Personliga kök för alla stilar.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Personliga kök för alla stilar."

Transkript

1 Personliga kök för alla stilar.

2

3 Personliga kök för alla stilar. Eftersom stil och smak är väldigt individuellt finns inga rätt eller fel. Vi på Storsjökök möter olika stilar och önskemål i vår vardag och oavsett vilken din stil är så hjälper Storsjökök dig med ditt kök. Vi har ett brett sortiment av luckor i vår stilbank vilket täcker behovet för de flesta. Det tillsammans med att du som kund kan måttbeställa stommarna och luckorna till köket är vår styrka som kökstillverkare. Att leverera köket i din stil.

4 Med de jämtländska fjällen och skogarna inom synhåll tillverkar Storsjökök sedan snart 50 år personliga kök för alla typer av hem och för alla typer av människor. Storsjökök är köksleverantören för dig som söker flexibla lösningar och en kvalitativt produkt. Storsjökök Läs, bläddra, rita och låt inspiration kring färg och form komma till dig från olika håll: en inredningstidning, en god middag, ett väldoftande bullbak, en promenad längs stranden En köksdesigner hos närmaste återförsäljare ritar i 3D med vägledning av dina mått och önskemål upp ditt kök i samråd med dig. Storsjökök erbjuder även möjligheten att

5 måttbeställa luckor och stommar utifrån dina egna krav och behov. Med gedigen erfarenhet och kvalitativa material arbetar sedan de ca 20 anställda på fabriken i Östersund snabbt och effektivt för att tillverka ditt personliga drömkök. De flexibla lösningarna återfinns både i valmöjligheterna gällande material, mått, färg och handtag, samt möjligheten att få köket levererat antingen färdigmonterat eller i platta paket. Är du inte i behov av ett helt nytt kök men vill ändå få en radikal förändring? Beställ då nya köksluckor från Storsjökök. Samma valmöjligheter, samma flexibilitet. Embryot till dagens Storsjökök föddes på 1960-talet i den lilla jämtländska orten Hammerdal under namnet Landbergskök. Under årens lopp har företaget utvecklats och förändrats, och 1994 flyttade Storsjökök in till Östersund. Sedan 2001 har nuvarande ägare bedrivit verksamheten med tillverkning av köksstommar och -luckor till kvalitetsmedvetna kunder. Man har stolt tagit med sig arvet från företagsstarten i form av norrländskt hantverkskunnande samt namnen ur den nordiska mytologin som ett flertal av köken bär. Till detta arv läggs modern design, gedigen kunskap, kvalitativa material och en effektiv tillverkningsprocess.

6 Åre Åreköket är en modern version av klassiska svenska köksmodeller. Kombinerat med överskåp på bredden istället för på höjden får du ett tufft och fräckt kök som exempelvis passar bra ihop med breda infällda handtag. Väljer du krysspröjs blir personligheten en annan, mer klassisk. Mdf öppnar upp för total valfrihet i färgvalet. Låna gärna med dig färgprover ur NCS-kartan från din återförsäljare hem och låt fantasin få fritt spelrum när det gäller att färgsätta ditt nya drömkök. Åreköket tillverkat i ek eller björk är ett stilrent och modernt kök med en gedigen träkänsla. Till skillnad från många andra kök är speglarna och ramarna utförda i massivt trä och inte i fanér, vilket bidrar till kvalitetskänslan. Ett kök att vara i, ett kök att trivas i. Utmärkande för Åre är den distinkta fräsningen centralt på luckan. Många väljer krysspröjs som tillval till sitt Årekök.

7

8 Pärlspont Trender kommer och går, men det klassiska lantköket består. Pärlspont andas livet på landet, en katt ihoprullad på golvet, knastret från vedspisen, doften av såpskurat trägolv och fågelkvitter utanför fönstret. Men idag kan lantlivet även levas mitt inne i stan, med kryddodling i köksfönstret, potatisplantor på balkongen och de rejäla gummistövlarna på skostället i hallen. Luckorna till Pärlspont görs enbart av mdf, som vanligtvis målas i olika vita, gräddfärgade och grå nyanser. I likhet med alla våra övriga mdf-luckor kan de naturligtvis fås i vilken kulör du vill.

9 Oden Ett klassiskt genomarbetat kök som länge behållit sin popularitet i många svenska hem. Skillnaden mot t.ex. Frigg är att alla hörn är rundade, vilket i sin tur ger en något mjukare profil på hela köket. Oden andas trygghet och lugn, ett kök för läxläsning vid köksbordet eller en glad fikastund med de goda vännerna. Oden är ett traditionellt kök tillverkat med mdf-luckor som naturligtvis går att få i alla upptänkliga färger. De klassiska spegelluckorna finns med både rak och välvd överdel.

10 Duved De rundade hörnen i kombination med de släta luckorna skapar ett stilrent kök med finess. Du bestämmer själv till stor del vilken stil ditt Duvedskök ska ha genom t.ex. val av handtag. Den lackade mdf-skivan bidrar till ett lättskött och stilrent kök där du helt fritt kan välja färgnyans. Duved finns även i björk och ek. Köket för dig som söker det lilla extra. De mjuka linjerna och det exklusiva treskiktslimmade trämaterialet skänker pondus, stabilitet och värme. Här finns plats för verklig matlagningskonst, och utrymme för många att tillsammans kunna njuta av en lång, utsökt måltid.

11

12 Vemdalen Ett stilrent kök som passar bra att kombinera med de senaste trenderna inom inredning. De naturliga linjerna i träet och i den rundade avfasningen ger en mjuk känsla trots den sparsmakade designen. Vemdalen liknar på många sätt Duved, men är ett mer prisvärt alternativ eftersom Vemdalen är tillverkat i fanér och inte i massivt trä. Köket går att få i valnöt, ek och björk.

13 Bydalen För dig som lever ett modernt lantliv kanske Bydalen är alternativet. Genom att välja olika handtag kan du själv avgöra om betoningen ska ligga på modernt eller lantliv. Bydalen är ett kök i pärlspontsutförande i ny tappning. Det karaktäristiska pärlspontsutseendet återfinns i mitten av luckan, och detta ramas in av en slät rektangel. Bydalen finns enbart i mdf.

14 Frigg Om du söker ett verkligt tidlöst kök som inbjuder till gemytlig samvaro mitt i matlagningen ska du ta en närmare titt på Frigg. Den utfrästa spegeln och de karaktäristiska krysspröjsen påminner om det klassiska herrgårdsköket som många gånger är husets hjärta. Detaljer som pilastrar och pyramidlister är populära tillval när det handlar om Frigg, och dessa tillför ytterligare karaktär och stil. Luckorna är tillverkade av mdf.

15

16 Oviken Pärlspontluckor behåller sin popularitet, och därför har Oviken tillkommit till Storsjököks familj på senare tid. Två tvärgående skålningar är ett utmärkande drag hos Oviken, som liksom övriga pärlspontskök passar extra bra i någon vit, beige eller grå nyans. Be din återförsäljare guida dig bland NCS-kulörerna för att hitta just den nyans som passar till ditt nya kök. Oviken tillverkas med luckor av mdf.

