GETINGE HS66 TURBO FÖRSTKLASSIG STERILISATION. Always with you

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "GETINGE HS66 TURBO FÖRSTKLASSIG STERILISATION. Always with you"

Transkript

1 GETINGE HS66 TURBO FÖRSTKLASSIG STERILISATION Always with you

2 2 Getinge HS66 Turbo grönt ljus för den nya generationens autoklaver Getinge HS66 Turbo är en av den nya generationens autoklaver från det världsledande varumärket inom infektionskontroll. Autoklaver som bygger vidare på de effektiva prestanda och den överlägsna produktivitet du kan förvänta dig från Getinge. Du känner igen dem på den enkla, ljusa och karaktäristiska pekskärmspanelen som är lätt att läsa på avstånd. En annan utmärkande egenskap är den användarvänliga utformningen som gör dem enklare än någonsin att använda. Ergonomiska och användarvänliga Det tydliga och intuitiva gränssnittet på de nya pekskärmspanelerna är bara ett av många exempel på hur vi utvecklar Getinges autoklaver så att de blir ännu enklare att använda. Läs mer om de nya pekskärmarna på sidan 6. Getinges Turbo-koncept en revolution i effektivitet Med vårt innovativa Turbo-koncept har vi lyckats förkorta processtiderna radikalt. Getinge HS66 Turbo effektiviserar processen, ökar produktiviteten och sparar samtidigt energi.

3 Getinge HS66 Turbo 3

4 4 Getinge HS66 Turbo

5 Getinge HS66 Turbo 5 DINA BEHOV ÄR I FOKUS Det finns en självklar anledning till att Getinge är världsledande inom sterilisation och desinfektion: vi vet hur våra kunders vardag ser ut. Och när vi utvecklar våra produkter fokuserar vi på dina behov. Innovativa lösningar Denna inställning som verkligen uppskattas av våra kunder leder oss ofta in på nya spår, som när vi utvecklade den nya autoklaven Getinge HS66 Turbo. Här ledde oss frågan Hur kan vi minska våra kunders totalkostnader ännu mer? fram till ett unikt koncept med innovativ teknikanvändning och flera nya lösningar. Minskar tiden för sterilisationsprocessen med upp till 35 % Getinge HS66 Turbo är en kompakt och mångsidig autoklav som uppfyller de hårdaste krav på kraftfullhet, effektivitet och användarvänlighet. Precis som med övriga autoklaver från Getinge får du en kombination av hög kapacitet och kostnadseffektivitet samtidigt som driften är pålitlig och underhållet enkelt. Men den här maskinen är dessutom mycket snabbare. Nya Getinge HS66 Turbo reducerar tiden för sterilisationsprocessen med upp till 35 %, beroende på lastkonfiguration. Fördelarna är uppenbara. Produktiviteten blir högre och du kan reducera både genomloppstiderna och de totala kostnaderna stora fördelar med positiv inverkan på slutresultatet! Getinge HS66 Turbo har: Kort processtid Vältestad sterilisationsprocess Uppfyller världens hårdaste normer Enastående flexibilitet och enkel drift Överlägsen kapacitet i förhållande till utrymmet

6 6 Getinge HS66 Turbo EN SNABBARE AUTOKLAV Getinge HS66 är unik genom att den ger överlägsen sterilisation på kortare tid. Samtidigt är den ett säkert val och en produkt av högsta kvalitet som är lätt att installera och underhålla. Dessutom kan du spara upp till 90 % av vattenförbrukningen! Nya generationens pekskärmar Getinge HS66 Turbo har de nya användarvänliga pekskärmarna med hög upplösning. Skärmarna ger optimal ergonomi med klar överblick från alla vinklar inom kontrollområdet. Användargränssnittet och menyerna är intuitiva, texten är distinkt och grafiken är tydlig. Toppkvalitet Kamrarna och ångmantlarna av syrafast rostfritt stål är robotsvetsade och inneslutna i korrosionssäker aluminium för att se till att driften blir problemfri under lång tid framöver. Utrymmesbesparande konstruktion Den vertikala skjutdörren är snabbare och sparar utrymme samtidigt som den ger enkel åtkomst som inte kräver några handgrepp.

7 Getinge HS66 Turbo 7 Minimerad vattenförbrukning Vårt ECO-system (standard) går ett steg längre och reducerar drastiskt kraven på vatten till vakuumpumpen och separerar avfallsvattnet från återanvändningsbart kylningsvatten. Den totala vattenförbrukningen kan bli upp till 90 % lägre än för övriga standardautoklaver på marknaden. Detta är en viktig miljömässig aspekt som kombinerar ekonomi och ekologi. Enkel installation Trots sin generösa kapacitet är autoklaven kompakt nog för att gå in genom en 900 mm bred dörr. Det sparar tid och pengar vid installationen. Enkel åtkomst för service Vid underhållsarbete kommer du, trots den extremt kompakta designen, lätt åt alla komponenter från ena sidan och från den gångjärnsförsedda fronten, som går att öppna helt. Enastående flexibilitet och enkel drift Autoklaven är utrustad med styrenheten PACS 3500 som uppfyller strikta FDA-krav och som har utvecklats särskilt för Getinges autoklaver och diskdesinfektorer. Den är konstruerad för att hantera i princip alla processer du kan föreställa dig inom den här sektorn med konsekvent överlägsna resultat. Den automatiska feldiagnostiken innebär snabbare service och lägre kostnader. Ren ånga Våra integrerade ångalstrare (el- eller ånguppvärmda) är tillval som förbättrar ångkvaliteten och förebygger de vanliga problemen med våta eller smutsiga förpackningar/instrument som uppstår när anläggningens ångkvalitet är dålig. Ångalstraren är integrerad under autoklaven och kräver inget extra utrymme. Det enda kravet är att ångalstraren måste tillföras behandlat vatten för alstring av ånga. Ju högre vattenkvalitet, desto bättre ånga får du. Kort processtid Steriliseringscykeln i den nya Getinge HS66 Turbo är optimerad för kort processtid, men uppfyller utan problem kraven i SS-EN 285:2006+A2:2009.

8 8 Getinge HS66 Turbo

9 Getinge HS66 Turbo 9 utformad med miljöaspekterna i fokus På Getinge arbetar vi kontinuerligt med att bidra till ett mer hållbart samhälle. Vi arbetar målmedvetet med att optimera vårt utnyttjande av energi och naturresurser, minimera våra utsläpp i luften och minska den miljöpåverkan som våra produkter innebär. Getinges miljöengagemang slutar inte med att vi levererar produkten, utan sträcker sig över hela produktens livscykel. För att uppnå maximal miljöeffektivitet tar vi hänsyn till varje aspekt av hela livslängden, inklusive produktutveckling, fabriksadministration, tillverkningsprocesser, distribution, produktanvändning och slutligen kassering av produkten. Huvudfokus på energieffektivitet Ett viktigt miljömål är att optimera energiförbrukningen och på så sätt reducera inverkan på klimatet. Getinge HS66 Turbo är ett exempel på hur vi använder smarta tekniska lösningar för att nå lägre energiförbrukning. Tack vare Getinges Turbo-koncept har processtiden minskat med upp till 35 %. Detta innebär att steriliseringen av godset kräver mindre energiförbrukning. Reducerad vattenförbrukning Vårt ECO-system (medföljer som standard) innebär att vi går ett steg längre, och drastiskt minskar den mängd vatten som krävs till vakuumpumpen och för att separera avloppsvattnet från återvinningsbart kylningsvatten. Den totala vattenförbrukningen blir upp till 90 % lägre än för andra autoklaver på marknaden, en viktig miljöaspekt som förenar ekonomi och ekologi.

