SIMPLY CLEVER ŠKODA YETI

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "SIMPLY CLEVER ŠKODA YETI"

Transkript

1 SIMPLY CLEVER ŠKODA YETI

2 Inspiration väntar med Skoda Yeti, oavsett vilken väg du tar. Vare sig det är staden med dess ständiga puls eller landsbygden där vägen tar slut och en värld full av äventyr tar vid. Du väljer antingen Yeti eller Yeti Outdoor, för att ytterligare möta just dina individuella behov finns ett brett urval av motorer, framhjuls- eller fyrhjulsdrift samt en rad tillval och tillbehör. Och precis som alla andra ŠKODA modeller, erbjuder Yeti många smarta Simply Clever lösningar, som den praktiska ficklampan integrerad i bagageutrymmet. Denna bil är ännu ett exempel på över 120 års framåtanda. Vi lägger fortfarande samma passion och engagemang i att tillverka kvalitetsbilar som är lika mycket en fröjd att köra nu som de var när allt startade. Att se tillbaka på vår händelserika historia inspirerar oss att se framåt. That s Simply Clever. That s ŠKODA. Laurin & Klement Voiturette type A, circa 1905.

3

4 Modellserien Yeti har fått en fräsch exteriör som designmässigt utgår från ŠKODA:s nuvarande formspråk. Samtidigt erbjuder Yeti speciella lösningar beroende på vilken av de båda varianterna du väljer av bilen: Yeti och Yeti Outdoor är två designlinjer som är baserade på olika krav på SUV:ar och hur de används. Även om skillnaderna i designen är uppenbara redan vid ett första ögonkast, har de båda varianterna mycket gemensamt. Mest iögonfallande är de nya formerna och den nya placeringen av YETI Eleganta Yeti, kan naturligtvis ta sig fram överallt, men stan klär den speciellt bra. Den perfekta sikten när du kör ger dig en härlig känsla och får dig att känna säkerhet bakom ratten, något som är ovärderligt i stadstrafik. Som den kompakt-suv Yeti är, kan du parkera den även där det är ont om plats. Den särpräglade men samtidigt praktiska design som Yeti-versionen visar upp, utmärker sig med olika detaljer lackerade i karossfärgen. Till dessa hör sidoskyddslisterna på dörrarna, dekorlisterna på trösklarna liksom stötfångarna och underkörningsskydd. En annan särski ljande detalj på denna modell är den bikakeformade grillen på luftintaget i fronten. Takrelingen är lackerad silver. Hur snygg Yeti är framhävs ytterligare av lättmetallfälgarna (på bilden ser vi 17" lättmetallfälgar Scudo).

5 vissa utvändiga detaljer, något som bestämts av ŠKODA:s designspråk. Hit hör motorhuven, frontgrillen, strålkastarna och dimljusen. Motorhuven domineras av en ŠKODA-logo. Även framskärmarna, stötfångarna och bakluckan har genomgått förändringar i designen. YETI OUTDOOR En snabb titt utvändigt på tuffa Yeti Outdoor räcker för att förstå att det här är en bil som har en äventyrslysten karaktär. Att utforska okända platser kan vara otroligt spännande och man kan tydligt se att Yeti Outdoor står väl rustad för just detta. Tvåfärgad eller svart takreling, svarta sidoskyddslister på dörrarna, stötfångare med svart underdel liksom stora vertikala fenor på luftintaget fram och snygga lättmetallfälgar (på bilden visas 17" lättmetallfälgar Matterhorn) är alla specifika karaktärsdrag för varianten Yeti Outdoor. Dessutom klarar denna en större sluttningsvinkel, både fram och bak, vilket lockar till offroad-äventyr.