17 Helags En av nykomlingarna i Storsjököks sortiment är Helags, som lånar sin enkla stilrena karaktär från fjället med samma namn. Liksom under en fjälltur avgörs mötet med Helags av vilka tillbehör du väljer. Helags kan vara avskalad och estetiskt sval i en avmätt färg, en bänkskiva i betong eller svart sten samt med moderna infrästa grepplister. Helags kan också blomma ut som en inbjudande oas med ett nybakat bröd på spisen, öppna hyllösningar och mjuka knoppar som handtag på luckor och skåp. Helags görs i mdf, 16 mm. Skillnaden från Åre, som är ett besläktat kök, är att Helags saknar fördjupningen i spegeln mitt på luckan.

18 Tor Tor öppnar alla möjligheter till flexibilitet i ditt kök. Om du väljer en neutral färg på luckorna kan du på ett enkelt och billigt sätt variera ditt kök i det oändliga beroende på årstid, trender och humör. Byt ut gardiner, krukväxter, kökshanddukar, ljuslyktor och förvaringskärl för att variera ditt Tor-kök i det oändliga En starkare och häftigare effekt kan du få om du väljer att färgsätta Tor med din favoritfärg på NCS-kartan. Tor kännetecknas av helt släta luckor med radie (avrundning) i luckornas kanter. Det är ett stilrent och enkelt kök, och även vårt mest prisvärda. Luckorna till Tor tillverkas endast av mdf.

19 Tyr Loke Balder Tyr är en av våra klassiker i sortimentet. Klassiskt är också utförandet i massiv ek, ett material som andas kvalité och elegans. Ek är också ett mycket slagtåligt och hållfast material med lång livstid. En av anledningarna till att många väljer ek är att det på ett naturligt sätt mognar med tiden. Vill man förstärka träluckornas karaktär kan man också välja olika ytbehandlingar, ännu ett exempel på Storsjököks flexibilitet. Ett ekkök som Tyr står sig också bra både mot stilrent vita väggar, och lite varmare terrakottatoner. Tyr tillverkas endast i ek. Med luckor i ett genuint material som fura hamnar du i ett tryggt, varmt och ombonat kök. Den karaktäristiska vassa fräsningen i hörnen mjukas upp väsentligt genom den mjuka furan. Loke är ett allmogekök som kan få en modern prägel genom de detaljer som du väljer att lägga till när det väl är på plats: vedkorgen, lamporna, kryddburkarna eller blomman i fönstret. Loke tillverkas enbart i fura. Björk är och har länge varit ett traditionellt material i svenska kök, delvis beroende på att vårt nordiska klimat gärna välkomnar det ljusa trät. Balder har massiva spegelluckor av klassiskt snitt. Balder passar också bra i kombination med glasdörrar på högskåp till exempel. Tillverkas enbart i björk.

20 Frej Frej har många likheter med köket Oden, men har en mer diskret och flexibel karaktär. Spåren på luckorna är något smalare på Frej. Man kan även beställa Frejs luckor som helt släta och enbart med den karaktäristiska mjuka ytterprofilen på luckan. En varm bänkskiva i ek kommer bra överens med Frej, och där kan man sedan skära till en väldoftande sommarsallad eller rulla julens lussekatter. Frejs luckor tillverkas av mdf.

21 välj rätt BäNkskivA kundanpassade BäNkskivor är vår specialitet. Valet av bänkskiva avgör trivsel och funktion i ditt nya kök. Det är därför viktigt att lägga ner lite extra tid innan du bestämmer dig. Aldrig tidigare har det funnits mer att välja på. Laminat Funktionellt och modernt i stort urval massivträ Klassiskt snyggt med tidlös känsla Hi-maCs silica Just nu marknadens trendigaste material. Här får du högsta funktion kombinerat med stilsäker elegans Granit Lyxigt och stilrent Quarts-sten Kombinera stenskivans elegans med modern funktion och design För mer information kontakta Storsjököks återförsäljare. Besök även LG Collection AB Box 204, Nässjö Telefon Fax info@lgcoll.se

22 Tor Duved Oviken Pärlspont Bydalen Helags Frej (rak/valv) Oden (rak/valv) Frigg Åre Åre björk Åre ek Vemdalen björk Vemdalen ek Vemdalen valnöt Loke Balder Tyr Duved björk Duved ek

23 Luckor & spröjs Frigg jämtland Frigg rimfrost Till övriga modeller finns vitrinluckor med eller utan spröjs. Frigg ruter Åre med kryss, finns även för Frigg.

24 B6, metall bronserat B7, metall zink, antik B41, metall galv matt nickel B1, metall bronserat c/c 96 B2, metall zink, antik c/c 96 B3, metall Galv matt nickel c/c 96 B4, metall zink, antik c/c 64 B5, metall bronserat c/c 64 B43, metall galv matt nickel c/c 64 B10, metall bronserat c/c 96 B11, metall zink, antik c/c 96 B12, metall Galv matt nickel c/c 96 B40, metall bronserat B42, metall galv matt nickel B44, metall zink, antik B57, El aluminium bredd 50 mm B17, metall svart smide c/c 96 B33, Bok klarlack c/c 96 B58, antik mässing c/c 96 B59, antik mässing c/c 96 B56, rostfritt stål

25 Knoppar & handtag B60, Rostfritt stål c/c 128 B61, Matt krom c/c 96/160 B63, Rostfritt stål c/c 128/192 B65, Rostfritt stål c/c 128/160/224 B68, Rostfritt stål-look c/c 96/128/192/292/448 B73, Rostfritt stål c/c 128/192/288/400/600

26 Skåpfakta M-höjd: Minihöjd K-höjd: Kontinentalhöjd F-höjd: Fullhöjd T-höjd: Totalhöjd BÄNKSKÅP Höjd 720 mm. Djup 580 mm. Bänkskåpen monteras på justerbara stödben. Stödbenen och sockeln beställs separat. Bänkskåp 2 hyllor, B=30, 40, 50, , 80 & 100 med parluckor. Bänkskåp 5 lådor, B=30, 40, 50 & 60. Bänkskåp 3 lådor, B=30, 40, 50, 60, 70, 80 & 100. Bänkskåp 1 låda & 1 lucka. B=30, 40, 50, med parlucka. Hörnbänkskåp ¾ karusell B=90x90. Hörnbänkskåp Diagonal. Hel karusell B=90x90. Hörnbänkskåp ½ karusell B=1200 Rak modell. (Finns även i utförande med magic corner) Hörnbänkskåp 2 hyllor B=90x90. Bänkskåp För inbyggnads ugn med en låda. B=60. Bänkskåp 2 lådor 1 blindfront. För spishäll B=60 & 80. Diskbänkskåp Med hel botten och inkl aquastop. B=60. Diskbänkskåp Med hel botten, inkl aquastop. B=70, 77,3 & 80. parlucka. Hörndiskbänkskåp B=1200 Rak modell. Hörndiskbänkskåp B=1400. Rak modell med parlucka. (120 cm med 20 cm tomt utrymme mot vägg) Diskbänkskåp Med utdragbar sopsortering och en invändig låda. Inkl aquastop. B=60, 70, 80 & 100. Diagonalbänkskåp 1 hylla. B=30. Bänkskåp Med handukshängare. B=20. Finns även tom stomme i B=10. Bänkskåp Med strykbräda. B=40. Bänkskåp. Med maskinlyft B=40, 50 & 60 Bänkskåp Grytskåp med 3 gallerhyllor. Avslutningshylla för bänkskåp. B=296 mm VÄGGSKÅP djup 312 mm. M-höjd: 288 mm med topphängd lucka. VÄGGSKÅP djup 312 mm. K-höjd: 700 cm med två hyllor, F-höjd: 860 mm med tre hyllor, T-höjd: 988 mm med tre hyllor. Väggskåp M-höjd, B=30, 40, 50, 60, 70, 80 & 100 Väggskåp B=30,40,50,60. Väggskåp B=60,70,80 & 100 med parluckor. Vägghörnskåp B=60x60. Vägghörnskåp B=80. Rak modell. Fläktskåp B=50, 60 & 70. Fläktskåp B=60 & 70 med parlucka. Mikroskåp B=50 & 60. Avslutningshylla för väggskåp. B=296 mm Kryddhylla B=60.

