandare Släta dörrar Rostfri fläktkåpa vid

Läs mer

NYA BJÖRKHAGA. Österåkers kommun, med Åkersberga som centralort, är kommunen där vacker roslagsnatur möter skärgård i skön harmoni.

NYA BJÖRKHAGA. Österåkers kommun, med Åkersberga som centralort, är kommunen där vacker roslagsnatur möter skärgård i skön harmoni. NYA BJÖRKHAGA Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden. Husens moderna formspråk, materialval och färgsättning

Läs mer

BOFAKTA. BRF Hagabostrand Älmhult

BOFAKTA. BRF Hagabostrand Älmhult BOFAKTA BRF Hagabostrand Älmhult Välkommen till BRF Minerva i Ljungby Mitt i Ljungby vid Stora Torg, ett stenkast från Ljungbys nya busstation och i direkt anslutning till Stationsparkens lummiga miljö

Läs mer

hamregård 16 radhus med uterum

hamregård 16 radhus med uterum hamregård 16 radhus med uterum 2 Basa Ludv 118 Tfn www EDELSBERSVÄEN 30 B Carport Förråd arkering EDELSBERSVÄEN 28 BO BEKVÄMT I RDHUS rk B igsbergsgatan 18 23 Stockholm vxl 08-658 99 30.basark.se Uterum

Läs mer

brf Klätterhusen 2 Flexibla och välplanerade kvadrat med känsla, kvalitet och karaktär.

brf Klätterhusen 2 Flexibla och välplanerade kvadrat med känsla, kvalitet och karaktär. brf Klätterhusen 2 brf Klätterhusen 2 Flexibla och välplanerade kvadrat med känsla, kvalitet och karaktär. Klätterhusen Beläget i Klågerup med trivsel, grönska och ro. Först och främst en eloge till arkitekten.

Läs mer

Klassisk komposition KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL

Klassisk komposition KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL Klassisk komposition KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL , Klassisk komposition, trapphus B4 , Klassisk komposition, trapphus B4 matur badrum Rostfri diskho Handtag knopp Kromad köksblandare Profilerad

Läs mer

Alingsås. Brf Hasseln, Sörhaga. Nya bostäder vid Säveån i Sörhaga RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES, ANGIVNA YTOR ÄR PRELIMINÄRA 120113

Alingsås. Brf Hasseln, Sörhaga. Nya bostäder vid Säveån i Sörhaga RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES, ANGIVNA YTOR ÄR PRELIMINÄRA 120113 Nya bostäder vid Säveån i Sörhaga RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES, ANGIVNA YTOR ÄR PRELIMINÄRA 120113 fasadskiss, hustyp A Här erbjuds lägenheter med exklusivt läge vid Sävån. Närhet till bad och sandstrand

Läs mer

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart Innehåll 5... På Stallbacken 6... Situationsplan 8... Exteriör 10... Enplanshus 16... Tvåplanshus 21... Interiör 24... Treplanshus 31... Byggnadsbeskrivning 32... Att köpa småhus 33... Våra miljötankar

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2012-01-24 Rev 2012-04-04 Rev 2012-10-15 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Seniorvillan 4669, 1-plan parhus NR:1-12 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Seniorvillor KV.Ritaren Vara kommun projekt 4669 Grund

Läs mer

designpaket MODERN. Victoria Strand 2010-09-10

designpaket MODERN. Victoria Strand 2010-09-10 GENERELLA UPPGIFTER GOLV KLINKER I ENTRÉ format 300x300 sockel i ekfanér GOLV ÖVRIGA RUM gems svart gems antracite travertin grå travertin beige ekparkett, mattlackad sockel i ekfanér INNERDÖRRAR vita

Läs mer

VILLABYN NEW ENGLAND. (Bilderna är extrautrustade med tillval)

VILLABYN NEW ENGLAND. (Bilderna är extrautrustade med tillval) VILLABYN NEW ENGLAND - De senaste åren har jag gång på gång stött på behovet från många kunder, att kunna kombinera trygghet och bekvämlighet, funktion och design med ett pris som är överkomligt. Det är

Läs mer

RUMS OCH TEKNISK BESKRIVNING

RUMS OCH TEKNISK BESKRIVNING GENERELLT (ej våtrum) Innertak list och dörrfoder Fönster- och dörrsmygar Trappa Innerdörrar Fönsterbänkar Garderober Ekparkett Släta målade vita Målat vitt Fabriksmålade vita Fabriksmålade vita Tät vitlackerad

Läs mer

Kvarteret Daggrosen. Moderna äganderätter i Vasatorp Trädgård

Kvarteret Daggrosen. Moderna äganderätter i Vasatorp Trädgård Kvarteret Daggrosen Moderna äganderätter i Vasatorp Trädgård Helsingborgs nyaste bostadsområde, nära både stad och natur I Vasatorp Trädgård bygger vi femton äganderätter som bildar Kvarteret Daggrosen.

