SIGNERAT BESQAB ETT TRYGGT BOSTADSKÖP

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "SIGNERAT BESQAB ETT TRYGGT BOSTADSKÖP"

Transkript

1 SIGNERAT BESQAB ETT TRYGGT BOSTADSKÖP TÄBY KEMISTVÄGEN 17 BOX TÄBY TELEFON FAX UPPSALA DAG HAMMARSKJÖLDSVÄG 36A UPPSALA TELEFON FAX

2 Signerat Besqab BESQAB BOSTADSBYGGARE I 25 ÅR Vårt namn Besqab betyder beställd kvalitet och vi har 25 års erfarenhet av bostadsmarknaden. Alla bostäder är unika och kräver tid, kunskap och hängivenhet för att du som flyttar in ska trivas och njuta av ditt hem. Besqabs arbete präglas alltid av ett starkt personligt engagemang och vår styrka är att se möjligheter och utveckla kreativa lösningar. Besqab har byggt över bostäder. Genom att tillföra kompetens, värde och inlevelse, karaktäriseras våra bostadsprojekt av kvalitet och en vilja av att uppfylla våra kunders förväntningar. Omsorgen om varje unikt objekt och affär har visat resultat i form av en positiv värdeutveckling. Därför kan vi signera varje kontrakt med stolthet. Det vinner både du och vi på. ETT TRYGGT BOENDE I en nybyggd lägenhet eller hus bor du tryggt och bekvämt i flera år. Bostäderna är kvadratsmarta och planlösningen är väl genomtänkt från början för att utnyttja alla ytor effektivt. I en nybyggd bostad behöver du inte renovera och du kan göra dina personliga inredningsval för att forma ditt hem precis som bara du vill ha det. Dessutom omfattas din nya bostad av en garanti på entreprenaden samt en tioårig byggfelsförsäkring. Gäller ditt bostadsköp en bostadsrätt innebär det att du tillsammans med övriga medlemmar i föreningen äger och förvaltar bostäderna. Andra gemensamma anläggningar som ingår i fastigheten förvaltas också av föreningen. Du har rätt att sälja din lägenhet till vem du vill. Styrelsen i bostadsrättsföreningen måste dock godkänna köparen som medlem i föreningen. NÖJDA KUNDER Vi arbetar ständigt med att utveckla våra bostäder och förbättra vårt arbete. Du är viktig för oss och att få höra din upplevelse av ditt bostadsköp är väldigt värdefullt. Därför skickar vi ut en enkät till dig en tid efter att du flyttat in. Vi samarbetar med företaget Prognoscentret som är oberoende experter på att göra kundundersökningar för bostadsbranschen och behandlar förstås alla enkäter anonymt. Vi hoppas att du tar dig tid att fylla i den här enkäten och tackar på förhand för att du vill hjälpa oss i vår strävan att hela tiden bli bättre. SIGNERAT BESQAB När du köper en bostadsrätt genom Besqab skapar vi stabilitet genom att starta och följa bostadsrättsföreningen det första året. Vi säkerställer också att föreningen har fortsatt goda ekonomiska förutsättningar att bedriva sin verksamhet. Vi tar fullt ansvar för osålda lägenheters månadsavgifter. Dels genom vår fullgörandeförsäkring och dels genom våra avtal med garantibolag. Vi lägger stort engagemang på att skapa rätt värden både utifrån fastighetens läge och utifrån dina behov. Alla materialval är gjorda utifrån miljö- och kvalitetshänsyn. Det ger låga driftkostnader och fastighetsvärden som varar.

3 HÅLLBART SAMHÄLLSBYGGANDE Vårt mål är att bygga energieffektiva bostäder som har god inomhusmiljö med sunda material som minimerar byggnadernas miljöpåverkan under hela dess livstid. Besqab har Bruntlandkommissionens definition som riktlinje i vårt hållbarhetsarbete, d.v.s. En hållbar utveckling tillfredsställer dagens behov utan att äventyra kommande generationers möjligheter att tillfredsställa sina behov. Hållbarhet HUSHÅLLA MED RESURSER Energieffektiva hus, vattensnåla installationer och goda utrymmen för källsortering bidrar till lägre driftkostnader för hushållet. Vi vill underlätta för dig att leva hållbart. En energisnål bostad är billigare i drift och därmed bättre för miljön. Våra egna energikrav ligger under Boverkets norm. Vi väljer välisolerade väggar och fönster med bra isoleringsförmåga. I Sverige är rent vatten inte någon brist, men vi ska självklart vara rädda om det vi har och det underlättas i våra bostäder med snålspolande blandare och toalettstolar. Genom individuell mätning av varmvattnet förbrukas mindre vatten. Det går åt mindre energi för att värma upp det och du betalar bara för vattnet du använder. Byggproduktionen är en resurskrävande process som vi ständigt jobbar med att effektivisera och förbättra. Vi vill vara långsiktiga i våra val och använder beprövade material och konstruktionslösningar. På byggarbetsplatserna återvinner vi självklart byggavfallet och återanvänder fyllnadsmassorna. Fukt på fel ställe kan medföra allvarliga konsekvenser. I projekten upprättas en fuktskyddsbeskrivning för att bevaka viktiga punkter. EN SÄKER ARBETSPLATS Vi arbetar för att våra byggarbetsplatser är säkra att vistas på och vi har en uttalad policy för en god arbetsmiljö. Policyn innebär att vi i alla sammanhang arbetar för att minimera skador i arbetet och för framtida användare av våra bostäder. Våra mål för en god arbetsmiljö: Ingen skall skada sig på jobbet Vi ska ständigt arbeta med att minimera olycksriskerna på våra byggarbetsplatser Byggarbetsplatserna ska vara välplanerade och ha en god ordning LÅNGSIKTIG EKONOMI Besqab agerar hållbart på både kort och lång sikt för att skapa både en långsiktig tillväxt och ett mervärde för våra kunder. Vi ska agera hållbart och öka kunskapen om husens livscykelkostnad. Vi visar omsorg om varje objekt och affär vilket visar resultat i form av en positiv värdeutveckling av bostaden.

4 Garantier och säkerheter inför ditt köp Besqab har 25 års erfarenhet av bostadsmarknaden. Konjunktursvängningar ingår i våra kalkyler och vi har försäkringar som garanterar att våra löften kan hållas. GARANTIER SOM GÄLLER ALL NYBYGGNATION Alla lägenheter och hus som vi uppför omfattas av en garanti på två till fem år. Under denna tid är det Besqab som svarar för att avhjälpa eventuella fel. Byggnaden omfattas också av en byggfelsförsäkring som gäller tio år efter slutbesiktningen. ÄGANDERÄTT För äganderätter finns försäkringar som garanterar att vår del av avtalet kommer att hållas. Garantibolagen säkrar också att bostaden färdigställs, oavsett vad som händer med Besqab, tack vare vår tecknade fullgörandeförsäkring. BOSTADSRÄTT När du köper en bostadsrätt genom Besqab skapar vi stabilitet genom att starta och följa bostadsrättsföreningen det första året. Det är en trygghet för dig att veta att bostadsrättsföreningen är nybildad och därmed inte har några gamla skulder eller belastningar. Vi garanterar också att föreningen har fortsatt goda ekonomiska förutsättningar att bedriva sin verksamhet. Månadsavgift för eventuella osålda lägenheter vid inflyttningsdatum betalas av Besqab under 6 månader. Skulle det finnas osålda lägenheter kvar efter 6 månader köper Besqab dessa av föreningen, och tar på detta sätt ansvar för att bostadsrättsföreningens ekonomi inte påverkas. Besqab medverkar aktivt i styrelsearbetet under det första året och hjälper den nybildade föreningen att komma igång på bästa sätt. Bland annat får den nya styrelsen gå en utbildning i styrelsearbete för bostadsrättsföreningar. För att trygga föreningen, även om Besqab av någon anledning inte skulle kunna betala sina skulder, tecknas alltid ett flertal försäkringar inför produktionsstart. Garantibolag säkrar färdigställandet av projektet genom en fullgörandeförsäkring. I försäkringen ingår att bygga klart projektet samt att ta över ansvar för eventuellt osålda lägenheter. Att insatsen som betalats in under produktionstiden stannar inom föreningen garanteras genom en försäkring för inbetalda insatser. Denna ligger kvar som säkerhet under ett år efter färdigställandet.

