NYA RENAULT TRAFIC NYA RENAULT TRAFIC. Ger din verksamhet extra kraft DRIVE THE CHANGE

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "NYA RENAULT TRAFIC NYA RENAULT TRAFIC. Ger din verksamhet extra kraft DRIVE THE CHANGE"

Transkript

1 NYA RENAULT TRAFIC NYA RENAULT TRAFIC RENAULT TRAFIC Ger din verksamhet extra kraft DRIVE THE CHANGE

2 NYA RENAULT TRAFIC Design och teknik s. 04 Ger din verksamhet extra kraft s. 08 Motorer, färdkomfort och ljudsystem i genomlysning s. 16 Fokus på pekskärmen s. 22 Säkerhet på alla nivåer s. 24 Mer än en symbol - ett åtagande s. 26 Bra lösningar för företag s. 28 All teknisk information och hela produktutbudet s. 32 PÅ OMSLAGET Nya Renault Trafic Fotograf Y. Brossard

3

4 04 / 05 INNOVATIVA LÖSNINGAR I VARDAGEN DYNAMISKA OCH ROBUSTA LINJER, EN HELT NY INVÄNDIG DESIGN OCH INNOVATIVA LÖSNINGAR FÖR BÅDE UTRUSTNING OCH MOTORER GER DIG HÖGSTA MÖJLIGA EFFEKTIVITET: NYA TRAFIC ÄR NYSKAPANDE PÅ ALLA PLAN. HYTTEN ÄR ETT MOBILT KONTOR DÄR DIN UPPKOPPLADE UTRUSTNING HAR SIN GIVNA PLATS. DEN GENIALISKA KONSTRUKTIONEN GER DIG KLASSENS LÄNGSTA LASTLÄNGD. DE SMIDIGA OCH MYCKET EKONOMISKA MOTORERNA DRAR NYTTA AV DET BÄSTA TEKNIKEN HAR ATT ERBJUDA. I NYA TRAFIC HAR DU ALLTID NÄRA TILL INNOVATIVA LÖSNINGAR.

5 Arbetsplats i hytten. Stor, rymlig och framför allt oerhört praktisk med sina många förvaringsutrymmen och anslutningsmöjligheter hytten i nya Renault Trafic är en utbyggnad av ditt kontor. 2. Nytt framparti. Här förenas dynamik och robusthet med uttrycksfulla strålkastare och en skyddande främre stötfångare som omsluter fronten. 3. Lucka under passagerarsätet. Tack vare den här smarta luckan ger dig nya Trafic marknadens längsta lastlängd. 4. De nya motorerna i Trafic uppvisar rekordprestanda på mindre än 6 l/100 km*. 5. Handsfree-kort. Lås och lås upp dörrar och luckor och starta bilen utan nyckel, så länge du har kortet på dig. *Godkänd förbrukning enligt gällande regler.

6 06 / 07 MOBILT KONTOR ALLTID UPPKOPPLAT HYTTEN I NYA TRAFIC ÄR TÄNKT SOM EN UTBYGGNAD AV DITT KONTOR. HÄR HITTAR DU SMARTA LÖSNINGAR FÖR ATT FÖRVARA, KOPPLA UPP OCH LADDA DINA SURFPLATTOR, DATORER OCH SMARTPHONES. MED 90 L FÖRVARINGSUTRYMME HAR DU ALLTID DET DU BEHÖVER TILL HANDS. NYSKAPANDE, PRAKTISK OCH BEKVÄM MED NYA TRAFIC ÄR RESAN ALLTID LIKA ENKEL.

7 Vidvinkelspegel*. Med den här spegeln som är inbyggd i solskyddet kan du bredda ditt synfält åt sidan och se den döda vinkeln 3/4 bakåt. 2. Förvaring. Nya Renault Trafic erbjuder dig flera praktiska lösningar med sina 14 välplacerade förvaringsutrymmen som är spridda i hela kupén inte minst en rymlig back på 54 l under passagerarsätet. 3. Hållare för surfplatta. Med hållaren på mittkonsolen sitter surfplattan säkert och du har den alltid bekvämt till hands. 4. Parkeringskameran bak är inbyggd i innerbackspegeln och gör körningen ännu enklare. Den kompletterar ljudsignalerna som backradarn avger. 5. Bekväma skålade stolar. Tack vare tjockare stoppning och en extra genomtänkt form ger stolarna i nya Trafic ännu bättre sidostöd. Alla hittar lätt sin perfekta körställning eftersom ratten kan ställas in i både höjd- och djupled. Stolarna har armstöd och kan ställas in (i höjdled, svankstöd, längsled) på bästa sätt. *Ger sikt i den döda vinkeln, 3/4 bakåt.

8 08 / 09 ALLTID VID DIN SIDA EN TRANSPORTBILS EFFEKTIVITET BEVISAS BÄST I PRAKTIKEN. VARE SIG DET GÄLLER LAST, KUPÉ ELLER KÖREGENSKAPER SÅ GER NYA TRAFIC DIG DE ALLRA MEST INNOVATIVA LÖSNINGARNA. DE SOM VERKLIGEN FÖRENKLAR VARDAGEN. TREVLIG RESA. Lasta, köra, hålla koll på jobbet även den stressigaste av dagar blir lättare i nya Trafic. Ta lastningen, till att börja med, och att spänna fast saker. Ett genialiskt system med en lucka i mellanväggen ger dig 1,21 extra meter i lastlängd. Du kan ta med vilket långt föremål du vill, till exempel din längsta stege. Bilen har dessutom två stora sidoöppningar för enkel lastning*. Nya Trafic öppnar dörren till ett mer praktiskt vardagsliv. Du har plats med upp till tre europapallar. Vare sig du är byggbas, konstnär eller administrerar ett företags bilpark så är hytten det bekvämaste kontor du kan tänka dig. Med ett välorganiserat och uppkopplat kontor kan du ansluta din smartphone eller surfplatta, ta fram en färdväg, planera dina dagar på datorn eller ta igen dig en stund i en bekväm miljö. Du har de bästa verktygen inom räckhåll i nya Trafics genomtänkta hytt. Och all plats du behöver tack vare det generösa förvaringsutrymmet under passagerarsätet och flera andra smarta förvaringsmöjligheter runt om i hytten. Du kan också känna dig lugn tack vare Extended Grip, som hjälper dig att ta dig fram oavsett underlag. Du har det bekvämt i bilen, körningen underlättas av smart teknik och allt är anpassat för att göra dina resor så smidiga som möjligt. Nya Trafic är inte bara en perfekt bil. Den är en partner som förhöjer din framgång. *Tillval.

9

10 Versionen med förlängd hytt har ett stort lastutrymme och här kan upp till sex personer sitta bekvämt. De båda sidodörrarna underlättar åtkomsten till bilen. Konkreta lösningar på dina vardagsproblem.

11 Samma kapacitet som en längre bil, utan att ta lika mycket plats det är vad nya Trafic ger dig tack vare luckan i mellanväggen. Den gör det möjligt att transportera rekordlånga föremål. Med en dörröppning på 255 blir lastningen mångdubbelt mer effektiv.

12

13 Nya Trafic har en effektiv klimatanläggning* som gör temperaturen i bilen behagligare oavsett årstid. I den väl tilltagna förvaringsbacken på 54 l under sätet stuvar du diskret undan allt du inte vill ha liggande framme. Dessutom är hytten minst lika bekväm som ditt kontor. *Tillval, tillgänglig senare.

14 Backspegeln med vidvinkelglas gör bilkörningen lättare och Extended Grip ger bättre väggrepp oavsett omständigheter på sand, snö eller i lera. Med pekstyrda kommandon når du enkelt Media Nav-tjänsterna: navigeringssystem, handsfree-telefoni och musik.

15

16 16 / 17 RENAULT TRAFIC I GENOMLYSNING I NYA TRAFIC ÖKAR DE INNOVATIVA LÖSNINGARNA DITT FÖRETAGS EFFEKTIVITET. TA CHANSEN ATT TITTA NÄRMARE PÅ DAGENS EFFEKTIVASTE MOTORER OCH ETT EXCEPTIONELLT STORT LASTUTRYMME.

17

18 18 / 19 SNÅLA MOTORER OCH KÖRGLÄDJE EN VINNANDE DUO ROB WHITE Chef på Renault Sport F1 GASPAR GASCON Motorteknisk direktör hos Renault Hos Renault förs tekniken framåt av passionerade människor. Rob White, teknisk chef på Renault Sport F1, skapar tillsammans med sina medarbetare de Renault-motorer som driver en fjärdedel av Formel 1 - stallen. Motorer som har vunnit i över 35 år! 12 vinster i världsmästerskapen, exempelvis för de serieproducerade bilarna är det Gaspar Gascon, motorteknisk direktör hos Renault, som tillsammans med sina medarbetare utvecklar de nya Energy-motorerna. Finns det något samband? Ja, Rob och Gaspar har daglig kontakt med varandra. De utbyter erfarenheter och utvecklar nya idéer tillsammans. De drar båda nytta av den andres kunskap och hyser den evige pionjärens sanna entusiasm. Målet är att sänka bränsleförbrukningen och CO 2 -utsläppen med 35 %, prova tåligheten under extrema förhållanden och förse Renault-bilarna med största möjliga körglädje. När två innovationshängivna teknikerteam förenar sina ansträngningar och utbyter kunskap fördubblas dynamiken och det blir möjligt att utveckla motorer av världsklass.

19 MOTORSERIEN I NYA TRAFIC DRAR NYTTA AV RENAULTS TEKNISKA EXPERTIS FRÅN FORMEL 1 OCH KOMBINERAR EFFEKTIVITET, SMIDIGHET OCH PRESTANDA. MOTORN 1,6 DCI ENERGY TWIN TURBO LYCKAS SÄNKA FÖRBRUKNINGEN UNDER 6 L/100 KM* UTAN ATT MINSKA KÖRGLÄDJEN. Motorn i nya Trafi c kommer från den första generationens 1,6 dci som Renault utvecklade och drar nytta av i modern teknik och som sänker förbrukningen med 1 l/100 km*. Den fi nns som turbo med variabel geometri(dci 90 hk och dci 115 hk) och Twin Turbo (dci 120 hk och dci 140 hk) vilket ger ett brett utbud av motortyper som uppfyller alla upptänkliga krav. Motortypen Twin Turbo, som fi nns tillsammans med Stop & Start och det nya systemet för energiåtervinning vid fartminskning (EnergySmart Management), gör det möjligt att sänka förbrukningen till 5,9 l/100 km*, ett rekord för en skåpbil i den här kategorin. Tack vare den dubbla turbon kan man köra mjukt och smidigt och ändå accelerera ordentligt, även med last, samtidigt som man får högre effekt vid högt varvtal: ett högt vridmoment från låga varvtal för snabb reaktionsförmåga i startfasen och vid fartökningar. ett högre varvtal. Med den får motorn högre prestanda utan att tappa andan för en konstant, regelbundenoch linjär acceleration. Du sparar pengar och får en mer behaglig körning! I nya Trafi c vinner du på alla sätt. *Godkänd förbrukning enligt gällande regler. dci 115 ENERGY dci 140 Vridmoment (Nm) Effekt (hk) tr/min tr/min

