Stockholm, Sundbyberg. mälarporten. Där stranden möter staden

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Stockholm, Sundbyberg. mälarporten. Där stranden möter staden"

Transkript

1 Stockholm, Sundbyberg mälarporten Där stranden möter staden

2 Hamnkvarter med stadsvibrationer Det finns många argument varför du borde adressera flyttlasset till nybyggda Mälarporten. Men det allra bästa är förstås att bevittna skapelsen med dina egna ögon. Bli inte förvånad om du strax därefter börjar packa dina flyttkartonger. För inte nog med att Mälarporten ligger 500 meter från Sundbybergs centrum det är även granne med Mälaren och stadens kanske allra vackraste strandpromenad. Dessutom är det silverskimrande bostadshuset omgivet av en grönska som löper hela vägen ned till stranden. Mälarporten fyller vi med 47 lägenheter, från kvad rat smarta tvåor till rymliga femmor med rum för överraskningar. Här bor du med klass i modernt inredda lägenheter med balkonger som blickar ut över sjön. Sjöläge nära city Mälarporten ligger vid Bällstavikens solsida ett av Sundbybergs bästa vattenlägen. Härifrån tar du dig snabbt till Sundbybergs centrum. Det är en stad som utmärker sig med sin gemytliga småstadsestetik samtidigt som den har butiksstråk av storstadens kvalitet. Ditt nya boende ligger så centralt att det bästa av Sundbyberg vare sig det är kultur, shopping eller andra nöjen finns inom promenadavstånd. Nära ligger också city. Med cykel tar du dig till Vasastan inom 20 minuter. Vilket gör Mälarporten till ett perfekt läge om du jobbar i Stockholm city men inte vill kompromissa med ditt boende.

3 Vid Sundbybergs strand blir Mälarporten länken mellan Bällstaviken och Mälaren. Här bygger vi välplanerade hem för dig med stadsrytm i blodet. Sammanlagt blir det 47 lägenheter med sjöutsikt från balkongerna och närhet till Stockholm City.

4 Norra Travarkopplet S Travarko. Dartanjangs Bromma flygplats Alfons Åbergs Bullerbytorget Pettsons g Nils Holg. Långstrumps Rövardotters stig Pippi Pellepennans Säterivägen Annedalsvägen Mariehällstorget Suddagummans Hagelstavägen 279 Emils Tummelisas Stamgårdsparken Kamomillan Past.v vägen Pelle Svanslös Tappvägen Bällstavägen Flyttblocksv Klas Klättermus Tomtebobarnens MARIEHÄLL Tegelbergsvägen Svalv Ulvsundavägen Köpsvän gen Enighetsv Löfströmsv Bällstavägen Cronströmsvägen Alpvägen Kratsbodavägen Flygplatsinfarten Kratsboda ba Bällstahamnen Marabouparken Mariehällsvägen backen Mariehällsv Adolfsbergsvägen Gårdsfogdevägen Bromma Blocks Bällstaån Askängsba forsst Archimedesv Järnvägsn Duvgr Allén Allén Ån bron Karlsbodavägen Fredsn Smältvägen Gjuterivägen Vegan Skolg Franstorpsv Hamnn Vasag Esplanaden Sturen Bann Landsvägen Sundbybergs kommun Stockholms kommun Tornparken Humblen Brunnsg Järnvägsn Högklintavägen Kajplatsv Fågelsången Bergsn Fjällnäsv Albyn Kyrkog Stationsg Sundbyberg Lilla Alby skola LILLA ALBY Mälarporten Nybergs torg Rosen- n Otterstav Lysgr Gjuteribacken Trädgårdsn Solna Lilla Alby kapell Fredriks- Klint- Fredbergsv Solbergs- Bällsta- Prästgårds- Bällstaviken Riksskatteverket Sundbybergs kyrka Sturen Sundbyberg Humble n Tritonvägen Solna Stra ndväg Tritonvägen Korta g Strandväg Tulen n Råstensn Götn Vintern Fabriksgr Tallg Ekensbergsvägen Torgn Vreten Landsvägen Vretenvägen H e mvärnsg S Masugnsvägen Mälaren Strax utanför din port anläggs en härlig strandpromenad som sträcker sig utmed Bällstaviken, komplett med utsiktsbryggor och parktrivsel. Marabouparken Sveriges vackraste park 2008 är ett under av grönska och finurlig landskapsarkitektur med plats för både konstambitioner och plaskdamm. Kultur Dans och musik, konst och teater eller kanske film och historia. Utöver Sundbybergs museum, som är markerat på kartan, finns även ett kulturcentrum som lockar med konserter och utställningar. Kommunikationer I Sundbyberg finns det en väl fungerande kollektivtrafik med busslinjer, tunnelbana och pendel tåg tas dessutom den efterlängtade tvär banan i drift. Citynära Från Mälarporten är det knappt 500 meter till Sundbybergs centrum. Dessutom har du nära till både centrala Stockholm och Bromma Blocks. Tuvanparken Ett stenkast bort ligger Tuvanparken. Det är en stadspark som kommer att rustas upp och bli en plats där du mer än gärna breder ut picknickfilten.

