VI GÖR DET LÄTT FÖR ER ATT TJÄNA PENGAR HÄR BÖRJAR RESAN MOT ERT MÅL

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "VI GÖR DET LÄTT FÖR ER ATT TJÄNA PENGAR HÄR BÖRJAR RESAN MOT ERT MÅL"

Transkript

1 VI GÖR DET LÄTT FÖR ER ATT TJÄNA PENGAR HÄR BÖRJAR RESAN MOT ERT MÅL

2 Att sälja NordicDays produktpaket är enkelt och roligt! Ni får de rätta förutsättningarna som behövs för en lyckad försäljning. För att ni ska uppnå ert mål får ni ett väl utarbetat säljstöd, en smidig säljmapp med broschyrer och hjälpmedel samt personlig support under försäljningsperioden. Detta gör er försäljning enkel, rolig och i förlängningen extra lönsam. Lönsamt och riskfritt Med NordicDays koncept tar ni aldrig några risker vi tar risken åt er. Ni tar upp beställningar med er personliga säljmapp och därefter levereras det antal paket ni beställt. Ni betalar NordicDays först när ni levererat och tagit betalt från era kunder. Ni behöver aldrig ligga ute med pengar. En bra och efterfrågad produkt säljer sig själv Det unika med NordicDays är att ni alltid säljer förbrukningsprodukter som är anpassade efter de nordiska säsongerna. Den stora fördelen med att sälja en säsongsanpassad produkt är den stigande efterfrågan på vissa produkter under vissa tider på året. Utnyttja det ni också! Oavsett dag på året så säljer ni alltså produkter som är av hög kvalitet, efterfrågade och lättsålda. Träningsläger, klassresa eller något inköp? Med NordicDays blir resan mot målet enkel. Förbrukningsprodukter, men även presenter! Dessutom levereras de flesta av produktpaketen i fina presentförpackningar, vilket gör NordicDays produkter perfekta att ge bort som present. Ständig förbättring ger nöjdare kunder Vi gör regelbundna kvalitetskontroller på våra produkter och förbättrar och förnyar ständigt sortimentet efter era önskemål. Produktpaket just nu För att se vad ni kan sälja just nu, se vår aktuella produktkatalog. Har ni inte fått den fysiskt så finner ni den på

3 Svårslagen vinst Enkelt att räkna ut er vinst För att det ska vara enkelt för er, är förtjänsten alltid minst 30 % av försäljningspriset. Detta gäller redan från första sålda paket. På kan ni enkelt räkna ut er förtjänst med hjälp av Målkalkylatorn. Säljbonusar ju fler ni säljer desto högre förtjänst per paket Säljbonusar - ju fler ni säljer desato desto högre förtjänst per paket För att göra er försäljning ännu roligare och mer lönsam delas bonusar ut vid givna givna kvantiteter: kvantiteter. Om ni säljer 200 paket eller fler Om erhåller ni säljer ni kr paket i bonus eller fler erhåller ni 500 kr i bonus. och så vidare. Om ni säljer 350 paket eller fler tilldelas ni 1000 kr i bonus 1500 KR 1250 KR BONUS Om och så ni säljer vidare. 350 paket eller 1 fler 000 tilldelas KR ni BONUS 1000 kr i bonus och så vidare. 750 KR BONUS > KR BONUS 350 PAKET BONUS 300 PAKET 250 PAKET Se aktuell bonustrappa 200 PAKET på: Se PAKET aktuell bonustrappa på: Fraktfritt Fraktfritt Vid beställning av 250 paket eller fler så skickar vi paketen till er Fraktfritt Vid utan beställning att debitera av för 250 frakt. paket eller fler så skickar vi paketen till er Vid utan beställning att debitera av för 250 frakt. paket eller fler så skickar vi paketen till er utan Värvningsbonus att debitera för frakt. Om ni värvar en annan grupp som börjar sälja NordicDays produkter tilldelas ni 1000 kr extra.* Trygg och säker leverantör Det är viktigt att de klasser/föreningar och lag som säljer NordicDays produkter är nöjda och kan tänka sig att komma tillbaka. Klass 5 gul på Hedvig Eleonora Skola samlade pengar till sin klassresa. För barnen var det roligt att sälja ljus, de tjänade bra med pengar och för oss föräldrar var det en trygg och säker leverantör med snabb och fin service. Vi skulle absolut rekommendera andra skolklasser att göra som vi! Carolina Ramsten, förälder. Vi kommer såklart att rekommendera försäljning till de andra klasserna på skolan Samantha Persson, Barsebäcks Montessoriskola Konceptet är enkelt och katalogerna bjuder verkligen in till köp. Produkterna är perfekta som presenter eller för eget bruk, och många åhh hördes då köparna fick sina leveranser. Servicen från NordicDays är snabb och professionell, rent av vänskaplig. Vi kan starkt rekommendera att tjäna pengar till vilket ändamål som helst genom att sälja dessa produkter. Paola Edblom, AIK Solna Förtjänsten är mycket bra och blir bättre ju mer man säljer. Dessutom är servicen mycket god. Pernilla Thellman, Bälinge IF Exempel på en lönsam försäljning! Hjorthedaskolan 7A säljer 300 paket för totalt kr. Dessutom får de klass 7B att också sälja NordicDays produkter. Vad är 7A:s totala vinst? kr kr (30% x kr) kr i säljbonus kr i värvningsbonus = kr, fraktfri leverans.) Alltid minst 30 % till er! Vi sålde för kr Stocksundsskolan, 6d *Vid slutförande av försäljning av NordicDays produktpaket som minimum uppgår till kr i försäljningsvärde.

