Skapelsen Det spirar! välkommen på musikal lördag 25 april kl svenska kyrkan burlövs församling årg 73 nr /4 17 maj 2015

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Skapelsen Det spirar! välkommen på musikal lördag 25 april kl svenska kyrkan burlövs församling årg 73 nr /4 17 maj 2015"

Transkript

1 svenska kyrkan årg 73 nr /4 17 maj 2015 Skapelsen Det spirar! välkommen på musikal lördag 25 april kl 16.00

2 vårtid betyder hoppfullhet och förväntan. Våren är såddens tid. Sådden är en förutsättning för liv, ur sådden kommer växt, mognad och skörd. Ytterst få av oss kör runt med traktor på åkrar med såredskap men desto fler planterar hemma och i trädgården, frön och plantor. Vi vattnar, vi ansar, vi går i väntan och vi får kontakt med livet själv genom det som växer. I det finns en längtan efter liv och en djup tillfredsställelse. att plantera är en även symbolisk handling med många bottnar. Det är en bild som handlar om livet och som är tillämpbar i de flesta av livets situationer. Jorden, vattnet, sådden, växten, allt är bilder för livet och vår längtan efter att vara levande. Vi planterar frön i våra tankar, vi vill växt, vi vill mognad, vi vill komma vidare, vi vill förvandlas och allt kan sammanfattas med: vi vill livet. Många av våra visdomsord är hämtade från Bibeln. Ett av dem är: Vad man sår får man skörda (Galaterbrevet 6:7). Hur låter det i dina öron? Löftesrikt eller skrämmande? Båda möjligheter finns. Det jag vill trycka på är att vi på förhand kan ana vad våra planer, beslut och vilja kan komma att få för konsekvenser, både för mig själv och andra. Och utmaningen är givetvis att skapa förutsättningar för att det vi ska skörda är något gott. vad vill jag skörda? Vad vill jag att resultatet ska bli av mina val och beslut? Hur vill jag bli uppfattad? En lögn leder till flera lögner, sanning föder förståelse. Hat föder hat, ur empati växer samhörighet. All vad ni vill att människorna skall göra för er, det skall ni också göra för dem (Matteus 7:12). Denna så kallade gyllene regel sammanfattar något av det viktigaste, är alltid lika aktuell och är en ständig utmaning för varje människa. plantera mera, plantera klokt och förståndigt och gläd dig över varje gott resultat! Om du misslyckas, tänk efter vad som gick fel och försök igen! Guds frid Sköna bo sandahl, kyrkoherde maj Vill du gifta dig 23 maj? Nu är det hög tid att fria! En vigsel i kyrkan behöver inte innebära storslagna festligheter, utan kan med fördel också firas under enklare former. Orgelmusiken och det vackra kyrkorummet väntar på er som vill ta steget att säga ja till att dela livet och kärleken med varandra. En möjlighet att få gifta sig på detta lite enklare men ändå högtidliga sätt är Burlövs församlings drop-in vigseldag, 23 maj mellan kl och Det är bara att komma till kyrkan med beviljad hindersprövning från skattemyndigheten i handen antingen i Burlövs gamla kyrka eller i. Efter att ni sagt ert ja i kyrkan serveras tårta och bubbel. Har ni några frågor? Ring församlingsexpeditionen, Välkommen att bli brudpar i vår! PS: Blankett för ansökan om hindersprövning finns på eller beställs via telefon , ange nr Utan godkänd hindersprövning får vigsel inte äga rum.

3 Nu är det vår!! Ett tydligt tecken att våren är kommen är att vi tar bort granriset på kyrkogården. I många år har vi tagit bort allt granris, även på de gravplatser som prytts med eget granris. Vi vill göra er uppmärksamma på att från och med nästa vintersäsong ber vi er att själva plocka undan detta. Vi har ordnat en speciell plats i våra skräpgårdar där ni är välkomna att lägga ert granris. Ett annat tydligt vårtecken är att vattnet är igång på våra kyrkogårdar. På Burlövs gamla kyrkogård kommer vi klippa buxbomhäckarna under våren, vi hoppas att ni har överseende med att det under den tiden kan se lite stökigt ut. Någon gång under våren planerar vi göra lite ändringar på minneslunden i Arlöv. En del smågatsten kommer tas bort i gräset för att göra mer plats och underlätta skötseln. Vi ser att ogräset tittar fram och vi börjar med vårt underhåll, de som beställt ett års skötsel fick en faktura i februari med förfallodag 14 mars. Om man inte har betalt sin faktura kommer skötseln att dras in. Ingen påminnelse skickas ut. När ni nu går till er grav i den härliga vårsolen och tycker att er gravplats skulle behöva lite mer singel, tveka inte att höra av er till någon av kyrkogårdsarbetarna eller expeditionen för singelbeställning. 1HL: 110kr, 2HL: 190kr, 3HL: 250kr. Rådfråga oss om ni är osäkra på mängden ni behöver eller för vidare prisuppgifter. Skön vår önskar vi på Kyrkogården Följ oss gärna på Facebook: Burlövs kyrkogårdar Församlingsutfärd Församlingsutfärd onsdag 6 maj! Håll ögonen öppna, mer information kommer på våra anslagstavlor och på Facebook! Biljettförsäljningen startar tisdag 7 april. Sommarkyrka 2015 Nu börjar det bli dags att planera årets Sommarkyrka som pågår 21/6 12/7. Vill du vara med i projektet? Vill du vara med som frivillig under Sommarkyrkan 2015? Hör av dig till Maria Alm, präst , maria.alm@ svenskakyrkan.se Döpta välkomna in i guds familj hälsar vi dem som genom dopet har blivit upptagna i Kristi kyrka på jorden och i Burlövs församling: 21 februari Emilia Mikaela Petra Holmberg 28 februari Junior Alex Vinnie Sernehov 7 mars Elliot Lillebror Daniel Krantz 14 mars Erik Matias Cederlund måndag 18 maj Vårkonsert Meditation varje onsdag kl en tyst stund i arlövs församlingshem Vi sitter två tjugominuterspass, på kudde på golvet, eller på stol. Ingen förkunskap, ingen kostnad. Välkommen! Studenter från Musikhögskolan i Malmö, musiklärarutbildningen, klassisk inriktning. Fritt inträde Mer info: Johan Lychou,

