Styrelsen för Örebro Sportklubb Fotboll ser fram emot 2015 och vill härmed avge följande verksamhetsberättelse:

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Styrelsen för Örebro Sportklubb Fotboll ser fram emot 2015 och vill härmed avge följande verksamhetsberättelse:"

Transkript

1 VERKSAMHETSBERÄTTELSE ÖREBRO SPORTKLUBB FOTBOLL 2014 I samband med att det nära samarbetet med Örebro Spelarinvest AB som delägare i ÖSK Elitfotboll AB har avslutats, är ÖSK Fotboll numer ensam aktieägare i bolaget. Det ger oss en möjlighet att förtydliga organisationen och styrningen av bolaget till nytta för både verksamheten och medlemmarna i föreningen. Vi anser att den sportsliga verksamheten långsiktigt skall drivas i bolagsform då fördelarna med denna överväger nackdelarna. Dock avser föreningens styrelse att under överskådlig framtid föreslå en personunion mellan de två styrelserna, den i föreningen och den i aktiebolaget, och att denna styrelse utses av medlemmarna på föreningens årsstämma. Föreningen och aktiebolaget bör därmed även ha samma ordförande/vice ordförande. VD i bolaget blir även klubbchef i föreningen. Fördelarna med förslaget innebär större tydlighet för medlemmarna när det gäller verksamhetens styrning, större inflytande för stämman över sammansättningen i bolagets styrelse samt effektivisering av framförallt föreningens administration, vilka lättare kan skötas av bolagets personal. Förslaget medför smärre ändringar i ÖSK Elitfotbolls bolagsordning och i föreningens stadgar (förslag till stämman under annan punkt), där framförallt spannet när det gäller antalet ledamöter och suppleanter i styrelserna ändras och likställs för att öka flexibiliteten beroende på verksamhetens utveckling och framtida krav. Styrelsen för Örebro Sportklubb Fotboll ser fram emot 2015 och vill härmed avge följande verksamhetsberättelse: ORGANISATION Föreningen ÖSK Fotbolls uppgift är att bedriva god fotbollsverksamhet för sina medlemmar. Detta sker genom att föreningens representanter genom styrelsen i ÖSK Elitfotboll AB verkar för att klubbens sportsliga mål och ambitioner uppfylls. Föreningens uppgift är också att förvalta och utveckla medlemmarnas delaktighet i ÖSK Elitfotboll AB:s verksamhet. Detta sker genom att föreningen ordnar informationsträffar och möten med klubbens spelare och tränare. ÖSK Fotbolls styrelse har under 2014 hållit 8 protokollförda sammanträden inkl. konstituerande möte. ÖSK Fotbolls styrelse har bestått av följande personer: Ordförande Sekreterare Vice ordf. Ledamöter Rose Marie Frebran, ledamot i bolagets styrelse Lars Bolin, suppleant i bolagets styrelse, kommunikationsrådet Björn Åqvist, ordförande i bolagets styrelse Dennis Dicksen, ledamot i bolagets styrelse, juridiska frågor Åke Stridh, ledamot i medlemsutskottet Kent Norström, ledamot i bolagets styrelse Camilla Söderwall, ordf medlemsutskottet

2 Leif Lundell, suppleant i bolagets styrelse kommunikationsrådet Per Gawelin, ledamot i bolagets styrelse, fotbollsrådet Lennart Larsson, ledamot i bolagets styrelse Adjungerade Simon Åström, VD ÖSK Elitfotboll AB Jenny Emerén, ÖSK Ungdom VERKSAMHETEN I ÖSK ELITFOTBOLL AB Huvuddelen av ÖSK Fotbolls verksamhet bedrivs inom ramen för verksamheten inom ÖSK Elitfotboll AB. Verksamheten redovisas utförligt i förvaltningsberättelsen för ÖSK Elitfotboll AB. FOTBOLLSRÅDET Fotbollsrådet är en del av ÖSK Elitfotbolls verksamhet med uppgiften att bereda beslut om värvning eller försäljning av spelare. Under huvuddelen av 2014 har Fotbollsrådet bestått av Per Gawelin, Tage Liljeson, Alexander Axén och Magnus Sköldmark. Bolagets Ordförande och Vd har varit adjungerade. ÄGARFÖRHÅLLANDE Bolaget ägs till 100 % av Örebro Sportklubb Fotbollsklubb, org.nr , säte Örebro. Bolaget ingår i koncernredovisningen för moderföreningen Örebro Sportklubb Fotbollsklubb. BOLAGETS VERKSAMHETSIDÉ OCH EKONOMI Under året har ÖSK Fotboll jobbat utifrån en verksamhetsidé att erbjuda attraktiv elitfotboll som engagerar, ger stolthet och glädje, genom att med god ekonomisk balans: - Erbjuda partners ett positivt affärsmässigt utbyte - Vara en positiv samhällsaktör och en god förebild BOLAGETS STYRELSE OCH PERSONAL Bolagets styrelse har under verksamhetsåret hållit 12 sammanträden inklusive årsstämma. Medelantalet anställda i bolaget var under verksamhetsåret 55st (53). FÖRENINGENS PERSONAL Föreningen har under året fortsatt samarbetet med ÖSK Ungdom. Medelantalet anställda i föreningen var under verksamhetsåret 2(3), bestående av deltidsanställda spelarutvecklare. EKONOMIRÅDET Ekonomirådet bevakar den ekonomiska utvecklingen i bolag och förening och stödjer ekonomifunktionen på kontoret. Ekonomirådet har under året bestått av: Anders Hällvik (ordf.), Peter Ahlstrand, Anders Lundgren och Lennart Larsson. Under året har Anders Hällvik, Anders Lundgren och Lennart Larsson avgått och ersatts av Hans Melin och David Hedlund. VD Jan Karlsson samt efter VD byte i höstas Simon Åström jämte ekonomiansvarig personal har medverkat vid mötena. FÖRENINGENS EKONOMI Föreningens ekonomiska situation är god. Eftersom huvuddelen av verksamhets bedrivs inom ÖSK Elitfotboll AB är föreningens omsättning liten. Föreningens ekonomi redovisas separat.

3 VALBEREDNING Ledamöter i valberedningen har varit Benny Frengen, Efwa Nilsson, Ulf Törnqvist, Eva Swedberg och Krister Linnér (sammankallande). MEDLEMMAR MEDLEMSUTSKOTT Medlemsutskottet har under 2014 bestått av Camilla Söderwall (ordförande), Erik Wärlegård, Sarol Bandak, Åke Strid och Lina Richardsson. Under året har arbetet i utskottet starkt varit inriktat på att stärka klubbkänslan genom att förbättra kommunikationen och dialogen med medlemmar. Konkreta åtgärder har varit arrangemang i form av medlemsträffar, regelbundna nyhetsbrev och en resa till bortamatchen mot IFK Norrköping. Vi har noterat att medlemmarna uppskattar möjligheten att ha en nära dialog med tränare och spelare. Arbetet i utskottet har dels även handlat om att utveckla medlemskapet. Under året har vi arbetat med att ta fram ett matchhäfte att erbjuda medlemmarna. Häftet innehåller entrébiljetter till ett flertal klubbar och idrotter i Örebro. Vi vill på så sätt stärka idrotten i Örebro samtidigt som vi ger oss själv rollen som en samlande kraft. Det är utskottets tro att de genomförda insatserna på sikt kommer att ge större effekt på medlemsantalet än värvningskampanjer. Häftet distribueras till medlemmarna i januari/februari 2015 tillsammans med medlemskort och -pin. Medlemsutskottet kommer att under 2015 fortsätta arbetet med en nära dialog med medlemmar och satsningar på medlemskapet. UTVECKLINGSUTSKOTT Föreningen har tillsammans med ÖSK Ungdom ett utvecklingsutskott. Utskottet har regelbundna möten i frågor gällande framförallt vår gemensamma spelarutveckling i åldrarna 8-15 år och vår sammantagna framtida resursförsörjning. Bolagets funktion Sportadministration har varit sammankallande. Under 2014 har utskottet framförallt koncentrerat sitt arbete till frågor rörande organisationsutveckling och innehåll i spelarutbildningsplan. FÖRENINGENS MEDLEMSUTVECKLING: År År År År År År År FOTBOLLEN Inför säsongen rekryterades Robert Åhman Persson, Alhassan Kamara och Daniel Gustafsson alla från AIK, Erik Moberg från Åtvidaberg och Samuel Mensah från Östersund. Vi lånade även in Nordin Gerzic från IFK Göteborg. Säsongen för A-laget inleddes med förberedelser i

