Brev inför tillträde Masten

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Brev inför tillträde Masten"

Transkript

1 Brev inför tillträde Masten Inför inflyttning i Brf Masten i Lomma Strandstad Inflyttningen närmar sig med stora steg. I samband med flytten är det mycket att tänka på. Nedan har vi samlat viktig information och några matnyttiga tips. Tillvalssyn/Inredningsvisning Syftet är att se så de eventuella tillval är rätt, men detta är ju ett tillfälle att uppleva sin nya bostad när den är nästan färdig. Ni kan mäta till gardiner och soffor mm. Vill ni så kan ni här ta med en persiennleverantör som kan mäta åt er, viktigt är dock att ni anmäler detta så jag har med mig rätt antal hjälmar och västar. Inbjudan är utskickad och informationen ligger även på Brf Hemsidan, glöm inte att anmäla er. Vitvaror är inte installerade. Besiktningsprocessen Besiktningsfirman som är utsedd av Brf Masten är Åkermans Ingenjörsbyrå och det är Jan-Erik Palm som är huvudbesiktningsman. I sin tur har han biträdande besiktningsmän för VVS, el, hiss, mark och styr. En besiktning är en avstämning av utförandet relativt avtal samt gällande regler och normer. Besiktningar kommer att utföras vid fyra tillfällen; försyn, slutbesiktning och efterbesiktning samt garantibesiktning. De tillfällen du bjuds in att närvara vid är slutbesiktningen och efterbesiktningen innan tillträdet samt garantibesiktningen ca 2 år efter godkänd slutbesiktning. På slutbesiktningen får du gärna komma 30 minuter före utsatt tid och titta i din lägenhet i lugn och ro. Tänk på att det alltid är besiktningsmannen som avgör vad som är ett fel och att bostadsbyggande till stor del är ett hantverk. Åkermans kallar er till detta i god tid. Har du svårt att komma så prioritera slutbesiktningen. Hemförsäkring Se över ditt försäkringsskydd. Ta kontakt med ditt försäkringsbolag och meddela att du behöver en hemförsäkring med tillägg för bostadsrätt. Du är själv ansvarig för att din lägenhet har ett fullgott försäkringsskydd från och med tillträdesdagen. Adressändring Glöm inte att anmäla din nya adress till Adressändring på Det går också bra att göra din anmälan per telefon: För samtal från mobiltelefon eller utlandet ringer du Tänk på att i samband med adressändring ska ditt lägenhetsnummer anges, uppge då endast de fyra sista siffrorna (den första siffran står för trapphus och ersätts i lägenhetsregistret av din gatuadress). El Kraftringen är elleverantör. Man kan ej byta leverantör eftersom det är ett kollektivt elavtal för hela föreningen, då måste hela föreningen byta. Persienner Om du har tänkt att måttbeställa t ex persienner går det bra att bjuda med en persiennleverantör för måttagning på tillvalssynen. JM och fönsterleverantören avråder från att montera mellanglaspersienner då fönstrets egenskaper inte kan garanteras. Om fönstret skulle skadas vid montering av persienn är det du som är ansvarig för att skadan åtgärdas eller att fönstret byts.

2 Nycklar Till varje lägenhet hör 3 st lägenhetsnycklar och 3 st nycklar till skjuttillhållarlåset. Extra nycklar beställs hos Certego. Här kan Ni beställa fler nycklar till bostaden; Besöksadress: Certego AB Propellervägen Lund Telefon Butik Fax Öppettider är helgfria vardagar, Fredagar Lördag och söndag stängt För att beställa nycklar krävs att du tar med dig nyckeln, upplåtelseavtalet på lägenheten och legitimation. Utomhusmiljö Färdigställande av utomhusmiljön sker successivt efterhand som inflyttningen rullar på i kvarteret. Det kan även finnas säsongsbetonade arbeten som färdigställs när det är rätt säsong för detta. Det kommer i så fall bli en besiktningsanmärkning som kommer att åtgärdas senare. Tagg Det kommer att finnas taggar som man använder för att öppna entrédörrarna i flerbostadshuset. De delas ut av Anna på tillträdesdagen. Ni kan även använda er hus nyckel för att komma in. Miljörum Miljörummet kommer att vara tillgängligt när ni tillträder ert gathus. Här kan du kasta hushållssopor, men även förpackningar i papper, tidningar, glas mm. Viktigt att komma ihåg är att ligger det minsta skräp på golvet så töms INGA sopor och extra tömning får beställas och bekostas av föreningen. Tänk på att kartonger, emballage, möbler etc inte kan slängas i miljörummet utan måste köras till återvinningen. Container I samband med tillträdet finns det container i anslutning till fastigheten. Här kan du kasta emballage efter din flytt. Observera att det inte är tillåtet att kasta möbler och andra ting här.

3 Telia Telia är din leverantör av bredband, tv och telefoni. Här kommer information om hur du går tillväga för att allt ska fungera den dagen du flyttar in: Välkommen till ditt nya fiberhus - information om digital-tv, bredband och telefoni Du flyttar snart in i ett hus där du får fibertjänster från Telia. Det tycker vi är roligt och vill välkomna dig varmt som kund hos oss. För att dina tjänster ska vara igång den dag du flyttar in vill vi redan nu tipsa om hur du går tillväga. Gå in på telia.se/bestall för att beställa dina tjänster 3-4 veckor innan du flyttar in i din nya bostad. Tipsen här nedan beskriver i korthet vad du behöver göra för att komma igång med dina tjänster. Om du har ett befintligt telefonnummer som du vill flytta med till din nya adress anger du det när du gör din beställning. Du fyller i vilket nummer som ska flyttas, vi hjälper till med resten. Telefonen fungerar från och med det datum du anger vid beställningen. När du är på plats i nya bostaden kopplar du in datorn och öppnar webbläsaren, till exempel Internet Explorer. Då kommer du automatiskt och direkt till en sida på internet som steg för steg beskriver hur du registrerar dig. När du är klar är det bara att börja surfa. Dina personliga tv-koder får du hemskickade efter att du gjort din beställning. Koppla in digitalboxen till tv:n, mata in koderna och du kan titta på tv direkt. Du hittar även dina tv-koder på telia.se/minasidor Behöver du hjälp med installationen? Då kan du få hjälp av våra duktiga tekniker med att koppla in din tv, dator och telefon. Boka en tid via närmaste Teliabutik eller kontakta vår kundtjänst på telefon för att få ett kostnadsfritt besök av tekniker. Tänk på att ha tv-koder- na till hands vid besöket. För övriga frågor är du välkommen att besöka en av våra butiker eller ringa vår kundtjänst på samma telefonnummer som ovan. Mycket nöje! önskar vi på Telia Tillträdesdagen Anna Eriksson, mäklaren, skickar dig en kallelse till nyckelutlämning med utförlig information om tillträdesdagen. I korta drag så träffar du Anna i ditt hus på utsatt tid. För att kunna kvittera ut nycklarna till ditt hus behöver du kunna visa att slutlikviden för lägenheten är betald samt slutlikvid inredningsval. En av våra arbetsledare gör en uppföljning av besiktningen samt en kort teknisk genomgång av vattenavstängning, elcentral osv. Om du har frågor som rör själva tillträdesdagen kontakta Anna Eriksson via e-post anna@hettinger.se eller på telefon Inredningsval Fakturan på tillvalen kommer att skickas till er ca en månad före tillträdet.

