GÅVOKORT EXTRAVAGANS SORTIMENT PRESENTKORT OF SWEDEN

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "GÅVOKORT EXTRAVAGANS SORTIMENT PRESENTKORT OF SWEDEN"

Transkript

1 GÅVOKORT EXTRAVAGANS SORTIMENT PRESENTKORT OF SWEDEN

2 DET ÄR ENKELT MOTTAGAREN VÄLJER SJÄLV Presentkort of Sweden är gåvan för er som vill ge något där ni garanterar att mottagaren blir tillfredsställd och nöjd med sin julklapp. Med detta gåvokort ger ni mottagaren möjligheten att välja sin gåva själv. SÅ LÖSER DU IN DITT KORT Mottagaren får kortet och går in på med det presentkortsnummer och lösenord som finns på kortet. Som inloggad presenteras en mängd olika gåvor, han/hon gör sitt val och fyller i sina uppgifter. Efter två veckor finns gåvan på valt ställe. LEVERANS Kostnad för att skicka ut varan är 70 kr/kort (inom Sverige). SPÅRA DIN FÖRSÄNDELSE Mottagaren av kortet kan alltid spåra sitt paket på vår hemsida för att se status på leveransen samt själv välja vilket utlämningsställe som han eller hon vill ha gåvan skickad till. När mottagarens paket har ankommit till utlämningsstället får de ett SMS (förutsatt att mobilnummer har fyllts i) om att paketet finns för uthämtning. Om ej telefonnummer har angivits kommer de att få en avi hem som talar om att paketet finns för uthämtning. Det ligger hos utlämningsstället upp till 20 dagar och som mest skickas tre stycken påminnelser ut till mottagaren. Paket som ej hämtas ut skickas tillbaka till oss.

3 GÖR UPPLEVELSEN PERSONLIG Lägg med en personlig hälsning i kortet och en hälsning som mottagaren ser då de löser in kortet. 595 SEK från 50 st. 595 SEK från 50 st.

4 DIGITALT GÅVOKORT Om ni har mottagare på flera olika ställen i Sverige eller Europa erbjuder vi möjligheten att maila ut ert gåvokort. Kortet fungerar på samma sätt som de fysiska kortet med den skillnaden att mottagaren får det direkt i inkorgen. Det går även här att göra kortet anpassat efter ert företag, med logo och hälsning. Maila ut ditt gåvokort! PERSONLIG VIDEOHÄLSNING Vill ni göra hälsningen än mer personlig än i text och bild, finns möjligheten att lägga till en film på er landningssida. Kanske vill chefen spela in en videohälsning och tacka för året som varit, eller har ni en film som beskriver ert företag som vore värdefull att visa era kunder. Vi har en reklambyrå som vi samarbetar med och vi förmedlar gärna kontakten till dem om ni vill skapa något unikt. Att lägga upp en filmhälsning gör vi kostnadsfritt från 50st kort eller fler, detta inkluderar ej produktion av filmen.

5 RESPONSIV DESIGN Med en uppdaterad responsiv design gör vi det möjligt att lösa in gåvan från en smartphone, läsplatta eller en vanlig dator.

6 VÄLJ BLAND VARUMÄRKEN Samtliga varumärken finns representerade hos presentkortofsweden. D E S I G N S W E D E N

7 SKÄNK DIN GÅVA 19 miljoner människor är idag på flykt 51% är under 18 år. 19 miljoner människor är i dagsläget på flykt, 51% av dem är under 18 år. Tänk dig själv att behöva fly från ditt hem, tvingad att lämna ditt jobb, din bil, din skola, dina minnen och tillhörigheter, det enda du kan ta med dig är det du orkar att bära. Det är verkligheten för de 4 miljoner människor som har tvingats fly från sina hem i Syrien. Mottagaren av vårt gåvokort kan göra valet att skänka sin gåva i form av att välja hjälpkitet nedan. Vi skickar hjälpkitet tillsammans med Human Bridge till utsatta områden. Human Bridge insatser är behovsbaserade vilket betyder att de är på plats där de behövs allra mest. I nuläget levererar de sändningar till flyktingar som befinner sig Irak och Ungern. För övrigt arbetar de även med sändningar till bland annat Ukraina där de också finns stora behov på det här området. HJÄLPKIT Ryggsäck med kylfunktion. First aid kit med plåster, antiseptiska servetter, bandage och liten sax. Liggunderlag Fleeceponcho Termos Vattenflaska

8 4-DELS BÄDDSET CURZON Högkvalitativt bäddset med en extra tät väv i 100% bomull vilket ger en mycket mjuk och sval känsla mot huden. Bäddsetet består av två påslakan och två örngott. Strl. 50x60 cm, 150x210 cm. Välj mellan flera olika designs. SERVERINGSSET LUKAS Skål och fat i keramik. Fatet och skålen är handmåla och har en vacker dekorkant. Handdisk rekommenderas.

9 VAS HOLMEGAARD Jakob E. Bangs kurviga JEB 65 vas är nylanserad i opalglas, passar perfekt till dagens retrostil. Smal i midjan, bred över axlarna, fri från detaljer och klädd i en diskret vit, är vasen nästan skulptural i sin enkelhet. 4-DELS BÄDDSET BRADFORD Högkvalitativt bäddset med en extra tät väv i 100% bomull vilket ger en mycket mjuk och sval känsla mot huden. Bäddsetet består av två påslakan och två örngott. Strl. 50x60 cm, 150x210 cm. Välj mellan flera olika designs.

10 PLÄD DELVAUX OCH DOFTLJUS Klassisk jaquardvävd pläd i fiskben. Pläden är I akryl vilket ger en mjuk och skön filt som inte blir sticksig på samma sätt som en ullpläd. Förpackas med ett doftljus med tre vekar. Brinntid ca 30 h. DUFFLEBAG CLIFTON En elegant weekendväska i stentvättad canvas. Väskan har både axelrem och handtag. Designen är inspirerad av antika safariattiraljer, därav de robusta materialvalet och de tåliga detaljerna. Storlek: 54x38x15 cm

11 PLÄD HUSKY Pläd i exklusiv konstpäls med en mjuk velour baksida. Dekorera soffkanten eller sängen samtidigt som den är skön att svepa in sig i. Storlek: 120x150 cm. Från välkända Savon de Marseille FROTTÈSET OCH HANDTVÅL Frottéset i organiskt odlad 100% bomull. Bomullen är kammad vilket ger en extra mjuk känsla. Setet består av två mindre handdukar samt två duschhanddukar. Förpackas med flytande tvål i pumpflaska, milt rengörande tvål för dagligt bruk enligt Savon de Marseilles traditionella recept med enbart naturliga ingredienser och vegetabiliska oljor. Den är dryg en flaska 300 ml räcker till ca 150 handtvättar.

12 STICKAD PLÄD OCH DUNTOFFLOR Stickad pläd i akryl som ger en mjuk känsla. Dekorativ stickning som passar i många miljöer. Förpackas med ett par duntofflor i stentvättad canvas med mjuk velvet fur på insidan. SERVERINGSSET LUKAS Skål och fat i keramik. Fatet är handmålat och har en vacker dekorkant. Handdisk rekommenderas.

13 NASHI ARGAN SHAMPOO OCH HANDKRÄM Argan oljans aktiva ingredienser omfattar en krämig, näringsrik och återfuktande shampoo för ett vackrare hår. Argan ger en speciell behandling för ditt hår. Lämnar det glansigt, mjukt och silkeslent. Handkrämen innehåller också arganolja som stärker, skyddar och gör händerna mjuka. ÖLGLAS FRÅN ROSENDAHL Fyra stycken ölglas från Rosendahl. Glasen ingår i Rosendahls Grand Cru serie.

14 TRAKTÖRPANNA GOURMET Elegant traktörpanna tillverkad i tjockt 18/8 stål,med en högre kant samt ett glaslock med avhällningsfunktion. En traktörpanna underlättar då du steker och slipper stänk, den är perfekt för grytor och andra såsigare rätter. Fungerar på de flesta typer av hällar, inklusive induktion. COMPUTERBAG OCH HÖRLURAR Hörlurar från Skullcandy och en datorväska i vattentåligt material. Vadderad insida som gör väskan mer stöttålig.

