Seatravel erbjuder kanalresor från baserna Benson och Chertsey på Themsen - eller one-way mellan de två baserna.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Seatravel erbjuder kanalresor från baserna Benson och Chertsey på Themsen - eller one-way mellan de två baserna."

Transkript

1 Themsen & London Uplevelsesrik båtsemester på Themsen Seatravel erbjuder kanalresor från baserna Benson och Chertsey på Themsen - eller one-way mellan de två baserna. Baserna är idealiskt utplacerade för att uppleva det som brukar kallas den vackraste sträckan av Themsen. Seglatsen kommer föra er till några av de äldsta och vackraste städerna och byarna i hjärtat av England. Stora floder ger nästan alltid upphov till stora städer och Themsen är inget undantag. De första bosättarna som kom dit var förmodligen stenåldersnormader och senare kom invandrare under Bronsåldern. År 43 före vår tidräkning intog romerska legioner England och byggde en hamnstad som de kallade Londinium i närheten av det nutida London Bridge. Themsen blev livsnerven i England från och med då och fick därmed en mycket betydelsefull plats i världshistorien. Themsen är således nog en av världens mest berömda och historiskt signifikanta historiska vattenvägar och man finner historia, nöjen och kulturarv överallt. På några sträckor av floden är fisket fantastiskt. Det finns gratis fiskeplatser upprättade för sportfiskare med möjlighet att fånga mört, abborre, eller gädda. Det är gratis att fiska vid Oxford och Reading.

2 Höjdpunkter för en kanalresa på Themsen Windsor Castle Drottningens mäktiga residens och det vackra Royal Park Snabb och enkel tillgång till centrala London gör en dagstur till Englands pulserande huvudstad Eton College s heliga salar och friluftsområden Vilda djur i Beale Park Roligt för hela familjen För barnen är det roligt i Legoland Windsor, Thorpe Park och många andra nöjesparker Oxford Upplev den drömmande spiran på katedralen och det världsberömda universitet Hanley on Thames hemvisten för Englands mest berömda sommarregatta Royal Hampton Court Palace kung Henrik VIII: s imponerande residens Ett enastående fågel- och djurliv samt historiska engelska städer som Marlow, Cookham, Pangbourne och Datchet med ett flertal mysiga pubar längs floden. Berömda popsångares och skådespelares spektakulära hus längs floden Shopping i Reading - en av Englands Topp 10 shoppingstäder. Inspiration för en båtsemester på Themsen Här finns 2 baser Benson som ligger i närheten av Oxford och Chertsey, som ligger på den andra sidan av Windsor Castle och i närheten av Heathrow flygplatsen. Man kan segla tur & retur från bägge baserna eller välja att segla oneway mellan de 2 baserna. Områdets slussar är alla bemannande av vänliga slussmästare. Vid Windsor erbjuds det guidade rundvisningar, man kan även gå en tur bland betande hjortar. Bland andra sevärdheter i området kan nämnas den berömda internatskolan Eton College, Ascot Racecourse och en av Englands viktigaste herrgårdar, Cliveden House. Familjer kan också välja att ta en utflykt till Legoland eller Thorpe Park. Det stora Hampton Court Palace och den kungliga botaniska trädgården vid Kew tillför ännu en kunglig glans till seglingsområdet och får för allt i världen inte missas. Dessutom är det varje år spännande händelser som den berömda Henley Rowing Regatta vid Henley upon-thames och den stjärnspäckade sommarkonserten på floden. Tillbringa en spännande dag bland vilda djur i Beale Park eller segla runt på floden vid Oxford i en Punt (en flatbottnad pråm) och betrakta de glänsande spirorna på de olika katedralerna, kyrkorna och universitetsbyggnaderna. Med många annorlunda ting att utforska, natursköna byar, gamla klassiska pubar, tehus, butiker och antikvariat kan vi garantera att ni kommer att älska er båtsemester på Themsen.

3 Nyttig information om seglatser på Themsen Themsen har alltid varit Englands viktigaste flod den tjänade som en stor ådra för fraktfartyg inrikes och till utlandet och beskyddades av den engelska flottan, och är i dag alltjämt en trafikerad färdväg. Från dess källa i Cotswolds Hills flyter den 346 kilometer ut till Nordsjön och dess längd överträffas bara av floden Severn. Vid utmynningen till Nordsjön är Themsen 8 km bred och där har det bildats ett delta fullt av fåglar och fisk. Slussar Alla slussarna på Themsen är automatiska och bemannade. Det är gratis att använda dem. Slussarna håller öppet på helgdagar. Det är förbjudet at segla längre än till Teddington-slussarna i riktning mot London. Medan du seglar på Themsen är det noga med att iaktta strömförhållandena då dessa kan variera, men alla slussarna är bemannade så man kan slappna av helt. Platser att lägga till Finns det massor av längs floden Transfer service Det går bra att arrangera taxi transfer mellan baserna och flygplatsen eller stationen.

4

5 Attraktioner Windsor och Eton Windsor är Englands näst största turistattraktion - både Windsor Castle och Legoland ligger bekvämt i närheten. Tänk på att hyra cyklar och utforska området! Maidenhead Maidenhead är en attraktiv liten stad som ligger längs floden - en stad där många historiska händelser har ägt rum. Cookham Denna gamla stad ha varit bebodd av romarna och har utvecklats av saxarna i 7-8 talet. Det finns många välbevarade gamla byggnader från 17-talet och utmärkta pubar och restauranger. The Thames Path passerar genom staden och det är en favorit bland turister. Marlow Marlow är en attraktiv och historisk stad med ett stort utbud av butiker, pubar och restauranger.

