Ditt eget paradis i. Mae Phim THAILÄNDSKA KVALITETSHUS MED HAVSUTSIKT DIREKT VID STRANDEN

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Ditt eget paradis i. Mae Phim THAILÄNDSKA KVALITETSHUS MED HAVSUTSIKT DIREKT VID STRANDEN"

Transkript

1 Ditt eget paradis i Mae Phim THAILÄNDSKA KVALITETSHUS MED HAVSUTSIKT DIREKT VID STRANDEN

2 Mithira I våra vackra hus, som kommer att hålla i generationer, finns goda utsikter till ett harmoniskt liv. Kvalitetshus i genuin thailändsk stil Kosampee Mahanatee Sritandorn Som västerlänning är det lätt att tro att utseendet på ett genuint thailändskt hus är enbart till för att göra dem vackra, och harmoniera med naturen. Javisst är de fantastiskt vackra, men framför allt är de utformade på ett sådant sätt att de ska fungera och hålla sig så vackra i generationer, vilket kan vara tufft i ett tropiskt klimat som i Thailand. Den skarpa lutningen på våra tak ser till att regnet försvinner snabbt och det minimerar risken för fuktskador. En annan viktig funktion som taket har är att hålla bort värmen från solen. Våra specialbehandlade takpannor reflekterar solens strålar och eftersom takfoten sticker ut med 1,5 meter från husväggen skyddar det både mot solvärme och regn. Höjden på taket gör det också möjligt för het luft att stiga vilket innebär att inomhustemperaturen blir svalare. Den här byggtekniken är långt ifrån ny. Det är samlad thailändsk kunskap från mer än tusen år tillbaka. Våra hus är ritade och konstruerade utifrån den kunskapen av välrenommerade arkitekter från Bangkok. Vi har dessutom tillfört detaljer som skandinaver uppskattar, t ex fullt utrustade kök, öppen planlösning för sociala ytor och materialval i kök och bad. Karakteristiskt för våra hus är de många fönstren. Förutom att de ger dig en fantastisk utsikt, har de andra viktiga funktioner. Det är vikfönster som går att öppna helt, och det ger inte bara en rymlig och öppen känsla, det svalkar när vinden sveper igenom rummen. Husen är alltså konstruerade på ett sådant sätt att det blir behagligt även utan air condition. Alla detaljer är viktiga. Vi har slutna avlopps- och reningssystem som skyddar naturen maximalt. Våra pooler renas med salt som är mer miljövänligt än klor. I husen finns flera vackra trädetaljer förutom dörrar och lister. En del sovrum har invändiga synliga takstolar ända upp till nock och flera husmodeller har en utomhusjacuzzi på andra våningen. Allt material som används i våra hus är kvalitetskontrollerade. Därför kan vi erbjuda 36 månaders byggaranti på våra hus. Det är tre gånger så mycket som andra husleverantörer i området.

3 Du som har modet att njuta kan göra det hur mycket du vill på Rainforest Spa där välutbildade terapeuter tar hand om dig. Och vill du varva den traditionellt thailändska maten med en mediumrare tournedos, kan du göra det i vår egen gourmetrestaurang. Det här är stranden utanför ditt hus. Mycket mer än bara ett boende Om du som bor i Cape Mae Phim vill njuta av en skön massage eller äta en kulinarisk måltid, finns det här. Vi erbjuder också ett gediget servicepaket med allt från tvätt till hustillsyn. I det vackra klubbhuset kommer det att finnas en gourmetrestaurang och ett thailändskt spa som även innefattar ett gym. Här kan du få allt från traditionella behandlingar till medicinsk rehabilitering. Du kommer också att få tillfälle att praktisera yoga och meditation, eller motionspass som aerobics och dans. Högst upp på berget, där utsikten är fantastisk, kommer den gemensamma poolen att ligga. Här kan du njuta av sol och bad tillsammans med dina vänner och kanske svalka dig med någonting att dricka från poolbaren. I området kommer det att finnas en liten butik där du kan köpa hygienartiklar och vissa livsmedel, t ex mjölk, men även svenska produkter som Kalles kaviar och skumgodis. Cape Mae Phims unika läge precis vid byns vackraste strand, ligger bara ett stenkast från restaurangerna och de små butikerna längs stranden. Den närmaste grannen är ett mindre tempel där munkarna lever sitt lugna och harmoniska liv. Det händer att man ser dem nere vid vattnet i sina karakteristiska gula dräkter. Och ibland sitter där en ensam fiskare och prövar lyckan. Men vad du aldrig kommer att få se på stranden vid Cape Mae Phim, är mängder av turister och solstolar. Oftast är det bara du och havet, ensamma på stranden. Service utöver det vanliga Spa med gym Gemensam pool med poolbar Klubbhus med restaurang Mini-mart/närbutik Cape Mae Phim har det vackraste strandläget i hela byn.

4 Bara 90 minuter från Bangkok Mae Phim ligger 18 mil sydost om Bangkok i provinsen Rayong. Närmaste stad är Klaeng (15 km) och Ban Phe (20 km) där du bl a kan köpa färska skaldjur på marknaden. I Mae Phim finns många skaldjursrestauranger där vänliga thailändare tar hand om dig. Här finns också en milsvid sandstrand med kristallblått vatten. Bara du och havet Garanterat färska skaldjur. Mae Phim är en liten genuin by med många semesterfirare från Bangkok. För knappt två år sedan var en västerlänning på besök här, en raritet. En farang på stranden väckte uppmärksamhet och fick många varma leenden av nyfikna thailändare. Men snart blir det mer vanligt med västerlänningar i byn, för här byggs många nya hus som ägs av främst skandinaver. Utefter byn löper en flera kilometer lång sandstrand där de små fisk- och skaldjursrestaurangerna ligger som ett pärlband längs med stranden. Den enkla inredningen och utsikten över havet ger en skön och avkopplande stämning. Här kan du beställa allt ifrån haj till hummer. Och den är garanterat färsk. De simmar nämligen omkring i akvarieliknande kärl och det är du som väljer vilken av dem som ska hamna på grillen. Förutom många restauranger finns det några mindre hotell i byn och flera butiker som ligger längs Strandvägen, den enda gatan som går igenom hela byn. Här kan du också handla grönsaker och frukt direkt av bonden. Shoppingen är blygsam än så länge och för större inköp får du ta dig till närmaste stad, Klaeng som ligger ca 15 km norr om Mae Phim, eller till storstaden Rayong som ligger ca en halvtimmes bilfärd från byn. Där finns också bra sjukvård. Till Mae Phim kan du åka från Bangkok med bil eller buss. Resan tar ca 90 minuter från den nya flygplatsen Suvarnbhumi. Klimatet i Mae Phim är bra hela året om. Under regnperioden är det ofta soligt och alltid varmt. Självklart förekommer det regnskurar men sällan sådana oväder som man kan få uppleva i södra Thailand. Mae Phim och hela östra Thailand blev lyckligt nog skonade från att drabbas av tsunamin, eftersom det ligger vid ett helt annat hav, Gulf of Thailand.

