ÖSTGÖTA NATION H Ö S T T E R M I N E N

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "ÖSTGÖTA NATION H Ö S T T E R M I N E N"

Transkript

1 ÖSTGÖTA NATION HÖSTTERMINEN 2017

2 Grattis! Detta är det bästa val du kommer att göra i ditt liv! Ditt val att bli en Lundastudent har just öppnat upp en helt ny värld för dig och kommer ge dig minnen för livet! Vi på Östgöta Nation hälsar dig välkommen till en hösttermin fylld av festligheter, glädje och allt som hör studentlivet till. Östgöta Nation, eller ÖG som vi kallar oss har funnits med i Lunds studentliv i snart 350 år och är din största trygghet i studentvimmlet. Nationer ses som samlingsplatser för studenter, men ÖG är mer än bara en samlingsplats. ÖG är en plats att hitta vänner för livet, lära sig om allt mellan himmel och jord, men framför allt att utvecklas som person! Här hittar du också de festligaste festerna, den godaste maten, sköna pubhäng och mycket mer. För att välkomna dig som novisch extra mycket till Lund har vi på ÖG en novischperiod där allt handlar om att just du ska ha en helt galet rolig tid samtidigt som du möter andra novischer, men även lite äldre östgötar. Du får svar på alla dina frågor om studentlivet, men framför allt får du en oförglömlig upplevelse. NOVISCHFÖRMÄNNEN HÄLSAR DIG VARMT VÄLKOMMEN Novischförmännen är de som anordnar och planerar hela novischperioden. Inför denna hösttermin har vi Elin Kolam och Cornelia Hartman. Här lär du känna våra förmän lite bättre! NAMN: Elin Kolam PLUGGAR? Miljövetenskap BÄSTA MINNE FRÅN LUND? Siste April-helgen 2015! FAVORITTRADITION I LUND? Balluncher! NAMN: Cornelia Hartman PLUGGAR? Miljövetenskap BÄSTA MINNE FRÅN LUND? Inte mycket klår Siste April, en heldag med både parkhäng och fest på ÖG! FAVORITTRADITION I LUND? Tandem!

3 INTRODUKTIONSDAG: 7/9 Novischperioden rivstartar med en kväll där alla novischer kommer få lära känna varandra och faddrarna, samt ta del av viktig information inför novischperioden. Kvällen fortsätter sedan med lekar och pub innan vi dansar fram till småtimmarna på vår torsdagsklubb DOWNTOWN! SÅPA-LEKAR: 9/9 Fotboll och dragkamp blir så mycket roligare på halt underlag. Träna upp balansen och ta på dig oömma kläder, för att tävla om viktiga poäng med ditt lag. Efter att ni halkat runt och åkt vår water-slide, fortsätter kvällen på Lunds stadigaste klubb, vår lördagsklubb Sunset! SPELPUB: 14/9 Kom förbi nationens Pub Punkan för att spela spel och testa ÖGs egna burgare och kvällens specialdrink. Det kommer finnas möjlighet att samla ihop poäng till ert lag, samt olika sorters brädspel, där du kan möta din fadder, nyfunna vän eller novischförmännen. Vid fint väder kommer vi även ha dörrarna till vår mysiga innergård öppna. BRUNCHSITTNING: 16/9 Är du osäker på hur en sittning går till eller vad det innebär med mörk kostym, bordspresent och sångbok? Kom då på vår brunchsittning med en trerätters brunchmeny och lundensiska snapsvisor samtidigt som studentversionen av vett och etikett presenteras. Efteråt kan ni samla poäng med ert lag innan kvällen avlutas på Lunds bästa klubb - Sunset. NOVISCHFESTEN: 22/9 Novischfesten är en stor sittning och fest för alla novischer och faddrar. Här blir alla novischer officiellt välkomnande till nationen där ni blir Östgötar på riktigt! Under trerättersmiddagen kommer det bjudas på sång, tal och priser för dem som utmärkts sig, så detta är något ni inte vill missa!

4 HÖSTEN PÅ ÖG TJÄNSTEMANNARESAN Det här är resan för alla aktiva på nationen! Resan går till hemlig ort där man tävlar, leker och äter god mat tillsammans. Som tjänsteman på ÖG är detta en av terminens höjdpunkter! Håll utkik efter mer info. FEST FILBYTERIUM LUNDENSE 14/10 I höst är det dags för Fest Filbyterium Lundense, som sker varje år, och det är inget du vill missa! Mer info hittar du i mittenuppslaget. BALLUNCH 15/10 När du går hem efter den fantastiska balen och lite ledsamt tänker att festen är slut så kan vi glatt säga att så inte är fallet! Alla älskar att festa en söndag, så kom och avsluta den fantastiska balhelgen i Östgöta Nations gillestuga. JULFESTEN 1/12 Den årliga avslutningen på höstterminen, som anses vara en av våra mest älskade fester, där glögg, julbord, presentutdelning, mistlar och dans är stående inslag. Tomten kommer, kommer du?

5 ENGAGERA DIG PÅ ÖG Att vara aktiv inom en nation är otroligt roligt. Här får du möjlighet att träffa nya människor, skapa nya kontaktnät samtidigt som du bättrar på ditt CV med ideellt engagemang. De vänner man finner på nationen brukar även vara sådana som håller för resten av livet! Som aktiv innebär det att du är engagerad inom nationen, till exempel jobbar i ett klubblag eller ett matlag av något slag och tar del av alla roliga aktiviteter som nationen anordnar. För att bli aktiv behöver man jobba för ett utskott tre gånger och köksstäda en gång. Man får en hel del förmåner som aktiv, exempelvis ett aktivmärke, vilket medför att man kommer gratis in på nationens klubbar, samt förtur till biljetter till större event. Man får också en trerätters tacksittning under terminen tillsammans med sitt jobbarlag. Jobbarlagen styrs av en så kallad förman, som är ansvarig för ett utskott. Lunchbossarna ser till exempel till att nationen kan servera lunch tre dagar i veckan, de sätter menyn och gör likaså beställningarna av råvaror. Förmannen ansvarar för budget och att laget har roligt tillsammans. Vi har något för alla! På ÖG kan du jobba med allt ifrån matlagning och nattklubb, till foto och marknadsföring. För mer information om våra utskott som du kan engagera dig, fråga en förman eller se senare i foldern. Vill du engagera dig? Anmäl dig under knappen Engagera dig! på vår hemsida eller skicka ett mail till q@ostgota.nu. Du kan också prata med dina faddrar eller någon av våra förmän.