6 Den kaxiga looken hos de båda modellerna förstärks av bi-xenon-strålkastarna med sina LED-varselljus och sina snygga lister i nederkant. LED-belysningen (lysdioder) passar perfekt in i frontens kristalliska design och erbjuder samtidigt lägre energiförbrukning och längre livslängd. Dimljusens utformning och placering avspeglar ŠKODA:s nuvarande formspråk och kan fås med kurvljusfunktion. De C-formade baklyktorna med hög effektiva LED-lampor är standard och fungerar som varselljus och bromsljus. Den bakre stötfångaren med sin snygga silverfärgade inramning i sann city-look är en av de detaljer som är karakteristiska för Yeti-versionen. På bakpartiet hittar vi många olika detaljer som nu är typiska för ŠKODA: ŠKODA-märket, modellbeteckningen, de triangelformade fördjupningarna runt nummerplåten liksom de avlånga reflexerna som ser till att bilen syns bättre. En attraktiv detalj på Yeti Outdoor är den stora stötfångaren med sin silver färgade inramning en detalj man inte kan missa då den smälter perfekt ihop de omgivande svarta plastdelarna.

7 Du kommer att njuta ännu mer av alla nya äventyr med detta elmanövrerade panoramaglastak med yttermått på hela 136 x 87 cm med ett elektriskt soljalusi. Panoramataket kan öppnas ordentligt ovanför framsätet.

8 Sätessystemet VarioFlex bak, som är standard i båda modellversionerna, gör det möjligt att anpassa kupén efter de aktuella behoven och önskemålen. Det består av 3 separata baksätessektioner vilket inte bara gör att du kan fälla ner dem var för sig, utan också att du enkelt kan lyfta ur dem.

9 Nätsatsen, som på ett tillförlitligt sätt kan hålla saker och ting på plats, kan användas i flera olika konfigurationer. Den medtagbara LED-ficklampan i bagageutrymmet kan komma till stor nytta när mörkret har fallit och vid många andra tillfällen. När den klickas fast i sin hållare, laddas den upp igen (när motorn är igång). Fästsystemet i lastutrymmet består av horisontella lister och skjutbara krokar som kan användas på olika sätt här kan du bl.a. hänga dina shoppingkassar. Du kan också använda systemet för att göra fast olika saker med hjälp av nätet eller för att fästa trågen i bagageutrymmet i sitt nedre läge (syns ej på bild). Det mellersta lastgolvet ger dig också tillgång till ett dolt förvaringsutrymme. Samtidigt gör en Simply Clever -finess det ännu enklare att hantera bagaget genom att lastutrymmesgolvet kommer närmare lastkanten. Du kan använda den dubbelsidiga mattan i lastutrymmet med tygsidan upp när du lastar sådant som inte kan smutsa ner bilen. Och när så behövs, är det bara att vända den avtvättbara gummisidan upp (se bild).

10 Tar vi en närmare titt, hittar vi massor av förvaringsutrymmen hela interiören är Simply Clever. Allt du och dina passagerare behöver ha med er har sin egen plats, t.ex. nycklarna, mobiltelefonerna, glasögonen, parkeringsbiljetterna, kartorna, dryckerna och allt det där andra man inte vill vara utan i bilen. Och det bästa av allt: Du vet alltid var du har det!

11 Glasögonfacket sitter placerat i taket ovanför backspegeln så att föraren alltid kan ha sina (sol-)glasögon inom räckhåll. Vill du ha lite uppfriskande att dricka på resan, kommer du utan tvekan att uppskatta de dubbla dryckeshållarna på mittkonsolen. Handskfacket bredvid passageraren fram har kylning vilket gör att du kan njuta av svalkande kalla drycker under resan. Hållaren för parkeringsbiljetter, vid vindrutans sida, är en praktisk detalj som alltid ser till så att din parkeringsbiljett är lätt att se. Förvaringsfacket för allehanda småsaker, i den övre delen av instrumentpanelen, öppnas enkelt genom ett tryck på locket. En speciell ficka för en säkerhetsväst sitter placerad under förarsätet vilket gör att den alltid är lätt att nå om du skulle behöva den.