5 Vid brynet där Bällstaviken rinner ut i Mälaren ligger Mälarporten. Det är ett boende mitt på Sundbybergs strand, med parkettplats mot sjön och med storstaden inom räckhåll. Staden väntar 8 minuter. Så lång tid tar pendeltåget från Sundbybergs station till Stockholms central. Föredrar du tunnelbanan så är du framme efter en 10 minuter kort tur från Vretens station. Med ett alldeles utmärkt utbud av cykelvägar går det även att cykla in till citykärnan. I Mälarporten bor du naturskönt vid Sundbybergs strand nära Stockholm city. Samtidigt som storstaden lockar en kort bit därifrån har Mälarporten mycket att erbjuda även på hemmaplan. Kvalitetsshoppa på Bromma Blocks Inled helgen med en joggingrunda utmed den intilliggande strandpromenaden. Eller mjukstarta med en picknickfrukost med vännen i Sveriges vackraste park 2008 Marabouparken. Kanske tar du en tripp över viken till Sveriges bästa köpcentrum 2011 Bromma Blocks. Det är en galleria vars utbud av runt 80 butiker och flertalet restauranger och caféer tillsammans skapar oändliga shoppingkombinationer. Vare sig du spanar efter en klassisk porslinsservis, en ny smartphone eller ett par snygga jeans så hittar du det och mycket mer här. Naturens skönhet och stadens nöjen Sundbyberg Strand är en vacker plats med ett närmast unikt läge mellan natur och stad. Där du efter stadens nöjen drar dig tillbaka till ett harmoniskt hem. Som nyinflyttad i Mälarporten kan du komma att vänja dig vid dessa två olika världar och att få det bästa av båda.

6 Ljusa hem i lysande hus Mälarporten är ett hus som lyser i all sin prakt. Effekten skapas av spännande gavlar, blänkande plåttak och puts fasader med inslag av glimmer. Under den starka arkitekturen gömmer sig stilfullt inredda lägenheter.

7 Där Sundbyberg möter Mälaren blir Mälarporten till, 8 våningar högt med 47 lägenheter. Med fasader i glimrande ädelputs och tak av blänkande plåt är det ett hus som glittrar ikapp med Mälarens vågskvalp. De höga gavlarna skapar inte bara ett karakteristiskt utseende utan gör också plats för exklusiva penthouse-lägenheter med snedtak. Sammantaget är det ett hus som med sin omgivning bildar en estetisk helhet. Inredaren Johanna Lidesjö fick uppdraget att göra lägenheter lika inspirerande som arkitekturen och naturen som omger dem. I Mälarporten erbjuder vi inredningskonceptet Original. Istället för att du ska behöva välja ut luckor, kakel och vitvaror så sätter vi ihop en inredning där alla detaljer samspelar från start. Med Original levererar Borätt hem där genomtänkt form och funktion präglar hela bostaden från den putsade fasaden till det mattlackade parkettgolvet. Med Original får du en grundinredning som du kan lita på. Vilket betyder att du kan fokusera all din energi på att göra dig hemmastadd. Det ska kännas modernt och urbant, förklarar Johanna Lidesjö. Vita, rena ytor med en exklusiv touch. Där du kan låta ett designföremål eller ett konstverk dra till sig blicken i ett rum. Utsikt mot sjön, grönskande gårdsfond, silverskimrande fasad och inredning med citykänsla. Mälarporten är ett hus där det yttre och inre sluter upp i ett uttryck som blandar det urbant trendiga med det naturligt harmoniska.

8

9 Att bo modernt kan betyda olika saker. Till exempel trendigt med vitmålade väggar och nylagt parkett golv men också bekvämt med garage under huset samt en komplett tvättstuga i badrummet. I Mälarporten behöver du inte välja bort något av alternativen. Urbant bekvämt Exklusivt och sparsmakat. Om det finns ord som sätter fingret på Mälar portens inredning så är det två av dem. Och modernt förstås. Mälarportens lägenheter har en inredning som använder vita och släta ytor för att skapa en formupplevelse som för tankarna till storstadens strama linjer och vibrerande puls. Minimalism med utrymme för kontraster, färg och rikliga mängder personlighet. Här bor du stadsnära med en yteffektiv planlösning där varenda kvadratmeter spelar roll. Kök med de senaste vitvarorna Köket har vita och stilrena snickerier från Marbodal samt rostfria vitvaror från Siemens. Det är en återhållsamhet som går igen i övriga inslag, såsom vita luckor på överskåpen och rostfria handtag på lådorna. Köket är också fullt utrustat med moderna vitvaror som gör köksarbetet både lättare och roligare. Badrum och tvättstuga i ett Till det helkaklade badrummet har vi valt ett antracitgrått klinkergolv och stora vita kakelplattor på väggarna. Duschen har en avskärmning i glas. De rena och snygga ytorna gör rummet lika stiligt som lättstädat. Tack vare god förvaring i kommod under tvättstället är det lätt att hålla badrummet prydligt. Mer än väldesignat och stilrent är det framförallt ett funktionellt badrum. För här finns även tvättmaskin och torktumlare med tillhörande arbetsbänk samt praktiskt överskåp för förvaring.