20 20 / 21 NYA LÖSNINGAR - OÄNDLIGA MÖJLIGHETER NYA TRAFIC HAR LÖSNINGAR SOM GÖR LASTUTRYMMET ÄNNU MER PRAKTISKT. DET SMARTA SYSTEMET MED EN LUCKA UNDER PASSAGERARSÄTET GÖR DET MÖJLIGT ATT TRANSPORTERA FÖREMÅL SOM ÄR UPP TILL 4,15 M LÅNGA. FÖR ATT UNDERLÄTTA LASTNINGEN KAN BILEN UTRUSTAS MED ETT SMART INVÄNDIGT TAKRÄCKE OCH ETT STORT UTBUD AV ANDRA TILLBEHÖR. I NYA SMARTA OCH GENOMTÄNKTA TRAFIC HAR DU OÄNDLIGA MÖJLIGHETER. Nya Trafic har många smarta lösningar som ger dig en av marknadens bästa lastvolymer. Bilen är oslagbar i längsled, det nya systemet med genomlastningsluckan under passagerarsätet gör att du tjänar 1,2 m på längden och får plats med föremål som är 3,75 m långa (4,15 m i versionen L2). Tack vare spärrsystemet på den vänstra bakdörren kan du vid enstaka tillfällen transportera ännu längre föremål på ett säkert sätt med höger bakdörr öppen. Nyttovolymen är 5,2 m 3 på modellen L1 och 6 m 3 på L2. I nya Trafic kan du transportera 3 europapallar från version L1. Nya Trafic är alltid lika praktisk. Här hittar du ny utrustning som handsfree nyckelkort, invändigt takräcke och upp till 18 lastförankringsöglor beroende på version. För att underlätta förvaring och ge säkra transporter levereras nya Trafic med möjlighet att välja mellan fler än 60 tillbehör, varav ett 30-tal är avsedda just för last och lastning. Det finns en ny Trafic för varje yrkesgrupp: bilen kan anpassas på många olika sätt för att vara idealisk till just ditt arbete. Renault har konstruerat nya Trafic så att det är enkelt att anpassa den efter dina behov. I nya Trafic finns det gott om plats för uppfinningsrikedom. Handsfree-nyckelkort

21 Genomlastningslucka under passagerarstol Invändigt takräcke Lastsäkringsögla Låsspärr på bakdörren Lastutrymme

22 22 / 23 KÖR UPPKOPPLAD MED NYA TRAFIC HITTAR DU ALLTID RÄTT TACK VARE TEKNIKEN I MEDIA NAV OCH R-LINK, ELLER VARFÖR INTE APPEN R & GO. ANSLUT DIN SMARTPHONE ELLER SURFPLATTA TILL APPEN SÅ ÄR DU UPPKOPPLAD PÅ ETT SÄKERT SÄTT.

23 R-LINK ÄR EN INBYGGD SURFPLATTA MED HÖGA PRESTANDA SOM ALLTID HÅLLER DIG UPPKOPPLAD Renault R-Link*, en inbyggd och uppkopplad surfplatta, är lätt att använda tack vare den nya pekskärmen, den intuitiva röststyrningen och reglagen på ratten, med innovativa och praktiska funktioner: navigeringssystemet TomTom LIVE, multimedia, telefoni, fordonsinformation och en katalog med appar som kan laddas ner via R-Link Store. Med Renault R-Link får du den perfekta kombinationen av bil och digital teknik. *Kommer snart Huvudmeny med sex ikoner. Upptäck de sex olika världarna: navigering, multimedia, telefoni, bilen, tjänster och appar och dessutom systeminställningar, förstås. 2. Pekskärm med anpassningsbar startsida. Med genvägar når du dina favoritfunktioner med en enkel klickning. 3. Bärbara musikspelare. Anslut med Bluetooth eller Renault R-Links USB-port och lyssna på musik. MEDIA NAV, ETT INBYGGT MULTIMEDIASYSTEM SOM ÄR BÅDE ENKELT OCH LÄTTILLGÄNGLIGT Renault MEDIA NAV är en pekplatta i bilen som du använder för att komma åt praktiska och underhållande funktioner: navigering, radio, musik via ljudstreaming och handsfree-telefoni tack vare Bluetooth -teknik. Med Renault MEDIA NAV har du alla multimediafunktioner inom bekvämt räckhåll MEDIA NAV har pekstyrd navigering. Det är enkelt och intuitivt att programmera en adress eller uppdatera kartorna på webbplatsen https://renault.naviextras.com/ 2. Med en enkel tryckning på skärmen kan du göra en personlig inställning av kartvisningen i 2D eller 2,5D (Birdview) eller aktivera röstnavigeringen. 3. Lyssna på den musik du har med dig med teknik från Bluetooth eller använd USB- och telepluggingångarna på framsidan. R & GO, EN PRAKTISK OCH FIFFIG APP I DIN SMARTPHONE ELLER SURFPLATTA Renault R & GO är en praktisk och smart app som har tagits fram för att fungera perfekt med din mobil och surfplatta i din Renault. Placera din smartphone eller surfplatta i hållaren och upplev ett nytt sätt att köra. Den här användarvänliga appen ger dig tillgång till fyra världar multimedia, telefoni, navigering och fordonsinformation på ett ekonomiskt och intuitivt sätt. Spela musik, hantera kontakter, navigera med precision eller läs information om bilens förbrukning och använd Driving eco 2 -funktionerna allt detta är möjligt tack vare den nya appen R & GO från Renault.

24 24 / 25 VÅR HÖGSTA PRIORITET: SÄKERHET TILLGÄNGLIG FÖR ALLA FÖR RENAULT HAR DIN SÄKERHET PÅ VÄGEN HÖGSTA PRIORITET. I VÅRA TRANSPORTBILAR ANVÄNDER VI DEN BÄSTA TEKNIKEN INOM AKTIV OCH PASSIV SÄKERHET. NYA TRAFIC HAR DEN NYA GENERATIONENS ESP SOM STANDARD OCH SKYDDAR DE ÅKANDE PÅ ETT EFFEKTIVT SÄTT TACK VARE EN MÄNGD OLIKA SÄKERHETSFUNKTIONER SOM UNDERLÄTTAR KÖRNINGEN.

25 FÖRUTSE Teknik för att förutse och uppmärksamma föraren på oväntade risker Bakom ratten i nya Trafi c njuter du av optimal sikt och komfort. Spegeln Wide View * (1) är inbyggd i solskyddet. Med den utökas ditt synfält i sidled och du ser den döda vinkeln. Tack vare farthållaren/fartbegränsaren (2) håller du lätt en jämn hastighet eller ställer in en maxfart. Med reglaget på ratten ställer du in den önskade hastigheten. Backradarn (3) eller parkeringskameran bak gör körningen säkrare. *Ger sikt i den döda vinkeln, 3/4 bakåt. KORRIGERA Nyskapande teknik för alla situationer Den nya generationens ESP (4) säkerställer att bilen är stabil och känner av lastnivån för att förstärka spårvalskorrigeringens effektivitet. Den har dessutom tre ovärderliga funktioner som gör din vardag ännu bättre: Extended Grip (förstärkt drivkraft) gör att bilen behåller greppet även på mjukt underlag som sand, lera och snö. Starthjälp i backe (5) behåller automatiskt bromstrycket i två sekunder för att föraren ska hinna gasa. Och släpvagnsstabiliseringssystemet registrerar svängningar i släpet och korrigerar dem. SKYDDA Skydd åt alla i bilen men också åt andra medtrafi kanter Nya Trafi c har utrustning för passiv säkerhet av högsta klass (6). Förstärkt struktur, programmerade krockkuddar framför förare och passagerare, i kombination med bilbälten med bältessträckare och belastningsbegränsare, sidokrockkuddar i gardiner och i brösthöjd (beroende på version) MEDVETENHET OCH SÄKERHET Säkerhet tillgänglig för alla. Renault tänker alltid på människan i första hand. Därför tar Renault aktivt del i ett fl ertal samhällsprojekt som främjar medvetenheten om riskerna i trafiken hos allmänheten. Föreläsningar ges på förskolor, skolor, universitet och institutioner för att arbeta förebyggande med trafi ksäkerhet. Renault engagerar sig även för att förbättra effektiviteten hos räddningstjänsten genom nära samarbete med dessa parter. RENAULTS SÄKERHET I SIFFROR

26 26 / 27 VÅR FRÄMSTA MÅLSÄTTNING: ATT DU BLIR NÖJD PÅ RENAULT ÄR VARJE DETALJ VIKTIG. UTVÄNDIGT MÄRKER DU DET PÅ DEN UTSÖKTA DESIGNEN, DE ROBUSTA HJULHUSFÖRSTÄRKNINGARNA, DET NYA FRAMPARTIET OCH DE DYNAMISKA KAROSSLINJERNA. NÄR DU STIGER IN I BILEN MÄRKER DU DET PÅ KLÄDSELN, STOLARNAS SITTKOMFORT, TYSTNADEN I KUPÉN OCH RENAULTS NYA BASSREFLEX HÖGTALARSYSTEM. VI JOBBAR MOT ETT ENDA MÅL ATT DU SKA BLI NÖJD.

27 Kvalitetskraven är djupt förankrade i Renaults själ. Den här strävan efter perfektion genomsyrar hela processen, från konstruktion till eftermarknadsservice. Idag har Renault fått både pressens och branschorganisationernas erkännande som ett märke som står för driftsäkra material och modellserier för både personbilar och transportbilar. Och det kommersiella nätverket är idag, tack vare den omsorg som läggs ner på alla steg, ett av de bästa på marknaden, både när det gäller service vid försäljning och eftermarknad. RENAULTS KVALITET I SIFFROR Nio kunder av tio rekommenderar Renault tack vare den höga servicenivån. (Qvn- Renaults nybilskvalitetsenkät Renault-kunder världen över tillfrågades under 2011.) medarbetare i nätverket har utbildats enligt Renaults Plan d excellence. Den här planen strukturerar upp servicearbetet i Renault-nätverket sedan Våra bilar hårdtestas månad efter månad, i miljontals kilometer under alla tänkbara förhållanden. Tester har utförts av Renault på alla kontinenter.

28 28 / 29 PROFFS EMELLAN RENAULT ERBJUDER ÖVER 400 PRO+ANLÄGGNINGAR I EUROPA MED SÄLJ- OCH SERVICEMARKNADSTEAM SOM ÄR ÄGNADE HELT ÅT VÅRA FÖRETAGSKUNDER. KÖP, SERVICE, REPARATION OCH EFTERMARKNADSTJÄNSTER. DU FÅR HJÄLP AV HUNDRAPROCENTIGA PROFFS HELA VÄGEN OCH SPARAR VÄRDEFULL TID.