12 Det nedfällbara ryggstödet på passagerarsätet fram gör bilen ännu flexiblare och låter dig enkelt transportera även otympligare saker. När du vill använda den urtagbara Unibagen, som är avsedd för transport av skidor eller snowboards, skjuter du enkelt in den genom genomlastningsluckan mellan lastut rymmet och baksätet. Baksätespassagerarna kommer att uppskatta de nedfällbara bord med mugghållare som sitter placerade på framsätenas rygg. Borden är naturligtvis inte bara praktiska när man ska äta eller dricka, utan passar perfekt även för mycket annat. När papperskorgen är full, kan du enkelt ta ut och tömma den. Den kan fästas i förvaringsfacken i dörrarna, både fram och bak. Förvaringsfacken i framdörrarna rymmer dessutom en 1-litersflaska. Bekvämligheten i baksätet förbättras ytterligare av den praktiska dryckeshållaren.

13

14

15

16 SmartLink (stödjer Apple CarPlay, Android Auto och MirrorLink ), gör det möjligt att på ett säkert sätt använda din smartphone medan du kör. Alla godkända appar som är certifierade för bilkörning är kompatibla. Din bil kan också utrustas med SmartGate. Det gör det möjligt att ansluta din smartphone till bilen via WiFi för att få tillgång till intressanta data om din Yeti, så som körning, ekonomi, köregenskaper och serviceinformation. Radio Bolero är standard med en 6,5" färgdisplay med pekfunktion, USB/Aux-in uttag, SD-kort uttag, Bluetooth audio streaming samt 8 högtalare. Du kan välja till SmartLink och DAB (Digital Audio Broadcast). Amundsen navigationssystem, styrs via en 6,5" pekskärm, har två SD-kort uttag och leve reras med ett SD-kort förinstallerat med kartor. Den är dessutom utrustad med samma standardfunktioner som Radio Bolero samt SmartLink och DAB (Digital Audio Broadcast).

17 Det primära syftet med parkeringssystem är att erbjuda föraren bekvämlighet och orientering vid parkeringsmanövrer. Den intelligenta parkeringshjälpen avger en ljudsignal om det registrerar ett hinder i den förmodade färdriktningen, detta för att inte varna i onödan om t.ex. hinder framför bilen när backväxeln ligger i. För att göra det ännu enklare att parkera, kan bilen utrustas med Backkamera. Detta system använder en kamera, placerad i bakluckehandtaget, för att övervaka området bakom bilen och för att hjälpa till med styrlinjer, baserade på bilens bredd. Om du vill slippa mycket av stressen när du ska parkera, är Automatic Parking Assistant ett fantastiskt förarhjälpsystem. Det väljer själv en lämplig parkeringslucka, parkerar bilen i en rad av parallellt eller vinkelrätt parkerade bilar och kan t.o.m köra ut från en rad med parallellt uppställda bilar. Vid parallellparkering behöver parkeringsluckan endast vara 60 cm längre än själva bilen. (På bilden ser vi hur Maxi DOTdisplayen visar information från Automatic Parking Assistant).

18 På långa motorvägsturer kommer du säkert att använda farthållaren, som automatiskt kan hålla en given hastighet konstant. Dessutom ger den dig möjlighet att öka eller minska farten utan att använda pedalerna. Den sistnämnda funktionen styr du med en knapp som sitter placerad på sidan av farthållaren. Det nyckellösa låssystemet KESSY (Keyless Entry, Start and exit SYstem) används för att starta eller stänga av motorn, du behöver bara trycka på Start/stoppknappen. Multifunktionsratt i supersport design tillsammans med Pedalhättor i rostfritt stål ger Yeti en sportig karaktär. Det elektriskt reglerbara förarsätet har ett minne som kan lagra tre olika inställningar av sätet och ytterbackspeglarna. Climatronic, den elektroniskt styrda luftkonditioneringen med 2 zoner och automatisk luftcirkulation, låter föraren och framsätespassageraren ställa in sina egna önsketemperaturer var för sig. Den eluppvärmda vindrutan avlägsnar snabbt is och imma för perfekt sikt i alla väder.

