multi unit Version

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "multi unit Version 2013-09-20"

Transkript

1 multi unit Version Multi Unit uppdateras med Kurs på 3 minuter Nytt hösten 2013! Nytt träslag vitek. Ek, oljad med olja som innehåller vitpigment. Nytt 33 cm djup i höjden 191, främst tänkt för bokförvaring (se bild). Ny höjdmodul, 26 cm (motsvarar 1 låda). Komplettera med topp och sockel. Eller använd ihop med t.ex. 61 cm höga delar. Ny AV-bänk, nr 4156; komplett med skjutbar topp och botten (se bild). Ny överliggare 45 djup, att binda samman två höga sektioner (se bild). Alla lådor nu med softclose-utförande. Belysning inbyggt i enhet 4147 och Nya handtag att välja på 4156 AV-bänk Komb 721 med 45 och 33 cm djupa enheter Komb. 701, med överliggare. AV-bänken 4156 finns, tillsammans med en 4157, under denna.

2 Multi Unit unik i form och förmåga Argument! Steg Moment Förklaring 1 Välj träslag Oljad ek Valfrihet! Vitlack Valfrihet! Oljad valnöt Vitek Du väljer skåpstommar i olika längd och höjd Komplettera alltid med topp och sockel (utom för 4156) 2 Välj höjd Låg kombination 61 cm hög Hög kombination 191 cm hög 3 Välj längd En sats topp och sockel håller samman upp till tre sektioner i bredd 4 Välj höga skåp i 45 djup, 2 versioner finns Nytt; enhet 4167, 26 cm hög, kompletterar ovan 1 sektion 70 cm 2 sektioner 140 cm 3 sektioner 210 cm 4 sektioner 2x140 cm 4147 med 2 lådor i underdelen 4148 med öppen underdel Komplettera med hög dörr i överdel och för 4148 även låg i underdel. Belysning ingår i överdelen 5 Välj höga skåp i 33 djup 4145 med öppen underdel 6 Välj låga skåp 45 djup, 70 breda tre versioner finns 7 Välj AV-bänk 45 djup, 140 bred Restriktioner för belastning finns Valfrihet! 8 Dörralternativ Välj dörrmodeller Av designskäl är trädörren utformad som 2 lådfronter Valfrihet! Lägg till mer utrustning Komplettera enhet 4145 med dörrar i över- och underdel. Komplettera ev med belysning (ingår ej) 4151 med 2 lådor 4155 öppen, med 1 flyttbar hylla 4157 med 1 låda och 1 öppet fack Komplettera enhet 4155 med låga dörrar 4156 AV-bänk med 1 dubbelt bred medialåda och 3 öppna fack Allt ingår i denna enhet. Till AV-del 4156 ingår skjutbar topp och sockel. Höga dörrar finns med klarglas (HK) Låga dörrar finns med klarglas (LK), frostat glas (LF) och trädörr (LT) 9 Överliggare Bind samman två höga kombinationer med en överliggare. Finns i 140 och 210 bredd. 10 Hörndelar Finns för höjd 61 och 191 cm. 90 grader, 11 Barinsats och vinställ För höga sektioner 4147 och 4148, 45 djup 12 Handtag Vårt klassiska rörhandtag är standard. Köp till trähandtag eller kromade u-handtag. 13 Belysning LIB Led 9151 sitter inmonterat i 4147 och Köp fler, denna kan även placeras i andra enheter. Komplettera alltid med Den här informationen redogör endast för det vanligaste. Den är ej komplett. För dig, som är vetgirig och har höga ambitioner, vänligen fortsätt nu med kurs på en kvart.

3 multi unit Kurs på en kvart Version Tänk på att under övergången hösten 2013, finns enheter kvar även av det äldre, tämligen likaratade systemet. Denna information upptar dels systemets ursprungsversion, dels de nya enheter och förändringar som presenterats efter introduktionen. Den är tänkt att stödja den som vill ha extra god kunskap om produkten. Multi Unit är tänkt som ett flexibelt förvaringssystem i flera höjder. Med den nya enheten 4167 (en låda), tillkommer just möjligheten till ännu fler höjder. TIPS - grundläggande 1. Multi Unit går att bygga den är sektionerad i moduler, alltid 70 cm breda. 2. Det finns två vanliga höjder; 61 eller 191 cm. 3. Skåpstommar placeras bredvid varandra. Komplettera med sats med topp och sockel upp till 3 sektioner. Denna topp/sockel binder ihop skåpkropparna till en enda möbel. Behöver du fler än 3 sektioner så får det bli 2+2 osv. Med nya enheten 4167 kan även stommarna placeras på varandra, med gott resultat. 4. Lägg till dörrar, vinställ och barinsats, hörndelar etc. TIPS mer på djupet 1. Ingår belysning. I enheterna 4147 och 4148 är belysning (9151)förmonterat. 2. Förberett för belysning! Toppskivan, den översta, har frästa, långa spår i undersidan (ett mitt i och ett på sidan). Spåren går nästan ända ut i skivans framoch bakkant. Med topplattan bildas ju två skivor längst upp i skåpet och det är emellan dessa som spåren och kablaget hamnar. Du kan dels borra ett hål genom skåpkroppens överskiva och på så vis nå dessa spår, dels ett hål i bakkanten på toppskivan där ev. sladd går ut. Detta är ett unisont sätt att klara sladdragningen i de enheter där belysning ej är förmonterat. Metoden passar såväl våra armaturer som andra på marknaden förekommande. Obs att till varje belysningsinstallation behövs ett drivpaket 9171 (trafo, stickkontakt m.m.). 3. Till de höga skåpen 4145, 4147 och 4148 finns dörrar till överdelen med klarglas. Du kan också använda skåpet utan dörr om du så vill. Det finns inte höga dörrar i frostglas eller trä. 4. Alla stora lådor, t.ex. i underdelen på 4147, går hela vägen ut, de stannar inte efter två tredjedelar. Utdragen är s.k. Softclose, glider själv in sista biten. 5. Varje högt skåp har en mindre låda i överdelen. Det är en nykonstruktion, det har tidigare varit 2 separata lådor. Nu är det markerat i fronten, som om det vore två lådor. Denna finns alltid med och sitter under ett fast hyllplan (som är stabiliserande för konstruktionen). Under denna låda kan placeras vårt vinställ, se bild mot slutet. 6. Över det fasta hyllplanet med lådan kan också placeras en barinsats. Denna består av spegel för rygg, glashängningshylla med stöd, bottenplatta i svart samt en skärbräda som passar i lådan. 7. De låga skåpen finns med två lådor, med en låda och öppet AV-utrymme eller som öppet skåp med en trähylla. Detta senare öppna skåp kan kompletteras med dörrar med klarglas, frostat glas, träfront.