29 ALL EXPERTIS PÅ ETT STÄLLE Renault har tagit fram konceptet PRO+ för att tillgodose och överträffa våra företagskunders förväntningar. Det innebär att du har tillgång till försäljare och eftermarknadspersonal som bara är till för dig som företagskund och som gör allt för att infria våra åtaganden. Våra åtaganden inom Pro+ ALLA VÅRA TJÄNSTER PÅ ETT STÄLLE Din Renault PRO+ återförsäljare erbjuder alla de tjänster som du och ditt företag behöver. Du träffar alltid personal på plats som har utbildats för att förstå vilka krav som din specifika verksamhet ställer på en bil. Du får goda råd och vägledning när du ska välja bil, även om du behöver ett ombyggt fordon, och du får förslag på vilka tillbehör, underhållsavtal eller finansieringslösningar som passar bäst för dig. LÖSNINGAR FÖR FÖRETAG För medelstora och stora företag finns vår företagsavdelning till hands för att assistera vid sammansättningen och driften av din bilpark. Renault är ledande inom försäljning till företag och har ett stort modellutbud av allt från personbilar till bruksfordon. Vi erbjuder även företagsbilar och ombyggda bilar för att motsvara alla dina förväntningar. Ett omfattande utbud av Renaults utställningsbilar, inklusive ombyggda bilar. Ett omfattande utbud av transportbilar för provkörning, utan tidsbokning. Skräddarsytt kostnadsförslag på en ny Renault inom 48 timmar. Utökade verkstadstider bara för dig som företagskund. Service inom 8 timmar utan förbokning. Ett detaljerat kostnadsförslag inklusive tidslöfte inom 4 timmar om din bil behöver repareras.

30

31

32 32 / 33

33 VÄLJ KOMFORT- OCH UTRUSTNINGSNIVÅ EFTER DINA BEHOV - NYA RENAULT TRAFIC! DIMENSIONER / Lastvolym KONFIGURATIONER / Skräddarsydd bil för din verksamhet UTRUSTNINGSNIVÅER / Interiör och utrustning TILLVAL / Tillvalsutrustning TILLBEHÖR / Tillbehör för din livsstil FÄRGER / Lackfärger STANDARDUTRUSTNING OCH TILLVAL / Översikt TEKNISK DATA / Motorer och mått

34 KONFIGURATIONER PLÅTAT SKÅP 2 SIDOPLÅTAR HELT I PLÅT 1 SIDOSKJUTDÖRR 2 SIDOSKJUTDÖRRAR HALVT GLASAT SKÅP 1 SIDOSKJUTDÖRR 2 SIDOSKJUTDÖRRAR GLASAT SKÅP 1 SIDOSKJUTDÖRR 2 SIDOSKJUTDÖRRAR

35 ASYMMETRISKA BAKDÖRRAR PLÅTADE DÖRRAR 180 /255 GLASADE DÖRRAR 180 /255 GLASAD BAKLUCKA DESIGNPAKET 1 RAILS-KÅPA I KAROSSFÄRGEN DESIGNPAKET 2 FRÄMRE STÖTFÅNGARE I OLACKERAD SVART PLAST SIDOSTOLPAR BAK I KAROSSFÄRGEN RAILS-KÅPA I KAROSSFÄRGEN FRÄMRE STÖTFÅNGARE DELVIS I KAROSSFÄRGEN SIDOSTOLPAR BAK I KAROSSFÄRGEN DESIGNPAKET 3 RAILS-KÅPA I KAROSSFÄRGEN FÄLGAR FRÄMRE STÖTFÅNGARE DELVIS I KAROSSFÄRGEN BACKSPEGLAR I KAROSSFÄRGEN, KROMADE INLÄGG I KYLARGRILLEN OCH BLANKSVART LIST BRILLANT SIDOSTOLPAR BAK I KAROSSFÄRGEN HJULKAPSEL 16" MAXI LÄTTMETALLFÄLG 17" CYCLADE

36 DIMENSIONER HÖJD, BREDD, LASTVOLYM DEN HÄR BILEN HAR ALLT. SKÅPBIL Skåpbil L1H1 Skåpbil L2H1 * Selon version. VIKT OCH LAST, SKÅPBIL (kg) L1H1 L2H1 Versioner Totalvikt Olastad tjänstevikt* Max. nyttolast* Max. last hjulaxel fram Max. last hjulaxel bak Maxvikt för bromsat/obromsat släp 2 000/750 * Beroende på motortyp. SKÅPMÅTT (mm) L1H1 L2H1 Nyttovolym (m 3 )** 5,2 6 Yttermått Totallängd Totalbredd/bredd med backspeglar 1 956/ /2 283 Höjd olastad Axelavstånd Överhäng fram Överhäng bak Lastutrymme Bredd x längd på luckan i mellanväggen 510 x 222 Nyttolängd på golvet Nyttolängd på golvet (inkl. området under sätet) Nyttolängd på golvet (inkl. golvutrymmet) Nyttolängd 400 mm över golvet Nyttolängd 1 m över golvet Max. invändig bredd Bredd mellan hjulhusen Arbetshöjd Sidoskjutdörr(ar) Bredd på sidoskjutdörrens öppning 600 mm över golvet Bredd på sidoskjutdörrens öppning 100 mm över golvet Höjd på sidoskjutdörrens öppning Bakdörr Ingångsbredd 70 mm över golvet Ingångshöjd Lasttröskel Markfrigång *** VDA-metod: utrymmet mäts med hjälp av litermått med måtten 200 x 100 x 50 mm.

37 UTRUSTNINGSNIVÅER VÄLJ UTRUSTNINGSNIVÅ FÖR DIN TRAFIC SÅ ATT DEN MATCHAR DINA BEHOV. Visual Radio presenteras med Connect R & GO alternativet. STANDARDUTRUSTNING ABS med EBV och panikbromsassistans Krockkudde på förarplatsen med programmerad funktion Ytterbackspeglar med manuell reglering Elstyrda fönsterhissar fram Centrallåsning av dörrarna med radiostyrd fjärrkontroll Automatisk låsning av dörrar och luckor under körning Elektroniskt antisladdsystem Extended Grip System för släpvagnsstabilisering Starthjälp i backe Startspärr Knapp för Eco-läge Färddator Ytterbackspeglar med manuell reglering och dubbelt glas Förarstol som kan ställas in i höjdled, längsled och lutning av ryggstöd Passagerarsäte fram med två platser Klädsel Kario Öppet förvaringsutrymme i instrumentbrädan på passagerarsidan Förstärkta lastsäkringsöglor i golvet Plåtad mellanvägg Plåtad sidoskjutdörr på högersidan Plåtad sidopanel på vänster sida Bakdörrar 180, i plåt Hjulkapsel 16" Reservhjul Förarstol confort med inställbart svankstöd och armstöd Handskfack med belysning Yttertemperaturmätare Elstyrda ytterbackspeglarmed eluppvärmning Låsspärr påvänster bakdörr Extra lastsäkringsöglorhalvvägs upp och högst upp KLÄDSEL VÄLJ DEN STIL SOM PASSAR DIG. KLÄDSEL KARIO KLÄDSEL JAVA

38 TILLVAL DE VIKTIGASTE TILLVALEN Extra dimstrålkastare. Dimstrålkastarna ökar sikten och säkerheten vid svåra väderförhållanden. Tack vare en regn- och ljussensor tänds strålkastarna automatiskt, vindrutetorkarna startar och follow me home-belysningen aktiveras (sikt-paket). 2. Parkeringskamera bak. För att underlätta vid parkering har bilen en backkamera inbyggd i höjd med bromsljuset. Tack vare den får föraren en utmärkt vy över hela området bakom bilen. Bilden visas i innerbackspegeln eller på navigeringssystemets skärm i bilar med R-Link. Kameran är alltid kopplad till backradarn. 3. Backradar. Backradar med fyra givare, kan avaktiveras via instrumentbrädan. Backradarn hjälper dig att undvika föremål bakom bilen när du parkerar genom att avge ljudsignaler (hörs tätare och tätare ju närmare hindret du kommer). På det sättet minskas risken för olyckor och skador på bilen. 4. Spegel Wide View. Med den här fiffiga och säkerhetshöjande spegeln som är inbyggd i solskyddet kan du bredda ditt synfält åt sidan, se den döda vinkeln 3/4 bakåt och upptäcka eventuella bilar där. 5. Krockkuddar. Programmerade krockkuddar på förar- och passagerarplatsen, nackskydd och trepunktsbälten med belastningsbegränsare och bältessträckare. Om man avaktiverar passagerarkrockkudden kan man installera en bakåtvänd bilbarnstol (i enlighet med gällande lagstiftning). Sidokrockskyddsgardiner på platserna fram, kombinerade med en krockkudde i brösthöjd om bilen har ett fristående passagerarsäte. 6. Farthållare/fartbegränsare. Gör att man kan välja en fast hastighet (farthållare) eller en maximal hastighet (fartbegränsare). Du ställer in önskad hastighet via ett rattreglage.

39 Luckor under passagerarsätet. Tack vare de båda luckorna, som sitter i mellanväggen och under passagerarsätet, ökas lastlängden med 1,21 m. 2. Plåtad mellanvägg. 3. Krokar. Krokar på mellanväggen, i lastutrymmet. 4. Handsfree-kort. Med Renaults handsfree-kort kan man låsa, låsa upp och starta bilen utan att kortet tas fram. Man trycker helt enkelt på dörrknapparna eller på startknappen.

40 Media nav. Systemet MEDIA NAV har alla grundläggande funktioner som man väntar sig av ett multimediasystem. Med sin pekskärm på 7" (18 cm) innehåller MEDIA NAV radio med rattreglage och Bluetooth -teknik som gör att de åkande kan lyssna på musik via ljudstreaming eller ringa med handsfree. Det går också att ansluta bärbara enheter via USB- och telepluggingångarna som sitter på frontpanelen. MEDIA NAV har navigeringssystemet Nav & GO med visning i 2D och 2,5 D (Birdview). Tack vare USB-ingången och ett särskilt webbgränssnitt kan var och en dessutom uppdatera NAVTEQ-kartorna via en dator. 2. Säte för mobilt kontor. Främre passagerarsäte med två platser, med plats för förvaring av bärbar dator, skrivplatta och ett förvaringsfack på 54 l under sittdynan. 3. Hållare för surfplatta. Radio Connect R & GO. Med radion och dess rattreglage kan man också använda handsfree-telefon med Bluetooth. Den har inbyggt USB-uttag och teleplugguttag på frontpanelen och en andra fristående USB-ingång nära smartphone-hållaren. Alla ingångar kan spela upp musik från bärbara multimediaenheter via ljudstreaming. Man kan även lyssna på marksänd digital radio (beroende på land). Radion är kompatibel med smartphone-hållaren och surfplattehållaren (som tillval) och med appen R & GO. 4. Radio och CD-spelare med Connect R & Go. Med radion och CD-spelaren, och dess rattreglage, kan man också använda handsfree-telefon med Bluetooth. Den har inbyggt USB-uttag och teleplugguttag på frontpanelen och en andra fristående USB-ingång nära smartphone-hållaren. Alla anslutningar kan spela musik från bärbara multimediaspelare via ljudstreaming. Man kan även lyssna på marksänd digital radio (beroende på land). Radion är kompatibel med smartphone-hållaren (som tillval) och med appen R & GO. 5. R-Link. Paketet Renault R-Link Evolution*. 7" multimediaskärm med pekfunktion R-Link, röststyrning, kodad radio med rattreglage, TomTom -navigeringssystem, ljudstreaming och handsfree-telefoni med Bluetooth, USB- och telepluggingångar, anslutning till Internet och till bilens system, D sound by Arkamys, R-sound Effect.