4 Att nå ett gemensamt mål är en underbar känsla och ofta gör det slutupplevelsen roligare. Från beslut : 3: OK! OK! 3: 3: 3: OK! OK! OK! idag till pengar när ni önskar 1. Beställ säljpaket Säljpaketet beställs av en person över 18 år (kontaktperson) via Kontaktpersonen sköter kontakten med NordicDays. 2. Planera försäljning Att sätta upp säljmål är ett bra sätt att få alla delaktiga. Med hjälp av affischen Vårt mål kommer arbetet kännas mer inspirerande och roligt. Att nå ett gemensamt mål är en underbar känsla och ofta gör det slutupplevelsen roligare. 3. Försäljning Använd er av den säljmapp ni fått av Nordic- Days och ta del av det säljstöd som finns att tillgå på 4. Sammanställ ordrar När ni känner er klara med att ta upp beställningar lämnar kontaktpersonen in er totala beställning på 5. Dela ut och ta betalt! NordicDays levererar dit ni vill och sedan kan ni överlämna produktpaketen till era kunder. Därefter tar ni betalt och behåller er vinst!

5 Ni får rätt förutsättningar Roligt med NordicDays Gå in på och beställ säljpaket redan idag. Då kommer ni ett steg närmare ert mål! För att lyckads med er försäljning får ni de rätta förutsättningarna i form av ett genomarbetat och proffsigt säljstöd. Säljmapp till alla Varje säljare får en mapp med allt som behövs för att göra försäljningen lättare, roligare och mer lönsam. I mappen återfinns en produktkatalog, säljguide, beställningssedel och penna. De som syns mest säljer mest På finner ni ytterligare hjälp för att öka er försäljning såsom: Affischer Affischer i A3-format och A4-format att skriva ut. Sätt sedan upp dessa på exempelvis föräldrars jobb, på en anslagstavla i ert område eller i klubblokalen. Grafiska annonser Passar perfekt att exempelvis ha i matchprogram. De går även att använda till er hemsida, lagsida eller på era privata sociala medier. Flyers Smidiga reklamblad att dela ut vid exempelvis match eller lägga i grannarnas brevlåda. Det ska vara roligt och inspirerande att sälja NordicDays produktpaket. För att ni ska känna den känslan finns ett lönsamt bonussystem, men även roliga tävlingar. Detta gör att gruppen hela tiden har roliga mål att sträva efter. Tävlingar Under varje termin har vi tävlingar/utlottningar via vår facebooksida. Gå in och gilla oss på för att vinna fina priser. Elin vann en ipad 3 Elin gillade oss på facebook och vann en ny ipad 3. Gör som Elin och gilla oss du också. På kan ni läsa om de tävlingar som äger rum just nu samt tillhörande priser. Personlig service till just er! NordicDays finns alltid där för er. Före, efter och under försäljningsperioden. Långsiktiga relationer är något som värderas högt hos NordicDays och därför kan ni ringa eller skicka när som helst, men garanteras svar mellan 8 17 varje vardag. Slipade leveranser varje dag NordicDays skickar dagligen leveranser med stora distributionsföretag. Detta gör att du alltid kan lita på att de hör av sig innan leverans och att leveranser kan komma dit just ni vill. Tänk på att ta leveransen dit där det finns utrymme för en lastbil och att ni kan ta emot alla varor.

