Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download ""

Transkript

1 2009

2 Nordisk inspiration. Här i Norden är vi alltid nära naturen, med tydliga skiftningar i årstiderna som ständigt förändrar bilden av omgivningen. Vi har också en stark tradition av design och uppfinningsrikedom. Detta är den perfekta inspirationen för att bygga en fyrsitsig cabriolet för fyra årstider. En öppen bil, som är sportig, elegant och lekfull på en och samma gång. En bil som tillfredsställer alla sinnen, och som till och med skärper dem. Ta Saab 9-3 Cabriolet på en provtur, så förstår du. Fäll ner taket och känn inspirationen växa helt naturligt.

3 För fyra årstider. Att äga en Saab 9-3 Cabriolet säger en del om dig själv. Den är ett medvetet val som visar att du aldrig skulle nöja dig med vad som helst. Du bryr dig om sakerna du omger dig med och din bil är inget undantag. Den här speciella bilen erbjuder form, funktion, attityd och en ansvarsfull kombination av prestanda, säkerhet och körglädje. Välkommen att utforska vår mest känlsoladdade modell.

4

5 Leva livet. Skönhet är mer än bara yta. Saab 9-3 Cabriolet är inte bara ett elegant blickfång, den är också en Saab inifrån och ut. Vilket betyder att den är fylld med intelligenta lösningar. Man kan faktiskt säga att den är en praktisk bil, även om det inte är det första man ser.

6

7 My space. Känslan är allt. Det mjuka lädret på den fasta, bekväma stolen. Dina händer på ratten. Din favoritmusik högt och tydligt. Alltsammans i perfekt förening med det självsäkra uppträdandet på vägen och kraften som alltid är redo att släppas loss.

8 Glid in i cockpit. För oss på Saab är föraren alltid i centrum. Funktionalitet och ergonomi på förarplatsen är a och o. Vi brukar använda en flygterm för det i en cockpit finns allt på sin plats av en anledning. Saab 9-3 Cabriolet är inget undantag från den regeln. Du känner dig omedelbart hemma. Du och dina passagerare kan njuta av en bekvämt fyrsitsig bil, oavsett om suffletten är uppe eller nere.

9 Lika ombytlig som vädret. Låt det regna. Eller snöa. Suffletten på Saab 9-3 Cabriolet är utformad för att ta hand om alla sorters väder. Tre lager av högteknologiskt tyg ger både klimat- och ljudkomfort. Med taket på har du svårt att upptäcka att du sitter i en cabriolet på utsidan finns det inga tvivel. För trots allt är väl ett riktigt tygtak det starkaste kännetecknet på en äkta cabriolet?

10 Dra på. Saab 9-3 Cabriolet skulle inte vara en äkta Saab utan det konsekventa uppträdandet på vägen som våra bilar är kända för. Ett perfekt balanserat chassi, en vridstyv kaross och en hel rad kraftfulla turbomotorer där har du receptet på en körupplevelse som får dig att leta omvägar hela tiden. Prova själv så får du se.

11 Turboladdad. När du provkör talar turboladdningen för sig själv. Flödande kraft och styrka, perfekt kontrollerad. En tekniker skulle antagligen säga att det är ett intelligent sätt att använda bränslet effektivare. Vi tar helt enkelt överskottsenergi från avgaserna och använder den för att mata in mer luft i motorn. Resultatet är mer kraft ur varje droppe bränsle. Så att en mindre och lättare motor ändå kan leverera mer effekt och högre vridmoment. Turbotekni ken har helt klart framtiden för sig, eftersom den också på ett ansvarsfullt sätt ökar möjligheterna att använda alternativa bränslen.

12 Saab BioPower Släpp loss naturens krafter. Till Saab 9-3 Cabriolet kan du välja mellan två BioPower-motorer. De drivs med etanol (E85 * ) och klassas därför som miljöbilar. När du kör på etanol får du 25 extra hk och avsevärt högre vridmoment. Med andra ord sportigare prestanda och bättre acceleration för snabbare omkörningar. Dessutom får privatpersoner kronor kontant i miljöbilspremie från Vägverket och tjänstebilsförare sänkt förmånsvärde med 20 procent. * E85 etanol är ett bränsle som till 85% (vintertid 75%) är tillverkat av förnyelsebara resurser. Detta innebär ett minskat tillskott av koldioxid i atmosfären jämfört med att köra på bensin. Att köra på E85 bidrar också till att minska vårt oljeberoende.

13 09-NEW Aero Mer av allt. Saab Aero är modellen för dig som vill ha allt. Den har ett eget kroppsspråk och är verkligen belönande att köra. Massor av kraft och ett fintrimmat chassi ger ännu vassare respons och köregenskaper. Den utvändiga designen matchas av en sportigt elegant interiör. Det finns ändå några val att fundera över. Du kan få din Aero med bensin-, diesel- eller etanolmotor. Allesammans kraftfulla, effektiva och turboladdade. 1.9 TTiD är vår sportigaste dieselmotor, utrustad med två-stegs turboteknik. Toppfart: 220 km/h. Noll till 100 km/h: 9,1 sek km/h på femte växeln: 9,6 sek (manuell 6-växlad) *. 280 hk 2.8T V6 levererar ett vridmoment på 370 Nm. Toppfart: 250 km/h. Noll till 100 km/h: 7,2 sek km/h på femte växeln: 8,6 sek (manuell 6-växlad) *. BioPower Tanka 2.0t BioPower med E85 etanol och du får enastående gensvar. Toppfart: 225 km/h. Noll till 100 km/h: 8,2 sek km/h på femte växeln: 11,2 sek (manuell 6-växlad) *. * Bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp, v g se motorprogramsidorna.

14 Komfortöppning. Det kan nog inte bli enklare. Tryck in en knapp på nyckeln så fäller du ner suffletten, hissar ner sidorutorna, låser upp dörrarna och avaktiverar larmet allt på samma gång (tillval). Hela operationen tar bara 20 sekunder. Skulle solen bli för stark längs vägen så kan suffletten manövreras i hastigheter upp till 30 km/h.

15 En design-ikon. Det är inget fel att falla för utseendet. Saab 9-3 Cabriolet har för många blivit en design-ikon. Ändå är det visuella uttrycket lugnt, nästan återhållsamt. Styrkan kanske kommer från det faktum att alla linjer finns där av en orsak. Som exempelvis vågformen där de automatiska störtbågarna är integrerade bakom sittbrunnen.

16

17 Ta det kallt. Vi skulle aldrig drömma om att göra en bil som bara kan användas under en del av året. I synnerhet inte en cabriolet. En Saab ska vara funktionell under alla omständigheter. Oavsett om du är klädd för klättring eller galapremiär.

18 Ta med dig känslan. Varför sätta en 300 watts ljudanläggning i en bil? Tja, varför inte? Väljer du ljudsystemet Presige 300 får du en musikupplevelse i toppklass. Det har 10 högtalare, inklusive en mitthögtalare fram och en kraftfull integrerad subwoofer. Som ljudkälla kan du exempelvis välja mellan att lyssna på den högklassiga stereotunern, CD-växlaren för sex skivor, eller plugga in din MP3-spelare. Varför kompromissa?

19 Lös och ledig. När man väl har vant sig vid lite extra finesser är det svårt att vara utan dem. Ett pålitligt navigationssystem och trådlös Bluetooth TM -koppling av din telefon gör varje resa till ett rent nöje. Manövreringen sköter du med knappar på ratten och med röststyrning. Väldigt behändigt och mycket säkrare. Saab Infotainment med navigation. Med 6,5-tums pekskärm, DVD/GPS-navigation, RDS-radio, CD-spelare och anslutning för bärbar MP3-spelare. Bluetooth -handsfree. Kopplar automatiskt ihop din Bluetooth -telefon med ljudanläggningen i bilen. Gör att du kan sköta telefonen med knapparna på ratten och med röststyrning. Röststyrning. Gör att du kan sköta en rad funktioner med rösten. Tryck bara på en rattknapp och säg ditt kommando. Ingår i Saab Infotainment Plus och i integrerat Bluetooth -handsfreesystem.