6

7

8 UTSKOTT LUNCH Måndag till onsdag serverar vi lunch på Östgöta Nation. För 35kr får du inte bara mat utan även kaffe och kaka. Det finns alltid ett vegetariskt alternativ. PUB PUNKAN Torsdagar udda veckor serveras det hamburgare på 100% högrev och kylda drycker på Pub Punkan. Perfekt både för skönt torsdagshäng med polarna eller en after school med era kurskamrater. DOWNTOWN Torsdagar jämna veckor är det Downtown på ÖG. Här levereras dansvänlig mainstreammusik med inslag av hiphop och RnB. Innan klubben drar igång har vi alltid sittning upp till 120 personer. Perfekt för tentafesten, födelsedagsfirande eller en sittning med korridoren! SÖDERSTRÖMS KÄLLARE Nationens stolthet är en femrätters gourmetmåltid som komponeras av våra duktiga källarmästare. Södis arrangeras endast fyra gånger per termin så se till att boka i början av terminen om du är intresserad av att få en plats då efterfrågan är stor och platserna begränsade. BAKET Våra duktiga bakförmän ser till att det alltid finns nybakat bröd och kakor till veckans luncher. Ett perfekt sätt att umgås med dina vänner, och givetvis provsmakas allt som bakats vid den avslutande kvällsfikan.

9 BRUNCH På ÖG har vi brunch för alla tillfällen. Sväng förbi brunchen innan du ger dig ut för en dag på stan eller om du behöver vakna till efter en hård kväll på Sunset. Våfflor, bacon, scones och toast är bara några av de saker som finns på våra välsorterade brunchbufféer! SUNSET Lördag i Lund betyder Sunset på Östgöta Nation. Klubben öppnade redan på tidigt 80-tal och har sedan dess levererat fullpackade dansgolv. Glöm inte att ÖG anordnar fantastiska sittningar även på lördagar! FESTMÄSTERIET Kallas även för Festis och ansvarar för våra lite större arrangemang som balen och siste april. Ett utskott som andas mycket glitter och glamour! IDROTT ÖG deltar i nationsserien i fotboll och alla är varmt välkomna. Utöver detta är det idrottsutskottet som arrangerar olika fysiska aktiviteter så våra medlemmar kan hålla sig i trim! Intresserad? Kontakta våra idrottsförmän via idrott@ostgota.nu

10 ANDRA EVENEMANG UNDER VÅRTERMINEN 350-ÅRSJUBILEUM Nationen fyller hela 350 år under 2018 och det kommer firas under hela året, med en stor bal som startskott den 27e januari! Skriv ned datumet redan nu, detta är något du inte vill missa! SISTE APRIL (VALBORG) Dagen då hela Lund förvandlas till en enda stor fest! Börja dagen i stadsparken och fortsätt sedan till ÖG där vi har livemusik och fest på vår innergård. För dem som orkar så kör vi även nattklubb på kvällen! FÖRSTA MAJ-LUNCHEN Dagen efter-festen, där vi med en underbar sittning firar att sommaren är på intåg LUNDAKARNEVALEN 2018 Lundakarnevalen är en stor och speciell händelse under en helg som arrangeras vart fjärde år av lundastudenter. Lundagård förvandlas till ett stort karnevalsområde med tältnöjen, nöjesföreställningar, radiosändningar och artister.

11 ALLMÄNT VAD ÄR NATION FÖR NÅGOT? Nationerna skapades för att ge studenterna i Lund ett andra hem, utanför institutionernas väggar. Nationerna erbjuder bla. luncher, bruncher, nattklubbar och sittningar, allt till väldigt förmånliga studentpriser. Dessutom har du möjlighet att söka stipendier, gå på bal, delta i kultur- och idrottsutskottens aktiviteter och självklart det viktigaste av allt: engagera dig och ha möjlighet att träffa massor av nya vänner! Nationen är en helt ideell organisation och all vinst går tillbaka till dess medlemmar i form av roliga aktiviteter och investeringar, så att Lund kan erbjuda ett rikt studentliv även i fortsättningen. FÖLJ OSS PÅ: TWITTER.COM/OSTGOTA FACEBOOK.COM/OSTGOTA INSTAGRAM.COM/OSTGOTA SNAPCHAT- OSTGOTA1668 VAD ÄR QURATELET? Quratelet är nationens ledningsgrupp och består av Qurator, ProQurator Social och ProQurator Ekonomi. Dessa tre har tagit ett års studieuppehåll för att på heltid engagera sig i och utveckla nationen. Quratelet finns till för dig och sitter allt som oftast på expen och kan hjälpa dig med allt från sittningsbokningar till gästleg. Har du frågor rörande nationen och dess verksamhet, tveka inte att höra av dig till expen@ostgota.nu, eller kom in på ett besök! Expens öppettider är på vardagar och även på torsdag-lördag. Q CARL LUNDBERG PQS MICHAELA BRYNHILDSEN PQE OSCAR MÅNSSON

12 ALLTID PÅ ÖG MÅNDAG Lunch TISDAG Lunch ONSDAG Lunch TORSDAG Pub Punkan udda veckor Downtown sittning 19 jämna veckor Downtown klubb 22:30-02 jämna veckor FREDAG Söderströms källare 4 ggr/termin LÖRDAG Sunset sittning 19 Sunset klubb 22:30-02 SÖNDAG Brunch ÖSTGÖTA NATION ADELGATAN 4, LUND

ÖSTGÖTA NATION V Å R T E R M I N E N

ÖSTGÖTA NATION V Å R T E R M I N E N ÖSTGÖTA NATION VÅRTERMINEN 2018 Kära Novisch, stort grattis till antagningen och varmt välkommen till Lund och Östgöta Nation! Ditt val att bli en Lundastudent har just öppnat upp en helt ny värld som

Läs mer

ÖSTGÖTA NATION V Å R T E R M I N E N

ÖSTGÖTA NATION V Å R T E R M I N E N ÖSTGÖTA NATION VÅRTERMINEN 2019 Kära Novisch, stort grattis till antagningen och varmt välkommen till Lund och Östgöta Nation! Ditt val att bli en Lundastudent har just öppnat upp en helt ny värld som

Läs mer

Hej! Novischförmännen

Hej! Novischförmännen Hej! Välkommen till Lunds universitet och varmt välkommen till den bästa nationen i Lund, Hallands Nation. Hallands Nation är en av tretton nationer som är med och bidrar till Lunds fantastiska studentliv.

Läs mer

Kalendarium. Novischeriet. Veckan på vg 5/2 27/1 3/2 13/2 19:00 22:00. Onsdag: Sittning Metro 12:15. Torsdag: Lunch. 19:00 19:00 Lördag: Fredag:

Kalendarium. Novischeriet. Veckan på vg 5/2 27/1 3/2 13/2 19:00 22:00. Onsdag: Sittning Metro 12:15. Torsdag: Lunch. 19:00 19:00 Lördag: Fredag: VÄSTGÖTA NATION Novischeriet Kalendarium Kära Novisch! Varmt välkommen till Lund och framförallt välkommen till Västgöta Nation! Vad kul att just du har hittat hit! Visst kommer tiden här nere i Lund präglas

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

KarlEkons syfte är att vara den naturliga mötesplatsen för studenten mellan akademin, näringslivet och det studiesociala.