Läs mer

Tillval Målning baseras på referensytor måleri utgåva 2007 ENTRÉ Väggar Målad gips Referensyta A11:01 glans 7 Golv Klinker: grå 400x400 Enligt senare

Tillval Målning baseras på referensytor måleri utgåva 2007 ENTRÉ Väggar Målad gips Referensyta A11:01 glans 7 Golv Klinker: grå 400x400 Enligt senare ENTRÉ Väggar Målad gips Golv Klinker: grå 400x400 Ytterdörr Skjutdörr Inredning Ytterdörr med spårad fjällpanel och glas. Modell 2205G SnickarPer. Fabriksmålad Marbodal; System light, vit slät med vit

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

Pearlhouse. Pearlhouse standardutrustning 2009

Pearlhouse. Pearlhouse standardutrustning 2009 Pearlhouse standardutrustning 2009 Det enkla sättet att anlita en arkitekt Tusen val för att skapa ett hem. Vi hjälper er. Vi tagit fram en utrustningslista uteslutande som en service för våra kunder.

Läs mer

PRODUKTBLAD MODERN SOMMARGÅRD

PRODUKTBLAD MODERN SOMMARGÅRD PRODUKTBLAD MODERN SOMMARGÅRD INNEHÅLL Situationsplan Huvudbyggnad Sidobyggnad Specifikation Material Kontakt 3 4 5 6 7 7 Vår vision Sommargård med två (2) bostadshus utformas och offereras efter överenskommelse

Läs mer

TRILITEN. Inredningskoncept

TRILITEN. Inredningskoncept TRILITEN Inredningskoncept INREDNINGSKONCEPT N O 01 Klassisk Du kliver in i ditt nya hem. Genast blir du omsvept av en ombonad atmosfär. Nordiskt, rent och ljust. I detta harmoniska hem kan du slå dig

Läs mer

Villa Björkhaga TEKNISK BESKRIVNING

Villa Björkhaga TEKNISK BESKRIVNING Villa Björkhaga TEKNISK BESKRIVNING Här ges en närmare beskrivning av de material och ytskikt som förekommer i rumsbeskrivningen. Vissa material förekommer bara i en version av Villa Björkhaga, vilket

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

Ystad porten mot Österlen

Ystad porten mot Österlen Ubåten I Edvinshem Ystad porten mot Österlen En gammal småstad som växer är precis vad Ystad är. Med sina genuina gatstensmiljöer kantade av unika korsvirkeshus och milslånga stränder så förstår man varför

Läs mer

Frösakull. Preliminär Byggnadsbeskrivning Lägenhetshus 2014-11-03

Frösakull. Preliminär Byggnadsbeskrivning Lägenhetshus 2014-11-03 Frösakull Preliminär Byggnadsbeskrivning Lägenhetshus 2014-11-03 BYGGNADSBESKRIVNING FÖR LÄGENHETSHUS I OMRÅDET FRÖSAKULL, HALMSTAD KOMMUN, 2014-11-03 Säljaren förbehåller sig rätten till ändringar

Läs mer

Furulund. Naturnära boende i lugn miljö

Furulund. Naturnära boende i lugn miljö Furulund Naturnära boende i lugn miljö bo inbäddad i grönskan utan att vara långt från stan Det finns ett lugn och en trygghet vi mår bra av och det är den man finner i sitt hem. En del föredrar att söka

Läs mer

Kvarter: Sjötungan 7 Brf: Sjötungan 7 Adress: Knäpparvägen 7. Byggnation av 2 st parhus B1 och B2 RUMSBESKRIVNING

Kvarter: Sjötungan 7 Brf: Sjötungan 7 Adress: Knäpparvägen 7. Byggnation av 2 st parhus B1 och B2 RUMSBESKRIVNING Kvarter: Sjötungan 7 Brf: Sjötungan 7 Adress: Knäpparvägen 7 Byggnation av 2 st parhus B1 och B2 RUMSBESKRIVNING 2015-11-11 Sida 1 av 11 Innehållsförteckning ALLMÄNNA ANVISNINGAR 3 YTSKIKT 3 HUS B, ENTRÉPLAN

Läs mer

brf Klätterhusen Flexibla och välplanerade kvadrat med känsla, kvalitet och karaktär.

brf Klätterhusen Flexibla och välplanerade kvadrat med känsla, kvalitet och karaktär. brf Klätterhusen brf Klätterhusen Flexibla och välplanerade kvadrat med känsla, kvalitet och karaktär. Brf Klätterhusen Beläget i Klågerup med trivsel, grönska och ro. Först och främst en eloge till arkitekten.