10 10 Getinge HS66 Turbo PACS 3500 HÖG PRECISION MEN ÄNDÅ SÅ ENKEL Den avancerade styrenheten PACS 3500 uppfyller FDA-kraven och har utvecklats särskilt för Getinges autoklaver och diskdesinfektorer. Den är konstruerad för att hantera i princip alla processer du kan föreställa dig inom den här sektorn med konsekvent överlägsna resultat. Den automatiska feldiagnostiken innebär snabbare service och lägre kostnader. Garanterad noggrannhet PACS 3500 är en ytterst användarvänlig styrenhet som garanterar att steriliseringsprogrammen genomförs in i minsta detalj. Det förekommer inga temperaturtoppar som slösar energi, förstör gods eller ger upphov till överhettad ånga som kan äventyra sterilisationen. I händelse av plötsligt temperaturfall aktiveras ett larm. Det är ett system du kan lita på, helt enkelt. Program PACS 3500 kan förses med en mängd olika program, vilket innebär stor flexibilitet i och med att cykler kan kombineras på alla tänkbara sätt och därmed uppfylla i stort sett alla önskemål. Dessa fem program är alla förprogrammerade som snabbval: Högvakuum för textilier och instrument 121 C Högvakuum för textilier och instrument 134 C Snabb Bowie & Dick-test Automatiskt läckagetest Följande extraprogram finns som tillval: Högvakuum för tung beskickning 134 C Prion. (Högvakuumcykel 134 C som konfigureras i enlighet med lokala bestämmelser) Optiska instrument Silikonimplantat Högvakuum för textilier och instrument 121 C (övervakning med luftdetektor) Högvakuum för textilier och instrument 134 C (övervakning med luftdetektor) Dubbel säkerhet För att maximera användarsäkerheten har vi utvecklat ett unikt dörrlåssystem med dubbla avkännare och självdiagnostik. Systemet är tvådelat, och varje del övervakar hela tiden den andra, vilket eliminerar risken för funktionsfel. Automatisk justerbar tryckkalibrering Getinge har också utvecklat en särskild tryckomvandlare för att garantera att steriliseringsprocessen kan upprepas exakt, oberoende av tryckförändringar i omgivningen. Användarvänliga displayer Den användarvänliga styrenheten PACS 3500 erbjuder ett antal smidiga funktioner: Användarkoder för ej validerade program Lösenordsskyddat menyträd Fel- och informationslarm Information om service- och underhållsintervall Koncis och lättfattlig information, tillgänglig på flera språk. PACS Supervisor Det medföljande PACS Supervisor ger dig möjlighet att övervaka steriliseringen och autoklavens säkerhetssystem. PACS Supervisor är ett helt fristående övervaknings- och dokumentationssystem som löpande granskar avläsningar från PACS 3500 och jämför dem med informationen från de egna, oberoende givarna. PACS Supervisor verifierar steriliseringsperioden för de MDD-typtestade cyklerna enligt gränsvärdena i SS-EN 285 och utlöser ett larm om gränserna inte uppnås. Via PACS Supervisor får du utskrifter av alla processdata, både de som kommer från PACS 3500 och de egna, fristående värdena. Utskrifterna kan fås som data/text eller diagram. Programmet kan även överföra alla värden till T-DOC Getinges externa system för elektronisk registrering och dokumentation.

11 Getinge HS66 Turbo 11 SKRÄDDARSY DIN HS66 TURBO-AUTOKLAV Paneler på beskickningssidan AVANTI 8,4-tums ljusstark SVGA-färgskärm. Stor betraktningsvinkel. Inbyggda lysdioder med lång livslängd. Info: Återstående tid Cykel och fas Temperatur(er) Grafisk processpresentation: Punktdiagram Stapeldiagram Parameterinställningar. Menyer för underhåll & service. Systemkonfigurering. Start och cykelval SUPERIOR (tillval) 12,1-tums TFT-skärm Stor betraktningsvinkel. Snabb svarstid. Stor färgmättnad. Inbyggda lysdioder med lång livslängd. Info: Återstående tid Cykel och fas Temperatur(er) Grafisk processpresentation: Punktdiagram Stapeldiagram Parameterinställningar. Menyer för underhåll & service. Systemkonfigurering. Start och cykelval Paneler på tömningssidan CLASSIC 4,2-tums grafisk LCD-skärm Knappar för öppning/stängning av dörren Statuslampor AVANTI (tillval) 8,4-tums ljusstark SVGA-färgskärm. Stor betraktningsvinkel. Inbyggda lysdioder med lång livslängd. Info: Återstående tid Cykel och fas Temperatur(er) Grafisk processpresentation: Punktdiagram Stapeldiagram Parameterinställningar. Menyer för underhåll & service. Systemkonfigurering. Start och cykelval

12 12 Getinge HS66 Turbo Ett lastsystem för varje behov Getinge SMART är en serie ergonomiska lastutrustningar som har utformats in i minsta detalj för att underlätta och effektivisera det dagliga arbetet för användaren. I produktbladet för Getinge SMART finns bland annat vagnar med fast eller justerbar höjd som kan utrustas med halvautomatisk beskickning och/eller PowerDrive för att göra hanteringen enklare. Alla enheter är perfekt anpassade till standardiserade trådkorgar och behållare. Getinge är en leverantör av heltäckande lösningar och erbjuder kompletta, effektiva, ekonomiska och ergonomiska hanteringssystem för både korgar och behållare. Systemen kan användas separat eller tillsammans. Och båda systemen finns med manuell eller automatisk beskickning och tömning. Detta innebär att ditt system kan skräddarsys efter just dina behov. Ett axplock ur vårt sortiment: Manuell in- och urlastning av trådkorgar. Även med valbar(a) beskickningsmodul(er) för behållare. 2. Manuell in- och urlastning av hyllställningar. Hyllställningen kan även beskickas med trådkorgar eller annat gods Manuell beskickning av behållare eller olika förpackningar med hjälp av beskickningsplattform och beskickningsmodul på beskickningsvagn. 4. Automatisk in- och urlastning av trådkorgar Enheterna kan även hantera beskickningsmodul(er) för behållare. Används tillsammans med en beskickningsvagn som transporterar godset till/från enheten.

13 Getinge HS66 Turbo 13 AUTOMATISK IN- OCH URLASTNING Automatisering har att göra med både ergonomi och ekonomi. Ergonomiskt sett innebär varje automatiskt lyft en minskning av belastningen på muskler och leder hos de anställda. Ekonomiskt sett innebär automatisering förstås en minskad sjukfrånvaro på grund av arbetsskador. Men automatisering kan också öka tillgängligheten till sterilt gods och själva autoklaverna. En extra investering i ett automatiserat system för ofta med sig stora fördelar, som: Ökad tillgänglighet, vilket innebär att man inte behöver investera i extra uppsättningar av instrument och annat gods. Att man sparar tid och arbetskraft. Optimalt utnyttjande av autoklavernas kapacitet. Möjligheter till enkel dokumentation och spårbarhet. Eliminerar fel pga. den mänskliga faktorn. Getinges erfarenhet inom automatisering och ergonomi är omfattande och unik. Dessutom lägger vi stora resurser på att utveckla kundspecifika lösningar. Air Glide System (AGS) Getinge AGS för autoklaver är ett helautomatiskt in- och urlastningssystem för storskaliga desinfektionsavdelningar eller stora sterilcentraler. Du lämnar helt enkelt av godset vid en beskickningspunkt på den rena sidan och hämtar det vid en urlastningspunkt på den sterila sidan. Systemet hanterar lastning, samtliga programval och urlastning automatiskt. Automatisk in- och urlastning Utrymmes- och arbetsbesparande automatiska lastningsenheter som startar ett förinställt sterilisationsprogram för en viss last. Enheten fungerar även som en tillfällig förvaringsplats framför autoklaven i väntan på att en full last skall uppnås. Då autoklaven är redo för en ny process överförs hela den ihopsamlade lasten till autoklavkammaren, autoklavens luckor stängs och den förinställda sterilisationsprocessen påbörjas.