4 Förberedelserna är i full gång! Gudstjänstmusikalen Skapelsen det spirar! Nu är repetitionerna i full gång! Barnkörerna i både Uppåkra och Burlövs församlingar sjunger sångerna och vi gläder oss över all den entusiasm som detta skapar. En av sångerna som tillhör favoriterna är Det spirar!, en sång som har mycket vårkänsla! I teatergruppen tillverkar vi rekvisita. Vi ska ha djur, stjärnor, himlavalv, hängmattor, ja, massor av härliga saker att visa upp! Tillsammans blir vi många som spelar och sjunger. Vi är fyra barnkörer och en teatergrupp och dessutom har vi skickliga musiker som spelar superbra! Prästen Jonas Persson från Uppåkra församling leder oss genom gudstjänsten han har dessutom skrivit texterna till de liturgiska sångerna. Christian Backe, musikpedagog från Uppåkra har tonsatt all musik och de övriga sångerna har drama/församlingspedagogen Isabella Amirell från vår egen burlöv och uppåkra församling förbereder rekvisitan! församling skrivit. Vår egen kyrkoherde Bo Sandahl är en skicklig trummis, och han hjälper oss att hålla takten. På detta församlingsblads framsida kan vi se våra egna Kyrkmöss tillsammans med Christian Backe och Isabella Amirell. Musikalen är helt nyskriven, så vi genomför en urpremiär i vår kyrka! Vi kan behöva lite hjälp, dock! Har du möjlighet att vara med under någon av de dagar som vi repeterar och spelar, eller har du ett lucianattlinne i barnstorlek som inte används längre? Vi tar tacksamt emot all sorts hjälp. Våra repetitionsdagar här i är 19 april kl , då kan vi behöva lite assistans med fika och hålla ordning på olika rekvisita. Kom till gudstjänsten 25 april i kl 16! Håll utkik efter våra affischer! Kontakt: Isabella Amirell, , isabella.amirell@ svenskakyrkan.se Gravrättsinnehavare sökes delgivning Burlövs församling söker gravrättsinnehavare till gravplatser på Arlövs och Burlövs kyrkogård. Huvudmannen för begravningsverksamheten är skyldig att föra gravbok eller gravregister där det ska anges namn, personnummer och adress på den eller dem som gravrätten upplåtits, överlåtits eller gått över till. Det innebär att huvudmannen ska föra register över gravrättsinnehavaren. Det är sällan det finns någon anteckning om gravrättsinnehavare om den som är begravd på gravplatsen dog före den 1 april Vid den tidpunkten förelåg ingen skyldighet att anmäla gravrättsinnehavet till upplåtaren, som inte heller hade några administrativa rutiner för att få in uppgifterna. vilka gravar gäller det? De gravar som berörs av denna delgivning är försedda med en skylt med en uppmaning att kontakta kyrkogårdsförvaltningen. hur får du kontakt med förvaltningen? Du som vill veta om denna delgivning berör dig eller om du verkligen är antecknad som gravrättsinnehavare ska kontakta Burlövs församling, se kontaktuppgifter på nästa sida. Kontakta oss senast 1/ Får inte huvudmannen kontakt med anhöriga finns det risk för att gravplatsen kommer att betraktas som återlämnad till huvudmannen. Det kan medföra att gravanordningen tas bort.

5 Gudstjänst och musik måndag-fredag 9.00 Morgonbön Arlövs församlingshem Morgonbön firas varje vardag. Första tisdagen i varje månad firas mässa. Dopgudstjänst Vi firar regelbundet dopgudstjänst i våra kyrkor, oftast kl lördag eller söndag. söndag 19 april 3:e söndagen i påsktiden Maria Alm, Lars Malmgren Lindhagakören Dagens rubrik: Den gode herden Johannesevangeliet 10:1-10 lördag 25 april Gudstjänstmusikalen Skapelsen Det spirar! Kyrkmössen, teatergruppen och barnkörer från Burlövs och Uppåkra församlingar Instrumentalister söndag 26 april 4:e söndagen i påsktiden Bo Sandahl Dagens rubrik: Vägen till livet Johannesevangeliet 16:16-22 söndag 3 maj 5:e söndagen i påsktiden Bo Sandahl, Johan Lychou Dagens rubrik: Att växa i tro Johannesevangeliet 16:5-11 söndag 10 maj Bönsöndagen Dramagudstjänst Magnus Heberlein, Isabella Amirell Dagens rubrik: Bönen Lukasevangeliet 18:1-8 torsdag 14 maj Kristi himmelsfärds dag Musikgudstjänst Maria Alm Kyrkokören och Lindhagakören framför bl.a. Messe Basse av G Fauré Körledare: Sofia Zackrisson och Kristina Hellgren Orgel: Ulla Olsson Dagens rubrik: Herre över allting Markusevangeliet 16:19-20 söndag 17 maj Söndagen före pingst Johan Lychou Schlagerkören Dagens rubrik: Hjälparen kommer Johannesevangeliet 15:26-16:4 Församlings- och kyrkogårdsexpedition Postadress: Box 174, Arlöv Besöksadress: Kyrkogatan 4, Arlöv burlov.forsamling@svenskakyrkan.se Expeditionstid måndag fredag kl Växel , fax församlingsbladet årgång 74, nummer 337 Utgivet av Burlövs församling Redaktion: Isabella Amirell (fotograf om inget annat anges), Bo Sandahl (ansvarig utgivare) Foto framsida: Sofia Zackrisson Grafisk form: Tryck: Holmbergs, Malmö 2015 Distribution: Tidningsbärarna Gilla Burlövs församling

Vill du gifta dig med mig?

Vill du gifta dig med mig? svenska kyrkan årg 72 nr 317 21/4 26/5 2013 Vill du gifta dig med mig? Vad innebär egentligen äktenskapet? plötsligt händer det! En oplanerad Abraham stamfadern som blev lovad lika slump gör att jag får

Läs mer

svenska kyrkan burlövs församling årg 73 nr /3 19/ Stå upp, var ljus! ett uppdrag för den döpte En riktig glad påsk! burlövs församling

svenska kyrkan burlövs församling årg 73 nr /3 19/ Stå upp, var ljus! ett uppdrag för den döpte En riktig glad påsk! burlövs församling svenska kyrkan årg 73 nr 336 22/3 19/4 2015 Stå upp, var ljus! ett uppdrag för den döpte En riktig glad påsk! det är oroliga tider. Motsättningar, terrordåd, fientlighet, utsatthet, krig och annat elände

Läs mer

svenska kyrkan burlövs församling årg 75 nr /3 24/4 2016

svenska kyrkan burlövs församling årg 75 nr /3 24/4 2016 svenska kyrkan burlövs församling årg 75 nr 346 20/3 24/4 2016 nu står påsken för dörren och det är den viktigaste kristna högtiden. Jag ska säga några ord om vad påsken betyder i våra liv, hur dess budskap

Läs mer

Sommarkonfirmander. Klädkällaren. på pilgrimsvandring till santiago de compostela. högtidlig invigning 31 augusti