5 Vill du snorkla, se hundraåriga sköldpaddor, simma med delfiner eller bada i ett vattenfall? Kanske förbättra ditt handicap i golf? Allt finns i närheten. Vad vill du göra idag? Låt en longtailbåt ta dig ut till de små korallöarna som ligger precis utanför Mae Phim där du kan snorkla eller dyka och kanske möta några av havssköldpaddorna som bor där. Trekvart från Mae Phim ligger paradisön Koh Samet dit du tar dig med bil och färja, eller en privat speedboat om det känns mer spännande. Den pudervita sandstranden går runt hela ön med inslag av små klippor här och var. Du kan mycket väl hitta en egen liten vik eller välja någon av de gemensamma stränderna där du t ex kan windsurfa eller köra vattenskoter om du tröttnar på att bara lata dig. På kvällen lägger restaurangerna fram mattor och små bord längs stränderna, där du kan avnjuta nygrillade skaldjur och fisk, eller kanske ett kycklingspett som bara kostar åtta kronor styck. Vill du stanna över natten finns det allt från enkla bungalows till tjusiga hotell att välja mellan. Från Mae Phim kan du ta dig på ca 1,5 timme till Trat som ligger på den sydligaste udden av Thailand på den östra sidan. Därifrån kan du antingen flyga på 20 minuter till Bangkok, eller ta färjan över till Koh Chang, den välbesökta turistön som är Thailands näst största ö efter Phuket. På vägen dit kan du göra en avstickare till Hat Laem Sing och titta på delfinshowen i Oasis sea world. Här kan du också få uppleva hur det känns att simma och kommunicera med delfiner. I Rayongområdet finns många omtyckta golfbanor. I Thailand behöver du inte vara medlem i någon golfklubb för att få spela. Greenfee är bara en bråkdel av vad du får betala i Sverige, från 30 kronor upp till några hundra för de mest populära golfbanorna. Till skillnad från vissa andra golftäta områden i Thailand, behöver du sällan eller aldrig vänta på din tur. Här finns alltid en caddie till ditt förfogande, och har du inga klubbor eller skor finns det att hyra. Eftersom klimatet på den sydöstra sidan av Thailand är bra även under regnperioden, kan man spela golf här året om. Att välja på för en dagsutflykt Snorkling och dykning Korallöar med sköldpaddor Naturreservat och flera vattenfall Delfinarium Många golfbanor Shopping och storstad Paradisöarna Koh Samet och Koh Chang Ett flertal marknader Hole in one på favoritbanan?

6 Baan Kosampee Även i vårt minsta hus finns stora möjligheter till ett rikt liv. Det finns totalt sju Kosampee-hus i Cape Mae Phim. Boyta 160 kvm. Terass 37 m 2 Swimmingpool 58 m 2 Sovrum 30 m 2 Badrum 17 m 2 Sovrum 13 m 2 Wc 4 m 2 Kök 10 m 2 Korridor 6 m 2 Matsal 10 m 2 Vardagsrum 22 m 2 Förrådsutrymme 11 m 2 För prisinformation, se separat prislista.

7 Baan Mithira Kanske vårt vackraste hus med två stora terasser, förutom poolområdet. Utomhusjacuzzi på övervåningen. Det finns totalt 25 Mithira-hus i Cape Mae Phim varav tre direkt på stranden. Boyta 220 kvm. Bottenplan Terass 31 m 2 Swimmingpool 41 m 2 Sala 8 m 2 Sovrum 16 m 2 Badrum 7 m 2 Kök 25 m 2 Wc 4 m 2 Matsal 25 m 2 Vardagsrum 13 m 2 Förrådsutrymme 14 m 2 Trappa 4 m 2 Övervåning Sovrum 26 m 2 Badrum 9 m 2 Terass med jacuzzi 10 m 2 Terass 28 m 2 För prisinformation, se separat prislista.

8 Baan Mahanatee Vårt näst största hus med stor terass på 55 kvm. För dig som vill ha utrymme. Det finns totalt sex Mahanatee-hus i Cape Mae Phim varav en direkt på stranden. Boyta 226 kvm. Bottenplan Terass 55 m 2 Swimmingpool 41 m 2 Sovrum 16 m 2 Sovrum 16 m 2 Badrum 10 m 2 Kök 31 m 2 Wc 4 m 2 Matsal 14 m 2 Vardagsrum 12 m 2 Förrådsutrymme 13 m 2 Trappa 4 m 2 Övervåning Sovrum 23 m 2 Badrum 9 m 2 Terass med jacuzzi 9 m 2 Balkong 10 m 2 För prisinformation, se separat prislista.

9 Baan Sritandorn Vårt största och mest exklusiva hus med flera rymliga terasser och en swimmingpool på 93 kvm. Det finns bara fyra Sritandorn-hus i Cape Mae Phim varav en närmast stranden. Boyta 374 kvm. Bottenplan Terass 74 m 2 Swimmingpool 93 m 2 Sala 19 m 2 Sovrum 16 m 2 Sovrum 16 m 2 Badrum 10 m 2 Gästrum 17 m 2 Kök 16 m 2 Wc 6 m 2 Matsal 25 m 2 Vardagsrum 39 m 2 Förrådsutrymme 25 m 2 Trappa 13 m 2 Övervåning Sovrum 32 m 2 Badrum 13 m 2 Terass med jacuzzi 8 m 2 Terass 16 m 2 Spaterass 20 m 2 Hall 4 m 2 Gångbro 5 m 2 För prisinformation, se separat prislista.

10 Vilken utsikt vill du ha? Cape Mae Phim ligger precis vid den vackraste stranden i hela byn. Fem av de 42 tomterna ligger direkt på stranden. Våra arkitekter har placerat varje hus på sluttningen som går utefter området på ett sådant sätt att alla får havsutsikt. Allt ifrån en fantastisk vy, till glimtar av havet. Tomtstorlekarna varierar och ligger på från 400 kvm upp till 1000 kvm. Eftersom vi behåller så mycket som möjligt av den naturliga vegetationen mellan husen blir insynen minimal och husen är också vinklade på ett sätt som månar om ditt privatliv och samtidigt ger maximal havsutsikt. Området är mycket lugnt, utan störningar av t ex trafik. Mellan husen finns bara mindre vägar där vår lilla eldrivna tuk-tuk kör dig när du vill. En gemensam parkering finns i direkt anslutning till området. Vår mark är kvalitetskontrollerad och godkänd enligt STM-standard. Boka din tomt innan någon annan gör det. Planritningen är preliminär.