14 14 Getinge HS66 Turbo ALL UTRUSTNING DU BEHÖVER OCH MER DÄRTILL Arkitektsupport: Getinge hjälper dig att planera och utforma din anläggning för optimalt arbetsflöde tillsammans med en expert på infektionskontroll. Utrustning: Ett komplett sortiment av diskdesinfektorer, autoklaver, beskickningsutrustning och systemtillbehör ger en komplett lösning för många typer av tillämpningar. Service och support: Getinges eget serviceteam ger fullständig installationsservice, teknisk support och förebyggande underhåll för maximal driftsäkerhet. Vi har ett världsomspännande nätverk med tekniker. Förbrukningsartiklar: Vi kan erbjuda ett komplett och heltäckande utbud av förbrukningsartiklar som tillsammans med vår utrustning ger ett effektivt och kostnadseffektivt resultat. Utbildning: Getinge Academy erbjuder serviceutbildning, programutbildning och teknisk utbildning på förfrågan av kunden, antingen på en av Getinge Academys anläggningar eller hos kunden. Spårbarhet: Getinges programvara T-DOC är ett sofistikerat och användarvänligt dokumentationssystem med fullständig instrumentspårbarhet och materialhantering för sjukvården.

15 Getinge HS66 Turbo 15 TEKNISKA EGENSKAPER GETINGE AUTOKLAVMODELL Enheter HS6610 HS6613 HS6617 Kammarvolym 1 L/ft 3 461/16,3 595/21 775/27,3 Kammarvolym 2 L/ft 3 449/15,8 584/20,6 764/27 Kammardjup mm/tum 1000/39,4 1300/51,1 1700/67 Kammarbredd mm/tum 672/26,5 672/26,5 672/26,5 Kammarhöjd mm/tum 672/26,5 672/26,5 672/26,5 Kapacitet korgar* antal Kapacitet STU** antal Kammarvolym 1: Modeller med enkellucka. Kammarvolym 2: Modeller med dubbellucka. * Korgstorlek (SPRI/ISO): 585x395x195/600x400x200 mm (LxBxH) ** STU-storlek: 600x300x300 mm (LxBxH) Autoklaven Getinge HS66 Turbo är konstruerad för att uppfylla kraven i följande direktiv och standarder: Direktivet om medicintekniska produkter 93/42/EEG med ändringar enligt direktiv 2007/47/EG Maskindirektivet Lågspänningsdirektivet EMC-direktivet Tryckkärlsdirektivet 2006/42/EG 2006/95/EG 2004/108/EG 97/23/EG Säkerhet: Särskilda krav på sterilisatorer och diskdesinfektorer för behandling av medicinsk materiel. IEC :2005 Sterilisering av medicintekniska produkter Ångsterilisatorer Stora autoklaver SS-EN 285:2006+A2:2009 Ledningssystem för kvalitet Krav SS-EN ISO 9001:2008 Medicintekniska produkter Ledningssystem för kvalitet Krav för regulatoriska ändamål SS-EN ISO 13485:2003 Miljöledningssystem Krav och vägledning SS-EN ISO 14001:2004

16 KOMPLETTA LÖSNINGAR FÖR INFEKTIONSKONTROLL Getinge är världens ledande leverantör av lösningar för effektiv rengöring, desinfektion och sterilisation inom vård- och biovetenskapssektorerna. Vi fokuserar på att hjälpa våra kunder att erbjuda bättre vård till en lägre kostnad, genom att erbjuda genomtänkta och skräddarsydda lösningar. Det innebär att vi finns med våra kunder hela vägen från planering och utbildning till spårbarhet och support med kompletta lösningar, långsiktigt engagemang och global närvaro. Getinge Always with you SE Göteborgstryckeriet Vi förbehåller oss rätten att göra tekniska och konstruktionsmässiga förändringar. Getinge Sverige AB Box Getinge Telefon: GETINGE GROUP är en ledande global leverantör av produkter och system som bidrar till kvalitetsförbättring och kostnadseffektivitet inom vård, omsorg och forskning. Vi är verksamma under de tre varumärkena ArjoHuntleigh, GETINGE och MA- QUET. ArjoHuntleigh fokuserar på lösningar för patienters mobilitet och sårvård. GETINGE tillhandahåller lösningar för infektionskontroll inom hälso-och sjukvård samt kontamineringsförebyggande verksamhet inom bioteknik. MAQUET är specialiserat på lösningar, behandlingar och produkter för kirurgi och intensivvård.

GETINGE HS66-AUTOKLAVER ÅNGAUTOKLAV. Always with you

GETINGE HS66-AUTOKLAVER ÅNGAUTOKLAV. Always with you GETINGE HS66-AUTOKLAVER ÅNGAUTOKLAV Always with you 2 Getinge HS66 grönt ljus för den nya generationens autoklaver Getinge HS66 är en av den nya generationens autoklaver från det världsledande varumärket

Läs mer

Getinge HS66 Turbo Combi ångautoklav för både vanligt och. Always with you

Getinge HS66 Turbo Combi ångautoklav för både vanligt och. Always with you Getinge HS66 Turbo Combi ångautoklav för både vanligt och värmekänsligt gods Always with you 2 Getinge HS66 Turbo Combi strålkastarljusen tänds för för den nya generationens autoklaver Getinge HS66 Turbo

Läs mer

Getinge HS33 SJUKHUSAUTOKLAV

Getinge HS33 SJUKHUSAUTOKLAV Getinge SJUKHUSAUTOKLAV 2 Getinge GETINGE PRESENTERAR DEN NYA GENERATIONENS AUTOKLAVER Nya Getinge är en av den nya generationens autoklaver från det världsledande varumärket inom infektionskontroll. Autoklaver

Läs mer

GETINGE 88 TURBO. Always with you

GETINGE 88 TURBO. Always with you GETINGE 88 TURBO Rengöring, desinfektion och torkning på kortast möjliga tid Always with you KORTARE LEDTIDER HÖGRE KAPACITET Det finns en självklar anledning till varför Getinge är världsledande inom

Läs mer

GETINGE FD1600 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR. Always with you

GETINGE FD1600 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR. Always with you GETINGE FD1600 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR Always with you 2 Getinge FD1600 Getinge FD1600 3 ENKELT & EFFEKTIVT Med sin tilltalande och moderna design, enkla drift och utmärkta desinfektionsprestanda spelar

Läs mer

GetinGe AGS / Air Glide SyStem. Always with you

GetinGe AGS / Air Glide SyStem. Always with you GetinGe AGS / Air Glide SyStem FÖr effektiv HAnterinG AV diskgods Always with you maximal produktivitet minimal BelAStninG Sjukhus med stora operationsavdelningar och ett stort godsflöde av operationsinstrument

Läs mer

Getinge 9100-serien Kabinettdiskdesinfektorer. Always with you

Getinge 9100-serien Kabinettdiskdesinfektorer. Always with you Getinge 9100-serien Kabinettdiskdesinfektorer Always with you 2 GETINGE 9100-SERIEN Getinge 9100 en ny serie diskdesinfektorer som sparar tid Getinges nya 9100-serie har flera nya unika egenskaper som

Läs mer

Getinges förslutningssortiment en helt ny standard för högkvalitativa förslutningsmaskiner

