T-DOC ENDOCYCLE DOKUMENTERA DINA ENDOSKOPPROCESSER

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "T-DOC ENDOCYCLE DOKUMENTERA DINA ENDOSKOPPROCESSER"

Transkript

1 T-DOC ENDOCYCLE DOKUMENTERA DINA ENDOSKOPPROCESSER

2 2 T-DOC EndoCycle DIGITAL DOKUMENTATION LAGRA PROCESSPARAMETRAR De ökande kraven på dokumentation av rengörings- och desinfektionssprocesser för endoskop kan medföra stora utmaningar. T-DOC EndoCycle ger dig spårbarhet för dina endoskop, och hjälper dig att uppfylla säkerhetskraven. Med T-DOC EndoCycle kan du dokumentera och spåra alla rengörings- och desinfektionsprocesser för dina endoskop så att du får fullständig kontroll i ditt dagliga arbete. Alla viktiga parametrar lagras digitalt i T-DOC-databasen, så att du alltid kan komma åt produktionsinformationen snabbt och enkelt. T-DOC EndoCycle ingår i Getinges modulbaserade produktportfölj T-DOC ett världsledande system för dokumentation och spårbarhet. T-DOC används på mer än 650 platser i över 35 länder runt om i världen, vilket ger oss den erfarenhet som krävs för att hjälpa dig att övervinna dina utmaningar och öka säkerheten både för patienten, dig och endoskopen. Registrera in processdata digitalt med T-DOC EndoCycle du får problemfri spårbarhet för dina endoskop.

3 T-DOC EndoCycle 3 VÅRT FÖRSLAG TILL DIG DOKUMENTERA DINA RENGÖRINGS- OCH DESINFEKTIONSPROCESSER FÖR ENDOSKOP Få spårbarhet från första början för dina endoskop Instrumenten finns registrerade i T-DOC EndoCycle under hela sin livslängd och länkas till alla desinfektionsprocesser, åtgärder och personal de kommer i kontakt med under hanteringen på enheten. Därmed har du alltid tillgång till dokumenterade data som säkerställer rätt hantering. Implementera papperslös processdokumentation Med T-DOC EndoCycle kan du skapa ett helt digitalt arbetsflöde där alla maskindata och all exponering för rengörings- och desinfektionsmedel lagras digitalt. Digital lagring innebär att du inte längre behöver förvara hyllmeter efter hyllmeter med pärmar med utskrifter av processdata. Dessutom reduceras den manuella hanteringen av dokumentation för desinfektionsprocessen till ett absolut minimum. Ditt arbete blir enklare Dra nytta av det avancerade, användarvänliga gränssnittet I T-DOC EndoCycle kan du ta fram diagram, kurvor och listor över varje process, vilket ger dig en bättre överskådlighet av processerna. Detta leder i slutändan till ett smidigare och mer noggrant arbetsflöde. Öka patientsäkerheten Genom att fokusera på infektionskontroll och kvalitetssäkring kan du minska spridningen av vårderelaterade infektioner på sjukhuset. Om kontaminering ändå skulle uppstå gör T-DOC EndoCycle att du kan identifiera alla berörda parter snabbt och effektivt. Patienten kan därmed få rätt behandling snabbare så att risker och skada minimeras. Uppfyll alla regler och föreskrifter Getinge Poka-Yoke och Getinge ED-FLOW AER (automatiska diskdesinfektorer för flexibla endoskop) överensstämmer med de krav och riktlinjer som anges i SS-EN ISO &4. I kombination med T-DOC EndoCycle kan du länka samman alla de viktigaste delarna av desinfektionsprocesserna för endoskop. Du har alltid tillgång till dokumenterade data som visar att dina endoskop har desinfekterats korrekt och i enlighet med lokala arbetsrutiner. Säkerställ kvaliteten i dina desinfektionsprocesser Med T-DOC EndoCycle kan du skapa elektroniska länkar mellan ett endoskop, en patient och en läkare. Detta minskar belastningen för personalen och minimerar antalet misstag. Detta gör att du kan effektivisera arbetsflödet utan att noggrannheten påverkas, och dessutom öka kvalitetssäkringen.

4 4 T-DOC EndoCycle UTFORSKA MÖJLIGHETERNA NÄSTA GENERATIONS DOKUMENTATION AV RENGÖRING OCH DESINFEKTION AV ENDOSKOP Den första nivån av spårbarhet I T-DOC EndoCycle registreras alla rengörings- och desinfektions processer som ett endoskop genomgår från och med att det returneras för rengöring och desinfektion fram tills det är klart att användas på nytt. Hela historiken för varje endoskop dokumenteras alltså, vilket ger enkel spårbarhet på denna nivån till en rimlig kostnad. Digital dataregistrering T-DOC EndoCycle kan integreras med Getinge Poka-Yoke och Getinge ED-FLOW för att möjliggöra registrering av processparametrar till exempel processfaser, tidpunkter, temperatur, samt exponering för rengörings- och desinfektionsmedel. Alla data lagras digitalt i T-DOC och kan visas grafiskt eller i ett lättöverskådligt listformat. Dessutom kan informationen användas för att underlätta service- och underhållsarbeten. Automatiserad arkivering och bättre datasäkerhet T-DOC EndoCycle loggar processdata digitalt, och arkiverar informationen på ett säkert sätt. Därför kan historik och annan information snabbt spåras och hämtas när uppgifterna behövs. Kontrollera lagret med rengörings- och desinfektionsmedel Med T-DOC EndoCycle kan du registrera grundläggande information som batchnummer, utgångsdatum och mängd för alla rengörings- och desinfektionsmedel som finns i ditt lager. Dessutom kan du lägga till nya förbrukningsartiklar i lagret och länka förbrukningsartiklar till en AER. Du får fullständig kontroll över lagret med förbrukningsartiklar och fullständig spårbarhet i alla desinfektionsprocesser. Omfattande rapporteringsfunktioner T-DOC EndoCycle innehåller funktioner för avancerad rapportering, till exempel sökfunktioner och möjlighet att utnyttja historikdata som bas för analyser. Du kan skapa rapporter om: Dokumentation om rengörings- och desinfektionsprocser Felstatistik för processerna Användning av utrustningen Statistik för återkallande av endoskop (inklusive länk till patient) Kombinera T-DOC EndoCycle med en Getinge Poka-Yoke AER för att säkerställa högkvalitativ desinfektion och digital dokumentation av ett endoskop. Optimera desinfektionen av endoskop med Getinge ED-FLOW AER. Kombinationen med T-DOC EndoCycle säkerställer högkvalitativ desinfektion och digital dokumentation av två enskilda endoskop.

