Hagadal sportcentrum. Är du? Vilken åldersgrupp tillhör du? Hur ofta utför du någon aktivitet i anläggningen?

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Hagadal sportcentrum. Är du? Vilken åldersgrupp tillhör du? Hur ofta utför du någon aktivitet i anläggningen?"

Transkript

1 Hagadal sportcentrum Är du? A. Kvinna B. Man Vilken åldersgrupp tillhör du? A. Låg/mellanstadium 1 0,6 B. Högstadium 7 4 C. Gymnasium 6 3,4 D år 27 15,3 E år 76 42,9 F ,9 Hur ofta utför du någon aktivitet i anläggningen?

2 A. 3 gånger eller mer per vecka B. 2 gånger per vecka C. 1 gång per vecka D. 1 gång per månad 29 16, , ,2 14 7,9 Kryssa för de aktiviteter du utövar på anläggningen. A. Styrketräning 32 18,1 B. Bad/motionssimning C. Vattengympa etc D. Baby/minisim E. Simskola 20 11,3 F. Spinning 14 7,9 G. Pump 6 3,4 H. Boxing 11 6,2 I. TRX 17 9,6 J. Cirkelträning 15 8,5 K. Squash 1 0,6 L. Rodd 8 4,5 M. Föreningsverksamhet 9 5,1 N. Annat 6 3,4 Total ,6 Simklubben för min dotter gympa Pingis Pilates, annan lokal Vad tycker du om våra motionspass?

3 A. Mycket bra 50 28,2 B. Bra 30 16,9 C. Okej 5 2,8 D. Dåligt 0 0 F. Deltar inte Önskemål och synpunkter om våra motionspass Bättre reklam och info för att det finns. vi missar 15 min av ett pass. passet börjar 5min övar och slutar 10 min innan. dålig planering. trx håller tiden dåligt vissa gånger Bra om ledaren säger mer hur man kan köra passet hårdare/tuffare. Bra utbud av aktiviteter. Bra tider på aktiviteterna. Behövs inspiration eller förändring bland en del ledare som verkar ha varit med länge. Nåt nytt roligt pass kanske? boka plats online Nytt golv Bra när det inte är alltför snabba byten mellan olika övningar. Bra när redskapen som ska användas ligger framme. Luften är lite dålig Engagerad personal Lite dåliga på att variera passen. Men bra för motionären. Mera lugn och skön musik Lugn skön musik Sissa pass är sena, men helt okej Varierat utbud. Roligt om det kommer nya aktiviteter Vad tycker du om sporthallen/bordtennishallen?

4 A. Mycket bra 13 7,3 B. Bra 44 24,9 C. Okej 24 13,6 D. Dåligt 3 1,7 F. Vet inte 93 52,5 Synpunkter och önskemål om sporthallen/bordtennishallen Ny golv i sporthallen. Dålig luft, för litet Ventilationen är så där Skulle gå att öppna fönster Behövs nog åtgärder på golv och annat i lokalerna Nytt golv Nytt golv behövs i stora hallen Nytt golv För kallt i sporthallen Dåligt med luft. Bättre luftkonditionering Dålig luft Dålig luft Dålig luft i bordtennishallen då vi är många. Dålig luft i bordtennishallen Varmt Dålig ventialtion Dålig luft vissa gånger Golven är ibland smutsiga och dammiga, ej bra att göra liggande övningar på. Vad tycker du om friskoteket?

5 A. Mycket bra 11 6,2 B. Bra 32 18,1 C. Okej 30 16,9 D. Dåligt 4 2,3 E. Mycket dåligt 2 1,1 F. Vet inte 98 55,4 Synpunkter och önskemål om friskoteket Behöver betydligt större yta. Man borde även komplettera gymmet med roddmaskinerna. Tjej gym? Av vilken anledning? Varför inte kill gym då? Helt onödig timme. Isåfall byt tid om den måste vara kvar. Det funkar inte att ha den på en tid då majoriteten är och tränar. Bättre struktur på vikterna vid bänkpressen, säg till folk att städa upp efter sig. Folk läser inte lappar. Kasta ut eller fixa cyklarna. Dom gnisslar och är oftast i vägen. Luftmaskinerna är bra men mätarna är ofta trasiga. Kolla vajrarna i cablecrrossen som kan dra snett ibland. Även lätt att skära sig på kablarna. Bättre på att tömma papperskorgarna. Spegel på väggen vid dricksvattnet så man kan se sig i den på andra sidan i cablecrossen. Kan vara trångt när det är många, önskemål om flera dagar som det öppnar kl.06 bättre luft i lokalen, på tok för dåligt med syre där. Alldeles för litet, dålig luft. Gamla maskiner. De fria vikterna är bra och löpbanden. större Behövs större lokal. Dålig ventilation Trångt, för varmt på sommaren. Vattnet för varmt i kranarna Dålig ventilation Större För litet, annars bra Mer yta. Hantlar(silvriga) kg Ny latsdrag vore bra. Benmaskiner ej lufttryck Större yta. Bättre luftkonditionering Kabelmaskiner istället för lufttryck Önskar att det fanns maskiner för insida/utsida lår Ha tjejträning Trångt Lite gamla grejer Maskinerna börjar bli till åren Varmt då det är mycket folk där, även trångt. Tar ibland väldig lång tid innan trasig maskin lagas. Vad tycker du om simhallen?

6 A. Mycket bra 67 37,9 B. Bra 76 42,9 C. Okej 18 10,2 D. Dåligt 2 1,1 F. Vet inte 14 7,9 Synpunkter och önskemål om simhallen Golvet i simhallen är för halt Oftare städning av golvet i ducharna. Mycket hår och ludd. Kan vara väldigt hög ljudnivå. Ett önskemål är en ny duschbädd som har lite mer säkerhetsdetaljer såsom grindar mm. Gärna fler vanliga duschhandtag med slang för att lättare kunna tvätta bebisar, det är ganska högt tryck på vattnet i de man trycker på väggen. Bygg ut mellan kortsidan på simhallen och kafeterian och sätt in en bubbelpool samt möjliggör möjligheten att nyttja kafeterian via simhallen. Åker i dag ofta till Oskarshamn just för bubbelpoolen och jag vet fler som gör detta från Hultsfreds givna upptagningsområde. Investeringen bör kunna fördelas mellan 3 poster. Ökad kafeteriaförsäljning, fler antal besökare, kommunen samt eventuellt sponsring. Har flera goda idéer gällande hur simhallen skall utvecklas för att hänga med och fortsätta vara den centrala samlingspunkten för Hultsfred och Vimmerbybor. /Claes Carlsson Mycket bra! Önskemål om bubbelpool, utomhuspool! omklädningsrummen och framförallt duschutrymmet är alldeles för skitiga på golven, måste kunna städas mycket oftare. Riktigt snuskigt ibland.. Jättefin simhall. Men nån "brunn" att gå igenom innan man kommer till duschrummen för att slippa det äckliga tåluddet i duscharna. Höj och sänkbar träningsbassäng. Saknar en bubbelpool Saknar en relaxavdelning med en varm avslappnade bubbelpool och ångbastu. Vore gött!!! Mer halkfritt golv. Är ibland smutsigt i trappan i bassängen. Behövs nya startpallar Behövs en pool för endast motionssim Önskvärt med lite mer SPA/massage, ansiktsmassage på vardagskvällar ex en torsdag då det är relaxkvällar Önskar en relaxavdelning, gemensam bastu, bubbelpool Mycket bättre rutiner för golvstädning i omklädningsrum och dusch. Dricksvattenfontän i duschrummen Städa av golvet i duschrummet. Spola av det då och då. Hår och strumpludd över allt. Enda nackdelen är att det ofta är trångt i bassängen Bra med dom nya uppblåsbara leksakerna i stora bassängen. Mer sånt, om ni inte tänker ut förstås. positivt med de nya leksakerna i stora bassängen. Det vore ännu bättre om det fanns möjlighet till utbyggnad av simhallen Bubbelpool behövs Bubbelpool Bubbelpool Barnen älskar att bada, simma, hoppa och åka rutschkana. Kul med nya leksaker med jämna mellanrum. Bra/lagom priser. Aningen för varmt