Getinges förslutningssortiment en helt ny standard för högkvalitativa förslutningsmaskiner Getinges förslutningssortiment en helt ny standard för högkvalitativa förslutningsmaskiner Förslutning för alla behov Effektiv, pålitlig och användarvänlig Hela cirkulationen av sterilgods måste tas i

Läs mer

Getinge Quadro Bordsautoklav

Getinge Quadro Bordsautoklav Getinge Quadro Bordsautoklav Steriliserar så mycket mer, på så mycket mindre utrymme Getinge Quadro är en bordsautoklav som utvecklats för tandläkarkliniker och läkarmottagningar som kräver högsta möjliga

Läs mer

GETINGE WD14 TABLO EN EFFEKTIV BÄNKDISKDESINFEKTOR. Always with you

GETINGE WD14 TABLO EN EFFEKTIV BÄNKDISKDESINFEKTOR. Always with you GETINGE WD14 TABLO EN EFFEKTIV BÄNKDISKDESINFEKTOR Always with you 2 GETINGE WD14 TABLO EN LITEN MASKIN MED STOR KAPACITET Små vårdavdelningar och kliniker har stora krav på att instrument och cirkulationsgods

Läs mer

Getinge K-serie Bordsautoklaver

Getinge K-serie Bordsautoklaver Getinge K-serie Bordsautoklaver High-speed Sterilization Överlägsen kapacitet och effektivitet Getinges autoklaver i K-serien är exceptionellt snabba bordsmodeller med hög kapacitet. I själva verket gör

Läs mer

getinge k-serie bänkautoklaver Always with you

getinge k-serie bänkautoklaver Always with you getinge k-serie bänkautoklaver Always with you HigH-sPeeD sterilization Överlägsen kapacitet och effektivitet Getinge K-serie är en serie exceptionellt snabba bänkautoklaver. Faktum är att kapaciteten

Läs mer

GETINGES DA VINCI-LÖSNING

GETINGES DA VINCI-LÖSNING GETINGES DA VINCI-LÖSNING 2 GETINGES DA VINCI-LÖSNING TOPPMODERN LÖSNING, VALIDERAD OCH KLAR FÖR ROBOTASSISTERAD KIRURGI I mer än 100 år har Getinge genomgående levererat högeffektiva produkter för behandling

Läs mer

GETINGE wd46 turbo. Always with you

GETINGE wd46 turbo. Always with you GETINGE wd46 turbo en mycket snabbare diskdesinfektor Always with you 2 Getinge WD46 Turbo Getinge WD46 Turbo 3 HJÄLPER DIG ATT GÖRA MER MED MINDRE Resurserna är knappa och effektiviseringskraven inom

Läs mer

Getinge 46-serien diskdesinfektorer. Always with you

Getinge 46-serien diskdesinfektorer. Always with you Getinge 46-serien diskdesinfektorer Always with you Vilken typ av diskgods har du? Och hur mycket? I 46-serien finns maskiner anpassade exakt efter dina behov. Ytterligare tillval Flödesmätning för att

Läs mer

Beskickningsutrustning

Beskickningsutrustning Beskickningsutrustning MED OBEGRÄNSAD FLEXIBILITET FÖR GETINGE DISKDESINFEKTORER 46-SERIEN Always with you 2 Beskickningsutrustning Kombinera efter behag. Ändra efter behov. Instrumentset och instrumentkorgar

Läs mer

T-DOC ENDOCYCLE DOKUMENTERA DINA ENDOSKOPPROCESSER

T-DOC ENDOCYCLE DOKUMENTERA DINA ENDOSKOPPROCESSER T-DOC ENDOCYCLE DOKUMENTERA DINA ENDOSKOPPROCESSER 2 T-DOC EndoCycle DIGITAL DOKUMENTATION LAGRA PROCESSPARAMETRAR De ökande kraven på dokumentation av rengörings- och desinfektionssprocesser för endoskop

Läs mer

Getinge 600-serien Toppmatade spoldesinfektorer. Always with you

Getinge 600-serien Toppmatade spoldesinfektorer. Always with you Getinge 600-serien Toppmatade spoldesinfektorer Always with you 2 Getinge 600-serien Föredrar du användarvänlighet? Optimal teknik? Eller vill du ha både och... Att utveckla desinfektionsutrustning som

Läs mer

getinge quadro BordSautoKLaV

getinge quadro BordSautoKLaV getinge quadro BORDSAUTOKLAV 2 Getinge Quadro Bordsautoklav SteriLISerar SÅ MYCKet Mer, tar SÅ MYCKet Mindre PLatS. Getinge Quadro är en bordsautoklav som utvecklats för tandläkarkliniker och läkarmottagningar

Läs mer

GETINGE ONLINE FÅ TILLGÅNG TILL INFORMATION VAR DU ÄN BEFINNER DIG. Always with you

GETINGE ONLINE FÅ TILLGÅNG TILL INFORMATION VAR DU ÄN BEFINNER DIG. Always with you GETINGE ONLINE FÅ TILLGÅNG TILL INFORMATION VAR DU ÄN BEFINNER DIG Always with you 2 Getinge Online ARBETA SMARTARE OCH FÅ ÖKAD DRIFTTID Traditionellt görs en manuell översyn av statusen på steril- och

Läs mer

GETINGE WD14 TABLO EN EFFEKTIV BÄNKDISKDESINFEKTOR

GETINGE WD14 TABLO EN EFFEKTIV BÄNKDISKDESINFEKTOR GETINGE WD14 TABLO EN EFFEKTIV BÄNKDISKDESINFEKTOR 2 GETINGE WD14 TABLO EN LITEN MASKIN MED STOR KAPACITET Små vårdavdelningar och kliniker har stora krav på att instrument och cirkulationsartiklar måste

Läs mer

GETINGE WD15 CLARO 1 GETINGE WD15 CLARO DET SJÄLVKLARA VALET. Always with you

GETINGE WD15 CLARO 1 GETINGE WD15 CLARO DET SJÄLVKLARA VALET. Always with you GETINGE WD15 CLARO 1 GETINGE WD15 CLARO DET SJÄLVKLARA VALET Always with you 2 GETINGE WD15 CLARO 2 GETINGE WD15 CLARO 3 INSYN GÖR SKILLNAD Varje gång vi utvecklar en ny produkt baserar vi vårt arbete

Läs mer

GETINGE WD15 CLARO DET SJÄLVKLARA VALET GETINGE WD15 CLARO 1

GETINGE WD15 CLARO DET SJÄLVKLARA VALET GETINGE WD15 CLARO 1 GETINGE WD15 CLARO DET SJÄLVKLARA VALET GETINGE WD15 CLARO 1 2 GETINGE WD15 CLARO 2 GETINGE WD15 CLARO 3 INSYN GÖR SKILLNAD Varje gång vi utvecklar en ny produkt baserar vi vårt arbete på vår erfarenhet

Läs mer

GETINGE CLEAN RENGÖRINGSMEDEL FÖR BÄSTA RESULTAT ISO 15883 VERIFIERAD. Always with you

GETINGE CLEAN RENGÖRINGSMEDEL FÖR BÄSTA RESULTAT ISO 15883 VERIFIERAD. Always with you TESTED FOR OPTIMAL CLEANING AND PERFORMANCE TESTED FOR OPTIMAL CLEANING AND PERFORMANCE GETINGE CLEAN RENGÖRINGSMEDEL FÖR BÄSTA RESULTAT ISO 15883 VERIFIERAD Always with you 2 GETINGE CLEAN GETINGE CLEAN

Läs mer

Framtiden för effektiv desinfektion

Framtiden för effektiv desinfektion Framtiden för effektiv desinfektion Intelligent kvalitet framtiden för effektiv desinfektion Avancerad hygienteknik Uppdraget för den nya KEN IQ-serien är att presentera den ultimata intelligenta hygienlösningen