4 två omgångar i Portugal. Spel i Atlantic Cup mot internationellt motstånd genomfördes framgångsrikt. Som nykomling i Allsvenskan inledde vi serien på ett bra sätt. En tydlig spelidé och riktlinjer gjorde att vi under långa perioder hade ett bra passningsspel, men där vi hotade för lite i motståndarens straffområde. Starka målvaktsinsatser av Oscar Jansson och Jacob Rinne var viktigt för laget. Inför sommaruppehållet var flera spelare på väg tillbaka efter skador, vilket stärkte vår tro på att vi skulle prestera bättre och bättre. Huvudtränaren Per-Ola Ljung lämnade sitt uppdrag pga. familjeskäl. Vårt tränarteam var även exklusive Ljung väldigt starkt, något som var ett skäl till att vi valde att göra Alexander Axén till huvudansvarig tränare. Byte av huvudtränare innebar även en förändring av spelidé. Denna förändring tillsammans med ett fortsatt kvalitativt starkt tränarteam och att flera skadade spelare kom tillbaka i spel gjorde att vi kändes starkare än på mycket länge. Under sommaren rekryterades Daniel Nordmark från Helsingborgs IF och Daniel Sobralense lånades in från IFK Göteborg, vilket också stärkte vår trupp. Vår avslutning i Allsvenskan var mycket imponerande. En period under hösten vann vi fem raka matcher i Allsvenskan. Vi gjorde också två mål eller fler i 10 raka matcher. En nyckelmatch var bortamatchen mot Mjällby som vi vann efter en stark laginsats och efter ett kliniskt avslut av Marcus Pode framspelad av Alhassan Kamara. Dessa två spelare skulle sedan komma att spela nyckelroller i lagets framgångsrika sommar och höst. Kamara hann med att göra 14 mål på 12 starter och Podes samtliga 10 mål var alla av mycket hög klass. Inför den sista omgången, BK Häcken hemma, fanns en avlägsen chans att gå förbi Häcken under förutsättning att vi vann matchen med fem mål eller mer. Vi gjorde ett gott försök och vann matchen med 5-2 efter ett hattrick av Kamara. När vi summerar säsongen så är vi som nykomling 6:a i Allsvenskan med den bästa höstavslutningen av alla lag. Detta ger oss mycket energi att ta med oss in i Vår elitförberedande verksamhet har under 2014 varit starkare än tidigare år. Vi spelade i både U19 Allsvenskan och U17 Allsvenskan. U17-laget nådde final i Liga-cupen där det blev förlust mot AIK. I seriespelet landade U19 efter en lång säsong på 10:e plats i sin serie och U17 på en 4:e plats i Mellersta gruppen för att sedan nå semifinal i slutspelet. Flera av spelarna har blivit kallade till landslagssamlingar och många har under året tränat regelbundet med vår A-trupp.

5 Nr Namn Matcher startat mål pass varn utvis* skott* poäng 1 Oscar Jansson Patrik Haginge Ayanda Nkili Magnus Wikström Illir Berisha Robert Åhman Persson Mohammed Khalid Saeid Ahmed Yasin Alhassan Crespo Kamara Marcus Pode Daniel Björnkvist Shpetim Hasani Daniel Nordmark Karl Holmberg Daniel Sobralense Erik Moberg Sluttabell i Allsvenskan 2014 Tabell Lag Ma V O F GM IM MS P 1 Malmö FF IFK Göteborg AIK Elfsborg Häcken Örebro Djurgården Åtvidaberg Helsingborg Halmstad Kalmar IFK Norrköping Falkenberg Gefle Mjällby Brommapojkarna För styrelsen Örebro Sportklubb Fotboll, februari Lars Bolin, sekreterare

VERKSAMHETSBERÄTTELSE ÖREBRO SK FOTBOLL

VERKSAMHETSBERÄTTELSE ÖREBRO SK FOTBOLL VERKSAMHETSBERÄTTELSE ÖREBRO SK FOTBOLL 2015 Föreningen Örebro SK Fotboll är ensam aktieägare i bolaget ÖSK Elitfotboll AB. ÖSK Fotbolls styrelse består av 11 personer. Under 2015 fattades beslut på föreningens

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE ÖREBRO SPORTKLUBB FOTBOLL 2013

VERKSAMHETSBERÄTTELSE ÖREBRO SPORTKLUBB FOTBOLL 2013 VERKSAMHETSBERÄTTELSE ÖREBRO SPORTKLUBB FOTBOLL 2013 Klubbledningen och tränaren Peo Ljung deklarerade tidigt sin målsättning att ta sig tillbaka till allsvenskan direkt. Det var en synnerligen tuff målsättning

Läs mer

ÖREBRO SK FOTBOLL VERKSAMHETSBERÄTTELSE

ÖREBRO SK FOTBOLL VERKSAMHETSBERÄTTELSE ÖREBRO SK FOTBOLL VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2017 Föreningen Örebro SK Fotboll är koncernmoder och huvudägare i dotterbolaget ÖSK Elitfotboll AB. ÖSK Elitfotboll AB är i sin tur huvudägare i dotterbolagen Örebroläktaren

Läs mer

ÖREBRO SK FOTBOLL VERKSAMHETSBERÄTTELSE

ÖREBRO SK FOTBOLL VERKSAMHETSBERÄTTELSE ÖREBRO SK FOTBOLL VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 Föreningen Örebro SK Fotboll är koncernmoder och huvudägare i dotterbolaget ÖSK Elitfotboll AB. ÖSK Elitfotboll AB är i sin tur huvudägare i dotterbolagen Örebroläktaren

Läs mer

Vid spelordningsmöte den 10 december 2009 kommer dagar att fastställas. Nedan endast huvudspeldag i respektive omgång.