4 8. Det finns en nykonstruerad AV-bänk, 4156, med en dubbelt bred låda (140 bredd). Den har också tre öppna fack, anpassade till 17-tums AV-maskiner. Lådan är inredd för mediaförvaring (CD, BD eller DVD). Till AV-bänken ingår alltid en sockel och en utdragbar topp. Toppen är utdragbar och lämnar öppet för koppling av kablage är avsedd för belastning med lättare AV-maskiner, vi rekommenderar max 10 kg i mittfacket och max 15 kg i ytterfacken. En viss svikt i maskinhyllans bottenhylla kan inte undvikas, pga. hyllans mycket stora längd. Bild till vänster nedan. 9. Den nya skåpstommen 4167 har en låda och är 26 cm hög. Kan användas direkt med topp eller sockel eller användas ihop med t.ex. låga enheter Genererar ett flertal nya höjder. 10. Dörrar är alltid unisona och kan hängas valfritt vänster- eller högerhängt. Avgörs vid monteringen. 11. Bygga i hörn? Till systemet finns också en hörnmodul för höjd 191 (4168) eller höjd 61 (4158), som medför att en kombination kan byggas i rummet i 90 grader. Se bild mot slutet. 12. Bygga in en TV? Nu finns en Överliggare, en 140 eller 210 cm lång enhet byggd i lamellträ (för att undvika svikt och få högre bärighet). Se även bild, tidigare. 13. Flyttbara hyllplan i trä är numera i lamellträ (till 4155 och 4145). 14. Flyttbara hyllplan i glas är i härdat säkerhetsglas 15. Tre träslag att välja på oljad ek, vitek och oljad valnöt. Samt därutöver även vitlackerad MDF. 16. Handtag levereras alltid som standard med vårt klassiska rörhandtag S. Man kan även köpa till trähandtag Z eller kromat U-format handtag U. Dessa specialtillverkas av LIB för att erbjuda två alternativ. Kontakta gärna oss All försäljning sker via våra återförsäljare men vi finns på telefon eller info@lib.se för djupare frågor. Mycket information och bilder finns på

5 Under topplattan finns frästa spår för kablage man borrar själv dels upp och genom överdelen av skåpkroppen till ett spår, dels från bakkanten av toppskivan in till det spår man vill nå. Gäller ej 4147 och 4148 som har färdigmonterade belysningar Vinstället 4161 och hörnbordet 4158 Ovan 1x x4111 samt 1x4156 vitek. Nedan, komb 431. Höjd 87 cm, längd 210 cm, oljad ek.

6 Jag tänker köpa en Multi Unit och en AV Function - det andra systemet. Kan jag få samma handtag på dessa möbler? Hur kan jag anpassa Multi Unit till audio- och videoutrustningen? Mitt golv är ojämnt, hur får jag Multi Unit att stå plant? Kan jag få något annat än lådor i underdelen på de höga skåpen? Kan jag ta bort mellansidan i de stora lådorna? Kan jag få frostat glas i överdelen i de höga skåpen. Eller trädörrar? FRÅGOR OCH SVAR Det går via tillköp av trähandtag Z. Metallhandtagen kan ej erhållas överensstämmande. AV-bänken 4156 är naturligtvis alldeles utmärkt, även 4157 är tänkt för detta. LIB kan dessutom ombesörja montering av kabelgenomföringar, se tillbehör mot slutet. I socklarna finns justerskruvar inbyggda. Det ingår i systemet och socklarna skall ställas i vågrätt läge vid monteringen med ett vattenpass. Två lådor i underdelen är alltid standard i I enheten 4148 är denna nederdel utan front komplettera även underdelen med dörrar. Även den grundare 4145 kompletteras med låg dörr. Rent tekniskt går det men det skall inte göras. Lådan är nu mycket bärig och stabil och det försvinner helt om man tar bort mellansidan. Nej, tyvärr. Frostat glas eller trädörr är enbart till den lägre höjden. Kan jag sätta två låga skåp på varandra? Hur får jag ur lådorna? Ja! Det går faktiskt och har gjorts flera gånger. Det bildas en liten list mellan varje skåprad. Men kontakta oss, det behövs en konverteringssats. Även nya 4167 passar alldeles utmärkt för detta. De stora lådorna sitter i fullexpansioner (går hela vägen ut ). Vid monteringen och senare kan du behöva få ur dem ur skåpet. Lossa ett par små, svarta handtag som sitter i expansionerna (se monteringsanvisningen) så får du ur lådorna. Hur får jag tillbaka lådorna i skåpet? Behövs några speciella verktyg vid monteringen? Kan jag utöka Multi Unit efter köpet? Är det säkerhetsglas i dörrarna? Vilken belysning är bäst? Säkerhet Tryck in expansionerna i skåpet i bottenläge. Placera lådan och dess expansioner försiktigt i sina beslag och för in lådan i sitt läge. Då hakar den fast på rätt ställe. De flesta standardverktyg räcker bra till. Men det behövs ett 5 eller 5,5 mm borr och en borrmaskin. Alla hål i sidled är inte genomborrade för att inte medföra fula hål på utsidorna, däremot är de nästan genomborrade. Dessutom behövs ett vattenpass. Ja, det går bra. Bara att köpa till fler delar. Ibland kan det då kännas rätt att byta till t.ex. en längre sats med sockel och topp. Ja, det är härdat glas. Det medför också att man, främst i motljus och från sidan, kan se newtoneffekter (färgränder) i glaset. Det är helt naturligt. Se separat information Till varje högt skåp rekommenderas att skåpet säkras i vägg för att inte i extremfall kunna tippa framåt. Tippsäkring levereras alltid från oss.

7 INNER- OCH YTTERMÅTT PÅ MODULERNA Artikel nr Kommentar Inre bredd Inre djup Inre höjd INRE MÅTT Låda i 4147 (nederdel), 4151 Hela lådan: och i 4157 Varje halva: 292 Utrymme i skåpstomme 4155 Exklusive hyllplan Utrymme i överdelen i Ovanför lilla lådparet skåpstomme 4147 och 4148 Utrymme i överdelen i Nedanför lilla lådparet skåpstomme 4143 och 4148 Lilla lådan 4147, 4148 Vinställ Varje fack Artikel nr Kommentar Bredd Djup Höjd TOTALMÅTT & ÖVRIGT Topplatta totalt Sockel totalt Avsedd för 45 djup: Vinställ, 10 fack Totalmått x (bakkant) Framkant 80 Hörnbord 1910 Handtag S till hög glasdörr Skruv M4-45 mm Handtag S till lådor och trädörr Skruv M4-60 mm Gångjärn Dimension stomsida Tjocklek 19 mm Dimension skåpkroppens Tjocklek 25 mm toppdel (ej topplatta = 33 mm) Glasyta i dörr 41HK Glasyta i dörr 41LK/LF Reservation för smärre måttdifferenser Multi Unit trädörr är utformad som två lådfronter för att ge ett unisont intryck

8 Multi Unit barinsats En liten skärbräda ingår också, får plats i lådan Kombination (hög) och (låg)

9 Anpassning för audio- och video och -92 Kabelgenomföring i metall; -91 aluminiumfärg, -92 rostfri look. Avlyftbart lock reglerar sladdgenomföring och hålets öppning. Kabel går sedan genom lockets hål, ett dekorativt borstfilter försluter hålet om sladdarna. Mått: Diam 78 (borrbild), toppmått 88 mm, djupmått 12 mm. Halvoval öppning 21x21 mm Clips för kablar (i bild ovan som nr 5) i aluminiumfärgad plast. På oljade ytor bör clipset skruvas fast med träskruv, för lackade ytor räcker den självklistrande funktionen. Clipsets ringdel är fjädrande och öppnar vid inlägg av sladdar. Mått: Diam 25 (öppning), fästplattans mått 43x20mm, höjd 40 mm. Arbete LIB kan förse Multi Unit med kabelgenomföring, i stort sett av konsumenten önskat läge. Vi behöver då ett utförligt måttunderlag för att kunna utan problem förstå önskad placering. På sikt kommer vi att ha färdiga placeringar av uttagen enligt mallar. Det finns numera ytterligare detaljer än ovanstående. Kontakta oss om detta. Multi Unit L-kombinationer Reservation för smärre ändringar i mått- och utförandeuppgifter

multi unit www.lib.se

multi unit www.lib.se multi unit www.lib.se Kombination i valnöt Kombination i björk K 4103 och K4101, oljad ek K 4102 oljad valnöt Kombination 3x4155 + 2x41LK + 1x4113 INFORMATION OM MULTI UNIT Version 2010-05-31 Denna information

