Ingenjörssektionen inom TLTH 1(8)

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Ingenjörssektionen inom TLTH 1(8)"

Transkript

1 Styrelsemöte Protokoll Ingenjörssektionen inom TLTH 1(8) 1 Mötet öppnas Val av mötesordförande Johanna Björkman 3 Val av mötessekreterare Ylva Larsson 4 Val av en justerare Frida Granath 5 Adjungeringar Tim Djärf och David Wessman 6 Upprättande av närvarolista Ylva Larsson, Emma Dyrssen, Fredrik Persson, Albin Olsson, Carl Kardell, Tim Djärf, Frida Granath, Davis Wessman, Sanna Sjöberg, Svante Thorn och Johanna Björkman. 7 Godkännande av dagordning Godkänns med tillägg i 23 under Övrigt. 8 Godkännande av föregående protokoll Godkänns 9 Beslutsuppföljning a Beslut tagna under föregående möte i Sektionsrepresentant till Valnämnden Johanna fick ett mejl från kåren som handlade om att de ville ha en sektionsrepresentant till valnämnden för fullmäktigevalet. Mötet beslutade att Johanna Björkman blir sektionsrepresentant. ii ipad-laddare ipad laddare finns men det saknas en izettle laddare. Mötet beslutade att Albin ska köpa en ny laddare. iii Postbeskrivningar Beslutades att Sanna och Emma ska göra en övergripandepunkt om att alla ordföranden i de olika utskotten ska skapa ett testamente innan de nya går på. Beslutades även att Oliver, Fredrik, Johanna och Svante jobbar vidare med attsatserna så att alla är uppbyggda på samma sätt. iv Valberedningen Det beslutades att den 4e oktober kommer Träffa styrelsen på ING ske under lunchen. Beslutades även att alla ska skriva tre frågor som är relevanta för sin post och skicka till Dennis. b Övriga beslut i Mötet beslutar att lägga höstterminsmöte den 15 och 16 november klockan till båda dagarna.

2 Ingenjörssektionen inom TLTH 2(8) 10 Nollelistor Föregående år har ingenjörssektionen fått nollelistor från SVL, men de har nu beslutat att inte göra det längre. Agnes och Nicolas från kåren försöker nu komma fram till en lösning angående hur sektionen ska kunna få nollelistorna utan att bryta mot PUL, då uppgifter inte får delas ut hur som helst. 11 Studentservice Studievägledningen, studenthälsan & studieverkstaden har flyttat från E4 till E2 där de nu kommer att sitta. 12 Revisorer Johanna, Albin och Carl diskuterade vilka personer från styrelsen som brukar ta på sig rollen som revisorer på sektionen. Föregående år har det varit ordförande och kassör som tar på sig rollen. Det här året känner Albin sig manad till posten som revisor, därför kommer Albin och Carl kandidera till posten på höstterminsmötet. 13 Campus Open Johanna var på möte tillsammans med Pia Siljeklint, Christina och Linnea från Agora. Där de diskuterade Campus Open som kommer att äga rum den 11 november. De vill att ingenjörssektionen tillsammans med Stampus och Agora ska medverka under dagen och representera Campus Helsingborgs studentorganisationer. Campus Open borde även marknadsföras i ingenjörssektionens kanaler. 14 Rapporter a Presidiet i Ordförande I Höll tal och var toastmaster på nollegasquen. II Möte med Lars Haikola (som utreder Campus). Berättade tillsammans med Christina om hur Campus-situationen ser ut för oss studenter. Kändes som om han lyssnade och tog in våra synpunkter. III Möte med Pia Siljeklint och Christina och Linnea från Agora om vad som händer på sektionerna i höst, näringsliv- och campusmässigt. Pia pratade mycket om att ingenjörssektionen tar betalt för att marknadsföra företag och att det är att bortse från möjligheter för våra medlemmar. IV CH Ledningsgruppsmöte (27/9) a Jerker Jakobsson ersättare till Mats Lilja b Utredningen av Campus med Lars Haikola beräknas färdig vid 30 oktober. c Förändring av stipendieansökningsplattformen. Plattformen kommer inte längre vara en öppen ansökning utan en mer strategisk fördelning kommer att göras istället. d Venture Lab kommer starta upp på Campus vid årsskiftet. V Ledarskapslunch (29/9) med Karsten Deppert m.fl. Dagens tema är hur har man vettiga möten.

3 b Ingenjörssektionen inom TLTH 3(8) ii Vice Ordförande I Har skrivit ihop propositioner angående postbeskrivningar tillsammans med några från styrelsen. II Har agerat bollplank, svarat på frågor och ställt upp för sektionen. III Har ordnat med 50 plastmuggar från cafeterian som vi fick gratis. Borde se till att tacka dem för att vi alltid får låna saker av dem och hjälpt oss under årets gång. iii Sekreterare Har tillsammans med Albin varit och pratat med lokalbokningen, där sekreteraren kommer vara den person från ingenjörssektionen som tar hand om lokalbokningen på Campus. Det kommer sedan skapas en funktionsmail som är den mail som kommer användas till bokning av lokal. Har även bokat en hel del lokaler, bland annat U202 till höstterminsmötet. Har också gjort en kallelselista. iv Kassör I Har varit hos banken och ordnat så att organisationsnumret är till det giltiga samt öppnat ett till konto som företagsswish är kopplat till. Dock måste papper skrivas på för att banken ska skapa dessa. Dessutom skicka med protokoll för mötet där styrelsen beslutade om att skapa och göra dessa förändringar samt skicka med protokollet där Carl och Johanna valdes till firmatecknare. II Har varit på HBK-möte där det bland annat togs upp om hur man ska gå tillväga med internetet. III Har bokfört en hel del kvitton. Utskotten i Phøset Har inte gjort så mycket sedan förra styrelsemötet. Men har sålt biljetter till sensation red och till SALAS-festen. Ska även ha utvärdering angående nollningen nästa vecka. ii Sexmästeriet Har planerat, förberett, hållit i och städat efter Nollegasquen. Det gick bra och var ett lyckat event även fast det var långa dagar och brist på personal under kvällen. Det var ett av de roligaste eventen. Har även suttit på U2 tillsammans med Emma och även börjat planera inför kommande Event. iii Informationsutskottet Har redigerat bilder och lagt upp diverse saker på ingenjörssektionens Facebooksida och hemsidan. iv Näringslivsutskottet Har suttit på U2 tillsammans med Sanna och har svarat på mail och telefonsamtal.

