Ny anställning Kommentarer per kommun

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Ny anställning Kommentarer per kommun"

Transkript

1 Ny anställning Kommentarer per kommun Ale kommun Ha lånecyklar för kortare sträckor. Bättre kollektivtrafik mellan Lerum o Ale Att arbetsgivaren betalar en del av kostnaden för kollektivtrafiken. Subventionera kostnaden för buss och tåg. Om kontoret skulle vara längre söderut i kommunen, då skulle jag cykla. Och om det skulle finnas dusch på jobbet, hade gjort en stor skillnad. Om man kunde få jobba hemifrån, några timmar per vecka. ha en busslinje Älvängen -Vikadamm med 15 min intervall 6,30-8,30. Subventionera kortet. Mera flextid för att åka kollektivt. Subventionera kostnaden för buss och tåg. Flytta kommunkontoret till pendelstation, nu tar det "20 min" med buss till pendelstation. Betala busskort. Att det var en buss istället för två (slippa byta), även tätare avgångar hade varit bra. Åker från Älvängen vårdcentral till Starrkärr. Lägg möten nära pendelstationer och inte där det är så "öde". "Subventionera" västtrafikkort, min tidigare arb.givare hade så man köpa årskort dra ett speciell summa per månad på bruttoinkomst. Ha kontoret i Ävängen. hela eller delar av sträckan till Ha Styr och Ställ-cyklar som i Göteborg eller lånecyklar från arbetsgivaren. Elcykel för utlåning till pendelstation. Tjänstecyklar som vi kan använda till pendelstation då behövs kanske cykelgarage, eftersom det är problem med stulna cyklar har jag hört av kollegor. Bygga ut mer säkra cykelvägar, det blir väldigt mörkt på cykelvägarna nu på hösten. Behövs säkras upp/upplyst sträcka. Om kontoret skulle vara längre söderut i kommunen, då skulle jag cykla. Och om det skulle finnas dusch på jobbet, hade gjort en stor skillnad. cykelpool som arbetsgivaren kan bidra med. Cykelpool som arbetsgivaren betalar. Ev. ta cykeln på tåget om det finns bra förvaring av cykeln.

2 sträckan till Ha en friskvårdstimme. Få friskvårdstid i början eller slutet av dagen när jag går hem ev. använda stavar. Härryda Betalat en del av månadskortet till jobbet Ha bil så att man kan besöka sina elever på APL. Då kan jag åka KT till jobbet. Fler turer på bussarna (buss 630). Flextid vore bra. Subventionera, mer 100:-/mån till att åka kollektivt. Gratis busskort eller subventionerat av arbetsgivaren. Påverka den kommunala persontrafiken så att det finns möjligt att åka buss till jobbet inom rimlig tid. Kunna jobba hemifrån ibland. Förmån att köpa västtrafikkort som man använder till och från jobb och tjänsteresor. Pengar till månadskort. Ha bil så att man kan besöka sina elever på APL. Då kan jag åka KT till jobbet. Önskemål till västtrafik om fler busslinjer och turer. Subventionera, mer 100:-/mån till att åka kollektivt. Förmån att köpa västtrafikkort som man använder till och från jobb och tjänsteresor. Det var detta med busskort som man kan dra av lönen men det fick hon information om. Ännu mer rabatterade priser på årskort/månadskort. Subventionerat pris på biljetten. Ge bidrag till kollektivtrafik, det är rätt dyrt. Jag är under 26 år så det kostar 670:- per månad nu, så erbjudandet om årskort är inte intressant för mig eftersom jag är lärare och inte åker alla månader heller. Om man kunde dra av det (alltså kostnad för kollektivtrafik) på lönen så man inte behövde skatta för det. Och när man har vikariat eller jobbar som lärare skulle det var bra om det fanns kortare perioder än 1 år tex. terminsvis. Bidra. Om man kan få tillgodo göra sin arbetstid på kollektivtrafiken. Jag har ipad. Arbetsgivaren och jag har korrigerat mina arbetstider, så de stämmer med kollektivtrafiken. Det är jättebra. hela eller delar av sträckan till Bättre c-väg mellan Partille - Härryda. Finns ingen cykelbana. Väg 156 borde ha cykelbana.

