VI GÖR DET LÄTT FÖR ER ATT TJÄNA PENGAR HÄR BÖRJAR RESAN MOT ERT MÅL

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "VI GÖR DET LÄTT FÖR ER ATT TJÄNA PENGAR HÄR BÖRJAR RESAN MOT ERT MÅL"

Transkript

1 VI GÖR DET LÄTT FÖR ER ATT TJÄNA PENGAR HÄR BÖRJAR RESAN MOT ERT MÅL

2 Att sälja NordicDays produktpaket är enkelt och roligt! Ni får de rätta förutsättningarna som behövs för en lyckad försäljning. För att ni ska uppnå ert mål får ni ett väl utarbetat säljstöd, en smidig säljmapp med broschyrer och hjälpmedel samt personlig support under försäljningsperioden. Detta gör er försäljning enkel, rolig och i förlängningen extra lönsam. Lönsamt och riskfritt Med NordicDays koncept tar ni aldrig några risker vi tar risken åt er. Ni tar upp beställningar med er personliga säljmapp och därefter levereras det antal paket ni beställt. Ni betalar NordicDays först när ni levererat och tagit betalt från era kunder. Ni behöver aldrig ligga ute med pengar. En bra och efterfrågad produkt säljer sig själv Det unika med NordicDays är att ni alltid säljer förbrukningsprodukter som är anpassade efter de nordiska säsongerna. Den stora fördelen med att sälja en säsongsanpassad produkt är den stigande efterfrågan på vissa produkter under vissa tider på året. Utnyttja det ni också! Oavsett dag på året så säljer ni alltså produkter som är av hög kvalitet, efterfrågade och lättsålda. Träningsläger, klassresa eller något inköp? Med NordicDays blir resan mot målet enkel. Förbrukningsprodukter, men även presenter! Dessutom levereras de flesta av produktpaketen i fina presentförpackningar, vilket gör NordicDays produkter perfekta att ge bort som present. Ständig förbättring ger nöjdare kunder Vi gör regelbundna kvalitetskontroller på våra produkter och förbättrar och förnyar ständigt sortimentet efter era önskemål. Produktpaket just nu För att se vad ni kan sälja just nu, se vår aktuella produktkatalog. Har ni inte fått den fysiskt så finner ni den på

3 Svårslagen vinst Enkelt att räkna ut er vinst För att det ska vara enkelt för er, är förtjänsten alltid minst 30 % av försäljningspriset. Detta gäller redan från första sålda paket. På kan ni enkelt räkna ut er förtjänst med hjälp av Målkalkylatorn. Säljbonusar ju fler ni säljer desto högre förtjänst per paket Säljbonusar - ju fler ni säljer desato desto högre förtjänst per paket För att göra er försäljning ännu roligare och mer lönsam delas bonusar ut vid givna givna kvantiteter: kvantiteter. Om ni säljer 200 paket eller fler Om erhåller ni säljer ni kr paket i bonus eller fler erhåller ni 500 kr i bonus. och så vidare. Om ni säljer 350 paket eller fler tilldelas ni 1000 kr i bonus 1500 KR 1250 KR BONUS Om och så ni säljer vidare. 350 paket eller 1 fler 000 tilldelas KR ni BONUS 1000 kr i bonus och så vidare. 750 KR BONUS > KR BONUS 350 PAKET BONUS 300 PAKET 250 PAKET Se aktuell bonustrappa 200 PAKET på: Se PAKET aktuell bonustrappa på: Fraktfritt Fraktfritt Vid beställning av 250 paket eller fler så skickar vi paketen till er Fraktfritt Vid utan beställning att debitera av för 250 frakt. paket eller fler så skickar vi paketen till er Vid utan beställning att debitera av för 250 frakt. paket eller fler så skickar vi paketen till er utan Värvningsbonus att debitera för frakt. Om ni värvar en annan grupp som börjar sälja NordicDays produkter tilldelas ni 1000 kr extra.* Trygg och säker leverantör Det är viktigt att de klasser/föreningar och lag som säljer NordicDays produkter är nöjda och kan tänka sig att komma tillbaka. Klass 5 gul på Hedvig Eleonora Skola samlade pengar till sin klassresa. För barnen var det roligt att sälja ljus, de tjänade bra med pengar och för oss föräldrar var det en trygg och säker leverantör med snabb och fin service. Vi skulle absolut rekommendera andra skolklasser att göra som vi! Carolina Ramsten, förälder. Vi kommer såklart att rekommendera försäljning till de andra klasserna på skolan Samantha Persson, Barsebäcks Montessoriskola Konceptet är enkelt och katalogerna bjuder verkligen in till köp. Produkterna är perfekta som presenter eller för eget bruk, och många åhh hördes då köparna fick sina leveranser. Servicen från NordicDays är snabb och professionell, rent av vänskaplig. Vi kan starkt rekommendera att tjäna pengar till vilket ändamål som helst genom att sälja dessa produkter. Paola Edblom, AIK Solna Förtjänsten är mycket bra och blir bättre ju mer man säljer. Dessutom är servicen mycket god. Pernilla Thellman, Bälinge IF Exempel på en lönsam försäljning! Hjorthedaskolan 7A säljer 300 paket för totalt kr. Dessutom får de klass 7B att också sälja NordicDays produkter. Vad är 7A:s totala vinst? kr kr (30% x kr) kr i säljbonus kr i värvningsbonus = kr, fraktfri leverans.) Alltid minst 30 % till er! Vi sålde för kr Stocksundsskolan, 6d *Vid slutförande av försäljning av NordicDays produktpaket som minimum uppgår till kr i försäljningsvärde.

4 Att nå ett gemensamt mål är en underbar känsla och ofta gör det slutupplevelsen roligare. Från beslut : 3: OK! OK! 3: 3: 3: OK! OK! OK! idag till pengar när ni önskar 1. Beställ säljpaket Säljpaketet beställs av en person över 18 år (kontaktperson) via Kontaktpersonen sköter kontakten med NordicDays. 2. Planera försäljning Att sätta upp säljmål är ett bra sätt att få alla delaktiga. Med hjälp av affischen Vårt mål kommer arbetet kännas mer inspirerande och roligt. Att nå ett gemensamt mål är en underbar känsla och ofta gör det slutupplevelsen roligare. 3. Försäljning Använd er av den säljmapp ni fått av Nordic- Days och ta del av det säljstöd som finns att tillgå på 4. Sammanställ ordrar När ni känner er klara med att ta upp beställningar lämnar kontaktpersonen in er totala beställning på 5. Dela ut och ta betalt! NordicDays levererar dit ni vill och sedan kan ni överlämna produktpaketen till era kunder. Därefter tar ni betalt och behåller er vinst!