11 Så här går köpet till Visningsresor Du som vill besöka Mae Phim kan boka en visningsresa på tre till tio dagar. Kostnaden för en visningsresa återbetalas vid köp av ett hus. Bokning av tomt För att säkra ditt val av tomt betalar du Baht. Betalning i flera steg 1. När kontrakten skrivits betalar du upp till 25% av köpeskillingen. 2. När grunden till huset är lagd betalar du upp till 50% av köpeskillingen. 3. När eventuella tillval är beslutade betalas dessa till fullo. 4. När taket på huset är på betalar du upp till 75% av köpeskillingen. 5. När slutbesiktning genomförts och godkänts betalar du upp till 100% av köpeskillingen. Kontrakt Tre kontrakt upprättas mellan säljare och köpare: 1. Land Lease Contract som reglerar arrendeavtalet för marken/tomten. Detta avtal är bindande och ligger till grund för det Land Lease Contract som upprättas på Land Office i Thailand. 2. Construction Contract som reglerar avtalet som avser själva byggnaden. Köparen ger säljaren i uppdrag att bygga huset. 3. Service Contract som reglerar vilken service och underhåll Cape Mae Phim åtar sig inom området under en tidsperiod av tre år. För detta betalar husägaren en fastställd årsavgift. Det här är Land Lease I Thailand får utlänningar äga lägenhet och hus, men ej mark. Med ett Land Lease Contract, som är re- gistrerat hos de thailändska myndigheterna, Land Office, äger du rättten till din tomt i 30 år (med rätt till förlängning i år). Denna rättighet är din oavsett vem som äger marken under hela tidsperioden. Du betalar en årlig arrendeavgift till markägaren för din tomt. Tillval/Alternativ I våra hus ingår allt från vitvaror till pool. Det enda du behöver köpa är möbler och inredningsdetaljer. Vill du välja bort poolen går det bra och när det gäller till exempel kök och badrum finns det flera utföranden i olika prisklasser att välja mellan. Leveranstid Byggtiden för ett hus är månader från den dagen man skrivit kontrakt. Garanti på byggnaden Cape Mae Phim lämnar 36 månaders byggaranti. Möbler och inredning Möbler och liknande finns att köpa i Rayong och Pattaya, där utbudet är stort. Självklart finns det mycket att välja på även i Bangkok. Vill man, går det bra att beställa standardmöblering direkt från en katalog. De flesta affärer erbjuder leverans och uppsättning av både möbler och textilier. Cape Mae Phim kan också hjälpa till med inköpen. Service inom området Cape Mae Phim tar hand om allt från säkerheten (dygnet-runt-vakter) till att klippa gräsmattor och se till att hela området, inklusive det gemensamma poolområdet, hålls snyggt. Här kommer även att finnas reception och kontor som t ex kan hjälpa till med betalning av löpande räkningar. Vi förmedlar kontakter med bank, läkare, tandläkare m fl för de som vill, och ger även annan typ av service, t ex hjälp med visumansökningar. Vi kan även hjälpa till vid eventuell uthyrning av husen.

12 Nyfiken? Gå in på och läs mer, eller kontakta oss direkt för vidare diskussioner Lapole Co., Ltd. Cape Mae Phim Strandvägen 7A, Stockholm SVERIGE Tel: +46(0) Mobil: +46(0) Fax: +46(0) Lapole Co., Ltd Cape Mae Phim 105 M.6 Nonghongsa Pantong, Chonburi THAILAND Tel: +66(0) up to 5 Fax: +66(0) sales@capemaephim.com Web:

Underbar villa till salu i Thailand

Underbar villa till salu i Thailand Underbar villa till salu i Thailand På bekvämt gångavstånd från en av Thailands mest oexploaterade stränder erbjuder denna exklusiva och bekväma villa i västerländsk stil och med västerländsk kvalitet

Läs mer

Green Park Village. BBCG Construction - Akbük

Green Park Village. BBCG Construction - Akbük Green Park Village BBCG Construction - Akbük Green Park Village Green Park Village har ett utmärkt läge i ett pittoreskt och lugnt område i Akbük med fantastisk havsutsikt åt ena hållet och tallar och

Läs mer

Renoverad villa med karaktär och spektakulär utsikt över kusten in Monchique

Renoverad villa med karaktär och spektakulär utsikt över kusten in Monchique Renoverad villa med karaktär och spektakulär utsikt över kusten in sida 1/5 Renoverad villa med karaktär och spektakulär utsikt över kusten in sida 2/5 Renoverad villa med karaktär och spektakulär utsikt

Läs mer

Pine Bay. BBCG Construction - Akbük

Pine Bay. BBCG Construction - Akbük Pine Bay BBCG Construction - Akbük Pine Bay Pine Bay har det bästa läge i ett pittoreskt och lugnt område i Akbük med fantastisk havsutsikt åt ena hållet och tallar och berg åt andra. Komplexet ligger

Läs mer

Brf Ljugarn BRF LJUGARN / INFORMATION BRF LJUGARN / SITUATIONSPLAN HAVET, 100 M POOL VÄLKOMMEN TILL LJUVLIGA LJUGARN PARKERING Gotland är speciellt. Denna Sveriges största ö ger besökaren en härligt

Läs mer

Dröm läge på Ferragudos klippor in Ferragudo

Dröm läge på Ferragudos klippor in Ferragudo sida 1/5 sida 2/5 Villor & Gårdar 950.000 Konstruerad (år) 2001 område (län) Lagoa Tomtarea 1083 Stad Ferragudo Konstruktion område 222 sida 3/5 Det finns väldigt få villor i Ferragudo på vackra platser,

Läs mer

inbyggd omtanke 1 och 1½-planshus med havsnära läge

inbyggd omtanke 1 och 1½-planshus med havsnära läge inbyggd omtanke S V A N S H A L L 1 och 1½-planshus med havsnära läge Bo i vänlig bymiljö nära till hav och strand S VA N S H A L L Antal bostäder 9 Storlekar 120 och 134 kvm Svanshall ligger naturskönt

Läs mer

En lyxig egendom strax bakom kustlinjen, gångavstånd till stranden in Ferragudo

En lyxig egendom strax bakom kustlinjen, gångavstånd till stranden in Ferragudo sida 1/5 sida 2/5 Villor & Gårdar 1.400.000 Konstruerad (år) 2003 område (län) Lagoa Tomtarea 9360 Stad Konstruktion område 584 sida 3/5 På landsbygden, nära fiskebyn, golfbanor och inom gångavstånd från

Läs mer

Beddingestrand. Ängssyrevägen 3. Ett arkitektritat stenhus från dast ab

Beddingestrand. Ängssyrevägen 3. Ett arkitektritat stenhus från dast ab Beddingestrand Ängssyrevägen 3 Ett arkitektritat stenhus från dast ab några minuter från stranden dast ab säljer ett unikt arkitektritat stenhus på bästa läge i Beddingestrand. Låt dig inspireras av tomtens

Läs mer

Drömboende i en aktiv miljö

Drömboende i en aktiv miljö Drömboende i en aktiv miljö Nyplanerat villaområde Åda Backar 3 km utanför Trosa Centrum I området Åda Backar 3 km utanför Trosa Centrum kommer 68 fristående villor från Älvsbyhus att uppföras till attraktiva

Läs mer

Hotell Villa Platanias

Hotell Villa Platanias Hotell Villa Platanias ger dig det lilla extra här kan du njuta av livets goda, mitt i centrum av Platanias. Trots det centrala läget, är Hotell Villa Platanias lugnt och fridfullt. Hotellet är omgivet

Läs mer

TINGVALLA VALLENTUNA

TINGVALLA VALLENTUNA TINGVALLA VALLENTUNA SJÖTOMTER MED PERFEKT LÄGE FÖR SKÖNA GRILLKVÄLLAR Läs mer på vår hemsida www.myresjohus.se/tingvalla Låt oss hälsa dig välkommen till Tingvalla och Vallentunas förmodligen bästa sjötomter.