Läs mer

OMRÅDE BESKRIVNING PRODUKT PRODUCENT ANTAL

OMRÅDE BESKRIVNING PRODUKT PRODUCENT ANTAL Material RH 160 GRUND Platta på mark med vattenburen golvvärme. STOMME Yttervägg Innervägg Tak Träkonstruktion med kryssade reglar och 265 mm cellulosaisolering. Utvändig stående sibiriskt lärkträfasad.

Läs mer

Snyggt och stilrent i populära Lännersta M2 1-3 RUM SOLDATVÄGEN 14-16, NACKA, 1-3 TR

Snyggt och stilrent i populära Lännersta M2 1-3 RUM SOLDATVÄGEN 14-16, NACKA, 1-3 TR Snyggt och stilrent i populära Lännersta 20-60 M2 1-3 RUM SOLDATVÄGEN 14-16, 132 45 NACKA, 1-3 TR Snyggt och stilrent i populära Lännersta I populära Lännersta i Nacka på Soldatvägen 14 & 16 byggs nu 20

Läs mer

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING 2016-02-24 KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING JÄRVA KULLE, NORRA DELEN, SUNDBYBERG sid 2 (7) MARK UTRUSTNING PÅ TOMTMARK Se även bofaktablad för respektive tomt Kallförråd enligt bofaktablad

Läs mer

Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro

Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Reviderad 2015-06-12 Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro 1 Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny bostad du är

Läs mer

BOFAKTA. Bostadsrättsföreningen Väktaren

BOFAKTA. Bostadsrättsföreningen Väktaren BOFAKTA Bostadsrättsföreningen Väktaren Så här går det till att köpa bostadsrätt Steg för steg 1 Ta del av informationen i försäljning- och bofaktafolder om våra bostadsrätter. 2 Studera situationsplanen

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2013-03-11 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Ekudden Park Mariestad NR: 4676 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Ekudden Park - Mariestad NR: 1 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på mark med

Läs mer

Ljusstaden. Brf Picknicken i Kalmar Bofakta Parhus och Kedjehus

Ljusstaden. Brf Picknicken i Kalmar Bofakta Parhus och Kedjehus Brf Picknicken i Kalmar Bofakta Parhus och Kedjehus Välkommen till Brf Picknicken i Kalmar. Nu bygger vi eleganta bostadsrätter i Ljusstadens mest citynära del. Kvarteret Picknicken blir en modern oas

Läs mer

BRF Ullna allé. Byggnads- & rumsbeskrivning. www.brfullnaalle.se. BRF Ullna allé Byggnads- & rumsbeskrivning

BRF Ullna allé. Byggnads- & rumsbeskrivning. www.brfullnaalle.se. BRF Ullna allé Byggnads- & rumsbeskrivning www.brfullnaalle.se Byggnadsbeskrivning Grundläggning Platta på mark med 300 mm underliggande cellplastisolering. Ytterväggar Ytterväggar har uppbyggnad enligt följande, räknat från utsida till insida:

Läs mer

2012-02. Bofakta, 1-plans villa Tomtsätra 2:25 och 2:27

2012-02. Bofakta, 1-plans villa Tomtsätra 2:25 och 2:27 Bofakta, 1-plans villa Tomtsätra 2:25 och 2:27 DD HUS/ARKAPE Bofakta Kv Tomtsätra 2:25, 2:27, Nykvarn Välkommen till Södra Skogen lugnets, ljusets och livskvalitetens hemvist. Det idylliska villa- och

Läs mer

BRF BORGEN - UNIKT OCH BEKVÄMT BOENDE I KNEIPPEN SYD

BRF BORGEN - UNIKT OCH BEKVÄMT BOENDE I KNEIPPEN SYD BRF BORGEN - UNIKT OCH BEKVÄMT BOENDE I KNEIPPEN SYD STADSNÄRA OCH BEKVÄMT BOENDE I KNEIPPEN SYD. Här skapas ett nytt och attraktivt område där Brf Borgen kommer att vara en del i en bebyggelse med tilltalande

