Välkommen ll husmässa 2-5 september 2014

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Välkommen ll husmässa 2-5 september 2014"

Transkript

1 B Porto betalt Välkommen ll husmässa 2-5 september 2014

2 Demokörning av plattuppdelningssåg Schelling fh4 Schelling som ligger i Österrike är en av världens främsta tillverkare av plattuppdelningssågar för träbaserade skivor, men även för skivor av plast, aluminium gips och stål. En Schelling plattuppdelningssåg finns för alla, från det mindre snickeriet till att man levererar kompletta och den höga snittanläggningar med precisionen är man automatisk inmatning ledande inom plast och och stapelutrustning. aluminium. Tack vare den stabila Under Trädagars kommer maskinkonstruktionen vi att ha en fh 4 i vår hall. fh 4 har en hög produktivitet tack vare precision och perfekt snittstyrning. Med 15 kw kapacitet kan samtliga träskivor av alla olika typer bearbetas. Under mässdagarna finns plattuppdelningssåg fh4 samt representant från Schelling på plats.

3 KANONPRIS på hela Altendorfs sortiment under Trädagars!! Nyhet! Populära ELMO har nu kommit med ytterligare en modell som är utrustad med vinklingsbar klinga åt båda håll. Vinklingen går snabbt och görs i touchscreen panelen. ELMO III D vinkling av klingan höger / vänster 46 WA8 TE Ny mycket prisvärd standardsåg WA8 TE har som standard motorisk höjning och vinkling av klingan. Digital visning av klingans vinkel. Vagnlängd från mm. Parallellanslag med manuell inställning, snittbredd 1000 eller 1300 mm, motor 5,5 kw. Till WA8TE finns extrautrustning rits, parallellanslag med fininställning, och med digital visning. Tillbehör som dubbelsidigt geringsanslag DUPLEX, uppläggningsstöd STEG och manuell snabbspänning finns också att köpa till! Visas tillsammans med Altendorfs övriga modeller hos oss på Trädagars!

4 Visas hos oss på Trädagars Optimeringskapsåg i linje med scanner! Dimter Optimeringskapsåg som ingår i Weinig koncernen Världens största leverantör av optimeringskapsågar är ett mycket säkert val! Erfarenheten av allt från påskjutarsågar till genommatningssågar är mycket stor. Den mindre Optimeringskapsågen ger ett snabbare kapresultat som passar även för mindre företag. Genommatningssågen sätts ofta i linje tillsammans med andra maskiner som ex, scanner, hyvel och fingerskarv mm. Tillsammans med kunden arbetar man fram den bästa lösningen. LuxScan Hög scanner noggrannhet Luxscan har en stor erfarenhet med installationer i hela världen. Scannern ger den bästa lösningen för varje bräda och den har en mycket tillförlitlig hög dagsproduktion. Den har särskilda lösningar för högsta säkerhet i arbetsprocessen, ger ett toppresultat och har högsta bekvämligheten för operatören. Med hjälp av laserkamera detekteras brädan från olika håll. Den identifierar defekter så som kvistar, markeringar, sprickor mm. Standardscannern kan utrustas med tillbehör så som LED ljus, detektering av färgdefekter, fiberdetektion mm.

5 Weinig hyvlar - ett klokt och säkert val! Weinig hyvlar är kända för sin fantastiska hyvelkvalitet. De är byggda av den senaste teknologin som ger korta ompostningstider. De är kompakt byggda med maximal arbetssäkerhet och bullerskydd. Weinigs hyvlar finns från standard till mer avancerade hyvlar. Från automatiserad planhyvel till hyvel som byggs enligt kundens önskemål. Det finns en uppsjö av tillval som universalspindel, mobilspindel, CNC-styrda axlar mm. Weinig fönstermaskiner - flexibilitet för framtiden Rusta för framtiden! Weinig fönstermaskiner, resultatet är av högsta kvalitet, snabba omställningar och detta ger hög kapacitet och god avkastning! På Trädagars finns olika modeller av Weinig hyvlar i utställningshallen!

6 Automatisk längdkapsåg Raimann FlexiRip Det Tyska företaget Raimann som ingår i Weinig koncernen är ledande på lamell och klyvsågar. Tack vare de olika modellerna finns det maskiner som passar både det lilla snickeriet och den stora industrin. Sågarna går att få allt ifrån standardmaskin till komplett linje med scanner. På Trädagars kommer vi att ha en Raimann längdkapsåg FlexiRip i vår utställningshall. FlexiRip är en mycket flexibel såg. Den kan närmast beskrivas som en hybrid mellan en skivsåg och en justersåg. Den är idealisk vid klyvning av både kantat och okantat trä. Den är också perfekt vid uppdelning av massiva träskivor samt plast och andra typer av icke järnhaltiga skivor. FlexiRip är mycket lättarbetad och framför allt är den snabb inför de uppgifter den ställs inför. FlexiRip kan också kapa och gera utan någon vidare omställning. En ultimat maskin för massiv träbearbetning! FlexiRip finns i vår hall under Trädagars!

7 CNC fräs Reichenbacher Reichenbacher som ligger i Tyskland är specialist med över 50 års tradition inom fräs-maskiner för trä, plast, aluminium och kompositbearbetning. Den första maskinen kom ut på marknaden 1955.Företaget har mer än 30 års erfarenhet av 5-axlad teknologi. Man utvecklar maskiner på högsta nivå för kunder inom områdena bil, flyg, fasad, möbel, dörrar, fönster, trappor mm. Representant från Reichenbacher finns hos oss under Trädagars! Höcker polytechnik luftfriska ideér sedan mer än 50 år! Denna grundprincip gäller idag mer än någonsin. Sedan 1962 skissar, planerar och bygger HÖCKER POLYTECHNIK lufttekniska anläggningar, brikettsystem och speciallösningar för industri- och hantverksföretag. Allt från små mobila renluftsfilter till stora kompletta anläggningar. Med mångårig utveckling har man kunnat etablera sig som ledande på marknaden för utsugs- och filter-anläggningar samt pneumatiska transportsystem för kartong- och wellpappindustrin i Tyskland. Maskiner och representant från Höcker finns hos oss under Trädagars!

