Guide för utskriftskvalitet

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Guide för utskriftskvalitet"

Transkript

1 Sida 1 av 18 Guide för utskriftskvalitet Tecknen har ojämna kanter a Skriv ut en teckensnittslista för att kontrollera om teckensnitten du använder stöds av skrivaren. 1 På skrivarens kontrollpanel går du till: Menyer >Rapporter >Skriv ut teckensnitt 2 Välj PCL-teckensnitt eller PostScript-teckensnitt. Välj ett teckensnitt som stöds av skrivaren. Använder du teckensnitt som stöds av skrivaren? Kontrollera om teckensnitten som är installerade på datorn stöds av skrivaren. Stöds teckensnitten som är installerade på datorn av skrivaren? Beskurna sidor eller bilder Leading edge Trailing edge a Flytta längd- och breddstöden i facket till korrekt läge för det pappersformat som är påfyllt. Är sidan eller bilden beskuren?

2 Sida 2 av 18 På skrivarens kontrollpanel anger du pappersstorlek och -typ i pappersmenyn så att det överensstämmer med papperet som fyllts på i facket. Är det samma storlek och typ av papper som har fyllts på i facket? a Du anger pappersstorleken från Utskriftsinställningar eller dialogrutan Skriv ut, beroende på vilket operativsystem du har. Gå till steg 3. Prova med något/några av följande alternativ: Ange pappersstorleken i inställningarna för facket så att den matchar det papper som finns i facket. Ändra papperet som fyllts på i facket så att det matchar pappersstorleken som har angivits i inställningarna för facket. Är sidan eller bilden beskuren? a Sätt tillbaka bildhanteringsenheten. 1 Ta bort bläckpatronen. 2 Ta bort bildhanteringsenheten. 3 Sätt tillbaka bildhanteringsenheten och sätt sedan tillbaka patronen. Är sidan eller bilden beskuren? Komprimerade bilder uppträder på utskrifter a Se till att fixeringstypen matchar den pappersstorlek som har fyllts på i facket. Obs! Etiketten på fixeringsenheten visar vilken typ av fixeringsenhet du har. Uppträder komprimerade bilder fortfarande? a Byt ut fixeringsenheten. Om du vill ha mer information om att installera en fixeringsenhet kan du läsa instruktionsbladet som medföljde artikeln. Uppträder komprimerade bilder fortfarande?

3 Sida 3 av 18 Grå bakgrund på utskrifter Leading edge Trailing edge a Minska tonersvärtan i kvalitetsmenyn på skrivarens kontrollpanel. Obs! 8 är fabriksinställt som standard. Försvann den grå bakgrunden från utskrifterna? Installera om bildhanteringsenheten och tonerpatronen. a Ta bort bläckpatronen. b Ta bort bildhanteringsenheten. under mer än tio minuter. Om den utsätts för ljus under längre tid kan det bli problem med utskriftskvaliteten. c Sätt tillbaka bildhanteringsenheten och sätt sedan tillbaka patronen. d Skicka utskriftsjobbet igen. Gå till steg 3. Försvann den grå bakgrunden från utskrifterna? Försvann den grå bakgrunden från utskrifterna? Horisontella tomrum uppstår på utskrifter Leading edge Trailing edge

4 Sida 4 av 18 a Se till att ett lämpligt fyllningsmönster är valt i programmet. Uppstår horisontella tomrum på utskrifter? a Fyll på det angivna facket eller arkmataren med en rekommenderad papperstyp. Gå till steg 3. Uppstår horisontella tomrum på utskrifter? a Fördela om tonern i bildhanteringsenheten. 1 Ta ut tonerpatronen och sedan bildhanteringsenheten. 2 Skaka bildhanteringsenheten. 3 Sätt tillbaka bildhanteringsenheten och sätt sedan tillbaka patronen. Uppstår horisontella tomrum på utskrifter? Uppstår horisontella tomrum på utskrifter? Fel marginaler på utskrifter ABC DEF a Flytta pappersstöden i magasinet till rätt läge för det pappersformat som är påfyllt. Är marginalerna korrekta?

5 Sida 5 av 18 På skrivarens kontrollpanel anger du pappersstorleken i pappersmenyn så att den överensstämmer med papperet som fyllts på i facket. Matchar pappersstorleken det papper som har fyllts på i facket? a Du anger pappersstorleken från Utskriftsinställningar eller dialogrutan Skriv ut, beroende på vilket operativsystem du har. Gå till steg 3. Prova med något/några av följande alternativ: Ange pappersstorleken i inställningarna för facket så att den matchar det papper som finns i facket. Ändra papperet som fyllts på i facket så att det matchar pappersstorleken som har angivits i inställningarna för facket. Är marginalerna korrekta? Pappersböjning Flytta pappersstöden i facket till rätt läge för det pappersformat som är påfyllt. Justera pappersstöden. Är pappersstöden korrekt inställda? På skrivarens kontrollpanel anger du papperstyp och -vikt i pappersmenyn så att det överensstämmer med papperet som fyllts på i facket. Överensstämmer papperstyp och -vikt med typ och vikt för papperet i facket? a Du anger papperstyp och -vikt från Utskriftsinställningar eller dialogrutan Skriv ut, beroende på vilket operativsystem du har. Gå till steg 3. Ange papperstyp och -vikt i inställningarna för facket så att det matchar papperet som fyllts på i facket. Är papperet fortfarande böjt? a Ta bort papperet från facket och vänd sedan på det. Gå till steg 5. Är papperet fortfarande böjt?

6 Sida 6 av 18 Steg 5 a Fyll på med papper från ett nytt paket. Obs! Papperet absorberar fukt på grund av hög luftfuktighet. Låt papperet ligga kvar i sin originalförpackning tills du ska använda det. Är papperet fortfarande böjt? Oregelbunden utskrift Leading edge ) ) Trailing edge a Flytta pappersstöden i facket till rätt läge för det pappersformat som har fyllts på i facket. Är utskriften fortfarande oregelbunden? På skrivarens kontrollpanel anger du pappersstorlek och -typ i pappersmenyn så att det överensstämmer med papperet som fyllts på i facket. Överensstämmer skrivarens inställningar med papperstyp och -vikt för papperet i facket? a Du anger papperstyp och -vikt från Utskriftsinställningar eller dialogrutan Skriv ut, beroende på vilket operativsystem du har. Gå till steg 3. Ange pappersstorlek och - typ i inställningarna för facket så att det matchar papperet som fyllts på i facket. Är utskriften fortfarande oregelbunden? Kontrollera om papperet som fyllts på i facket är strukturerat eller har grov yta. Skriver du ut på papper som är strukturerat eller har grov yta? På skrivarens kontrollpanel anger du pappersstrukturen i pappersmenyn så att den överensstämmer med papperet som fyllts på i facket. Gå till steg 5.

7 Sida 7 av 18 Steg 5 a Fyll på med papper från ett nytt paket. Obs! Papperet absorberar fukt på grund av hög luftfuktighet. Låt papperet ligga kvar i sin originalförpackning tills du ska använda det. Gå till steg 6. Är utskriften fortfarande oregelbunden? Steg 6 Är utskriften fortfarande oregelbunden? Kontakta kundsupport på om eller din servicerepresentant. Utskriften är för mörk ABC DEF a Minska tonersvärtan i kvalitetsmenyn på skrivarens kontrollpanel. Obs! 8 är fabriksinställt som standard. Är utskriften fortfarande för mörk? a På skrivarens kontrollpanel anger du papperstyp, -struktur och -vikt i pappersmenyn så att det överensstämmer med papperet som fyllts på i facket. Har facket ställts in på rätt typ, struktur och vikt för det papper som har fyllts på? Gå till steg 3. Prova med något/några av följande alternativ: Ange papperstyp, - struktur och -vikt i inställningarna för facket så att det matchar papperet som fyllts på i facket. Ändra det papper som har fyllts på i facket så att det matchar papperstyp, -struktur och -vikt som angivits i inställningarna för facket.