Vid spelordningsmöte den 10 december 2009 kommer dagar att fastställas. Nedan endast huvudspeldag i respektive omgång. Förslag ALLVENSKAN 2010 Vid spelordningsmöte den 10 december 2009 kommer dagar att fastställas. Nedan endast huvudspeldag i respektive omgång. Omgång 1 Omgång 2 Omgång 3 Omgång 4 Omgång 5 (14 mars) Helsingborgs

Läs mer

Resultat, C Mores spelarenkät, Allsvenskan 2015

Resultat, C Mores spelarenkät, Allsvenskan 2015 Resultat, C Mores spelarenkät, Allsvenskan 2015 I enkäten, som genomfördes 23-27 mars 2015, har tre spelare i varje Allsvensk klubb anonymt fått svara på 20 frågor. Spelarna har inte fått svara sig själv,

Läs mer

Förslag Allsvenskan 2009. Kommentarer

Förslag Allsvenskan 2009. Kommentarer Förslag Allsvenskan 2009 Omgång 1 (5 april) Helsingborgs IF- IFK Göteborg IF Elfsborg- Hammarby Djurgården - Örebro BK Häcken - Malmö FF Trelleborgs FF- IF Brommapojkarna AIK Halmstads BK Gefle IF FF Kalmar

Läs mer

Spelprogram - Allsvenskan, herrar

Spelprogram - Allsvenskan, herrar 1 von 10 07.11.2014 14:09 Spelprogram - Allsvenskan, herrar Spelprogram Tabell och resultat Skytteliga SvFF Sortera spelprogram på: Datum Omgång Omgång 1 2014-03-30 15:00 IF Brommapojkarna - Kalmar FF

Läs mer

A l l s v e n s k a n 2 0 0 9 OBS! att speldagar kan komma att ändras!

A l l s v e n s k a n 2 0 0 9 OBS! att speldagar kan komma att ändras! A l l s v e n s k a n 2 0 0 9 OBS! att speldagar kan komma att ändras! Kommentarer Omgång 1 lö 4 april kl. 16.00 BK Häcken - Malmö FF lö 4 april kl. 16.00 IF Elfsborg- Hammarby TV4 sö 5 april kl. 15.00

Läs mer

Omgång 1 1-4 april Omgång 2 8-10 april Omgång 3 14-17 april Omgång 4 22-24 april Omgång 5 26-27 april

Omgång 1 1-4 april Omgång 2 8-10 april Omgång 3 14-17 april Omgång 4 22-24 april Omgång 5 26-27 april ALLSVENSKAN 2006 Preliminärt spelprogram där dagar och avsparkstider för de enskilda matcherna bestäms i samråd med föreningarna när TV-avtalet för 2006 är klart. De datum som anges vid omgångarna är den

Läs mer

A l l s v e n s k a n 2 0 0 9 OBS! att speldagar kan komma att ändras!

A l l s v e n s k a n 2 0 0 9 OBS! att speldagar kan komma att ändras! A l l s v e n s k a n 2 0 0 9 OBS! att speldagar kan komma att ändras! Kommentarer Omgång 1 lö 4 april kl. 16.00 BK Häcken - Malmö FF lö 4 april kl. 16.00 IF Elfsborg- Hammarby TV4 sö 5 april kl. 15.00

Läs mer

Tippade rader 2015 Namn Anders Jakobsson Anders Wallin Anton Wulfsberg Bengt Halse 1 Bengt Halse 2 Superetta Supertvåa Dametta

Tippade rader 2015 Namn Anders Jakobsson Anders Wallin Anton Wulfsberg Bengt Halse 1 Bengt Halse 2 Superetta Supertvåa Dametta Namn Anders Jakobsson Anders Wallin Anton Wulfsberg Bengt Halse 1 Bengt Halse 2 1 AIK Malmö FF IFK Göteborg Malmö FF Malmö FF 2 IF Elfsborg IF Elfsborg Malmö FF IFK Göteborg AIK 3 Malmö FF AIK IF Elfsborg

Läs mer

Allsvenskan Original 2017 omg Omg Lag Lag Dag Datum Tid

Allsvenskan Original 2017 omg Omg Lag Lag Dag Datum Tid Allsvenskan Original 2017 omg. 1-21 Omg Lag - Lag Dag Datum Tid 1 Halmstad - Östersunds FK Lör 01-apr 16:00 GIF Sundsvall - Athletic FC Eskilstuna Sön 02-apr 15:00 1 IFK Norrköping FK - Hammarby Sön 02-apr

Läs mer

Rekordartad publikutveckling! av Jimmy Lindahl

Rekordartad publikutveckling! av Jimmy Lindahl Rekordartad publikutveckling! av Jimmy Lindahl Det har den senaste tiden skrivits mycket om den fina publikutveckling som allsvenskan för tillfället visar upp, och det med all rätt. Jämfört med de mörka

Läs mer

Styrelsens i Örebro SK Fotboll förslag till ändring av stadgarna 2015

Styrelsens i Örebro SK Fotboll förslag till ändring av stadgarna 2015 Styrelsens i Örebro SK Fotboll förslag till ändring av stadgarna 2015 Mål och inriktning Föreningen ska endast bedriva fotbollsverksamhet och ha sin inriktning på att tillhöra eliten inom Sverige. Föreningen

Läs mer

Tippade rader 2016 Namn Anders Wallin Anton Kastrup Anton Wulfsberg Bengt Halse 1 Bengt Halse 2 Superetta Supertvåa Dametta

Tippade rader 2016 Namn Anders Wallin Anton Kastrup Anton Wulfsberg Bengt Halse 1 Bengt Halse 2 Superetta Supertvåa Dametta Namn Anders Wallin Anton Kastrup Anton Wulfsberg Bengt Halse 1 Bengt Halse 2 1 Malmö FF Malmö FF IFK Göteborg Malmö FF AIK 2 Djurgårdens IF IFK Norrköping Malmö FF IFK Göteborg Malmö FF 3 AIK Jönköpings

Läs mer

Verksamhetsberättelse för fotbollssektionen i Bergkvara AIF 2013

Verksamhetsberättelse för fotbollssektionen i Bergkvara AIF 2013 Verksamhetsberättelse för fotbollssektionen i Bergkvara AIF 2013 Fotbollssektionen har under 2013 bestått av följande personer; Per Pettersson-Löfqvist (ordf), Tommy Ingabo Nilsson, Karl-Johan Fredriksson,

Läs mer

Fotboll. Slump eller systematik???

Fotboll. Slump eller systematik??? Fotboll Slump eller systematik??? eller Hur rund är bollen? Välkomna till gamla Ullevi Gamla Ullevi Nygamla Ullevi Gôrnya Ullevi, Lilla Ullevi Svarte Filip, Gunnar Gren, trion Grenoli, Glenn Hysén, Torbjörn

Läs mer

Kom narmare ÄN NÄRA. Köp aktier i ÖSK.

Kom narmare ÄN NÄRA. Köp aktier i ÖSK. Kom narmare ÄN NÄRA Köp aktier i ÖSK. TIDEN ÄR INNE! Tack för att du engagerar dig i ÖSK. Bara att du läser den här texten och tar del av vårt prospekt gör mig glad, även om det är på andra sätt som vi

Läs mer

Resultat, C More spelarenkät, Allsvenskan, mars 2013

Resultat, C More spelarenkät, Allsvenskan, mars 2013 Resultat, C More spelarenkät, Allsvenskan, mars 2013 I enkäten, som gjordes via telefonintervjuer 20-27 mars 2013, har tre spelare i varje allsvensk klubb anonymt fått svara på 31 frågor. Spelarna har

Läs mer

Suède Retard 26 avril Sue Örebro SK Örgryte IS 01:01

Suède Retard 26 avril Sue Örebro SK Örgryte IS 01:01 Suède 2001 Journée n 1 7 avril 505410 0,52143 01 Sue Hammarby IF Gif Sundsvall 01:00 8 avril 123412 0,51445 01 Sue BK Häcken Halmstads BK 02:01 412152 303414 01 Sue IFK Norrköping IF Elfsborg 00:03 9 avril