5 T-DOC EndoCycle 5 UPPTÄCK DYNAMIKEN HOS T-DOC ENDOCYCLE VI PRESENTERAR DET DIGITALA ARBETSFLÖDET 1. Processregistrering och dataregistrering Endoskopet registreras och länkas till den valda processen. Alla parametrar dokumenteras och lagras digitalt i T-DOC EndoCycle. Bland de viktigaste processparametrarna finns t.ex: vilket endoskop och användare, maskinnummer för vald AER, programtyp och exponering för rengöringsmedel och desinfektionsmedel. 2. Digital processverifiering När processen har slutförts kan brukaren kontrollera viktiga värden för att verifiera att processen har fungerat korrekt. Om ett fel rapporteras från AERmaskinen avbryts verifieringsprocessen och T-DOC EndoCycle meddelar personalen. 3. Patient- och läkarregistrering När ett använt endoskop returneras för rengöring och desinfektion kan endoskopet länkas till en patient och/eller en läkare. Den här registreringen kan utföras med ett tangentbord eller en skanner för den första nivån av spårbarhet.

6 6 T-DOC EndoCycle VI ARBETAR FÖR DIG HELTÄCKANDE SERVICE OCH SUPPORT Förstklassiga servicetjänster Getinge erbjuder dig ett noggrant utvecklat serviceoch supportpaket som gör det möjligt för dig att optimera implementeringen och användningen av ditt T-DOC system. Resultatet blir att du garanteras ökad drifttid och produktion utan avbrott till en fast underhållsavgift. Vårt mål är att erbjuda bästa möjliga vilkor för att du ska bli nöjd med T-DOC. Under alla implementerings- och produktionsfaser erbjuder vi ett brett sortiment av förstklassiga servicetjänster. T-DOC s professionella tjänster säkerhetsställer en lyckad implementering medan T-DOC-serviceavtal berättigar dig till omfattande förmåner från produktionsstart. Du kan välja mellan tre olika T-DOC servicenivåer: T-DOC Serviceavtal - Platina Den optimala lösningen som ger er 24/7 service med vår kortaste svarstid, två-dagars besök på plats, månatlig hälsokontroll samt möjlighet till T-DOC hårdvarusupport. Flexibla utbildningsalternativ Utbildning i T-DOC gör det möjligt för dig att dra full nytta av systemets många funktioner. Vi erbjuder utbildning för personal på alla erfarenhetsnivåer och i flera olika format. Från utbildning hos Getinge till handledning av användarna och IT-avdelningar ute på arbetsplatsen. Från grundläggande till avancerad standardiserad produktutbildning till kurser som är skräddarsydda för att motsvara era specifika behov. Utbyt erfarenheter i T-DOC-användargrupper Getinge uppmuntrar och stödjer etableringen av lokala T-DOC-användargrupper, som är aktiva i flera länder. I detta forum kan du dra nytta av andra T-DOC-användares erfarenheter och lämna förslag på hur T-DOC kan utvecklas ytterligare. T-DOC Serviceavtal - Guld En av våra mest omfattande tjänster som ger er service med kort responstid, årligt besök på plats, kvartalsvis hälsokontroll samt möjlighet till T-DOC hårdvarusupport. En del som ingår i T-DOC service är tillgång till en erfaren och engagerad lokal T-DOC servicegrupp som stöds av T-DOC support från huvudkontoret. T-DOC Serviceavtal - Silver En tjänst som ger er en hög nivå på service inkluderande uppdatering och uppgradering samt årlig hälsokontroll.

7 T-DOC EndoCycle 7 UTFORSKA T-DOC AVANCERADE IT-LÖSNINGAR Fullständig spårbarhet med T-DOC EndoTrace T-DOC EndoCycle kan uppgraderas till T-DOC EndoTrace som ger fullständig spårbarhet och kontroll över den komplexa hanteringen och avancerade desinfektionsprocessen för endoskop. Du kan registrera och övervaka alla de viktiga tidsintervallen mellan rengöring, desinfektion, torkning och själva användningen av instrumentet på en patient. Fullständig integrering med sterilcentralen med T-DOC 2000 Vår förstklassiga lösning T-DOC 2000 underlättar vid alla aspekter av hanteringen av sjukhusinstrument och endoskop. Systemet har utformats så att du kan dela information mellan olika avdelningar och enheter, och du kan övervaka instrument, endoskop och relaterad utrustning i realtid. Produktserien T-DOCs modulära design möjliggör mycket skalbara lösningar väl lämpade för vårdinrättningar av alla storlekar. Vi kan därmed garantera samma konsekventa, enhetliga infrastruktur även då du vill uppgradera ditt T-DOC-system med extra funktioner för att uppfylla framtida behov. T-DOC företräds av ett engagerat världsomspännande nätverk som består av Getinges säljföretag och certifierade partners. Låt oss presentera er för er lokala T-DOCrepresentant. Kontakta oss på sales@t-doc.com. Vi erbjuder en T-DOC-lösning som är anpassad efter era specifika behov, baserat på erfarenhet av världsklass.

8 KOMPLETTA LÖSNINGAR FÖR INFEKTIONSKONTROLL Getinge är världens ledande leverantör av lösningar för effektiv rengöring, desinfektion och sterilisation inom vård- och biovetenskapssektorerna. Vi fokuserar på att hjälpa våra kunder att erbjuda bättre vård till en lägre kostnad, genom att erbjuda genomtänkta och skräddarsydda lösningar. Det innebär att vi finns med våra kunder hela vägen från planering och utbildning till spårbarhet och support med kompletta lösningar, långsiktigt engagemang och global närvaro. Getinge Always with you SE Göteborgstryckeriet Vi förbehåller oss rätten att göra tekniska och konstruktionsmässiga förändringar. Getinge Sverige AB Box Getinge Telefon: GETINGE GROUP är en ledande global leverantör av produkter och system som bidrar till kvalitetsförbättring och kostnadseffektivitet inom vård, omsorg och forskning. Vi är verksamma under de tre varumärkena ArjoHuntleigh, GETINGE och MAQUET. ArjoHuntleigh fokuserar på lösningar för patienters mobilitet och sårvård. GETINGE tillhandahåller lösningar för infektionskontroll inom hälso-och sjukvård samt kontamineringsförebyggande verksamhet inom bioteknik. MAQUET är specialiserat på lösningar, behandlingar och produkter för kirurgi och intensivvård.

