Scottesortimentet. Sexton framgångsrika recept av målare för målare.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Scottesortimentet. Sexton framgångsrika recept av målare för målare."

Transkript

1 Scottesortimentet. Sexton framgångsrika recept av målare för målare.

2 Det finns ett recept för varje målningstillfälle inomhus. SID 2 SCOTTE PATENTFÄRG SCOTTE BINDER SID 3 SCOTTE ISOLERFÄRG SCOTTE LIM & GRUND SID 4 SCOTTE GRUND* SID 5 SCOTTE LÄTT TAK SCOTTE TAK* SID 6 SCOTTE 3* SID 7 SCOTTE 7* SID 8 SCOTTE 5* Konsten att lyckas i köket (och på alla andra ytor) De flesta av oss kan laga till en hyfsad måltid och servera den på ett tämligen smakligt sätt. Men en riktig kock nöjer sig inte med det. Han väljer de bästa råvarorna, kryddar och smakar av med fingertoppskänsla. Det hela serveras med självklar elegans. Samma sak är det med färg och målning. Många kan blanda till en hyfsad färg. Men för ett perfekt resultat krävs färger som de i Scottesortimentet. De är framtagna av människor som du: kräsna yrkesmålare. Bara de bästa råvarorna bindemedel och pigment används i väl avvägda proportioner. Inget annat än vatten används som lösningsmedel för att skydda dig och din omgivning från obehagligheter. Blandningen avslutas med noga utvalda tillsatser som ger produkterna sina särskiljande egenskaper vad gäller applicering och slutegenskaper. Allt för att du ska kunna lämna ifrån dig de allra snyggaste ytorna med maximal hållbarhet. På följande sidor har vi samlat Scottesortimentets alla 16 framgångsrika recept. Låt dig väl smaka. SID 10 SCOTTE 20* SID 11 SCOTTE GT 20 SID 12 SNICKERISLIP SCOTTE SNICKERIFINISH 40 & 70** SID 13 SCOTTE MICROPLAST GRUNDRECEPT, MYCKET LITEN SATS SCOTTE: Ta ca 3 dl friskt vatten i en väl rengjord bunke. Blanda ner ca 3,5 dl bindemedel (latex, alkyd m fl). Rör sakta ner 3,3 dl pigment (titandioxid m fl) och vispa omsorgsfullt med hög hastighet. Smaka av med ett antal tillsatser (en eller flera olika). Servera och avnjut med rena verktyg. * FÄRGEN REKOMMENDERAS AV ASTMA OCH ALLERGIFÖRBUNDET OCH ÄR TILLDELAD SVANEN OCH EU-BLOMMAN. ** FÄRGEN ÄR TILLDELAD SVANEN OCH EU-BLOMMAN.

3 2 3 FÖRVANDLA DÅLIGA YTOR TILL NÅGOT GOTT. Scotte Patentfärg Vattenburen, alkydemulsionsbaserad grundfärg som tränger djupt in i underlaget och binder upp lösa, dåligt bundna takoch väggytor. Ett givet val för grundmålning av stoftiga ytor, nertvättade limfärgsytor, gamla tapeter och gipsunderlag. Scotte Patentfärg ger också minskad risk för genomblödning av färgande ämnen på nikotinskadade ytor, spånskivor och hartsrikt trä. Färgen behöver torka i minst 16 timmar före övermålning. NYTT VINNANDE RECEPT. Scotte Isolerfärg Scotte Isolerfärg är både en grundfärg och täckfärg som ger ett fint ytskikt och isolerar skador på samma gång. Det innebär att arbetet blir betydligt snabbare och enklare eftersom du inte behöver måla en extra gång med våra tak- eller väggfärger. Scotte Isolerfärg isolerar ytor som är skadade av brand-, vatten- eller nikotin. Dessutom ger det en väl täckande och fin yta som inte kräver någon ytterligare behandling. Scotte Isolerfärg ersätter Scotte Isolergrund. SMART OCH LÄTTLAGAT TILL GLASFIBERVÄVEN. Scotte Lim & Grund En smart och tidsbesparande produkt när du sätter glasfiberväv som ska målas. Du limmar ytan, sätter väven och grundmålar omedelbart därefter (vått-i-vått). Färgen ger ett mycket gott bett för väven och en fyllig grund inför slutmålning med någon väggfärg ur Scottesortimentet. Scotte Lim & Grund är vitaktig, men kan nyanseras ton i ton med färdigkulören. SAFTIGASTE YTAN TILL DINA TAPETER. Scotte Binder Vid tapetsering och uppsättning av väv är det viktigt att klistret inte suger in för mycket i underlaget. Tillräckligt med lim måste finnas kvar att fästa tapet och väv. Scotte Binder är en vattenburen latexfärg speciellt avsedd som förlimning på sugande underlag, som t ex betong, puts, gips- och andra byggplattor. Färgen är vittonad för att du ska se var du är vid appliceringen.

4 4 5 LÄCKERT I TAKET LIGHT! Scotte Lätt Tak En unik produkt främst avsedd för rullning eller sprutning av sandgrängade tak med grov struktur. Färgen är vattenburen, latexbaserad och har en låg litervikt vilket underlättar arbetet. Ger obetydligt stänk vid rullmålning. Scotte Lätt Tak ger en helmatt, skäckfri yta och lämpar sig särskilt väl för sprutning vid nyproduktion utan att efterföljande rullning krävs. HEMLIGHETEN LIGGER I GRUNDEN. Scotte Grund För bästa resultat på sugande tak- och väggytor ska du grundmåla med Scotte Grund. Den är vattenburen, latexbaserad och lämpar sig för både ny- och ommålning på de flesta fasta underlag inomhus. Scotte Grund är snabbtorkande och ger efterföljande slutmålning en fyllig, jämn och skäckfri yta. Rekommenderas av Astma och Allergiförbundet och bär Svanen och EU-blomman. Speciellt lämpad för känsliga miljöer som daghem, skolor och barnkammare. Scotte Grund ingår i Brandklassade målningssystem. Finns förutom vit också i bas för nyansering till mättade kulörer. LÄCKERT I TAKET. Scotte Tak En helmatt vit takfärg. Vattenburen och latexbaserad med mycket hög täckförmåga för ny- och ommålning på de flesta underlag. Scotte Tak gulnar inte och ger en skäck- och reflexfri yta med låg gräng. Speciellt lämplig vid renoveringsmålning då det oftast räcker med en strykning. Allra bäst resultat får du förstås efter grundmålning med Scotte Grund. Scotte Tak rekommenderas av Astma och Allergiförbundet och bär Svanen och EU-blomman. Den är speciellt lämpad för känsliga miljöer som daghem, skolor och barnkammare.