3 Ev. en elcykel. Bättre c-väg Benarebyvägen. Bygga en säker cykelväg. Från tex Mölnlycke till Landvetter. Bidrag till cykel som vi fick från förra arbetsgivaren; Göteborgs kommun. På något sätt ordna cykelbana på gamla järnvägen mellan Upphärad - Velanda. Ha fler duschar på jobbet, det blir kö och ha bättre cykelparkring under tak. Ha ett cykelrum som man kan ställa in cykel. sträckan till Att minska arbetstiden, så man kan gå på arbetstid. Så har jag haft det som elektriker, tidigare. Gång/cykelväg vid väg 156. En gångväg mellan mölnlycke och landvetter. Innovatum Trollhättan Om man kan jobba hemifrån. Kungälv Ge mig fria kollektivresor. Finns en lättare möjlighet att ta sig från GRUPPLOKAL TILL KONTOR t.ex. El-lånecykel alt. bilpool. Eller att tjänstebilen vid mitt kontor, kunde stå någon annan stans. Bygga ut cykelvägarna ytterligare mellan Kungälv och Hisings Kärra. Skaffa bilpool. Ge mig fria kollektivresor. Finns en lättare möjlighet att ta sig från grupplokal till kontor t.ex. El-lånecykel alt. bilpool. Eller att tjänstebilen vid mitt kontor, kunde stå någon annan stans. Anpassa tiderna. Om de kan påverka Västtrafik att ha en buss hit till Sundhammar; arbetsplatsen för nu finns ingen. Anpassa arbetstider och efter busstiderna. Att man håller tiderna på jobbet så att man kommer med bussen i tid. Att lobba för turtäthet till kontoret i Rollsbo. Ha digital 14" skärm, som visar uppdaterade avgångar för buss till Kungälv och Gbg mm. Ja om jag kan få en cykel själv, att kunna använda från Kungälvsmotet till arbetsplatsen där det är dålig kommunikation ibland. Då skulle jag kunna köra mindre bil också. Att man kan få arbeta på tåget 1 dag/vecka eftersom tåget går sämre och det blir väldigt sent innan

4 jag är hemma. Då behövde jag inte ta bilen den dag/vecka, som jag gör nu. Chartrade bussar från Gbg till kommunhuset för kommunalanställda. hela eller delar av sträckan till Påverka så att det finns cykelvägar från Kode -Marstrand och Hålta. Påverka att de ska bygga ut c-bana Göteborg- Kungälv- Marstrand den, är så farlig nu att tom de som bor nära tar bil pga. detta. Ha bilpool, då hade jag inte behövt ta bilen till jobbet alls, som jag gör nu. Att de kunde tillhandahålla en cykel som man kan från och arbetsplatsen -till station. Bygga ut cykelvägarna ytterligare mellan Kungälv och Hisings Kärra. Lilla Edet Att hon någon gång jobbar fler dagar i rad kan börja jobba på hemort direkt. Annars får hon låna tjänstebil. Påverka Västtrafiks busstider. Arbetsuppgifter att göra på tåget med arbetsgivarens tillåtelse. Att de påverkar att vi kan cykelvägar Västerlanda Torskog - Lilla Edet, Berg Östra. Ha någon samåkningsbuss möjlighet att åka tillsammans. Om man fick räkna in restiden i arbetstiden. Påverka Västtrafik med buss från Lödöse station justera tiderna med tåget. Samma som ovan allt gäller tiden. Betala resan. Järnvägsstation i Lilla Edet. Om de kunde hjälpa till med KT-kort så det lönade sig att ta KT. Kunna betala en del av kostnaden för kollektivtrafiken. Stå för mina kostnader när jag reser i tjänsten och åker kollektivt. Provåkarkort till alla nyanställda cirka en månad betald av arbetsgivaren. Anpassa arbetstider något t.ex. flextid, så det passar bättre till kollektivtrafiken.. Hjälpa till med busskort (hade redan årskort för Göteborg, behöver nu Gbg-Mld). hela eller delar av sträckan till Bra cykelparkering omklädningsrum med dusch o skåp kostnadsfritt. Låta henne börja jobba på hemorten. Att de påverkar att vi kan cykelvägar Västerlanda Torskog - Lilla Edet, Berg Östra. Om det skulle bättre cykelvägar längs 45 (gamla vägen) Lödöse-Lilla Edet. Önskar omklädningsrum och skåp till kläder som går att låsa.