T-DOC ENDOTRACE TA KOMMANDOT ÖVER DINA ENDOSKOP. Always with you

T-DOC ENDOTRACE TA KOMMANDOT ÖVER DINA ENDOSKOP. Always with you T-DOC ENDOTRACE TA KOMMANDOT ÖVER DINA ENDOSKOP Always with you 2 T-DOC EndoTrace UPPNÅ NYA NIVÅER AV EFFEKTIVITET och kontroll Inkonsekventa arbetsflöden på enheter där endoskop hanteras kan medföra brister

Läs mer

T-DOC CYCLE LOGGNING AV MASKINDATA DIGITALISERA DIN PROCESSDOKUMENTATION

T-DOC CYCLE LOGGNING AV MASKINDATA DIGITALISERA DIN PROCESSDOKUMENTATION T-DOC CYCLE LOGGNING AV MASKINDATA DIGITALISERA DIN PROCESSDOKUMENTATION 2 T-DOC Cycle DIGITAL DOKUMENTATION ÖVERVAKA DINA PROCESSPARAMETRAR I REALTID Ökande krav på dokumentation av sterilisationsprocesser

Läs mer

T-DOC 1000 SDM FULLSTÄNDIG SPÅRBARHET TA KONTROLLEN ÖVER STERILBEHAND- LINGEN AV DINA INSTRUMENT

T-DOC 1000 SDM FULLSTÄNDIG SPÅRBARHET TA KONTROLLEN ÖVER STERILBEHAND- LINGEN AV DINA INSTRUMENT T-DOC 1000 SDM FULLSTÄNDIG SPÅRBARHET TA KONTROLLEN ÖVER STERILBEHAND- LINGEN AV DINA INSTRUMENT 2 T-DOC 1000 SDM FÅ FULLSTÄNDIG KONTROLL UPPNÅ NYA EFFEKTIVITETSNIVÅER PÅ DIN STERILISATIONSAVDELNING Ett

Läs mer

T-DOC EndoSolutions Hantera arbetsflödet för endoskop

T-DOC EndoSolutions Hantera arbetsflödet för endoskop T-DOC EndoSolutions Hantera arbetsflödet för endoskop Säkra kvaliteten genom att införa bästa möjliga rutiner Kraven på dokumentation och detaljerade riktlinjer för rengöring och desinfektion av endoskop

Läs mer

GETINGES DA VINCI-LÖSNING

GETINGES DA VINCI-LÖSNING GETINGES DA VINCI-LÖSNING 2 GETINGES DA VINCI-LÖSNING TOPPMODERN LÖSNING, VALIDERAD OCH KLAR FÖR ROBOTASSISTERAD KIRURGI I mer än 100 år har Getinge genomgående levererat högeffektiva produkter för behandling

Läs mer

GetinGe AGS / Air Glide SyStem. Always with you

GetinGe AGS / Air Glide SyStem. Always with you GetinGe AGS / Air Glide SyStem FÖr effektiv HAnterinG AV diskgods Always with you maximal produktivitet minimal BelAStninG Sjukhus med stora operationsavdelningar och ett stort godsflöde av operationsinstrument

Läs mer

GETINGE FD1600 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR. Always with you

GETINGE FD1600 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR. Always with you GETINGE FD1600 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR Always with you 2 Getinge FD1600 Getinge FD1600 3 ENKELT & EFFEKTIVT Med sin tilltalande och moderna design, enkla drift och utmärkta desinfektionsprestanda spelar

Läs mer

GETINGE 88 TURBO. Always with you

GETINGE 88 TURBO. Always with you GETINGE 88 TURBO Rengöring, desinfektion och torkning på kortast möjliga tid Always with you KORTARE LEDTIDER HÖGRE KAPACITET Det finns en självklar anledning till varför Getinge är världsledande inom

Läs mer

Getinge 46-serien diskdesinfektorer. Always with you

Getinge 46-serien diskdesinfektorer. Always with you Getinge 46-serien diskdesinfektorer Always with you Vilken typ av diskgods har du? Och hur mycket? I 46-serien finns maskiner anpassade exakt efter dina behov. Ytterligare tillval Flödesmätning för att

Läs mer

Getinges förslutningssortiment en helt ny standard för högkvalitativa förslutningsmaskiner

Getinges förslutningssortiment en helt ny standard för högkvalitativa förslutningsmaskiner Getinges förslutningssortiment en helt ny standard för högkvalitativa förslutningsmaskiner Förslutning för alla behov Effektiv, pålitlig och användarvänlig Hela cirkulationen av sterilgods måste tas i

Läs mer

GETINGE ONLINE FÅ TILLGÅNG TILL INFORMATION VAR DU ÄN BEFINNER DIG. Always with you

GETINGE ONLINE FÅ TILLGÅNG TILL INFORMATION VAR DU ÄN BEFINNER DIG. Always with you GETINGE ONLINE FÅ TILLGÅNG TILL INFORMATION VAR DU ÄN BEFINNER DIG Always with you 2 Getinge Online ARBETA SMARTARE OCH FÅ ÖKAD DRIFTTID Traditionellt görs en manuell översyn av statusen på steril- och

Läs mer

Getinge 9100-serien Kabinettdiskdesinfektorer. Always with you

Getinge 9100-serien Kabinettdiskdesinfektorer. Always with you Getinge 9100-serien Kabinettdiskdesinfektorer Always with you 2 GETINGE 9100-SERIEN Getinge 9100 en ny serie diskdesinfektorer som sparar tid Getinges nya 9100-serie har flera nya unika egenskaper som

Läs mer

Getinge 600-serien Toppmatade spoldesinfektorer. Always with you

Getinge 600-serien Toppmatade spoldesinfektorer. Always with you Getinge 600-serien Toppmatade spoldesinfektorer Always with you 2 Getinge 600-serien Föredrar du användarvänlighet? Optimal teknik? Eller vill du ha både och... Att utveckla desinfektionsutrustning som

Läs mer

Beskickningsutrustning

Beskickningsutrustning Beskickningsutrustning MED OBEGRÄNSAD FLEXIBILITET FÖR GETINGE DISKDESINFEKTORER 46-SERIEN Always with you 2 Beskickningsutrustning Kombinera efter behag. Ändra efter behov. Instrumentset och instrumentkorgar

Läs mer

GETINGE WD14 TABLO EN EFFEKTIV BÄNKDISKDESINFEKTOR. Always with you

GETINGE WD14 TABLO EN EFFEKTIV BÄNKDISKDESINFEKTOR. Always with you GETINGE WD14 TABLO EN EFFEKTIV BÄNKDISKDESINFEKTOR Always with you 2 GETINGE WD14 TABLO EN LITEN MASKIN MED STOR KAPACITET Små vårdavdelningar och kliniker har stora krav på att instrument och cirkulationsgods

Läs mer

getinge 6000 helautomatisk spoldesinfektor

getinge 6000 helautomatisk spoldesinfektor getinge 6000 helautomatisk spoldesinfektor 2 Getinge 6000 Getinge 6000 3 NYTÄNKANDE INOM INFEKTIONSKONTROLL Getinge 6000, en helautomatisk spoldesinfektor för sjukhus och vårdinrättningar, har innovativa,

Läs mer

Getinge HS33 SJUKHUSAUTOKLAV

Getinge HS33 SJUKHUSAUTOKLAV Getinge SJUKHUSAUTOKLAV 2 Getinge GETINGE PRESENTERAR DEN NYA GENERATIONENS AUTOKLAVER Nya Getinge är en av den nya generationens autoklaver från det världsledande varumärket inom infektionskontroll. Autoklaver

Läs mer

GETINGE CLEAN RENGÖRINGSMEDEL FÖR BÄSTA RESULTAT ISO 15883 VERIFIERAD. Always with you

GETINGE CLEAN RENGÖRINGSMEDEL FÖR BÄSTA RESULTAT ISO 15883 VERIFIERAD. Always with you TESTED FOR OPTIMAL CLEANING AND PERFORMANCE TESTED FOR OPTIMAL CLEANING AND PERFORMANCE GETINGE CLEAN RENGÖRINGSMEDEL FÖR BÄSTA RESULTAT ISO 15883 VERIFIERAD Always with you 2 GETINGE CLEAN GETINGE CLEAN