5 Ni får rätt förutsättningar Roligt med NordicDays Gå in på och beställ säljpaket redan idag. Då kommer ni ett steg närmare ert mål! För att lyckads med er försäljning får ni de rätta förutsättningarna i form av ett genomarbetat och proffsigt säljstöd. Säljmapp till alla Varje säljare får en mapp med allt som behövs för att göra försäljningen lättare, roligare och mer lönsam. I mappen återfinns en produktkatalog, säljguide, beställningssedel och penna. De som syns mest säljer mest På finner ni ytterligare hjälp för att öka er försäljning såsom: Affischer Affischer i A3-format och A4-format att skriva ut. Sätt sedan upp dessa på exempelvis föräldrars jobb, på en anslagstavla i ert område eller i klubblokalen. Grafiska annonser Passar perfekt att exempelvis ha i matchprogram. De går även att använda till er hemsida, lagsida eller på era privata sociala medier. Flyers Smidiga reklamblad att dela ut vid exempelvis match eller lägga i grannarnas brevlåda. Det ska vara roligt och inspirerande att sälja NordicDays produktpaket. För att ni ska känna den känslan finns ett lönsamt bonussystem, men även roliga tävlingar. Detta gör att gruppen hela tiden har roliga mål att sträva efter. Tävlingar Under varje termin har vi tävlingar/utlottningar via vår facebooksida. Gå in och gilla oss på för att vinna fina priser. Elin vann en ipad 3 Elin gillade oss på facebook och vann en ny ipad 3. Gör som Elin och gilla oss du också. På kan ni läsa om de tävlingar som äger rum just nu samt tillhörande priser. Personlig service till just er! NordicDays finns alltid där för er. Före, efter och under försäljningsperioden. Långsiktiga relationer är något som värderas högt hos NordicDays och därför kan ni ringa eller skicka när som helst, men garanteras svar mellan 8 17 varje vardag. Slipade leveranser varje dag NordicDays skickar dagligen leveranser med stora distributionsföretag. Detta gör att du alltid kan lita på att de hör av sig innan leverans och att leveranser kan komma dit just ni vill. Tänk på att ta leveransen dit där det finns utrymme för en lastbil och att ni kan ta emot alla varor.

6 frågor & svar Hur påbörjar vi en försäljning? Ni väljer antigen att fylla i kontaktformuläret på skriva ett till info@nordicdays.se eller att ringa Vem kan vara kontaktperson? Kontaktpersonen måste ha fyllt 18 år, inte ha några betalningsanmärkningar och acceptera att en eventuell kreditkoll tas. NordicDays ger kontaktpersonen all hjälp som behövs, både före, under och efter försäljningen för att det ska gå så smidigt och enkelt som möjligt. Tar vi någon risk? All försäljning genom NordicDays är helt riskfri. Ni behöver inte ligga ute med pengar då ni först tar upp beställningar hos kund, får leverans och till sist tar betalt. Behöver vi lägga ut pengar? Nej, ni betalar först när ni fått betalt av era kunder. Måste vi sälja för en förutbestämd summa? Nej, ni tjänar pengar redan från ert första sålda paket. Ni sätter själva er målsättning med försäljningen. Hur levereras produkterna? Våra produkter levereras i praktiska förpackningar och är sorterade per paket. Leverans sker inom 14 dagar från er beställning. Var levereras produkterna? Era produktpaket levereras dit ni vill. Ni blir alltid uppringda innan leverans för att bestämma en för er passande tidpunkt. Kostar frakten något? Frakten är gratis då ni överstiger en försäljning av 249 paket. Om ni inte kommer upp till 250 paket blir maxkostnaden för frakt 600 kr beroende på hur många paket ni säljer. Se fullständiga fraktkostnader på Hur går vi tillväga när vi tagit upp beställningar från våra kunder? När ni har tagit upp beställningar av era kunder, med hjälp av beställningssedeln, samlar kontaktpersonen in dem och gör en beställning med hjälp av sina inloggningsuppgifter på Vad gör vi om en kund ångrar köp? Vi ger 30 dagars returrätt vid obruten och oskadad förpackning. Returfrakten bekostas ej av NordicDays. Finns det säljmaterial och säljtips att tillgå? Ja, i säljpaketet ingår beställningslistor, produktkataloger, informationskataloger samt säljtips till varje deltagare i gruppen. Detta finns även att tillgå, ladda ner och skriva ut på Hur gör man för att sälja så mycket som möjligt? Ta hjälp av säljstödet, låt många få veta att just ni säljer och sätt upp mål. Ta även hjälp av sociala medier, era vänner och familj. Finns det några dolda avgifter? Nej.

7 NI BESTÄMMER Gör som många andra gjort före er och sälj kvalitetsprodukter från NordicDays. Det är både enkelt, roligt och lönsamt för er grupp. Gå in på och beställ säljpaket redan idag. Då kommer ni ett steg närmare ert mål

Nå drömmar och mål genom att tjäna lättförtjänta pengar till klassen, laget eller föreningen

Nå drömmar och mål genom att tjäna lättförtjänta pengar till klassen, laget eller föreningen Nå drömmar och mål genom att tjäna lättförtjänta pengar till klassen, laget eller föreningen Vi arbetar för att skolor, lag och föreningar ska förverkliga sina drömmar genom att sälja våra lättsålda kvalitetsprodukter

Läs mer

20.500:- Tjäna. Skolklasser, lag eller föreningar! Sist tjänade vi 51 100 kronor! Sälj Sveriges mest köpta salami

20.500:- Tjäna. Skolklasser, lag eller föreningar! Sist tjänade vi 51 100 kronor! Sälj Sveriges mest köpta salami Skolklasser, lag eller föreningar! Tjäna Sälj Sveriges mest köpta salami 20.500:- Gör som över 10 000 grupper redan gjort Enkelt att sälja Omtyckt produkt Ger hög förtjänst Ta först upp beställningar med

Läs mer

Så här går det till. Allt du som kontaktperson behöver veta om Newbody-försäljningen

Så här går det till. Allt du som kontaktperson behöver veta om Newbody-försäljningen Så här går det till 2012 Allt du som kontaktperson behöver veta om Newbody-försäljningen Ett steg på vägen mot ert mål Vill ni komma iväg på träningsläger, åka på en drömresa med klassen eller köpa in

Läs mer

Information. ALLT ni BEHÖVER VETA OM SOCKGROSSISTENS försäljning. för SKOLKLASSER. Vi lämnar alltid ett års garanti på våra produkter

Information. ALLT ni BEHÖVER VETA OM SOCKGROSSISTENS försäljning. för SKOLKLASSER. Vi lämnar alltid ett års garanti på våra produkter Information ALLT ni BEHÖVER VETA OM SOCKGROSSISTENS försäljning Ett enkelt sätt att TJÄNA PENGAR för SKOLKLASSER och FÖRENINGAR Vi lämnar alltid ett års garanti på våra produkter VÄLKOMMEN till SOCKGROSSISTEN!