Läs mer

Måldokument. Falkenbergs FF Antaget av styrelsen den 3 december 2013

Måldokument. Falkenbergs FF Antaget av styrelsen den 3 december 2013 Måldokument Falkenbergs FF Antaget av styrelsen den 3 december 2013 Vision Bli hela Falkenbergs förening. Vara alla falkenbergares stolthet. Ge Falkenberg såväl elitfotboll på nationell toppnivå som en

Läs mer

ALLSVENSKAN 2012. Omgång 2. Omgång 3. Omgång 4. Kommentar. Omgång 1

ALLSVENSKAN 2012. Omgång 2. Omgång 3. Omgång 4. Kommentar. Omgång 1 1 ALLSVENSKAN 2012 Omgång 1 Kommentar lö 31 mars kl. 16.00 IF Elfsborg Djurgården lö 31 mars kl. 16.00 GIF Sundsvall Kalmar FF lö 31 mars kl. 16.00 GAIS BK Häcken sö 1 april kl. 15.00 AIK Mjällby AIF sö

Läs mer

ÅRSBERÄTTELSE. Fredrik Åström, Ordförande JAMTLAND REPUBLICANS

ÅRSBERÄTTELSE. Fredrik Åström, Ordförande JAMTLAND REPUBLICANS ÅRSBERÄTTELSE 2009 Fredrik Åström, Ordförande Styrelsens verksamhetsberättelse Styrelsen har under verksamhetsåret genomfört tre stycken protokollförda möten. Styrelsen har bestått av följande individer:

Läs mer

Bakgrund till projektet

Bakgrund till projektet Vad är det som gör vissa idro0sklubbar uthålligt framgångsrika? Stefan Tengblad, Högskolan i Skövde Margareta Oudhuis, Högskolan i Borås Bakgrund till projektet Forsknings- och utvecklingsprojekt tillsammans

Läs mer

Styrelsen för Sveriges Ingenjörer distrikt Norrbotten, får härmed avge följande redogörelse för verksamhetsåret 2010.

Styrelsen för Sveriges Ingenjörer distrikt Norrbotten, får härmed avge följande redogörelse för verksamhetsåret 2010. VERKSAMHETSBERÄTTELSE DISTRIKT NORRBOTTENS Styrelsen för Sveriges Ingenjörer distrikt Norrbotten, får härmed avge följande redogörelse för verksamhetsåret. Årets som gick 2 Distriktsverksamheten 3 Distriktstyrelsens

Läs mer

Skoghalls Innebandyklubb

Skoghalls Innebandyklubb Verksamhetsberättelse Skoghalls Innebandyklubb 2013-2014 Säsongen Föreningens 28:e säsong var den andra i Hammarö Arena. Säsong två brukar ju anses som tuff i idrottens värld. Man går in i någon sorts

Läs mer

Omgång 1 /1a. Omgång 2 /1b. Omgång 3 /2a. Omgång 4 /2b

Omgång 1 /1a. Omgång 2 /1b. Omgång 3 /2a. Omgång 4 /2b 1 Förslag ALLSVENSKAN 2011 Omgång 1 /1a (3 april) sö 3 april kl. 14.00 IFK Norrköping FK GAIS sö 3 april kl. 16.30 Trelleborgs FF Malmö FF må 4 april kl. 20.00 Djurgården AIK 1 match lördag kl. 14.00,

Läs mer

Ledarguiden IS Halmia Ungdom 4-19 år

Ledarguiden IS Halmia Ungdom 4-19 år Ledarguiden IS Halmia Ungdom 4-19 år 1. Klubbens historia 1907 Idrottssällskapet Halmia bildas den 16 juni. 1912 Halmstad IF besegras med 5-3 1914 Första utländska matchen mot Köpenhamn 1924 IS Halmia

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte för Ullared Flädje GK, söndag den 8 mars 2015 Kl. 14.00 i Falkenbergs Sparbank.

Protokoll fört vid årsmöte för Ullared Flädje GK, söndag den 8 mars 2015 Kl. 14.00 i Falkenbergs Sparbank. Protokoll fört vid årsmöte för Ullared Flädje GK, söndag den 8 mars 2015 Kl. 14.00 i Falkenbergs Sparbank. Ordförande Joakim Sjögren hälsade alla välkomna, tackade Falkenbergs Sparbank för att vi får nyttja

Läs mer

p.2014.1210 2014-04-10 Dnr. 2014/149 Bolagsordning för Näringsfastigheter i Linde AB

p.2014.1210 2014-04-10 Dnr. 2014/149 Bolagsordning för Näringsfastigheter i Linde AB p.2014.1210 2014-04-10 Dnr. 2014/149 Bolagsordning för Näringsfastigheter i Linde AB 1 Fastställt av: KF Datum: 2014-05-13 88 För revidering ansvarar: Kommunledningsstaben För eventuell uppföljning och

Läs mer

Lasse Lindberg BK Loket 174 Weine Ohlson BK Glam 198. Santtu Sjöberg BK Loket 212 Torgny Sundqvist BK Trix 211

Lasse Lindberg BK Loket 174 Weine Ohlson BK Glam 198. Santtu Sjöberg BK Loket 212 Torgny Sundqvist BK Trix 211 Resultat från DM 2008 Herrar Grundomgång 6 Serier 1 Torgny Sundqvist BK Trix 1248 2 Weine Ohlson BK Glam 1217 3 Santtu Sjöberg BK Loket 1193 4 Joakim Davidsson BK Trix 1192 5 Hans Persson IFK Hallsberg

Läs mer

Verksamhetsberättelse för styrelsen i Bergkvara AIF 2013

Verksamhetsberättelse för styrelsen i Bergkvara AIF 2013 Verksamhetsberättelse för styrelsen i Bergkvara AIF 2013 Bergkvara AIF får härmed lämna följande verksamhetsberättelse för 2013. Styrelsens sammansättning: Ordförande: Kent Johansson Vice ordförande: Lena

Läs mer

Verksamhetsberättelse Årsmöte

Verksamhetsberättelse Årsmöte Verksamhetsberättelse 2016 Mellansvenska Veteranserierna H75 (MSV H75) Årsmöte Tisdagen den 6 september 2016 Plats: Eskilstuna Golfklubb, Eskilstuna Verksamhetsberättelse 2016 Mellansvenska Veteranserierna

Läs mer

Normalstadgar för föräldraföreningar. (Reviderad 2014-10-17)

Normalstadgar för föräldraföreningar. (Reviderad 2014-10-17) 2015 Normalstadgar för föräldraföreningar (Reviderad 2014-10-17) Föräldraföreningar inom AIK är ideella föreningar med hemort i Solna kommun. Föräldraföreningar ska finnas i åldersgrupperna 6-18 år. Föräldraföreningar

Läs mer

Sporten Herrar A - Översikt

Sporten Herrar A - Översikt Sporten Herrar A - Översikt Mål och vision Sportens ambition är att långsiktigt prestera bättre sportsliga resultat per satsad krona än våra huvudkonkurrenter (de allsvenska storstadsklubbarna). Vårt mål

Läs mer

FÖRBUNDSMÖTESHANDLINGAR

FÖRBUNDSMÖTESHANDLINGAR SVENSKA BASEBOLL OCH SOFTBOLL FÖRBUNDET FÖRBUNDSMÖTESHANDLINGAR SBSF FÖRBUNDSMÖTE Lördagen den 6 april 2013 Clarion Collection Kompaniet, Nyköping Innehållsförteckning SVENSKA BASEBOLL OCH SOFTBOLL FÖRBUNDET