8 Striebig väggsågar stor såg liten plats! Frigör arbetsyta den vertikala sågningen är den perfekta kombinationen av precision och effektivitet. Oberoende om det är ett horisontalt - vertikalt - eller vinkelsnitt, varje snitt har en precision på 1/10 mm. Finns i olika modeller från standard till mer avancerad. Finns i vår utställningshall på mässan GreCon fingerskarv GreCon är sedan många år den ledande tillverkaren av fingerskarvs-maskiner Fingerskarvning sker i två utförande, kortskarvning för att ta tillvara restbitar eller för att få fram kvistfria ämnen, långskarvning för konstruktionsvirke i grova dimensioner. Representant finns i vår utställningshall på mässan

9 Mafell handmaskiner - tysk kvalitet! Mafell handmaskiner demonstreras av representant på Trädagars med nyheter som Excenterslip EVA 150E kraftfullt varvtal, låg vibration och mycket robust, Handcirkelsåg K85 nya lösningar för märkbart större användningskomfort och effekt, Dammsugare S35M överlägsen sug-kvalitet med hög användarkomfort Vågar du ta risken? Risken för bränder är mycket stor. när det bildas gnistor i hyvlar, spåntuggar mm. GreCon har ett välutvecklat system som upptäcker dessa glödande partiklar och släcker dem innan det är för sent. Man är idag den största tillverkaren av gnistsläckning i världen. GreCon Gnistsläckning viktigt för er! Demoutrustning i utställningshallen.

10 Sågspecialisten representerar också: Hofmann standardmaskiner! Tyska maskiner som är tillverkade med gjutet stativ av högsta kvalitet. Maskinprogrammet består av: rikthyvlar, planhyvlar, kombinerade rikt och plan, bordsfräs bandsåg mm. Fischer folieringsmaskiner! Krympfoliemaskin som har kompletta lösningar för paketering av hyvlad panel, lister, golv mm. Perfekt både för massivt trä, MDF och målade produkter. Holtec kapar hela virkespaket! När hänsyn inte behöver tas till olika kvaliteter eller fel på virket är det absolut snabbaste sättet att kapa hela virkespaketet. Kapaciteten är beroende på virket och man får en garanterad precision på +/- 1 mm. Och snittkvalitet i klass med cirkelsågat virke. Holtec klarar detta då sågsvärdet styrs med dubbla styrbågar. Holtec har maskiner från den mindre skottkärremodellen som flyttas till virket samt de stora stationära modellerna.

11 Bredbandsputs med patenterat system! Kündig bredbandsputsar har ett patenterat system med vinklingsbart aggregat. Maskinen är stabil och högklassig med det patenterade systemet som innebär att aggregatet är vinklat med 10 för en bättre avverkning och ett finare slipresultat än med konventionell teknik. Maskinen är användarvänlig tack vare automatisk tjockleksmätning av arbetsstycket samt automatisk start. Graule kap och geringssåg! Graule kap och geringssågarna är mycket stabila i sitt utförande och passar för både trä, plast och aluminium. Det finns olika modeller och storlekar, allt från snitthöjd 85 mm till 200 mm. Den kan också kompletteras med rullbana framför och bakom, samt tigerstop för den som vill ha en halvautomatisk enhet. Lagerrensning! Under Trädagars säljer vi ut våra utställningsmaskiner, demomaskiner och genomgångna begagnade maskiner. Först till kvarn gäller!!

12 Trädagars - en mässa på riktigt! Öppettider: Tisdag och onsdag 7,30 20,00 Torsdag och fredag 7,30 17,30 Mässerbjudande man inte får missa! Du hittar oss här! Sågspecialisten AB Tele: Soldattorpsg Från Stockholm / Helsingborg: Kör riksväg 40 ca 1 km från korsning RV 40 och E4 mot Göteborg. Sväng mot Haga Industriområde avfart 102 där finns vi direkt utmed vägen. Från Göteborg: Kör ner för backen mot Jönköping sväng av höger vid avfart 102 Haga Industriområde. Välkommen!

Kompromisslös kompetens för höga krav

Kompromisslös kompetens för höga krav www.format-4-sweden.com Kompromisslös kompetens för höga krav Våra rådgivare hjälper er gärna med planering och sammanställning av er individuella maskin från Format-4. Rådgivning Utbildning Service Vi

Läs mer

Allting måste säljas!

Allting måste säljas! sale Allting måste säljas! www.felder-group-sweden.com Få vår fantastiska JUL BONUS! Felder-Group AUSTRIA KR-Felder-Straße 1 6060 HALL in Tirol Tel. + 43 5223/58 500 Fax +43 5223/56 130 GÖTEBORG Försäljningskontor

Läs mer

Här presenterar jag några typer av maskiner för träbearbetning. Vissa av dem finns i Träspråks verkstad, andra än så länge bara i Träspråks fantasi.

Här presenterar jag några typer av maskiner för träbearbetning. Vissa av dem finns i Träspråks verkstad, andra än så länge bara i Träspråks fantasi. Snickerimaskiner Här presenterar jag några typer av maskiner för träbearbetning. Vissa av dem finns i Träspråks verkstad, andra än så länge bara i Träspråks fantasi. Sågning Sågning är kanske det mest

Läs mer

Högre produktivitet. Större förtjänst.

Högre produktivitet. Större förtjänst. Högre produktivitet. Större förtjänst. www.format-4-sweden.com Våra rådgivare hjälper er gärna med planering och sammanställning av er individuella maskin från Format-4. Rådgivning Utbildning Service Vi

Läs mer

precisionssågning. Perfekt för

precisionssågning. Perfekt för Perfekt för precisionssågning. Såga och skär noggrannare än någonsin. Med stationärmaskinerna PTS 10, PCM 7, PCM 10, PCM 8S samt sågstation PLS 300 för sticksåg och kakelskärare PTS 1 från Bosch. Mer info

Läs mer

En liten skrift om Solohyvelns möjligheter

En liten skrift om Solohyvelns möjligheter Från panel till list En liten skrift om Solohyvelns möjligheter Dimensionering och släthyvling av virke En nysågad bräda är plan men har måttavvikelser. Efter torkning till byggtorrt dvs. 15-20% fukthalt

Läs mer

Maskiner och tillbehör för proffs

Maskiner och tillbehör för proffs askiner och tillbehör för proffs En motor Olika funktioner som tillval otorn och de olika enheterna säljs separat. 6HP 3.8L 20cm Ø 3150min -1 2.4KW 230V (16A) (50Hz) 10.5A (230V) BS4343 AC 175 Bar 6m

Läs mer

CNC5003 är en industrimaskin som även passar hantverkaren. Maskinen är speciellt framtagen för trä, skivmaterial, plast och aluminium.