Läs mer

Kaffebröderna AB Stora Kvinns Väg 68 125 59 Älvsjö www.kaffebroderna.se. HandbokEN

Kaffebröderna AB Stora Kvinns Väg 68 125 59 Älvsjö www.kaffebroderna.se. HandbokEN Kaffebröderna AB Stora Kvinns Väg 68 125 59 Älvsjö www.kaffebroderna.se HandbokEN ERSÄTTNING Kunden behåller skillnaden på försäljningen mellan Kundens inköpspris och Kundens försäljningspris vid försäljningsstart.

Läs mer

Tjäna enkelt 20.500:- Gör som 15 000 grupper gjort sedan 1992. Sälj Sveriges mest köpta salami.

Tjäna enkelt 20.500:- Gör som 15 000 grupper gjort sedan 1992. Sälj Sveriges mest köpta salami. SKOLKLASSER, LAG OCH FÖRENINGAR! Tjäna enkelt 20.500:- Gör som 15 000 grupper gjort sedan 1992. Sälj Sveriges mest köpta salami. Enkelt att komma igång! Niklas Wikegård coachar! Lätt att sälja! Ger mycket

Läs mer

LAGETS BÄSTA AFFÄR. Få mer tid till idrotten! Tjäna pengar till lagkassan på ett nytt, enkelt och tryggt sätt.

LAGETS BÄSTA AFFÄR. Få mer tid till idrotten! Tjäna pengar till lagkassan på ett nytt, enkelt och tryggt sätt. LAGETS BÄSTA AFFÄR Få mer tid till idrotten! Tjäna pengar till lagkassan på ett nytt, enkelt och tryggt sätt. TJÄNA PENGAR TILL LAGKASSAN, MED EGEN WEBBUTIK! SÄLJ POPULÄRA PRODUKTER PÅ ETT NYTT OCH TRYGGT

Läs mer

Ett lätt sätt att tjäna pengar!

Ett lätt sätt att tjäna pengar! Ett lätt sätt att tjäna pengar! Sälj Sveriges mest köpta salami! 100 miljoner till klasser, lag & föreningar DelikatessKungens koncept är det bästa jag känner till! Salamin är efterfrågad och omtyckt.

Läs mer

KLASSENS BÄSTA AFFÄR. Få mer tid till skolan och fritid! Tjäna pengar till klasskassan på ett nytt, enkelt och tryggt sätt.

KLASSENS BÄSTA AFFÄR. Få mer tid till skolan och fritid! Tjäna pengar till klasskassan på ett nytt, enkelt och tryggt sätt. KLASSENS BÄSTA AFFÄR Få mer tid till skolan och fritid! Tjäna pengar till klasskassan på ett nytt, enkelt och tryggt sätt. TJÄNA PENGAR TILL KLASSKASSAN, MED EGEN WEBBUTIK! SÄLJ POPULÄRA PRODUKTER PÅ ETT

Läs mer

GUTZ ABC. Ta gärna hjälp av vår ABC-guide

GUTZ ABC. Ta gärna hjälp av vår ABC-guide GUTZ ABC Ta gärna hjälp av vår ABC-guide VÄLKOMMEN / VARFÖR GUTZ? VÄLKOMMEN! Det brukar börja med att föreningen, idrottslaget eller klassen ger uttryck för att vilja göra någonting tillsammans, något

Läs mer

Information SOCKGROSSISTENS FÖRSÄLJNING ETT ENKELT SÄTT ATT TJÄNA PENGAR ALLT NI BEHÖVER VETA OM FÖR SKOLKLASSER OCH FÖRENINGAR

Information SOCKGROSSISTENS FÖRSÄLJNING ETT ENKELT SÄTT ATT TJÄNA PENGAR ALLT NI BEHÖVER VETA OM FÖR SKOLKLASSER OCH FÖRENINGAR ALLT NI BEHÖVER VETA OM SOCKGROSSISTENS FÖRSÄLJNING Information ETT ENKELT SÄTT ATT TJÄNA PENGAR FÖR SKOLKLASSER OCH FÖRENINGAR VÄLKOMMEN till SOCKGROSSISTEN! Ett steg närmare ert mål. Sälj våra omtyckta

Läs mer

Informationsbroschyr. Sälj! Beställ! Tjäna pengar!

Informationsbroschyr. Sälj! Beställ! Tjäna pengar! Informationsbroschyr Vinn en dag med Idol-Erik Sälj! Beställ! Tjäna pengar! Välkommen till Socks & Companys förenings- och skolförsäljning! Vi har jobbat med produktion runt hela världen för ledande varuhus

Läs mer

Tjäna pengar till klassen & laget

Tjäna pengar till klassen & laget Tjäna 35% Tjäna pengar till klassen & laget Sälj teknik- & wellnessprodukter Tjäna pengar till klassresan eller lägret Vi har prylarna era kunder vill köpa Ska ni åka på en klassresa, ett läger eller planerar

Läs mer

ENKELT, ROLIGT OCH LÖNSAMT

ENKELT, ROLIGT OCH LÖNSAMT ENKELT, ROLIGT OCH LÖNSAMT Guldfemman är ett nytt och roligt sätt att tjäna pengar till föreningen samtidigt som ni skapar intresse runt seniorlaget. Utan kostnader får ni en hemsida hos oss, proffsigt

Läs mer

a SKAPAR INTRESSE a a

a SKAPAR INTRESSE a a ENKELT, ROLIGT OCH LÖNSAMT Guldfemman är ett nytt och roligt sätt att tjäna pengar till föreningen samtidigt som ni skapar intresse runt seniorlaget. Utan kostnader får ni en hemsida hos oss, proffsigt

Läs mer

Kakexperten.se är ensam på marknaden att kunna erbjuda kunden Egna förpackningar med bilder, logotyper och info - Designat bara för beställaren

Kakexperten.se är ensam på marknaden att kunna erbjuda kunden Egna förpackningar med bilder, logotyper och info - Designat bara för beställaren Presentation av Kakexperten.se är ensam på marknaden att kunna erbjuda kunden Egna förpackningar med bilder, logotyper och info - Designat bara för beställaren Hej alla klasser, lag och klubbar! Egen förpackning

Läs mer

Försäljningsaktiviteter

Försäljningsaktiviteter Försäljningsaktiviteter Ordinarie försäljningsaktiviteter i klubben Från klubben arrangeras två försäljningsaktiviteter per säsong. Samtliga lag ska deltaga på dessa. Extra försäljningsaktiviteter i laget

Läs mer

Salamiexperten.se är ensam på marknaden att kunna erbjuda kunden Egna förpackningar med bilder, logotyper och info - Designat bara för beställaren

Salamiexperten.se är ensam på marknaden att kunna erbjuda kunden Egna förpackningar med bilder, logotyper och info - Designat bara för beställaren Presentation av Salamiexperten.se är ensam på marknaden att kunna erbjuda kunden Egna förpackningar med bilder, logotyper och info - Designat bara för beställaren Hej alla klasser, lag och klubbar! Egen