4 c Ingenjörssektionen inom TLTH 4(8) v Studierådet I Varit toastmaster tillsammans med Johanna på Nollegasquen. Har nästan bara fått höra positiva saker för det jobb som gjordes. II Har varit på programledningsmöte för Byggtekniksprogrammen där det diskuterades bland annat hur nollningen gått enligt lärare och SVL, de såg den som positivt. Datum för examens kick-off och examensredovisningar är nu satta till 3/11 respektive 1-3/6. Det togs ett slutligt beslut på programledarnivå, ska upp på institutionsnivå, om att kursen VBEA20, Byggprocessen med företagsekonomi kommer tas bort och ersättas med Byggprocessen med entreprenadsrätt. Detta innebär att det tillkommer en valbar kurs i ekonomi i åk3: MIO012, Industriell Ekonomi. III Har även varit på programledningsmöte för Elektroteknik och Datatekniksprogrammen där det framkom att studenter säger till andra som sitter i grupprum att vi har bokat. De bad oss sprida att det bara är bluff för de enda studenterna som kan boka är ingenjörssektionens styrelse. Kom även upp att det i kursen ETE604, Krets och mät, endast fyllts i en CEQ. Ärendet är lämnat till studierektorn att undersöka vad som gått fel. IV Har även varit utskottsmöte. Där det diskuterades att hålla i en träffa studierådet-spelkväll för att få folk att se att vi finns. Har bokat sal och satt datum och är i full gång med att beställa in lite extra brädspel till sektionen. Förvaltningschef i HMS & Husstyrelsemöte: I Tog upp frågan om lokalbokning på campus. Ylva kommer nu boka allt åt ING. II Framförde att campus kan boka sittningssalen till bl.a. föreläsningar. III Fått nya direktiv om byggingkällaren. Tas upp som egen punkt. IV Mötet godkände eduroam på helsingborgen. V Lokalinformation: a E432 kommer göras till mindre fikarum & pentry b Lunicore Studentkonsult kommer att finnas på E2 c Nytt konferensrum på E2 kommer under hösten d AV-utrustning (mikrofon och högtalare som i U203 & U202) kommer installeras i C452 & C524 ii HBK: I Omförhandlingen av Helsingborgensavtalet är tänkt att börja lite smått nu i oktober och sedan fortsätta in i november.

5 d e Kåren i ii HSF II III IV V VI Ingenjörssektionen inom TLTH 5(8) Projektansvarig för utveckling av studieplatslokalerna är Antonia. Tanken med projektet är att göra studieplatserna på Helsingborgen mer attraktiva för studenterna. Uthyrningspolicy för externa uthyrningar håller på att tas fram av bokningsansvariga. (Albin, Antonia, Petra & Amina) Förutom Eduroam har vi ett eget nätverk till kontor, kassor och dylikt. Kenney har undersökt lösning på att få internet att fungera bra. Första steget är att köpa in en brandvägg för 4400 kronor. Switchen som felaktigt köptes in förra terminen ska säljas. Kostnader på accesspunkter och kablar kommer senare. Kostnader fördelas antagligen likadant som hyrans procentsatser. Kenney ska räkna mer exakt på kostnadsförslag senare i höst. Stampus betalar inköp tills slutkostnad är färdigställd. 4 IP-adresser, kan inte störa ut olika system. Varje är separat och underlättar för drift av det hela. Lokalinformation: a Dörrhandtagen går sönder lite för ofta och lagas av förvaltningen. b Ibland ostädat. Kollektivt ansvar för att det städas och hålls i ordning. Inte bara städfirmans ansvar. c Bubbliga/buckliga speglar som ska lagas av förvaltningen. d Projektorn och duken i sittningssalen ska lagas av förvaltningen. e Ljudrutor ska installeras för att minska ljudnivån utåt. f Gasolen behöver kanske förvaras på annan plats än i förrådet. Lösning undersöks. g Städfirman städar inte alla rum. Tex. inte mötesrummet. Ska undersökas ifall städfirman kan städa det också eller ifall det behöver sättas upp ett städschema mellan föreningarna. Sky-X: a Försa mötet för terminen. b Fokus på lära känna varandra och dela med sig om hur SSO ansvaret går till på varje sektion. Fullmäktigeledamot Har haft fullmäktigemöte. Där bland annat våra stadgar blev godkända. Arkadmatta är nu inköpta. Diskuterades om att införskaffa Laser tag till kåren. Den 27 november är det val till poster på kåren. Heltidare Maillistorna är igång igen. Nollningen håller på att ta slut. Den riktiga verksamheten har kommit igång igen. Fokus ligger just nu på Arkad.

6 Ingenjörssektionen inom TLTH 6(8) Har ej varit än. f CHSK Har ej varit än. 15 Byggingkällaren Albin har varit på Husstyrelsemöte där det bland annat togs upp att byggingkällaren kommer att bli ett cykelförråd till företagen. Detta resulterar i att ingenjörssektionen inte längre kan ha det som förråd och kommer inte heller kunna användas under nollningen. Måste därför ta bort allt och flytta det till Helsingborgen. Albin hade möte med både Jerker och Mattias angående byggingkällaren och försökte komma fram till en lösning. Dock finns det ingen lösning utan ingenjörssektionen kommer inte kunna ha något där framöver. Pratade sedan med Tim som är heltidare och det finns inget avtal gällande byggingkällaren samt förrådet, LTH har aldrig betalat för något förråd på campus. Pratade sedan med Andreas som har tagit det vidare det till LU-byggnad. Då ingenjörssektionen förlorade förrådet inne i glasrummet i våras ska Andreas och LUbyggnad se om det går att ordna fram ett nytt förråd på campus då det i långsiktigt inte är hållbart att endast ha förråd på HB. Kommer behöva flytta ut från byggingkällaren till våren eller efter nyår, datumet är inte satt än. 16 Hösttack Ungefär kr är budgeterat till hösttacket. Mötet beslutar att lägga hösttacket fredagen den 18 november. Mötet beslutar att styrelsen ska träffas och planera hösttacket torsdagen den 6 oktober under lunchtid. 17 Ingenjörssektionen inom TLTH fyller 18 år Sexstyret har diskuterat att ha en sittning på Helsingborgen med caterad mat. Har inte diskuterat det så mycket mer men ska träffas någon gång nästa vecka och planera sittningen. 18 Kontoret på Helsingborgen Har ett eget nätverk på Helsingborgen bortsett från Eduroam. Nätverket är tänkt att användas till bland annat kontoren. Frågan är hur internetet ska lösas till vårt kontor. Ett förslag är att dra ner en kabel till kontoret då det i framtiden kan behövas användas till en stationär dator även fast det för nuvarande inte är ett stort behov. Funderar då på att investera i en kopiator, vilket kan behövas för event och vid utskrift av dagordning. Kan ta pengarna som blev över från stipendiet för flytten till Helsingborgen. Delegerat till Fredrik att titta efter en kopiator till nästa styrelsemöte. 19 Proposition nollning Frida föreslog att skriva en proposition till höstterminsmötet angående att ändra organisationsträdet i stadgarna från phøset till nollningsutskott. Anledningen till det är för att nollningsutskottet förklarar bättre vad det är för typ av utskott samt att det lätt kan bli missförstånd då även FlyING ligger under utskottet. Istället ska phøset och FlyING läggas under nollningsutskottet. Borde även se över hela organisationsträdet.