5 Erbjuda cykelservice till alla anställda. sträckan till Friskvårdsbidrag bör kunna användas till köp bra skor för promenad till jobbet. Låta henne börja jobba på hemorten istället för att behöva ta sig till annan ort för arbete. Få väska som jag kan dra undervisningsmaterialet i, som är tungt. Om jag kunde använda friskvårdstimman på morgon o kväll skulle jag kunna gå ibland. Mölndal Arbetstiderna kan ju betyda något. Kan man påverka det finns det mer möjlighet att kunna åka kollektivt. Samåkning är något som hon kanske skulle vara intresserad av. Kanske att arbetsgivaren är med i något nätverk för att kolla upp om fler är intresserade av samåkning. Att man kan sova över på jobbet i så fall, eller samåka. Rabatt på årskortet från arbetsgivaren. Vet ej om de skulle kunna påverka det men om man skulle kunna ta med sig cykel på Kba-pendeln skulle jag ta cykel till Gbg station sen tåg. Flexibla arbetstider. Jobba mer från hemmet eventuellt. Schemalägga att man kan jobba hemma nån dag/vecka, så man ej har lektioner varje utan komprimera. Ny spårväg till Frölunda. Dras på lönen vid köp av årskort. Om man tittar över arbetsschemat. Hade varit lättare om man börjar senare på dagen och inte så tidigt. Dock osäkert med tiderna när man åker kollektivt, gäller att man kommer i tid också. Flexibla arbetstider. Att arbetsgivaren kunde subventionera med %, så det är märkbart billigare. Om vi hade Flextid. Att hjälpa till att skaffa ett årskort så det går lättare. Mer flextid på arbetsplatsen. Subventionera busskort på VT. Om någon buss från centralen, kunde stanna vid Aktiviteten i stället för att vända vid Bifrost. Subventionera resorna, man borde få bonus om man väljer att åka kollektivt. Påverka att buss 729 Mölndal station -Ekspinnaregatan går 2-3 min senare, så man hinner med den när man kommer med pendeln. Annars ha cykel (gärna el-) som man kan ta från/till Mölndal station. Rabatera busskort inom Mölndal. Köpa periodkort på sms. Något ekonomiskt stöd hade varit uppskattat till på tex. månadskort.

6 Påverka att vi får bättre busstider t.ex. varje kvart, för flexibilitet; Mölndals centrum till Stensjön. hela eller delar av sträckan till Att man får en cykel av arbetsgivaren. Bättre möjlighet att låsa fast cykeln och avskilt från elevernas cyklar. Om det fanns ett cykelgarage att ställa sin cykel, ha dusch på jobbet (lättillgängligt) eller lånecykel. Att man kan inleda diskussion med västtrafik att man skulle få ta med cykel gratis på pendeltåg från Kungsbacka. Ännu bättre få rabatterat om man har cykel. Om det fanns lånecykel vid hållplatsen i Lindome, så man lätt kunde ta sig till arbetsplatsen. Ha cykel (gärna el-) som man kan ta från/till station Mölndal station. Att kunna ställa cykeln inlåst i värme. Att cykelvägarna är i bra skick. Bidraga med cykel-dubbdäck så cykla längre in på vinter eller hela vintern. De kan ge lampor och service så man cyklar säkert. Bidraga till att köpa vinterdäck till cykel. sträckan till Bonussystem på jobbet om man går. Sponsra gångriktiga skor. Mölndals stads (min arb.giv) underhålla cykel och gångbanorna. Tar sig genom delsjöområdet, det är lite mörkt halva årstiden tycker hon. Partille Subventionerat t.ex. terminskort på Västtrafik Gbg-Partille. Tillgång till bil under dagtid. Att jag inte skulle behöva ta hem datorer o läromaterial. Bidra med Kollektivtrafik-kort. Erbjuda rabatt eller att man fick busskort. Subventionerat t.ex. terminskort på Västtrafik Gbg-Partille. Bättre info om olika färdsätt när man arbetar i ny kommun. Betalar resan till jobbet dom 2 första månaderna. Tillgång till bil under arbetstid. Bidra med Kollektivtrafik-kort. Erbjuda rabatt eller att man fick busskort. Att kunna ha årskort inom västtrafik som dras från lönen varje månad, detta finns inte i Partille. Detta hade varit jättebra! Många kommuner har detta. Betala månadskort.