10 Smartare hem från Borätt Förutom den underbara känslan av nybyggt kan du glädja dig åt att du får ett hem med genomtänkt och modern planlösning. Här finns också alla de praktiska detaljer som underlättar tvätt, matlagning och vardagssysslor i stort. Förvar ingsmöjligheter och lättstädade material gör att hemmet blir funktionellt från dag ett. Koll på kronor och ören När du köper en nybyggd bostad från oss vet du att hemmet är i utmärkt skick från början. Allt är klart och finns på plats redan på inflyttningsdagen. Du kan också glädja dig över att du slipper budgivning då priset på våra bostäder är fast. Tack vare dessa tydliga ekonomiska ramar vet du precis vilka siffror du ska räkna på för att få fram din exakta boende kostnad. Grönt samvete När vi bygger hus gör vi det med hänsyn till både människa och natur. Vi producerar enbart lågenergihus med extra isolering i väggar och tak, fönster med goda energivärden samt värmeväxling av ventilationsluften. Vi förser även ditt hem med kloka uppvärmningsmetoder som sparar både energi och pengarna i din plånbok. En stark familj Borätt är en del inom JM-koncernen. Tack vare denna styrka kan vi alltid hålla oss med det senaste inom byggteknik, material och metoder. Borätt bygger främst i storstadsregionerna på riktigt attraktiva lägen där många vill bo. Bli vår VIP-kund Om du vill veta mer om våra kommande bostäder föreslår vi att du anmäler dig till vårt VIP-register. På så vis får du förhandsinformation kring våra planerade byggprojekt. Gå in på boratt.se och anmäl dig!

11 3D-BILD

12 Design & produktion: Nyla Design I 3D visualisering: Carbonwhite I Foto: Richard Hammarskiöld, Gustav Kaiser, Åke E:son Lindman, Johnér, Bildarkivet, Shutterstock I Tryck: Ljungbergs Tryckeri I Tryckår: 2012 Borätt reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Landsvägen 50 A Sundbyberg Telefon

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL Brf Solslingan Inredningsstilar Våra inredningsstilar är noga utvalda. I bilderna längre fram ser du exempel på våra stilar som du kan göra som egna val. Vårt grundutförande

Läs mer

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Anmäl ditt Hyllie Allé intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Välkommen till Hyllie I Hyllie skapas en ny levande stadsdel med färgstark arkitektur, spännande torg och all slags service. Samtidigt finns

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum!

Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Granne med fåglarna i parken och 10 minuter från centrum! Välkommen till kvarteret Lampan i Helsingborg. Perfekt läge i Olympiakvarteren. Välkommen hem till kvarteret Lampan! Tänk dig att cykla ner till

Läs mer

Stockholm, Farsta C. ekarna. En grönskande hemvist nära staden

Stockholm, Farsta C. ekarna. En grönskande hemvist nära staden Stockholm, Farsta C ekarna En grönskande hemvist nära staden Nu färdigställer vi det efterlängtade kvarteret Ekarna. Det blir två idylliska gårdskvarter om fyra till fem våningar som rymmer 110 lägenheter.

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

Nya Finlandshusen. etapp 1 pråmgatan 3

Nya Finlandshusen. etapp 1 pråmgatan 3 etapp 1 pråmgatan 3 Nya Finlandshusen 32 moderna bostäder nära centrum och mitt i naturen invid Tivoliparken och Helge å, i första hand avsedda för sökande över 60 år. Området nära till allt Att bo centralt

Läs mer

Stockholm, Kista. K2 Kista Torn. Där hemmet blir en höjdpunkt

Stockholm, Kista. K2 Kista Torn. Där hemmet blir en höjdpunkt Stockholm, Kista K2 Kista Torn Där hemmet blir en höjdpunkt I gott sällskap med Stockholms högsta bostadshus ritar Borätts K2 om Kistas profil. Här bor du med hög standard, inglasad loggia och lyxig takterrass

Läs mer

Mjuklandning i ditt nya hem

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL Mjuklandning i ditt nya hem...3 Linköping - en stad i förändring...5 Gottfridsberg - en plats nära hjärtat...6 Livskvalitet för många smaker...7 Därför bor du bättre hos oss... 10 Mjuklandning

Läs mer

Stockholm, Farsta. ekarna. Välplanerat kvartersliv nära staden

Stockholm, Farsta. ekarna. Välplanerat kvartersliv nära staden Stockholm, Farsta ekarna Välplanerat kvartersliv nära staden I ett av Farstas grönaste lägen bygger Borätt Ekarna. Det blir ett gårdskvarter om fyra till fem våningar som rymmer 44 bostadsrätter som lånar

Läs mer

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär Inredarens val Brf Ofelia, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens

Läs mer

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär Inredarens val Sjödalen, Huddinge preliminär 3D Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi

Läs mer

Ditt boende i centrum. Brf Väktaren

Ditt boende i centrum. Brf Väktaren Ditt boende i centrum. Brf Väktaren www.gbjbygg.se När du vill vara riktigt nära. GRAFISK PROFIL VÄXJÖ VÄRNAMO GÖTEBORG Kv Väktaren En oas mitt i Värnamo! I KVARTERET VÄKTAREN PÅ FLINTGATAN mitt i centrala

Läs mer

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär Inredarens val Skogsstjärnan, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar

Läs mer

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN

JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN JÄRNVÄGSGATAN 80 24 NYPRODUCERADE HYRESLÄGENHETER FASAD MOT JÄRNVÄGSGATAN INTERIÖR Lägenheterna är modernt designade med öppen planlösning, stora ljusinsläpp och generösa balkonger och uteplatser. Färgskalan