Läs mer

Lidköpings Idrottshistoriska Sällskap Verksamhetsberättelse 1/1 31/

Lidköpings Idrottshistoriska Sällskap Verksamhetsberättelse 1/1 31/ Lidköpings Idrottshistoriska Sällskap Verksamhetsberättelse 1/1 31/12 2018 Årets temautställning Idrottsparken Framnäs 100 år Verksamhetsberättelse. Styrelsen för Lidköpings Idrottshistoriska Sällskap

Läs mer

Hedemora bridgesällskap Verksamhetsberättelse för 2014

Hedemora bridgesällskap Verksamhetsberättelse för 2014 Hedemora BS 2014-01-10 sida 1(5) Hedemora bridgesällskap BS Spela Bridge 1945 Hedemora BS 2014-01-10 sida 2(5) Styrelsen Styrelsen har bestått av BS Ordförande: Jan Holm Spela Bridge Sekreterare: Kjell

Läs mer

Suède Allsvenskan

Suède Allsvenskan Suède 2003 Allsvenskan Journée n 1 5 avril 0,13210 0,52014 01 Sue Landskrona IFK Göteborg 02:01 6 avril 214541 01 Sue AIK Enköping 03:00 141541 324503 01 Sue Örgryte IS Helsingborg lf 01:04 7 avril 454342

Läs mer

KONGRESSHANDLINGAR Kongress 2015 en

KONGRESSHANDLINGAR Kongress 2015 en KONGRESSHANDLINGAR Kongress 2015 en 1 Innehållsförteckning Dagordning 3 Förtroenderevisorernas granskningsrapport 6 med styrelsens kommentarer Ärenden som stadgeenligt anmälts till behandling 9 Avgifter

Läs mer

SEKTIONSÅRSMÖTE 2015-01-13

SEKTIONSÅRSMÖTE 2015-01-13 SEKTIONSÅRSMÖTE 2015-01-13 RALLY DAGORDNING 1. Mötets öppnande. 2. Fastställande av röstlängd vid mötet. 3. Godkännande av kallelsen till årsmötet. 4. Godkännande av dagordning. 5. Val av ordförande för

Läs mer

Tippade rader 2014 Namn Anders Wallin Anna Edin Anton Wulfsberg Bengt Halse 1 Bengt Halse 2 Superetta Supertvåa Dametta

Tippade rader 2014 Namn Anders Wallin Anna Edin Anton Wulfsberg Bengt Halse 1 Bengt Halse 2 Superetta Supertvåa Dametta Namn Anders Wallin Anna Edin Anton Wulfsberg Bengt Halse 1 Bengt Halse 2 1 Malmö FF IF Elfsborg Malmö FF Malmö FF Malmö FF 2 AIK IFK Göteborg IFK Göteborg IF Elfsborg BK Häcken 3 IF Elfsborg Djurgårdens

Läs mer

Suede ère avril

Suede ère avril Suede 1983 1ère 16-17 avril 2ème 23-24 avril 3ème 30 avril 1 mai 4ème 7-8 mai 6ème 28-29 mai 7ème 4-5 juin 01 Sue BK Häcken IF Elfsborg 0-0 01 Sue Hammarby IF Halmstads BK 2-1 01 Sue Östers IF Örgryte

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte för Ullared Flädje GK, söndag den 2 mars 2014 Kl. 15.00 i Falkenbergs Sparbank.

Protokoll fört vid årsmöte för Ullared Flädje GK, söndag den 2 mars 2014 Kl. 15.00 i Falkenbergs Sparbank. Protokoll fört vid årsmöte för Ullared Flädje GK, söndag den 2 mars 2014 Kl. 15.00 i Falkenbergs Sparbank. Ordförande Joakim Sjögren hälsade alla välkomna, tackade Falkenbergs Sparbank för att vi får nyttja

Läs mer

Skoghalls Innebandyklubb

Skoghalls Innebandyklubb Verksamhetsberättelse Skoghalls Innebandyklubb 2014-2015 Säsongen Föreningens 29:e säsong var den tredje i Hammarö Arena. Det innebär att rutinerna för verksamheten i arenan börjar sitt och vi har en fungerande

Läs mer

Protokoll från årsmöte Göteborgs Klätterklubb 2010 Plats: Chalmersvillan, Gibraltargatan 1a Tid: kl 18.30, 24 februari 2010

Protokoll från årsmöte Göteborgs Klätterklubb 2010 Plats: Chalmersvillan, Gibraltargatan 1a Tid: kl 18.30, 24 februari 2010 1 Göteborgs Klätterklubb Göteborgs Klätterklubb Plusgiro: 72 61 69-6 info@gbgkk.nu Box 11076 Org-nr: 855100-5864 www.gbgkk.nu 404 22 Göteborg Protokoll från årsmöte Göteborgs Klätterklubb 2010 Plats: Chalmersvillan,

Läs mer

Stadgar för föreningen Fair Action

Stadgar för föreningen Fair Action Stadgar för föreningen Fair Action 1 Föreningens namn och säte Fair Action är en ideell, partipolitiskt och religiöst obunden förening. Föreningen har sitt säte i Stockholm. 2 Ändamål och metoder Fair

Läs mer

Verksamhetsberättelse för fotbollssektionen i Bergkvara AIF 2011

Verksamhetsberättelse för fotbollssektionen i Bergkvara AIF 2011 Verksamhetsberättelse för fotbollssektionen i Bergkvara AIF 2011 Fotbollssektionen har under 2011 bestått av följande personer; Sten Nielsen (ordf), Tommy Ingabo Nilsson, Karl-Johan Fredriksson, Peter

Läs mer

PLAYBOOK FÖR STYRELSEN I SVENSKA SUPERLIGAN

PLAYBOOK FÖR STYRELSEN I SVENSKA SUPERLIGAN PLAYBOOK FÖR STYRELSEN I SVENSKA SUPERLIGAN 2018/2019 Kontrakt mellan styrelsens medlemmar Foto: David Asserfors Vi som ingår i styrelsen för Föreningen Svenska Superligan (FSSL) har ett gemensamt kontrakt

Läs mer

HÖREDA GIF VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2017 INLEDNING

HÖREDA GIF VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2017 INLEDNING HÖREDA GIF Verksamhetsberättelse 2017 HÖREDA GIF VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2017 INLEDNING Höreda GIF har även under 2017 haft ett aktivt år. Föreningen har haft ett A-lag i division fem där man spelade till

Läs mer

KS 2018/22-6. Bolagsordning för Besök Linde AB

KS 2018/22-6. Bolagsordning för Besök Linde AB KS 2018/22-6 Bolagsordning för Besök Linde AB 1 Fastställt av: Kommunfullmäktige Datum: 2018-02-26 KF 4/2018 För revidering ansvarar: Kommunledningskontoret För eventuell uppföljning och tidplan för denna

Läs mer

Direktiv till stämmoombud inför årsstämma i AB Transitio

Direktiv till stämmoombud inför årsstämma i AB Transitio BESLUTSUNDERLAG 1(2) Ledningsstaben Susan Ols 2014-05-28 LiÖ 2014-244 Landstingsstyrelsen Direktiv till stämmoombud inför årsstämma i AB Transitio Årsstämma kommer att hållas i AB Transitio den 12 juni

Läs mer

Normalstadgar för föräldraföreningar. (Reviderad )

Normalstadgar för föräldraföreningar. (Reviderad ) 2018 Normalstadgar för föräldraföreningar (Reviderad 2017-11-16) Föräldraföreningar inom AIK är ideella föreningar med hemort i Solna kommun. Föräldraföreningar ska finnas i åldersgrupperna P/F7-19 år

Läs mer

Lidköping AIK är ungdomens lag.