Sommarkonfirmander. Klädkällaren. på pilgrimsvandring till santiago de compostela. högtidlig invigning 31 augusti svenska kyrkan årg 73 nr 339 29/8 27/9 2015 Sommarkonfirmander på pilgrimsvandring till santiago de compostela Klädkällaren högtidlig invigning 31 augusti när semestrar och sommarlov är slut börjar de

Läs mer

Sommarkyrka. söndag 26/6-söndag 17/7. burlövs församling

Sommarkyrka. söndag 26/6-söndag 17/7. burlövs församling svenska kyrkan årg 75 nr 348 2 juni 25 augusti Sommarkyrka söndag 26/6-söndag 17/7 våren och sommaren är en härlig tid, full av förväntningar. Studenterna sparkas ut i livet och sommarlovets långa ledighet

Läs mer

svenska kyrkan burlövs församling årg 73 nr /2 22/ Förlåt ett livsviktigt storord Var med och utrota hungern! burlövs församling

svenska kyrkan burlövs församling årg 73 nr /2 22/ Förlåt ett livsviktigt storord Var med och utrota hungern! burlövs församling svenska kyrkan årg 73 nr 335 15/2 22/3 2015 Förlåt ett livsviktigt storord Var med och utrota hungern! det är mänskligt att fela. Det är mycket som kan bli fel i alla våra relationer. Ord blir feltolkade,

Läs mer

svenska kyrkan burlövs församling årg 75 nr /9 23/10

svenska kyrkan burlövs församling årg 75 nr /9 23/10 svenska kyrkan årg 75 nr 350 18/9 23/10 du kanske har följt diskussionen kring Facebookgruppen Mitt kors. Det var det bestialiska mordet mitt under gudstjänstfirande på den franske prästen Jacques Hamel

Läs mer

BA RN &FA BARN & FAMILJ MI LJ

BA RN &FA BARN & FAMILJ MI LJ BA RN &FA BARN & FAMILJ MI LJ VÅRTERMINEN 2012 FAMILJEMÄSSA Kom och var delaktig! Gudstjänsten är hjärtat i församlingens verksamhet, i den kan Du finna rum för ro och eftertanke samt uppleva glädje, musik

Läs mer

Bön för vår kyrka och vår värld

Bön för vår kyrka och vår värld Bön för vår kyrka och vår värld Bönen Vår viktigaste uppgift som kristna är att söka Gud, att låta hans kärleks eld tändas och brinna i våra hjärtan. Bön är att befinna sig i den älskande Gudens ansiktes

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

Om våra möjligheter, rättigheter och skyldigheter vid en BEGRAVNING

Om våra möjligheter, rättigheter och skyldigheter vid en BEGRAVNING Om våra möjligheter, rättigheter och skyldigheter vid en BEGRAVNING Foton i broschyren är tagna av: Kerstin Andersson, Owe Backland och Christer Arneson. Broschyren ges ut av: Kyrkogårdsnämnden i Löddebygdens

Läs mer

Barn och familj hösten 2017

Barn och familj hösten 2017 Barn och familj hösten 2017 Välkommen! På bilden ovan syns barnhänder i olika storlekar som klipper, klistrar och skapar kring tema om tro och liv. Det finns också vuxenhänder som hjälper till samtidigt

Läs mer

Varje vecka lägger jag ut någon bild från Equmeniakyrkan och från Huskvarna på Facebook. Du får gärna bli vän med mig också där!

Varje vecka lägger jag ut någon bild från Equmeniakyrkan och från Huskvarna på Facebook. Du får gärna bli vän med mig också där! Vecka 13 2016 Glad Påsk Påsktiden är en god tid med vårens ankomst och alla goda bibeltexter om hur den uppståndne möter sina vänner och lärjungar och de blir påskens vittnen. Och liksom julen varar intill

Läs mer

konfirmand Nu är det din tur

konfirmand Nu är det din tur konfirmand 2009 Nu är det din tur 1 Nya kompisar, läger och gå på vatten Vi lever i en tid där vi möter många olika tankar värderingar och trosuppfattningar. Det kan vara positivt men också förvirrande.

Läs mer

Gudstjänster i Lysekils kyrka maj och juni 2019

Gudstjänster i Lysekils kyrka maj och juni 2019 Gudstjänster i Lysekils kyrka Onsdag 1/5 veckomässa kl 18:30 & fredag 3/5 morgonmässa 8:30 5/5 Tredje söndagen i påsktiden Den gode herden kl 11:00 mässa H. Wolfbrandt Onsdag 8/5 veckomässa kl 18:30 &

Läs mer

Församlingsblad. Advent, Jul och Nyår Det är en ros utsprungen av Jesse rot och stam

Församlingsblad. Advent, Jul och Nyår Det är en ros utsprungen av Jesse rot och stam Församlingsblad Advent, Jul och Nyår 2016 Det är en ros utsprungen av Jesse rot och stam Till Dig Ett nytt nådens år från Herren ekonomiskt kanske Herren också bjuder in oss till något nytt. Nu behöver

Läs mer

Välkommen till våra verksamheter för. Barn Ungdom & Familj 0-18 år Våren 2015

Välkommen till våra verksamheter för. Barn Ungdom & Familj 0-18 år Våren 2015 Välkommen till våra verksamheter för Barn Ungdom & Familj 0-18 år Våren 2015 Välkommen till vår hemsida Titta gärna på vår hemsida för telefonnummer, e-postadresser och aktuell information som t.ex. terminsstart

Läs mer

Om begravning och gravsättning i Umeå

Om begravning och gravsättning i Umeå Om begravning och gravsättning i Umeå Begravning och gravsättning i Umeå Allmänt Det är Svenska kyrkan i Umeå som sköter begravningsverksamheten i Umeå på uppdrag av staten. Det gäller invånare i Umeå

Läs mer

BARN OCH UNGDOM. Höstterminen 2018

BARN OCH UNGDOM. Höstterminen 2018 BARN OCH UNGDOM Höstterminen 2018 0-6 BRÄMHULT. ÖPPEN FÖRSKOLA Start 10/9-18 Måndag kl 09.30-12.00 Barn och vuxna träffas och leker, målar, fikar och sjunger i Brämhults församlingshem. För mer info ring

Läs mer

Sommar i Vasa. Djurparksresa, gudstjänster, midsommarfirande med mera! VASA

Sommar i Vasa. Djurparksresa, gudstjänster, midsommarfirande med mera! VASA Sommar i Vasa Djurparksresa, gudstjänster, midsommarfirande med mera! VASA Församlingsblad NR 2 SOMMMAREN 2012 Allting är Herrens... Allting är Herrens och allt har han skapat, skapat i kärlek och gett