4 Entrédörren Entrédörren till trapphusen har en motor som stänger dörren efter en viss tid. Om man tvingar dörren att vara öppen går motorn sönder. Om du behöver hålla dörren öppen för att tex bära in möbler och annat ska motorn stängas av tillfälligt. Glöm inte slå på motorn när du är klar. Du ansvarar för att informera ev flyttfirma om detta. Instruktion om hur dörrmotoriken fungerar kommer att finnas i entrén på tillträdesdagen. Skulle dörrautomatiken gå sönder är detta en kostnad som belastar föreningen. Förråd Tänk på att införskaffa ett hänglås till ditt källarförråd. Leverantören av förrådssystemet rekommenderar att du väljer ett bygellås i klass 2. Låset behöver ha en ganska lång bygel. Första tiden i ett nybyggt hus Huset är stort och byggnation har pågått under lång tid. Detta i kombination med att vi har valt att använda i huvudsak naturmaterial såsom trä, sten och stål gör att det kommer att ta ett tag innan huset har hittat sin form. Under den första tiden kan det förekomma variationer i värme eftersom det krävs en eldningssäsong innan systemet är injusterat. Trä är ett levande material och trägolven kommer att röra sig efter årstiderna men mest under de två första åren. På ett antal ställen i din lägenhet kan det bli tapetdragningar och du som har målat kan efter ett tag upptäcka små sprickor i vägghörn osv. Detta kommer att inträffa de närmaste två åren efter tillträdet och är ett ofrånkomligt faktum. Vid garantibesiktningen (ca 2 år efter slutbesiktning) kommer detta att noteras och åtgärdas. Att vädra ett nybyggt hus är extra viktigt, så vädra gärna mer än normalt den första tiden. Tänk också på att ett nybyggt hus har hög luftfuktighet, så placera dina möbler så att luften kan cirkulera fritt runt dem. Hantverkshjälp I samband med att du flyttar in bjuder JM på två timmars hantverkshjälp. Erbjudandet avser två timmars hjälp av en snickare med enklare uppgifter som att sätta upp krokar till lampor, skruva upp speglar, gardinskenor mm. Hantverkshjälpen gäller vid ett tillfälle och på ordinarie arbetstid 7:30 till 15:30. Du bokar själv hantverkshjälpen och måste själv vara hemma vid tidpunkten för hjälpen. Du kan boka innan tillträdet om du vill ha hantverkshjälpen väldigt snart efter ditt tillträde, ring då Du kan ringa och boka upp till en månad efter tillträdesdagen, men själva utförandet kan ligga längre fram. Man kan tyvärr inte köpa extra tid. JM Kundservice - Felanmälan Om du efter tillträdet hittar fel som inte upptäckts vid slutbesiktning eller om något funktionsfel uppstår kontaktar du JMs kundservice, Övriga kontaktuppgifter och öppettider finns på föreningens hemsida. Detta gäller till och med garantibesiktningen därefter kontaktar du styrelsen. Föreningens hemsida Brf Masten har en egen hemsida upplagd hos Smart Brf där ni medlemmar bl.a. hittar mycket information om fastigheten och föreningen. Vi tror och hoppas hemsidan ska bli till stor nytta i föreningen för fortsatt gemensam kommunikation och bra informationsforum för styrelsen. Här kommer du att hitta tex den digitala drift- och skötselpärmen. Hemsidans adress: Inbjudan-kod: masten23439 Guide för nya medlemmar: Gå in på hemsidan. Skapa din egen inloggning genom att klicka på länken högst upp till höger.

5 Fyll i ditt namn och din e-postadress samt välj ett lösenord i formuläret till höger i den ruta som dyker upp. Nu kan du bli medlem på hemsidan genom att klicka på ditt eget namn högst upp till höger efter inloggning. Klicka på länken för inbjudan-kod i den ruta som dyker upp, ange då Mastens inbjudningskod: masten23439 Fyll i inbjudan-koden och skicka förfrågan Du har nu en egen inloggning som är kopplad till medlemsgruppen på din bostadsrättsförenings hemsida! Om något inte fungerar vänligen kontakta: support@smartbrf.se Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta mig; pernilla.magnusson@jm.se eller ring Om jag inte har möjlighet att svara i telefon ber jag dig att lämna ett meddelande i min röstbrevlåda. Vänliga hälsningar JM AB/Region Syd Pernilla Magnusson

HÄR KOMMER VIKTIGA DATUM FÖR INFORMATIONSMÖTE, MÄTVISNING, TILLVALSSYN OCH BESIKTNING

HÄR KOMMER VIKTIGA DATUM FÖR INFORMATIONSMÖTE, MÄTVISNING, TILLVALSSYN OCH BESIKTNING September 2015. Till dig som har tecknat förhandsavtal för en lägenhet i HSB brf 73 Rosendalen. HÄR KOMMER VIKTIGA DATUM FÖR INFORMATIONSMÖTE, MÄTVISNING, TILLVALSSYN OCH BESIKTNING Hej, Här kommer en

Läs mer

VÄRT ATT VETA FÖR DIG SOM FLYTTAR IN I HSB BRF 402 HAMNEN

VÄRT ATT VETA FÖR DIG SOM FLYTTAR IN I HSB BRF 402 HAMNEN April 2018 VÄRT ATT VETA FÖR DIG SOM FLYTTAR IN I HSB BRF 402 HAMNEN Det börjar närma sig inflyttning för trapphus 1 och efter sommaren även för trapphus 2 och 3! Det är mycket att tänka på när man ska

Läs mer

TID FÖR NYCKELUTLÄMNING FOLKBORGSVÄGEN 8A (HUS

TID FÖR NYCKELUTLÄMNING FOLKBORGSVÄGEN 8A (HUS Datum 2017-03-03 Brf Borgen Folkborgsvägen 8A & 8B Välkommen hem! Äntligen är det snart dags för inflyttning! Vi hoppas att ni kommer trivas riktigt bra i er nya lägenhet! Känslan av att flytta in i en

Läs mer

RESUMÉ Vinnarkransens informationsträff den 22/23 augusti Bredband

RESUMÉ Vinnarkransens informationsträff den 22/23 augusti Bredband 2018-09-04 RESUMÉ Vinnarkransens informationsträff den 22/23 augusti 2018 Bredband Föreningen har tecknat ett gruppavtal med Telenor. Priset är 214 kr/månaden. Observera att ni INTE behöver beställa tv-box

Läs mer

Välkommen till Brf. Nattsländan!