27 HÖGSKÅP djup 580 mm K-höjd: 2098 mm F-höjd: 2258 mm Högskåp Garderob 1 hylla & klädstång. Högskåp 5 hyllor. B=40, 50, med parluckor Linneskåp 4 hyllor & 4 trådbackar. B=40, 50, 60. Städskåp 1 hylla och städinrede. B=40, 50, med parluckor. Speceriskåp 5 hyllor, delad lucka. B=60 Speceriskåp 4 hyllor och 3 lådor. B=60. Specerihörnskåp 9 hyllor. B=102x102. levereras alltid omonterade Skafferiskåp 6 utdragsbackar. B=40,50, med parluckor. Högskåp för inbyggnads ugn & micro. B=60. Högskåp för inbyggnadsugn & micro. Med luckor. B=60. Högskåp för inbyggnadsugn. Med tre lådor och en lucka. Avslutningshylla Högskåp 45 grader. Höghylla B=20. TOPPSKÅP OCH SKÅP ÖVER KYL OCH FRYS Överskåp Över kyl/frys med indragen rygg för ventilation. B=60 sidohängd lucka. Överskåp Över kyl/frys - side by side. med indragen rygg för ventilation B=92 parluckor Överskåp Över kyl/frys med indragen rygg för ventilation. B=60 Topphängd lucka. Toppskåp Placeras ovanpå högskåp K-höjd för att nå upp till T-höjd. B=30, 40, 50, 60, 80 & 100 BÄNKSTÅENDE SKÅP Finns anpassade till färg/träslag och i höjderna K-höjd 1200 mm, F-höjd 1360 mm, T-höjd 1488 mm. Väggskåp på bänk B=40 med två små lådor. Spröjs alt vitrinlucka Väggskåp på bänk B=60 med tre små lådor. Spröjs alt vitrinlucka Väggskåp på bänk B=80 med fyra små lådor. Spröjs alt vitrinlucka Jalussiskåp B=60 DEKORSKÅP Finns anpassade till färg/träslag och i höjderna K-höjd 700 mm, F-höjd 860 mm, T-höjd 988 mm. Storsjökök tackar alla kunder som ställt upp med sina kök för fotografering. Vissa av köken är extrautrustade efter egna behov. För tillbehör som inte finns presenterade i katalogen, kontakta din närmaste återförsäljare. Vinhylla B=20 & 30. Prydnadshylla B=20 & 30. Vinhylla B=20 & 30. Hörnkasset Storsjökök reserverar sig för eventuell förändring i sortimentet.

28 Rithjälp Ventilation K Kylskåp Rummets mått i mm:... Vatten och avlopp F Frysskåp Takhöjd:... Solen kommer in K/F Kyl/Frys Vägg som kan flyttas eller rivas Skala 1:40 = 5000 mm, en ruta = 200 mm Skala 1:50 = 6250 mm, en ruta = 250 mm Namn:... Adress:... Telefon:... Lucka:... Handtag:... Avisering:...

29 Att tänka på Prioritera arbetsytor. Arbetsytan ska vara mellan 60 och 120 cm, gärna mer. Vid spisen bör avställningsytan vara minst 40 cm. Placera gärna om möjligt kyl och frys centralt i köket. Kyl och frys är det mest besökta utrymmet i köket. Passbitar mellan skåp och vägg gör att du kan öppna dörrar fullt ut. Genom att placera mikrovågsugn, diskmaskin eller ugn i arbetshöjd får du en mer ergonomisk arbetsmiljö. Utdragslådor för ex. grytor och specerier göra att du får en bra överblick och lätt att hitta det du söker. Snåla inte på förvaringsutrymmen. Det finns aldrig för mycket skåp i ett kök. Luckdämpare gör att du får ett tystare kök. Du kan använda våra stommar och luckor till att göra snygga sovrumsgarderober, tvättrums- och hallinredningar. Mått och specifikation för bänk och väggskåp T-höjd F-höjd K-höjd Centrum regel Centrum regel Centrum regel 2386 T-höjd 2258 F-höjd 2098 K-höjd 1686 M-höjd M-höjd K-höjd M-höjd F-höjd Centrum regel 2338 T-höjd Centrum regel

30 Personliga kök för alla stilar. Koning & Smith reklambyrå, Foto: Tommy Andersson, Illustrationer: Uffe Nygren

Storsjökök TRADITIONELLT OCH MODERNT

Storsjökök TRADITIONELLT OCH MODERNT Storsjökök TRADITIONELLT OCH MODERNT Vi på Storsjökök möter olika stilar och önskemål i vår vardag och oavsett vilken din stil är, så hjälper vi dig med ditt kök. Eftersom stil och smak är väldigt individuellt

Läs mer

Storsjökök TRADITIONELLT OCH MODERNT

Storsjökök TRADITIONELLT OCH MODERNT Storsjökök TRADITIONELLT OCH MODERNT Vi på Storsjökök möter olika stilar och önskemål i vår vardag och oavsett vilken din stil är, så hjälper vi dig med ditt kök. Eftersom stil och smak är väldigt individuellt

Läs mer

Storsjökök TRADITIONELLT OCH MODERNT

Storsjökök TRADITIONELLT OCH MODERNT Storsjökök TRADITIONELLT OCH MODERNT Vi på Storsjökök möter olika stilar och önskemål i vår vardag och oavsett vilken din stil är, så hjälper vi dig med ditt kök. Eftersom stil och smak är väldigt individuellt

Läs mer

Storsjökök TRADITIONELLT OCH MODERNT

Storsjökök TRADITIONELLT OCH MODERNT Storsjökök TRADITIONELLT OCH MODERNT Vi på Storsjökök möter olika stilar och önskemål i vår vardag och oavsett vilken din stil är, så hjälper vi dig med ditt kök. Eftersom stil och smak är väldigt individuellt

Läs mer

S 2014:2 14-07-02. Kök och förvaring SKÅPS- ÖVERSIKT

S 2014:2 14-07-02. Kök och förvaring SKÅPS- ÖVERSIKT S 2014:2 14-07-02 Kök och förvaring SKÅPS- ÖVERSIKT INNEHÅLLSFÖRTECKNING Bänkskåp Höjd 870mm inkl. sockel, djup 565mm 6-11 Bänkskåp udda höjder och djup 4-5 Dekorskåp för vitriner med kryss-spröjs 36-38

Läs mer

KÖK GRANBERG SINCE 1870

KÖK GRANBERG SINCE 1870 DESIGN 2012 KÖK GRANBERG SINCE 1870 GRANBERG LUCKGUIDEN I vår luckguide hittar du luckor i olika stilar, moderna, klassiska eller lantliga. Tag god tid på dig att välja och tag gärna hjälp av oss för att