7 Få ett busskort. hela eller delar av sträckan till En förmån i form av friskvårdsbidrag/cykelbidrag till reparation, slitage mm. Arbetsgivaren betalar ev. reperationer Att man erbjuder friskvårdsbiljett; om man cyklar till jobbet kan det ge poäng- /bonussystem och ge friskvårdsbiljett. Bättre cykelförvaring att ställa in cykeln i. sträckan till Stenungsund Bättre flextid när det gäller arbetstider. Få något resekort eller rabatterat pris. Fixa busskort. Betala ett busskort eller delar summan. hela eller delar av sträckan till Ha rabatterad cykelservice. Uppmuntra och utmana personal att cykla mer. Trollhättan Andra arbetstider typ flextider. Det de precis gjort, bra ny cykelbana Trollhättan - Vänersborg. Subventionerat månadskort Om man fick gratis busskort. Betala månadskortet på Västtrafik för mig. hela eller delar av sträckan till Ny cykelbana från Trollhättan till Vänersborg med belysning. Ge mig en elcykel.

8 Få tillgång till cykel. Om kommunen hade cyklar att låna vid pendelstationen, många som pendlar osv. Om jag fått en cykel, skulle jag kunna cykla. Om man kan få låna en cykel att använda mellan Trollhättans station till arbetsplatsen. sträckan till En extra halvtimme som arbetstid som friskvård om jag går till jobbet. Få bra skor, att gå i. Arbetsskor, så man kan byta när man kommer till jobbet.

2. Är bilen du har tillgång till en miljöbil (enligt Skatteverkets definition)? (ja/nej/kan ej svara)

2. Är bilen du har tillgång till en miljöbil (enligt Skatteverkets definition)? (ja/nej/kan ej svara) Webbenkät resvanor Frågor som alla svarar på är numrerade. Större delen av frågorna är följdfrågor som ställs utifrån hur man har svarat på de numrerade frågorna. Gulmarkerat är särskilt intressant för

Läs mer

RÄDDA VÄRLDEN SPARA DINA PENGAR!

RÄDDA VÄRLDEN SPARA DINA PENGAR! Joel Ström, Caroline Lindgren, Emilia Fagerberg, Dennis Berg, Julia Ärleskog, Daniel Holst, Josephine Jansson, Sebastian Moholm, Linus Blomqvist, Jonas Karlsson. Brinellgymnasiet nässjö klass Te08 RÄDDA

Läs mer

Resvaneundersökning 1&2

Resvaneundersökning 1&2 Resvaneundersökning 1&2 Anställdas resor till och från Regionförbundet Södra Småland April 2007 maj 2008 Växjö 14 maj 2008 Dokumentinformation Titel: Innehåll: Författare: Resvaneundersökning 1 & 2. Anställdas

Läs mer

Texter från filmen Prata Pengar

Texter från filmen Prata Pengar Texter från filmen Prata Pengar 1.1 Boendeformer - Inledning - Vad gör du för något? - Jag letar efter en lägenhet. - Jaha, har du hittat någon? - Ja, den här, titta. Den lägenheten vill jag ha. Den ligger

Läs mer

Frågor och svar om arbetstid

Frågor och svar om arbetstid Frågor och svar om arbetstid 1 Känner du också att arbetstid och fritid flyter ihop ibland? Ny teknik och nya arbetssätt gör att du kan jobba var som helst, när som helst och hur mycket som helst. Var

Läs mer

Resor med buss eller tåg i Västmanland

Resor med buss eller tåg i Västmanland Resor med buss eller tåg i Västmanland Här kan du läsa hur du ska göra när du vill resa med buss och tåg i Västmanland Bolaget du reser med heter VL. Du får veta var du kan köpa biljetter och hur du gör

Läs mer

Undersökning om resvanor, kännedom, attityder och incitament för att förändra resandet från östra Tyresö

Undersökning om resvanor, kännedom, attityder och incitament för att förändra resandet från östra Tyresö RAPPORT Undersökning om resvanor, kännedom, attityder och incitament för att förändra resandet från östra Tyresö 2014-10-09 Analys & Strategi Konsulter inom samhällsutveckling WSP Analys & Strategi är

Läs mer

Johanna Rygaard och Nora Hjertén. Första flytten

Johanna Rygaard och Nora Hjertén. Första flytten Johanna Rygaard och Nora Hjertén Första flytten FF Första Flytten är till för dig som är på väg eller funderar på att flytta hemifrån för första gången inom Linköping. Vi kommer att besvara viktiga frågor