41 Fristående passagerarstol Confort. Fristående passagerarsäte fram med armstöd och inställning i höjdled och längsled av sittdynan, svankstöd och inställning av ryggstödets lutning. 2. Elektronisk klimatanläggning*. Reglage för önskad temperatur och elektronisk visning, snabb imborttagning och solsensor. 3. Smartphone-hållare. Perfekt placerad på instrumentbrädan inom räckhåll för föraren. Systemet passar för en mängd olika telefoner av olika storlek (upp till 4,7"). Hållaren kan riktas vertikalt och horisontellt. Du laddar din telefon med hjälp av ett USB-uttag i närheten. 4. Manuell luftkonditionering. Manuell luftkonditionering med reglage som ställer ventilationens fördelning samt luftrecirkulation och pollenfilter. 5. Eluppvärmda stolar. Separata förar- och passagerarstolar med värme. *Kommer snart.

42 TILLBEHÖR ÄNNU MER STIL, KOMFORT ELLER TEKNIK? RENAULT ERBJUDER ETT STORT SORTIMENT AV ORIGINALTILLBEHÖR, SPECIELLT FRAMTAGET FÖR DIN TRAFIC Takräcke, stege och lastbrygga i aluminium. Med den här utrustningen transporterar du säkert skrymmande last på bilens tak. Stegen och lastbryggan gör det enkelt att komma åt takräcket. Ett takräcke i aluminium klarar upp till 160 kg. 2. Larm. Det är ett måste för att garantera bilens säkerhet. Det minskar på ett effektivt sätt risken för att bilen blir stulen eller att någon bryter sig in i kupén. 3. Fönsterskyddsgaller. Skyddar effektivt lasten utan att störa sikten. 4. Standarddragkrok. Används för att dra eller bära upp alla typer av arbetsmaterial på ett säkert sätt. Den passar garanterat perfekt tillsammans med bilen och du undviker att karossen skadas. Dragkroken är avsedd för hårdare påfrestningar och passar för flera olika typer av användning tack vare de olika krokarna, kulled eller gaffeldrag, som fästs på skylten. 5. Bagagerumströskel. Skyddar bilens lasttröskel på ett snyggt sätt. 6. Dimljussats. Förbättrar förarens sikt. 7. Vindavvisare fram. Ger en bekvämare körning även när fönstren är öppna genom att man slipper turbulens och vindkast. Klarar både biltvättens borstar och ett rejält oväder. 8. Parkeringsassistans fram och bak. Underlättar körning och parkering genom att varna för hinder som man riskerar att köra på.

43 och 2. Skyddsmatta i gummi. Måttanpassad matta som fästs på originalfästena. Ger ett komplett skydd av bilgolvet. Enkel att underhålla. Gummimattan rekommenderas särskilt om man vet att området blir mycket smutsigt. 3. Brandsläckarfäste. Här kan man fästa en brandsläckare på 1 eller 2 kg inom nära räckhåll för föraren. 4. Invändigt takräcke. I det kan man placera långa föremål högt upp inne i bilen. Klarar upp till 13 kg. 5. och 6. Överdragsklädsel i textil eller konstläder. Det bekväma och tåliga överdraget skyddar bilens originalklädsel. Överdragen är kompatibla med sidokrockkuddarna. 7. LED-belysning. Förbättrar belysningen i lastutrymmet. Ljusramper på 1,5 m.

44 Takräcke. Takräcke i aluminium eller takräcke i stål. Takräcket som är särskilt framtaget för Trafic har en rulle som underlättar lastningen. 2. Takskenor. Finns i aluminium eller stål. Med skenorna kan du transportera mycket extra last. 3. Handtagskåpor. De eleganta kåporna skyddar mot repor. 4. Skärmskydd. 5. Stänkskydd fram och bak. Stänkskydden skyddar karossens nedre del mot repor, stenskott och lera.

45 FÄRGER GLACIÄRVIT (OV 369)* PLATINUMGRÅ (TE D69)** MÖRKGRÅ (OV KPF)* MIDNATTSSVART (TE D68)** RÖD MAGMA (OVNNS / OC 70)* (1) PANORAMABLÅ (TE J43)** GRÖN BAMBOU (OVDPA / ODPL)* (1) KOPPARBRUN (TE CNH)** CASSIOPEIAGRÅ (TE KNG)** BEIGE CENDRÉ (TE HNK)** * Solid lack ** Metalliclack (1) H1/H2

46 STANDARDUTRUSTNING OCH TILLVAL HELA LISTAN MED UTRUSTNING OCH TILLVAL. ALLT SOM BEHÖVS FÖR EN SKRÄDDARSYDD BIL. SKÅPBIL FÖRLÄNGD HYTT* CHASSI PLATTA* L1H1 1000/1200 / / - L2H L1H (1) - - L2H (1) - - EXTERIÖR Kylargrill, främre stötfångare, backspegelkåpor och bakre insteg i grafitsvart Designpaket 1: sidostolpar bak och rails-kåpa som går ton i ton med karossen - Designpaket 2: främre stötfångare delvis i karossfärg, sidostolpar bak samt rails-kåpa som går ton i ton med karossen - Designpaket 3: kylargrill med kromade inlägg och en högblank svart list, främre stötfångare delvis ton i ton med karossen, sidostolpar bak, rails-kåpa och backspeglar ton i ton med karossen - Metallic-lack/speciallack vid förfrågan / / / Hjulkapslar Bol 16"/hjulkapslar Maxi 16" 4 lättmetallfälgar 17" Cyclade SÄKERHET ABS med EBV (elektronisk bromsfördelning) och panikbromsassistans, kopplat till fyra skivbromsar Elektroniskt antisladdsystem (ESP) som anpassas efter lasten, Extended Grip, starthjälp i backe, system för släpvagnsstabilisering, adaptiv belastningskontroll Elektronisk startspärr Programmerad krockkudde på förarplatsen, nackskydd och trepunktsbälte (inkl. belastningsbegränsare och bältessträckare) Krockkudde på sidopassagerarplatsen, nackskydd och trepunktsbälte (inkl. belastningsbegränsare och bältessträckare) Avaktivering av passagerarkrockkudde (installation av bakåtvänd barnstol) Sidokrockskyddsgardiner (+ i brösthöjd för separat passagerarstolar) Fartbegränsare/farthållare med rattreglage Backradar med fyra givare, kan avaktiveras med reglage på instrumentbrädan - Backkamera med visning i innerbackspegeln (eller på R-Link-skärmen beroende på tillval) - Plats för reservhjul med stöldskydd (kräver reservhjul) Centrallåsning av dörrarna med fjärrkontroll och automatisk låsning av dörrarna när man kör iväg Blockerat låsläge för dörrarna Två nycklar med två knappar inkl. fjärrkontroll/med möjlighet att låsa upp endast förardörren Två nycklar med tre knappar inkl. fjärrkontroll/med möjlighet att låsa upp endast förardörren / / / Extranyckel Handsfree nyckelkort SIKT BELYSNING KÖRNING Extra dimstrålkastare Ytterbackspeglar med dubbla glas Spegel Wide View (2) - Servostyrning, fyrekrad ratt som kan ställas in i höjd- och djupled Eco-lägesknapp Elektronisk färdskrivare Färddator: medelhastighet, total/medel-/momentanförbrukning, räckvidd, klocka, total mätarställning och trippmätare Yttertemperaturmätare KOMFORT Elstyrda fönsterhissar fram/pulsstyrning på förarplats Elstyrda ytterbackspeglar med avimning Elstyrda ytterbackspeglar med avimning på långa stag - - Uppvärmning och ventilation med fyra hastigheter, recirkulationsfunktion + tonade rutor Manuell luftkonditionering fram och pollenfilter Manuell luftkonditionering fram med extra värmeelement och pollenfilter Elektronisk klimatanläggning fram (1) Elektronisk klimatanläggning fram med extra värmeelement (1) Ej programmerbart extra värmeelement 5 kw som höjer kupétemperaturen Läderratt (3) (kräver farthållare)

47 SKÅPBIL FÖRLÄNGD HYTT* CHASSI PLATTA* INSTRUMENTBRÄDA, STOLAR OCH INREDNING Instrumentbräda med front i mörkgrått och mellangrått, växelöversikten på växelspaksknoppen i mörkgrått Instrumentbräda med front i mörkgrått och mellangrått med slutna förvaringsutrymmen, kromad instrumentpanelssarg, sarg runt sidoventilationsmunstyckena i högblank svart finish, kromad växelöversikt på växelspaksknoppen, kromad list runt högtalarna Handskfack med belysning och kylning (om klimatanläggning utom högerstyrning) Sats för rökare Förarstol med förstärkt sidofäste, inställbar i höjdled, längsled och med lutning av ryggstöd Förarstol Confort med svankstöd och armstöd Passagerarsäte fram med två platser, med förstärkt sidofäste - Passagerarsäte fram med två platser, med förstärkt sidofäste och förvaring under sittdynan - - Säte Mobilt kontor : passagerarsäte fram med två platser, med förvaringsutrymme för bärbar dator, skrivplatta, förvaringsfack på 54 liter under sittdynan - - Separat passagerarsäte fram Confort med inställning i höjdled, längsled, lutning av ryggstöd, svankstöd och armstöd Framsäte med värme (om säte på passagerarsidan: säte utan värme) Utan passagerarsäte - Baksäte med tre platser - - Baksäte med tre platser med armstöd, nackskydd som kan ställas in i höjdled, sidoplatser med Isofix-fästen - - Baksäte med tre platser Confort med möjlighet att justera ryggstödets lutning Baksätets sittdyna kan tas bort 2/3, med uttagbart förvaringsfack under sittdynan - - Klädsel Kario svart Klädsel Java svart Solskyddsgardiner, läslampor, högtalare, 12-voltsuttag, fotstegsbelysning Golvmatta i tvättbart gummi med ljuddämpning/halkskydd - - LASTUTRYMME Förstärkta lastsäkringsöglor i golvet Skåpbil: 8 i L1, 10 i L2 - Förlängd hytt: 4 i L1, 6 i L2 (490 dan vid 30s, ISO 27956) 8 extra lastsäkringsöglor i mellanhöjd och högt upp (75 dan) (10 om sidodörr saknas, 2 i förlängd hytt) - Invändigt takräcke (finns som tillbehör) - MELLANVÄGGAR, DÖRRAR OCH FÖNSTER Mellanvägg i plåt/glasad i lastutrymmet -/- Mellanvägg i plåt/glasad i lastutrymmet och lucka under passagerarsätet / -/- -/- Utan mellanvägg (förbereds för kompletterande anpassning av skåpbil) - Krokar i lastutrymmet - - Sidoskjutdörr i plåt/glasad/öppningsbart fönster på höger sida -/-/- Sidoskjutdörr i plåt/glasad/öppningsbart fönster på vänster sida / / -/-/- Mittre karosspanel i plåt på höger sida - - Mittre karosspanel i plåt/glasad/med öppningsbart fönster på vänster sida -/ / -/-/- Glasade/plåtde karossidor bak -/- Plåtade/glasade bakdörrar 180 (med bakrutetorkare och bakrutedefroster i E1-E2) -/- Plåtade/glasade bakdörrar 255 (endast L2, utan bakrutetorkare) / / -/- Glasad baklucka, bakrutetorkare och bakrutedefroster - Låsspärr på vänster bakdörr - KOMMUNIKATION Radio Connect R & GO Bluetooth, USB- och telepluggingångar i fronten, kodad med rattreglage, fristående USB-uttag och inbyggd display Radio och CD Connect R & GO Bluetooth, USB- och telepluggingångar i fronten, kodad med rattreglage, fristående USB-uttag och inbyggd display MEDIA NAV: Navigeringssystem med pekskärm på 7", radio med Bluetooth, USB- och telepluggingångar i frontpanelen, kodat med reglage på ratten Paketet Renault R-Link Évolution (1) : multimediapekskärm 7" R-Link, röststyrning, kodad radio med rattreglage, TomTom -navigeringssystem, ljudstreaming och handsfree-telefon med Bluetooth, USB- och telepluggingångar, Internetuppkoppling och uppkoppling till bilens system, 3D sound by Arkamys, R-sound Effect Karta över Europa Smartphone-hållare Applikationen R&GO med CoPilot Premium (4) (4) (4) Hållare för pekplatta ÖVRIG UTRUSTNING Högkapacitetsbatteri (720 A till 800 A beroende på version/tillval) 12-voltsuttag i lastutrymmet - Kraftuttag på motorn Kablage för kompletterande ombyggnation Kompletterande adapterenhet Reservhjul med svart 16-tums plåtfälg under kaross Sats för däckpumpning reparation och byte av reservhjul Dragkrok -