19 Den externa instegsbelysningen, som sitter integrerad i ytterbackspeglarna, gör att du kan stiga i och ur bilen på ett säkert sätt även när det är kolmörkt ute. Speciellt när du parkerar bilen i stan kommer du att uppskatta de ytterbackspeglar som fälls in automatiskt så fort du låser bilen. På spännande resor i jakten på nya upplevelser, erbjuder panoramasoltaket dig en känsla av full frihet och ändlöst med utrymme. Den främre sektionen på soltaket kan ställas upp och skjutas bakåt. Den bakre sektionen är fast. Båda sektionerna är tillverkade i ett tonat glas som släpper igenom mindre ljus och isolerar bättre mot värme vilket resulterar i ett optimalt klimat och en fantastisk komfort i kupén. Om så behövs, kan hela soltaket kan täckas med det elmanövrerade soljalusit.

20 Oavsett om du använder din Yeti i jakten på äventyr eller bara kör till och från jobbet varje dag, erbjuder den dig maximal säkerhet. Förutom sin enastående väghållning, tack vare avancerade system som t.ex. ESC (elektronisk stabiliseringskontroll), innehåller Yeti en lång rad passiva säkerhetsdetaljer som alla har till uppgift att skydda passagerarna i extrema situationer.

21 De krockkuddar som är avsedda för huvudena skapar en skyddsvägg längs sido rutorna när de löser ut och skyddar huvudet både på de där fram och de i baksätet. Förarkrockkudden sitter gömd i ratten, och krockkudden på passagerarsidan fram döljs i instrumentpanelen. Krockkudden på passagerarsidan kan kopplas ur om man vill placera en bilbarnstol i framsätet. Knäkrockkudden på förarplats förhindrar kontakt med den nedre delen av instrumentpanelen vid en eventuell kollision. Sidokrockkuddarna fram skyddar föraren och framsätespassageraren från skador på bål och bäcken i händelse av en kollision i sidan. WOKSnackskydden fram är inställbara i höjdled och har konstruerats för att skydda nacken vid en kollision bakifrån. De dubbla solskydden skyddar föraren och framsätespassageraren både från solstrålar som kommer framifrån och sådana som kommer från sidan. Acitivity Assistant, trötthetsvarnare, analyserar data från servostyrningens sensorer (i hastigheter över 65 km/h). Om systemet registrerar ett beteende som tyder på att föraren håller på att bli trött (som t.ex. intensivare korrigeringar med ratten) rekommenderar det att man tar en liten paus i körningen. Det 3:e nackskyddet bak är inställbart i höjdled och ökar säkerheten för den passagerare som sitter i det mellersta sätet.

22 Om du attraheras mest av eleganta Yeti eller föredrar den mer äventyrslystna versionen Yeti Outdoor spelar ingen roll, du kan i båda fallen välja mellan framhjulsdrift eller 4-hjulsdrift. Väljer du 4-hjulsdrift ingår ŠKODA Yeti offroad-system, tar du dig enkelt fram även i utmanande terräng. Offroad-alternativet innefattar en hel rad funktioner som t.ex. utförskörningshjälp, olika elektroniksystem, däribland ABS (låsningsfria bromsar), ASR (antispinn) och EDS (elektroniskt differentialsystem), som anpassar sig efter körförhållandena, samt en speciell inställning för en mer lyhörd gaspedalsrespons. En annan fantastisk funktion du kommer att lovprisa är hjälpen för start i backe. En kombination av två av de allra senaste teknologierna erbjuds av bilar utrustade med 4-hjulsdrift och en automatisk DSG (Direct Shift Gearbox) -växellåda, som finns i en 6- resp. 7-stegad version (beroende på motor). DSG-växellådan bidrar till en fantastisk acceleration och gör att motorn hela tiden kan ligga på ett optimalt varvtal. Med ett ekonomiskt körsätt sänker du bränsleförbrukningen och på så sätt även CO 2 -utsläppen. Med ett tryck på offroadknappen aktiverar du funktioner som hjälper dig att ta dig fram i oländig terräng på ett säkert sätt. 4-hjulsdriften ombesörjs av en Haldex-mellanaxelskoppling. Bakaxeln kopplas in automatiskt vilket gör att man vid normala körförhållanden kan dra nytta av framhjulsdriftens alla fördelar och att man vid extrema förhållanden har perfekt drivning tack vare 4-hjulsdriften.