KarlEkons syfte är att vara den naturliga mötesplatsen för studenten mellan akademin, näringslivet och det studiesociala. Välkommen till Karlstads universitet och studentföreningen KarlEkon! Mitt namn är Julia Zakrisson och jag är ordförande för KarlEkon, ekonomistudenters förening. Jag vill här med hälsa dig varmt välkommen

Läs mer

Studentkåren. i Östersund!

Studentkåren. i Östersund! Välkommen till studentlivet i Östersund! Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se Besöksadress: Studentkåren i Östersund Studentplan 7 Mittuniversitetet 831

Läs mer

Välkommen till Uppsala!

Välkommen till Uppsala! Välkommen till Uppsala! Reccekommittén vill gratulera till antagningen till Sveriges ledande Juristprogram på Sveriges, i särklass, främsta universitet. Juristutbildningen innehåller nio terminer och snart

Läs mer

Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se

Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se Välkommen till STUDENTLIVET i Östersund Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 Medlemskap ger dig ett rikare studentliv! Billigare Studentliv! Studentkåren har avtal om Kårrabatt

Läs mer

Nollningsschema för dig som läser till sjuksköterska Vårterminen 2012

Nollningsschema för dig som läser till sjuksköterska Vårterminen 2012 Nollningsschema för dig som läser till sjuksköterska Vårterminen 2012 14/1 Lördag Introduktionsdag Tid: 14.00 Plats: Samling sker på parkeringen vid spårvagnshållplatsen Medicinaregatan Hållplats: Medicinaregatan

Läs mer

VÄLKOMMEN T I L L F Ö R E N I N G E N S A M H Ä L L S V E T A R N A "TÄNKA FRITT ÄR STORT MEN TÄNKA RÄTT ÄR STÖRRE"

VÄLKOMMEN T I L L F Ö R E N I N G E N S A M H Ä L L S V E T A R N A TÄNKA FRITT ÄR STORT MEN TÄNKA RÄTT ÄR STÖRRE VÄLKOMMEN T I L L F Ö R E N I N G E N S A M H Ä L L S V E T A R N A "TÄNKA FRITT ÄR STORT MEN TÄNKA RÄTT ÄR STÖRRE" Sedan år 1477 har kunskap stått i fokus i Uppsala. Universitetet har upplyst tusentals

Läs mer

Statsvetarfaddring HT15

Statsvetarfaddring HT15 Statsvetarfaddring HT15 Torsdag 27/8 Fredag 28/8 Lördag 29/8 Söndag 30/8 Grillkväll Saltholmen Amazing Race Måndag 31/8 Tisdag 1/9 Onsdag 2/9 Torsdag 3/9 Fredag 4/9 Lördag 5/9 Söndag 6/9 Terminsstart Rundtur

Läs mer

Nollningsschema för dig som läser Sjuksköterska HT-13

Nollningsschema för dig som läser Sjuksköterska HT-13 Nollningsschema för dig som läser Sjuksköterska HT-13 19/8 Måndag Introduktionsdag Tid: 14.00 Samling sker på parkeringen vid spårvagnshållplatsen Medicinaregatan. Hållplats: Medicinaregatan Spårvagn:

Läs mer

Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma)

Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma) Schema för mottagningen! (OBS ändringar kan förekomma) Grill, lek och häng i Slottsskogen - 27/8 torsdag Vi möts vid Götaplatsen (högst upp på Avenyn vid Poseidon- fontänen) kl. 14.00. Ring till Johanna

Läs mer

!!!!!!!!!!! Beteendevetare i Lund! EN GUIDE TILL EN LYCKAD START PÅ STUDENTLIVET

!!!!!!!!!!! Beteendevetare i Lund! EN GUIDE TILL EN LYCKAD START PÅ STUDENTLIVET Beteendevetare i Lund EN GUIDE TILL EN LYCKAD START PÅ STUDENTLIVET Vad är BiL? BiL (Beteendevetare i Lund) är programföreningen för alla oss som läser på Lunds Universitets beteendevetenskapliga kandidatprogram,

Läs mer

Kalendarium. Novischeriet. Veckan på vg 11/9 9/9 16/9 19/9. onsdag: Sittning 19:00 metro 22:00 Torsdag: Lunch 12:15

Kalendarium. Novischeriet. Veckan på vg 11/9 9/9 16/9 19/9. onsdag: Sittning 19:00 metro 22:00 Torsdag: Lunch 12:15 VÄSTGÖTA NATION Novischeriet Kalendarium Kära Novisch! Vad kul att just du valt att studera i Lund. Du kommer att märka att studietiden är spännande och händelserik, speciellt nu i början när allt är nytt!

Läs mer

Det var en gång... Recceveckan 2012

Det var en gång... Recceveckan 2012 Det var en gång... Recceveckan 2012 Jurist! Javisst! Stort grattis till att ha blivit antagen till Juristprogrammet vid Uppsala universitet! Snart kommer du att vara i full gång med allt vad juridikstudier

Läs mer

Dag Tid Aktivitet Information Samling Kläder Mat och Dryck Studentpuben Lördag. Måltidens. Stängd 1 Sept. Hus. Måltidens Hus.

Dag Tid Aktivitet Information Samling Kläder Mat och Dryck Studentpuben Lördag. Måltidens. Stängd 1 Sept. Hus. Måltidens Hus. Dag Tid Aktivitet Information Samling Kläder Mat och Dryck Studentpuben Lördag 1 2 Måndag 3 Tisdag 4 18.00 Tjuvstart på introduktionen Välkommen till Grythyttan mingel på Guldkusten För att ge er alla

Läs mer

Välkommen till Uppsala!

Välkommen till Uppsala! Välkommen till Uppsala! Reccekommittén vill hjärtligen inte bara gratulera dig som blivit antagen till Sveriges bästa juristutbildning, utan även välkomna Dig till landets bästa studentstad. Innan du slängs

Läs mer

Juridiska Föreningen i Uppsala presenterar. Recceveckan VT14 - Den Overkliga. 20 januari - 27 januari

Juridiska Föreningen i Uppsala presenterar. Recceveckan VT14 - Den Overkliga. 20 januari - 27 januari Juridiska Föreningen i Uppsala presenterar Recceveckan VT14 - Den Overkliga Veckan 20 januari - 27 januari Kära recentior! Välkommen till juristprogrammet och Uppsala, Sveriges bästa studentstad! Juridiska

Läs mer

Verksamhetsplan F1 röj, Lund 2011 Ansvariga: Malin Sohlmér Alexander Fredh-Ojala 1 Verksamhetsplan: F1 röj 25 m 2 minröj F1 röj är en stor studentsammankomst som är planerad att inträffa under ett veckoslut

Läs mer

NYHETSBREV LUND FEBRUARI 2016

NYHETSBREV LUND FEBRUARI 2016 NYHETSBREV LUND FEBRUARI 2016 I detta nyhetsbrev: v Hälsningsgille på AF-Borgen v Många kom för att lära sig om Rädda Barnen på Intro v Infoträffen drog fullt hus v Bli fadder och var med i SMILE v Familj