8 Sida 8 av 18 a Du anger papperstyp, -struktur och -vikt från Utskriftsinställningar eller dialogrutan Skriv ut, beroende på vilket operativsystem du har. Är utskriften fortfarande för mörk? Kontrollera om papperet som fyllts på i facket är strukturerat eller har grov yta. Skriver du ut på papper som är strukturerat eller har grov yta? Steg 5 a Fyll på med papper från ett nytt paket. Obs! Papperet absorberar fukt på grund av hög luftfuktighet. Låt papperet ligga kvar i sin originalförpackning tills du ska använda det. Ändra strukturinställningarna i menyn Pappersstruktur på skrivarens kontrollpanel så att de överensstämmer med det papper du skriver ut på. Gå till steg 6. Gå till steg 5. Är utskriften fortfarande för mörk? Steg 6 Är utskriften fortfarande för mörk? Utskriften är för ljus ABC DEF a Öka tonersvärtan i kvalitetsmenyn på skrivarens kontrollpanel. Obs! 8 är fabriksinställt som standard. Är utskriften fortfarande för ljus? På skrivarens kontrollpanel anger du papperstyp, -struktur och -vikt i pappersmenyn så att det överensstämmer med papperet som fyllts på i facket. Har facket ställts in på rätt typ, struktur och vikt för det papper som har fyllts på? Gå till steg 3. Ändra papperstyp, - struktur och -vikt så att det matchar det papper som fyllts på i facket.

9 Sida 9 av 18 a Du anger papperstyp, -struktur och -vikt från Utskriftsinställningar eller dialogrutan Skriv ut, beroende på vilket operativsystem du har. Är utskriften fortfarande för ljus? Se till att papperet inte är strukturerat eller har grov yta. Skriver du ut på papper som är strukturerat eller har grov yta? Steg 5 a Fyll på med papper från ett nytt paket. Obs! Papperet absorberar fukt på grund av hög luftfuktighet. Låt papperet ligga kvar i sin originalförpackning tills du ska använda det. Ändra strukturinställningarna i menyn Pappersstruktur på skrivarens kontrollpanel så att de överensstämmer med det papper du skriver ut på. Gå till steg 6. Gå till steg 5. Är utskriften fortfarande för ljus? Steg 6 a Fördela om tonern i bildhanteringsenheten. 1 Ta ut tonerpatronen och sedan bildhanteringsenheten. 2 Skaka bildhanteringsenheten. 3 Sätt tillbaka bildhanteringsenheten och sätt sedan tillbaka patronen. Gå till steg 7. Är utskriften fortfarande för ljus? Steg 7 Är utskriften fortfarande för ljus? Skrivaren skriver ut tomma sidor

10 Sida 10 av 18 a Kontrollera om det finns något förpackningsmaterial kvar på bildhanteringsenheten. 1 Ta ut tonerpatronen och sedan bildhanteringsenheten. 2 Kontrollera om förpackningsmaterialet har tagits bort ordentligt från bildhanteringsenheten. 3 Sätt tillbaka bildhanteringsenheten och sätt sedan tillbaka patronen. Skriver skrivaren fortfarande ut tomma sidor? a Fördela om tonern i bildhanteringsenheten. 1 Ta ut tonerpatronen och sedan bildhanteringsenheten. 2 Skaka bildhanteringsenheten. 3 Sätt tillbaka bildhanteringsenheten och sätt sedan tillbaka patronen. Gå till steg 3. Skriver skrivaren fortfarande ut tomma sidor? Kontakt kundsupport. Skriver skrivaren fortfarande ut tomma sidor? Skrivaren skriver ut helsvarta sidor

11 Sida 11 av 18 a Sätt tillbaka bildhanteringsenheten. 1 Ta ut tonerpatronen och sedan bildhanteringsenheten. 2 Sätt tillbaka bildhanteringsenheten och sätt sedan tillbaka patronen. Skriver skrivaren ut helsvarta sidor? Skriver skrivaren ut helsvarta sidor? Återkommande fel uppstår på utskrifter ) ) ) ) ) ) a Byt ut bildhanteringsenheten om avstånden mellan felen är samma som något av följande: 47,8 mm (1,88 tum) 96,8 mm (3,81 tum) 28,5 mm (1,12 tum) Uppstår återkommande fel fortfarande på utskrifter? a Byt ut fixeringssenheten om avstånden mellan felen är samma som något av följande: 87,9 92, 7 mm (3,46 3,65 tum) 95,2 mm (3,75 tum) Uppstår återkommande fel fortfarande på utskrifter?

12 Sida 12 av 18 Skuggbilder uppstår på utskrifter ABCD ABCD Leading edge Trailing edge Fyll på papper med rätt papperstyp och -vikt i facket. Har papper med rätt papperstyp och -vikt fyllts på i facket? På skrivarens kontrollpanel anger du papperstyp och -vikt in pappersmenyn så att det överensstämmer med papperet som fyllts på i facket. Har facket ställts in på rätt typ och -vikt för det papper som har fyllts på? a Du anger papperstyp och -vikt från Utskriftsinställningar eller dialogrutan Skriv ut, beroende på vilket operativsystem du har. Gå till steg 3. Fyll på papper med rätt papperstyp och -vikt i facket. Ändra det papper som har fyllts på i facket så att det matchar den papperstyp och -vikt som angivits i inställningarna för facket. Uppstår skuggbilder fortfarande på utskrifter? Uppstår skuggbilder fortfarande på utskrifter? Skev utskrift ) ) a Flytta pappersstöden i facket till rätt läge för det pappersformat som är påfyllt. Är utskriften fortfarande skev?

13 Sida 13 av 18 a Kontrollera att du skriver ut på ett papper som går att använda i facket. Är utskriften fortfarande skev? Vågräta streck uppstår på utskrifter a Du anger fack eller matare från Utskriftsinställningar eller dialogrutan Skriv ut, beroende på vilket operativsystem du har. Uppstår vågräta streck på utskrifter? På skrivarens kontrollpanel anger du papperstyp och -vikt i pappersmenyn så att det överensstämmer med papperet som fyllts på i facket. Överensstämmer papperstyp och -vikt med typ och vikt för papperet i facket? Gå till steg 3. Ändra papperstyp och - vikt så att det överensstämmer med det papper som fyllts på i facket. a Fyll på med papper från ett nytt paket. Obs! Papperet absorberar fukt på grund av hög luftfuktighet. Låt papperet ligga kvar i sin originalförpackning tills du ska använda det. Uppstår vågräta streck på utskrifter? a Sätt tillbaka bildhanteringsenheten. 1 Ta ut tonerpatronen och sedan bildhanteringsenheten. 2 Sätt tillbaka bildhanteringsenheten och sätt sedan tillbaka patronen. Gå till steg 5. Uppstår vågräta streck på utskrifter?