5 6 7 BASRECEPTET FÖR EN LYCKAD MÅLNING. Scotte 3 Måleriets basprodukt för snabb, miljövänlig målning av tak och väggar i torra utrymmen inomhus. En vit, helmatt och vattenburen allroundlatexfärg för ny- och ommålning på de flesta underlag. Scotte 3 ger en skäckfri yta med hög vithet och som inte gulnar med tiden. Rekommenderas av Astma och Allergiförbundet och bär Svanen och EU-blomman. Speciellt lämplig för känsliga miljöer som daghem, skolor och barnkammare. Scotte 3 ingår i Brandklassade målningssystem. AVTORKBAR DELIKATESS FÖR TORRA VÄGGAR. Scotte 7 Avtorkbar matt väggfärg för alla torra utrymmen såsom kök, hall m.m. Vattenburen och latexbaserad med mycket hög täckförmåga för ny- och ommålning på de flesta underlag. Färgen är lättrollad och stänker minimalt. Bästa resultat får du efter grundmålning med Scotte Grund. Rekommenderas av Astma och Allergiförbundet och bär Svanen och EU-blomman. Scotte 7 är speciellt lämplig för känsliga miljöer som daghem, skolor och barnkammare. Scotte 7 ingår i Brandklassade målningssystem. Du kan få den i tusentals kulörer via brytning i Beckers Colour System.

6 8 9 LAGA TILL EN SNYGG YTA! Scotte 5 En helmatt vägg- och takfärg för ny- och ommålning av ytor med höga krav på estetik. Denna vattenburna och latexbaserade färg använder du med fördel på mindre utsatta ytor som vardagsrum och sovrum. Med sin mycket höga täckförmåga och minimala tendens till stänk har den blivit en favorit hos måleriet. Bästa resultat får du efter grundmålning med Scotte Grund. Även Scotte 5 rekommenderas av Astma och Allergiförbundet och bär Svanen och EU-blomman. Således lämpar den sig väl för känsliga miljöer som daghem, skolor och barnkammare. Scotte 5 ingår i Brandklassade målningssystem. Bryt färgen via Beckers Colour System så kan du få den i tusentals kulörer.

7 10 11 STARKT RECEPT FÖR UTSATTA YTOR. Scotte 20 Avtvättbar halvmatt väggfärg för alla torra utrymmen där tåligare ytor krävs, som t ex i kök, korridorer och skolor. Denna vattenburna latexfärg har optimal täckförmåga, liten tendens till stänk och är lätt att rolla. Lämplig för ny- och ommålning på de flesta underlag. Bästa resultat får du efter grundmålning med Scotte Grund. Färgen rekommenderas av Astma och Allergiförbundet och bär Svanen och EU-blomman. Även Scotte 20 är ett klokt val vid målning av daghem, skolor, barnkammare och liknande känsliga och utsatta miljöer. Scotte 20 ingår i Brandklassade målningssystem. Via Beckers Colour System kan du bryta färgen i tusentals kulörer. BJUD VÄGGEN PÅ NÅGOT RIKTIGT, RIKTIGT STARKT! Scotte GT 20 Tvättbar halvmatt väggfärg för ytor som utsätts för hårdare slitage. Speciellt anpassad för reparationsmålning av tidigare målade ytor. Ger mycket god vidhäftning till de flesta underlag och tidigare målade ytor. Scotte GT 20 är en vattenburen och akrylatlatexbaserad färg med optimal hållbarhet. Godkänd för användning i våtrum där vattenavvisande ytor krävs (VA). Scotte GT 20 kräver ingen särskild grundfärg. Scotte GT 20 ingår i Brandklassade målningssystem. Färgen kan brytas i tusentals kulörer via Beckers Colour System.

8 12 13 DELIKAT OCH LÄTTLAGAT TILL ALLT TRÄ. Snickerislip Vattenburen akrylat- och sampolymerbaserad grund- och slipstrykningsfärg. Välj Snickerislip när du ska ny- och ommåla snickerier och träbaserade skivmaterial. Färgen är speciellt lämplig vid reparationsmålning och kan övermålas med de flesta täckfärger baserade på latex eller alkyd. Vi rekommenderar Snickerislip under Scotte Snickerifinish. Snickerislip är en unik produkt med god fyllighet och minimal tendens till rinning. EN NJUTNING FÖR VARJE BETONGYTA. Scotte Microplast En färglös och vattenburen latexprodukt för dammbindning på omålade betongytor såsom golv m.m. Scotte Microplast tränger ned i underlaget och ger ytan en vacker, djup ton. Den kan användas på färska betongytor utan att påverkas av betongens alkalitet. Produkten är lika lätt att applicera med pensel som med roller eller spruta. Torkar på ett par timmar och gulnar inte. SNYGGASTE YTAN TILL DINA SNICKERIJOBB. Scotte Snickerifinish 40 och 70 En vattenburen akrylatlatexbaserad färdigstrykningsfärg för snickerier och träbaserade skivmaterial inomhus. Finns i halvblank (40) och blank (70). Färgen lämpar sig för ny- och ommålning och är mycket lättstruken. Bra utflytning, mycket bra vidhäftning och liten tendens till rinning är uppskattade egenskaper. Scotte Snickerifinish bär Svanen och EU-blomman. Den målade ytan gulnar inte och har bra hårdhet och repfasthet. På ställytor rekommenderar vi dock exempelvis Elegant Aqua Lackfärg. Bon appetit.

9 Scotte-serien är ett av marknadens mest heltäckande målerisystem, utvecklat för att möta det professionella måleriets alla grundläggande behov. Men Beckers erbjuder dig naturligtvis många fler produkter för målning inom- och utomhus. Titta in på vår hemsida och bekanta dig närmare med dem. Eller kika i våra broschyrer, Färgfakta eller Måleriguiden. Du är också välkommen att kontakta våra målerirepresentanter, yrkesbutiker och måleriombud. Beckers Färg, Stockholm. Tel , fax ART NR /2005

DEN HÅLLBARA FÄRGEN MÅLA TAK ARBETSRÅD INOMHUS

DEN HÅLLBARA FÄRGEN MÅLA TAK ARBETSRÅD INOMHUS DEN HÅLLBARA FÄRGEN MÅLA TAK ARBETSRÅD INOMHUS DET HÄR BEHÖVER DU FÖR ATT MÅLA TAK! Täckpapper eller plast till ytor som skall skyddas Tvättsvampar och trasor samt en hink Beckers Målartvätt Gummihandskar,

Läs mer

Måla Väggar Alcro Sober Grundfärg Vägg, Sober Helmatt, Sober Matt och Tålig Halvmatt.

Måla Väggar Alcro Sober Grundfärg Vägg, Sober Helmatt, Sober Matt och Tålig Halvmatt. Måla Väggar Alcro Sober Grundfärg Vägg, Sober Helmatt, Sober Matt och Tålig Halvmatt. Välj din favoritfärg bland tusentals Alcro väggkulörer. Alcro Sober och Tålig är snabbtorkande latexfärger för målning

Läs mer

DEN HÅLLBARA FÄRGEN MÅLA VÄGGAR ARBETSRÅD INOMHUS

DEN HÅLLBARA FÄRGEN MÅLA VÄGGAR ARBETSRÅD INOMHUS DEN HÅLLBARA FÄRGEN MÅLA VÄGGAR ARBETSRÅD INOMHUS MÅLA VÄGGAR INOMHUS Målade väggar inomhus ger härliga ytor. Det är relativt enkelt och går snabbt att utföra. I stort sett alla typer av väggmaterial går

Läs mer

Måla tak Arbetsråd för Sober Natur Takfärg.

Måla tak Arbetsråd för Sober Natur Takfärg. Måla tak Arbetsråd för Sober Natur Takfärg. Med högtäckande Sober Natur Takfärg räcker det oftast med en strykning. Sober Natur Takfärg är en vattenspädbar, och extra täckande färg, för målning av tak

Läs mer

Färgexperten FRAMTIDS SÄKRAT PRAKTISKT & TIDSEFFEKTIVT INTERIÖR PRODUKT- GUIDE. Förnyelsebart och konserveringsmedelsfritt för hållbart måleri

Färgexperten FRAMTIDS SÄKRAT PRAKTISKT & TIDSEFFEKTIVT INTERIÖR PRODUKT- GUIDE. Förnyelsebart och konserveringsmedelsfritt för hållbart måleri Färgexperten // PRODUKTER OCH FÄRGSYSTEM FÖR MÅLNING INOMHUS INTERIÖR PRODUKT- GUIDE FRAMTIDS SÄKRAT Förnyelsebart och konserveringsmedelsfritt för hållbart måleri PRAKTISKT & TIDSEFFEKTIVT Doppa lackrullen

Läs mer

FÄRGGLATT MED DOVA PASTELLER våga måla annat än vitt. LITE FÄRG GER MYCKET MÖBEL det är med detaljerna som skillnaden uppstår

FÄRGGLATT MED DOVA PASTELLER våga måla annat än vitt. LITE FÄRG GER MYCKET MÖBEL det är med detaljerna som skillnaden uppstår FÄRGGLATT MED DOVA PASTELLER våga måla annat än vitt LITE FÄRG GER MYCKET MÖBEL det är med detaljerna som skillnaden uppstår TIPS OCH INSPIRATION FRÅN BECKERS LÄTTMÅLAD OCH MILJÖMÄRKT välj Elegant Vägg-

Läs mer

PRODUKTKATALOG FÖR YRKESMÅLAREN 2010

PRODUKTKATALOG FÖR YRKESMÅLAREN 2010 PRODUKTKATALOG FÖR YRKESMÅLAREN 2010 PRODUKTKATALOG FÖR YRKESMÅLAREN I den här katalogen har vi samlat hela vårt sortiment av färgprodukter för yrkesmåleriet. Vår förhoppning är att den ska kunna fungera

Läs mer

Måla metalliska ytor. Metall Dekorfärg. Guld och Silver.

Måla metalliska ytor. Metall Dekorfärg. Guld och Silver. Måla metalliska ytor Metall Dekorfärg. Guld och Silver. Skapa spännande effekter med Metall Dekorfärg. Metall Dekorfärg är en ny vattenburen färg som ger en metalliknande yta. Den lämpar sig lika bra för

Läs mer

Färgexperten // PRODUKTER OCH FÄRGSYSTEM FÖR MÅLNING INOMHUS

Färgexperten // PRODUKTER OCH FÄRGSYSTEM FÖR MÅLNING INOMHUS Färgexperten // PRODUKTER OCH FÄRGSYSTEM FÖR MÅLNING INOMHUS INTERIÖR PRODUKT- GUIDE FRAMTIDS SÄKRAT Förnyelsebart och konserveringsmedelsfritt för hållbart måleri PRAKTISKT & TIDSEFFEKTIVT Doppa lackrullen

Läs mer

TRÄYTOR UTOMHUS HUSFÄRG

TRÄYTOR UTOMHUS HUSFÄRG TRÄYTOR UTOMHUS HUSFÄRG 2 2 Trähus Trähus är en traditionell byggnadsform, tack vare tillgången och enkelheten att bygga i trä. Idag har träbyggande blivit ännu mer populärt bland annat tack vare att det

Läs mer

BADRUM INSPIRATION FÖR BADRUM OCH ANDRA VÅTUTRYMMEN INOMHUS

BADRUM INSPIRATION FÖR BADRUM OCH ANDRA VÅTUTRYMMEN INOMHUS BADRUM INSPIRATION FÖR BADRUM OCH ANDRA VÅTUTRYMMEN INOMHUS Framsidan och denna sida: Väggen är målad med Biarritz Blue ur Beckers Selection 2005 Art Deco. En liten insats som ger en stor förändring. Det

Läs mer

DEN HÅLLBARA FÄRGEN MÅLA MÖBLER/ SNICKERIER ARBETSRÅD INOMHUS

DEN HÅLLBARA FÄRGEN MÅLA MÖBLER/ SNICKERIER ARBETSRÅD INOMHUS DEN HÅLLBARA FÄRGEN MÅLA MÖBLER/ SNICKERIER ARBETSRÅD INOMHUS MÅLA MÖBLER OCH SNICKERIER INOMHUS Med Beckers Elegant Aqua Lackfärg kan du måla det mesta i snickeriväg inomhus. Med snickerier menas fönster,

Läs mer

Måla möbler och snickerier. Arbetsråd för Servalac Täckfärg trä & metall och Servalac Aqua Täckfärg trä & metall.

Måla möbler och snickerier. Arbetsråd för Servalac Täckfärg trä & metall och Servalac Aqua Täckfärg trä & metall. Måla möbler och snickerier Arbetsråd för Servalac Täckfärg trä & metall och Servalac Aqua Täckfärg trä & metall. Sveriges populäraste lackfärg. Servalac Aqua Täckfärg trä & metall. Servalac Aqua är en

Läs mer

Spackelguide för proffs. Här hittar du alla våra spackel och när, var och hur du ska använda dem.

Spackelguide för proffs. Här hittar du alla våra spackel och när, var och hur du ska använda dem. Spackelguide för proffs Här hittar du alla våra spackel och när, var och hur du ska använda dem. P3 Innehåll Lätt Finspackel... 6 Lätt Handspackel...8 Lätt Bredspackel... 10 Lätt Grovspackel...12 Våtrumsspackel...

Läs mer

Produktkatalog. För yrkesmålare

Produktkatalog. För yrkesmålare Produktkatalog För yrkesmålare NR 11 Produktkatalog för yrkesmålare Sprutspackel, golvflingor, takfärg, betongfärg, golvfärg, möbellasyr, metallfärg, handspackel, kvistlack, linolja, fasadfärg you name

Läs mer

Måla möbler & snickerier. Arbetsråd för Servalac Aqua Täckfärg och Servalac Exklusiv Täckfärg.

Måla möbler & snickerier. Arbetsråd för Servalac Aqua Täckfärg och Servalac Exklusiv Täckfärg. Måla möbler & snickerier Arbetsråd för Servalac Aqua Täckfärg och Servalac Exklusiv Täckfärg. Sveriges populäraste lackfärg. Servalac Aqua Täckfärg trä & metall. Servalac Aqua är en vattenspädbar och miljöanpassad

Läs mer

Rostskyddsfärger. Produktguide till hur man målar på metall så att det håller i längden.

Rostskyddsfärger. Produktguide till hur man målar på metall så att det håller i längden. Rostskyddsfärger Produktguide till hur man målar på metall så att det håller i längden. Så stoppar du rosten Det finns inga genvägar om du vill hålla rosten borta. Använd ett målningssystem med produkter

Läs mer

Produktkatalog. För yrkesmålare. Nr 12

Produktkatalog. För yrkesmålare. Nr 12 Produktkatalog För yrkesmålare Nr 12 Produktregister a ö Produktkatalog För yrkesmålare Sprutspackel, golvflingor, takfärg, betongfärg, golvfärg, möbellasyr, metallfärg, handspackel, kvistlack, linolja,

Läs mer

Måla medvetet. Om miljö och målning utomhus och inomhus

Måla medvetet. Om miljö och målning utomhus och inomhus Måla medvetet Om miljö och målning utomhus och inomhus Vår vision är att alla våra färger ska bli vattenburna All färg innehåller någon form av lösningsmedel vars uppgift är att göra färgen målningsbar

Läs mer

DEN HÅLLBARA FÄRGEN MÅLA GOLV ARBETSRÅD INOMHUS

DEN HÅLLBARA FÄRGEN MÅLA GOLV ARBETSRÅD INOMHUS DEN HÅLLBARA FÄRGEN MÅLA GOLV ARBETSRÅD INOMHUS MÅLA TRÄ- och BETONGGOLV INOMHUS Beckers erbjuder olika alternativ när du skall måla träoch betonggolv. Vilken produkt du väljer beror på typ av golvyta.

Läs mer

DEN HÅLLBARA FÄRGEN MÅLA VÅTRUM ARBETSRÅD INOMHUS

DEN HÅLLBARA FÄRGEN MÅLA VÅTRUM ARBETSRÅD INOMHUS DEN HÅLLBARA FÄRGEN MÅLA VÅTRUM ARBETSRÅD INOMHUS DET HÄR BEHÖVER DU FÖR ATT MÅLA VÅTRUM! Tvättsvampar och trasor samt en hink Beckers Målartvätt Alg & Mögeltvätt Skyddshandskar Breplasta LW Stålspackel

Läs mer

Förnya dina metallytor

Förnya dina metallytor Måla metall Arbetsråd för Metallprimer Grundfärg, Roststopp Grundfärg, Allround Grundfärg, Komplett Grund- & täckfärg, Mekanlack Aqua Täckfärg, Plåttak Aqua Täckfärg, Plåtfasad Täckfärg och Hammarlack

Läs mer

Lasera träfasader. Arbetsråd för Timmer målningssystem.

Lasera träfasader. Arbetsråd för Timmer målningssystem. Lasera träfasader Arbetsråd för Timmer målningssystem. Innan du börjar måla. Timmer målningssystem. Timmer Lasyrfärg är en fyllig, lättstruken och mycket väderbeständig vattenburen lasyr baserad på alkyd/akrylat

Läs mer

DEN HÅLLBARA FÄRGEN MÅLA FÖNSTER/ SNICKERIER ARBETSRÅD UTOMHUS

DEN HÅLLBARA FÄRGEN MÅLA FÖNSTER/ SNICKERIER ARBETSRÅD UTOMHUS DEN HÅLLBARA FÄRGEN MÅLA FÖNSTER/ SNICKERIER ARBETSRÅD UTOMHUS PRODUKTER DU BEHÖVER FÖR ATT MÅLA FÖNSTER OCH SNICKERIER Perfekt Grundolja Perfekt Trägrund Perfekt Fönsterfärg Beckers Fönsterkitt Beckers

Läs mer

Landora Väggfärg 07. Bruksanvisning. Teknisk data 2016/01

Landora Väggfärg 07. Bruksanvisning. Teknisk data 2016/01 Landora Väggfärg 07 Landora Väggfärg 07 är en lättstruken, vattenburen färg med hög täckförmåga. Ger ett jämnt och fint resultat med sidenmatt yta. Använd för målning i torra utrymmen på de flesta underlag,

Läs mer

Byggelits färdigbehandlade tak- och väggskivor i Elitsortimentet. Tak och vägg

Byggelits färdigbehandlade tak- och väggskivor i Elitsortimentet. Tak och vägg Byggelits färdigbehandlade tak- och väggskivor i Elitsortimentet Tak och vägg Tak och vägg för alla rum Nu har du möjlighet att göra det enkelt för dig när det är dags att renovera eller bygga nytt. När

Läs mer

Guide för målningsbehandlingar. enligt AMA Hus 08

Guide för målningsbehandlingar. enligt AMA Hus 08 Guide för målningsbehandlingar enligt AMA Hus 08 Generell byggplatsmålning Målningsbehandlingar betecknas med sjusiffrig nummerbeteckning för nymålning och med åttasiffrig nummerbeteckning för ommålning.

Läs mer

GE DITT HEM EN ANDRA CHANS MÅLA MED BECKERS SYMFONI VÄGG-, TAK- OCH LACKFÄRGER

GE DITT HEM EN ANDRA CHANS MÅLA MED BECKERS SYMFONI VÄGG-, TAK- OCH LACKFÄRGER GE DITT HEM EN ANDRA CHANS MÅLA MED BECKERS SYMFONI VÄGG-, TAK- OCH LACKFÄRGER NATURLIGA TONER MED TALANDE ACCENTER 14 fina kulörer som hjälper dig att skapa en varm och behaglig känsla i ditt hem sidan

Läs mer

Byggelits färdigbehandlade tak- och väggskivor i Elitsortimentet. Tak och vägg

Byggelits färdigbehandlade tak- och väggskivor i Elitsortimentet. Tak och vägg Byggelits färdigbehandlade tak- och väggskivor i Elitsortimentet Tak och vägg Tak och vägg för alla rum Nu har du möjlighet att göra det enkelt för dig när det är dags att renovera eller bygga nytt. När

Läs mer

Måla metalliska ytor Metall Dekorfärg.

Måla metalliska ytor Metall Dekorfärg. Måla metalliska ytor Metall Dekorfärg. Skapa spännande effekter med Metall Dekorfärg. Målade ytor. 4. Metall Dekorfärg är en vattenburen färg som ger en metallliknande yta. Den lämpar sig lika bra för

Läs mer

- för hela ditt hem. Hållbar Naturlig Skonsam Stark Med Fulldeklaration & Helt ekologisk

- för hela ditt hem. Hållbar Naturlig Skonsam Stark Med Fulldeklaration & Helt ekologisk - för hela ditt hem. Hållbar Naturlig Skonsam Stark Med Fulldeklaration & Helt ekologisk Innehåll Inomhus sida Förarbete trä 3 Lut 3 Grundoljor 4 Slutbehandling 4 Oljelasyr 5 Oljefärg 5 Vård 5 Förarbete

Läs mer

Välkommen till Colorex Svenskt färghantverk sedan 1955.

Välkommen till Colorex Svenskt färghantverk sedan 1955. Sortiment 2016 Colorex är ett högkvalitativt färg- och trävårdsvarumärke som är speciellt utvecklat och testat för nordiska förhållanden. Alla produkter är tillverkade i Sverige och du hittar Colorex produkter

Läs mer

LIWA. OdorControl. Miljövänlig. luktsanering. Effektivt vid sanering av lukt från rök, urin, mögel m.m.

LIWA. OdorControl. Miljövänlig. luktsanering. Effektivt vid sanering av lukt från rök, urin, mögel m.m. LIWA OdorControl Miljövänlig luktsanering Effektivt vid sanering av lukt från rök, urin, mögel m.m. www.liwafarg.se Effektiv & Skonsam för miljö och hälsa 2 Liwa OdorControl system för luktsanering Effektivt

Läs mer

Måla Tak. Alcro Sober Takfärg.

Måla Tak. Alcro Sober Takfärg. Måla Tak Alcro Sober Takfärg. Med högtäckande Alcro Sober Takfärg räcker det oftast med en strykning. Alcro Sober Takfärg är en vattenspädbar, och extra täckande färg, för målning av tak inomhus. Vid normalt

Läs mer

Värde: 45 kr DEMIDEKK FÄRGKARTA UTOMHUS TERRASSLASYR BLI EN DEMIDEKKARE DU OCKSÅ

Värde: 45 kr DEMIDEKK FÄRGKARTA UTOMHUS TERRASSLASYR BLI EN DEMIDEKKARE DU OCKSÅ Värde: 45 kr DEMIDEKK FÄRGKARTA UTOMHUS TERRASSLASYR BLI EN DEMIDEKKARE DU OCKSÅ TERRASSLIV Livet på terrassen njuter du bäst av när du kan göra just det alltså njuta utan att behöva tänka på underhåll

Läs mer

Skötselråd för ytor målade med snickerifärg inomhus

Skötselråd för ytor målade med snickerifärg inomhus Skötselråd för ytor målade med snickerifärg inomhus Var försiktig med den nymålade ytan, den fulla tåligheten uppnås först efter fullständig genomhärdning som kan ta upp till några veckor. Ytor som behandlats

Läs mer

Nordsjö inomhus. Kulörguide

Nordsjö inomhus. Kulörguide Nordsjö inomhus Kulörguide Kulörkänslor Öppna upp dörren till ditt hem och känn hur din stil och personlighet gör ett tydligt avtryck. Om du inte riktigt är där än så är det enkelt att förändra med några

Läs mer

SVANEN / EU-BLOMMAN (SIS MILJÖMÄRKNING)

SVANEN / EU-BLOMMAN (SIS MILJÖMÄRKNING) MILJÖMÄRKT 396001 SVANEN / EU-BLOMMAN (SIS MILJÖMÄRKNING) Tilldelas varor som uppfyller högt ställda miljökrav med bibehållen kvalitet. Det här är produktkraven på inomhusfärg: - God täckförmåga vid målning.

Läs mer

VISA. TRÄfärg TRÄYTOR UTOMHUS

VISA. TRÄfärg TRÄYTOR UTOMHUS VISA TRÄfärg TRÄYTOR UTOMHUS 2 Trähus Trähus är en traditionell byggnadsform, tack vare tillgången och enkelheten att bygga i trä. Idag har träbyggande blivit ännu mer populärt, bland annat tack vare att

Läs mer

Måla med lackfärger. Väck liv i dina möbler och snickerier

Måla med lackfärger. Väck liv i dina möbler och snickerier Måla med lackfärger Väck liv i dina möbler och snickerier Måla med lackfärger Med Beckers lackfärger kan du måla de flesta snickerier inomhus som fönster, dörrkarmar, dörrar, fotlister och skåpluckor.

Läs mer

färgstarkt LÅT VÄGGARNA FÅ TALA våga måla annat än vitt LITE FÄRG GER MYCKET MÖBEL det är i detaljerna som skillnaden uppstår

färgstarkt LÅT VÄGGARNA FÅ TALA våga måla annat än vitt LITE FÄRG GER MYCKET MÖBEL det är i detaljerna som skillnaden uppstår Väggen: Hilding 1916 Skrivbordet: Lena 2003 Detaljbild Av trycktekniska skäl kan färgåtergivningen i de fotografiska bilderna och kulörerna avvika från verkligheten. Art nr. XXXXXXX färgstarkt TIPS OCH

Läs mer

Brandskyddsmålning Rätt färg skyddar liv och egendom vid brand.

Brandskyddsmålning Rätt färg skyddar liv och egendom vid brand. Brandskyddsmålning Rätt färg skyddar liv och egendom vid brand. Varje sekund är dyrbar Målet med brandskyddsmålning är att fördröja brandspridningsförloppet och vinna så mycket tid som möjligt för räddnings-

Läs mer

Skillnaden syns på slutresultatet. Målerispackel anpassade för dina behov

Skillnaden syns på slutresultatet. Målerispackel anpassade för dina behov Skillnaden syns på slutresultatet Målerispackel anpassade för dina behov Några enkla råd för ett bättre slutresultat Välj spackel utifrån metod och underlag. Avsyna ytorna innan du börjar arbetet. Underlaget

Läs mer

Betsa på trä. Arbetsråd för Alcro Träbets Dekorfärg trä.

Betsa på trä. Arbetsråd för Alcro Träbets Dekorfärg trä. Betsa på trä Arbetsråd för Alcro Träbets Dekorfärg trä. Alcro Träbets Dekorfärg trä färgar träet och framhäver den naturliga ådringen! Med Alcro Träbets Dekorfärg trä kan du t ex färgsätta väggpanelen

Läs mer

Renova Isotop Europas ledande spärrande väggoch takfärg.

Renova Isotop Europas ledande spärrande väggoch takfärg. Renova Isotop Europas ledande spärrande väggoch takfärg. Renova Isotop Europas ledande spärrande vägg- och takfärg. I över 10 år har Renova Isotop satt standarden för vad professionella målare över hela

Läs mer

Flügger Skötselråd. För dina behandlade ytor. Användningsområde / Inomhus och utomhus

Flügger Skötselråd. För dina behandlade ytor. Användningsområde / Inomhus och utomhus Flügger Skötselråd För dina behandlade ytor Användningsområde / Inomhus och utomhus Innehåll Flügger Skötselråd - För dina behandlade ytor Målade våtrum Sidan 3 Tapetserade ytor Sidan 3 Övriga ytor inomhus

Läs mer

Låt oss guida dig till bästa resultat.

Låt oss guida dig till bästa resultat. Låt oss guida dig till bästa resultat. Golv Golvlackrulle Användningsområde: Golvlack och golvmassor Material: Tät väv Övrigt: Slitstark Passar färg: Golvlack Lugglängd: 9 mm GOLVLACK GOLVMASSOR Mohair

Läs mer

Behandla uteplatser Arbetsråd för Alcro Träolja, Ädel Trälack, Terrass och Bestå Fönsterfärg.

Behandla uteplatser Arbetsråd för Alcro Träolja, Ädel Trälack, Terrass och Bestå Fönsterfärg. Behandla uteplatser Arbetsråd för Alcro Träolja, Ädel Trälack, Terrass och Bestå Fönsterfärg. Skyddar trä i vått och torrt. Trä är ett levande material som bryts ned av fukt och mikroorganismer och spricker

Läs mer

GE DITT HEM EN ANDRA CHANS MÅLA MED BECKERS SYMFONI VÄGG-, TAK- OCH LACKFÄRGER

GE DITT HEM EN ANDRA CHANS MÅLA MED BECKERS SYMFONI VÄGG-, TAK- OCH LACKFÄRGER GE DITT HEM EN ANDRA CHANS MÅLA MED BECKERS SYMFONI VÄGG-, TAK- OCH LACKFÄRGER NATURLIGA TONER MED TALANDE ACCENTER 14 fina kulörer som hjälper dig att skapa en varm DEN LÄTTMÅLADE LACKFÄRGEN Symfoni Lackfärger

Läs mer

Måla medvetet. Om miljö och målning utomhus och inomhus

Måla medvetet. Om miljö och målning utomhus och inomhus Måla medvetet Om miljö och målning utomhus och inomhus Vår vision är att alla våra färger ska bli vattenburna All färg innehåller någon form av lösningsmedel vars uppgift är att göra färgen målningsbar

Läs mer

Värde 30 kr LADY. Minerals. Kalkfärg. God smak förtjänar det bästa

Värde 30 kr LADY. Minerals. Kalkfärg. God smak förtjänar det bästa Värde 30 kr LADY Minerals Kalkfärg God smak förtjänar det bästa NYHET HÄMTAD FRÅN NATUREN FÖR ATT SKAPA RUM MED VACKRA, KALKADE VÄGGAR OCH UNIKT UTTRYCK FRAMSIDA VÄGG: LADY 1623 MARRAKESH DEN HÄR SIDAN

Läs mer

Betyg Namn Varumärke Grön Sylitol Bio-Innefärg, Caparol Grön Sylitol Bio-Innefärg,vit Caparol

Betyg Namn Varumärke Grön Sylitol Bio-Innefärg, Caparol Grön Sylitol Bio-Innefärg,vit Caparol Inomhusfärg, Golvolja, Golvlack Vattenburen Latexfärg Sampolymer vägg- och takfärg Grön Sylitol Bio-Innefärg, Caparol Grön Sylitol Bio-Innefärg,vit Caparol Akrylat snickerifärg Ådrings- och marmoreringsbas

Läs mer

Brandskydd. Målningssystem för brandskydd inomhus

Brandskydd. Målningssystem för brandskydd inomhus Brandskydd Målningssystem för brandskydd inomhus Beckers målningssystem som räddar liv och egendom vid brand Det finns all anledning att skapa ett bra brandskydd för att minska risken att människor kommer

Läs mer

fargstarkt Tips För ett charmigt hem Gör lagom Så målar du om hemma - Praktiska tips och råd - Shabby chic gör hemmet personligt

fargstarkt Tips För ett charmigt hem Gör lagom Så målar du om hemma - Praktiska tips och råd - Shabby chic gör hemmet personligt fargstarkt tips och inspiration från beckers Tips För ett charmigt hem Gör lagom snyggt - Shabby chic gör hemmet personligt Så målar du om hemma - Praktiska tips och råd Accenter piggar upp! Väggen är

Läs mer

Laga och spackla ute och inne

Laga och spackla ute och inne Handledning för dig som gör det själv Mars 2013. Ersätter tidigare anvisning från oktober 2002. Laga och spackla ute och inne www.casco.se Den här arbetsbeskrivningen har vi tagit fram för att underlätta

Läs mer

Laga och spackla ute och inne

Laga och spackla ute och inne Laga och spackla ute och inne Handledning för dig som gör det själv Den här arbetsbeskrivningen har vi tagit fram för att underlätta för dig som ska laga och spackla ute och inne. Det kan till eempel vara

Läs mer

Måla putsfasader Arbetsråd för Puts och Silikat målningssystem samt Sockel Täckfärg.

Måla putsfasader Arbetsråd för Puts och Silikat målningssystem samt Sockel Täckfärg. Måla putsfasader Arbetsråd för Puts och Silikat målningssystem samt Sockel Täckfärg. Om puts. Byggs inte husen av trä använder vi olika mineraliska material. Det vanligaste är att man bygger huset i någon

Läs mer

VÄGGAR OCH TAK. Skötselråd för väggar och tak målade med Scotte 3,5, 7 och 20 Beckerplast 3, 7 och 20 Scotte GT 20 Elegant Väggfärg Matt och Halvblank

VÄGGAR OCH TAK. Skötselråd för väggar och tak målade med Scotte 3,5, 7 och 20 Beckerplast 3, 7 och 20 Scotte GT 20 Elegant Väggfärg Matt och Halvblank VÄGGAR OCH TAK för väggar och tak målade med Scotte 3,5, 7 och 20 Beckerplast 3, 7 och 20 Scotte GT 20 Elegant Väggfärg Matt och Halvblank Vattenburna färgers goda egenskaper uppnås först efter ett par

Läs mer

Måla träfasader Arbetsråd för Bestå, Modern, Fasad, Slamfärg och Allmoge målningssystem.

Måla träfasader Arbetsråd för Bestå, Modern, Fasad, Slamfärg och Allmoge målningssystem. Måla träfasader Arbetsråd för, Modern, Fasad, Slamfärg och Allmoge målningssystem. Innan du börjar måla. För att få ett bra resultat är det viktigt att du väljer lämplig färgtyp till ditt hus. Har du en

Läs mer

Brokett- och svampmålning Arbetsråd för Sober Natur Täckfärg, Kashmir Täckfärg, Tålig Täckfärg, Tät Täckfärg och Brokett Dekorfärg

Brokett- och svampmålning Arbetsråd för Sober Natur Täckfärg, Kashmir Täckfärg, Tålig Täckfärg, Tät Täckfärg och Brokett Dekorfärg Brokett- och svampmålning Arbetsråd för Sober Natur Täckfärg, Kashmir Täckfärg, Tålig Täckfärg, Tät Täckfärg och Brokett Dekorfärg Svampmålning. Svampmålning är en gammaldags målningsteknik som användes

Läs mer

Guide för målningsbehandlingar enligt AMA Hus 2011

Guide för målningsbehandlingar enligt AMA Hus 2011 Guide för målningsbehandlingar enligt AMA Hus 2011 Alcro måleriombud Alcro måleriombud finns representerade över hela landet. Ring oss, så får du uppgift om närmaste Alcro Måleriombud. Du kan också hitta

Läs mer

Måla träfasader. Arbetsråd för fasadsystem Bestå, Modern Oljefärg, Genuin, Fasad och Allmoge.

Måla träfasader. Arbetsråd för fasadsystem Bestå, Modern Oljefärg, Genuin, Fasad och Allmoge. Måla träfasader Arbetsråd för fasadsystem Bestå, Modern Oljefärg, Genuin, Fasad och Allmoge. Innan du börjar måla. För att få ett bra resultat är det viktigt att du väljer lämplig färgtyp till ditt hus.

Läs mer

Guide för måleriarbeten enligt AMA Hus 14

Guide för måleriarbeten enligt AMA Hus 14 Guide för måleriarbeten enligt AMA Hus 14 Beckers måleriombud Beckers finns på ett 60-tal platser över hela landet. Hitta ditt närmaste måleriombud på www.beckers.se/proffs. Där finner du också information

Läs mer

Klarlacka på trä. Arbetsråd för Alcro Klar Trälack, Gammeldags Trälack, Solklar UV-panellack, Glasklar Dekorlack.

Klarlacka på trä. Arbetsråd för Alcro Klar Trälack, Gammeldags Trälack, Solklar UV-panellack, Glasklar Dekorlack. Klarlacka på trä Arbetsråd för Alcro Klar Trälack, Gammeldags Trälack, Solklar UV-panellack, Glasklar Dekorlack. Alcro trälacker skyddar trärena och betsade laserade ytor. Alcro har ett brett sortiment

Läs mer

Manuell Produkter Painting The Past

Manuell Produkter Painting The Past Manuell Produkter Painting The Past KRITFÄRG Färgen innehåller emulsioner med mycket krita. Det gör dem mycket mattare än vanlig färg. De är mjukare och du kommer inte att bli uttråkad. Färger från förr,

Läs mer

Alcro Bestå fasadsystem. Skyddar din fasad i upp till 15 år.

Alcro Bestå fasadsystem. Skyddar din fasad i upp till 15 år. Alcro Bestå fasadsystem Skyddar din fasad i upp till 15 år. Alcro Bestå är ett målningssystem i tre delar för träfasader och fönster som skyddar fasaden i många år. Det är specifikt framtaget för att

Läs mer

Träfasader. Produktguide till välmående träfasader.

Träfasader. Produktguide till välmående träfasader. Träfasader Produktguide till välmående träfasader. Hemligheten bakom ett långt liv När du ska måla om dina träfasader behöver du bara tänka på en sak var noggrann när du väljer färgkvalitet. Med rätt målningssystem

Läs mer

DEN HÅLLBARA FÄRGEN LACKA/OLJA TRÄGOLV ARBETSRÅD INOMHUS

DEN HÅLLBARA FÄRGEN LACKA/OLJA TRÄGOLV ARBETSRÅD INOMHUS DEN HÅLLBARA FÄRGEN LACKA/OLJA TRÄGOLV ARBETSRÅD INOMHUS LACKA/OLJA GOLV INOMHUS Finns det något vackrare än ett nyslipat och nylackat trägolv? Träets ådring bildar ett naturligt och oregelbundet mönster.

Läs mer

CAPAROL INDUSTRI PRODUKTER FÖR PREFAB-INDUSTRIN

CAPAROL INDUSTRI PRODUKTER FÖR PREFAB-INDUSTRIN CAPAROL INDUSTRI PRODUKTER FÖR PREFAB-INDUSTRIN 1 CAPAROL INDUSTRI PRODUKTER FÖR PREFAB-INDUSTRIN Caparol är en av Europas största färgtillverkare och har sedan 50-talet levererat färg och ytbehandlingsprodukter

Läs mer

Sätt färg på tillvaron genom att måla och tapetsera

Sätt färg på tillvaron genom att måla och tapetsera Du får måla och din lägenhet. Arbetet måste dock göras på ett fackmannamässigt sätt, och förändringen får inte vara för extrem. Foto: Johan lindqvist fotografi Du får måla och din lägenhet Arbetet måste

Läs mer

KAP- OCH GERSÅG INKL. BORD

KAP- OCH GERSÅG INKL. BORD Din lokala bygg- och järnhandel ERBJUDANDEN! PAKET års garanti på alla Hitachi elverktyg. Även på batterier och laddare! 3 895:(rek. pris 5 233:-) KAP- OCH GERSÅG INKL. BORD C FSE. Kap- och gersåg med

Läs mer

FÄRG förnyar ditt hem

FÄRG förnyar ditt hem FÄRG förnyar ditt hem Innehåll FÄRG Inred med färger Sida 5 Nordisk svalka - naturlig stillhet Sida 7 New York stil - en lite råare miljö Sida 9 DOMESTIC Standard Sida 11 Målning - grundläggande råd Sida

Läs mer

Arbetsråd inomhus, konsument. Hur gör man? Måla tak och väggar

Arbetsråd inomhus, konsument. Hur gör man? Måla tak och väggar Arbetsråd inomhus, konsument Hur gör man? Måla tak och väggar Så målar du tak och väggar 1. 4. 7. 11. 12. 5. 13. 8. 2. 9. 14. 3. 10. Har du bestämt dig för att måla om? Kul! Oavsett om du ska måla taket,

Läs mer

Måla golv. Arbetsråd för Studio, Entré och Hangar Golvfärg.

Måla golv. Arbetsråd för Studio, Entré och Hangar Golvfärg. Måla golv Arbetsråd för Studio, Entré och Hangar Golvfärg. Alcros färger ger slitstarka golv. Studio Golvfärg är en vattenburen golvfärg för målning av trä- och parkettgolv inomhus. Färgen är lämplig för

Läs mer

Spackling. Arbetsråd för spackling inomhus.

Spackling. Arbetsråd för spackling inomhus. Spackling Arbetsråd för spackling inomhus. En lyckad renovering börjar med ett noggrant spacklingsarbete. Du vet det säkert. Att det är viktigt att vara noggrann. Men när det gäller förarbetet innan målning

Läs mer

lady Supreme Finish & Pure Color

lady Supreme Finish & Pure Color Värde 45,- lady Supreme Finish & Pure Color Matt och blankt i stilfulla kontraster LADY. När bara det bästa är gott nog. Blankt mot matt Motsättningar dras till varandra och magi skapas när matta och blanka

Läs mer

Måla träfasader Arbetsråd för Bestå, Modern, Fasad, Slamfärg och Allmoge målningssystem.

Måla träfasader Arbetsråd för Bestå, Modern, Fasad, Slamfärg och Allmoge målningssystem. Måla träfasader Arbetsråd för, Modern, Fasad, Slamfärg och Allmoge målningssystem. Innan du börjar måla. För att få ett bra resultat är det viktigt att du väljer lämplig färgtyp till ditt hus. Har du en

Läs mer

DEMIDEKK FÄRGKARTA UTOMHUS HELMATT TÄCKFÄRG BLI EN DEMIDEKKARE DU OCKSÅ

DEMIDEKK FÄRGKARTA UTOMHUS HELMATT TÄCKFÄRG BLI EN DEMIDEKKARE DU OCKSÅ FÄRGKARTA UTOMHUS HELMATT TÄCKFÄRG VÄLJ KULÖR MED OMSORG Att välja kulör till ett helt hus är ett stort beslut. Kulören skall passa bra till såväl omgivningen som husets arkitektur, säger Lisbeth Larsen,

Läs mer

Spackling Arbetsråd för spackling inomhus.

Spackling Arbetsråd för spackling inomhus. Spackling Arbetsråd för spackling inomhus. En lyckad renovering börjar med ett noggrant spacklingsarbete. Du vet det säkert. Att det är viktigt att vara noggrann. Men när det gäller förarbetet innan målning

Läs mer

Värde: 45 kr. Ladysensitive DEVELOPED IN COLLABORATION WITH. LADY. När bara det bästa är gott nog.

Värde: 45 kr. Ladysensitive DEVELOPED IN COLLABORATION WITH. LADY. När bara det bästa är gott nog. Värde: 45 kr Ladysensitive DEVELOPED IN COLLABORATION WITH LADY. När bara det bästa är gott nog. Vägg: lady sensitive 10, 9911 neutral Vägg: lady sensitive 10, 1622 reflektion Historien bakom lady sensitive

Läs mer

Byggelits färdigbehandlade tak- och väggskivor i Elitsortimentet. Tak och vägg

Byggelits färdigbehandlade tak- och väggskivor i Elitsortimentet. Tak och vägg Byggelits färdigbehandlade tak- och väggskivor i Elitsortimentet Tak och vägg Tak och vägg för alla rum Nu har du möjlighet att göra det enkelt för dig när det är dags att renovera eller bygga nytt. När

Läs mer

LASERANDE KULÖRER skydda din bastu

LASERANDE KULÖRER skydda din bastu LASERANDE KULÖRER skydda din bastu Skydda din bastu med ofärgad panel- och lavskydd eller färgsätt din bastu med någon kulör. Supi bastuskydd passar alla träslag och gör den lättare att hålla ren samtidigt

Läs mer

Måla våtrum Arbetsråd för Tät Våtrumssystem.

Måla våtrum Arbetsråd för Tät Våtrumssystem. Måla våtrum Arbetsråd för Tät Våtrumssystem. Gör så här för ett lyckat resultat. Tålamod, noggrannhet, riktiga verktyg och ett ordentligt underarbete lägger grunden till ett lyckat slutresultat. Börja

Läs mer

Teknos utomhusfärger

Teknos utomhusfärger Teknos utomhusfärger Vårda ditt hus med kärlek. Att underhålla och skydda huset är nödvändigt. Men se det som en möjlighet att förändra, förbättra och förnya! Att måla huset är att sköta om det, att bry

Läs mer

Sigma Coatings. Träfasad

Sigma Coatings. Träfasad Sigma Coatings Träfasad Ett nytt system för yrkesmässig målning av träfasad. Under flera år har vi riktat vår färg för målning av träfasad till yrkesmåleriet. Nu tar vi ett steg vidare i den riktningen

Läs mer

Behandla uteplatser. Arbetsråd för Alcro träoljor, Ädel Trälack, Altan Lasyrfärg och Bestå Fönsterfärg.

Behandla uteplatser. Arbetsråd för Alcro träoljor, Ädel Trälack, Altan Lasyrfärg och Bestå Fönsterfärg. Behandla uteplatser Arbetsråd för Alcro träoljor, Ädel Trälack, Altan Lasyrfärg och Bestå Fönsterfärg. Skyddar trä i vått och torrt. Trä är ett levande material som bryts ned av fukt och mikroorganismer

Läs mer

Hög kvalitet ökar andrahandsvärdet. Ekonomiskt rationell lösning

Hög kvalitet ökar andrahandsvärdet. Ekonomiskt rationell lösning Snabbare industriproduktion och byggnation Trä är ett material med många användningsområden som är lätt att bearbeta för både inom- och utomhusbruk. Därför är trä ett uppskattat och hållbart byggnadsmaterial

Läs mer

Contour Aqua-PU Stenhård och reptålig - med LTA+ teknik.

Contour Aqua-PU Stenhård och reptålig - med LTA+ teknik. Contour Aqua-PU Stenhård och reptålig - med LTA+ teknik. Contour Aqua-PU Stenhård och reptålig - med LTA+ teknik. Contour Aqua-PU för snickerier inomhus är en förbättring som du märker. Vår unika och kraftfulla

Läs mer

Arbetsråd utomhus, konsument. Hur gör man? Måla puts och betong

Arbetsråd utomhus, konsument. Hur gör man? Måla puts och betong Arbetsråd utomhus, konsument Hur gör man? Måla puts och betong Så målar du puts och betong 1. 5. 2. 3. 6. 7. 4. 8. Puts- och stenfasader är mycket tåliga mot väder och vind. Men även den tåligaste yta

Läs mer

sk apa ditt unik a uttryck tekniker FÖR effekter i guld OCh KOPPaR

sk apa ditt unik a uttryck tekniker FÖR effekter i guld OCh KOPPaR sk apa ditt unik a uttryck tekniker FÖR effekter i guld OCh KOPPaR God smak förtjänar det bästa FÖREGÅENDE SIDA: vägg: LADY pure color 9938 naturligt svart dekorskiva: 2 STRYKNINGAR LADY pure color 9938

Läs mer

Måla golv Arbetsråd för Studio, Entré och Hangar Golvfärg.

Måla golv Arbetsråd för Studio, Entré och Hangar Golvfärg. Måla golv Arbetsråd för Studio, Entré och Hangar Golvfärg. 2 Alcros färger ger slitstarka golv. Studio Golvfärg är en vattenburen golvfärg för målning av trä- och parkettgolv inomhus. Färgen är lämplig

Läs mer

PRICK-FRI NÄR DET BÖRJAR SE MÖRKT UT GARANTERAD EFFEKT

PRICK-FRI NÄR DET BÖRJAR SE MÖRKT UT GARANTERAD EFFEKT NÄR DET BÖRJAR SE MÖRKT UT PRICK-FRI Effektivt mot ytlig påväxt av mögel och alger. För målade, lackade, oljade och obehandlade träytor utomhus. GARANTERAD EFFEKT Upptäck fördelarna med Prick-Fri Effektivt

Läs mer

Måla trä- och betonggolv

Måla trä- och betonggolv Arbetsråd inomhus, konsument Hur gör man? Måla trä- och betonggolv Så målar du trä- och betonggolv 1. 2. 3. 6. 7. 4. 8. 5. 9. 10. Det finns flera alternativ att välja mellan när du ska måla trä- eller

Läs mer

Kontakta alltid din återförsäljare om osäkerhet om produktens användningsområde uppstår. Generellt

Kontakta alltid din återförsäljare om osäkerhet om produktens användningsområde uppstår. Generellt Sandkalk & Finputs Sandkalk Sandkalk är en helt kalkbaserad produkt innehållande endast våtsläckt och vällagrad Kulekalk, finkornig kvartssand, Kalkvatten och mineraliska pigment i de pigmenterade blandningarna.

Läs mer

BRANDSKYDD MÅLNINGSSYSTEM FÖR BRANDSKYDD

BRANDSKYDD MÅLNINGSSYSTEM FÖR BRANDSKYDD BRANDSKYDD MÅLNINGSSYSTEM FÖR BRANDSKYDD INOMHUS Nymålning Ytskikt Klass I OBRÄNNBART UNDERLAG (BETONG, LÄTTBETONG, PUTS, PAPPERSKLÄDD GIPS) SYSTEM UTAN GLASFIBERVÄV: Scotte Grund / Scotte 3, 5, 7, 20,

Läs mer

Herdins golvguide. Golvlut Golvolja Golvsåpa Golvlack. Ytbehandla ditt trägolv

Herdins golvguide. Golvlut Golvolja Golvsåpa Golvlack. Ytbehandla ditt trägolv Herdins golvguide Golvlut Golvolja Golvsåpa Golvlack Ytbehandla ditt trägolv När du vill ha ett ljust och vackert trägolv Herdins Golvlut vit Lutbehandling med Golvlut, görs för att bromsa träets mörkergulning

Läs mer

Arbetsråd utomhus, konsument. Front Ommålningsfärg. Måla om träfasad

Arbetsråd utomhus, konsument. Front Ommålningsfärg. Måla om träfasad Arbetsråd utomhus, konsument Front Ommålningsfärg Måla om träfasad Så målar du om träfasaden med Front Ommålningsfärg 1. 4. 5. 9. 10. Med Front Ommålningsfärg blir det enklare än någonsin att måla om.

Läs mer

DEN HÅLLBARA FÄRGEN MÅLA TRÄFASADER ARBETSRÅD UTOMHUS

DEN HÅLLBARA FÄRGEN MÅLA TRÄFASADER ARBETSRÅD UTOMHUS DEN HÅLLBARA FÄRGEN MÅLA TRÄFASADER ARBETSRÅD UTOMHUS DET HÄR BEHÖVER DU FÖR ATT MÅLA TRÄFASADER OCH SNICKERIER Stege eller ställning/ lift Skyddplast, maskeringstejp Beckers Fasadtvätt och/eller Beckers

Läs mer

Prebona DuraClean. självrengörande ytor.

Prebona DuraClean. självrengörande ytor. självrengörande ytor Prebona DuraClean Användningsområden - utomhus Behovet att hålla ytor rena och fräscha ökar hela tiden. Samtidigt skall kostnaden för underhåll minskas. Lösningen heter Prebona DuraClean

Läs mer