Läs mer

getinge 6000 helautomatisk spoldesinfektor

getinge 6000 helautomatisk spoldesinfektor getinge 6000 helautomatisk spoldesinfektor 2 Getinge 6000 Getinge 6000 3 NYTÄNKANDE INOM INFEKTIONSKONTROLL Getinge 6000, en helautomatisk spoldesinfektor för sjukhus och vårdinrättningar, har innovativa,

Läs mer

LASTUTRUSTNING FÖR GETINGE 86-SERIES, 88 TURBO & CM320 DISKDESINFEKTORER. Always with you

LASTUTRUSTNING FÖR GETINGE 86-SERIES, 88 TURBO & CM320 DISKDESINFEKTORER. Always with you LASTUTRUSTNING FÖR GETINGE 86-SERIES, 88 TURBO & CM320 DISKDESINFEKTORER Always with you 2 Lastutrustning FLEXIBILITET MEN ALDRIG PÅ BEKOSTNAD AV RESULTATEN Instrumentset och instrumentkorgar finns i olika

Läs mer

Getinge 600-serien Toppmatade spoldesinfektorer

Getinge 600-serien Toppmatade spoldesinfektorer Getinge 600-serien Toppmatade spoldesinfektorer 2 Getinge 600-serien Användarvänlighet? Optimal teknik? Skaffa båda delarna! Att utveckla desinfektionsutrustning som både är lätt att använda och tekniskt

Läs mer

T-DOC ENDOTRACE TA KOMMANDOT ÖVER DINA ENDOSKOP. Always with you

T-DOC ENDOTRACE TA KOMMANDOT ÖVER DINA ENDOSKOP. Always with you T-DOC ENDOTRACE TA KOMMANDOT ÖVER DINA ENDOSKOP Always with you 2 T-DOC EndoTrace UPPNÅ NYA NIVÅER AV EFFEKTIVITET och kontroll Inkonsekventa arbetsflöden på enheter där endoskop hanteras kan medföra brister

Läs mer

Atlas Copco. Kompressorer för medicinsk luft GA 5-22 MED / GA 5-15 VSD MED (5-22 kw / 7,5-30 hk)

Atlas Copco. Kompressorer för medicinsk luft GA 5-22 MED / GA 5-15 VSD MED (5-22 kw / 7,5-30 hk) Atlas Copco Kompressorer för medicinsk luft (5-22 kw / 7,5-30 hk) Medicinsk luft: Renhet och precision i krävande sjukvårdsmiljöer Inom det viktiga området patientvård krävs en tillförlitlig tryckluftskälla

Läs mer

GETINGE FD1800 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR

GETINGE FD1800 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR GETINGE FD1800 FRONTMATAD SPOLDESINFEKTOR 2 Getinge FD1800 Getinge FD1800 3 EFFEKTIV MED DEN MODERNASTE TEKNIKEN Den utmärkta rengörings- och desinfektionsprestanda som Getinge FD1800 besitter har gjort

Läs mer

GETINGE 86-SERIEN smartare diskdesinfektorer

GETINGE 86-SERIEN smartare diskdesinfektorer GETINGE 86-SERIEN smartare diskdesinfektorer En del av vårt sortiment där användaren står i centrum Intelligent styrning med bara ett finger Den nya Getinge 86-serien är en smartare diskdesinfektor särskilt

Läs mer

T-DOC CYCLE LOGGNING AV MASKINDATA DIGITALISERA DIN PROCESSDOKUMENTATION

T-DOC CYCLE LOGGNING AV MASKINDATA DIGITALISERA DIN PROCESSDOKUMENTATION T-DOC CYCLE LOGGNING AV MASKINDATA DIGITALISERA DIN PROCESSDOKUMENTATION 2 T-DOC Cycle DIGITAL DOKUMENTATION ÖVERVAKA DINA PROCESSPARAMETRAR I REALTID Ökande krav på dokumentation av sterilisationsprocesser

Läs mer

För operationssalen OPERATIONSSAL DAGKIRURGI

För operationssalen OPERATIONSSAL DAGKIRURGI För operationssalen OPERATIONSSAL DAGKIRURGI Vad är Merivaara INTEGRA? Servicekoncept för att skapa funktionella arbetsplatser tillsammans Integrerar utrustning och system Förbättrar arbetsflödet, ökar

Läs mer

GETINGE CLEAN MANAGEMENT SYSTEM

GETINGE CLEAN MANAGEMENT SYSTEM GETINGE CLEAN MANAGEMENT SYSTEM 2 Getinge Clean Management System GETINGE CLEAN MANAGEMENT SYSTEM (CMS) EN FÖRBÄTTRAD PROCESS, EN UNIK LÖSNING Getinge kan hjälpa dig att hantera dina rengöringsmedel och

Läs mer

Getinge Automation System för diskdesinfektorer

Getinge Automation System för diskdesinfektorer Getinge Automation System för diskdesinfektorer En del av vårt sortiment där användaren står i centrum Utformat för användaren när tiden är kritisk För att säkerställa de allra bästa rutinerna för hög

Läs mer

För smartare belysning

För smartare belysning För smartare belysning CityTouch LightPoint Lighting Asset Management. CityTouch LightPoint / Asset Management 3 Välkommen till framtidens smarta belysning Professionell hantering av offentlig belysning

Läs mer

Getinge GEW 677 en innovativ syn på rengöring i laboratoriemiljö. Always with you

Getinge GEW 677 en innovativ syn på rengöring i laboratoriemiljö. Always with you Getinge GEW 677 en innovativ syn på rengöring i laboratoriemiljö Always with you 2 Getinge GEW 677 Getinge GEW 677 3 Framsteg genom LYHÖRDHET THE GETINGE WAY Getinge är världens ledande leverantör av lösningar

Läs mer

presenterar den nya with people in mind

presenterar den nya with people in mind presenterar den nya carevo duschvagnen with people in mind Min värdighet När jag fick en stroke för nästan tre år sedan förlorade jag all rörlighet på bara några månader och nu behöver jag hjälp i allt

Läs mer

AIR COMPRESSORS ROLLAIR

AIR COMPRESSORS ROLLAIR AIR COMPRESSORS ROLLAIR 380-430 - 480 RLR 380-430-480: Tillförlitlighet och effektivitet Under många år har Worthington Creyssensac utvecklat nya produkter och förbättrat deras konstruktion och prestanda

Läs mer

Getinge 46-serien Diskdesinfektorer

Getinge 46-serien Diskdesinfektorer Getinge 46-serien Diskdesinfektorer Välj exakt den kapacitet du behöver. Varken mer eller mindre. Getinges nya diskdesinfektorer i 46-serien är anpassade exakt efter dina behov, oavsett vilken verksamhet

Läs mer

Getinge 9100E kabinettdiskdesinfektor. Din trygga, effektiva och energibesparande rengöringslösning

Getinge 9100E kabinettdiskdesinfektor. Din trygga, effektiva och energibesparande rengöringslösning Getinge 9100E kabinettdiskdesinfektor Din trygga, effektiva och energibesparande rengöringslösning Full trygghet Pålitlig rengöring och driftsäkerhet Överlägsen prestanda för rengöring och desinfektion

Läs mer

Sterilisering. Den Nya Generationen

Sterilisering. Den Nya Generationen Sterilisering Den Nya Generationen Nya Lisa 300 och 500 Den nya generationen Autoklaverna Lisa 300 och 500 steriliserar uteslutande med klass B-program för total säkerhet på din praktik. Helt säker Vår

Läs mer

OCH FÖRNYAR DEN FÖR FRAMTIDEN

OCH FÖRNYAR DEN FÖR FRAMTIDEN OCH FÖRNYAR DEN FÖR FRAMTIDEN PRODUKTSPECIFIKATION Utrymmeskrav Produktinformation 3000 mm Rekommenderad max. belastning Vägningskapacitet Vikt Vikt med våg Totallängd Lägsta lyfthöjd Högsta lyfthöjd 200

Läs mer

Getinge Care. Service med omsorg

Getinge Care. Service med omsorg Getinge Care Service med omsorg Peace of mind från början till slut Namnet Getinge Care valdes med största omsorg. Vi vill uppfylla dina behov och maximera värdet av din investering. Reservdelar Försäljning

Läs mer

Skruvkompressorer över 30 kw. Människor. Passion. Prestanda.