Läs mer

Balans Vår byrå. resan har pågått i flera år, och frågan är om det finns någon. Text: Charlotta Marténg Foto: Christian Gustavsson

Balans Vår byrå. resan har pågått i flera år, och frågan är om det finns någon. Text: Charlotta Marténg Foto: Christian Gustavsson resan har pågått i flera år, och frågan är om det finns någon slutdestination. Ett steg närmare målet kom dock Deskjockey Revision när de fick utmärkelsen Årets framtidsbyrå 2014, i samband med FAR:s branschdagar.

Läs mer

Studerande föräldrars studiesociala situation

Studerande föräldrars studiesociala situation Studerande föräldrars studiesociala situation Emma Mattsson Umeå Studentkår Maj 2011 Bakgrund Projektet Studenter med barn finns med i verksamhetsplanen för 2010/11 och har legat på den studiesociala presidalens

Läs mer

Möjlighet att leva som andra

Möjlighet att leva som andra Möjlighet att leva som andra Lättläst sammanfattning Slutbetänkande av LSS-kommittén Stockholm 2008 SOU 2008:77 Det här är en lättläst sammanfattning av en utredning om LSS och personlig assistans som

Läs mer

SÄTT INTE TILLVÄXTEN I KÖ

SÄTT INTE TILLVÄXTEN I KÖ SÄTT INTE TILLVÄXTEN I KÖ 10 förslag för en bättre infrastruktur i Stockholm för fler jobb och en bättre miljö Jessica Rosencrantz INNEHÅLL INLEDNING 3 1. STORSATSA PÅ TUNNELBANAN 5 2. BYGG EN RIKTIG RINGLED

Läs mer

Elias. Elias livsstil

Elias. Elias livsstil Tävlingen gick ut på att gå igenom en påhittad persons kollapsade privatekonomi och göra upp en plan för hur den kan bli bärkraftig. Utan att livet blir alltför torftigt. Läs klassens plan för Elias. Elias

Läs mer

Ersättning vid arbetslöshet

Ersättning vid arbetslöshet PÅ LÄTTLÄST SVENSKA Ersättning vid arbetslöshet INFORMATION OM ARBETSLÖSHETSFÖRSÄKRINGEN 1 2 Det här är arbetslöshetsförsäkringen... 4 Vem gör vad?...... 6 När har du rätt till arbetslöshetsersättning?...

Läs mer

Flytta hemifrån. - ett dilemmaspel om vardagsekonomi och konsumenträtt.

Flytta hemifrån. - ett dilemmaspel om vardagsekonomi och konsumenträtt. Flytta hemifrån - ett dilemmaspel om vardagsekonomi och konsumenträtt. Flytta hemifrån Göteborg Stad - Förvaltningen för Konsument och Medborgarservice 2 Innehåll: Sammanfattning, 3 Bakgrund, 3 Syfte,

Läs mer

OM AVGIFTSFRI KOLLEKTIVTRAFIK. Magnus Welroos. Vänsterpartiet i Region Skåne

OM AVGIFTSFRI KOLLEKTIVTRAFIK. Magnus Welroos. Vänsterpartiet i Region Skåne OM AVGIFTSFRI KOLLEKTIVTRAFIK Magnus Welroos Vänsterpartiet i Region Skåne FÖRORD Ett hållbart resande uppnås bara om flera åker kollektivtrafik. I Sverige finns i dag en positiv trend, inte minst i Skåne

Läs mer

Goda råd om pengar Rahankäytön opas

Goda råd om pengar Rahankäytön opas Goda råd om pengar Rahankäytön opas 1 Innehåll Så får du pengarna att räcka till... 3 Planera din ekonomi... 4 Månadens inkomster och utgifter... 5 Att betala räkningar... 6 Att betala med betalkort...

Läs mer

Transportrådgivning till små och medelstora företag. Vägledning för energi- och klimatrådgivare

Transportrådgivning till små och medelstora företag. Vägledning för energi- och klimatrådgivare Transportrådgivning till små och medelstora företag Vägledning för energi- och klimatrådgivare Publikationer utgivna av Energimyndigheten kan beställas eller laddas ned via www.energimyndigheten.se eller

Läs mer

Utvärdering Biologdesignern grupp 19

Utvärdering Biologdesignern grupp 19 Utvärdering Biologdesignern grupp 19 Biologdesignern har: svara med svar 1-5 1=dåligt, 5=jättebra Poäng Antal 1. Jag är bättre på att förklara vad jag är bra på och vad jag tycker om att göra. 51 15 2.