6 Henley-on-Thames Henley-on-Thames är en mycket pitoresk, främst gregorianska staden, med många kända byggnader i de medeltida gatorna. Marknadsplatsen och dess fortsättning, Hart Street, som domineras av Maria kyrkan i ena änden och den gamla Victorian Hall i den andra. Reading Reading - är en blomstrande stad med der tidligare var känd för de 3 B er: Biscuits, Beer and Bulbs - Idag är staden en modern handelsstad och den har genomgått en stor förändring under de senaste åren. Pangbourne On Thames Naturen som omger staden inbjuder dig att koppla av och promenera i den vackra naturen, som även fungerar bra som en lekplats för barnen. Goring Goring är en ganska vacker liten stad och centrum för segling, der ligger mitt i ett naturskönt område.

7 Moulsford Njut en måltid på Perch & Pike, South Stoke - en vacker liten pub, populär bland vandrare frän Ridgeway Path, som går förbi puben. Smak Breakspear s Real Ale - en riktigt bra lokal dryck. Menyn har ett bra urval av pubrätter familjerätter, sallader och mer kreativa måltider. Tel: + 44 (0) Wallingford Här hittar du resterna till Wallingford Castle, som kan ses i närheten av bron. Slottet byggdes av Vilhelm Erövraren och förstörde på Cromwells order i Benson Denna stora natursköna staden ligger bara 10 miles från Oxford vid foten av vackra Chiltern Hills. Det finns en liten livsmedelsbutik och vissa butiker och en bra pub. Oxford

8 Det råder ingen brist på saker att göra i Oxford - Intressanta destinationer kanvara, till exempel: St Mary the Virgin Church The University of Oxford Magdalen College Christ Church Meadow Oxford Castle Unlocked Botaniska trädgården Museet för vetenskapshistoria

9 Vind och väder

10 Om Flodsemester Om båtsemester i kanalbåt i England - Praktiska tips Themsen är en historisk vattenväg för transport av gods - och för fantastisk semester-segling genom generationer! Därför är Themsen också en spännande och trivsam mötesplats för många båtfolk, engelsmän och utlänningar. Norfolk Broads, ett av våra andra seilområden erbjuder unik natur, låsfri segling och mysiga små byar i de traditionella engelska narrowboats. Broar En spännande del av resan på floder och kanaler seglar under många broar och ibland genom tunnlar. När du bor på taket eller övre däck på båten måste alla vara medvetna om att det sällan är ståhöjd under broar sedan segla sakta, sitta ner, och hålla ett öga på barnen. Kartan visar exakt vilken brobue båt kan/ska segla igenom utifrån vägförhållanden, vattendjup och bottenförhållanden. OBS! Osney Bridge på den västra sidan av Oxford är för låg för att passera! Kan laddas till nära centrum. Toalett Om möjligt, använd lokala toalettbyggnader. Båt toaletten töms i en tankcontainer som har mycket begränsad kapacitet. Använd bara lite papper och inte sätta någonting i toaletten som kan täppa till rören! Även om vi använder alltid en plastpåse för papper och avfall i toaletten för att undvika igensättning. Vid normal användning bör tanken töms under veckan. Titta efter den blå/vit skylt för " Pump - out Stationer " på vägen längs Themsen och i småbåtshamnar. Pris ca

11 Äta ute Pubarna är som pärlor på ett snöre längs Themsen och Norfolk Broads - många otroligt rika på historia. En god måltid till ett rimligt pris kan ofta köpas på puben. Många engelska människor njuter av sin traditionella söndag lunch här, så det kan fyllas. Öppettider : dagligen från 10:30 till 23:00 och söndag 10:30 till 22:30. Fees Damm Skatter ingår i hyran - om det kan finnas avgifter för enskilda privata vattendrag. Beakta hastighetsgränsen på skyltarna ( vanligtvis 5-10 km / t ) 1 ) Påföljderna för misslyckande är höga. 2 ) djur-och fågelliv, och sportfiskare - trivs i fredliga landskapet längs älven! 3 ) Vid ökande hastighet - de mer våldsamma vågorna - det mer osäkert blir det för alla. Det är verkligen inte populärt att vara en orsak till lunch pilsner ridning över bordet - antingen på din egen båt - eller på andra båtar där man försöker njuta av livet och måltiden i en lugn plats!

Themsen & London. Höjdpunkter för en kanalresa på Themsen. Inspiration för en båtsemester på Themsen

Themsen & London. Höjdpunkter för en kanalresa på Themsen. Inspiration för en båtsemester på Themsen Themsen & London Seatravel erbjuder kanalresor från baserna Benson och Chertsey på Themsen - eller one-way mellan de två baserna. Baserna är idealiskt utplacerade för att uppleva det som brukar kallas

Läs mer

Båtsemester i Narrowboats i Mellersta England och Wales

Båtsemester i Narrowboats i Mellersta England och Wales Mellersta England & Wales Båtsemester i Narrowboats i Mellersta England och Wales Segla i en av våra snygga Narrowboats i fantastiska Mellersta England och Wales -De 200 år gamla kanalsystemen sträcker

Läs mer

Båtsemester i Narrowboats i Mellersta England och Wales

Båtsemester i Narrowboats i Mellersta England och Wales Mellersta England & Wales Båtsemester i Narrowboats i Mellersta England och Wales Segla i en av våra snygga Narrowboats i fantastiska Mellersta England och Wales -De 200 år gamla kanalsystemen sträcker

Läs mer

Seglatsen kräver inte seglingscertifikat och båtarna är mycket lätta att styra.