6 frågor & svar Hur påbörjar vi en försäljning? Ni väljer antigen att fylla i kontaktformuläret på skriva ett till eller att ringa Vem kan vara kontaktperson? Kontaktpersonen måste ha fyllt 18 år, inte ha några betalningsanmärkningar och acceptera att en eventuell kreditkoll tas. NordicDays ger kontaktpersonen all hjälp som behövs, både före, under och efter försäljningen för att det ska gå så smidigt och enkelt som möjligt. Tar vi någon risk? All försäljning genom NordicDays är helt riskfri. Ni behöver inte ligga ute med pengar då ni först tar upp beställningar hos kund, får leverans och till sist tar betalt. Behöver vi lägga ut pengar? Nej, ni betalar först när ni fått betalt av era kunder. Måste vi sälja för en förutbestämd summa? Nej, ni tjänar pengar redan från ert första sålda paket. Ni sätter själva er målsättning med försäljningen. Hur levereras produkterna? Våra produkter levereras i praktiska förpackningar och är sorterade per paket. Leverans sker inom 14 dagar från er beställning. Var levereras produkterna? Era produktpaket levereras dit ni vill. Ni blir alltid uppringda innan leverans för att bestämma en för er passande tidpunkt. Kostar frakten något? Frakten är gratis då ni överstiger en försäljning av 249 paket. Om ni inte kommer upp till 250 paket blir maxkostnaden för frakt 600 kr beroende på hur många paket ni säljer. Se fullständiga fraktkostnader på Hur går vi tillväga när vi tagit upp beställningar från våra kunder? När ni har tagit upp beställningar av era kunder, med hjälp av beställningssedeln, samlar kontaktpersonen in dem och gör en beställning med hjälp av sina inloggningsuppgifter på Vad gör vi om en kund ångrar köp? Vi ger 30 dagars returrätt vid obruten och oskadad förpackning. Returfrakten bekostas ej av NordicDays. Finns det säljmaterial och säljtips att tillgå? Ja, i säljpaketet ingår beställningslistor, produktkataloger, informationskataloger samt säljtips till varje deltagare i gruppen. Detta finns även att tillgå, ladda ner och skriva ut på Hur gör man för att sälja så mycket som möjligt? Ta hjälp av säljstödet, låt många få veta att just ni säljer och sätt upp mål. Ta även hjälp av sociala medier, era vänner och familj. Finns det några dolda avgifter? Nej.

7 NI BESTÄMMER Gör som många andra gjort före er och sälj kvalitetsprodukter från NordicDays. Det är både enkelt, roligt och lönsamt för er grupp. Gå in på och beställ säljpaket redan idag. Då kommer ni ett steg närmare ert mål

SÄLJGUIDE. - så lyckas du med din försäljning

SÄLJGUIDE. - så lyckas du med din försäljning SÄLJGUIDE - så lyckas du med din försäljning Hej! I den här guiden vill vi dela med oss av några tips och råd som vi tror att du och dina kompisar kan ha nytta av när webbutiken ska öppna och försäljningen

Läs mer

KLASSENS BÄSTA AFFÄR. Få mer tid till skolan och fritid! Tjäna pengar till klasskassan på ett nytt, enkelt och tryggt sätt.