Läs mer

LIB FÖRVARING 2013-2014. www.lib.se

LIB FÖRVARING 2013-2014. www.lib.se LIB FÖRVARING 2013-2014 www.lib.se 1 Elegant och annorlunda är förvaringsmöbeln Multi Unit - den har många funktioner och rymmer mycket förvaring. Sätt samman din egen möbel efter dina önskemål. Välj på

Läs mer

AV FUNCTION Version 2013-09-20

AV FUNCTION Version 2013-09-20 AV FUNCTION Version 2013-09-20 AV Function, kurs på 3 minuter Argument! Kombination 4200-001 AV Function kompetent förvaring för audio- och video Steg Moment Förklaring 1 Välj träslag Oljad ek Oljad valnöt

Läs mer

L I B F Ö R VA R I N G

L I B F Ö R VA R I N G På Lundh Interior Brand, LIB, jobbar vi alltid efter att erbjuda högsta möjliga kvalité. För oss är dock kvalité så mycket mer än bara välgjorda produkter. Det handlar om att ta ansvar i alla steg, från

Läs mer

Kombination 4200-001

Kombination 4200-001 AV FUNCTION Överkurs Använd gärna denna info tillsammans med broschyren LIB Förvaring Kombination 4200-00 Version 202-02-5 AV Function kompetent förvaring för audio- och video Välj träslag Valfrihet! 2

Läs mer

Grundkurs. Så här bygger du en kombination AV Function

Grundkurs. Så här bygger du en kombination AV Function AV FUNCTION 4200 Grundkurs Så här bygger du en kombination AV Function AV Function byggs helt enkelt som boxar du staplar på och bredvid varandra. Under dessa placeras ett underrede välj på träsockel eller

Läs mer

Part Förvaringssystem

Part Förvaringssystem Förvaringssystem Design: Anders Ekegren Part är en förvaringsmöbel som går att få med öppna hyllor eller skjutdörrar. Baksidan är lika snygg som framsidan vilket gör att den kan placeras fritt i rummet

Läs mer

Wall line. Tips! Nu kan du välja mellan trä, klart & frostat glas på lösa hyllor till samma pris!

Wall line. Tips! Nu kan du välja mellan trä, klart & frostat glas på lösa hyllor till samma pris! Bygg Wall Line efter dina behov och välj mellan olika träslag - vitlack, vitpigmenterad ek, vitbetsad björk, valnöt, ek natur och svartbetsad ask. Tips! Nu kan du välja mellan trä, klart & frostat glas

Läs mer

Part Förvaringssystem

Part Förvaringssystem Förvaringssystem Design: Anders Ekegren Part är en förvaringsmöbel som går att få med öppna hyllor eller skjutdörrar. Baksidan är lika snygg som framsidan vilket gör att den kan placeras fritt i rummet

Läs mer

SKÖTSEL- OCH MONTERINGSANVISNING

SKÖTSEL- OCH MONTERINGSANVISNING 1 Version/datum 2007-01-15 SKÖTSEL- OCH MONTERINGSANVISNING AV FUNCTION Tack för att du valde AV Function som din förvaringsmöbel för din audio- och videoutrustning. Den tillverkas i Litauen av skickliga

Läs mer

- kompetent AV-förvaring

- kompetent AV-förvaring AV FUNCTION - kompetent AV-förvaring www.lib.se Kablage har god åtkomlighet tack vare den delade topplattan Ventilerat utrymme med rätt format för AV- maskiner Kvalitetslåda med 2 moduler här ryms mängder

Läs mer

funktion design hög kvalitet

funktion design hög kvalitet Produktkatalog Kayman trä och metall AB är tillverkare av HiFi & Tv-/Videomöbler, databord samt hyllor i modern design. Vår produktionsavläggning ligger i Skillingaryd mitt i Smålands hjärta. Produktiutvecklingen

Läs mer

Prislista bokhyllan Valhall. Prislista inklusive moms Tel

Prislista bokhyllan Valhall. Prislista inklusive moms Tel Prislista bokhyllan Valhall Prislista inklusive moms. 2011 Tel 08 664 63 50 www.valhallainterior.se info@valhallainterior.se Att tänka på Det är mycket viktigt att du beställer på rätt sätt så att hyllan

Läs mer

SKÖTSEL- OCH MONTERINGSANVISNING

SKÖTSEL- OCH MONTERINGSANVISNING 1 SKÖTSEL- OCH MONTERINGSANVISNING AV FUNCTION Version/datum 2014-02-01 Vi hoppas att monteringen skall gå enkelt och problemfritt. Jag, som hjälper dig med denna monteringsanvisning, heter Tim Trinks

Läs mer

MONTERINGS- OCH SKÖTSELANVISNING

MONTERINGS- OCH SKÖTSELANVISNING 3/2008 MONTERINGS- OCH SKÖTSELNVISNING IDO Seven D Innehållsförteckning IDO Seven D Måttuppgifter monteringsskena Generell monteringsanvisning för skåp i serien Seven D - fäst monteringsskenor på vägg

Läs mer

Östen Kristiansson Svensk möbeltradition sedan 1929

Östen Kristiansson Svensk möbeltradition sedan 1929 Östen Kristiansson Svensk möbeltradition sedan 1929 Bygga förvaring, varför? Hos oss på Östen Kristiansson hittar du ett brett standardsortiment av möbler anpassade för alla hemmets rum. Men efter drygt

Läs mer

multi unit MONTERINGS- OCH SKÖTSELANVISNING

multi unit MONTERINGS- OCH SKÖTSELANVISNING MONTERINGS- OCH SKÖTSELANVISNING multi unit Version 2014-01-30 Tack för att du valde Multi Unit som din förvaringsmöbel. Den tillverkas i Sveriges grannland Litauen av skickliga snickeriarbetare. På sin

Läs mer

Enklare och snyggare vardag

Enklare och snyggare vardag Enklare och snyggare vardag Ekby håller för din vardag En skjutdörr ska kunna öppnas och stängas många gånger varje dag. Det ställer höga krav på kvalitet och stabilitet. Vi kan lova att du inte kommer

Läs mer

KÖPHJÄLP HAVSTA. Förvaringsserie. SKÖTSEL Trä: Torka med en trasa fuktad med milt rengöringsmedel. Eftertorka med torr trasa.