Lidköping AIK är ungdomens lag. E J D Ä GL Lidköping AIK är ungdomens lag. Glädjen att lyckas och att glädjas tillsammans är en viktig hörnsten i föreningens verksamhet. Har vi inte roligt tillsammans kan vi inte lyckas i våra mål och

Läs mer

Kallelse till årsmöte för

Kallelse till årsmöte för Kallelse till årsmöte för Tid och plats: 2015-02- 03, klockan 18.00 Närke Kultur Bryggeri (på I3- området på Norr) Anmälan: Anmälan och eventuella motioner skall skriftligt skickas senast 2015-01- 27 via

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015

Verksamhetsberättelse 2015 Verksamhetsberättelse 2015 IBF Borlänge Verksamhetsåret 2014-2015 Medlemmar Antalet medlemmar i föreningen under året har uppgått till 571 st. Fördelningen är 77 st. ledare, lagföräldrar, styrelse samt

Läs mer

1 Stämman öppnades av styrelsens ordförande, Lars Hansson, som utsågs till stämmans ordförande.

1 Stämman öppnades av styrelsens ordförande, Lars Hansson, som utsågs till stämmans ordförande. Protokoll fört vid årsstämma i Systemair AB, org.nr 556160-4108, den 29 augusti 2013 i Skinnskatteberg Närvarande:Aktieägare upptagna i röstlängden, Bilaga 1, styrelsens ledamöter, bolagets revisor, bolagets

Läs mer

Årsstämma 1 (15) 2007-05-22. TORNBERGET Fastighetsförvaltnings AB i Haninge PROTOKOLL ÅRSSTÄMMA. Gilbert de Wendel, Haninge kommun

Årsstämma 1 (15) 2007-05-22. TORNBERGET Fastighetsförvaltnings AB i Haninge PROTOKOLL ÅRSSTÄMMA. Gilbert de Wendel, Haninge kommun Årsstämma 1 (15) TORNBERGET Fastighetsförvaltnings AB i Haninge PROTOKOLL ÅRSSTÄMMA Plats: Årsta Slott, Haninge Dag: Tisdag den 22 maj 2007 Närvarande ägare: Närvarande övriga: Gilbert de Wendel, Haninge

Läs mer

M 19 1 Simon Hjortmark.-00 Tjalve Emil Franzén -95 Östansjö SK

M 19 1 Simon Hjortmark.-00 Tjalve Emil Franzén -95 Östansjö SK Resultatlista Lucialoppet 13/12 2014 Arrangör Östansjö SK och Vretstorps IF Tävlingsledare Kent Johansson och Per Börjesson Mulet, svag vind, +2 grader M 19 1 Simon Hjortmark.-00 Tjalve 0.39.53 2 Emil

Läs mer

Direktiv till stämmoombud vid bolagsstämma i Inera AB

Direktiv till stämmoombud vid bolagsstämma i Inera AB BESLUTSUNDERLAG 1/2 Ledningsstaben Susan Ols 2016-04-26 RS 2016-306 Regionstyrelsen Direktiv till stämmoombud vid bolagsstämma i Inera AB Årsstämma äger rum den 18 maj 2016. Region Östergötland är delägare

Läs mer

Kårsta Golfklubb/ Styrelsens verksamhetsberättelse/ Utgåva 1/2014-03-04/

Kårsta Golfklubb/ Styrelsens verksamhetsberättelse/ Utgåva 1/2014-03-04/ 1 Styrelsens verksamhetsberättelse 2014 2 Inledning Verksamhetsåret 2014-01-01 12-31. 2014 har varit ett bra år för klubben med mycket aktivitet både sportsligt och med arbetet att utveckla klubben att

Läs mer

Bolagsordning för Linde Stadshus AB

Bolagsordning för Linde Stadshus AB Bolagsordning för Linde Stadshus AB 1 Fastställt av: Kommunfullmäktige Datum: 2017-03-01 För revidering ansvarar: Kommunledningskontoret För eventuell uppföljning och tidplan för denna ansvarar: Kommunledningskontoret

Läs mer

Halmstad Hammers HC. SNABBFAKTA SKÖVDE IK vs. HALMSTAD HAMMERS HC MATCHER I KRONOLOGISK ORDNING

Halmstad Hammers HC. SNABBFAKTA SKÖVDE IK vs. HALMSTAD HAMMERS HC MATCHER I KRONOLOGISK ORDNING bildades 1967 efter att ishockeysektionen brutit sig loss från Halmstads BK (1914). 1997 bytte föreningen namn till och startade en resa från de lägre serierna till näst högsta serien. 2005 försattes föreningen

Läs mer

Kommunstyrelsen Sammanträdeshandlingar

Kommunstyrelsen Sammanträdeshandlingar Kommunstyrelsen Sammanträdeshandlingar 2013-04-15 Extra sammanträde Tjänsteutlåtande Kommundirektör 2013-04-08 Björn Eklundh 08-590 970 31 Dnr: Fax 08-590 733 40 KS/2013:149 Bjorn.Eklundh@upplandsvasby.se

Läs mer

p.2014.1207 2014-04-11 Dnr.2014/149 Bolagsordning Linde Energi Försäljning AB

p.2014.1207 2014-04-11 Dnr.2014/149 Bolagsordning Linde Energi Försäljning AB p.2014.1207 2014-04-11 Dnr.2014/149 Bolagsordning Linde Energi Försäljning AB 1 Fastställt av: KF Datum: 2014-05-13 88 För revidering ansvarar: Kommunledningsstaben För eventuell uppföljning och tidplan

Läs mer

2 Sedan röstlängden sammanställts i enlighet med bilaga 1, godkändes röstlängden såsom gällande vid stämman.

2 Sedan röstlängden sammanställts i enlighet med bilaga 1, godkändes röstlängden såsom gällande vid stämman. 1 (4) PROTOKOLL fört vid Årsstämma med aktieägarna i Svedbergs i Dalstorp AB den 21 april 2008, kl 17.00 Närvarande: Enligt bilaga 1. 1 Ordförande Oscar Junzell öppnade stämman och utsågs att leda dagens

Läs mer

Verksamhetsberättelse Mellansvenska Veteranserierna H75/H80

Verksamhetsberättelse Mellansvenska Veteranserierna H75/H80 Verksamhetsberättelse 2018 Mellansvenska Veteranserierna H75/H80 Deltagande distrikt i Mellansverige Totalt är fem golfdistrikt anslutna till Mellansvenska Veteranserierna nämligen Östergötlands Golfförbund,

Läs mer

Föräldramöte IFK KALIX P

Föräldramöte IFK KALIX P Föräldramöte IFK KALIX P-08 2019-04-08 Spelartruppen Just nu är vi 31st fotbollstokiga killar! Albin Bergström Carl Nilsson Dennis Gahm Johansson Edwin Karlsson Alfred Björk Wilmer Blomberg Linus Bertzén

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2014-15 Borlänge St. Tuna BK

Verksamhetsberättelse 2014-15 Borlänge St. Tuna BK Verksamhetsberättelse 2014-15 Borlänge St. Tuna BK Borlänge St. Tuna BK Dagordning vid årsmötet 2015-05-27 1. Mötets öppnande 2. Val av Ordförande och sekreterare för mötet 3. Val av två protokolljusterare