23 Njut av äventyret. Skoda Yeti och Yeti Outdoor 4x4.

24 Ibland är det roligare att skriva historia själv än att läsa den. Skoda Yeti Monte Carlo.

25 Yeti Monte Carlo är en hyllning till Skodas framgångar i det legendariska rallyt och betonar Skodas engagemang att föra motorsportgenerna vidare till dagens ŠKODA modeller. En av de viktigaste funktionerna är tillförlitligheten, som ofta är en avgörande kvalitet på tävlingsbanan. Yeti Monte Carlo präglas av det dekorativa dubbla avgasröret, den svarta grillen och Monte Carlo-logotyp på båda stänkskärmar fram. För att ytterligare understryka det övergripande intrycket samt passagerarnas komfort, är bilen utrustad med SunSet, extratonade rutor bak.

26 De svarta yttre elementen ger Yeti Monte Carlo en unik stil och ett vildare uttryck. Den specifika svarta designen av främre dimljus, grillens ram, främre stötfångarens spoiler, yttre sidospeglar och plastskydd som hela den nedre delen av fordonet samt det svarta taket fulländar utseendet. Växelspak i läder med röda sömmar. De främre instegslisterna med Monte Carlo logo har både en dekorativ och skyddande funktion. Den distinkta stilen hos Yeti Monte Carlo understryks av 17" lättmetallfälgar, Origami. 17" lättmetallfälgar, Erebus i en högglanspolerad svart design är ett attraktivt alternativ.

27 Den unika interiören har sportstolar med en klädselkombination av rött, svart och grått. Supersportratt i svart perforerat läder med röda sömmar.

28 Modellversionen Style kan fås endera med svart tygklädsel och en instrumentpanel i kombinationen svart/svart eller i tygklädseln Gobi Sand med en instrumentpanel i kombinationen svart/gobi Sand. Färgerna är desamma både för Yeti och Yeti Outdoor medan mönstret på tygklädseln skiljer sig åt mellan dem. Instrumentpanelen pryds av Style-dekor. Dessutom erbjuder vi följande interiörer som tillval för denna modellversion: läder/konstläder i svart eller Gobi Sand resp. Alcantara/läder/konstläder i svart eller Gobi Sand. I båda fallen går instrumentpanelen endera i svart/svart eller i kombinationen svart/gobi Sand, beroende på vald interiörfärg.

29

30 Modellversionen Ambition finns att få med svart- eller terrakotta-färgad tygklädsel. Instrument panelen går i färgkombinationen svart/svart och pryds av Ambition-dekor. Dessutom erbjuder vi följande interiörer som tillval för denna modellversion: läder/konstläder i svart eller terrakotta resp. Alcantara/läder/konstläder i svart, i båda fallen med en instrumentpanel i kombinationen svart/svart. Du kan också välja interiören Sport med röd- eller silverfärgad tygklädsel.

31 Interiören Sport finns som extrautrustning för både Yeti och Yeti Outdoor. Du kan också välja mellan röd- eller silverfärgad tygklädsel. Instrumentpanelen går i kombinationen svart/svart och pryds av Style-dekor.