Läs mer

Skräddarsy din garderob

Skräddarsy din garderob skjutdörrar Skräddarsy din garderob pacific >> Oändliga möjligheter >> Kraftig aluminiumprofil >> Urspårningsskydd >> Hög kvalitet Tengberts Pacific ger ditt hem en elegant möbel av högsta kvalitet som

Läs mer

PRODUKTFAKTA. Kungsäter Kök. Dalbo Kungsäter Tel Fax

PRODUKTFAKTA. Kungsäter Kök. Dalbo Kungsäter Tel Fax Luckor med liv. PRODUKTFAKTA KVALITET Kungsäter Köks kvalitetstänkande omfattar hela vår verksamhet, det vill säga utveckling, konstruktion, tillverkning, installation och service. MILJÖ Organisationens

Läs mer

Lundins kök. Inspiration KÖKET DEN NATURLIGA MÖTESPLATSEN HISTORIA 2-3

Lundins kök. Inspiration KÖKET DEN NATURLIGA MÖTESPLATSEN HISTORIA 2-3 nspiration Lundins kök KÖKET DEN NATURLIGA MÖTESPLATSEN Köket är husets mittpunkt och för att vi på bästa sätt skall kunna utnyttja och ha så stor glädje av vårt kök, är det viktigt att planera det så

Läs mer

Kungsäter Kök Dalbo Gårdshorn 21 519 92 Kungsäter Tel. +46320-20 70 30 Fax +46320-811 60 info@kungsaterkok.se www.kungsaterkok.se

Kungsäter Kök Dalbo Gårdshorn 21 519 92 Kungsäter Tel. +46320-20 70 30 Fax +46320-811 60 info@kungsaterkok.se www.kungsaterkok.se PERSONLIGA KÖK Kungsäter Kök Dalbo Gårdshorn 21 519 92 Kungsäter Tel. +46320-20 70 30 Fax +46320-811 60 info@kungsaterkok.se www.kungsaterkok.se Made in Halland. Inte långt ifrån Varberg, ca 3 mil österut

Läs mer

Ett äkta skånskt hantverk

Ett äkta skånskt hantverk Ett äkta skånskt hantverk Ett Farstorp kök tål att granskas. Alla rum är olika och vi hjälper dig, tillsammans med våra köksplanerare och erfarna snickare, att hitta din köksstil och utnyttja dina ytor

Läs mer

MORAVÄGEN 3 STIL & MATERIAL

MORAVÄGEN 3 STIL & MATERIAL HITTA HEM MED STIL - MODERN Alla har sin egen tolkning av vad som är modernt, och det moderna begreppet är i ständig förändring. Modern är därför anpassad för att lätt kunna ändra karaktär efter vem du

Läs mer

SNYGG, TIDLÖS & FUNKTIONELL NYA IDO ELEGANT BADRUMSKOLLEKTION

SNYGG, TIDLÖS & FUNKTIONELL NYA IDO ELEGANT BADRUMSKOLLEKTION SNYGG, TIDLÖS & FUNKTIONELL NYA IDO ELEGANT BADRUMSKOLLEKTION 2017 BRA DESIGN BLIR BARA BÄTTRE. Vi har nog alla en möbel eller något annat föremål som vi absolut inte vill göra oss av med. Vissa saker

Läs mer

DE NYA K KS IDÉERNA ALLT OM HUR DU FÖRNYAR DITT VIKTIGASTE RUM TIPS OCH IDÉER MÅTT OCH FAKTA

DE NYA K KS IDÉERNA ALLT OM HUR DU FÖRNYAR DITT VIKTIGASTE RUM TIPS OCH IDÉER MÅTT OCH FAKTA DE NYA K KS IDÉERNA ALLT OM HUR DU FÖRNYAR DITT VIKTIGASTE RUM TIPS OCH IDÉER MÅTT OCH FAKTA Tänk med tumstocken när du planerar köket Se till att avståndet mellan spis, diskho och kyl känns komfortabelt.

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL Brf Solslingan Inredningsstilar Våra inredningsstilar är noga utvalda. I bilderna längre fram ser du exempel på våra stilar som du kan göra som egna val. Vårt grundutförande

Läs mer

Pärlspont vit. Slät lucka. Stilren och prisvärd lucka i 16mm. Passar till både köket, tvättstugan och garderoberna. Finns i hela NCS-skalan.

Pärlspont vit. Slät lucka. Stilren och prisvärd lucka i 16mm. Passar till både köket, tvättstugan och garderoberna. Finns i hela NCS-skalan. Design vit Pärlspont vit DESIGN Slät lucka. Stilren och prisvärd lucka i 16mm. Passar till både köket, tvättstugan och garderoberna. Finns i hela NCS-skalan. PÄRLSPONT Traditionell lucka. Klassisk, prisvärd

Läs mer

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär Inredarens val Sjödalen, Huddinge preliminär 3D Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi

Läs mer

PRODUKTGUIDE KÖK STANDARDSORTIMENT

PRODUKTGUIDE KÖK STANDARDSORTIMENT PRODUKTGUIDE KÖK STANDARDSORTIMENT 1 INLEDNING PRODUKTBESKRIVNING VÄLKOMMEN TILL LIJO - DET SMARTA ALTERNATIVET Letar du efter marknadens mest prisvärda kök men inte vill kompromissa med kvaliteten? Då

Läs mer

ÖVERFALSAD Retro. Vi rekommenderar sedan att slutbeställningen av Ikeas delar görs först efter att ni gjort klart den kommande beställningen från oss.

ÖVERFALSAD Retro. Vi rekommenderar sedan att slutbeställningen av Ikeas delar görs först efter att ni gjort klart den kommande beställningen från oss. ÖVERFALSAD Retro Här följer en kortare beskrivning av vår stil Överfalsad, så kallad Retro, med en efterföljande prislista. I beskrivningen hittar ni information och tips inför er planering med Ikea. Ha

Läs mer

Helmassiva Stommar. Kungsäter Kök. Dalbo Kungsäter Tel Fax

Helmassiva Stommar. Kungsäter Kök. Dalbo Kungsäter Tel Fax Exklusiva kök Helmassiva Stommar Kungsäter Kök. Dalbo 519 92 Kungsäter Tel. +46320-20 70 30 Fax +46320-811 60 info@kungsaterkok.se www.kungsaterkok.se Man behöver inte vara expert för att förstå att massivt

Läs mer

Nyhet! för luckor. Nyhet lucka Classic vit och stödben Classic vit. Tidy och F3 förvaringssystem levereras monterade.

Nyhet! för luckor. Nyhet lucka Classic vit och stödben Classic vit. Tidy och F3 förvaringssystem levereras monterade. Badrumsserien Tidy är designad för Vedum av Jesper Ståhl och har ett tidlöst formspråk som passar i både traditionella och moderna miljöer. Namnet betyder snyggt och prydligt och syftar på tvättställens

Läs mer

BEHÅLL STOMMAR OCH HYRESGÄSTER Vi förnyar dina kök på en dag. Information till dig som är fastighetsägare.