48 TEKNISK DATA FÖRBRUKNING, PRESTANDA, MÅTT... VI BERÄTTAR OM ALLT. DET ÄR JU VIKTIGT ATT FÖRSTÅ SIN BIL. dci 90 dci 115 Energy dci 120 Twin Turbo Energy dci 140 Twin Turbo MOTORTYPER Cylindervolym (cm 3 ) / Antal cylindrar / Ventiler 1598/4/ /4/ /4/ /4/16 Max. effekt kw CEE (hk) vid varv/min 66 (90)/ (115)/ (120)/ (140)/3500 Max.vridmoment (Nm CEE vid varv/min) 260/ / / /1500 Insprutningstyp Common rail + turbo med variabel geometri Common rail + twin turbo Bränsle och tankens volym (l) Diesel 80 Avgasreningsnorm / Katalysator / Partikelfilter 6-växlad låda Manuell Stop & Start + Energy Smart Management - - PRESTANDA Maximal hastighet (km/h) km/h (s) 15,9 12, ,8 FÖRBRUKNING OCH UTSLÄPP AV CO2* Stadskörning (l/100 km) ** 7,8/7,9 7,8/7,9 6,6/6,8 7,1/7,2 Landsvägskörning (l/100 km) ** 5,7/5,9 5,7/5,9 5,5/5,7 5,5/5,7 Blandad körning (l/100 km) ** 6,5/6,6 6,5/6,6 5,9/6,1 6,1/6,2 CO 2-utsläpp (g/km) ** 170/ / / /164 STYRNING Vänddiameter mellan trottoarkanter (m) Kort axelavstånd: 11,84 Långt axelavstånd: 13,17 Ø vänddiameter mellan väggar (m) Kort axelavstånd: 12,40 Långt axelavstånd: 13,73 BROMSSYSTEM ABS med AFU och EBV/adaptivt ESP med ASR Fram: ventilerade bromsskivor Bak: oventilerade bromsskivor Ø / bredd (mm) DÄCK Däckstorlek/hjul Standard: 205/65 R16 Tillval: 215/60 R17 Standard 296 / / 12 Standard: 215/65 R16 Tillval: 215/60 R17 DÄCKTYP Sommardäck Allvädersdäck Däckstorlek/hjul 205/65 R16 215/65 R16 205/65 R16 Märke Goodyear Continental Goodyear Michelin Goodyear Cargo Marathon TLCCO 2 VancoEco Cargo Marathon Agilis 51 CargoVector 2 Bränsleeffektivitetsklass C C B C E Väggreppsklass på fuktigt underlag B B A A C Yttre ljudnivå (db) * Bränsleförbrukningen, liksom CO2-utsläppen, godkänns enligt en standardmetod. Metoden är densamma för alla tillverkare och gör det möjligt att jämföra bilar sinsemellan. Förbrukningen vid faktisk användning påverkas förstås också av användningsförhållanden, utrustning och förarens körsätt. För att förbättra förbrukningen ytterligare, läs mer på ** Skåpbilar L1-L2, Förlängd hytt L1/Förlängd hytt L2.

49 RENAULT MYCKET MER ÄN BIL DU KÖR VI FINANSIERAR RENAULT BILLÅN Du har valt din Renault. Nu är det dags att välja finansiering. Det ska vara enkelt och tryggt att bli Renaultägare. Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar din ekonomi. Kontantinsats på 20% av bilens pris är allt du behöver betala för att köra hem i din nya bil. Betala kontant eller använd din gamla bil som inbyte. Med ett billån kan du låna mellan kronor och 80% av bilens pris. På en ny bil kan du återbetala lånat belopp i upp till 7 år. INGA ÖVRIGA AVGIFTER Inga obehagliga överraskningar! Inga extrakostnader så som avi- eller uppläggningsavgifter tillkommer. RÄNTA Välj mellan fast och rörlig ränta. Med fast ränta kommer din kostnad att vara densamma under hela perioden. Väljer du rörlig ränta kan kostnaden gå upp och ner då den är kopplad till referensräntan Stibor 90 dagar. Du kan när som helst byta från rörlig till fast ränta. Ytterligare ett alternativ är rörlig ränta med räntetak, då kan räntan bli max 2% högre än den aktuella räntan vid bilköpet. RENAULT BILLEASING Med Renault Billeasing kan du få en bilfinansiering anpassad just efter ditt företags behov. Dra av 50% av momsen på leasinghyran. Du binder inte kapital, utan frigör investeringsresurser för annat i företaget. Enkelt att budgetera bilkostnaden. Dessutom får du förmånlig försäkring hos Renault Försäkring. RENAULT FÖRSÄKRING EN SKRÄDDARSYDD FÖRSÄKRING FÖR DIG SOM KÖR RENAULT Renault Försäkring försäkrar bara Renault, inga andra bilar. Det betyder att de är experter på din bil och extra noga med att den alltid hanteras på bästa sätt. De vet också att din Renault mår bäst av att slippa främmande reservdelar. Därför garanterar de att din bil alltid repareras med Renault Originaldelar, så att den fortsätter vara lika dynamisk, säker och fransk som den dag den lämnade fabriken. RENAULT SERVICE Att följa tillverkarens serviceintervaller är ett enkelt sätt att sköta din Renault. Att göra det på en auktoriserad Renaultverkstad, med Renaults originaldelar, ger dig både trygghet och garantier. Du vet att din Renault-tekniker utbildats på exakt den bilmodell du äger. Du vet att alla delar som monteras i din bil, vid service eller reparation, är perfekt anpassade för bästa funktion. Det kan gälla slitagedelar, oljor eller nya däck, allt är testat och godkänt redan innan det hamnar på din bil. Renault Relax innehåller allt du behöver för ett bekymmersfritt bilägande; Renault Billån utan avgifter, fri förtidslösen och möjlighet att välja rörlig ränta, räntetak eller fast ränta. Renault Försäkring som ger dig marknadens bästa försäkringsskydd och ett Volvokort med bra drivmedelsrabatt och kostnadsuppföljning via Min Sida på volvokort.com Service i 3 år med fri lånebil Finansiering med Renault Billån inkl 3 mån låneskydd Renault Försäkring 15% rabatt och eget självriskkonto

50 RENAULT TRAFIC GER DIN VERKSAMHET EXTRA KRAFT

51

52 FX82SE1402 SEPTEMBER 2014 RENAULT, NR. 1 PÅ TRANSPORTBILAR I EUROPA SEDAN RENAULT NORDIC AB, ESBOGATAN 12, KISTA, SVERIGE. Alla rimliga ansträngningar har gjorts för att innehållet i den här broschyren ska vara korrekt och aktuellt vid trycktillfälle. Bildmaterialet är internationellt och kan därför avvika från vad som säljs på svensk marknad. Dokumentet har skapats utifrån prototyper och modeller som används före lansering. Inom ramen för företagets kontinuerliga produktutveckling förbehåller RENAULT sig rätten att när som helst ändra specifikationer, bilar och tillbehör som beskrivs och avbildas här. RENAULTs återförsäljare meddelas om dessa ändringar så snart som möjligt. Beroende på försäljningsland kan versionerna variera, och viss utrustning kan vara otillgänglig (som standard, tillval eller tillbehör). Kontakta din lokala återförsäljare för den senaste informationen, och kontrollera fordonet hos Återförsäljare före köpet för att säkerställa att fordonets egenskaper, specifikationer, utrustning och tillbehör motsvarar dina förväntningar. På grund av begränsningar inom trycktekniken kan färgerna i den här broschyren avvika något från de verkliga färgerna på lack och klädsel i kupén. Enligt lagen om upphovsrätt är reproducering, oavsett form eller medel, av hela eller delar av denna publikation inte tillåten utan föregående skriftliga godkännande från RENAULT.

renault trafic drive the change

renault trafic drive the change NYA renault trafic drive the change INNOVATIVA LÖSNINGAR FÖR DIN VARDAG DYNAMISKA OCH ROBUSTA LINJER, EN HELT NY INVÄNDIG DESIGN OCH INNOVATIVA LÖSNINGAR gällande såväl utrustning som motorer ger dig högsta

Läs mer

NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT. Prislista och Tillval

NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT. Prislista och Tillval NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT lista och Tillval PRISER Kod Engine Norm Växellåda Storlek HK exkl moms DC1E2 212SB6 1,6 R9M FAP Twin Turbo S/S EURO5 6-vxl manuell (PF6) L2 H1 120 hp 282 000 kr DC1E2 212SA6

Läs mer

NYA RENAULT TRAFIC PASSENGER

NYA RENAULT TRAFIC PASSENGER NYA RENAULT TRAFIC PASSENGER PRISLISTA & PRODUKTFAKTA Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. TRAFIC PASSENGER Kod Engine Norm Växellåda Storlek HK inkl moms exkl moms PG1E1 111 D6 1,6 R9M

Läs mer

Kampanj-prislista Renault Trafic

Kampanj-prislista Renault Trafic Kampanj-prislista Renault Trafic Kampanjmodeller HK Växellåda L1H1 T27 L1H1 T29 L2H1 T29 Trafic Base Line 1.6 dci Single Turbo Inkl. manuell luftkonditionering, bränslevärmare, tidur samt genomlastninglucka

Läs mer

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms.

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. TRAFIC SKÅP Kampanjmodeller * HK VÄXELLÅDA L1H1 T27 L1H1 T29 L2H1 T29 Trafic Base Line * 1.6 dci Single Turbo

Läs mer

Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP

Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP Modeller och priser: MOTOR HK VÄXELLÅDA CO2 g/km Master Skåp L1H1 (8 m 2 ) Framhjulsdrift FÖRBRUK. L/MIL * TJÄNSTEVIKT Kg** DRAGVIKT Kg***

Läs mer

NYA RENAULT TRAFIC NYA RENAULT TRAFIC. FOCUS Design och teknik. INNOVATION Fokus på multimediapekskärmen DRIVE THE CHANGE

NYA RENAULT TRAFIC NYA RENAULT TRAFIC. FOCUS Design och teknik. INNOVATION Fokus på multimediapekskärmen DRIVE THE CHANGE NYA RENAULT TRAFIC NYA RENAULT TRAFIC FOCUS Design och teknik INNOVATION Fokus på multimediapekskärmen DRIVE THE CHANGE NYA RENAULT TRAFIC Design och teknik s. 04 Ett fordon utformat för din vardag s.