Läs mer

Naturnära Helgevärma. Nytt boende i unik miljö. www.gbjbygg.se

Naturnära Helgevärma. Nytt boende i unik miljö. www.gbjbygg.se Naturnära Helgevärma Nytt boende i unik miljö www.gbjbygg.se Helgevärma, där staden möter landet I Helgevärma, utmed Mjölnarvägen, planerar vi för 16 nya bostadsrätter i 2 olika hus plus 4 kvarnradhus

Läs mer

HAGARKITEKTER. PARHUS - Skiss 2011-12-09 Perspektiv 3 - indsvåningen. DEL I SÖDERGRUPPEN ARKITEKTER DEL I SÖDERGRUPPEN ARKITEKTER

HAGARKITEKTER. PARHUS - Skiss 2011-12-09 Perspektiv 3 - indsvåningen. DEL I SÖDERGRUPPEN ARKITEKTER DEL I SÖDERGRUPPEN ARKITEKTER k minibalkong indsvåningen. m skymtar på r fint ljusinfall. PARHUS - Skiss 2011-12-09 Perspektiv 3 - DEL I SÖDERRUPPEN ARKITEKTER B T: w DEL I SÖDERRUPPEN ARKITEKTER DEL I SÖDERRUPPEN ARKITEKT VAKSALA LUNDA,

Läs mer

RUMSBESKRIVNING. R-13 LB-Hus Optimal 2018 SYSTEM 2012

RUMSBESKRIVNING. R-13 LB-Hus Optimal 2018 SYSTEM 2012 RUMSBESKRIVNING LB-Hus Optimal 2018 SYSTEM 2012 2018-07-01 Sid nr 2 Anm Denna beskrivning är upprättad i anslutning till AMA 14. Beskrivningen, som är gemensam för olika hustyper, gäller i tillämpliga

Läs mer

Välkommen till Bränninge i Habo, här bygger Myresjöhus 16 bostadsrätter i 8 parhus.

Välkommen till Bränninge i Habo, här bygger Myresjöhus 16 bostadsrätter i 8 parhus. BRF BRÄNNINGE HABO VÄLKOMMEN TILL BRÄNNINGE, HABO Välkommen till Bränninge i Habo, här bygger Myresjöhus 16 bostadsrätter i 8 parhus. I Habo kommun finns det fyra skolområden och de flesta skolorna ligger

Läs mer

LAB #01 Produktbeskrivning 16.1 SET #04

LAB #01 Produktbeskrivning 16.1 SET #04 LAB #01 Produktbeskrivning 16.1 SET #04 Generellt Invändiga tak Vitmålad gipsskiva NCS S 0500-N ar Vitmålad gipsskiva NCS S halva 0502-Y Vitmålat slät dörrblad Polar 1000 Dooria, vitmålad karm, tröskelplatta

Läs mer

designpaket KLASSISK. Victoria Strand 2010-09-10

designpaket KLASSISK. Victoria Strand 2010-09-10 GENERELLA UPPGIFTER GOLV KLINKER I ENTRÉ format 300x300 sockel i ekfanér GOLV ÖVRIGA RUM micron N micron DG micron G ekparkett, mattlackad sockel i ekfanér INNERDÖRRAR vita släta vita foder TRYCKE habo

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2015-12-21 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING Friliggande 122 kvm PROJEKT: Svarte Mosse Villastad NR: 4713 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Svarte Mosse Villastad NR: 4713 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta

Läs mer

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING 2016-04-18 KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING KOLORISTEN, LILLA SKÖNDAL, ETAPP 2, RADHUS sid 2 (9) ALLMÄNT HUSEN Entré, kök, matplats/allrum, vardagsrum/matplats, förråd, wc/dusch, klädvård

Läs mer

BRF LILLA KÄLLVIKEN 1 FALUN

BRF LILLA KÄLLVIKEN 1 FALUN BRF LILLA KÄLLVIKEN 1 FALUN 9 10 7 11 12 6 13 5 14 4 15 16 3 2 1 8 NATURSKÖNT BOENDE I LILLA KÄLLVIKEN Var området ligger och status på objekten hittar du på www.myresjohus.se/projekt Välkommen till Lilla