KÖPHJÄLP HAVSTA. Förvaringsserie. SKÖTSEL Trä: Torka med en trasa fuktad med milt rengöringsmedel. Eftertorka med torr trasa. KÖPHJÄLP HAVSTA Förvaringsserie SKÖTSEL Trä: Torka med en trasa fuktad med milt rengöringsmedel. Eftertorka med torr trasa. Glas: Torka med en trasa fuktad med vatten eller fönsterrengöring. Eftertorka

Läs mer

Monteringsanvisning HYLLSTÄLL HI 170

Monteringsanvisning HYLLSTÄLL HI 170 Monteringsanvisning HYLLSTÄLL HI 170 Förklaring till siffrorna 1. Stolpe 16. Utdragbart hyllplan 2. Fot med bricka för stolpe 17. Insats för packningar 3. Hyllkrok 18. Lucka för trasselfack 4. Gavelstag

Läs mer

S 2014:2 14-07-02. Kök och förvaring SKÅPS- ÖVERSIKT

S 2014:2 14-07-02. Kök och förvaring SKÅPS- ÖVERSIKT S 2014:2 14-07-02 Kök och förvaring SKÅPS- ÖVERSIKT INNEHÅLLSFÖRTECKNING Bänkskåp Höjd 870mm inkl. sockel, djup 565mm 6-11 Bänkskåp udda höjder och djup 4-5 Dekorskåp för vitriner med kryss-spröjs 36-38

Läs mer

Reflect Förvaringssystem

Reflect Förvaringssystem Förvaringssystem Reflect är ett moduluppbyggt och flexibelt förvaringssystem som du kan bygga vidare på och komplettera med nya effektiva förvaringsenheter när behov uppstår. Reflect är en komplett förvaring

Läs mer

Lycka till! Innehåll: Inredningsförslag s. 4-7. Vägghängd inredning s. 8-12. Fristående inredning s. 13. Garderobsinredning s.

Lycka till! Innehåll: Inredningsförslag s. 4-7. Vägghängd inredning s. 8-12. Fristående inredning s. 13. Garderobsinredning s. Garderobsinredning och skjutdörrar 2016 2 Pelly har tillverkat smart garderobsinredning i småländska Hillerstorp sedan 1947. Vi gör helt enkelt bra förvaring baserad på skandinavisk designtradition. Med

Läs mer

MONTERINGSANVISING EDGE MODULFÖRVARING

MONTERINGSANVISING EDGE MODULFÖRVARING MONTERINGSANVISING EDGE MODULFÖRVARING 1. BÖRJA MED ATT BESTÄMMA VAR PUSH-TO-OPEN FUNKTIONEN SKA VARA Varje modul är försedd med sk. push-to-open. Detta betyder att du trycker på dörren för att den ska

Läs mer

Vårt sortiment i ek för alla rum

Vårt sortiment i ek för alla rum Vårt sortiment i ek för alla rum Orion Orion en modernt designad serie av byråer, skänkar och skåp, med handtag i metall och givetvis i massiv ek. Finns i en mängd olika utföranden. É Orion Byrå 4+2 lådor

Läs mer

Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du?

Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du? -ett badrum som passar! Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du? Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud

Läs mer

POSTSORTERING Golv POSTSORTERING. Höjd 1936 mm, djup 370. Höjd 1936 mm, djup 370. Höjd 1936 mm, djup 370. Kom ihåg! på sid 24.

POSTSORTERING Golv POSTSORTERING. Höjd 1936 mm, djup 370. Höjd 1936 mm, djup 370. Höjd 1936 mm, djup 370. Kom ihåg! på sid 24. POSTSORTERING Golv POSTSORTERING LPS2/14 HPS2/14 HPS2/22 LPS3/21 HPS3/21 HPS3/33 PF 36 PF 54 HPL2/16 HPL3/24 Kom ihåg! på sid 24. 7 TILLBEHÖR Hyllplan, djup 370 mm Trädörrar Hyllplan, djup 570 mm Glashylla,

Läs mer

gryning möbel möbler gryning

gryning möbel möbler gryning möbel I Gryning får du en modernt klassisk stil. De överfalsade fronterna med fräst profil kombinerar ett klassiskt uttryck med moderna tunna linjer. Vackra och gedigna material kombineras med väl utvalda

Läs mer

BADRUMSMÖBLER SID. VÅRA PRODUKTFAMILJER Allmän information och skötselråd för. MÖBELPAKET 1850 Möbelpaket Logic B68

BADRUMSMÖBLER SID. VÅRA PRODUKTFAMILJER Allmän information och skötselråd för. MÖBELPAKET 1850 Möbelpaket Logic B68 BADRUMSMÖBLER VÅRA PRODUKTFAMILJER Allmän information och skötselråd för våra möbler SID B66 B67 MÖBELPAKET B68 1850 Möbelpaket Logic B68 BADRUMSMÖBLER NAUTIC A660 Tvättställsskåp till tvättställ 5550

Läs mer

Classic Kvalitetshyllsystem i massivträ. Design: Harald Lundqvist

Classic Kvalitetshyllsystem i massivträ. Design: Harald Lundqvist Classic Kvalitetshyllsystem i massivträ Design: Harald Lundqvist Prislista 2013 Att tänka på Det är mycket viktigt att du beställer på rätt sätt så att hyllan blir som du tänkt dig. Hyllsektionerna börjar

Läs mer

Skjutdörrar och inredning 2013-09

Skjutdörrar och inredning 2013-09 Skjutdörrar och inredning 2013-09 Bygg ett bibliotek precis som du vill ha det. Här har vi använt bärlist, hängskena och hyllor som är 275 mm djupa. Innehåll: Skjutdörrar 4-11 Inspiration - inredning 12-15

Läs mer

Här finner du mer utförlig information, mått samt priser. Allt du behöver för att hitta just DIN perfekta lösning.

Här finner du mer utförlig information, mått samt priser. Allt du behöver för att hitta just DIN perfekta lösning. Köphjälp Här finner du mer utförlig information, mått samt priser. Allt du behöver för att hitta just DIN perfekta lösning. Kommodvattenlås, blandare och bottenventil måste köpas separat (om inget annat

Läs mer

Högklint G.A.D. Intro. Översikt

Högklint G.A.D. Intro. Översikt Produkt Product Monteringsanvisning Assembly manual Högklint Intro Högklint är ett flexibelt hyllsystem som finns i två standardhöjder; 229 och 103 cm med ben (med sockel blir den 7 cm lägre). Längden

Läs mer

PRODUKTÖVERSIKT Mått & fakta

PRODUKTÖVERSIKT Mått & fakta S 2015-2 15-04-01 Marbodal och Marbodal + PRODUKTÖVERSIKT Mått & fakta Prisgrupp tät lucka Lucknamn Material i lucka Stomframkant Utförandekod Hel/delad lucka på högskåp Framkant Framkant Tät lucka 1 Arkitekt

Läs mer

Monteringsanvisning till Modell 708-710-712-714-716

Monteringsanvisning till Modell 708-710-712-714-716 Sida 1/19 Monteringsanvisning till Modell 708-710-712-714-716 Till modell 712, 714 och 716 monteras sockelprofilerna till långsidan, med hjälp av en skruvplattan. Skruvplattan monteras invändigt i sockelprofilen.

Läs mer

IDO Seven D Badrumsmöbler

IDO Seven D Badrumsmöbler Produktinformation Trä Trä är ett levande material som kan variera i utseende beroende på t ex ålder och växtplats. Dina badrumsmöbler kan därför avvika i färg och struktur mot badrumsmöbler som du sett

Läs mer

Innehållsförteckning: Lycka till!