Läs mer

SÄLJGUIDE SÅ LYCKAS DU MED DIN FÖRSÄLJNING

SÄLJGUIDE SÅ LYCKAS DU MED DIN FÖRSÄLJNING SÄLJGUIDE SÅ LYCKAS DU MED DIN FÖRSÄLJNING HEJ! I den här guiden vill vi dela med oss av några tips och råd som vi tror att du och dina kompisar kan ha nytta av när er webbutik ska öppna och försäljningen

Läs mer

kaffebröderna HANDBOKEN

kaffebröderna HANDBOKEN kaffebröderna HANDBOKEN VÄLKOMMEN TILL KAFFEBRÖDERNAS INFORMATIONSHANDBOK! Här finner du som kontaktperson allt du behöver veta för en lyckad och rolig försäljning. I handboken går vi igenom: OM VÅRT KAFFE

Läs mer

snabbt att sälja, lätt att tjäna. Tvättmedel, något alla behöver!

snabbt att sälja, lätt att tjäna. Tvättmedel, något alla behöver! snabbt att sälja, lätt att tjäna. Tvättmedel, något alla behöver! varför tvättmedel? Handen på hjärtat; hur många gånger har vi köpt eller sålt sådant som vi egentligen inte behöver för att stödja föreningen

Läs mer

SÄLJGUIDE. - så lyckas du med din försäljning

SÄLJGUIDE. - så lyckas du med din försäljning SÄLJGUIDE - så lyckas du med din försäljning Hej! I den här guiden vill vi dela med oss av några tips och råd som vi tror att du och dina kompisar kan ha nytta av när webbutiken ska öppna och försäljningen

Läs mer

GUTZ ABC. Ta gärna hjälp av vår ABC-guide

GUTZ ABC. Ta gärna hjälp av vår ABC-guide GUTZ ABC Ta gärna hjälp av vår ABC-guide VÄLKOMMEN / VARFÖR GUTZ? VÄLKOMMEN! Har ni siktet inställt på en klassresa, ett träningsläger eller någon annan rolig aktivitet? Oavsett vad ni siktar på så behövs

Läs mer

20.500:- Tjäna. Mojjes säljtävling! Skolklasser, lag och föreningar! Sist tjänade vi 51 100 kronor! Sälj Sveriges mest köpta salami

20.500:- Tjäna. Mojjes säljtävling! Skolklasser, lag och föreningar! Sist tjänade vi 51 100 kronor! Sälj Sveriges mest köpta salami Skolklasser, lag och föreningar! Tjäna Sälj Sveriges mest köpta salami 20.500:- Gör som över 10 000 grupper redan gjort säljtävling! Enkelt att sälja Omtyckt produkt Ger hög förtjänst Vinn iphone, ipad

Läs mer

VILL DU BLI VÅR VÄN? Ett nytt, hållbart sätt för föreningar och skolklasser som vill tjäna pengar!

VILL DU BLI VÅR VÄN? Ett nytt, hållbart sätt för föreningar och skolklasser som vill tjäna pengar! VILL DU BLI VÅR VÄN? Ett nytt, hållbart sätt för föreningar och skolklasser som vill tjäna pengar! VÄN är en ny serie svensktillverkade, skonsamma och miljöanpassade hygien- och rengöringsprodukter som

Läs mer

Informationsmaterial

Informationsmaterial Informationsmaterial Hej! Vad roligt att vårt koncept intresserar er! Vi hjälper årligen mängder av klasser och lag runt om i hela Sverige att tjäna pengar till lag - eller klasskassan. Konceptet är enkelt,

Läs mer

Så här funkar det Tjäna pengar till klassen, klubben eller laget

Så här funkar det Tjäna pengar till klassen, klubben eller laget Så här funkar det Tjäna pengar till klassen, klubben eller laget Tjäna pengar på ett enkelt sätt! Newbody erbjuder det bästa och enklaste sättet att tjäna pengar nämligen att sälja produkter som alla vill

Läs mer

hur gör vi för att enkelt dra in extra pengar till föreningen?

hur gör vi för att enkelt dra in extra pengar till föreningen? hur gör vi för att enkelt dra in extra pengar till föreningen? 40% direkt ner i kassan! Vi är DTD produkter. Vi på DTD Produkter erbjuder lag och föreningar en möjlighet att tjäna en större summa pengar

Läs mer

hur gör vi för att enkelt dra in extra pengar till föreningen?

hur gör vi för att enkelt dra in extra pengar till föreningen? hur gör vi för att enkelt dra in extra pengar till föreningen? 40% direkt ner i kassan! Vi är DTD produkter. Vi på DTD Produkter erbjuder lag och föreningar en möjlighet att tjäna en större summa pengar

Läs mer

SOCKGROSSISTEN SÄLJ DIREKT KATALOGFÖRSÄLJNING SÄKRA SÄLJTIPS #HÖST/VINTER 12-13. Ett enkelt sätt att TJÄNA PENGAR för SKOLKLASSER och FÖRENINGAR

SOCKGROSSISTEN SÄLJ DIREKT KATALOGFÖRSÄLJNING SÄKRA SÄLJTIPS #HÖST/VINTER 12-13. Ett enkelt sätt att TJÄNA PENGAR för SKOLKLASSER och FÖRENINGAR SOCKGROSSISTEN 1 #HÖST/VINTER 12-13 SOCKGROSSISTEN Ett enkelt sätt att TJÄNA PENGAR för SKOLKLASSER och FÖRENINGAR SÄLJ DIREKT KATALOGFÖRSÄLJNING SÄKRA SÄLJTIPS 2 SOCKGROSSISTEN Trött på KAKOR och KOKOSBOLLAR?

Läs mer

www.idrottsbrickan.se

www.idrottsbrickan.se www.idrottsbrickan.se Produkten Enkel produkt som riktar sig till alla Genom att sälja Idrottsbrickan kan alla kunder som tappar bort sina nycklar få tillbaka dem helt kostnadsfritt. Upphittaren lägger

Läs mer

Så här funkar det! 7. 8. information skickas till slutkunds mailadress och slutkund sätter enkelt in betalningen på kontot som tillhör er.

Så här funkar det! 7. 8. information skickas till slutkunds mailadress och slutkund sätter enkelt in betalningen på kontot som tillhör er. I samarbete med: Så här funkar det! 1. 2. 3. 4. Gå in på TeamStyle.org och registrera er förening eller skolklass. Ni får då en unik inloggning för kontakt personen på TeamStyle.org. Därifrån sköts sedan

Läs mer

Tjäna pengar till klassen eller föreningen

Tjäna pengar till klassen eller föreningen Tjäna pengar till klassen eller föreningen Nyhet extra tjocka fryspåsar Enkelt, riskfritt och roligt TM www.freshab.se kontakt@freshab.se 0290-22 111 VI HJÄLPER ER ATT NÅ MÅLET Sedan starten 2007 har vi

Läs mer

Större sortiment för er som väljer att sälja med Beställningslista!