7 Ingenjörssektionen inom TLTH 7(8) Mötet beslutar att Frida, Fredrik, Svante och Oliver ska se över organisationsträdet och lägga fram ett förslag till propositionen. 20 Nyhetsbrev på mail Mitt Campus kommer att försvinna, då ingen använder det. Vilket resulterar i att våra mailutskick måste skickas ut på ett annat sätt. Fredrik hat pratat med GS angående att få medlemmarnas stil-mailadresser vilket inte går då det bryter mot PUL. En lösning är då att använda privata mailadresser som nyhetsbreven istället kommer skickas till, vilket också kommer vara frivilligt att skriva upp sig på. Kan då ha en nyhetsbrevlista dit nyhetsbreven skickas till och en övrig lista där annat viktigt skickas. Kan använda ett program som heter Mailchimp som gör det lätt att kategorisera mailutskicken, då inte alla vill ha nyhetsbrevet. David Wessman kan tänka sig att hjälpa till då han har använt programmet förr. Beslutade att titta närmre på det till nästa möte. 21 Inventering av sektionens fysiska tillgångar Då sektionen har blivit av med byggingkällaren är det ett bra tillfälle att göra en inventering av sektionens fysiska tillgångar. 22 Stipendieansökan med Stampus och Agora Ska skicka in en stipendieansökan till Campus vänner angående att försöka få maktsalongen att komma till Helsingborg och hålla i en föreläsning/workshop i stresshantering för styrelserna i Stampus, ING och Agora. Mötet tycker att det är en bra idé men att det hade passat bättre att ha stresshanteringen när våra efterträdare är tillsatta då de har mer nytta av det. Mötet beslutar att ingenjörssektionen står bakom beslutat om stipendieansökan. 23 Övrigt a ING-styret träff Behöver marknadsföras genom Facebookinlägg och eventuellt skapa ett evenemang. Delegerat till Fredrik att ordna med marknadsföringen för INGstyret träffen. b Skåp Det finns möjlighet att ordna ett skåp/förråd under nollningen hos kåren då behovet är som störst. Men vid behov av att ha ett förråd på heltid skulle det krävas att skriva ett yrkande till kårstyrelsen med bra motivering. c Fullmäktigevalet I samband med att fullmäktigevalet är snart vill kårstyrelsen därför försöka vidareutveckla fullmäktigevalet till nästkommande år. De vill därför ta fram statistik kring hur ingenjörssektionen ser på fullmäktigevalet och hur det har hanterats genom att ställa frågor. Det som bland annat diskuterades var om Ingenjörssektionen har marknadsfört fullmäktigevalet föregående år vilket har gjorts. Även om valnämnden får störa under höstterminsmötet för att få marknadsföra fullmäktigevalet, vilket styrelsen inte såg några problem med. Det diskuterades även att det har varit lågt deltagande i fullmäktigevalet och att det är svårt att få tag på personer som vill engagera sig. Kom fram till att det

8 Ingenjörssektionen inom TLTH 8(8) behövs mer information kring vad fullmäktige gör då ingen riktigt vet vad det innebär att sitta i fullmäktige. Hade även varit bra om det hade funnits möjlighet att rösta på plats på campus och eventuellt ha en lottdragning där alla som har röstat får en chans att vinna ett pris, vilket skulle öka deltagandet. d Höstterminsmöte Då Arkads invigningsdag och deras gasque är den 15/11 och 16/11 krockar det med hösterminsmötet som det nu ligger. Mötet beslutar att istället lägga höstterminsmötet den 14 och 15 november. Delegerat till Ylva att kolla upp om U2 är ledigt. e Kalender på TLTH Fredrik hade lunchmöte med infok där de diskuterade att skapa en gemensam kalender med alla på LTH. Det förslag som bland annat diskuterades var att skapa en kalender som automatiskt läser av sektionernas Facebookflöden och på så sätt få med alla event i kalendern. Det ska då finnas ett sorteringssystem så att man lätt kan välja vad som ska visas i kalendern. Kalendern ska utvecklas och sedan användas som ett pilotprojekt på kårens hemsida. f Städning av Helsingborgs förråd Behöver organiseras i förrådet på borgen genom att bland annat använda lappar och organisera allt i plastbackar. Mötet beslutar att ha städning på Helsingborgen den 16 oktober. 24 Kommande möte Lunchmöte, torsdagen den 6 oktober. (Fokus på hösttacket) Styrelsemöte, tisdagen den 11 oktober kl på Campus a Dagens tema Kommande mål för nästkommande styrelse. 25 Mötet avslutas Mötesordförande Johanna Björkman Mötessekreterare Ylva Larsson Justerare Frida Granath

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(6)

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(6) Styrelsemöte 2016-10-11 Protokoll Ingenjörssektionen inom TLTH 1(6) 1 Mötet öppnas 16.33 2 Val av mötesordförande Johanna Björkman 3 Val av mötessekreterare Ylva Larsson 4 Val av en justerare Svante Thorn

Läs mer

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(6)

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(6) Styrelsemöte 2016-11-03 Protokoll Ingenjörssektionen inom TLTH 1(6) 1 Mötet öppnas 17.21 2 Val av mötesordförande Johanna Björkman 3 Val av mötessekreterare Ylva Larsson 4 Val av en justerare Fredrik Persson

Läs mer

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(6)

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(6) Styrelsemöte 2016-12-09 Protokoll Ingenjörssektionen inom TLTH 1(6) 1 Mötet öppnas 17.34 2 Val av mötesordförande Frida Granath 3 Val av mötessekreterare Oliver Ekström 4 Val av en justerare Ylva Larsson

Läs mer

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(6)

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(6) Styrelsemöte 2017-09-19 Protokoll 1 Mötet öppnas 17.20 2 Val av mötesordförande Frida Granath 3 Val av mötessekreterare Oliver Ekström 4 Val av en justerare Emmy Göransson 5 Adjungeringar Christoffer Maljanovski

Läs mer

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(7)