Läs mer

getinge k-serie bänkautoklaver Always with you

getinge k-serie bänkautoklaver Always with you getinge k-serie bänkautoklaver Always with you HigH-sPeeD sterilization Överlägsen kapacitet och effektivitet Getinge K-serie är en serie exceptionellt snabba bänkautoklaver. Faktum är att kapaciteten

Läs mer

Getinge K-serie Bordsautoklaver

Getinge K-serie Bordsautoklaver Getinge K-serie Bordsautoklaver High-speed Sterilization Överlägsen kapacitet och effektivitet Getinges autoklaver i K-serien är exceptionellt snabba bordsmodeller med hög kapacitet. I själva verket gör

Läs mer

GETINGE WD15 CLARO 1 GETINGE WD15 CLARO DET SJÄLVKLARA VALET. Always with you

GETINGE WD15 CLARO 1 GETINGE WD15 CLARO DET SJÄLVKLARA VALET. Always with you GETINGE WD15 CLARO 1 GETINGE WD15 CLARO DET SJÄLVKLARA VALET Always with you 2 GETINGE WD15 CLARO 2 GETINGE WD15 CLARO 3 INSYN GÖR SKILLNAD Varje gång vi utvecklar en ny produkt baserar vi vårt arbete

Läs mer

GETINGE WD15 CLARO DET SJÄLVKLARA VALET GETINGE WD15 CLARO 1

GETINGE WD15 CLARO DET SJÄLVKLARA VALET GETINGE WD15 CLARO 1 GETINGE WD15 CLARO DET SJÄLVKLARA VALET GETINGE WD15 CLARO 1 2 GETINGE WD15 CLARO 2 GETINGE WD15 CLARO 3 INSYN GÖR SKILLNAD Varje gång vi utvecklar en ny produkt baserar vi vårt arbete på vår erfarenhet

Läs mer

GETINGE WD14 TABLO EN EFFEKTIV BÄNKDISKDESINFEKTOR

GETINGE WD14 TABLO EN EFFEKTIV BÄNKDISKDESINFEKTOR GETINGE WD14 TABLO EN EFFEKTIV BÄNKDISKDESINFEKTOR 2 GETINGE WD14 TABLO EN LITEN MASKIN MED STOR KAPACITET Små vårdavdelningar och kliniker har stora krav på att instrument och cirkulationsartiklar måste

Läs mer

Getinge Quadro Bordsautoklav

Getinge Quadro Bordsautoklav Getinge Quadro Bordsautoklav Steriliserar så mycket mer, på så mycket mindre utrymme Getinge Quadro är en bordsautoklav som utvecklats för tandläkarkliniker och läkarmottagningar som kräver högsta möjliga

Läs mer

Getinge HS66 Turbo Combi ångautoklav för både vanligt och. Always with you

Getinge HS66 Turbo Combi ångautoklav för både vanligt och. Always with you Getinge HS66 Turbo Combi ångautoklav för både vanligt och värmekänsligt gods Always with you 2 Getinge HS66 Turbo Combi strålkastarljusen tänds för för den nya generationens autoklaver Getinge HS66 Turbo

Läs mer

getinge quadro BordSautoKLaV

getinge quadro BordSautoKLaV getinge quadro BORDSAUTOKLAV 2 Getinge Quadro Bordsautoklav SteriLISerar SÅ MYCKet Mer, tar SÅ MYCKet Mindre PLatS. Getinge Quadro är en bordsautoklav som utvecklats för tandläkarkliniker och läkarmottagningar

Läs mer

Getinge Care. Service med omsorg

Getinge Care. Service med omsorg Getinge Care Service med omsorg Peace of mind från början till slut Namnet Getinge Care valdes med största omsorg. Vi vill uppfylla dina behov och maximera värdet av din investering. Reservdelar Försäljning

Läs mer

GETINGE CLEAN MANAGEMENT SYSTEM

GETINGE CLEAN MANAGEMENT SYSTEM GETINGE CLEAN MANAGEMENT SYSTEM 2 Getinge Clean Management System GETINGE CLEAN MANAGEMENT SYSTEM (CMS) EN FÖRBÄTTRAD PROCESS, EN UNIK LÖSNING Getinge kan hjälpa dig att hantera dina rengöringsmedel och

Läs mer

GETINGE wd46 turbo. Always with you

GETINGE wd46 turbo. Always with you GETINGE wd46 turbo en mycket snabbare diskdesinfektor Always with you 2 Getinge WD46 Turbo Getinge WD46 Turbo 3 HJÄLPER DIG ATT GÖRA MER MED MINDRE Resurserna är knappa och effektiviseringskraven inom

Läs mer

Getinge 600-serien Toppmatade spoldesinfektorer

Getinge 600-serien Toppmatade spoldesinfektorer Getinge 600-serien Toppmatade spoldesinfektorer 2 Getinge 600-serien Användarvänlighet? Optimal teknik? Skaffa båda delarna! Att utveckla desinfektionsutrustning som både är lätt att använda och tekniskt

Läs mer

LASTUTRUSTNING FÖR GETINGE 86-SERIES, 88 TURBO & CM320 DISKDESINFEKTORER. Always with you

LASTUTRUSTNING FÖR GETINGE 86-SERIES, 88 TURBO & CM320 DISKDESINFEKTORER. Always with you LASTUTRUSTNING FÖR GETINGE 86-SERIES, 88 TURBO & CM320 DISKDESINFEKTORER Always with you 2 Lastutrustning FLEXIBILITET MEN ALDRIG PÅ BEKOSTNAD AV RESULTATEN Instrumentset och instrumentkorgar finns i olika

Läs mer

GETINGE FD1800 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR

GETINGE FD1800 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR GETINGE FD1800 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR 2 Getinge FD1800 Getinge FD1800 3 EFFEKTIV MED DEN MODERNASTE TEKNIKEN Den utmärkta rengörings- och desinfektionsprestanda som Getinge FD1800 besitter har gjort

Läs mer

OCH FÖRNYAR DEN FÖR FRAMTIDEN

OCH FÖRNYAR DEN FÖR FRAMTIDEN OCH FÖRNYAR DEN FÖR FRAMTIDEN PRODUKTSPECIFIKATION Utrymmeskrav Produktinformation 3000 mm Rekommenderad max. belastning Vägningskapacitet Vikt Vikt med våg Totallängd Lägsta lyfthöjd Högsta lyfthöjd 200

Läs mer

GETINGES UTBUD AV ENDOSKOPDISKDESINFEKTORER SÄKER RENGÖRING OCH DESINFEKTION AV ENDOSKOP. Getinges utbud av endoskopdiskdesinfektorer 1