CNC5003 är en industrimaskin som även passar hantverkaren. Maskinen är speciellt framtagen för trä, skivmaterial, plast och aluminium. CNC5003 CNC5003 Industrimaskin som även passar hantverkaren Kombinerad maskin, kan utrustas för flera olika operationer Kan betjänas från 3 sidor Industristyrsystem, ej PC-baserat Digitala servon med hög

Läs mer

Mobila stängsel. Mobila stängsel. För tillfälliga inhägnader. Arbetsplatsinhägnad

Mobila stängsel. Mobila stängsel. För tillfälliga inhägnader. Arbetsplatsinhägnad Arbetsplatsinhägnad Mobila stängsel För tillfälliga inhägnader Heras mobila stängsel är ett komplett system för tillfälliga inhägnader. Mobila stängsel En ekonomiskt fördelaktig lösning för det tillfälliga

Läs mer

CNC5003. CNC5003 är en industrimaskin som även passar hantverkaren. Maskinen är speciellt framtagen för trä, skivmaterial, plast och aluminium.

CNC5003. CNC5003 är en industrimaskin som även passar hantverkaren. Maskinen är speciellt framtagen för trä, skivmaterial, plast och aluminium. CNC5003 CNC5003 CNC5003 är en industrimaskin som även passar hantverkaren. Maskinen är speciellt framtagen för trä, skivmaterial, plast och aluminium. Industrimaskin som även passar hantverkaren Kombinerad

Läs mer

FINGERSKARVNING MIXAD APPLICERING. Mixon Fingerskarvning mixad applicering 2400 Serien

FINGERSKARVNING MIXAD APPLICERING. Mixon Fingerskarvning mixad applicering 2400 Serien FINGERSKARVNING MIXAD APPLICERING Mixon Fingerskarvning mixad applicering 2400 Serien Mixon 2400 Serien fingerskarvningssystem används för olika produkter där trälameller limmas ihop i kortändarna. Detta

Läs mer

Trävaror och byggprodukter för industriell tillverkning och modernt byggande.

Trävaror och byggprodukter för industriell tillverkning och modernt byggande. Trävaror och byggprodukter för industriell tillverkning och modernt byggande. Hög kapacitet och nyskapande lösningar. För våra kunders behov Visionen för Martinsons Trä är att med engagerade medarbetare

Läs mer

FINGERSKARVSAPPLICERING LÖSNINGAR FÖR SEPARAT LIMNING. Mixon Fingerskarvning S Separatserien

FINGERSKARVSAPPLICERING LÖSNINGAR FÖR SEPARAT LIMNING. Mixon Fingerskarvning S Separatserien FINGERSKARVSAPPLICERING LÖSNINGAR FÖR SEPARAT LIMNING Mixons 2400-2S fingerskarvsystem används för olika produkter där trälameller limmas ihop i kortändarna. Detta görs för att minska spillet vid kvistar

Läs mer

Ta i trä. Avancerad bearbetning av planmaterial.

Ta i trä. Avancerad bearbetning av planmaterial. Ta i trä Avancerad bearbetning av planmaterial www.trateknik.com Träteknik genuint hantverk sedan 1906 Massiv sittgrupp, Engelbrektskolan i Stockholm Arkitekt: Cedervall Arkitekter Kragstadungen i Vallentuna

Läs mer

VOLVO GRÄVMASKINER EC210 EC240

VOLVO GRÄVMASKINER EC210 EC240 VOLVO GRÄVMASKINER EC210 EC240 Avancerad teknik har fört fram Volvos grävmaskiner till toppen när det gäller effektivitet och produktivitet. Oberoende av hur krävande arbetsplatsen än är har Volvos grävmaskiner

Läs mer

Nyhetsbrev september 2011 Blech Nordic

Nyhetsbrev september 2011 Blech Nordic Nyhetsbrev september 2011 Blech Nordic TRUMPF med världsnyheter på Blech Nordic Snart är det dags för den nya mässan Blech Nordic att slå upp dörrarna i Stockholm. Varmt välkomna den 4-7 oktober till den

Läs mer

Alltid rätt maskin. för alla stora projekt. www.bosch-do-it.se. Har du fler idéer? www.bosch-do-it.se. www.bosch-do-it.se.

Alltid rätt maskin. för alla stora projekt. www.bosch-do-it.se. Har du fler idéer? www.bosch-do-it.se. www.bosch-do-it.se. Har du fler idéer? Bli inspirerad på www.bosch-do-it.se med allt som rör homestyling och design. Här hittar du inte bara tips och råd om vanliga hemmajobb, utan även bygganvisningar för otroliga designobjekt

Läs mer

INFÄSTNINGSSYSTEM I MODERN TRÄHUSPRODUKTION

INFÄSTNINGSSYSTEM I MODERN TRÄHUSPRODUKTION Kvalitetsprodukter för infästning i trä, stål, betong & gips INFÄSTNINGSSYSTEM I MODERN TRÄHUSPRODUKTION ITW är en av världens ledande tillverkare av specialiserad industriell utrustning, förbrukningsvaror

Läs mer

Känsla för massivträ 5/ 10/ 12/ 14/ FÖRMODLIGEN DET STÖRSTA SORTIMENTET PÅ LIMFOG I SVERIGE!

Känsla för massivträ 5/ 10/ 12/ 14/ FÖRMODLIGEN DET STÖRSTA SORTIMENTET PÅ LIMFOG I SVERIGE! Känsla för massivträ Övning ger färdighet är ett gammalt ordspråk. Detta tycker vi är ord som relaterar väl till vårt företag. Vi har arbetat med massivt trä sedans 1979, så vi har en god erfarenhet och

Läs mer

Specialmaskiner. Theofils specialmaskiner från Virutex

Specialmaskiner. Theofils specialmaskiner från Virutex Specialmaskiner Theofils specialmaskiner från Virutex Hyvlar Kanthyvel CE 89 E Lätt och stark hyvel för kanthyvling. Utrustad med utbytbara hårdmetallskär som inte behöver justeras, dammutsugaradapter

Läs mer

Före sönderdelningen barkas timret, vanligen i en rotormaskin. Stocken förs genom en rotor med eggverktyg som skaver bort barken.