Större sortiment för er som väljer att sälja med Beställningslista! NYHET! Större sortiment för er som väljer att sälja med Beställningslista! Beställningslistan innehåller förutom våra populära Grillsåser och Tacokit nu även uppskattade Grillkassar samt Gogrillas förpackning

Läs mer

ETT BRETT SORTIMENT MED LÄTTSÅLDA PRODUKTER

ETT BRETT SORTIMENT MED LÄTTSÅLDA PRODUKTER ETT BRETT SORTIMENT MED LÄTTSÅLDA PRODUKTER LJUSHÅLLARE Smart ljushållare i 4-pack Smart ljushållare, Candle Aid, som Färger gör att ljuset sitter stabilt i ljusstaken Vita ljusljushållare (Candle Aid)

Läs mer

Information. ALLT ni BEHÖVER VETA OM SOCKGROSSISTENS försäljning. för SKOLKLASSER. Vi lämnar alltid ett års garanti på våra produkter

Information. ALLT ni BEHÖVER VETA OM SOCKGROSSISTENS försäljning. för SKOLKLASSER. Vi lämnar alltid ett års garanti på våra produkter Infrmatin ALLT ni BEHÖVER VETA OM SOCKGROSSISTENS försäljning Ett enkelt sätt att TJÄNA PENGAR för SKOLKLASSER ch FÖRENINGAR Vi lämnar alltid ett års garanti på våra prdukter VÄLKOMMEN till SOCKGROSSISTEN!

Läs mer

Ni tjänar 60 kr per paket

Ni tjänar 60 kr per paket Ni tjänar 60 kr per paket ABC- hjälp Välkommen! Det brukar börja med att föreningen, idrottslaget eller klassen ger uttryck för att vilja göra någonting tillsammans, något som kräver en gemensam insats

Läs mer

Fråga: Hur beställer jag? Svar: För att läsa mer om hur du handlar på linghageshop.com ska du läsa sidan: Så handlar du.

Fråga: Hur beställer jag? Svar: För att läsa mer om hur du handlar på linghageshop.com ska du läsa sidan: Så handlar du. Vanliga frågor Hur beställer jag? För att läsa mer om hur du handlar på linghageshop.com ska du läsa sidan: Så handlar du. Vilka avgifter tillkommer när jag beställer av er? Frakten inom Sverige kostar

Läs mer

Köp- och Leveransvillkor

Köp- och Leveransvillkor Köp- och Leveransvillkor Köp För att handla hos oss måste du vara 18 år. Vi bekräftar köpet genom en orderbekräftelse som automatiskt skickas till angiven e-postadress efter godkänd betalning. Vi polisanmäler

Läs mer

Manual för Kontaktperson

Manual för Kontaktperson Manual för Kontaktperson Som Kontaktperson är du ansvarig för gruppens försäljning och administratör för er webbshop. När du är inloggad, kan du på din sida hjälpa era säljare med en hel del saker. I denna

Läs mer

Allt överskott går direkt till ert lag när ni säljer Folkspels produkter NYHET! Tjäna pengar direkt till laget. folkspel.

Allt överskott går direkt till ert lag när ni säljer Folkspels produkter NYHET! Tjäna pengar direkt till laget. folkspel. Allt överskott går direkt till ert lag när ni säljer Folkspels produkter NYHET! Tjäna pengar direkt till laget folkspel.se/borjasalja Vi ger laget egen ekonomisk styrka Alla vill utvecklas och bli bättre,

Läs mer

GUTZ ABC. Ta gärna hjälp av vår ABC-guide

GUTZ ABC. Ta gärna hjälp av vår ABC-guide ! Z T U t sälja G t a l u k r Det ä GUTZ ABC Ta gärna hjälp av vår ABC-guide VÄLKOMMEN / VARFÖR GUTZ? VÄLKOMMEN! Det brukar börja med att föreningen, idrottslaget eller klassen ger uttryck för att vilja

Läs mer

Profilguide 2015 BROMMAGYMNASTERNA. i samarbete med

Profilguide 2015 BROMMAGYMNASTERNA. i samarbete med Profilguide 2015 BROMMAGYMNASTERNA i samarbete med Stadium Team Sales och BROMMAGYMNASTERNA presenterar tillsammans säsongens profilguide. På Stadium jobbar vi efter en mission - att inspirera så många

Läs mer

Investera i Dig själv & våga förändra!

Investera i Dig själv & våga förändra! Investera i Dig själv & våga förändra! Bli en av oss på Milook 1 Är Du redo att prova på något nytt, få in flärd och glamour i Din vardag? Som återförsäljare/stylist väntar spännande utmaningar och personlig

Läs mer

Välkommen som medlem i ditt valda Affärsnätverk, Business Edition, Ladies Edition eller om du valt att bli medlem i båda nätverken.

Välkommen som medlem i ditt valda Affärsnätverk, Business Edition, Ladies Edition eller om du valt att bli medlem i båda nätverken. Välkommen som medlem i ditt valda Affärsnätverk, Business Edition, Ladies Edition eller om du valt att bli medlem i båda nätverken. Genom att acceptera medlemsvillkoren vilka du godkänner genom att både

Läs mer

Bli vinnare! Tjäna pengar med freshab

Bli vinnare! Tjäna pengar med freshab Bli vinnare! Tjäna pengar med freshab Innehållsförteckning 4 5 6 7 8 10 16 18 20 21 23 24 Vad ert mål än är, är vårt mål att hjälpa er dit Framgångskonceptet Vilket försäljningssätt passar er bäst? Våra

Läs mer

Bli vinnare! Tjäna pengar med freshab

Bli vinnare! Tjäna pengar med freshab Bli vinnare! Tjäna pengar med freshab 1 2 Innehållsförteckning 4 Vad ert mål än är, är vårt mål att hjälpa er dit 5 Framgångskonceptet 6 Vilket försäljningssätt passar er bäst? 7 Våra produkter 8 Freshab

Läs mer

BESTÄLLNINGSHÄFTE. Mitt namn: Användarnamn: Lösenord: Säljperiod:

BESTÄLLNINGSHÄFTE.  Mitt namn: Användarnamn: Lösenord: Säljperiod: BESTÄLLNINGSHÄFTE Mitt namn: Användarnamn: Lösenord: Säljperiod: www.gutz.se SÅ HÄR GÅR DET TILL 1. TA UPP BESTÄLLNINGAR Nu är det bara att börja ta upp beställningar, antingen via detta beställningshäfte,

Läs mer

Prislista 2016. Bröllopsfotografering

Prislista 2016. Bröllopsfotografering Prislista 2016 Bröllopsfotografering Att fånga kärlek på bild.. Genuina skratt, riktiga känslor och äkta kärlek.. det vill jag att mina bilder ska berätta om. Om tio år kan ni titta tillbaka på era bröllopsbilder

Läs mer

Upplev världsstjärnor. Stöd din klubb. Klubbkampen.