GETINGES UTBUD AV ENDOSKOPDISKDESINFEKTORER SÄKER RENGÖRING OCH DESINFEKTION AV ENDOSKOP. Getinges utbud av endoskopdiskdesinfektorer 1 GETINGES UTBUD AV ENDOSKOPDISKDESINFEKTORER SÄKER RENGÖRING OCH DESINFEKTION AV ENDOSKOP Getinges utbud av endoskopdiskdesinfektorer 1 2 Getinges utbud av endoskopdiskdesinfektorer RENGÖRING OCH DESINFEK-

Läs mer

GETINGE HS66 TURBO FÖRSTKLASSIG STERILISATION. Always with you

GETINGE HS66 TURBO FÖRSTKLASSIG STERILISATION. Always with you GETINGE HS66 TURBO FÖRSTKLASSIG STERILISATION Always with you 2 Getinge HS66 Turbo grönt ljus för den nya generationens autoklaver Getinge HS66 Turbo är en av den nya generationens autoklaver från det

Läs mer

presenterar den nya with people in mind

presenterar den nya with people in mind presenterar den nya carevo duschvagnen with people in mind Min värdighet När jag fick en stroke för nästan tre år sedan förlorade jag all rörlighet på bara några månader och nu behöver jag hjälp i allt

Läs mer

GETINGE HS66-AUTOKLAVER ÅNGAUTOKLAV. Always with you

GETINGE HS66-AUTOKLAVER ÅNGAUTOKLAV. Always with you GETINGE HS66-AUTOKLAVER ÅNGAUTOKLAV Always with you 2 Getinge HS66 grönt ljus för den nya generationens autoklaver Getinge HS66 är en av den nya generationens autoklaver från det världsledande varumärket

Läs mer

För smartare belysning

För smartare belysning För smartare belysning CityTouch LightPoint Lighting Asset Management. CityTouch LightPoint / Asset Management 3 Välkommen till framtidens smarta belysning Professionell hantering av offentlig belysning

Läs mer

GETINGE 86-SERIEN smartare diskdesinfektorer

GETINGE 86-SERIEN smartare diskdesinfektorer GETINGE 86-SERIEN smartare diskdesinfektorer En del av vårt sortiment där användaren står i centrum Intelligent styrning med bara ett finger Den nya Getinge 86-serien är en smartare diskdesinfektor särskilt

Läs mer

UTBILDNINGSMATERIAL FÖR DISK- OCH SPOLDESINFEKTOR

UTBILDNINGSMATERIAL FÖR DISK- OCH SPOLDESINFEKTOR Svensk Förening för Vårdhygien UTBILDNINGSMATERIAL FÖR DISK- OCH SPOLDESINFEKTOR 4.2.3 BESLUT OM FRISLÄPPANDE AV GODS OCH HA KUNSKAP OM DE BAKOMLIGGANDE ORSAKERNA TILL EN EVENTUELL RETUR AV DISKAT GODS

Läs mer

Getinge GEW 677 en innovativ syn på rengöring i laboratoriemiljö. Always with you

Getinge GEW 677 en innovativ syn på rengöring i laboratoriemiljö. Always with you Getinge GEW 677 en innovativ syn på rengöring i laboratoriemiljö Always with you 2 Getinge GEW 677 Getinge GEW 677 3 Framsteg genom LYHÖRDHET THE GETINGE WAY Getinge är världens ledande leverantör av lösningar

Läs mer

Getinge 600-serien Toppmatade spoldesinfektorer

Getinge 600-serien Toppmatade spoldesinfektorer Getinge 600-serien Toppmatade spoldesinfektorer Getinge 600 serien Föredrar du användarvänlighet? Optimal teknik? Eller vill du ha både och... Att utveckla desinfektionsutrustning som både är lätt att

Läs mer

Getinge 46-serien Diskdesinfektorer

Getinge 46-serien Diskdesinfektorer Getinge 46-serien Diskdesinfektorer Välj exakt den kapacitet du behöver. Varken mer eller mindre. Getinges nya diskdesinfektorer i 46-serien är anpassade exakt efter dina behov, oavsett vilken verksamhet

Läs mer

Time Care Hälso- och sjukvårds Suite. En intelligent bemanningslösning för effektiv resursanvändning och god vård.

Time Care Hälso- och sjukvårds Suite. En intelligent bemanningslösning för effektiv resursanvändning och god vård. Time Care Hälso- och sjukvårds Suite Time Care Hälso- och sjukvårds Suite En intelligent bemanningslösning för effektiv resursanvändning och god vård. Time Care Hälso- och sjukvårds Suite erbjuder långsiktiga

Läs mer

Getinge 9100E kabinettdiskdesinfektor. Din trygga, effektiva och energibesparande rengöringslösning

Getinge 9100E kabinettdiskdesinfektor. Din trygga, effektiva och energibesparande rengöringslösning Getinge 9100E kabinettdiskdesinfektor Din trygga, effektiva och energibesparande rengöringslösning Full trygghet Pålitlig rengöring och driftsäkerhet Överlägsen prestanda för rengöring och desinfektion

Läs mer

Sveriges främsta systemleverantör av fiberlösningar

Sveriges främsta systemleverantör av fiberlösningar Sveriges främsta systemleverantör av fiberlösningar Vi skapar framtidens kommunikationsnätverk Dagens kommunikation kräver snabb och stabil nätverksuppkoppling. Att utöka bredbandsnätet och uppgradera

Läs mer

Seba: Hjälpmedel för förflyttning från liggande till sittande på sängkanten

Seba: Hjälpmedel för förflyttning från liggande till sittande på sängkanten Seba: Hjälpmedel för förflyttning från liggande till sittande på sängkanten Endast Seba gör det möjligt att på ett säkert och bekvämt sätt förflytta en vårdtagare från liggande till sittande på sängkanten

Läs mer

För operationssalen OPERATIONSSAL DAGKIRURGI

För operationssalen OPERATIONSSAL DAGKIRURGI För operationssalen OPERATIONSSAL DAGKIRURGI Vad är Merivaara INTEGRA? Servicekoncept för att skapa funktionella arbetsplatser tillsammans Integrerar utrustning och system Förbättrar arbetsflödet, ökar

Läs mer

Phonera Växel. Framtidens växel redan idag INTRODUKTION

Phonera Växel. Framtidens växel redan idag INTRODUKTION Phonera Växel Framtidens växel redan idag INTRODUKTION Phonera Växel - en komplett telefonilösning för alla former av företag, stora som små. Phonera Växel erbjuder alla tänkbara funktioner som krävs,

Läs mer

GETINGE POKA-YOKE AER SÄKER DESINFEKTION AV ENDOSKOP

GETINGE POKA-YOKE AER SÄKER DESINFEKTION AV ENDOSKOP GETINGE POKA-YOKE AER SÄKER DESINFEKTION AV ENDOSKOP POKA-YOKE BETYDER FELSÄKRING I takt med att användningen av endoskop blir vanligare, ökar även förekomsten av infektioner som kan kopplas till desinfektionen

Läs mer

SOLUTION BRIEF. Varför backup som tjänst från Savecore?

