Dalenbyn. en egen stuga mellan skidbackar och fiskevatten. Boka visning

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Dalenbyn. en egen stuga mellan skidbackar och fiskevatten. Boka visning"

Transkript

1 Dalenbyn en egen stuga mellan skidbackar och fiskevatten Boka visning

2 Ny njutarskidåkning Vi bygger framtidens skidort! Säfsen är för alla! Mitt i de höglänta skogsmarkerna i södra Dalarna ligger Säfsen, en modern skidort, med härlig utförsåkning, mil efter mil med välpreparerade längdspår och mountainbikecykling i toppklass. Centralt i byn ligger Hyttan Kök & Bar, med restaurang, after-ski och reception. Från Hyttan tar du skidbussen till skidåkningen på bara någon minut, eller knatar några meter till spårcentralen för att åka längd. Livsmedelsbutik, pizzeria, shop och spa ligger i eller intill Hyttan. Det är enkelt att vara ledig i Säfsen! Säfsen!

3 Det här är en plats där skidåkningen bara vår vision: är rolig och aldrig krånglig. Ny nedfart knyter ihop Hyttan med skidområdet Ett skidlekland som aldrig tidigare skådats! Nu gör vi säfsen ännu bättre! Säfsen Resort har genomgått en fantastisk utveckling de senaste åren. Vi har hög beläggning året om och massor av nöjda gäster på ett resmål som sjuder av potential. Den ska vi utnyttja när vi skapar ett ännu bättre, mer tillgängligt och roligt Säfsen. Vår vision är att skapa den strulfria fritidsanläggningen, så att du och din familj ska kunna slappna av och ha roligt tillsammans. Därför vill vi rensa anläggningen från alla tänkbara irritationsmoment, så att du är riktigt utvilad när du reser hem. Vi har storslagna planer för Säfsen under de kommande åren. Stamgäster kommer att se hur en allt bättre anläggning växer fram, på alla fronter. Det gäller för barnskidområde, familjeaktiviteter, utförsåk- ning och bättre mountainbikeleder. Dessutom vill vi binda samman stugbyn och skidanläggningen med en lift, så att du kan ställa dig på skidorna direkt utanför stugan oavsett var din stuga ligger. Vårt uppdrag är att göra din vistelse så bekväm som möjligt. Som vi brukar säga i Säfsen: Det viktigaste är inte vad du åker på utan att du åker. Det säger något om vår syn på det enkla, tillgängliga friluftslivet. Till oss kan du komma som du är, bara för att vara ute i det fria och ha skoj med din familj. Var med och skapa framtidens skidort. Bidra med dina idéer på vår facebook sida.

4 Stugan kan bli din! En enkel fritid, lättillgänglig och naturlig, det är Säfsen! Allra enklast blir din fritid om du själv äger en stuga i byn. Nu säljer vi ett antal stugor nära skidspår, liftar och mountainbikeleder. Skapa din egen vinter- och sommartradition i familjens egen stuga i Säfsen. Här kan generationer träffas på neutral mark och bara ha kul tillsammans; vandra, cykla, plocka bär, åka skidor eller bara sitta i en badtunna och njuta av livet. För oss var närheten till skidåkning och vintersport det viktigaste. Sedan är uthyrningen bra, bättre än jag först trodde. Och de sköter ju allt på Säfsen, det är ett bekymmersfritt ägande. Per-Olof Andersson, stugägare

5 Dalenbyn Nu säljer vi stugor i Dalenbyn. Det blir en bostadsrättsförening bestående av 20 nyrenoverade stugor. Sedan 2006 har Säfsen sålt 180 bostadsrätter i området och ägarna är mycket nöjda med sina köp. En bostadsrätt i Säfsen är oftast självfinansierande, enligt kalkylen. Då kan ägarna också bo flera veckor per år i sin stuga, helt gratis. Det beror på att stugan hyrs ut när ägaren inte själv är där. Dalen utgör en del av Säfsens stugbyar och ligger i nära anslutning till centralanläggningen Hyttan. Där hittar du bland annat reception, restaurangen Hyttan Kök & Bar, Smedjan Bar, bastu och relaxavdelning. Idag finns en gratisbuss mellan området och skidområdet.

6 Enkelt att äga När du inte själv använder stugan hyrs den ut av Säfsen. Intäkterna gör ägandet nästintill självfinansierat, samtidigt som du slipper känna dig tyngd av storstädningar och underhåll. Det är ett boende för dig som vill vara fri att själv styra över din lediga tid. För dig som vill vara fri att själv styra över din lediga tid. En plats som förenar vänner och familjemedlemmar. Vår stuga i Säfsen Vi pratar gärna om hur enkelt och ekonomiskt fördelaktigt det är att äga en stuga i Säfsen, och hur snabbt du tar dig hit, men i slutändan är det kanske den korta meningen Vår stuga i Säfsen som är det starkaste skälet till varför du ska köpa en stuga här. Den berättar nämligen om barn som fångar sin första fisk, om knattar som vinglar ned för skidbackarna med hjälp av stolta föräldrar. Barn som sedan lämnar de vuxna bakom sig för att susa fram över kullar och hopp. Den väver samman minnen från skogspromenader och kvällsdopp med braskaminens varma sken. Vår stuga i Säfsen är löftet om en plats som förenar vänner och familj, där upplevelser delas och minnen skapas. Det är en tanke som sträcker sig bortom vardagen och påminner om hur bra livet kan vara.

7 Idag kan vi erbjuda våra husägare en genomsnittliga hyresintäkter på tkr. En klok investering Säfsen har länge varit ett omtyckt resmål, men sedan början av talet har byn upplevt en fantastisk utveckling. En målmedveten satsning har gett resultat och med 80 procents beläggning under vintern och 70% under sommaren*. Det betyder att vi idag kan erbjuda våra husägare i Dalenbyn en genomsnittlig årsintäkt på cirka kr. Något som ofta kan täcka års- och driftskostnad. I takt med utvecklingen av området har vi också sett hur värdet på boendet ökat. Vi har ingen ambition att bli Sveriges största friluftsanläggning, men vi ska vara den trevligaste. Framgång för oss är när besökarna tar Säfsen till sitt hjärta. * Vinter, allt boende = jul till påsk, Sommar, allt boende = juli till augusti

8 Egen stuga i Säfsen Ett räkneexempel: Låt oss säga att du köper en stuga i Säfsen för kr. Du tar ett bottenlån i banken på 80 % av köpeskillingen. Resterande belopp kontantinsats om kr. Boendet i Säfsen har hög beläggning året om och tidigare års utfall har en genomsnittlig årsintäkt på cirka kr genom hyresintäkter. Detta kan täcka både års- och driftkostnad. I takt med utvecklingen av området har vi också sett hur värdet på boendet ökat. I kalkylen nedan ser du troliga årliga resultat för stugägare i Säfsen. Siffrorna är baserade på våra erfarenheter under tidigare år. Intäkterna kommer från uthyrningen av stugan och kan variera mellan åren beroende på snöläge, röda dagar och andra faktorer. Ett normalt år går du plus på att äga en stuga i Säfsen och det efter att du själv har utnyttjat stugan dina reserverade veckor! Kalkyl Baserat på köp av stuga för kr Förutsättningar Vid lån på kr Kontantinsats: kr (20 %) Bottenlån: kr (80 %) Intäkter och kostnader Få egna veckor, mycket uthyr- Snitt år ning Intäkt till ägaren kr Många veckor själv, lite uthyrning Intäkt till ägaren kr El och uppvärming kr Intäkt till ägaren kr El och uppvärming kr Avgift för bostadsrättsförening kr El och uppvärming kr Avgift för bostadsrättsförening kr Ränta på bottenlån 2 % kr* Avgift för bostadsrättsförening kr Ränta på bottenlån 2% kr* Ränta på bottenlån 2% kr* Totalt: kr Totalt: kr Totalt: 3000 kr Reslutat efter att ägaren själv har utnyttjat stugan. Reslutat efter att ägaren själv har utnyttjat stugan. Reslutat efter att ägaren själv har utnyttjat stugan. Siffrorna är ett snitt i en hel BRF, variationer på enstaka hus förekommer. Siffror och intäkter varierar beroende på hur många veckor ägarna själv nyttjar stugan. * Nettokostnad vid 2% ränta på bottenlån och efter 30 % ränteavdrag.