Upplev världsstjärnor. Stöd din klubb. Klubbkampen. Upplev världsstjärnor. Stöd din klubb. Klubbkampen. EM på hemmaplan 26 januari 1 februari avgörs EM i Stockholm. Bjud in dina nära och kära att uppleva konståkningens världsstjärnor och våra medaljhopp

Läs mer

Nyhet! Ekologiska kläder av bambu

Nyhet! Ekologiska kläder av bambu Nyhet! Ekologiska kläder av bambu Får bara säljas av skolklasser och idrottslag Läs mer om hur ni kan tjäna pengar till laget/klassen och samtidigt bidra till en lite bättre värld. bamboo ecowear Fyll

Läs mer

OBS! Beställ riktigt god salami av högsta kvalitet! Tack för att du stödjer:

OBS! Beställ riktigt god salami av högsta kvalitet! Tack för att du stödjer: ÖVER 2 MILJONER NÖJDA KUNDER! Beställ riktigt god salami av högsta kvalitet! OBS! Detta provexemplar får inte användas vid försäljning. Boka DelikatessKungens säljpaket innan försäljning påbörjas. Endast

Läs mer

Profilguide 14/15 JÄRLA IF. i samarbete med

Profilguide 14/15 JÄRLA IF. i samarbete med Profilguide 14/15 JÄRLA IF i samarbete med Stadium Team Sales och JÄRLA IF presenterar tillsammans säsongens profilguide. På Stadium jobbar vi efter en mission att inspirera så många som möjligt till ett

Läs mer

Nyhet! Ekologiska och miljövänliga kläder av bambu

Nyhet! Ekologiska och miljövänliga kläder av bambu Nyhet! Ekologiska och miljövänliga kläder av bambu Får bara säljas av skolklasser och idrottslag Läs mer om hur ni kan tjäna pengar till laget/klassen och samtidigt bidra till en lite bättre värld. bamboo

Läs mer

Registrera dig. För att komma igång med försäljningen och komma åt din personliga webbshop behöver du bara registrera dig i 3 enkla steg:

Registrera dig. För att komma igång med försäljningen och komma åt din personliga webbshop behöver du bara registrera dig i 3 enkla steg: Manual för Säljare Som Säljare får du tillgång till en egen Newbody-webbshop. För att du ska ha bästa förutsättningar att lyckas med din försäljning och på så vis bidra till att gruppen når sitt mål sammanfattar

Läs mer

KOM IGÅNG-GUIDE GENERELLT TÄVLINGSINSTÄLLNINGAR

KOM IGÅNG-GUIDE GENERELLT TÄVLINGSINSTÄLLNINGAR KOM IGÅNG-GUIDE Varmt välkommen till Guldfemman! Denna guide utgår från att du har fått ett inlogg som administratör och att du är redo att börja jobba med era sidor. Genom att följa punkterna här säkerställer

Läs mer

SSLK Supportmedlemskap

SSLK Supportmedlemskap SSLK Supportmedlemskap 2017-2018 Vad är Supportmedlemskap? Ett enkelt sätt att direkt stödja ungdomarnas skidträning i Saltsjöbadens Slalomklubb. Avgiften för Medlemskapet går oavkortat till ungdomarnas

Läs mer

Mellan Batteriboxen Sverige KB, nedan kallat Batteriboxen, och Återförsäljaren (definierad nedan) gäller dessa villkor.

Mellan Batteriboxen Sverige KB, nedan kallat Batteriboxen, och Återförsäljaren (definierad nedan) gäller dessa villkor. Allmänna villkor Mellan Batteriboxen Sverige KB, nedan kallat Batteriboxen, och Återförsäljaren (definierad nedan) gäller dessa villkor. 1. Allmänt Definitioner: Återförsäljare Avser Batteriboxens avtalspart

Läs mer

Profilguide 2015. Rosersbergs IK. i samarbete med

Profilguide 2015. Rosersbergs IK. i samarbete med Profilguide 2015 Rosersbergs IK i samarbete med Stadium Team Sales och Rosersbergs IK presenterar tillsammans säsongens profilguide. På Stadium jobbar vi efter en mission - att inspirera så många som möjligt

Läs mer

Profilguide 2012. SK Ran Triathlon. i samarbete med

Profilguide 2012. SK Ran Triathlon. i samarbete med Profilguide 2012 SK Ran Triathlon i samarbete med Stadium Team Sales och SK Ran Triathlon presenterar tillsammans säsongens profilguide. På Stadium jobbar vi efter en tydlig mission - att inspirera så

Läs mer

Vad är ett bevarat minne värt?

Vad är ett bevarat minne värt? Bröllop 2014 Vad är ett bevarat minne värt? Vad är den där absolut första kyssen som äkta makar värd? Det är svårt att svara på men det är inte svårt att komma överens om att det är en investering väl

Läs mer

Tjäna pengar till klubbkassan.

Tjäna pengar till klubbkassan. DELA UT TILL LAGLEDAREN Tjäna pengar till klubbkassan. Sälj småbröd, knäcke och godis! Hösten 2014 2470 Gott och lätt att sälja! 2012 Läs mer! Ett enkelt sätt att tjäna 100-tals euro Varje år säljer föreningar

Läs mer

Lathund för IF...SO Tour 2015 Maxitennis

Lathund för IF...SO Tour 2015 Maxitennis Lathund för IF...SO Tour 2015 Maxitennis Tennis Stockholm, Anders Heimklo Äger rätten till detta material. Får ej kopieras eller lämnas till annan utan medgivande från Tennis Stockholm, Anders Heimklo

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL HAPPY GIFT. Vilket budskap du än vill förmedla, så finns det alltid en perfekt Happy Gift.

VÄLKOMMEN TILL HAPPY GIFT. Vilket budskap du än vill förmedla, så finns det alltid en perfekt Happy Gift. www.happygift.se VÄLKOMMEN TILL HAPPY GIFT Vilket budskap du än vill förmedla, så finns det alltid en perfekt Happy Gift. Med enkelhet väljer du en eller flera presenter ur vår omfattande samling. Med

Läs mer

Profilguide 2015 TROLLHÄTTANS SIMSÄLLSKAP. i samarbete med

Profilguide 2015 TROLLHÄTTANS SIMSÄLLSKAP. i samarbete med Profilguide 2015 TROLLHÄTTANS SIMSÄLLSKAP i samarbete med Stadium Team Sales och TROLLHÄTTANS SIMSÄLLSKAP presenterar tillsammans säsongens profilguide. På Stadium jobbar vi efter en mission - att inspirera

Läs mer

ETT BRETT SORTIMENT MED LÄTTSÅLDA PRODUKTER

ETT BRETT SORTIMENT MED LÄTTSÅLDA PRODUKTER ETT BRETT SORTIMENT MED LÄTTSÅLDA PRODUKTER PÅSKKORT Vackra tecknade påskkort Påskkort Vackra påskkort med olika motiv. Påskkorten är förpackade i plastförpackade buntar med 10 kort med olika motiv i varje.