KLASSENS BÄSTA AFFÄR. Få mer tid till skolan och fritid! Tjäna pengar till klasskassan på ett nytt, enkelt och tryggt sätt. KLASSENS BÄSTA AFFÄR Få mer tid till skolan och fritid! Tjäna pengar till klasskassan på ett nytt, enkelt och tryggt sätt. TJÄNA PENGAR TILL KLASSKASSAN, MED EGEN WEBBUTIK! SÄLJ POPULÄRA PRODUKTER PÅ ETT

Läs mer

LAGETS BÄSTA AFFÄR. Få mer tid till idrotten! Tjäna pengar till lagkassan på ett nytt, enkelt och tryggt sätt.

LAGETS BÄSTA AFFÄR. Få mer tid till idrotten! Tjäna pengar till lagkassan på ett nytt, enkelt och tryggt sätt. LAGETS BÄSTA AFFÄR Få mer tid till idrotten! Tjäna pengar till lagkassan på ett nytt, enkelt och tryggt sätt. TJÄNA PENGAR TILL LAGKASSAN, MED EGEN WEBBUTIK! SÄLJ POPULÄRA PRODUKTER PÅ ETT NYTT OCH TRYGGT

Läs mer

Investera i Dig själv & våga förändra!

Investera i Dig själv & våga förändra! Investera i Dig själv & våga förändra! Bli en av oss på Milook 1 Är Du redo att prova på något nytt, få in flärd och glamour i Din vardag? Som återförsäljare/stylist väntar spännande utmaningar och personlig

Läs mer

Vi levererar helhetslösningar

Vi levererar helhetslösningar R TM Vi levererar helhetslösningar Ett badrum är en helhet. Vi levererar den. Ett nytt badrum ska du leva med under lång som vi alla tycker oss ha för lite av. Men tar du dig att läsa vår broschyr, får

Läs mer

Bygg ett konvent som inte kraschar

Bygg ett konvent som inte kraschar Bygg ett konvent som inte kraschar En trevlig manual i att arrangera konvent skriven av arrangörerna till lajvkonventet Prolog 2009 Innehåll Introduktion 3 Börja här 4 Praktiskt 5 Program 7 Ekonomi 9 Marknadsföring

Läs mer

SSU:s Klubbmaterial Aktiviteter demokrati och ekonomi aktiva förtroendevalda medlemmar. www.ssu.se

SSU:s Klubbmaterial Aktiviteter demokrati och ekonomi aktiva förtroendevalda medlemmar. www.ssu.se a v ti k A SSU:s Klubbmaterial Aktiviteter demokrati och ekonomi aktiva förtroendevalda medlemmar www.ssu.se publicerat våren 2013 AKTIVA De aktiva är de som arrangerar aktiviteter i SSU-klubben och bär

Läs mer

Tips för att lyckas med e-handel

Tips för att lyckas med e-handel Tips för att lyckas med e-handel Innehållsförteckning 1. PRODUKTER 3 PRODUKTTEXTER 3 PRODUKTBILDER 3 PRISSÄTTNING 3 2. MARKNADSFÖRING 4 SEO (SÖKMOTOROPTIMERING) 4 GOOGLE ADWORDS 7 NYHETSBREV 7 SMS 8 BANNERANNONSERING

Läs mer

Även bra butiksljus åldras.

Även bra butiksljus åldras. Även bra butiksljus åldras. Med rätt underhåll har du alltid ett säljande ljus! Med rätt underhåll har du alltid ett säljande butiksljus Bra butiksljus skapar intresse, lyfter fram produkterna på bästa

Läs mer

RÄDDA VÄRLDEN SPARA DINA PENGAR!