Skruvkompressorer över 30 kw. Människor. Passion. Prestanda. Skruvkompressorer över 30 kw Människor. Passion. Prestanda. Människor. Passion. Prestanda. Definiera dina behov så Vårt utbud av oljeinsprutade skruvkompressorer på 30-90 kw är omfattande och hela serien

Läs mer

T-DOC 1000 SDM FULLSTÄNDIG SPÅRBARHET TA KONTROLLEN ÖVER STERILBEHAND- LINGEN AV DINA INSTRUMENT

T-DOC 1000 SDM FULLSTÄNDIG SPÅRBARHET TA KONTROLLEN ÖVER STERILBEHAND- LINGEN AV DINA INSTRUMENT T-DOC 1000 SDM FULLSTÄNDIG SPÅRBARHET TA KONTROLLEN ÖVER STERILBEHAND- LINGEN AV DINA INSTRUMENT 2 T-DOC 1000 SDM FÅ FULLSTÄNDIG KONTROLL UPPNÅ NYA EFFEKTIVITETSNIVÅER PÅ DIN STERILISATIONSAVDELNING Ett

Läs mer

Nya lampor på våra ursprungliga idéer

Nya lampor på våra ursprungliga idéer Duron UV-system. Nya lampor på våra ursprungliga idéer WEDECO har varit kända för sina effektiva UVdesinfektionslösningar i nästan 40 år. Vertikalt arrangerade UV-lampor har använts framgångsrikt under

Läs mer

ISODOOR INDUSTRI TAKSKJUTPORTAR. www.demex.se

ISODOOR INDUSTRI TAKSKJUTPORTAR. www.demex.se ISODOOR INDUSTRI TAKSKJUTPORTAR www.demex.se ISO-omfånget på takskjutportarna är resultatet av den mest moderna design och tillverkningsteknik som för närvarande finns tillgänglig. Dessa dörrar är robusta

Läs mer

Hiab Multilift XR18SL Pro Future Enastående effektivitet

Hiab Multilift XR18SL Pro Future Enastående effektivitet Hiab Multilift XR18SL Pro Future Enastående effektivitet Produktbroschyr Förbättra effektiviteten, transportera mer last och minska miljöpåverkan Lastväxlaren Hiab Multilift XR18SL Pro Future passar perfekt

Läs mer

SA TER Vision Center. SAUTER Vision Center. håller dig uppdaterad.

SA TER Vision Center. SAUTER Vision Center. håller dig uppdaterad. SA TER Vision Center SAUTER Vision Center håller dig uppdaterad. Modern fastighetsautomation blir alltmer komplex men, tack vare SAUTER Vision Center, så är konsten att övervaka systemet ganska enkel.

Läs mer

Effektiv lagring och orderplockning av smådelar

Effektiv lagring och orderplockning av smådelar Lagerautomat LOGIMAT Effektiv lagring och orderplockning av smådelar Fördelar Lagerautomat LogiMat Ergonomiskt och kraftfullt system för lagring och plockning av smådelar Fördelar: LogiMat är en automatiserad

Läs mer

Enkel hantering även för en ovan användare. maximal produktivitet spar tid och kostnader. professionell, utför försändelser av högsta kvalitet

Enkel hantering även för en ovan användare. maximal produktivitet spar tid och kostnader. professionell, utför försändelser av högsta kvalitet Enkel hantering även för en ovan användare maximal produktivitet spar tid och kostnader professionell, utför försändelser av högsta kvalitet kostnadsbesparande i dag och i framtiden God åtkomlighet - ergonomisk

Läs mer

www.neopost.se MODELLER SPECIFIKATIONER

www.neopost.se MODELLER SPECIFIKATIONER ANVÄNDArvänlig ENKLARE ÄN EN KOPIERINGSMASKIN MODULUPPBYGGD ANPASSAS enkelt EFTER DIN VERKSAMHET HÖG PRODUKTIVITET OCH EFFEKTIVITET LÅG LJUDNIVÅ PASSAR ALLA MILJÖER kräver INGA FÖRKUNSKAPER OMR-LÄSNING

Läs mer

Innovation för system integration

Innovation för system integration Innovation för system integration PERFORMANCE MADE SMARTER PR-bakplan En användarvänlig och tillförlitlig montagelösning mellan DCS/PLC/SIS systemet och isolatorer/i.s. gränssnitten TEMPERATUR EX GRÄNSSNITT

Läs mer

Praesideo digitalt högtalar- och utrymningslarmssystem Få fram ert budskap vad som än händer

Praesideo digitalt högtalar- och utrymningslarmssystem Få fram ert budskap vad som än händer Praesideo digitalt högtalar- och utrymningslarmssystem Få fram ert budskap vad som än händer 2 Praesideo högtalar- och utrymningslarmssystem från Bosch Hålla allmänheten informerad och skyddad Med fler

Läs mer

Maskiner Snabbhack SNABBHACK TYPHOON. Mer info. HTW AB Telefon 0413-403 400 Fax 0413-15206 info@htw.se

Maskiner Snabbhack SNABBHACK TYPHOON. Mer info. HTW AB Telefon 0413-403 400 Fax 0413-15206 info@htw.se SNABBHACK TYPHOON Anpassad för att producera alla sorters smet i olika grovlekar och med olika graders emulsion. Konstruktions fördelar Rostfritt utförande Hög kvalitet och pålitlig för produkter såsom

Läs mer

KRAFTFULLARE. DRIFTSÄKRARE. SKONSAMMARE. TORKTUMLARE AV HÖGSTA KVALITET

KRAFTFULLARE. DRIFTSÄKRARE. SKONSAMMARE. TORKTUMLARE AV HÖGSTA KVALITET KRAFTFULLARE. DRIFTSÄKRARE. SKONSAMMARE. TORKTUMLARE AV HÖGSTA KVALITET 1 Nya torktumlare av kompromisslös kvalitet PODAB erbjuder torktumlare av toppkvalitet. Varje detalj är genomtänkt och den unika

Läs mer

BESKICKNINGSUTRUSTNING. Always with you

BESKICKNINGSUTRUSTNING. Always with you BESKICKNINGSUTRUSTNING för diskdesinfektorerna Getinge 4656- och 46-serien Always with you Beskickningsutrustning för alla typer av gods Vill du ha en komplett AN-vagn? En flexibel OP-vagn? Eller kanske

Läs mer

Cargolog Impact Recorder System

Cargolog Impact Recorder System Cargolog Impact Recorder System MOBITRON Mobitron AB Box 241 561 23 Huskvarna, Sweden Tel +46 (0)36 512 25 Fax +46 (0)36 511 25 Att mäta är att veta Vi hjälper dig och dina kunder minska skador och underhållskostnader

Läs mer

Ninolab och Forma. Sveriges bästa kombination inom -86 C frysar

Ninolab och Forma. Sveriges bästa kombination inom -86 C frysar Ninolab och Forma Sveriges bästa kombination inom -86 C frysar Ninolab har representerat Forma* i mer än 42 år på den svenska marknaden och levererat många tusen lågtemperaturfrysar till svenska laboratorier.