Läs mer

renault CAPTUR limited edition drive the change

renault CAPTUR limited edition drive the change renault CAPTUR limited edition drive the change FÅNGA DAGEN SNYGG. INTE BARA DET! CAPTUR, RENAULTS FÖRSTA CROSSOVER MED STORSTADSKÄNSLA, ÄR SMIDIG, DYNAMISK OCH ELEGANT. BÅDE UTVÄNDIGT OCH INVÄNDIGT. MED

Läs mer

Renault MASTER CHASSIS

Renault MASTER CHASSIS Prislista Gällande från 1 ta januari 2017) Renault MASTER CHASSIS RENAULT MASTER CHASSIS FRAMHJULSDRIFT CHASSIS CAB L2H1 MOTOR VÄXELLÅDA FÖRBRUKNING ORDINARIE PRIS KAMPANJ BASE LINE KAMPANJ NORDIC LINE

Läs mer

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE NYA RENAULT MEGANE GT DRIVE THE CHANGE DESIGNA DITT LIV EN DESIGN SOM VISAR VÄGEN FRAMÅT. ETT TYDLIGT STÄLLNINGSTAGANDE: EN LOGOTYP SOM STÅR UT, IÖGONFALLANDE FORMER, LED-VARSELLJUS SOM MARKERAR FRONTEN

Läs mer

TALENTO A PRO LIKE YOU.

TALENTO A PRO LIKE YOU. A PRO LIKE YOU www.fiatprofessional.se Kundtjänst CIAO FIA IAT Utrustning och tillval kan skilja sig beroende på olika marknads eller lagkrav. Data i denna publikation är endast indikativ. FCA förbehåller

Läs mer

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15 NYA RENAULT KANGOO EXPRESS lista & Produktfakta Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15 Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. ALLTID STANDARD Luftkonditionering Bluetooth -radio

Läs mer

RENAULT MASTER. Prislista & Produktfakta. från 7,8 l / 100 km. Cirkapriser gäller from 2012-05-30 Ändrad 2012-08-01

RENAULT MASTER. Prislista & Produktfakta. från 7,8 l / 100 km. Cirkapriser gäller from 2012-05-30 Ändrad 2012-08-01 RENAULT MASTER Prislista & Produktfakta Cirkapriser gäller from 2012-05-30 Ändrad 2012-08-01 Nu med ännu lägre förbrukning! från 7,8 l / 100 km NYHET: Master Flak & Master Konceptskåp Alla rekommenderade

Läs mer

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER TEKNISKA FAKTA BOXER 2013-09-06 MOTORER 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 L2H1 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 2 198 2 198 2 198 2198 2198 Maxeffekt kw EEC (hk

Läs mer

Nissan e NV200 Skåp. Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407

Nissan e NV200 Skåp. Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407 Nissan e NV200 Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407 Prislista Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Cirkapris exkl. Moms SEK 25% moms SEK Rek. cirkapris SEK Framhjulsdrift

Läs mer

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 BlueEFFICIENCY Välj klädsel Jupiterröd Hjul AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i multi-ekerdesign Klädsel Konstläderklädsel

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-3 SportCombi 2.0t BioPower 200 hk SEK 291 800 Exteriör & Interiör: Jet Black SEK 6 900 Läder/textilklädsel "Sport", Black Lättmetallfälg

Läs mer

ESPACE. Dina inställningar för nya Renault Clio kr [1] kr [2] Ditt val. Utrustningsnivå. Motor. Färg. Fälgar.

ESPACE. Dina inställningar för nya Renault Clio kr [1] kr [2] Ditt val. Utrustningsnivå. Motor. Färg. Fälgar. Dina inställningar för nya Renault Clio Skapad den:: 29/4/2017 https://www.renault.se/cfign/27920fe6f9e331215e295076103f8ccc.html ESPACE Zen Energy dci 160 EDC Rek. pris 462 900 kr [1] Per månad 5 090

Läs mer

renault captur drive the change

renault captur drive the change renault captur FÖRHANDSVISNING drive the change GÅ DIN EGEN VÄG Snygg. Inte bara det! Captur, Renaults första crossover med storstadskänsla, är smidig, dynamisk och elegant. Både utvändigt och invändigt.

Läs mer

RENAULT KANGOO EXPRESS

RENAULT KANGOO EXPRESS RENAULT KANGOO EXPRESS Prislista & Produktfakta Cirkapriser gäller from 2012-09-03 Ändrad 2012-09-03 Nu med ännu lägre förbrukning! från 4,9 l / 100 km NYHET: Kangoo Express Maxi Dubbelhytt Alla rekommenderade

Läs mer

Prislista Renault Master

Prislista Renault Master Prislista Renault Master Master Skåp & Master Flak Kampanjpris! Kampanjmodeller HK Pris ex. moms 2,3 dci L2H2 Skåp med AC 125 212.900:- 2,3 dci L2H2 Skåp Bilia Edition** 125 224.900:- 2,3 dci L2H2 Skåp

Läs mer

Dacia Logan Pick-Up C4-C1_MB_Logan_U90_V5_SE.indd 2 21/09/11 13:16:20

Dacia Logan Pick-Up C4-C1_MB_Logan_U90_V5_SE.indd 2 21/09/11 13:16:20 Dacia Logan Pick-Up C4-C1_MB_Logan_U90_V5_SE.indd 2 21/09/11 13:16:20 Med plats för alla dina projekt Bakom den kompakta pickupen döljer sig en prisvärd och robust bil, som är oerhört praktisk. Flakets

Läs mer

RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET DRIVE THE CHANGE

RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET DRIVE THE CHANGE RENAULT MEGANE COUPÉ-CABRIOLET DRIVE THE CHANGE RENA LINJER. RAFFINERADE DETALJER. INBJUDANDE ELEGANS. DET ÄR MER ÄN EN STIL, DET ÄR ETT SÄTT ATT LEVA. HIMLEN SOM DEKOR 365 DAGAR OM ÅRET. ÖPPET ELLER STÄNGT

Läs mer

NYA RENAULT MASTER NYA RENAULT MASTER. Ett brett sortiment och tekniskt framskriden. Motortyper och last DRIVE THE CHANGE

NYA RENAULT MASTER NYA RENAULT MASTER. Ett brett sortiment och tekniskt framskriden. Motortyper och last DRIVE THE CHANGE NYA RENAULT MASTER NYA RENAULT MASTER Ett brett sortiment och tekniskt framskriden Motortyper och last DRIVE THE CHANGE NYA RENAULT MASTER Proffessionella presentationer s. 06 350 möjliga versioner s.

Läs mer

PEUGEOT PARTNER BOXLINE

PEUGEOT PARTNER BOXLINE 2012-02-09 PEUGEOT PARTNER BOXLINE MOTOR 1,6 HDi MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 1 560 Maxeffekt kw EEC (hk DIN) 66 / (90) Vid varvtal (v/min) 4 000 Max vridmoment Nm CEE vid v/min 215

Läs mer

KOMBI-8. Produktfakta

KOMBI-8. Produktfakta KOMBI-8 Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR DRIVMEDEL VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ LAGERFÖRD 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Select Ja 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Comfort Ja 2.5 CRDi (170 hk)

Läs mer

NISSAN NV400 SKÅP Working Star PRISLISTA 2014-11-12

NISSAN NV400 SKÅP Working Star PRISLISTA 2014-11-12 SE-18C-0489 NISSAN NV400 SKÅP PRISLISTA 2014-11-12 Ca-pris Moms Rekommenderat Lastvolym Växel- ex. Moms 25 % cirkapris Motor Effekt Version Model Chassis m³ låda SEK SEK SEK 2.3 dci DPF EURO5 125hp (92kW)

Läs mer

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0727

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0727 NISSAN NV400 COMBI EURO6 lista, utrustning, färger och tillbehör 29.8.2016 29-08-2016 NV400 COMBI PRISLISTA EURO6 Version Motor Effekt Model Axel Växellåda (exkl. moms) 25% moms (inkl. moms) Combi-9 L1H1

Läs mer

Renault TRAFIC Alltid där för dig En transportbils effektivitet bevisas bäst i praktiken. Renault Trafic är fullmatad med innovativa lösningar. Det märker du när du lastar, när du stiger in i hytten

Läs mer

NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015

NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015 NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015 CA-pris Moms Rekommenderat Motor Version Skjutdörr Lastvolym Växel CO 2 Totalvikt ex. moms 25 % cirkapris m³ låda (g/km) kg SEK SEK SEK 1.5dCi 90 hk EURO5b+ Comfort

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 3/2012 Gäller från 2012-04-16 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-04-16 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk

Läs mer

NYA PARTNER ELECTRIC

NYA PARTNER ELECTRIC NYA PARTNER ELECTRIC PARTNER ELECTRIC PARTNER ELECTRIC FÖR ALLA BEHOV Vi tar ytterligare ett steg i den tekniska utvecklingen och har nu en modell med en motor som är 100 % eldriven. Med minskad miljöpåverkan

Läs mer

NYA RENAULT MASTER Prislista & Produktinformation. Priser gäller från 1 juli 2014

NYA RENAULT MASTER Prislista & Produktinformation. Priser gäller från 1 juli 2014 NYA RENAULT MASTER lista & Produktinformation er gäller från 1 juli 2014 NYA MASTER KAMPANJPRISLISTA Base Line inkluderar, manuell luftkonditionering fram (AC) och Pollenfilter utöver standardutrustning.

Läs mer

renault LAGUNA SPORT TOURER drive the change

renault LAGUNA SPORT TOURER drive the change NYA renault LAGUNA SPORT TOURER drive the change FÖRENA NJUTNING MED NÖJE EN FANTASTISK OCH INTENSIV KÄNSLA. EN LYSANDE OCH INTELLIGENT UTSTRÅLNING. EN STILFULL DESIGN MED TYDLIGA FORMER. LAGUNA GER

Läs mer

CITROËN C3. Produktfakta ENDAST LAGERBILAR. Från 1 september 2016

CITROËN C3. Produktfakta ENDAST LAGERBILAR. Från 1 september 2016 CITROËN C3 ENDAST LAGERBILAR Produktfakta Från 1 september 2016 TEKNISK SPECIFIKATION - BENSIN MOTOR PureTech 82 (1) PureTech 82 S&S ETG (1) Motortyp Sugmotor Sugmotor Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri

Läs mer

NISSAN NV400 SKÅP. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0725

NISSAN NV400 SKÅP. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0725 NISSAN NV400 SKÅP EURO6 lista, utrustning, färger och tillbehör 29.8.2016 29-08-2016 NV400 SKÅP PRISLISTA EURO6 Version Motor Effekt GVW Axel Transmissio n (exkl. moms) 25% moms (inkl. moms) Van L1H1 Working

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-5 SportCombi 2.3t BioPower 210 hk SEK 290 900 Exteriör & Interiör: Carbon Grey SEK 7 500 Läderklädsel Griffin Sport 2-ton, Black/Grey K56

Läs mer

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 200 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler / cylinder 4 4 Cylindervolym (cm