Läs mer

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Bofakta MALMÖ LIVING MIN TILL 1TÅGSTATIONEN 20 VÅN HÖGT I CITY 340 M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Stig in och lev upp i Malmö Living Mitt i Malmö börjar nu något helt nytt. Det är stadsdelen Nyhamnen som växer

Läs mer

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Enavallen, Munksundet. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Enavallen, Munksundet Inredningsstandard för ditt nya hem INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

12 våningar högt och klätt i vitt skärmtegel

12 våningar högt och klätt i vitt skärmtegel Ett nytt landmärke Längst upp på resliga Högmasten breder några av stadsdelens mest exklusiva penthouse våningar ut sig. På Dockans högsta höjder har vi gjort särskilt utrymme för tre rymliga fyror och

Läs mer

TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum

TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum 1 Innehåll För dig med höga krav på hyresrätten... 3 Nära till det mesta... 4 20 minuter till Stockholm city... 6 Välkommen till

Läs mer

TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum

TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum TRYCKREGULATORN 1, LIDINGÖ. Attraktiva hyresrätter i hjärtat av Dalénum 1 Innehåll För dig med höga krav på hyresrätten... 3 Nära till det mesta... 4 20 minuter till Stockholm city... 6 Välkommen till

Läs mer

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil www.karnhem.se Bastasjö 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil Nära till Centrum, 9 km Skola, 2 km Förskola, intill Mataffär, 2 km Cykelväg, intill Mitt i naturen! Bastasjö friluftsområde med elljusspår

Läs mer

KVARTERET SÖDERHÖJDEN

KVARTERET SÖDERHÖJDEN KVARTERET SÖDERHÖJDEN SNAPPHANEVÄGEN, JÄRFÄLLA 120 LÄGENHETER VÄLKOMMEN TILL KVARTERET SÖDERHÖJDEN HAR DU FUNDERAT PÅ ATT BO I JÄRFÄLLA OM INTE, GÖR DET NU. JÄRFÄLLA ÄR ETT LÄTT VAL FÖR DIG SOM VILL BO

Läs mer

KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE

KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE KVARTERET VALLEN STANS SJÖNASTE LÄGE BO PÅ VALLEN MELLAN SJÖARNA Natursköna Vallen mellan sjöarna. På denna attraktiva adress erbjuds du ett modernt och bekymmersfritt boende i en växande idyll som andas

Läs mer

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 1-4 rok med balkong, uteplats eller härliga takterrasser. I Kv. Brage

Läs mer

Nya bostäder i klassiska kvarter

Nya bostäder i klassiska kvarter Nya bostäder i klassiska kvarter På klassisk mark, strax söder om Lunds stadskärna, bygger vi ett nytt, trivsamt bostadskvarter med moderna lägenheter. Vare sig du vill byta till något bekvämare, eller

Läs mer

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök.

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. 4 Oakhouapplese GENOMTÄNKTA BOSTÄDER Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. fasaden 7 Oakhouapplese Bild område I Ektorp har

Läs mer

Inredarens val. Brf Inspirera Hagastaden, preliminär

Inredarens val. Brf Inspirera Hagastaden, preliminär Inredarens val Brf Inspirera Hagastaden, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som

Läs mer

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL INNEHÅLL Mjuklandning i ditt nya hem...3 Linköping gammal anrik stad som blir allt yngre...5 Stadsvillor punkthus med känsla av större villor...6 En frisk fläkt i Valla...7 Många smarta kvadrat med naturlig

Läs mer

INREDNINGSBESKRIVNING

INREDNINGSBESKRIVNING INREDNINGSBESKRIVNING Larroy Original I alla våra hus ingår Larroy Original - en noga utvald inredning som ingår i priset för just din specifika bostad. På bilderna ser du exempel på några av de inredningsdetaljer

Läs mer

bekvämare K v K i l e n

bekvämare K v K i l e n K v K i l e n K v K i l e n Seniorbostäder i kvarteret Kilen Seniorbostäder i kvarteret Kilen S l o t t S g ata n 4 2 S l o t t S g ata n 4 2 Byt Byt till till något bekvämare Vi bygger moderna och bekväma

Läs mer

HERRGÅRDSLIV I JÄRVASTADEN

HERRGÅRDSLIV I JÄRVASTADEN Brf HERRGÅRDEN, JÄRVASTADEN HERRGÅRDSLIV I JÄRVASTADEN NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE I ett av Järvastadens lugna och trivsamma villakvarter planerar vi att bygga Herrgården. Huset ligger högt beläget, omgivet

Läs mer

Inredning och inspiration

Inredning och inspiration Inredarens val 2018 Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens val. Inredningen

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Ett hus som sticker ut

Ett hus som sticker ut Ett hus som sticker ut Nils tar plats i korsningen där Hornsgatan möter upp med Drottninggatan. I de klassiska kvarteren runt Slussen fyller han ett tomrum och tar över rollen som grannskapets tuffaste

Läs mer

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort Solrosen Johannelund/Vällingby Familjevänliga radhus i västerort Familjen Dahlberg flyttade in i ett liknande radhus 2012 och trivs jättebra. Med några egna tillval som golvvärme både uppe och nere samt

Läs mer

Län Stockholm Gatuadress Hamngatan 26 Kommun Sundbyberg Storlek 1 rum / 34 m². Tillträde tidigast