14 Sida 14 av 18 Steg 5 Uppstår vågräta streck på utskrifter? Lodräta streck uppstår på utskrifter Leading edge Trailing edge a Du anger papperstyp, -struktur och -vikt från Utskriftsinställningar eller dialogrutan Skriv ut, beroende på vilket operativsystem du har. Uppstår lodräta streck på utskrifter? På skrivarens kontrollpanel anger du pappersstruktur, -typ och -vikt i pappersmenyn så att det överensstämmer med papperet som fyllts på i facket. Överensstämmer pappersstruktur, -typ och -vikt med papperet i facket? a Fyll på med papper från ett nytt paket. Obs! Papperet absorberar fukt på grund av hög luftfuktighet. Låt papperet ligga kvar i sin originalförpackning tills du ska använda det. Gå till steg 3. Prova med något/några av följande alternativ: Ange pappersstruktur, -typ och -vikt i inställningarna för facket så att det överensstämmer med papperet som fyllts på i facket. Ändra det papper som har fyllts på i facket så att det överensstämmer med pappersstruktur, -typ och -vikt som angivits i inställningarna för facket. Uppstår lodräta streck på utskrifter?

15 Sida 15 av 18 a Sätt tillbaka bildhanteringsenheten. 1 Ta ut tonerpatronen och sedan bildhanteringsenheten. 2 Sätt tillbaka bildhanteringsenheten och sätt sedan tillbaka patronen. Gå till steg 5. Uppstår lodräta streck på utskrifter? Steg 5 Uppstår lodräta streck på utskrifter? Kontakta kundsupport på om eller din servicerepresentant. Det finns toner- eller bakgrundsskuggor på utskrifterna a Sätt tillbaka bildhanteringsenheten. 1 Ta ut tonerpatronen och sedan bildhanteringsenheten. 2 Sätt tillbaka bildhanteringsenheten och sätt sedan tillbaka patronen. Försvann toner- eller bakgrundsskuggorna från utskrifterna? Försvann toner- eller bakgrundsskuggorna från utskrifterna?

16 Sida 16 av 18 Bläcket suddas lätt bort ABC DEF Leading edge Trailing edge Kontrollera papperstyp, -struktur och -vikt på menyn Papper på skrivarens kontrollpanel. Stämmer inställningarna för papperstyp, -struktur och -vikt överens med papperet i facket? Ange papperstyp, - struktur och -vikt i inställningarna för facket så att det matchar papperet som fyllts på i facket. Skicka utskriftsjobbet igen. Går tonern fortfarande att gnida bort? Det blir tonerfläckar på utskrifter Kontakt kundsupport. Blir det tonerfläckar på utskrifter? Dålig utskriftskvalitet på OH-film På skrivarens kontrollpanel anger du papperstypen i pappersmenyn så att den överensstämmer med papperet som fyllts på i facket. Ställ in papperstypen på OH-film. Är papperstypen för facket inställd på OH-film? a Kontrollera om du använder en rekommenderad typ av OH-film. Är utskriftskvaliteten fortfarande dålig?

17 Sida 17 av 18 Ojämn utskriftstäthet Kontakt kundsupport. Är utskriftsdensiteten ojämn? Vertikala tomrum uppstår på utskrifter Leading edge Trailing edge a Se till att ett lämpligt fyllningsmönster är valt i programmet. Uppstår vertikala tomrum på utskrifter? a På skrivarens kontrollpanel anger du papperstyp och -vikt i pappersmenyn så att det överensstämmer med papperet som fyllts på i facket. Gå till steg 3. Uppstår vertikala tomrum på utskrifter? Kontrollera om du använder en rekommenderad papperstyp. a Fyll på det angivna facket eller arkmataren med en rekommenderad papperstyp. Uppstår vertikala tomrum på utskrifter?

18 Sida 18 av 18 a Fördela om tonern i bildhanteringsenheten. 1 Ta ut tonerpatronen och sedan bildhanteringsenheten. 2 Skaka bildhanteringsenheten. 3 Sätt tillbaka bildhanteringsenheten och sätt sedan tillbaka patronen. Gå till steg 5. Uppstår vertikala tomrum på utskrifter? Steg 5 Uppstår vertikala tomrum på utskrifter? Kontakta kundtjänst När du kontaktar kundtjänst måste du kunna beskriva problemet du upplever, meddelandet på skrivarens display och de felsökningsåtgärder som du har vidtagit för att hitta en lösning. Du bör också känna till skrivarens modell och serienummer. Mer information finns på etiketten på skrivarens baksida. Serienumret anges också på sidan med menyinställningar. Lexmark har olika sätt att hjälpa dig lösa ditt utskrifsproblem. Besök Lexmarks webbplats på och välj sedan ett av följande alternativ: Teknikbibliotek E-post Livechatt Du kan leta i vårt bibliotek med handböcker, supportdokumentation, drivrutiner och andra hämtningsbara filer som hjälper dig lösa vanliga problem. Du kan skicka ett e-postmeddelande till Lexmark-teamet, där du beskriver ditt problem. En servicerepresentant svarar och ger dig information om hur du löser problemet. Du kan chatta direkt med en servicerepresentant. Servicerepresentanten hjälper dig lösa ditt skrivarproblem eller ger dig assisterande service där servicerepresentanten kan fjärransluta till din dator via Internet för att felsöka problem, installera uppdateringar eller slutföra uppgifter för att hjälpa dig använda Lexmark-produkten. Telefonsupport finns också tillgänlig. I USA och Kanada ringer du För övriga länder och områden, besök

Guide för utskriftskvalitet

Guide för utskriftskvalitet Sida 1 av 17 Guide för utskriftskvalitet Tecknen har ojämna kanter a Skriv ut en teckensnittslista för att kontrollera om teckensnitten du använder stöds av skrivaren. 1 På skrivarens kontrollpanel går

Läs mer

Guide för utskriftskvalitet

Guide för utskriftskvalitet Sida 1 av 16 Guide för utskriftskvalitet Tomma eller vita sidor a Ta bort och sätt sedan tillbaka bildhanteringsenheten eller fotoenhetssatsen. för direkt ljus under mer än tio minuter. Lång exponering

Läs mer

Guide för utskriftskvalitet

Guide för utskriftskvalitet Sida 1 av 16 Guide för utskriftskvalitet Tomma eller vita sidor a Ta bort och sätt sedan tillbaka fotoenheten. Skriver skrivaren fortfarande ut tomma eller vita sidor? Skriver skrivaren fortfarande ut

Läs mer

Utskriftskvalitetsguide

Utskriftskvalitetsguide Sida 1 av 10 Utskriftskvalitetsguide Du kan lösa många utskriftskvalitetsproblem genom att byta ut förbruknings- eller serviceartiklar som håller på att ta slut eller är utslitna. Titta efter meddelande

Läs mer

ABCDE ABCDE ABCDE. Guide för utskriftskvalitet. Lokalisera problem med utskriftskvaliteten. Oregelbunden utskrift. Guide för utskriftskvalitet

ABCDE ABCDE ABCDE. Guide för utskriftskvalitet. Lokalisera problem med utskriftskvaliteten. Oregelbunden utskrift. Guide för utskriftskvalitet Sida 1 av 7 Guide för utskriftskvalitet Du kan lösa många problem med utskriftskvaliteten genom att byta ut förbruknings- eller serviceartiklar som håller på att ta slut eller är utslitna. Kontrollera

Läs mer

Guide för utskriftskvalitet

Guide för utskriftskvalitet Sida 1 av 7 Guide för utskriftskvalitet Du kan lösa många problem med utskriftskvaliteten genom att byta ut förbruknings- eller serviceartiklar som håller på att ta slut eller är utslitna. Kontrollera

Läs mer

Problem med utskriftskvaliteten

Problem med utskriftskvaliteten Problem med utskriftskvaliteten Skrivaren är konstruerad för att alltid producera utskrifter av hög kvalitet. Om det inträffar problem med utskriftskvaliteten kan du använda informationen i detta avsnitt

Läs mer

Lösa problem med utskriftskvaliteten

Lösa problem med utskriftskvaliteten 1 Utskriften är för ljus, det blir vita fläckar på bilder eller delar av bokstäver faller bort. Kontrollera att du använder rekommenderat utskriftsmaterial. Använd material från ett nytt paket. Se Riktlinjer

Läs mer

Problem med utskriftskvaliteten

Problem med utskriftskvaliteten Problem med utskriftskvaliteten Det här avsnittet omfattar: "Felsökning av kvaliteten" på sidan 4-24 "Upprepade defekter" på sidan 4-29 Skrivaren är konstruerad för att alltid producera utskrifter av hög

Läs mer

Lösa problem med utskriftskvaliteten

Lösa problem med utskriftskvaliteten I följande tabeller kan du söka efter lösningar på utskriftsproblem som kan inträffa. Kontakta inköpsstället om du inte kan lösa problemet. Du kan ha en skrivardel som behöver rengöras eller ersättas av

Läs mer

VARNING RISK FÖR SKADOR:

VARNING RISK FÖR SKADOR: Sida 1 av 19 Guide för utskrift Fylla på magasinet för 250 eller 550 ark VARNING RISK FÖR SKADOR: Fyll på varje fack separat för att minska risken för utrustningsinstabilitet. Låt alla andra fack vara

Läs mer

3 Knappen viloläge Aktivera viloläge eller standbyläge.

3 Knappen viloläge Aktivera viloläge eller standbyläge. Snabbguide Använd För att 3 Knappen viloläge Aktivera viloläge eller standbyläge. Indikatorlampa Fast grönt Skrivarstatus Skrivaren är på, men i viloläge. För skrivarmodeller med tvåradig skärm Lär dig

Läs mer

Riktlinjer för utskriftsmaterial

Riktlinjer för utskriftsmaterial För att undvika utskriftsproblem bör du endast använda sådant utskriftsmaterial (papper, OH-film, kuvert, tjockt papper och etiketter) som rekommenderats för användning med denna skrivare. Mer information

Läs mer

Lexmark C750. Versionsinformation. augusti 2001. www.lexmark.se

Lexmark C750. Versionsinformation. augusti 2001. www.lexmark.se Lexmark C750 Versionsinformation augusti 2001 www.lexmark.se 1 Rikta in bildöverföringsenheten För bästa utskriftskvalitet, se till att du riktar in bildöverföringsenheten när du har bytt ut den eller

Läs mer

Åtgärda skrivarproblem

Åtgärda skrivarproblem Om den föreslagna åtgärden inte hjälper, ring kundservice. a skrivarproblem 1 Jobbet skrevs inte ut, eller tecken av fel typ skrevs ut. Kontrollera att det står Klar på manöverpanelen innan du skickar

Läs mer

Pappersmeny. Skriva ut. Pappershantering. Service. Felsökning. Administration. Index

Pappersmeny. Skriva ut. Pappershantering. Service. Felsökning. Administration. Index I n definierar du vilket papper som finns i de olika magasinen samt standardpapperskälla. Du får mer information genom att välja ett av menyalternativen: 1 Konf.univ.matare Pappersstruktur Anpassade typer

Läs mer

Pappersmeny. Pappersformat Papperskälla Pappersstruktur Papperstyp Pappersvikt Ersättningsformat Univ inställning

Pappersmeny. Pappersformat Papperskälla Pappersstruktur Papperstyp Pappersvikt Ersättningsformat Univ inställning I Papersmenyn kan du ange vilket papper som laddats i pappersmagasinen, samt vilken papperskälla och vilket utmatningsfack som normalt ska användas. Klicka på ett menyalternativ för mer information: 1

Läs mer

Din manual HP LASERJET 5000

Din manual HP LASERJET 5000 Du kan läsa rekommendationerna i instruktionsboken, den tekniska specifikationen eller installationsanvisningarna för HP LASERJET 5000. Du hittar svar på alla dina frågor i HP LASERJET 5000 instruktionsbok

Läs mer

Pappersmeny. Papperskälla. Tilldela typ/fack. Konfigurera fack. Papperstyp. Pappersvikt. Konfigurera universalarkmatare.

Pappersmeny. Papperskälla. Tilldela typ/fack. Konfigurera fack. Papperstyp. Pappersvikt. Konfigurera universalarkmatare. I n kan du ange vilket slags papper som finns i varje pappersmagasin, samt vilken papperskälla och vilket utmatningsfack som normalt ska användas. Klicka på ett menyalternativ för mer information: 1 Tilldela

Läs mer

Egenskaper hos papper. Rekommenderat papper. Välja förtryckta formulär och firmapapper

Egenskaper hos papper. Rekommenderat papper. Välja förtryckta formulär och firmapapper Utskrifternas kvalitet och pappersmatningens tillförlitlighet kan variera beroende på utskriftsmaterialets typ och format. Här följer några riktlinjer för de olika typerna av utskriftsmaterial. Mer information

Läs mer

Grundläggande utskrift

Grundläggande utskrift Grundläggande utskrift Det här avsnittet omfattar: "Fylla på papper i fack 1 (flerfunktionsfack) för enkelsidig utskrift" på sida 2-9 "Fylla på papper i fack 2 5 för enkelsidig utskrift" på sida 2-13 "Fylla

Läs mer

Z55 Color Jetprinter. Online användarhandbok för Mac OS 8.6 till 9.2. www.lexmark.se. Allmänt om skrivaren. Standardutskrifter.

Z55 Color Jetprinter. Online användarhandbok för Mac OS 8.6 till 9.2. www.lexmark.se. Allmänt om skrivaren. Standardutskrifter. Z55 Color Jetprinter Online användarhandbok för Mac OS 8.6 till 9.2 handbok 2 Navigera Klicka på kategorierna in den vänstra rutan för att navigera på sidorna. Klicka på den blå texten för att länka till

Läs mer

Ladda material. WorkCentre C2424-kopiator/skrivare

Ladda material. WorkCentre C2424-kopiator/skrivare Ladda material Det här kapitlet innehåller: "Material som stöds" på sida 2-2 "Lägga i material i fack 1" på sida 2-7 "Lägga i material i fack 2, 3 och 4" på sida 2-12 Copyright 2005 Xerox Corporation.

Läs mer

Din manual LEXMARK Z65 http://sv.yourpdfguides.com/dref/1270934

Din manual LEXMARK Z65 http://sv.yourpdfguides.com/dref/1270934 Du kan läsa rekommendationerna i instruktionsboken, den tekniska specifikationen eller installationsanvisningarna för LEXMARK Z65. Du hittar svar på alla dina frågor i instruktionsbok (information, specifikationer,

Läs mer

Meddelanden på frontpanelen

Meddelanden på frontpanelen n på frontpanelen Det här avsnittet omfattar: "Statusmeddelanden" på sidan 4-30 "Fel och varningar" på sidan 4-31 Skrivarens frontpanel ger dig information och felsökningshjälp. Phaser 8400 8400-001 Frontpanelen

Läs mer

Börja här. Justera bläckpatronerna utan en dator. Svenska

Börja här. Justera bläckpatronerna utan en dator. Svenska Börja här Justera bläckpatronerna utan en dator Se till att du har följt instruktionerna på sidan Inställningar så att maskinvaran är installerad. Fortsätt med följande steg för att optimera utskriftskvaliteten.

Läs mer

7 USB-port Sätta i en USB-flashenhet i skrivaren. Obs! Endast USB-porten på framsidan stödjer flashminnen. Förstå färgerna på indikatorlampan och

7 USB-port Sätta i en USB-flashenhet i skrivaren. Obs! Endast USB-porten på framsidan stödjer flashminnen. Förstå färgerna på indikatorlampan och Snabbguide Lär dig mer om skrivaren Använda skrivarens kontrollpanel Använd För att 7 USB-port Sätta i en USB-flashenhet i skrivaren. Obs! Endast USB-porten på framsidan stödjer flashminnen. Förstå färgerna

Läs mer

2500C/C+/CM. Professional Series Color Printer LATHUND

2500C/C+/CM. Professional Series Color Printer LATHUND HP 2500C/C+/CM Professional Series Color Printer LATHUND Varumärken HP ColorSmart II, HP PhotoREt II och HP ZoomSmart Scaling Technology är varumärken som tillhör Hewlett-Packard Company. Microsoft är

Läs mer

GelSprinter GXe3350N. Snabbguide

GelSprinter GXe3350N. Snabbguide GelSprinter GXe3350N Snabbguide Installation av skrivare 1)Börja med att öppna förpackningen skrivaren anlände i. Tag ut skrivare och lägg kablage och övriga tillbehör åt sidan. Placera skrivaren på en

Läs mer

Ladda universalarkmataren

Ladda universalarkmataren Universalarkmataren kan användas för material av olika format och typ, som OH-film och kuvert. Den är också lämplig för enkelsidig utskrift på papper med förtryckt brevhuvud, färgat papper eller annat

Läs mer

Tillåtet papper. Anvisningar. Papper som kan skada skrivaren. Phaser 5500 Laserskrivare. Det här avsnittet omfattar:

Tillåtet papper. Anvisningar. Papper som kan skada skrivaren. Phaser 5500 Laserskrivare. Det här avsnittet omfattar: Tillåtet papper Det här avsnittet omfattar: "Anvisningar" på sida 2-2 "Papper som kan skada skrivaren" på sida 2-2 "Inställning av fack" på sida 2-3 "Tillåtna papper och material" på sida 2-5 "Tillgängliga

Läs mer

Problem med utskriftskvaliteten

Problem med utskriftskvaliteten Problem med utskriftskvaliteten Det här avsnittet omfattar: "Papperstyp" på sidan 4-20 "Felsökning av kvaliteten" på sidan 4-20 "Färginställningar" på sidan 4-26 "Färgkalibrering" på sidan 4-26 "Ljusare/mörkare

Läs mer

Specialutskrift. Automatisk dubbelsidig utskrift. Phaser 6200 färglaserskrivare. Det här avsnittet handlar om:

Specialutskrift. Automatisk dubbelsidig utskrift. Phaser 6200 färglaserskrivare. Det här avsnittet handlar om: Phaser 6200 färglaserskrivare Specialutskrift Det här avsnittet handlar om: Automatisk dubbelsidig utskrift se sidan 10. Manuell dubbelsidig utskrift se sidan 12. OH-film se sidan 15. Kuvert se sidan 18.

Läs mer

HP Color LaserJet CP1210-serien-skrivare

HP Color LaserJet CP1210-serien-skrivare HP Color LaserJet CP1210-serien-skrivare Handbok för papper och utskriftsmaterial Copyright och licens 2007 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Det är förbjudet att reproducera, ändra eller

Läs mer

Detaljerade instruktioner finns i Användarhandbok på CD-skivan Dokumentation som levererades med skrivaren.

Detaljerade instruktioner finns i Användarhandbok på CD-skivan Dokumentation som levererades med skrivaren. Guide för anslutning Sidan 1 av 2 Guide för anslutning Obs! För lokal utskrift måste du installera skrivarprogramvara (drivrutiner) innan du ansluter USB-kabeln. Installera skrivare och programvara för

Läs mer

Mer information om papperstyper, vikter och storlekar hittar du under Referens/Skriva ut/ Papper som stöds på Cd-romskivan Användardokumentation.

Mer information om papperstyper, vikter och storlekar hittar du under Referens/Skriva ut/ Papper som stöds på Cd-romskivan Användardokumentation. Vanlig utskrift Det här avsnittet omfattar: "Ladda papper i fack 1" på sidan 2-11 "Ladda papper i fack 2 4" på sidan 2-15 "Faktorer som påverkar skrivarens prestanda" på sidan 2-18 Följ de här stegen när

Läs mer

Snabbreferens. Skrivaröversikt. Snabbreferens

Snabbreferens. Skrivaröversikt. Snabbreferens Snabbreferens Skrivaröversikt 7 6 5 4 1 1 Utmatningsfack för 150 ark 2 Magasin för 250 ark 3 Magasin för 250 eller 550 ark (tillval) 4 Manuell matare 5 Framlucka 6 Kontrollpanelen 7 Pappersstöd 2 3 4 3

Läs mer

Justera utskriftsalternativ

Justera utskriftsalternativ Justera utskriftsalternativ Det här avsnittet omfattar: "Ange utskriftsalternativ" på sidan 2-19 "Välja egenskaper för en enstaka utskrift (Mac)" på sidan 2-23 "Välja utskriftskvalitetslägen" på sidan

Läs mer

Svenska. Säkerhetsinformation. Svenska

Svenska. Säkerhetsinformation. Svenska I denna handbok ingår: Säkerhetsinformation på sidan 5. Felsökning vid installation på sidan 6. Hitta mer information på sidan 10. Säkerhetsinformation Använd endast den nätdel och nätsladd som levererades

Läs mer

X84-X85 Scan/Print/Copy

X84-X85 Scan/Print/Copy X84-X85 Scan/Print/Copy Komma igång Juni 2002 www.lexmark.com Informationsmeddelande om överensstämmelse med Federal Communications Commission (FCC) Denna produkt överensstämmer med gränsvärdena för en

Läs mer

E120, E120n. Användarhandbok. www.lexmark.com. Juli 2005

E120, E120n. Användarhandbok. www.lexmark.com. Juli 2005 E120, E120n Användarhandbok Juli 2005 www.lexmark.com Lexmark och Lexmarks logotyp är varumärken som tillhör Lexmark International, Inc., registrerade i USA och/eller andra länder. 2005 Lexmark International,

Läs mer

Lexmark 5400 Series Allt-i-ett. Användarhandbok

Lexmark 5400 Series Allt-i-ett. Användarhandbok Lexmark 5400 Series Allt-i-ett Användarhandbok Januari 2007 www.lexmark.com Innehåll Skriva ut...5 Komma igång...5 Utföra utskriftsjobb och liknande uppgifter...8 Hantera utskriftsjobb...14 Lära dig mer

Läs mer

3 Knappen viloläge Aktivera viloläge eller standbyläge. Anmärkningar:

3 Knappen viloläge Aktivera viloläge eller standbyläge. Anmärkningar: Snabbguide Lär dig mer om skrivaren Använda skrivarens kontrollpanel 3 Använd För att 3 Knappen viloläge Aktivera viloläge eller standbyläge. Om du trycker på någon av de fysiska knapparna lämnar skrivaren

Läs mer

Du kan få ut så mycket som möjligt av skrivaren genom att fylla på papper på rätt sätt och ange typer och storlekar.

Du kan få ut så mycket som möjligt av skrivaren genom att fylla på papper på rätt sätt och ange typer och storlekar. Utskriftsguide Sidan 1 av 5 Utskriftsguide Du kan få ut så mycket som möjligt av skrivaren genom att fylla på papper på rätt sätt och ange typer och storlekar. Fylla på papper Allmänna riktlinjer Fyll

Läs mer

HP Color LaserJet CM2320 MFP-serien Handbok om papper och utskriftsmaterial

HP Color LaserJet CM2320 MFP-serien Handbok om papper och utskriftsmaterial HP Color LaserJet CM2320 MFP-serien Handbok om papper och utskriftsmaterial Copyright och licensavtal 2008 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Det är förbjudet att reproducera, ändra eller

Läs mer

Pappersstopp. Phaser 5500 Laserskrivare

Pappersstopp. Phaser 5500 Laserskrivare et här avsnittet omfattar: "Stopp vid " på sida 4-4 "Stopp vid " på sida 4-5 "Stopp vid och " på sida 4-8 "Stopp vid " på sida 4-12 "Stopp vid " på sida 4-14 "Stopp vid och " på sida 4-15 "Stopp vid "

Läs mer

Installation Hogia Small Office. Bokföring. Se hur vi förenklar vardagen för dig som småföretagare på www.hogia.se/smalloffice

Installation Hogia Small Office. Bokföring. Se hur vi förenklar vardagen för dig som småföretagare på www.hogia.se/smalloffice Installation Hogia Small Office Bokföring 1 Installationsanvisning Hogia Small Office Bokföring Från och med version 2012.2 har vi gått över till licensnummer och du måste därför efter installationen är

Läs mer

Efterbehandlingsmeny. Miniatyrer. Tomma sidor. N-upp granskning Sortera sidor Skiljeblad Separatorkälla Häftning Initierar häftning

Efterbehandlingsmeny. Miniatyrer. Tomma sidor. N-upp granskning Sortera sidor Skiljeblad Separatorkälla Häftning Initierar häftning Bestäm i n var utskriften ska matas ut. Klicka på ett menyalternativ för mer information: Tomma sidor Miniatyrer 1 Sortera kopior Kopior Dubbelsidig Dubbels. bindning Hålslagning Flersidig kant N-upp granskning

Läs mer

Användarhandbok för Impact S300 Series

Användarhandbok för Impact S300 Series Användarhandbok för Impact S300 Series November 2010 www.lexmark.com Maskintyp(er): 4443 Modell(er): 101, 10E, 11n, 1En Innehåll Säkerhetsinformation...5 Om din skrivare...6 Tack för att du har valt den

Läs mer

DM50 Snabbinstallationsguide

DM50 Snabbinstallationsguide DM50 Snabbinstallationsguide Guiden innehåller viktig information om din maskin. Läs hela guiden före installation. 1 Då sätter vi igång Kontrollera att följande delar finns med: Frankeringsmaskin Våg

Läs mer

Arkiv skriv ut (Ctrl P) Välj Skrivare och sedan Skrivaregenskaper

Arkiv skriv ut (Ctrl P) Välj Skrivare och sedan Skrivaregenskaper LATHUND Utskriftshantering KX6 Arkiv skriv ut (Ctrl P) Välj Skrivare och sedan Skrivaregenskaper Under flikarna till vänster finns olika val för dina utskrifter. Under fliken Grundläggande, hittar du

Läs mer

3500-4500 Series. Användarhandboken

3500-4500 Series. Användarhandboken 3500-4500 Series Användarhandboken Mars 2007 www.lexmark.com Lexmark och Lexmark med diamantformad logotyp är varumärken som tillhör Lexmark International, Inc. och är registrerade i USA och/eller andra

Läs mer

Schemalätt 6.0 Installationsanvisning

Schemalätt 6.0 Installationsanvisning Schemalätt 6.0 Installationsanvisning Inledning Här följer en kort instruktion över hur du som ny kund installerar och aktiverar Schemalätt 6.0. Observera att Schemalätt 6.0 är ett Windows program och

Läs mer

1 HP Deskjet 3740 seriesskrivare

1 HP Deskjet 3740 seriesskrivare 1 HP Deskjet 3740 seriesskrivare Välj ett av följande ämnen om du letar efter svaret på en fråga: Meddelanden Specialfunktioner Komma igång Ansluta till skrivaren Utskrift av foton Utskrift av andra dokument

Läs mer

Varning! Använd inte bestruket papper avsett för bläckstråleskrivare. Bestrykningen på dessa papper kan skada värmeenheten.

Varning! Använd inte bestruket papper avsett för bläckstråleskrivare. Bestrykningen på dessa papper kan skada värmeenheten. Specialpapper Det här avsnittet omfattar: "Skriva ut på glansigt bestruket papper" på sidan 2-57 "Skriva ut på Digital Photo Paper" på sidan 2-62 "Skriva ut vykort och trebladiga broschyrer" på sidan 2-64

Läs mer

Anpassad pappersstorlek

Anpassad pappersstorlek Det här avsnittet omfattar: "Anvisningar" på sidan 2-71 "Skriva ut specialformat från fack 1 eller fack 2" på sidan 2-72 Anvisningar Skriva ut specialformat från fack 1 eller fack 2. Du kan använda specialformat

Läs mer

Bruksanvisning QL-700. Etikettskrivare

Bruksanvisning QL-700. Etikettskrivare Bruksanvisning Etikettskrivare QL-700 Se till att du läser igenom och förstår bruksanvisningen innan du använder maskinen. Vi rekommenderar att du förvarar den på en lättåtkomlig plats för framtida bruk.

Läs mer

Skrivare i HP Color LaserJet CP1510-serien Handbok för papper och utskriftsmaterial

Skrivare i HP Color LaserJet CP1510-serien Handbok för papper och utskriftsmaterial Skrivare i HP Color LaserJet CP1510-serien Handbok för papper och utskriftsmaterial Copyright och licens 2007 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Det är förbjudet att reproducera, ändra

Läs mer

2500 Series allt-i-ett

2500 Series allt-i-ett 2500 Series allt-i-ett Komma igång December 2006 www.lexmark.com Lexmark och Lexmark med diamantformad logotyp är varumärken som tillhör Lexmark International, Inc. och är registrerade i USA och/eller

Läs mer

Användarhandbok för Pro800

Användarhandbok för Pro800 Användarhandbok för Pro800 November 2010 www.lexmark.com Maskintyp(er): 4444 Modell(er): 201, 20E Innehåll Säkerhetsinformation...6 Om din skrivare...7 Tack för att du har valt den här skrivaren!...7 Minimera

Läs mer

SHARP TWAIN AR/DM. Bruksanvisning

SHARP TWAIN AR/DM. Bruksanvisning SHARP TWAIN AR/DM Bruksanvisning Copyright 2001 av Sharp Corporation. Alla rättigheter förbehålls. Reproduktion, adaptering eller översättning utan tidigare erhållen skriftlig tillåtelse är förbjuden,

Läs mer

Handbok för underhåll

Handbok för underhåll Handbok för underhåll Läs detta först Varumärken...3 Handbokens användning...4 Papper och andra media Papper och andra media som stöds av denna skrivare...5 Rekommenderat papper...9 Fylla på papper...9

Läs mer

Användarhandbok för 2600 Series

Användarhandbok för 2600 Series Användarhandbok för 2600 Series Januari 2009 www.lexmark.com Maskintyp(er): 4433, 4445 Modell(er): Olika, xxx, där "x" är ett alfanumeriskt tecken Innehåll Säkerhetsinformation...5 Inledning...6 Hitta

Läs mer

Användarhandbok för S300 Series

Användarhandbok för S300 Series Användarhandbok för S300 Series April 2009 www.lexmark.com Maskintyp(er): 4443 Modell(er): 101, 10E Innehåll Säkerhetsinformation...5 Om din skrivare...6 Tack för att du har valt den här skrivaren!...6

Läs mer

Skrivaren måste vara någon av modellerna 6250DP, 6250DT eller 6250DX för att kunna utföra automatisk dubbelsidig utskrift.

Skrivaren måste vara någon av modellerna 6250DP, 6250DT eller 6250DX för att kunna utföra automatisk dubbelsidig utskrift. Dubbelsidig utskrift Det här avsnittet omfattar: Automatisk dubbelsidig utskrift på sidan 2-25 Bindningsinställningar på sidan 2-26 Manuell dubbelsidig utskrift på sidan 2-28 Manuell dubbelsidig utskriftfrån

Läs mer

Användarhandbok för Intuition S500 Series

Användarhandbok för Intuition S500 Series Användarhandbok för Intuition S500 Series November 2010 www.lexmark.com Maskintyp(er): 4443 Modell(er): 301, 30E, 31n, 3En, 30p Innehåll Säkerhetsinformation...5 Om din skrivare...6 Tack för att du har

Läs mer

Nya utskriftsinställningar

Nya utskriftsinställningar 1 Nya utskriftsinställningar Mallar inställningar för utskriftsformat Innehållet och utseendet i varje utskriftsform styrs av en mall. Mallarna för de ingående delarna är samlade i en Inställningsmall.

Läs mer

Öppna ett lock eller en lucka. Skicka ett utskriftsjobb från datorn. Utför en strömåterställning med huvudströmbrytaren.

Öppna ett lock eller en lucka. Skicka ett utskriftsjobb från datorn. Utför en strömåterställning med huvudströmbrytaren. Snabbguide Använda skrivarmodellen med 2,4-tums skärm Lär dig mer om skrivaren Använda skrivarens kontrollpanel 10 Använd 1 9 1 Display Se skrivarens status. 2 3 4 5 8 7 Installera och hantera skrivaren.

Läs mer

Fiery Driver för Mac OS

Fiery Driver för Mac OS 2015 Electronics For Imaging. Informationen i denna publikation omfattas av Juridiska meddelanden för denna produkt. 12 januari 2015 Innehållsförteckning 3 Innehållsförteckning...5 Använda Fiery Driver

Läs mer

Etiketter, visitkort och indexkort

Etiketter, visitkort och indexkort Etiketter, visitkort och indexkort Det här avsnittet omfattar: "Anvisningar" på sidan 2-36 "Skriva ut etiketter från fack 1" på sidan 2-36 "Skriva ut etiketter från fack 2, 3 eller 4" på sidan 2-37 "Skriva

Läs mer

Kopiera. WorkCentre C2424-kopiator/skrivare

Kopiera. WorkCentre C2424-kopiator/skrivare Kopiera Det här kapitlet innehåller: "Vanlig kopiering" på sida 3-2 "Justera kopieringsalternativ" på sida 3-3 "Grundinställningar" på sida 3-4 "Bildjusteringar" på sida 3-8 "Justeringar för bildplacering"

Läs mer

Användarhandbok för S310 Series

Användarhandbok för S310 Series Användarhandbok för S310 Series Oktober 2011 www.lexmark.com Maskintyp(er): 4448 Modell(er): S310 Series: 301, 30E Innehåll 2 Innehåll Säkerhetsinformation...5 Om din skrivare...6 Tack för att du har valt

Läs mer

Varning! Skada orsakad av utskriftsmaterial som inte stöds omfattas inte av Xerox garanti eller serviceavtal.

Varning! Skada orsakad av utskriftsmaterial som inte stöds omfattas inte av Xerox garanti eller serviceavtal. Det här avsnittet omfattar: "Anvisningar för pappersanvändning" på sidan 2-6 "Anvisningar för pappersförvaring" på sidan 2-10 "Papper som kan skada skrivaren" på sidan 2-10 Följ anvisningarna i de här

Läs mer

Utskriftsguide. Fylla på i magasin. Utskriftsguide. 1 Dra ut magasinet helt.

Utskriftsguide. Fylla på i magasin. Utskriftsguide. 1 Dra ut magasinet helt. Sida 1 av 10 Utskriftsguide Det här avsnittet förklarar hur man fyller på magasinen för 250 och 550 ark, samt universalarkmataren. Här finns även information om pappersorientering, inställning av pappersstorlek

Läs mer

Lexmark X5400 Series Allt-i-ett

Lexmark X5400 Series Allt-i-ett Lexmark X5400 Series Allt-i-ett Användarhandbok (Mac) 2006 www.lexmark.com Innehåll Säkerhetsinformation...5 Skriva ut...6 Komma igång...6 Utföra utskriftsjobb och liknande uppgifter...10 Hantera utskriftsjobb...17

Läs mer

Lexmark X203n- och X204n-serierna

Lexmark X203n- och X204n-serierna Lexmark X203n- och X204n-serierna Användarhandbok Augusti 2011 www.lexmark.com Maskintyp(er): 7011 Modell(er): 200, 215, 300, 315 Innehåll Säkerhetsinformation...9 Lär dig mer om skrivaren...10 Tack för

Läs mer

Din manual LEXMARK Z1380 http://sv.yourpdfguides.com/dref/3963239

Din manual LEXMARK Z1380 http://sv.yourpdfguides.com/dref/3963239 Du kan läsa rekommendationerna i instruktionsboken, den tekniska specifikationen eller installationsanvisningarna för LEXMARK Z1380. Du hittar svar på alla dina frågor i LEXMARK Z1380 instruktionsbok (information,

Läs mer

OnLine manual. Start. Klicka på denna Start knapp.

OnLine manual. Start. Klicka på denna Start knapp. OnLine manual Start Klicka på denna Start knapp. UTSKRIFT Denna manual beskriver skrivarfunktionerna i Toshiba e-studio 6 MFP. För information om de följande ämnena vänligen se; Användarmanualen för Toshiba

Läs mer

Använda webbtjänster för att skanna på nätverket (Windows Vista SP2 eller senare, Windows 7 och Windows 8)

Använda webbtjänster för att skanna på nätverket (Windows Vista SP2 eller senare, Windows 7 och Windows 8) Använda webbtjänster för att skanna på nätverket (Windows Vista SP2 eller senare, Windows 7 och Windows 8) Med hjälp av webbtjänstprotokollet kan användare med Windows Vista (SP2 eller senare), Windows

Läs mer

Felsökning. Bruksanvisning

Felsökning. Bruksanvisning Bruksanvisning Felsökning 1 2 3 4 5 6 7 8 När maskinen inte fungerar som du vill Felsökning vid användning av kopieringsfunktionen Felsökning vid användning av Faxfunktionen Felsökning vid användning av

Läs mer

HP Color LaserJet CM1312 MFP-serien Handbok om papper och utskriftsmaterial

HP Color LaserJet CM1312 MFP-serien Handbok om papper och utskriftsmaterial HP Color LaserJet CM1312 MFP-serien Handbok om papper och utskriftsmaterial Copyright och licensavtal 2008 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Det är förbjudet att reproducera, ändra eller

Läs mer

Ladda papper i fack 1-5 se sidan 3. Ladda papper i Flerfunktionsfacket se sidan 6. Använda anpassad pappersstorlek se sidan 8.