Seglatsen kräver inte seglingscertifikat och båtarna är mycket lätta att styra. Picardie Kanalbåtssemester i Picardie Gör en oförglömlig båtresa och utforska Somme-Picardies spännande vattenvägar. Du kan bl.a. segla på de vackra Canal de la Somme, Canal de St. Quentin och Canal du

Läs mer

Nieuwport og Gent. Hyr kanalbåt från Nieuwpoort. Höjdpunkter för kanresan från basen i Nieuwpoort

Nieuwport og Gent. Hyr kanalbåt från Nieuwpoort. Höjdpunkter för kanresan från basen i Nieuwpoort Nieuwport og Gent Hyr kanalbåt från Nieuwpoort Du kommer bli förvånad över nätet av vattenvägar som finns inne i landet och man blir även fort fascinerad av landets kosmopolitiska charm, eleganta slott,

Läs mer

Segla ut från mer än 6 båtbaser retur eller envägsseglats. Klicka på utgångshamnen under kartan på denna sida för att se deras placeringar i området

Segla ut från mer än 6 båtbaser retur eller envägsseglats. Klicka på utgångshamnen under kartan på denna sida för att se deras placeringar i området Bretagne Bretagnes vackra inland sjuder av keltisk charm och magi. Urålderliga seder är fortfarande i bruk och traditionella dräkter bärs stolt. Kanalen Nantes à Brest är rik på historiska skatter och

Läs mer

Hyr segelbåt i Neapelbukten och ta familjen med på segelsemester

Hyr segelbåt i Neapelbukten och ta familjen med på segelsemester Neapelbukten Hyr segelbåt i Neapelbukten och ta familjen med på segelsemester En seglingssemester i Neapelbukten tenderar att fokusera på Amalfikusten och de vackra öarna i den pittoreska napolitanska

Läs mer

Dessutom är det lätt att komma till basen i Falkirk och flygpriserna till Edinburgh är ofta överkomliga.

Dessutom är det lätt att komma till basen i Falkirk och flygpriserna till Edinburgh är ofta överkomliga. Falkirk Med utgångspunkt i Falkirk har du utsikt till en varierad seglats med något för varje smak; naturen är mild och vacker, och längs vattenvägen är det både charmerande landsbyar, hyggliga pubar,

Läs mer

Med kanalbåt på River Soar

Med kanalbåt på River Soar Med kanalbåt på River Soar Barrow On Soar River Soar som stiger upp nära Hinckley och förenas med River Sence nära Enderby innan den flyter genom Leicester är en biflod till River Trent och vacker vattenväg

Läs mer

Bourgogne Franché-Comte

Bourgogne Franché-Comte Bourgogne Franché-Comte Hyr kanalbåt och åk på kanalbåtssemester i Bourgogne Franché-Comte Från täta skogar, robusta klippor och bergslandskap, till böljande gräsängar, vingårdar och fridfyllda landskap

Läs mer

Båtuthyrning vid Bahamas och Abacos - Hyr segelbåt och upplev drömmen

Båtuthyrning vid Bahamas och Abacos - Hyr segelbåt och upplev drömmen Abacos Båtuthyrning vid Bahamas och Abacos - Hyr segelbåt och upplev drömmen De lokala invånarna på de många öarna i Abacos skärgård är avslappnade och vänliga, korallreven och de vackra vikarna ligger

Läs mer

Andalusien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Andalusien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Andalusien Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A n d a l u s i e n Andalusien - Guidad Resa Upplev det kulturella och historiska arvet i Andalusien på vår 8-dagars

Läs mer

UFC 120 London UFC 120

UFC 120 London UFC 120 London UFC 120 London Åk till London för UFC 120 med Ciceron och FIghtplay och upplev MMA-världens största organisation live i en av världens mest dynamiska storstäder! London är staden som har allt, mat,

Läs mer

Båtuthyrning vid Sporaderna Hyr segelbåt i paradiset

Båtuthyrning vid Sporaderna Hyr segelbåt i paradiset Sporaderna Båtuthyrning vid Sporaderna Hyr segelbåt i paradiset Njut av den underbara seglingen runt Sporaderna från livliga Skiathos till avsides belägna Pelagos, utgör skärgården i Egeiska havet ramen

Läs mer

W A L L N E R S B U S S

W A L L N E R S B U S S W A L L N E R S B U S S ÖSTERSJÖKRYSSNING TALLINN - ST PETERSBURG - HELSINGFORS Dag 1 Avresa från Gävle/Sandviken 18:00 Färjan MS Princess Anastasia avgår från Stockholm mot Tallinn, St Petersburg och

Läs mer

Båtuthyrning vid Sporaderna Hyr segelbåt i paradiset

Båtuthyrning vid Sporaderna Hyr segelbåt i paradiset Sporaderna Båtuthyrning vid Sporaderna Hyr segelbåt i paradiset Njut av den underbara seglingen runt Sporaderna från livliga Skiathos till avsides belägna Pelagos, utgör skärgården i Egeiska havet ramen

Läs mer

Segla ut från en av våra 4 båtbaser retur eller envägs - rutten mellan hamnarna i Hesse/Saverne och Strasbourg är alltid populär.

Segla ut från en av våra 4 båtbaser retur eller envägs - rutten mellan hamnarna i Hesse/Saverne och Strasbourg är alltid populär. Alsace & Saarland Alsace Lorraine är inte utan anledning en populär region för kanalbåtsresor och helt underbar liksom städernas konst och arkitektur. Vidsträckta tallskgogneogar längs kanten av de blåtonade

Läs mer

ISLAND, SÖDRA GRÖNLAND OCH DISKOBUKTEN 14-DAGARSKRYSSNING AVGÅNG 2010: 16/7

ISLAND, SÖDRA GRÖNLAND OCH DISKOBUKTEN 14-DAGARSKRYSSNING AVGÅNG 2010: 16/7 ISLAND, SÖDRA GRÖNLAND OCH DISKOBUKTEN 14-DAGARSKRYSSNING AVGÅNG 2010: 16/7 Grönlands arktiska natur är spektakulär och bjuder på ett landskap rikt på kultur, historia och djurliv. Grönland är världens

Läs mer

COSTA BRAVA. Följ med till Spanien. - solfylld, sprudlande och spektakulär. Vi bjuder på flygresa och hotell i 3 nätter!