Läs mer

Snygg villa med imponerande utsikt, unik terrass och separat lägenhet in Monchique

Snygg villa med imponerande utsikt, unik terrass och separat lägenhet in Monchique sida 1/5 sida 2/5 Villor & Gårdar 750.000 Konstruerad (år) 1983 område (län) Tomtarea 2000 m² Stad Konstruktion område 437 m² sida 3/5 Precis ovanför den vackra Spa orten Caldas de har vi denna storslagna

Läs mer

`t áéç gü zéç. Karaktärsfullt byhus, ca 1860 nära Pézenas, Languedoc, Frankrike möjlig bed & breakfast

`t áéç gü zéç. Karaktärsfullt byhus, ca 1860 nära Pézenas, Languedoc, Frankrike möjlig bed & breakfast `t áéç gü zéç Karaktärsfullt byhus, ca 1860 nära Pézenas, Languedoc, Frankrike möjlig bed & breakfast 2 Maison Trigon byggdes cirka 1860 av en av de mer välbärgade vinodlarna i byn Roujan. Huset har en

Läs mer

solbacken! Strandnorum Län: Västra Götaland Datum 140423

solbacken! Strandnorum Län: Västra Götaland Datum 140423 solbacken! Strandnorum Län: Västra Götaland Kommun: stenungsund Datum 140423 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma familjemiddagar,

Läs mer

CasaKonsult CasaKonsult CasaKonsult

CasaKonsult CasaKonsult CasaKonsult Torre de la Horadada ligger på gränsen mellan Costa Blanca och Costa Calida, ca 15 km söder om Torrevieja och endast 2-3 km norr om San Pedro del Pinatar. Här finnes affärer, barer och restauranger. Endast

Läs mer

Boende+Reguljärflyg+Transfer Shopping Rayong Upplev en riktig asiatisk storstads shopping, med allt ifrån stora soppingcentra till marknader och thailändska butiker är Rayong väl värt en tripp. 1-5 pers:

Läs mer

Ystad porten mot Österlen

Ystad porten mot Österlen Ubåten I Edvinshem Ystad porten mot Österlen En gammal småstad som växer är precis vad Ystad är. Med sina genuina gatstensmiljöer kantade av unika korsvirkeshus och milslånga stränder så förstår man varför

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

VACKRA VYER ÖVER SILJAN TA RÖDA SPÅRET GENOM TÄLLBERGS BY

VACKRA VYER ÖVER SILJAN TA RÖDA SPÅRET GENOM TÄLLBERGS BY TÄLLBERG VACKRA VYER ÖVER SILJAN Myresjöhus kan nu erbjuda åtta fantastiska tomter, några med utsikt över Siljan, belägna i Tällberg vid Siljans sydöstra strand. Tällberg är en liten turistby där man har

Läs mer

BYGG DITT DRÖMHUS I MYSIGA VEBERÖD!

BYGG DITT DRÖMHUS I MYSIGA VEBERÖD! VEBERÖD Tegelmästarevägen 9 1 2 3 4 5 6 7 8 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Klintevägen BYGG DITT DRÖMHUS I MYSIGA VEBERÖD! Var området ligger och status på tomterna hittar du på www.myresjohus.se/veberod

Läs mer

B R F Ä n g s h u s e n

B R F Ä n g s h u s e n BRF Ängshusen en ny sorts ekoby På östra sidan av Tjörn, i Höviksnäs, växer det just nu fram en ekoby. Den kommer att bestå av ett femtiotal lägenheter, där de första bostäderna kommer vara klara för inflyttning

Läs mer

Akvarellkurs på Golden Club Cabanas, Portugal 2015. Landskapsmåleri i akvarell

Akvarellkurs på Golden Club Cabanas, Portugal 2015. Landskapsmåleri i akvarell Akvarellkurs på Golden Club Cabanas, Portugal 2015 Landskapsmåleri i akvarell Kursen utgår från det klassiska landskapsmåleriet och går mot det mer förenklade och abstrakta gestaltandet av landskapet och

Läs mer

Smakrike Krog, Bruna Dörren och Strandcaféet ligger inom gångavstånd. Ljugarn ligger på ca 45 minuters avstånd från Visby.

Smakrike Krog, Bruna Dörren och Strandcaféet ligger inom gångavstånd. Ljugarn ligger på ca 45 minuters avstånd från Visby. Köp en lägenhet i ett av Gotlands mest spännande hus, beläget i hjärtat av Ljugarn. Det enda bevarade köpmanshuset som finns kvar på Gotland, med närhet till både stranden och hamnen. Smakrike Krog, Bruna

Läs mer

Övernattning. Dana Cup No.1 Frederikshavn 11-16 juli 2011

Övernattning. Dana Cup No.1 Frederikshavn 11-16 juli 2011 Frederikshavn är beläget på norra Jylland i Danmark. Här finns aktiviteter för hela familjen. Du hittar fina sandbadstränder på bägge sidor av staden. Alldeles norr om Frederikshavn finner ni Danmarks

Läs mer

Gambia tour 5-10 februari 2014. Upplev det bästa av Gambia tillsammans med mig och vår fina personal på One World Village Guesthouse!

Gambia tour 5-10 februari 2014. Upplev det bästa av Gambia tillsammans med mig och vår fina personal på One World Village Guesthouse! Gambia tour 5-10 februari 2014 Upplev det bästa av Gambia tillsammans med mig och vår fina personal på One World Village Guesthouse! Onsdag 5/2 Bakau tour. Vi promenerar i omgivningarna, besöker Crocodile

Läs mer

LIDINGÖ KLIPPUDDSVÄGEN 357 KVM

LIDINGÖ KLIPPUDDSVÄGEN 357 KVM Hyr e före ller hyr tags läge ut nhet LIDINGÖ KLIPPUDDSVÄGEN 357 KVM Sida 1 av 19 BESKRIVNING Klippuddsvägen, 357 kvm Exklusivt renoverad 60-talsvilla. Privat och insynsskyddad, sjötomt med segelbåtsdjup

Läs mer

Havsutsikt och gångavstånd till stranden bra för rullstol. in Meia Praia

Havsutsikt och gångavstånd till stranden bra för rullstol. in Meia Praia sida 1/5 sida 2/5 Villor & Gårdar 525.000 Konstruerad (år) 2002 område (län) Lagos Tomtarea 320 Stad Meia Praia Konstruktion område 280 sida 3/5 En underbar och rymlig hörn villa på den breda stranden

Läs mer

Visningsresa av nybyggda hus och lägenheter på franska Rivieran

Visningsresa av nybyggda hus och lägenheter på franska Rivieran Visningsresa av nybyggda hus och lägenheter på franska Rivieran PORT NICEA NICE Ett alldeles nyinkommet lägenhetsprojekt i hamnen i Nice, endast 100 meter från kajen. Det kommer att byggas studiolägenheter