Läs mer

KARLSLUNDS MÖTESPLATS. MÅNADSPROGRAM December Västerås stad Västerås

KARLSLUNDS MÖTESPLATS. MÅNADSPROGRAM December Västerås stad Västerås MÅNADSPROGRAM December 2017 KARLSLUNDS MÖTESPLATS MÅNADSPROGRAM December 2017 Västerås stad 721 87 Västerås 021-39 00 00 www.vasteras.se Aktiviteter december 2017 Varje vecka: Måndag: Tisdag: 13.30 Sittande

Läs mer

Tjo! Vi ses på nationen! Ida Kling Krischansta Nations Qurator

Tjo! Vi ses på nationen! Ida Kling Krischansta Nations Qurator Nr 2 / 2007 Tjo! Ida Kling heter jag, född i Göteborg, uppvuxen i Halland, bosatt i Lund och är sist men inte minst, en stolt Krischanit. Vilken härlig geografisk röra! I början var det som en förälskelse

Läs mer

Vi lovar, detta är något som ingen vill missa! Vi ses den 25 augusti! Mvh Linn Wihlborg och Novischeriet

Vi lovar, detta är något som ingen vill missa! Vi ses den 25 augusti! Mvh Linn Wihlborg och Novischeriet Grattis till att du har blivit antagen till Campus i Helsingborg! Det som du och alla andra nyintagna studenter väntar framför er är flera otroligt roliga, spännande och intressanta terminer som kommer

Läs mer

Välkomna till statsvetarmottagningen VT17

Välkomna till statsvetarmottagningen VT17 Välkomna till statsvetarmottagningen VT17 Hej! Under din första tid på Göteborgs Universitet kommer faddrar från studentgruppen Demos erbjuda spännande och roliga aktiviteter för er nya statsvetarstudenter.

Läs mer

Månadsbrev. BK Höllviken Dam/Flickverksamhet

Månadsbrev. BK Höllviken Dam/Flickverksamhet BK Höllviken Dam/Flickverksamhet Syftet med detta månadsbrev är att ge samtliga inom klubben en bättre uppdatering kring vad som händer varje månad. Vill ni bidra med någon information eller matchbilder

Läs mer

Nollningsschema. 27/8 Måndag. 28/8 Tisdag Introduktionsdag. 29/8 Onsdag Sinneskampen

Nollningsschema. 27/8 Måndag. 28/8 Tisdag Introduktionsdag. 29/8 Onsdag Sinneskampen Nollningsschema 27/8 Måndag Kort presentation av oss i Auricula, ni får möjlighet att ställa frågor och annars ses vi dagen därpå för start av nollning! 28/8 Tisdag Introduktionsdag Tid: 15.00 ca. 17.30

Läs mer

Här kommer ett litet brev till dig som precis blivit antagen till läkarprogrammet i Göteborg

Här kommer ett litet brev till dig som precis blivit antagen till läkarprogrammet i Göteborg Här kommer ett litet brev till dig som precis blivit antagen till läkarprogrammet i Göteborg. Gratulerar! Folk i läkarklasserna brukar vara av alla sorter: en del har sökt många gånger och andra få, några

Läs mer

Kära recentior! Välkommen till juristprogrammet och Uppsala, Sveriges bästa studentstad!

Kära recentior! Välkommen till juristprogrammet och Uppsala, Sveriges bästa studentstad! Ф Juridiska Föreningen i Uppsala presenterar Recceveckan HT14 - Den Djuriska Veckan 26 Augusti 1 September Kära recentior! Välkommen till juristprogrammet och Uppsala, Sveriges bästa studentstad! Juridiska

Läs mer

J = JFK MEDLEMSKAP A = AVSLUTNINGSSITTNING Beroende på vad ni betalar för märker ni överföringen med de bokstäver som krävs.

J = JFK MEDLEMSKAP A = AVSLUTNINGSSITTNING Beroende på vad ni betalar för märker ni överföringen med de bokstäver som krävs. Nollning HT 2014 Hej nyblivna studenter, nu är det äntligen dags för det som vi alla väntat på NOLLNINGEN! En chans att få lära känna dina nya klasskamrater och oss äldre studenter. Tillsammans ska vi

Läs mer

Universitetsgatan KARLSTAD Postadress Internet Bankgiro Organisations nr

Universitetsgatan KARLSTAD  Postadress Internet Bankgiro Organisations nr Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2012-04-23 Plats: 1B-347 Närvarande: Stefan Orbaum Fredriksson, Viktoria Pettersson, Hampus Gerlach, Jonas Björkman, Kristin Eriksson, Simon Strid, Gustav Johansson,

Läs mer

Uppstart. Till nya studenter på Rättsvetenskapliga programmet och Juristprogrammet. 2012 Juridiska Föreningen vid Örebro universitet

Uppstart. Till nya studenter på Rättsvetenskapliga programmet och Juristprogrammet. 2012 Juridiska Föreningen vid Örebro universitet Uppstart Till nya studenter på Rättsvetenskapliga programmet och Juristprogrammet 2012 Juridiska Föreningen vid Örebro universitet VÄLKOMMEN INNEHÅLL Hej! Hej! Välkommen till oss rättsvetar- och juriststudenter

Läs mer

TRANÅS VATTENSPORTCLUB ALLA AKTIVITETER

TRANÅS VATTENSPORTCLUB ALLA AKTIVITETER TRANÅS VATTENSPORTCLUB ALLA AKTIVITETER 2017-18 Anmälan Till Fridykaravslutning 2017 Söndagen den 11 juni är det dags att avsluta säsongen för klubbens alla fridykare med familj. Vi kommer att träffas

Läs mer

Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för Hösten och Vintern 2017/2018

Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för Hösten och Vintern 2017/2018 Hej alla små och stora medlemmar! Här kommer information om Bufff Stockholms aktiviteter för Hösten och Vintern 2017/2018 Du kan alltid ringa gratis till Bufff s stödtelefon 020-200 330 Vill du ringa någon

Läs mer

AKTIVITETER VÅREN 2018 PROGRAM FÖR MARS, APRIL OCH MAJ

AKTIVITETER VÅREN 2018 PROGRAM FÖR MARS, APRIL OCH MAJ AKTIVITETER VÅREN 2018 PROGRAM FÖR MARS, APRIL OCH MAJ VAD ÄR FRITIDSVERKSAMHETEN EXTRA STÖD? Karlstad kommuns Fritidsverksamhet extra stöd jobbar med kultur- och fritidsaktiviteter för personer med olika

Läs mer

Några ord från er ordförande

Några ord från er ordförande Januari 2019 Några ord från er ordförande Önskar er en god fortsättning på det nya året! Nytt år, nya danskurser, nya dansvänner och nya minnen kommer nu att blandas med våra gamla år, danskurser, vänner

Läs mer

Nollning för nya studenter inom Samhällsinstitutionen på Linnéuniversitetet i Växjö!