Välkommen till Brf. Nattsländan! Bostadsrättsföreningen Nattsländan i Järvastaden Välkomstbrev - version 1.2 2019-01-10 Sid 1 (5) Välkommen till Brf. Nattsländan! Vi vill hälsa dig varmt välkommen som medlem till bostadsrättsföreningen

Läs mer

VÄRT ATT VETA FÖR DIG SOM SKA FLYTTA IN I HSB BRF BÖRJETULL

VÄRT ATT VETA FÖR DIG SOM SKA FLYTTA IN I HSB BRF BÖRJETULL Oktober 2017 VÄRT ATT VETA FÖR DIG SOM SKA FLYTTA IN I HSB BRF BÖRJETULL I det här dokumentet har vi samlat det mesta du behöver veta inför inflyttningen i brf Börjetull. Det innehåller dels en sammanfattning

Läs mer

Inflyttningsdags VÄLKOMMEN HÄMTA DIN HEMNYCKEL VI FINNS HÄR FÖR DIG

Inflyttningsdags VÄLKOMMEN HÄMTA DIN HEMNYCKEL VI FINNS HÄR FÖR DIG Välkommen hem! Inflyttningsdags Trevligt att du flyttar in hos oss på Willhem, vi hoppas att du kommer att trivas! För att du snabbt ska finna dig tillrätta har vi tagit fram en Flytta-in-hjälp. Här kan

Läs mer

BRF MARIEHÖJD 2 INFORMATIONSMÖTE 21 MAJ

BRF MARIEHÖJD 2 INFORMATIONSMÖTE 21 MAJ BRF MARIEHÖJD 2 INFORMATIONSMÖTE 21 MAJ PRESENTATION HSB Personal Christofer Boman, Projektledare Björn Dahlberg; Vice VD, AO chef nyproduktion Albin Strömberg, Förvaltare Barbro Näslund, Kundservice Mohv

Läs mer

Levertinsgatan 1, Stockholm Kontakt Tommy Sörstrand tel e-post

Levertinsgatan 1, Stockholm Kontakt Tommy Sörstrand tel e-post VÄLKOMSTBREV Grattis till din nya lägenhet och välkommen till Brf Kristinebergsstrand! Vi hoppas att du ska trivas hos oss. Här kan du läsa om vad som är viktigt att tänka på och bra att känna till, som

Läs mer

Brf Kaprifolen. Informationsmöte 2013-02-11

Brf Kaprifolen. Informationsmöte 2013-02-11 Brf Kaprifolen Informationsmöte 2013-02-11 Informationsmöte 11 februari 2013 Brf Kaprifolen Dagordning Presentation av deltagare Rapport från bygget Besiktningsförfarandet Tillträde/inflyttning Brf-förvaltning

Läs mer

Inflyttningsdags VÄLKOMMEN HÄMTA DIN HEMNYCKEL VI FINNS HÄR FÖR DIG

Inflyttningsdags VÄLKOMMEN HÄMTA DIN HEMNYCKEL VI FINNS HÄR FÖR DIG Välkommen hem! Inflyttningsdags Trevligt att du flyttar in hos oss på Willhem, vi hoppas att du kommer att trivas! För att du snabbt ska finna dig tillrätta har vi tagit fram en Flytta-in-hjälp. Här kan

Läs mer

RESUMÉ AV INFORMATIONSTRÄFF

RESUMÉ AV INFORMATIONSTRÄFF Till dig som förhandstecknat en lägenhet i brf Trosalundsberget RESUMÉ AV INFORMATIONSTRÄFF Nedan följer en sammanfattning av informationen som gavs på informationsträffen den 21 mars. Byggstatus och utemiljö

Läs mer

Välkommen till Informationsmöte Brf Genuan

Välkommen till Informationsmöte Brf Genuan Välkommen till Informationsmöte Brf Genuan 2 2017-02-14 1 Dagordning Presentation av deltagare - Fredrik Lindgren, projektledare JM - Sabina Johansson bitr marknadsansvarig JM Projektstatus Besiktningsförfarandet

Läs mer

ZEBRANS INFORMATIONSTRÄFF DEN 20 SEPTEMBER 2018

ZEBRANS INFORMATIONSTRÄFF DEN 20 SEPTEMBER 2018 2018-10-02 ZEBRANS INFORMATIONSTRÄFF DEN 20 SEPTEMBER 2018 Bredband/TV/telefoni Föreningen har tecknat ett gruppavtal med Telenor. I detta ingår bredband med hastigheten 250/100 Mbit/s, TV-paketet Bas

Läs mer

BRF MARIEHÖJD 2 INFORMATIONSMÖTE 27 FEBRUARI

BRF MARIEHÖJD 2 INFORMATIONSMÖTE 27 FEBRUARI BRF MARIEHÖJD 2 INFORMATIONSMÖTE 27 FEBRUARI PRESENTATION HSB Personal Christofer Boman, Projektledare Björn Dahlberg; Vice VD, AO chef nyproduktion Albin Strömberg, Förvaltare Barbro Näslund, Kundservice

Läs mer

INFORMATIONSMÖTE HSB BRF GJUTARMÄSTAREN 2015-04-16

INFORMATIONSMÖTE HSB BRF GJUTARMÄSTAREN 2015-04-16 INFORMATIONSMÖTE HSB BRF GJUTARMÄSTAREN 2015-04-16 MÖTETS INNEHÅLL Inledning + närvarande Vad är HSB och en Bostadsrättsförening Försäkringar Inflyttningar Parkering, allmänna utrymmen, övrig information

Läs mer

Informationsmöte Brf Mjölnaren

Informationsmöte Brf Mjölnaren Informationsmöte Brf Mjölnaren 2018-02-20 Dagordning Presentation av styrelsen Eva Bondelid Ager, Brf Mjölnaren Att bo i en bostadsrättsförening Eva Bondelid Ager, Brf Mjölnaren Brf-förvaltning Håkan Lindal,

Läs mer

ATT KÖPA BOSTAD VIA ALM EQUITY

ATT KÖPA BOSTAD VIA ALM EQUITY ATT KÖPA BOSTAD VIA ALM EQUITY Att köpa en ny bostad är spännande men det är också ett stort och viktigt beslut. Vi på ALM Equity vill göra denna resa så smidig och trygg som möjligt och kommer att finnas