SOLUTION BRIEF. Varför backup som tjänst från Savecore? SOLUTION BRIEF Står du inför utmaningar som berör backup, arkivering och lagring? Minimera risker för incidenter genom att låta de som har specialistkompetens ta hand om ditt data. Varför backup som tjänst

Läs mer

Getinge Automation System för diskdesinfektorer

Getinge Automation System för diskdesinfektorer Getinge Automation System för diskdesinfektorer En del av vårt sortiment där användaren står i centrum Utformat för användaren när tiden är kritisk För att säkerställa de allra bästa rutinerna för hög

Läs mer

Framtiden för effektiv desinfektion

Framtiden för effektiv desinfektion Framtiden för effektiv desinfektion Intelligent kvalitet framtiden för effektiv desinfektion Avancerad hygienteknik Uppdraget för den nya KEN IQ-serien är att presentera den ultimata intelligenta hygienlösningen

Läs mer

EXFLOW NAV BROSCHYR VÄLJ LÖNSAMHET ISTÄLLET FÖR ADMINISTRATION HANTERA DINA LEVERANTÖRSFAKTUROR DIREKT I MICROSOFT DYNAMICS NAV

EXFLOW NAV BROSCHYR VÄLJ LÖNSAMHET ISTÄLLET FÖR ADMINISTRATION HANTERA DINA LEVERANTÖRSFAKTUROR DIREKT I MICROSOFT DYNAMICS NAV EXFLOW NAV BROSCHYR VÄLJ LÖNSAMHET ISTÄLLET FÖR ADMINISTRATION HANTERA DINA LEVERANTÖRSFAKTUROR DIREKT I MICROSOFT DYNAMICS NAV Vad är ExFlow NAV? För vem? ExFlow NAV är en tilläggsmodul i Microsoft Dynamics

Läs mer

Kärcher Fleet. Fokusera på att nå skinande resultat. Vi sammanfattar de åt dig.

Kärcher Fleet. Fokusera på att nå skinande resultat. Vi sammanfattar de åt dig. Kärcher Fleet Fokusera på att nå skinande resultat. Vi sammanfattar de åt dig. Ökat perspektiv för större framgång. Från den globala marknadsledaren inom rengöringsteknik kommer Kärcher Fleet - det innovativa

Läs mer

Leverans och installation

Leverans och installation Leverans och installation Övergripande beskrivning Partner54 erbjudande benämns PSS (Partner Service Solution). Med PSS kombinerar Partner54 tjänster, hårdvaru- och mjukvaruimplementering, arbetsflödes-hantering

Läs mer

Myndigheten för yrkeshögskolans författningssamling

Myndigheten för yrkeshögskolans författningssamling Myndigheten för yrkeshögskolans författningssamling ISSN 2000-6802 Myndigheten för yrkeshögskolans föreskrifter om utbildningar inom yrkeshögskolan med inriktning instrument- och steriltekniker; MYHFS

Läs mer

info@avtalsbevakning.se 08-500 052 20

info@avtalsbevakning.se 08-500 052 20 08-500 052 20 Avtalsbevakning, / / 1 Vad är Avtalsbevakning? Full avtalskontroll till låg kostnad Avtalsbevakning är ett webbaserat affärssystem för elektronisk hantering av ett företags alla avtal. När

Läs mer

Praesideo digitalt högtalar- och utrymningslarmssystem Få fram ert budskap vad som än händer

Praesideo digitalt högtalar- och utrymningslarmssystem Få fram ert budskap vad som än händer Praesideo digitalt högtalar- och utrymningslarmssystem Få fram ert budskap vad som än händer 2 Praesideo högtalar- och utrymningslarmssystem från Bosch Hålla allmänheten informerad och skyddad Med fler

Läs mer

Omfattande Innovativt Affärsorienterat

Omfattande Innovativt Affärsorienterat Omfattande Innovativt Affärsorienterat Världsledande leverantör av teknisk information för fordonseftermarknaden www.autodata-group.com VÄRLDLEDANDE LEVERANTÖR av teknisk information för fordonseftermarknaden

Läs mer

MEDICINSK TEKNIK. Infusionssystem

MEDICINSK TEKNIK. Infusionssystem MEDICINSK TEKNIK Infusionssystem En familj med intuitiva enheter för allt från allmänvård till intensivvård Den nya Agilia-familjen erbjuder ett komplett sortiment infusionspumpar, volym- och sprutpumpar

Läs mer

FunktionsIT Lönsamt, enkelt och tryggt

FunktionsIT Lönsamt, enkelt och tryggt FunktionsIT FunktionsIT Lönsamt, enkelt och tryggt Vad är FunktionsIT? FunktionsIT är vårt koncept för att paketera IT som tjänst. Det ger dig som kund en centraliserad och automatiserad hantering av

Läs mer

BROSCHYR. Coromatic service Service dygnet runt för dina verksamhetskritiska anläggningar

BROSCHYR. Coromatic service Service dygnet runt för dina verksamhetskritiska anläggningar BROSCHYR Coromatic service Service dygnet runt för dina verksamhetskritiska anläggningar Sjukhus Huvudkontor Tillgänglighet och kompetens dygnet runt Servicedesk som är tillgänglig dygnet runt med incidentrapporteringsteam

Läs mer

Helhetslösningar för Print & Apply skräddarsydda för din verksamhet

Helhetslösningar för Print & Apply skräddarsydda för din verksamhet Helhetslösningar för Print & Apply skräddarsydda för din verksamhet Endast fantasin sätter gränser Din verksamhet är unik. Det borde din lösning för Print & Apply också vara. Print & Apply lösningar för

Läs mer

NetNordic 365. Lägg ditt nätverk i trygga händer D R I F T SUPPORT KONSULTERING MOLNTJÄNSTER

NetNordic 365. Lägg ditt nätverk i trygga händer D R I F T SUPPORT KONSULTERING MOLNTJÄNSTER 365 Lägg ditt nätverk i trygga händer D R I F T SUPPORT MOLNTJÄNSTER Att vara «Best Companion» förpliktar 365 365 är en tjänsteportfölj speciellt anpassad för stadsnät. Detta innebär att möta specifika

Läs mer

Vårdhygienisk rutin för: kvalitetssäkrad instrumenthantering för sterila medicintekniska. produkter (MTP). Sammanfattning. Innehållsförteckning

Vårdhygienisk rutin för: kvalitetssäkrad instrumenthantering för sterila medicintekniska. produkter (MTP). Sammanfattning. Innehållsförteckning 2014-11-28 1 (6) Vårdhygienisk rutin för: kvalitetssäkrad instrumenthantering för sterila medicintekniska produkter (MTP) Sammanfattning avtalskunder inom Närhälsan i område V6, V7, M5, M6 och M7 Denna

Läs mer

T DOC - & Syst i em t n ti egra on 2009-10-18 1

T DOC - & Syst i em t n ti egra on 2009-10-18 1 T-DOC & Systemintegration t ti 1 SYSTEMINTEGRATION Systemintegration t ti är ett begrepp inom Informationsteknologi. Begreppet innebär att flera olika fristående system kopplas ihop för att fungera tillsammans.