Läs mer

ETT BRETT SORTIMENT MED LÄTTSÅLDA PRODUKTER

ETT BRETT SORTIMENT MED LÄTTSÅLDA PRODUKTER ETT BRETT SORTIMENT MED LÄTTSÅLDA PRODUKTER SAFFRAN Spansk saffran i presentförpackning Saffran Saffran är världens dyraste krydda och är torkade pistiller av saffransblomman och det krävs 200000 pistiller

Läs mer

Att skapa er logotyp. Kreativitet

Att skapa er logotyp. Kreativitet Att skapa er logotyp Er logotyp är ert ansikte utåt. Det är er logotyp som ger en första bild av vilka ni är, vad ni gör, vad ni kan etc. Framtagandet av er logotyp är viktig och består enligt oss av två

Läs mer

TEAM. Manus presentationen

TEAM. Manus presentationen 4 TEAM Manus presentationen Nu är chansen är din! 1 Ni startar upp er verksamhet med 1.000 p. Det ger er först och främst rätt till att kvalificera ert företagande i Nu Skin. Dessutom får ni ett stort

Läs mer

Erbjud era kunder gratis Wi-Fi, samtidigt som ni bygger en ny unik marknadsföringskanal

Erbjud era kunder gratis Wi-Fi, samtidigt som ni bygger en ny unik marknadsföringskanal Erbjud era kunder gratis Wi-Fi, samtidigt som ni bygger en ny unik marknadsföringskanal Med en social HotSpot från Idékonsulten får ni möjligheten att bygga en egen unik marknadsföringskanal till personer

Läs mer

Tips till dig som är förälder till ett barn med hörselskada

Tips till dig som är förälder till ett barn med hörselskada Tips till dig som är förälder till ett barn med hörselskada Tvåspråkighet en väg till fullständig kommunikation Barn med hörselskada som går integrerat i hemskolan erbjuds vanligtvis inte att lära sig

Läs mer

Framtidens skolfoto är redan här.

Framtidens skolfoto är redan här. i samarbete med Jarocka AB Framtidens skolfoto är redan här. Modernt och professionellt Flexibelt och bra för miljön Funktionellt och konsumentvänligt Minimal administration för skolan Minimal administration

Läs mer

Tjäna pengar till klasskassan.

Tjäna pengar till klasskassan. DELA UT TILL KLASSREPRESENTANTEN Tjäna pengar till klasskassan. Sälj småbröd, knäcke och godis! Hösten 2014 2162 Gott och lätt att sälja! 1235 Läs mer! Ett enkelt sätt att tjäna 100-tals euro Varje år

Läs mer

Profilguide 2015. Sandåkerns SK. i samarbete med

Profilguide 2015. Sandåkerns SK. i samarbete med Profilguide 2015 Sandåkerns SK i samarbete med Stadium Team Sales och Sandåkerns SK presenterar tillsammans säsongens profilguide. På Stadium jobbar vi efter en mission - att inspirera så många som möjligt

Läs mer

ÄNTLIGEN ETT SPEL DÄR ER KLUBB ALLTID VINNER! Kom igång med Klubblo och skapa er inloggning med ett par enkla steg!

ÄNTLIGEN ETT SPEL DÄR ER KLUBB ALLTID VINNER! Kom igång med Klubblo och skapa er inloggning med ett par enkla steg! ÄNTLIGEN ETT SPEL DÄR ER KLUBB ALLTID VINNER! Kom igång med Klubblo och skapa er inloggning med ett par enkla steg! VÄLKOMNA TILL KLUBBLO, DET SMARTASTE SÄTTET FÖR ER KLUBB ATT TJÄNA EXTRA PENGAR UTAN

Läs mer

Webbshop Bas har ett lätthanterligt ordersystem med en färdig betallösning mot faktura eller postförskott.

Webbshop Bas har ett lätthanterligt ordersystem med en färdig betallösning mot faktura eller postförskott. Webbshop Bas 1 900 kr/år Med Webbshop Bas får du ett kraftfullt verktyg för att presentera dina produkter i butiken. Besökaren får en samlad översikt i din Internetbutik för att lägga beställningar till

Läs mer

69:- 79:- 39:- 79:- 295:- 119:- 49:- 15:- 129:- Svenskodlade kvalitetsblommor. 100% Stearin. Röd. Vit. Långa adventsljus, 4st. Randig.

69:- 79:- 39:- 79:- 295:- 119:- 49:- 15:- 129:- Svenskodlade kvalitetsblommor. 100% Stearin. Röd. Vit. Långa adventsljus, 4st. Randig. Julbeställning 100% Stearin 2 stänglar! Röd 69:- Långa adventsljus, 4st 39:- Vit Randig 79:- 79:- Amaryllis Spara 36 kronor! Adventskasse Två Amaryllis (röd+vit) Tre Hyacinter (olika färger) En dörrkrans,

Läs mer

AFFÄRSPLAN. Namn. Företag. Adress. Telefon. E-post. Hemsida. Affärsplan. Sara Isaksson Pär Olofsson 2010.08.24

AFFÄRSPLAN. Namn. Företag. Adress. Telefon. E-post. Hemsida. Affärsplan. Sara Isaksson Pär Olofsson 2010.08.24 Namn Företag AFFÄRSPLAN Adress Telefon E-post Hemsida Affärsplan 2010.08.24 1 Sara Isaksson Pär Olofsson Innehåll AFFÄRSIDÉ 3 VISION, MÅL OCH STRATEGI 5 VERKSAMHET 7 KUND 8 KONKURRENTER 9 MARKNADSFÖRING

Läs mer

custice. fakta. presentation

custice. fakta. presentation 73% av alla Sveriges företag är helt utan CRMsystem. Ni vinner Strategiskt underlag Konkurrenters positionering Egen positionering Kunders nöjdhetsgrader Säljstöd Konkreta trender Möjliga hot Underlag

Läs mer

Från fotbollsplan till affärsplan

Från fotbollsplan till affärsplan Från fotbollsplan till affärsplan Berättelsen om Newbody PRODUKTION Newbody AB, Göteborg 2011 Telefon 031-709 56 50 TEXT Dahn Renholm ILLUSTRATIONER och GRAFISK FORM Ulf Swerin Tryckt på miljövänligt papper

Läs mer

oskar allerby BRÖLLOPSFOTOGRAFI 2012

oskar allerby BRÖLLOPSFOTOGRAFI 2012 oskar allerby BRÖLLOPSFOTOGRAFI 2012 Fotograf Oskar Allerby Jag fotograferar människor och berättelser. Varje person har något unikt att berätta och jag försöker berätta historien. Jag älskar verkligen

Läs mer

Specsavers Recruitment Services (SRS)

Specsavers Recruitment Services (SRS) Specsavers Recruitment Services (SRS) SRS är Specsavers interna rekryteringsteam, som arbetar uteslutande med att attrahera och rekrytera kompetent optikpersonal till våra nordiska butiker. Vårt mål är

Läs mer

Lathund för IF SO Tour 2015 Minitennis

Lathund för IF SO Tour 2015 Minitennis Lathund för IF SO Tour 2015 Minitennis Tennis Stockholm, Anders Heimklo Äger rätten till detta material. Får ej kopieras eller lämnas till annan utan medgivande från Tennis Stockholm, Anders Heimklo INNEHÅLL

Läs mer

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem.