Läs mer

INFORMATIONSTRÄFF VALENCIA, 15 JANUARI 2019

INFORMATIONSTRÄFF VALENCIA, 15 JANUARI 2019 2019-01-24 INFORMATIONSTRÄFF VALENCIA, 15 JANUARI 2019 Bredband/TV/telefoni Föreningen har tecknat ett gruppavtal med ComHem. I detta ingår bredband med hastigheten 250/100 Mbit/s, TV digitalt grundutbud

Läs mer

Internet. Information för er som tecknat fiberavtal med Telia

Internet. Information för er som tecknat fiberavtal med Telia Internet Information för er som tecknat fiberavtal med Telia Information för er som tecknat fiberavtal med Telia Tack för att ni valt att teckna fiberavtal med Telia, nu kommer er fastighet att få ett

Läs mer

DU REPRESENTERAR MKB FASTIGHETS AB

DU REPRESENTERAR MKB FASTIGHETS AB Vi på MKB lovar våra kunder ett bra och trivsamt boende och det är en uppgift som vi bara kan lösa tillsammans med dig som entreprenör. Tillsammans med er ska vi se till att kunderna trivs, har det bra

Läs mer

Informationsmöte Brf Kuttern Kanalstaden

Informationsmöte Brf Kuttern Kanalstaden Informationsmöte Brf Kuttern Kanalstaden 2017-10-05 Dagordning Bostadsrätt Göran Olsson Förvaltning Sofia Vårberg Föreningens ekonomi Sofia Vårberg Projektinformation Helene Haglund Tidplan färdigställande

Läs mer

Välkommen till infomöte inför inflyttningen i Brf Skårdal

Välkommen till infomöte inför inflyttningen i Brf Skårdal Välkommen till infomöte inför inflyttningen i Brf Skårdal 2018-12-04 Vad händer på mötet? Presentation av kvällens deltagare Den nya bostadsrättsföreningen Projektläge Information om hus, lägenheter, miljörum,

Läs mer

Informationsmöte kv. Torget, Enskedevägen 170 och 172 Brf Enskedetorget

Informationsmöte kv. Torget, Enskedevägen 170 och 172 Brf Enskedetorget Informationsmöte kv. Torget, Enskedevägen 170 och 172 Brf Enskedetorget 2018-03-22 Dagordning Brf Enskedetorget Bostadsrättsföreningen Att bo i bostadsrättsförening Byggnadsprojektet Besiktning Förvaltning

Läs mer

Kundhandbok VÄGEN TILL DITT NYA HEM BOSTADSRÄTT MÄLARDALEN

Kundhandbok VÄGEN TILL DITT NYA HEM BOSTADSRÄTT MÄLARDALEN Kundhandbok VÄGEN TILL DITT NYA HEM BOSTADSRÄTT MÄLARDALEN Innehållsförteckning ETT NYTT HEM... 3 Att bo i bostadsrätt Besök på arbetsplatsen 1. AVTAL OCH EKONOMI... 3-4 Bokningsavtal Förhandsavtal Upplåtelseavtal

Läs mer

Råd och regler för dig som skall flytta ut

Råd och regler för dig som skall flytta ut Råd och regler för dig som skall flytta ut köket varsamt! förrådet nallar Några flyttråd på vägen Passa på och rensa bland dina saker! Packa smidigt, blanda lätta och tunga saker i samma kartong. Märk

Läs mer

Bostadsrätt. Vad är ett hem? PLATSER ATT MÖTAS OCH UMGÅS PÅ

Bostadsrätt. Vad är ett hem? PLATSER ATT MÖTAS OCH UMGÅS PÅ Bo i bostadsrätt bonava.se Bostadsrätt Vad är ett hem? PLATSER ATT MÖTAS OCH UMGÅS PÅ Är det en helt egen bostad inredd efter din personliga smak? Är det området där du känner alla grannar och är stammis

Läs mer

Sammanfattning av informationsmöte för Brf Surtsö Kista Gård

Sammanfattning av informationsmöte för Brf Surtsö Kista Gård Sundbyberg 2012-10-19 Sammanfattning av informationsmöte för Brf Surtsö Kista Gård Hej, Onsdagen den 17:e oktober hölls ett välbesökt informationsmöte för Brf Surtsö Kista Gård. Nedan har jag skrivit ihop

Läs mer

Välkommen till BRF Jungfrun 21

Välkommen till BRF Jungfrun 21 Välkommen till BRF Jungfrun 21 Kommendörsgatan 24 & Sibyllegatan 26 Bild från Digitala Stadsm useet http://digitalastadsmuseet.stockholm.se/fotoweb/grid.fwx?archiveid=5000&search=(iptc187%20contains(ssmfö000262))

Läs mer

Nyhetsbrev Nr 15, Brf Allén i Steninge Slottsby

Nyhetsbrev Nr 15, Brf Allén i Steninge Slottsby Nyhetsbrev Nr 15, Brf Allén i Steninge Slottsby Ännu ett Nyhetsbrev med viktig information till alla medlemmar i Brf Allén i Steninge Slottsby! Liksom tidigare distribueras nyhetsbrevet via email + publiceras

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL INFORMATIONSKVÄLL - BRF GRANGLÄNTAN ETAPP 2

VÄLKOMMEN TILL INFORMATIONSKVÄLL - BRF GRANGLÄNTAN ETAPP 2 VÄLKOMMEN TILL INFORMATIONSKVÄLL - BRF GRANGLÄNTAN ETAPP 2 AGENDA 18.00 Fika och mingel 18.15 Välkomnande och introduktion Hans Palmqvist Derome Hus 18.20 Besiktningsförfarandet Tomas Fransén Jan Håkanson

Läs mer

DITT TRYGGA BOSTADSKÖP. Trygg tillsammans med oss

DITT TRYGGA BOSTADSKÖP. Trygg tillsammans med oss DITT TRYGGA BOSTADSKÖP Trygg tillsammans med oss KÖPPROCESS FÖRHANDS- Förhandsavtal är ett bindande avtal mellan dig och den nybildade bostadsrättsföreningen där du förbinder dig till att köpa bostadsrätten.