Före sönderdelningen barkas timret, vanligen i en rotormaskin. Stocken förs genom en rotor med eggverktyg som skaver bort barken. Sågverksprocessen I sågverket förädlas timmer (rundvirket) till sågat virke med olika dimensioner och kvaliteter. Målet är att på bästa sätt ta tillvara den råvara som stocken utgör för att kunna bemöta

Läs mer

Mobila stängsel. Mobila stängsel. För tillfälliga inhägnader. Arbetsplatsinhägnad

Mobila stängsel. Mobila stängsel. För tillfälliga inhägnader. Arbetsplatsinhägnad Arbetsplatsinhägnad Mobila stängsel För tillfälliga inhägnader Heras mobila stängsel är ett komplett system för tillfälliga inhägnader. Mobila stängsel En ekonomiskt fördelaktig lösning för det tillfälliga

Läs mer

SKÄRMASKINER. Översikt Skärmaskiner

SKÄRMASKINER. Översikt Skärmaskiner SKÄRMASKINER Översikt Skärmaskiner Modellöversikt Skärmaskin 1133 1142 1134 1135 1046 IDEAL 1133 IDEAL 1142 IDEAL 1134 IDEAL 1135 IDEAL 1046 Skärlängd, mm 340 430 350 350 460 Skärkapacitet ark (70 g/m²)

Läs mer

Utbildning Nord. Träindustriell grundutbildning Utbildning till maskinsnickare UTBILDNING NORD - NYCKELN TILL DEN NORDISKA ARBETSMARKNADEN

Utbildning Nord. Träindustriell grundutbildning Utbildning till maskinsnickare UTBILDNING NORD - NYCKELN TILL DEN NORDISKA ARBETSMARKNADEN Utbildning Nord Träindustriell grundutbildning Utbildning till maskinsnickare 1 Utbildning till maskinsnickare Denna träindustriella maskinsnickarutbildning syftar till att ge de studerande en bred grundläggande

Läs mer

H410 H410 multi H410 panel

H410 H410 multi H410 panel H410 H410 multi H410 panel Unika snickerimaskiner MOReTENs har tillverkat snickerimaskiner i över 25 år. Den innovativa konstruktionen formad av våra kunders behov har gjort att vi fått kostnadseffektiva

Läs mer

- allt en håltagare behöver. Golvsågsprogrammet. golvsågar för alla behov

- allt en håltagare behöver. Golvsågsprogrammet. golvsågar för alla behov - allt en håltagare behöver Golvsågsprogrammet golvsågar för alla behov Golvsåg MGS550-4, 4 kw / sågdjup 228 mm MADE IN SWEDEN - Vår egen lilla golvsåg tillverkas i Sverige av kvalitetskomponenter från

Läs mer

BLI MER EFFEKTIV I VÅR!

BLI MER EFFEKTIV I VÅR! BLI MER EFFEKTIV I VÅR! Trött på att köra runt och hämta varor? Du vet väl att Lunds Kakelvaruhus alltid kör ut ditt badrumsprojekt GRATIS inom 046-området och till kraftigt reducerat pris inom 040 och

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

Handmanövrerad lyftmagnet

Handmanövrerad lyftmagnet Stor magnetkraft nära till hands Handmanövrerad lyftmagnet Kraftfull, säker, kompakt, lätt att använda Idealisk för att hantera bearbetad eller obearbetad, plan eller rund ferritisk last. 3-års garanti

Läs mer

OM KONSTEN ATT FÖRÄDLA TRÄ

OM KONSTEN ATT FÖRÄDLA TRÄ OM KONSTEN ATT FÖRÄDLA TRÄ Det unika med skogsindustrin är att den kombinerar en storskalig och tekniskt avancerad produktion med en fullständigt naturlig och förnyelsebar råvara. Det är därför som skogsindustrin

Läs mer

Maskinen har servoframmatning med positionering och är försedd med automatisk renkapning vid trädning samt autostoppfunktion.

Maskinen har servoframmatning med positionering och är försedd med automatisk renkapning vid trädning samt autostoppfunktion. Precisionskapautomat för kapning/stansning av mjuka och halvhårda profiler, raka och vinklade snitt. FA 393S, grundmaskin Max. kapfrekvens 200/min 1000 m Längdmätning, upplösning 0,1 mm Matningshastighet

Läs mer

KRAFTFULLT DAMMUTSUG

KRAFTFULLT DAMMUTSUG KRAFTFULLT DAMMUTSUG EN NYPA FRISK LUFT Slipning är traditionellt dammigt och smutsigt. Men med Norton MeshPower slipnätsrondeller får du ett kraftfullt dammutsug och en praktiskt taget dammfri slipning.

Läs mer

KANTLIMNINGSAPPLICERING. Mixon Kantlimningsapplicering 2300 Serien

KANTLIMNINGSAPPLICERING. Mixon Kantlimningsapplicering 2300 Serien KANTLIMNINGSAPPLICERING Mixons kantlimningsystem används för olika produkter där trälameller limmas ihop på den vertikala kanten av träet. Fördelar med vår kantlimningssystem: Kan användas vid alla typer

Läs mer

som gäller När det är noggrannhet Nya Compact-generationen Alltid helt exakt - Compact generationen från Bosch De nya sticksågarna från Bosch

som gäller När det är noggrannhet Nya Compact-generationen Alltid helt exakt - Compact generationen från Bosch De nya sticksågarna från Bosch Alltid helt exakt - Compact generationen från Bosch När det är noggrannhet som gäller Expert De nya sticksågarna från Bosch Easy Universal Nya Compact-generationen Easy Universal Expert NYHET! Compact-generationen

Läs mer

Om våra massiva och sköna trägolv.

Om våra massiva och sköna trägolv. Om våra massiva och sköna trägolv. rum att leva med Trä är världens naturligaste byggmaterial. Den här broschyren sammanfattar det viktigaste du behöver veta om trägolven från Norrlands trä som grundades

Läs mer

INFOTOOL MÅLERI. Nyheter & Kompetenta lösningar. Hösten 2012

INFOTOOL MÅLERI. Nyheter & Kompetenta lösningar. Hösten 2012 INFOTOOL MÅLERI Nyheter & Kompetenta lösningar Hösten 2012 Mobilitet sparar tid. Med SYS-ToolBox den öppna systainern med 3-i-1 kopplingssystem. Den som har med sig allt sparar tid och steg därför har

Läs mer

stora resurser & höga ambitioner

stora resurser & höga ambitioner stora resurser & höga ambitioner Vi erbjuder våra kunder... Maskiner Verktyg Utbildning Rådgivning Programmering Service För att producera ekonomiskt och tillförlitligt med hög precision dygnet runt och