BEHÅLL STOMMAR OCH HYRESGÄSTER Vi förnyar dina kök på en dag. Information till dig som är fastighetsägare. BEHÅLL STOMMAR OCH HYRESGÄSTER Vi förnyar dina kök på en dag. Information till dig som är fastighetsägare. Vi tar ansvar för hela processen. Vårt HK Easy-sortiment är anpassat för dig med fastighetsbestånd

Läs mer

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär Inredarens val Brf Ofelia, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens

Läs mer

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär Inredarens val Skogsstjärnan, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar

Läs mer

SKAPA DITT EGET BORD

SKAPA DITT EGET BORD COMBINE 2 Combine Combine 3 COMBINE Att kombinera. Och välja fritt. Att hitta det soffbord som passar allra bäst. Både för rummet. Funktionen. Och uttrycket. Placerat med soffa, pall eller fåtölj. För

Läs mer

I ditt nya hem! GRUNDVAL & TILLVAL

I ditt nya hem! GRUNDVAL & TILLVAL För att ett hus ska kännas som ditt hem, måste du få låta dina egna behov, önskemål och drömmar växa fram. Att du får lyfta fram din egen stil och sätta din egen prägel på ditt nya hus. Därför har vi handplockat

Läs mer

Köket - hemmets samlingsplats. Byt lucka...eller nytt kök

Köket - hemmets samlingsplats. Byt lucka...eller nytt kök Köket - hemmets samlingsplats Byt lucka...eller nytt kök Ramna Inredningar AB Svensktillverkade kök sedan 1985 Köksluckor Innerdörrar Eller nytt kök Luckor och stommar tillverkade i vår fabrik, lackerade

Läs mer

Planeringshjälp DITT NYA KÖK/TVÄTT/FÖRVARING/BAD FRÅN IDÉ TILL VERKLIGHET FYLL I DINA KONTAKTUPPGIFTER HÄR: NAMN ADRESS LEVERANSADRESS

Planeringshjälp DITT NYA KÖK/TVÄTT/FÖRVARING/BAD FRÅN IDÉ TILL VERKLIGHET FYLL I DINA KONTAKTUPPGIFTER HÄR: NAMN ADRESS LEVERANSADRESS Planeringshjälp DITT NYA KÖK/TVÄTT/FÖRVARING/BAD FRÅN IDÉ TILL VERKLIGHET FYLL I DINA KONTAKTUPPGIFTER HÄR: NAMN ADRESS LEVERANSADRESS POSTNR ORT TELEFON MOBIL DATUM E-POST Vedums köksprocess steg för

Läs mer

TRILITEN. Inredningskoncept

TRILITEN. Inredningskoncept TRILITEN Inredningskoncept INREDNINGSKONCEPT N O 01 Klassisk Du kliver in i ditt nya hem. Genast blir du omsvept av en ombonad atmosfär. Nordiskt, rent och ljust. I detta harmoniska hem kan du slå dig

Läs mer

stil bistro solid Vit ask

stil bistro solid Vit ask news Nyheter V vi människor är så olika. En del vill ha det allra senaste. Andra föredrar det mer traditionella. Därför har våra formgivare tagit fram ett stort och varierat sortiment. Oavsett om man bor

Läs mer

BRF Rosenhill Nyköping. Rumsbeskrivning. Material och utrustning Tillval 1 Modernt

BRF Rosenhill Nyköping. Rumsbeskrivning. Material och utrustning Tillval 1 Modernt Rumsbeskrivning Material och utrustning Tillval 1 Modernt Golv Keramiska plattor CC Höganäs, Nordic 333x333x8mm Nero Övrigt Klädhylla Trä/metall Vit Hall Tvättstuga Golv Keramiska plattor CC Höganäs, Nordic

Läs mer

om köket, och köket kan fortsätta att stråla i många år till. Detta gör Byggfabrikens kök både prisvärda och miljövänliga.

om köket, och köket kan fortsätta att stråla i många år till. Detta gör Byggfabrikens kök både prisvärda och miljövänliga. MÅTTBYGGDA KÖK Byggfabrikens måttbyggda kök I GAMLA TIDER byggde man långsammare än vad vi gör idag. Kök och inredningar byggdes av snickare, ofta direkt på plats, och både snickare och byggmästare hade

Läs mer

Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du?

Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du? -ett badrum som passar! Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du? Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud

Läs mer

STJÄRNKIKAREN. Inredningskoncept

STJÄRNKIKAREN. Inredningskoncept STJÄRNKIKAREN Inredningskoncept INREDNINGSKONCEPT N O 01 Klassisk Du kliver in i ditt nya hem. Genast blir du omsvept av en ombonad atmosfär. Nordiskt, rent och ljust. I detta harmoniska hem kan du slå

Läs mer

Fyra kök. Fyra personligheter.

Fyra kök. Fyra personligheter. Se mer av köken! Scanna QR-koden och se filmerna och mer av köken eller gå in på www.vedum.se/kok2014 HUVUDKONTOR Vedum Kök & Bad AB 534 84 Vedum Kundtjänst kök 0512-576 40 Växel 0512-576 00 Fax 0512-576

Läs mer

STAR CENTER KÖK STAR CENTER I NORRTELJE AB

STAR CENTER KÖK STAR CENTER I NORRTELJE AB STAR CENTER KÖK STAR CENTER I NORRTELJE AB STAR CENTER KÖK Funderar du på nytt kök? Ditt gamla kök behöver kanske fräschas upp eller helt bytas till ett nytt kök? I så fall har du hittat rätt hos oss!

Läs mer

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro 1 Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny bostad du är ute efter. Du letar efter

Läs mer

se adresser till våra butiker och återförsäljare på hemsidan: www.claessonkok.se Möte med inredaren

se adresser till våra butiker och återförsäljare på hemsidan: www.claessonkok.se Möte med inredaren Möte med inredaren se adresser till våra butiker och återförsäljare på hemsidan: www.claessonkok.se VI HJÄLPER DIG ATT SKAPA ett vackert kök som verkligen fungerar Ett riktigt kök, ett vackert kök av hög

Läs mer

Det är i mellanrummen det viktiga ryms. Orden som ligger osagda mellan raderna, sittplatsen mellan dem man tycker om, gluggen där första mjölktanden

Det är i mellanrummen det viktiga ryms. Orden som ligger osagda mellan raderna, sittplatsen mellan dem man tycker om, gluggen där första mjölktanden Det är i mellanrummen det viktiga ryms. Orden som ligger osagda mellan raderna, sittplatsen mellan dem man tycker om, gluggen där första mjölktanden trillat ut. Mellanrummet är ramen, bryggan och det som

Läs mer

Enklare och snyggare vardag

Enklare och snyggare vardag Enklare och snyggare vardag Ekby håller för din vardag En skjutdörr ska kunna öppnas och stängas många gånger varje dag. Det ställer höga krav på kvalitet och stabilitet. Vi kan lova att du inte kommer

Läs mer

Inredarens val. Hammarby Sjöstad

Inredarens val. Hammarby Sjöstad Inredarens val Hammarby Sjöstad Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens

Läs mer

se adresser till våra butiker och återförsäljare på hemsidan: Möte med inredaren

se adresser till våra butiker och återförsäljare på hemsidan:   Möte med inredaren Möte med inredaren se adresser till våra butiker och återförsäljare på hemsidan: www.claessonkok.se VI HJÄLPER DIG ATT SKAPA ett vackert kök som verkligen fungerar Ett riktigt kök, ett vackert kök av hög

Läs mer

Köksinredning för professionell användning i offentlig miljö. www.tantumkok.se

Köksinredning för professionell användning i offentlig miljö. www.tantumkok.se Köksinredning för professionell användning i offentlig miljö www.tantumkok.se HÅRDA PÅFRESTNINGAR TT-proffs byter namn till Tantum Vi har byggt våra kök med samma material och byggsätt i 25 år. TT-proffs

Läs mer

Kampanjen gäller från den 20/9 till 31/10 2013. D-LIGHT 70 5165:- ORD. PRIS 6 465:- INDIGO 70/LAGUN 7895:- EXKL. BLANDARE/HANDTAG ORD.