RÄDDA VÄRLDEN SPARA DINA PENGAR! Joel Ström, Caroline Lindgren, Emilia Fagerberg, Dennis Berg, Julia Ärleskog, Daniel Holst, Josephine Jansson, Sebastian Moholm, Linus Blomqvist, Jonas Karlsson. Brinellgymnasiet nässjö klass Te08 RÄDDA

Läs mer

COREW.SE ATT LYCKAS MED EN HEMSIDA

COREW.SE ATT LYCKAS MED EN HEMSIDA COREW.SE ATT LYCKAS MED EN HEMSIDA Projektarbete Medieprogrammet Niklas Kurvinen, MP07, 2 Maj 2010 Innehållsförteckning Introduktion...3 Inledning...3 Syfte...3 Metod...3 Förarbete... 4-5 Planering...4

Läs mer

Valfrihetssystem. Nya möjligheter för dig som är eller vill bli företagare inom service, vård eller omsorg

Valfrihetssystem. Nya möjligheter för dig som är eller vill bli företagare inom service, vård eller omsorg Valfrihetssystem Nya möjligheter för dig som är eller vill bli företagare inom service, vård eller omsorg 1. Vad är valfrihetssystem Lag om valfrihetssystem (LOV) ger kommuner och landsting möjlighet att

Läs mer

LUNDS TEKNISKA HÖGSKOLA

LUNDS TEKNISKA HÖGSKOLA En guide till dig som ska ha en LUNDS TEKNISKA HÖGSKOLA 1 INNEHÅLL 2 Hur guiden kan användas... 2 3 Mentorprogrammets upplägg... 3 3.1 Mål med mentorprogrammet... 3 3.2 Utformning av mentorprogrammets...

Läs mer

Möjlighet att leva som andra

Möjlighet att leva som andra Möjlighet att leva som andra Lättläst sammanfattning Slutbetänkande av LSS-kommittén Stockholm 2008 SOU 2008:77 Det här är en lättläst sammanfattning av en utredning om LSS och personlig assistans som

Läs mer

Hur ska Nacka leva sin. och mångfald?

Hur ska Nacka leva sin. och mångfald? SLUTRAPPORt Hur ska Nacka leva sin vision, öppenhet och mångfald Ungt inflytande 2014 SLUTRAPPORT Hur ska Nacka leva sin vision, öppenhet och mångfald? 1 Innehåll FÖRORD...2 BAKGRUND - EN LEVANDE STAD

Läs mer

Vill du också synas bättre?

Vill du också synas bättre? Vill du också synas bättre? Det rör på sig... Det händer saker i blomsterbranschen. Den ökande konkurrensen från fler aktörer och ett starkare allmänt reklambrus har gjort det svårare att göra sig hörd.

Läs mer

Steg 7. Marknadsplan hur man skaffar kunder

Steg 7. Marknadsplan hur man skaffar kunder 1 Träningsprogram för entreprenörer Innehåll: Tommy Jansson Steg 7. Marknadsplan hur man skaffar kunder Det viktigaste för ett nystartat företag är att få tag i de första kunderna. Den första är allra

Läs mer

Frågor och svar om fiber och Öppen Fiber

Frågor och svar om fiber och Öppen Fiber Frågor och svar om fiber och Öppen Fiber Vad är fiber och varför ska man ha det? Fiberoptik är en modern teknik som ersätter traditionell koppar med glas. Det innebär att information kan skickas med ljusets

Läs mer

?Har du För dig som är ung! koll

?Har du För dig som är ung! koll Har du koll? För dig som är ung! Har du råd att bli vuxen? Alla tonåringar drömmer nog om att bli vuxen. Om att bestämma över sitt eget liv och ta sina egna beslut. Om friheten att tjäna egna pengar och

Läs mer

Synpunkter från några av våra medlemmar:

Synpunkter från några av våra medlemmar: Synpunkter från några av våra medlemmar: Vilken härlig affärsidé med en riktigt lyckad utveckling Grattis! ExtremeFood startade en gång som ett litet hobbyprojekt och har från detta tagit steget till en

Läs mer

Introduktion till SveaWebPay INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Introduktion till SveaWebPay INNEHÅLLSFÖRTECKNING Introduktion till SveaWebPay Detta dokument beskriver det du behöver veta för att smidigt komma igång med betalningar via SveaWebPay. Ett ytterligare syfte med dokumentet är att ge en god bild över vilka

Läs mer

Så här fungerar det. Ansökningsblankett finns längst bak.