Läs mer

VOLVO V50 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006

VOLVO V50 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006 VOLVO V50 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006 V50 2,4i 170 V50 T5 V50 T5 AWD V50 1,6D B5244 S4 170 HK (125 kw) DIN D5254 T3 220 HK D5254 T3 Haldex 220 HK D4164 T 109 HK (80 kw) DIN

Läs mer

CITY PLUS (2WD) MODELLER

CITY PLUS (2WD) MODELLER MODELLER CITY PLUS (2WD) Urval utrustning Aluminiumfälgar, 16 tum med 215/65R16 däck CD radio med 4 högtalare Klimatanläggning Läderklädd ratt och växelspaksknopp Takreling, svart (saknas på bild) Karbonfärgad

Läs mer

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from Ändrad

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from Ändrad NYA RENAULT KANGOO EXPRESS lista & Produktfakta Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-06-05 Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. Bilen på bilden är extrautrustad ALLTID STANDARD

Läs mer

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433 NYA NISSAN PULSAR Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger PRISLISTA MOTOR VÄXELLÅDA Drivning Utrustningsnivå CO2 g/km Bränsleförbrukning l/100km Rekommenderat cirkapris kr Bensin DIG-T 115 6-växlad

Läs mer

Prislista Ford. Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp. Skåp Framhjulsdrift. Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms

Prislista Ford. Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp. Skåp Framhjulsdrift. Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms Prislista Ford Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp Skåp Framhjulsdrift Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms 270S Lågt 2.2TDCi 100/310 6-vxl man Fram 209.440:- ECOnetic 5 Tak Motor HK/Nm

Läs mer

TILLBEHÖR transportbilar

TILLBEHÖR transportbilar TILLBEHÖR transportbilar BIPPER PARTNER EXPERT BOXER Bipper 1 2 12 13 14 1. farthållare Hjälper dig att hålla konstant och rätt hastighet. Förbättrar komfort och bränsleekonomi särskilt vid längre bilfärder.

Läs mer

Prislista Renault Kangoo Express & Kangoo Maxi

Prislista Renault Kangoo Express & Kangoo Maxi Prislista Renault Kangoo & Kangoo Maxi Bränslevärmare med tidur på köpet! Kampanjmodeller HK Växellåda Bilia Edition (ex. moms) Bilia Base Line 1,5 dci FAP 75 5-vxl manuell 109.900:- Bilia Nordic Line

Läs mer

SCENIC. renault XMOD. drive the change. fokus Hela Scénic i en crossover. Allt ljus på Scénic Xmod. (www.renault.dk)

SCENIC. renault XMOD. drive the change. fokus Hela Scénic i en crossover. Allt ljus på Scénic Xmod. (www.renault.dk) RENAULT Scenic XMOD renault SCENIC XMOD fokus Hela Scénic i en crossover scenic har ATTITYD Allt ljus på Scénic Xmod (www.renault.dk) crédits photo : S. JAHN, A. BERNIER, L. PERENOM, O. BANET, Printed

Läs mer

Nissan e-nv200 Combi, Evalia

Nissan e-nv200 Combi, Evalia Nissan e-nv200 Combi, Evalia Priser, utrustning, specifikationer, färger Prislista Cirkapris exkl. 25% moms Rek. cirkapris Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Moms SEK SEK SEK Combi-5 Efter 40.000

Läs mer

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget).

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget). Modellbroschyr Enastående design. Hyundais karakteristiska sexkantiga grill dominerar fronten på i30 och ger bilen ett intryck av styrka och karaktär - egenskaper som du kommit att förvänta dig av Hyundai.

Läs mer

Nästa Toyota Prius är här. Följ med!

Nästa Toyota Prius är här. Följ med! Customersonly B - Porto Betalt Nästa Toyota Prius är här. Följ med! miljö innovation + ekonomi På Toyota har vi en nollvision om utsläpp. Vi arbetar för att våra bilar inte ska ha några farliga utsläpp

Läs mer

Versioner. Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8. Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5

Versioner. Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8. Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5 Standardutrustning Tillval Tekniska specifikationer Modellprogram Versioner Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8 Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5 20 TUMs aluminiumfälgar STD Excecutive Exteriör

Läs mer

Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in.

Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in. Volkswagen Financial Services Finansiering. Försäkring. Mobilitet. Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in. All-in har utformats för att göra det så enkelt som möjligt för företag med en eller att

Läs mer

Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30

Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30 Modellbroschyr Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30 Hyundais karaktäristiska sexkantiga grill dominerar fronten på alla nya i30 och ger ett intryck av styrka och karaktär - egenskaper som du

Läs mer

CITROËN C3. Produktfakta. Från 21 januari 2016

CITROËN C3. Produktfakta. Från 21 januari 2016 CITROËN C3 Produktfakta Från 21 januari 2016 TEKNISK SPECIFIKATION - BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 S&S ETG Motortyp Sugmotor Sugmotor Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3

Läs mer

Originaltillbehör. Civic. Hybrid

Originaltillbehör. Civic. Hybrid Originaltillbehör Civic Hybrid 02 03 Gör ett unikt val Med Civic Hybrid kan du fatta ett grönt beslut, utan att behöva kompromissa med stil, komfort och prestanda. Det är det som gör Civic Hybrid speciell.

Läs mer

Insynsskydd i bagageutrymmet. Svart takreling. Centrallås, fjärrstyrt. Sharan Trendline Utöver Comfortline. Eluttag, 12-volts, i bagageutrymmet

Insynsskydd i bagageutrymmet. Svart takreling. Centrallås, fjärrstyrt. Sharan Trendline Utöver Comfortline. Eluttag, 12-volts, i bagageutrymmet Sharan fakta Utrustning Sharan Bas Standard för 2,0, Turbo, samt TDI 140 PF. SÄKERHET/TRYGGHET ABS med EBF (låsningsfria bromsar med elektronisk bromskraftsfördelning) Bältessträckare fram Damm- och pollenfilter

Läs mer

Prislista. Ford Transit Connect. Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms. Connect L1 Trend 2 Motor Växellåda Exkl moms

Prislista. Ford Transit Connect. Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms. Connect L1 Trend 2 Motor Växellåda Exkl moms Prislista Ford Transit Connect Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms Ambiente 1.6TD075 M5 137.756:- Ambiente 1.0T 100 M6 137.756:- Ambiente 1.6TD095 M5 159.356:- Ambiente 1.5TD120 MPS 182.556:-

Läs mer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2011 Gäller från Modellprogram Gäller fr. o. m. Versioner Compass 4x2 2.0 156hk Compass 4x4 2.4 170hk CVT2 Compass 4x4 2.2 CRD 163hk Modellprogram

Läs mer

CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. Exempel på tillval. Stänkskydd, fram 425 Vindruteöverdrag 530 Solid Golvmattor, design 900

CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. Exempel på tillval. Stänkskydd, fram 425 Vindruteöverdrag 530 Solid Golvmattor, design 900 Opel ADAM år 2018- Utgåva 2017-11-09 1.4 ECOTEC 87 Hk MT5 1.4 ECOTEC Hk MT5 1.0 Turbo ECOTEC 115 Hk MT6 inkl. S/S GLAM 1.4 ECOTEC 87 Hk MT5 155 1.4 ECOTEC Hk MT5 159 17 1.0 Turbo ECOTEC 115 Hk MT6 inkl.

Läs mer

NYA RENAULT TRAFIC TILLBEHÖR

NYA RENAULT TRAFIC TILLBEHÖR NYA RENAULT TRAFIC TILLBEHÖR TILLBEHÖR NYA RENAULT TRAFIC GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIR ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE

Läs mer

NISSAN e-nv200 SKÅP. Priser, utrustning, specifikationer, färger 03.03.15 SE-20C-0521

NISSAN e-nv200 SKÅP. Priser, utrustning, specifikationer, färger 03.03.15 SE-20C-0521 NISSAN e-nv200 SKÅP Priser, utrustning, specifikationer, färger PRISLISTA SKÅP Cirkapris exkl. 25% moms Rek. cirkapris Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Moms SEK SEK SEK Framhjulsdrift 80kW synkron

Läs mer

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 25 januari 2016 Bilen på bilden är extra utrustad TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 ETG (1) PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan

Läs mer

Cyl.Volym Däck/Fälg (Stål) 55 kw 75 hk. 55 kw 75 hk. 1.461 cm³ 195/65 R 15 149.600:- 1.461 cm³ 195/65 R 15 147.400. 66 kw 90 hk.

Cyl.Volym Däck/Fälg (Stål) 55 kw 75 hk. 55 kw 75 hk. 1.461 cm³ 195/65 R 15 149.600:- 1.461 cm³ 195/65 R 15 147.400. 66 kw 90 hk. Prislista Citan 2015 Typ Skåp Kompakt Motor/Växellåda/ Max.Vridmoment med 5-vxl manuell växellåda, 180 Nm vid 1.750-2.500 v/min Skåp Lång med 5-vxl manuell växellåda, 180 Nm vid 1.750-2.500 v/min Effekt

Läs mer

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se Auris Touring Sports Premiär i augusti 2013 www.toyota.se Auris Touring Sports Det är många som har längtat efter en ny C-klasskombi från Toyota och efter sommaren är den här, nya Auris Touring Sports.

Läs mer

Volvo 850 GLE 4-d, 1993 års modell. Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter

Volvo 850 GLE 4-d, 1993 års modell. Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter VOLVO 850 1992-94 1/5 Volvo 850 är en av våra största framgångar genom tiderna. Undersökningar visar att det är den bil som flest svenskar önskar sig. Inte undra på med en mängd utmärkelser, t.ex. Världens

Läs mer

Nya motorversioner Euro 5

Nya motorversioner Euro 5 Nya Ducato Kära återförsäljare, Sedan lanseringen 1981är Ducato en av de ledande inom 2G-segmentet och presenterar ständigt uppdaterade och innovativa funktioner. Den nya versionen av Ducato erbjuder ett

Läs mer

NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015

NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015 NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 210 S&S Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler

Läs mer

Prius Plug-in Hybrid

Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid. Bilen som är det bästa av två världar både en elbil och en hybrid i ett med mycket låg bränsleförbrukning och lågt koldioxidutsläpp. Tack vare de tekniskt framstående

Läs mer

Jeep Wrangler MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Wrangler MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-03-09 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-03-09 Versioner Wrangler 2-dörrars 3.6 V6 AT5 284hk Wrangler Unlimited 4-dörrars

Läs mer

NYA CITROËN C4 CACTUS

NYA CITROËN C4 CACTUS NYA CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 12 december 2014 TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan Bensin, blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 3 Antal

Läs mer

tekniska fakta peugeot expert skåp

tekniska fakta peugeot expert skåp tekniska fakta peugeot expert skåp expert 2012-08-27 PEUGEOT EXPERT SKÅP MOTORER 1,6 HDi Man 2,0 HDi Man 2,0 HDi Man 2,0 HDi Man 2,0 HDi Aut 2,0 HDi Man 2,0 HDi Aut L1H1 L1H1 L2H1 L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 MOTOR,

Läs mer

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar Lättmetallfälgar 43,2 cm (17 tum) i 5-dubbelekerdesign

Läs mer

Golf 1,4 FSI 1,6 FSI TDI 105 TDI 140

Golf 1,4 FSI 1,6 FSI TDI 105 TDI 140 Golf 1,4 FSI 1,6 FSI TDI 105 TDI 140 Motor 4 cylindrar 4 cylindrar 4 cylindrar 4 cylindrar, 16 ventiler 16 ventiler 16 ventiler Högtrycksinsprutning Högtrycksinsprutning Direktinsprutning Direktinsprutning