Innehållsförteckning: Lycka till! Inredning och skjutdörrar 2015 Pelly har tillverkat smart garderobsinredning i småländska Hillerstorp sedan 1947. Vi gör helt enkelt bra förvaring baserad på Skandinavisk designtradition. Med vårt fl exibla

Läs mer

KÖPHJÄLP IVAR. Förvaringsserie

KÖPHJÄLP IVAR. Förvaringsserie Version VÅ19.1 KÖPHJÄLP IVAR Förvaringsserie SKÖTSELRÅD För en tålig och lättskött yta, behandla med olja, vax, lack, färg eller lasyr. MILJÖ Förnyelsebart material (träet). Massivt trä - ej från intakta

Läs mer

Montering av CityBoxen Läs igenom instruktionen innan du startar uppmontering av boxarna

Montering av CityBoxen Läs igenom instruktionen innan du startar uppmontering av boxarna - 1 - Montering av CityBoxen Läs igenom instruktionen innan du startar uppmontering av boxarna CityBoxens Monteringsanvisning Innan du börjar montera boxarna Innan du startar uppmonterar av City-Boxen

Läs mer

FF-17 Förförstärkarlåda, sida 1.

FF-17 Förförstärkarlåda, sida 1. FF-17 Förförstärkarlåda, sida 1. Varför rekommenderas 3 mm oljehärdad board ( masonit )? (I texten nedan bara kallad board.) Det är ett isolerande material, så man riskerar inga elektriska överslag och

Läs mer

Varför ska jag välja Free?

Varför ska jag välja Free? Varför ska jag välja Free? Därför att badrumsserien Free har ett harmoniskt formspråk som präglas av balans, enkelhet och omsorg om detaljer. Namnet syftar på seriens valfrihet och det självklara, fria

Läs mer

MONTERINGS- ANVISNING

MONTERINGS- ANVISNING MOLTO MONTERINGS- ANVISNING INNAN DU BÖRJAR Vi visar här några exempel på kombinationer av Molto för att förklara hur du monterar möbelsystemet. Grundprincipen är densamma oavsett vilka gavlar och moduler

Läs mer

Anne Horreds Möbel AB

Anne Horreds Möbel AB 29-1-1 ANNE Design: Anne Krook. Fungerar som rumsavdelare. Ryggar i trämönstrad alternativt vitlackad HDF. Grund stomme med dörrar ska kompletteras med vägghängningslist p.g.a. tipprisk. Dörr fästes i

Läs mer

Montering av ytterdörr

Montering av ytterdörr Montering av ytterdörr Allmänt Förvaring av dörrar Dörrar skall förvaras i ett torrt utrymme. Förvara stående eller liggande, men låt aldrig dörren ligga direkt på ett golv utan placera t ex frigolit under

Läs mer

Vi kan tyvärr bara sälja direkt till slutkund i närområdet, eller om man kan utföra hämtning själv.

Vi kan tyvärr bara sälja direkt till slutkund i närområdet, eller om man kan utföra hämtning själv. Till alla privatkunder: Vi kan tyvärr bara sälja direkt till slutkund i närområdet, eller om man kan utföra hämtning själv. Annars ber vi er vänligen beakta att det är återförsäljare inom bygghandeln som

Läs mer

ÖVERFALSAD Retro. Vi rekommenderar sedan att slutbeställningen av Ikeas delar görs först efter att ni gjort klart den kommande beställningen från oss.

ÖVERFALSAD Retro. Vi rekommenderar sedan att slutbeställningen av Ikeas delar görs först efter att ni gjort klart den kommande beställningen från oss. ÖVERFALSAD Retro Här följer en kortare beskrivning av vår stil Överfalsad, så kallad Retro, med en efterföljande prislista. I beskrivningen hittar ni information och tips inför er planering med Ikea. Ha

Läs mer

SYSTEM 10H MONTERINGSANVISNING SKÄRMVÄGGAR. produktma ab

SYSTEM 10H MONTERINGSANVISNING SKÄRMVÄGGAR. produktma ab SYSTEM 10H MONTERINGSANVISNING SKÄRMVÄGGAR produktma ab 2 Monteringsanvisning Skärmväggar 1. 2. Profiler, beslag och detaljer 1. Vägganslutning 3. 4. 5. 6. 7. 8. 2. Överliggare 3. Golvpelare 4. Hörnprofil

Läs mer

Monteringsanvisning för FASTIGHETSBOXAR. Sonesson Inredningar AB Telefon

Monteringsanvisning för FASTIGHETSBOXAR. Sonesson Inredningar AB Telefon Monteringsanvisning för FASTIGHETSBOXAR Sonesson Inredningar AB Telefon 0-38 39 00 info@sonesson.se order@sonesson.se www.sonesson.se För korrekt monteringshöjd för enskild modell, se ritningarna för respektive

Läs mer

Monteringsanvisning Ramsnäs Högskåp 40 med 2 lådor

Monteringsanvisning Ramsnäs Högskåp 40 med 2 lådor 1(15) Monteringsanvisning Ramsnäs Högskåp 40 med 2 lådor 2015-09-11 A Sida Vänster C Tak o botten G Monteringslist F Hyllor H Lucka D Mellanbotten I Lådor C Tak o botten E Rygg B Sida Höger 1 2 3 4 x16

Läs mer

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Vi behöver dina mått Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Tillvägagångssätt De mått vi behöver veta för att tillverka skjutdörrar anpassade till ditt utrymme är höjd och bredd, dvs installationsöppningen.

Läs mer

Hyllor och skåp för industrin. Var sak på sin plats. Längre livslängd för verktyg. Sovellas förvaringssystem kan modifieras

Hyllor och skåp för industrin. Var sak på sin plats. Längre livslängd för verktyg. Sovellas förvaringssystem kan modifieras Var sak på sin plats Hyllor och skåp behövs för att hålla ordning på arbetsplatsen. Vi har ett stort produktsortiment och produktfamiljerna presenteras mer i detalj på de här sidorna. När man väljer inredning

Läs mer

SKJUTDÖRRAR Skjutdörrar & profiler Opal Rubin 4-5 6 7. Diamant 8-9. Titan 10-11. Symmetric 12-13. Nordica 14-15. Solid 16-17.

SKJUTDÖRRAR Skjutdörrar & profiler Opal Rubin 4-5 6 7. Diamant 8-9. Titan 10-11. Symmetric 12-13. Nordica 14-15. Solid 16-17. lista 205 SKJUTDÖRRAR Skjutdörrar & profiler Opal Rubin Diamant Titan Symmetric Nordica Solid Belysning Avslutningssidor, paneler m.m. PLANERA DIN INREDNING Med skjutdörrar Med färdiga hyllsatser INREDNING

Läs mer

CM Förstärkarlåda, sida 1.

CM Förstärkarlåda, sida 1. CM-0-17 Förstärkarlåda, sida 1. Varför rekommenderas 3 mm oljehärdad board ( masonit )? (I texten nedan bara kallad board.) Det är ett isolerande material, så man riskerar inga elektriska överslag och

Läs mer

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Vi behöver dina mått Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Tillvägagångssätt De mått vi behöver veta för att tillverka skjutdörrar anpassade till ditt utrymme är höjd och bredd, dvs installationsöppningen.