Läs mer

GRATTIS TILL DITT BARN

GRATTIS TILL DITT BARN GRATTIS TILL DITT BARN Information till er föräldrar inför ert barns dop från Vänersborg och Väne-Ryrs församling Jag vill lyckönska till ert barn och inbjuda till dop När vi står med ett nyfött barn i

Läs mer

Till dig som är gravrättsinnehavare i Katrineholmsbygdens församling

Till dig som är gravrättsinnehavare i Katrineholmsbygdens församling Till dig som är gravrättsinnehavare i Katrineholmsbygdens församling Att vara gravrättsinnehavare innebär Att ha en grav att gå till, en egen plats där man kan minnas, pynta med blommor och på olika sätt

Läs mer

Program Dals-Eds Missionsförsamling

Program Dals-Eds Missionsförsamling Program Dals-Eds Missionsförsamling November 2018 Januari 2019 Kyrkoårets söndagar Söndag Rubrik Gammaltestamentlig läsning 11 nov Den yttersta Amos 4:12-13 tiden 18 nov Vaksamhet och väntan 25 nov Kristi

Läs mer

Stillhetens rum. en enkel broschyr om kyrkogårdar och begravningar

Stillhetens rum. en enkel broschyr om kyrkogårdar och begravningar Stillhetens rum en enkel broschyr om kyrkogårdar och begravningar När sorgen drabbar Vi som arbetar i Svenska kyrkan i Kvistofta församling vill finnas som ett stöd och som en hjälp då människor drabbas

Läs mer

KALENDER SÖDERMÖRE PASTORAT. September 2018

KALENDER SÖDERMÖRE PASTORAT. September 2018 KALENDER SÖDERMÖRE PASTORAT September 2018 Söndag 2/9 14:e sön. efter trefaldighet Enheten i Kristus 10.00 Högmässa Ljungby kyrka Bengt-Olof Roos 11.00 Gudstjänst Mortorps kyrka Skjuts K-M Fröler: 070-444

Läs mer

Barn- och familjeverksamhet i Löddebygdens församling

Barn- och familjeverksamhet i Löddebygdens församling Barn- och familjeverksamhet i Löddebygdens församling Marie saknas på bilden Det är oss du träffar i verksamheterna Om ni undrar något får ni gärna höra av er till någon av oss: André Nyberg, församlingspedagog

Läs mer

Vandringsfolket - pilgrimer på väg!

Vandringsfolket - pilgrimer på väg! Vandringsfolket - pilgrimer på väg! Pilgrimsvägen Skåne Blekinge fyller 10 år! Temat för jubileet är Vandringsfolket. Med start från sju olika platser kommer merparten av Pilgrimsvägen att vandras på.

Läs mer

2014/2015. konfirmand

2014/2015. konfirmand 2014/2015 konfirmand 1 Nya kompisar, läger och gå på vatten Vi lever i en tid där vi möter många olika tankar värderingar och trosuppfattningar. Det kan vara positivt men också förvirrande. Vad är rätt

Läs mer

DET HÄNDER I KYRKAN. September. S. Kyrkogatan 10, Strömstad mån, ons-fre kl

DET HÄNDER I KYRKAN. September. S. Kyrkogatan 10, Strömstad mån, ons-fre kl DET HÄNDER I KYRKAN September 2016 S. Kyrkogatan 10, Strömstad 0526-183 00 mån, ons-fre kl. 10-12 www.svenskakyrkan.se/stromstad September och terminsstart för verksamheter. I detta nummer av församlingsbladet

Läs mer

barnens altarskåp vill du veta mer? ta med mig hem!

barnens altarskåp vill du veta mer? ta med mig hem! barnens altarskåp vill du veta mer? ta med mig hem! gudstjänst Kyrkklockorna ringer när det är dags för gudstjänst i kyrkan. Här sjunger vi sånger som kallas psalmer och vi ber till Gud, att Gud ska

Läs mer

veckovy

veckovy veckovy 2018-12-31-2020-01-05 31 MÅNDAG december 1 1 TISDAG Nyårsdagen I Jesu namn Jes 49:13-16 Heb 13:5-8 Luk 13:6-9 Ps 121 2 ONSDAG 3 TORSDAG 1 I VECKAN: januari FREDAG 4 LÖRDAG 5 Trettondedag jul Guds

Läs mer

DET VIKTIGASTE MED KONFIRMATIONEN ÄR DU.

DET VIKTIGASTE MED KONFIRMATIONEN ÄR DU. DET VIKTIGASTE MED KONFIRMATIONEN ÄR DU. Funderar du på om du ska konfirmeras? Då är du inte ensam! Förra året var det nästan 45 000 som konfirmerades i Sverige, och det lär bli minst lika många i år.

Läs mer

2013/2014. konfirmand

2013/2014. konfirmand 1 2013/2014 konfirmand Nya kompisar, läger och gå på vatten Vi lever i en tid där vi möter många olika tankar värderingar och trosuppfattningar. Det kan vara positivt men också förvirrande. Vad är rätt

Läs mer

indelade efter kyrkoårets olika teman

indelade efter kyrkoårets olika teman indelade efter kyrkoårets olika teman Första söndagen i advent Ett nådens år Fast du som kommer Hosianna Här är det fest I advent Sång vid ljusbäraren Vi är så glada Juldagen Jesu födelse Julsång På natten

Läs mer

IMMANUELSKYRKAN SKÖVDE. September - November Equmeniakyrkan

IMMANUELSKYRKAN SKÖVDE. September - November Equmeniakyrkan IMMANUELSKYRKAN SKÖVDE September - November 2014 Equmeniakyrkan www.imkskovde.se Skövde Missionsförsamling & Equmenia Skövde Kungsgatan 17, 541 31 SKÖVDE Telefon: 0500-41 04 21 Hemsida: www.imkskovde.se

Läs mer

välkommen till dop var du än står i livet

välkommen till dop var du än står i livet välkommen till dop var du än står i livet Du är sedd, du är älskad finns det något vackrare att säga? Det är precis detta som vi säger till alla barn och vuxna när de döps i vår församling. Lerums församling

Läs mer

FLUXEN Söndag 3 februari kl Gudstjänst, Stig Strömbergsson. Kyrkkaffe

FLUXEN Söndag 3 februari kl Gudstjänst, Stig Strömbergsson. Kyrkkaffe Februari 2019 GUDSTJÄNSTER 1-28 februari Gudstjänster firas varje söndag och ofta andra dagar i veckan. Gudstjänsten är alltid öppen för alla, oavsett vem du är, var du kommer ifrån eller vad du tror på.