Län Stockholm Gatuadress Hamngatan 26 Kommun Sundbyberg Storlek 1 rum / 34 m². Tillträde tidigast Län Stockholm Gatuadress Kommun Sundbyberg Storlek 1 rum / 34 m² Område Sundbybergs strand Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Här har du en välplanerad, modern, etta i en bra förening. Läget är

Läs mer

St ock holm, Norra Djur går dss t aden SPEGELDAMMEN. Stadsliv på grön kvist

St ock holm, Norra Djur går dss t aden SPEGELDAMMEN. Stadsliv på grön kvist St ock holm, Norra Djur går dss t aden SPEGELDAMMEN Stadsliv på grön kvist ARKITEKTONISKT BJUDER KVARTERET PÅ SKARPA KONTRASTER, SPÄNNANDE VINKLAR OCH EN INBJUDANDE INNERGÅRD Ett fulländat stadskvarter

Läs mer

Inredarens val. Hammarby Sjöstad

Inredarens val. Hammarby Sjöstad Inredarens val Hammarby Sjöstad Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala Presentation Stilfullt inredd gavellägenhet med modern och kvalitativ inredning om 3 R+K (83 m 2 ) samt stor inglasad

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

För ett bättre vardagsliv

För ett bättre vardagsliv Barkarbystaden För ett bättre vardagsliv Vi är inte som andra bostadsföretag. Vi tänker utanför väggarna, vi tänker om. Om oss Ikano Bostad finns där människor vill bo och där Sverige växer. Där bygger,

Läs mer

STOCKHOLM, BROMMA. NOCKEBY TERRASS Modernt och Mälarnära i klassisk omgivning

STOCKHOLM, BROMMA. NOCKEBY TERRASS Modernt och Mälarnära i klassisk omgivning STOCKHOLM, BROMMA NOCKEBY TERRASS Modernt och Mälarnära i klassisk omgivning I en väletablerad stadsdel präglad av villa bebyggelse, Mälarens närhet och Judar skogens naturreservat, bygger vi 67 lägenheter.

Läs mer

BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM

BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM VISSA AV BILDERNA I DENNA BROSCHYR ÄR DIGITALA MONTAGE. RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR OCH EV TRYCKFEL. BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM besqab.se/studion TÄBY KEMISTVÄGEN 17 BOX 1328 183 13 TÄBY TELEFON 08-409

Läs mer

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum FRESTA Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum Prisvärda och ljusa bostadsrätter med ljust läge några minuter från Sollentuna Centrum. Nära vatten och grönska precis bredvid det

Läs mer

kaxiga detaljer Micaela Nordberg Fredrik Hedén Vå r t N ya H u s Vå r t N ya H u s

kaxiga detaljer Micaela Nordberg Fredrik Hedén Vå r t N ya H u s Vå r t N ya H u s Exteriört har familjen målat huset i en vit bruten kulör. För ett modernt uttryck har man valt att ta in silver som accentfärg, på bland annat vindskivor och stuprör funkis med kaxiga detaljer Det var

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1002 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINAN Radhus att trivas i En adress nära natur och bekvämlighet Välkommen till Brf Solslingan - ett modernt och behagligt boende på Norra Stockfallet. På en fin tomt

Läs mer

Källbyängar. Inspiration. Nyabostäder. 80 lägenheter och 40 gathus i bostadsrättsform i södra Lund

Källbyängar. Inspiration. Nyabostäder. 80 lägenheter och 40 gathus i bostadsrättsform i södra Lund Källbyängar Inspiration 80 lägenheter och 40 gathus i bostadsrättsform i södra Lund Nyabostäder 2 RIKSBYGGEN INSPIRATION källbyängar Välkommen till ett strandnära boende i södra Lund Riksbyggen reserverar

Läs mer

Egen villa till priset av en hyresrätt

Egen villa till priset av en hyresrätt v ä x j ö h o v s b a c k e Egen villa till priset av en hyresrätt Skapar livsrum! Skapar livsrum! Villalägenhet 74 Med husens sammanhängande vardagsrum och är utrymmena väl utnyttjade. Alla rum hänger

Läs mer

Val och tillval. till kvarteret Töfsingdalen

Val och tillval. till kvarteret Töfsingdalen Val och tillval till kvarteret Töfsingdalen När du flyttar till en nybyggd lägenhet hos Stockholmshem är du garanterad en grundstandard med bland annat vackra parkettgolv och helkaklat badrum. För att

Läs mer

Alpvägen 10. www.hemverket.se - Sida 1 av 6

Alpvägen 10. www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Län Stockholm Gatuadress Kommun Sundbyberg Storlek 1.0 rum / 28.7 m² Område Mariehäll Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Insynsskyddad etta med optimal

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem

Inredningsval för ditt nya hem Inredningsval för ditt nya hem Bahcostaden, en modern stadsdel i hjärtat av Fanna. INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök......................