Läs mer

KÖPHJÄLP BROR. Förvaringssystem

KÖPHJÄLP BROR. Förvaringssystem KÖPHJÄLP BROR Förvaringssystem SKÖTSELANVISNINGAR Rengör med en mjuk trasa fuktad i vatten och lite milt diskmedel eller såpa vid behov. Eftertorka med en ren trasa. KVALITET BROR förvaringssystem klarar

Läs mer

FRONT/ Bultkit Bultkit för montering av porslinstvättställ i vägg * NORA GRÅ NORA GRÅ

FRONT/ Bultkit Bultkit för montering av porslinstvättställ i vägg * NORA GRÅ NORA GRÅ ANMÄRKNING VÄGGHÄNGDA TVÄTTSTÄLL Tvättställ 415 porslin Tvättställ COMPACT 615 porslin Tvättställ 615 porslin 415/30/380 5480041 VITT 2 051 2 564 Vid montering av separat tvättställ utan kommod beställ

Läs mer

Produktbeskrivning EVOLUTION-SERIEN. Produktbeskrivning. Stommar (topp, botten, gavel, mellangavel) Bensats. Socklar. Ryggar. Hjulsats. Hyllor.

Produktbeskrivning EVOLUTION-SERIEN. Produktbeskrivning. Stommar (topp, botten, gavel, mellangavel) Bensats. Socklar. Ryggar. Hjulsats. Hyllor. 2015 Produktbeskrivning -SERIEN Produktbeskrivning Stommar (topp, botten, gavel, mellangavel) 19 mm tjock direktlaminerad spånskiva med slagtålig 2 mm ABS-kantlist med radie 2 och hörnavrundning. Alla

Läs mer

Prislista inkl moms Lokala prisavvikelser kan förekomma. Skjutdörrar Garderobsinredningar Vikdörrar. SEPTEMBER 2010 Uppdaterad november 2011

Prislista inkl moms Lokala prisavvikelser kan förekomma. Skjutdörrar Garderobsinredningar Vikdörrar. SEPTEMBER 2010 Uppdaterad november 2011 lista inkl moms Lokala prisavvikelser kan förekomma Skjutdörrar Garderobsinredningar Vikdörrar SEPTEMBER 2010 Uppdaterad november 2011 Miljöcertifierat enligt ISO 14001 er pr. dörr Woodline Royal Royal

Läs mer

Giltig fr.o.m 2011-04-01 Alla priser inkl. moms Pris Vikt Volym

Giltig fr.o.m 2011-04-01 Alla priser inkl. moms Pris Vikt Volym 11:1 Arctic Cube 1 Arctic 40 4 Arctic Structure 11 Arctic Sliding Doors 15 Tillägg Arctic 40 djup 17 Arctic 50 18 Tillägg Arctic 50 djup 23 Arctic Wall 24 Alento 28 Azzaro 31 Fasett 36 No. 216 37 Libro

Läs mer

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Vi behöver dina mått Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Tillvägagångssätt De mått vi behöver veta för att tillverka skjutdörrar anpassade till ditt utrymme är höjd och bredd, dvs installationsöppningen.

Läs mer

Prislista inkl moms Lokala prisavvikelser kan förekomma. Skjutdörrar Garderobsinredningar Vikdörrar. För mer inspiration gå in på www.lumi.

Prislista inkl moms Lokala prisavvikelser kan förekomma. Skjutdörrar Garderobsinredningar Vikdörrar. För mer inspiration gå in på www.lumi. För mer inspiration gå in på www.lumi.se lista inkl moms Lokala prisavvikelser kan förekomma Skjutdörrar Garderobsinredningar Vikdörrar SEPTEMBER 2012 Miljöcertifierat enligt ISO 14001 er pr. dörr Woodline

Läs mer

Hyllbredd: kan anpassas efter önskemål (begär offert) Passbitar (begär offert)

Hyllbredd: kan anpassas efter önskemål (begär offert) Passbitar (begär offert) Classic Design: Harald Lundqvist Kvalitetshyllsystem i massivträ Att tänka på Det är mycket viktigt att du beställer på rätt sätt så att hyllan blir som du tänkt dig. Hyllsektionerna börjar alltid från

Läs mer

22 mm. Anvisning. Gratulerar till Din nya skjutdörrsgarderob

22 mm. Anvisning. Gratulerar till Din nya skjutdörrsgarderob Totalmål / Total dimension Lysmål / Inside dimension Gratulerar till Din nya skjutdörrsgarderob Våra skjutdörrsgarderober är individuella lösningar som är måttanpassade och inredda enligt eget önskemål

Läs mer

Möbler & Speglar.... design... kvalité... nytänkande.... inte lika fyrkantiga

Möbler & Speglar.... design... kvalité... nytänkande.... inte lika fyrkantiga Möbler & Speglar... design... kvalité... nytänkande... inte lika fyrkantiga ... design... kvalité... nytänkande Möbler... Snygga möbler... Praktiska möbler... Våra möbler finns i de populäraste storlekarna

Läs mer

KÖK - CARETEME. Forhandler i Norge

KÖK - CARETEME. Forhandler i Norge since 1870 KÖK - ARETEME Forhandler i Norge Postboks 12 Bryn, NO 0611 Oslo Nils Hansens vei 2, NO 0667 Oslo Tlf.: 22 72 23 55 Fax: 22 72 38 19 E-post: post@astec.no www.astec.no since 1870 Fyra decennier

Läs mer

B: 90 cm D: 43 cm H: 46 cm Ask(6) Olja(61), lack(12) 5265 Svartbets(64), vitbets(65), wengebets(66) 5265

B: 90 cm D: 43 cm H: 46 cm Ask(6) Olja(61), lack(12) 5265 Svartbets(64), vitbets(65), wengebets(66) 5265 -K01 Stomme 2-fack med dörr och ett(1) hyllplan, Ek(1) Olja(11), lack(12), såpa(17) 5265 hjul B: 90 cm D: 43 cm H: 46 cm Ask(6) Olja(61), lack(12) 5265 Svartbets(64), vitbets(65), wengebets(66) 5265 -K02

Läs mer

Verktygsskåp 6221 6221 H*B*D = 800*750*400 Användes i olika kombinationer eller enskilt. Kuben har täta sidor och tre hyllplan. Levereras monterat.

Verktygsskåp 6221 6221 H*B*D = 800*750*400 Användes i olika kombinationer eller enskilt. Kuben har täta sidor och tre hyllplan. Levereras monterat. Produktlista Plåtinrednignar i Malung 2008 Verktygsskåp Produktnummer Beskrivning Övrig information Verktygsskåp 6035 6035 H*B*D = 1700*750*400 Skåp med fem kullagrande utdragslådor och ett utdrags bord.

Läs mer

BLÖTA BOKEN MONTERINGSANVISNING. Swing Design hörna VIKTIG INFORMATION. LÄS DETTA INNAN MONTERINGEN PÅBÖRJAS.