Läs mer

EdmoLift, din kompletta legoleverantör

EdmoLift, din kompletta legoleverantör Laserskärning Bockning Svetsning Ytbehandling Montering EdmoLift, din kompletta legoleverantör EdmoLift är en komplett legoleverantör med toppmodern maskinpark, vår personal har lång erfarenhet av legoarbeten

Läs mer

UTSTÄLLARTRÄFF. RC Hotel 1 februari 2019

UTSTÄLLARTRÄFF. RC Hotel 1 februari 2019 UTSTÄLLARTRÄFF RC Hotel 1 februari 2019 2 Agenda Utställarträff 1 februari 2019 FIKA VÄLKOMMEN MÄSSAN 2018 MÄSSAN 2019 AVSLUTNING/ UNDERSÖKNINGAR LUNCH FAIRLINK TRÄDAGARS 3 Utställare & besökare 2018 Sammanfattning

Läs mer

din starkaste maskinpartner NORRMASKINER Luleå - Skellefteå - Umeå

din starkaste maskinpartner NORRMASKINER Luleå - Skellefteå - Umeå din starkaste maskinpartner NORRMASKINER Luleå - Skellefteå - Umeå Tillsammans är man starkare LULEÅ SKELLEFTEÅ UMEÅ 2 Välkommen till din starkaste maskinpartner Tillsammans är man starkare därför har

Läs mer

Atlas Copco. Kompressorer för medicinsk luft GA 5-22 MED / GA 5-15 VSD MED (5-22 kw / 7,5-30 hk)

Atlas Copco. Kompressorer för medicinsk luft GA 5-22 MED / GA 5-15 VSD MED (5-22 kw / 7,5-30 hk) Atlas Copco Kompressorer för medicinsk luft (5-22 kw / 7,5-30 hk) Medicinsk luft: Renhet och precision i krävande sjukvårdsmiljöer Inom det viktiga området patientvård krävs en tillförlitlig tryckluftskälla

Läs mer

Med trä in i framtiden Massivträbearbetning med WACO 4. Hydromat 3500 Den nya profilhyveln för effektiv produktion 8 av profilerade träprodukter

Med trä in i framtiden Massivträbearbetning med WACO 4. Hydromat 3500 Den nya profilhyveln för effektiv produktion 8 av profilerade träprodukter 1 Med trä in i framtiden Massivträbearbetning med WACO 4 Hydromat 3500 Den nya profilhyveln för effektiv produktion 8 av profilerade träprodukter Hydromat 3500 som standardmaskin Välutrustad redan i standardutförande

Läs mer

Produktpresentation. S-serien Ministickugnar

Produktpresentation. S-serien Ministickugnar Produktpresentation S-serien Ministickugnar S-serien stora små ugnar för ett perfekt bakresultat För att baka gott bröd med hög kvalitet krävs inte bara råvaror eller bake-off produkter av hög kvalitet.

Läs mer

proplate MACHINING ON THE CUTTING EDGE

proplate MACHINING ON THE CUTTING EDGE proplatemachining ON THE CUTTING EDGE Vi är experter på maskinbearbetning av stål Maskinbearbetning av hög klass är en förutsättning för att skurna detaljer ska fungera för sitt ändamål. Vi erbjuder en

Läs mer

Nyhet! www.lenson.se

Nyhet! www.lenson.se Kap- & slipskivor Nyhet! www.lenson.se XT8Kapskiva // Den tunna Oslagbar kapskiva för tunna material. Snabbare och finare kapning upp till 2,5 mm stål. Tack vare det ytterst fina skäret krävs ej efterarbetning.

Läs mer

Bullerskydd Reflekterande och dämpande bullerplank

Bullerskydd Reflekterande och dämpande bullerplank Bullerskydd Reflekterande och dämpande bullerplank Kompletta lösningar för maximal trygghet och säkerhet! Som Sveriges största och ledande leverantör med marknadens bredaste produktregister, kraftfulla

Läs mer

Saxar med Ursvikenkvalitet

Saxar med Ursvikenkvalitet Gradsaxar Saxar med Ursvikenkvalitet Ursvikens gradsaxar är ett begrepp inom plåtbearbetningsbranschen. Vårt kunnande och vår förmåga att ständigt möta nya kundkrav har fört oss fram till en tätposition

Läs mer

Batteridrivenborrskuvdragare. slagborrskruvdragare. A10 M A18 M bl ASB18 M bl

Batteridrivenborrskuvdragare. slagborrskruvdragare. A10 M A18 M bl ASB18 M bl Batteridrivenborrskuvdragare slagborrskruvdragare A10 M A18 M bl ASB18 M bl Bra jobb är inte bara arbete - det är kul också. BORSTLÖS MOTOR - KOMPAKT OCH LÅNGLIVAD De kraftfulla batteridrivna borrmaskinerna

Läs mer

Atlas Copco. Oljetätade vakuumpumpar med roterande ledskena GV 20-300, 20-365 m 3 /h, 12-215 kubikfot/min

Atlas Copco. Oljetätade vakuumpumpar med roterande ledskena GV 20-300, 20-365 m 3 /h, 12-215 kubikfot/min Atlas Copco Oljetätade vakuumpumpar med roterande ledskena GV 20-300, 20-365 m 3 /h, 12-215 kubikfot/min Atlas Copco Din vakuumspecialist På Atlas Copco har vi utvecklat högtekniska vakuumpumpar i många

Läs mer

Cirkelsåg K 65 cc Kapsågar med skena KSS 60 cc KSS 60 36B

Cirkelsåg K 65 cc Kapsågar med skena KSS 60 cc KSS 60 36B Cirkelsåg K 65 cc Kapsågar med skena KSS 60 cc KSS 60 36B Lätt, stark, djup: De nya MAFELL kapsågarna med skena med upp till 67 millimeters sågdjup. ENKELT TIDSENLIG: UPP TILL 67 MM SÅGDJUP Övertygande

Läs mer

PR1000e. PR1000e Brodyrmaskin. Professionella broderier snabbt och lätt med Brother PR1000e

PR1000e. PR1000e Brodyrmaskin. Professionella broderier snabbt och lätt med Brother PR1000e PR1000e PR1000e Brodyrmaskin Professionella broderier snabbt och lätt med Brother PR1000e 200 360 mm brodyryta Högupplöst ASV LCD-pekskärm Avancerad belysning med naturligt ljus Justerbar hastighet: 400

Läs mer

Sandgjutet Aluminiumgjutgods

Sandgjutet Aluminiumgjutgods Sandgjutet Aluminiumgjutgods Om oss: GAP är ett företag som erbjuder full kundservice; från design och utveckling av detaljen som ska gjutas, till leverans av färdigt bearbetade, målade och testade artiklar.