Kampanjen gäller från den 20/9 till 31/10 2013. D-LIGHT 70 5165:- ORD. PRIS 6 465:- INDIGO 70/LAGUN 7895:- EXKL. BLANDARE/HANDTAG ORD. HÖSTKLIPP I BADRUMMET Kampanjen gäller från den 20/9 till 31/10 2013. D-LIGHT 70 5165:- 6 465:- INDIGO 70/LAGUN 7895:- 11 305:- INDIGO Mångas favorit som blir vad du gör den till. Formspråket tillåter

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Helmassiva träkök. Massiva luckor. Massiva lådor. Massiva stommar. Massiv kvalitet.

Helmassiva träkök. Massiva luckor. Massiva lådor. Massiva stommar. Massiv kvalitet. Helmassiva träkök. Massiva luckor. Massiva lådor. Massiva stommar. Massiv kvalitet. Made in Halland. Inte långt ifrån Varberg, ca 3 mil österut på gränsen till Småland, ligger en ort som heter Kungsäter.

Läs mer

Unik och tidlös skåpserie med ett otal kombinationsmöjligheter,

Unik och tidlös skåpserie med ett otal kombinationsmöjligheter, Bianca Bianca April 2010 Vi reserverar oss för tryckfel och utgångna modeller B305 Biancae ILVA Malmö Nornegatan 1, Svågertorp, 215 86 Malmö t 040-600 30 00 måndag fredag 10 20 lördag söndag 10 18 Unik

Läs mer

höstklipp i badrummet 7895:- 5165:- Kampanjen gäller från den 20/9 till 31/10 2013. Indigo 70/lagun 11 305:- 6 465:- exkl.

höstklipp i badrummet 7895:- 5165:- Kampanjen gäller från den 20/9 till 31/10 2013. Indigo 70/lagun 11 305:- 6 465:- exkl. höstklipp i badrummet Kampanjen gäller från den 20/9 till 31/10 2013. D-light 70 5165:- 6 465:- Indigo 70/lagun 7895:- 11 305:- INDIGO Mångas favorit som blir vad du gör den till. Formspråket tillåter

Läs mer

Köket - hemmets samlingsplats NOVAFLEX INREDNINGAR. Byt lucka...eller nytt kök

Köket - hemmets samlingsplats NOVAFLEX INREDNINGAR. Byt lucka...eller nytt kök NOVAFLEX INREDNINGAR AB Köket - hemmets samlingsplats Byt lucka...eller nytt kök Novaflex Inredningar AB Svensktillverkade kök sedan 1985 Kök tillverkade efter - Din stil - Dina behov - Din plånbok Novaflex

Läs mer

Kök i rostfritt stål. Purus - specialisten på skräddarsydda diskbänkar. www.purus.se

Kök i rostfritt stål. Purus - specialisten på skräddarsydda diskbänkar. www.purus.se Kök i rostfritt stål Purus - specialisten på skräddarsydda diskbänkar www.purus.se Ledande nordiskt hantverk Purus är ledare i Norden på utveckling, framställning och försäljning av VVS produkter, samt

Läs mer

Retrohandtag. Detaljer som gör skillnad.

Retrohandtag. Detaljer som gör skillnad. Retrohandtag Detaljer som gör skillnad. Den redan starka trenden med retrohandtag växer mer och mer varje år. Det ligger helt rätt i tiden att vara lite gammalmodig eller minnas svunna tider. Hos Theofils

Läs mer

Måttbeställ ditt kök. Isodoor Scandinavian Alsenvägen 17 Box 159 830 47 Trångsviken Växel 0640-402 05 Fax 0640-404 65 www.isodoor.se info@isodoor.

Måttbeställ ditt kök. Isodoor Scandinavian Alsenvägen 17 Box 159 830 47 Trångsviken Växel 0640-402 05 Fax 0640-404 65 www.isodoor.se info@isodoor. Måttbeställ ditt kök Isodoor Scandinavian Alsenvägen 17 Bo 159 830 47 Trångsviken Väel 0640-402 05 Fa 0640-404 65 www.isodoor.se info@isodoor.se VÄLKOMMEN TILL ISODOOR! Tiotusentals nöjda kunder har sedan

Läs mer

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag.

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag. SKÄRGÅRD -ett badrum som passar! Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud av badrumslösningar. Vi vill göra det enklare för dig att sätta ihop ett unikt och individuellt badrum som

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Rumsbeskrivning Originalinredning Lgh 243

Rumsbeskrivning Originalinredning Lgh 243 Brf. Eolshäll Rumsbeskrivning Originalinredning Lgh 243 Allmänt Golv Eklamellparkett, 3-stav, mattlackad Golv entré Natursten, kalksten Golvsockel Slät sockel, vit Vägg Målade vita, NCS S 0500-N Tak Målat/grängat

Läs mer

BRF Rosenhill Nyköping. Rumsbeskrivning. Material och utrustning Tillval 2 Lantligt

BRF Rosenhill Nyköping. Rumsbeskrivning. Material och utrustning Tillval 2 Lantligt Rumsbeskrivning Material och utrustning Tillval 2 Lantligt Hall Golv Keramiska plattor CC Höganäs, les Dalles Des Chateaux Champagne Övrigt Klädhylla Trä/metall Vit Tvättstuga Golv Keramiska plattor CC

Läs mer

Kvarteret. Backåkra. Materialval. Standard, kostnadsfritt val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar

Kvarteret. Backåkra. Materialval. Standard, kostnadsfritt val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar Kvarteret Backåkra Materialval Standard, kostnadsfritt val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar Välkommen till Backåkra! Materialval i din lägenhet så går det till När du tecknar avtal för

Läs mer

Inredning och inspiration

Inredning och inspiration Inredarens val 2018 Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens val. Inredningen

Läs mer

lönsamt flexibelt MOdexaKonceptet

lönsamt flexibelt MOdexaKonceptet smart lönsamt flexibelt ProduktGuide MOdexaKonceptet modexa NYTT KÖK PÅ SMARTARE SÄTT 2 tiotusen nya kök per år Att förnya kök och garderober i ett lägenhetsbestånd behöver inte vara krångligt, dyrt eller

Läs mer

NEW ENGLAND BOBERGA VRETBO VÄSTERÅS

NEW ENGLAND BOBERGA VRETBO VÄSTERÅS NEW ENGLAND BOBERGA VRETBO VÄSTERÅS New England - BOBERGA VRETBO - De senaste åren har jag gång på gång stött på behovet från många kunder, att kunna kombinera trygghet och bekvämlighet, funktion och design

Läs mer

Setra Trägolv. Upplev skillnaden med ett massivt trägolv. Tidlöst. Unikt. Äkta.