9 Vi ville ha ett fritidshus som inte låg långt bort och där vi kunde vara alla fyra säsonger, vi behövde en oas och det fann vi i Säfsen. Här är allt genomtänkt och välordnat, med alla möjligheter till aktiviteter. Tommy Ivarsson, stugägare Säfsen är ett toppenställe för våra barn. De kan röra sig fritt i området utan att vi behöver oroa oss. Vi åker upp flera veckor per år och gör bara det vi gillar, som slalom, skoteråkning och fiske. Stugägandet är oerhört smidigt. Uthyrningen och driften funkar perfekt och man behöver aldrig bry sig om de tråkiga delarna med att ha ett fritidshus. Patric Asplund, stugägare

10 5 Ekonomiska argument för att köpa bostadsrätt i Säfsen 1 En stuga i Säfsen är en användbar investering. Här finns aktiviteter under årets fyra säsonger. 2 Årsavgift och driftskostnader kommer med största sannolikhet att betala sig genom hyresintäkter. I många fall även kapitalkostnader. 3 Som stugägare i Säfsen har du goda intäktsmöjligheter genom uthyrning. Du får 75 % av hyresintäkten, cirka tkr per år. 4 Uthyrning och avsyn av stugan utförs av Säfsen Resort och är ingenting som stugägaren behöver ägna sig åt. 5 Säfsen Resort har expansiva framtidsplaner. I takt med att hela anläggningen utvecklas, är det också troligt att värdet på bostadsrätterna ökar successivt. 5 Sköna argument för att leva livet i Säfsen 1 Säfsen ligger på bekvämt avstånd om du bor i Mellansverige. Det betyder att du kan utnyttja din stuga ofta. 2 Här finns toppenfin utförsåkning, längdåkning, cykling och friluftsliv i ett och samma område. 3 I restaurang Hyttan Kök & Bar, på gångavstånd från stugan, kan du äta gott eller bara komma förbi och ta något svalkande i baren. 4 Du kan boka skidor och pjäxor till hela familjen och enkelt hämta ut dem i egen kassa, för att snabbt komma ut i backen. 5 Som stugägare får du Stugägarkortet som ger fina rabatter på liftkort, skidhyra, utrustning och kläder i shopen, med mera. Att äga en bostadsrätt Enkelhet och trygghet i boendet Att bo i bostadsrätt innebär att du tillsammans med övriga medlemmar i bostadsrättsföreningen äger och förvaltar bostäderna och andra gemensamma anläggningar. I den årsavgift som du betalar för att täcka din del av föreningens kostnader ingår professionell förvaltning av föreningens fastigheter vilket gör det till en enkel ägandeform.

11 Vi besökte goda vänner som hade en stuga i Säfsen. Det var vårt första besök i området och vi föll direkt. Några veckor senare var vi själva stugägare. Vi bor i stugan ett tiotal gånger per år, både sommar och vinter. För oss är det härligt att ha ett ställe som ligger så nära, och som ändå är så annorlunda. Säfsen är rena vildmarken för oss. Ingvar Lönneskog, stugägare Vi har stugägare från bankvärlden som hävdar att det här är den bästa investering de någonsin gjort Christer Rosén, tidigare vd för Säfsen, numera senior advisor

12

13 Nedre plan Nedre plan består av sovrum, badrum, kombinerat allrum och kök som är fullt utrustat för personer. G TS ST SOV G mic DM TV KAMIN KÖK ALLRUM ALTAN Övre plan Övre plan består av 3 sovrum, badrum och allrum. G G SOV SOV G ALLRUM SOV TV BALKONG Övre Dalen 5 rok 87 m Husen har 4 sovrum, 1 stort vardagsrum för vuxna och ett litet för barnen 8+2 eller 10+2 bäddar. Ritningarna är ej skalenliga. Variationer kan förekomma. Vi förbehåller oss rätten att göra smärre förändringar i inredningen.

14 Modernt och fullt utrustat kök. Rofyllt och vackert sovrum. Litet allrum plan 2.

15 Vitt och fräscht sovrum med våningsäng. Mysig storstuga med braskamin. Modernt badrum.

16 Boka visning! Kom på visning när det passar dig. Kontakta Carolina i Säfsen på eller ca@safsen.se Säfsen! 2 h från Västerås 2 h från Örebro 3 h från Stockholm 3 h från Skara 4,5 h från Göteborg Dalenbyn SÄFSEN RESORT AB Säfsbyn Fredriksberg info@safsen.se

Dalenbyn. en egen stuga mellan skidbackar och fiskevatten. Boka visning

Dalenbyn. en egen stuga mellan skidbackar och fiskevatten. Boka visning Dalenbyn en egen stuga mellan skidbackar och fiskevatten Boka visning www.safsen.se/dalenbyn Ny njutarskidåkning Vi bygger framtidens skidort! Säfsen är för alla! Mitt i de höglänta skogsmarkerna i södra

Läs mer

Djupdalen. en egen stuga mellan skidbackar och fiskevatten. Boka visning www.safsen.se/djupdalen

Djupdalen. en egen stuga mellan skidbackar och fiskevatten. Boka visning www.safsen.se/djupdalen Djupdalen en egen stuga mellan skidbackar och fiskevatten Boka visning www.safsen.se/djupdalen Det här är vår vision: en plats där skidåkningen bara är rolig och aldrig krånglig. Skidåkning för barn vid

Läs mer

First Camp Luleå OBJEKTSBESKRIVNING. www.bocamp.se FOTO: MIKAEL PILSTRAND

First Camp Luleå OBJEKTSBESKRIVNING. www.bocamp.se FOTO: MIKAEL PILSTRAND First Camp Luleå OBJEKTSBESKRIVNING FOTO: MIKAEL PILSTRAND www.bocamp.se Välkommen till Luleå och Norrbotten I Luleå möts naturen, historien, kulturen och sporten. På vintern lyser snön upp staden och

Läs mer

Till salu i Stöten. Inbjudan att köpa boende med absolut bästa läge i Sälen. PISTBYN FJÄLLBYN YRSJÖBYN RANCHEN

Till salu i Stöten. Inbjudan att köpa boende med absolut bästa läge i Sälen. PISTBYN FJÄLLBYN YRSJÖBYN RANCHEN Till salu i Stöten Inbjudan att köpa boende med absolut bästa läge i Sälen. PISTBYN FJÄLLBYN YRSJÖBYN RANCHEN Investera i Stöten Pistbyn Fjällbyn Ranc Projekterad golfbana Lite fakta: Stöten ligger i Sälenområdet

Läs mer

Stöten är till salu!