Läs mer

Precis sågning i olika material

Precis sågning i olika material Materialblandning Unik Precis sågning i olika material Make it your home. Gör ditt hus till ett hem med PKS 16 Multi. Med den mångsidiga mini-handcirkelsågen förverkligar du dina projekt när det gäller

Läs mer

CNC5005. CNC5003 är en industrimaskin som även passar hantverkaren. Maskinen är speciellt framtagen för trä, skivmaterial, plast och aluminium.

CNC5005. CNC5003 är en industrimaskin som även passar hantverkaren. Maskinen är speciellt framtagen för trä, skivmaterial, plast och aluminium. CNC5005 CNC5005 CNC5003 är en industrimaskin som även passar hantverkaren. Maskinen är speciellt framtagen för trä, skivmaterial, plast och aluminium. Industrimaskin som även passar hantverkaren Kombinerad

Läs mer

FINGERSKARVSAPPLICERING SEPARAT APPLICERING GENOM KONTAKTLÖST SYSTEM. Mixon Fingerskarvning separat applicering 2400 CL Serie

FINGERSKARVSAPPLICERING SEPARAT APPLICERING GENOM KONTAKTLÖST SYSTEM. Mixon Fingerskarvning separat applicering 2400 CL Serie FINGERSKARVSAPPLICERING SEPARAT APPLICERING GENOM KONTAKTLÖST SYSTEM Mixons fingerskarvningssystem med separat applicering används för olika produkter där trälameller limmas ihop i kortändarna. Detta görs

Läs mer

Prestige Connex. Gjord vit och förblir vit. Whiteboardtavlor Blädderblocksställ Mobil whiteboardtavla Magnetiska anslagstavlor. noboeurope.

Prestige Connex. Gjord vit och förblir vit. Whiteboardtavlor Blädderblocksställ Mobil whiteboardtavla Magnetiska anslagstavlor. noboeurope. Gjord vit och förblir vit noboeurope.com Prestige Connex Whiteboardtavlor Blädderblocksställ Mobil whiteboardtavla Magnetiska anslagstavlor Kontakta din återförsäljare för information om alla Nobos tavlor.

Läs mer

Rhino Wood & Plastic Processing Sweden AB. Kenneth Hedman, VD

Rhino Wood & Plastic Processing Sweden AB. Kenneth Hedman, VD Rhino Wood & Plastic Processing Sweden AB Kenneth Hedman, VD 1 Rhino har: Plast- och träbearbetning Vakuumformning Prototyptillverkning Verktygstillverkning CAD - CAM CNC - fräsning Konstruktionsstöd Serieproduktion

Läs mer

VINTERKAMPANJ 1:A FEBR-31:A MARS

VINTERKAMPANJ 1:A FEBR-31:A MARS VINTERKAMPANJ 1:A FEBR-31:A MARS C O M BO K IT VERKTYG FÖR PROFFSEN SKOG OCH TRÄDGÅRD För alla kampanjpriser så tillkommer moms. COMBOKIT DK1883, Combokit Inkluderar borrskruvdragare, borrhammare samt

Läs mer

Unika snickerimaskiner

Unika snickerimaskiner PH260 Unika snickerimaskiner MOReTENs har tillverkat snickerimaskiner i över 25 år. Den innovativa konstruktionen formad av våra kunders behov har gjort att vi fått kostnadseffektiva lösningar och unika

Läs mer

Flexi Range 11-09 / SE

Flexi Range 11-09 / SE 11-09 / SE Introduktion är en samling flexibla och professionella system där några av de mest välbeprövade maskiner från Randek är kombinerade för att passa din produktion. Kvalitet, Säkerhet och Produktivitet

Läs mer

ISODOOR INDUSTRI TAKSKJUTPORTAR. www.demex.se

ISODOOR INDUSTRI TAKSKJUTPORTAR. www.demex.se ISODOOR INDUSTRI TAKSKJUTPORTAR www.demex.se ISO-omfånget på takskjutportarna är resultatet av den mest moderna design och tillverkningsteknik som för närvarande finns tillgänglig. Dessa dörrar är robusta

Läs mer

Optimerade produktionsteg sparar tid!

Optimerade produktionsteg sparar tid! Optimerade produktionsteg sparar tid! Arbetstid = pengar! Med Format-4 sparar ni tid, ökar er produktivitet och avkastning Order efter order. Kontakta oss, vi är beredda! Info Hotline Felder-Group AUSTRIA

Läs mer

SPIA PACKBORD. Elektriskt höj & sänkbart

SPIA PACKBORD. Elektriskt höj & sänkbart SPIA PACKBORD Elektriskt höj & sänkbart SPIA kan idag leverera ett stort utbud av en egen serie packbord allt från standard till stor utsträckning även kundanpassade specialbord för att lösa Ert behov

Läs mer

by Lindquist Heating

by Lindquist Heating by Lindquist Heating En smart investering -nya generationen RB Grand Lux Driftsäkerhet, underhållsfritt och tillgänglighet var ledorden vid utvecklingen av nya RB Grand Lux serien. Nya RB Grand Lux serien

Läs mer

Import: www.ghevent.se 0176-20 61 50

Import: www.ghevent.se 0176-20 61 50 Import: www.ghevent.se 0176-20 61 50 TECHNI STAGE den lätta, robusta och flexibla scenen. Begreppet att utföra snabba och säkra montage, är TECHNI STAGE den perfekta lösningen där du skapar alla dina teatrala

Läs mer

Elektriska tunnelbogpropellrar

Elektriska tunnelbogpropellrar P O W E R Elektriska tunnelbogpropellrar Patenterat växelhus av komposit, underhållsfritt. Specialbyggd DC motor. Varje modell kan monteras i akter med speciell aktertunnel (se sida 210). CT35 CT60 CT100

Läs mer

3.3 Snickeri. Mönsterlagda golv

3.3 Snickeri. Mönsterlagda golv Dokumentation av hantverket på Byggnadshyttan Mälsåker 3.3 Snickeri. Mönsterlagda golv VID FRÅGOR KONTAKTA: Riksantikvarieämbetet Byggnadshyttan Mälsåker Box 5405, 114 84 Stockholm 08-5191 8154 1 Byggnadshyttan