Läs mer

Mikael C. Svensson KRISTENDOMEN

Mikael C. Svensson KRISTENDOMEN Mikael C. Svensson KRISTENDOMEN JESUS Jesus föräldrar är Maria & Josef från staden Nasaret. Ängel sa att Maria skulle föda Guds son. Jesus föddes i ett stall i staden Betlehem. 3 vise män kom med gåvor

Läs mer

DET HÄNDER I KYRKAN. Maj - Juni S. Kyrkogatan 10, Strömstad mån, ons-fre kl

DET HÄNDER I KYRKAN. Maj - Juni S. Kyrkogatan 10, Strömstad mån, ons-fre kl DET HÄNDER I KYRKAN Maj - Juni 2017 S. Kyrkogatan 10, Strömstad 0526-183 00 mån, ons-fre kl. 10-12 www.svenskakyrkan.se/stromstad G ud slösar med färger och former, dofter och smaker. Hela världen är underbar.

Läs mer

församlingsbladet våra kyrkor nr hösten 11 september 30 oktober

församlingsbladet våra kyrkor nr hösten 11 september 30 oktober församlingsbladet våra kyrkor nr 4 2016 hösten 11 september 30 oktober Vi är inne i rädslans tid i sitt författande och när hon tagit del av människors berättelser om sina liv konstaterar nobelpristagaren

Läs mer

FLUXEN Söndag 2 december kl Gudstjänst, Mattias Olofsson

FLUXEN Söndag 2 december kl Gudstjänst, Mattias Olofsson December 2018 Välkommen under Jul och nyår Den första advent börjar en tid av förväntan. Det är en glad tid då vi ser fram emot att få fira att Jesu födelse. Vi samlas till gudstjänster, konserter och

Läs mer

Välkommen till Missionskyrkan april - juni 2016

Välkommen till Missionskyrkan april - juni 2016 Välkommen till Missionskyrkan april - juni 2016 Vad är oumbärligt i ditt liv? Ockelbo Missionskyrka N. Åsgatan 26 816 31 Ockelbo 0297 423 37 Exp.tid tisdagar 9-13 ockelbo.missionskyrka@ telia.com Bg. 336

Läs mer

Den sista viloplatsen. i Maria Magdalena församling

Den sista viloplatsen. i Maria Magdalena församling Den sista viloplatsen i Maria Magdalena församling Begravning När en anhörig dör är det klokast att först kontakta en begravningsbyrå. Där får man all tänkbar hjälp med de praktiska detaljerna kring begravningen.

Läs mer

ÄLSKA GUD - ÄLSKA MÄNNISKOR

ÄLSKA GUD - ÄLSKA MÄNNISKOR ÄLSKA GUD - ÄLSKA MÄNNISKOR församlingsbl ade t mars -april 2010 2 fö r sa m lingsb l ade t m ar s - apr i l 2010 REDAKTION / FÖRSAMLINGSKONTAKT Stefan Beimark - Ansv.utg...016-702 22 Therese Ehrlin -

Läs mer

indelade efter kyrkoårets olika teman

indelade efter kyrkoårets olika teman indelade efter kyrkoårets olika teman Första söndagen i advent Ett nådens år Fast du som kommer Hosianna Här är det fest I advent Sång vid ljusbäraren Vi är så glada Marias advent Andra söndagen i advent

Läs mer

Då förtryck och förnedring faller och befrielse och upprättelse blir segern.

Då förtryck och förnedring faller och befrielse och upprättelse blir segern. Församlingsblad för VISBY MISSIONSFÖRSAMLING April - maj 2018 Livet vänder - från död till liv Vi inleder denna period med att fira påsken. Då döden övergår till nytt liv. Då livet segrar över ondskans

Läs mer

Händer i Lagunda församling

Händer i Lagunda församling Händer i Lagunda församling Tacksägelse- och allhelgonatid Torsdag 9 oktober 18 Lectio divina, Biskopskulla kyrka Bibelsamtal där man lyssnar till ett kortare avsnitt ur Bibeln flera gånger. Mellan varje

Läs mer

Datum Dag EV Kyrkoår 1/1/2016 Fredag Luk 13:6-9 Nyårsdagen 1/2/2016 Lördag Upp 19: /3/2016 Söndag Mark 11:15-19 Söndagen efter nyår 1/4/2016

Datum Dag EV Kyrkoår 1/1/2016 Fredag Luk 13:6-9 Nyårsdagen 1/2/2016 Lördag Upp 19: /3/2016 Söndag Mark 11:15-19 Söndagen efter nyår 1/4/2016 Datum Dag EV Kyrkoår 1/1/2016 Fredag Luk 13:6-9 Nyårsdagen 1/2/2016 Lördag Upp 19:11-16 1/3/2016 Söndag Mark 11:15-19 Söndagen efter nyår 1/4/2016 Måndag Ps 23 1/5/2016 Tisdag Ps 40:1-6 1/6/2016 Onsdag

Läs mer

Församlingsblad Julen 2008

Församlingsblad Julen 2008 Församlingsblad Julen 2008 Kära församling! Åra i höjden åt Gud och på jorden fred åt de människor Han finner behag i! Så prisades Gud av en stor himmelsk här i Betlehem när Han själv - den Helige, den

Läs mer

Program december - januari 2018/2019. Carlskyrkan. kom som du är

Program december - januari 2018/2019. Carlskyrkan. kom som du är Program december - januari 2018/2019 Carlskyrkan kom som du är KOM OCH VAR MED I Levande Julkrubban Barn och vuxna övar tillsammans och framför detta julspel på julafton. Vi övar lördag den 15/12 kl 10-12

Läs mer

Foto: Reine Jonsson Församlingsblad för VISBY MISSIONSFÖRSAMLING September - oktober 2019

Foto: Reine Jonsson Församlingsblad för VISBY MISSIONSFÖRSAMLING September - oktober 2019 Foto: Reine Jonsson Församlingsblad för VISBY MISSIONSFÖRSAMLING September - oktober 2019 September 1 Söndag 11:00 Tillsammanshögtid Equmeniakyrkan Gotland Tema: Till jordens yttersta gräns... i Hemse

Läs mer

Kalender för Svenska kyrkan i Hjo<br>(Hjo, Mofalla, Fågelås och Korsberga-Fridene församlingar)

Kalender för Svenska kyrkan i Hjo<br>(Hjo, Mofalla, Fågelås och Korsberga-Fridene församlingar) Kalender för Svenska kyrkan i Hjo(Hjo, Mofalla, Fågelås och Korsberga-Fridene församlingar) Juli 2019 Lör 27 Lör 27 Lör 27 21:00 Sommarmusik i Hjo Som ett inslag i hälsoveckan blir det sommarmusik