Läs mer

STJÄRNKIKAREN. Inredningskoncept

STJÄRNKIKAREN. Inredningskoncept STJÄRNKIKAREN Inredningskoncept INREDNINGSKONCEPT N O 01 Klassisk Du kliver in i ditt nya hem. Genast blir du omsvept av en ombonad atmosfär. Nordiskt, rent och ljust. I detta harmoniska hem kan du slå

Läs mer

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING 2016-05-26 KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING KOLORISTEN, LILLA SKÖNDAL, STOCKHOLMS KOMMUN ETAPP 2, VILLOR sid 2(8) ALLMÄNT HUSEN Entré, kök, allrum/matplats, vardagsrum/matplats, allrum/kontor/sovrum,

Läs mer

BOFAKTA. BRF Hagabostrand Älmhult

BOFAKTA. BRF Hagabostrand Älmhult BOFAKTA BRF Hagabostrand Älmhult Välkommen till BRF Hagabostrand i Älmhult På bästa läget i Älmhults nya bostadsområde Hagabostrand planerar vi för byggnation av 44 stycken bostadsrättslägenheter med sjöutsikt.

Läs mer

Vatten, spillvatten, takavvattning, el och kanalisation till fiberoptik ingår. Dränering, väggrus vid infart och fram till huset.

Vatten, spillvatten, takavvattning, el och kanalisation till fiberoptik ingår. Dränering, väggrus vid infart och fram till huset. 1 Beskrivning Rumsfördelning: 4 rum och kök med tvättstuga Boyta: ca 126 m² Grundpris med carport utan tillval: 2 990 000 kr Tomt och anslutningar Fastighetsbeteckning: Stavsjö 2:159, 2:160 Tomtstorlek:

Läs mer

OLYMPEN. RUMSBESKRIVNING teknisk beskrivning

OLYMPEN. RUMSBESKRIVNING teknisk beskrivning OLYMPEN RUMSBESKRIVNING teknisk beskrivning RUMSBESKRIVNING PARHUS RUMSBESKRIVNING PARHUS allmänt KAPPRUM/HALL VARDAGSRUM INNERDÖRRAR Vita, Diplomat FÖNSTERBRÄDOR Entréplan: Slipad ölandssten Övre plan:

Läs mer

RUMSBESKRIVNING. R-13 LB-Hus Optimal 2017 SYSTEM 2012

RUMSBESKRIVNING. R-13 LB-Hus Optimal 2017 SYSTEM 2012 RUMSBESKRIVNING LB-Hus Optimal 2017 SYSTEM 2012 2017-01-01 Sid nr 2 Anm Denna beskrivning är upprättad i anslutning till AMA 98. Beskrivningen, som är gemensam för olika hustyper, gäller i tillämpliga

Läs mer

BOFAKTA BRF BIET LJUNGBY

BOFAKTA BRF BIET LJUNGBY BOFAKTA BRF BIET LJUNGBY Välkommen till BRF BIET i Ljungby Mitt i centrala Ljungby påbörjar vi nu byggnationen av 37 stycken bostadsrättslägenheter som uppförs i tre huskroppar.lägenheterna är tvåor, treor

Läs mer

Rumsbeskrivning. Datum: 2015-01-12 Revideringsdatum: 2015-02-12

Rumsbeskrivning. Datum: 2015-01-12 Revideringsdatum: 2015-02-12 , Rumsbeskrivning : Revideringsdatum: 2015-02-12 Rumsbeskrivning brf. Lindhagen, Sida 1 av 12 Generell byggbeskrivning Grund: Ytterväggar: Yttertak: Fönster, fönsterdörrar Ytterdörr: Utvändig plåt: Innerväggar:

Läs mer

inredning Brf vitklövern, AlSike

inredning Brf vitklövern, AlSike inredning Brf vitklövern, ALSIKE INnehåll Välkommen till Brf Vitklövern sid 3 Inredning: kök sid 4 Inredning: KÖK/ÖVRIGA YTOr sid 5 Inredning: BAd sid 6 Med reservation för eventuella produktändringar

Läs mer

Lillhamra, Västerås. Ritningar och beskrivningar

Lillhamra, Västerås. Ritningar och beskrivningar Lillhamra, Västerås Ritningar och beskrivningar 1 Hitta ditt drömhem bland våra radhus och lägenheter LILLHAMRA 28 lägenheter 8 radhus Parkeringsplatser på gården Lägenhetsförråd LÄGENHETERNA Ingång från