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Foto www.willanordic.se 2 Höj livskvalitén. En villahiss betyder så mycket mer än att transportera sig från en våning till en annan. Det handlar om att njuta

Läs mer

Enkel lista... 11 Detaljerad lista... 12 Jämför med order... 12

Enkel lista... 11 Detaljerad lista... 12 Jämför med order... 12 Innehållsförteckning ANVÄNDARHANDLEDNING FÖR EXDER REPORDER...2 UPPDATERA ARTIKLAR...2 LISTA ARTIKLAR...2 UPPDATERA PARTNERS ARTIKLAR...2 LISTA PARTNERS ARTIKLAR...3 UPPDATERA STANDARDARTIKLAR...3 LISTA

Läs mer

MediaCard är presentkortet som erbjuder marknadens överlägset största utbud av mediaprodukter, med fler än 10.000 mediaprodukter att välja på.

MediaCard är presentkortet som erbjuder marknadens överlägset största utbud av mediaprodukter, med fler än 10.000 mediaprodukter att välja på. MediaCard är presentkortet som erbjuder marknadens överlägset största utbud av mediaprodukter, med fler än 10.000 mediaprodukter att välja på. Mer än 10.000 mediaprodukter att välja på MediaCard är presentkortet

Läs mer

Användarmanual medium

Användarmanual medium M Användarmanual medium Logistic Office Innehåll Inloggning...5 Personlig profil...6 Företagsprofil...7 Produktprofil...7 Korrektur...8 Produktkategorier...9 Mallprodukt...9 Originalprodukt...9 Lagerprodukt...0

Läs mer

Innehåll 2 3 4 5 6 7 8-10 11 12 13

Innehåll 2 3 4 5 6 7 8-10 11 12 13 Innehåll 2 3 4 5 6 7 8-10 11 12 13 Om Camrent Produkter och tjänster Avtalet i punktform Orderläggning Registrering av kund Bra att veta Hitta på hemsidan Se statusen på en order Boka frakt Kontaktuppgifter

Läs mer

* Aktör= besöksmål, restaurang, hotell, förening, hembygdsgård, butik, café, evenemang, aktivitet mm

* Aktör= besöksmål, restaurang, hotell, förening, hembygdsgård, butik, café, evenemang, aktivitet mm Vad är Upplev Lundaland? Under Kristi himmelfärd den 13-16 maj arrangeras Upplev Lundaland. Arrangemanget vänder sig till alla besökare och invånare som bor i Lundaland ( Kävlinge, Staffanstorp, Lund,

Läs mer

Webhandelspresentation

Webhandelspresentation Webhandelspresentation Inloggningssida För att komma igång behöver användaren identifiera sig. Det sker med hjälp av användarens e-postadress och lösenord. Det går också att skapa en direktlänk till en

Läs mer

Med kunden i fokus Kurshäfte 2011

Med kunden i fokus Kurshäfte 2011 Med kunden i fokus Kurshäfte 2011 Skylttextning Sälj mer med service! Praktisk butiksekonomi Skapa en egen hemsida Mera - sälj mer med service! Utveckla din befintliga hemsida Marknadsföring & marknadsplanering

Läs mer

Registrerings Blankett

Registrerings Blankett Registrerings Blankett Kunduppgifter Förnamn: Efternamn: Kundnr: Org Nr / Person Nr: Adress Postadress Telefonnummer: E-Post: Mobiltelefonnummer: Payson Konto: (Om du vill ha lönen dit) Jag Vill Sälja

Läs mer

INNEHÅLLSFÖRTECKNING. Version 1

INNEHÅLLSFÖRTECKNING. Version 1 MANUAL DPST INNEHÅLLSFÖRTECKNING Att logga in...2 Kund vill lämna in (förregistrerat paket)... 3 Kund vill lämna in paket (ej förregistrerat)... 7 Kund hämtar ut paket (ej VaruEfterKrav)... 12 Kund hämtar

Läs mer

Beställning till Diakrit

Beställning till Diakrit Februari 2010 Capitex AB Kalmar (huvudkontor): Box 751 Svensknabbevägen 30 391 27 Kalmar Tel vxl 0480-44 74 00 Fax 0480-44 74 01 Stockholm: Gustavslundsvägen 30 167 51 Bromma Tel 08-720 36 50 Fax 08-720

Läs mer

ETT BRETT SORTIMENT MED LÄTTSÅLDA PRODUKTER

ETT BRETT SORTIMENT MED LÄTTSÅLDA PRODUKTER ETT BRETT SORTIMENT MED LÄTTSÅLDA PRODUKTER SAFFRAN Spansk saffran i presentförpackning Saffran Saffran är världens dyraste krydda och är torkade pistiller av saffransblomman och det krävs 200000 pistiller

Läs mer

EPOSTSERVICE. Därför är EpostService så effektiv! www.epostservice.se. - Ger dig nya kunder. Ett enda utskick räcker! En bild säger mer än 1000 ord.

EPOSTSERVICE. Därför är EpostService så effektiv! www.epostservice.se. - Ger dig nya kunder. Ett enda utskick räcker! En bild säger mer än 1000 ord. - Ger dig nya kunder Därför är EpostService så effektiv! EpostService gör dina kunder lönsammare genom att du håller dem informerad om vad ditt företag erbjuder. Detta gör du via nyhetsbrev och enkäter

Läs mer

FREETRAILER FÅR AFFÄRERNA ATT RULLA

FREETRAILER FÅR AFFÄRERNA ATT RULLA En av våra servicebilar FREETRAILER FÅR AFFÄRERNA ATT RULLA HISTORIA Freetrailer grundades i Danmark 2003 och kom till Sverige 2008. Bakom den rullande succén står ett par danska herrar med grundtanken

Läs mer

Musik bland dagens ungdomar

Musik bland dagens ungdomar Musik bland dagens ungdomar En undersökning som tar reda på hur dagens ungdomar gör då de vill lyssna på musik. Musik är för många ungdomar en mycket stor del av vardagen. Utbudet av musik och sätt att

Läs mer

Även bra butiksljus åldras.

Även bra butiksljus åldras. Även bra butiksljus åldras. Med rätt underhåll har du alltid ett säljande ljus! Med rätt underhåll har du alltid ett säljande butiksljus Bra butiksljus skapar intresse, lyfter fram produkterna på bästa

Läs mer