BLÖTA BOKEN MONTERINGSANVISNING. Swing Design hörna VIKTIG INFORMATION. LÄS DETTA INNAN MONTERINGEN PÅBÖRJAS. SANVISNING BLÖTA BOKEN Swing Design hörna VIKTIG INFORMATION. LÄS DETTA INNAN EN PÅBÖRJAS. 1. Läs igenom hela anvisningen innan 2. Kontrollera produkten noggrant. Kontrollera att det är rätt produkt att

Läs mer

Skjutdörr Aluminiumprofil Diamant i silver, fyllning av betong melamin

Skjutdörr Aluminiumprofil Diamant i silver, fyllning av betong melamin lista 2015 Skjutdörr Aluminiumprofil Diamant i silver, fyllning av betong melamin SKJUTDÖRRAR Skjutdörrar & profi ler Opal Rubin Diamant Titan Symmetric Nordica Solid Belysning Avslutningssidor, paneler

Läs mer

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar

Vi behöver dina mått. Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Vi behöver dina mått Det är enkelt att beställa måttanpassade skjutdörrar Tillvägagångssätt De mått vi behöver veta för att tillverka skjutdörrar anpassade till ditt utrymme är höjd och bredd, dvs installationsöppningen.

Läs mer

S C A N DINA V I A N G L A S S I NNOV A TIO N S. Monteringsanvisning SNÄCKESKÄR. Dok nr 999322 Version 3

S C A N DINA V I A N G L A S S I NNOV A TIO N S. Monteringsanvisning SNÄCKESKÄR. Dok nr 999322 Version 3 S C A N DINA V I A N G L A S S I NNOV A TIO N S Monteringsanvisning SNÄCKESKÄR Dok nr 999322 Version 3 Monteringsanvisning SNÄCKESKÄR Tack för att du har valt en produkt från Invitrea. Vi hoppas att du

Läs mer

mistral Hyllmodulerna levereras färdiga från fabrik. Det enda du behöver göra är att montera fronter.

mistral Hyllmodulerna levereras färdiga från fabrik. Det enda du behöver göra är att montera fronter. mistral PRISLISTA mistral Hyllsystemet mistral har tagits fram till dig som vill skapa ett personligt uttryck med full funktionalitet. Naturligtvis bestämmer du själv hur hyllmodulerna ska kombineras.

Läs mer

Möbelkatalog för Ulls hus

Möbelkatalog för Ulls hus Möbelkatalog för Ulls hus Denna katalog innehåller möbler och inredning till kontor och arbetsplatser i Ulls hus. Vänligen kontakta Service Ull för mer detaljerad information eller för inredning till mötesrum

Läs mer

Vi älskar böcker! Lundqvisthyllan Klassika

Vi älskar böcker! Lundqvisthyllan Klassika Vi älskar böcker! Lundqvisthyllan Klassika 1 Vi älskar böcker! Vi har gjort bokhyllor i snart år. Bokhyllor som används på så vitt skilda områden som kontor, arkiv, förråd, skolor, museer, affärer och

Läs mer

Rev.nr 1300726. Monteringsanvisning Spa tillbehör

Rev.nr 1300726. Monteringsanvisning Spa tillbehör Rev.nr 1300726 Monteringsanvisning Spa tillbehör Locklyft för fyrkantiga spa Innehållsförteckning A Stödarm 2 B Skumgummigrepp 2 C Mittdel 1 D Svängarm 2 E Lock till svängarm 2 F Bussning 4 H Monteringsbeslag

Läs mer

KÖPHJÄLP HAVSTA Förvaringsserie

KÖPHJÄLP HAVSTA Förvaringsserie Version VÅ19.2 KÖPHJÄLP HAVSTA Förvaringsserie SKÖTSEL Trä: Torka med en trasa fuktad med milt rengöringsmedel. Eftertorka med torr trasa. Glas: Torka med en trasa fuktad med vatten eller fönsterrengöring.

Läs mer

SKJUTDÖRRSSKÅP AGNES 1800 Mtrl Art.Nr Pris Ek kr Björk kr Bredd 1800, djup 400, höjd 1200

SKJUTDÖRRSSKÅP AGNES 1800 Mtrl Art.Nr Pris Ek kr Björk kr Bredd 1800, djup 400, höjd 1200 SKJUTDÖRRSSKÅP AGNES 1800 Mtrl Art.Nr Pris Ek 2078630 12 100 kr Björk 2078600 12 100 kr Bredd 1800, djup 400, höjd 1200 Mittendel med skjutdörrar, bredd 1000mm 1 fast hyllplan, 1 flyttbart hyllplan. Mattvit

Läs mer

Classic Kvalitetshyllsystem i massivträ. Design: Harald Lundqvist

Classic Kvalitetshyllsystem i massivträ. Design: Harald Lundqvist Classic Kvalitetshyllsystem i massivträ Design: Harald Lundqvist Denna prislista visar prisexempel på standardsektioner Vill man få till en måttanpassad hylla rekommenderar vi att ni skickar oss måttet

Läs mer

DESIGN: Ehlén Johansson. SÄKERHET: Den justerbara stolpen måste fästas i taket. Gaveln måste fästas i väggen.

DESIGN: Ehlén Johansson. SÄKERHET: Den justerbara stolpen måste fästas i taket. Gaveln måste fästas i väggen. KÖPHJÄLP ELVARLI Öppet förvaringssystem DESIGN: Ehlén Johansson SÄKERHET: Den justerbara stolpen måste fästas i taket. Gaveln måste fästas i väggen. Om du är osäker på monteringen, kontakta en behörig

Läs mer

SVART ASK SVART ASK

SVART ASK SVART ASK l TVÄTTSTÄLLSPAKET Tvättställspaket 500, en lucka, * ange 1 för vänster-hängd lucka eller 2 för högerhängd lucka. Tvättställspaket 750, en låda, Tvättställspaket 760, en låda, Porslin 500/357/325 80150*

Läs mer

Nyhet! för luckor. Nyhet lucka Classic vit och stödben Classic vit. Tidy och F3 förvaringssystem levereras monterade.

Nyhet! för luckor. Nyhet lucka Classic vit och stödben Classic vit. Tidy och F3 förvaringssystem levereras monterade. Badrumsserien Tidy är designad för Vedum av Jesper Ståhl och har ett tidlöst formspråk som passar i både traditionella och moderna miljöer. Namnet betyder snyggt och prydligt och syftar på tvättställens

Läs mer

Prislista inkl moms Lokala prisavvikelser kan förekomma. Skjutdörrar Garderobsinredningar Vikdörrar SEPTEMBER 2010

Prislista inkl moms Lokala prisavvikelser kan förekomma. Skjutdörrar Garderobsinredningar Vikdörrar SEPTEMBER 2010 lista inkl moms Lokala prisavvikelser kan förekomma Skjutdörrar Garderobsinredningar Vikdörrar SEPTEMBER 2010 Miljöcertifierat enligt ISO 14001 PRI 10.013 er pr. dörr Woodline Royal Royal Panel Vit Ek

Läs mer

FRONT/ UTFÖRANDE STOMME THEA VIT VIT THEA KULÖR KULÖR

FRONT/ UTFÖRANDE STOMME THEA VIT VIT THEA KULÖR KULÖR hhh ANMÄRKNING TVÄTTSTÄLLSPAKET Tvättställspaket 530 Tvättställspaket 630 Tvättställspaket 930 Tvättställspaket 1230 dubbel 530/608/405 67401020 MAJA VIT VIT 7 714 9 643 Porslinstvättställ, vattenlås och

Läs mer

SHOJI. skjutdörrar och rumsavdelare. När kvalitet och design samverkar. lundbergs.com