Setra Trägolv. Upplev skillnaden med ett massivt trägolv. Tidlöst. Unikt. Äkta. Setra Trägolv Upplev skillnaden med ett massivt trägolv. Tidlöst. Unikt. Äkta. 1 Noga utvalt Det är något speciellt med massiva trägolv. De är genuina och rejäla, samtidigt som de har tidlös design och

Läs mer

Personliga kök vol. III.

Personliga kök vol. III. Personliga kök vol. III. Made in Halland. Inte långt ifrån Varberg, ca 3 mil österut på gränsen till Småland, ligger en ort som heter Kungsäter. Här finns vi - Kungsäter kök. I flera generationer har vi

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

INREDNINGSGUIDEN TILL DITT NYA HEM! stil.

INREDNINGSGUIDEN TILL DITT NYA HEM! stil. INREDNINGSGUIDEN TILL DITT NYA HEM! stil. Hitta hem med stil. Nu börjar det roliga! 3 Du formulerar dagens första och sista tanke i sovrummet, du njuter av ledighet i vardagsrummet och du lagar dina favoriträtter

Läs mer

PRODUKTÖVERSIKT Mått & fakta

PRODUKTÖVERSIKT Mått & fakta S 2015-2 15-04-01 Marbodal och Marbodal + PRODUKTÖVERSIKT Mått & fakta Prisgrupp tät lucka Lucknamn Material i lucka Stomframkant Utförandekod Hel/delad lucka på högskåp Framkant Framkant Tät lucka 1 Arkitekt

Läs mer

När materialen får tala

När materialen får tala kök när materialen får tala När materialen får tala HUSET Bostadsrätt om 225 kvm på Östermalm. KÖKET Klassiskt med moderna inslag, ritat av Martin Zetherström och Svante Bengtsson på 2BK Arkitekter. Mycket

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet C & A1-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet C & A1-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet C2-1102 & A1-1003 Välkommen till Brf Vreta By, Linköping Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand Sundsåker 20 lägenheter vid ljusnans strand Bo bekvämt vid Ljusnans strand Strikt och modern arkitektur i kombination med trivsel har varit i fokus. Här ska det vara bekvämt att leva. Med ett unikt läge

Läs mer

KULÖR- OCH MATERIALGUIDE LUCKOR - LÅDFÖRSTYCKEN - BÄNKSKIVOR - HYLLPLAN

KULÖR- OCH MATERIALGUIDE LUCKOR - LÅDFÖRSTYCKEN - BÄNKSKIVOR - HYLLPLAN KULÖR- OCH MATERIALGUIDE LUCKOR - LÅDFÖRSTYCKEN - BÄNKSKIVOR - HYLLPLAN CARECO - KULÖR- & MATERIALGUIDE - 3 CARECO KULÖR- & MATERIALGUIDE funktion - kvalitet - kreativitet - flexibilitet VÅR AFFÄRSIDÉ

Läs mer

Köket - hemmets samlingsplats. Byt lucka...eller nytt kök

Köket - hemmets samlingsplats. Byt lucka...eller nytt kök Köket - hemmets samlingsplats Byt lucka...eller nytt kök Ramna Inredningar AB Svensktillverkade kök sedan 1985 Köksluckor Innerdörrar Eller nytt kök och stommar tillverkade i vår fabrik, lackerade på ditt

Läs mer

nu börjar DEt roliga.

nu börjar DEt roliga. FOrmA möbelserie nu börjar DEt roliga. när du väljer Forma säger du ja till valfrihet utan begränsningar. trots att det finns oändliga kombinationsmöjligheter har vi gjort det enkelt för dig att välja.

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

VARIANT KÖK PERSONLIGA KÖK

VARIANT KÖK PERSONLIGA KÖK LINJE 56 522: * MANGÅR *) Prisexempel är exkl. vitvaror, bänkskiva och blandare. D * : 0 0 7 6 6 VI RITAR DITT NYA KÖK KOSTNADSFRITT! VARIANT KÖK PERSONLIGA KÖK Vi gillar svensk formgivning, anpassad för

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

stil bistro solid Vit ask

stil bistro solid Vit ask news Nyheter Vi människor är så olika. En del vill ha det allra senaste. Andra föredrar det mer traditionella. Därför har våra formgivare tagit fram ett stort och varierat sortiment. Oavsett om man bor

Läs mer

Inredarens val. Brf Inspirera Hagastaden, preliminär

Inredarens val. Brf Inspirera Hagastaden, preliminär Inredarens val Brf Inspirera Hagastaden, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som

Läs mer

Val och tillval. till kvarteret Töfsingdalen

Val och tillval. till kvarteret Töfsingdalen Val och tillval till kvarteret Töfsingdalen När du flyttar till en nybyggd lägenhet hos Stockholmshem är du garanterad en grundstandard med bland annat vackra parkettgolv och helkaklat badrum. För att

Läs mer

TILLVALSLISTA. Brf Martallen. OSÅLD LGH Svenska Hem / Linda Hornberg VIKTIG INFORMATION

TILLVALSLISTA. Brf Martallen. OSÅLD LGH Svenska Hem / Linda Hornberg VIKTIG INFORMATION TILLVALSLISTA Brf Martallen PROJEKT BRF MARTALLEN LÄGENHET 11002 Köparens nuvarande uppgifter: Namn: Adress: Telefon dagtid: OSÅLD LGH Svenska Hem / Linda Hornberg 2016 05 03 Mail: Senaste tid för underskrift

Läs mer

Henrik Zetterholm VD, AB Glasbetong

Henrik Zetterholm VD, AB Glasbetong Gör duschen till en ren upplevelse Nu lanserar vi glasfixdörren! En serie duschdörrar som kombinerar funktion med skönhet och som ger dig alla möjligheter att skapa precis den badrumsmiljö du drömt om.

Läs mer

LUNDINS KÖK. Önskar Ni mer information så är Ni alltid välkomna att kontakta oss.

LUNDINS KÖK. Önskar Ni mer information så är Ni alltid välkomna att kontakta oss. LUNDINS KÖK Lundins Snickerifabrik grundades år 1930 av Arthur Lundin. Tillverkningen bestod i huvudsak av möbler. På 60-talet övergick produktionen till köksinredningar. Idag tillverkas kök- och inredningar

Läs mer

MATERIALBROSCHYR STANDARD / TILLVAL

MATERIALBROSCHYR STANDARD / TILLVAL MATERIALBROSCHYR STANDARD / TILLVAL GRATULERAR TILL KÖPET AV DIN BOSTAD I SALIX EDSVIKEN! I din hand håller du materialbroschyren där vi illustrerar alla material som ingår som standard, S, och där vi

Läs mer

Köket hemmets samlingsplats NOVAFLEX. Byt lucka...eller nytt kök

Köket hemmets samlingsplats NOVAFLEX. Byt lucka...eller nytt kök Köket hemmets samlingsplats NOVAFLEX I N R E D N I N G A R A B Byt lucka...eller nytt kök Köket hemmets samlingsplats Köket är en central punkt i de flesta hem, en samlingsplats för familj och vänner.

Läs mer

Möbelknoppar. Detaljer som gör skillnad.