15 SCUBA SAIL LINE 60 L GREY Vattentät weekendväska i slitstarkt 500D PVC tarpaulin. Inspirerade av segelvärlden. Väskan är utrustad med slitstarka tampar som handtag och detaljer anpassade för att klara tuffa förhållanden. Strl. 58x36 cm, rymmer 60 L. Förp. Plastpåse. FLUGA & KORTHÅLLARE Kreditkortshållare från Berkeley. Tre fack för kort, sedlar, körkort, visitkort m.m. Logotyp stansad i lädret på framsidan. Knuten fluga med trendiga detaljer från Berkeley. Tillverkad av 100% silke.

16 PLÄD OCH COSY SOCKS Extra mjuk pläd i ett exotiskt mönster med härlig färg. Förpackas med ett par mysiga inomhussockar, perfekt för en kall vinterkväll framför brasan. FISKESPÖ & DRAG Ett allround spö vildmark samt tre stycken drag. KEPS & TENNISBOLLAR Keps från Oscar Jacobson och två paket med tennisbollar från Wilson.

17 MAISON SÅSKASTRULL Såskastrull i koppar och stål. Stålet ger flera funktioner, bland annat att kärlen fungerar på induktionshäll. Det yttersta lagret av koppar ger en snabb och jämn värmefördelning. SKOKIT FRÅN KIWI Praktiskt set som innehåller det allra nödvändigaste för bra skovård och säkra promenader. Smidigt att ta med sig även på resan! Broddar, reflexer och skovård.

18 CHAMPAGNEGLAS FRÅN ROSENDAHL Fyra stycken champagneglas från Rosendahl. Glasen ingår i Rosendahls Grand Cru serie. UGNSFORM RUSTIC & OLJA Tillaga och servera maten i dessa rustika ugnsformar av terracotta. Ugnsformen har en glaserad yta. Maxtemperatur 200 grader. Samt en olivolja smaksatt med citron.

19 SCUBA COMPUTER BACKPACK & MIKROFIBERHANDDUK Vattentät ryggsäck i slitstarkt 500D PVC tarpaulin. Välutrustad med vaderat fack för dator eller tablet samt fler bra finesser för en aktiv livsstil. Strl. 25L / 33,5x15,5x- 63cm. Samt mikrofiberhandduk, 70x140 cm. 4-DELS BÄDDSET EDEN Högkvalitativt bäddset med en extra tät väv i 100% bomull vilket ger en mycket mjuk och sval känsla mot huden. Bäddsetet består av två påslakan och två örngott. Strl. 50x60 cm, 150x210 cm. Välj mellan flera olika designs.

20 MUGGSET ARABICA & TERMOS Mugg utan öra i handmålad keramik med det populära lukasmönstret. Kommer som ett set om fyra muggar. Kaffetermos i ett rent och enkelt formspråk kombineras med utmärkt funktionalitet. Termosen har en koppar-finish och rymmer 1 liter. SLIPS MEDALJONG Slips från välkända Amanda Christensen. Denna snygga slips har en bredd på 8,5 cm, ögla baktill och är av hög kvalitet. En slips att bära vid finare tillfälle eller till vardags och ett fint hantverk som signalerar stil! Tillverkad i 100 % silke. Handgjord i Italien.

21 TALLRIKAR LUKAS Fyra stycken handmålade tallrikar i keramik. SPORTVÄSKA & GOGGLES Sportväska i vattentåligt material och ett par skidglasögon från Bliz.

22 KRUKA & PASTASET SAN REMO Evergreen Herb är en självvattnande kruka, som är perfekt för den som inte har gröna fingrar eller tidsoptimisten som har svårt att få tiden att räcka till. Tanken med Evergreen Herb är att kryddväxterna, som man allt som oftast köper i mataffären för matlagning, ska hålla sig fräscha och fina under längre tid än bara någon enstaka dag. Fyll på vatten ungefär en gång per vecka så håller sig kryddväxterna fina. Samt ett durkslag, pastaslev och ett litet rivjärn. Färka kryddor och pasta är alltid en bra idé. VINGA CUTLERY BLACK SERIES Bestickset med tolv delar i rostfritt stål med en exklusiv PVD-beläggning. Beläggningen är en titaniumblandning vilket gör den mycket slitstark och hållbar. Dessutom får besticken en djup svartgrå färg. Designen är enkel, ren och skandinavisk. Går att diska i diskmaskin.

23 SKÄRBRÄDA & KNIVSET NAKIRI Skärbräda som fungerar lika bra som ett uppläggningsfat samt två stycken ordentliga knivar i keramik. SKINNHANDSKAR FRÅN AMANDA CHRISTENSEN Tunnt fodrade skinnhandskar i svart från välkända Amanda Christensen. 4-DELS BÄDDSET HEXHAM Högkvalitativt bäddset med en extra tät väv i 100% bomull vilket ger en mycket mjuk och sval känsla mot huden. Bäddsetet består av två påslakan och två örngott. Strl. 50x60 cm, 150x210 cm. Välj mellan flera olika designs.

24 WEEKENDBAG CLIFTON Weekendbag i stentvättadcanvas med mycket trevliga detaljer. En genomarbetad konstruktion gör den stabil och enkel att packa i. Väskan har både axelrem och handtag. LUKAS SKÅL MISO 6 ST En nyhet i lukasserien för i år är detta set om sex skålar med öra. Skålarna lämpar sig väl till soppa, sallad eller som frukostskålar.

25 TRAKTÖRPANNA GJUTJÄRN LIGHT Traktörpanna i lättviktsgjutjärn. Råmaterialet är exakt samma som vanlig gjutjärn, men med ny teknik lyckas vi nu gjuta tunnare. Det ger en panna med de fina egenskaperna från gjutjärn så som jämn värmeförldening och slitstyrka, utan att vikten blir lika hög som en traditionell gjutjärnspanna. Klarar alla typer av hällar inklusive induktion. Storlek: 28x8 cm. HALSBAND & ARMBAND Örhängen och matchande halsband med en tunn länk av silverplätterat järn från SNÖ of Sweden.

26 SCUBA FLIGHT TROLLEY Väskan för den flitiga resenären, pendlaren eller för den som bara njuter av en weekend med handbagage. Anpassad för handbagagerestriktionerna för de flesta flyg-bolag, där ibland Ryan Air. Materialet vi använt är en slitstark 500D PVC tarpaulin vilket också gör att den är vattenavisande. På insidan finns ett vadderat fack för din laptop eller läsplatta samt två lättillgängliga fickor på sidorna. 4-DELS BÄDDSET CURZON Högkvalitativt bäddset med en extra tät väv i 100% bomull vilket ger en mycket mjuk och sval känsla mot huden. Bäddsetet består av två påslakan och två örngott. Strl. 50x60 cm, 150x210 cm. Välj mellan flera olika designs.

27 BRÄDA MARBLE OCH OSTSET Marmorfat i italiensk polerad vit marmor. I ena hörnet sitter ett dekorativt rep för att kunna hänga upp skivan. Går att använda som uppläggningsfat, ostbricka, förvara oljor och kryddor på eller bara som trevlig dekoration i hemmet. Förpackas med ostset i tre delar, setet är i stål med en titan coating i guld. VITTVINSGLAS ROSENDAHL & CHILLERATOR Fyra stycken vitvinsglas från danska Rosendahl samt en Chillerator. Chilleratorn är dels en vinkylare och en lufttorkare, en stav av metall - som man förvarat i frysen - monteras på luftarkorken för att kyla flaskans innehåll. Luftaren fungerar lika bra till röda, vita eller rosé viner.

28 KNIVSET STARTER KIT Ett set om tre knivar, en japansk kockkniv, en brödkniv och en filékniv. BADRUMSSET LUXURY Fyra stycken handdukar i härlig 600 gsm frotté och en tvålpump från Cult Design.

29 LJUSSTAKE MARBLE Ljusstake med platta i marmor kombinerat med ljushållare i mässing. Stilren design som passar både det moderna som mer traditionella hemmet. Levereras i ett set om fyra. Storlek: 9,5x9,5x8 cm KÖTTKNIVAR OCH TRANCHERSET Köttknivar i typisk fransk bistro stil av hög kvalitet. Ett set om fyra knivar, där du enkelt matchar med den gaffel du själv har hemma. Förpackas med matchande trancherset.