Läs mer

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro 1 Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny bostad du är ute efter. Du letar efter

Läs mer

Vackra villor på Hovshagas soligaste sida

Vackra villor på Hovshagas soligaste sida v ä x j ö h o v s h ö j d Vackra villor på Hovshagas soligaste sida Inspirationsbild interiör Johanna, 124 kvm d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t Klara och Maria de vackra husen på

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1

KVARTERET ÄNGHOLMEN 1 KVARTERET ÄNHOLMEN 1 RYDEBÄCK STATION, HELSINBOR 74 HYRESLÄENHETER VARAV 55 ÄR TRYHETSBOSTÄDER HELSINBOR RAMLÖSA KVARTERET ÄNHOLMEN RYDEBÄCK LUMSLÖV HVEN LANDSKRONA HITTA HEM I RYDEBÄCK Kvarteret Ängholmen

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL HAVSNÄRA I FRÖSAKULL I attraktiva Frösakull, vid havet nära Tylösand kommer A-hus att uppföra 15 villor. Förutom den idylliska miljö som kännetecknar Frösakull lockar också närheten

Läs mer

Bara några få tramptag till city. Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg

Bara några få tramptag till city. Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg Bara några få tramptag till city Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg 1 En ny puls i Göteborg Uppskattar du charmiga kvarter med skön avspänd atmosfär? Då är Kvillebäcken

Läs mer

TRILITEN. Inredningskoncept

TRILITEN. Inredningskoncept TRILITEN Inredningskoncept INREDNINGSKONCEPT N O 01 Klassisk Du kliver in i ditt nya hem. Genast blir du omsvept av en ombonad atmosfär. Nordiskt, rent och ljust. I detta harmoniska hem kan du slå dig

Läs mer

Palm Village, Strömstad

Palm Village, Strömstad Exclusive Living Detta designprogram omfattar 12 vackra tomter intill Strömstads Golfklubb, granne med nybyggda Strömstad Quality Spa. Designprogrammet ger en gemensam minimalistisk karaktär åt husen på

Läs mer

BRF MARIELUNDSVIKEN MARIEFRED NYA LÄGENHETER MED SJÖUTSIKT OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

BRF MARIELUNDSVIKEN MARIEFRED NYA LÄGENHETER MED SJÖUTSIKT OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER BRF MARIELUNDSVIKEN MARIEFRED NYA LÄGENHETER MED SJÖUTSIKT OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 2-4 rok med sjöläge, balkong och uteplats! I Brf Marielundsviken

Läs mer

Guntorp By en modern familjeidyll

Guntorp By en modern familjeidyll 29 trivsamma villor och parhus i Kode Guntorp By en modern familjeidyll Något utöver det vanliga Guntorp By en modern familjeidyll www.sverigehuset.se Ett tryggt boende i lantlig miljö med närhet till

Läs mer

Hagabo. Älmhult Haganäs. Här bygger vi livskvalitet

Hagabo. Älmhult Haganäs. Här bygger vi livskvalitet Hagabo Älmhult Haganäs Här bygger vi livskvalitet Hagabo» Ett rogivande boende med närhet till centrum « Ett boende att älska I Älmhults nya och naturnära bostadsområde Hagabo planerar vi för tolv moderna

Läs mer

40 LÄGENHETER I ÖREBRO

40 LÄGENHETER I ÖREBRO KVARTERET Vetelängden Hållbart boende med skogen som trädgård 40 LÄGENHETER I ÖREBRO Hållbart boende med skogen som trädgård. Har du alltid drömt om att kunna odla grönsaker eller plocka blåbär direkt

Läs mer

Välkommen till BromöllaHem

Välkommen till BromöllaHem Ivöstrand Välkommen till BromöllaHem Du som redan bor i Bromölla vet hur trivsamt det är här. Att bo i ett levande samhälle i utveckling innebär närhet till både service och arbetstillfällen. Bromölla

Läs mer

Järnvägsgatan 80. 24 nyproducerade hyreslägenheter. Fasad mot järnvägsgatan

Järnvägsgatan 80. 24 nyproducerade hyreslägenheter. Fasad mot järnvägsgatan Järnvägsgatan 80 24 nyproducerade hyreslägenheter Fasad mot järnvägsgatan interiör Lägenheterna är modernt designade med öppen planlösning, stora ljusinsläpp och generösa balkonger och uteplatser. Färgskalan

Läs mer

Kvarteret LOTTEN 3. Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor

Kvarteret LOTTEN 3. Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor Kvarteret LOTTEN 3 Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor Våra sex väldesignade tvåplanshus i kvarteret Lotten 3 erbjuder bekväma och genomgående hyreslägenheter,

Läs mer

Bolaskogen. Värnamo Gröndal. Ett boende att älska

Bolaskogen. Värnamo Gröndal. Ett boende att älska Bolaskogen Värnamo Gröndal Ett boende att älska Bolaskogen» Kvartersnära känsla på småländskt vis « Bo centrumnära på populära Gröndal På Salviavägen i Värnamo planerar vi för 16 moderna och välutrustade

Läs mer

Exklusiv medelhavsinspirerad 3:a i Kista

Exklusiv medelhavsinspirerad 3:a i Kista Objektbeskrivning Exklusiv medelhavsinspirerad 3:a i Kista Stockholm, Kista Sorögatan 117 Boarea: 80 m 2 Avgift: Utgångspris: 4 100 kr 1 500 000 kr Budgivning e-bud: Ange objektnr 639 -använd länken i

Läs mer

Alingsås. Brf Hasseln, Sörhaga. Nya bostäder vid Säveån i Sörhaga RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES, ANGIVNA YTOR ÄR PRELIMINÄRA 120113