COSTA BRAVA. Följ med till Spanien. - solfylld, sprudlande och spektakulär. Vi bjuder på flygresa och hotell i 3 nätter! Följ med till Spanien - solfylld, sprudlande och spektakulär Det spanska köket Läckra tapas Sprudlande cava Spektakulär natur Surrealistisk konst Genial arkitektur COSTA BRAVA Vi bjuder på flygresa och

Läs mer

Båtuthyrning vid Dodekaneserna (Tolvöarna)

Båtuthyrning vid Dodekaneserna (Tolvöarna) Tolvöarna Båtuthyrning vid Dodekaneserna (Tolvöarna) Dodekaneserna, eller Tolvöarna som de också kallas, ligger utanför den västra delen av Egeiska havet, nära den turkiska kusten. Kos är en av skärgårdens

Läs mer

RUTTFÖRSLAG FÖR EN VECKAS SEGLING NORR OCH SÖDER FRÅN SPLIT

RUTTFÖRSLAG FÖR EN VECKAS SEGLING NORR OCH SÖDER FRÅN SPLIT RUTTFÖRSLAG FÖR EN VECKAS SEGLING NORR OCH SÖDER FRÅN SPLIT 7 DAGAR SÖDER UT: Dag 1 - Trogir Vi rekommenderar er att segla norr ut er under första dag till staden Trogir. Trogir är en riktig pärla och

Läs mer

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA

EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA EDINBURGH SKOTTLANDS HJÄRTA Följ med till Edinburgh i hjärtat av Skottland. Bekanta dig med den skotska kulturen, storstadens attraktioner, den skotska gästfriheten och smaken av världens bästa whisky.

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Alsace & Bourgogne Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace och Bourgogne - Guidad Rundresa Upptäck de pittoreska vinregionerna

Läs mer

Hotell. ARLINGTON HOTEL *** Bachelors Walk, O`Connell Bridge Dublin 1

Hotell. ARLINGTON HOTEL *** Bachelors Walk, O`Connell Bridge Dublin 1 MUSIKFEST I DUBLIN Tradfest är en musikfestival som arrangeras varje år i Dublin, med konserter och musikaliska upplevelser i hela fem dagar! Tradfest är en folkmusikfestival med fokus på irländsk folkmusik.

Läs mer

Fantastiska Georgien. 12 dagars rundresa

Fantastiska Georgien. 12 dagars rundresa Ltd georgien Fantastiska Georgien 12 dagars rundresa Dag 1: avresa: Från Stockholm eller Köpenhamn. Dag 2: Tbilisi Tidigt på morgonen anländer vi till Georgien och huvudstaden Tbilisi. Vi möts på flygplatsen

Läs mer

Hyr segelbåt eller katamaran i Saroniska Golfen och Kykladerna

Hyr segelbåt eller katamaran i Saroniska Golfen och Kykladerna Saroniska bukten & Kykladerna Hyr segelbåt eller katamaran i Saroniska Golfen och Kykladerna Om du är ute efter en segelsemester fylld med fantastiska seglingsförhållanden, vackra landskap, historiskt

Läs mer

Destination Läckö-Kinnekulle 31. Europeiska Vandringsdagar 13-16 maj 2016

Destination Läckö-Kinnekulle 31. Europeiska Vandringsdagar 13-16 maj 2016 Destination Läckö-Kinnekulle 31. Europeiska Vandringsdagar 13-16 maj 2016 Välkommen till Destination Läckö-Kinnekulle! Vi vill hälsa dig hjärtligt välkommen till Destination Läckö-Kinnekulle med Götene

Läs mer

Flodbåtsseglats i det här området kräver inte seglarbevis och båtarna är väldigt lätta att styra.

Flodbåtsseglats i det här området kräver inte seglarbevis och båtarna är väldigt lätta att styra. Picardie Kanalbåtssemester i Picardie Ta på en oförglömlig båtresa och utforska de härliga vattenvägarna i Picardie. Du kan tillexempel segla på de sköna kanalerna Canal de la Somme, Canal de St. Quentin

Läs mer

Upplev Dublin i full feststämning!

Upplev Dublin i full feststämning! Upplev Dublin i full feststämning! Tradfest är en musikfestival som arrangeras varje år i Dublin, med konserter och musikaliska upplevelser i hela fem dagar! Tradfest är en folkmusikfestival med fokus

Läs mer

Upplev universitetstaden Lund och dess historia. Good Morning Hotel Lund. Om Hotellet

Upplev universitetstaden Lund och dess historia. Good Morning Hotel Lund. Om Hotellet Good Morning Hotel Lund Good Morning Lund ligger bara 2.5 kilometer utanför centrala Lund med sin tusenåriga historia, många sevärdheter, restauranger och shopping. Med tåg är det bara 20 minuter till

Läs mer

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad!

WIEN MUSIK & KULTUR. Upplev våren med oss i musikens huvudstad! WIEN MUSIK & KULTUR Vackra Wien är en raffinerad pärla med mycket att se och göra. Klassisk musik, imponerande arkitektur och den charmiga kafékulturen är bara lite av vad vi får uppleva. Donau delar staden

Läs mer

VACKRA ITALIEN OCH MILANO SLÅENDE VACKER ARKITEKTUR ETT FOTBOLLENS LAND

VACKRA ITALIEN OCH MILANO SLÅENDE VACKER ARKITEKTUR ETT FOTBOLLENS LAND RESA MILANO VACKRA ITALIEN OCH MILANO Italien är med sina 60,6 miljoner invånare det femte mest folkrika landet i Europa. Den näst största staden är Milano, belägen i Lombardiet. Ett vackert kullandskap

Läs mer

Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3

Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3 Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3 Typ av boende: villa Plats: DUBROVNIK - KROATIEN Antal rum: 7 Max antal gäster: 13 Badrum: 7 Pool: Ja Hav avstånd: 100 m Början vid: 13.700 1 / 5 {gallery}vfr/dubrovnik3{/gallery}

Läs mer

Dag 02: Ho Chi Minh Staden, Saigon Cu Chi Tunnlarna. Kort beskrivning. Dag 01: Ankomst Ho Chi Minh Staden, Saigon. Detta ingår

Dag 02: Ho Chi Minh Staden, Saigon Cu Chi Tunnlarna. Kort beskrivning. Dag 01: Ankomst Ho Chi Minh Staden, Saigon. Detta ingår Kort beskrivning Avresedatum enligt kundens önskemål (Flyg till och från Vietnam ingår ej) Detta ingår Inrikes flyg i Vietnam Engelsktalande guide under utflykterna 14 nätter med del i dubbelrum på hotell

Läs mer

Tjeckien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Tjeckien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Tjeckien Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - T j e c k i e n Tjeckien - Guidad Resa Upplev arkitektoniska mästerverk från medeltida, renässans och barocktiden

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

Vandra i England. Cotswold Way, 8 nätter Chipping Campden - Bath, 7 vandringsdagar

Vandra i England. Cotswold Way, 8 nätter Chipping Campden - Bath, 7 vandringsdagar Cotswold way, Chipping Campden Bath, 8 nätter 1(5) Vandra i England Cotswold Way, 8 nätter Chipping Campden - Bath, 7 vandringsdagar Cotswold Way, en av Englands finaste nationella vandringsleder tar dig

Läs mer

Ronneby Brunn Hotel. Besök ett av Sveriges mest kända SPA-hotell, ladda upp med ny energi och njut! Ronneby Brunn Hotel.

Ronneby Brunn Hotel. Besök ett av Sveriges mest kända SPA-hotell, ladda upp med ny energi och njut! Ronneby Brunn Hotel. Ronneby Brunn Hotel Ronneby har alltid varit en känd kurort. Från 1700-talet fram till 1920-talet tog man sig hit för att dricka brunn och gå stärkande promenader. Idag är den vackra Brunnsparken fortfarande

Läs mer

Irland Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com

Irland Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com Irland Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - I r l a n d Guidad Rundresa Irland Upptäck Irlands unik kulturarv genom naturliga underverk och längs dramatiska

Läs mer

Provence. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Provence. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Provence Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - P r o v e n c e Provence - Guidad Rundresa Uppfyll din dröm om pittoreska lavendelfält, fantastiska vingårdar och

Läs mer

Korfu, Lefkas & de Joniska öarna

Korfu, Lefkas & de Joniska öarna Korfu, Lefkas & de Joniska öarna Båtuthyrning i Korfu, Lefkas och Joniska öarna Kända för deras exceptionella skönhet och perfekta seglingsförhållanden är de vackra Joniska öarna utanför Greklands nordvästra

Läs mer

Äventyr på kanalresan - Hyr kanalbåt på Caledonian Canal

Äventyr på kanalresan - Hyr kanalbåt på Caledonian Canal Caledonian Canal Äventyr på kanalresan - Hyr kanalbåt på Caledonian Canal Omgiven av hisnande vackra bergssluttningar förbinder Caledonian-kanalen höglandets viktigaste stad, Inverness, på östkusten med

Läs mer

Kapstaden med flyg. Kapstaden med flyg. Resan i korthet. Sydafrika. Välkommen till Kapstaden, en av världens vackraste städer.

Kapstaden med flyg. Kapstaden med flyg. Resan i korthet. Sydafrika. Välkommen till Kapstaden, en av världens vackraste städer. Kapstaden med flyg Välkommen till Kapstaden, en av världens vackraste städer. Vid ankomst möts ni på flygplatsen och blir körda till Ert hotell. På eftermiddagen blir Ni upphämtade för en stadsrundtur.

Läs mer

Gastronomi: Njut av den enastående atmosfären i de masuriska sjöarna, som kombinerar fascinerande

Gastronomi: Njut av den enastående atmosfären i de masuriska sjöarna, som kombinerar fascinerande Masurien Båtsemester i Gröna Masurien Gröna Masurien är ett av de bästa turistområdena i Polen regionen är täckt av stora skogar fulla av vilt och en massa vackra sjöar utspridda över landskapet (det sägs

Läs mer

Camargue. Resan till Camargue. Seglingsmöjligheter i Camargue. Höjdpunkterna för seglatsen. Inspiration till eras kanalresa i Camargue

Camargue. Resan till Camargue. Seglingsmöjligheter i Camargue. Höjdpunkterna för seglatsen. Inspiration till eras kanalresa i Camargue Camargue Blott några steg från Medelhavet kan du från din flodbåt få uppleva Canal du Rhône à Sète och Camargueregionens spännande kanaler en seglats genom en av naturens största salta våtmarker med bl.a.

Läs mer

Toscana. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Toscana. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Toscana Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - T o s c a n a Toscana - Guidad Resa Bli inspirerad av pittoreska byar, historiska städer och natursköna vingårdar på

Läs mer

MAKARSKA DEN KROATISKA RIVIERAN

MAKARSKA DEN KROATISKA RIVIERAN MAKARSKA DEN KROATISKA RIVIERAN Makarska har en rik historia som sträcker sig tillbaka ända till Romarriket. I området finns fler vackra kyrkor som speglar stadens historia, inte minst genom bevarade konstverk

Läs mer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace - Guidad Rundresa Upptäck charmiga bergbyar, pittoreska vinbergar

Läs mer

Retreat med Anna Berg i södra England Glastonbury och Bath 19-26 juni 2016

Retreat med Anna Berg i södra England Glastonbury och Bath 19-26 juni 2016 Retreat med Anna Berg i södra England Glastonbury och Bath 19-26 juni 2016 Del 1: Glastonbury 19-24 juni 2015 Del 2: Bath 24-26 juni 2015 Anna Berg inbjuder nu till Retreat i Glastonbury och Bath. Inspirerad

Läs mer

Alsace & Bourgogne Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer

Alsace & Bourgogne Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer Alsace & Bourgogne Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace och Bourgogne - Guidad Rundresa Upptäck pittoreska

Läs mer

3 LÄNDER 3 HISTORIER

3 LÄNDER 3 HISTORIER 3 LÄNDER 3 HISTORIER Den dalmatiska kusten räknas som en av Europas vackraste. Följ med oss på en spännande resa där vi bor både i Split och i Dubrovnik och dessutom tar oss till historiskt intressanta

Läs mer

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER RESA FLORENS FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER Florens är utan tvekan en av världens mest omtalade och lovsjungna Det är en svindlande känsla att upptäcka det övermått av sevärdheter städer. Staden är

Läs mer

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST RESA TILL ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST Istanbul metropolen vid Bosporen är gräns och smältdegel på samma gång. Här tycks Europa möta Asien inför en slutgiltig kraftmätning. Öst mot väst. Ur denna

Läs mer

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST

METROPOLEN ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST RESA TILL ISTANBUL STADEN DÄR ÖST MÖTER VÄST Istanbul metropolen vid Bosporen är gräns och smältdegel på samma gång. Här tycks Europa möta Asien inför en slutgiltig kraftmätning. Öst mot väst. Ur denna

Läs mer

Hotell. ARLINGTON HOTEL *** Bachelors Walk, O`Connell Bridge Dublin 1

Hotell. ARLINGTON HOTEL *** Bachelors Walk, O`Connell Bridge Dublin 1 MUSIKFEST I DUBLIN Tradfest är en musikfestival som arrangeras varje år i Dublin, med konserter och musikaliska upplevelser i hela fem dagar! Tradfest är en folkmusikfestival med fokus på irländsk folkmusik.

Läs mer

Soto Real Exklusiv fågeljakt i Spanien

Soto Real Exklusiv fågeljakt i Spanien Soto Real Exklusiv fågeljakt i Spanien Det är inte utan anledning att Spanien kallas ett av Europas bästa jaktländer. Soto Real herrgård i närheten av staden Sevilla i det otroligt vackra Andalusien, lever

Läs mer

I r l a n d - S ö d e r

I r l a n d - S ö d e r I r l a n d - S ö d e r Upplev historiska slott, fascinerande klosterstäder och charmiga fiskebyar längs ett pittoresk landskap och spektakulära kuster på vår 8-dagars rundresa i Irland. Fri entré till

Läs mer

The Spirit of real Crete!!

The Spirit of real Crete!! The Spirit of real Crete!! Dag 1 Dag 2 Avgång från Malmö/sturup Airport den 26 maj-2016 kl. 16,40 med ankomst Chania flygplats kl. 20,55 Transfer till Sunny Bay Hotel, Kissamos på Västra Kreta för incheckning.

Läs mer

Vandring på Maria Island

Vandring på Maria Island Vandring på Maria Island Den tasmanska naturen är något helt speciellt och upplevs allra bäst på plats i någon av nationalparkerna. Önskar ni några avkopplande dagar omgivna av en natur i en klass för

Läs mer

GÖTA KANAL I VRETA KLOSTER,

GÖTA KANAL I VRETA KLOSTER, GÖTA KANAL I VRETA KLOSTER, LJUNGSBRO OCH BERG MED OMNEJD VRETA KLOSTER TURISM - natur och kultur i skön förening UPPLEV GÖTA KANAL! Göta kanal är en av Sveriges största turistattraktioner. Kanalen slingrar

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

Tre mysiga städer i Stockholms närhet med Bullerby-känsla och tillhörande sagoslott blir fina utflykter när du är turist i din egen stad.

Tre mysiga städer i Stockholms närhet med Bullerby-känsla och tillhörande sagoslott blir fina utflykter när du är turist i din egen stad. Kropp & Själ Annonsera Kontakta oss Sök Hem Utflyktsmål i sommar Smultronställen Tre mysiga städer i Stockholms närhet med Bullerby-känsla och tillhörande sagoslott blir fina utflykter när du är turist

Läs mer

Resan ORDLISTA HANS PETERSON ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN

Resan ORDLISTA HANS PETERSON ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN HANS PETERSON ORDLISTA sällan (sida 11, rad 17),, inte ofta mullrar (sid 3, rad 1), högt ljud har hand om (sid 3, rad5), passar, tar hand om alperna (sid 4, rad 3), höga berg

Läs mer

Bodensjön runt 5-13 juli 2016

Bodensjön runt 5-13 juli 2016 Jubileumsresa Ryssbybygdens Buss firar 30 år Bodensjön runt 5-13 juli 2016 Achim Mende/Internationale Bodensee Tourismus GmbH Cykla Bodensjön runt 9 dagar 2016 firar Ryssbybygdens Buss 30 år. Detta firar

Läs mer

Vandra i England. South West Coast Path, 5 nätter Padstow St Ives, 4 vandringsdagar

Vandra i England. South West Coast Path, 5 nätter Padstow St Ives, 4 vandringsdagar South West Coast Path, Padstow St Ives, 5 nätter 1(5) Vandra i England South West Coast Path, 5 nätter Padstow St Ives, 4 vandringsdagar Den här delen av South West Coast Path, som går i Cornwall, sägs

Läs mer

Skottland Guidad Kulturrundresa på svenska Max. 8 resenärer

Skottland Guidad Kulturrundresa på svenska Max. 8 resenärer Skottland Guidad Kulturrundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - S k o t t l a n d Guidad Rundresa - Kulturrundresa Skottland - (max. 8 resenärer) Upplev de pittoreska

Läs mer

En oförglömlig kanalresa i natursköna Ardennerna

En oförglömlig kanalresa i natursköna Ardennerna Ardennerna En oförglömlig kanalresa i natursköna Ardennerna Upplev de natursköna Ardenner från er egen flodbåt. Ordet Ardenner är keltiskt och betyder tät skog. En båtsemester i det här området med den

Läs mer

Hotel Frederiksværk Hotel Frederiksværk Hotel et erbjuder Risskov Bilferie Risskov Bilsemester Risskov Bilferie Risskov Autoferien

Hotel Frederiksværk Hotel Frederiksværk Hotel et erbjuder Risskov Bilferie Risskov Bilsemester Risskov Bilferie Risskov Autoferien Hotel Frederiksværk Hotel Frederiksvaerk ligger i mitten av staden, omgiven av kanaler och vackra byggnader. Hotellet har funnits i över 200 år och tillhör således bokstavligen en magnifik del av Danmarks

Läs mer

Sri Lanka Tour 2016 med helpension

Sri Lanka Tour 2016 med helpension Sri Lanka Tour 2016 med helpension Dag 1 Negombo Efter vår ankomst åker vi till vårt hotell i Negombo som ligger ca 30 min med bil från flygplatsen. Vi bor nära havet så att vi kan koppla av lite efter

Läs mer

Upptäck världen med GO Cruising

Upptäck världen med GO Cruising Upptäck världen med GO Cruising Välkommen till GO Cruising GO Cruising är specialiserade på kryssningar runt om i världen. Det finns otroligt många rederier och resmål att välja mellan och vi kan guida

Läs mer

Club Eriks gastronomiresor kulinarisk weekend på engelska landsbygden

Club Eriks gastronomiresor kulinarisk weekend på engelska landsbygden Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks gastronomiresor kulinarisk weekend på engelska landsbygden England Det böljande gröna landskapet i Cotswolds, vackra slott och trädgårdar, idylliska byar

Läs mer

Vandra i Skottland. St Cuthbert s Way, 7 nätter Melrose Lindisfarne, 6 vandringsdagar

Vandra i Skottland. St Cuthbert s Way, 7 nätter Melrose Lindisfarne, 6 vandringsdagar St Cuthbert s Way, Melrose Lindisfarne, 7 nätter 1(5) Vandra i Skottland St Cuthbert s Way, 7 nätter Melrose Lindisfarne, 6 vandringsdagar St Cuthbert s way är en underbar led som följer St Cuthberts liv

Läs mer

Akvarellkurs med Anders Wallin i Bordeaux på Château Garreau, söndag 20 söndag 27 september 2015

Akvarellkurs med Anders Wallin i Bordeaux på Château Garreau, söndag 20 söndag 27 september 2015 Akvarellkurs med Anders Wallin i Bordeaux på Château Garreau, söndag 20 söndag 27 september 2015 Följ med till Frankrike och måla akvarell i en unik, kreativ och rofylld miljö. Vi håller till på Château

Läs mer

Vandra i England. South West Coast Path, 6 nätter Padstow St Ives, 5 vandringsdagar

Vandra i England. South West Coast Path, 6 nätter Padstow St Ives, 5 vandringsdagar South West Coast Path, Padstow St Ives, 6 nätter 1(5) Vandra i England South West Coast Path, 6 nätter Padstow St Ives, 5 vandringsdagar Den här delen av South West Coast Path, som går i Cornwall, sägs

Läs mer

Östersjön runt Baltikum och Polen

Östersjön runt Baltikum och Polen Östersjön runt Baltikum och Polen Följ med och upptäck; Estland-Lettland-Litauen-Polen den 9 17 maj 2014 Rundresa från Öland/Kalmar via Stockholm Tallinn - Riga - Vilnius - Warmia/Mazurien- Gdansk/Gdynia

Läs mer

Estland. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Estland. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Estland Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - E s t l a n d Estland Intensiv - Guidad Rundresa Utforksa det kulturella och historiska arvet i Estland på vår 8-dagars

Läs mer

Segla ut från en av våra 9 båtbaser på Canal du Midi Klicka på utgångshamnen under kartan på denna sida och se basernas placering längs kanalen

Segla ut från en av våra 9 båtbaser på Canal du Midi Klicka på utgångshamnen under kartan på denna sida och se basernas placering längs kanalen Canal du Midi En båtsemester på den historiska Canal du Midi kommer att vara en lugn seglats genom Sydfrankrikes soldränkta vingårdar i regionen mellan Toulouse i väst och till Agde vid Medelhavets stränder

Läs mer

TOKYO FÖR TONÅRINGAR 7 DAGAR TOKYO FÖR TONÅRINGAR MED GHIBLI- MUSEET 7 DAGAR GALLERY IMAGES SEK

TOKYO FÖR TONÅRINGAR 7 DAGAR TOKYO FÖR TONÅRINGAR MED GHIBLI- MUSEET 7 DAGAR GALLERY IMAGES SEK TOKYO FÖR TONÅRINGAR 7 DAGAR 14 100 SEK TOKYO FÖR TONÅRINGAR MED GHIBLI- MUSEET 7 DAGAR Destinationer: Tokyo, Ghibli-museet, Samuraj-museet Reslängd: 7 dagar (kan förlängas) Reseperiod: Året om Pris: Från

Läs mer

Budapest, Wien & Prag 2-8/4 2019

Budapest, Wien & Prag 2-8/4 2019 Budapest, Wien & Prag 2-8/4 2019 Tisdag 2/4: Luleå Budapest Avresa från Luleå kl 07:25 och ankomst till Budapest kl 14:00 Busstransfer in till centrum och guidad stadsrundtur i Budapest. Stadsrundtur i

Läs mer

cykla & vandra i Svenljunga

cykla & vandra i Svenljunga under ekens skugga cykla & vandra i Svenljunga längs med vägen Kom nära naturen, till fots eller på cykel. I Svenljunga är vi rika på upplevelser längs med vägen. Susa nedför en grusväg med öppna vyer,

Läs mer

Julmarknadskryssning längs med Donau

Julmarknadskryssning längs med Donau Julmarknadskryssning längs med Donau Följ med och upplev den magiska stämningen på några av Europas vackraste julmarknader. Ombord på vår mysiga älvkryssningsbåt, Der Kleine Prinz, får du julstämning och

Läs mer

OREA Resort Devet Skal Vysocina

OREA Resort Devet Skal Vysocina OREA Resort Devet Skal Vysocina På Orea Resort Devět Skal, som ligger i Mährens berg, kan du se fram emot vackra naturvandringar, god mat i hotellets restaurang och ett dopp i poolen. Här är siktet inställt

Läs mer

Weekend i Washington DC

Weekend i Washington DC Weekend i Washington DC Weekendresa till Washington D.C. med besök till stadens alla sevärdheter. På denna resa till Washington D.C. får ni åka båt på Potomacfloden till Mount Vernon, ni ser kända monument

Läs mer

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner - Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa till Bryssel där ni under en

Läs mer

Skottland Guidad Kulturrundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com

Skottland Guidad Kulturrundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com Skottland Guidad Kulturrundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - S k o t t l a n d Kulturrundresa Skottland - Guidad Resa Upplev de pittoreska högländerna med majestätiska

Läs mer

Sardinien. Hyr segelbåt i Sardinien - båtuthyrning av kvalitetsbåtar i Italien

Sardinien. Hyr segelbåt i Sardinien - båtuthyrning av kvalitetsbåtar i Italien Sardinien Hyr segelbåt i Sardinien - båtuthyrning av kvalitetsbåtar i Italien Många segelsemestrar i farvattnen runt Sardinien startar från småbåtshamnen i Cannigione. Härifrån är det en kort segling norrut

Läs mer

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är.

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är. HOLLAND I BLOMNING När det i början av maj fortfarande kan vara lite ostadigt väder här hemma i Sverige har som regel Nederländerna haft härlig vår ett tag. Uteserveringarna är öppna och vårblommor finns

Läs mer

Logg fra n A lva. Hej och hoj, hoppas ni har det skoj! Hälsar Anton och Simon från en Engelsk boj! Datum: Elevloggare: Anton & Simon

Logg fra n A lva. Hej och hoj, hoppas ni har det skoj! Hälsar Anton och Simon från en Engelsk boj! Datum: Elevloggare: Anton & Simon Logg fra n A lva Datum: 170517 Elevloggare: Anton & Simon Personalloggare: Kerstin M Position: Ramsgate Datum för att segla vidare: imorgon eller tidigt fredag morgon Datum för ankomst till nästa hamn:

Läs mer

Hørby Færgekro ligger vackert vid vattnet omgiven av underbar natur.

Hørby Færgekro ligger vackert vid vattnet omgiven av underbar natur. Hotel Hørby Færgekro Hørby Færgekro ligger vackert vid vattnet omgiven av underbar natur. Hotellet erbjuder Hotel Hørby Færgekro erbjuder ett krouppehåll i vacker natur. Kroens restaurang serverar klassiska

Läs mer

3. Hur var maten som ingick i resans pris?: mycket bra Kommentar maten: - God mat och mycket mat, vi behövde aldrig gå hungriga!

3. Hur var maten som ingick i resans pris?: mycket bra Kommentar maten: - God mat och mycket mat, vi behövde aldrig gå hungriga! Namn: Kristina Palm Resa: Balkan Trail Datum: 12-19 juli 2014 1. Hur blev du mottagen vid ankomsten?: bra Kommentar mottagande: - 2. Hur var boendet jämfört med dina förväntningar?: mycket bra Kommentar

Läs mer

Skottland Guidad Whisky-Rundresa på svenska Max. 8 resenärer

Skottland Guidad Whisky-Rundresa på svenska Max. 8 resenärer Skottland Guidad Whisky-Rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R u n d r e s a - S k o t t l a n d Guidad Rundresa - Whiskyrundresa Skottland - (max. 8 resenärer) Upptäck

Läs mer

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017 Följ med på en konst- och kulturresa till de vackra kustpärlorna i Kroatien Split och Dubrovnik! Kroatien lockar många besökare med sin slående vackra och skiftande natur mäktiga berg, kuperande landskap,

Läs mer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer

Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer Alsace Guidad rundresa på svenska Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e Guidad Rundresa - Alsace - (max. 8 resenärer) Upptäck charmiga bergsbyar, pittoreska vinberberg,

Läs mer

Postillion Hotel Haren-Groningen

Postillion Hotel Haren-Groningen Postillion Hotel Haren-Groningen Nära universitetsstaden Groningen, ligger Postillion Hotel Haren-Groningen. I Groningen kan ni besöka Martinikyrkans grå torn från 1400-talet, äta lunch på guldkontoret

Läs mer

Programförslag. Gruppresa för 10 personer till Palma de Mallorca

Programförslag. Gruppresa för 10 personer till Palma de Mallorca Programförslag Gruppresa för 10 personer till Palma de Mallorca 2013 En vacker och sofistikerad pärla Palma De Mallorca Vackra Palma de Mallorca har under årtionden varit ett mycket populärt resmål. Som

Läs mer

Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland

Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland Under tre härliga sommardagar bjuds vi på det bästa Jämtland har att erbjuda gällande mat, dryck,

Läs mer

Vandra i Skottland. Great Glen Way, 7 nätter Fort William Inverness, 6 vandringsdagar

Vandra i Skottland. Great Glen Way, 7 nätter Fort William Inverness, 6 vandringsdagar Great Glen Way, Fort William Inverness, 7 nätter 1(5) Vandra i Skottland Great Glen Way, 7 nätter Fort William Inverness, 6 vandringsdagar Great Glen Way är en underbar vandring från Fort William genom

Läs mer

Upptäck Torsö Vänerns största ö!

Upptäck Torsö Vänerns största ö! Ta bussen eller tåget till natur och kultur. Tur nr 2 (10) Upptäck Torsö Vänerns största ö! Torsö är den största ön i Mariestads skärgård. Torsö består av två delar som hänger samman, Torsö och Fågelö.

Läs mer