7 Bättre hårtorkar vore önskvärt Vore trevligt om taket inte läckte in En bubbelpool skulle behövas Bra temperatur i både luft och vatten. Bra med trollgölen. Det finns något för alla. Att vuxensimskolan slutar i tid, så att vattengympan kommer igång i tid. För hög volym på musiken vid vattengympan Många gånger för kallt i bassängerna, allra helst den stora. Åker helst må fre Kallt i vattnet För kallt i vatnnet Tack för informationen angående hygien osv. Många bryr sig inte om skoförbudet. Det saknas en bubbelpool, annars är simhallen toppen! Skulle vara trevligt med en bubbelpool Fin anläggning, men ofta uppbokad m simskola m.m. Alltid ha banor ytterst för träning. Skaffa bubbelpool. Lite info inför sommarsimskolan, om det behövs några förkunskaper Tyvärr så är golvet halt. Samt ofräscht i damduschen. Musik i duschutrymmena och i omklädningsrummen. Handduschar överallt Handduschar överallt Relax med bubbelpool Hade varit roligt med lite äventyrsbadliknande grejer. Bra med nedsläckt på kvällarna. Varmare vatten i stora bassängen. Ibland för få motionssimbanor. Vad tycker du om baby/ minisim? A. Mycket bra 28 15,8 B. Bra 15 8,5 C. Okej 2 1,1 D. Dåligt 0 0 F. Vet inte ,6 Synpunkter och önskemål om baby/minisim? Påtala att alla ska duscha innan. Har man inte det ska man bli nedad att gå ner i bassängen. Viktigt att gruppen håller jämn nivå och att alla får uppmärksamhet. Mysigt och trevligt men den här terminen har det varit för mycket folk i omklädningsrum och simhall under babysimmet. Svårt att få plats och oroligt och skrikigt i omklädningsrummet. Det är absolut inte bra för bebisen! Jag går på babysim för att mitt barn ska få vatten ana i en lugn och trevlig miljö och betalar ganska mycket pengar för det... Bra! Ledaren anpassar efter babyns kunnighet. Ann är fantastisk. Jätteduktig. Önskar att lektionerna skulle vara ca minuter. Bra med sånger men inte för många. Svårt att få till det med tider och arbetstider om man har flera barn, då allt är på torsdag eftermiddag. Kanske skulle man sprida ut det till flera dagar och senare tider. Klockan 3 är det svårt att vara i simhallen med ett vanligt jobb och sen är

8 man inte färdig med sista barnet förren efter klockan 6. Ibland är grupperna stora. Det är dessutom inkonsekvent och anmärkningsvärt att notera att barn blivit uppflyttade till högre grupp för att föräldrar tjat till sig detta, bara för att barnet är ädre men inte kan så mycket som det egentligen skulle kunna för att platsa i den gruppen. Det förstör för samtliga barn. Inbjudan till alla barn Vad tycker du om simskolan barn/vuxen? A. Mycket bra 33 18,6 B. Bra 19 10,7 C. Okej 6 3,4 D. Dåligt 0 0 F. Vet inte ,2 Önskemål och synpunkter angående simskolan? Catarina och Sanna gör ett fantastiskt arbete. De är lyhörda och påhittiga. De uppmuntrar och lyssnar verkligen på varje elevs önskemål och behov. Man känner att de bryr sig och gläds åt varje individs framgångar. De är värda all eloge för sitt arbete. Även de andra som har hjälpt till har samma engagemang. Man är välkommen för simmandets skull. Kunniga simlärare som anpassar simskolan efter varje barns behov. Bra med gruppindelningar. Dock kan det va lite mindre grupper men förstår att det är svårt. Är med mitt barn på simskola. Tycker att det är mycket bra. Bra personal! Lite bättre koll på barnen Mycket okoncentrerade barn i gruppen som förstör för andra barn. Kan tycka att lektionstiden skulle vara längre. Man märker stor skillnad på 30 min, mot 45 min. Vad tycker du om cafeterian och dess utbud?

9 A. Mycket bra 26 14,7 B. Bra 67 37,9 C. Okej 40 22,6 D. Dåligt 1 0,6 F. Vet inte 43 24,3 Synpunkter och önskemål om cafeterian Kan dock bli bättre. Vill se ännu mer nyttiga val. Finns mycket att jobba med men största punkten är tillgängligheten från simhallen. Mycket fint efter senaste uppfräschningen. Rent och snyggt. Bra utbud. För mycket godis Trevlig atmosfär vid den nya cafédelen, ombonat och trevligt. Mer frukt synlig vid disken. Inte så mycket godis, mer bär och nötter. Vore bra med en caféhörna i simhallen Lagom utbud. Bra att det finns frukt och smoothie som alternativ till godis. Bra om det finns hälsosamma produkter, ekologiska. Vad tycker du om personalens bemötande/engagemang/service? A. Mycket bra 88 49,7 B. Bra 60 33,9 C. Okej 14 7,9 D. Dåligt 2 1,1 F. Vet inte 14 7,9 Total ,6 Önskemål och synpunkter om personalens bemötande/engagemang/service? Mycket sura miner. Lite trevligare attityd och inte bara ett "hej." Ett leende skulle ju inte skada... Var alltid glad med ett leende på läpparna! En del tjuriga miner från en del men oftast väldigt trevligt. Alltid trevliga och småpratar när man kommer. Mycket positivt, man känner sig välkommen.