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(7) Styrelsemöte 2016-11-24 Dagordning 1 Mötet öppnas 17:27 2 Val av mötesordförande Johanna Björkman 3 Val av mötessekreterare Oliver Ekström 4 Val av en justerare Ylva Larsson 5 Adjungeringar Philip Sjögren

Läs mer

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(6)

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(6) Styrelsemöte 2016-04-25 Protokoll Ingenjörssektionen inom TLTH 1(6) 1 Mötet öppnas 15.28 2 Val av mötesordförande Johanna Björkman 3 Val av mötessekreterare Ylva Larsson 4 Val av en justerare Sanna Sjöberg

Läs mer

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(7)

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(7) Styrelsemöte 2016-04-13 Protokoll Ingenjörssektionen inom TLTH 1(7) 1 Mötet öppnas 18.08 2 Val av mötesordförande Johanna Björkman 3 Val av mötessekreterare Ylva Larsson 4 Val av en justerare Carl Kardell

Läs mer

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(6)

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(6) Styrelsemöte 2017-03-10 Protokoll Ingenjörssektionen inom TLTH 1(6) 1 Mötet öppnas 09.01 2 Val av mötesordförande Frida Granath 3 Val av mötessekreterare Emmy Göransson 4 Val av en justerare Karin Lundwall

Läs mer

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(5)

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(5) Styrelsemöte 2017-04-03 Protokoll Ingenjörssektionen inom TLTH 1(5) 1 Mötet öppnas 17.21 2 Val av mötesordförande Frida Granath 3 Val av mötessekreterare Emmy Göransson 4 Val av en justerare Philip Sjögren

Läs mer

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(7)

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(7) Styrelsemöte 2016-03-16 Dagordning Ingenjörssektionen inom TLTH 1(7) 1 Mötet öppnas Kl. 13.17 2 Val av mötesordförande Johanna Björkman 3 Val av mötessekreterare Sanna Sjöberg 4 Val av en justerare Svante

Läs mer

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(9)

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(9) Styrelsemöte 2017-02-23 Protokoll 1 Mötet öppnas 17:34 2 Val av mötesordförande Frida Granath 3 Val av mötessekreterare Oliver Ekström 4 Val av en justerare Maja Rosander 5 Adjungeringar Carl Kardell 6

Läs mer

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(6)

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(6) Styrelsemöte 2016-08-18 Protokoll Ingenjörssektionen inom TLTH 1(6) 1 Mötet öppnas 16.36 2 Val av mötesordförande Johanna Björkman 3 Val av mötessekreterare Ylva Larsson 4 Val av en justerare Oliver Ekström

Läs mer

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare Närvarande Mattias Thorwid Dennis Forslund August Naij Jennifer Davidsson Thomas Sahleström Philip Sundström Johan Backlund Lisa Andersson Sara Kafi Alexander Lyckebo Ordförande Vice Ordförande Kassör

Läs mer

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare Närvarande Mattias Thorwid Dennis Forslund August Naij Jennifer Davidsson Thomas Sahleström Philip Sundström Johan Backlund Lisa Andersson Sara Kafi Alexander Lyckebo Ordförande Vice Ordförande Kassör

Läs mer

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare Närvarande Mattias Thorwid Dennis Forslund August Naij Jennifer Davidsson Thomas Sahleström Philip Sundström Johan Backlund Lisa Andersson Sara Kafi Alexander Lyckebo Ordförande Vice Ordförande Kassör

Läs mer

Styrelsen den

Styrelsen den KALLELSE Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 16 maj, klockan 18.00. Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast fredag 13 maj, klockan 18.00. I tjänsten, dag som på ovan på Helsingborgen

Läs mer

Styrelsen den

Styrelsen den Studentföreningen KALLELSE Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 7 november klockan 18:00 Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast den 6 november klockan 23:00 I tjänsten, dag som på ovan

Läs mer

Styrelsen den

Styrelsen den KALLELSE Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 5 februari Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast den 4 februari klockan 23:00. I tjänsten, dag som på ovan på Helsingborgen Martin Grandelius

Läs mer

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare Närvarande Mattias Thorwid Dennis Forslund August Naij Jennifer Davidsson Thomas Sahleström Philip Sundström Johan Backlund Lisa Andersson Sara Kafi Alexander Lyckebo Ordförande Vice Ordförande Kassör

Läs mer

Kallelse till styrelsemöte

Kallelse till styrelsemöte Kallelse till styrelsemöte Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 14 januari, klockan 18:00. Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast 14 januari, klockan 15.00. I tjänsten, dag som på ovan

Läs mer

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja Elias Olsson och Christoffer Gremlin till justeringsmän tillika rösträknare.

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja Elias Olsson och Christoffer Gremlin till justeringsmän tillika rösträknare. Närvarande: Tobias Edström, Ordförande Johannes Nilsson, Sekreterare Jacob Samuelsson, Alumniansvarig Jonathan Ohlson, Rekryteringsansvarig Christoffer Gremlin, Festerichef Simon Kronmar, Kassör Andreas

Läs mer

Protokoll styrelsemöte XV 2015-05-19

Protokoll styrelsemöte XV 2015-05-19 Protokoll styrelsemöte XV 2015-05-19 Tid: Tisdag, 19 maj, 2015, 12.11 Plats: KC:M, KC Närvarande:, Jorunn Cardell,, Ludvig Carlman Bydén, Marie Bergengren, Marika Mourujärvi, Lisa Sandblom, Tom Allen,

Läs mer

Styrelsemöte 2014, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte 2014, Medicinska Föreningen Protokoll styrelsemöte 2014-03-04 Styrelsemöte 2014, 4 mars 2014, kl. 17.15 Örat Närvarande: Märta K, Ebba D, Hannah E, Fredrik Ra, Fredrik Ro, Boris K, Hanna N, Melinda P, Albin T, Julia FE, Julia M samt

Läs mer

Maskinteknologsektionens styrelsemöte Sammanträdesdatum: Tid: Plats:A3101a

Maskinteknologsektionens styrelsemöte Sammanträdesdatum: Tid: Plats:A3101a Närvarande Arvid Marklund Lucas Asplund Oskar Tengberg Emma Nordekvist Carl Ekberg Philip Skånberg Erika Holmgren Tove Audhav Jonas Dahlgren Ordförande Vice Ordförande Kassör Utbildningsbevakningssamordnare

Läs mer

Kallelse till styrelsemöte

Kallelse till styrelsemöte Kallelse till styrelsemöte Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 9 oktober, klockan 18:30. Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast 9 oktober, klockan 15.00. I tjänsten, dag som på ovan

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-03-18

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-03-18 Stockholm 2015-03-18 Styrelsemöte 10 mars 2015 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppnat kl 16.14 1.2. Mötets behöriga utlysande Extrainsatt Styrelsen beslutar

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2014-10-02 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Martin Estlund Sekr. Anna Henriksson Linnea Hjelte Karolina Lundh Dea Ternström Pernilla Lindau Johannes Corbee

Läs mer

Styrelsen den Ärende till mötet anmälas senast 2 oktober, klockan 23:00.

Styrelsen den Ärende till mötet anmälas senast 2 oktober, klockan 23:00. Studentföreningen KALLELSE Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 3 oktober, klockan 18:00. Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast 2 oktober, klockan 23:00. I tjänsten, dag som på ovan

Läs mer

Styrelsen den

Styrelsen den KALLELSE Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 12 december Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast 11 december klockan 23:00. I tjänsten, dag som på ovan på Helsingborgen Martin Grandelius

Läs mer

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(9) Reglemente för Ingenjörssektionen. Kapitel 1 Sektionen. 1:1 Teknologia. 1:1:1 Maskotar

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(9) Reglemente för Ingenjörssektionen. Kapitel 1 Sektionen. 1:1 Teknologia. 1:1:1 Maskotar Ingenjörssektionen inom TLTH 1(9) Reglemente för Ingenjörssektionen Kapitel 1 Sektionen 1:1 Teknologia 1:1:1 Maskotar De olika utbildningsprogrammen har egna maskotar enligt nedanstående: Bygg: Elektro:

Läs mer

Styrelsemöte, Sektionen för Industriell ekonomi 2014 09 09

Styrelsemöte, Sektionen för Industriell ekonomi 2014 09 09 PROTOKOLL Styrelsemöte, Sektionen för Industriell ekonomi Tid: 2014 09 09, kl. 12.00 Plats: Styrelserummet, M huset Närvarande: Joel Oredsson (Ordf), Hedda Nilsson (Vice ordf), Olle Gemfors (Kassör), Louise

Läs mer

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(7) Reglemente för Ingenjörssektionen. Kapitel 1 Sektionen. 1:1 Teknologia. 1:1:1 Maskotar

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(7) Reglemente för Ingenjörssektionen. Kapitel 1 Sektionen. 1:1 Teknologia. 1:1:1 Maskotar Ingenjörssektionen inom TLTH 1(7) Reglemente för Ingenjörssektionen Kapitel 1 Sektionen 1:1 Teknologia 1:1:1 Maskotar De olika utbildningsprogrammen har egna maskotar enligt nedanstående: Bygg: Elektro:

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2014-03-27 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Martin Estlund Sekr. Anna Henriksson Linnea Hjelte Karolina Lundh Eleonora Grönlund Dea Ternström Pernilla

Läs mer

Kallelse till styrelsemöte

Kallelse till styrelsemöte Kallelse till styrelsemöte Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 25 februari, klockan 18:00. Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast 25 februari, klockan 15.00. I tjänsten, dag som på ovan

Läs mer

Mötesprotokoll. Stormöte, I-sektionen. Tid: onsdag 7 maj klockan 17.00 Plats: Pepparholm, Studiecentrum. Ärenden:

Mötesprotokoll. Stormöte, I-sektionen. Tid: onsdag 7 maj klockan 17.00 Plats: Pepparholm, Studiecentrum. Ärenden: Mötesprotokoll Stormöte, I-sektionen Tid: onsdag 7 maj klockan 17.00 Plats: Pepparholm, Studiecentrum Ärenden: 1. Mötet öppnas Vice ordförande Kajsa öppnade mötet. 2. Val av mötessekreterare Anne valdes

Läs mer

Dagordning styrelsemöte

Dagordning styrelsemöte Dagordning styrelsemöte Styrelsemöte för Datasektionen klockan 16.30 den 20:e februari 2017. 1. Formalia 1. Närvaro David Rutqvist, Elna Warnhag, Carl Bäck, Simon Ranefjärd, Carl-Henrik Hanquist (CH),

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm

Sektionen för Medieteknik Stockholm Styrelsemöte 1 FEBRUARI 2017 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Maria Bahrami förklarar mötet öppnat klockan 17:34. 1.2. Mötets behöriga utlysande Kallelse och handlingar till

Läs mer

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Styrelsemöte 2013-11-07

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Styrelsemöte 2013-11-07 Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Styrelsemöte 2013-11-07 Adress: Roslagstullsbacken 13A Stockholm, (Hemma hos Vincent) Styrelsemöte nr 4, VÅ 2013/2014 Datum: 2013-11-07 Tid: 18.59 21.22 Närvarande:

Läs mer

Protokoll styrelsemöte S05 2011 02 19

Protokoll styrelsemöte S05 2011 02 19 Protokoll styrelsemöte S05 Närvaro: Alexander Nässlander Ordförande Daniel Perván Sekreterare Carl Cristian Arlock Källarmästare Mazdak Farzone Överphös Albin Rosberg Studierådsordförande, t.o.m. 13 Fredrik

Läs mer

Emelie Jeppsson och Carl August Agrell föreslås och väljs till justeringsmän, tillika rösträknare.

Emelie Jeppsson och Carl August Agrell föreslås och väljs till justeringsmän, tillika rösträknare. 1. OFMÖ 2. Val av mötesordförande Axel Andersson, kårordförande, föreslås och väljs till mötesordförande. 3. Val av mötessekreterare Miranda Westfelt föreslås och väljs till mötessekreterare. 4. Val av

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2015-02-05 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Pernilla Lindau Sekr. Anton Håkansson Hampus Ragnar Andreas Stagnebo Julia Lennartsson Karl Borg Martin Sigvardsson

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte #9 som ägde rum 2013-01-14

Protokoll fört vid styrelsemöte #9 som ägde rum 2013-01-14 Protokoll fört vid styrelsemöte #9 som ägde rum 2013-01-14 Närvarande: Roller: Underskrifter Robin Lundgren (Ordförande) Mötesordförande: Robin Lundgren Simon Andersson (Vice ordförande) Sekreterare: Emil

Läs mer

Styrelsen den

Styrelsen den Studentföreningen KALLELSE Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 19 september, klockan 18:00. Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast 18 September, klockan 16:00. I tjänsten, dag som på

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2018-03-28 Tid 12:10 Plats Beslutande -rummet Ordf. Jakob Kullmann Sekr. Fanny Selin Denise Pettersson Johan Karlelid Tomas Mo Gabriel Larsson Jonas Larsson 84

Läs mer

2. Godkännande av dagordning och tid Punkt 7 skjuts upp till nästa möte. Dagordningen med revidering godkänns. Sluttid 13.00.

2. Godkännande av dagordning och tid Punkt 7 skjuts upp till nästa möte. Dagordningen med revidering godkänns. Sluttid 13.00. 1. OFMÖ Klockan 12:15 2. Godkännande av dagordning och tid Punkt 7 skjuts upp till nästa möte. Dagordningen med revidering godkänns. Sluttid 13.00. 3. Val av justeringsperson Elias Friberg väljs till justeringsperson.

Läs mer

Maskinsektionen inom TLTH

Maskinsektionen inom TLTH Maskinsektionen inom TLTH Styrelsemöte Tid och datum: Klockan 12.05 (..), ons 22 januari 2014 Plats: Styrelserummet M-huset Närvarande styrelseledamöter: Henrik Håkansson (ordf.), Robin Hjerén (cafémästare),

Läs mer

Kallelse till styrelsemöte. Dagordning. Styrelsen Måndagen den 10 september 2018

Kallelse till styrelsemöte. Dagordning. Styrelsen Måndagen den 10 september 2018 Studentföreningen Kallelse till styrelsemöte Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 10 september, klockan 18:00. Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast 10 september, klockan 16.00. I tjänsten,

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte F08 HT17

Protokoll från styrelsemöte F08 HT17 Protokoll -sektionens styrelse 25 december 2017 Protokoll från styrelsemöte F08 HT17 Ledningscentralen, kl. 17.15 tisdagen den 12 december 2017 1 O.F.M.Ö. Styrelseordförande Petter Karlow Herzog förklarade

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 25/år 2015 Datum: 28/9 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 25/år 2015 Datum: 28/9 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

Styrelsemöte protokoll

Styrelsemöte protokoll Sidan 1 Plats: Geoexpen, Tid: måndag 20141013 kl 12.00 Styrelsemöte protokoll Närvarande: Harald Börestam, Emelie Hedlund Nilsson, Alfred Holgersson, Daniela Backlund, Melinda Winninge, Joel Carlsson,

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2012-09-18, kl. 18.00 Plats: Yuquan Campus, Hangzhou, Kina Ordförande: Astrid Sjögren, TM13 Sekreterare: Elin Lindqvist,

Läs mer

2.Sexettröjor (Emma) Emma vill använda sina 1500 kronor på utskottströjor.

2.Sexettröjor (Emma) Emma vill använda sina 1500 kronor på utskottströjor. Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2018-11-19 Plats: CAPS Närvarande: Julia Zakrisson, Rebecca Lennartz, Linnea Wigström, Philip Jansson, Alexandra Mets, Linnéa Johansson, Emma Palmborn, Erik Sjökvist,

Läs mer

Styrelsemöte, Sektionen för Industriell ekonomi 2014-10-21

Styrelsemöte, Sektionen för Industriell ekonomi 2014-10-21 Styrelsemöte, Sektionen för Industriell ekonomi PROTOKOLL Styrelsemöte, Sektionen för Industriell ekonomi Tid: 2014-10- 21 kl. 12.00 Plats: Styrelserummet, M- huset Närvarande: Joel Oredsson (Ordf), Hedda

Läs mer

Ingenjörssektionen inom TLTH

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(15) Reglemente för Ingenjörssektionen Kapitel 1 Sektionen 1:1 Teknologia 1:1:1 Maskotar De olika utbildningsprogrammen har egna maskotar enligt nedanstående: Bygg: Elektro: Data: Kemi: Multimedia: Programvaru:

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 26/år 2015 Datum: 6/10 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 26/år 2015 Datum: 6/10 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

6. Fastställande av dagordningen 19 Äskning från Draglaget, lades till dagordningen som sedan fastställdes i sin helhet.

6. Fastställande av dagordningen 19 Äskning från Draglaget, lades till dagordningen som sedan fastställdes i sin helhet. Mötesprotokoll Datum: 2012-05-16 Tid: 17:15 Plats: A36 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Anna Olausson, Filip Jöndell, Linnéa Svanström, Malin Fredriksson, Sara Nilsson, Sonja

Läs mer

Mötesanteckningar PULS Styrelsemöte

Mötesanteckningar PULS Styrelsemöte Mötesanteckningar PULS Styrelsemöte Tid: 16.15 18.00, torsdag, 2014-12- 11 Plats: DG35 Närvarande: Emma Rydén, Linnea Fällström, Martina Kraff, Sandra Sjölander, Petra Landestål. Sofia Lindblad samt gästande

Läs mer

Maskinteknologsektionens styrelsemöte Sammanträdesdatum: Tid:18:18 Plats: A3101a

Maskinteknologsektionens styrelsemöte Sammanträdesdatum: Tid:18:18 Plats: A3101a Närvarande Arvid Marklund Lucas Asplund Oskar Tengberg Emma Nordekvist Carl Ekberg Philip Skånberg Erika Holmgren Tove Audhav Jonas Dahlgren Ordförande Vice Ordförande Kassör Utbildningsbevakningssamordnare

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2012-12-13, kl. 17.15 Plats: IKDC Ordförande: Astrid Sjögren, TM13 Sekreterare: Sofie Tapper Jansson, TM14 Övriga närvarande:

Läs mer

Styrelsemöte, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte, Medicinska Föreningen Styrelsemötesprotokoll 2013-10-29 Styrelsemöte, Medicinska Föreningen Måndagen den 21 oktober, kl. 19:00 Kårhus Örat Vid förhinder skriv på premöten på forumet 1. Mötets öppnande a. 19.08 2. Val av justeringsperson

Läs mer

Styrelsen den

Styrelsen den Studentföreningen KALLELSE Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 12/9-2016 klockan 18:00 Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast 11 september klockan 23:00. I tjänsten, dag som på ovan

Läs mer

Styrelsemöte 2013/2014, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte 2013/2014, Medicinska Föreningen Styrelsemöte 2013/2014, 25 november 2013, kl. 17.15 Örat Närvarande: Märta Kron, Liisa Andersson, Anna Hansson Engbom, Anna Jadelind, Erik Levander, Jonas Lundgren, Boris Keselman, Fredrik Rabén, Albin

Läs mer

Styrelsemöte protokoll

Styrelsemöte protokoll Sidan 1 Plats: F337, den 20141117 Tid: 11.51 Styrelsemöte protokoll Närvarande: Harald Börestam, Emelie Hedlund Nilsson, Alfred Tolvtin, Melinda Winninge, Jesper Dalgren, Adjungerade: ingen 1 Mötets öppnande

Läs mer

Stadgar för Föreningen Uppsala Tekniska Fysiker. Senast reviderade 2014-05-13 2013-11-12

Stadgar för Föreningen Uppsala Tekniska Fysiker. Senast reviderade 2014-05-13 2013-11-12 ! Stadgar för Föreningen Uppsala Tekniska Fysiker Senast reviderade 2014-05-13 2013-11-12 Stadgar 2(5) Kapitel I: Inledande bestämmelser 1 Definitioner FUTF: Föreningen Uppsala Tekniska Fysiker F-STORM:

Läs mer

Styrelsen den

Styrelsen den Studentföreningen KALLELSE Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 10 oktober klockan 18:00 Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast den 9 oktober klockan 23:00. I tjänsten, dag som på ovan

Läs mer

Protokoll för styrelsemöte S03/16

Protokoll för styrelsemöte S03/16 Protokoll för styrelsemöte S03/16 Närvarande Ordinarie Ordförande Fredrik Peterson E14 Kontaktor Erik Månsson E14 Förvaltningschef Anders Nilsson E13 Närvarande under 7-18 Cafémästare Stephanie Mirsky

Läs mer

6 fakuliteter varje fakulitet har en sektion. Men samhällssektionen har två delar. Dels eko-sek och sam-sek.

6 fakuliteter varje fakulitet har en sektion. Men samhällssektionen har två delar. Dels eko-sek och sam-sek. Dagordning Måndag 5:e november 2012 kl 17:00 Eng 4 / K1007 Inofficiell öppning av mötet: Våra studiebevakare (Linda och Alexandra) presenterade sig. De är tillsatta av kåren för att komma närmare studenterna.

Läs mer

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Alexandra Sterne förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Alexandra Sterne valdes till mötesordförande.

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Alexandra Sterne förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Alexandra Sterne valdes till mötesordförande. Mötesprotokoll Datum: 2012-05-02 Tid: 12.15 Plats: P30 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Anna Olausson, Per Randell, Linnéa Svanström, Malin Fredriksson, Sara Nilsson, Gustav

Läs mer

ORDFÖRANDE Elisabeth Lakatos Öl & bar, Y6 13/14

ORDFÖRANDE Elisabeth Lakatos Öl & bar, Y6 13/14 ORDFÖRANDE Elisabeth Lakatos Öl & bar, Y6 13/14 Vilken post har du och vad fick dig att söka? Som ordförande i FF kommer du tillsammans med fyra andra personer att leda FF-möten för alla s universitets

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte 1 11/12

Protokoll Styrelsemöte 1 11/12 PROTOKOLL Kårstyrelsen Kårhuset Lund, 25 augusti 2011 Linus Svensson, mötessektreterare Protokoll Styrelsemöte 1 11/12 Tid: Torsdag 18 augusti klockan 18.00 Plats: Perstorprummet, Kårhuset Närvarande Styrelsen

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 19/år 2015 Datum: 20/8 Tid: 17:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 19/år 2015 Datum: 20/8 Tid: 17:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

Kallelse till styrelsemöte

Kallelse till styrelsemöte Kallelse till styrelsemöte Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 26 april, klockan 13:30. Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast 26 april, klockan 10.00. I tjänsten, dag som på ovan på

Läs mer

Medlemmar är de som är valda till styrelsen. Föreningen har ingen medlemsavgift.

Medlemmar är de som är valda till styrelsen. Föreningen har ingen medlemsavgift. Kapitel I: Allmänna stadgan Föreningens syfte är att främja studiemiljön och det sociala livet för studenter antagna till programmet teknisk fysik vid Uppsala universitet (hädanefter F student). Medlemmar

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2018-11-28 Tid 12:10 Plats Beslutande BIIF-rummet Ordf. Jakob Kullmann Sekr. Fanny Selin Denise Pettersson Elin Pettersson Johan Karlelid Maja Wilhelmsson Gabriel

Läs mer

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Erik Helander förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Erik Helander valdes till mötesordförande.

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Erik Helander förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Erik Helander valdes till mötesordförande. Mötesprotokoll Datum: 2011-01-26 Tid: 17:15 Plats: P36 Närvarande: Erik Helander, Emilia Björe-Dahl, Petra Lange, Kristina Lam, Linda Gunnarsson, Nina Petrén, Tobias Gefors, Markus Engren, Andréas Göransson,

Läs mer

4. Val av två justeringsmän tillika rösträknare Katrin Johansson och Elaine Åhslund föreslår sig själva som justeringsmän, tillika rösträknare.

4. Val av två justeringsmän tillika rösträknare Katrin Johansson och Elaine Åhslund föreslår sig själva som justeringsmän, tillika rösträknare. 1. SOFMÖ Klockan 17:30 2. Val av mötesordförande Björn Hansson, ordförande TLTH, föreslås som mötesordförande. Mötet beslutar att välja Björn Hansson till mötesordförande. Björn Hansson har en noggrann

Läs mer

Protokoll från D-Chips styrelsemöte 14e april 2016

Protokoll från D-Chips styrelsemöte 14e april 2016 Protokoll från D-Chips styrelsemöte 14e april 2016 Närvaro: Elin Sakurai Ordförande Emma Asklund Vice Ordförande från 3 Lisa Claesson Sekreterare Therese Magnusson Informationsansvarig Sofia Siljeholm

Läs mer

Protokoll för styrelsemöte S02/16

Protokoll för styrelsemöte S02/16 Protokoll för styrelsemöte S02/16 Närvarande Ordinarie Ordförande Fredrik Peterson E14 Närvarande under 1-18b Kontaktor Erik Månsson E14 Förvaltningschef Anders Nilsson E13 Cafémästare Stephanie Mirsky

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2012-02-02 Tid 12:00 Plats Beslutande Styret Ordf. Ove Hagelstedt Sekr. Magnus Norberg Ida Svensson Tobias Mörtlund Åsa Andersson Victor Kvamme Filip Lindvall Per

Läs mer

Tekniska högskolan Liu Campus Norrköping

Tekniska högskolan Liu Campus Norrköping Logistiksektionens styrelsemöte Tid: 17.15 20.05 Plats: Tp41 Närvarande: Andreas Wikström, ordförande Isabella Ostojic, sekreterare Karin Ström, kassör Therese Haga, studienämndsordförande KTS Nina Alfredsson,

Läs mer

Ordförande: Elin Schönqvist Sekreterare: Johanna Nyrén Justerare: Amanda Jönsson

Ordförande: Elin Schönqvist Sekreterare: Johanna Nyrén Justerare: Amanda Jönsson Styrelsemöte Tid: 2016-02-09 16:00-18:00 Plats: IG15 Närvarande: Johanna Nyrén, Hanna Falk, Elin Schönqvist, Johanna Lenhammar, Amanda Jönsson, Isa Welander. Dagordning 1. Mötet öppnas 2. Godkännande av

Läs mer

00001 Val av ordförande Mötet väljer sittande ordförande Tobias Edström till mötets ordförande.

00001 Val av ordförande Mötet väljer sittande ordförande Tobias Edström till mötets ordförande. Närvarande: Tobias Edström, Ordförande Johannes Nilsson, Sekreterare Jacob Samuelsson, Alumniansvarig Jonathan Ohlson, Rekryteringsansvarig Christoffer Gremlin, Festerichef Simon Kronmar, Kassör Andreas

Läs mer

Protokoll styrelsemöte S

Protokoll styrelsemöte S Protokoll styrelsemöte S28 Närvaro: Sofia Mattsson Ordförande Daniel Perván Sekreterare Fredrik Andersson Skattmästare Carl Cristian Arlock Källarmästare Anders Eriksson Cafémästare Mikael Rudner Industrimästare

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 18/år 2015 Datum: 2/6 Tid: 13:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 18/år 2015 Datum: 2/6 Tid: 13:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter Simon Andersson (Ordförande) Mötesordförande: Simon Andersson. Henning Sjöberg (Kassör) Justerare:

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter Simon Andersson (Ordförande) Mötesordförande: Simon Andersson. Henning Sjöberg (Kassör) Justerare: Protokoll fört vid styrelsemöte #7 som ägde rum 2013-12-09 Närvarande: Roller: Underskrifter Simon Andersson (Ordförande) Mötesordförande: Simon Andersson Johanna Johansson (Vice ordförande) Sekreterare:

Läs mer

Protokoll styrelsemöte XVIII

Protokoll styrelsemöte XVIII EKOSYSTEMTEKNIKSEKTIONEN INOM TLTH SEKTIONSSTYRELSEN 2016-09-08 Protokoll styrelsemöte XVIII 2016-09-08 Tid: Torsdag 8 september, 2016, 18.00 Plats: Marie Curie Närvarande:, Norea Cardell, Magnus Lindén,,

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 13/år 2015 Datum: 28/4 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 13/år 2015 Datum: 28/4 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2018-05-23 Tid 12:10 Plats Beslutande -rummet Ordf. Jakob Kullmann Sekr. Fanny Selin Denise Pettersson Elin Pettersson Johan Karlelid Maja Wilhelmsson Tomas Mo

Läs mer

Dagordning. 1 Mötet öppnas Mötet öppnas onsdagen den 18 april klockan Val av justerare Styrelsen väljer Isabella Lockner till justerare.

Dagordning. 1 Mötet öppnas Mötet öppnas onsdagen den 18 april klockan Val av justerare Styrelsen väljer Isabella Lockner till justerare. Datum: 2018-04-18 Mötesform: Styrelsemöte Plats: Nbvh Styrelserum Sekreterare: Angelica Wickström Närvarande: Olivia Schönfeldt, Andreas Berglund, Angelica Wickström, Emma Wiberg, Isabella Lockner, Elin

Läs mer

Styrelsen den

Styrelsen den Studentföreningen KALLELSE Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 21 november klockan 18:00 Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast 20 november. I tjänsten, dag som på ovan på Helsingborgen

Läs mer

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Styrelsemöte

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Styrelsemöte Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Styrelsemöte Adress: I E31, Verksamhetsår 2016/2017 Datum: Tid: 18.03 19.48 Närvarande: Nikita (ledamot för näringslivsfrågor), Jacob (ettans), Fanny (ordförande),

Läs mer

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN s styrelsemöte 2011-11-07 Plats: Konferensrummet Tid: Måndag den 7:e Nov 12.05 Närvarande: Alexander Kärkkäinen, Josefin Bertilsson, Celia Nuldén, Martin Holm, Emma Johansson & Fredrik Granum 1 Mötets

Läs mer

Styrelsen sammanträder för fjärde gången under verksamhetsåret 2012/2013 för att diskutera och besluta kring den löpande verksamheten.

Styrelsen sammanträder för fjärde gången under verksamhetsåret 2012/2013 för att diskutera och besluta kring den löpande verksamheten. Datum: 12-10-02 Tid: 17:15-20:00 Plats: Alurama Bakgrund Styrelsen sammanträder för fjärde gången under verksamhetsåret 2012/2013 för att diskutera och besluta kring den löpande verksamheten. Dagordning

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2015-03-05 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Pernilla Lindau Sekr. Anton Håkansson Martin Sigvardsson Julia Lennartsson Sofia Majtorp Andreas Stagnebo Erika

Läs mer

Maskinsektionens styrelsemöte

Maskinsektionens styrelsemöte Maskinsektionens styrelsemöte Protokoll fört onsdagen den 7/5 i Styret Närvarande styrelseledamöter Johan Hansson, Vice Ordförande Henrik Håkansson, Ordförande Viktor Nilsson, Skattmästare Carl-Johan Fredman,

Läs mer

Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk informatik

Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk informatik Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk informatik och Teknik Styrelsemöte Torsdagen den 25/10 å grupprum i E-huset, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppnande Ordf öppnar mötet 17.14! 1.2 Närvaro Närvarande

Läs mer

6. Fastställande av dagordningen 10, 11, 14 och 15 ändrade plats i dagordningen som sedan fastställdes i sin helhet.

6. Fastställande av dagordningen 10, 11, 14 och 15 ändrade plats i dagordningen som sedan fastställdes i sin helhet. Mötesprotokoll Datum: 2012-05-07 Tid: 17:15 Plats: S2 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Anna Olausson, Filip Jöndell, Linnéa Svanström, Malin Fredriksson, Sara Nilsson, Benjamin

Läs mer

Protokoll. fört vid styrelsemöte #1 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. fört vid styrelsemöte #1 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid styrelsemöte #1 som ägde rum 2015 09 04 Närvarande: Roller: Underskrifter: Styrelsen; Rasmus Johansson(Ordförande) Malin Zedigh (Vice Ordförande) Annie Riström (Sekreterare) Viktor Gregor

Läs mer

Styrelsen den

Styrelsen den Studentföreningen KALLELSE Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 13 mars klockan 18:00 Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast 13 mars klockan 14:00 I tjänsten, dag som på ovan på Helsingborgen

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte #3 som ägde rum

Protokoll fört vid styrelsemöte #3 som ägde rum Protokoll fört vid styrelsemöte #3 som ägde rum 2013-10-01 Närvarande: Roller: Underskrifter Simon Andersson (Ordförande) Mötesordförande: Simon Andersson Johanna Johansson (Vice Sekreterare: Emil Hedemalm

Läs mer