Läs mer

ÅRSMÖTESHANDLINGAR 2009

ÅRSMÖTESHANDLINGAR 2009 SVENSKA BASEBOLL OCH SOFTBOLL FÖRBUNDETS ÅRSMÖTESHANDLINGAR 2009 SVENSKA BASEBOLL OCH SOFTBOLL FÖRBUNDET Förbundsmötet 2008 Föredragningslista vid Svenska Baseboll och Softboll Förbundets förbundsmöte

Läs mer

Protokoll fört vid Västmanlands Fotbollförbunds årsmöte måndagen den 3 mars 2014 kl ABB Arena Nord Rocklunda Västerås

Protokoll fört vid Västmanlands Fotbollförbunds årsmöte måndagen den 3 mars 2014 kl ABB Arena Nord Rocklunda Västerås Protokoll fört vid Västmanlands Fotbollförbunds årsmöte måndagen den 3 mars 2014 kl. 18.30 ABB Arena Nord Rocklunda Västerås Ordförande Johan Björklund hälsar årsmötesdeltagarna varmt välkomna till Västmanlands

Läs mer

Ändring av bolagsordning för VIVAB. KS

Ändring av bolagsordning för VIVAB. KS Utdrag ur protokoll fört vid sammanträde med kommunstyrelsens arbetsutskott i Falkenberg 2014-10-21 306 Ändring av bolagsordning för VIVAB. KS 2014-382 KS KF Beslut Arbetsutskottet föreslår kommunstyrelsen

Läs mer

Direktiv till fullmäktige inför bolagsstämma i Landstingens Ömsesidiga Försäkringsbolag

Direktiv till fullmäktige inför bolagsstämma i Landstingens Ömsesidiga Försäkringsbolag BESLUTSUNDERLAG 1(2) Ledningsstaben Susan Ols 2013-04-25 LiÖ 2013-213 Landstingsstyrelsen Direktiv till fullmäktige inför bolagsstämma i Landstingens Ömsesidiga Försäkringsbolag Bolagsstämma kommer att

Läs mer

Ordförande 2 år I tur att avgå Nominerad Valberedningens förslag

Ordförande 2 år I tur att avgå Nominerad Valberedningens förslag NOMINERADE ÅRSMÖTESVAL DEN 23 MARS 2014 med valberedningens förslag Styrelsens AU 2 år I tur att avgå Nominerade Valberedningens förslag Christer Lindvall Avsagt sig uppdraget 27 november 2013 Helén Pettersson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll Årsstämma. Årsstämma för Sundsvall Oljehamn AB den 16 maj 2014 Sid nr /2014

Sammanträdesprotokoll Årsstämma. Årsstämma för Sundsvall Oljehamn AB den 16 maj 2014 Sid nr /2014 2014-05-16 4/2014 för Sundsvall Oljehamn AB den 16 maj 2014 Sid nr 27 Sammanträdets öppnande och justering... 2 28 Val av ordförande för stämman... 2 29 Upprättande och godkännande av röstlängd... 2 30

Läs mer

I enkäten, som gjordes via ett webbformulär under mars 2016, har tre spelare i samtliga allsvenska klubbar anonymt fått svara på 23 frågor.

I enkäten, som gjordes via ett webbformulär under mars 2016, har tre spelare i samtliga allsvenska klubbar anonymt fått svara på 23 frågor. Resultat av C Mores spelarenkät inför Allsvenskan 2016 I enkäten, som gjordes via ett webbformulär under mars 2016, har tre spelare i samtliga allsvenska klubbar anonymt fått svara på 23 frågor. Spelarna

Läs mer

Assyriska FF Målsnitt Plac Serie P Nivå GM DELTOG EJ ,59 1,48

Assyriska FF Målsnitt Plac Serie P Nivå GM DELTOG EJ ,59 1,48 Målsnitt År Plac Serie M V O F GM IM P Nivå GM IM 1975 11 Div 7 Östra 20 0 0 20 11-101 0 7 0,55 5,05 Assyriska Föreningen 1976 DELTOG EJ 1977 5 Div 7 Östra 18 9 4 5 49-35 22 7 2,72 1,94 1978 4 Div 7 Östra

Läs mer

Protokoll från Piteå Segelsällskaps årsmöte 2007

Protokoll från Piteå Segelsällskaps årsmöte 2007 Protokoll från Piteå Segelsällskaps årsmöte 2007 Datum: 2007-11-21 Tid: 1900 Plats: Strömgården, Lyan 1. Ordförande Peter Lysholm öppnade årsmötet med att hälsa alla välkomna och i samband med detta hölls

Läs mer

p.2014.1209 2014-04-11 Dnr. 2014/149 Bolagsordning för Lindesbergsbostäder AB

p.2014.1209 2014-04-11 Dnr. 2014/149 Bolagsordning för Lindesbergsbostäder AB p.2014.1209 2014-04-11 Dnr. 2014/149 Bolagsordning för Lindesbergsbostäder AB 1 Fastställt av: KF Datum: 2014-05-13 88 För revidering ansvarar: Kommunledningsstaben För eventuell uppföljning och tidplan

Läs mer

Valberedningens förslag till Årsstämman 2018 för val av styrelse m.m., inklusive motiverat yttrande

Valberedningens förslag till Årsstämman 2018 för val av styrelse m.m., inklusive motiverat yttrande Till styrelsen i Projektengagemang Sweden AB Valberedningens förslag till Årsstämman 2018 för val av styrelse m.m., inklusive motiverat yttrande Ordförande på stämman att styrelsens ordförande Gunnar Grönkvist

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte för Ullared Flädje GK, söndag den 17 februari 2013 Kl. 14.30 i Falkenbergs Sparbank.

Protokoll fört vid årsmöte för Ullared Flädje GK, söndag den 17 februari 2013 Kl. 14.30 i Falkenbergs Sparbank. Protokoll fört vid årsmöte för Ullared Flädje GK, söndag den 17 februari 2013 Kl. 14.30 i Falkenbergs Sparbank. Ordförande Joakim Sjögren hälsade alla välkomna, tackade Falkenbergs Sparbank för att vi

Läs mer

Närvarande: 36 stycken medlemmar enligt separat deltagarlista bilaga 1.

Närvarande: 36 stycken medlemmar enligt separat deltagarlista bilaga 1. PROTOKOLL EKERÖ BÅTKLUBB Årsmöte den 24 februari 2016 i TräSjö-gården, Ekerö, Närvarande: 36 stycken medlemmar enligt separat deltagarlista bilaga 1. 1 Årsmötets öppnande Ordföranden Göran Thingvall hälsade

Läs mer

Brf Fagotten i Lund. Förvaltningsberättelse 2002

Brf Fagotten i Lund. Förvaltningsberättelse 2002 Brf Fagotten i Lund Förvaltningsberättelse 2002 gällande räkenskapsåret 1 januari 31 december 2002 Styrelsen för HSB:s bostadsrättsförening Fagotten i Lund avger härmed redovisning för föreningens verksamhet

Läs mer

Årsredovisning Östra Stranden i Halmstad Ekonomisk förening

Årsredovisning Östra Stranden i Halmstad Ekonomisk förening Årsredovisning 2015-01-01 2015-12-31 Östra Stranden i Halmstad Ekonomisk förening Årsredovisning 2015 Östra Stranden i Halmstad ekonomisk förening, org.nr 769609 7620 Styrelse Ordförande Kassör Sekreterare

Läs mer

Kamratföreningen F 21

Kamratföreningen F 21 Sida 1 Kamratföreningen F 21 Årsmöte den 3 april 2014 Kamratföreningen F 21 2014-04-03 Sida 2 FÖRSLAG TILL DAGORDNING 1. Årsmötet öppnas. 2. Parentation. 3. Val av ordförande för mötet. 4. Val av sekreterare

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Hallands Badmintonförbund. verksamhetsåret

Verksamhetsberättelse för Hallands Badmintonförbund. verksamhetsåret Verksamhetsberättelse för Hallands Badmintonförbund verksamhetsåret 2009 2010 Styrelsen för Hallands Badmintonförbund får härmed avge verksamhetsberättelse för säsongen 2009/2010. Styrelsens sammansättning

Läs mer

Valberedningen har följande förslag till HSB Nordvästra Skånes ordinarie föreningsstämma den 8 december 2015.