SHOJI. skjutdörrar och rumsavdelare. När kvalitet och design samverkar. lundbergs.com SHOJI skjutdörrar och rumsavdelare Shoji är en unik produkt i sitt slag, tillverkad i material av mycket hög kvalitet. Användningsområdena är flera och kan kombineras i otaliga varianter. Sortimentet innehåller:

Läs mer

500/357/ * VIT ASK Skåp i vit- eller svartmålad ask. Vit eller 80250* SVART ASK * KULÖR

500/357/ * VIT ASK Skåp i vit- eller svartmålad ask. Vit eller 80250* SVART ASK * KULÖR ANMÄRKNING TVÄTTSTÄLLSPAKET Tvättställspaket 500, en lucka, * ange 1 för vänsterhängd lucka eller 2 för höger-hängd lucka. Tvättställspaket 750, en låda, Tvättställspaket 760, en låda, Porslin Tvättställspaket

Läs mer

Monteringsanvisning för Glaspartier Exklusiv

Monteringsanvisning för Glaspartier Exklusiv 2012-10-11 Exklusiv Monteringsanvisning för Glaspartier Exklusiv OX-parti, vänstergående XO-parti, högergående O-parti, fast parti OXO-parti, vänster eller högergående OXXO-parti Detta är en principiell

Läs mer

SMART & FUNKTIONELL FÖRVARING KÖK. Detaljerna som lyfter ditt hem

SMART & FUNKTIONELL FÖRVARING KÖK. Detaljerna som lyfter ditt hem SMART & FUNKTIONELL FÖRVARING KÖK Detaljerna som lyfter ditt hem INNEHÅLL KARUSELLER 3 HÖGSKÅPSUTDRAG 10 STRYKBRÄDA 15 KORGAR & GALLER 16 KÄLLSORTERING 21 BÄNKSKÅPSUTDRAG 26 STÄDSKÅPSINREDE 28 ÖVRIGT 30

Läs mer

FÖRVARING Möblernas produktinformation

FÖRVARING Möblernas produktinformation HÖGSKÅP FÖRVARING Möblernas produktinformation Luckornas och lådfronternas färgalternativ Lackade Leveransinnehåll Mjukstängande luckor Alla skåp med luckor har mjukstängande gångjärn eller luckmekanism.

Läs mer

Vi älskar böcker! Lundqvisthyllan Klassika

Vi älskar böcker! Lundqvisthyllan Klassika Vi älskar böcker! Lundqvisthyllan Klassika 1 Vi älskar böcker! Vi har gjort bokhyllor i snart år. Bokhyllor som används på så vitt skilda områden som kontor, arkiv, förråd, skolor, museer, affärer och

Läs mer

Datorvagnar UniPremiumserien

Datorvagnar UniPremiumserien Datorvagnar UniPremiumserien De stöldskyddande vagnarna, har plats för 8, 12, 20, 24 eller 32 bärbara datorer med dockningsstationer som står stabilt på utdragbara hyllor. Dessutom finns en modell för

Läs mer

MULTI funktionella INDIVO kök

MULTI funktionella INDIVO kök INDIVO MULTI funktionella kök KÖK I ÖGONHÖJD I VARJE SITUATION Ett kök är ofta både familjens och vännernas samlingspunkt. Med de flexibla lyftenheterna Indivo för köksbänk och överskåp kan du skapa en

Läs mer

Din värld är vår inspiration

Din värld är vår inspiration Förvara Din värld är vår inspiration Vår passion är inredningar och förvaringslösningar för professionell miljö. Hyllsystem, däckställ, butiksdisplayer, shop-in-shop-lösningar för att nämna några. Hos

Läs mer

SKÖTSEL OCH RENGÖRING:

SKÖTSEL OCH RENGÖRING: KÖPHJÄLP ELVARLI Öppet förvaringssystem DESIGN: Ehlén Johansson SÄKERHET: Den justerbara stolpen måste fästas i taket. Gaveln måste fästas i väggen. Om du är osäker på monteringen, kontakta en behörig

Läs mer

badstudıose 84-13 minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment Ifö Sign möbelpaket 1995:- Ifö Cera möbelpaket 1795:- Ifö Silver duschhörna 3595:-

badstudıose 84-13 minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment Ifö Sign möbelpaket 1995:- Ifö Cera möbelpaket 1795:- Ifö Silver duschhörna 3595:- badstudıose 84-13 minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment Ifö Sign möbelpaket 1995:- Ifö Cera möbelpaket 1795:- Ifö Silver duschhörna 3595:- du hittar fler kampanjerbjudande inne i foldern Ifö badrumsmöbler

Läs mer

Verktygsvagnar 1-2 Pallvagnar 5-8 Långgodsvagnar 11-12 Verkstadsvagnar 15-16 Platåvagnar 19-20 Rullbord 23-24. Vagnar

Verktygsvagnar 1-2 Pallvagnar 5-8 Långgodsvagnar 11-12 Verkstadsvagnar 15-16 Platåvagnar 19-20 Rullbord 23-24. Vagnar Verktygsvagnar 1-2 Pallvagnar 5-8 Långgodsvagnar 11-12 Verkstadsvagnar 15-16 Platåvagnar 19-20 Rullbord 23-24 Vagnar 4160 4170 4220 1 Bild Artikelnr. Mått h x b x d Vikt Beskrivning Färg stomme Färg dörrar

Läs mer

afton möbel möbler afton

afton möbel möbler afton möbel I Afton möter du en tidlös och avskalad stil med rena linjer. De släta överfalsade fronterna ger möbeln ett lätt och modernt uttryck med tunna linjer. Praktiska förvaringslösningar, gedigna material

Läs mer

Prislista inkl moms Skjutdörrar Garderobsinredningar Vikdörrar. Gäller beställningar fr.o.m 2008-10-01 Lokala prisavvikelser kan förekomma PRI 08.

Prislista inkl moms Skjutdörrar Garderobsinredningar Vikdörrar. Gäller beställningar fr.o.m 2008-10-01 Lokala prisavvikelser kan förekomma PRI 08. PRI 08.034 lista inkl moms Skjutdörrar Garderobsinredningar Vikdörrar Gäller beställningar fr.o.m 20081001 Lokala prisavvikelser kan förekomma Miljöcertifierat enligt ISO 14001 Woodline Royal Fanerade

Läs mer

MONTERINGSANVISNING FÖR SOLUX PULPETSTOMME

MONTERINGSANVISNING FÖR SOLUX PULPETSTOMME MONTERINGSANVISNING FÖR SOLUX PULPETSTOMME MONTERINGSANVISNING FÖR SOLUX PULPETSTOMME Detta är en generell monteringsanvisning för pulpetstomme. Vissa punkter kommer inte utföras beroende på om du har

Läs mer

Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service

Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service 2 Flexibla arkivlösningar Välkommen till Sarpsborg Metall din leverantör av kontorsgarderob- arkivering- och lagringslösningar. Vi är

Läs mer

LONDON. Badrumsmöbelserie London är sofistikerat klassisk med en twist för den som söker en möbel som sticker ut, men tål att älskas över tid.

LONDON. Badrumsmöbelserie London är sofistikerat klassisk med en twist för den som söker en möbel som sticker ut, men tål att älskas över tid. LONDON Badrumsmöbelserie London är sofistikerat klassisk med en twist för den som söker en möbel som sticker ut, men tål att älskas över tid. Det som utmärker London är kombinationen av träfaner och lackerade

Läs mer