Läs mer

Konfirmation 13/14. Helsingborg

Konfirmation 13/14. Helsingborg Konfirmation 13/14 Helsingborg Why Not? Ja, varför ska du inte konfirmeras? Svenska kyrkan Helsingborg erbjuder många olika alternativ för konfirmation, det är grupper med inriktning på friluftsliv, äventyr,

Läs mer

PROGRAM 4 december februari

PROGRAM 4 december februari Wesleybladet 2018-5 PROGRAM 4 december 2018-25 februari 2019 www.wesleykyrkan.se Gudstjänster och samlingar 2018-5 Tisdag 4 december 14:00 Tisdagsträffen. Öppen gemenskap med kaffe, andakt, sång och musik

Läs mer

TYDLIG. Älskad, förlåten och innesluten. Bibel och Frukost? Ingrid KÖREN INNEHÅLL

TYDLIG. Älskad, förlåten och innesluten. Bibel och Frukost? Ingrid KÖREN INNEHÅLL 2 11 Älskad, förlåten och innesluten På kyrkbladets framsida, ser du en hand som håller i ett kors. Korset är tillverkat för hand av olivträ från Betlehem. (från redan beskurna grenar). Det fungerar inte

Läs mer

DEL AV GEMENSKAPEN. Kyrkan är Guds famn och familj

DEL AV GEMENSKAPEN. Kyrkan är Guds famn och familj Medlemskap DEL AV GEMENSKAPEN Kyrkan är Guds famn och familj Varje år finns en majoritet av kyrkans nära sju miljoner medlemmar med i något av kyrkans sammanhang. Det kan vara i den lilla kören på landet,

Läs mer

Församlingar samverkar i Julita

Församlingar samverkar i Julita Församlingar samverkar i Julita I Julita har kyrkorna ett tätt samarbete och i denna foldern kan du hitta informationen om våra gudstjänster och verksamhet Julita missionskyrka Januari 15 januari kl 11.00

Läs mer

Program Dals-Eds Missionsförsamling

Program Dals-Eds Missionsförsamling Program Dals-Eds Missionsförsamling Februari - April 2019 Kyrkoårets söndagar Söndag Rubrik Gammaltestamentlig läsning Epistel 10 feb Sådd och 4:e Mosebok 11:24-30 Filipperbrevet skörd 1:12-18 17 feb Nåd

Läs mer

SOFIA FÖRSAMLINGS TRE FÖRSTA ÅR PÅ FACEBOOK

SOFIA FÖRSAMLINGS TRE FÖRSTA ÅR PÅ FACEBOOK SOFIA FÖRSAMLINGS TRE FÖRSTA ÅR PÅ FACEBOOK Rapport av David Rutström om Svenska kyrkan Sofia församlings i Stockholm verksamhet på Facebook för perioden 4 februari 2010 till och med 31 januari 2013. Förord

Läs mer

Musik. i Säterbygdens kyrkor. Höst och vinter 2015 Säter Gustafs Stora Skedvi Silvberg

Musik. i Säterbygdens kyrkor. Höst och vinter 2015 Säter Gustafs Stora Skedvi Silvberg Musik i Säterbygdens kyrkor Höst och vinter 2015 Säter Gustafs Stora Skedvi Silvberg Hjärtligt välkommen till musikgudstjänster och konserter i Säterbygdens kyrkor under höst och vinter 2015. Här nedan

Läs mer

Församlingsblad. Equmeniakyrkan Östhammar och. Gimo-Vattensta Missionsförsamling

Församlingsblad. Equmeniakyrkan Östhammar och. Gimo-Vattensta Missionsförsamling Församlingsblad Equmeniakyrkan Östhammar och Gimo-Vattensta Missionsförsamling April juni 2018 Tacksamhet Livet har sina sidor. Det finns mycket att vara orolig inför. Var och en av oss har en hel uppsättning

Läs mer

Barn och familj 2018/2019

Barn och familj 2018/2019 Våren 2019 Barn och familj 2018/2019 Låt barnen komma till mig, säger Jesus. Barn och familj är en viktig del av vår verksamhet. De förtjänar det bästa i livet! I våra grupper lägger vi stor vikt vid att

Läs mer

Vi har alla olika frågor om livet. Duger jag? Måste jag vara som alla andra? Vad ska jag tro på?

Vi har alla olika frågor om livet. Duger jag? Måste jag vara som alla andra? Vad ska jag tro på? Konfirmation Vi har alla olika frågor om livet. Duger jag? Måste jag vara som alla andra? Vad ska jag tro på? Vilka är dina frågor? Hade det varit kul att prata mer om dem och samtidigt träffa gamla och

Läs mer

Kristendomen. Mikael C. Svensson

Kristendomen. Mikael C. Svensson Kristendomen Mikael C. Svensson Jesus Jesus föräldrar är Maria & Josef från staden Nasaret. Maria och Josef kan inte få barn. Ängeln Gabriel visar sig för Maria och säger att hon ska föda guds son. Jesus

Läs mer

Kyrknytt. Information från Svenska kyrkan i Dalstorps församling

Kyrknytt. Information från Svenska kyrkan i Dalstorps församling Kyrknytt Information från Svenska kyrkan i Dalstorps församling Vintern 2012 Julen år 2012 Nu går det mot Jul igen, Förhoppning om: vit Jul julklappar fridfull Jul god mat god gemenskap gamla traditioner.

Läs mer

mars-maj 2018 årgång 57

mars-maj 2018 årgång 57 Hammarlövs församlingsblad mars-maj 2018 årgång 57 HAMMARLÖVS FÖRSAMLING Guds kärleks skapande kraft När jag sitter och skriver så är det vinter ute och solens strålar tränger igenom molnen. Våren känns

Läs mer

Välkommen till. Missionskyrkan. april - juni 2015

Välkommen till. Missionskyrkan. april - juni 2015 Välkommen till Missionskyrkan april - juni 2015 Sommartid Ockelbo Missionskyrka N. Åsgatan 26 816 31 Ockelbo 0297 423 37 Exp.tid tisd - onsd 10-12 ockelbo.missionskyrka@ telia.com Pg. 29 54 46-9 Bg. 336

Läs mer

Ta steget! Konfirmation 2015/16. Järfälla kyrka Kyrkvägen 8. Maria kyrka Vasavägen 25. S:t Lukas kyrka Svarvargränd 1. Viksjö kyrka Agrargränd 2

Ta steget! Konfirmation 2015/16. Järfälla kyrka Kyrkvägen 8. Maria kyrka Vasavägen 25. S:t Lukas kyrka Svarvargränd 1. Viksjö kyrka Agrargränd 2 Ta steget! Järfälla kyrka Kyrkvägen 8 Maria kyrka Vasavägen 25 S:t Lukas kyrka Svarvargränd 1 Viksjö kyrka Agrargränd 2 Konfirmation 2015/16 Varför konfirmation? Konfirmandtiden är ett fantastiskt tillfälle

Läs mer

Vigselpastoral för Ängelholms församling

Vigselpastoral för Ängelholms församling Vigselpastoral för Ängelholms församling 2 ängelholms församling - vigselpastoral Vigselpastoral för Ängelholms församling mål och information Målet med vigselgudstjänsten är att välsigna det par som beslutat

Läs mer

Vasa församling HÖSTEN Gudstjänster Konserter Vardagsaktiviteter

Vasa församling HÖSTEN Gudstjänster Konserter Vardagsaktiviteter Vasa församling HÖSTEN 2016 Gudstjänster Konserter Vardagsaktiviteter Söndag 2 oktober kl. 11.00 Den helige Mikaels dag HÖG Stefan Martinsson, predikant Tore Bennshagen, celebrant Söndag 2 oktober kl.