Valberedningen har följande förslag till HSB Nordvästra Skånes ordinarie föreningsstämma den 8 december 2015. PM Författare: Valberedningen & styrelsen Datum: 2015-09-04 Plats: Ramlösa Brunnshotell Ärende: Fullmäktigesammanträde 2015 Delges: Stämmoombud m.fl. Förslag till val Valberedningens förslag Valberedningens

Läs mer

Protokoll Kristinehamns JVK Årsstämma

Protokoll Kristinehamns JVK Årsstämma Protokoll Kristinehamns JVK Årsstämma 2017-02-13 1. Fastställande av röstlängd - Godkändes. 2. Årsmötesfunktionärer a) Val av ordförande - Tommy Sander b) Val av två personer att jämte ordförande justera

Läs mer

Kamratföreningen F 21

Kamratföreningen F 21 Sida 1 Kamratföreningen F 21 Årsmöte den 7 april 2016 Kamratföreningen F 21 2016-04-07 Sida 2 FÖRSLAG TILL DAGORDNING 1. Årsmötet öppnas. 2. Parentation. 3. Val av ordförande för mötet. 4. Val av sekreterare

Läs mer

Ordföranden meddelade att styrelsen anmodat advokat Magnus Pauli, Advokatfirman Vinge, att tjänstgöra som sekreterare vid stämman.

Ordföranden meddelade att styrelsen anmodat advokat Magnus Pauli, Advokatfirman Vinge, att tjänstgöra som sekreterare vid stämman. PROTOKOLL fört vid årsstämma med aktieägarna i CATENA AB (publ), 556294-1715, i Göteborg den 21 april 2008, kl 16:30 17:30 1 Stämmans öppnande Stämman öppnades av styrelsens ordförande, Henry Klotz. 2

Läs mer

REDOGÖRELSE FÖR WIHLBORGFASTIGHETER AB:s VALBEREDNINGSARBETE INFÖR ÅRSSTÄMMAN 2013

REDOGÖRELSE FÖR WIHLBORGFASTIGHETER AB:s VALBEREDNINGSARBETE INFÖR ÅRSSTÄMMAN 2013 REDOGÖRELSE FÖR WIHLBORGFASTIGHETER AB:s VALBEREDNINGSARBETE INFÖR ÅRSSTÄMMAN 2013 Bakgrund Valberedningen i Wihlborgs Fastigheter AB har bildats med representanter för de tre största ägarna per 30 september

Läs mer

Protokoll fört vid Ekerö Båtklubbs årsmöte den 12 februari 2014 i TräSjö-gården, Ekerö, kl 18.30 ca 21.00 inkl kaffe.

Protokoll fört vid Ekerö Båtklubbs årsmöte den 12 februari 2014 i TräSjö-gården, Ekerö, kl 18.30 ca 21.00 inkl kaffe. EKERÖ BÅTKLUBB PROTOKOLL Protokoll fört vid Ekerö Båtklubbs årsmöte den 12 februari 2014 i TräSjö-gården, Ekerö, kl 18.30 ca 21.00 inkl kaffe. Närvarande: 21 medlemmar enligt separat deltagarlista /bilaga

Läs mer

Arsmotesprotokoll for Dykarklubben Kalmarsund 2013-02-28

Arsmotesprotokoll for Dykarklubben Kalmarsund 2013-02-28 \ Arsmotesprotokoll for Dykarklubben Kalmarsund 2013-02-28 Plats: Klubbstugan i Langviken. 1 Faststallande av rostlangd for motet: Gabriel Molleborg, Christer Karlsson, Rasmus Gustafsson, Mats Gustafsson,

Läs mer

Verksamhetsberättelse Mellansvenska Veteranserierna H75/H80. Årsmöte

Verksamhetsberättelse Mellansvenska Veteranserierna H75/H80. Årsmöte Verksamhetsberättelse 2017 Mellansvenska Veteranserierna H75/H80 (MSV H75/H80) Årsmöte Tisdagen den 5 september 2017 Plats: Köpings Golfklubb, Köping Deltagande distrikt i Mellansverige Totalt är fem golfdistrikt

Läs mer

ÄSPÖLOPPET samlad resultatlista 1 Kalle Johansson Halmstad A heat 2 Erik Johansson Göteborg A heat 3 FilipDahlgren Garphyttan

ÄSPÖLOPPET samlad resultatlista 1 Kalle Johansson Halmstad A heat 2 Erik Johansson Göteborg A heat 3 FilipDahlgren Garphyttan ÄSPÖLOPPET 20111126 samlad resultatlista 1 Kalle Johansson Halmstad 17.37 A heat 2 Erik Johansson Göteborg 18.01 A heat 3 FilipDahlgren Garphyttan 18.48 A heat 4 Ola Martner Göteborg 18.58 A heat 5 Anders

Läs mer

Protokoll fört vid bolagsstämma med aktieägarna i H & M Hennes & Mauritz AB i Stockholm den 26 april 2005.

Protokoll fört vid bolagsstämma med aktieägarna i H & M Hennes & Mauritz AB i Stockholm den 26 april 2005. Protokoll fört vid bolagsstämma med aktieägarna i H & M Hennes & Mauritz AB i Stockholm den 26 april 2005. Närvarande aktieägare: Se bilagda förteckning. 1 Stämman öppnades av Stefan Persson. Advokat Sven

Läs mer

Svenska Rottweilerklubben/AfR

Svenska Rottweilerklubben/AfR Protokoll fört vid :s konstituerande möte i Sundsvall 2012-03-03 Närvarande: Helén Wallman, Patrik Ohlsson, Ingela Sundqvist, Ann-Git Rammus Susanne Backman, Tord Sivén och Malin Åsander Anmält förhinder:

Läs mer

p.2014.1208 2014-04-11 Dnr.2014/149 Bolagsordning för Fastigheter i Linde AB

p.2014.1208 2014-04-11 Dnr.2014/149 Bolagsordning för Fastigheter i Linde AB p.2014.1208 2014-04-11 Dnr.2014/149 Bolagsordning för Fastigheter i Linde AB 1 Fastställt av: KF Datum: 2014-05-13 88 För revidering ansvarar: Kommunledningsstaben För eventuell uppföljning och tidplan

Läs mer

Stämman öppnades av styrelsens ordförande, Karl Olof Borg.

Stämman öppnades av styrelsens ordförande, Karl Olof Borg. Protokoll fört vid årsstämma med aktieägarna i BioInvent International AB (publ), org nr 556537-7263, den 24 mars 2011 i Lund. Närvarande aktieägare: Enligt förteckning i Bilaga 1. Övriga närvarande: Enligt

Läs mer