10 Personalen borde ges ett större ansvar för verksamheten Trevliga, förklarar om man har frågor. Vissa bra och trevliga andra ser mest sura ut. Det händer att man möts av sura miner. Men man är ju inte mer än människor. Mycket bra med några få undantag Vissa mycket bra, andra inte lika bra. Upplever att de jag mött är engagerade och vänliga. Hur tycker du att tillgängligheten/bokning av lokalen fungerar? A. Mycket bra 24 13,6 B. Bra 42 23,7 C. Okej 10 5,6 D. Dåligt 0 0 F. Vet inte ,1 Önskemål och synpunkter angående tillgänglighet och bokning av lokaler? Mer info kring hyra badminton, tennis, o liknande. Priser och vad man kan hyra därtill. Använder mig inte av bokning. Önskemål om flera dagar i veckan som friskoteket är öppet från kl. 06 eller 07 Mycket bra bokningssystem för aktiviteter. Kanske kan det datoriseras??? Hade gärna sett fler bantimmar till föreningar som nyttjar simhallen Bra öppettider. Passar oss bra med fritt i hela bassängen under lov. Övriga synpunkter angående Hagadal sportcentrum? Fräsch och fin anläggning Var rädd om den fina 70 talsarkitekturen. Särskilt tänker jag på cafeterians form och färg. Den är en pärla! Hoppas kommunen inte säljer anläggningen. Privata ägare tänker mera på sin vinst än människorna. Simskolan för vuxna är ett fantastiskt förmån som borde uppmärksammas mera. Flera kommuner borde ta efter. Jag utnyttjar relaxsimningen varannan vecka. Jag önskar följande: * Höj åldersgränsen till 18 år * Låt träningssimmare få en annan tid (torpeder i vattnet är inte relaxande!) Tack för mig Inger T. Längre öppettider på helgerna och öppna tidigare på helgerna, gäller simhallen. Satsa mer på något så bra i kommunen. Önskar att duschrummen städas oftare. Ingen privatisering Mer öppet på sommaren Jag skulle vilja att roddmaskinerna stod i gymmet i stället för i ett speciellt rum Bra och skönt att ha en sådan anläggning på orten. Bevara den. Vill att skylten angående simriktning är uppställd vid bassängkanten. Lite bättre städning vid duschar innan simhallen

11 Hagadal är viktig mötesplats/aktivitetsplats för många i familjen och i min omgivning. Simskolan för mina barnbarn fungerar mycket bra och är verkligen uppskattad av barnen. Jag tycker också att det är viktigt att den drivs i kommunal regi, och inte i privat vinstintresse. Hagadal är vårt. I spinningrummet saknas möjlighet att öppna fönster för bättre luftförsörjning Ventilationen i spinninghallen, under all kritik. Jag har utnyttjat Hagadal regelbundet i mer än 25 år, mina barn har deltagit i massa aktiviteter och nu mina barnbarn. Jag tycker att Hagadal är en stor tillgång i närkommunen. Och vill att ni behåller den som vår fina egendom. Jag vill inte bli kund i ett privast/vinstdrivande företag. Hagadal skulle må bra av mer sim möjligheter, ytterligare en bassäng. Borde gå att beställa kaffe i simhallen. Fotbollsplan, konstgräs med tak vore bra för anläggningen. Bubbelpool skulle vara trevligt. Bra med sommaröppet. Var en hel del i somras och det var jättebra. Vill kunna boka över mailen Något annat sätt att komma åt rodden. Kan vara svårt att hitta personal när man ska nyckel eller att man ska lämna den. Önskar en låda eller fack att lägga nyckeln i efter rodd, så man slipper att leta/störa personal. Bra om personalen vet att man har bokat rodd så det är lättare att hitta någon personal. Ska drivas i kommunal regi Skall ej drivas i privat regi Lite mer kontroll i duschen. Tillsägelse till de som inte följer reglerna. Bättre bokningsrutiner för motionspassen. Finnas tillgängligt att boka/avboka via internet. Relaxavdelning med bubbelbad.

Bad och friskvård Klippan. Standardrapport

Bad och friskvård Klippan. Standardrapport Bad och friskvård 2014 Standardrapport Procent Antal Man 42 108 Kvinna 58 149 Svarande 257 Inget svar 17 Procent Antal 15-19 5,6 15 20-29 8,6 23 30-39 7,1 19 40-49 11,6 31 50-59 15,4 41 60-65 10,5 28 över

Läs mer

Sammanställning av enkäten. Låt oss veta vad Du tycker om Badhuset

Sammanställning av enkäten. Låt oss veta vad Du tycker om Badhuset Sammanställning av enkäten Låt oss veta vad Du tycker om Badhuset Innehållsförteckning Innehållsförteckning 2 Inledning, syfte, mål 3 Sammanställningsmetod 4 Enkätfrågor med ev. slutsatser och kommentarer

Läs mer

Stråhallen Resultat

Stråhallen Resultat Stråhallen 2018 - Resultat 1. Bakgrundsfråga Vilken aktivitet utövar du oftast i Stråhallen? Badminton 38 29,5 Bågskytte 2 1,6 Gym 10 7,8 Gymnastik 6 4,7 Padel 48 37,2 Tennis 15 11,6 Yxkastning 0 0 Besöker

Läs mer

Huddingehallens vuxenundersökning 2012

Huddingehallens vuxenundersökning 2012 Huddingehallens vuxenundersökning 2012 Pappersenkät med 22 frågor Enkäten besvarades under vecka 45 2012 150 brukare besvarade enkäten vilket ger en svarsfrekvens på 75% 65% av de svarande var kvinnor,

Läs mer

Resultat av kundundersökning Malenbadet i Båstad 2012

Resultat av kundundersökning Malenbadet i Båstad 2012 1(7) 2012 07 26 Resultat av kundundersökning Malenbadet i Båstad 2012 Inledning Malenbadet är ett utomhusbad i Båstad och anläggningen är öppen från 1 juni 31 augusti. Malenbadet besöks årligen av mellan

Läs mer

BrukareKFF_15_Strandbadet

BrukareKFF_15_Strandbadet BrukareKFF_15_Strandbadet Utveckling 2015 10 27 > 2015 12 10 Svar 107/107=100% 1. Jag är Besvarad av: 102 (93%) Ej besvarad av: 8 (7%) 1 kvinna/flicka 67 (66%) 2 man/pojke 35 (34%) 2. Jag är Besvarad av:

Läs mer

Kort sammanfattning av brukarundersökning 2010

Kort sammanfattning av brukarundersökning 2010 Kort sammanfattning av brukarundersökning 2010 Brukarundersökningen genomfördes under två veckor i november 2010 inom kultur- och fritidsnämndens verksamhetsområde Undersökningen genomfördes i form av

Läs mer

Enkätresultat Simhallsbadet

Enkätresultat Simhallsbadet Enkätresultat Simhallsbadet Rapport av Mia Fors, 2013-10-16 Antal påbörjade enkätsvar: 202 Antal fullföljda enkätsvar: 187 Undersökningen utfördes från 2013-10-01 till 2013-10-16 Fakta om respondenterna:

Läs mer

Resultat av kundundersökning Malenbadet i Båstad 2009

Resultat av kundundersökning Malenbadet i Båstad 2009 1 (8) 2009-10-20 Resultat av kundundersökning Malenbadet i Båstad 2009 Inledning Malenbadet är ett utomhusbad i Båstad och anläggningen är öppen från 1 juni 31 augusti. Malenbadet besöks årligen av mellan

Läs mer

SAMMANFATTNING MEDLEMSENKÄT 2014

SAMMANFATTNING MEDLEMSENKÄT 2014 SAMMANFATTNING MEDLEMSENKÄT 214 Ett stort tack till alla som svarade på enkäten. Nästan 65 svar har vi fått imponerande! De flesta är nöjda eller mycket nöjda med föreningen och tycker det är prisvärt

Läs mer

Att alla är så snälla och att man får vara med mycket i föreställningarna.