Stöten är till salu! Stöten är till salu! Inbjudan att köpa boende med absolut bästa läge i Sälen. PISTBYN FJÄLLBYN YRSNÖBYN RANCHEN Investera i Stöten bo mitt i pisten! Pistbyn Fjällbyn Projekterad golfbana Ranchen Yrsnöbyn

Läs mer

Nu byggs en ny 8-stolslift

Nu byggs en ny 8-stolslift Lindvallen Sälen Barnfamiljens bästa fjällsemester. I Lindvallen kan du helhjärtat gå in för att ha kul och må bra i snön. Det bekväma boendet, den varierade skidåkningen och mängden aktiviteter gör Lindvallen

Läs mer

First Camp Ekerum OBJEKTSBESKRIVNING. www.bocamp.se

First Camp Ekerum OBJEKTSBESKRIVNING. www.bocamp.se First Camp Ekerum OBJEKTSBESKRIVNING www.bocamp.se Välkommen till First Camp Ekerum Campingen ligger mycket attraktivt alldeles vid Kalmarsund endast en dryg mil från sommarmetropolen Borgholm med dess

Läs mer

VERSION 2019_2 TRILLEVALLEN TOMTER TILL SALU N E

VERSION 2019_2 TRILLEVALLEN TOMTER TILL SALU N E VERSION 2019_2 TRILLEVALLEN TOMTER TILL SALU 63 15 49.6 N 13 9 42.6 E KONTAKT VAKNA I Trillevallen Sven-Olof Hedin, Skidområdes- fastighetsansvarig 070-328 58 65 svenne@trillevallen.com Christian Histrup,

Läs mer

Fjällbostaden Claudia Wörmann Boendeekonom SBAB

Fjällbostaden Claudia Wörmann Boendeekonom SBAB Fjällbostaden 2017 Claudia Wörmann Boendeekonom SBAB SBAB har med hjälp av TNS Sifo undersökt inställningen till att semestra i de svenska fjällen. 1 034 personer har fått svara på frågor om de vill åka

Läs mer

Ekerum Fräscha fritidsstugor på Ekerums Camping

Ekerum Fräscha fritidsstugor på Ekerums Camping Ekerum Fräscha fritidsstugor på Ekerums Camping VISNING Ring 0485-77 000 VI KAN VÅR Ö OCH FASTIGHETSMARKNADEN HÄR! Storgatan 18 Borgholm Ölands Köpstad Färjestaden VAR VÄNLIG OCH RESPEKTERA SÄLJARENS ÖNSKEMÅL

Läs mer

Söker du bra boende i Åre?

Söker du bra boende i Åre? Söker du bra boende i Åre? Skidåkarlägenhet för kompisgänget eller lilla familjen eller mysigt hus för hela släkten? Vi har boende veckovis, halvvecka och weekend hela vintern 2013-2014 Objekt ett : Fin

Läs mer

Råtjärn. Liftgatan Råtjärnsvägen. Toppstugevägen

Råtjärn. Liftgatan Råtjärnsvägen. Toppstugevägen Råtjärn Liftgatan Råtjärnsvägen Toppstugevägen 19 natursköna tomter till salu i grönklitt TOMT CA M 2 AREAL UTGÅNGSPRIS 1 1320 300 OOO KR 2 1160 400 OOO KR 3 1480 400 OOO KR 4 1150 650 OOO KR 5 1370 650

Läs mer

Österrike, Alpendorf Avresa 1: 27 feb - 8 mars 2015 Avresa 2: 13-22 mars 2015

Österrike, Alpendorf Avresa 1: 27 feb - 8 mars 2015 Avresa 2: 13-22 mars 2015 Österrike, Alpendorf Avresa 1: 27 feb - 8 mars 2015 Avresa 2: 13-22 mars 2015 Upplev underbar skidåkning i Alperna 10 dagar Följ med på årets skidresa till fantastiska Alpendorf- St. Johann i Österrike.

Läs mer

Boende Sälen 2015/16. Gula Byn 45 kvm, 6 bäddar, 2 sovrum, micro, kabel-tv, torkskåp, skidförråd. Ej rökning. 10-100 m till lift.

Boende Sälen 2015/16. Gula Byn 45 kvm, 6 bäddar, 2 sovrum, micro, kabel-tv, torkskåp, skidförråd. Ej rökning. 10-100 m till lift. Lindvallen Samtliga boenden har tillgång till Wi.Fi mot avgift. Åldersgäns för att boka är 18 år Gröna Byn 35 kvm, 4 bäddar, 1 sovrum. kabel-tv, torkskåp, skidförråd Ej rökning. 200-400 m till lift. Bruna

Läs mer

Boende Sälen 2014/15. Gula Byn 45 kvm, 6 bäddar, 2 sovrum, micro, kabel-tv, torkskåp, skidförråd. Ej rökning. 10-100 m till lift.

Boende Sälen 2014/15. Gula Byn 45 kvm, 6 bäddar, 2 sovrum, micro, kabel-tv, torkskåp, skidförråd. Ej rökning. 10-100 m till lift. Lindvallen Samtliga boenden har tillgång till Wi.Fi mot avgift. Åldersgäns för att boka är 18 år Gröna Byn 35 kvm, 4 bäddar, 1 sovrum. kabel-tv, torkskåp, skidförråd Ej rökning. 200-400 m till lift. Bruna

Läs mer

First Camp Eriksöre OBJEKTSBESKRIVNING. www.bocamp.se

First Camp Eriksöre OBJEKTSBESKRIVNING. www.bocamp.se First Camp Eriksöre OBJEKTSBESKRIVNING www.bocamp.se Välkommen till First Camp Eriksöre Anläggningen ligger fantastiskt vackert i direkt anslutning till Kalmarsund och dess vackra stränder inbjuder till

Läs mer

Skidstugan som investering 2016

Skidstugan som investering 2016 Skidstugan som investering 2016 Claudia Wörmann Boendeekonom SBAB SBAB har undersökt inställningen till att semestra i de svenska fjällen, vill man ens åka och de som vill det, vad vill de göra förutom

Läs mer

Boende Sälen 2016/17. Gula Byn 45 kvm, 6 bäddar, 2 sovrum, micro, kabel-tv, torkskåp, skidförråd. Ej rökning. 10-100 m till lift.