Ladda papper i fack 1-5 se sidan 3. Ladda papper i Flerfunktionsfacket se sidan 6. Använda anpassad pappersstorlek se sidan 8. Phaser 7300 färgskrivare Fack Det här avsnittet handlar om: Ladda papper i fack -5 se sidan 3. Ladda papper i Flerfunktionsfacket se sidan 6. Använda anpassad pappersstorlek se sidan 8. Mer information

Läs mer

25. Hämta Adobe Reader

25. Hämta Adobe Reader 25. Hämta Adobe Reader version 2006-03-01 25.1 25. Hämta Adobe Reader Den här dokumentationen beskriver hur man hämtar programmet Adobe Reader från Internet. Internet. Observera att bilderna är exempel

Läs mer

Etiketter, indexkort och gratulationskort

Etiketter, indexkort och gratulationskort Det här avsnittet omfattar: "Anvisningar" på sidan 2-34 "Skriva ut indexkort från fack 1" på sidan 2-34 "Skriva ut etiketter från fack 1 4" på sidan 2-36 Xerox etiketter kan skrivas ut från vilket fack

Läs mer

Din manual HP CM8000 COLOR MFP http://sv.yourpdfguides.com/dref/908052

Din manual HP CM8000 COLOR MFP http://sv.yourpdfguides.com/dref/908052 Du kan läsa rekommendationerna i instruktionsboken, den tekniska specifikationen eller installationsanvisningarna för HP CM8000 COLOR MFP. Du hittar svar på alla dina frågor i instruktionsbok (information,

Läs mer

Installationsanvisning fr o m version 2014.1

Installationsanvisning fr o m version 2014.1 Installationsanvisning fr o m version 2014.1 Innehåll Hämta aktuell version från Kundtorget... 1 Detaljerad beskrivning för nedladdning av programmet från Kundtorget... 1 Kontrollera Microsoft.Net Framework

Läs mer

SUPPORT I PDF FORMAT. Navigera dig fram bland informationen med hjälp av bokmärkena på vänster sida

SUPPORT I PDF FORMAT. Navigera dig fram bland informationen med hjälp av bokmärkena på vänster sida SUPPORT I PDF FORMAT Navigera dig fram bland informationen med hjälp av bokmärkena på vänster sida 8 Lathund CSF Färginställningar i Adobe CS För att få rätt färginställningar i Adobe CS är det enklast

Läs mer

Molnplattform. Version 1.0. Användarhandbok

Molnplattform. Version 1.0. Användarhandbok Molnplattform Version 1.0 Användarhandbok September 2017 www.lexmark.com Innehåll 2 Innehåll Ändringshistorik...3 Översikt... 4 Komma igång...5 Systemkrav... 5 Öppna molnplattformen...5 Öppna Print Management-webbportalen...

Läs mer

PostScript Användarhandbok 604P17454_SV

PostScript Användarhandbok 604P17454_SV CopyCentre C118 WorkCentre M118/M118i PostScript Användarhandbok 604P17454_SV Förberedd och översatt av: The Document Company Xerox GKLS European Operations Bessemer Road Welwyn Garden City Hertfordshire

Läs mer

Guide för färgkvalitet

Guide för färgkvalitet Sida 1 av 6 Guide för färgkvalitet I den här guiden för färgkvalitet får du hjälp att använda funktionerna på skrivaren till att anpassa färgen på utskrifterna. Menyn Kvalitet Menyalternativ Utskriftsläge

Läs mer

Användarhandbok för Pro900 Series

Användarhandbok för Pro900 Series Användarhandbok för Pro900 Series November 2009 www.lexmark.com Maskintyp(er): 4444 Modell(er): 301, 30E Innehåll Säkerhetsinformation...6 Om din skrivare...7 Tack för att du har valt den här skrivaren!...7

Läs mer

Rekommenderat papper. Välja förtrycka formulär och papper med brevhuvud

Rekommenderat papper. Välja förtrycka formulär och papper med brevhuvud Skrivarens och tillvalens utskriftskvalitet och matningstillförlitlighet kan variera med typen och formatet på det utskriftsmaterial du använder. Det här avsnittet innehåller riktlinjer för varje typ av

Läs mer

Underhåll Byte av tonerkassett. Justera utskriftsplaceringen. Flytta skrivaren. Rengöring och underhåll av skrivaren

Underhåll Byte av tonerkassett. Justera utskriftsplaceringen. Flytta skrivaren. Rengöring och underhåll av skrivaren Sida 1 av 31 Underhåll Byte av tonerkassett Innan du byter tonerkassett Byta tonerkassett Förvara tonerkassetter Justera utskriftsplaceringen Justera utskriftsplaceringen för alla jobb Justera utskriftsplaceringen

Läs mer

Skriva ut. WorkCentre C2424-kopiator/skrivare

Skriva ut. WorkCentre C2424-kopiator/skrivare Skriva ut Det här kapitlet innehåller: "Vanlig utskrift" på sida 5-2 "Teckensnitt för utskrift" på sida 5-3 "Justera utskriftsalternativ" på sida 5-6 "Automatisk dubbelsidig utskrift" på sida 5-12 "OH-film"

Läs mer

Användarhandbok för 2600 Series

Användarhandbok för 2600 Series Användarhandbok för 2600 Series 2008 www.lexmark.com Innehåll Säkerhetsinformation...7 Inledning...8 Hitta information om skrivaren...8 Installera skrivaren...10 Kringgå säkerhetsvarningar under programinstallation...10

Läs mer

Din manual LEXMARK X84 http://sv.yourpdfguides.com/dref/1270642

Din manual LEXMARK X84 http://sv.yourpdfguides.com/dref/1270642 Du kan läsa rekommendationerna i instruktionsboken, den tekniska specifikationen eller installationsanvisningarna för LEXMARK X84. Du hittar svar på alla dina frågor i instruktionsbok (information, specifikationer,

Läs mer

Funktioner för drivrutin

Funktioner för drivrutin Phaser 4400 laserskrivare Detta avsnitt handlar om: Utskriftskvalitetslägen se sidan 8. Säker utskrift, korrekturutskrift och sparad utskrift se sidan 11. Separationssidor se sidan 14. Skriva ut flera

Läs mer

LASERJET PRO 400. Användarhandbok M401

LASERJET PRO 400. Användarhandbok M401 LASERJET PRO 400 Användarhandbok M401 Skrivarserien HP LaserJet Pro 400 M401 Användarhandbok Copyright och licens 2014 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Det är förbjudet att reproducera,

Läs mer

Utgåvemeddelande. Inledning. Kopiera. Skriva ut. Skanna. Felsökning. Meddelanden. Index. www.lexmark.com Lexmark X84-X85

Utgåvemeddelande. Inledning. Kopiera. Skriva ut. Skanna. Felsökning. Meddelanden. Index. www.lexmark.com Lexmark X84-X85 Utgåvemeddelande Utgåva: juni 2002 Följande stycke gäller inte i de länder där sådana föreskrifter står i strid med gällande lag. LEXMARK INTERNATIONAL, INC., LEVERERAR DENNA SKRIFT I BEFINTLIGT SKICK,

Läs mer

Grundläggande skrivarfunktioner

Grundläggande skrivarfunktioner Sida 1 av 44 Grundläggande skrivarfunktioner Lämpligt papper Föreskrifter för papper Utskriftsområde Fylla på och mata ut papper Fylla på papper i papperslådan Fylla på papper med anpassad storlek Fylla

Läs mer