Läs mer

Kungsbacka och Hanhals kyrkogårdar

Kungsbacka och Hanhals kyrkogårdar Kungsbacka och Hanhals kyrkogårdar Vi vårdar Kungsbacka och Hanhals kyrkogårdar När vi mister en anhörig eller nära vän ställs vi inför både sorg och en rad praktiska problem. Begravning och gravsättning

Läs mer

Vilka tre föremål hade du tagit med dig till en öde ö?

Vilka tre föremål hade du tagit med dig till en öde ö? Mitt livs resa Vilka tre föremål hade du tagit med dig till en öde ö? Under konfirmationstiden i Aspenkyrkan ger sig konfirmanderna ut på en fiktiv resa till en öde ö där de får leva som skeppsbrutna,

Läs mer

indelade efter kyrkoårets olika teman

indelade efter kyrkoårets olika teman indelade efter kyrkoårets olika teman Första söndagen i advent Ett nådens år Fast du som kommer Hosianna Hosianna (kanon) Här är det fest I advent På en vanlig åsna Stenarna Tänd ett ljus Vi är så glada

Läs mer

Barnverksamheten i Jämjö, Kristianopel, Torhamn, Ramdala och Sturkös församlingar

Barnverksamheten i Jämjö, Kristianopel, Torhamn, Ramdala och Sturkös församlingar HÖSTEN 2018 Barnverksamheten i Jämjö, Kristianopel, Torhamn, Ramdala och Sturkös församlingar Alla grupper startar v. 36 Hej! Hoppas du haft en skön och avkopplande sommar! Nu vill vi i Jämjö Pastorat

Läs mer

Välkommen till Missionskyrkan april - juni 2017

Välkommen till Missionskyrkan april - juni 2017 Välkommen till Missionskyrkan april - juni 2017 Ockelbo Missionskyrka N. Åsgatan 26 816 31 Ockelbo 0297 423 37 Exp.tid tisdagar 9-13 ockelbo.missionskyrka@ telia.com Bg. 336 5772 Ungdom Bg. 5055-9103 www.equmeniakyrkan.se/

Läs mer

FÖRSAMLINGSBLAD FÖR EQUMENIAKYRKAN PÅ SÖDRA DAL Juni - September 2017

FÖRSAMLINGSBLAD FÖR EQUMENIAKYRKAN PÅ SÖDRA DAL Juni - September 2017 FÖRSAMLINGSBLAD FÖR EQUMENIAKYRKAN PÅ SÖDRA DAL Juni - September 2017 Jag tycker nog att jag har skapligt bra lokalsinne, jag brukar inte gå vilse. Men visst händer det ändå ibland att jag tappar riktningen,

Läs mer

konfirmand 2010/2011 Nu är det din tur

konfirmand 2010/2011 Nu är det din tur konfirmand 2010/2011 Nu är det din tur 1 Nya kompisar, läger och gå på vatten Vi lever i en tid där vi möter många olika tankar värderingar och trosuppfattningar. Det kan vara positivt men också förvirrande.

Läs mer

KALENDER SÖDERMÖRE PASTORAT. Februari 2019

KALENDER SÖDERMÖRE PASTORAT. Februari 2019 KALENDER SÖDERMÖRE PASTORAT Februari 2019 Söndag 3/2 Kyndelsmässodagen Uppenbarelsens ljus 10.00 Högmässa Ljungby kyrka Välsignelse av ljus, Ljungbykören, kyrkkaffe Bengt-Olof Roos, Lars Övrenius 11.00

Läs mer

Program 6 dec jan. 2019

Program 6 dec jan. 2019 Program 6 dec. 2018-31 jan. 2019 Så här fin blev vår kyrka efter reparationen! Bilden tagen en solig novemberdag 2018 /KAA EFS-kyrkan Präst Jonatan Wolfbrandt. jonatan.wolfbrandt@efs.nu. 070-440 22 89

Läs mer

En liten hjälp till BAS grupperna i Lidköpings församling

En liten hjälp till BAS grupperna i Lidköpings församling En liten hjälp till BAS grupperna i Lidköpings församling Sida2 BAS ABC Några grunder för BAS grupper i Lidköpings församling En BAS grupp är en grupp i församlingen. Där man på ett nära sätt kan träffas

Läs mer

Bra att veta när man mister en anhörig

Bra att veta när man mister en anhörig Mattmars kyrka Bra att veta när man mister en anhörig Vad gör vi nu? Vad ska man börja med? Det är många frågor som dyker upp vid ett dödsfall. Församlingen försöker alltid vara behjälplig så långt det

Läs mer

VÄLKOMNA. Hösten Barnverksamheten i Jämjö, Kristianopel,Torhamn, Ramdala och Sturkös församlingar

VÄLKOMNA. Hösten Barnverksamheten i Jämjö, Kristianopel,Torhamn, Ramdala och Sturkös församlingar VÄLKOMNA Hösten 2017 Barnverksamheten i Jämjö, Kristianopel,Torhamn, Ramdala och Sturkös församlingar Söndagsskola Varje söndag då det är förmiddagsgudstjänst i Jämjö kyrka inbjuds alla barn mellan 2 och

Läs mer

Grupper och mötesplatser Hösten 2018:1

Grupper och mötesplatser Hösten 2018:1 Grupper och mötesplatser Hösten 2018:1 Landeryds kyrka Varje sön- och helgdag kl 10. 00 firas högmässa. Efteråt bjuds det på ett enkelt kyrkkaffe. Under sommarmånaderna (jun-aug) är det mässa med musik

Läs mer

Program September 2019

Program September 2019 Program September 2019 Vaccinium vitis-idaea (Lingon) Hösten är en andra vår, där varje löv är en blomma. Vi tackar Gud för allt han skapat - för oss att ta hand om, vårda och bruka! Foto: Kerstin AA 190824