32 Ambition Interiör Yeti Outdoor Terracotta tyg Ambition Interiör Yeti Outdoor Svart tyg Style Interiör Yeti Gobi Sand tyg Style Interiör Yeti Svart tyg Style Interiör Yeti Outdoor Gobi Sand tyg Style Interiör Yeti Outdoor Svart tyg Ambition Interiör* Terracotta läder/konstläder Ambition, Style Interiör* Svart läder/konstläder Style Interiör* Gobi Sand läder/konstläder Ambition, Style Interiör* Svart Alcantara/läder/konstläder Style Interiör* Gobi Sand Alcantara/läder/konstläder Sports seats* Rött tyg Sports seats* Silver tyg * Tillval

33 17" Annapurna lättmetallfälgar; Yeti, Yeti Outdoor 17" Erebus lättmetallfälgar; svart design; Yeti Outdoor 17" Erebus lättmetallfälgar; Yeti Outdoor 17" Matterhorn lättmetallfälgar; silver/metallic svart design; Yeti, Yeti Outdoor 17" Origami lättmetallfälgar Yeti Outdoor 17" Scudo lättmetallfälgar; Yeti 17" Spitzberg lättmetallfälgar; silver design; Yeti, Yeti Outdoor 16" New Dolomite lättmetallfälgar; vit design; Yeti 16" Forest lättmetallfälgar; Yeti Outdoor 16" Helix lättmetallfälgar; silver design; Yeti, Yeti Outdoor 16" Nevis lättmetallfälgar; anthracite design; Yeti Outdoor

34 Candy White Laser White Corrida Red Pacific Blue Moon White metallic Brilliant Silver metallic Jungle Green metallic Cappuccino Beige metallic Mato Brown metallic Quartz Grey metallic Lava Blue metallic Rosso Brunello metallic Black Magic pearl effect

35 Yeti exempel på färgkombinationer Yeti Outdoor exempel på färgkombinationer Candy White med tak i Black Magic Brilliant Silver metallic med tak i Black Magic och sidobackspeglar lackerade i silver Färg Färgkod Tak Black Magic Candy White 9P9P Laser White J3J3 Corrida Red 8T8T Pacific Blue Z5Z5 Moon White metallic 2Y2Y Brilliant Silver metallic 8E8E Jungle Green metallic L2L2 Cappuccino Beige metallic 4K4K Mato Brown metallic 1M1M Metal Grey metallic F6F6 Lava Blue metallic 0F0F Rosso Brunello metallic X7X7 Black Magic pearl effect 1Z1Z Kombinationsmöjligheter karossfärg/tak möjlig ej möjlig

36

37 Uttryck din personlighet. ŠKODA originaltillbehör.

38 Den vändbara mattan erbjuder en universallösning för att skydda golvet i lastutrymmet. Den velourklädda sidan skyddar på vanligt sätt mot nedsmutsning, medan den halkfria plasten på mattans andra sida passar perfekt för att transportera smutsiga eller våta saker. Plastinsatsen för bagageutrymmet har höga kanter och skyddar klädseln från att skadas eller smutsas ner. Bagageutrymmesinsatsen är lätt att ta ur, tömmas och torkas ren. Den skyddande inkapslingen av den bakre stötfångaren förhindrar försmädliga repor då man lastar i och ur bilen. Nätet under hatthyllan passar inte bara perfekt att förvara paraplyet i utan också allt annat som du vill transportera avskilt från resten av bagaget. Stänkskydden skyddar chassit mot smuts och flygande stenar. 17"-lättmetallfälgarna Matterhorn har en sportig och samtidigt elegant utstrålning och kompletterar designen både på Yeti och Yeti Outdoor på ett perfekt sätt. Med den avtagbara dragkroken kan din bil dra ett släp på upp till 2100 kg De snygga instegslisterna med dekorinlägg i aluminium skyddar effektivt trösklarna mot slitage när man stiger i och ur bilen. De här produkterna hittar du som ŠKODA Original-tillbehör. Information om det kompletta tillbehörssortimentet finner du hos närmaste auktoriserade ŠKODA-återförsäljare eller på

39 Skyddsfolien för den bakre stötfångaren skyddar både stötfångaren och lastkanten samtidigt som de triangelformade linjerna gör att bilen syns bättre. Denna klädhängare är ett extremt praktiskt tillbehör, främst för dig som går i kavaj på jobbet.