Läs mer

Nannagårdens idévillor. formgivna av dig och arkitekten

Nannagårdens idévillor. formgivna av dig och arkitekten Nannagårdens idévillor formgivna av dig och arkitekten Moderna villor med personlig utformning Glumslöv en av södra Sveriges vackraste platser Glumslöv är beläget mellan Helsingborg och Landskrona med

Läs mer

Hagabo. Brf Haganäs i Älmhult Bofakta

Hagabo. Brf Haganäs i Älmhult Bofakta Hagabo Brf Haganäs i Älmhult Bofakta Hagabo Välkommen till Brf Haganäs i Älmhult I Älmhults nya och naturnära bostadsområde Hagabo planerar vi för tolv moderna och välutrustade bostadsrätter i fyra olika

Läs mer

Val och tillval till Golvläggaren

Val och tillval till Golvläggaren Val och tillval till Golvläggaren När du flyttar till en nybyggd lägenhet hos Stockholmshem är du garanterad en grundstandard med vackra parkettgolv och helkaklat badrum. För att göra inredningen lite

Läs mer

BOFAKTA. BRF Paradisparken Älmhult

BOFAKTA. BRF Paradisparken Älmhult BOFAKTA BRF Paradisparken Älmhult Välkommen till BRF Paradisparken i Älmhult BRF Paradisparken i Älmhult ligger i området Paradiset som består av varierad småskalig bebyggelse. Det nya området kommer att

Läs mer

designpaket AVANTGARDE. Victoria Strand 2010-09-10

designpaket AVANTGARDE. Victoria Strand 2010-09-10 GENERELLA UPPGIFTER GOLV KLINKER I ENTRÉ format 300x300 sockel i ekfanér GOLV ÖVRIGA RUM gems svart gems antracite travertin grå travertin beige ekparkett, mattlackad sockel i ekfanér INNERDÖRRAR vita

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2014-03-17 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Ängby backe Hus 8-14 NR: 4677 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Ängby Hus 8-14 NR: 4677 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på mark med 300 mm underliggande

Läs mer

SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP

SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP 02 Området PILGRIMSPARKEN Pilgrimsparken är ett populärt nybyggt bostadsområde i Kortedala. Husen i första etappen sålde slut på nolltid och nu är det dags för nästa etapp

Läs mer

Brf Havsterrassen. Rumsbeskrivning för din nya bostad. www.havsterrassen.se

Brf Havsterrassen. Rumsbeskrivning för din nya bostad. www.havsterrassen.se Brf Havsterrassen Rumsbeskrivning för din nya bostad rok 118 kvm www.havsterrassen.se Generell rumsbeskrivning Trägolv Vit askparkett i samtliga rum utom hall och bad. Inspirationsbild vit askparkett Hallgolv

Läs mer

Nära alla möjligheter. Brf Vildvinet. Här hittar du planritningar och situationsplan över alla våra lägenheter.

Nära alla möjligheter. Brf Vildvinet. Här hittar du planritningar och situationsplan över alla våra lägenheter. Nära alla möjligheter Brf Vildvinet. Här hittar du planritningar och situationsplan över alla våra lägenheter. Välkommen till brf Vildvinet Situationsplan och lägenhetsnummer 3 Planlösningar 1 rok 4 Planlösningar

Läs mer

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING 2016-05-26 KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING KOLORISTEN, LILLA SKÖNDAL, STOCKHOLMS KOMMUN ETAPP 2, KEDJEHUS sid 2(8) ALLMÄNT HUSEN Entré, kök, allrum/matplats, vardagsrum/matplats, hall,

Läs mer

OMRÅDE BESKRIVNING PRODUKT PRODUCENT ANTAL

OMRÅDE BESKRIVNING PRODUKT PRODUCENT ANTAL Material RH 150 GRUND Platta på mark med vattenburen golvvärme. STOMME Yttervägg Innervägg Tak Träkonstruktion med kryssade reglar och 265 mm cellulosaisolering. Utvändig stående sibiriskt lärkträfasad.

Läs mer

KVARTERET SÖDERHÖJDEN

KVARTERET SÖDERHÖJDEN KVARTERET SÖDERHÖJDEN SNAPPHANEVÄGEN, JÄRFÄLLA 120 LÄGENHETER VÄLKOMMEN TILL KVARTERET SÖDERHÖJDEN HAR DU FUNDERAT PÅ ATT BO I JÄRFÄLLA OM INTE, GÖR DET NU. JÄRFÄLLA ÄR ETT LÄTT VAL FÖR DIG SOM VILL BO

Läs mer