Läs mer

Ta svetsningen till nya platser! addy Mig

Ta svetsningen till nya platser! addy Mig Ta svetsningen till nya platser! addy Mig Med en Caddy får svetsaren Ställ in materialtjockleken och börja svetsa. Utmärkta svetsegenskaper. Caddy Mig C160i/C200i är kompakta svetsströmkällor baserade

Läs mer

SVE. HEINOLA presentation

SVE. HEINOLA presentation SVE HEINOLA SAWMILL SOLUTIONS HEINOLA presentation HEINOLA SAWMILL SOLUTIONS Åtskilliga årtionden som specialister på sågverksprocessen, i kombination med kreativa lösningar, garanterar HEINOLAs kunder

Läs mer

Koncept. Movomech skivhantering

Koncept. Movomech skivhantering Koncept Movomech skivhantering Ergonomisk skivhantering Bakgrund Hantering av skivor är ett av de vanligast förekommande lyft som dagligen utförs på våra arbetsplatser. Planglas, plåtar, dörrar och spänskivor

Läs mer

Med korrekt tryck jobbar du bäst

Med korrekt tryck jobbar du bäst Med korrekt tryck jobbar du bäst 10 Användningsöversikt 239 Maskinöversikt 240 Tryckluftsexcenterslip 244 LEX 2 Tryckluftsplanslip 246 LRS 400, LRS 93 Systemöversikt och tillbehör 248 01 02 03 04 05 06

Läs mer

Rörkapningsmaskin. REMS Cento REMS Cento RF. for Professionals

Rörkapningsmaskin. REMS Cento REMS Cento RF. for Professionals Rörkapningsmaskin REMS Cento REMS Cento RF for Professionals 5 Patent EP 1 782 904 Supersnabb. Rätvinklig. Spånfri. Utan utvändiga grader. Torr. 1 Tysk kvalitetsprodukt 12 3 6 4 9 13 2 14 1 11 10 5 11

Läs mer

Vackra trägolv för användning i generationer

Vackra trägolv för användning i generationer Vackra trägolv för användning i generationer Omslagsbild: Furu massiv ljusgrå slät Ovan: Furu massiv obehandlad slät (samma utseende får du om du väljer klarvax) En av världens viktigaste och mest fantastiska

Läs mer

KRAFTFULLT DAMMUTSUG INDUSTRIAL PERFORMANCE ABRASIVES

KRAFTFULLT DAMMUTSUG INDUSTRIAL PERFORMANCE ABRASIVES KRAFTFULLT DAMMUTSUG INDUSTRIAL PERFORMANCE ABRASIVES EN NYPA FRISK LUFT Slipning är traditionellt dammigt och smutsigt. Men med FlexiMesh slipnätsprodukter får du ett kraftfullt dammutsug och en praktiskt

Läs mer

HÖStKAMPANJ. Gör en bra affär nu! Specialpriser gäller till 15 oktober! A3 31 Rikt- och planhyvel. N4400 Bandsåg. Läs mer på sidan 4!

HÖStKAMPANJ. Gör en bra affär nu! Specialpriser gäller till 15 oktober! A3 31 Rikt- och planhyvel. N4400 Bandsåg. Läs mer på sidan 4! HÖStKAMPANJ Gör en bra affär nu! Specialpriser gäller till 15 oktober! VI ERBJUDER ER ALLt UR en HAND Över 50års erfarenhet av träbearbetning Vår filosofi: att erbjuda er exakt den maskin med de tillval

Läs mer

Ideen bewegen mehr PRODUKTÖVERSIKT REHABTEKNIK TRANSPORTTEKNIK MEDICINTEKNIK

Ideen bewegen mehr PRODUKTÖVERSIKT REHABTEKNIK TRANSPORTTEKNIK MEDICINTEKNIK Ideen bewegen mehr > PRODUKTÖVERSIKT REHABTEKNIK TRANSPORTTEKNIK MEDICINTEKNIK AAT Alber Antriebstechnik GmbH Ehestetter Weg 11 D-72458 Albstadt Tfn.: 0049 74 31.12 95-0 Fax: 12 95-35 www.aat-online.de

Läs mer

- komprimerar ert avfall! Komprimerande utrustning från ATS

- komprimerar ert avfall! Komprimerande utrustning från ATS - komprimerar ert avfall! Komprimerande utrustning från ATS Komprimatorer Skruvkomprimatorer Träkrossar Balpressar Kanalpressar Rullbalpressar ATS-komprimator Mobil ATS avfallskomprimatorer används för

Läs mer

KVALITET OCH INNOVATION SEDAN 1947

KVALITET OCH INNOVATION SEDAN 1947 KVALITET OCH INNOVATION SEDAN 1947 Vi vet att professionella användare ställer höga krav på sin utrustning och våra verktyg är konstruerade för att tillmötesgå våra kunders behov, både med avseende på

Läs mer

Jag har på vissa ställen hänvisat till instruktionsboken om ni inte har den kvar så finns den under länken instruktionsböcker.

Jag har på vissa ställen hänvisat till instruktionsboken om ni inte har den kvar så finns den under länken instruktionsböcker. Länken Om Slipning har vi nu börjat lägga in på vår hemsida. Mycket felar ännu men efterhand kommer den att kompletteras. Vi arbetar också med nya tillbehör till er som slipar svarvstål. Informationen

Läs mer

AIR COMPRESSORS ROLLAIR

AIR COMPRESSORS ROLLAIR AIR COMPRESSORS ROLLAIR 380-430 - 480 RLR 380-430-480: Tillförlitlighet och effektivitet Under många år har Worthington Creyssensac utvecklat nya produkter och förbättrat deras konstruktion och prestanda

Läs mer

elfa freestanding, nytt fristående förvaringskoncept

elfa freestanding, nytt fristående förvaringskoncept Pressmeddelande 2008-10-09 elfa freestanding, nytt fristående förvaringskoncept Du behöver varken borra eller skruva fast förvaringen i väggen och det är starkt nog att hålla för vad än som behöver förvaras.