Nollning för nya studenter inom Samhällsinstitutionen på Linnéuniversitetet i Växjö! Nollning för nya studenter inom Samhällsinstitutionen på Linnéuniversitetet i Växjö! SAMVETE utbildningsförening i Växjö bjuder in dig som kommit in på Europastudier, Internationella samhällsprogrammet,

Läs mer

En lång och framgångsrik säsong börjar lida mot sitt slut..

En lång och framgångsrik säsong börjar lida mot sitt slut.. Sida 1 av 6 En lång och framgångsrik säsong börjar lida mot sitt slut.. Efter att ha öppnat tidigt, samt genomlidigt den kallaste maj månad i mannaminne, fick säsongen äntligen fart i augusti och vi hade

Läs mer

Ja Nej Vet ej. Hur nöjd är du med ditt studentliv? Önskar du dig ett roligare studentliv?

Ja Nej Vet ej. Hur nöjd är du med ditt studentliv? Önskar du dig ett roligare studentliv? Vårterminen 2013 tyckte läkarstudenterna såhär om sitt studentliv! Sammanlagt svarade 175 studenter på enkäten för oss i Medicinska Föreningen är era svar otroligt värdefulla. Tack för er hjälp nu ska

Läs mer

Hösten 2015. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Grillning vid Glänninge. Och annat kul

Hösten 2015. Dans. Bowling. Musikcafé. Simning. Disco. Grillning vid Glänninge. Och annat kul Hösten 2015 Dans Bowling Musikcafé Simning Disco Grillning vid Glänninge Och annat kul I Samarbete med bl a Fub Laholm, Höks Hi, Fritid Halmstad, m fl. Hej! Från och med den 1:e januari 2015 finns fritidsprogrammet

Läs mer

Äventyret kan börja... Underbara minnen

Äventyret kan börja... Underbara minnen Privat & Föreningar 2013-2014 Äventyret kan börja... Underbara minnen Fakta Fakta 2013 Öppettider & Priser Öppet året runt BILD 1 BILD 2 Öppettider Måndag 09:00-17:00 Tisdag 09:00-17:00 Onsdag 09:00-17:00

Läs mer

Nyhetsbrev #6 KM Årets medlem Ny enkät Höstårsmötet Fest 21:a oktober

Nyhetsbrev #6 KM Årets medlem Ny enkät Höstårsmötet Fest 21:a oktober Nyhetsbrev #6 KM Årets medlem Ny enkät Höstårsmötet Fest 21:a oktober Sida 1 av 5 Vänner, Inom kort får vi lägga ännu en framgångsrik säsong bakom oss. Men inte riktigt än, det finns fortfarande mycket

Läs mer

Föreningsbladet Program våren 2017

Föreningsbladet Program våren 2017 Föreningsbladet Program våren 2017 Foto: Per-Arne Andersson Producerat av Daglig Verksamhet Mediakontoret 2016-12-01 SOMMAR PÅ POPPEL I Motala kommun finns en arbetsgrupp som arbetar inom LSS för att du

Läs mer

Celiakinytt NUMMER 2 2014. Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa!

Celiakinytt NUMMER 2 2014. Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa! Celiakinytt NUMMER 2 2014 Bussen fylld av gula kassar på vår Ullaredsresa! INNEHÅLL/ NUMMER 1 Innehåll 3 KOMMANDE AKTIVITET ICA veteranernas handelsbod 4 KOMMANDE AKTIVITET Julbak för hela familjen 5 AKTUELL

Läs mer

Välkomsthälsning LundaEkonomernas ordförande hälsar Er alla välkomna!

Välkomsthälsning LundaEkonomernas ordförande hälsar Er alla välkomna! NOVISCH GUIDEN Välkomsthälsning LundaEkonomernas ordförande hälsar Er alla välkomna! Kära Novisch, Stort grattis till att ha du har blivit antagen och varmt välkommen till Lund University School of Economics

Läs mer

KOSTNADSFRITT FÖR DIG OCH DINA KOLLEGOR KARLSTAD KARLSTAD CCC FREDAG 12 MAJ

KOSTNADSFRITT FÖR DIG OCH DINA KOLLEGOR KARLSTAD KARLSTAD CCC FREDAG 12 MAJ KOSTNADSFRITT FÖR DIG OCH DINA KOLLEGOR Du är inbjuden till... 2017 KARLSTAD KARLSTAD CCC FREDAG 12 MAJ NYA INSIKTER & NYA IDÉER! Fredagen den 12 maj är det dags för HR-Dagen på Karlstad CCC i Karlstad.

Läs mer

Inspark 2015 Here we go!

Inspark 2015 Here we go! Inspark 2015 Here we go! Varmt välkommen, kära du! Om du har fått detta brev betyder det att du är antagen som Sociologistudent, vid programmet eller enskild kurs, samt kriminologi. En inspark kommer att

Läs mer

Hallands Nation Verksamhetsplan HT12. Quratelet: Magdalena Stadler, Marcus Högman, André Kingstedt, Amanda Kalén och Lisa Johansson

Hallands Nation Verksamhetsplan HT12. Quratelet: Magdalena Stadler, Marcus Högman, André Kingstedt, Amanda Kalén och Lisa Johansson Verksamhetsplan HT12 Quratelet: Magdalena Stadler, Marcus Högman, André Kingstedt, Amanda Kalén och Lisa Johansson Nationen Hallands Nation är fortsatt en nation där alla studenter från alla fakulteter

Läs mer

NOLLEBOKEN VT 2017 SJUKSKÖTERSKEPROGRAMMET LINKÖPINGS UNIVERSITET NORRKÖPING

NOLLEBOKEN VT 2017 SJUKSKÖTERSKEPROGRAMMET LINKÖPINGS UNIVERSITET NORRKÖPING NOLLEBOKEN VT 2017 SJUKSKÖTERSKEPROGRAMMET LINKÖPINGS UNIVERSITET NORRKÖPING Hej Nollan! Först och främst, grattis till platsen på sjuksköterskeprogrammet på Linköpings Universitet i Norrköping! Vi som

Läs mer

Äventyret kan börja...

Äventyret kan börja... Privat & Föreningar 2015 Äventyret kan börja... Underbara minnen Fakta Fakta 2013 Öppettider & Priser Öppet året runt BILD 1 BILD 2 Öppettider Måndag 09:00-17:00 Tisdag 09:00-17:00 Onsdag 09:00-17:00 Torsdag

Läs mer

ÖPPEN FÖRSKOLA Vårterminen 2014

ÖPPEN FÖRSKOLA Vårterminen 2014 ÖPPEN FÖRSKOLA Vårterminen 2014 Kontakt: Öppna Förskolan KULAN Fäladstorget 1 226 44 Lund telefon: 046 35 64 38 Hemsida: www.lund.se/kulan E-post: kulansoppnaforskola@live.se Blogg : www.kulanbloggen.se

Läs mer

SOCIOLOGERNAS INSPARK 2013

SOCIOLOGERNAS INSPARK 2013 SOCIOLOGERNAS INSPARK 2013 FÖR SOCIOLOGIPROGRAMMETS STUDENTER SAMT KRIMINOLOGI OCH SOCIOLOGIKURSARE! Inspark 2013 Ready, set, go! Varmt välkommen kära Nolla! Om du fått detta brev betyder det att du är

Läs mer

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg!