30 GJUTJÄRNSGRYTA OVAL En gedigen gryta tillverkad i emaljerad gjutjärn. Gjutjärn använder värmen optimalt dels genom att fördela den över hela grytan men också genom att bibehålla den längre än andra material. Locket är försett med små piggar som gör att grytan avdunstar vattenångan jämnt och fint över innehållet i grytan. Perfekt till härliga långkok, grytor, såser och Bolognese. Storlek: 3,5 l. HALSBAND OCH ARMBAND FRÅN SNÖ OF SWEDEN Halsband och matchande armband med glittersten och tunn kedja av roséplätterat järn från Snö of Sweden.

31 UGNSFASTA FORMAR OCH SERVERINGSFAT Ugnsfasta formar av keramik i tre olika färger, svart, benvit och blå. Dekorerade med vårt populära Arabicamönster. Passar bra till julbordssillen eller fredagens tapas. Förpackas med rymligt serveringsfat. FÖRKLÄDE, GRYTLAPP OCH UGNSFORM Robust förkläde i stentvättad canvas med konstläder detaljer. Förpackas med matchande grytlapp och ugnsform i keramik med Arabicadekor.

32 SKIDGLASÖGON Riktigt fina unisex-goggles från Bliz med 3-lagers skum för bra passform. Linsen är ytbehandlad för reducera immabildning. Fästena på sidan är flexibla för bättre passning till hjälmen. BADROCK OCH DUSCHGEL Morgonrock i crystal fleece, en otroligt mjuk fleecekvalitet. Rocken har en bredare krage och en liten dekorbrodyr vid höger bröst. Förpackas med härligt löddrande och mjukgörande duschgel som rengör

33 STEKPANNA OCH KÖKSREDSKAP Stekpanna i lättviktsgjutjärn. Insidan av pannan har en ILAG-coating som är nonstick. Klarar alla typer av hällar och induktion. Förpackas med serveringsbestick i oljat akaciaträ med läderdetalj. FROTTÈSET OCH NATURTVÅL Frottéset i organiskt odlad bomull. Setet består av två mindre handdukar och två duschhanddukar. Förpackas med naturtvål med doft av lotusblomma.

34 PLÄD OCH LJUSLYKTA BOTEGA Mjuk och fluffig pläd i sherpakvalitet, tryckt med fårmönster. Förpackas med ljuslykta i handblåst glas och polerad metall. Handtaget är av flätat konstläder och skapar en genuin känsla. HALSDUK FRÅN AMANDA CHRISTENSEN Multifärgad randig halsduk från Amanda Christensen. Fransar i båda ändar, material i 100% ull. 4-DELS BÄDDSET EATON Högkvalitativt bäddset med en extra tät väv i 100% bomull vilket ger en mycket mjuk och sval känsla mot huden. Bäddsetet består av två påslakan och två örngott. Strl. 50x60 cm, 150x210 cm. Välj mellan flera olika designs.

35 4-DELS BÄDDSET PRESTON Högkvalitativt bäddset med en extra tät väv i 100% bomull vilket ger en mycket mjuk och sval känsla mot huden. Bäddsetet består av två påslakan och två örngott. Strl. 50x60 cm, 150x210 cm. Välj mellan flera olika designs. SKÅL, SERVERINGSBESTICK OCH KÖKSHANDDUK Skål i keramik med fin kontrastkant i vackert blommönster. Skålen är handmålad och har en tonad effekt i kanterna. Perfekt för en härlig sallad, potatis eller något annat gott. Förpackas med salladsbestick i stål med guldbeläggning och kökshandduk med karttryck av Stockholm.

36 DUK DENIM & SERVERINGSFAT LUKAS Duk i denimtyg med jeanssömmar ger ett modernt men vårdat snitt på din dukning. Duken är 150x250 cm vilket gör att den passar även på större matborden. Handmålat serveringsfat i keramik. BLUETOOTH SPEAKER Trådlös högtalare som du ansluter till via bluetooth. Finns support för TF-kort. FM-radio inbyggt. Strl 18x6,5 cm.

37 BADROCK WESTERLEY Exklusiv morgonrock i 450g/m2 velourfrotté OEKO-TEX miljömärkt med snyggt avgränsande mönster i oxford pinstripe i kragen. MOBILSKAL OCH HÖRLURAR Original skal av silikon med gott skydd mot smuts och repor. Du har full åtkomst av alla funktioner när din smartphone sitter i skalet. Lämpad för iphone 6. Förpackas med ett par hörlurar från Skullcandy.

38 UGNSFORM, OLIVOLJA OCH VINÄGER Fin ugnsform från danska Rosendahl. Skålen ingår i Rosendahls Grand Cru serie. Förpackas med exklusiv olivolja med infuserad tryffelsmak samt en balsamvinäger med smak av mango. LJUSLYKTA LUGANO Ljuslykta i skandinavisk design med raka, fina linjer. Lyktan är tillverkad i polerat stål och glas: Storlek: 16x16x24 cm

39 Från välkända Savon de Marseille BRICKA MARBLE, TVÅL OCH DOFTLJUS Marmorbricka i italiensk polerad vit marmor. Fin inredningsdetalj som passar lika bra i köket, badrummet eller vardagsrummet. Förpackas med en exklusiv handtvål från Savon de Marseille samt ett doftljus. 4-DELS BÄDDSET NEW MILLS Högkvalitativt bäddset med en extra tät väv i 100% bomull vilket ger en mycket mjuk och sval känsla mot huden. Bäddsetet består av två påslakan och två örngott. Strl. 50x60 cm, 150x210 cm. Välj mellan flera olika designs.

40 FRIHETEN ATT VÄLJA DIN EGEN JULKLAPP

S O R T I M E N T S F O L D E R

S O R T I M E N T S F O L D E R S O R T I M E N T S F O L D E R G Ö R U P P L E V E L S E N L I T E M E R P E R S O N L I G T En personlig hälsning som mottagaren ser när de loggar in på kortet. V A R U M Ä R K E N Fullständigt sortiment

Läs mer

GÅVOKORT IMPERIAL SORTIMENT PRESENTKORT OF SWEDEN

GÅVOKORT IMPERIAL SORTIMENT PRESENTKORT OF SWEDEN GÅVOKORT IMPERIAL SORTIMENT PRESENTKORT OF SWEDEN DET ÄR ENKELT MOTTAGAREN VÄLJER SJÄLV Presentkort of Sweden är gåvan för er som vill ge något där ni garanterar att mottagaren blir tillfredsställd och

Läs mer

Vi har samlat de bästa julklapparna till dig! www.vinga.com

Vi har samlat de bästa julklapparna till dig! www.vinga.com Vi har samlat de bästa julklapparna till dig! TOWELSET DENIM VINGA CUBE VINGA CUBE TRADITION Mjuka handdukar i skön bomullsfrotté på 500 g/m. Setet består av två stycken 65 x 135 cm handdukar och två stycken

Läs mer

KAMPANJER. VIP Profil & VINGA OF SWEDEN Kampanje katalog Höst / Vinter 2014

KAMPANJER. VIP Profil & VINGA OF SWEDEN Kampanje katalog Höst / Vinter 2014 KAMPANJER VIP Profil & VINGA OF SWEDEN Kampanje katalog Höst / Vinter 2014 BÄDDSET COTTON SATEEN - 4 DELS Bäddset av finaste satinkvalitet. Satin är en grundbindning som ger lätta och svala sängkläder.

Läs mer

Extravagans SORTIMENT

Extravagans SORTIMENT Extravagans SORTIMENT VILL DU GÖRA UPPLEVELSEN MER PERSONLIG? Lägg till en bild här. En personlig toppbild som mottagaren ser när den löser in kortet. Skriv en egen hälsning VAD VI BEHÖVER UTFORMNINGS

Läs mer

VÅRA FAVORIT KLAPPAR Julen 2014

VÅRA FAVORIT KLAPPAR Julen 2014 VÅRA FAVORIT KLAPPAR Julen 2014 Våra favorit klappar Att öppna sin julklapp är förknippat med nyfikenhet, spänning och glädje men att bestämma vad man ska ge bort behöver inte alltid vara lika behagligt.