Läs mer

Södra Nissadalens Missionsförsamling Programblad. Oktober December 2004

Södra Nissadalens Missionsförsamling Programblad. Oktober December 2004 Södra Nissadalens Missionsförsamling Programblad Oktober December 2004 Vem är Eva? Här kommer några rader om och från mig, Eva Altemar, nybliven diakon, nybliven hallänning och från den 15 augusti anställd

Läs mer

Samling - Musikstycke/solosång/gemensam sång till inledning/övergång

Samling - Musikstycke/solosång/gemensam sång till inledning/övergång Ordning vid dop på egen bekännelse Denna ordning kan infogas som en del i en större gudstjänst eller vara fristående. Anvisningar, bibeltexter och böner är förslag som kan väljas och formuleras efter situationens

Läs mer

VÄLKOMNA VÅREN Barnverksamheten i Jämjö, Kristianopel,Torhamn, Ramdala och Sturkös församlingar.

VÄLKOMNA VÅREN Barnverksamheten i Jämjö, Kristianopel,Torhamn, Ramdala och Sturkös församlingar. VÄLKOMNA VÅREN 2018 Barnverksamheten i Jämjö, Kristianopel,Torhamn, Ramdala och Sturkös församlingar. MUSIKGRUPPER Hoppas du haft en skön och avkopplande jul! Nu vill vi i Jämjö Pastorat inbjuda dig och

Läs mer

Konfirmand

Konfirmand Konfirmand 2019-2020 Varför händer onda saker i världen? Kan jag alltid vara mig själv? Vem vill jag vara i framtiden? Du är inte ensam om att fundera över livet. Varje år väljer omkring 30 000 tonåringar

Läs mer

Dags för konfirmation!

Dags för konfirmation! Dags för konfirmation! 2017-2018 Öppna och se vilka alternativ som finns för dig... Vill du träffa nya kompisar och ha kul med andra ungdomar? Vill du lära dig mer om dig själv och andra? Har du funderat

Läs mer

Carlskyrkan. kom som du är. program

Carlskyrkan. kom som du är. program Carlskyrkan kom som du är program februari & mars 2014 Om konsten att utvecklas i sin relation med Gud en bönekurs för dig som vill lära dig mer om bön tisdagar 4/2, 11/2 och 25/2 kl 18-20.30 En kurskväll:

Läs mer

Pastorns tankar. Temagudstjänster om bön vårterminen Herre, lär oss att be!

Pastorns tankar. Temagudstjänster om bön vårterminen Herre, lär oss att be! Pastorns tankar Det himmelska hemmet! En dag tar vårt jordiska liv slut. Det vet vi alldeles säkert. Min gamla mor fick hembud för en tid sedan. Hon var nästan 91 år och vägde drygt 30 kilo. De sista åren

Läs mer

TRO HOPP KÄRLEK Ditt församlingsblad från Anderslövs församling!

TRO HOPP KÄRLEK Ditt församlingsblad från Anderslövs församling! TRO HOPP KÄRLEK Ditt församlingsblad från Anderslövs församling! 1/15 Några Ord Från Karin /Kyrkoherde Hur ser dina vårtecken ut? Jag växte upp i Huskvarna i Småland och jag minns de första tecknen på

Läs mer

På gång i Centrumkyrkan September 2015-Januari 2016

På gång i Centrumkyrkan September 2015-Januari 2016 - Vi vill hjälpa människor hitta fram - På gång i Centrumkyrkan September 2015-Januari 2016 Frukta inte, ty jag är med dig, se dig inte ängsligt om, ty jag är din Gud. Jag styrker dig, jag hjälper dig,

Läs mer

november måndag 24 tisdag 25 onsdag 26 torsdag

november måndag 24 tisdag 25 onsdag 26 torsdag 23 måndag november 48 24 tisdag 25 onsdag 26 torsdag 48 november fredag 27 lördag 28 1:a sön. i advent 29 Ett nådens år Sak 9:9-10 Upp 3:20-22 Matt 21:1-9 Ps 24 30 måndag november 49 1 tisdag 2 onsdag

Läs mer

Avsändare: Almviks 4H-klubb Madrigalgatan 2 215 74 Malmö. HUVUD för kunskap. HJÄRTA för medkänsla. HAND för färdighet. HÄLSA för ett sunt levnadssätt

Avsändare: Almviks 4H-klubb Madrigalgatan 2 215 74 Malmö. HUVUD för kunskap. HJÄRTA för medkänsla. HAND för färdighet. HÄLSA för ett sunt levnadssätt Avsändare: Almviks 4H-klubb Madrigalgatan 2 215 74 Malmö HUVUD för kunskap HJÄRTA för medkänsla HAND för färdighet HÄLSA för ett sunt levnadssätt Almviks 4H-klubb Igelkott på besök sommaren 2013 Vårprogram

Läs mer

Carlskyrkan. kom som du är. program

Carlskyrkan. kom som du är. program Carlskyrkan kom som du är program juni, juli & augusti 2016 Sommarbön torsdagar 30 juni - 4 augusti Torsdagskvällar kl 18.30 samlas vi i Carlskyrkan för sommarbön. En stund för möten med människor och

Läs mer

IMMANUELSKYRKAN. www.imkskovde.se. December 2014 - Februari 2015 SKÖVDE. Equmeniakyrkan

IMMANUELSKYRKAN. www.imkskovde.se. December 2014 - Februari 2015 SKÖVDE. Equmeniakyrkan IMMANUELSKYRKAN SKÖVDE December 2014 - Februari 2015 Equmeniakyrkan www.imkskovde.se Omslagsbilden: Välkommen in i värmen i Immanuelskyrkan! Skövde Missionsförsamling & Equmenia Skövde Kungsgatan 17, 541

Läs mer

IMMANUELSKYRKAN SKÖVDE. September - November Equmeniakyrkan

IMMANUELSKYRKAN SKÖVDE. September - November Equmeniakyrkan IMMANUELSKYRKAN SKÖVDE September - November 2016 Equmeniakyrkan www.imkskovde.se Omslagsbilden: Välsignelsen foto: Daniel Demming Immanuelskyrkan Skövde & Equmenia Skövde Kungsgatan 17, 541 31 SKÖVDE Telefon:

Läs mer

Välkommen till Gudstjänst!

Välkommen till Gudstjänst! Välkommen till Gudstjänst! 7 februari Fastlagssöndagen Taizékonfirmanderna Start för Fastekampanjen, läs mer på sista sidan 10 februari Onsdag 19.30 Askonsdagsmässa i Taizéanda 14 februari Första söndagen

Läs mer