40 Tekniska data Motor TSI/110 hk 4x2 TSI/125 hk 4x2 TSI/150 hk 4x4 Turboladdad bensinmotor, direktinsprutningssystem av högtryckstyp Turboladdad bensinmotor, direktinsprutningssystem av högtryckstyp Turboladdad bensinmotor, direktinsprutningssystem av högtryckstyp Cylindrar/cylindervolym (cm³) 4/1197 4/1395 4/1395 Max. prestanda/varvtal (hk/varv per min) 110/ / /6000 Max. vridmoment/varvtal (Nm/varv per min) 175/ / /3500 Miljöklass EU6 EU6 EU6 Bränsle Blyfri bensin, 95 oktan (RON) Blyfri bensin, med lägst 95 oktan (RON) Blyfri bensin, 95 oktan (RON) Prestanda Topphastighet (km/h) 179 (179) 187 (186) 195 (191) Acceleration km/h (sek) 10,9 (11,4) 9,9 (10,1) 8,7 (8,9) Bränsleförbrukning 99/100 (l/100 km) stadstrafik 6,7 (6,7) 7,2 (6,9) 7,5 (7,6) landsväg 4,8 (4,6) 5,0 (5,2) 5,6 (5,6) blandad körning 5,5 (5,4) 5,8 (5,8) 6,3 (6,4) CO 2 -utsläpp (g/km) 128 (128) 134 (134) 147 (147) Vändradie (m) 10,32 10,32 10,32 Transmission Typ Framhjulsdrift Framhjulsdrift 4-hjulsdrift Koppling Växellåda Hydraulisk 1-lamellskoppling (Dubbel koaxial koppling, elektrohydraulisk) Manuell, 6-växlad (automatisk DSG, 7-stegad) Hydraulisk 1-lamellskoppling (Dubbel koaxial koppling, elektrohydraulisk) Manuell, 6-växlad (automatisk DSG, 7-stegad) Hydraulisk 1-lamellskoppling (Dubbel koaxial koppling, elektrohydraulisk) Manuell, 6-växlad (automatisk DSG, 7-stegad) Vikt Tjänstevikt i standardversion med en förarvikt på 75 kg (kg)* 1398 (1418) 1413 (1438) 1552 (1577) Nyttolast inkl. förare och extrautrustning (kg)* 487 (487) 487 (487) 464 (464) Totalvikt (kg) 1885 (1905) 1900 (1925) 2016 (2041) Släpvikt, obromsad (max. kg) 670 (680) 670 (690) 730 (740) Släpvikt, bromsad 12% (max. kg) 1200 (1200) 1300 (1300) 1800 (1800) Kaross 5-sitsig, 5-dörrars Mått utvändigt Luftmotståndskoefficient C w beroende på motorversion Längd (mm) 4222 Bredd (mm) 1793 Chassi Höjd (mm) beroende på motorversion 1671; 1691 Framaxel MacPherson-upphängning med underliggande triangulära länkarmar och krängningshämmare Hjulbas (mm) beroende på motorversion 2578 Bakaxel Flerpunktsupphängd axel med längs- och tvärgående länkarmar och krängningshämmare Spårvidd fram/bak (mm) 1541/1537 Bromssystem Hydrauliskt, diagonalt uppdelat 2-kretssystem, vakumservo med Dual Rate Markfrigång (mm) beroende på motorversion 180 bromsar fram Skivbromsar med invändig ventilation och flytande 1-kolvsbromsok bromsar bak Skivbromsar Mått invändigt Styrning Direkt kuggstångsstyrning med elektromekaniskt servo Utrymme i sidled fram/bak (mm) 1446/1437 Fälgar 7.0J x 16"; 7,0J x 17" Fri höjd inv., fram/bak (mm) 1034/1027 Däck 215/60 R16 Ambition, 225/50 R17 Style Bagageutrymmesvolym (max. l) utan reservhjul, med bakre ryggstöd uppfällda/nedfällda/urtagna , Tankrymd (l) 55; 60 beroende på motorversion med reservdäck minskas volymen med 95 l * Alla motoralternativ är utrustade med Green Tec, start/stopp och energiåtervinning, når EU6 utsläppskrav. ( ) Gäller automatväxellåda. Värden rörande bränsleförbrukning och CO 2 -utsläpp påverkas av extrautrustningens vikt.