Läs mer

TIMMERVILLA STRANDTOMT NYBYGGD SKELLEFTEÅ

TIMMERVILLA STRANDTOMT NYBYGGD SKELLEFTEÅ TIMMERVILLA STRANDTOMT NYBYGGD SKELLEFTEÅ 2626 kvm strandtomt med gräsmatta ända ner till 80 meter sandstrand. FANTASTISK TIMMERVILLA Unik, påkostad och fantastisk timmervilla om två byggnader med en egen

Läs mer

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil www.karnhem.se Bastasjö 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil Nära till Centrum, 9 km Skola, 2 km Förskola, intill Mataffär, 2 km Cykelväg, intill Mitt i naturen! Bastasjö friluftsområde med elljusspår

Läs mer

Moderna, stiliga och lyxiga lägenheter vid stranden i Benidorm, Costa Blanca, Alicante. Ocean Drive

Moderna, stiliga och lyxiga lägenheter vid stranden i Benidorm, Costa Blanca, Alicante. Ocean Drive Moderna, stiliga och lyxiga lägenheter vid stranden i Benidorm, Costa Blanca, Alicante. Ocean Drive Vi är stolta att presentera ett helt nytt bostadsprojekt Ocean Drive, som ligger i Benidorm - Playa de

Läs mer

BOHUSLÄN - LYSEKIL - SKAFTÖ - FISKEBÄCKSKIL - STOCKEVIK. Östra Stockevik LATITUD N58 23.57 LONGITUD E11 44.34

BOHUSLÄN - LYSEKIL - SKAFTÖ - FISKEBÄCKSKIL - STOCKEVIK. Östra Stockevik LATITUD N58 23.57 LONGITUD E11 44.34 BOHUSLÄN - LYSEKIL - SKAFTÖ - FISKEBÄCKSKIL - STOCKEVIK Östra Stockevik LATITUD N58 23.57 LONGITUD E11 44.34 Från skiss till verklighet. Vi hade en önskan om att skapa ett nytt bostadsområde med en speciell

Läs mer

Snart kan du bo här! Idag har man uppfört två hus om fyra rum och kök, 117 m 2.

Snart kan du bo här! Idag har man uppfört två hus om fyra rum och kök, 117 m 2. Snart kan du bo här! Fastighets Ab Österängen i Eckerö har planer på att uppföra nitton välplanerade bostadshus, samtliga med fin utsikt över vattnet. Området ligger vackert med tillgång till gemensam

Läs mer

Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016

Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016 Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016 Koppla av i värmen med möjlighet till träning varje dag. Något för dig? Rehabanläggningen Mar y Sol, Los Cristianos Hej! Vi på Nordström

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Palm Village, Strömstad

Palm Village, Strömstad Exclusive Living Detta designprogram omfattar 12 vackra tomter intill Strömstads Golfklubb, granne med nybyggda Strömstad Quality Spa. Designprogrammet ger en gemensam minimalistisk karaktär åt husen på

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Dvärgastigen 12

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Dvärgastigen 12 Län Gävleborg Gatuadress Kommun Sandviken Storlek 5.0 rum (4 sovrum) / 144 m² Område Barrsätra Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 19 www.hemverket.se - Sida 2 av 19

Läs mer

Vackra villor på Hovshagas soligaste sida

Vackra villor på Hovshagas soligaste sida v ä x j ö h o v s h ö j d Vackra villor på Hovshagas soligaste sida Inspirationsbild interiör Johanna, 124 kvm d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t Klara och Maria de vackra husen på

Läs mer

Gränna Lakeview Mällby 13:67 & 13:68

Gränna Lakeview Mällby 13:67 & 13:68 Gränna Lakeview Mällby 13:67 & 13:68 Park & Villas reserveras sig för ändringar och avvikelser till den slutliga produkten som beskrivs i detta prospekt samt myndighetsbeslut som påverkar slutlig byggnation.

Läs mer

Akvarellkurs på Golden Club Cabanas i södra Portugal. Landskapsmåleri i akvarell

Akvarellkurs på Golden Club Cabanas i södra Portugal. Landskapsmåleri i akvarell Akvarellkurs på Golden Club Cabanas i södra Portugal Landskapsmåleri i akvarell Kurserna utgår från det klassiska landskapsmåleriet och går mot det mer förenklade och abstrakta gestaltandet av landskapet

Läs mer

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen.

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. www.karnhem.se Foto: Hovs By, Växjö Söndrum, Halmstad Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. Nära till Centrum, 5 km Skolor F-9, 1 km Vårdcentral, 300 m Närbutik, 900

Läs mer

Privilegium San Fernando. Rehabiliteringscenter i Puerto de la Cruz, Teneriffa

Privilegium San Fernando. Rehabiliteringscenter i Puerto de la Cruz, Teneriffa Privilegium San Fernando. Rehabiliteringscenter i Puerto de la Cruz, Teneriffa Privilegium San Fernando är beläget i Puerto de la Cruz, Teneriffa, på Kanarieöarna i Spanien. Centret är ett väletablerat

Läs mer

KLASSRESAN SOL, HAV & VENTYR. 14 - i solen!

KLASSRESAN SOL, HAV & VENTYR. 14 - i solen! KLASSRESAN SOL, HAV & VENTYR 14 - i solen! 9A från Länna skola utanför Norrtälje En vecka i maj hade vi på Hostal San Miguel i Nerja besök av klass 9A från Länna skola utanför Norrtälje. De hade jobbat

Läs mer

Välkommen till Slow Down Penthouse

Välkommen till Slow Down Penthouse Välkommen till Slow Down Penthouse Slow Down Penthouse består av 135 kvm etagelägenhet i två plan med 40 kvm terrass och 5 kvm balkong, samt 30 kvm gäststuga med sovloft och 23 kvm terrass. Enheten är

Läs mer

HOVMANTORP STRANDGLÄNTAN

HOVMANTORP STRANDGLÄNTAN HOVMANTORP STRANDGLÄNTAN VÄLKOMMEN TILL HOVMANTORP Hovmantorp är ett vackert beläget samhälle vid sjön Rottnens norra strand. Myresjöhus område, där vi ska bygga 6 st enplanshus med en boyta på 101m²,

Läs mer

Västra Gatuadress Skövdevägen 9 Götaland Kommun Lilla Edet Storlek 4 rum (3 sovrum) / 169 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Skövdevägen 9 Götaland Kommun Lilla Edet Storlek 4 rum (3 sovrum) / 169 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Lilla Edet Storlek 4 rum (3 sovrum) / 169 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ett modernt boende med öppna ytor och härlig takhöjd. Lättskött hörntomt med

Läs mer

Taşucu EGET BOENDE I TURKIET EGET B

Taşucu EGET BOENDE I TURKIET EGET B Välkommen till Sea Breeze. Du har precis fått prospektet i din hand. Vi presenterar det med extra stolthet och önskar dig inspirerande läsning. 2 Fakta om Sea Breeze See Breeze ligger i området Kum Mahallesi

Läs mer

Guntorp By en modern familjeidyll

Guntorp By en modern familjeidyll 29 trivsamma villor och parhus i Kode Guntorp By en modern familjeidyll Något utöver det vanliga Guntorp By en modern familjeidyll www.sverigehuset.se Ett tryggt boende i lantlig miljö med närhet till

Läs mer

Sol & Bad Fort Myers. Sol & Bad Fort Myers. Resan i korthet USA

Sol & Bad Fort Myers. Sol & Bad Fort Myers. Resan i korthet USA Sol & Bad Fort Myers Sol & badsemester vid en av 's bästa stränder. Fort Myers på Floridas västkust är perfekt för en sol och badsemester. Klimatet är varmt och skönt året om, stranden är bland de bästa

Läs mer

Yoga och meditation i magiska miljöer

Yoga och meditation i magiska miljöer Yoga och meditation i magiska miljöer Meditation, styrka och inre frid yogans effekter tilltalar många och trenden har vuxit sig allt större de senaste åren. Tillsammans med Yogiakademin har momondo tagit

Läs mer

etvab fastigheter www.etvab.nu 00468966545

etvab fastigheter www.etvab.nu 00468966545 Nerja Torrox Costa - Torrox charmigt vackert - unikt! Vi är specialiserade på bra lägen till bra priser! Nyproduktion med olika lägen och boenden från 95.000 Svensk registrerad fastighetsmäklare etablerad

Läs mer

. Förslag betr. försäljning och marknadsföring av hus på Mountain View

. Förslag betr. försäljning och marknadsföring av hus på Mountain View . Förslag betr. försäljning och marknadsföring av hus på Mountain View All särskild marknadsföring inställs tills vidare. Följande åtgärder vidtas snarast: En av de södra infartsvägarna färdigställs helt.

Läs mer

Bekväm takvåning nära stranden och Ferragudo in Ferragudo

Bekväm takvåning nära stranden och Ferragudo in Ferragudo sida 1/5 sida 2/5 Lägenheter 387.000 Konstruerad (år) 2001 område (län) Lagoa Tomtarea 160 Stad Ferragudo Konstruktion område 188 sida 3/5 Denna rymliga lägenhet med dito takterrass ligger nära den främsta

Läs mer

Brf Pärleporten i Lerum är ett projekt vi på Hökerum Bygg är stolta över.

Brf Pärleporten i Lerum är ett projekt vi på Hökerum Bygg är stolta över. Brf Pärleporten i Lerum är ett projekt vi på Hökerum Bygg är stolta över. Efter en arkitekttävling där tre kontor ritade varsitt förslag vaskades en byggnad fram som innehöll de värden som både kommunens

Läs mer

ÖSTRA ÄNGABO TIMMERMANSVÄGEN, ALINGSÅS

ÖSTRA ÄNGABO TIMMERMANSVÄGEN, ALINGSÅS ÖSTRA ÄNGABO TIMMERMANSVÄGEN, ALINGSÅS VÄLKOMMEN TILL KV. MOTORBÅTEN Tänk dig ett lugnt och barnvänligt område, där närmsta förskola, skola och affär bara ligger ett stenkast från ditt hus. Med bilen når

Läs mer

Län Halland Gatuadress Kullaviks Korshamnsvägen 51 Kommun Kungsbacka Storlek 5 rum (2 sovrum) / 125 m² Tillträde tidigast

Län Halland Gatuadress Kullaviks Korshamnsvägen 51 Kommun Kungsbacka Storlek 5 rum (2 sovrum) / 125 m² Tillträde tidigast Län Halland Gatuadress Kullaviks Korshamnsvägen 51 Kommun Kungsbacka Storlek 5 rum (2 sovrum) / 125 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Originell villa för den lilla familjen eller sommarhus

Läs mer

HELSINGBORG 2 MALMÖ. Källa: openstreetmap.org

HELSINGBORG 2 MALMÖ. Källa: openstreetmap.org RYDEBÄCK HELSINGBORG 2 1 3 ETAPP 2 4 5 14 13 15 12 11 6 7 8 9 10 MALMÖ Källa: openstreetmap.org 16 VÄLKOMMEN TILL RYDEBÄCK Välkommen till lugnet i Rydebäck, här bor du i idyllen men ändå med närhet till

Läs mer

ha det skönt och precis så lugnt som

ha det skönt och precis så lugnt som Paradise Lost Om konsten att göra absolut ingenting. En gång var vi bara bäst på vilken frukost en riktig skidåkare behövde, för att kunna fokusera helt på det han eller hon älskar mest. Nu har vi blivit

Läs mer

Nya Finlandshusen. etapp 1 pråmgatan 3

Nya Finlandshusen. etapp 1 pråmgatan 3 etapp 1 pråmgatan 3 Nya Finlandshusen 32 moderna bostäder nära centrum och mitt i naturen invid Tivoliparken och Helge å, i första hand avsedda för sökande över 60 år. Området nära till allt Att bo centralt

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Rådjursvägen

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Rådjursvägen Län Gotland Gatuadress Kommun Gotland Storlek 2477 m² Område Gotlands Guldkust - Gnisvärd Tofta Smågårde Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 5 Beskrivning Vackra naturtomter

Läs mer

Sjöodjuret. 65 nya kooperativa hyresrätter vid mälaren

Sjöodjuret. 65 nya kooperativa hyresrätter vid mälaren Sjöodjuret 65 nya kooperativa hyresrätter vid mälaren Bo vid vattnet nästa sommar Kajstaden är ett av Västerås mest attraktiva områden. Det är knappt att man behöver fråga sig varför. Med ingredienser

Läs mer

Paradiset?! Sabai Village!!! Drömmer du också om ett hus i. Vi erbjuder dig ett eget litet paradis i Thailand på

Paradiset?! Sabai Village!!! Drömmer du också om ett hus i. Vi erbjuder dig ett eget litet paradis i Thailand på Drömmer du också om ett hus i Paradiset?! Vi erbjuder dig ett eget litet paradis i Thailand på Sabai Village!!! Team Thailand Int. AB Team Thailand är ett väletablerat fastighetsbolag där samlade kunskaper

Läs mer

TEXT: MIKAEL TORSTENSSON FOTO: GÖRAN UHLIN

TEXT: MIKAEL TORSTENSSON FOTO: GÖRAN UHLIN 56 ATTITYD I JÖ HUS MED ATTITYD ETT TEXT: MIKAEL TORSTENSSON FOTO: GÖRAN UHLIN ARKITEKTENS VAL - ATTITYD 131 57 ÖNKÖPING T MODERNT FUNKISHUS 58 ATTITYD I JÖNKÖPING PÅ HUSETS FRAMSIDA FINNS EN GENERÖS TERRASS,

Läs mer

Khanom en av de bäst bevarade hemligheterna i Thailand

Khanom en av de bäst bevarade hemligheterna i Thailand Khanom en av de bäst bevarade hemligheterna i Thailand Njut av den lugnande och vackra kuststaden Khanom som ännu inte blivit upptäckt som turistdestination. Staden är belägen i södra Thailand och är en

Läs mer

Län Östergötland Typ Villa Kommun Åtvidaberg Storlek 103 m2 Område Kvickstorp Tillträde tidigast Gatuadress Kvickstorpsstigen - Kvickstorp 1:25

Län Östergötland Typ Villa Kommun Åtvidaberg Storlek 103 m2 Område Kvickstorp Tillträde tidigast Gatuadress Kvickstorpsstigen - Kvickstorp 1:25 Kvickstorpsstigen - Kvickstorp 1:25 Län Östergötland Typ Villa Kommun Åtvidaberg Storlek 103 m2 Område Kvickstorp Tillträde tidigast Gatuadress Kvickstorpsstigen - Kvickstorp 1:25 enligt överenskommelse

Läs mer

klassisk vinterskrud villa i belysning heta kaxigt i färg lys upp din trädgård arkitektritat på landet renoveringstips skapa egna grupper

klassisk vinterskrud villa i belysning heta kaxigt i färg lys upp din trädgård arkitektritat på landet renoveringstips skapa egna grupper FÖR DIG SOM SKA BYGGA om OCH RENOVERA! VÅRT NYA HUS Nr.12 2012 belysning lys upp din trädgård teveprofilen Andrea engsäll inreder med detaljer vinterväxter skapa egna grupper 14 heta kaminer GÖR om köket

Läs mer

Do it Event. Konferens/golfresa till Portugal Algarve 2013

Do it Event. Konferens/golfresa till Portugal Algarve 2013 Do it Event Konferens/golfresa till Portugal Algarve 2013 Portugal är ett av de mest populära länderna i Europa för soltörstande golfare. Framförallt Lissabonområdet och Algarvekusten lockar med massor

Läs mer

Laem Mae Phim. Vårt paradis

Laem Mae Phim. Vårt paradis Laem Mae Phim Vårt paradis Laem Mae Pim ( = mamma Phims udde) Det ännu lite oupptäckta paradiset Mae Phim har länge varit känt bland thailändarna själva och är en mycket populär destination på helgerna

Läs mer

Krägga, Bålsta BO GRANNE MED MÄLAREN I LANTLIG MILJÖ

Krägga, Bålsta BO GRANNE MED MÄLAREN I LANTLIG MILJÖ Krägga, Bålsta BO RANNE MED MÄLAREN I LANTLI MILJÖ 1 NATURSKÖNT MED NÄRHET TILL CENTRUM Krägga ligger i Håbo kommun mitt emellan Enköping och Bålsta. Här bjuder naturen på många fina upplevelser. Området

Läs mer

Holbergsgatan 57 Bromma Blackeberg

Holbergsgatan 57 Bromma Blackeberg Holbergsgatan 57 Bromma Blackeberg VÄLKOMMEN HEM Välkommen till bostadsrättsföreningen Parasollet, med suveränt läge alldeles nära Blackebergs torg, där det finns ett flertal trevliga små butiker och restauranger,

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Regementsgatan 7

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Regementsgatan 7 Län Södermanland Gatuadress Kommun Strängnäs Storlek 5.0 rum / 180.5 m² Område Strängnäs Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning PATRICIERVÅNING MED EGEN TRÄDGÅRD

Läs mer

Duplex i Åre Sadeln...som egen hytte med delad tomtkostnad

Duplex i Åre Sadeln...som egen hytte med delad tomtkostnad Duplex i Åre Sadeln...som egen hytte med delad tomtkostnad två ara b, a åld 3! app t E i kvar för r a l 4. k 1 r 0 å t er 2 3 s b p m p epte Eta s i ing n t t infly luts är s 2 p 1 & Etap Med fantastiskt

Läs mer

Sandsbrohöjden etapp 3. Exklusiva villor med utsikt över Toftasjön

Sandsbrohöjden etapp 3. Exklusiva villor med utsikt över Toftasjön Sandsbrohöjden etapp 3 Exklusiva villor med utsikt över Toftasjön Närmast sjön vill jag bo... Växjö är i ständig tillväxt och visar en härlig framtidsoptimism. Idag bor det cirka 1,2 miljoner invånare

Läs mer

Län Västernorrland Typ Villa Kommun Ånge Storlek 106 m2 Område Tillträde tidigast 2015-09-01 Gatuadress Skogsvägen 37

Län Västernorrland Typ Villa Kommun Ånge Storlek 106 m2 Område Tillträde tidigast 2015-09-01 Gatuadress Skogsvägen 37 Skogsvägen 37 Län Västernorrland Typ Villa Kommun Ånge Storlek 106 m2 Område Tillträde tidigast 2015-09-01 Gatuadress Skogsvägen 37 Charmigt hus i lugnt område! Charmigt hus i Östavall, med utsikt över

Läs mer

Nedanför huset möter medelhavets klarblå vatten de vita klapperstenarna på stranden

Nedanför huset möter medelhavets klarblå vatten de vita klapperstenarna på stranden Vrnik - Kroatien 2011 Vrnik är en liten ö, inte större än att man kan promenera runt den på en halvtimme. Här finns ett trettiotal hus men bara tre bofasta innevånare. Vrnik ligger ett stenkast från den

Läs mer

Mjuklandning i ditt nya hem

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL Mjuklandning i ditt nya hem...3 Linköping - en stad i förändring...5 Gottfridsberg - en plats nära hjärtat...6 Livskvalitet för många smaker...7 Därför bor du bättre hos oss... 10 Mjuklandning

Läs mer

Tallboda Östra. Brf Kärntallen 3, Linköping

Tallboda Östra. Brf Kärntallen 3, Linköping Tallboda Östra Brf Kärntallen 3, Linköping Succén fortsätter på Tallboda Östra Bilden är hämtad från Kärntallen 1. Med Malmskogen som granne Tallboda Östra är en plats som tillhandahåller såväl naturens

Läs mer

BRUNNBY PARK SKOGSGLÄNTAN

BRUNNBY PARK SKOGSGLÄNTAN BRUNNBY PARK SKOGSGLÄNTAN VÄLKOMMEN TILL BRUNNBY PARK. Här bor du i ett lugnt område nära naturen. Parkmiljön med uppväxt grönska, träd som blommar om våren och de bevarade stengärdsgårdarna gör det lätt

Läs mer

Stadsradhus brf Radiomasten

Stadsradhus brf Radiomasten Stadsradhus brf Radiomasten Tre våningar med många alternativ på inredning och material Modernt bekvämt boende med hög kvalitet ETAPP 2 Stadsradhus för dig som vill bo med lite mer frihet. Bo modernt och

Läs mer

HOTELL OCH ÄGARSVITER I BÅSTAD FÖR ETT SKÖNARE LIV VID HAVET

HOTELL OCH ÄGARSVITER I BÅSTAD FÖR ETT SKÖNARE LIV VID HAVET HOTELL OCH ÄARSVITER I BÅSTAD FÖR ETT SKÖNARE LIV VID HAVET På Riviera Strand kombineras hotellets alla fördelar med ett eget trivsamt semesterboende. Med havsutsikt och naturskönt läge i Båstad bygger

Läs mer

Nya drömboenden till salu!

Nya drömboenden till salu! Njut av livets goda på Roslagstraktens bästa golfbana. Nya drömboenden till salu! Från många av husen i Burvik ser man golfbanan, här är det 10:ans green som skymtas bakom träden. Bär- och svampplockning,

Läs mer

Sol & Bad Fort Lauderdale

Sol & Bad Fort Lauderdale Sol & Bad Fort Lauderdale Fort Lauderdale är en av s härliga storstäder. Här ligger miljonvillorna och privata yachts med utsikt till det stora nätverk av laguner och kanaler som går genom staden på kors

Läs mer

Kastetvägen 34. Län Västra Götaland Gatuadress Kastetvägen 34 Kommun Uddevalla Storlek 5.0 rum (4 sovrum) / 134 m². Tillträde tidigast

Kastetvägen 34. Län Västra Götaland Gatuadress Kastetvägen 34 Kommun Uddevalla Storlek 5.0 rum (4 sovrum) / 134 m². Tillträde tidigast Län Västra Götaland Gatuadress Kommun Uddevalla Storlek 5.0 rum (4 sovrum) / 134 m² Område Sund västra Uddevalla Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Detta

Läs mer

Stug- nyheter Strand, skärgård, äng, bergssluttning eller skogskant. Den finska själen finns i naturen.

Stug- nyheter Strand, skärgård, äng, bergssluttning eller skogskant. Den finska själen finns i naturen. Stugnyheter Strand, skärgård, äng, bergssluttning eller skogskant. Den finska själen finns i naturen. Kontio Aamukajo Besökarnas favorithus på fritidshusmässan i Airisto 2005 Kontio Aamukajo blev besökarnas

Läs mer

ASKESLÄTT. 18 moderna och energisnåla villor. Inbyggd omtanke

ASKESLÄTT. 18 moderna och energisnåla villor. Inbyggd omtanke ASKESLÄTT 18 moderna och energisnåla villor Inbyggd omtanke Att bo och leva med kvalitet Platsen är Askeslätt vid Rådaåsens fot i kanten mellan stad och land. Götenehus uppför 18 hus med miljö- och energiriktiga

Läs mer

Spennende husløsninger som passer folkehus-konseptet ypperlig, og gir vanvittig lav pris 2009-06-10 med vennlig hilsen, daglig leder Delia Skeide

Spennende husløsninger som passer folkehus-konseptet ypperlig, og gir vanvittig lav pris 2009-06-10 med vennlig hilsen, daglig leder Delia Skeide Spennende husløsninger som passer folkehus-konseptet ypperlig, og gir vanvittig lav pris 2009-06-10 med vennlig hilsen, daglig leder Delia Skeide Klikk på husene og se deres planløsninger etc. Självbärande

Läs mer

Län Västra Götaland Typ Villa Kommun Trollhättan Storlek 100 m2 Tillträde tidigast Gatuadress Sjölanda 9

Län Västra Götaland Typ Villa Kommun Trollhättan Storlek 100 m2 Tillträde tidigast Gatuadress Sjölanda 9 Sjölanda 9 Län Västra Götaland Typ Villa Kommun Trollhättan Storlek 100 m2 Område Tillträde tidigast Gatuadress Sjölanda 9 Hus, garage, verkstad och flera förråd! Välbyggd hemtrevligt hus i anslutning

Läs mer

KVARTERET VIDAR HORNSGATAN, MALMÖ 86 LÄGENHETER

KVARTERET VIDAR HORNSGATAN, MALMÖ 86 LÄGENHETER KVARTERET VIDAR HORNSGATAN, MALMÖ 86 LÄGENHETER FRAMTIDSSTADEN MALMÖ Malmö som är Sveriges tredje största tätort är mitt inne i en expansiv och spännande fas. DIN BOSTAD I EN OMGIVNING SOM SPRUDLAR AV

Läs mer

Anna Hallén & Maria Helanders hälsoresa till Kreta - med fokus på hållbar viktminskning 6-13 oktober 2016

Anna Hallén & Maria Helanders hälsoresa till Kreta - med fokus på hållbar viktminskning 6-13 oktober 2016 Anna Hallén & Maria Helanders hälsoresa till Kreta - med fokus på hållbar viktminskning 6-13 oktober 2016 Du är varmt välkommen på höstens hälsoresa i att nå ditt bästa jag och fokus kommer att ligga på

Läs mer

Lyxlägenheter / radhus till salu i elegant 5 stjärnigt Spa resort i centrala Algarve. in Sesmarias - Carvoeiro

Lyxlägenheter / radhus till salu i elegant 5 stjärnigt Spa resort i centrala Algarve. in Sesmarias - Carvoeiro sida 1/5 sida 2/5 Lägenheter 220.000 Konstruerad (år) 2008 område (län) Lagoa Tomtarea 86 Stad Sesmarias - Carvoeiro Konstruktion område 72 sida 3/5 Detta dolda paradis är bara några minuters bilresa från

Läs mer

First Camp Eriksöre OBJEKTSBESKRIVNING. www.bocamp.se

First Camp Eriksöre OBJEKTSBESKRIVNING. www.bocamp.se First Camp Eriksöre OBJEKTSBESKRIVNING www.bocamp.se Välkommen till First Camp Eriksöre Anläggningen ligger fantastiskt vackert i direkt anslutning till Kalmarsund och dess vackra stränder inbjuder till

Läs mer

Bali Jimbaran och Ubud

Bali Jimbaran och Ubud Bali Jimbaran och Ubud Resa till Bali som passar dig som vill ha en romantisk och privat upplevelse med 5 dagar sol och bad blandat med 5 dagar exotisk upplevelse i regnskogen. 2 fantastiska hotell, Kupu

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA RESA MALTA VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA Den vackra östaten Malta ligger i mellersta Medelhavet, mellan Libyen i söder och Italien i norr. Malta är Europas sydligaste stat och har drygt 400 000 invånare.

Läs mer

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse 6 JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse Penthouse nr våning r.o.k boyta terrass sid 5101 98 62 8 9 6101 98 65 40 41 41401 4 4 125 74+10 42 4 71401 4 4 14

Läs mer

Hagabo. Älmhult Haganäs. Här bygger vi livskvalitet

Hagabo. Älmhult Haganäs. Här bygger vi livskvalitet Hagabo Älmhult Haganäs Här bygger vi livskvalitet Hagabo» Ett rogivande boende med närhet till centrum « Ett boende att älska I Älmhults nya och naturnära bostadsområde Hagabo planerar vi för tolv moderna

Läs mer

Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg

Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg VÄLKOMMEN HEM Välkommen till en av de bästa lägenheterna i den bästa bostadsrättsföreningen i området! Här finns boendet för dig som vill slippa problem. Med garage

Läs mer

Banvallen. Bostadsrätter i Hovshaga Centrum. Bo i villakvarter med stadskänsla

Banvallen. Bostadsrätter i Hovshaga Centrum. Bo i villakvarter med stadskänsla Banvallen Bostadsrätter i Hovshaga Centrum Bo i villakvarter med stadskänsla Banvallen» Var först på plats när mysiga Hovshaga får ett nytt landmärke. « Nära stan. Nära naturen. Nära vattnet. Nya kvarteret

Läs mer

6 rums rymlig villa med pool.

6 rums rymlig villa med pool. Objektbeskrivning 6 rums rymlig villa med pool. Åkervägen 18, Håknäs, Nordmaling Boarea: 140 m 2 (biarea 57m 2 ) Tomtarea: 2037 m 2 Utgångspris: 835 000 kr Budgivning e-bud: Ange objektnr. 504. Använd

Läs mer