Att alla är så snälla och att man får vara med mycket i föreställningarna. Våga Visa kultur- och musikskolor Sida 1 (8) Värmdö Scenskola Vad är bäst? Alla andra elever. Allt. Allt, jag tycker jätte mycket om teater. Allting. Att alla bryr sig om mig. Att alla är med på en stor

Läs mer

Patientenkät Väntrumsmilj

Patientenkät Väntrumsmilj Patientenkät Väntrumsmilj 1. I vilket väntrum sitter du? 1. I vilket väntrum sitter du? n A. Sunderby sjukhus 79 100 100 100 179 100 B. Kalix vårdcentral 0 0 0 0 0 0 C. Hortlax vårdcentral 0 0 0 0 0 0

Läs mer

Attitydundersökning Wieselgrensplatsen Trygg Göteborg

Attitydundersökning Wieselgrensplatsen Trygg Göteborg Attitydundersökning Wieselgrensplatsen Trygg Göteborg 198 personliga intervjuer har genomförts på Wieselgrensplatsen med personer som åker spårvagn till och från Wieselgrensplatsen minst 1 gång i veckan.

Läs mer

Sporthallen i Malmberget

Sporthallen i Malmberget Sporthallen i Malmberget Maria Holmström 1 Innehållsförteckningen Inledning. Syfte. Bakgrund. Mål. Min vision. Bilder på Sporthallen. Sid:3 Sid:3 Sid:4 Sid:5-6 Sid:7 Sid:8-9 2 Indelning Den här rapporten

Läs mer

Garaget Resultat besöksnöjdhetsundersökningen Vt 2016

Garaget Resultat besöksnöjdhetsundersökningen Vt 2016 Garaget Resultat besöksnöjdhetsundersökningen Vt 2016 Fråga 1. Personalen lyssnar, förstår och respekterar mig. 64% 34% JA IBLAND SÄLLAN NEJ 0% 0% 0% 0% 0% 0% 2% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% Kvinna Man Eg.def

Läs mer

För att då har jag ingen fritidsaktivitet och vi har bokklubb då här.

För att då har jag ingen fritidsaktivitet och vi har bokklubb då här. . Vilken tid och veckodag skulle passa dig bäst att besöka biblioteket? "Har barn som går på förskola och vet att de har haft problem att få tider som passar att besöka biblioteket i Hovmantorp på förmiddagarna.

Läs mer

Sammanfattning Öppet Hus vecka 3 och 4

Sammanfattning Öppet Hus vecka 3 och 4 Sammanfattning Öppet Hus vecka 3 och 4 20 funktionärer svarade på utvärderingen. Genomgående är intrycket positivt och majoriteten vill göra om det. Många har kommenterat den dåliga informationen och planeringen

Läs mer

Sammanfattning resultat Touch & Tell

Sammanfattning resultat Touch & Tell Sammanfattning resultat Touch & Tell Karlslundsbadet november 2016 april 2017, totalt antal svar 58 583 Karlslundsbadet får bra betyg av sina besökare. Besökarna är mycket nöjda med sitt besök och nöjda

Läs mer

81 familjer utav 108 tillfrågade deltog i enkäten. 75% svarade alltså på enkäten.

81 familjer utav 108 tillfrågade deltog i enkäten. 75% svarade alltså på enkäten. Föräldraenkät 2015 81 familjer utav 108 tillfrågade deltog i enkäten. 75% svarade alltså på enkäten. Är du/ni nöjda med verksamheten på Melliz och det utbud av aktiviteter som erbjuds? 6% 49% 45% Uppfattar

Läs mer

Medlemsundersökning Återkoppling

Medlemsundersökning Återkoppling Medlemsundersökning 2016 Återkoppling Hur nöjd är du totalt sett med oss? Citat från frisvaren: Go Friskis! Är glad att föreningen finns! Tack Friskis och Svettis för trevlig och folklig träningskultur.

Läs mer

Sundstabadet. Kund- och brukarundersökning genomförd av Attityd i Karlstad AB på uppdrag av Karlstads kommun

Sundstabadet. Kund- och brukarundersökning genomförd av Attityd i Karlstad AB på uppdrag av Karlstads kommun Sundstabadet Kund- och brukarundersökning genomförd av Attityd i Karlstad AB på uppdrag av Karlstads kommun 2013 SYFTE MÅLGRUPP BAKGRUND Syftet med undersökningen är att kartlägga besökarnas uppfattning

Läs mer

Ålder och hur långt har du till vår anläggning (från hem/jobb)? 2. 52 år. 10 min med bil. Från jobbet är det väl fem min med bil.

Ålder och hur långt har du till vår anläggning (från hem/jobb)? 2. 52 år. 10 min med bil. Från jobbet är det väl fem min med bil. Intervjuer Ålder och hur långt har du till vår anläggning (från hem/jobb)? 1. 20 år. Ca 10 min med bil. 2. 52 år. 10 min med bil. Från jobbet är det väl fem min med bil. 3. 21 år. 5 min med bil. 4. 51

Läs mer

Kvalitativ undersökning avseende Saabs friskvårdsanläggning hösten 2014

Kvalitativ undersökning avseende Saabs friskvårdsanläggning hösten 2014 Nu är enkäterna, som ni haft möjlighet att svara på, sammanställda. Totalt var det 106 personer som svarade på enkäten. Nedan kan ni se hur svaren har fördelat sig. Vi har försökt att möta så många önskemål

Läs mer

Intervjusvar Bilaga 2

Intervjusvar Bilaga 2 49 Intervjusvar Bilaga 2 Fråga nummer 1: Vad säger ordet motivation dig? Motiverade elever Omotiverade elever (gäller även de följande frågorna) (gäller även de följande frågorna) Att man ska vilja saker,

Läs mer

Rembo Skidor Presenterar

Rembo Skidor Presenterar Rembo Skidor Presenterar HUGO JACOBSSON Ålder: 16 år Skidgymnasiets ort: Mora kommun Gren: Längdskidor Vilket år går du på skidgymnasiet: Första året Program: Naturvetenskapliga programmet Hugos tips:

Läs mer

om läxor, betyg och stress

om läxor, betyg och stress 2 126 KP-läsare om läxor, betyg och stress l Mer än hälften av KP-läsarna behöver hjälp av en vuxen hemma för att kunna göra läxorna. l De flesta tycker att det är bra med betyg från 6:an. l Många har

Läs mer

Utvärdering 2014 deltagare Voice Camp

Utvärdering 2014 deltagare Voice Camp 214 Voice Camp Utvärdering 214 deltagare Voice Camp 55 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 1 8 6 4 2 Ja Nej Varför eller varför inte? För att jag har fått uppleva min dröm Lägret har varit roligt,

Läs mer

BrukareKFF_16_Lokalbokning

BrukareKFF_16_Lokalbokning BrukareKFF_16_Lokalbokning Kategori Jag har bokat lokal som privatperson för en förening 1 som privatperson 42 (34.15 %) 2 för en förening 81 (65.85 %) Svar 123 Kön Jag är kvinna man 1 kvinna 46 (37.1

Läs mer

Jag är 41 81 51 yngre än 10 år 10-13 år 14-17 år 18-20 år. Jag deltar i 167 12 musik bildverkstan musikal

Jag är 41 81 51 yngre än 10 år 10-13 år 14-17 år 18-20 år. Jag deltar i 167 12 musik bildverkstan musikal Elevenkät Våren 2012 Genomfördes under mars 2012 Antal svar: 186 Jag är 116 70 flicka pojke Jag är 41 81 51 yngre än 10 år 10-13 år 14-17 år 18-20 år 13 Jag deltar i 167 12 musik bildverkstan musikal 10

Läs mer

Utvärdering 2015 målsman

Utvärdering 2015 målsman Utvärdering 2015 målsman 284 deltagare Kändes det tryggt att lämna era barn på lägret? (%) 100 80 60 40 20 0 100 0 Ja Nej Varför/varför inte? - Jag upplevde en god organisation och intresserade ledare.