Läs mer

Atlas Copco. Oljetätade vakuumpumpar med roterande ledskena GV 20-300, 20-365 m 3 /h, 12-215 kubikfot/min

Atlas Copco. Oljetätade vakuumpumpar med roterande ledskena GV 20-300, 20-365 m 3 /h, 12-215 kubikfot/min Atlas Copco Oljetätade vakuumpumpar med roterande ledskena GV 20-300, 20-365 m 3 /h, 12-215 kubikfot/min Atlas Copco Din vakuumspecialist På Atlas Copco har vi utvecklat högtekniska vakuumpumpar i många

Läs mer

Enkel Digital Skyltning

Enkel Digital Skyltning Enkel Digital Skyltning på några minuter... färdiga, enkla och stabila system från Enkel Digital Skyltning 105mm i litet format... Det finns enkel digital skyltning, med enkla genomtänkta system... Paketen

Läs mer

by Lindquist Heating

by Lindquist Heating by Lindquist Heating En smart investering -nya generationen RB Grand Lux Driftsäkerhet, underhållsfritt och tillgänglighet var ledorden vid utvecklingen av nya RB Grand Lux serien. Nya RB Grand Lux serien

Läs mer

SKÄRMASKINER. Översikt Skärmaskiner

SKÄRMASKINER. Översikt Skärmaskiner SKÄRMASKINER Översikt Skärmaskiner Modellöversikt Skärmaskin 1133 1142 1134 1135 1046 IDEAL 1133 IDEAL 1142 IDEAL 1134 IDEAL 1135 IDEAL 1046 Skärlängd, mm 340 430 350 350 460 Skärkapacitet ark (70 g/m²)

Läs mer

MIC Series 550 Tålig pan-tilt-zoom-kamera för utomhusbruk

MIC Series 550 Tålig pan-tilt-zoom-kamera för utomhusbruk MIC Series 550 Tålig pan-tilt-zoom-kamera för utomhusbruk 2 MIC Series 550 Sätter standarden inom övervakning Tilltalande, kompakt design för diskret integrering i övervakningsmiljöer Tålig, vandalsäker

Läs mer

Snabba, kompakta, effektiva. CONSIS plockautomater.

Snabba, kompakta, effektiva. CONSIS plockautomater. Snabba, kompakta, effektiva. CONSIS plockautomater. Personal, läkemedel och lagerkapacitet är tre viktiga faktorer på apoteket. Så varför inte kombinera dessa resurser på bästa möjliga sätt. .B Effektivare

Läs mer

Hjullistställage - lösningen för lagring och plockning av smågods SELECTAFLO HJULLIST

Hjullistställage - lösningen för lagring och plockning av smågods SELECTAFLO HJULLIST Hjullistställage - lösningen för lagring och plockning av smågods SELECTAFLO HJULLIST Kompakt lagersystem för effektivt plock till så många detaljer som möjligt samtidigt. Kort avstånd innebär tids- och

Läs mer

Installera på några sekunder, njut i åratal.

Installera på några sekunder, njut i åratal. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Installera på några sekunder, njut i åratal. NYA living by Danfoss termostater. Uppgradera nu gör vardagen lite bekvämare. Installera och glöm oroa dig inte över programmeringen

Läs mer

Enkel hantering även för en ovan användare. maximal produktivitet spar tid och kostnader. professionell, utför försändelser av högsta kvalitet

Enkel hantering även för en ovan användare. maximal produktivitet spar tid och kostnader. professionell, utför försändelser av högsta kvalitet Enkel hantering även för en ovan användare maximal produktivitet spar tid och kostnader professionell, utför försändelser av högsta kvalitet kostnadsbesparande i dag och i framtiden God åtkomlighet - ergonomisk

Läs mer

Nu tar vi aptering till en helt ny nivå!

Nu tar vi aptering till en helt ny nivå! Nu tar vi aptering till en helt ny nivå! Modern förarmiljö och förbättrad aptering ger högre produktivitet och större virkesvärde. Nu tar vi aptering till en helt ny nivå! Möt framtiden med Forester Dagens

Läs mer

Inbrottsdetektorerna i Professional Series Vet när de ska larma. Vet när de inte ska larma.

Inbrottsdetektorerna i Professional Series Vet när de ska larma. Vet när de inte ska larma. Inbrottsdetektorerna i Professional Series Vet när de ska larma. Vet när de inte ska larma. Har nu Multipointantimaskeringsteknik med integrerad spraydetektering Oöverträffade Bosch-teknologier förbättrar

Läs mer

Förutom glas, bestick och tallrikar kan även brickor med maximalt mått 450 X 330 mm diskas, tack vare 340 mm fri höjd.

Förutom glas, bestick och tallrikar kan även brickor med maximalt mått 450 X 330 mm diskas, tack vare 340 mm fri höjd. Art. nr: WD-4 Wexiödisk WD-4 är en enkel och driftsäker underbänkdiskmaskin. Bra arbetsmiljö, god hygien, servicevänlighet och optimalt diskresultat är egenskaper som gör Wexiödisk WD-4 lämplig för det

Läs mer

150 år av erfarenhet och nytänkande

150 år av erfarenhet och nytänkande 150 år av erfarenhet och nytänkande 1 Lyhörda och proaktiva Vi har valt Beijer Industri som huvudleverantör eftersom de är lyhörda och proaktiva. De har det tekniska kunnandet som krävs för att hålla vår

Läs mer

PARKETTAPPLICERING. Mixon Lösningar för parkettapplicering 3000 Serien

PARKETTAPPLICERING. Mixon Lösningar för parkettapplicering 3000 Serien PARKETTAPPLICERING Mixons systemlösning för parkettapplicering används för olika produkter där trälameller limmas ovanpå varandra genom att applicera lim på det horisontella fältet på träets ovansida.

Läs mer

Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI

Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI Dörrar WIŚNIOWSKI Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI Under 25 år har vi tillverkat stängsel med passion. Firmans namn WIŚNIOWSKI kommer från namnet på dess grundare och ägare - Andrzej Wiśniowski.

Läs mer

NU ÄR DEN PERFEKTA SAMMANFOGNINGEN MÖJLIG DÅ DEN INTELLIGENTA REVOLUTIONEN ÄR KOMPLETT MED TPS/i ROBOT

NU ÄR DEN PERFEKTA SAMMANFOGNINGEN MÖJLIG DÅ DEN INTELLIGENTA REVOLUTIONEN ÄR KOMPLETT MED TPS/i ROBOT / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging FRO_BRO_TPSI_ROBOT_SVE_2015-5 NU ÄR DEN PERFEKTA SAMMANFOGNINGEN MÖJLIG DÅ DEN INTELLIGENTA REVOLUTIONEN ÄR KOMPLETT MED TPS/i ROBOT 2 PERFEKT SAMMANFOGNING

Läs mer

ErP. DVCompact. med SoftCooler som ger optimalt inomhusklimat och enkel installation

ErP. DVCompact. med SoftCooler som ger optimalt inomhusklimat och enkel installation Fläktar Luftbehandlingsaggregat Brandsäkerhet Luftdistribution Luftkonditionering Värmeprodukter DVCompact med SoftCooler som ger optimalt inomhusklimat och enkel installation ErP 2016 2 Att andas är att

Läs mer

Flare. Effektivitet och komfort med LED

Flare. Effektivitet och komfort med LED Flare Effektivitet och komfort med LED Flare Downlights och spotlights med LED-teknik Flare, ett unikt designkoncept Produktdesign Mun* Flare är en komplett familj runda downlights och spotlights. De ger