Möbelknoppar. Detaljer som gör skillnad. Möbelknoppar Detaljer som gör skillnad. Knoppar för köket, knoppar för badrummet, knoppar för byrån, knoppar för garderoben hos Theofils hittar du knoppar för hela hemmet. I sortimentet finns moderna,

Läs mer

Köket - hemmets samlingsplats NOVAFLEX INREDNINGAR. Byt lucka...eller nytt kök

Köket - hemmets samlingsplats NOVAFLEX INREDNINGAR. Byt lucka...eller nytt kök NOVAFLEX INREDNINGAR AB Köket - hemmets samlingsplats Byt lucka...eller nytt kök Novaflex Inredningar AB Svensktillverkade kök sedan 1985 Kök tillverkade efter - Din stil - Dina behov - Din plånbok Novaflex

Läs mer

PRESTIGE. ett urval. Kvalitetstrappor i trä

PRESTIGE. ett urval. Kvalitetstrappor i trä PRESTIGE ett urval Kvalitetstrappor i trä Med känsla för material och detaljer Snickarlaget är en av Sveriges ledande tillverkare av trappor med fokus på design, nytänkande och flexibilitet. Vi är med

Läs mer

create winner NAMN: Cecila Stööp YRKE: Formgivare på AJ Produkter EGENPRODUKTION: Create TM

create winner NAMN: Cecila Stööp YRKE: Formgivare på AJ Produkter EGENPRODUKTION: Create TM Create är vår nya prisbelönta skåpserie. Med olika höjder, former, färg och dörrar som ger olika karaktär kan du skapa en förvaring med precis rätt känsla. Create behöver inte stå längs väggarna, man kan

Läs mer

sense Nya Ifö Sense Nu i nya färger och fler varianter Nya Ifö Option Belysning, speglar och spegelskåp i ny skepnad

sense Nya Ifö Sense Nu i nya färger och fler varianter Nya Ifö Option Belysning, speglar och spegelskåp i ny skepnad sense Nya Ifö Sense Nu i nya färger och fler varianter Nya Ifö Option Belysning, speglar och spegelskåp i ny skepnad Vår mest flexibla möbelserie någonsin! Nya Ifö Sense är en komplett möbelserie och vår

Läs mer

Varför ska jag välja Flow? Därför att badrumsserien Flow är en uttrycksfull serie med rena linjer och harmoniska proportioner.

Varför ska jag välja Flow? Därför att badrumsserien Flow är en uttrycksfull serie med rena linjer och harmoniska proportioner. Varför ska jag välja Flow? Därför att badrumsserien Flow är en uttrycksfull serie med rena linjer och harmoniska proportioner. Du kan välja tvättställ i det stenliknande materialet Top Solid i alla bredder

Läs mer

Varför ska jag välja Free?

Varför ska jag välja Free? Varför ska jag välja Free? Därför att badrumsserien Free har ett harmoniskt formspråk som präglas av balans, enkelhet och omsorg om detaljer. Namnet syftar på seriens valfrihet och det självklara, fria

Läs mer

VÅRA MÖBLER. Alla våra möbler är också tillverkade av impregnerade, fuktskyddade stommar.

VÅRA MÖBLER. Alla våra möbler är också tillverkade av impregnerade, fuktskyddade stommar. OM TEMAL Temal är ett finlandssvenskt familjeföretag som grundandes 1994 och som i egna fabriker i Nakkila och Järvenpää tillverkar möbler för badrum, tvättstuga, kök och förvaring. Huvudkontor, showroom

Läs mer

Made in Halland. är dock inte bara hårdvara och hantverk. Vi är väldigt måna om kemin mellan oss och

Made in Halland. är dock inte bara hårdvara och hantverk. Vi är väldigt måna om kemin mellan oss och HELMASSIVA KÖK. Made in Halland. Inte långt ifrån Varberg, ca 3 mil österut på gränsen till Småland, ligger en ort som heter Kungsäter. Här finns vi - Kungsäter kök. I flera generationer har vi byggt kök

Läs mer

Rumsbeskrivning Originalinredning Lgh 271

Rumsbeskrivning Originalinredning Lgh 271 Brf. Eolshäll Rumsbeskrivning Originalinredning Lgh 271 Allmänt Golv Eklamellparkett, 3-stav, mattlackad Golv entré Natursten, kalksten Golvsockel Slät sockel, vit Vägg Målade vita, NCS S 0500-N Tak Målat/grängat

Läs mer

Klassisk komposition KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL

Klassisk komposition KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL Klassisk komposition KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL , Klassisk komposition, trapphus B4 , Klassisk komposition, trapphus B4 matur badrum Rostfri diskho Handtag knopp Kromad köksblandare Profilerad

Läs mer

Rostfria diskbänkar. Made in Sweden

Rostfria diskbänkar. Made in Sweden Rostfria diskbänkar Made in Sweden Purus Rostfria diskbänkar 3 Det kreativa arvet Familjeägda Purus har sedan länge haft stål i blodet. Rötterna går tillbaka till 1600-talet, då släktens första smeder

Läs mer

Rumsbeskrivning Originalinredning Lgh 241

Rumsbeskrivning Originalinredning Lgh 241 Brf. Eolshäll Rumsbeskrivning Originalinredning Lgh 241 Allmänt Golv Eklamellparkett, 3-stav, mattlackad Golv entré Natursten, kalksten Golvsockel Slät sockel, vit Vägg Målade vita, NCS S 0500-N Tak Målat/grängat

Läs mer

Familjär funktion KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL

Familjär funktion KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL Familjär funktion KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL , Familjär funktion, trapphus B1/B3 , Familjär funktion, trapphus B1/B3 matur badrum Rostfri diskho Handtag läder Kromad köksblandare Släta dörrar

Läs mer

INNEHÅLL. Hörnkaruseller...sid. Skåpsutdrag...sid. Garderobinsatser...sid. Lådinsatser...sid. Städskåpinsatser...sid. Källsortering...sid.

INNEHÅLL. Hörnkaruseller...sid. Skåpsutdrag...sid. Garderobinsatser...sid. Lådinsatser...sid. Städskåpinsatser...sid. Källsortering...sid. VOL 1O F Ö R V A R I N G 2 0 1 2 P T I M A L F U N K T I O N O C H F Ö R V A R I N G - B E S L A G D E S I G N A B INNEHÅLL Hörnkaruseller...sid. 3 Skåpsutdrag...sid. 6 Garderobinsatser...sid. 9 Lådinsatser...sid.

Läs mer

Rumsbeskrivning Originalinredning Lgh 261

Rumsbeskrivning Originalinredning Lgh 261 Brf. Eolshäll Rumsbeskrivning Originalinredning Lgh 261 Allmänt Golv Eklamellparkett, 3-stav, mattlackad Golv entré Natursten, kalksten Golvsockel Slät sockel, vit Vägg Målade vita, NCS S 0500-N Tak Målat/grängat

Läs mer

Trinette. Produktkatalog 2015-2016. Trinette. Snyggt, smart, flexibelt och funktionellt

Trinette. Produktkatalog 2015-2016. Trinette. Snyggt, smart, flexibelt och funktionellt Trinette Produktkatalog 2015-2016 Trinette Snyggt, smart, flexibelt och funktionellt Trinette Litet kök med stort svängrum Trinette - Snyggt, smart, flexibelt och funktionellt Trinette Innehåll Trinette...4-5

Läs mer