Läs mer

Resultat av kundundersökning Malenbadet i Båstad 2008

Resultat av kundundersökning Malenbadet i Båstad 2008 1 (7) 2008-08-04 Resultat av kundundersökning Malenbadet i Båstad 2008 Inledning Malenbadet är ett utomhusbad i Båstad och anläggningen är öppen från 1 juni 31 augusti. Malenbadet besöks årligen av mellan

Läs mer

Resultat Enkätundersökning Lundbybadet 2014

Resultat Enkätundersökning Lundbybadet 2014 Resultat Enkätundersökning Lundbybadet 2014 Sammanfattning/Enkel analys av resultatet i korthet! HELHETEN Inga stora skillnader mellan Medley eller Kommunen som utförare! 94% har givit Lundbybadet som

Läs mer

Sammanställning av Gymnasiet. 16 NOVEMBER Antal deltagare: ca 30 st

Sammanställning av Gymnasiet. 16 NOVEMBER Antal deltagare: ca 30 st Sammanställning av Gymnasiet 16 NOVEMBER Antal deltagare: ca 30 st FILM BIO Hur ofta ska det vara öppet? Fre- lör eller sön När det är premiär Ons-sön fre-lör varannan vecka Vad ska visas? Nya filmer/premiärer

Läs mer

Sammanfattning (89 svar)

Sammanfattning (89 svar) Sammanfattning (89 svar) Hur nöjd eller missnöjd är du som helhet med Friskis&Svettis? 5 mycket nöjd 3742 % 4 4854 % 3 3 3 % 1 inte alls nöjd 0 0 % ingen uppfattning 0 0 % Hur väl motsvarar Friskis&Svettis

Läs mer

STADSLEDNINGSKONTORET

STADSLEDNINGSKONTORET Sommarkollo 2012-Granliden Barnens ö SIDAN 1 Det fanns alltid någon ledare till hands som du kunde prata med om du behövde A. Aldrig 1 1,5 B. Sällan 0 0 C. Ibland 2 3 D. Oftast 17 25,4 E. Alltid 47 70,1

Läs mer

Appar vi arbetat med

Appar vi arbetat med Appar vi arbetat med Vårterminen 2013 Rönnbäcksskolan 5 juni 2013 ipad projekt Vt-2013 appar vi jobbat med, Sida 1 Choiceboard Creator Vi har använt denna app för att välja sång. Man kan ställa in så det

Läs mer

Resultat av enkätundersökning

Resultat av enkätundersökning En undersökning bland resenärer på utbildningslinjen genomfördes i november 2012 genom en pappersenkät med nio frågor. Enkäten gavs ut både på svenska och engelska. Enkäten distribuerades till resenärer

Läs mer

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Arbetsgruppen Regionalt handlingsprogram Barn och ungas kultur och fritid -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Huset,

Läs mer

Vänersborg Samlevnadskurs 2001-10-04

Vänersborg Samlevnadskurs 2001-10-04 Detta var bra 1 Precis allting! Det har verkligen varit två perfekta dagar 2 Bra övningar. Trevliga och berikande diskussioner. 4 Allting. Bra med möte ungdomar och vuxna. 5 Både föreläsningarna och de

Läs mer

Enkät 2015 Umeåregionens bibliotek

Enkät 2015 Umeåregionens bibliotek Enkät 2015 Umeåregionens bibliotek Jag är A. Man 25 22,5 B. Kvinna 86 77,5 C. Annan 0 0 Min ålder A. yngre än 25 år 21 18,9 B. 26 45 år 32 28,8 C. 46 65 år 38 34,2 D. äldre än 65 20 18 Tid för mitt besök

Läs mer

Killen i baren - okodad

Killen i baren - okodad Killen i baren - okodad 1. R: (Säger sitt namn och hälsar välkommen.) K: Tack. Ja, e hmm jag tänkte väl bara säga så här att det känns djävligt konstigt å vara här. Jag brukar gå till doktorn när jag...

Läs mer

FEBRUARI 2012. JVM-Distans. den 22 februari 2012

FEBRUARI 2012. JVM-Distans. den 22 februari 2012 FEBRUARI 2012 JVM-Distans den 22 februari 2012 Då var första tävlingen avklarad för oss äldre igår, resultatet från min egen sida var inte alls suveränt, faktiskt inte ens i närheten.. Men med tanke på

Läs mer

Utvärdering 2012 - deltagare

Utvärdering 2012 - deltagare Utvärdering 12 - deltagare 145 deltagare Tycker du att det har varit kul att vara på kollo? (%) 1 8 4 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - Det har varit kul för det är fina lokaler och bra utrustning.

Läs mer

Likabehandling och trygghet 2015

Likabehandling och trygghet 2015 Likabehandling och trygghet 2015 1 Jag är Man 58 48,3 Kvinna 58 48,3 Jag avstår från att definiera 4 3,3 mig Total 120 100 100% (120/120) 2 Det känns bra att gå i skolan Alltid 46 38,3 Oftast 55 45,8 Ibland

Läs mer

Hip Hip hora Ämne: Film Namn: Agnes Olofsson Handledare: Anna & Karin Klass: 9 Årtal: 2010

Hip Hip hora Ämne: Film Namn: Agnes Olofsson Handledare: Anna & Karin Klass: 9 Årtal: 2010 Hip Hip hora Ämne: Film Namn: Agnes Olofsson Handledare: Anna & Karin Klass: 9 Årtal: 2010 Innehållsförteckning Innehållsförteckning 1 Bakrund.2 Syfte,frågeställning,metod...3 Min frågeställning..3 Avhandling.4,

Läs mer

Ungefär hur många gånger har du haft någon form av kontakt med UM under de senaste 12 månaderna? Räkna även med telefonkontakt, brev, mail?

Ungefär hur många gånger har du haft någon form av kontakt med UM under de senaste 12 månaderna? Räkna även med telefonkontakt, brev, mail? FSUM Sammanställning av enkät för Västernorrland 2011-10-25 Jag är kön Antal Procent Tjej 172 91.5 Kille 16 8.5 Annat 0 0.0 Vet ej 0 0.0 Summa 188 100% 6 observationer saknar värde i variabel kön Hur fick

Läs mer

Kom ihåg ombyteskläder.

Kom ihåg ombyteskläder. Hej v48 Nu har vi börjat med massage, med tända ljus och skön musik masserade barnen varandra medan jag visade i luften vilka rörelser de skulle göra. Först var det lite fnissigt och de hade lite svårt

Läs mer

Utvärdering 2015 deltagare Voice Camp

Utvärdering 2015 deltagare Voice Camp Utvärdering 15 deltagare Voice Camp 8 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 1 8 6 4 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - Enkelt, jag älskar att sjunga och det är alltid kul att träffa nya vänner

Läs mer

Mitt USA I augusti 2013 flyttade jag till North Carolina, USA. Mitt enda mål var att bli en bättre simmerska, men det jag inte visste då var att mycket mer än min simning skulle utvecklas. Jag är född

Läs mer

Vattenresan. Följ med Sara, Roger och Bettan på ett riktigt blött äventyr!