Alingsås. Brf Hasseln, Sörhaga. Nya bostäder vid Säveån i Sörhaga RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES, ANGIVNA YTOR ÄR PRELIMINÄRA 120113 Nya bostäder vid Säveån i Sörhaga RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES, ANGIVNA YTOR ÄR PRELIMINÄRA 120113 fasadskiss, hustyp A Här erbjuds lägenheter med exklusivt läge vid Sävån. Närhet till bad och sandstrand

Läs mer

Esplanaden 1. Sundbyberg 670 kvm. Kontaktperson: Andreas Wallebom andreas.wallebom@diligentia.se 08-573 657 55

Esplanaden 1. Sundbyberg 670 kvm. Kontaktperson: Andreas Wallebom andreas.wallebom@diligentia.se 08-573 657 55 Esplanaden 1 Sundbyberg 670 kvm Kontaktperson: Andreas Wallebom andreas.wallebom@diligentia.se 08-573 657 55 Välkommen till Diligentia Esplanaden 1 Esplanaden 1 är i huvudsak en kontorsfastighet, med Kronofogden

Läs mer

Med himlen som granne. och hela staden nedanför

Med himlen som granne. och hela staden nedanför Med himlen som granne och hela staden nedanför 2 Nu förnyar vi Nordostpassagen Välkommen till Topfloor Linné Skeppsviken Fastighets AB erbjuder nu 18 st nyproducerade takvåningar mitt i centrala öteborg

Läs mer

LUNDS SÖDRA Nya bostäder i klassiska kvarter

LUNDS SÖDRA Nya bostäder i klassiska kvarter LUNDS SÖDRA Nya bostäder i klassiska kvarter Varför välja? I Lunds Södra bor du på centralt läge nära nöjen och service samtidigt som du har Stadsparken som granne. JM reserverar sig för eventuella ändringar

Läs mer

VÄSTERÅS ÖSTERMALM. Östermalm I Mälarstadens hjärta

VÄSTERÅS ÖSTERMALM. Östermalm I Mälarstadens hjärta VÄSTERÅS ÖSTERMALM Östermalm I Mälarstadens hjärta JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Av de uppskattningsvis

Läs mer

Området. Hus och Arkitektur. Information. Om Sverigehuset

Området. Hus och Arkitektur. Information. Om Sverigehuset I MÖLNDAL 1 2 3 5 8 16 20 Området Hus och Arkitektur Information Om Sverigehuset 4 5 Kvarteret Stiernhielm ligger i anslutning till Toltorpsdalen på en perfekt adress för livsnjutare som gillar stadens

Läs mer

STOCKHOLM ÖSTERÅKER. LOKALFAKTA Östra Kanalstaden Fullriggaren

STOCKHOLM ÖSTERÅKER. LOKALFAKTA Östra Kanalstaden Fullriggaren STOCKHOLM ÖSTERÅKER LOKALFAKTA Östra Kanalstaden Fullriggaren Byggnadsår: 05 Lediga lokaler: 5-95 m Tillträdesdatum: Hösten 06 Kontakter: JM AB, Fastighetsutveckling Maritha Högvik Uthyrare kommersiella

Läs mer

Stuvaregatan 30B. Stuvaregatan 30B. www.hemverket.se - Sida 1 av 14

Stuvaregatan 30B. Stuvaregatan 30B. www.hemverket.se - Sida 1 av 14 Län Gävleborg Gatuadress Kommun Gävle Storlek 4 rum (3 sovrum) / 101 m² Område Gävle Strand Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Söderläge med vacker utsikt mot Gavleån, ut mot havet och in mot

Läs mer

NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE

NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE MODERNT BOENDE NÄRA DET MESTA Preliminära skisser på terrassradhusen Nyproducerat hem - Terrassradhus I korsningen Blåsippsbacken/ Blåeldsvägen i Hässelby Villastad planerar vi

Läs mer

Materialbeskrivning INNEHÅLL: LÄGENHETER 02 GEMENSAMMA YTOR 06 EXTERIÖR 06. Allmänt 02 Kök 03 Badrum 04 Entré/hall 04 Materialöversikt 05

Materialbeskrivning INNEHÅLL: LÄGENHETER 02 GEMENSAMMA YTOR 06 EXTERIÖR 06. Allmänt 02 Kök 03 Badrum 04 Entré/hall 04 Materialöversikt 05 01 Materialbeskrivning INNEHÅLL: LÄGENHETER 02 Allmänt 02 Kök 03 Badrum 04 Entré/hall 04 Materialöversikt 05 GEMENSAMMA YTOR 06 EXTERIÖR 06 02 LÄGENHETER Allmänt GOLV Mattlackad enstavsparkett i ek. Socklar

Läs mer

Tyresö. Nybyggt och bekvämt i trädgårdsstaden

Tyresö. Nybyggt och bekvämt i trädgårdsstaden Tyresö tyresö STRANDTORG Nybyggt och bekvämt i trädgårdsstaden N jut av design och kom fort på hemmaplan. Ett behagligt hem med vackra former Flytta till den väletablerade trädgårdsstaden i Tyresö Strand.