Läs mer

KAMPANJER AUTUMN WINTER 2016

KAMPANJER AUTUMN WINTER 2016 KAMPANJER AUTUMN WINTER 2016 KAMPANJPRIS ordinariepris 599 BÄDDSET PREMIUM COTTON Bäddset Hagin Blå 851104 Bäddset Hagin Grå 851204 Bäddset Madison 851604 Bäddset Juneau 851304 Bäddset Mercer 851504 Bäddset

Läs mer

Present S O R T I M E N T

Present S O R T I M E N T Present SORTIMENT VILL DU GÖRA UPPLEVELSEN MER PERSONLIG? Byt denna bild till något som stämmer överens med just er. En personlig toppbild som mottagaren ser när den löser in kortet. Skriv en egen hälsning

Läs mer

Gåvokort med fin bonusgåva

Gåvokort med fin bonusgåva Julen 2013 Gåvokort med fin bonusgåva bonusgåva värde: 360:- 219:- på köpet I år har vi glädjen att kunna erbjuda tolv bonusgåvor ur sortimentet Selected by Mannerström. Som vanligt väljer mottagaren själv

Läs mer

The Roman Empire-serien består av hemtextilier och väskor vars kvalitet överträffar det bästa.

The Roman Empire-serien består av hemtextilier och väskor vars kvalitet överträffar det bästa. 18 The Roman Empire-serien består av hemtextilier och väskor vars kvalitet överträffar det bästa. Med inspiration hämtad från antikens Rom har varumärket skapat ett exklusivt och modernt uttryck av det

Läs mer

PRESENTKORT OF SWEDEN. Friheten att välja din egen gåva

PRESENTKORT OF SWEDEN. Friheten att välja din egen gåva PRESENTKORT OF SWEDEN Friheten att välja din egen gåva Egen vald gåva bland en stor bredd av varor Vinga of Swedens gåvokort är en bra och uppmuntrande gåva som gör det möjligt för dina kunder och anställda

Läs mer

VINGA EXTRAVAGANCE GIFTCARD WINTER HOLIDAYS 2018

VINGA EXTRAVAGANCE GIFTCARD WINTER HOLIDAYS 2018 VINGA EXTRAVAGANCE GIFTCARD WINTER HOLIDAYS 2018 VÄLJ BLAND 50 PRODUKTER 50 GÅVOKORTET Med Vinga Gåvokort låter du mottagaren själv välja sin gåva. Med runt hundra valmöjligheter - produkter från välkända

Läs mer

VINGA EXTRAVAGANCE GIFTCARD

VINGA EXTRAVAGANCE GIFTCARD VINGA EXTRAVAGANCE GIFTCARD VÄLJ BLAND 50 PRODUKTER 50 GÅVOKORTET Med Vinga Gåvokort låter du mottagaren själv välja sin gåva. Med runt hundra valmöjligheter - produkter från välkända varumärken eller

Läs mer

CREATING MEMORABLE MOMENTS IN LIFE

CREATING MEMORABLE MOMENTS IN LIFE CREATING MEMORABLE MOMENTS IN LIFE COTTON SATEEN Bäddset av finaste satinkvalitet. Satin är en grundbindning som ger lätta och svala sängkläder, kvaliteten påverkas mycket av garnkvaliteten. Vingas satinset

Läs mer

KAMPANJER. Autumn winter 2017

KAMPANJER. Autumn winter 2017 KAMPANJER Autumn winter 2017 ASCOT Premium Cotton Sleep good at night with a clean conscience! EBURY Premium Cotton NASSAU Premium Cotton CHESTER Premium Cotton Chester Artnr. 860504 Ebury Artnr. 860604

Läs mer

Trading VINGA OF SWEDEN

Trading VINGA OF SWEDEN Trading VINGA OF SWEDEN 2012 Köp din julklapp i tid Klapptips 1 I år har vi valt att tänka om lite, istället för att presentera ett stort spann av produkter har vi valt ut de mest populära från tidigare

Läs mer

CHRISTMAS 2012 GÅVOKORT DÄR DU SJÄLV VÄLJER DIN JULKLAPP.

CHRISTMAS 2012 GÅVOKORT DÄR DU SJÄLV VÄLJER DIN JULKLAPP. gåvo kort. CHRISTMAS 2012 GÅVOKORT DÄR DU SJÄLV VÄLJER DIN JULKLAPP. noga utvalt till dig. I din hand håller du en julklapp från någon som vill visa sin uppskattning. För att du skall få något som passar

Läs mer

TORSTENS JULFAVORITER

TORSTENS JULFAVORITER TORSTENS JULFAVORITER 99-150 kr Dill- och enbärssnaps Ingredienser: 70 cl brännvin special Kryddor: 10 15 kvistar dill 10 torkade enbär skalet från en gurka Tillagning: 1. Blanda allt i en flaska. Värmeljushållare

Läs mer

Tomten rekommenderar. Mix2Go En blender för den aktive. Gör din favoritsmoothie eller proteindryck direkt i flaskan och ta med.

Tomten rekommenderar. Mix2Go En blender för den aktive. Gör din favoritsmoothie eller proteindryck direkt i flaskan och ta med. G d o J lu Kniv Design F.A Porsche CHROMA type 301 fick bäst i test i Testfaktas test av kockknivar, mars 2011. Knivens luftspalt gör den mer följsam och skivorna släpper lättare från bladet. Mix2Go En

Läs mer

INTO THE SEASON OF GIVING D&J Julfolder 2014

INTO THE SEASON OF GIVING D&J Julfolder 2014 INTO THE SEASON OF GIVING D&J Julfolder 2014 Exklusiv sherpapläd med mönster av zebrapäls, garanterar mysiga stunder under mörka vinterkvällar. Storlek: 125x180 cm Pris: (vid 50 st) Kosta Linnewäfveri

Läs mer

Extravagans SORTIMENT

Extravagans SORTIMENT Extravagans SORTIMENT VILL DU GÖRA UPPLEVELSEN MER PERSONLIG? Byt denna bild till något som stämmer överens med just er. En personlig toppbild som mottagaren ser när den löser in kortet. Skriv en egen

Läs mer

Läs mer om Joyful gåvokort HÄR Använd lösen: TEST220

Läs mer om Joyful gåvokort HÄR Använd lösen: TEST220 Läs mer om Joyful gåvokort HÄR Använd lösen: TEST220 Sommargåvokort En uppskattad present där mottagaren själv väljer sin gåva! Förvänta Er ett brett sortiment med upp till 200 st gåvor att välja mellan!

Läs mer

JULKLAPPSTIPS FÖR ENDAST 360:-

JULKLAPPSTIPS FÖR ENDAST 360:- JULERBJUDANDEN 2018 + Pläd ziggy Ziggy är en pläd av hög kvalitét i ull. Kontrastfärgat och trendigt zick-zack mönster och med fransar på kortsidorna. Art.nr: 5003635 Mått: 130 x 190 cm Förp.typ: Giftbox

Läs mer

Vi hjälper dig med julklapparna! En lyckad jul börjar hos ClaBris! Vifolkavallsvägen 6, Mjölby Tel

Vi hjälper dig med julklapparna! En lyckad jul börjar hos ClaBris! Vifolkavallsvägen 6, Mjölby Tel Vi hjälper dig med julklapparna! En lyckad jul börjar hos ClaBris! Vifolkavallsvägen 6, Mjölby Tel. 0142-61 20 20 info@clabris.se www.clabris.se God Jul Alla älskar gåvor! 1 Ge bort Lyxig choklad Vi har

Läs mer

V i n g a o f s w e d e n g å V o k o r t

V i n g a o f s w e d e n g å V o k o r t Vinga of sweden Gåvokort inspiration från Vinga skandinavisk design, hög kvalitet och miljö är tre saker som är mycket viktiga för oss. Därför är vi alltid måna om att våra produkter tillverkas med högsta

Läs mer

JULKLAPPSTIPS by Vinga of Sweden

JULKLAPPSTIPS by Vinga of Sweden JULKLAPPSTIPS by Vinga of Sweden Att öppna sin julklapp är förknippat med nyfikenhet, spänning och glädje men att bestämma vad man ska ge bort behöver inte alltid vara lika behagligt. Vi har satt ihop