20 Alltid redo för äventyr. En vecka i fjällen, en tur till Rivieran, eller en upptäcktsfärd längs kusten i kvällssol. Att göra resan i en cabriolet lägger en extra dimension till upplevelsen. Kontakten med naturen, dofternas skiftningar, vinden i ditt hår. Saab 9-3 Cabriolet är en fyrsitsig bil som tillåter att du delar med dig av den glädjen till andra. Bakspoiler. Standard på Aero. Kan även fås från Saab Original Tillbehör i karossfärg eller som tvåfärgad. Vindavvisare. Minskar vinddrag bakifrån och ökar komforten när du kör med suffletten nere. (Tillbehör)

21 Född till stjärna. Ända sedan starten har vi på Saab utvecklat egna normer för säkerhet bortom de krav som olika myndigheter och testinstitut ställer. Vi arbetar med verklig säkerhet. Både aktiva och passiva säkerhets system är utformade för att skydda verkliga människor i verkliga situationer, inte krockdockor i ett laboratorium. I oberoende tester har Saab 9-3 Cabriolet fått en lång rad utmärkelser som vi är mycket stolta över. Men det allra viktigaste för oss är den imponerande säkerhetsnivån ute på vägen. Säkerhet inifrån och ut. Fem stjärnor i Euro NCAP är en av de utmärkelser Saab 9-3 Cabriolet har fått. Top Safety Pick Award från IIHS (Insurance Institute for Highway Safety) i USA är en annan (2008).

22 Vårkänslor året om. De flesta av oss är antagligen medvetna om att vårt val av bil till stor del styrs av känslor. Om sedan bilen du känner för också är högst rationell varför inte låta känslorna styra? Saab 9-3 Cabriolet är en bil som talar både till hjärta och hjärna. Och för att vara ärlig: är inte det hemligheten bakom en relation som håller i längden?

23 Aero Din egen. Saab 9-3 Cabriolet låter dig inte försvinna i mängden.

24 Cockpit. Stolen. Inredningen. Fälgarna. Saab 9-3 Cabriolet är byggd runt föraren. Cockpiten är ergonomiskt designad för att ge dig närkontakt och perfekt kontroll. Instrument och reglage är samlade i logiska grupper med relativt få reglage i varje grupp enkelt och överskådligt. De mest använda reglagen sköter du bekvämt med händerna på ratten. Allt är utformat för att du ska kunna njuta fullt ut av turbokraften och det spänstiga chassit. Plus alla avancerade detaljer som förstärker körkänslan ytterligare. Saab har en lång tradition av att utveckla suveräna stolar med unika innovationer. Stolar som förenar ergonomi med inspiration och funktion. Den bekväma och samtidigt fasta förarstolen är speciellt utformad för att förmedla signaler från bilen och bidra till en mer intuitiv körning. Så att du kan köra med bättre kontroll och med hög komfort på långa dagsetapper. Välj mellan textil- eller läderklädslar i olika färger. Välj till dekorinlägg om du vill. Eller varför inte vår mest exklusiva klädsel Premium-läder. Den ger dig helt läderklädda sportstolar och inlägg av läder i dörrpanelerna. Den är uppsydd i exklusivt läder med olika strukturer som skapar inspirerande kontraster och de accentuerade sömmarna förstärker den unika designen. Leatherette/Hydroblox textil, Svart/Svart (Black/Black) (Linear) Leatherette/Hydroblox textil, Beige/Svart (Parchment/Black) (Linear) Inlägg i trädekor (Erbjuds ej i Sverige) Linear (bilden till vänster) Vector (bilden nedan till vänster) Aero (bilden nedan) V-spoke 1827½" (AL 73) 5-spoke Claw 1827½" 10-spoke 1827½" (AL 65) 3-spoke Inca 1827½" Läderklädsel Sport Accent, Svart (Black) (Tillval för Vector och Aero) Läderklädsel Sport Accent, Beige (Parchment) (Tillval för Vector och Aero) Inlägg i kolfiberdekor (Erbjuds senare under modellåret) Exempel på standardutrustning, Linear 16" stålhjul med hjulsidor Elektroniskt stabilitetssystem (ESP ) Automatisk klimatanläggning (ACC) Leatherette/Hydroblox textil Saab Audio med CD-spelare Ljudsystem Premium 70 Läderklädd ratt med knappar för Saab Audio 5-spoke Star 1727½" 5-spoke 1727½" (AL 59) 10-spoke Nail 1727½" 5-spoke 1727½" (AL 81) Exempel på standardutrustning, Vector 17" lättmetallfälgar, 5-spoke (AL 59) Elektroniskt stabilitetssystem (ESP ) Automatisk klimatanläggning (ACC) Elmanövrerad förarstol Läderklädsel Sport Dekorinlägg på mittkonsol/handskfack i matt kromfinish Saab Audio med CD-spelare Ljudsystem Premium 70 Läderklädd sportratt med knappar för Saab Audio Läderklädsel Sport, Svart (Black) (Vector och Aero) Läderklädsel Sport, Beige (Parchment) (Vector och Aero) Exempel på standarutrustning, Aero 17" lättmetallfälgar, 5-spoke (AL 81) Sportchassi Bi-xenon strålkastare Elektroniskt stabilitetssystem (ESP ) Prestandabromsar Dubbla sportavgasrör Integrerade dimljus Exteriört sportpaket Aero Karossfärgad bakre spoiler Automatisk klimatanläggning (ACC) Elmanövrerad förarstol Läderklädsel Leatherette/Hydroblox textil, Svart/Svart (Black/Black) (Linear) Läderklädsel Sport, Beige (Parchment) (Vector och Aero) Läderklädsel Accent Sport, Svart (Black) (Tillval i Vector och Aero) Dekorinlägg på mittkonsol/handskfack i matt kromfinish Saab Audio med CD-spelare Ljudsystem Premium 150 Läderklädsel Premium, Läderklädsel Premium, Läderklädsel Premium, 5-spoke Double Bridge 1727½" Aero-sportratt med knappar för Saab Audio Svart (Black) (Tillval) Beige (Parchment) (Tillval) Svart/Mörkgrå (Black/Shark) (Tillval) Med läderklädsel avses läderklädda sittytor. Läderklädsel Premium är dock en helläderklädsel där stolarnas fram- och baksida, samt även delar av dörrarnas paneler är läderklädda. 5-spoke Twin 1727" (AL 50) 5-spoke Low Split 1727" 14-spoke 1626½" (AL 72)

25 Kontroll och prestanda. Linear Valet är ditt. Ta en noggrann titt på alla möjligheter du har att skräddarsy din personliga Saab 9-3 Cabriolet. Välj mellan våra två designlinjer Linear och Vector. Eller för verkligt höga prestanda gå rakt på Aero-modellen. När du valt din bil kan du utrusta den med tillval och tillbehör precis som du vill ha den. Utforska alla möjligheter och bygg din egen Saab 9-3 Cabriolet på Vector Standardutrustning Turboaggregat och intercooler Manuell växellåda, 6-växlad ReAxs chassisystem Låsningsfria bromsar (ABS) Antispinnsystem (TCS) Elektroniskt stabilitetssystem (ESP ) ComSense Night Panel Profil-system Elmanövrerade/-uppvärmda yttre backspeglar Högtrycksspolare för strålkastarna Justerbar ratt, höjd- och längdled Tillvalsutrustning Sentronic automatlåda med SportDrive, 5-växlad (1.8t, 2.0t) Sentronic automatlåda med SportDrive, 6-växlad (2.8T V6, TiD och TTiD) Sportchassi (standard på Aero) Bi-xenon-ljus (standard på Aero) Bi-xenon-kurvljus Integrerade dimljus (standard på Aero) Automatiskt avbländande backspeglar (standard på Aero) Regnsensor för vindrutetorkarna Parkeringssensor, bak Däcktrycks-övervakning (TPMS) Utrustningen kan ändras löpande under modellåret. Mer detaljerad information hittar du i den separata foldern Saab 9-3 Cabriolet pris- och produktfakta som finns hos din Saab-handlare. ESP elektroniskt stabilitetssystem. Med progressivt ingrepp. Minskar risken för sladd på halt underlag. Bromsar ett eller flera hjul och minskar även gaspådraget om så erfordras. CBC Cornering Brake Control. Minskar tendenser till sneddragning när du svänger och bromsar kraftigt på samma gång. TCS antispinnsystem. Minskar risken för att de drivande hjulen spinner loss vid gaspådrag på halt underlag. Sentronic automatisk växellåda (5- alt. 6-växlad). Automatlådan kan du även växla manuellt med knappar på ratten. SportDrive. Aktiveras med en knapp på instrumentpanelen i bilar med Sentronic automatisk växellåda. Ger snabbare respons och bättre kontroll vid aktiv körning. Multilink-bakaxel. Med fyra länkar per hjul. Speciella toe links gör att hjulen vinklas lätt inåt vid inbromsning från hög fart vilket hjälper bilen att hålla stadig kurs. EBD elektronisk bromskraftfördelning. Fördelar bromskraften mellan fram- och bakhjul beroende på hur bilen är lastad. EBA Emergency Brake Assist. Förstärker bromskraften om du trampar snabbt på pedalen. Kraftfulla bromsar. Med robust dimensionerade skivor, ventilerade fram. De motorstarkaste versionerna har även ventilerade skivor bak. Avbländande backspeglar. Bländar automatiskt av störande ljus från bilarna bakom. Kan fås för såväl den inre, som de yttre backspeglarna. Parkeringssensor. Underlättar avståndsbedömningen när du fickparkerar. Ger signal när du närmar dig ett föremål bakom bilen. Bi-xenon-kurvljus. Med ett elektroniskt system som vrider lamporna när du vrider på ratten. Förbättrar sikten på kurviga vägar. Ger upp till 100 procent mer dagsljuslikt ljus, jämfört med halogenljus. På helljus kompletteras xenonbelysningen med halogen-fjärrljus. Inkluderar även automatisk ljuslängdsreglering. 2.8T V6. Ger extremt högt vridmoment och förfinad gång över hela varvtalsregistret. Avancerade tekniska finesser som variabel styrning av insugningsventilerna, 24 ventiler, kullagrade ventiltryckare, sintersmidda vevaxlar och dubbelmantlad avgassamlare. 1.9 TTiD. En sportig 180 hk turbodiesel med tvåstegs-turbo. Kombinerar höga prestanda med mycket låg förbrukning och låga utsläpp. Saab Trionic. Ett avancerat motorstyrsystem för 4-cylindriga turbomotorer, utvecklat av Saab. Analyserar förbränningen inne i motorn genom joniseringsmätning. BioPower-motorer. Ger mer kraft när du kör på förnyelsebar etanol (E85) istället för bensin. Med 2.0t BioPower-motorn ökar effekten från 175 till 200 hk och vridmomentet ökar från 265 till 300 Nm. Etanol (E85). Ett förnyelsebart bränsle tillverkat av biomassa. I Sverige används etanolbränslet E85 som består av 85% etanol och 15% bensin (blandningen ändras något vintertid för att ge bra kallstartegenskaper). Motorer. 1.8t 1.8t BioPower * * 2.0t BioPower * * 150 hk / 240 Nm 175 hk / 265 Nm 200 hk / 300 Nm Cabriolet M6/A5 M6 / A5 M6 / A5 Toppfart, km/h 205 / / / km/h, sek 10,5 / 11,5 8,9 / 10,1 8,2 / 9, km/h, sek * 17,5 / 15,9 / 11,2 / L /100 km, stad 11,3 / 13,4 11,3 / 13,4 11,8 / 13,1 L /100 km, landsväg 6,0 / 7,6 6,0 / 7,6 6,6 / 7,7 L /100 km, blandad 8,1 / 9,7 8,1 / 9,7 8,5 / 9,7 CO2 g/km, blandad 192 / / / T V6 1.9 TiD 1.9 TTiD 280 hk / 370 Nm 150 hk / 320 Nm 180 hk / 400 Nm (M6) Cabriolet M6 / A6 M6 / A6 M6 / A6 Toppfart, km/h 250 / / / km/h, sek 7,2 / 8,1 10,4 / 11,8 9,1 / 9, km/h, sek * 8,6 / 11,0 / 9,6 / L /100 km, stad 15,1 / 17,2 7,8 / 9,8 7,7 / 9,7 L /100 km, landsväg 7,2 / 7,4 4,8 / 5,4 4,7 / 5,3 L /100 km, blandad 10,1 / 11,0 5,9 / 7,0 5,8 / 6,9 CO2 g/km, blandad 242 / / / 184 Värden uppmätta enligt direktiv 1999/100 EC. På hittar du de senaste uppgifterna. * 5:e växeln, manuell. ** Det finns ännu inte några EU-riktlinjer för hur förbrukning och koldioxidsiffror ska mätas vid körning på E85 etanol. För BioPower-motorer redovisas därför värdena vid körning på bensin, medan effekt, vridmoment och prestanda anges vid körning på E85.

26 Förarplats och underhållning. Standardutrustning, förarplats ComSense Night Panel Profil-system Saab Färddator (SID1) Automatisk klimatanläggning (ACC) Elmanövrerad sufflett Eluppvärmda framstolar Elmanövrerade/-uppvärmda yttre backspeglar Elmanövrerade sidorutor Justerbar ratt, höjd- och längdled ComSense. Ett system som är utformat för att minska distraherande störningar genom att fördröja varningsmeddelanden när blinkers eller bromsar är aktiverade. Night Panel. Underlättar vid mörkerkörning. Tryck på en knapp så dämpas alla instrument utom hastighetsmätaren. När du behöver uppmärksammas på en funktion tänds det aktuella instrumentet. Ljudsystem Premium 150. Sju högtalare varav en främre mitthögtalare för bättre ljudbild. Total förstärkareffekt 150 W. Ljudsystem Prestige 300. Tio högtalare varav en främre mitthögtalare som förbättrar ljudbilden och en subwoofer för ännu bättre basåtergivning. Total förstärkareffekt 300 W. MP3/AUX-anslutning. Extra ljudingång. Gör att du kan ansluta din MP3-spelare eller annan bärbar ljudutrustning till bilens ljudsystem. Tillvalsutrustning, förarplats (ett urval) Elektriskt justerbara framstolar, 3 minnen i förarstolen Farthållare + Saab Färddator 2 (SID2) Elektriskt fällbara ytterbackspeglar Saab stöldskyddslarm Komfortöppning med fjärrkontroll Standardutrustning, underhållning Saab Audio med CD-spelare Ljudsystem Premium 70 MP3/AUX-anslutning Rattknappar Tillvalsutrustning, Infotainment (ett urval) Saab Audio med CD-växlare Saab Infotainment med navigation och röststyrning Ljudsystem Premium 150 Ljudsystem Prestige 300 Röststyrd Bluetooth -integrerat handsfreesystem Telefonhållare CD-förvaring Utrustningen kan ändras löpande under modellåret. Mer detaljerad information hittar du i den separata foldern Saab 9-3 Cabriolet pris- och produktfakta som finns hos din Saab-handlare. Bluetooth är ett varumärke som ägs av Bluetooth SIG, Inc., USA och som används på licens av Saab Automobile AB. Rattknappar. För bekvämare och säkrare manövrering av ljudanläggning med mera. Knappar för manuell växling av Sentronic automatlåda kan fås som tillval. Profil-system. Ger dig möjlighet att ställa in exempelvis klimatsystem, regnsensor, parkeringssensor och stöldlarm så att de fungerar som du vill. Systemet manövreras bekvämt med knapparna på ratten. Saab Färddator (SID). Integrerad i hastighetsmätaren. Visar yttertemperatur, bränsleförbrukning och beräknad körsträcka på resterande bränsle. Välj till farthållare så får du även avstånd till resmål, beräknad ankomsttid och hastighetsvarning i färddatorn. ACC automatisk klimatanläggning. Med olika temperaturer för förare och passagerare. Ett elektrostatiskt filter renar inkommande luft från partiklar. Eluppvärmda stolar. En välkänd Saab-innovation som förlänger den öppna säsongen. Elmanövrerad sufflett. Tryck på knappen så fälls den upp eller ner på bara 20 sekunder. Kan manövreras i farter upp till 30 km/h. Kraftigt isolerad mot kyla, värme och ljud utifrån. Uppvärmd bakruta av glas för bra sikt året runt. Saab Audio med CD-spelare. Innehåller tuner för AM/FM-stereo med RDS, MP3-kompatibel CD-spelare och anslutning för bärbar MP3-spelare. Kan även kombineras med röststyrd Bluetooth -handsfree. Saab Audio med CD-växlare. Innehåller tuner för AM/FM-stereo med RDS, MP3-kompatibel CD-växlare för sex skivor integrerad i instrumentpanelen, samt anslutning för bärbar MP3-spelare. Kan även kombineras med röststyrd Bluetooth -handsfree. Saab Infotainment med navigation. Innehåller tuner för AM/FM-stereo med RDS, MP3-kompatibel CD-spelare, 6,5-tums färg-pekskärm, navigation och anslutning för bärbar MP3-spelare. Röststyrning. Används i kombination med röststyrd Bluetooth -integrerat handsfreesystem. DVD/GPS-navigation. I systemet Saab Infotainment med navigation. Vägleder dig med röst och lättlästa symboler på den 6,5 tum stora färg-pekskärmen. Röststyrning gör navigationen mycket bekväm att använda. Trafikmeddelanden (TMC). Vid rapporterade störningar längs din resväg tar navigationen automatiskt fram en ny rutt. Telefonhållare. För mittkonsolens förvaringsfack. Laddar din mobiltelefon och ansluter den till den yttre antennen. Används i kombination med röststyrd Bluetooth -integrerat handsfreesystem. (Ej avbildad)

27 Säkerhet och mångsidighet. Standardutrustning, säkerhet DynaCage-system för rundslagning 3-punktsbälten fram, integrerade i stolarna 3-punktsbälten bak Bältesförsträckare/-kraftbegränsare Tvåstegs airbags, fram Höga sidoairbags, fram Sidokrockskydd Underglidningsskydd, fram- och baksäten Aktiva nackskydd (SAHR 2), fram Justerbara (upp-ner) bakre nackskydd Aktiv bältespåminnare, fram Säkerhetspedaler Fästpunkter för barnstol, baksäte Isofix-fästpunkter för barnstol, baksäte Skydd mot lastförskjutning Tillval och tillbehör, säkerhet (ett urval) Barnstolar Baby-insats för barnstol Bälteskudde Standardutrustning, mångsidighet CargoSET (Self Expanding Trunk) Förvaringsfack under armstöd i mittkonsolen 12 V-uttag, mittkonsolen Tvåstegs airbags fram. Känner av krockkraften och om bältet används. Systemet anpassar airbagen därefter genom att blåsa upp med fullt eller reducerat tryck. Integrerade bälten fram. Monterade i stolsramen för att ge bättre bältesgeometri och passform oavsett stolens inställning. Treskiktad sufflett. Extremt stadig och formstabil. Erbjuder utmärkt isolering mot ljud, värme och kyla. Den eluppvärmda bakrutan förbättrar sikten i alla väder. Komfortöppning Tryck in en knapp på nyckeln så öppnas suffletten, sidorutorna glider ner, dörrarna låses upp och larmet avaktiveras. Hela operationen tar bara 20 sekunder. Vindavvisare. Minskar vinddrag bakifrån och ökar komforten när du kör med suffletten nere. Enkel att montera. Dubbelt vikbar så att den tar liten plats vid förvaring. Tillval och tillbehör, mångsidighet (ett urval) Vindavvisare Komfortöppning, fjärrstyrd Dragkrok Cykelhållare för dragkrok Mattor, interiör och bagagerum Skrapskydd/picknick-matta Förvaringsbox Komfortpaket: justerbart armstöd fram, separata textilmattor, kopphållare Frontstruktur. Med tre lastvägar per sida. Konstruerad för att ge bra skydd vid frontalkrockar i varierande vinklar och mot olika typer av objekt. Höga sidoairbags. I stolarna fram. Tvåstegs sidoairbag som skyddar både kropp och huvud. SAHR - Saab Active Head Restraints. Aktiva nackskydd fram. Bidrar till att minska risken för allvarliga nackskador upp till 75 procent* vid påkörning bakifrån. DynaCage System för skydd vid rundslagning. Består av den kraftigt förstärkta ramen runt vindrutan, de automatiska störtbågarna och bältessträckarna. Konstruerat för att aktiveras när systemets sensor känner av en rundslagning. Passagerarutrymme. Med kraftig struktur av längs- och tvärgående balkar i en noga utprovad konstruktion för att skydda mot krockkrafter. Lastskydd och sittunderlag. Rullas ut från bagageutrymmet för att skydda stötfångaren. Enkelt att ta ur och använda som vattentätt sittunderlag. Cykelhållare för dragkrok. Med plats för två cyklar (tre med adapter). Fällfunktion gör det enkelt att komma åt bagageutrymmet. Belysning och hållare för nummerplåt. (Ej avbildad) SmartSlot. Ett innovativt förvaringssystem med utbytbara tillbehör, som exempelvis den här CD-förvaringen. Elegant integrerat i mittkonsolen. Kompromisslöst baksäte. Med plats för vuxna, ställbara nackskydd samt integrerade bälten med försträckare och lastbegränsare. Framstolarna utformade för enklare insteg bak. Bagageutrymme. CargoSET-funktionen expanderar automatiskt lastvolymen när du fäller upp suffletten. Utrymmet där suffletten annars ligger hopvikt blir tillgängligt och ger plats för hela 352 liter (VDA). Utrustningen kan ändras löpande under modellåret. Mer detaljerad information hittar du i den separata foldern Saab 9-3 Cabriolet pris- och produktfakta samt broschyren Saab Original Tillbehör som finns hos din Saab-handlare. * Studie publicerad i The Journal of TRAUMA, Volume 51, No 5, November 2001.

28 Svart sufflett Arctic White Laser Red Black Lynx Yellow Blå sufflett Jet Black metallic Snow Silver metallic Steel Grey metallic Nocturne Blue metallic Beige sufflett Grå sufflett Glass Grey metallic Ice Blue metallic Carbon Grey metallic Electric Blue metallic Sufflett-färg helt en fråga om personlig smak. Välj mellan fyra färger på suffletten till din nya Saab 9-3 Cabriolet: Svart, Blå, Beige eller Grå. Av trycktekniska skäl kan färgerna som visas här avvika något från färgen på den verkliga lacken.

29 Saab Direkt Best. nr AMG Svenska AB (50) SE Art. No Printed in Germany. Copyright Saab Automobile AB, Trollhättan Sweden, Denna broschyr är tryckt på klorfritt, återvinningsbart papper. Alla uppgifter och illustrationer i den här upplagan är baserade på de specifikationer som fanns tillgängliga vid tidpunkten för slutredigering (juni 2008) och avser bilar tillverkade från juli Modellurval, tekniska data, tjänster och utrustning varierar från marknad till marknad och kan ändras utan föregående meddelande. Observera att bilderna i broschyren kan visa bilar med extrautrustning. Din Saab-handlare kan ge dig information om vad som är aktuellt för den svenska marknaden. Saab AB och Saab Automobile AB är idag två oberoende företag med en gemensam historia. Saab Automobile AB tillverkar bilar och är ett dotterbolag till General Motors Corporation. Saab AB har sin huvudsakliga verksamhet inom försvars-, flyg och rymdteknik samt civil säkerhet. För ytterligare information om Saab AB, gå in på

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-3 SportCombi 2.0t BioPower 200 hk SEK 291 800 Exteriör & Interiör: Jet Black SEK 6 900 Läder/textilklädsel "Sport", Black Lättmetallfälg

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-5 SportCombi 2.3t BioPower 210 hk SEK 290 900 Exteriör & Interiör: Carbon Grey SEK 7 500 Läderklädsel Griffin Sport 2-ton, Black/Grey K56

Läs mer

Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation

Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation 2014-02-14 Sida 1 av 5 Standardutrustning Kupé och Interiör Läderklädd sportratt, ställbar i höjd- och längdled Sportstolar i läderklädsel Elmanövrerade och eluppvärmda

Läs mer

Med hjärtat i Norden.

Med hjärtat i Norden. 2009 Med hjärtat i Norden. För oss i Sverige är naturens utmaningar och ett krävande klimat en del av vardagen. Inte undra på att vi på Saab har ett annorlunda sätt att se på bildesign. Resultatet märker

Läs mer

Nya Saab. SportCombi

Nya Saab. SportCombi 2012 Nya Saab SportCombi Upplev rymdteknik. Gör dig redo för lanseringen av nya Saab 9-5 SportCombi. Den erbjuder skandinavisk design och en kraftfull körupplevelse förstärkt av den senaste tekniken. Du

Läs mer

The Nya Snaew ab Saab Sedan

The Nya Snaew ab Saab Sedan Nya The Saab new Saab Sedan En storslagen upplevelse. Den svenska naturen är unik. Och på Saab har vi alltid låtit oss inspireras av vår omgivning. Med blicken fäst på en avlägsen horisont och med ett

Läs mer

Avancerad aerodynamik är ren konst.

Avancerad aerodynamik är ren konst. 2009 En nordisk attityd. Naturens utmaningar och ett krävande klimat är en del av vår nordiska vardag. Inte undra på att vi har ett annorlunda sätt att se på bildesign. Resultatet är sportiga, mångsidiga

Läs mer

Saab Cabriolet Pris- och produktfakta 2008/2

Saab Cabriolet Pris- och produktfakta 2008/2 Saab Cabriolet Pris- och produktfakta 2008/2 Prislistan gäller fr o m 1 januari, 2008 teknik och prestanda motor 1.8t 1.8t BioPower 2.0t BioPower 2.8T 1.9 TiD 1.9 TTiD (180 hk) Typ helt i aluminium. Turbo.

Läs mer

Den allra senaste tekniken. Made in Trollhättan.

Den allra senaste tekniken. Made in Trollhättan. Nya Saab Den allra senaste tekniken. Made in Trollhättan. Saab har sina rötter i Sverige. Allt som omger oss påverkar utformningen av våra bilar. Idérikedomen i svensk teknik och design, naturen och årstidernas

Läs mer

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 BlueEFFICIENCY Välj klädsel Jupiterröd Hjul AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i multi-ekerdesign Klädsel Konstläderklädsel

Läs mer

CITY PLUS (2WD) MODELLER

CITY PLUS (2WD) MODELLER MODELLER CITY PLUS (2WD) Urval utrustning Aluminiumfälgar, 16 tum med 215/65R16 däck CD radio med 4 högtalare Klimatanläggning Läderklädd ratt och växelspaksknopp Takreling, svart (saknas på bild) Karbonfärgad

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 3/2012 Gäller från 2012-04-16 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-04-16 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk

Läs mer

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433 NYA NISSAN PULSAR Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger PRISLISTA MOTOR VÄXELLÅDA Drivning Utrustningsnivå CO2 g/km Bränsleförbrukning l/100km Rekommenderat cirkapris kr Bensin DIG-T 115 6-växlad

Läs mer

VÅRKÄNSLOR? DAGS FÖR NY BIL?

VÅRKÄNSLOR? DAGS FÖR NY BIL? APRIL 2010 VÅRKÄNSLOR? DAGS FÖR NY BIL? Får vi bjuda dig på VÅR bukett med bra bilerbjudanden? Vi har laddat ordentligt med många nya modeller och ett rejält uppdaterat begagnatutbud. Välkommen in och

Läs mer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2011 Gäller från Modellprogram Gäller fr. o. m. Versioner Compass 4x2 2.0 156hk Compass 4x4 2.4 170hk CVT2 Compass 4x4 2.2 CRD 163hk Modellprogram

Läs mer

Nästa Toyota Prius är här. Följ med!

Nästa Toyota Prius är här. Följ med! Customersonly B - Porto Betalt Nästa Toyota Prius är här. Följ med! miljö innovation + ekonomi På Toyota har vi en nollvision om utsläpp. Vi arbetar för att våra bilar inte ska ha några farliga utsläpp

Läs mer

TVC PRINT INTERNET. Central marknadsföring Med reservation för ändringar. Kontaktperson: ola.karlson@saab.com. Tack TVC / 40 sek

TVC PRINT INTERNET. Central marknadsföring Med reservation för ändringar. Kontaktperson: ola.karlson@saab.com. Tack TVC / 40 sek IMAP10 Q2 Central marknadsföring Med reservation för ändringar. Kontaktperson: ola.karlson@saab.com TVC Till alla er som aldrig slutat tro. Tack TVC / 40 sek PRINT Halvsida, Range Halvsida, Vector SportCombi

Läs mer

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 200 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler / cylinder 4 4 Cylindervolym (cm

Läs mer

VOLVO S60 CROSS COUNTRY

VOLVO S60 CROSS COUNTRY NYA VOLVO S60 CROSS COUNTRY En unik kombination: robust look och kapacitet med vågad attityd. Nya Volvo S60 Cross Country ger dig en elegant och uttrycksfull stil med 65 mm högre markfrigång och möjligheten

Läs mer

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms.

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. TRAFIC SKÅP Kampanjmodeller * HK VÄXELLÅDA L1H1 T27 L1H1 T29 L2H1 T29 Trafic Base Line * 1.6 dci Single Turbo

Läs mer

Versioner. Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8. Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5

Versioner. Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8. Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5 Standardutrustning Tillval Tekniska specifikationer Modellprogram Versioner Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8 Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5 20 TUMs aluminiumfälgar STD Excecutive Exteriör

Läs mer

Prislista. Ford Transit Connect. Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms. Connect L1 Trend 2 Motor Växellåda Exkl moms

Prislista. Ford Transit Connect. Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms. Connect L1 Trend 2 Motor Växellåda Exkl moms Prislista Ford Transit Connect Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms Ambiente 1.6TD075 M5 137.756:- Ambiente 1.0T 100 M6 137.756:- Ambiente 1.6TD095 M5 159.356:- Ambiente 1.5TD120 MPS 182.556:-

Läs mer

CITROËN C3. Produktfakta ENDAST LAGERBILAR. Från 1 september 2016

CITROËN C3. Produktfakta ENDAST LAGERBILAR. Från 1 september 2016 CITROËN C3 ENDAST LAGERBILAR Produktfakta Från 1 september 2016 TEKNISK SPECIFIKATION - BENSIN MOTOR PureTech 82 (1) PureTech 82 S&S ETG (1) Motortyp Sugmotor Sugmotor Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri

Läs mer

Delar av informationen i denna broschyr är preliminär och kan därför komma att ändras före produktionsstart. 2010-03-12

Delar av informationen i denna broschyr är preliminär och kan därför komma att ändras före produktionsstart. 2010-03-12 Delar av informationen i denna broschyr är preliminär och kan därför komma att ändras före produktionsstart. 2010-03-12 Teknik och prestanda Motor Turbo4 220 Turbo4 XWD Typ Fyra cylindrar. Helaluminiummotor.

Läs mer

Information. Mer än en cabriolet. Saab 9-3 Cabriolet: Genève, 6 mars 2007. Sammanfattning

Information. Mer än en cabriolet. Saab 9-3 Cabriolet: Genève, 6 mars 2007. Sammanfattning Information Genève, 6 mars 2007 Sammanfattning Saab 9-3 Cabriolet: Mer än en cabriolet 9-3 Cabriolet befäster Saabs ledande position i segmentet öppna premiumbilar och är det största utvecklingssteget

Läs mer

Design som talar för sig själv

Design som talar för sig själv www.kia.se VINNANDE DESIGN Design som talar för sig själv En prisbelönt modell med en dynamisk och strömlinjeformad profil som förmedlar elegans och sportighet ur alla vinklar. Optima har den design och

Läs mer

Saab Pris- och produktfakta 2009/2

Saab Pris- och produktfakta 2009/2 Saab Pris- och produktfakta 2009/2 Prislistan gäller fr o m 1 november 2008 Modellprogram Pris Skatt & Förmånsvärden Modell/Motor Effekt Designlinje Rek. Ca pris Fordonsskatt Förmånsgrundande värde Netto/mån

Läs mer

Saab Pris- och produktfakta 2008/2

Saab Pris- och produktfakta 2008/2 Saab Pris- och produktfakta 2008/2 Prislistan gäller fr o m 1 januari 2008 Modellprogram pris skatt & försäkring förmånsvärden Modell/motor Effekt Designlinje Rek. Ca pris Fordonsskatt Premieklass Förmånsgrundande

Läs mer

CITROËN C3. Produktfakta. Från 21 januari 2016

CITROËN C3. Produktfakta. Från 21 januari 2016 CITROËN C3 Produktfakta Från 21 januari 2016 TEKNISK SPECIFIKATION - BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 S&S ETG Motortyp Sugmotor Sugmotor Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3

Läs mer

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget).

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget). Modellbroschyr Enastående design. Hyundais karakteristiska sexkantiga grill dominerar fronten på i30 och ger bilen ett intryck av styrka och karaktär - egenskaper som du kommit att förvänta dig av Hyundai.

Läs mer

2009/2. Saab Griffin Pris- och produktfakta

2009/2. Saab Griffin Pris- och produktfakta 2009/2 Saab Griffin Pris- och produktfakta Prislistan gäller fr o m 1 oktober 2008 Teknik och prestanda Motor 2.0t 2.0t BioPower 2.3t BioPower 1.9 TiD 1.9 TiD HP Typ 4-cylindrig radmotor med cylinderblock

Läs mer

EN MÄNNISKONÄRA BIL FÖR DEN PASSIONERADE

EN MÄNNISKONÄRA BIL FÖR DEN PASSIONERADE 2 FÖRAREN I CENTRUM EN MÄNNISKONÄRA BIL FÖR DEN PASSIONERADE Giulietta är först och främst en Alfa Romeo-bil. Designad helt och hållet för personen sätter den föraren i centrum för total kontroll över

Läs mer

BMW ökar mest bland tjänstebilar i Sverige!

BMW ökar mest bland tjänstebilar i Sverige! BMW ökar mest bland tjänstebilar i Sverige! Eftersom BMW, enligt det oberoende tjänstebilsförlaget Ynnor, ökar mest bland tjänstebilar i Sverige, så vet vi att allt fler får sina tjänstebilsdrömmar uppfyllda.

Läs mer

VOLVO S60 CROSS COUNTRY

VOLVO S60 CROSS COUNTRY Cross Country VOLVO S60 CROSS COUNTRY Kördynamik med lust för äventyr Volvo S60 Cross Country bjuder på en unik kombination av sportig coupé-look och tuffhet som tar dig längre på vägen mot ditt äventyr,

Läs mer

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se Auris Touring Sports Premiär i augusti 2013 www.toyota.se Auris Touring Sports Det är många som har längtat efter en ny C-klasskombi från Toyota och efter sommaren är den här, nya Auris Touring Sports.

Läs mer

CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO

CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO Produktfakta Från 28 januari 2014 Utrustning och specifikationer gäller för bilar producerade från publiceringsdatum för produktfaktabladet. För lagerbilar kontakta

Läs mer

NYA CITROËN C4 CACTUS

NYA CITROËN C4 CACTUS NYA CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 12 december 2014 TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan Bensin, blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 3 Antal

Läs mer

Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30

Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30 Modellbroschyr Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30 Hyundais karaktäristiska sexkantiga grill dominerar fronten på alla nya i30 och ger ett intryck av styrka och karaktär - egenskaper som du

Läs mer

Kompakta mått stor personlighet

Kompakta mått stor personlighet 02 Kompakta mått stor personlighet Liten bil som gör stort intryck Med nya Kia Picanto får du en bil med stil och personlighet. Trots det lilla formatet bjuder den på en elegans och komfort som man inte

Läs mer

HELG BILLISTAN. 26-27 november LÖRDAG - SÖNDAG LAGERRENSNING PÅ BEGAGNAT HOS ANA TVÅ DAGAR MED TOKSÄNKTA PRISER VI ÖPPNAR KL.

HELG BILLISTAN. 26-27 november LÖRDAG - SÖNDAG LAGERRENSNING PÅ BEGAGNAT HOS ANA TVÅ DAGAR MED TOKSÄNKTA PRISER VI ÖPPNAR KL. HELG OUTLET LAGERRENSNING PÅ BEGAGNAT HOS ANA BILLISTAN TVÅ DAGAR MED TOKSÄNKTA PRISER FINANSIERA BILKÖPET ANA kan hjälpa till med förmånlig finansiering i upp till 84 månader. Prata med säljarna på plats.

Läs mer

KOMBI-8. Produktfakta

KOMBI-8. Produktfakta KOMBI-8 Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR DRIVMEDEL VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ LAGERFÖRD 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Select Ja 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Comfort Ja 2.5 CRDi (170 hk)

Läs mer

Storhet i en liten bil.

Storhet i en liten bil. Modellbroschyr 2 Storhet i en liten bil. Nya i10 vänder upp och ner på alla tidigare föreställningar om bilar i den här klassen. Den är tuff, rymlig och rolig att köra med imponerande utrustning och överlägsna

Läs mer

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 25 januari 2016 Bilen på bilden är extra utrustad TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 ETG (1) PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan

Läs mer

Nya Opel Insignia Drive Modellår 2015 - Utgåva 2015-01-21 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Nya Opel Insignia Drive Modellår 2015 - Utgåva 2015-01-21 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Nya Opel Insignia Drive Diesel 1.6 ECOTEC Turbo MT6 170 hk S/S 5,9/6,2 139/146 1.6 ECOTEC Turbo AT6 170 hk 6,6/6,8 155/159 2.0 ECOTEC Turbo MT6 250 hk S/S 7,2/7,4 169/174 2.0 ECOTEC Turbo 4x4 MT6 250 hk

Läs mer

CITROËN DS5. Produktfakta. Från 01 februari 2012

CITROËN DS5. Produktfakta. Från 01 februari 2012 CITROËN DS5 Produktfakta Från 01 februari 2012 TEKNISK SPECIFIKATION (Bensin) MOTOR THP 155 Automat THP 200 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 4 4 Antal ventiler / cylinder 4 4

Läs mer

Lätt. Snabb. Den mycket styva strukturen låter hjulupphängningen, MacPherson fram och bak, komma till sin rätt.

Lätt. Snabb. Den mycket styva strukturen låter hjulupphängningen, MacPherson fram och bak, komma till sin rätt. Fr o m 0208 MR2 Lätt. Snabb...och här är den. MR2 Roadster. Fantastisk att se på, inspirerande att köra. Lätt bara 1.090 kg för det är så man bygger sportbilar. Lätt för att man kan använda en mindre motor,

Läs mer

Nya Opel Insignia Drive Modellår 2015 - Utgåva 2014-12-01 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Nya Opel Insignia Drive Modellår 2015 - Utgåva 2014-12-01 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Nya Opel Insignia Drive Diesel l/100 km Insignia Drive Ord. Kampanjpris 1.6 ECOTEC Turbo MT6 170 hk S/S 5,9/6,2 139/146 1.6 ECOTEC Turbo AT6 170 hk 6,6/6,8 155/159 2.0 ECOTEC Turbo MT6 250 hk S/S 7,2/7,4

Läs mer

JUKE. Inledning Personlig anpassning och Tillbehör Teknologi och Prestanda Färger och Klädsel Printa Att avsluta

JUKE. Inledning Personlig anpassning och Tillbehör Teknologi och Prestanda Färger och Klädsel Printa Att avsluta NISSAN JUKE MAXIMERAD SPÄNNING NYA NISSAN JUKE DEN BLIR BARA BÄTTRE OCH BÄTTRE MED NYDESIGNADE XENON-STRÅLKASTARE, öppningsbart glastak, bumerangformade LED-baklyktor, sportiga stötfångare, sidobackspeglar

Läs mer

VOLVO XC90 WWW.MYVOLVOLIBRARY.INFO

VOLVO XC90 WWW.MYVOLVOLIBRARY.INFO VOLVO XC90 F A K T A O C H S P E C I F I K A T I O N E R V O L V O TILLBEHÖR URBAN LUXURY Paketet på bilden har 21-tums Expressive - fälgar och utvändiga tillbehör i samma färg som bilens kaross, skidplates

Läs mer

Prislista Hyundai i10

Prislista Hyundai i10 Prislista Hyundai i10 Modell HK Växellåda Utrustningsnivå Pris 1.0 M5 66 5-vxl manuell Select 112.900:- 1.0 M5 66 5-vxl manuell Comfort + farthållare 117.900:- 1.0 M5 66 5-vxl manuell ComfortPlus + farthållare

Läs mer

TILLBAKA TILL FORESTER

TILLBAKA TILL FORESTER STANDARDUTRUSTNING SPECIFIKATIONER TILLBAKA TILL Subaru Sverige / Modeller / Forester / Standardutrustning S/E 2.0 2.0S/E 2.0T ETERIÖR Autoläge halvljus - - http://www.subaru.se/modeller/forester/standard-equipment/

Läs mer

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning. Designversion Grundversion. Specialmodell och paket

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning. Designversion Grundversion. Specialmodell och paket Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i 5-dubbelekerdesign

Läs mer

Nya SEAT Leon ST Kombi är nu prissatt

Nya SEAT Leon ST Kombi är nu prissatt Nya SEAT Leon ST Kombi är nu prissatt Samtidigt som Leon ST Kombi har världspremiär på bilmässan i Frankfurt (IAA) kan pris och specifikationer för den svenska marknaden presenteras. Bilen lanseras i Sverige

Läs mer

VOLVO V50 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006

VOLVO V50 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006 VOLVO V50 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006 V50 2,4i 170 V50 T5 V50 T5 AWD V50 1,6D B5244 S4 170 HK (125 kw) DIN D5254 T3 220 HK D5254 T3 Haldex 220 HK D4164 T 109 HK (80 kw) DIN

Läs mer

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0727

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0727 NISSAN NV400 COMBI EURO6 lista, utrustning, färger och tillbehör 29.8.2016 29-08-2016 NV400 COMBI PRISLISTA EURO6 Version Motor Effekt Model Axel Växellåda (exkl. moms) 25% moms (inkl. moms) Combi-9 L1H1

Läs mer

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i 5-dubbelekerdesign

Läs mer

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE NYA RENAULT MEGANE GT DRIVE THE CHANGE DESIGNA DITT LIV EN DESIGN SOM VISAR VÄGEN FRAMÅT. ETT TYDLIGT STÄLLNINGSTAGANDE: EN LOGOTYP SOM STÅR UT, IÖGONFALLANDE FORMER, LED-VARSELLJUS SOM MARKERAR FRONTEN

Läs mer

Originaltillbehör. Civic. Hybrid

Originaltillbehör. Civic. Hybrid Originaltillbehör Civic Hybrid 02 03 Gör ett unikt val Med Civic Hybrid kan du fatta ett grönt beslut, utan att behöva kompromissa med stil, komfort och prestanda. Det är det som gör Civic Hybrid speciell.

Läs mer

VOLVO S60 2001 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2000 OCH VECKA 9 2001

VOLVO S60 2001 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2000 OCH VECKA 9 2001 VOLVO S60 2001 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2000 OCH VECKA 9 2001 1/6 NYA VOLVO S60 ÄR FRAMFÖR ALLT FÖRARENS BIL. HÄR STÅR KÖRGLÄDJE OCH PRESTANDA HÖGST I KURS, UTAN ATT GE AVKALL PÅ KOMFORT FÖR PASSAGERARNA.

Läs mer

NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015

NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015 NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015 CA-pris Moms Rekommenderat Motor Version Skjutdörr Lastvolym Växel CO 2 Totalvikt ex. moms 25 % cirkapris m³ låda (g/km) kg SEK SEK SEK 1.5dCi 90 hk EURO5b+ Comfort

Läs mer

Volvo GLT nu också med TURBO.

Volvo GLT nu också med TURBO. Volvo GLT nu också med TURBO. Den nya serien av starkt efterfrågade GLT-bilar har nu utokats med en variant med TURBO-motor. Den nya B 21ET-motorn drar inte mer ån en vanlig 4:a men har en effekt som en

Läs mer

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar Lättmetallfälgar 43,2 cm (17 tum) i 5-dubbelekerdesign

Läs mer

Honda originaltillbehör FR-V

Honda originaltillbehör FR-V Honda originaltillbehör FR-V Förverkliga dina drömmar Med sin rymliga och sportiga design kombinerar Honda FR-V dynamiska köregenskaper med intelligent komfort och bekvämlighet. FR-V är verkligen en innovativ

Läs mer

Nissan e NV200 Skåp. Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407

Nissan e NV200 Skåp. Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407 Nissan e NV200 Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407 Prislista Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Cirkapris exkl. Moms SEK 25% moms SEK Rek. cirkapris SEK Framhjulsdrift

Läs mer

Prius Plug-in Hybrid

Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid. Bilen som är det bästa av två världar både en elbil och en hybrid i ett med mycket låg bränsleförbrukning och lågt koldioxidutsläpp. Tack vare de tekniskt framstående

Läs mer

Nya Opel Insignia Drive Modellår 2015 - Utgåva 2015-01-21 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Nya Opel Insignia Drive Modellår 2015 - Utgåva 2015-01-21 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Nya Opel Insignia Drive Diesel l/100 km 1.6 ECOTEC Turbo MT6 170 hk S/S 5,9/6,2 139/146 1.6 ECOTEC Turbo AT6 170 hk 6,6/6,8 155/159 2.0 ECOTEC Turbo MT6 250 hk S/S 7,2/7,4 169/174 2.0 ECOTEC Turbo 4x4

Läs mer

Nya Mazda3 Pelle Zachrisson

Nya Mazda3 Pelle Zachrisson Nya Mazda3 Pelle Zachrisson KODO DESIGN SKYACTIV TECHNOLOGY CONNECTIVITY KODO DESIGN SKYACTIV TECHNOLOGY CONNECTIVITY KODO DESIGN SKYACTIV TECHNOLOGY CONNECTIVITY KODO DESIGN SKYACTIV TECHNOLOGY CONNECTIVITY

Läs mer

XC70 Standardustyr BACKSPEGLAR (YTTRE) BAKSÄTE BELYSNING (INRE)

XC70 Standardustyr BACKSPEGLAR (YTTRE) BAKSÄTE BELYSNING (INRE) XC70 Standardustyr BACKSPEGLAR (YTTRE) Elmanövrerade med uppvärmning Vidvinkelspegel, vänster sida BAKSÄTE Fällbar rygg, delbar 40/20/40 Mittarmstöd bak med mugghållare BELYSNING (INRE) I lastutrymmet

Läs mer

Renault MASTER CHASSIS

Renault MASTER CHASSIS Prislista Gällande från 1 ta januari 2017) Renault MASTER CHASSIS RENAULT MASTER CHASSIS FRAMHJULSDRIFT CHASSIS CAB L2H1 MOTOR VÄXELLÅDA FÖRBRUKNING ORDINARIE PRIS KAMPANJ BASE LINE KAMPANJ NORDIC LINE

Läs mer

ESPACE. Dina inställningar för nya Renault Clio kr [1] kr [2] Ditt val. Utrustningsnivå. Motor. Färg. Fälgar.

ESPACE. Dina inställningar för nya Renault Clio kr [1] kr [2] Ditt val. Utrustningsnivå. Motor. Färg. Fälgar. Dina inställningar för nya Renault Clio Skapad den:: 29/4/2017 https://www.renault.se/cfign/27920fe6f9e331215e295076103f8ccc.html ESPACE Zen Energy dci 160 EDC Rek. pris 462 900 kr [1] Per månad 5 090

Läs mer

NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015

NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015 NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 210 S&S Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler

Läs mer

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0827b

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0827b NISSAN NV400 COMBI EURO6 lista, utrustning, färger och tillbehör 15-08-2017 15-08-2017 NV400 COMBI PRISLISTA* EURO6 Version Motor Effekt Model Axel Växellåda (exkl. moms) 25% moms (inkl. moms) Combi-9

Läs mer

Många lastbilar är till synes lika. Men inte Volvo FH16! Den har ett antal andra dimensioner som ingen annan lastbil har. Massivt vridmoment som fl

Många lastbilar är till synes lika. Men inte Volvo FH16! Den har ett antal andra dimensioner som ingen annan lastbil har. Massivt vridmoment som fl VOLVO FH16 MER ÄN PRESTANDA Många lastbilar är till synes lika. Men inte Volvo FH16! Den har ett antal andra dimensioner som ingen annan lastbil har. Massivt vridmoment som fl yttar bil och last oavsett

Läs mer

Prislista Ford. Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp. Skåp Framhjulsdrift. Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms

Prislista Ford. Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp. Skåp Framhjulsdrift. Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms Prislista Ford Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp Skåp Framhjulsdrift Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms 270S Lågt 2.2TDCi 100/310 6-vxl man Fram 209.440:- ECOnetic 5 Tak Motor HK/Nm

Läs mer

NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT. Prislista och Tillval

NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT. Prislista och Tillval NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT lista och Tillval PRISER Kod Engine Norm Växellåda Storlek HK exkl moms DC1E2 212SB6 1,6 R9M FAP Twin Turbo S/S EURO5 6-vxl manuell (PF6) L2 H1 120 hp 282 000 kr DC1E2 212SA6

Läs mer

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER TEKNISKA FAKTA BOXER 2013-09-06 MOTORER 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 L2H1 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 2 198 2 198 2 198 2198 2198 Maxeffekt kw EEC (hk

Läs mer

7 ÅRS. Både säker och spännande NYBILS- GARANTI

7 ÅRS. Både säker och spännande NYBILS- GARANTI www.kia.se 2 3 pro_ cee d Vi vet av erfarenhet att våra bilar är så välbyggda att vi kan erbjuda hela 7 års nybilsgaranti. Garantin följer bilen och upphör 7 år efter första registreringsdatum eller efter

Läs mer

4 90 0 lexus is 250C

4 90 0 lexus is 250C Lexus is 250C Miljödeklaration IS 250C - 2,5 V6 Bensin, Aut tillverkning Fabriken tillämpar den internationella miljöledningsstandarden ISO 14001. Bränsledeklaration Förbrukning, liter/100 km Blandad körning

Läs mer

Din CLA: CLA 200 Shooting Brake

Din CLA: CLA 200 Shooting Brake Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor CLA 200 Shooting Brake Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18

Läs mer

tillbehörspaket Din Peugeothandlare erbjuder flera tillbehörspaket för att passa dina behov. Se aktuella paket i prislistan.

tillbehörspaket Din Peugeothandlare erbjuder flera tillbehörspaket för att passa dina behov. Se aktuella paket i prislistan. TILLBEHÖR 107 107 1 2 3 4 5 7 6 12 8 9 10 14 13 13 15 14 11 11 1. Stylingkit Stylingkit i aluminium- eller kolfiberlook till bakre stötfångaren. Framhäver bilens sportiga attityd. 2. ändrör ändrör i krom

Läs mer

MINI COOPER S CABRIO.

MINI COOPER S CABRIO. MINI COOPER S CABRIO. PROVKÖR IDAG. Besök oss online för att hitta din närmaste MINIåterförsäljare och boka din provkörning. MINI.SE 1 av 10 01.09.2017 12:15 EXTERIÖR STYLING. 3AB YTTERBACKSPEGLAR/TAK

Läs mer

volvo s40 quick Guide

volvo s40 quick Guide volvo s40 quick Guide VÄLKOMMEN TILL DIN NYA VOLVO! Att lära känna din nya bil är en spännande upplevelse. Titta igenom denna Quick Guide så kommer du att tycka ännu bättre om din nya Volvo. Detaljerad

Läs mer

Nissan e-nv200 Combi, Evalia

Nissan e-nv200 Combi, Evalia Nissan e-nv200 Combi, Evalia Priser, utrustning, specifikationer, färger Prislista Cirkapris exkl. 25% moms Rek. cirkapris Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Moms SEK SEK SEK Combi-5 Efter 40.000

Läs mer

NISSAN NV400 SKÅP Working Star PRISLISTA 2014-11-12

NISSAN NV400 SKÅP Working Star PRISLISTA 2014-11-12 SE-18C-0489 NISSAN NV400 SKÅP PRISLISTA 2014-11-12 Ca-pris Moms Rekommenderat Lastvolym Växel- ex. Moms 25 % cirkapris Motor Effekt Version Model Chassis m³ låda SEK SEK SEK 2.3 dci DPF EURO5 125hp (92kW)

Läs mer

Prislista Ford Mondeo

Prislista Ford Mondeo Prislista Ford Mondeo Trend Hk Växellåda 5D Kombi 1.6 EcoBoost med start/stop, 160 6-vxl manuell 227.300:- 234.800:- 2.0 TDCi ECO 140 6-vxl manuell 237.300:- 244.800:- 2.0 TDCi 140 Powershift Automat 254.800:-

Läs mer

VOLVO C Mod. år. Bilmodell. Motor. Växellåda. Standardutrustning. Utrustningsnivåer. D5244 T 193 HK (142 kw) DIN C70 2,4T

VOLVO C Mod. år. Bilmodell. Motor. Växellåda. Standardutrustning. Utrustningsnivåer. D5244 T 193 HK (142 kw) DIN C70 2,4T VOLVO C70 1998 1998 Elmanövrerade yttre backspeglar, Dynamic chassi, elektriska fönsterhissar, fjärrstyrt centrallås, färganpassade backspeglar, dörrhandtag och stötfångare, alu-fälgar Centaurus 7x16,

Läs mer

April 2000. Passat. Fakta och utrustningspaket

April 2000. Passat. Fakta och utrustningspaket April 2000 Passat Fakta och utrustningspaket FÖRSÄLJNINGSPROGRAM Motor Växel- Tjänste- Lastför- Max släp- Fordons- Premie- Modeller Dörrar hk låda vikt kg måga kg vagnsvikt kg 1) skatt klass Passat 1.6

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-03-07 2011-10-27 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2011-03-07 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk Modellprogram

Läs mer

Kampanj-prislista Renault Trafic

Kampanj-prislista Renault Trafic Kampanj-prislista Renault Trafic Kampanjmodeller HK Växellåda L1H1 T27 L1H1 T29 L2H1 T29 Trafic Base Line 1.6 dci Single Turbo Inkl. manuell luftkonditionering, bränslevärmare, tidur samt genomlastninglucka

Läs mer

Prislista. Volvo V60 Modellår Motor Växellåda Utrustningsnivå CO 2. Förbrukning Bränsle Pris. D3 150 hk FWD Manuell Momentum Edition 321.

Prislista. Volvo V60 Modellår Motor Växellåda Utrustningsnivå CO 2. Förbrukning Bränsle Pris. D3 150 hk FWD Manuell Momentum Edition 321. Prislista Volvo V60 Modellår 2019 Motor Växellåda Utrustningsnivå CO 2 Förbrukning Bränsle Pris D3 150 hk FWD Manuell Momentum Edition 321.400:- D4 190 hk FWD Manuell Momentum Edition 341.400:- T6 310

Läs mer

NISSAN TRANSPORTBILAR

NISSAN TRANSPORTBILAR NISSAN TRANSPORTBILAR Aktuella kampanjer 1 januari till 31 mars 2019 1 (7) NAVARA Originalet! Fullutrustad ustad kampanjmodell nu endast 289.990 kr. exkl. moms Tillägg metallic 5.000 kr. exkl. moms Spara

Läs mer

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter VOLVO 740 1990-92 1/7 Är av många fortfarande ansedd som bilen som skapade det moderna Volvo. En äkta storbil med Volvos alla utmärkande egenskaper inbyggda, inte minst vad gäller säkerhet och kvalitet.

Läs mer

Din CLA: CLA 200 Coupé

Din CLA: CLA 200 Coupé Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor CLA 200 Coupé Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Jupiterröd Fälgar AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i 5-dubbelekerdesign

Läs mer

Opel Insignia Edition Modellår 2016 - Utgåva 2015-09-23 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Opel Insignia Edition Modellår 2016 - Utgåva 2015-09-23 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Opel Insignia Edition Diesel Bensin l/100 km Insignia Edition Ord. Pris Kampanjpris 1.6 ECOTEC Turbo MT6 170 hk S/S 5,9/6,2 139/146 1.6 ECOTEC Turbo AT6 170 hk 6,6/6,8 155/159 2.0 ECOTEC Turbo MT6 250

Läs mer

NISSAN NV400 SKÅP. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0725

NISSAN NV400 SKÅP. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0725 NISSAN NV400 SKÅP EURO6 lista, utrustning, färger och tillbehör 29.8.2016 29-08-2016 NV400 SKÅP PRISLISTA EURO6 Version Motor Effekt GVW Axel Transmissio n (exkl. moms) 25% moms (inkl. moms) Van L1H1 Working

Läs mer

Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP

Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP Modeller och priser: MOTOR HK VÄXELLÅDA CO2 g/km Master Skåp L1H1 (8 m 2 ) Framhjulsdrift FÖRBRUK. L/MIL * TJÄNSTEVIKT Kg** DRAGVIKT Kg***

Läs mer

Jeep Wrangler MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Wrangler MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-03-09 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-03-09 Versioner Wrangler 2-dörrars 3.6 V6 AT5 284hk Wrangler Unlimited 4-dörrars

Läs mer

PEUGEOT PARTNER BOXLINE

PEUGEOT PARTNER BOXLINE 2012-02-09 PEUGEOT PARTNER BOXLINE MOTOR 1,6 HDi MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 1 560 Maxeffekt kw EEC (hk DIN) 66 / (90) Vid varvtal (v/min) 4 000 Max vridmoment Nm CEE vid v/min 215

Läs mer

Din CLA: CLA 200 d Shooting Brake

Din CLA: CLA 200 d Shooting Brake Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor CLA 200 d Shooting Brake Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18

Läs mer

Observera att denna broschyr är lågupplöst och endast är för påseende. Om du vill ha den högupplösta för tryck var vänlig kontakta Ebba Jeppson.

Observera att denna broschyr är lågupplöst och endast är för påseende. Om du vill ha den högupplösta för tryck var vänlig kontakta Ebba Jeppson. Observera att denna broschyr är lågupplöst och endast är för påseende. Om du vill ha den högupplösta för tryck var vänlig kontakta Ebba Jeppson. Ebba Jeppsson Brand Communication Manager direct.: +45 43

Läs mer