Läs mer

ATT STARTA FÖRETAG Vad ska du bli när du blir stor?

ATT STARTA FÖRETAG Vad ska du bli när du blir stor? Vad ska du bli när du blir stor? Svaret blir förmodligen olika beroende på vem som frågar. Men säkert är att CSN- blanketternas och tentornas tid är den period i livet då du bestämmer hur resten skall

Läs mer

Att sälja smycken och tjäna på det

Att sälja smycken och tjäna på det Innehåll Kan man sälja smycken och tjäna på det? Sida 2 Vad vill du med ditt skapande? Sida 3 Hobby eller företag? Sida 4 Vem ska köpa dina smycken? Sida 5 Dina kunder Sida 6 Ge referenser Sida 7 Kundens

Läs mer

En helt vanlig dag. i Elin och Elmers liv. en berättelse om hur du kan spara energi

En helt vanlig dag. i Elin och Elmers liv. en berättelse om hur du kan spara energi En helt vanlig dag i Elin och Elmers liv en berättelse om hur du kan spara energi Elvis påpekar: Ni måste stänga av klockradion innan ni åker till era arbeten, detta för att spara på elenergin! Många bäckar

Läs mer

VAR REDO ATT KÄMPA! Asylsökande barn och föräldrar berättar om sin första tid i Sverige

VAR REDO ATT KÄMPA! Asylsökande barn och föräldrar berättar om sin första tid i Sverige VAR REDO ATT KÄMPA! Asylsökande barn och föräldrar berättar om sin första tid i Sverige RÄDDA BARNEN 2014 1 Rädda Barnen kämpar för barns rättigheter. Vi väcker opinion och stöder barn i utsatta situationer

Läs mer

Den här boken är framtagen i samarbete mellan Svea Ekonomi AB och Editor Media AB.

Den här boken är framtagen i samarbete mellan Svea Ekonomi AB och Editor Media AB. Den här boken är framtagen i samarbete mellan Svea Ekonomi AB och Editor Media AB. Om ni vill komma i kontakt med oss maila till csr@sveaekonomi.se eller ring 08-735 90 00. Att unga människor på väg in

Läs mer

GUNILLA CARLSSON KENDALL. Snubbel tråden. ADHD Så funkar det

GUNILLA CARLSSON KENDALL. Snubbel tråden. ADHD Så funkar det GUNILLA CARLSSON KENDALL Snubbel tråden ADHD Så funkar det Bruksanvisning Till alla mammor och pappor eller andra vuxna: Läs gärna en liten bit i taget tillsammans med barnet. Hjälp till att hitta svaren

Läs mer

MARY KAY MARKNADSPLAN!

MARY KAY MARKNADSPLAN! MARY KAY MARKNADSPLAN! Hur vi tianar våra pengar: (hur vi jobbar) Klasser Facialsl makeup Kundvård /Mer-köp Ledarskap 0-2999kr exkl.moms. = 30% 3000-4999kr -/l- = 40% 5000-& tlppåt -/l- = 50% Klass snitt

Läs mer

När din arbetsgivare går i konkurs

När din arbetsgivare går i konkurs När din arbetsgivare går i konkurs 1 Innehåll När din arbetsgivare går i konkurs 3 Varför och hur företag sätts i konkurs 3 Det här gör en konkursförvaltare 4 Uppsägning från konkursförvaltaren samt uppsägningstider

Läs mer

från de mer med och image av men den

från de mer med och image av men den TRAFIKPLANERING PÅ NYA SÄTT Detta är en sammanställning av diskussionsämnen, frågor och funderingar från de fyra sessionerna på Tyréns seminarieeftermiddag. Varje session började med en presentation av

Läs mer

Är du ett med din företagsidé?

Är du ett med din företagsidé? Är du ett med din företagsidé? Är du ett med din företagsidé? Testa Dig själv 1 Varför vill Du starta företag? 2 Är det rätt tillfälle för dig? 3 Har du lämpliga erfarenheter och kunskaper? DINA SLUTSATSER

Läs mer