Läs mer

HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER Brf ROTTNEROS, FARSTA NYA BOSTÄDER MED RADHUSKÄNSLA, HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE I korsningen Värmlandsvägen/Rottnerosbacken i Farsta planerar vi att uppföra två hus med totalt

Läs mer

ÄLVSJÖ STADEN. En stadsdel i förvandling. 1 500 bostäder Nya butikslokaler Fler förskolor Gröna parker

ÄLVSJÖ STADEN. En stadsdel i förvandling. 1 500 bostäder Nya butikslokaler Fler förskolor Gröna parker ÄLVSJÖ STADEN En stadsdel i förvandling 1 500 bostäder Nya butikslokaler Fler förskolor Gröna parker STADEN FLYTTAR TILL ÄLVSJÖ Med Öster om Älvsjövägen, söder om Solbergaskogen och strax nordväst om Älvsjö

Läs mer

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Ett kvarter som förenklar livet och förgyller vardagen Nyproducerade hyresrätter i Åby Ängar, Vallentuna Tänk vad bekvämt att bo alldeles intill Vallentuna

Läs mer

Skryt upp dig. Hos oss kan du skryta med rent samvete. K v Pä r l l ö K e n

Skryt upp dig. Hos oss kan du skryta med rent samvete. K v Pä r l l ö K e n K v Pä r l l ö K e n Skryt upp dig. Kvarteret Pärllöken, mellan Ladugårdsängen och Sörbyängen, är ett modernt och centralt boende med många klimatsmarta lösningar. Ny teknik sänker energiförbrukningen

Läs mer

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen.

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. www.karnhem.se Foto: Hovs By, Växjö Söndrum, Halmstad Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. Nära till Centrum, 5 km Skolor F-9, 1 km Vårdcentral, 300 m Närbutik, 900

Läs mer

Vackra radhus vid de södra ängarna

Vackra radhus vid de södra ängarna br f ängslyck an Vackra radhus vid de södra ängarna design helhet tr ygghet prisvär t örebro Hus att längta hem till Nu har du chansen att skaffa dig ett underbart boende i Örebros nya stadsdel Södra Lindhult

Läs mer

Ditt nästa kontor? Solna-Sundbyberg

Ditt nästa kontor? Solna-Sundbyberg Ditt nästa kontor? Solna-Sundbyberg Solna strandväg 96, 1 680 kvm Solna strandväg 96, Solna-Sundbyberg Ledig yta Typ: kontor 1680 m 2 Antal arbetsplatser: 95-130 Tillträde: 2015-07- 01 Restaurang Garage

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

pendlaren Älvsjö centrums absolut bästa pendlingsläge

pendlaren Älvsjö centrums absolut bästa pendlingsläge pendlaren Älvsjö centrums absolut bästa pendlingsläge Kvarteret pendlaren Nya älvsjö torg Bo granne med nya Älvsjö centrum Familjebostäder bygger hyresrätter i nya Älvsjö Centrums mest centrala läge. Kvarteret

Läs mer

BRF KALLSKÄR, FARSTA NYA BOSTÄDER MED RADHUSKÄNSLA, HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

BRF KALLSKÄR, FARSTA NYA BOSTÄDER MED RADHUSKÄNSLA, HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER BRF KALLSKÄR, FARSTA NYA BOSTÄDER MED RADHUSKÄNSLA, HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE På Värmlandsvägen, nära Farsta centrum, är det nu dags att bygga den avslutande etappen med ca 20

Läs mer

VÄSTRA HALLERNA STENUNGSUND

VÄSTRA HALLERNA STENUNGSUND VÄSTRA HALLERNA STENUNGSUND BO HAVSNÄRA I STENUNGSUND Stenungsund är en av Sveriges snabbast växande orter. Det är inte förvånande här finns det mesta blomstrande företag, härlig natur, bryggliv, pendelavstånd

Läs mer

västerås östermalm Österport Bo historiskt mitt i city

västerås östermalm Österport Bo historiskt mitt i city västerås östermalm Österport Bo historiskt mitt i city JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Nynostalgi

Läs mer

Löfströms allé 6A Sundbyberg 907 kvm kontor

Löfströms allé 6A Sundbyberg 907 kvm kontor Löfströms allé 6A Sundbyberg 907 kvm kontor Välkommen till Diligentia Löfströms allé 6A Yta: 907 kvm Våning: 1 tr Husets karaktär Huset är byggt i början på 1900-talet och har totalt ca 12 500 kvm kontorsyta.

Läs mer

Med kvadraten på rätt ställe

Med kvadraten på rätt ställe Högst upp i en ljus, modern tvårummare med balkong och utsikt mot Bällstaån i Sundbybergs Strand bor paret Ida Högberg och Michael Strix. Med kvadraten på rätt ställe 4 BOK_ModernaHem_2_2012-1.indb 4 vå

Läs mer

inredning Brf vitklövern, AlSike

inredning Brf vitklövern, AlSike inredning Brf vitklövern, ALSIKE INnehåll Välkommen till Brf Vitklövern sid 3 Inredning: kök sid 4 Inredning: KÖK/ÖVRIGA YTOr sid 5 Inredning: BAd sid 6 Med reservation för eventuella produktändringar

Läs mer

Tuve Centrum. Nära till naturen!

Tuve Centrum. Nära till naturen! Tuve Centrum Nära till naturen! Tuve Centrum Nära till naturen! På Nolehultsvägen, strax norr om Tuve Torg, erbjuder vi 113 nyproducerade lägenheter i tre punkthus. Lägenheterna är från ett till tre rum

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer