Verksamhetsberättelse

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Verksamhetsberättelse"

Transkript

1 Y-sektionens Kansli Verksamhetsåret 2015/

2 2(19) Klas Gudmundsson, Ordförande Detta år har varit mycket lärorikt, mycket ha hänt och många timmar har lagts ned. Förutom den ordinarie verksamheten så har styrelsen tillsammans anordnat SAFT som är ett samarbete mellan Sveriges olika teknisk fysik-styrelser. Vi har köpt ny bil till sektionen, Marsipulamistatyn på Corson har genomgått en renovering och vi fick en ny fin hemsida. Vi har också haft en extra föreningsstämma, vintermötet.

3 3(19) Jessica Fritzen, Vice ordförande Mitt år som vice har varit otroligt givande, kul och lärorikt. Jag granskade budgetar, hjälpte till med SAFT och AlumnYs profilföreläsningar, såg till att kansliet träffades regelbundet och anordnade tillsammans med resten av styret och nyret Y-sektionens fetaste (och antagligen även blötaste) BBQ. Jag har även tagit hand om sektionens kårallennycklar.

4 4(19) Erik Johansson, Skattmästare Som skattmästare har jag räknat till 789, lärt mig vad debet och kredit är, möblerat om cybercom, varit med och köpt en ny sektionsbil, handlat pizza till sektionsmöten och massa annat som säkert står nån annanstans i den här berättelsen tillsammans med min styrelse.

5 5(19) Margareta Vi, Chefsbyråkrat Under mitt verksamhetsår har jag utöver de löpande arbeten som styrelsen har sett till att sektionen har fått ett nytt arkiv. Jag har även fixat, tillsammans med Webgruppen, en fin fin julkalender till sektionen och tillsammans med resten av styret och med hjälp av kansliet arrangerat SAFT.

6 6(19) Björn Tallberg, Styrelseledamot Mina arbetsuppgifter under året har varit varierande. Dels har det innefattat det löpande styrelsearbetet med budgetar och diverse möten och dels diverse olika uppdrag. Under hösten låg mycket fokus på de båda jubileerna, Yi15 och Med5, under hösten författade jag även styrelsens propositioner till höstmötet gällande reglering av dumvästen och inköpandet av bil. På våren kretsade det mesta av arbetet kring SaFt och att tillsammans med Alfred renovera Marsupilamistatyn. Alfred Karonen, Styrelseledamot Arbetet som styrelseledamot gick till största delen åt till planering och förberedelse kring SaFt och sektionsmöten. Löpande verksamhet i form av budgetgranskning har också bedrivits. Vi har slutfört renovering av Marsupilami och har nu ett antal saker att föra vidare till ett dokument kring nästa renovering. Magnus Malmström, Styrelseledamot & Intendent Förutom löpande arbete som budgetgranskning och förbredelse för sektionsmöten har mycket lagts ner på att planera och genomföra SaFt (vilket blev en succé). Med resten av sittande styrelsen (15/16) har jag planerat och genomfört sektionsaktivas, med hjälp av styrelsen 16/17. Sektionsaktivas blev en super trevlig grillkväll på campusstugan där allt från känguru till struts serverades. Efter en rejäl rensning och uppstädning av A15 i början av året så har mycket av arbetet i YMV kretsat kring vår kära sektionsbil Yrla. Yrla 4.0 gick sönder under hösten vilket resulterade i att YMV och skattmästaren åkte på en liten roadtripp till Vimmerby och köpte Yrla 5.0. Hon går riktigt fint och har till och med fått sitt egna namn på registreringsskylten och sektionslogga på motorhuven. Dessutom har en digital liggare införts och ett nytt fint bilkontrakt skrivits. Vi har även infört hyreskontrakt för alla Y-sektionens prylar, där bland annat en ny pryl tillkommit, pirran (säckakärran) Ygdrasill. PrYlförsäljningen har gått väldigt bra och den nya Y-kaffekoppen har fått ett varmt välkommnande. Nya diplom är designade till nästa år och ett stort intendenttestamente har skrivits. För att sammanfatta året har det varit väldigt givande och lärorikt år både för mig och resterande YMV.

7 7(19) Christoffer Blomberg, Aktivitetsansvarig Förutom att verksamhetsåret har varit fruktansvärt roligt tillsammans med mina nio andra i utskottet, så har det varit lärorikt för oss alla och jag vågar påstå att vi alla har tagit med oss många bra erfarenheter till kommande projekt och äventyr. Vi har försökt att anordna många och varierande evenemang, som av många sektionsmedlemmar har varit uppskattade. Det har varit svårt för oss i utskottet att ha koll på ekonomin och hur vi har legat till. Detta har förhindrat oss i planering samt utförande av vissa event. Av denna anledning tycker jag att det är värt att ta upp frågan om en kassör till aktivitetsutskottet eller åtminstone en position som ekonomiansvarig, för att enklare kunna planera samt genomföra fler event. Vi i AktU 15/16 hade turen på vår sida och kunde anordna våra sittningar på Skytte-C. Dessa blev helt klart händelserika och minnesvärda(??). Med tanke på att denna lokal inte finns tillgänglig i nuläget vill jag be alla andra från sektionen ha detta i hänsyn till kommande AktU-evenemang. Hittills tycker jag (Christoffer) att de har löst det exemplariskt! Stort lycka till AktU 16/17!

8 8(19) Klas Gudmundsson, Alumniansvarig Mitt arbete som utskottsordförande drog igång efter vintermötet med att starta upp utskottet. Jag fick in flera som var intresserade och vi bestämde tillsammans att göra något bra med Y- sektionens alumniutskott. Vi höll en alumnipub på KK som blev väldigt lyckad och började också förbereda inför nästkommande verksamhetsår. Jag vill passa på och tacka de som visade intresse för utskottet och satte grunden för det arbete som förhoppningsvis kommer ge sektionen och våra alumner något bra i framtiden.

9 9(19) Jonas Ehn & Philip Bernborg, Arbetsmiljöombud Under året har vi som arbetmiljöombud arbetat med sektionens miljö- och arbetsmiljöarbete. Under senhösten arrangerade vi tillsammans med KogVet, ELIN och Tbi-sektionen en miljöpub. För den äskade vi pengar av Gröna Sektioner, vilket vi fick beviljat. Puben blev mycket lyckad och det var många som kom och ville byta saker med varandra. Under våren har vi följt upp den enkät som gjordes av studievägledningen i december. I den framkom att många av sektionens medlemmar lider av stress. Därför valde vi att anordna en stressföreläsning tillsammans med studenthälsan under våren. De som kom på föreläsningen beskrev den som givande. Under året har vi suttit med i LinTeks råd för alla arbetsmiljöombud på campus Valla. Vi har även i egenskap av miljöombud för sektionen deltagit i möten och utbildning som hållits av Gröna Sektioner. Då arbetsmiljöombudsposten är en del av studienämnden, så har en stor del av vår tid gått åt till att hjälpa studienämnden i dess arbete med bland annat utvärderingar.

10 10(19) Jens Varga, Fadderikommendör Y-Fadderiets verksamhet för året 15/16 har under klanen McKenna fana påvisat ett gott resultat och jag är stolt över vad vi åstadkommit. Jag har under det gånga året haft äran att arbeta med ett gäng som visat kreativitet, driv och glädje i sina uppgifter som fadderister. Som sig bör så var våren hektisk med gyckel, planering, spons, tryck, fadderpub och andra fadderistiska aktiviteter. Ympingmuskler tränades, skägg kammades och enhörningar mjölkades; och plötsligt ankom Nollan. Nolle-p gick enligt planering utan några större avvikelser. I stort så gick det väldigt smidigt och dom små problem som uppkom löstes snabbt. Net nya året inleddes med Nolle-p Reunion, denna sittning gick bra. På vårkanten ynglade kommendör Daniel av sig och klanen McKenna välkomnade därav varmt, medels bootcamps och testamentesöverlämning, klanen MacInnes till det blindknaggliga livet som skotte på LiU.

11 11(19) Matilda Lorentzon, Informationsansvarig För min del började arbetet efter höstmötet då det blev byte av informationsansvarig och jag blev invald. Nytt för i år är fotogruppen som jag har haft nöjet att samarbeta med. Tillsammans med dem och YF-kukarna planerade och levererade jag årets upplaga av fotokatalogen. Löpande under året har jag skickat ut nyhetsbrevet varje söndag och hållit hemsidan uppdaterad med nyheter och banners samt bidragit med att hålla facebook-sidan intressant.

12 12(19) Sanne Ingvarsson, LINK projektledare Under verksamhetsåret 15/16 var målet att stärka varumärket LINK. Detta genom att knyta fler företag till mässan, få in fler evenemang utöver mässdagen samt sätta upp riktlinjer för en så smidig överlämning som möjligt för nuvarande verksamhetsår. Under införveckorna hölls bland annat diverse lunchföreläsningar, en frukostträning med Sectra på Campushallen och olika företagsbesök i montern. Ett nytt koncept, LINK-LAN infördes och hölls på CreActive, Sparpodden gjorde en live-sändning under mässdagen och en inspirationsföreläsning av Carter Emmart hela vägen från American Museum of Natural History hölls. Ny kassör och projektledare togs ut på y-sektionens vintermöte, vilka sedan dess planerat för fullt för LINK Gå dit, det kommer bli magiskt!

13 13(19) Andreas Pettersson, Marknadsföringsansvarig Året med MafU har gått bra, det har varit väldigt lärorikt och innehållit många spännande möten. Under året har vi deltagit på flera mässor, och försökt hitta roliga, spännande saker som kan locka folk att prata med oss. I år var Y-sektionen ansvariga för TekNat-mässan och projektgruppen för det gjorde ett riktigt bra jobb, med många besökande. Utöver mässor har vi försökt få iväg folk på hemmissionering men det har även i år visat sig svårt. Många är intresserade men har svårt att hitta en passande tid och det slutar därför ofta med att det hela rinner ut i sanden. Under året startade vi även upp Y-sektionens mentorskapsprogram, där nya studenter får kontakt med några äldre. Det gick bra, och det var uppskattat av de flesta deltagarna, men eftersom det var första året finns det mycket som kan förbättras. En grundlig utvärdering gjordes som nya MafU förhoppningsvis får nytta av.

14 14(19) Albin Larsson, Näringslivsansvarig Under mitt år som näringslivsansvarig har jag fortsatt bygga på och försökt förbättra strukturen på näringslivsutskottet. Det innebär att jag har fortsatt jobba mot att alla i utskottet ska ha ett individuellt ansvarsområde utöver företagskontakt och att få alla mer delaktiga och öka samarbete i utskottet. Detta har inte alltid gått lika bra som jag hade förväntat mig men jag hoppas att det i alla fall har varit en förbättring och att efterkommande år kan lära av mina misstag. Något annan jag har försökt förbättre är tydligheten mot både utskottet i sig och mot företag/näringsliv. Detta är framförallt gjort genom att vi har sammanställt ett dokument vid namn Ysektionens evenemang vilket innehåller en beskrivning på i princip alla evenemang och marknadsföring som vi har gjort och kan tänka oss göra tillsammans med företag. Syftet med detta är att utskottet ska ha något tydligt att falla tillbaka mot där det finns beskrivet vad sektionen i helhet kan erbjuda och på det sättet underlätta samarbetet i näringslivsutskottet. Jag har även sätt till att NärU nu har en fått mer tillgångar i budgeten för att kunna marknadsföra sig själva och på det sättet kunna dra in mer pengar till sektionen i helhet. Utöver detta har det framförallt varit normalt näringslivsjobb. Jag är riktigt stolt över alla i utskottet då vi slog sponsrekord på alla tänkbara fronter och är övertygad om att det var en teaminsats och hade inte kunna hända utan allas bidrag till gruppen.

15 15(19) Tobias Grundström, Pubansvarig Pubutskottets arbete har under året gått enligt plan. Totalt har det hållits i 11 pubar under året, sex pubar under hösten och fem under våren, där olika utskott varit medarrangörer varje gång. För att få en tydligare kommunikation med de utskott som varit med och anordnat pubar har vi provat att bjuda in dem till våra lunchmöten. Där har de lätt kunnat få svar på frågor, funderingar och för att bolla idéer och där eventuella oklarheter från båda sidor kunnat redas ut. Detta har varit ett bra arbetssätt som troligen kommer fortsätta användas under nästkommande år.

16 16(19) Lina Åberg, Sexmästare Oj, oj, oj - vilket år! Y6 15/16 har med blod, svett och sjuhelsikes mycket glädje under året bidragit med festtillfällen och härliga stunder för en otroligt stor mängd studenter, vänner och anhöriga. Vi har arrangerat allt ifrån sektionsevenemang (såsom Sommar-Y, Yulbordet, Pi-balen (Halvtidssitsen), StYv), till större evenemang för hela LiU (HHH, Musikhjälpenkravallen, TK) och förstås ett ännu större evenemang dit även fler Universitet och Högskolor var inbjudna - vårt älskade och mest grandiosa VSR Vi har utöver det även hjälpt våra kära vänner i Y-Fadderiet anordna ett fantastiskt NolleP med avslutande Nollesittning och Nollephest, och tillsammans med andra festerier jobbat orimligt många timmar på Kårallen för att varenda fest skulle bli succé. Vi gick in med inställningen att ingenting är skrivet i sten och valde därför att förändra en hel del event under åren, antingen i storlek, upplägg eller möblering. Vi drömde stort, och mycket tack vare rekordstora sponsintäkter fick även våra mest avlägsna drömmar till slut plats i våra olika budgetar. Både Yulbordet och HHH uppgraderades för att kunna få plats med fler gäster, vilket var en hjärtefråga från start, och vi la även ner lite extra tid och kärlek på TK och VSR genom att visa upp Kårallen i en aldrig tidigare skådad utformning. Vi startade även upp ett nytt samarbete med TBI- och D-sektionen genom Pi-Balen, vilket var riktigt kul och något som vi hoppas kommer fortsätta även framöver. Ett extra speciellt guldkorn från året var givetvis Musikhjälpenkravallen: ett stort samarbete mellan alla TekFak-festerier, Forte!, LinTek och många fler där vi till slut lyckades samla in över kr till insamlingen. Helt fantastiskt och så roligt! Som slutkläm vill jag rikta ett stort tack till mitt fantastiska Y6. Jag är otroligt stolt över vad vi åstadkommit tillsammans, och jag hoppas att hela sektionen kunnat känna den glädje som vi haft inom gänget på våra olika evenemang. Att vara sektionsaktiv på Y-sektionen har gett oss otroligt mycket, och det är något som jag och hela mitt Y6 varmt rekommenderar, oavsett uppdrag. En riktigt stort lycka till önskar vi våra efterträdare i Y6 16/17, vi tror på er! På återseende!

17 17(19) Tobias König, Studienämndsordförande Undet verksamhetsåret 15/16 utfördes fyra omgångar kursutvärderingar vilka resulterade i ca 100 kursutvärderingar. Under verksamhetsåret digitalierasdes även Y-arens guide till galaxen med stor hjälp av Webbgruppen.

18 18(19) Angelina Johansson, Yvetteordförande Mitt år som ordförande i damföreningen har varit väldigt givande och roligt. Jag har tillsammans med mina yvettor arrangerat många olika evenemang, allt från en resa till Ericssons huvudkontor i Kista till en overallsinvigning. Ett evenemang jag tyckte blev extra lyckat var vår spakväll på badhuset under våren, något som blev möjligt efter ha dragit in en hejdundrans massa spons. Året började med overallsinvigning och musselmiddag. Senare i november så höll vi i en Vintermiddag på Platå. En stor damsittning i samarbete med Donna och Tingeling anordnades i februari och blev mycket lyckad. Sedan så startade vår planering med Yvettes 25 årsjubileum. Detta var en heldag ägnad åt alla gamla Yvettor, det var extra kul då till och med de som var med och startade igång Yvette för just 25 år sedan. Året avslutades med att anordna stilettracet och en resa till Boda Borg anordnades för Y- och D-tjejer.

19 Erik Sköld, Webmaster 19(19) Verksamhetsåret har varit ovanligt händelserikt för Webbgruppen. Under sommaren färdigställdes den nya hemsidan som de två senaste generationerna Webbgruppen jobbat på. Denna lanserades strax innan Nolle-P och de nya ska således inte behövt se den gamla. Hemsidan är byggd på ramverket Django och egendesignad för att passa våra ändamål och för att vara lätt att utveckla nya funktioner till, något som inte var sant för den gamla. Y6 har flyttat ut från sektionens server och lagt sig på ett webbhotell, för att sedan flytta till CYD-poolen. Detta då Webbgruppen hade fullt upp innan Nolle-P med sektionens hemsida och inte hade tid att hjälpa till så mycket. Istället fixade Y6 en hemsida på egen hand och det blev mycket bättre än den gamla, som var baserad på samma ramverk som sektionens gamla sida. Digitala Guiden lanserats och en tävling där man kunde vinna biobiljetter för skrivna kommentarer på kurser och profiler hållts. Vinnarna drogs på Vårmötet. En kalender påbörjades, men hann aldrig färdigt. Ryktet säger att den kanske kommer under hösten. Samma sak gäller för sångboken som utlovades i ett tidigare RoM.

Rapporter och meddelanden

Rapporter och meddelanden Rapporter och meddelanden Y-sektionens Kansli Verksamhetsåret 2015/2016 2016-04-20 1(18) Klas Gudmundsson, Ordförande Sedan vintermötet har det varit mycket småarbete med olika saker. Det mesta har varit

Läs mer

Rapporter och meddelanden

Rapporter och meddelanden Rapporter och meddelanden Y-sektionens Kansli Verksamhetsåret 2014/2015 2015-11-11 1(18) Klas Gudmundsson, Ordförande Arbetet satte igång ganska mjukt redan vid tilllträdet den första juli då styrelen

Läs mer

Arbetsordning för Linköpings Y-teknologsektion

Arbetsordning för Linköpings Y-teknologsektion Arbetsordning för Linköpings Y-teknologsektion Verksamhetsåret 2014/2015 25 mars 2014 Sammanfattning Denna arbetsordning syftar till att ge styrelsen och ordföranden stöd vid fördelning av ansvar och arbete

Läs mer

Y-sektionens äskanden år 2018

Y-sektionens äskanden år 2018 Y-sektionens äskanden år 2018 Information om sektionen Y-sektionen är sektionen för studenter på civilingenjörsutbildningarna Teknisk fysik och elektroteknik (Y), Teknisk fysik och elektroteknik internationell

Läs mer

Lathund till årsbudget 16/17. 14 april 2016

Lathund till årsbudget 16/17. 14 april 2016 till årsbudget 16/17 14 april 2016 1(6) Inledning Detta dokument förklarar betydelsen av de olika posterna i årsbudgeten. Sist i dokumentet finns även en lista med kommentarer till själva budgeten med

Läs mer

Linköpings Y-teknologsektions Höstmöte 2015

Linköpings Y-teknologsektions Höstmöte 2015 1(9) Linköpings Y-teknologsektions Höstmöte 2015 Onsdag 11 november 2015, kl 17:15, lokal: C4 Kallade: Sektionens medlemmar Närvarande: Se bifogad närvarolista. 1 Mötets öppnande Föredragare: Klas Gudmundsson,

Läs mer

Innehåll. Utfärdandedatum: Festerichefernas mål är att: ... 4

Innehåll. Utfärdandedatum: Festerichefernas mål är att: ... 4 Innehåll Festerichefernas mål är att:... 4 1 Under 2016 har förändringar gjorts både inom styrelsen och dess utskott. Detta har resulterat i ett behov av en framtagning av en modernare verksamhetsplan.

Läs mer

Sök-Utskottspub Sök till:

Sök-Utskottspub Sök till: Sök-Utskottspub Sök till: AktU MafU NärU Webgruppen Yvette Valberedningen Näringslivsutskottet, NärU - Din väg till drömjobbet! Hej Ettan! Mitt namn är Albin Larsson och jag är Näringslivsansvarig på sektionen

Läs mer

Linköpings Y- teknologsektion vårmöte 2014. Föredragningslista. Onsdag 2 april, kl 17:15, lokal: C2

Linköpings Y- teknologsektion vårmöte 2014. Föredragningslista. Onsdag 2 april, kl 17:15, lokal: C2 Sida 1 av 6 Linköpings Y- teknologsektion vårmöte 2014 Onsdag 2 april, kl 17:15, lokal: C2 Kallade: Sektionens medlemmar, representant från LinTek Föredragningslista 1. Mötets öppnande 2. Val av mötesordförande

Läs mer

Y-sektionens a skanden a r 2019

Y-sektionens a skanden a r 2019 Y-sektionens a skanden a r 2019 Information om sektionen Y-sektionen är sektionen för studenter på civilingenjörsutbildningarna Teknisk fysik och elektroteknik (Y), Teknisk fysik och elektroteknik internationell

Läs mer

AktU. InfU. Anna Allerth, Sekreterare sekreterare@embassaden.liu.se

AktU. InfU. Anna Allerth, Sekreterare sekreterare@embassaden.liu.se Sök utskott! Nu har det blivit dags att söka till Maskinteknologsektionens utskott för verksamhetsåret 2012/2013. Ta chansen att påverka sektionens arbete genom att engagera dig! Nedan finns beskrivningar

Läs mer

Arbetsordning för KogVet

Arbetsordning för KogVet Arbetsordning för KogVet sektionen för det kognitionsvetenskapliga programmet Verksamhetsåret 2017 8 november 2016 Sammanfattning Denna arbetsordning syftar till att ge styrelsen och ordföranden stöd vid

Läs mer

Tekniska högskolan Liu Campus Norrköping

Tekniska högskolan Liu Campus Norrköping Logistiksektionens styrelsemöte Tid: 17.15 20.05 Plats: Tp41 Närvarande: Andreas Wikström, ordförande Isabella Ostojic, sekreterare Karin Ström, kassör Therese Haga, studienämndsordförande KTS Nina Alfredsson,

Läs mer

Rapporter och meddelanden. Y-sektionens Kansli Verksamhetsåret 2014/2015

Rapporter och meddelanden. Y-sektionens Kansli Verksamhetsåret 2014/2015 Rapporter och meddelanden Y-sektionens Kansli Verksamhetsåret 2014/2015 3 mars 2015 1(21) Elin Andersson, Ordförande Det har varit en intensiv period sedan höstmötet med många stora budgetar att granska

Läs mer

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Erik Helander förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Erik Helander valdes till mötesordförande.

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Erik Helander förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Erik Helander valdes till mötesordförande. Mötesprotokoll Datum: 2011-01-26 Tid: 17:15 Plats: P36 Närvarande: Erik Helander, Emilia Björe-Dahl, Petra Lange, Kristina Lam, Linda Gunnarsson, Nina Petrén, Tobias Gefors, Markus Engren, Andréas Göransson,

Läs mer

Verksamhetsdokument 2014-2015

Verksamhetsdokument 2014-2015 Verksamhetsdokument 2014-2015 N-Sektionen 2014-04-05 Innehåll 1. Inledning... 2 2. Sektionsstyrelsen... 2 2.1 Organisation... 2 2.2 Ansvarsområden... 2 2.2.1 Ordförande... 2 2.2.2 Vice ordförande... 2

Läs mer

6. Fastställande av dagordningen 10 och 12 byter plats i dagordning som sedan fastställs i sin helhet.

6. Fastställande av dagordningen 10 och 12 byter plats i dagordning som sedan fastställs i sin helhet. Mötesprotokoll Datum: 2012-11-14 Tid: 17:15 Plats: R19 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Anna Olausson, Per Randell, Filip Jöndell, Linnéa Svanström, Malin Fredriksson, Sara

Läs mer

Protokoll, D-sektionens vintermöte 2017

Protokoll, D-sektionens vintermöte 2017 Protokoll, D-sektionens vintermöte 2017 Plats: C2, C-huset Datum: 2017-01-30 Tid: 17:15 Firmatecknare verksamhetsår 16/17 (20160701 20170630) Ordförande - Sofie Eskilsson Kassör Christoffer Nilsson 1.

Läs mer

00001 Val av ordförande Mötet väljer sittande ordförande Tobias Edström till mötets ordförande.

00001 Val av ordförande Mötet väljer sittande ordförande Tobias Edström till mötets ordförande. Närvarande: Tobias Edström, Ordförande Johannes Nilsson, Sekreterare Jacob Samuelsson, Alumniansvarig Jonathan Ohlson, Rekryteringsansvarig Christoffer Gremlin, Festerichef Simon Kronmar, Kassör Andreas

Läs mer

Raporter och medelanden. Y-sektionens Kansli Verksamhetsåret 2013/2014

Raporter och medelanden. Y-sektionens Kansli Verksamhetsåret 2013/2014 Raporter och medelanden Y-sektionens Kansli Verksamhetsåret 2013/2014 8 november 2013 1(17) Olle Tingstam, Ordförande Vi har fått en härlig start på året. Det började med en sommarträff för kansliet i

Läs mer

Totalt , , , , ,

Totalt , , , , , Budget 19/20 Budget 18/19 Budget 17/18 Intäkter (kr) Kostnader (kr) Summa (kr) Intäkter (kr) Kostnader (kr) Summa (kr) Intäkter (kr) Kostnader (kr) Summa (kr) Totalt 3412441,68 3368197,26 44244,42 3683705

Läs mer

Reglemente för Lingsektionen 2015/2016

Reglemente för Lingsektionen 2015/2016 Reglemente för Lingsektionen 2015/2016 Reglemente för Lingsektionen vid Linköpings universitet, organisationsnummer 822001-9262 Fastställt under sektionsmötet 2015-04-22. 1 Innehåll 1 Sektionsmöte 5 1.1

Läs mer

Utrikespolitiska Föreningen, Växjö

Utrikespolitiska Föreningen, Växjö Verksamhetsberättelse 2014 Utrikespolitiska Föreningen, Växjö 1 Sammanfattning av 2014 2014 har varit ett intressant och framgångsrikt år för Utrikespolitiska Föreningen, Växjö. Ny styrelse valdes in i

Läs mer

Verksamhetsplan juli 2013 juni 2014 Sektionen för Energi och miljö

Verksamhetsplan juli 2013 juni 2014 Sektionen för Energi och miljö Verksamhetsplan juli 2013 juni 2014 Sektionen för Energi och miljö Sektionen Sektionen är fortfarande växande och det är viktigt att verksamheten under 2013-2014 präglas av att antalet programstuderande

Läs mer

Mötesprotokoll. Datum: 2015-05-20. Tid: 12:15. Plats: R19. Närvarande:

Mötesprotokoll. Datum: 2015-05-20. Tid: 12:15. Plats: R19. Närvarande: Mötesprotokoll Datum: 2015-05-20 Tid: 12:15 Plats: R19 Närvarande: Amund Lindgren, Terese Eriksson, Sophie Sandberg, Viktor Eriksson, Hanna Ericson, Carl Westin, Cecilia Skalk, Simon Berntsson, William

Läs mer

6. Fastställande av dagordningen 19 Äskning från Draglaget, lades till dagordningen som sedan fastställdes i sin helhet.

6. Fastställande av dagordningen 19 Äskning från Draglaget, lades till dagordningen som sedan fastställdes i sin helhet. Mötesprotokoll Datum: 2012-05-16 Tid: 17:15 Plats: A36 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Anna Olausson, Filip Jöndell, Linnéa Svanström, Malin Fredriksson, Sara Nilsson, Sonja

Läs mer

00000 Mötets öppnande Ordförande Tobias Edström förklarade mötet öppet klockan 17:15 i TP51.

00000 Mötets öppnande Ordförande Tobias Edström förklarade mötet öppet klockan 17:15 i TP51. Närvarande: Tobias Edström, Ordförande Johannes Nilsson, Sekreterare Jacob Samuelsson, Alumniansvarig Jonathan Ohlson, Rekryteringsansvarig Simon Kronmar, Kassör Andreas Lundqvist, SnOrdf Elias Olsson,

Läs mer

Logistiksektionens Verksamhetsdokument

Logistiksektionens Verksamhetsdokument Logistiksektionens Verksamhetsdokument Senast reviderad: 2014-03-03 Lisa Roslund Ordförande 2013/2014 Erik Andersson Sekreterare 2013/2014 Logistiksektionen Linköpings universitet 601 74 Norrköping www.logistiksektionen.se

Läs mer

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Alexandra Sterne förklarar mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Alexandra Sterne väljs till mötesordförande.

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Alexandra Sterne förklarar mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Alexandra Sterne väljs till mötesordförande. Mötesprotokoll Datum: 2013-04-24 Tid: 17:15 Plats: R19 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Anna Olausson, Per Randell, Filip Jöndell, Linnéa Svanström, Malin Fredriksson, Sara

Läs mer

Sektionen för Elektronikdesign Verksamhetsdokument 2010/2011

Sektionen för Elektronikdesign Verksamhetsdokument 2010/2011 Sektionen för Elektronikdesign Verksamhetsdokument 2010/2011 1. INLEDNING 1 2. SEKTIONSSTYRELSEN 1 2.1 ORGANISATION 1 2.2 ANSVARSOMRÅDEN 1 ORDFÖRANDE 1 VICE ORDFÖRANDE 1 KASSÖR 1 SEKRETERARE 2 ARBETSMILJÖOMBUD

Läs mer

6. Fastställande av dagordningen 13.1 lades till och dagordningen fastställdes sedan i sin helhet.

6. Fastställande av dagordningen 13.1 lades till och dagordningen fastställdes sedan i sin helhet. Mötesprotokoll Datum: 2013-09-17 Tid: 17:15 Plats: R43 Närvarande: Amer Ali, Felicia Bindekrans, Josefine Strömsrud, Victor Norberg, Hiren Kerai, Jenny Strömberg, Kristin Ulding, Marcus Lundmark, Anton

Läs mer

Protokoll vid möte Mötestid: 17:16-18:27 Plats: TP 40

Protokoll vid möte Mötestid: 17:16-18:27 Plats: TP 40 Protokoll vid möte 2018-10-10 Mötestid: 17:16-18:27 Plats: TP 40 1. Mötets öppnande Victoria Eriksson öppnade mötet. 2. Val av justerare 3. Mötets behöriga utlysande Niklas Waldt och Veronika Andrijević

Läs mer

Verksamhetsdokument 2011/2012

Verksamhetsdokument 2011/2012 Verksamhetsdokument 2011/2012 Innehållsförteckning 1Inledning...2 2Sektionsstyrelsen...2 2.1Organisation...2 2.2Ansvarsområden...2 2.2.1Ordförande...2 2.2.2Vice Ordförande...2 2.2.3Kassör...2 2.2.4Sekreterare...3

Läs mer

VERKSAMHETSDOKUMENT ED-SEKTIONEN

VERKSAMHETSDOKUMENT ED-SEKTIONEN VERKSAMHETSDOKUMENT ED-SEKTIONEN VERKSAMHETSÅR 2014-2015 Innehållsförteckning Innehållsförteckning... 2 1. Inledning... 3 2. Sektionsstyrelsen... 3 2.1 Organisation... 3 2.2 Ansvarsområden... 3 2.2.1Ordförande...

Läs mer

6. Fastställande av dagordningen 14 M-aktivas lades till dagordning som sedan fastställdes i sin helhet.

6. Fastställande av dagordningen 14 M-aktivas lades till dagordning som sedan fastställdes i sin helhet. Mötesprotokoll Datum: 2012-10-17 Tid: 12:10 Plats: P18 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Per Randell, Filip Jöndell, Linnéa Svanström, Malin Fredriksson, Sara Nilsson, Sonja

Läs mer

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare Närvarande Mattias Thorwid Dennis Forslund August Naij Jennifer Davidsson Thomas Sahleström Philip Sundström Johan Backlund Lisa Andersson Sara Kafi Alexander Lyckebo Ordförande Vice Ordförande Kassör

Läs mer

Pluggstugan har inte gått så bra, intresset finns helt enkelt inte hos ettorna. Diskussioner kring om vi ska fortsätta hålla den ska äga rum.

Pluggstugan har inte gått så bra, intresset finns helt enkelt inte hos ettorna. Diskussioner kring om vi ska fortsätta hålla den ska äga rum. Bilaga 1 Rapporter och meddelanden Ordförande, Jacob Fredriksson Efter höstmötet anordnade och höll jag i utvecklingssamtal med alla i styrelsen. Utvecklingssamtalen syftade till att få åsikter om styrelse

Läs mer

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Alexandra Sterne förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Alexandra Sterne valdes till mötesordförande.

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Alexandra Sterne förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Alexandra Sterne valdes till mötesordförande. Mötesprotokoll Datum: 2012-05-02 Tid: 12.15 Plats: P30 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Anna Olausson, Per Randell, Linnéa Svanström, Malin Fredriksson, Sara Nilsson, Gustav

Läs mer

Reglemente för Lingsektionen

Reglemente för Lingsektionen Reglemente för Lingsektionen Sammanfattning Reglemente för Lingsektionen vid Linköpings universitet, organisationsnummer 822001-9262. Fastställt under sektionsmötet 2016-04-19. 1 Innehåll 1 Sektionsmöte

Läs mer

Förändringar från tidigare år beskrivs nedan för respektive verksamhet.

Förändringar från tidigare år beskrivs nedan för respektive verksamhet. Äskning 2013 Maskinteknologsektionens äskning till programnämnden. En sammanställning av äskningen för Maskinteknologsektionen vid LiTH finns i Bilaga 1. De beräknade kostnaderna för de verksamheter vi

Läs mer

ORDFÖRANDES ARBETSUPPGIFTER BESTÅR TILL HUVUDSAK AV: NUVARANDE ORDFÖRANDE OSCAR BESKRIVER POSTEN SÅHÄR:

ORDFÖRANDES ARBETSUPPGIFTER BESTÅR TILL HUVUDSAK AV: NUVARANDE ORDFÖRANDE OSCAR BESKRIVER POSTEN SÅHÄR: POSTBESKRIVNINGAR ORDFÖRANDE Som ordförande i FF-styrelsen kommer du tillsammans med fyra andra personer att leda möten för att samordna festeristvärlden. Dessa möten är till för att underlätta samarbetet

Läs mer

Verksamhetsberättelse FARM 2013

Verksamhetsberättelse FARM 2013 Verksamhetsberättelse FARM 2013 Jakob Lindqvist 12 februari 2014 Abstract Detta dokument är en verksamhetsberättelse för Fysikteknologsektionens arbetsmarknadsgrupp, FARM. Den syftar till att redogöra

Läs mer

Manfred yrkar att rösta in Emma och Philip som klump till sexmästeriet utskott.

Manfred yrkar att rösta in Emma och Philip som klump till sexmästeriet utskott. Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2017-11-13 Plats: CAPS Närvarande: Mikaela Lind, Matilda Persson, Rickard Beergrehn, Amos Friedman, Manfred Bergkvist, Jessica Kajs, Julia Zakrisson, Axel Almqvist,

Läs mer

Protokoll vid möte Mötestid: 17:15-18:35 Plats: TP40

Protokoll vid möte Mötestid: 17:15-18:35 Plats: TP40 Protokoll vid möte 2018-11-07 Mötestid: 17:15-18:35 Plats: TP40 1. Mötets öppnande Victoria Eriksson öppnade mötet. 2. Val av justerare 3. Mötets behöriga utlysande Veronika Andrijević och Erik Johansson

Läs mer

Ordförande. Sekreterare

Ordförande. Sekreterare Ordförande En ordförandes största uppgifter är att vara sektionens ansikte utåt, föra sektionens talan och se till att organisationen fortsätter att fungera. Det är viktigt att man som ordförande vågar

Läs mer

Rapporter och meddelanden. Y-sektionens Kansli Verksamhetsåret 2013/2014

Rapporter och meddelanden. Y-sektionens Kansli Verksamhetsåret 2013/2014 Rapporter och meddelanden Y-sektionens Kansli Verksamhetsåret 2013/2014 28 mars 2014 1(19) Olle Tingstam, Ordförande Y-sektionens verksamhet flyter på. Vi i styrelsen har nu kommit in i det operativa arbetet,

Läs mer

Logistiksektionen styrelsemöte 2013-09-11. Tid 17:15-19:00, plats TP54

Logistiksektionen styrelsemöte 2013-09-11. Tid 17:15-19:00, plats TP54 Logistiksektionen styrelsemöte 2013-09-11. Tid 17:15-19:00, plats TP54 Närvarande: Lisa Roslund, ordförande samt festerichef Escort Erik Andersson, sekreterare Maria Modin, kassör Valerie Dahl, studienämndsordförande

Läs mer

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja Elias Olsson och Christoffer Gremlin till justeringsmän tillika rösträknare.

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja Elias Olsson och Christoffer Gremlin till justeringsmän tillika rösträknare. Närvarande: Tobias Edström, Ordförande Johannes Nilsson, Sekreterare Jacob Samuelsson, Alumniansvarig Jonathan Ohlson, Rekryteringsansvarig Christoffer Gremlin, Festerichef Simon Kronmar, Kassör Andreas

Läs mer

Logistiksektionens styrelsemöte 2014-12-17 Tid: 17.15 19.00 Plats: Tp41 Närvarande:

Logistiksektionens styrelsemöte 2014-12-17 Tid: 17.15 19.00 Plats: Tp41 Närvarande: Logistiksektionens styrelsemöte 2014-12-17 Tid: 17.15 19.00 Plats: Tp41 Närvarande: Andreas Lövdahl, vice ordförande och rekryteringsansvarig Alice Jensen Kjellberg, vice sekreterare, näringslivs- och

Läs mer

Alexandra Sterne, Ordförande Har varit på PPG-möte för M och DPU. Har informerat mastersstudenterna om sektionen samt haft möte med Albin.

Alexandra Sterne, Ordförande Har varit på PPG-möte för M och DPU. Har informerat mastersstudenterna om sektionen samt haft möte med Albin. Mötesprotokoll Datum: 2012-08-29 Tid: 18:30 Plats: P18 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Anna Olausson, Per Randell, Filip Jöndell, Linnéa Svanström, Malin Fredriksson, Sara

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2012-09-18, kl. 18.00 Plats: Yuquan Campus, Hangzhou, Kina Ordförande: Astrid Sjögren, TM13 Sekreterare: Elin Lindqvist,

Läs mer

Nomineringar Valberedningen nominerar Föreningen Samhällsvetarnas styrelse för verksamhetsåret 2015/2016 enligt följande:

Nomineringar Valberedningen nominerar Föreningen Samhällsvetarnas styrelse för verksamhetsåret 2015/2016 enligt följande: Nomineringar 2015 Valberedningen nominerar Föreningen Samhällsvetarnas styrelse för verksamhetsåret 2015/2016 enligt följande: Ordförande: Gustaf Palmér Vice Ordförande: Karin Rehnberg Kassör: Oscar Lindquist

Läs mer

Ordförande. Vice Ordförande

Ordförande. Vice Ordförande Ordförande Som FLiNS- ordförande är man sektionens ansikte utåt och formell ledare för FLiNS- styrelsen. Man kallar till regelbundna styrelsemöten, då man också skriver dagordningen inför mötena som man

Läs mer

00000 Mötets öppnande Ordförande förklarade mötet öppet klockan 17:15 i TP52. 00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare

00000 Mötets öppnande Ordförande förklarade mötet öppet klockan 17:15 i TP52. 00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Närvarande: Philip Karlsson, Ordförande Mike Persson, Festerichef Alexander Lagerbielke, Rekrytering Erik Wetterin, Webb/Tryck/PR Elias Olsson, Näringsliv Jerry Sundin, SnOrdf Niklas Bohman, Vice SnOrdf

Läs mer

Logistiksektionen Höstmöte Tid: 17:25-19:49 Plats: TP1

Logistiksektionen Höstmöte Tid: 17:25-19:49 Plats: TP1 Logistiksektionen Höstmöte 2013-11-07 Tid: 17:25-19:49 Plats: TP1 Närvarande: På mötet fanns 55 st personer närvarande och 12 st av dessa var ur den sittande styrelsen. 1 Mötets öppnande Logistiksektionens

Läs mer

Verksamhetsplan Föreningen Samhällsvetarna Uppsala verksamhetsår 2016/2017

Verksamhetsplan Föreningen Samhällsvetarna Uppsala verksamhetsår 2016/2017 Verksamhetsplan Föreningen Samhällsvetarna Uppsala verksamhetsår 2016/2017 BAKGRUND Denna verksamhetsplan har skrivits av oss som har varit förtroendevalda i Föreningen Samhällsvetarna Uppsala under 2015-2016.

Läs mer

Postbeskrivningar inför SM-1

Postbeskrivningar inför SM-1 Postbeskrivningar inför SM-1 Innehåll Styrelsen... 2 Ettans representant... 2 Klubbmästare... 3 Andra förtroendevalda... 3 Vice SNO... 3 Sektionslokalsansvarig... 4 Valberedning... 4 Webmaster... 4 Revisor...

Läs mer

Rapporter och meddelanden Presidiet

Rapporter och meddelanden Presidiet 2015-04-10 1 (6) Rapporter och meddelanden Presidiet Under punkten presidiet kommer kårstyrelsen genom presidiet redogöra inför kårfullmäktige om hur arbetet inom LinTek flutit på, främst då inom kårledningen.

Läs mer

Medicinska Föreningens verksamhetsplan 15-16

Medicinska Föreningens verksamhetsplan 15-16 Verksamhetsplan 15-16 s verksamhetsplan 15-16 Denna verksamhetsplan beskriver en grundläggande målsättning för föreningens verksamhet. Den antas av fullmäktige och blir därmed en uppdragsbeskrivning från

Läs mer

Ordförande: Elin Schönqvist Sekreterare: Johanna Nyrén Justerare: Amanda Jönsson

Ordförande: Elin Schönqvist Sekreterare: Johanna Nyrén Justerare: Amanda Jönsson Styrelsemöte Tid: 16:00-18:00 Plats: R18 Närvarande: Johanna Nyrén, Hanna Falk, Elin Schönqvist, Johanna Lenhammar, Amanda Jönsson, Isa Welander, Julia Wistrand och Felicia Hedström. Dagordning 1. Mötet

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2011/2012

Verksamhetsberättelse 2011/2012 Allmän verksamhet Styrelsen Då styrelsen tillträdde var nio av tio ledamöter tillsatta. Den tionde, PR-ansvarig, tillsattes under verksamhetsårets första sektionsmöte. Till att börja med fanns tre ledamöter

Läs mer

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Alexandra Sterne förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Alexandra Sterne valdes till mötesordförande.

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Alexandra Sterne förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Alexandra Sterne valdes till mötesordförande. Mötesprotokoll Datum: 2012-09-12 Tid: 18:15 Plats: P18 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Anna Olausson, Per Randell, Filip Jöndell, Linnéa Svanström, Sara Nilsson, Sonja Troberg,

Läs mer

Utbildningsföreningen EKEN. Årsmöte

Utbildningsföreningen EKEN. Årsmöte Agenda Formalia 1 Mötets öppnande 2 Val av mötesordförande 3 Val av sekreterare 4 Val av justeringspersoner tillika rösträknare 5 Behörighetsutlysande 6 Beslutsmässighet 7 Fastställande av dagordning Ärenden

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2018-03-28 Tid 12:10 Plats Beslutande -rummet Ordf. Jakob Kullmann Sekr. Fanny Selin Denise Pettersson Johan Karlelid Tomas Mo Gabriel Larsson Jonas Larsson 84

Läs mer

1. Formalia 1.1. Mötets öppnande

1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Styrelsemöte den 20 november 2013 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet öppnas kl 17:19. 1.2. Mötets behöriga utlysande Mötet anses vara behörigt utlyst. 1.3. Närvarande Alla förutom Lukas Häggström.

Läs mer

Finns på anslagstavlan och hemsidan. Protokollet godkänns och läggs till handlingarna.

Finns på anslagstavlan och hemsidan. Protokollet godkänns och läggs till handlingarna. Logistiksektionens styrelsemöte 2014-09-24 Tid: 17.15 18.56 Plats: Tp41 Närvarande: Andreas Wikström, ordförande Isabella Ostojic, sekreterare Karin Ström, kassör Nina Alfredsson, studienämndsordförande

Läs mer

TE JN SK AL (ordförandes initialer) (sekreterares initialer) (justeringsmännens initialer)

TE JN SK AL (ordförandes initialer) (sekreterares initialer) (justeringsmännens initialer) Närvarande: Tobias Edström Johannes Nilsson Jacob Samuelsson Simon Kronmar Andreas Lundqvist Elias Olson Jonathan Ohlson Christoffer Gremlin 00000 Mötets öppnande Ordförande förklarade mötet öppet klockan

Läs mer

Kallelse till styrelsemöte. Dagordning. Styrelsen Måndagen den 10 september 2018

Kallelse till styrelsemöte. Dagordning. Styrelsen Måndagen den 10 september 2018 Studentföreningen Kallelse till styrelsemöte Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 10 september, klockan 18:00. Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast 10 september, klockan 16.00. I tjänsten,

Läs mer

Efterträdare: Carolina Altenstedt, Emma Tapani

Efterträdare: Carolina Altenstedt, Emma Tapani Logistiksektionens styrelsemöte 2014-11-11 Tid: 17.15 19.20 Plats: Tp41 Närvarande: Andreas Wikström, ordförande Isabella Ostojic, sekreterare Karin Ström, kassör Nina Alfredsson, studienämndsordförande

Läs mer

Verksamhetsplan F1 röj, Lund 2011 Ansvariga: Malin Sohlmér Alexander Fredh-Ojala 1 Verksamhetsplan: F1 röj 25 m 2 minröj F1 röj är en stor studentsammankomst som är planerad att inträffa under ett veckoslut

Läs mer

Ordförande. Vice Ordförande

Ordförande. Vice Ordförande Ordförande Namn: David Rutqvist Program: Civilingenjör Datateknik, 4e året Förbereda möteshandlingar inför styrelsemöten och sektionsmöten. Företräda sektionen vid möten med universitetet, kåren, andra

Läs mer

Styrelsemöte. Ordförande: Elin Schönqvist Sekreterare: Johanna Nyrén Justerare: Amanda Jönsson

Styrelsemöte. Ordförande: Elin Schönqvist Sekreterare: Johanna Nyrén Justerare: Amanda Jönsson Styrelsemöte Tid: 2016-02-02 16:00-17:00 Plats: P30 Närvarande: Johanna Nyrén, Hanna Falk, Julia Wistrand, Felicia Hedström, Elin Schönqvist, Johanna Lenhammar, Amanda Jönsson, Isa Welander. Dagordning

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2012-12-13, kl. 17.15 Plats: IKDC Ordförande: Astrid Sjögren, TM13 Sekreterare: Sofie Tapper Jansson, TM14 Övriga närvarande:

Läs mer

2. Rapporter Föredragande 2.1. Ledamot för Utbildningsfrågor Robin Palmberg

2. Rapporter Föredragande 2.1. Ledamot för Utbildningsfrågor Robin Palmberg Sektionen för Medieteknik Stockholm 20131022 Styrelsemöte den 23 oktober 2013 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Kl 17:31. 1.2. Mötets behöriga utlysande Mötet anses behörigt utlyst. 1.3. Närvarande Lukas,

Läs mer

Studentföreningen Agoras verksamhetsberättelse

Studentföreningen Agoras verksamhetsberättelse Studentföreningen Agoras verksamhetsberättelse Juli - augusti Allting började, den 1 juli 2011 då vi som styrelse helt plötsligt står för nya, spännande och roliga utmaningar. Under vår första månad var

Läs mer

Postbeskrivningar inför Val-SM: Förtroendevalda

Postbeskrivningar inför Val-SM: Förtroendevalda Postbeskrivningar inför Val-SM: Förtroendevalda Innehåll: Vice SNO... 2 Vice NLG... 2 Den som säljer grejer (DSSG)... 3 Sektionslokalsansvarig... 3 Valberedning... 3 Boll-Kalle... 3 Webmaster... 4 Revisor...

Läs mer

Kandidaturtexter Extrainsatt Val-SM

Kandidaturtexter Extrainsatt Val-SM Kandidaturtexter Extrainsatt Val-SM Vice Ordförande Oskar Giescke... 2 Vice Ordförande, Kommunikationsansvarig Helena Falk... 2 Ordförande Konstwerket Martin Gutsch... 3 Ordförande Jämlikhetsnämnden Elin

Läs mer

Datateknologsektionen Chalmers studentkår Protokoll styrelsemöte 2012-09-12

Datateknologsektionen Chalmers studentkår Protokoll styrelsemöte 2012-09-12 Sidan 1 av 6 Kl: 12:00 Mötesnummer: 7-2012/2013 Plats: Styrelserummet Närvarande: Funktion Namn E-mail Ordförande Johan Sjöblom sjoblomj Sekreterare Caroline Strandberg carstra Kassör Sebastian Weddmark

Läs mer

Logistiksektionen styrelsemöte Tid 17:15-18:50, plats TP54

Logistiksektionen styrelsemöte Tid 17:15-18:50, plats TP54 Logistiksektionen styrelsemöte 2013-11-05. Tid 17:15-18:50, plats TP54 Närvarande: Lisa Roslund, ordförande samt festerichef Escort Erik Andersson, sekreterare Maria Modin, kassör Stina Odebo, studienämndsordförande

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 5/år 2015 Datum: 3/3 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 5/år 2015 Datum: 3/3 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

Verksamhetsplan Näringslivsutskottet 2016

Verksamhetsplan Näringslivsutskottet 2016 Verksamhetsplan Näringslivsutskottet 2016 Näringslivsutskottets övergripande mål är att stärka PULS kontakter och samarbete med näringslivet. Utskottet ska även främja samarbete både internt mellan arbetsgrupper

Läs mer

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 2 FEBRUARI 2015

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 2 FEBRUARI 2015 INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 2 FEBRUARI 2015 Företagens stora chans att träffa studenter som snart ska ut i arbetslivet men även knyta kontakter med andra företag inom samma bransch. INFORMATION OM BRANSCHDAGEN

Läs mer

Styrelsemöte Tid: kl. 16:15-18:00 Plats: S10 Närvarande: Johanna Nyrén, Julia Wistrand, Isa Welander, Johanna Lenhammar, Amanda Jönsson,

Styrelsemöte Tid: kl. 16:15-18:00 Plats: S10 Närvarande: Johanna Nyrén, Julia Wistrand, Isa Welander, Johanna Lenhammar, Amanda Jönsson, Styrelsemöte Tid: 2016-03-22 kl. 16:15-18:00 Plats: S10 Närvarande: Johanna Nyrén, Julia Wistrand, Isa Welander, Johanna Lenhammar, Amanda Jönsson, Felicia Hedström, Hanna Falk och Elin Schönqvist. Dagordning

Läs mer

Y-Sektionens Handlingsplan för Grön Sektion Verksamhetsåret 15/16

Y-Sektionens Handlingsplan för Grön Sektion Verksamhetsåret 15/16 Y-Sektionens Handlingsplan för Grön Sektion Verksamhetsåret 15/16 Syfte Y-sektionens syfte att vara med i grön sektion är att gemensamt med LiU och andra sektioner arbeta mot ett hållbart campus. Y-sektionen

Läs mer

6. Fastställande av dagordningen 10, 11, 14 och 15 ändrade plats i dagordningen som sedan fastställdes i sin helhet.

6. Fastställande av dagordningen 10, 11, 14 och 15 ändrade plats i dagordningen som sedan fastställdes i sin helhet. Mötesprotokoll Datum: 2012-05-07 Tid: 17:15 Plats: S2 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Anna Olausson, Filip Jöndell, Linnéa Svanström, Malin Fredriksson, Sara Nilsson, Benjamin

Läs mer

VICE ORDFÖRANDE: MATILDA PERSSON

VICE ORDFÖRANDE: MATILDA PERSSON VICE ORDFÖRANDE: MATILDA PERSSON Hej! Matilda Persson heter jag och i detta mejl kommer ni få reda på varför jag är den bästa kandidaten för att bli KarlEkons nya vice ordförande. Jag är 21 år gammal och

Läs mer

Sekreterare: Johanna Lenhammar Justerare: Amanda Jönsson

Sekreterare: Johanna Lenhammar Justerare: Amanda Jönsson Styrelsemöte Tid: 2016-03-15 kl. 16:15-18:00 Plats: S6 Närvarande: Johanna Nyrén, Isa Welander, Johanna Lenhammar, Amanda Jönsson och Felicia Hedström. Dagordning 1. Mötet öppnas 2. Godkännande av arbetsordningen

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 18/år 2015 Datum: 2/6 Tid: 13:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 18/år 2015 Datum: 2/6 Tid: 13:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

Logistiksektionen Logistiksektionen Protokoll

Logistiksektionen Logistiksektionen Protokoll 20120914 Logistiksektionen styrelsemöte 20120912 Närvarande: Jonas Hutter, ordförande Erica Andersson, sekreterare Victor Ottosson, studienämndsordförande KTS Viktor Westin, studienämndsordförande FTL

Läs mer

Verksamhetsplan Näringslivsutskottet

Verksamhetsplan Näringslivsutskottet Verksamhetsplan Näringslivsutskottet Näringslivsutskottets övergripande mål är att stärka kontakten mellan utbildningarna som tillhör PULS och arbetslivet genom det arbete som utskottets arbetsgrupper

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-03-18

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-03-18 Stockholm 2015-03-18 Styrelsemöte 10 mars 2015 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppnat kl 16.14 1.2. Mötets behöriga utlysande Extrainsatt Styrelsen beslutar

Läs mer

Lathund årsbudget TEKNISK FYSIK OCH ELEKTROTEKNIK 15-3-2 MEDICINSK TEKNIK Sidan 1 av 5 LATHUND TILL ÅRSBUDGETEN 15/16

Lathund årsbudget TEKNISK FYSIK OCH ELEKTROTEKNIK 15-3-2 MEDICINSK TEKNIK Sidan 1 av 5 LATHUND TILL ÅRSBUDGETEN 15/16 MEDICINSK TEKNIK Sidan 1 av 5 LATHUND TILL ÅRSBUDGETEN 15/16 INLEDNING Detta dokument fo rklarar betydelsen av de olika posterna i a rsbudgeten. Sist i dokumentet finns a ven en lista med kommentarer till

Läs mer

Verksamhetsplan för KogVet 2013

Verksamhetsplan för KogVet 2013 Verksamhetsplan för KogVet 2013 Samtliga utskott ska: - Främja god gemenskap mellan medlemmarna. - Bevaka och tillvarata medlemmarnas intressen i utbildningsfrågor. - Vara officiellt kontaktorgan gentemot

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE A-sektionen verksamhetsåret 2010. Verksamhetsberättelse 2010 - A-sektionen inom TLTH

VERKSAMHETSBERÄTTELSE A-sektionen verksamhetsåret 2010. Verksamhetsberättelse 2010 - A-sektionen inom TLTH Verksamhetsberättelse 2010 - A-sektionen inom TLTH Under verksamhetsåret 2010 har A-sektionen växt och har för första gången sedan den återskapades 2005, lyckats fylla alla styrelseposterna. Under året

Läs mer

Protokoll Sverok Stockholm 2010-07-18 Styrelsemöte nr 6

Protokoll Sverok Stockholm 2010-07-18 Styrelsemöte nr 6 Protokoll styrelsemöte nr 6 2010-07-18 1(7) Protokoll 2010-07-18 Styrelsemöte nr 6 Fastställd dagordning 1 Inledande formalia... 2 1.1 Mötets öppnande... 2 1.2 Val av mötesordförande... 2 1.3 Val av mötessekreterare...

Läs mer

Rapport Kompetenta familjer Feriepraktik sommaren 2013

Rapport Kompetenta familjer Feriepraktik sommaren 2013 Rapport Kompetenta familjer Feriepraktik sommaren 2013 Alamir Samir Elvira Fernandez Elin Lindberg Bakgrund Att forska är att skaffa sig djupare kunskaper om ett ämne, kan vara vad som helst. Föräldrastöd

Läs mer

Styrelsemöte 2015-09-17

Styrelsemöte 2015-09-17 Närvarande Johanna Persson Jonas Barsing Rasmus Sjögren Carl-Philip Bertilsson Jennie Karlsson Andreas Trägårdh Hanna Bertilsson Tobias Bengtsson Peter Hedman Adjungerande David Randa Frånvarande Max Nilsson

Läs mer

Kassör: Internetbanken är nu igång och utbetalningar för utlägg kommer att ske inom kort.

Kassör: Internetbanken är nu igång och utbetalningar för utlägg kommer att ske inom kort. Styrelsemöte 20140306 1. OFMÖ Klockan 12:12 2. Godkännande av dagordning och tid Dagordning godkänns. Sluttid 13.00. 3. Val av justeringsperson Emanuel Mettmann väljs till justeringsperson. 4. Eventuella

Läs mer

Budget för Datasektionen verksamhetsåret 2014/2015

Budget för Datasektionen verksamhetsåret 2014/2015 Budget för Datasektionen verksamhetsåret 2014/2015 Intäkter: Sektionstillskott 25000 Företagskontakt 15000 Försäljning 10000 Utgifter: UBSmedel - 4000 Medlemsaktiviteter - 13000 Nolleperioden - 10000 Sektionsaktiva

Läs mer

Mötesprotokoll. Stormöte, I-sektionen. Tid: onsdag 7 maj klockan 17.00 Plats: Pepparholm, Studiecentrum. Ärenden:

Mötesprotokoll. Stormöte, I-sektionen. Tid: onsdag 7 maj klockan 17.00 Plats: Pepparholm, Studiecentrum. Ärenden: Mötesprotokoll Stormöte, I-sektionen Tid: onsdag 7 maj klockan 17.00 Plats: Pepparholm, Studiecentrum Ärenden: 1. Mötet öppnas Vice ordförande Kajsa öppnade mötet. 2. Val av mötessekreterare Anne valdes

Läs mer