Läs mer

Mellandagsvisning i Ljungby

Mellandagsvisning i Ljungby Mellandagsvisning i Ljungby och SP Maskiner och Gremo bjuder in till mellandagsvisning. Mellandagsvisningen har blivit en populär tradition som i år äger rum Onsdagen 28 och Torsdagen 29 december kl 09-17

Läs mer

Rullbockar D SE

Rullbockar D SE Rullbockar D13853-7 SE 2 PEMA Rullbockar Rullbockar är en nödvändighet vid hantering av cylindriska objekt såsom tankar, tryckkärl, vindkrafttorn eller liknande vid svetsning, målning, blästring eller

Läs mer

Cable-Snake Flex II Kompakt flexibelt kompatibelt

Cable-Snake Flex II Kompakt flexibelt kompatibelt Nyhet Cable-Snake Flex II Kompakt flexibelt kompatibelt Cable-Snake Flex-II är kompatibelt med alla delar av Q-Lab - systemet. Den ursprungliga designen från 1994 har sedan dess fortlöpande utvecklats

Läs mer

www.format-4.com Nya Format-4 En ny era i premiumklassen bland justersågar är inledd Intern information

www.format-4.com Nya Format-4 En ny era i premiumklassen bland justersågar är inledd Intern information www.format-4.com Nya Format-4 En ny era i premiumklassen bland justersågar är inledd Intern information Nya Format-4 Den nya måttstocken för storlek, prestanda och precision NY styrning, Nytt cirkelsåg-

Läs mer

Frihet att arbeta där du vill

Frihet att arbeta där du vill Frihet att arbeta där du vill Upptäck hur långt du kan gå med nya utvecklade GN 9120 Global innovatör inom headset Kommer du ihåg när du senast bara hade en sak att göra? Du arbetar hårt och vill gärna

Läs mer

Med en ny syn på enkelhet, produktivitet och lönsamhet

Med en ny syn på enkelhet, produktivitet och lönsamhet Med en ny syn på enkelhet, produktivitet och lönsamhet WoodEye by Innovativ Vision, Linköping, Sverige Innovativ Vision AB Idögatan 10 582 78 Linköping, Sverige Telefon +46 13 460 51 00 Fax +46 13 10 40

Läs mer

Precision måste bevisas dagligen.

Precision måste bevisas dagligen. METALL Precision måste bevisas dagligen. Kraftfulla FEIN borrmaskiner med mycket jämn gång. Borrprecision på högsta nivå: Borrmaskiner med eller utan sladd. För mer än 115 år sedan uppfann FEIN den första

Läs mer

Glystro Motorisera dina gardiner Med ett enkelt tryck blir ditt vardagsrum mer privat

Glystro Motorisera dina gardiner Med ett enkelt tryck blir ditt vardagsrum mer privat www.somfy.se Glystro Motorisera dina gardiner Med ett enkelt tryck blir ditt vardagsrum mer privat Motorisera dina gardiner m och det blir en njut Det är något av ett skådespel var gång en gardin motoriserad

Läs mer

Fillflex - de flexibla fyllningsmaskinerna.

Fillflex - de flexibla fyllningsmaskinerna. Fillflex - de flexibla fyllningsmaskinerna. Fyller alla flytande produkter i alla storlekar och typer av emballage Fillflex fyllningsmaskiner En Fillflex kan utrustas med en mängd olika pumpar, utkastare,

Läs mer

Extra möjligheter för ditt företag i samband med Elmässan

Extra möjligheter för ditt företag i samband med Elmässan Extra möjligheter för ditt företag i samband med Elmässan Elmässan växer sig starkare för varje år, vilket också ökar konkurrensen på plats. För oss är det viktigaste att ni är nöjda med ert deltagande.

Läs mer

FÖRETAGSPRESENTATION

FÖRETAGSPRESENTATION FÖRETAGSPRESENTATION CALIBRA - FÖRETAGET MED ALLT UNDER ETT TAK Calibra har sin verksamhet i Arlandastad, här har vi funnits sedan 2010. Som företag har vi funnits sedan 1991. Det gör att vi har en stor

Läs mer

Tryckramar. Tekniska data PRODUCT SHEET

Tryckramar. Tekniska data PRODUCT SHEET Tryckramar Tryckramar används för att minska virkets deformation, särskilt i de övre virkeslagren. Detta leder till minskad nedklassning. Dessutom uppnår man extra stabilitet i virkespaketen och en effektiv

Läs mer

OICE stålplåt. OICP aluminium SASL SASM. Tillbehör. Tillbehör Generella. light system. medium system. OICE Tillbehör. OICP Tillbehör IP 55

OICE stålplåt. OICP aluminium SASL SASM. Tillbehör. Tillbehör Generella. light system. medium system. OICE Tillbehör. OICP Tillbehör IP 55 194 BÄRARMAR NYHET! OICE stålplåt IP 55 H: 300-500 B: 300-600 D: 155-210 196 OICP aluminium IP 65 H: 309-495 B: 395-542 D: 200 198 SASL 200 light system NYHET! SASM 206 medium system Tillbehör OICE Tillbehör

Läs mer

Svetsa golvbeläggningar med Leister.

Svetsa golvbeläggningar med Leister. Svetsa golvbeläggningar med Leister. Snabbt och perfekt. Lönsamhet med Leister Vadhest som ska värmas Leister har den optimala lösningen. I mer än 50 år har Leister varit världsledande inom varmluftsapparater

Läs mer

Film, nyckeln till färskhet

Film, nyckeln till färskhet 212 Film, nyckeln till färskhet Duniform erbjuder ett komplett sortiment av filmer för alla formar och maskiner. Nu kan vi också profiltrycka filmen - enkel marknadsföring. Välj bland många produkter och

Läs mer

Förstudie av formfräsning

Förstudie av formfräsning Förstudie av formfräsning För tillverkning av formar för cement- plast- och gjuteriföretag sker modellframställning i olika stadier. För att möta framtiden med snabba omställningar och innovationer framställer

Läs mer

Hjullistställage - lösningen för lagring och plockning av smågods SELECTAFLO HJULLIST

Hjullistställage - lösningen för lagring och plockning av smågods SELECTAFLO HJULLIST Hjullistställage - lösningen för lagring och plockning av smågods SELECTAFLO HJULLIST Kompakt lagersystem för effektivt plock till så många detaljer som möjligt samtidigt. Kort avstånd innebär tids- och

Läs mer

Leica Roteo Mångsidig roterande lasers

Leica Roteo Mångsidig roterande lasers Leica Roteo Mångsidig roterande lasers Perfektion runt om Stark prestanda på alla nivåer Leica Roteo roterande lasers är verkligen ett instrument med många egenskaper. För tak eller väggar, stående på

Läs mer