Läs mer

Informationsmöte för Allén, Enskedevägen 162, 164, Paketgränd 15 Brf Enskedetorget

Informationsmöte för Allén, Enskedevägen 162, 164, Paketgränd 15 Brf Enskedetorget Informationsmöte för Allén, Enskedevägen 162, 164, Paketgränd 15 Brf Enskedetorget 2018-12-06 Dagordning Brf Enskedetorget Bostadsrättsföreningen Att bo i bostadsrättsförening Byggnadsprojektet Besiktning

Läs mer

j u n i VÄLKOMMEN TILL BRF PROMENADEN

j u n i VÄLKOMMEN TILL BRF PROMENADEN j u n i 2 0 8 VÄLKOMMEN TILL BRF PROMENADEN 0 j u n i 2 0 8 HSB Östra Byggstatus Besiktning Inglasning och utemiljö Solceller Äntligen inflyttning Ekonomi NKI AGENDA Sunfleet bilpool Telia informerar Länsförsäkringar

Läs mer

Att köpa bostadsrätt INTRESSEANMÄLAN FÖRHANDSBOKNING BESLUT OM PROJEKTSTART

Att köpa bostadsrätt INTRESSEANMÄLAN FÖRHANDSBOKNING BESLUT OM PROJEKTSTART Att köpa bostadsrätt Att köpa bostadsrätt är för de flesta människor en av de största affärerna i livet. Det är många nya begrepp att sätta sig in i såsom bokningsavtal, upplåtelseavtal, slutbetalning

Läs mer

Vi ligger bra till i tidplanen och detaljplaneringen inför inflyttningen i maj pågår nu för fullt med allt som måste vara på plats tills dess!

Vi ligger bra till i tidplanen och detaljplaneringen inför inflyttningen i maj pågår nu för fullt med allt som måste vara på plats tills dess! Lund i oktober 2017, Styrelseinfo 9 Brf Juvelen, styrelseinformation till er som tecknat förhandsavtal. Som ni alla säkert har sett så har Juvelen nu börjat anta sin slutliga form! Byggnadsställningarna

Läs mer

Informationsmöte

Informationsmöte Informationsmöte 2016-11-21 AGENDA Ownit (Tv, telefoni & bredband) Brf-information och ekonomisk förvaltning Projektinfo besiktning och fortsatta byggnationer Information om tillträdet Ny kontaktperson

Läs mer

Ordningsföreskrifter för Brf. Hjälmaren

Ordningsföreskrifter för Brf. Hjälmaren Ordningsföreskrifter för Brf. Hjälmaren Ordningsregler är vår gemensamma överenskommelse om hur vi skall bete oss gentemot varandra. Det är därför viktigt att alla följer dem. Ordningsreglerna är inte

Läs mer

Till dig som flyttar

Till dig som flyttar Till dig som flyttar När du ska flytta är det mycket att hålla reda på både vad gäller ditt nya boende och den lägenhet du lämnar. Här följer en checklista över sådant som är viktigt att komma ihåg. Kontakta

Läs mer

GRATTIS TILL DIN NYA LÄGENHET

GRATTIS TILL DIN NYA LÄGENHET FULLMAKT FÖR ATT HÄMTA NYCKLAR I MITT STÄLLE. Jag ger följande person tillstånd att hämta ut mina lägenhetsnycklar i mitt ställe: För- och efternamn GRATTIS TILL DIN NYA LÄGENHET Produktnummer på kontraktet

Läs mer

Välkommen till BRF Safiren! Information till nyinflyttade 2014. BRF Safiren

Välkommen till BRF Safiren! Information till nyinflyttade 2014. BRF Safiren BRF Safiren Välkommen till BRF Safiren! Information till nyinflyttade 2014 BRF Safiren 2 2014-03-06 Innehåll Hemsida... 3 Styrelsen... 3 Hobbyrum... 3 Cyklar... 3 Renovering... 4 Vad behöver jag tillstånd

Läs mer

Nyheter och information till dig som bor i HSB Brf Vingen i Skarpnäck Nr. 2017/7

Nyheter och information till dig som bor i HSB Brf Vingen i Skarpnäck Nr. 2017/7 Flygbladet Nyheter och information till dig som bor i HSB Brf Vingen i Skarpnäck Nr. 2017/7 Foto: Cathis Neidenmark Deltog du i Vingens enkät för någon månad sedan? Du kan läsa mer om resultatet på sidan

Läs mer

SVENSKA FOLKBYGGENS BRF NR 3 I STOCKHOLM STARTPAKET TILL:

SVENSKA FOLKBYGGENS BRF NR 3 I STOCKHOLM STARTPAKET TILL: SVENSKA FOLKBYGGENS BRF NR 3 I STOCKHOLM STARTPAKET TILL: ---------------------- Välkommen som ny medlem i Svenska Folkbyggens Bostadsrättsförening nr 3 i Stockholm. För att samla information som kan vara

Läs mer

Brf Hermelinen informationsträff

Brf Hermelinen informationsträff Brf Hermelinen informationsträff Agenda Handelsbanken, Anders Persson Skandiamäklarna, Håkan Thelin Telia, Robin Peteri Bostadsrättsföreningen, Pasi Rönkkö Projektstatus, Andreas Friström Kundprocess innan

Läs mer

Välkommen till BRF Gustafsgården!

Välkommen till BRF Gustafsgården! Välkommen till BRF Gustafsgården! Välkommen som ny medlem i Brf Gustafsgården! Vi hoppas att du skall trivas i din nya bostad och i vårt härliga närområde med badsjö, skidbacke och grönområden. För att

Läs mer

UPPLÅTELSEAVTAL. OBS!! Ta med kvitto på genomförd betalning.

UPPLÅTELSEAVTAL. OBS!! Ta med kvitto på genomförd betalning. VÄLKOMNA! KVÄLLENS PUNKTER Upplåtelseavtal Förhandsvisning Besiktning Adresser Tillträde Yttre mark vid inflyttning Vad händer efter tillträde P-platser, garage, förråd Gemensamma ytrymmen Gemensamhetsanläggningar

Läs mer

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Bostadsfakta Byggherre Totalentreprenör Arkitekt Försäljning Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Situationsplan öst

Läs mer

MANUAL HSB PORTALEN

MANUAL HSB PORTALEN 2014-03-09 MANUAL HSB PORTALEN INLEDNING Välkommen som användare av HSB Portalen! Manualen vänder sig till dig som är medlem, boende eller bosparare i HSB Stockholm. I den här manualen beskrivs vilken

Läs mer

Välkommen till BRF Bonifacius

Välkommen till BRF Bonifacius Bostadsrättsföreningen Bonifacius Iliongränden 151, 224 72 Lund, Mail: styrelse@bonifacius.se http://www.bonifacius.se/ Välkommen till BRF Bonifacius Innehåll Hej och välkommen till Brf Bonifacius!...

Läs mer

för möjlighet till stort TV-utbud och snabbt internet

för möjlighet till stort TV-utbud och snabbt internet Stockholm 2017-03-22 Information till boende om TV, telefoni och internet Telia öppen fiber för möjlighet till stort TV-utbud och snabbt internet I fastigheten finns fibernätet Telia öppen fiber. Nätet

Läs mer

Här har vi samlat lite bra att veta om vår förening, om du saknar något hör gärna av dig till vicevärden eller någon i styrelsen.

Här har vi samlat lite bra att veta om vår förening, om du saknar något hör gärna av dig till vicevärden eller någon i styrelsen. Brf Rostugnen 2018-02-28 Här har vi samlat lite bra att veta om vår förening, om du saknar något hör gärna av dig till vicevärden eller någon i styrelsen. Ordförande, sekreterare Brf Rostugnens ordförande

Läs mer

Ditt trygga bostadsköp

Ditt trygga bostadsköp Ditt trygga bostadsköp Att köpa bostadsrätt 1. Anmäl intresse Före säljstart har Abacus ofta arbetat med projektet i många år. Under den tiden finns möjlighet att anmäla intresse för projektet på vår hemsida.

Läs mer

SB Bredband snabbast i huset!

SB Bredband snabbast i huset! hässelby, blackeberg, bromma, järva 31/5 2010 hässelby, järva, blackeberg, bromma SB Bredband snabbast i huset! AB Svenska Bostäder, Vällingbyplan 2 Box 95, 162 12 Vällingby Du vet väl att du redan har

Läs mer

Välkommen till Brf Killingen 34

Välkommen till Brf Killingen 34 Välkommen till Brf Killingen 34 Vårt hus, byggt 1936, är ett klassiskt funkishus ritat av arkitekt Sture Frölén och uppfört av byggherre NW Carlsson. Sture Frölén blev känd för sina elegant utformade bostadshus

Läs mer

Brf Näsby Kulle www.brfnasbykulle.se. Informationsmöte 2012-11-08

Brf Näsby Kulle www.brfnasbykulle.se. Informationsmöte 2012-11-08 Brf Näsby Kulle www.brfnasbykulle.se Informationsmöte 2012-11-08 Dagordning Brf Näsby Kulle Styrelsen Totalentreprenören Att bo i bostadsrättsförening Ekonomisk förvaltning Kommande styrelsearbete Ikano

Läs mer

Kundhandbok VÄGEN TILL DITT NYA HEM BOSTADSRÄTTER - MÄLARDALEN

Kundhandbok VÄGEN TILL DITT NYA HEM BOSTADSRÄTTER - MÄLARDALEN Kundhandbok VÄGEN TILL DITT NYA HEM BOSTADSRÄTTER - MÄLARDALEN Innehållsförteckning ETT NYTT HEM... 3 Att bo i bostadsrätt Besök på arbetsplatsen 1. AVTAL OCH EKONOMI... 3-4 Bokningsavtal Förhandsavtal

Läs mer

GEMENSAMHETSANLÄGGNINGAR. Tallgården Bullerplanket Finparken

GEMENSAMHETSANLÄGGNINGAR. Tallgården Bullerplanket Finparken VÄLKOMNA! KVÄLLENS PUNKTER Gemensamhetsanläggningar Yttre mark vid inflyttning P-platser, garage Gemensamma ytrymmen Bredband El, värme, vatten Solceller Tilläggsförsäkring brf Adresser Info om slutbesiktning

Läs mer

Välkommen till Bostadsrättsföreningen Söderbysjön!

Välkommen till Bostadsrättsföreningen Söderbysjön! Välkommen till Bostadsrättsföreningen Söderbysjön! Varmt välkommen till vår förening! Vi hoppas att du ska trivas här hos oss! Här har vi samlat lite information som vi tror att du kan ha nytta av som

Läs mer

Inbjudan och Instruktion inför driftsättning av fibern Swahn Anette

Inbjudan och Instruktion inför driftsättning av fibern Swahn Anette Inbjudan och Instruktion inför driftsättning av fibern Swahn Anette Agenda informationsträff 2019-06-25 Ni är välkomna till informationsträff den 25 juni 2019 i Ucklumgården kl 18.30 Nu är det är snart

Läs mer

I samband med årsmötet finns även möjlighet att ställa frågor till styrelsen. Inkomna motioner skall behandlas av stämman.

I samband med årsmötet finns även möjlighet att ställa frågor till styrelsen. Inkomna motioner skall behandlas av stämman. Inbjudan Föreningens årsstämma kommer i år att hållas på Mornington Hotell, Norrbyvägen 30, Tisdagem den 21 Maj 2018. Det kommer att vara affischerat i entrén. Konferenslokalen är högst upp! Agenda för

Läs mer

Information för medlemmar i Brf Haga 4:39, Olof af Acrelsväg 5

Information för medlemmar i Brf Haga 4:39, Olof af Acrelsväg 5 Kära medlem, Att bo i bostadsrätt innebär många fördelar. Du har stor frihet att själv utforma ditt boende och många ser det som ett bra sätt att investera i sitt boende. Boendeformen innebär också att

Läs mer

Brf Ofelia på Limhamn. Informationsmöte den 13 januari 2016

Brf Ofelia på Limhamn. Informationsmöte den 13 januari 2016 Brf Ofelia på Limhamn Informationsmöte den 13 januari 2016 Ikano Bostad AB - Totalentreprenör Totalentreprenör: Projektansvarig: Brf-ansvarig: Kundansvarig: Mäklare: Eftermarknad: Ikano Bostad AB Daniel

Läs mer

KV STOCKROSEN 1 HELSINGBORGSHUS 19

KV STOCKROSEN 1 HELSINGBORGSHUS 19 INFORMATIONSMÖTE FÖR BOENDE PÅ SOCKENGATAN 2A KV STOCKROSEN 1 HELSINGBORGSHUS 19 Välkommen på informationsmöte! Ni som bor på Sockengatan 2A är välkommen på informationsmöte inför det kommande stambytet.

Läs mer

Bo i lägenhet med bostadsrätt

Bo i lägenhet med bostadsrätt Bo i lägenhet med bostadsrätt bonava.se Din guide för att köpa en lägenhet med bostadsrätt av Bonava Att köpa ett nytt hem är både ett stort och roligt beslut. Det är mycket att förstå och ta ställning

Läs mer

Järvastaden Solvändan

Järvastaden Solvändan Stockholm 14 mars 2014 Solvändan informationsbrev mars 2014 Hej! Nu har det blivit dags för ytterligare ett informationsbrev för Solvändan. I takt med att ljuset börjar återkomma och att dagarna blir lite

Läs mer

TV, telefon och bredband

TV, telefon och bredband TV, telefon och bredband Ett gruppanslutningsavtal är tecknat mellan Bostadsrättsföreningen och Com Hem. Se bilagt välkomstbrev från Com Hem. Digitalbox för TV och trådlös router för bredband och telefoni

Läs mer

PRESENTATION PERSONAL

PRESENTATION PERSONAL HSB BRF LANDMÄRKET KVÄLLENS AGENDA Presentation av personal Byggande styrelsen Status på bygget Teknik och installationer Bredbandsbolaget Inflyttningsdagen Efter inflyttning PRESENTATION PERSONAL HSB

Läs mer

HSB BRF KVARNSTUGAN INFORMATIONSKVÄLL

HSB BRF KVARNSTUGAN INFORMATIONSKVÄLL HSB BRF KVARNSTUGAN INFORMATIONSKVÄLL 2018-05-02 KVÄLLENS UPPLÄGG Att vara en del av en HSB brf Kvarnstugan Vad händer ute på bygget? Information om tillträde Så här ser det ut när du flyttar in Kundenkät

Läs mer

LANDSKRONA ENERGI STADSNÄT KOM IGÅNG GUIDE

LANDSKRONA ENERGI STADSNÄT KOM IGÅNG GUIDE LANDSKRONA ENERGI STADSNÄT KOM IGÅNG GUIDE Landskrona Energi Stadsnät Landskrona Energi Stadsnät rankas i undersökningar som ett av de bästa och mest välutbyggda i Sverige. Nätet är helt fiberbaserat vilket

Läs mer

Kom-igång-guide: STADSNÄTSBOXEN

Kom-igång-guide: STADSNÄTSBOXEN Kom-igång-guide: STADSNÄTSBOXEN www.sundbybergsstadsnat.se Grattis du har blivit med stadsnätsboxen som kommer att ge dig mycket nöje via internet, tv, och telefoni! Den här guiden beskriver hur enkelt

Läs mer

V Ä L K O M M E N M H E

V Ä L K O M M E N M H E V Ä L K O M M E N H E M Vårt hus. Ditt hem. Willhem är ett bostadsbolag som äger, förvaltar och utvecklar hyresbostäder på ett stort antal orter i Sverige. Det gör att vi kan erbjuda många olika typer

Läs mer

Brf Flyga

Brf Flyga Brf Flyga www.brfflyga.se 2018-10-25 Hej! Brf Styrelsen Håkan Erson, Ordförande Bo Jacobsson, Ledamot Inger Ersberg Söderin, Ledamot Josefina Winbo (hoppar inför Liloz Kasem) Kundansvarig Eva Libert BRF-Ekonom

Läs mer

Att bo i Brf Ställets Bygata

Att bo i Brf Ställets Bygata Hej och varmt välkommen till! Med denna broschyr vill styrelsen hälsa dig välkommen till vår förening och samtidigt passa på att lämna lite information om ditt nya boende. Informationen är svar på frågor

Läs mer

INFORMATIONSBREV. Brandvarnare och varmvattenberedare. Byte av fläkt i små lägenheter. Temperaturen i lägenheterna. Ska ni renovera lägenheten?

INFORMATIONSBREV. Brandvarnare och varmvattenberedare. Byte av fläkt i små lägenheter. Temperaturen i lägenheterna. Ska ni renovera lägenheten? 2017-10-09 Till Medlemmar i Brf Kalvheden, Sälen INFORMATIONSBREV Vill med detta brev informera om några av de punkter vi i styrelsen just nu arbetar med. Extra viktigt att ni läser informationen om låsbytet

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Norregatan 10 Kommun Malmö Storlek 1 rum (1 sovrum) / 40 m² Område Drottningtorget Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Norregatan 10 Kommun Malmö Storlek 1 rum (1 sovrum) / 40 m² Område Drottningtorget Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 1 rum (1 sovrum) / 40 m² Område Drottningtorget Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Området är perfekt, allt man behöver finns inom räckvidd med butiker,

Läs mer

Handbok. så här använder du din användarnod

Handbok. så här använder du din användarnod Handbok så här använder du din användarnod 1 Innehåll Tre superenkla sätt att beställa tjänster 3 Via vår hemsida 3 Via ditt uttag 3 Via tjänsteleverantör 3 Aktivera ditt uttag och kom igång direkt 4 Så

Läs mer

Tips och råd i samband med din inflyttning! Välkommen som hyresgäst!

Tips och råd i samband med din inflyttning! Välkommen som hyresgäst! Tips och råd i samband med din inflyttning! Välkommen som hyresgäst! Praktisk inflyttningsinformation till dig som hyresgäst hos oss på Lorentzon. Varmt välkommen till din nya bostad hos oss på Lorentzon.

Läs mer

Välkommen till Brf Tigeröga

Välkommen till Brf Tigeröga Välkommen till Brf Tigeröga 2018-05-22 Vad händer på mötet? Presentation av kvällens deltagare Den nya bostadsrättsföreningen Projektläge Information om hus, lägenheter, miljörum, parkering osv. Dagen

Läs mer

Instruktion över aktivering av internet via OpenNet

Instruktion över aktivering av internet via OpenNet Instruktion över aktivering av internet via OpenNet 1. Inledning Sedan en tid är Brf Strandkanten anslutna till OpenNet. Därigenom kan man erhålla både snabbare och billigare internet än vad man får via

Läs mer

TRIVSELREGLER för Bostadsrättsföreningen Stören 19

TRIVSELREGLER för Bostadsrättsföreningen Stören 19 1 TRIVSELREGLER för Bostadsrättsföreningen Stören 19 Bifogat finner du uppdaterade trivselregler. Ansvar för ordningen Styrelsens uppgift är att ta hand om den löpande förvaltningen av föreningen och verkställa

Läs mer

Nu är det dags för vår gemensamma höststädning av innergårdarna.

Nu är det dags för vår gemensamma höststädning av innergårdarna. Nu är det dags för vår gemensamma höststädning av innergårdarna. Vi träffs söndag den 30 oktober, kl 11.00 på innergården. Där finns krattor, sopsäckar och allt vad vi behöver för att städa våra gårdar.

Läs mer

Entreprenörshandboken

Entreprenörshandboken Entreprenörshandboken I denna handbok beskriver vi på ett enkelt sätt hur vi vill att vårt samarbete med dig och ditt företag ska fungera. Det är inga konstigheter utan handlar bara om ett bra bemötande

Läs mer

Brf Solhörnet Frågor & Svar

Brf Solhörnet Frågor & Svar Brf Solhörnet Frågor & Svar Avgiften Vad ingår i avgiften? - I avgiften ingår värme och sophämtning. - Föreningen debiterar varm- och kallvatten med sk individuell mätning, dvs att du betalar endast för

Läs mer

Användarguide för SB Bredband i nyproduktion, söderort Innehåll

Användarguide för SB Bredband i nyproduktion, söderort Innehåll Användarguide för SB Bredband i nyproduktion, söderort Innehåll Bredband, telefoni och TV i nyproduktion... 2 Kort om SB Bredband... 2 Så här fungerar din bredbandsinstallation... 2 Komma igång... 3 Beställa

Läs mer

Bredband via fiber - steg för steg

Bredband via fiber - steg för steg Bredband via fiber - steg för steg Steg vid installationen Installationen indelas i följande delar: Vi gör en markering med en käpp vid din tomtgräns, eller enligt bifogad karta, som visar varifrån du

Läs mer

Trygghet har sällan varit roligare. Brf Cykelverkstaden i nya Täby Park. Valfoldern innehåller information om hur du väljer lägenhet.

Trygghet har sällan varit roligare. Brf Cykelverkstaden i nya Täby Park. Valfoldern innehåller information om hur du väljer lägenhet. Trygghet har sällan varit roligare Brf Cykelverkstaden i nya Täby Park. Valfoldern innehåller information om hur du väljer lägenhet. Att bo i bostadsrätt Jämfört med att äga ett hus, med allt vad det innebär

Läs mer

Län Kalmar Gatuadress Södra långgatan 21 A Kommun Oskarshamn Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.5 m². Tillträde tidigast

Län Kalmar Gatuadress Södra långgatan 21 A Kommun Oskarshamn Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.5 m². Tillträde tidigast Län Kalmar Gatuadress Kommun Oskarshamn Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.5 m² Område " Oskarshamn/ Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Vi trivs med läget, perfekt att man kan gå ner till centrum

Läs mer

Till dig som flyttar in

Till dig som flyttar in Det är mycket att tänka på när du är nyinflyttad vad som finns var, vem du ska ringa när något händer, vem som har hand om vad. Här följer en lista över sådant som kan vara bra att tänka på när du flyttar

Läs mer

BRF Skiftesgatan 4 Trivselregler & Allmän Information

BRF Skiftesgatan 4 Trivselregler & Allmän Information Hej och Välkommen till Brf Skiftesgatan! I det här dokumentet finner du föreningens trivselregler samt allmän information som är bra att känna till. Vi som sitter i Styrelsen har alltid en ambitionen om

Läs mer

Inflyttning. Inredningsval. Huset eller din lägenhet byggs. Intresseanmälan. 2-årsbesiktning. Upplåtelseavtal. Tillträdesbesiktning

Inflyttning. Inredningsval. Huset eller din lägenhet byggs. Intresseanmälan. 2-årsbesiktning. Upplåtelseavtal. Tillträdesbesiktning Att köpa med Boform 2 3 Att köpa en lägenhet eller villa är en av de största affärerna som de flesta av oss gör. Nedan kan du följa hur en typisk köpprocess går till med Boform. Intresseanmälan Hittar

Läs mer

Välkommen till Brf Olver.

Välkommen till Brf Olver. Välkommen till Brf Olver. Att tänka på när man flyttar in. Inför inflyttningen är det en hel del tips vi tror du kan ha nytta av. Vi vill också gärna tala om vilken service vi kan erbjuda och vilka rättigheter

Läs mer

TJÄNSTER. Så beställer du tjänster i vårt öppna nät

TJÄNSTER. Så beställer du tjänster i vårt öppna nät TJÄNSTER Så beställer du tjänster i vårt öppna nät Tjänsteleverantörer Dessa bolag är de som för närvarande levererar tjänster i vårt öppna nät (2019). Utbudet kan ändras, och vi reserverar oss för eventuella

Läs mer

Fina fördelar hos oss

Fina fördelar hos oss Fina fördelar hos oss Välkommen till livet i hyresrätt! Det är lätt att förstå varför hyresrätten är så populär - det är en enkel och trygg boendeform som ger dig tid och pengar till annat än att äga och

Läs mer

Kundhandbok. -vägen till ditt drömhem. - ett personligt bostadsföretag

Kundhandbok. -vägen till ditt drömhem. - ett personligt bostadsföretag Kundhandbok -vägen till ditt drömhem - ett personligt bostadsföretag Ett nytt hem Att köpa ett nytt hem är en stor händelse i livet och vi på Bototal vill att det ska bli en bra upplevelse och en trygg

Läs mer

Utflyttningsdags UPPSÄGNINGSTID GÖR I ORDNING LÄGENHETEN LÄMNA NYCKLAR

Utflyttningsdags UPPSÄGNINGSTID GÖR I ORDNING LÄGENHETEN LÄMNA NYCKLAR Hoppas vi ses igen! Utflyttningsdags Vi tycker att det är tråkigt att du flyttar, nen vi hoppas att du har trivts med oss och din bostad. När man är i flyttagen är det mycket som händer och det kan vara

Läs mer

Bo i hus med bostadsrätt

Bo i hus med bostadsrätt Bo i hus med bostadsrätt bonava.se Din guide för att köpa ett hus med bostadsrätt av Bonava Att köpa ett nytt hem är både ett stort och roligt beslut. Det är mycket att förstå och ta ställning till, speciellt

Läs mer

Välkommen till Informationsmöte Brf Österport 2 i Västerås 2016-05-03 1

Välkommen till Informationsmöte Brf Österport 2 i Västerås 2016-05-03 1 Välkommen till Informationsmöte Brf Österport 2 i Västerås 2016-05-03 1 Flygfoto 2004 2013 före byggstart Dagordning Presentation av deltagare - Anna Tängerstad, projektledare JM Projektstatus Besiktningsförfarandet

Läs mer

HSB Brf Stanstorp i Staffanstorp 2015-04-01. VÄLKOMMEN TILL HSB Brf STANSTORP

HSB Brf Stanstorp i Staffanstorp 2015-04-01. VÄLKOMMEN TILL HSB Brf STANSTORP HSB Brf Stanstorp i Staffanstorp 2015-04-01 VÄLKOMMEN TILL HSB Brf STANSTORP Nu har du blivit medlem i en kooperativ bostadsrättsförening. Det är något alldeles speciellt med en bostadsrätt i HSB. Tillsammans

Läs mer

Planlösningar Hus 3 och 4

Planlösningar Hus 3 och 4 Planlösningar Hus 3 och 4 Brf ppsala, ppsala 24,5 kvm 12,5 kvm 8,0 kvm Badrum 2 7,5 kvm 9,0 kvm Badrum 3,5 kvm 22,0 kvm Sovrum 4 lk 3,5 kvm Mitt i ppsala I den här broschyren hittar du alla planlösningar

Läs mer

Senast reviderad: 2013-03

Senast reviderad: 2013-03 Välkomna till Vi vill hälsa dig välkommen som medlem till Brf Trädgården i Karlstad och hoppas att du kommer trivas här. Här kommer information som varje medlem bör känna till. Är det något du funderar

Läs mer