Boende Sälen 2016/17. Gula Byn 45 kvm, 6 bäddar, 2 sovrum, micro, kabel-tv, torkskåp, skidförråd. Ej rökning. 10-100 m till lift. Lindvallen Samtliga boenden har tillgång till Wi.Fi mot avgift. Åldersgäns för att boka är 18 år Gröna Byn 35 kvm, 4 bäddar, 1 sovrum. kabel-tv, torkskåp, skidförråd Ej rökning. 200-400 m till lift. Bruna

Läs mer

Vinter i Smålandsfjällen

Vinter i Smålandsfjällen Vinter Vinter i Smålandsfjällen Begreppet Smålandsfjällen är vårt sätt att beskriva vad Isaberg egentligen är; ett riktigt berg med nedfarter i flera väderstreck, en stor stugby och camping med naturligt

Läs mer

Lägerskolor Barmark 2012

Lägerskolor Barmark 2012 Lägerskolor Barmark 2012 Välkommen till Säfsen Kom med klassen till Säfsen! Här finns en komplett upplevelseanläggning med stugby, restaurang, vildmarkslekplats och skogen runt hörnet. Vi erbjuder en mängd

Läs mer

BRF GULLBRÄNDAN KLÄPPEN

BRF GULLBRÄNDAN KLÄPPEN BRF GULLBRÄNDAN KLÄPPEN 2 BRF GULLBRÄNDAN Välkommen till Brf Gullbrändan i Kläppen Efter succén med fem tidigare etapper i Sälenfjällen är vi nu stolta att få presentera ytterligare nyprojektering av Österling

Läs mer

ETT BOENDE FÖR VARJE SMAK. Centralt, naturskönt och havsnära

ETT BOENDE FÖR VARJE SMAK. Centralt, naturskönt och havsnära ETT BOENDE FÖR VARJE SMAK Centralt, naturskönt och havsnära BOKA ONLINE SPARA UPP TILL 280 KR BOKA PÅ WEBBEN FINA PAKET! Att boka ditt boende online kan löna sig på många sätt. Det är enkelt, snabbt och

Läs mer

Boende Åre By 2015/16

Boende Åre By 2015/16 Åldersgäns för att boka är 18 år N o r d A l p i n Boende Åre By 2015/16 Mitt i Åre 1 Lgh 42-56 kvm, 4-6 bäddar, 2 sovrum. 1 WC/DU, BU, T, DM, micro (vissa), skidförråd, balkong el. uteplats. Konf.lokal

Läs mer

pressrelease Ännu en höjdpunkt på Gotland: Nya Fröjel Resort slår upp portarna påsken 2011

pressrelease Ännu en höjdpunkt på Gotland: Nya Fröjel Resort slår upp portarna påsken 2011 Visby, 2011-03-02 Ännu en höjdpunkt på Gotland: Nya slår upp portarna påsken 2011 En semesterresort på en semesterö det låter som ett ganska vanligt inslag, som knappast ges större utrymme på nyhetssidorna

Läs mer

Nya drömboenden till salu!

Nya drömboenden till salu! Njut av livets goda på Roslagstraktens bästa golfbana. Nya drömboenden till salu! Från många av husen i Burvik ser man golfbanan, här är det 10:ans green som skymtas bakom träden. Bär- och svampplockning,

Läs mer

Paketresa från 995:-

Paketresa från 995:- Paketresa från 995:- Om LOFSDALENEVENT Lofsdalenevent grundades under hösten 2012 och är ett eventbolag nischat mot företagsresor till Lofsdalen. Lofsdalen är en relativt liten skidort men med optimala

Läs mer

Boende Åre By 2014/15

Boende Åre By 2014/15 Boende Åre By 2014/15 Mitt i Åre 1 Lgh 42-56 kvm, 4-6 bäddar, 2 sovrum. 1 WC/DU, BU, T, DM, micro (vissa), skidförråd, balkong el. uteplats. Konf.lokal för ca 20 personer i huset. Åre torg 25m. Kabinbanan

Läs mer

Produktblad för privatgäster VINTER

Produktblad för privatgäster VINTER Produktblad för privatgäster VINTER Hej och välkommen till fjällen och Explore Sälen! Explore Sälen är ett renodlat aktivitets- och upplevelseföretag med affärsidé att erbjuda såväl traditionella äventyr

Läs mer

Lofsdalen event arrangerar företagsresor, konferenser, kickoffer och andra nöjesresor.

Lofsdalen event arrangerar företagsresor, konferenser, kickoffer och andra nöjesresor. Lofsdalen event arrangerar företagsresor, konferenser, kickoffer och andra nöjesresor. NYHET LOFSDALEN EVENT Här kan ni hålla kickoffen, konferensen eller bara en nöjesresa med ren personal- eller kundvård.

Läs mer

Gula Byn 45 kvm, 6 bäddar, 2 sovrum, micro, kabel-tv, torkskåp, skidförråd. Ej rökning m till lift.

Gula Byn 45 kvm, 6 bäddar, 2 sovrum, micro, kabel-tv, torkskåp, skidförråd. Ej rökning m till lift. Lindvallen Samtliga boenden har tillgång till Wi.Fi mot avgift. Gröna Byn 35 kvm, 4 bäddar, 1 sovrum. kabel-tv, torkskåp, skidförråd Ej rökning. 200-400 m till lift. Bruna Byn 35 kvm, 4 bädd(ar), Sovrum=

Läs mer

Swedish Open i Padel. by Ekerum Resort Öland

Swedish Open i Padel. by Ekerum Resort Öland Swedish Open i Padel by Ekerum Resort Öland Välkommen Ni har korsat sundet och är nu på solen och vindarnas ö. Njut av en kort bilfärd längs den öländska landsbygden som leder er till hjärtat av Öland,

Läs mer

press release Förstklassig semester: Fröjel Resort på Gotland Visby, 20. juni 2012

press release Förstklassig semester: Fröjel Resort på Gotland Visby, 20. juni 2012 Visby, 20. juni 2012 Förstklassig semester: Fröjel Resort på Gotland Fröjel Resort har ett fantastiskt läge utmed Visbys södra kustremsa och bjuder på en härlig känsla av välbefinnande och lyx i till synes

Läs mer

Upptäck fjällvärldens prisvärda backar

Upptäck fjällvärldens prisvärda backar Upptäck fjällvärldens prisvärda backar Åre eller Sälen i vinter? Fundera en gång till. Det finns närmare ett 20-tal andra vinteranläggningar som gärna är med och konkurrerar om dina semesterpengar. En

Läs mer

Ett drömboende vid havet Välkommen till Notholmen i Nordmaling

Ett drömboende vid havet Välkommen till Notholmen i Nordmaling Ett drömboende vid havet Välkommen till Notholmen i Nordmaling Reservation för eventuella ändringar och tryckfel. 1 Välkommen till ditt Notholmen Morgonkaffe med havsutsikt? Vill du bo i ett idylliskt

Läs mer

Stötens nya område med det bästa läget i hela Sälen

Stötens nya område med det bästa läget i hela Sälen Stötens nya område med det bästa läget i hela Sälen Stöten, med Sälens högsta fallhöjd. Stöten har Sälenfjällens högsta fallhöjd på skidbackarna och erbjuder det bästa du kan tänka dig av vinteraktiviteter.

Läs mer

Gula Byn 45 kvm, 6 bäddar, 2 sovrum, micro, kabel-tv, torkskåp, skidförråd. Ej rökning m till lift.

Gula Byn 45 kvm, 6 bäddar, 2 sovrum, micro, kabel-tv, torkskåp, skidförråd. Ej rökning m till lift. Lindvallen Samtliga boenden har tillgång till Wi.Fi mot avgift. Gröna Byn 35 kvm, 4 bäddar, 1 sovrum. kabel-tv, torkskåp, skidförråd Ej rökning. 200-400 m till lift. Bruna Byn 35 kvm, 4 bädd(ar), Sovrum=

Läs mer

Vinter i Smålandsfjällen

Vinter i Smålandsfjällen Vinter Vinter i Smålandsfjällen Begreppet Smålandsfjällen är vårt sätt att beskriva vad Isaberg egentligen är; ett riktigt berg med nedfarter i flera väderstreck, en stor stugby och camping med naturligt

Läs mer

Olofsbo 222 R7. Län Halland Gatuadress Olofsbo 222 R7 Kommun Falkenberg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 22,2 m². Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse

Olofsbo 222 R7. Län Halland Gatuadress Olofsbo 222 R7 Kommun Falkenberg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 22,2 m². Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse Län Halland Gatuadress Kommun Falkenberg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 22,2 m² Område Olofsbo Camping Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 14 Olofsbo 222 R 7 www.hemverket.se

Läs mer

Prins Daniel inviger Stefans Stuga i mars 2011.

Prins Daniel inviger Stefans Stuga i mars 2011. Prins Daniel inviger Stefans Stuga i mars 2011. STEFANS STUGA Intill Experiumtorget i Lindvallen ligger Stefans Stuga, ett specialdesignat och liftnära boende, med avsikt att vara en plats där familjer

Läs mer

Finlandshusen FINLANDSGATAN 5 & hyresbostäder på ett av Kristianstads bästa lägen

Finlandshusen FINLANDSGATAN 5 & hyresbostäder på ett av Kristianstads bästa lägen 1 Finlandshusen FINLANDSGATAN 5 & 7 74 hyresbostäder på ett av Kristianstads bästa lägen 2 Bo vid Tivoliparken I kvarteret där Finlands bryggeri huserade fram till 1963 reser sig nu husen på Finlandsgatan

Läs mer

Duplex i Åre Sadeln...som egen hytte med delad tomtkostnad

Duplex i Åre Sadeln...som egen hytte med delad tomtkostnad Duplex i Åre Sadeln...som egen hytte med delad tomtkostnad två ara b, a åld 3! app t E i kvar för r a l 4. k 1 r 0 å t er 2 3 s b p m p epte Eta s i ing n t t infly luts är s 2 p 1 & Etap Med fantastiskt

Läs mer

Välkommen till Hedungs stugby ULRIKA ANDERSSON KORTFAKTA

Välkommen till Hedungs stugby ULRIKA ANDERSSON KORTFAKTA ULRIKA ANDERSSON Ansvarig fastighetsmäklare Tel: 0647-50501 Mobil: 070-6770438 ulrika.andersson@maklarhuset.se Välkommen till Hedungs stugby Tillfälle att förvärva bostadsrätt i mysiga Edsåsdalen! Ski

Läs mer

Objekt: 1002 OBJEKTBESKRIVNING

Objekt: 1002 OBJEKTBESKRIVNING Objekt: 1002 dubbelsängar. WC/dusch. Handikappanpassad. Kabel-TV. Torkskåp. Bastu och tvättstuga i servicebyggnad. Skidförråd. Motorvärmaruttag. 1 p-plats per lägenhet. Ca 200 meter till lift. OBS! Rökförbud!

Läs mer

Centralt belägen utan insyn SUSABÄCKEN/LGH 32

Centralt belägen utan insyn SUSABÄCKEN/LGH 32 Centralt belägen utan insyn SUSABÄCKEN/LGH 32 SUSABÄCKEN/LGH 32 Kvadratsmart 2:a utgångspris 1.590.000 kr Avgift 2.633 kr Antal rum 2 rum och kök Boarea ca. 39 kvm Hiss Nej våningsplan 2 av 3 Byggår 1984

Läs mer

Gula Byn 45 kvm, 6 bäddar, 2 sovrum, micro, kabel-tv, torkskåp, skidförråd. Ej rökning m till lift.

Gula Byn 45 kvm, 6 bäddar, 2 sovrum, micro, kabel-tv, torkskåp, skidförråd. Ej rökning m till lift. Lindvallen Samtliga boenden har tillgång till Wi.Fi mot avgift. Gröna Byn 35 kvm, 4 bäddar, 1 sovrum. kabel-tv, torkskåp, skidförråd Ej rökning. 200-400 m till lift. Bruna Byn 35 kvm, 4 bädd(ar), Sovrum=

Läs mer

Län Halland Typ Fritidshus Kommun Falkenberg Område Olofsbo Camping Tillträde tidigast

Län Halland Typ Fritidshus Kommun Falkenberg Område Olofsbo Camping Tillträde tidigast Olofsbo 222 R25 Län Halland Typ Fritidshus Kommun Falkenberg Område Olofsbo Camping Tillträde tidigast Storlek enligt överenskommelse 22.2 m2 Gatuadress Olofsbo 222 R25 Havsnära! Vinterbonat fritidshus

Läs mer

Duplex i Åre Sadeln...som egen hytte med delad tomtkostnad

Duplex i Åre Sadeln...som egen hytte med delad tomtkostnad Duplex i Åre Sadeln...som egen hytte med delad tomtkostnad Nu startar vi försäljningen av Etapp 5 Med fantastiskt läge i Åre Sadeln erbjuder vi yteffektiva och moderna parhus med bostadsrätt mitt i skidområdet.

Läs mer

Fina bostadsrätter med närhet till det aktiva Åre. HolidayClub hus 6

Fina bostadsrätter med närhet till det aktiva Åre. HolidayClub hus 6 Fina bostadsrätter med närhet till det aktiva Åre HolidayClub hus 6 HOLIDAYCLUB HUS 6 Aktivt boende i Åre by utgångspris 2.975.000-3.395.000 kr kr Avgift 3.800 kr Antal rum 3 rum och kök Boarea ca. 78

Läs mer

Våra :RESMÅL. Albanien :Saranda. Spanien :Nerja, Marbella. Thailand :Phuket. Indonesien :Bali. Svenska fjällen :Klövsjö, Bruksvallarna.

Våra :RESMÅL. Albanien :Saranda. Spanien :Nerja, Marbella. Thailand :Phuket. Indonesien :Bali. Svenska fjällen :Klövsjö, Bruksvallarna. 2018:1 Albanien :Saranda Våra :RESMÅL Spanien :Nerja, Marbella Thailand :Phuket Indonesien :Bali Svenska fjällen :Klövsjö, Bruksvallarna Tjeckien :Prag Turkiet :Alanya Dags för nya spännande platser...

Läs mer

En lyxig egendom strax bakom kustlinjen, gångavstånd till stranden in Ferragudo

En lyxig egendom strax bakom kustlinjen, gångavstånd till stranden in Ferragudo sida 1/5 sida 2/5 Villor & Gårdar 1.400.000 Konstruerad (år) 2003 område (län) Lagoa Tomtarea 9360 Stad Konstruktion område 584 sida 3/5 På landsbygden, nära fiskebyn, golfbanor och inom gångavstånd från

Läs mer

KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre.

KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre. KONFERENS, MÖTE & EVENT STÄMNING Lär känna varandra från en annan sida, och lite bättre. SAMMANHÅLLNING Vi ser fram emot att se er växa både som grupp och individ. ENTUSIASM Tillsammans skapar vi minnesvärda

Läs mer

STUGKATALOG 2016 EMMABODA I VÅRA HJÄRTAN

STUGKATALOG 2016 EMMABODA I VÅRA HJÄRTAN STUGKATALOG 2016 EMMABODA I VÅRA HJÄRTAN 4 3 5 6 1 2 22 7 8 9 13 14 20 21 18 17 19 12 10 16 15 11 Chefen & Chefen Kartguiden AB INNEHÅLLSFÖRTECKNING Nr Sid EMMABODA 1 Emmaboda Camping...4 2 Sjöstugan,

Läs mer

Kungsberget - Verandan

Kungsberget - Verandan Kungsberget - Verandan Pris fr: 1 149 000 kr Avgift fr: 1 400 kr/mån inkl. Värme,VVS o El Typ: Lägenhet Rum: 3 4 rum + kök och bastu Bäddar: 6-8st Boarea: 52 eller 77 kvm Byggår: 2011 6 Bädds lägenheter

Läs mer

BearLodge Åre Björnen. BearLodge A16 Fröåvägen 23 n

BearLodge Åre Björnen. BearLodge A16 Fröåvägen 23 n BearLodge Åre Björnen BearLodge A16 Fröåvägen 23 n FRÖÅVÄGEN 23 N BearLodge A16 utgångspris 2.275.000 kr Avgift 3.340 kr Antal rum 4 rum och kök Boarea ca. 81 kvm våningsplan 1 av 3 Byggår 2011 BRF BearLodge

Läs mer

Välkommen till Åregårdarna 438 ULRIKA ANDERSSON KORTFAKTA

Välkommen till Åregårdarna 438 ULRIKA ANDERSSON KORTFAKTA ULRIKA ANDERSSON Ansvarig fastighetsmäklare Tel: 0647-50501 Mobil: 070-6770438 ulrika.andersson@maklarhuset.se Välkommen till Åregårdarna 438 Centralt belägen lägenhet i Åre! Helrenoverad och med utsikt

Läs mer

Ellis Gården. Helen och Egil - Vemhån Härjedalen. Uthyrning av stugor - B&B - Camping

Ellis Gården. Helen och Egil - Vemhån Härjedalen. Uthyrning av stugor - B&B - Camping Ellis Gården Helen och Egil - Vemhån Härjedalen Uthyrning av stugor - B&B - Camping Sommaraktiviteter: Fiske - Vandringsleder - Naturupplevelser Vinteraktiviteter: Skidåkning längd och utför - Snöskoter

Läs mer

HUNDESTEDTSVÄGEN 6, LGH 1202

HUNDESTEDTSVÄGEN 6, LGH 1202 HUNDESTEDTSVÄGEN 6, LGH 1202 Beskrivning Compact living mitt i Båstad Välkommen till välplanerade kvadratmeter mitt i byn. Konceptet är bekvämt och praktiskt - compact living mitt i attraktiva Båstad med

Läs mer

En semestersaga som kan bli sann

En semestersaga som kan bli sann trähus 75 m 2 En semestersaga som kan bli sann När bara det bästa är gott nog; Din egen del av vildmarkens prinsessa En gång för länge sedan skulle Bergakungen begrava sin vackra dotter. Ingen plats var

Läs mer

I stugbyn Gullholmsbaden på ön Härmanö kan Du hyra Sekos stugor året om. Fina möjligheter till strövtåg i orörd Bohusnatur.

I stugbyn Gullholmsbaden på ön Härmanö kan Du hyra Sekos stugor året om. Fina möjligheter till strövtåg i orörd Bohusnatur. Gullholmen 2015 I stugbyn Gullholmsbaden på ön Härmanö kan Du hyra Sekos stugor året om. Fina möjligheter till strövtåg i orörd Bohusnatur. SERVICE I huvudanläggningen finns telefon och tvättmaskin. Inom

Läs mer

bekvämare K v K i l e n

bekvämare K v K i l e n K v K i l e n K v K i l e n Seniorbostäder i kvarteret Kilen Seniorbostäder i kvarteret Kilen S l o t t S g ata n 4 2 S l o t t S g ata n 4 2 Byt Byt till till något bekvämare Vi bygger moderna och bekväma

Läs mer

Hus i Othem på norra Gotland!

Hus i Othem på norra Gotland! Hus i Othem på norra Gotland! Lugnt och mysigt boende i tvåvåningshus på 90m² med full standard för upp till 6 personer. Stor fin trädgård med grillplats och inglasat lusthus. Huset består av övervåning

Läs mer

Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg

Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg VÄLKOMMEN HEM Välkommen till en av de bästa lägenheterna i den bästa bostadsrättsföreningen i området! Här finns boendet för dig som vill slippa problem. Med garage

Läs mer

HUNDESTEDTSVÄGEN 6 - CAMPUS

HUNDESTEDTSVÄGEN 6 - CAMPUS HUNDESTEDTSVÄGEN 6 - CAMPUS Beskrivning 5 lägenheter i Brf Citadellet centralt i Båstad Tillfälle! Investeringspaket om fem smakfulla, möblerade lägenheter för uthyrning i centrala Båstad om vardera 30

Läs mer

Län Gotland Typ Fritidshus Kommun Gotland Storlek 40 m2 Tillträde tidigast Gatuadress Slite Strandby 203

Län Gotland Typ Fritidshus Kommun Gotland Storlek 40 m2 Tillträde tidigast Gatuadress Slite Strandby 203 Slite Strandby 203 Län Gotland Typ Fritidshus Kommun Gotland Storlek 40 m2 Område Tillträde tidigast Gatuadress Slite Strandby 203 Bekvämt boende! Huset som är nybyggt är en bostadsrätt, föreningen tar

Läs mer

Det här är Framfast Urklipp från bolagets årsredovisning för 2015

Det här är Framfast Urklipp från bolagets årsredovisning för 2015 2 Det här är Framfast Urklipp från bolagets årsredovisning för 2015 Framfast grundades 2011 med målet att skapa moderna och prisvärda hem för alla. Vi sätter boendet i fokus: genomtänkt och effektivt på

Läs mer

VERSION 2018_1 TRILLEVALLEN TOMTER TILL SALU N E

VERSION 2018_1 TRILLEVALLEN TOMTER TILL SALU N E VERSION 2018_1 TRILLEVALLEN TOMTER TILL SALU 63 15 49.6 N 13 9 42.6 E KONTAKT Sven-Olof Hedin, Skidområdes- fastighetsansvarig 070-328 58 65 trillevallen@home.se Cecilia Lind, VD 070-360 99 09 cecilia.lind@trillevallen.com

Läs mer

11-ÅRSKALKYL BRF SKÄPPLANDSGATAN 13-17 769625-6721 2013-06-14

11-ÅRSKALKYL BRF SKÄPPLANDSGATAN 13-17 769625-6721 2013-06-14 11-ÅRSKALKYL BRF SKÄPPLANDSGATAN 13-17 769625-6721 2013-06-14 INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1 Grunduppgifter... 3 2 Föreningens anskaffningskostnad... 3 3 Finansiering... 4 4 Föreningens utgifter... 5 4.1 Drifts-

Läs mer

Utspridda över hela landet ligger natursköna semester- och fritidsmiljöer som IF Metall erbjuder medlemmarna i klubben eller avdelningen.

Utspridda över hela landet ligger natursköna semester- och fritidsmiljöer som IF Metall erbjuder medlemmarna i klubben eller avdelningen. 2015 1 Utspridda över hela landet ligger natursköna semester- och fritidsmiljöer som IF Metall erbjuder medlemmarna i klubben eller avdelningen. Beroende på ledig kapacitet erbjuds samtliga medlemmar i

Läs mer

Tottbringen riktar sig till människor som vill skapa en aktiv och meningsfylld fritid i Åre, som vill uppleva pulsen vid nyår och sportlov, men som

Tottbringen riktar sig till människor som vill skapa en aktiv och meningsfylld fritid i Åre, som vill uppleva pulsen vid nyår och sportlov, men som Tottbringen riktar sig till människor som vill skapa en aktiv och meningsfylld fritid i Åre, som vill uppleva pulsen vid nyår och sportlov, men som också vill cykla på sommaren och vandra på skutan under

Läs mer

HOTELL OCH ÄGARSVITER I BÅSTAD FÖR ETT SKÖNARE LIV VID HAVET

HOTELL OCH ÄGARSVITER I BÅSTAD FÖR ETT SKÖNARE LIV VID HAVET HOTELL OCH ÄARSVITER I BÅSTAD FÖR ETT SKÖNARE LIV VID HAVET På Riviera Strand kombineras hotellets alla fördelar med ett eget trivsamt semesterboende. Med havsutsikt och naturskönt läge i Båstad bygger

Läs mer

KAN VÅR Ö OCH FASTIGHETSMARKNADEN HÄR!

KAN VÅR Ö OCH FASTIGHETSMARKNADEN HÄR! HÖRNINGE/KÖPINGSVIK STORT EXKLUSIVT FRITIDSHUS 3 KM FRÅN KÖPINGSVIK! Fritidshus - 140 m 2-7 rum och kök - Relaxavdelning - Torparens Väg 3, Hörninge/Köpingsvik UTGÅNGSPRIS: 2 495 000 kr VI KAN VÅR Ö OCH

Läs mer

www.perboquist.se För visningstider och mer information besök vår hemsida

www.perboquist.se För visningstider och mer information besök vår hemsida Underbart läge Äspö/Södra Finnö Vid vattnet med stort altandäck och brygga ligger detta trevliga hus i mycket gott skick. 61+20 kvm. 4 rum och kök. Året runt vatten, dusch och vattentoalett. Friköpt tomt

Läs mer

HotellrumDublett- Bostadsrätt Brf Åregårdarna. Åregårdarna Flygel 102-212

HotellrumDublett- Bostadsrätt Brf Åregårdarna. Åregårdarna Flygel 102-212 HotellrumDublett- Bostadsrätt Brf Åregårdarna Åregårdarna Flygel 102-212 ÅREGÅRDARNA FLYGEL 102-212 Ditt egna hotellrum pris från 1.575.000 kr Avgift 2.750 kr Antal rum 2 rum, inget kök Boarea ca. 41

Läs mer

HOTELL OCH ÄGARSVITER I BÅSTAD FÖR ETT SKÖNARE LIV VID HAVET

HOTELL OCH ÄGARSVITER I BÅSTAD FÖR ETT SKÖNARE LIV VID HAVET HOTELL OCH ÄARSVITER I BÅSTAD FÖR ETT SKÖNARE LIV VID HAVET På Riviera Strand kombineras hotellets alla fördelar med ett eget trivsamt semesterboende. Med havsutsikt och naturskönt läge i Båstad bygger

Läs mer

Lyxlägenheter / radhus i elegant 5 stjärnigt Spa resort i centrala Algarve. in Ferragudo

Lyxlägenheter / radhus i elegant 5 stjärnigt Spa resort i centrala Algarve. in Ferragudo sida 1/5 sida 2/5 Lägenheter Konstruerad (år) 300.000 2008 Tomtarea Konstruktion område 112,8m² sida 3/5 område (län) Lagoa Stad Detta dolda paradis är bara några minuters bilresa från några av de finaste

Läs mer

Österrike, Sölden 14-23 februari 2014 samt 11-20 april 2014

Österrike, Sölden 14-23 februari 2014 samt 11-20 april 2014 Österrike, Sölden 14-23 februari 2014 samt 11-20 april 2014 Foto: Ötztal Tourismus - Fotograf Florian Wagner Upplev underbar skidåkning i Ötztal 10 dagar Följ med på årets skidresa till fantastiska Ötztal

Läs mer

Våra :RESMÅL. Albanien :Saranda. Spanien :Nerja, Marbella. Thailand :Phuket. Indonesien :Bali. Svenska fjällen :Klövsjö, Bruksvallarna.

Våra :RESMÅL. Albanien :Saranda. Spanien :Nerja, Marbella. Thailand :Phuket. Indonesien :Bali. Svenska fjällen :Klövsjö, Bruksvallarna. 2017:1 Albanien :Saranda Våra :RESMÅL Spanien :Nerja, Marbella Thailand :Phuket Indonesien :Bali Svenska fjällen :Klövsjö, Bruksvallarna Tjeckien :Prag Turkiet :Alanya Dags för nya spännande platser...

Läs mer

FJÄLLNORA 5 6 0 8 3 014 7 un 2 m om ppsala k roduktion: U un P m om ppsala k ch U atarra o urin B era B na V sidan: A ram Foto f

FJÄLLNORA 5 6 0 8 3 014 7 un 2 m om ppsala k roduktion: U un P m om ppsala k ch U atarra o urin B era B na V sidan: A ram Foto f FJÄLLNORA VÄLKOMNA till fjällnora! Fjällnora är ett mångsidigt naturområde som erbjuder spännande aktiviteter såväl som stillsamma utflykter året om! Naturen Naturen kring Fjällnora utgörs främst av blandskog

Läs mer

Modernt med sjöutsikt och dubbla balkonger STORGATAN 53, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83

Modernt med sjöutsikt och dubbla balkonger STORGATAN 53, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Modernt med sjöutsikt och dubbla balkonger STORGATAN 53, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Välkommen till Storgatan 53! Med ett centralt och högt utsiktsläge vid Åsunden finner ni denna

Läs mer

Boende Hösten 2013. Vid frågor, kontakta: Maria Lundbom. Maria.lundbom@lysekil.se

Boende Hösten 2013. Vid frågor, kontakta: Maria Lundbom. Maria.lundbom@lysekil.se Boende Hösten 2013 Vid frågor, kontakta: Maria Lundbom 0705 455688 Maria.lundbom@lysekil.se Boendelista 2013/2014 Landsvägsgatan 93 Fristående stuga. Fräscht mindre boende med duschrum,pentry med trinettkök.

Läs mer

Vinter i Smålandsfjällen

Vinter i Smålandsfjällen Vinter Vinter i Smålandsfjällen Begreppet Smålandsfjällen är vårt sätt att beskriva vad Isaberg egentligen är; ett riktigt berg med nedfarter i flera väderstreck, en stor stugby och camping med naturligt

Läs mer

BARNHEMSGATAN 4, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83

BARNHEMSGATAN 4, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 BARNHEMSGATAN 4, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Välkommen till Barnhemsgatan 4! Välkommen på visningen till denna renoverade 5:a om 118 kvm med fungerade öppen spis, nyrenoverat kök, rymliga

Läs mer

Län Södermanland Gatuadress Nygatan 36 Kommun Flen Storlek 3 rum (2 sovrum) / 81.5 m² Område Sparreholm Tillträde tidigast

Län Södermanland Gatuadress Nygatan 36 Kommun Flen Storlek 3 rum (2 sovrum) / 81.5 m² Område Sparreholm Tillträde tidigast Län Södermanland Gatuadress Kommun Flen Storlek 3 rum (2 sovrum) / 81.5 m² Område Sparreholm Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Naturskönt läge med direkt närhet till sjön Båven med badplats,

Läs mer

Fjällhalsen - stuga 655

Fjällhalsen - stuga 655 Fjällhalsen - stuga 655 En modern stuga med gedigen fjällkänsla belägen i Fjällhalsen med ski-in & ski-out möjlighet. Stugan är 110 kvm med sängplats för 10 personer. Två vuxenliftkort och ved till braskaminen

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Falkmansgatan 3 A

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Falkmansgatan 3 A Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75.5 m² Område Lorensborg Tillträde tidigast 2013-06-01 " Våra gäster fastnar ofta vid fönstren eller på balkongen och njuter av vyn över västra

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Idrottsvägen 2

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Idrottsvägen 2 Län Jämtland Gatuadress Kommun Ragunda Storlek 0.0 rum / 800 m² Område Hammarstrand Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Anläggningen består av ett stort

Läs mer

Vem blir din nya granne på fjället? Tomter och nyckelfärdigt vid trädgränsen på Välliste

Vem blir din nya granne på fjället? Tomter och nyckelfärdigt vid trädgränsen på Välliste Vem blir din nya granne på fjället? Tomter och nyckelfärdigt vid trädgränsen på Välliste Ett skidområde som växer Visste du detta om Trillevallen? 10 liftar 21 nedfarter 2 km elljusspår 12 mil längdskidspår

Läs mer

Lyans våningar, Stöten

Lyans våningar, Stöten Pris från 2.195.000:- Lyans våningar, Stöten Lyans våningar består av 28 bostadsrätter som under sommaren 2018 kommer att renoveras och färdigställas till säsongen 2018-2019. Bostadsrätterna är på hela

Läs mer

BOENDEKOSTNADSKALKYL 2017

BOENDEKOSTNADSKALKYL 2017 Bostadsrätten till lägenheten nr 01-1107 med adress Cykelfabriken, Väderkvarnsgatan 12 i 1 ROK - 28 kvm 2 120 750 12475 kr/år 12 475 2,00 42 415 = 2 120 750 = 12 475 2,00 = 42 415 Kontantinsats: + 374

Läs mer

Klövsjö 2.0. Från skidanläggning till skidort

Klövsjö 2.0. Från skidanläggning till skidort Klövsjö 2.0 Från skidanläggning till skidort 2015-2018 Katrinagården Strandgården Skidåkarnas skidort tar Klövsjö Fjällhotell Solviken steget till riktig skidort Hotell Klövsjöfjäll 2014 Nya Klövsjö Fjällhotell

Läs mer

press release Nytt utflyktsmål på Gotland: Fröjel Resort inbjuder med poolhus, spa och bra kök

press release Nytt utflyktsmål på Gotland: Fröjel Resort inbjuder med poolhus, spa och bra kök Visby, 2011-07-14 Nytt utflyktsmål på Gotland: Fröjel Resort inbjuder med poolhus, spa och bra kök En semesterresort på en semesterö det låter som ett ganska vanligt inslag, som knappast ges större utrymme

Läs mer

Brf Takterrassen. Muréngatan, Gävle. Ett unikt trygghetsboende för dig som vill ha ett boende med det lilla extra.

Brf Takterrassen. Muréngatan, Gävle. Ett unikt trygghetsboende för dig som vill ha ett boende med det lilla extra. Brf Takterrassen Muréngatan, Gävle Ett unikt trygghetsboende för dig som vill ha ett boende med det lilla extra. ... skönt att slippa ansvaret för villan... nu är tid för njutning... Jag vill känna att

Läs mer

MÖTESPLATSER. inom Grönklittsgruppen

MÖTESPLATSER. inom Grönklittsgruppen MÖTESPLATSER inom Grönklittsgruppen 1 Konferens hos oss arbetsro och inspirerande möten! Fjäll eller sjö, U- eller V-sittning, kött eller fisk, längdåkning eller alpint, tiger eller isbjörn? Oavsett vilka

Läs mer

Vinter i Smålandsfjällen

Vinter i Smålandsfjällen Vinter Friluftsdag på Isaberg! Skipass: 100: Skidhyra: 100: Gäller förbokade skolklasser t.o.m. gymnasiet. Kontakta oss gärna för mer information! www.isaberg.com Vinter i Smålandsfjällen Begreppet Smålandsfjällen

Läs mer

BRF STAKETET SNÖDROPPEN

BRF STAKETET SNÖDROPPEN BRF STAKETET SNÖDROPPEN Smarta bostäder ett stenkast från staden! Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan 4 531 30 Lidköping www.swebostad.se info@swebostad.se VÄLKOMMEN TILL BRF STAKETET SNÖDROPPEN Allt

Läs mer

Västra Gatuadress Bratteråsbacken 33 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Område Eriksberg Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Bratteråsbacken 33 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Område Eriksberg Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Område Eriksberg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Här njuter man av att bo mitt i en väletablerad stadsdel med

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Rönnebergavägen 53 A Kommun Eslöv Storlek 2 rum (1 sovrum) / 63.5 m² Område Eslöv Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Rönnebergavägen 53 A Kommun Eslöv Storlek 2 rum (1 sovrum) / 63.5 m² Område Eslöv Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Eslöv Storlek 2 rum (1 sovrum) / 63.5 m² Område Eslöv Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag gillar läget jättemycket, det är lugnt med mycket grönytor samtidigt som

Läs mer

Stugorna. Medelvärde. 1 Husen är väl underhållna 4,2. 2 Möbler och inredning är bekväma och fräscha 3,8

Stugorna. Medelvärde. 1 Husen är väl underhållna 4,2. 2 Möbler och inredning är bekväma och fräscha 3,8 Stugorna 1 Husen är väl underhållna 4,2 2 Möbler och inredning är bekväma och fräscha 3,8 3 Lampor och arbetsbelysning är tillräckliga 4,1 4 Köket är välutrustat 4,2 5 Sängkomforten är tillräcklig 4,1

Läs mer

BRF KROKUSEN. 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden. Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan Lidköping

BRF KROKUSEN. 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden. Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan Lidköping BRF KROKUSEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden Swebostad Utveckling AB Fabriksgatan 4 531 30 Lidköping www.swebostad.se info@swebostad.se VÄLKOMMEN TILL BRF KROKUSEN 8 st nya smarta radhus i Trädgårdsstaden

Läs mer

Mitt i skidbacken - soligt läge med utsikt. Fröåvillorna, Åre Sadeln

Mitt i skidbacken - soligt läge med utsikt. Fröåvillorna, Åre Sadeln Mitt i skidbacken - soligt läge med utsikt Fröåvillorna, Åre Sadeln FRÖÅVILLORNA, ÖVRE VIKVÄGEN Ski in/ski out mitt i backen Pris 3.495.000 kr Avgift 3.495 kr Antal rum 5 rum och kök Boarea ca. 94 kvm

Läs mer