Vattenresan. Följ med Sara, Roger och Bettan på ett riktigt blött äventyr! Vattenresan. Följ med Sara, Roger och Bettan på ett riktigt blött äventyr! Det är en solig dag i Västerås, och vattnet skvalpar runt i Mälaren. Men vänta, titta där! På ett blad som flyter i vattnet sitter

Läs mer

Utvärdering Filmkollo 2010 - målsman

Utvärdering Filmkollo 2010 - målsman Utvärdering Filmkollo 2010 målsman Utvärdering Filmkollo 2010 målsman v.26, 27 & 31. Var informationen innan kollot tillräcklig? (57 svar) 60 50 40 30 20 10 0 Ja (98%, 56 st) Nej (2%, 1 st) Om nej, vad

Läs mer

Sundstabadet Kund- och brukarundersökning genomförd av Attityd i Karlstad AB på uppdrag av Karlstads kommun

Sundstabadet Kund- och brukarundersökning genomförd av Attityd i Karlstad AB på uppdrag av Karlstads kommun Sundstabadet Kund- och brukarundersökning genomförd av Attityd i Karlstad AB på uppdrag av Karlstads kommun SYFTE Syftet med undersökningen är att kartlägga besökarnas uppfattning om Sundstabadet utifrån

Läs mer

Hur det är att vara arbetslös i fina Sverige.

Hur det är att vara arbetslös i fina Sverige. Hur det är att vara arbetslös i fina Sverige. Är det inte meningen att samhället ska hjälpa de som har det mindre bra? Är det inte meningen att man ska få stöd till ett bättre mående och leverne? Är det

Läs mer

Vård och omsorg, Staffanstorps kommun

Vård och omsorg, Staffanstorps kommun RAPPORT Vård och omsorg, Staffanstorps kommun Datum: 2014-09-15 Susanne Bäckström, enhetschef Alexandra Emanuelsson, kvalitetsutvecklare Gustav Blohm, kvalitetsutvecklare 2(13) Intervjuer med boende Genomförande

Läs mer

Sammanställning av besöksenkät på familjecentralerna i Nyköping. Undersökningsperiod november 2012

Sammanställning av besöksenkät på familjecentralerna i Nyköping. Undersökningsperiod november 2012 Sammanställning av besöksenkät på familjecentralerna i Nyköping Undersökningsperiod november 2012 Sammanställning februari/mars 2013 Dnr 2/19 Innehållsförteckning Inledning... 3 Syfte och mål... 3 Sammanfattning

Läs mer

Verksamhetsområde barn, ungdom och vuxna. Rapport Sida 1 (17) Verksamhetsområde barn, ungdom och vuxna

Verksamhetsområde barn, ungdom och vuxna. Rapport Sida 1 (17) Verksamhetsområde barn, ungdom och vuxna Rapport Sida 1 (17) 2015-01-05 Sida 2 (17) Brukarundersökning Ungdomens Hus 2014 En webbenkät genomfördes under november/ december 2014. 47 ungdomar på Ungdomens Hus svarade på enkäten. Betydligt färre

Läs mer

Brukarundersökning 2012

Brukarundersökning 2012 Brukarundersökning 2012 Hemtjänsten i Håbo Uppdrag enligt verksamhetsplan Genomföra brukarundersökning årligen Höja svarsfrekvensen Målet att minst 90 % ska vara nöjda Syfte En temperaturmätning som signalerar

Läs mer

HÄGERSTEN LILJEHOLMENS STADSDELSFÖRVALTNING

HÄGERSTEN LILJEHOLMENS STADSDELSFÖRVALTNING HÄGERSTEN LILJEHOLMENS STADSDELSFÖRVALTNING SOCIAL OMS ORG BRUKARUNDERSÖKNING 2-8-4 ANHÖRIG-BRUKARUNDERSÖKNING 2 LILJEHOLMENS DAGLIGA VERKSAMHET (FÖRETRÄDARE) Liljeholmens dagliga verksamheter består av

Läs mer

Lärarrummet för lättläst lattlast.se/larare

Lärarrummet för lättläst lattlast.se/larare Kampen mot klockan - funderingsfrågor, diskussion om tid och skrivövning Ämne: Svenska, SVA, Årskurs: 7-9 Lektionstyp: reflektion, diskussion, skrivövning Lektionsåtgång: 2-5 Upp och hoppa! hojtar mamma.

Läs mer

barnhemmet i muang mai torsdag 26 juli - söndag 16 september

barnhemmet i muang mai torsdag 26 juli - söndag 16 september barnhemmet i muang mai torsdag 26 juli - söndag 16 september Nu var det ett tag sen sist - och ett tag som vi inte har så bra koll på för av att vi har varit i Sverige. Vi bad därför Ullis och Sophie de

Läs mer

Enkät 2015 Umeåregionens bibliotek

Enkät 2015 Umeåregionens bibliotek Enkät 2015 Umeåregionens bibliotek Jag är Man 17 19,5 Kvinna 63 72,4 Annan 7 8 Min ålder yngre än 25 år 19 21,8 26 45 år 25 28,7 46 65 år 23 26,4 äldre än 65 20 23 Tid för mitt besök 8 13 9 10,3 13 17

Läs mer

Utvärdering deltagare 2013 v.7-9 31 deltagare

Utvärdering deltagare 2013 v.7-9 31 deltagare Utvärdering deltagare 13 v.7-9 31 deltagare Tycker du att det har varit kul att vara på läger? (%) 1 8 4 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - För att man fick nya kompisar, fick göra det man tycker om

Läs mer

Sune slutar första klass

Sune slutar första klass Bra vänner Idag berättar Sunes fröken en mycket spännande sak. Hon berättar att hela skolan ska ha ett TEMA under en hel vecka. Alla barnen blir oroliga och Sune är inte helt säker på att han får ha TEMA

Läs mer

...så här om Sofielunds fritidsgård

...så här om Sofielunds fritidsgård Sofielunds fritidsgård = stämmer bäst) Flicka:,9 Pojke: Genomsnitt:,7 Flicka:,8 Pojke:, Genomsnitt:, Flicka:, Pojke:, Genomsnitt:, Flicka:, Pojke:,7 Flicka:,8 Pojke:,7 Flicka:,8 Pojke:,8 Pojkar: Att gå

Läs mer

Träningsprogram för att bli av med tvångssyndrom

Träningsprogram för att bli av med tvångssyndrom Träningsprogram för att bli av med tvångssyndrom Programmet bygger på Kognitiv biobeteendeterapeutisk självhjälpsmanual för tvångssyndrom av Jeffrey Schwartz. Texten har översatts av Susanne Bejerot. Texten

Läs mer

L a t h u n d. för hallvärdskapet i Wallenstamhallen, Mölnlycke IH och Café Redfox

L a t h u n d. för hallvärdskapet i Wallenstamhallen, Mölnlycke IH och Café Redfox L a t h u n d för hallvärdskapet i Wallenstamhallen, Mölnlycke IH och Café Redfox Vad innebär hallvärdskapet och vad är syftet med det? Pixbo Wallenstam har ett avtal med kommunen som ger oss rätt att

Läs mer

Hur upplever du att tävlingen Nordsjö Kalix Open genomförts i sin helhet

Hur upplever du att tävlingen Nordsjö Kalix Open genomförts i sin helhet Hur upplever du att tävlingen Nordsjö Kalix Open genomförts i sin helhet Bra genomförd tävling,hoppas den återkommer Riktigt bra för att vara första gången, gärna en något tuffare profil nästa år! Bra

Läs mer

Likabehandling och plan mot diskriminering och kränkande behandling!

Likabehandling och plan mot diskriminering och kränkande behandling! Likabehandling och plan mot diskriminering och kränkande behandling! Under våren 2015 gjordes en enkät på som handlade om trivsel, trygghet och barnens delaktighet. Enkäten riktades mot er som föräldrar,

Läs mer

Fråga 1 6 Barnens kommentarer

Fråga 1 6 Barnens kommentarer Fråga 1 6 Barnens kommentarer Detta är en sammanställning av barnens kommentarer som lämnats i enkäten. Kommentarerna har grupperats efter fråga. För bättre läsbarhet har stavfel korrigerats. Ett stort

Läs mer

Appar vi arbetat med. ipad projekt 2013 appar vi jobbat med. Nina Lundell Sida "1

Appar vi arbetat med. ipad projekt 2013 appar vi jobbat med. Nina Lundell Sida 1 Appar vi arbetat med ipad projekt 2013 appar vi jobbat med. Nina Lundell Sida "1 Vårterminen 2013 Rönnbäcksskolan 2013 ipad projekt 2013 appar vi jobbat med. Nina Lundell Sida "2 Choiceboard Creator Vi

Läs mer

INFORMATIONSBREV VECKA 45-46 HEJ PÅ ER DÄRHEMMA!

INFORMATIONSBREV VECKA 45-46 HEJ PÅ ER DÄRHEMMA! INFORMATIONSBREV VECKA 45-46 HEJ PÅ ER DÄRHEMMA! Hoppas att allt är bara bra med er inför den stundande All Helgonahelgen. Dagen idag bjuder ju på ett härligt höstväder. Vi får hoppas det håller i sig

Läs mer

Sammanställning av Utvärdering HÄLSODAG samtliga elever Barn- & fritidsprogrammet Onsdag den 17/10 2007

Sammanställning av Utvärdering HÄLSODAG samtliga elever Barn- & fritidsprogrammet Onsdag den 17/10 2007 Sammanställning av Utvärdering HÄLSODAG samtliga elever Barn- & fritidsprogrammet Onsdag den 17/10 2007 1. Fanns det något bra med Hälsodagen? Det var roligt Frukost och priser Ja absolut! Jag tycker att

Läs mer

Övning: Föräldrapanelen Bild 5 i PowerPoint-presentationen.

Övning: Föräldrapanelen Bild 5 i PowerPoint-presentationen. Övning: Föräldrapanelen Bild 5 i PowerPoint-presentationen. Material: Bilder med frågor (se nedan) Tejp/häftmassa Tomma A4-papper (1-2 st/grupp) Pennor (1-2 st/grupp) 1) Förbered övningen genom att klippa

Läs mer

Övning: Föräldrapanelen

Övning: Föräldrapanelen Övning: Föräldrapanelen Bild 5 i PowerPoint-presentationen. Material: Bilder med frågor (se nedan) Tejp/häftmassa Tomma A4-papper (1-2 st/grupp) Pennor (1-2 st/grupp) 1) Förbered övningen genom att klippa

Läs mer

Utvärdering 2014 målsman

Utvärdering 2014 målsman Utvärdering 2014 målsman 209 deltagare Kändes det tryggt att lämna era barn på lägret? (%) 100 80 60 40 20 0 100 0 Ja Nej Varför/varför inte? - Mycket väl anordnat och bra information. - Seriöst! Utförlig

Läs mer

Så här tycker ni. Friskis&Svettis Västerås medlemsundersökning 2012

Så här tycker ni. Friskis&Svettis Västerås medlemsundersökning 2012 Så här tycker ni Friskis&Svettis Västerås medlemsundersökning 2012 1. Hur gammal är du? Yngre än 20 år 4,2% 20-30 år 18,36% 31-40 år 19,16% 41-50 år 25,5% 51-60 år 18,42% 61-70 år 11,73% 71 år eller äldre

Läs mer

PATRULLTID & PYJAMASBÖN

PATRULLTID & PYJAMASBÖN PATRULLTID & PYJAMASBÖN Till dig ledare Det viktigaste under lägret är kanske samlingen i den lilla gruppen/patrull? Här finns möjligheten att varje morgonen och kväll på ett särskilt sätt se varandra,

Läs mer

Utvärdering Barnkörveckan 2014 - Google Forms

Utvärdering Barnkörveckan 2014 - Google Forms 46 responses View all responses Publish analytics Summary Edit this form Nina Wormbs This version of Safari is no longer supported. Please upgrade to a supported browser. Dismiss Vilken kör gäller svaren?

Läs mer

Att våga tala. - går det att lära sig? Mina egna små erfarenheter... Fredrik Bengtsson

Att våga tala. - går det att lära sig? Mina egna små erfarenheter... Fredrik Bengtsson Att våga tala - går det att lära sig? Mina egna små erfarenheter... Fredrik Bengtsson Vad jag tänkte prata om... Vem är jag? Vad gör jag här? min bakgrund som talare Går det att lära sig att våga nåt?

Läs mer

MOTIONER 2018 F&S TYRESÖ

MOTIONER 2018 F&S TYRESÖ MOTIONER 2018 F&S TYRESÖ 1 MOTION NR 1 Jag önskar vi får tillbaka möjligheten för oss dagkortsmotionärer kunna gå på gruppträning även efter kl 16.00 på sommaren. (som vi kunde sommaren 2016) Erika Husberg

Läs mer

Nästa vecka: Fredag: Gymnastik! Kom ihåg ombyteskläder, skor, handduk, tvål och egen hårborste om man vill ha det.

Nästa vecka: Fredag: Gymnastik! Kom ihåg ombyteskläder, skor, handduk, tvål och egen hårborste om man vill ha det. Veckobrev v. 3 Hej! Äntligen är vi tillbaka i vardagen och rutinerna igen. Nog för att det kan vara väldigt skönt med lite ledigt och göra det som faller en in, så är det ändå skönt när det väl är dags

Läs mer

1. Hur blev du mottagen vid ankomsten?: bra Kommentar mottagande: -Fick bara vänta 30 minuter på flygplatsen,helt OK

1. Hur blev du mottagen vid ankomsten?: bra Kommentar mottagande: -Fick bara vänta 30 minuter på flygplatsen,helt OK Namn: Kerstin Berghman Resa: Dressyr andalusier Mallorca Datum: 18-25 /5 2014 1. Hur blev du mottagen vid ankomsten?: bra Kommentar mottagande: -Fick bara vänta 30 minuter på flygplatsen,helt OK 2. Hur

Läs mer

Kursvärdering Sex och samlevnadskurs Tjörn oktober 2001

Kursvärdering Sex och samlevnadskurs Tjörn oktober 2001 Kursvärdering Sex och samlevnadskurs Tjörn oktober 2001 Detta var bra 333 Varierat program teori/övningar. Positiva och inspirerande ledare. Bra grupp: åldersblandat o könsfördelat. Öppenhet i gruppen.