5 Ett tryggt och bekvämt boende I en nybyggd bostad bor du tryggt och bekvämt i flera år. Du slipper att renovera och har möjlighet att göra personliga inredningsval för att forma din bostad efter just dina behov. BOENDE I BOSTADSRÄTT Att bo i en bostadsrätt innebär att du tillsammans med övriga medlemmar i föreningen äger och förvaltar bostäderna och andra gemensamma anläggningar som ingår i föreningens område. Du har nyttjanderätt till din bostad och kan inte bli uppsagd förutsatt att du sköter dina skyldigheter gentemot föreningen. Du har även rätt att sälja din lägenhet till vem du vill, förutsatt att styrelsen i bostadsrättsföreningen godkänner köparen som medlem i föreningen. INREDNINGSVAL Som köpare övertar du nyttjanderätten i det skick som framgår av bostadens grundstandard. Innan inflyttning erbjuds du möjligheten att mot en kostnad byta ut eller välja till inredning och utrustning utöver vad som ingår i grundstandarden. För att kunna säkerställa våra kvalitets- och installationsgarantier, måste samtliga inredningsval göras från Besqabs inredningskatalog där leverantörerna och deras produkter är noga utvalda för att motsvara våra höga krav på kvalitét. GARANTI OCH KONSUMENTSKYDD Bostäderna omfattas av en garanti på minst två år avseende entreprenaden. Fastigheten har även en tioårig byggfelsförsäkring. Utsedda försäkringsbolag lämnar garanti för entreprenadens färdigställande samt ställer ut en säkerhet för samtliga medlemsinsatser. Den ekonomiska planen granskas av två intygsgivare utsedda av Boverket. BESIKTNINGAR Slutbesiktningen av bostaden sker innan tillträdet och utförs av en opartisk besiktningsman. Med vid besiktningen finns också representanter från Besqab och entreprenören. Du bör också närvara för att kunna föra fram dina åsikter. Innan tillträdet sker en efterbesiktning för att kontrollera att de eventuella fel och brister som påtalats vid slutbesiktningen har åtgärdats. En garantibesiktning görs två år efter slutbesiktningen. Först när denna skett anses entreprenaden vara avslutad.

6 Säker bostad Så går din affär tillväga SÄLJSTART Våra bostäder börjar ofta säljas i projekteringsskedet, det vill säga vi har inte börjat bygga än. Som anmäld i vårt intresseregister får du en inbjudan till säljstart. BOKNINGSAVTAL När du bestämt dig för vilken bostad du vill köpa tecknar du ett bokningsavtal och bokningsavgiften betalas. KÖPEAVTAL OCH ENTREPRENADKONTRAKT (GÄLLER FÖR ÄGANDERÄTT) Nu betalar du en handpenning. Skriver köpeavtal för tomten och entreprenadkontrakt för huset. FÖRHANDSAVTAL Den inbetalade bokningsavgiften flyttas över som förskottsbetalning till bostadsrättsföreningen som du nu har ett bindande avtal med. INREDNINGSVAL Du får möjlighet att mot en tilläggskostnad, byta ut eller välja till inredning och utrustning för att ge din bostad din personliga prägel. Dess måste göras före en viss tidpunkt för att garantin ska gälla. BYGGARBETSPLATSBESÖK Du ges möjlighet att vara med vid ett eller flera byggarbetsplatsbesök under byggets gång. Vi försöker visa runt dig överallt där det är möjligt. Säkerhets- och trygghetsfrågor är lika viktiga som husens utformning och placering för att du ska trivas i ett bostadsområde. Därför har Besqab utvecklat ett program som vi kallar Säker Bostad. Säker Bostad består av ett antal förebyggande säkerhetsåtgärder och är framtaget i samarbete med försäkringsbolag, brandförsvar, polis, brottsförebyggande rådet samt boende i våra bostadshus. Alla våra bostadsprojekt omfattas av Säker Bostad. I ett bostadsprojekt har säkerhetsaspekter BRETT UTBUD AV TILLVAL Genom Säker Bostad erbjuder vi även dig som kund ett utökat säkerhetsutbud via dina extra tillval. Det kan till exempel vara en brandsläckare eller en brandfilt. Information om tillvalen till din bostad finns i inredningskatalogen för respektive projekt. systematiskt beaktats genom alla skeden, från första planering genom projektering, produktion och förvaltning. SÄKERHETSPROGRAMMET Själva arbetsredskapet är Säkerhetsprogrammet. Detta program tas fram speciellt för varje projekt utifrån Besqabs generella säkerhetschecklista. Alla konsulter projekterar enligt planen. LÄS MER I BOSTADSPÄRMEN I bostadspärmen, som du får vid inflyttning, finns goda råd och tips om vad man ska tänka på för att bibehålla säkerheten i din nya bostad. Har du några frågor eller synpunkter angående Säker Bostad, prata gärna med våra projektledare via Besqabs växel telefon Avstämning sker kontinuerligt på projekterings- och byggmöten, där säkerhet är en stående punkt på dagordningen. Säkerhetsfrågorna lever även vidare vid överlämnande till förvaltning. INFORMATION VIKTIGAST AV ALLT En stor del i det här arbetet bygger på information till dig som ska flytta in. I samband med inflyttning anordnar Besqab en SÄKER BOSTAD OMFATTAR Överfall Vatten och fukt Brand El Olycksfall Inbrott och stöld informationsträff där vi informerar om praktiska säkerhetsfrågor som rör bostaden samt om försäkringar. När det är möjligt Till var och en av dessa punkter finns en gedigen checklista som innefattar allt från brottsförebyggande planering till barnsäkerhet. bjuder vi in polisen för att berätta om Grannsamverkan mot brott eller Brandförsvaret för att tala om medvetenhet och förebyggande åtgärder mot brand. UPPLÅTELSEAVTAL (GÄLLER ENDAST BRF) Senast 6 månader innan inflyttning ersätts förhandsavtalet med ett upplåtelseavtal. Här betalar du 10 procent av insatsen minus tidigare inbetalt förskott. SLUTBESIKTNING Ca 4 veckor innan inflyttning sker en slutbesiktning som vi rekommenderar att du deltar vid. SLUTLIKVID Senast 3 bankdagar innan inflyttning ska slutlikviden betalas. Vid äganderätter gör vi upp affären på banken på tillträdesdagen. INFLYTTNING Nycklar överlämnas tillsammans med annan nyttig information om bostaden. Du får en tidpunkt då du kan flytta in och använda hiss och trapphus. KUNDUNDERSÖKNING Här vill vi också gärna att du tar dig tid att fylla i kundenkäten från Prognoscentret så att vi får veta vad du tycker om ditt bostadsköp. ÖVERLÄMNING AV FASTIGHETEN TILL FÖRENINGEN (ENDAST BRF) Besqab bildar bostadsrättsföreningen och vid första stämman väljs boende in i styrelsen. GARANTIBESIKTNING När 2 år har gått gör vi garantibesiktning av byggnationen. Här skickar vi genom Prognoscentret ut en ny enkät som vi gärna ser att du fyller i så att vi får veta vad du nu tycker om ditt boende. ANSVARSTID Byggfelsförsäkringen gäller från det att slutbesiktningen godkänts och tio år framöver. RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR.

Hållbarhet. Fukt på fel ställe kan medföra allvarliga konsekvenser. I projekten upprättas en fuktskyddsbeskrivning för att bevaka viktiga punkter.

Hållbarhet. Fukt på fel ställe kan medföra allvarliga konsekvenser. I projekten upprättas en fuktskyddsbeskrivning för att bevaka viktiga punkter. signerat besqab ett tryggt bostadsköp täby Kemistvägen 17 Box 1328 183 13 Täby Telefon 08-630 16 00 Fax 08-630 16 90 uppsala Dag Hammarskjöldsväg 36A 751 83 Uppsala Telefon 018-418 28 00 Fax 018-418 28

Läs mer

Smarta ettor med närhet till kommunikationer

Smarta ettor med närhet till kommunikationer Situationsplan anonen, upplands väsby ervation för ändringar. Karta kanonen, upplands väsby sophus Brf Kanonen, Upplands Väsby pendeltågsstation opt imu sväg en nyproducerade ungdomslägenheter, 1 rok ca

Läs mer

www.besqab.se/parkhusen

www.besqab.se/parkhusen Brf parkhusen i tyresö, strandängarna nybyggda parhus med strandkänning Bilderna i denna broschyr är digitala montage. Reservation för ändringar och ev tryckfel. www.besqab.se/parkhusen täby Kemistvägen

Läs mer

Ditt trygga bostadsköp

Ditt trygga bostadsköp Ditt trygga bostadsköp Att köpa bostadsrätt 1. Anmäl intresse Före säljstart har Abacus ofta arbetat med projektet i många år. Under den tiden finns möjlighet att anmäla intresse för projektet på vår hemsida.

Läs mer

trädgårdsstaden i vallentuna kedjehus i trivsamt barnvänligt område besqab.se/tradgardsstaden

trädgårdsstaden i vallentuna kedjehus i trivsamt barnvänligt område besqab.se/tradgardsstaden trädgårdsstaden i vallentuna kedjehus i trivsamt barnvänligt område Bilderna i denna broschyr är digitala montage. Reservation för ändringar och ev tryckfel. besqab.se/tradgardsstaden mäklare Svensk Fastighetsförmedling,

Läs mer

Att köpa bostadsrätt INTRESSEANMÄLAN FÖRHANDSBOKNING BESLUT OM PROJEKTSTART

Att köpa bostadsrätt INTRESSEANMÄLAN FÖRHANDSBOKNING BESLUT OM PROJEKTSTART Att köpa bostadsrätt Att köpa bostadsrätt är för de flesta människor en av de största affärerna i livet. Det är många nya begrepp att sätta sig in i såsom bokningsavtal, upplåtelseavtal, slutbetalning

Läs mer

Brf Lindblomman, Beckomberga välplanerade lägenheter med naturen runt hörnet

Brf Lindblomman, Beckomberga välplanerade lägenheter med naturen runt hörnet Beckombergaskolan brf lindblomman Brf Lindblomman, Beckomberga välplanerade lägenheter med naturen runt hörnet exempel på planlösning 3 rok karta över området Lägenhetsstorlekar 38 st 2-3 rok, 57-70 kvm

Läs mer

Brf Trädgårdsstaden, Vallentuna etapp 4 - nyproducerade radhus, 4 rok, ca 109 kvm

Brf Trädgårdsstaden, Vallentuna etapp 4 - nyproducerade radhus, 4 rok, ca 109 kvm T R Ä D G Å R D S S T A D E N ILLUSTRATIONSPLAN SKALA A1-1:400 A3-1:800 56 57 58 59 60 61 62 Brf Trädgårdsstaden, Vallentuna etapp 4 - nyproducerade radhus, 4 rok, ca 109 kvm 63 64 65 66 exempel planlösning

Läs mer

DITT TRYGGA BOSTADSKÖP. Trygg tillsammans med oss

DITT TRYGGA BOSTADSKÖP. Trygg tillsammans med oss DITT TRYGGA BOSTADSKÖP Trygg tillsammans med oss KÖPPROCESS FÖRHANDS- Förhandsavtal är ett bindande avtal mellan dig och den nybildade bostadsrättsföreningen där du förbinder dig till att köpa bostadsrätten.

Läs mer

Brf Trädgårdshusen, Strandängarna, Tyresö Strand

Brf Trädgårdshusen, Strandängarna, Tyresö Strand Brf Trädgårdshusen, Strandängarna, Tyresö Strand R=,1 00 RB 000 16 RB 17 R=,1 DB R=116 168 1,8, 17 DB, 178 1 18 19 00 189 DB nya lägenheter om - rok med radhuskänsla 00 199 S GÅRD 1 R D A LL É 1 brygghusen

Läs mer

Några ord om att bo i bostadsrätt

Några ord om att bo i bostadsrätt Några ord om att bo i bostadsrätt 2 3 Ditt boende, vår angelägenhet Att köpa ny bostad är ett stort beslut och det finns naturligtvis mycket att ta ställning till. Genom den här broschyren vill vi på NCC

Läs mer

Du är i trygga händer

Du är i trygga händer OMBYGGNAD Mindre ombyggnader och reparationer inom lägenheten bestämmer du själv över medan större ombyggnader och reparationer måste du bli överens med styrelsen om. Samtliga förändringar på utsidan av

Läs mer

3. Bokningsavtal. 7. Slutbesiktning och kundsyn. 1. Intresseanmälan. 5. Förhandsavtal. 9. Garantibesiktning. 2. Digital säljstart. 4.

3. Bokningsavtal. 7. Slutbesiktning och kundsyn. 1. Intresseanmälan. 5. Förhandsavtal. 9. Garantibesiktning. 2. Digital säljstart. 4. 1. Intresseanmälan 3. Bokningsavtal 5. Förhandsavtal 7. Slutbesiktning och kundsyn 9. Garantibesiktning 2. Digital säljstart 4. Inredningsval 6. Upplåtelseavtal 8. Slutbetalning och dags för inflyttning!

Läs mer

I TRYGGA HÄNDER TRYGGHETSPAKET FÖR BOSTADSKÖPARE

I TRYGGA HÄNDER TRYGGHETSPAKET FÖR BOSTADSKÖPARE I TRYGGA HÄNDER TRYGGHETSPAKET FÖR BOSTADSKÖPARE 2 GÖR ETT TRYGGT BOSTADSKÖP Att köpa en nyproducerad bostadsrätt är ett stort och viktigt beslut. För de allra flesta människor är det en av de största

Läs mer

ATT KÖPA BOSTAD VIA ALM EQUITY

ATT KÖPA BOSTAD VIA ALM EQUITY ATT KÖPA BOSTAD VIA ALM EQUITY Att köpa en ny bostad är spännande men det är också ett stort och viktigt beslut. Vi på ALM Equity vill göra denna resa så smidig och trygg som möjligt och kommer att finnas

Läs mer

Kundhandbok VÄGEN TILL DITT NYA HEM BOSTADSRÄTT MÄLARDALEN

Kundhandbok VÄGEN TILL DITT NYA HEM BOSTADSRÄTT MÄLARDALEN Kundhandbok VÄGEN TILL DITT NYA HEM BOSTADSRÄTT MÄLARDALEN Innehållsförteckning ETT NYTT HEM... 3 Att bo i bostadsrätt Besök på arbetsplatsen 1. AVTAL OCH EKONOMI... 3-4 Bokningsavtal Förhandsavtal Upplåtelseavtal

Läs mer

Bostadsrätt. Vad är ett hem? PLATSER ATT MÖTAS OCH UMGÅS PÅ

Bostadsrätt. Vad är ett hem? PLATSER ATT MÖTAS OCH UMGÅS PÅ Bo i bostadsrätt bonava.se Bostadsrätt Vad är ett hem? PLATSER ATT MÖTAS OCH UMGÅS PÅ Är det en helt egen bostad inredd efter din personliga smak? Är det området där du känner alla grannar och är stammis

Läs mer

LÄGENHETSBESKRIVNING.

LÄGENHETSBESKRIVNING. LÄGENHETSBERIVNING. Brf Ejdern,, GOTLAND Fem steg till ditt drömboende 1Intresseanmälan och säljpremiär Om du du är är intresserad av av en en lägenhet lägenhet börjar börjar du med du med att göra att

Läs mer

Att köpa ett nytt hem är en av de största investeringarna vi gör och kan ofta upplevas stressigt då det är många tuffa beslut som ska tas.

Att köpa ett nytt hem är en av de största investeringarna vi gör och kan ofta upplevas stressigt då det är många tuffa beslut som ska tas. Att köpa ett nytt hem är en av de största investeringarna vi gör och kan ofta upplevas stressigt då det är många tuffa beslut som ska tas. Detta har vi som bostadsutvecklare stor respekt för. Därför har

Läs mer

BRF GILLESGÅRDEN VETLANDA

BRF GILLESGÅRDEN VETLANDA BRF GILLESGÅRDEN VETLANDA GILLESGÅRDEN, VETLANDA Nu kan Myresjöhus erbjuda bostadsrätter i Bäckseda, Vetlanda. Det är ett område med närhet till mycket. Det är 2,5 km från Vetlanda torg, med andra ord

Läs mer

VÅRD- OCH OMSORGSBOSTÄDER I NÄRA DIALOG MED DE BOENDE OCH VÅRDGIVAREN

VÅRD- OCH OMSORGSBOSTÄDER I NÄRA DIALOG MED DE BOENDE OCH VÅRDGIVAREN RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR OCH EV TRYCKFEL. VÅRD- OCH OMSORGSBOSTÄDER I NÄRA DIALOG MED DE BOENDE OCH VÅRDGIVAREN TÄBY KEMISTVÄGEN 17 BOX 1328 183 13 TÄBY TELEFON 08-630 16 00 FAX 08-630 16 90 UPPSALA DAG

Läs mer

Bo i hus med bostadsrätt

Bo i hus med bostadsrätt Bo i hus med bostadsrätt bonava.se Din guide för att köpa ett hus med bostadsrätt av Bonava Att köpa ett nytt hem är både ett stort och roligt beslut. Det är mycket att förstå och ta ställning till, speciellt

Läs mer

Tillsammans. Att bo i bostadsrätt

Tillsammans. Att bo i bostadsrätt Att bo i bostadsrätt Tillsammans Att bo med bostadsrätt innebär att du tillsammans med övriga medlemmar i bostadsrättsföreningen äger och förvaltar bostäderna och andra gemensamma anläggningar som ingår

Läs mer

Bo i lägenhet med bostadsrätt

Bo i lägenhet med bostadsrätt Bo i lägenhet med bostadsrätt bonava.se Din guide för att köpa en lägenhet med bostadsrätt av Bonava Att köpa ett nytt hem är både ett stort och roligt beslut. Det är mycket att förstå och ta ställning

Läs mer

Kundhandbok. -vägen till ditt drömhem. - ett personligt bostadsföretag

Kundhandbok. -vägen till ditt drömhem. - ett personligt bostadsföretag Kundhandbok -vägen till ditt drömhem - ett personligt bostadsföretag Ett nytt hem Att köpa ett nytt hem är en stor händelse i livet och vi på Bototal vill att det ska bli en bra upplevelse och en trygg

Läs mer

Äganderätt. Vad är ett hem? PLATSER ATT MÖTAS OCH UMGÅS PÅ

Äganderätt. Vad är ett hem? PLATSER ATT MÖTAS OCH UMGÅS PÅ Bo i äganderätt bonava.se Äganderätt Vad är ett hem? PLATSER ATT MÖTAS OCH UMGÅS PÅ Är det ett eget hus med en äppelträdgård? Är det området där du känner alla grannar och är stammis på det lokala bageriet?

Läs mer

RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR OCH EV TRYCKFEL.

RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR OCH EV TRYCKFEL. RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR OCH EV TRYCKFEL. TÄBY KEMISTVÄGEN 17 BOX 1328 183 13 TÄBY TELEFON 08-630 16 00 FAX 08-630 16 90 UPPSALA DAG HAMMARSKJÖLDSVÄG 36A 751 83 UPPSALA TELEFON 018-418 28 00 FAX 018-418

Läs mer

DU ÄR TRYGGARE ÄN DU TROR NÄR DU KÖPER BOSTAD AV OSS

DU ÄR TRYGGARE ÄN DU TROR NÄR DU KÖPER BOSTAD AV OSS BOKLOK KLOKAFFÄR DU ÄR TRYGGARE ÄN DU TROR NÄR DU KÖPER BOSTAD AV OSS Du som köper en bostad av BoKlok får automatiskt ett par trygghetslösningar på köpet. En del är sådant som alla utvecklare av bostäder

Läs mer

Nya drömhem med havet som granne. Välkommen till Brf Klevens Udde 3 och 4, Smögen

Nya drömhem med havet som granne. Välkommen till Brf Klevens Udde 3 och 4, Smögen Nya drömhem med havet som granne Välkommen till Brf Klevens Udde 3 och 4, Smögen Brf Klevens Udde 4 Brf Klevens Udde 3 Välkommen till Klevens Udde Vid Skageracks vatten och klipphällar skapar vi nu nya

Läs mer

Informationsmöte Brf Grindstugeparken. 2015-11-18 NCC Boende AB 1

Informationsmöte Brf Grindstugeparken. 2015-11-18 NCC Boende AB 1 Informationsmöte Brf Grindstugeparken 2015-11-18 NCC Boende AB 1 Välkomna! Christer Bentzer, Brf Grindstugeparken Tiam Kakavand, säljare NCC Boende 2015-11-18 NCC Boende AB 2 Kvällens agenda Bygget, produktion

Läs mer

BRF PIONEN HARVESTAD LINKÖPING

BRF PIONEN HARVESTAD LINKÖPING BRF PIONEN HARVESTAD LINKÖPING N Illustrationerna i denna broschyr skall ses som vägledande och kan skilja sig från verkligheten. BO NATURSKÖNT MED NÄRHET TILL STAN Var området ligger och status på objekten

Läs mer

Välkommen till Stureby! Brf Parkslingan ett Svanenmärkt bostadskoncept.

Välkommen till Stureby! Brf Parkslingan ett Svanenmärkt bostadskoncept. Välkommen till Stureby! Brf Parkslingan ett Svanenmärkt bostadskoncept. När du har bestämt dig Bostäderna i Brf Parkslingan säljs genom oberoende mäklare. Detta garanterar att du som kund får professionell

Läs mer

Inflyttning. Inredningsval. Huset eller din lägenhet byggs. Intresseanmälan. 2-årsbesiktning. Upplåtelseavtal. Tillträdesbesiktning

Inflyttning. Inredningsval. Huset eller din lägenhet byggs. Intresseanmälan. 2-årsbesiktning. Upplåtelseavtal. Tillträdesbesiktning Att köpa med Boform 2 3 Att köpa en lägenhet eller villa är en av de största affärerna som de flesta av oss gör. Nedan kan du följa hur en typisk köpprocess går till med Boform. Intresseanmälan Hittar

Läs mer

Några ord om att bo i. bostadsrätt

Några ord om att bo i. bostadsrätt STOCKHOLM/VÄSTERTORP Några ord om att bo i bostadsrätt ditt boende vår angelägenhet OLIKA BOENDEFORMER I princip finns det tre olika sätt att bo på. Antingen äger man och innehar sin egen bostad med bostadsrätt,

Läs mer

NÅGRA ORD OM ATT BO I BOSTADSRÄTT

NÅGRA ORD OM ATT BO I BOSTADSRÄTT NÅGRA ORD OM ATT BO I BOSTADSRÄTT 2 DITT BOENDE VÅR ANGELÄGENHET OLIKA BOENDEFORMER I princip finns det tre olika sätt att bo på. Antingen äger och innehar man sin egen bostad med bostadsrätt, äger sin

Läs mer

Välkommen till ett modernt boende med naturen alldeles in på knuten.

Välkommen till ett modernt boende med naturen alldeles in på knuten. Välkommen till ett modernt boende med naturen alldeles in på knuten. 1 2 Åk längdskidor eller spela beach volley. Här kan du ta vara på Sverige året om 3 4 Välkommen till Brf Brygghuset På en vacker södersluttning

Läs mer

NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE

NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE MODERNT BOENDE NÄRA DET MESTA Preliminära skisser på terrassradhusen Nyproducerat hem - Terrassradhus I korsningen Blåsippsbacken/ Blåeldsvägen i Hässelby Villastad planerar vi

Läs mer

DU ÄR TRYGGARE ÄN DU TROR NÄR DU KÖPER BOSTAD AV OSS

DU ÄR TRYGGARE ÄN DU TROR NÄR DU KÖPER BOSTAD AV OSS BOKLOK KLOKAFFÄR DU ÄR TRYGGARE ÄN DU TROR NÄR DU KÖPER BOSTAD AV OSS Du som köper en bostad av BoKlok får automatiskt ett par trygghetslösningar på köpet. En del är sådant som alla utvecklare av bostäder

Läs mer

Brf Blåsippan i Ursvik www.brfblasippan.se. Informationsmöte 2013-04-11

Brf Blåsippan i Ursvik www.brfblasippan.se. Informationsmöte 2013-04-11 Brf Blåsippan i Ursvik www.brfblasippan.se Informationsmöte 2013-04-11 Dagordning Brf Blåsippan Styrelsen Totalentreprenören Att bo i bostadsrättsförening Ekonomisk förvaltning Kommande styrelsearbete

Läs mer

Nära Halmstad och havet.

Nära Halmstad och havet. Nära Halmstad och havet. Högt beläget i Ringenäs med en vacker utsikt över havet och solnedgången i väster hittar du Strandlida. Här bygger Derome Mark & Bostad villor i gränslandet där slätt möter skog,

Läs mer

BRF BACKA LYCKA 18 RADHUS LÄN: VÄSTRA GÖTALAND KOMMUN: ALE DATUM 2015-03-17

BRF BACKA LYCKA 18 RADHUS LÄN: VÄSTRA GÖTALAND KOMMUN: ALE DATUM 2015-03-17 BRF BACKA LYCKA 18 RADHUS LÄN: VÄSTRA GÖTALAND KOMMUN: ALE DATUM 2015-03-17 VI BYGGER HUS SOM TÅL LIVET Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma, familjemiddagar,

Läs mer

NYCKELN TILL DITT HELT NYA HEM

NYCKELN TILL DITT HELT NYA HEM NYCKELN TILL DITT HELT NYA HEM DITT NYA HEM ÄR BARA DITT Doften av nybyggt. Känslan av att flytta in där ingen annan har bott. Att kunna sätta din egen prägel på hemmet, redan innan du flyttat in. Stora

Läs mer

Kundhandbok VÄGEN TILL DITT NYA HEM BOSTADSRÄTTER - MÄLARDALEN

Kundhandbok VÄGEN TILL DITT NYA HEM BOSTADSRÄTTER - MÄLARDALEN Kundhandbok VÄGEN TILL DITT NYA HEM BOSTADSRÄTTER - MÄLARDALEN Innehållsförteckning ETT NYTT HEM... 3 Att bo i bostadsrätt Besök på arbetsplatsen 1. AVTAL OCH EKONOMI... 3-4 Bokningsavtal Förhandsavtal

Läs mer

Nyproduktion. Så går det till

Nyproduktion. Så går det till Nyproduktion Så går det till Kort om Forum Fastighetsekonomi Forum Fastighetsekonomi AB startade sin verksamhet 1990. Idag är Forum partnerägt och helt fristående från externa intressen. Under årens lopp

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

Huset eller din lägenhet byggs. Intresseanmälan. Upplåtelseavtal. Tillträdesbesiktning

Huset eller din lägenhet byggs. Intresseanmälan. Upplåtelseavtal. Tillträdesbesiktning Att köpa med Boform 2 Att köpa en lägenhet eller villa är en av de största affärerna som de flesta av oss gör. Nedan kan du följa hur en typisk köpprocess går till med Boform. Intresseanmälan Hittar du

Läs mer

HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER Brf ROTTNEROS, FARSTA NYA BOSTÄDER MED RADHUSKÄNSLA, HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE I korsningen Värmlandsvägen/Rottnerosbacken i Farsta planerar vi att uppföra två hus med totalt

Läs mer

Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv. Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro

Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv. Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Sörbyängens nya kvarter nära natur och cityliv Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Välkommen till Sörbyängen Nära till café- och restaurangliv i Örebro Har det blivit dags att flytta ihop, planera

Läs mer

En trygg bostadsaffär

En trygg bostadsaffär En trygg bostadsaffär INNEHÅLL EN TRYGG BOSTADSAFFÄR TRYGGHETSPAKETET: TRYGG FÖRENING DUBBELT BOENDEKOSTNADSSKYDD TILLTRÄDESSKYDD JM@home BANKSAMARBETEN SVANENMÄRKNING s 3 s 4 s 6 s 6 7 s 9 s 9 s 10 EN

Läs mer

Ombildningsguiden – Ombildning till bostadsrätt

Ombildningsguiden – Ombildning till bostadsrätt Ombildning till bostadsrätt så funkar det Introduktion En ombildning är när hyresrätter blir bostadsrätter. De boende bildar en bostadsrättsförening som köper själva huset av fastighetsägaren och varje

Läs mer

BOSTADSRÄTTER, SMÖGEN BO MED HAVET SOM GRANNE KLEVENS UDDE.

BOSTADSRÄTTER, SMÖGEN BO MED HAVET SOM GRANNE KLEVENS UDDE. BOSTADSRÄTTER, SMÖGEN BO MED HAVET SOM GRANNE KLEVENS UDDE. Brf Klevens Udde NJUT AV DET SKÖNA LIVET VID HAVET. Vid Skageracks vatten och klipphällar planeras bostadsrättslägenheter på Klevens udde, totalt

Läs mer

Nära hav och stad. Brf Tallbyn, Åhus. ett bättre läge

Nära hav och stad. Brf Tallbyn, Åhus. ett bättre läge Nära hav och stad. Brf Tallbyn, Åhus ett bättre läge Ett riktigt gott liv Tänk att kunna promenera till stranden och samtidigt andas skogsluft från den omkringliggande tallskogen. Att ha naturen nära,

Läs mer

2010-01-26. 08-704 90 44 www.svh.se. Då denna broschyr är framtagen i ett tidigt skede i projektet vill vi reserva oss för ändringar och ev.

2010-01-26. 08-704 90 44 www.svh.se. Då denna broschyr är framtagen i ett tidigt skede i projektet vill vi reserva oss för ändringar och ev. 2010-01-26 08-704 90 44 www.svh.se Då denna broschyr är framtagen i ett tidigt skede i projektet vill vi reserva oss för ändringar och ev. tryckfel STRÄNGNÄS BÄSTA LÄGE MODERNA BOSTADSRÄTTER VID MÄLAREN

Läs mer

SIGNERAT BESQAB. Hållbarhet

SIGNERAT BESQAB. Hållbarhet SIGNERAT BESQAB Hållbarhet Hållbarhet hos Besqab En utveckling som tillfredsställer dagens behov utan att äventyra kommande generationers möjligheter att tillgodose sina behov. Brundtlandkommissionen Vår

Läs mer

ASKESLÄTT. 18 moderna och energisnåla villor. Inbyggd omtanke

ASKESLÄTT. 18 moderna och energisnåla villor. Inbyggd omtanke ASKESLÄTT 18 moderna och energisnåla villor Inbyggd omtanke Att bo och leva med kvalitet Platsen är Askeslätt vid Rådaåsens fot i kanten mellan stad och land. Götenehus uppför 18 hus med miljö- och energiriktiga

Läs mer

Brf Näsby Kulle www.brfnasbykulle.se. Informationsmöte 2012-11-08

Brf Näsby Kulle www.brfnasbykulle.se. Informationsmöte 2012-11-08 Brf Näsby Kulle www.brfnasbykulle.se Informationsmöte 2012-11-08 Dagordning Brf Näsby Kulle Styrelsen Totalentreprenören Att bo i bostadsrättsförening Ekonomisk förvaltning Kommande styrelsearbete Ikano

Läs mer

BRF ÅKARPS LYCKA 16 ATRIUMHUS LÄN: SKÅNE KOMMUN: BURLÖV DATUM 2015-02-19

BRF ÅKARPS LYCKA 16 ATRIUMHUS LÄN: SKÅNE KOMMUN: BURLÖV DATUM 2015-02-19 BRF ÅKARPS LYCKA 16 ATRIUMHUS LÄN: SKÅNE KOMMUN: BURLÖV DATUM 2015-02-19 1 2 VI BYGGER HUS SOM TÅL LIVET Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma, familjemiddagar,

Läs mer

BRF KALLSKÄR, FARSTA NYA BOSTÄDER MED RADHUSKÄNSLA, HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

BRF KALLSKÄR, FARSTA NYA BOSTÄDER MED RADHUSKÄNSLA, HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER BRF KALLSKÄR, FARSTA NYA BOSTÄDER MED RADHUSKÄNSLA, HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE På Värmlandsvägen, nära Farsta centrum, är det nu dags att bygga den avslutande etappen med ca 20

Läs mer

ett enkelt köp! Ekudden park radhus Län: Västra Götaland Kommun: mariestad Datum 2013-09-02

ett enkelt köp! Ekudden park radhus Län: Västra Götaland Kommun: mariestad Datum 2013-09-02 ett enkelt köp! Ekudden park radhus Län: Västra Götaland Kommun: mariestad Datum 2013-09-02 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma familjemiddagar,

Läs mer

Moderna lägenheter i Brf Allén 2

Moderna lägenheter i Brf Allén 2 Moderna lägenheter i Brf Allén 2 Antal våningar 4 Antal lägenheter 28 Antal rum 2 4 rum och kök Boarea 50-120 kvm Beräknad inflytt Kvartal 3-4 2017 Välkommen till Kronetorp Park Lägenheterna ligger belägna

Läs mer

HERRGÅRDSLIV I JÄRVASTADEN

HERRGÅRDSLIV I JÄRVASTADEN Brf HERRGÅRDEN, JÄRVASTADEN HERRGÅRDSLIV I JÄRVASTADEN NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE I ett av Järvastadens lugna och trivsamma villakvarter planerar vi att bygga Herrgården. Huset ligger högt beläget, omgivet

Läs mer

DU ÄR TRYGGARE ÄN DU TROR NÄR DU KÖPER BOSTAD AV OSS

DU ÄR TRYGGARE ÄN DU TROR NÄR DU KÖPER BOSTAD AV OSS BOKLOK KLOKAFFÄR DU ÄR TRYGGARE ÄN DU TROR NÄR DU KÖPER BOSTAD AV OSS Du som köper en bostad av BoKlok får automatiskt ett par trygghetslösningar på köpet. En del är sådant som alla utvecklare av bostäder

Läs mer

NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL

NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Planlösning lgh: C6 3 rok, 64 m 2 Prisexempel på lägenheter i etapp 1 och 2 2 rok 40 m2 Takterrass ca 18 m2 Insats 1 250 000 kr Avgift 2 290 kr 2 rok 48 m2 balkong el. uteplats

Läs mer

BRF MARIELUNDSVIKEN MARIEFRED NYA LÄGENHETER MED SJÖUTSIKT OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

BRF MARIELUNDSVIKEN MARIEFRED NYA LÄGENHETER MED SJÖUTSIKT OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER BRF MARIELUNDSVIKEN MARIEFRED NYA LÄGENHETER MED SJÖUTSIKT OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 2-4 rok med sjöläge, balkong och uteplats! I Brf Marielundsviken

Läs mer

Välkommen till Rinkebyterrassen.

Välkommen till Rinkebyterrassen. TORGHUSET Välkommen till Rinkebyterrassen. Rinkebyterrassen ligger på bästa läge vid Rinkebystråket med alla dess restauranger och butiker samt med vidsträckt vy över Järvafältet. I området planeras

Läs mer

HÄR KOMMER VIKTIGA DATUM FÖR INFORMATIONSMÖTE, MÄTVISNING, TILLVALSSYN OCH BESIKTNING

HÄR KOMMER VIKTIGA DATUM FÖR INFORMATIONSMÖTE, MÄTVISNING, TILLVALSSYN OCH BESIKTNING September 2015. Till dig som har tecknat förhandsavtal för en lägenhet i HSB brf 73 Rosendalen. HÄR KOMMER VIKTIGA DATUM FÖR INFORMATIONSMÖTE, MÄTVISNING, TILLVALSSYN OCH BESIKTNING Hej, Här kommer en

Läs mer

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Bostadsfakta Byggherre Totalentreprenör Arkitekt Försäljning Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Situationsplan öst

Läs mer

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 1-4 rok med balkong, uteplats eller härliga takterrasser. I Kv. Brage

Läs mer

Kundhandbok VÄGEN TILL DITT NYA HEM BOSTADSRÄTTER

Kundhandbok VÄGEN TILL DITT NYA HEM BOSTADSRÄTTER Kundhandbok VÄGEN TILL DITT NYA HEM BOSTADSRÄTTER Innehållsförteckning ETT NYTT HEM... 3 Att bo i bostadsrätt Besök på arbetsplatsen 1. AVTAL OCH EKONOMI... 3-4 Bokningsavtal Förhandsavtal Upplåtelseavtal

Läs mer

Brf Tegner. Informationsmöte

Brf Tegner. Informationsmöte Brf Tegner Informationsmöte 2014-03-18 Hållpunkter Deltagare Allmän info Information från arbetsplatsen Förhandsavtal Inredningsval Övriga frågor Presentationen Lisa hoffner BESQAB Projektledare Pär Jansson

Läs mer

Färdigställande- och Byggfelsförsäkringar.

Färdigställande- och Byggfelsförsäkringar. Vår del i din trygghet när du bygger ditt hus. Färdigställande- och Byggfelsförsäkringar. Med mera! Gar-Bo Broschy 12sid_NY.indd 1 2011-12-01 09:33 Råd och tips när du bygger nytt När du bestämt dig för

Läs mer

NYPRODUKTION AV RADHUS & LÄGENHETER

NYPRODUKTION AV RADHUS & LÄGENHETER NYPRODUKTION AV RADHUS & LÄGENHETER WWW.MAKLARTORGET.SE VÄLKOMMEN TILL ÖSTA Det expansiva samhället Stallarholmen ligger mittemellan Strängnäs och Mariefred nära Mälarens glittrande vatten. Samtidigt som

Läs mer

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN TERRASSEN 20 BOSTADSRÄTTER I SÖDERBY PARK, SALEM

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN TERRASSEN 20 BOSTADSRÄTTER I SÖDERBY PARK, SALEM BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN TERRASSEN 20 BOSTADSRÄTTER I SÖDERBY PARK, SALEM Välkommen till Söderby Park! I lugna och trivsamma Söderby Park, bygger Derome Mark & Bostad 20 bostadsrätter i parhusform som tillsammans

Läs mer

Informationsträff Brf Hammars Park 8 maj 2017

Informationsträff Brf Hammars Park 8 maj 2017 Informationsträff Brf Hammars Park 8 maj 2017 Vi skapar smarta och hållbara hem till attraktiva priser i orter med bostadsbrist. 2 Bostadsutveckling sedan 2010 1 180 sålda varav 740 färdigställda Projektportfölj

Läs mer

BRF BÄRKORGEN VÄSTRA BALINGSNÄS

BRF BÄRKORGEN VÄSTRA BALINGSNÄS BRF BÄRKORGEN VÄSTRA BALINGSNÄS VÄLKOMMEN TILL V. BALINGSNÄS Dalgångsslingan är ett helt nytt villakvarter i Västra Balingsnäs i Huddinge. Här är hemmen och tomterna planerade för att smälta in i omgivningarna

Läs mer

Växjö kommuns politiker har beslutat att Växjöhem AB och Vidingehem AB ska informera om möjligheten till ombildning av hyresrätten till bostadsrätt.

Växjö kommuns politiker har beslutat att Växjöhem AB och Vidingehem AB ska informera om möjligheten till ombildning av hyresrätten till bostadsrätt. FRÅN HYRESRÄTT BOSTADSRÄTT Växjö kommuns politiker har beslutat att Växjöhem AB och Vidingehem AB ska informera om möjligheten till ombildning av hyresrätten till bostadsrätt. Den här broschyren vänder

Läs mer

Contemporary living Vi erbjuder möjligheterna. Brf Hyllie Corner, Malmö HyllieCorner.se

Contemporary living Vi erbjuder möjligheterna. Brf Hyllie Corner, Malmö HyllieCorner.se Contemporary living Vi erbjuder möjligheterna Brf Hyllie Corner, Malmö HyllieCorner.se 1 Contemporary living Ett hem för vardagsmagi. En bostad som uppfyller drömmar. På en plats där arbete möter fritid

Läs mer

Att bo i bostadsrätt Hitta hem i ditt nya boende

Att bo i bostadsrätt Hitta hem i ditt nya boende Att bo i bostadsrätt Hitta hem i ditt nya boende När du köper en bostadsrätt från Skanska kan du vara säker på att du får bästa möjliga förutsättningar. Vi har lång erfarenhet av att bygga bostadsrätter,

Läs mer

Nyhetsbrev Nr 15, Brf Allén i Steninge Slottsby

Nyhetsbrev Nr 15, Brf Allén i Steninge Slottsby Nyhetsbrev Nr 15, Brf Allén i Steninge Slottsby Ännu ett Nyhetsbrev med viktig information till alla medlemmar i Brf Allén i Steninge Slottsby! Liksom tidigare distribueras nyhetsbrevet via email + publiceras

Läs mer

Nya bostäder på hög höjd i Brf Vasatornet. Bostadsrätter i centrala Linköping

Nya bostäder på hög höjd i Brf Vasatornet. Bostadsrätter i centrala Linköping Nya bostäder på hög höjd i Brf Vasatornet Bostadsrätter i centrala Linköping Svensk Fastighetsförmedling Brf Vasatornet - Livskvalité i hjärtat av Övre Vasastaden! Med bästa läge i den nya stadsdelen har

Läs mer

Bo i hus med ägenderätt

Bo i hus med ägenderätt Bo i hus med ägenderätt bonava.se Din guide för att köpa ett hus med äganderätt av Bonava Att köpa ett nytt hus är både ett stort och roligt beslut. Det är mycket att sätta sig in i och ta ställning till,

Läs mer

SKÖNSMON. BRF Gläntan 2

SKÖNSMON. BRF Gläntan 2 SKÖNSMON BRF Gläntan 2 2 BRF GLÄNTAN 2 Illustrationerna i denna broschyr skall ses som vägledande och avvikelser kan förekomma. BO I SKÖNSMON Bekvämt boende med närhet till centrum! Välkommen till Skönsmon,

Läs mer

en liten bok om Byggemenskaper

en liten bok om Byggemenskaper en liten bok om Byggemenskaper 1 Byggemenskaper i fickformat, version 2.0 - juni 2016. En byggemenskap är en grupp människor som utifrån sina egna ambitioner tillsammans planerar, låter bygga och senare

Läs mer

Kan bostadsrätt bli bostadsfel? frågor och svar när hyresrätten ombildas

Kan bostadsrätt bli bostadsfel? frågor och svar när hyresrätten ombildas Kan bostadsrätt bli bostadsfel? frågor och svar när hyresrätten ombildas Bra att tänka på vid ombildning Antalet ombildningar av hyresrätt till bostadsrätt har ökat markant de senaste åren. Det väcker

Läs mer

VÄRT ATT VETA FÖR DIG SOM FLYTTAR IN I HSB BRF 402 HAMNEN

VÄRT ATT VETA FÖR DIG SOM FLYTTAR IN I HSB BRF 402 HAMNEN April 2018 VÄRT ATT VETA FÖR DIG SOM FLYTTAR IN I HSB BRF 402 HAMNEN Det börjar närma sig inflyttning för trapphus 1 och efter sommaren även för trapphus 2 och 3! Det är mycket att tänka på när man ska

Läs mer

BRF MARIEHÖJD 2 INFORMATIONSMÖTE 21 MAJ

BRF MARIEHÖJD 2 INFORMATIONSMÖTE 21 MAJ BRF MARIEHÖJD 2 INFORMATIONSMÖTE 21 MAJ PRESENTATION HSB Personal Christofer Boman, Projektledare Björn Dahlberg; Vice VD, AO chef nyproduktion Albin Strömberg, Förvaltare Barbro Näslund, Kundservice Mohv

Läs mer

B R F Ä n g s h u s e n

B R F Ä n g s h u s e n BRF Ängshusen en ny sorts ekoby På östra sidan av Tjörn, i Höviksnäs, växer det just nu fram en ekoby. Den kommer att bestå av ett femtiotal lägenheter, där de första bostäderna kommer vara klara för inflyttning

Läs mer

Brf Munkhagen, centrala mariefred

Brf Munkhagen, centrala mariefred Brf Munkhagen, centrala mariefred EXKLUSIVT NYTT BOENDE I CENTRALA MARIEFRED NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 1-5 rok med hiss i centrala Mariefred. Mitt i centrala Mariefred, ges

Läs mer

BRUNNBY PARK SKOGSBRYNET

BRUNNBY PARK SKOGSBRYNET BRUNNBY PARK SKOGSBRYNET VÄLKOMMEN TILL BRUNNBY PARK I Brunnby Park bor du behagligt och lugnt i natursköna omgivningar. Parkmiljön med uppväxt grönska, träd som blommar om våren och de bevarade stengärdsgårdarna

Läs mer

SICKLA STRAND NO. 1719. Revidering av EKONOMISK PLAN FÖR BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN SICKLA STRAND NO. 1719 NACKA KOMMUN

SICKLA STRAND NO. 1719. Revidering av EKONOMISK PLAN FÖR BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN SICKLA STRAND NO. 1719 NACKA KOMMUN SICKLA STRAND NO. 1719 Revidering av EKONOMISK PLAN FÖR BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN SICKLA STRAND NO. 1719 NACKA KOMMUN 1 Revidering av EKONOMISK PLAN för BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN SICKLA STRAND NO. 1719 NACKA

Läs mer

VÄRT ATT VETA FÖR DIG SOM SKA FLYTTA IN I HSB BRF BÖRJETULL

VÄRT ATT VETA FÖR DIG SOM SKA FLYTTA IN I HSB BRF BÖRJETULL Oktober 2017 VÄRT ATT VETA FÖR DIG SOM SKA FLYTTA IN I HSB BRF BÖRJETULL I det här dokumentet har vi samlat det mesta du behöver veta inför inflyttningen i brf Börjetull. Det innehåller dels en sammanfattning

Läs mer

Informationsmöte Brf Mjölnaren

Informationsmöte Brf Mjölnaren Informationsmöte Brf Mjölnaren 2018-02-20 Dagordning Presentation av styrelsen Eva Bondelid Ager, Brf Mjölnaren Att bo i en bostadsrättsförening Eva Bondelid Ager, Brf Mjölnaren Brf-förvaltning Håkan Lindal,

Läs mer

Tryggt köp förverkligar drömmen TRYGGHETSPAKET

Tryggt köp förverkligar drömmen TRYGGHETSPAKET Tryggt köp förverkligar drömmen TRYGGHETSPAKET 2 Ditt livs viktigaste affär ska kännas trygg Det är lite speciellt att köpa en nyproducerad bostad eftersom den ännu inte finns. Många beslut ska fattas

Läs mer

Tryggt köp förverkligar drömmen TRYGGHETSPAKET

Tryggt köp förverkligar drömmen TRYGGHETSPAKET Tryggt köp förverkligar drömmen TRYGGHETSPAKET 2 Ditt livs viktigaste affär ska kännas trygg Det är lite speciellt att köpa en nyproducerad bostad eftersom den ännu inte finns. Många beslut ska fattas

Läs mer

RENEWS HANDBOK RENEW SERVICE AB

RENEWS HANDBOK RENEW SERVICE AB RENEWS HANDBOK Du som är leverantör och samarbetspartner är välkommen att leva upp till våra ambitioner att vi ska göra ett bra jobb tillsammans och se till att våra boende har det bra hos oss. RENEW SERVICE

Läs mer

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN TERRASSEN 12 BOSTADSRÄTTER I SÖDERBY PARK, SALEM

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN TERRASSEN 12 BOSTADSRÄTTER I SÖDERBY PARK, SALEM BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN TERRASSEN 12 BOSTADSRÄTTER I SÖDERBY PARK, SALEM Välkommen till Söderby Park! I lugna och trivsamma Söderby Park, bygger Derome Mark & Bostad 12 bostadsrätter i parhusform som tillsammans

Läs mer

ett enkelt köp! flygfyren Riksten friluftsstad Län: stockholm Datum 2012-02-28

ett enkelt köp! flygfyren Riksten friluftsstad Län: stockholm Datum 2012-02-28 ett enkelt köp! flygfyren Riksten friluftsstad Län: stockholm Kommun: BOTKYRKA Datum 2012-02-28 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma

Läs mer

INFORMATIONSMÖTE 100224. Brf Svavlet 4

INFORMATIONSMÖTE 100224. Brf Svavlet 4 INFORMATIONSMÖTE 100224 Brf Svavlet 4 Rikard Johansson Bjurfors & Thörner AB Vi hjälper föreningen. Kontakta oss för alla typer av frågor om ombildningen Syfte med dagens möte Informera om ombildningen

Läs mer

Dalvik Utsikt och åbrus. Brf Prostkvarnen i Dalvik. Valfoldern innehåller information om hur du väljer lägenhet.

Dalvik Utsikt och åbrus. Brf Prostkvarnen i Dalvik. Valfoldern innehåller information om hur du väljer lägenhet. Dalvik Utsikt och åbrus Brf Prostkvarnen i Dalvik. Valfoldern innehåller information om hur du väljer lägenhet. Att bo i bostadsrätt Jämfört med att äga ett hus, med allt vad det innebär av skötsel och

Läs mer