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Nollningskommittén inbjuder härmed Dig till NOLLNINGEN VÅREN 2014 Se följande sidor för mer information! Här kommer ett litet brev till dig som precis

Läs mer

Astronomi SAGOSKOJ! Sommarboken BIBLIOTEKEN I LOMMA & BJÄRRED. Bibliotekspoesi. Pysselverkstad. Bio på bibblan. Program för Barn & Unga

Astronomi SAGOSKOJ! Sommarboken BIBLIOTEKEN I LOMMA & BJÄRRED. Bibliotekspoesi. Pysselverkstad. Bio på bibblan. Program för Barn & Unga BIBLIOTEKEN I LOMMA & BJÄRRED Sommarboken Sommarläsning Kick-off! Kalas SAGOSKOJ! Pysselverkstad Bibliotekspoesi Vår katastrofala bokklubb Bio på bibblan Astronomi - en resa bland stjärnor och planeter

Läs mer

Nollningsschema för dig som läser Arbetsterapeut HT-13

Nollningsschema för dig som läser Arbetsterapeut HT-13 Nollningsschema för dig som läser Arbetsterapeut HT-13 19/8 Måndag Introduktionsdag Tid: 14.00 Samling sker på parkeringen vid spårvagnshållplatsen Medicinaregatan. Hållplats: Medicinaregatan Spårvagn:

Läs mer

Mötesplats Rönnby En mötesplats för alla åldrar

Mötesplats Rönnby En mötesplats för alla åldrar Mötesplats Rönnby En mötesplats för alla åldrar Där gammal och ung möts Sommarprogram För seniorer Mötesplats Rönnby Släggkastargatan 1 722 41 Västerås 021-39 36 35 catarina.ekholm@vasteras.se Några hopplock

Läs mer

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg!

Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Grattis och välkommen till Läkarprogrammet i Göteborg! Introduktionskommittén inbjuder härmed dig till INTRODUKTIONEN HÖSTEN 2015 Se följande sidor för mer information! Välkommen till läkarprogrammet vid

Läs mer

Våren fester, auktion, bingo, boule, Möten, dans, resor, studier, gymnastik, påverkan

Våren fester, auktion, bingo, boule, Möten, dans, resor, studier, gymnastik, påverkan Våren 2016 Möten, dans, resor, studier, fester, auktion, bingo, boule, gymnastik, påverkan m.m. 1 PRO-DANS Vallmogården 3 km norr om Malung. Lördagar 17-21 23 april Löpsjötorparns 28 maj Rios PUB-AFTNAR

Läs mer

Socialpsykiatrins. Aktiviteter Hösten 2014

Socialpsykiatrins. Aktiviteter Hösten 2014 . Socialpsykiatrins Aktiviteter Hösten 2014 Hösten är inte bara slutet på sommaren. Hösten kan vara en nystart och ett tillfälle att komma igång med sånt man tänkt men inte blivit av. Tillsammans kan det

Läs mer

NOVISCHSCHEMA HT 2017

NOVISCHSCHEMA HT 2017 NOVISCHSCHEMA HT 2017 ÄRADE NOVISCHER! En fantastisk tid väntar er på juristprogrammet i Lund. Självklart finns det inget bättre sätt att börja den med än med en novischperiod som saknar motstycke i den

Läs mer

Fest i AKC. AKC kallar sina medlemmar till ett extra medlemsmöte. Nr 115, november 2013. Kära medlemmar i Assyrien Kulturcenter,

Fest i AKC. AKC kallar sina medlemmar till ett extra medlemsmöte. Nr 115, november 2013. Kära medlemmar i Assyrien Kulturcenter, Nr 115, november 2013 AKC kallar sina medlemmar till ett extra medlemsmöte Kära medlemmar i Assyrien Kulturcenter, Ni har tidigare fått information om att AKC:s hyresavtal har sagts upp av vår hyresvärd

Läs mer

UTSKOTTSVERKSAMHET. Verksamhetsplan Eventutskottet 2014-09-27. Verksamhetsbeskrivning. Syfte och mål

UTSKOTTSVERKSAMHET. Verksamhetsplan Eventutskottet 2014-09-27. Verksamhetsbeskrivning. Syfte och mål UTSKOTTSVERKSAMHET Verksamhetsbeskrivning skapar möjligheter för studenter att engagera sig inom diverse projekt, internt för aktiva samt externt för medlemmar, och bidrar till personlig utveckling genom

Läs mer

Fritidskatalog Våren 2010

Fritidskatalog Våren 2010 Fritidskatalog Våren 2010 HEJ! I denna katalog hittar du vårens fritidsaktiviteter. Hoppas att du ska hitta något som du tycker är roligt. Vi ser fram emot att så många som möjligt kan komma och ha kul

Läs mer

SENIORERNAS HUS LÖDERUPSGÅRDEN. Ystads kommuns mötesplats för seniorer PROGRAM

SENIORERNAS HUS LÖDERUPSGÅRDEN. Ystads kommuns mötesplats för seniorer PROGRAM SENIORERNAS HUS LÖDERUPSGÅRDEN Ystads kommuns mötesplats för seniorer PROGRAM September 2017 Hej. Ja då var sommaren över för denna gång sägs det, men vi kan ju alltid hoppas på en underbar höst istället.

Läs mer

NOVISCHSCHEMA VT 2018

NOVISCHSCHEMA VT 2018 NOVISCHSCHEMA VT 2018 ÄRADE NOVISCHER! En fantastisk tid väntar er på juristprogrammet i Lund. Självfallet finns det inget bättre sätt att börja den med än med en Novischperiod som saknar motstycke i den

Läs mer

PARK LANE EVENT FESTER ARRANGEMANG NÖJESEVENT

PARK LANE EVENT FESTER ARRANGEMANG NÖJESEVENT PARK LANE EVENT FESTER ARRANGEMANG NÖJESEVENT PARK LANE EVENT paketerar mat, dryck och underhållning i fantastiska festlokaler i Göteborg och på Marstrand. Vi gör julfester, awardshow, personalkalas, jubileum,

Läs mer

Styrelsen. Ordförande. Sekreterare. Skattmästare. Hejsan

Styrelsen. Ordförande. Sekreterare. Skattmästare. Hejsan - sektionen Välkommen in i studentlivet blivande Maskiningenjör. Du har nu ditt livs absolut roligaste tid framför dig tillsammans med massor av vänner som du kommer att träffa under studietiden. Genom

Läs mer

NYHETSBREV LUND JANUARI 2016

NYHETSBREV LUND JANUARI 2016 I detta nyhetsbrev: Ny termin, nya verksamheter! Julmys med ungdomar på ett boende för ensamkommande Välkommen till terminens praktikant Årsmöte Adress Rädda Barnens lokalförening i Lund Magle Lilla Kyrkogata

Läs mer

NOVISCHSCHEMA VT 2019

NOVISCHSCHEMA VT 2019 NOVISCHSCHEMA VT 2019 ÄRADE NOVISCHER! En fantastisk tid väntar er på juristprogrammet i Lund. Självklart finns det inget bättre sätt att börja den på, än med en Legendarisk Novischperiod som kommer sakna

Läs mer

Kom in och hälsa på, så berättar vi mera!