Läs mer

Du har bara en kropp - ta hand om den! av Elin Häggström

Du har bara en kropp - ta hand om den! av Elin Häggström Du har bara en kropp - ta hand om den! av Elin Häggström Du är värdefull! Det är viktigt att få höra att man är värdefull och att man är duktig på något. Så kom ihåg, beröm dina kompisar och personer i

Läs mer

Föräldraenkät gällande verksamheten på fritidsklubben Vängåvan vt-14

Föräldraenkät gällande verksamheten på fritidsklubben Vängåvan vt-14 Föräldraenkät gällande verksamheten på fritidsklubben Vängåvan vt-14 Vi har fått in svar från 27 föräldrar. Vi har ca 70 barn i fyran och femman, resten är sexor. Alla frågor kunde ni svara på med ett

Läs mer

Flicka 97 47 % Pojke 105 51 % 10 år 21 10 % 11 år 23 11 % 12 år 19 9 % 13 år 34 16 % 14 år 59 29 % 15 år 39 19 % 16 år 7 3 % 17 år 4 2 % 18 år 0 0 %

Flicka 97 47 % Pojke 105 51 % 10 år 21 10 % 11 år 23 11 % 12 år 19 9 % 13 år 34 16 % 14 år 59 29 % 15 år 39 19 % 16 år 7 3 % 17 år 4 2 % 18 år 0 0 % 207 svar Sammanfattning Enkäten gick ut i alla grundskolor i Salems kommun samt på fritidsgården under vecka 42. Fritidsfältare och fritidsledare distribuerade enkäten till barnen/ungdomarna. Alla diagram

Läs mer

- Go mat - Kiosk stängde kl. 17 på fredagen. lördag åkte maten hem tidigare än utlovat. Otrevligt bemötande av cateringkillen också

- Go mat - Kiosk stängde kl. 17 på fredagen. lördag åkte maten hem tidigare än utlovat. Otrevligt bemötande av cateringkillen också UTVÄRDERING AV NY PLATS FÖR RDSGs RASSPECIAL Punkterna 1-5 kunde graderas enligt följande: Mycket bra Bra Varken bra eller dåligt Ganska dåligt Dåligt 1. Vilket är ditt helhetsintryck av den nya platsen

Läs mer

Vad svarade eleverna?

Vad svarade eleverna? Vad tycker eleverna om sina skolor? Vad svarade eleverna? Tjej 78 50 % Kille73 47 % Vill inte svara 8 5 % Vad är det bästa med din skola? att man känner alla. maten och att fröknarna har tid med en bra

Läs mer

Enkät 2015 Umeåregionens bibliotek

Enkät 2015 Umeåregionens bibliotek Enkät 2015 Umeåregionens bibliotek Jag är A. Man 38 36,2 B. Kvinna 65 61,9 C. Annan 2 1,9 Min ålder A. yngre än 25 år 16 15,2 B. 26 45 år 28 26,7 C. 46 65 år 26 24,8 D. äldre än 65 35 33,3 Tid för mitt

Läs mer

Stig Nyberg, 71 år Varför tränar du? Jag vill behålla den livskvalité som jag har idag. Kanske tom öka min styrka.

Stig Nyberg, 71 år Varför tränar du? Jag vill behålla den livskvalité som jag har idag. Kanske tom öka min styrka. Stig Nyberg, 71 år Jag vill behålla den livskvalité som jag har idag. Kanske tom öka min styrka. Cirkelgym är det enda jag kan träna numera eftersom jag är höftopererad och inte kan hoppa. Förr tränade

Läs mer

Socialarbetarna MÅSTE ha ett enskilt samtal med vaije barn utan deras föräldrar, oavsett ålder, som kommer in till socialtjänsten.

Socialarbetarna MÅSTE ha ett enskilt samtal med vaije barn utan deras föräldrar, oavsett ålder, som kommer in till socialtjänsten. Inledning Maskrosbarn är en ideell förening som arbetar med att förbättra uppväxtvillkoren för ungdomar som lever med föräldrar som missbrukar eller föräldrar som är psykiskt sjuka. Syftet med rapporten

Läs mer

Den försvunna diamanten

Den försvunna diamanten Den försvunna diamanten Jag sitter utanför museet i London, jag ser en man gå lite misstänksamt ut genom dörren. Jag går in på museet och hör att personalen skriker och säger att diamanten är borta. Diamanten

Läs mer

Restaurang Example. (http://www.example.se) Analys av nuvarande hemsida. Av Kharma Concept

Restaurang Example. (http://www.example.se) Analys av nuvarande hemsida. Av Kharma Concept Restaurang Example (http://www.example.se) Analys av nuvarande hemsida Av Kharma Concept 1.Översikt: Restaurang XXX har en kreativ hemsida med modern design. Navigering till de olika delarna av hemsidan

Läs mer

Resultat av kundundersökning Malenbadet i Båstad 2010

Resultat av kundundersökning Malenbadet i Båstad 2010 1 (10) 2010-10-20 Resultat av kundundersökning Malenbadet i Båstad 2010 Inledning Malenbadet är ett utomhusbad i Båstad och anläggningen är öppen från 1 juni 31 augusti. Malenbadet besöks årligen av mellan

Läs mer

Karin Hjertén Jonas Hägerhäll. Bilder Åsa Arctaedius Babysimfotografen

Karin Hjertén Jonas Hägerhäll. Bilder Åsa Arctaedius Babysimfotografen Karin Hjertén Jonas Hägerhäll Bilder Åsa Arctaedius Babysimfotografen www.babysimfotografen.se EN SIMKLUBB FÖR ALLA SS04 vision och värdegrund sedan 2004 Svenska Simförbundets Simlinje Perioden före puberteten

Läs mer

Gruppenkät. Lycka till! Kommun: Stadsdel: (Gäller endast Göteborg)

Gruppenkät. Lycka till! Kommun: Stadsdel: (Gäller endast Göteborg) Gruppenkät Du har deltagit i en gruppaktivitet. Det kan ha varit ett LAN, ett musikarrangemang, en tjej-/ killgrupp, ett läger eller ett internationellt ungdomsutbyte. Eller så har ni kanske skött ett

Läs mer

Vårt Sollentuna 2040 "Framtidsparken"

Vårt Sollentuna 2040 Framtidsparken Vårt Sollentuna 2040 "Framtidsparken" Av Max, Theo, Lina, Ronja. 8 an i Sollentuna Musikklasser Sr INTERVJU frågor och resultat Var ska Parken vara? - Viby, Ekbacken (nära busshållplats)? Norrviken, bakom

Läs mer

TRO. Paula Rehn-Sirén. Här nedan finns de tre första scenerna ur pjäsen TRO. Kontakta författaren ifall du vill läsa pjäsen i sin helhet.

TRO. Paula Rehn-Sirén. Här nedan finns de tre första scenerna ur pjäsen TRO. Kontakta författaren ifall du vill läsa pjäsen i sin helhet. Här nedan finns de tre första scenerna ur pjäsen TRO. Kontakta författaren ifall du vill läsa pjäsen i sin helhet. TRO Paula Rehn-Sirén Personer: Tove Robert Olivia DEL 1 (Vi befinner oss i ett trevåningshus.

Läs mer

Användarenkät om högskolebiblioteket 2013 - Snabbrapport alla

Användarenkät om högskolebiblioteket 2013 - Snabbrapport alla Användarenkät om högskolebiblioteket 2013 - Snabbrapport alla 1. 1.1 Kön Kommentar: skulle gärna ha fått vara fler. Vi lade ut enkäten på högskolans hemsida och försökte locka med biobiljetter. Det totala

Läs mer