Läs mer

Ismaskiner Istransportsystem

Ismaskiner Istransportsystem Ismaskiner Istransportsystem Iskubmaskiner Serie KL Spraysystem, luft eller vattenkyld. Porkka KL iskubmaskiner med spraysystem. Hela istärningar. Maskinerna är tillverkade i rostfritt stål, undantag för

Läs mer

Getinge 600-serien Toppmatade spoldesinfektorer

Getinge 600-serien Toppmatade spoldesinfektorer Getinge 600-serien Toppmatade spoldesinfektorer Getinge 600 serien Föredrar du användarvänlighet? Optimal teknik? Eller vill du ha både och... Att utveckla desinfektionsutrustning som både är lätt att

Läs mer

Kalmar elektrisk gaffeltruck Electric evolution

Kalmar elektrisk gaffeltruck Electric evolution Kalmar elektrisk gaffeltruck Electric evolution 5 9 tons kapacitet Har du råd att inte välja Kalmar? Slutsatsen är densamma oavsett om du är användare eller ägare. En totallösning från Kalmar ger lägre

Läs mer

Nexa Autocolor Din affärspartner INNOVATIVE REPARATIONSLÖSNINGAR

Nexa Autocolor Din affärspartner INNOVATIVE REPARATIONSLÖSNINGAR Din affärspartner INNOVATIVE REPARATIONSLÖSNINGAR Ledande inom färg, lack och verkstadsoptimering Nexa Autocolor är en av världens ledande färgleverantörer och finns i över 147 länder. Nexa Autocolor har

Läs mer

75 års erfarenhet av värmereglering Danfoss är en engagerad golvvärmeleverantör

75 års erfarenhet av värmereglering Danfoss är en engagerad golvvärmeleverantör MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Danfoss Golvvärme Vi har det du behöver för alla tänkbara lösningar 75 års erfarenhet av värmereglering Danfoss är en engagerad golvvärmeleverantör som erbjuder högpresterande

Läs mer

DÖRR-PANEL APPLICERING. Mixon Dörr-Panel applicering 2500 Serien

DÖRR-PANEL APPLICERING. Mixon Dörr-Panel applicering 2500 Serien DÖRR-PANEL APPLICERING Mixons system för dörr- och panelapplicering används för olika produkter där träpaneler eller dörrblad limmas fast ovanpå föregående skiva eller ovanpå honeycomb -materialet som

Läs mer

Hiab Multilift Den lätta serien XR lastväxlare

Hiab Multilift Den lätta serien XR lastväxlare Hiab Multilift Den lätta serien XR lastväxlare Produktbroschyr Hiab Multilift XR ger dig ett enastående utförande Maximera din mångsidighet Montering av Hiab Multilift XR lätta lastväxlare på vilken lastbil

Läs mer

Blue Line-rörelsedetektorer Detektering för trygghet

Blue Line-rörelsedetektorer Detektering för trygghet Blue Line-rörelsedetektorer Detektering för trygghet Säkerhet du kan lita på Blue Line Gen 2-rörelsedetektorer Oavsett om det är ett hem, en butik eller annat företag behöver systemen vara pålitliga. Med

Läs mer

Uppvärmning och nedkylning med avloppsvatten

Uppvärmning och nedkylning med avloppsvatten WASTE WATER Solutions Uppvärmning och nedkylning med avloppsvatten Återvinning av termisk energi från kommunalt och industriellt avloppsvatten Uc Ud Ub Ua a kanal b avloppstrumma med sil från HUBER och

Läs mer

Sveriges främsta systemleverantör av fiberlösningar

Sveriges främsta systemleverantör av fiberlösningar Sveriges främsta systemleverantör av fiberlösningar Vi skapar framtidens kommunikationsnätverk Dagens kommunikation kräver snabb och stabil nätverksuppkoppling. Att utöka bredbandsnätet och uppgradera

Läs mer

DHL Inrikes. Transporter inom Sverige. Enkelt, flexibelt och pålitligt.

DHL Inrikes. Transporter inom Sverige. Enkelt, flexibelt och pålitligt. DHL Inrikes DHL Inrikes. Transporter inom Sverige. Enkelt, flexibelt och pålitligt. Flexibla inrikestransporter som ger dig kontroll över logistiken. DHL Inrikes är en unik tjänst på marknaden som ger

Läs mer

RubberShell Självhäftande gummiduk

RubberShell Självhäftande gummiduk RubberShell Självhäftande gummiduk RubberShell Ny teknologi för snabbare, enklare och säkrare tätning av byggnader. RubberShell är en nyutvecklad, kraftfull och självhäftande gummiduk i EPDM för byggnaders

Läs mer

Nu lanserar vi AutoDome Easy Den perfekta lösningen för mellanstora miljöer

Nu lanserar vi AutoDome Easy Den perfekta lösningen för mellanstora miljöer Nu lanserar vi AutoDome Easy Den perfekta lösningen för mellanstora miljöer PTZ-kamera utformad för att passa perfekt När en fast minidome-kamera inte räcker till och en traditionell PTZ-kamera är mer

Läs mer

REN ViNST. Ett smart sätt att öka lönsamheten. REN ViNST

REN ViNST. Ett smart sätt att öka lönsamheten. REN ViNST REN ViNST Ett smart sätt att öka lönsamheten Danderyds Snickeri AB Mallslingan 5 187 66 Täby 08-544 44 160 www.dandent.se info@dandent.se REN ViNST Dandent, som tillverkar och marknadsför högkvalitativa

Läs mer

Lågtemperatursterilisator Getinge STERIZONE VP4

Lågtemperatursterilisator Getinge STERIZONE VP4 Lågtemperatursterilisator Getinge STERIZONE VP4 Den nya standarden för lågtemperatursterilisering Innovation genom design Sterilisator STERIZONE VP4 Sterilisatorn STERIZONE VP4 är ett system för lågtemperatursterilisering

Läs mer

Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar

Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Ger ett enkelt, centralstyrt underhåll av skrivare och multifunktionssystem HANTERING AV ARBETSFLÖDET ETT ENKELT SÄTT ATT UNDERHÅLLA

Läs mer

Rundfals, sicksack, enkel, dubbel parallell, ingen vikning

Rundfals, sicksack, enkel, dubbel parallell, ingen vikning HÖG PRODUKTIVITET - SÄKERSTÄLLER brevens KVALITET OCH INTEGRITET FULL FLEXIBILITET - SKAPAR AFFÄRSMÖJLIGHETER FÖR ALLA MILJÖER - ALLA ANVÄNDARE KOMMER ATT ÄLSKA DEN LÄTTANVÄND - SPARA VÄRDEFULL TID PRODUKTIVITET

Läs mer

Det bästa har blivit ännu bättre. Kräv NYA ALPHA2

Det bästa har blivit ännu bättre. Kräv NYA ALPHA2 Det bästa har blivit ännu bättre Kräv NYA ALPHA2 KONTINUERLIG INNOVATION. DET LIGGER I VÅRA GENER. Med över 3 miljoner sålda enheter världen över har Grundfos ALPHA2 visat sig vara världens bäst säljande

Läs mer

Helhetslösningar för Print & Apply skräddarsydda för din verksamhet

Helhetslösningar för Print & Apply skräddarsydda för din verksamhet Helhetslösningar för Print & Apply skräddarsydda för din verksamhet Endast fantasin sätter gränser Din verksamhet är unik. Det borde din lösning för Print & Apply också vara. Print & Apply lösningar för

Läs mer

Upptäck Mono EZstrip Family

Upptäck Mono EZstrip Family Upptäck Mono EZstrip Family Unik (MIP) Maintenance In Place teknik! Titta på demonstrationer på smartphone: Fördelar med produktfamiljen EZstrip Maintenance In Place Snabbt och enkelt byte av förbrukningsdelar,

Läs mer