Så här fungerar det. Ansökningsblankett finns längst bak. Så här fungerar det Ansökningsblankett finns längst bak. Det här är Hypotekspension Hypotekspension är den livstidstrygga lösningen för dig som är äldre än sextio år, och som vill förvandla outnyttjat

Läs mer

Visste du att? Elever har rättigheter!

Visste du att? Elever har rättigheter! Visste du att? Elever har rättigheter! Index Vad är det här? Foldern Visste du att? Elever har rättigheter! försöker på ett kort och begripligt vis engagera dig i frågor som berör elevers rättigheter.

Läs mer

Innehåll. Material Ordförandeguide Uppdaterad: 2015-02- 18 Sida 2 av 7

Innehåll. Material Ordförandeguide Uppdaterad: 2015-02- 18 Sida 2 av 7 Sida 2 av 7 Innehåll... 1 Ordförandeposten... 3 Presidiet... 3 Styrelsen... 3 Styrelsemötet... 4 Ledarskapet... 4 Vad är ledarskap?... 4 Ledarskap i projekt... 5 Att utveckla sitt ledarskap... 6 Kommunikation...

Läs mer

Budgetrådgivarnas guide till bra ekonomi

Budgetrådgivarnas guide till bra ekonomi KONSUMENT HALMSTAD Budgetrådgivarnas guide till bra ekonomi När du slutat gymnasiet har du möjlighet att själv bestämma vad du ska göra med ditt liv. Samtidigt ska du kanske fatta många svåra beslut.

Läs mer

Tummen upp* för e-handel

Tummen upp* för e-handel Kungsbacka handlar till rätt pris Tummen upp* för e-handel Den 1 december 2005 såg vi med spänd förväntan Kungsbackas första elektroniska order skickas till en lokal grönsakshandlare i kommunen. Ordern

Läs mer

distriktsmaterial DEMOKRATI & EKONOMI STÖD TILL KLUBBAR & KOMMUNER AKTIVA & FÖRTROENDEVALDA ARBETSGIVARSKAP

distriktsmaterial DEMOKRATI & EKONOMI STÖD TILL KLUBBAR & KOMMUNER AKTIVA & FÖRTROENDEVALDA ARBETSGIVARSKAP distriktsmaterial DEMOKRATI & EKONOMI STÖD TILL KLUBBAR & KOMMUNER AKTIVA & FÖRTROENDEVALDA ARBETSGIVARSKAP innehåll 4 Stöd till klubbar och kommuner DEL 1 5 Organisera ert stöd 7 Nyckelpersoner DEL 2

Läs mer

8 steg. för lyckad e-handel

8 steg. för lyckad e-handel 8 steg för lyckad e-handel 1 2 Möjligheter och utmaningar Den snabbt växande marknaden på internet utgör en stor möjlighet för alla detaljhandelsföretag runt om i landet. Konkurrensen är emellertid mycket

Läs mer

OLIKA MEN LIKA ATT ARBETA MED BARNKONVENTIONEN I FÖRSKOLAN

OLIKA MEN LIKA ATT ARBETA MED BARNKONVENTIONEN I FÖRSKOLAN OLIKA MEN LIKA ATT ARBETA MED BARNKONVENTIONEN I FÖRSKOLAN Foto: Mostphotos Metodbok Rädda Barnen kämpar för barns rättigheter. Vi väcker opinion och stöder barn i utsatta situationer i Sverige och i världen.

Läs mer

Förhandling. Du kan tjäna cirka 10.000 kronor per år på en lyckad förhandling (räknat på bolån på 2 miljoner kronor)

Förhandling. Du kan tjäna cirka 10.000 kronor per år på en lyckad förhandling (räknat på bolån på 2 miljoner kronor) BOLÅNEBOK #1 Förhandling Du kan tjäna cirka 10.000 kronor per år på en lyckad förhandling (räknat på bolån på 2 miljoner kronor) En lyckad förhandling kräver: o Att du har en någorlunda god privatekonomi

Läs mer