Läs mer

Lyckas med outsourcing av lön och HR Whitepaper

Lyckas med outsourcing av lön och HR Whitepaper bluegarden.se Lyckas med outsourcing av lön och HR Whitepaper Kan din verksamhet tjäna på att outsourca hela eller delar av löne- och HRadministrationen? Detta whitepaper ger dig underlag att fatta korrekta

Läs mer

Enkel hantering även för en ovan användare. maximal produktivitet spar tid och kostnader. professionell, utför försändelser av högsta kvalitet

Enkel hantering även för en ovan användare. maximal produktivitet spar tid och kostnader. professionell, utför försändelser av högsta kvalitet Enkel hantering även för en ovan användare maximal produktivitet spar tid och kostnader professionell, utför försändelser av högsta kvalitet kostnadsbesparande i dag och i framtiden God åtkomlighet - ergonomisk

Läs mer

BESKICKNINGSUTRUSTNING. Always with you

BESKICKNINGSUTRUSTNING. Always with you BESKICKNINGSUTRUSTNING för diskdesinfektorerna Getinge 4656- och 46-serien Always with you Beskickningsutrustning för alla typer av gods Vill du ha en komplett AN-vagn? En flexibel OP-vagn? Eller kanske

Läs mer

Instrument och steriltekniker utbildningen. Sollefteå Lärcenter 300 YH p, 2011. Författare: Annette Börjesson. Handledare: Maria Hansby

Instrument och steriltekniker utbildningen. Sollefteå Lärcenter 300 YH p, 2011. Författare: Annette Börjesson. Handledare: Maria Hansby Hur vi kan skapa bra rutiner och god kommunikation när det gäller T-DOC systemet och dess kodetiketter när de används till kunderna utanför den egna enheten. Instrument och steriltekniker utbildningen

Läs mer

ASTRAKAN COURSEPLAN. Programmet som sparar tid... ... och förenklar kursadministrationen! ASTRAKAN COURSEPLAN BESTÅR AV TVÅ DELAR:

ASTRAKAN COURSEPLAN. Programmet som sparar tid... ... och förenklar kursadministrationen! ASTRAKAN COURSEPLAN BESTÅR AV TVÅ DELAR: ASTRAKAN COURSEPLAN Programmet som sparar tid...... och förenklar kursadministrationen! Med webbaserade Astrakan CoursePlan kan onödig administration undvikas samtidigt som kursdeltagarna erbjuds en förstklassig

Läs mer

Sov gott! SICK LifeTime Service - Tjänster för en god nattsömn

Sov gott! SICK LifeTime Service - Tjänster för en god nattsömn Sov gott! SICK LifeTime Service - Tjänster för en god nattsömn KONSULTATION 2011 2012 2013 2014 2015 Från dröm till verklighet Med läget under kontroll får du en säker och effektiv produktion. Då kan du

Läs mer

Optimal prestation. Scanvaegt Service FÖREBYGGANDE UNDERHÅLL HÖG DRIFTSÄKERHET ÖKAD KONKURRENS- KRAFT

Optimal prestation. Scanvaegt Service FÖREBYGGANDE UNDERHÅLL HÖG DRIFTSÄKERHET ÖKAD KONKURRENS- KRAFT Scanvaegt Service Optimal prestation FÖREBYGGANDE UNDERHÅLL HÖG DRIFTSÄKERHET ÖKAD KONKURRENS- KRAFT Scanvaegt Systems är en stark servicepartner som erbjuder förebyggande underhåll - det förhindrar produktionsstopp

Läs mer

Alla mätdata. Alltid tillgängliga. Från alla enheter. Dataloggersystemet testo Saveris 2. Analys & Rapporter. Grafisk presentation

Alla mätdata. Alltid tillgängliga. Från alla enheter. Dataloggersystemet testo Saveris 2. Analys & Rapporter. Grafisk presentation Analys & Rapporter Östra kallagret 2014-09-14 till 2014-09-16 Grafisk presentation 2014-09-14 2014-09-15 2014-09-16 Datalogger 1 ( C) Datalogger 2 ( C) Datalogger 3 ( C) Visning i tabellform Larm Alla

Läs mer

Hur ställer jag kraven

Hur ställer jag kraven Hur ställer jag kraven Hur ställer jag kraven på ett automatiserat egenkontrollsystem i min matkedja/kommun? Det är inte varje dag man köper system för detta. Inte så lätt att först hur krav ska ställas

Läs mer

A Good Connection. Connect IT Connect Office Connect Finans

A Good Connection. Connect IT Connect Office Connect Finans A Good Connection Connect IT Connect Office Connect Finans Det bästa av tre världar Connect är den enda samarbetspartnern ni behöver inom IT, kontorsmaskiner och finansiering. Genom oss har ni tillgång

Läs mer

One for all A Clean Partner har lösningarna

One for all A Clean Partner har lösningarna Livsmedel 2 One for all A Clean Partner har lösningarna A Clean Partner är en av Sveriges största leverantörer av kemtekniska produkter. Vi utvecklar och saluför rengöringsmedel och systemlösningar för

Läs mer

Lifecare Dental. Rätt information i rätt tid för rätt vård och omsorg

Lifecare Dental. Rätt information i rätt tid för rätt vård och omsorg Lifecare Dental Rätt information i rätt tid för rätt vård och omsorg Lifecare Dental Lifecare Anamnes Lifecare Status Lifecare Riskbedömning Lifecare Undersökningprotokoll Lifecare Remiss 3 Lifecare Dental

Läs mer

Tänk Business Mobility. Upptäck fördelarna med Alphabet.

Tänk Business Mobility. Upptäck fördelarna med Alphabet. Tänk Business Mobility. Upptäck fördelarna med Alphabet. Stadshuset Om ni har några frågor är ni välkomna att kontakta oss. Företag Alphabet Fleet Services Adress Vetenskapsvägen 10, Sollentuna Internet

Läs mer

Ett steg längre inom Print och IT

Ett steg längre inom Print och IT Ett steg längre inom Print och IT TDO som IT-partner. Alla företag är i behov av IT-kompetens, men det är inte alla företag som kan eller vill anställa en IT-specialist. Låt oss berätta hur vi kan ta över

Läs mer

effektiv tillståndskontroll för alla branscher

effektiv tillståndskontroll för alla branscher effektiv tillståndskontroll för alla branscher pålitliga onlinesystem och portabla lösningar avancerad vibrationsanalys Kugg- och lagerövervakning your reliable partner SPM löser underhållsproblem, i hela

Läs mer

DE INtELLIGENta HISSarNa Är HÄr

DE INtELLIGENta HISSarNa Är HÄr 11 mm DE INtELLIGENta HISSarNa Är HÄr KONE CarE 24/7 CONNECt KONE Care 24/7 Connect Vi säger att intelligenta hissar och rulltrappor är här. Och det stämmer, det är vår unika tjänst KONE Care 24/7 Connect

Läs mer

ATIVA Development AB. ATIVA-Mätdon. Produktinformation. Sidan 1 av 6

ATIVA Development AB. ATIVA-Mätdon. Produktinformation. Sidan 1 av 6 ATIVA-Mätdon Produktinformation Sidan 1 av 6 Allmänt om ATIVA-Mätdon ATIVA-Mätdon är ett register för företagets mätdon, verktyg och andra instrument. Det håller bl.a. reda på statusen för varje individ

Läs mer

prestanda som affärsidé.

prestanda som affärsidé. prestanda som affärsidé. abl Ett av världens ledande företag finns nära. Speciellt för dig som har höga krav på prestanda, säkerhet och anpassning av fästen och redskap till dina entreprenadmaskiner. Vi

Läs mer

Över 400 000 kunder har redan valt en lösning från Mamut

Över 400 000 kunder har redan valt en lösning från Mamut Över 400 000 kunder har redan valt en lösning från Mamut Komplett ekonomisystem med säljstöd och webbutik Testvinnende økonomisystem Allt i en lösning Mest för pengarna Enkelt att använda Tillgänglig support

Läs mer

Q-System materialhantering

Q-System materialhantering Q-System materialhantering Vägen till framtiden går genom intern materialhantering och logistik En totalleverantör som har kunskap om din produktionsprocess och dina problemställningar och därför kan diskutera

Läs mer

SERVICELOGISTIK MED ASCOM JOB AGENT ASCOM JOB AGENT VÄGEN TILL EFFEKTIV SERVICELOGISTIK

SERVICELOGISTIK MED ASCOM JOB AGENT ASCOM JOB AGENT VÄGEN TILL EFFEKTIV SERVICELOGISTIK SERVICELOGISTIK MED ASCOM JOB AGENT ASCOM JOB AGENT VÄGEN TILL EFFEKTIV SERVICELOGISTIK UNDVIK FLASKHALSAR OCH ÖKA EFFEKTIVITETEN MED 25 % Servicelogistiken på ett sjukhus är länken mellan de olika avdelningarna,

Läs mer

Service, Tjänster & Finansiering

Service, Tjänster & Finansiering Service, Tjänster & Finansiering Välkommen till Etac Etac är ett expansivt företag som erbjuder produkter för personer med nedsatt rörelseförmåga samt produkter och tjänster till sjukhus och sjukhem. Vi

Läs mer

EN PARTNER MED HELHETSSYN

EN PARTNER MED HELHETSSYN INTERNORDIC AR... 3 EN PARTNER MED HELHETSSYN Med huvudkontor och lager i Nässjö, säljkontor i Stockholm och Umeå, finns vi tillgängliga för hela den nordiska marknaden. Sedan 1997 är vi en del av börsnoterade

Läs mer

Se skärvätskan som ett flytande verktyg. Skäroljor / slipoljor

Se skärvätskan som ett flytande verktyg. Skäroljor / slipoljor Se skärvätskan som ett flytande verktyg. Skäroljor / slipoljor Dina spånskärande operationer Borrning Bästa bearbetningsexpert, Som användare av icke vattenblandbara skärvätskor vet du själv bäst vad din

Läs mer

Krav på kontrollsystem för labb: Har du funderat på vilken typ av temperaturloggning du behöver i din verksamhet?

Krav på kontrollsystem för labb: Har du funderat på vilken typ av temperaturloggning du behöver i din verksamhet? Krav på kontrollsystem för labb: Har du funderat på vilken typ av temperaturloggning du behöver i din verksamhet? Olika verksamheter olika lösningar Olika verksamheter ställer olika krav på vilken typ

Läs mer

EVOLUTION INOM FORDONSREPARATIONSTEKNIK

EVOLUTION INOM FORDONSREPARATIONSTEKNIK EVOLUTION INOM FORDONSREPARATIONSTEKNIK FÖR LEDANDE KAROSSERIVERKSTÄDER Behåll ledarpositionen Historien har lärt oss att det är bra att välkomna förändringar och följa med i utvecklingen. I dag går utvecklingen

Läs mer

Atlas Copco. Kompressorer för medicinsk luft GA 5-22 MED / GA 5-15 VSD MED (5-22 kw / 7,5-30 hk)

Atlas Copco. Kompressorer för medicinsk luft GA 5-22 MED / GA 5-15 VSD MED (5-22 kw / 7,5-30 hk) Atlas Copco Kompressorer för medicinsk luft (5-22 kw / 7,5-30 hk) Medicinsk luft: Renhet och precision i krävande sjukvårdsmiljöer Inom det viktiga området patientvård krävs en tillförlitlig tryckluftskälla

Läs mer

Kommunicera via digital signage och smartphones med PLAYipp

Kommunicera via digital signage och smartphones med PLAYipp Digital Signage: Effektivare kommunikation Kommunicera via digital signage och smartphones med PLAYipp Mobile View: Den smarta kommunikationsappen PLAYipp Manager Med molnbaserade och användarvänliga PLAYipp

Läs mer

TRIOS Din lösning för digitala avtryck

TRIOS Din lösning för digitala avtryck TRIOS Din lösning för digitala avtryck Fem skäl att välja TRIOS TRIOS ger mer än ett avtryck Överlägsen skanningsteknik Flexibla hårdvarulösningar Flest behandlingsalternativ Öppen och flexibel för användning

Läs mer

EVO SYSTEM UTFORMAD FÖR ATT OPTIMERA DIN VERKSTADS PRESTATION

EVO SYSTEM UTFORMAD FÖR ATT OPTIMERA DIN VERKSTADS PRESTATION EVO SYSTEM UTFORMAD FÖR ATT OPTIMERA DIN VERKSTADS PRESTATION EVOTM SYSTEM OPTIMERA DIN VERKSTADS PRESTANDA 24 I 35 DET ÄR DIN VERKSTADS SLUTRESULTAT SOM ÄR VIKTIGAST, DÄRFÖR HAR EVO UTFORMATS FÖR ATT

Läs mer

Över 500,000 kunder varje år. Omsätter $ 900 miljoner i årlig försäljning.

Över 500,000 kunder varje år. Omsätter $ 900 miljoner i årlig försäljning. NCH NCH är en ledande leverantör av - industriell hygien produkter, rengörings- och underhållslösningar. Över 500,000 kunder varje år Utvecklar, tillverkar och levererar över 100,000 produkter Omsätter

Läs mer

Den intelligenta hanteringen av Managed Print Services

Den intelligenta hanteringen av Managed Print Services Sharp Optimised Services kontroll l effektivitet I produktivitet Den intelligenta hanteringen av Managed Print Services Möjligheterna med Managed Print Services Fakta: upp till 5 % av ett företags avkastning

Läs mer

Ökad kontroll, högre effektivitet och bättre transparens. Leverantörsreskontra

Ökad kontroll, högre effektivitet och bättre transparens. Leverantörsreskontra Ökad kontroll, högre effektivitet och bättre transparens Leverantörsreskontra Utforma leverantörsreskontran på det sätt som passar just dig Enklare lösningar Här kommer lösningen till ett enklare och smartare

Läs mer