Läs mer

tekniska fakta peugeot expert skåp

tekniska fakta peugeot expert skåp tekniska fakta peugeot expert skåp expert 2013-11-08 PEUGEOT EXPERT SKÅP MOTORER 1,6 HDi Man 2,0 HDi Man 2,0 HDi Man 2,0 HDi Man 2,0 HDi Aut 2,0 HDi Man 2,0 HDi Aut L1H1 L1H1 L2H1 L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 MOTOR,

Läs mer

peugeot Partner skåp partner

peugeot Partner skåp partner TEKNISKA fakta peugeot Partner skåp partner 2013-11-08 PEUGEOT PARTNER SKÅP MOTORER 1,6 HDi 1,6 e-hdi 1,6 e-hdi 1,6 e-hdi 1,6 e-hdi 1,6 HDi 115 L1H1 L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 L1H1 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING

Läs mer

NISSAN e-nv200 NISSAN ORIGINALTILLBEHÖR. Printa Avsluta

NISSAN e-nv200 NISSAN ORIGINALTILLBEHÖR. Printa Avsluta NISSAN e-nv00 NISSAN ORIGINALTILLBEHÖR Skaffa dig ett rejält underhållsskydd med kraftiga gummimattor, stolsöverdrag i slitstarkt tyg och lastskydd i plast för golv och dörrar samt stabila taklastbågar

Läs mer

Kompakta mått stor personlighet

Kompakta mått stor personlighet 02 Kompakta mått stor personlighet Liten bil som gör stort intryck Med nya Kia Picanto får du en bil med stil och personlighet. Trots det lilla formatet bjuder den på en elegans och komfort som man inte

Läs mer

tekniska fakta peugeot boxer chassi

tekniska fakta peugeot boxer chassi tekniska fakta peugeot boxer chassi boxer 2013-11-08 PEUGEOT BOXER CHASSI MOTORER 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 3,0 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi L1 L3 L3 L3 DH L3 DH L4 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³)

Läs mer

Dacia Logan MCV TILLBEHÖR

Dacia Logan MCV TILLBEHÖR Dacia Logan MCV TILLBEHÖR Tillbehör Dacia Logan MCV Dacia är en av de snabbast växande bilmärkena i världen. Anledningen är enkel, allt fler gillar bilar som är både ekonomiska och rymliga. Och har man

Läs mer

NYA RENAULT CLIO SPORT TOURER DRIVE THE CHANGE

NYA RENAULT CLIO SPORT TOURER DRIVE THE CHANGE NYA RENAULT CLIO SPORT TOURER DRIVE THE CHANGE LÄNGTANS ANATOMI NYA RENAULT CLIO SPORT TOURER HAR EN STARK PERSONLIGHET. DEN MODERNA DESIGNEN ÄR INSPIRERAD AV KLASSISKA "SHOOTING BRAKE"-LINJER SOM KOMBINERAR

Läs mer

TEKNISK FAKTA NYA PARTNER

TEKNISK FAKTA NYA PARTNER TEKNISK FAKTA NYA PARTNER JUNI 2015 2015-06-17 NYA PEUGEOT PARTNER SKÅP MOTORER BlueHDi BlueHDi BlueHDi BlueHDi BlueHDi BlueHDi Electric Electric L1 75 hk L1 100 hk L2 100 hk L1 100 hk L2 100 hk L1 120

Läs mer

B - Porto Betalt PREMIÄR FÖR HAR NYA YARIS PREMIÄRHELG 22-23 OKTOBER? - YAPP! CUSTOMERSONLY

B - Porto Betalt PREMIÄR FÖR HAR NYA YARIS PREMIÄRHELG 22-23 OKTOBER? - YAPP! CUSTOMERSONLY B - Porto Betalt PREMIÄR FÖR NYA YARIS! CUSTOMERSONLY HAR NYA YARIS PREMIÄRHELG 22-23 OKTOBER? - YAPP! Ny dynamisk och sportig design. Stopp- & startteknik och Optimal Drive håller både utsläpp och kostnader

Läs mer

Alto. Vill du ha mer information? Specifikationer Utrustning. April 2009

Alto. Vill du ha mer information? Specifikationer Utrustning. April 2009 Vill du ha mer information? Titta på www.suzuki.se om du vill ha mer information om Alto och om din närmaste Suzukiåterförsäljare. Modellerna som visas i den här utgåvan kan avvika från det verkliga utförandet.

Läs mer

TILLBEHÖR I NYA DACIA DUSTER. Allt du behöver för livslångt skydd och maximal komfort.

TILLBEHÖR I NYA DACIA DUSTER. Allt du behöver för livslångt skydd och maximal komfort. NYA DACIA DUSTER TILLBEHÖRSKATALOG TILLBEHÖR I NYA DACIA DUSTER Allt du behöver för livslångt skydd och maximal komfort. 2 INNEHÅLL I NYA DACIA DUSTER DESIGN TRANSPORT Off-Road 4 Styling 5 Last och drag

Läs mer

Lancia Ypsilon Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Ypsilon Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-02-27 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-02-27 Versioner Bensin: Ypsilon, 5-vxl manuell 1) Ypsilon 1) Ypsilon, 5-vxl manuell

Läs mer

CO2 g/km. Pris 1.4 ECOTEC 87 Hk MT5. Pris 1.4 ECOTEC 87 Hk MT CO2 g/km. Pris ADAM S Turbo ECOTEC 150 Hk MT6 inkl. S/S. Exempel på tillval

CO2 g/km. Pris 1.4 ECOTEC 87 Hk MT5. Pris 1.4 ECOTEC 87 Hk MT CO2 g/km. Pris ADAM S Turbo ECOTEC 150 Hk MT6 inkl. S/S. Exempel på tillval Opel ADAM år 2017,5- Utgåva 2017-01-02 1.4 ECOTEC 87 Hk MT5 142 500 1.4 ECOTEC 87 Hk MTA (Easytronic) 118 147 500 1.4 ECOTEC Hk MT5 146 500 159 500 1.0 Turbo ECOTEC 115 Hk MT6 inkl. S/S 110 164 500 GLAM

Läs mer

Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation

Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation 2014-02-14 Sida 1 av 5 Standardutrustning Kupé och Interiör Läderklädd sportratt, ställbar i höjd- och längdled Sportstolar i läderklädsel Elmanövrerade och eluppvärmda

Läs mer

Ett riktigt proffs, precis som du.

Ett riktigt proffs, precis som du. Dacia Dokker Van Ett riktigt proffs, precis som du. Med optimal lastvolym, körkomfort och åtkomlighet har Dacia Dokker Van allt som behövs för att underlätta ditt arbete i vardagen. Här kryllar det av

Läs mer

www.kia.se TILLBEHÖR

www.kia.se TILLBEHÖR www.kia.se TILLBEHÖR 1 1. Sportiga klisterdekaler Art.nr: 1Y200ADE00BL (svart) Art.nr: 1Y200ADE00WH (vit) 2 2. Exteriör styling Exteriör dekor runt dimljus (fram och bak) samt på nedre del av grillen.

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-03-07 2011-10-27 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2011-03-07 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk Modellprogram

Läs mer

CITROËN DS5. Produktfakta. Från 01 februari 2012

CITROËN DS5. Produktfakta. Från 01 februari 2012 CITROËN DS5 Produktfakta Från 01 februari 2012 TEKNISK SPECIFIKATION (Bensin) MOTOR THP 155 Automat THP 200 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 4 4 Antal ventiler / cylinder 4 4

Läs mer

NYA RENAULT CLIO R.S. 200 EDC DRIVE THE CHANGE

NYA RENAULT CLIO R.S. 200 EDC DRIVE THE CHANGE NYA RENAULT CLIO R.S. 200 EDC DRIVE THE CHANGE Alla sportbilar är inte likadana. Nya Renault Clio R.S. 200 EDC finns med två olika chassin, ett Sport-chassi eller ett Cup-chassi (15% styvare, karossen

Läs mer

Logan MCV och Logan MCV Stepway

Logan MCV och Logan MCV Stepway Logan MCV och Logan MCV Stepway Nya Dacia Tillbehör Ta hand om dig! Få ut mer av vardagen. Dacia har tagit fram en rad tillbehör exklusivt för din Logan MCV. För en intensivare upplevelse och en unik resa

Läs mer

NISSAN NT400 CABSTAR

NISSAN NT400 CABSTAR NISSAN NT400 CABSTAR NISSAN NT400 CABSTAR DEN BÄSTA LÖSNINGEN FÖR DIN VERKSAMHET NT400 CABSTARS FANTASTISKA EGENSKAPER gör den till en populär lastbil för alla typer av företag, från egenföretagare till

Läs mer

Prislista Hyundai i10

Prislista Hyundai i10 Prislista Hyundai i10 Modell HK Växellåda Utrustningsnivå Pris 1.0 M5 66 5-vxl manuell Select 112.900:- 1.0 M5 66 5-vxl manuell Comfort + farthållare 117.900:- 1.0 M5 66 5-vxl manuell ComfortPlus + farthållare

Läs mer

Challenger Sirius. Nu i fem olika modeller 3097-3098 - 3197-3197GA - 3198

Challenger Sirius. Nu i fem olika modeller 3097-3098 - 3197-3197GA - 3198 2015 Challenger Sirius Nu i fem olika modeller 3097-3098 - 3197-3197GA - 3198 Läs mer på sid 6-7 Sirius 3097 och 3098 Grundpris inklusive Sweden Edition utrustning 725.000:- Klädsel: Träslag inredning:

Läs mer

NISSAN e-nv200 COMBI, EVALIA

NISSAN e-nv200 COMBI, EVALIA NISSAN env200 COMBI, EVALIA Priser, utrustning, specifikationer, färger PRISLISTA Cirkapris exk. 25% moms Rek. cirkapris Drivning Motor Växeåda Utrustningsnivå Moms SEK SEK SEK Combi5 Efter 40.000 SEK

Läs mer

RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOKUS Design och Teknik. RENAULT QUALITY MADE Mer än ett bilmärke ett åtagande

RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOKUS Design och Teknik. RENAULT QUALITY MADE Mer än ett bilmärke ett åtagande RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC FOKUS Design och Teknik RENAULT QUALITY MADE Mer än ett bilmärke ett åtagande DRIVE THE CHANGE I SCENICS ANDA Vad kan vara mer spännande än

Läs mer

Din CLA: CLA 200 Shooting Brake

Din CLA: CLA 200 Shooting Brake Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor CLA 200 Shooting Brake Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18

Läs mer

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör Audi unite A4 Avant Produktnr. Beskrivning A4 Avant Motor 8K503C\0 1.8 TFSI 6-växlad Power: 125(170) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 6,1 l CO2-utsläpp: 141 g/km (EU6) Stadskörning: 7,7 l Landsvägskörning:

Läs mer

Dyna Produktinformation

Dyna Produktinformation Dyna Produktinformation www.toyota.se DYNA SVARET PÅ DINA LOGISTISKA UTMANINGAR Toyota Dyna är den flexibla och kostnadseffektiva lösningen på dina transportbehov. Den förenar låga driftkostnader och hög

Läs mer