Kom in och hälsa på, så berättar vi mera! Träffpunkt Ålem Håller öppet för Dig! Kom in och hälsa på, så berättar vi mera! ÖPPETTIDER med personal Måndag.08.00 16.00...08.00 14.00 Onsdag..08.00 16.30...08.00 16.00 Lokalen finns tillgänglig andra

Läs mer

KONFIRMATION södra Öland #öskonfirmander

KONFIRMATION södra Öland #öskonfirmander KONFIRMATION södra Öland #öskonfirmander Du är inte ensam om att fundera över livet. Konfirmation handlar bland annat om att diskutera små och stora frågor tillsammans med andra. Är du nyfiken på livet?

Läs mer

barnhemmet i muang mai måndag 19 november - torsdag 13 december

barnhemmet i muang mai måndag 19 november - torsdag 13 december barnhemmet i muang mai måndag 19 november - torsdag 13 december Under veckorna som har gått har vi med jämna mellanrum i vardagen firat thailändska högtider och framöver blir det dags för lite farang-högtider

Läs mer

Fritidsnytt. Nr 2/2013

Fritidsnytt. Nr 2/2013 Fritidsnytt Nr 2/2013 Här kommer höstens program! Här kommer en del av de aktiviteter som erbjuds denna termin. Det finns aktiviteter som du känner igen sedan innan, och vi erbjuder nya cirklar som vi

Läs mer

RÄDDA BARNENS LOKALFÖRENING I LUND

RÄDDA BARNENS LOKALFÖRENING I LUND Oj, vad tiden går fort! April är snart slut och sommaren närmar sig med stormsteg. Men innan sommaren kommer har vi ytterliggare en fartfylld månad att se fram emot! Vårinsamling, mångfaldsrunda, nätverksträff,

Läs mer

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 2 FEBRUARI 2015

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 2 FEBRUARI 2015 INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 2 FEBRUARI 2015 Företagens stora chans att träffa studenter som snart ska ut i arbetslivet men även knyta kontakter med andra företag inom samma bransch. INFORMATION OM BRANSCHDAGEN

Läs mer

Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2018

Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2018 Här kommer HÖSTENS Fritidsprogram 2018 FRITIDEN Hej! Här kommer Höst - programmet 2018. Bläddra igenom och du hittar säkert något du kan vara med på. Tänk på att anmäla er i tid. Thord Nilsson Tel: 0346-88

Läs mer

Välkommen på introduktionsinternat!

Välkommen på introduktionsinternat! Välkommen på introduktionsinternat! Först och främst vill jag passa på att gratulera till studieplatsen! Det är en stor omställning att börja plugga på läkarprogrammet oavsett var man befinner sig i livet,

Läs mer

Statsvetarmottagning HT16

Statsvetarmottagning HT16 Statsvetarmottagning HT16 Torsdag 25/8 Fredag 26/8 Lördag 27/8 Söndag 28/8 Välkomstfika Delsjön Grill i Slottsskogen Måndag 29/8 Tisdag 30/8 Onsdag 31/8 Torsdag 1/9 Fredag 2/9 Lördag 3/9 Söndag 4/9 Terminsstart

Läs mer

Du borde bli ombud! Riksmöte 2009. 20-22 november - Stockholm. Fyra bra anledningar: - Du får lära känna massor av intressanta

Du borde bli ombud! Riksmöte 2009. 20-22 november - Stockholm. Fyra bra anledningar: - Du får lära känna massor av intressanta Riksmöte 2009 20-22 november - Stockholm Du borde bli ombud! Fyra bra anledningar: - Du får lära känna massor av intressanta människor som har samma intressen som dig. - Du får tre dagars intensiv och

Läs mer

Tack alla för ett trevligt föräldramöte! Här kommer lite minnes anteckningar. Fyll gärna i om ni tycker att jag missar något.

Tack alla för ett trevligt föräldramöte! Här kommer lite minnes anteckningar. Fyll gärna i om ni tycker att jag missar något. Fredag den 27 april 2012 Sjukanmälan görs på tel nr 08-659 53 13 Tack alla för ett trevligt föräldramöte! Här kommer lite minnes anteckningar. Fyll gärna i om ni tycker att jag missar något. - Alla hälsas

Läs mer

FRITIDSPROGRAM November 2012

FRITIDSPROGRAM November 2012 FRITIDSPROGRAM November 2012 Teater Mimulus Eldshow Kulturnatten 21/9 i Museiparken 1 FRITIDSAKTIVITETER FÖR DIG SOM BOR I KARLSTADS OCH HAMMARÖ KOMMUN Karlstads Kommuns Fritidsverksamhet (LSS) För personer

Läs mer

VAD ERBJUDER BOKORRIDOREN FÖR DIG SOM STUDENT?

VAD ERBJUDER BOKORRIDOREN FÖR DIG SOM STUDENT? Välkommen till 2014 2014 VAD ERBJUDER BOKORRIDOREN FÖR DIG SOM STUDENT? Bokorridoren vill ge alla studenter en möjlighet att möta näringslivet genom en mässa med aktuella företag inom bygg- och fastighetsbranschen.

Läs mer

Fritidsgårdarna i Sjöbo kommun Navet, Blentarp, Lövestad, Vollsjö

Fritidsgårdarna i Sjöbo kommun Navet, Blentarp, Lövestad, Vollsjö Februari 2014s program för Fritidsgårdarna i Sjöbo kommun Navet, Blentarp, Lövestad, Vollsjö Tema februari: American High School och Sportlovet: OS-Tema Vecka 5, 27/1-1/2 Tema American High School Navet

Läs mer

Socialpsykiatrins. Aktiviteter. våren Socialpsykiatrin

Socialpsykiatrins. Aktiviteter. våren Socialpsykiatrin Socialpsykiatrins Aktiviteter våren 2018 Socialpsykiatrin Vad? Du behöver inte vara ensam. På träfflokalerna träffar du andra med erfarenhet av psykisk ohälsa. Här finns gemenskap istället för ensamhet

Läs mer

Finjasjöns strand vid Skyrup. Nära naturen vid ås & sjö. www.matterodsbyalag.se. Byabladet 2014 Nr 2

Finjasjöns strand vid Skyrup. Nära naturen vid ås & sjö. www.matterodsbyalag.se. Byabladet 2014 Nr 2 Finjasjöns strand vid Skyrup Nära naturen vid ås & sjö www.matterodsbyalag.se Byabladet 2014 Nr 2 Aktiviteter 2014 12 maj Trivselkväll vid Agdas stuga kl 18,00. Vårstädning av stugan och i trädgården.