Läs mer

24 klappar under 300:-

24 klappar under 300:- 24 klappar under 300:- Pepprigt! stora pepparkvarn 249:- Hela 41cm MANNERSTRÖMS STORA PEPPARKVARN En mycket exklusiv pepparkvarn i högblank finish som är hela 41 cm. Pepparkvarnen har ett keramiskt malverk

Läs mer

SORTIMENT GÅVOKORT EXTRAVAGANS FEMTIO PERSONLIGA VAL

SORTIMENT GÅVOKORT EXTRAVAGANS FEMTIO PERSONLIGA VAL SORTIMENT GÅVOKORT EXTRAVAGANS FEMTIO PERSONLIGA VAL GÅVOKORTET Med Vinga Gåvokort låter du mottagaren själv välja sin gåva. Med runt femtio valmöjligheter - produkter från välkända varumärken eller välrenommerade

Läs mer

Utvalt med omsorg och kärlek

Utvalt med omsorg och kärlek Utvalt med omsorg och kärlek I din hand håller du en julklapp från någon som vill visa sin uppskattning. För att du skall få något som passar just dig, får du bland följande sidor välja en julklapp som

Läs mer

Minnesanteckningar. Jag har beställt: Lös in din gåva via Internet På www.newportb2b.com/giftcard löser du enkelt in ditt gåvokort,

Minnesanteckningar. Jag har beställt: Lös in din gåva via Internet På www.newportb2b.com/giftcard löser du enkelt in ditt gåvokort, Minnesanteckningar Jag har beställt: Leveransdag: Mitt kortnummer: H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H Lös in din gåva via Internet På www.newportb2b.com/giftcard

Läs mer

Mannerströms Röda gryta

Mannerströms Röda gryta Mannerströms Röda gryta En mycket fin gryta i pressgjuten aluminium i kropp och lock. Grytan har väldigt bra värmeledningsförmåga och hållbarhet. Ett självtätande lock ser till att maten alltid kommer

Läs mer

THE CHAMPIONSHIP COLLECTION

THE CHAMPIONSHIP COLLECTION THE CHAMPIONSHIP COLLECTION SWEDEN CHAMPIONSHIP COLLECTION Var med oss och hejja på Sveriges landslag i VM 2018. Vi har tagit fram en limiterad kollektion i sann VM-anda som passar både för den som tittar

Läs mer

Minnesanteckningar. Jag har beställt:

Minnesanteckningar. Jag har beställt: Minnesanteckningar Jag har beställt: Leveransdag: Mitt kortnummer: Lös in din gåva via Internet På www.newportb2b.com/giftcard löser du enkelt in ditt gåvokort, där kan du även ta del av ett större utbud

Läs mer

GÅVOKORT REGAL SORTIMENT PRESENTKORT OF SWEDEN

GÅVOKORT REGAL SORTIMENT PRESENTKORT OF SWEDEN GÅVOKORT REGAL SORTIMENT PRESENTKORT OF SWEDEN DET ÄR ENKELT MOTTAGAREN VÄLJER SJÄLV Presentkort of Sweden är gåvan för er som vill ge något där ni garanterar att mottagaren blir tillfredsställd och nöjd

Läs mer

VINGA CLASSIC GIFTCARD WINTER HOLIDAYS 2018

VINGA CLASSIC GIFTCARD WINTER HOLIDAYS 2018 VINGA CLASSIC GIFTCARD WINTER HOLIDAYS 2018 100 0 PRODUKTER 0 VÄLJ BLAND 1 2 GÅVOKORT CLASSIC WINTER 2018 WINTER 2018 GÅVOKORT CLASSIC 3 GÅVOKORTET Med Vinga Gåvokort låter du mottagaren själv välja sin

Läs mer

julklapp till kunder 360kr exkl moms helt avdragsgill julklappar till dig, dina kunder & kollegor

julklapp till kunder 360kr exkl moms helt avdragsgill julklappar till dig, dina kunder & kollegor julklappar till dig, dina kunder & kollegor Vattenkaraff med glas 1 liter. 219kr Vattenflaska och glas av återvunnet glas från 5 marmeladburkar. Av 100% återvunnet glas. Tål maskindisk. Levereras i Jamie

Läs mer

VINGA CLASSIC GIFTCARD

VINGA CLASSIC GIFTCARD 100PRODUKTER VINGA CLASSIC GIFTCARD VÄLJ BLAND 100 GÅVOKORTET Med Vinga Gåvokort låter du mottagaren själv välja sin gåva. Med runt hundra valmöjligheter - produkter från välkända varumärken eller välrenommerade

Läs mer

S O R T I M E N T S F O L D E R

S O R T I M E N T S F O L D E R S O R T I M E N T S F O L D E R G Ö R U P P L E V E L S E N L I T E M E R P E R S O N L I G T En personlig hälsning som mottagaren ser när de loggar in på kortet. V A R U M Ä R K E N Fullständigt sortiment

Läs mer

gåvokort gåvokort där du själv väljer din julklapp.

gåvokort gåvokort där du själv väljer din julklapp. gåvokort 2013 a special gift for a special person gåvokort där du själv väljer din julklapp. stjärna i köket Julen för mig är en kärleksförklaring till det svenska köket. En tid för uppskattning och gemenskap

Läs mer

VINGA NOBEL GIFTCARD WINTER HOLIDAYS 2018

VINGA NOBEL GIFTCARD WINTER HOLIDAYS 2018 VÄLJ BLAND MINST 70 PRODUKTER VINGA NOBEL GIFTCARD WINTER HOLIDAYS 2018 70 GÅVOKORTET Med Vinga Gåvokort låter du mottagaren själv välja sin gåva. Med runt hundra valmöjligheter - produkter från välkända

Läs mer

GÅVOKORT KLASSISK SORTIMENT PRESENTKORT OF SWEDEN

GÅVOKORT KLASSISK SORTIMENT PRESENTKORT OF SWEDEN GÅVOKORT KLASSISK SORTIMENT PRESENTKORT OF SWEDEN DET ÄR ENKELT MOTTAGAREN VÄLJER SJÄLV Presentkort of Sweden är gåvan för er som vill ge något där ni garanterar att mottagaren blir tillfredsställd och

Läs mer

FÖRETAGSGÅVOR TILL JUL SOM UPPSKATTAS AV ALLA

FÖRETAGSGÅVOR TILL JUL SOM UPPSKATTAS AV ALLA FÖRETAGSGÅVOR TILL JUL SOM UPPSKATTAS AV ALLA NANTUCKET Vitt bäddset med bård i rött och blått. 4 delar, 2 st påslakan 4 delar art. nr 3398 pris 360 kr exkl moms extra örngott 2-pack art. nr 3098 pris

Läs mer

Selektivt utvalda kvalitetsprodukter

Selektivt utvalda kvalitetsprodukter Selektivt utvalda kvalitetsprodukter Selektivt utvalda kvalitetsprodukter PremiumGiftcard är det självklara valet för dig som önskar ge bort en lyxig gåva med ett varierat innehåll som passar alla mottagare.

Läs mer

GÅVOKORT KLASSISK SORTIMENT PRESENTKORT OF SWEDEN

GÅVOKORT KLASSISK SORTIMENT PRESENTKORT OF SWEDEN GÅVOKORT KLASSISK SORTIMENT PRESENTKORT OF SWEDEN DET ÄR ENKELT MOTTAGAREN VÄLJER SJÄLV Presentkort of Sweden är gåvan för er som vill ge något där ni garanterar att mottagaren blir tillfredsställd och

Läs mer

19 miljoner människor

19 miljoner människor SKÄNK DIN GÅVA 19 miljoner människor 19 miljoner människor är i dagsläget på flykt, 51% av dem är under 18 år. Tänk dig själv att behöva fly från ditt hem, tvingad att lämna ditt jobb, din bil, din skola,

Läs mer

V I N G A N O B E L G I F T C A R D VÄLJ BLAND M

V I N G A N O B E L G I F T C A R D VÄLJ BLAND M VÄLJ BLAND MINST 70 PRODUKTER VINGA NOBEL GIFTCARD 70 GÅVOKORTET Med Vinga Gåvokort låter du mottagaren själv välja sin gåva. Med runt hundra valmöjligheter - produkter från välkända varumärken eller välrenommerade

Läs mer

PRESENTKORT OF SWEDEN

PRESENTKORT OF SWEDEN PRESENTKORT OF SWEDEN SORTIMENTSFOLDER Klassisk GÖR UPPLEVELSEN PERSONLIG Lägg med en personlig hälsning i kortet samt på gåvosidan. 2 RESPONSIV DESIGN Med en uppdaterad responsivdesign gör vi det möjligt

Läs mer

Klassisk S O R T I M E N T

Klassisk S O R T I M E N T Klassisk SORTIMENT VILL DU GÖRA UPPLEVELSEN MER PERSONLIG? Byt denna bild till något som stämmer överens med just er. En personlig toppbild som mottagaren ser när den löser in kortet. Skriv en egen hälsning

Läs mer

Vackra bestick med hantag i rosewood. Leif Mannerström

Vackra bestick med hantag i rosewood. Leif Mannerström Leif tipsar Det finaste man kan ge bort är saker som verkligen används. Varje dag. Om du som jag älskar att stå vid spisen så lönar det sig alltid att satsa på bra grejer i köket. Du skall kunna slita

Läs mer

PRESENTKORT OF SWEDEN

PRESENTKORT OF SWEDEN PRESENTKORT OF SWEDEN SORTIMENTSFOLDER Regal GÖR UPPLEVELSEN PERSONLIG Lägg med en personlig hälsning i kortet samt på gåvosidan. RESPONSIV DESIGN Med en uppdaterad responsiv design gör vi det möjligt

Läs mer

davenport bäddset 4 delar fisher island badlakan 2 st

davenport bäddset 4 delar fisher island badlakan 2 st NP-194 Newport gåvokort utsida JUL 2011:Supékort classic framsida 2011-11-03 16.19 Page 1 NP-194 Newport gåvokort insida JUL 2011:Supékort classic insida 2011-11-03 16.32 Page 2 key largo fleecepläd 1

Läs mer

Bli inspirerad! Beställ dina julgåvor nu! Några förslag...

Bli inspirerad! Beställ dina julgåvor nu! Några förslag... Bli inspirerad! Beställ dina julgåvor nu! Några förslag... En prydnad för alla bord! Mannerströms PEPPARKVARN OCH RIVJÄRN Höjd: Kvarn 32 cm, Rivjärn 34 cm Levereras som ett set i en exklusiv presentkartong!

Läs mer

99-150 kr. Dill- och enbärssnaps. Pris: 149 kr. Pris: 99 kr. Pris: 99 kr. Pris: 125 kr Ordinare pris: 149 kr. Julfavoriter 3.

99-150 kr. Dill- och enbärssnaps. Pris: 149 kr. Pris: 99 kr. Pris: 99 kr. Pris: 125 kr Ordinare pris: 149 kr. Julfavoriter 3. Julklappstips från 99-150 kr Dill- och enbärssnaps Ingredienser: 70 cl brännvin special Kryddor: 10 15 kvistar dill 10 torkade enbär skalet från en gurka Tillagning: 1. Blanda allt i en flaska. Värmeljushållare

Läs mer

GÅVOKORT JULEN 2015 DÄR DU SJÄLV VÄLJER DIN JULKLAPP.

GÅVOKORT JULEN 2015 DÄR DU SJÄLV VÄLJER DIN JULKLAPP. GÅVOKORT JULEN 2015 DÄR DU SJÄLV VÄLJER DIN JULKLAPP. Utvalt med omsorg och kärlek I din hand håller du en julklapp från någon som vill visa sin uppskattning. För att du skall få något som passar just

Läs mer

S O R T I M E N T S F O L D E R

S O R T I M E N T S F O L D E R S O R T I M E N T S F O L D E R G Ö R U P P L E V E L S E N L I T E M E R P E R S O N L I G T En personlig hälsning som mottagaren ser när de loggar in på kortet. V A R U M Ä R K E N Fullständigt sortiment

Läs mer

VINGA SUMMER FAVOURITES 2017

VINGA SUMMER FAVOURITES 2017 VINGA CLIFTON SEGLARSÄCK Seglarsäck i stentvättad, 450 gsm bomullscanvas med smakfulla detaljer i skinnimitation samt en fodrad insida. Passar utmärkt till stranden, gymmet eller på stan. Säcken har en

Läs mer

KAMPANJER AUTUMN / WINTER 18

KAMPANJER AUTUMN / WINTER 18 KAMPANJER AUTUMN / WINTER 18 CLIFTON SUITBAG Ett efterlängtat tillskott i vår populära Cliftonserie. Suitbagen ser ut precis som en weekendbag men går att öppna upp helt med en dragkedja som löper runt

Läs mer

KAMPANJER AUTUMN / WINTER 18

KAMPANJER AUTUMN / WINTER 18 KAMPANJER AUTUMN / WINTER 18 CLIFTON SUITBAG Ett efterlängtat tillskott i vår populära Cliftonserie. Suitbagen ser ut precis som en weekendbag men går att öppna upp helt med en dragkedja som löper runt

Läs mer

Su mmer favou r ites. www.vinga.com

Su mmer favou r ites. www.vinga.com Su mmer favou r ites www.vinga.com Presentkort of Sweden UNDER 100 KR SCUBA NECESSITY 5 L 510201 vit 510215 orange 510211 lime GÅVOKORT KLASSISK GÅVOKORT REGAL ART.NR. PK220 PRIS FRÅN 220 SEK FRAKT 69

Läs mer

4-dels bädd-set i stilren design. Tillverkade av mjuk, skön vävtryckt bomull. Påslakanen är bredrandiga på ena sidan och smalrandiga på den andra

4-dels bädd-set i stilren design. Tillverkade av mjuk, skön vävtryckt bomull. Påslakanen är bredrandiga på ena sidan och smalrandiga på den andra 4-dels bädd-set i stilren design. Tillverkade av mjuk, skön vävtryckt bomull. Påslakanen är bredrandiga på ena sidan och smalrandiga på den andra sidan. Bäddsetet innehåller 2st påslakan, 150x210cm, samt

Läs mer

Klassisk S O R T I M E N T

Klassisk S O R T I M E N T Klassisk SORTIMENT VILL DU GÖRA UPPLEVELSEN MER PERSONLIG? Byt denna bild till något som stämmer överens med just er. En personlig toppbild som mottagaren ser när den löser in kortet. Skriv en egen hälsning

Läs mer

SORTIMENT GÅVOKORT EXTRAVAGANS

SORTIMENT GÅVOKORT EXTRAVAGANS E SORTIMENT GÅVOKORT EXTRAVAGANS DET ÄR ENKELT MOTTAGAREN VÄLJER SJÄLV Presentkort of Sweden är gåvan för dig som vill ge något där du garanterar att mottagaren blir tillfredsställd och nöjd med sin julklapp.

Läs mer

Joyful. Är en genialt enkel lösning där mottagaren själv väljer sin gåva. vad är. giftcard. nya

Joyful. Är en genialt enkel lösning där mottagaren själv väljer sin gåva. vad är. giftcard. nya vad är Joyful giftcard Är en genialt enkel lösning där mottagaren själv väljer sin gåva. Med starka varumärken & något för alla! Ett av Joyful Giftcards många styrkor är den bredd av starka internationella

Läs mer

Joyful giftcard. Är en genialt enkel lösning där mottagaren själv väljer sin gåva. vad är. nya

Joyful giftcard. Är en genialt enkel lösning där mottagaren själv väljer sin gåva. vad är. nya vad är Joyful giftcard Är en genialt enkel lösning där mottagaren själv väljer sin gåva. Med starka varumärken & något för alla! Ett av Joyful Giftcards många styrkor är den bredd av starka internationella

Läs mer

CHRISTMAS 2012 GÅVOKORT DÄR DU SJÄLV VÄLJER DIN JULKLAPP.

CHRISTMAS 2012 GÅVOKORT DÄR DU SJÄLV VÄLJER DIN JULKLAPP. GÅVO KORT. CHRISTMAS 2012 GÅVOKORT DÄR DU SJÄLV VÄLJER DIN JULKLAPP. NOGA UTVALT TILL DIG. I din hand håller du en julklapp från någon som vill visa sin uppskattning. För att du skall få något som passar

Läs mer

Just nu! varumärken LASSE ÅBERG. www.företagsjulklappen.se -Priset är skillnaden LÄMNAS TILL JULKLAPPS- ANSVARIG FÖRETAGSJULKLAPPAR TILL RÄTT PRISER

Just nu! varumärken LASSE ÅBERG. www.företagsjulklappen.se -Priset är skillnaden LÄMNAS TILL JULKLAPPS- ANSVARIG FÖRETAGSJULKLAPPAR TILL RÄTT PRISER Christmas gifts LÄMNAS TILL JULKLAPPS- ANSVARIG FÖRETAGSJULKLAPPAR TILL RÄTT PRISER Orrefors jernverk Just nu! Kampanj! Årets kokbok, om kocken själv får välja. varumärken 75 M A N N E R S T R Ö M leif

Läs mer

CORPORATE GIFTS. by Newport Collection

CORPORATE GIFTS. by Newport Collection CORPORATE GIFTS by Newport Collection GÅVOKORT VALFRI GÅVA 360 kr * *frakt 79 kr tillkommer. newport gåvokort Vackert sänglinne, en skön morgonrock eller en mysig pläd? Med ett gåvokort från Newport låter

Läs mer

Passa på! Beställ före 30/8 och få extra rabatter

Passa på! Beställ före 30/8 och få extra rabatter Försmak av Julen 2009 Passa på! Beställ före 30/8 och få extra rabatter Julens förorder 2009 I denna katalog presenterar vi en försmak av Julkollektionen 2009. Passa på att spara värdefull tid inför årets

Läs mer

Artno 3355 Namn Grillset Komplett Pris vid 100 st 299:-

Artno 3355 Namn Grillset Komplett Pris vid 100 st 299:- grillfest att minnas Grilla är sommar och vi älskar allt det! Därför har vi ett utvalt sortiment av mycket uppskattade varor som gör grillsommaren extra lyckad samt ett bra sätt att synas på. Grillset

Läs mer

God Jul 499:- 149:- 139:- 149:- Vinga Paisly 4-dels Duntofflor Check Poncho Seaside. Burner Brule. Michel Maman

God Jul 499:- 149:- 139:- 149:- Vinga Paisly 4-dels Duntofflor Check Poncho Seaside. Burner Brule. Michel Maman God Jul Märkeskläder Arbetskläder Profilkläder Presentreklam Michel Maman info@mbscollection.com webshop: www.mbscollection.com MBS Presentreklam AB, Garnisonsgatan 12, 254 66 Helsingborg tel 042-16 28

Läs mer

CORPORATE GIFTS. by Newport Collection

CORPORATE GIFTS. by Newport Collection CORPORATE GIFTS by Newport Collection GÅVOKORT VALFRI GÅVA 360 kr * *frakt 79 kr tillkommer. newport gåvokort Vackert sänglinne, en skön morgonrock eller en mysig pläd? Med ett gåvokort från Newport låter

Läs mer

ABOUT THE BRAND CONTENT

ABOUT THE BRAND CONTENT ABOUT THE BRAND What began in 1996 with a collection of towels for hotel interiors has grown into a wide range of bed spreads, throws, bathrobes, clothes and accessories. Our products has a timeless and

Läs mer

Tack! HÖST & VINTER. Ditt köp hjälper oss att förverkliga våra drömmar. Svensk kvalité på samtliga produkter. Klass/Förening

Tack! HÖST & VINTER. Ditt köp hjälper oss att förverkliga våra drömmar. Svensk kvalité på samtliga produkter. Klass/Förening Tack! Ditt köp hjälper oss att förverkliga våra drömmar Klass/Förening HÖST & VINTER Svensk kvalité på samtliga produkter. Storsäljare 1. Bäddset Flora Mjukt och skönt bäddset i 100% bomull, 150x210 cm

Läs mer

SUMMER FAVOURITES 2018 presented by

SUMMER FAVOURITES 2018 presented by SUMMER FAVOURITES 2018 presented by BONDI STRANDBADLAKAN En stor tunn handduk som snabbt absorberar fukt och torkar otroligt fort. Handdukarna är gjorda av 100 % bomull, och vävs och färgas på traditionellt

Läs mer

Använd Gåvokort. enklare kan det inte bli

Använd Gåvokort. enklare kan det inte bli Använd Välj bland minst 80 artiklar och 7 olika teman Kök & delikatess - Välj på stekpannor, knivar, delikatesser eller pepparkvarnar osv. Design & hem - Välj på kuddar, smycken, bäddset eller väskor osv.

Läs mer

L E I F M A N N E R ST R Ö M

L E I F M A N N E R ST R Ö M LEIF MANNERSTRÖM Årets julklapp 2017 Gåvokort med två bonusgåvor (värde 360:-)på köpet! Vi fortsätter att utveckla vårt oerhört populära gåvokort! I år med 11 fina förgåvor att välja bland. På kommande

Läs mer

24 klappar under 300:-

24 klappar under 300:- 24 klappar under 300:- Hushållsvåg med traditioner Populära kvarnar Köksvåg tradition Vit eller svart salt/pepparkvarn KÖKSVÅG TRADITION En klassisk mekanisk köksvåg i trendig retrostil av lackerad plåt

Läs mer

God Jul och Gott Nytt År!

God Jul och Gott Nytt År! God Jul och Gott Nytt År! God Jul och Gott Nytt År! Bäddset 4-dels bäddset i 100 % bomull certifierad med EU Ecolabel. Storlek: 2 st 150x210 cm och 2 st 50x60 cm. 1 Högtalare 2 Liten högtalare med riktigt

Läs mer

WESTPORT American Classics

WESTPORT American Classics SOFT GIFTS COLLECTION 2011-2012 WESTPORT American Classics Den perfekta julgåvan till personal m.fl! Vår kollektion av Westport Soft Gifts är inspirerad av livsstilen i de klassiska kuststäderna i New

Läs mer

Örtkruka rund / OVAL. Pris: rund - kr. 99 / oval - kr. 129

Örtkruka rund / OVAL. Pris: rund - kr. 99 / oval - kr. 129 Örtkruka rund / OVAL Färska örter ger en fantastisk smak vare sig du gör en läcker sallad, pasta, dressing eller gryta. Förläng livslängden på dina örter med RIG-TIGs örtkrukor, som med sin stiliga design

Läs mer

and a happy new year!

and a happy new year! and a happy new year! Här nedan kan ni se ett urval av VÅRA SAMARBETSPARTNERS Foto: UNHCR - Andrew McConnell VI SKÄNKER 5% AV VÅR TOTALA OMSÄTTNING PÅ JULKLAPPAR TILL UNHCR! Just nu pågår en flyktingkris

Läs mer

VÅR & SOMMAR. Svensk kvalité på samtliga produkter. Tack! Ditt köp hjälper oss att förverkliga våra drömmar. Klass/Förening

VÅR & SOMMAR. Svensk kvalité på samtliga produkter. Tack! Ditt köp hjälper oss att förverkliga våra drömmar. Klass/Förening VÅR & SOMMAR Svensk kvalité på samtliga produkter. Tack! Ditt köp hjälper oss att förverkliga våra drömmar Klass/Förening 1. Grillhink HOME orange Het favorit till strandfesten! Ta med dig grillen överallt!

Läs mer

Konkurrensfördel. Alltid brett sortiment av starka varumärken med minst 50 produkter att välja mellan.

Konkurrensfördel. Alltid brett sortiment av starka varumärken med minst 50 produkter att välja mellan. www.gavokort.eu www.gavokort.eu www.gavokort.eu www.gavokort.eu Konkurrensfördel Alltid brett sortiment av starka varumärken med minst 50 produkter att välja mellan. Gåvoshop ansluten till bolagens affärssystem

Läs mer

ABOUT THE BRAND CONTENT

ABOUT THE BRAND CONTENT ABOUT THE BRAND What began in 1996 with a collection of towels for hotel interiors has grown into a wide range of bed spreads, throws, bathrobes, clothes and accessories. Our products has a timeless and

Läs mer

EN RIKTIGT GOD JUL MED GÅVOKORT 15% RABATT. på din julklappsorder t.o.m. 30/11

EN RIKTIGT GOD JUL MED GÅVOKORT 15% RABATT. på din julklappsorder t.o.m. 30/11 EN RIKTIGT GOD JUL MED GÅVOKORT 15% RABATT på din julklappsorder t.o.m. 30/11 VAD ÄR OLSSON&CO GÅVOKORT? En genialt enkel lösning där mottagaren själv väljer sin gåva. MED STARKA VARUMÄRKEN & NÅGOT FÖR

Läs mer

hög kvalitet Slitstark kvalitetsbeläggning för fettsnål matlagning och enkel skötsel

hög kvalitet Slitstark kvalitetsbeläggning för fettsnål matlagning och enkel skötsel stekpannor med hög kvalitet 0 Traktörpanna cm PRIMA 6 00 6 0 0 Gryta,L PRIMA 6 00 6 00 Gryta L PRIMA 6 00 6 0 06 Gryta 6,L PRIMA 6 00 6 0 Kastrull,L PRIMA 6 00 6 6 6 0 Wok cm PRIMA 6 00 6 0 00 Stekpanna

Läs mer

gåvokort GÅVOKORT DÄR DU SJÄLV VÄLJER DIN JULKLAPP. F O R G I F T P E R S O N S P E C I A L

gåvokort GÅVOKORT DÄR DU SJÄLV VÄLJER DIN JULKLAPP. F O R G I F T P E R S O N S P E C I A L S P E C I A L gåvokort G I F T F O R A S P E C I A L A 2014 P E R S O N GÅVOKORT DÄR DU SJÄLV VÄLJER DIN JULKLAPP. stjärna i köket Julen för mig är en kärleksförklaring till det svenska köket. En tid för

Läs mer

Använd Gåvokort enklare kan det inte bli

Använd Gåvokort enklare kan det inte bli Använd et med flest möjligheter Våra Våra standardkort finns i två valörer och i fyra olika utföranden. Exklusive och Premium med val från 7 teman, samt Christmas Exklusive och Christmas Premium med val

Läs mer

SORTIMENT GÅVOKORT IMPERIAL

SORTIMENT GÅVOKORT IMPERIAL I SORTIMENT GÅVOKORT IMPERIAL DET ÄR ENKELT MOTTAGAREN VÄLJER SJÄLV Presentkort of Sweden är gåvan för dig som vill ge något där du garanterar att mottagaren blir tillfredsställd och nöjd med sin julklapp.

Läs mer

Crazy X-mas! 79 kr. 99 kr. 36 kr. 99 kr. Crazy. Crazy. Crazy. Crazy PACKAS I JULKARTONG! Ord pris 148 kr. Ord pris 148 kr.

Crazy X-mas! 79 kr. 99 kr. 36 kr. 99 kr. Crazy. Crazy. Crazy. Crazy PACKAS I JULKARTONG! Ord pris 148 kr. Ord pris 148 kr. Crazy X-mas! Crazy 79 kr Ord pris 148 kr Nötskål med spel Ek. MÅTT: 220 x 220 x 18 mm ART.NR: 5015695 Crazy 99 kr Ord pris 148 kr Adventsljusstake Metall. MÅTT: Ø 200 mm H 100 mm ART.NR: 5015865 Crazy

Läs mer

QUALITY TIME - S/S Collection 2012 Mille Notti inspirerar till kvalitetstid för kropp & själ.

QUALITY TIME - S/S Collection 2012 Mille Notti inspirerar till kvalitetstid för kropp & själ. PRESSINFORMATION Stockholm, november 2011 QUALITY TIME - S/S Collection 2012 Mille Notti inspirerar till kvalitetstid för kropp & själ. Den här våren är Mille Notti all about good quality. Om än det gäller

Läs mer

Minnesanteckningar. Jag har beställt:

Minnesanteckningar. Jag har beställt: Minnesanteckningar Jag har beställt: Leveransdag: Mitt kortnummer: Viktig information om din leverans Gåvan levereras av Postens paketservice till den adress du anger på önskad dag mellan 08.00 16.00 i

Läs mer

Innehållsförteckning. Ficknäsdukar 4-5. Flugor 6. Polyesterslipsar / säkerhetsslipsar 7. Enfärgade slipsar & scarfs 8-11

Innehållsförteckning. Ficknäsdukar 4-5. Flugor 6. Polyesterslipsar / säkerhetsslipsar 7. Enfärgade slipsar & scarfs 8-11 Fredrikssons är en av marknadens ledande leverantörer av slipsar, scarfs, flugor, halsdukar, bälten och plånböcker. Här presenteras årets kollektion av det senaste inom accessoarer. Ni kan även se dessa

Läs mer

FYRA SMIDIGA SÄTT ATT VÄLJA KLAPPAR

FYRA SMIDIGA SÄTT ATT VÄLJA KLAPPAR FYRA SMIDIGA SÄTT ATT VÄLJA KLAPPAR VINGA WINTER ESSENTIALS WISHLIST ATT TÄNKA PÅ NÄR DU SKALL VÄLJA JULKLAPP TILL KUNDER & ANSTÄLLDA En julklapp till anställda eller kunder kan vara ett svårt beslut.

Läs mer

VARDAGEN SERIE HÖSTEN 2016 / 1 Inter IKEA Systems B.V PH VARDAGEN serie SOMMAR/HÖST KONTAKT: IKEA PRESSMATERIAL

VARDAGEN SERIE HÖSTEN 2016 / 1 Inter IKEA Systems B.V PH VARDAGEN serie SOMMAR/HÖST KONTAKT: IKEA PRESSMATERIAL PH133013 VARDAGEN SERIE HÖSTEN 2016 / 1 Inter IKEA Systems B.V. 2016 VARDAGEN serie SOMMAR/HÖST 2016 KONTAKT: press.sto@ikea.com VARDAGEN SERIE HÖSTEN 2016 / 2 PH132920 VÄLKOMMEN TILL VARDAGEN VARDAGEN

Läs mer

Mille Notti lanserar Spa-kollektion - Handtillverkat och ekologiskt med naturliga dofter.

Mille Notti lanserar Spa-kollektion - Handtillverkat och ekologiskt med naturliga dofter. PRESSINFORMATION Stockholm, december 2011 Mille Notti lanserar Spa-kollektion - Handtillverkat och ekologiskt med naturliga dofter. Mille Notti har sedan 20 år tillbaka levererat sängkläder och frotté

Läs mer

SPRING SUMMER 2016 SWEDISH EDITION

SPRING SUMMER 2016 SWEDISH EDITION SPRING SUMMER 2016 SWEDISH EDITION PRESENTKORT OF SWEDEN BRETT SORTIMENT Välj bland heminredning, köksartiklar, sport, fritid, tidningsprenumerationer, hotellövernattningar, elektronik, kläder, accessoarer,

Läs mer

Mössor M37 2 0107 3 4114 3 4104 4 4110 6 4111 6 M38 7 M39 7 M44 8 M35 9 M36 9 L11 10 M42 12 M43 12

Mössor M37 2 0107 3 4114 3 4104 4 4110 6 4111 6 M38 7 M39 7 M44 8 M35 9 M36 9 L11 10 M42 12 M43 12 NNEHÅLL Produkt Mössor M37 2 0107 3 4114 3 4104 4 4110 6 4111 6 M38 7 M39 7 M44 8 M35 9 M36 9 L11 10 M42 12 M43 12 Supporter F10-F13 13 K70-73 13 Presentaskar P12 14 Sida Halsdukar H35-H36 15 L10 16 H15

Läs mer

Extravagans SORTIMENT

Extravagans SORTIMENT Extravagans SORTIMENT VILL DU GÖRA UPPLEVELSEN MER PERSONLIG? Byt denna bild till något som stämmer överens med just er. En personlig toppbild som mottagaren ser när den löser in kortet. Skriv en egen

Läs mer

De bilder ni väljer att köpa får ni också med er hem som lågupplösta digitala filer så att ni kan dela med er på t ex sociala medier.

De bilder ni väljer att köpa får ni också med er hem som lågupplösta digitala filer så att ni kan dela med er på t ex sociala medier. Färdiga produkter ett hantverk från början till slut För mig som fotograf är det viktigt att ni får hem era bilder i högsta kvalitet och hållbarhet. Därför gör jag min egen retusch och jag handplockar

Läs mer