Läs mer

MARIA KLUBBNYTT STOR TURNERING I. PÅ MÅNDAG BARN MOT PERSONAL! Två riktiga biljardrävar Charlie och Casper! 11 15 juni

MARIA KLUBBNYTT STOR TURNERING I. PÅ MÅNDAG BARN MOT PERSONAL! Två riktiga biljardrävar Charlie och Casper! 11 15 juni MARIA 11 15 juni KLUBBNYTT STOR TURNERING I BILJARD PÅ MÅNDAG BARN MOT PERSONAL! Två riktiga biljardrävar Charlie och Casper! . aktiviteter pa MFK 11-15 juni LOKAL MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Aktiviteter

Läs mer

Detta utskick innehåller följande:

Detta utskick innehåller följande: Detta utskick innehåller följande: Resor- och lägerprogrammet Bli sponsor - Stöd vår verksamhet - Inbjudan till FUB:s Årsmöte Talldungen, Haverdal 2019 Vandring med FUB Lärvux -Är du sugen på att läsa?-

Läs mer

ÖPPEN FÖRSKOLA. Kontakt : Email : Blogg : www.kulanbloggen.se. Facebook: www.facebook.com/kulansoppnaforskola

ÖPPEN FÖRSKOLA. Kontakt : Email : Blogg : www.kulanbloggen.se. Facebook: www.facebook.com/kulansoppnaforskola ÖPPEN FÖRSKOLA Kontakt : Öppna Förskolan KULAN Fäladstorget 1 226 44 Lund telefon: 046 35 64 38 www.lund.se/kulan Email : kulansoppnaforskola@live.se Blogg : www.kulanbloggen.se Facebook: www.facebook.com/kulansoppnaforskola

Läs mer

Foto: Lars Hammerin. Program Oktober 2018 Mötesplatsen Solhaga

Foto: Lars Hammerin. Program Oktober 2018 Mötesplatsen Solhaga Foto: Lars Hammerin Program Oktober 2018 Mötesplatsen Solhaga Välkommen till Mötesplatsen Solhaga Solhagsvägen 15 Telefon: 0510-77 09 42 Öppettider: Måndag-Torsdag kl. 10:00-16:00 Fredag kl. 11:00-16:00

Läs mer

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 10 FEBRUARI 2016

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 10 FEBRUARI 2016 INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 10 FEBRUARI 2016 Företagens stora chans att träffa studenter som snart ska ut i arbetslivet men även knyta kontakter med andra företag inom samma bransch. INFORMATION OM BRANSCHDAGEN

Läs mer

FUB bladet, december 2016

FUB bladet, december 2016 FUB bladet, december 2016 Information till medlemmar inom Uppsala/Knivsta FUB Vi sammanfattar ett händelserikt 2016 Snart är år 2016 slut och vi har en del att glädjas över inom FUB: Från och med i år

Läs mer

DANS VÄLKOMMEN TILL EN SOMMAR FYLLD AV DANS! SOMMARKURSER I VIMMERBY F Ö R D I G M E L L A N ÅR. N Ä R : 18-20, JUNI T I D :

DANS VÄLKOMMEN TILL EN SOMMAR FYLLD AV DANS! SOMMARKURSER I VIMMERBY F Ö R D I G M E L L A N ÅR. N Ä R : 18-20, JUNI T I D : Sommaren 2018 Chelsy, Dans, Aktiviteter i Djursdala, Konstkollo, Sommarridskola, Teaterstudio, Sommarsimskola, Nationaldagen Café Källängen, Scouterna, Stjärnevikskollot DANS SOMMARKURSER I VIMMERBY F

Läs mer

barnhemmet i muang mai måndag 16 juni - måndag 14 juli

barnhemmet i muang mai måndag 16 juni - måndag 14 juli barnhemmet i muang mai måndag 16 juni - måndag 14 juli Det är lugnt på Phuket när det är sommar i Europa, i alla fall mycket lugnare. Men hos oss är allt som vanligt fast med lite mindre besök. Och som

Läs mer

Qurator. Arbetsuppgifter. 1. Arbetsledning. 2. Möten och rapporter. 3. Expeditionen

Qurator. Arbetsuppgifter. 1. Arbetsledning. 2. Möten och rapporter. 3. Expeditionen 1 (5) Quratel Quratelet är nationens högsta verkställande organ och består av Qurator, ProQurator ekonomi, ProQurator social, PR-chef, Notarie och Källarmästare. Quratelet åligger Att leda nationens verksamhet.

Läs mer

NOVISCHSCHEMA HT 2019

NOVISCHSCHEMA HT 2019 NOVISCHSCHEMA HT 2019 ÄRADE NOVISCHER! En fantastisk tid väntar er på juristprogrammet i Lund. Självklart finns det inget bättre sätt att börja den på, än med en Sagolik Novischperiod som kommer sakna

Läs mer

Utvärdering 2014 målsman

Utvärdering 2014 målsman Utvärdering 2014 målsman 209 deltagare Kändes det tryggt att lämna era barn på lägret? (%) 100 80 60 40 20 0 100 0 Ja Nej Varför/varför inte? - Mycket väl anordnat och bra information. - Seriöst! Utförlig

Läs mer

PROTOKOLL FRÅN HALLANDS NATIONS NATIONSMÖTE 111201

PROTOKOLL FRÅN HALLANDS NATIONS NATIONSMÖTE 111201 PROTOKOLL FRÅN HALLANDS NATIONS NATIONSMÖTE 111201 1 OFMÖ Mötesordförande ATM hälsade alla välkomna till terminens sista nationsmöte och förklarade mötet öppnat. Nomineringar till valberedningen togs upp.

Läs mer

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2017

AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 2017 AKTIVITETSKALENDER HÖSTEN 0 Fritidsaktiviteter för personer med funktionsnedsättning Kontakt: Yvonne Wallin tfn. 00 0 yvonne.wallin@ludvika.se START dagar för några aktiviteter BAD måndag september SKYTTE

Läs mer

Juridiska föreningens styrelsemöte tisdagen den 16 september 2014

Juridiska föreningens styrelsemöte tisdagen den 16 september 2014 Juridiska föreningens styrelsemöte tisdagen den 16 september 2014 1 Mötets öppnande Mötet öppnades av ordförande Fredrik Ferrand Drake del Castillo. 2 Närvaro Ordförande Fredrik Ferrand Drake del Castillo,

Läs mer