41 ,446 1,446 1,437 1,027 1,437 1,027 TDI CR DPF/110 hk 4x2 TDI CR DPF/110 hk 4x4 TDI CR DPF/150 hk 4x2 TDI CR DPF/150 hk 4x4 Turboladdad dieselmotor, högtrycksdirektinsprutning av common rail-typ Turboladdad dieselmotor, högtrycksdirektinsprutning av common rail-typ Turboladdad dieselmotor, högtrycksdirektinsprutning av common rail-typ Turboladdad dieselmotor, högtrycksdirektinsprutning av common rail-typ 4/1968 4/1968 4/1968 4/ / / / / / / / /3000 EU6 EU6 EU6 EU6 Diesel Diesel Diesel Diesel (192) 11,2 12,2 9,0 9,1 (9,2) 5,3 6,3 5,6 6,0 (6,3) 4,1 4,6 4,3 4,6 (5,0) 4,5 5,3 4,8 5,1 (5,5) (144) 10,32 10,32 10,32 10,32 Framhjulsdrift 4-hjulsdrift Framhjulsdrift 4-hjulsdrift Hydraulisk 1-lamellskoppling Haldex-koppling Hydraulisk 1-lamellskoppling Haldex-koppling Manuell, 5-växlad Manuell, 6-växlad Manuell, 6-växlad Manuell, 6-växlad (automatisk DSG, 6-stegad) (1665) (490) (2155) (750) (2100) 1,691 1,034 1, l 1,541 1, , ,793 1,793 4,222 1,691 1,034 1, l 1,541 1,793 1, , ,793 4,222

42 Utrustningsalternativ i detalj Yeti Style Yeti Outdoor Ambition Yeti Outdoor Style Yeti Style Yeti Outdoor Ambition Yeti Outdoor Style Säkerhet ABS (låsningsfria bromsar) ASR (antispinn reglering) Bluetooth handsfree för mobiltelefon Bränsleavstängning, aktivering av varningsblinkers vid krock Bältessträckare fram och på ytterplatserna bak med kraftbegränsare Bältesvarningssignal på förar och passagerarplatsen DSR (driver steering recommendation) EBD (elektronisk bromskraftsfördelning) EDS (elektronisk differentialbroms) Elektroniskt stöldskydd, Immobilizer Eluppvärmda vindrutespolarmunstycken ESP (elektroniskt stabilitetsprogram, antisladd) EuroNCAP 5 Förarairbag HBA (hydraulisk bromsassistans) Helgalvaniserad kaross Hill hold control (behåller bromstrycket ett par sekunder vid start i backe) Huvudairbags på ytterplatsena fram och bak Hållare för säkerhetsväst inkl. väst under förarsätet Isofix på ytterplaterna bak (barnstolsfästen) Justerbart 3-punktsbälte fram Knä-airbag på förarplatsen Kurvdimljus fram (tänds automatiskt under 40 km/t) Larm med rörelsedetektor, lutningsvinkelsensor och back-upbatteri Lastförskjutningsnät MSR (elektronisk motorbroms reglering) Nackkuddar med whiplashskydd (WOKS) Passagerarairbag med nyckelavstängning Reflexväst under passagerarstolen och första hjälpen kudde Sidoairbags fram Strålkastarspolning högtryck TPM (Tire Pressure Monitoring) däcktrycksvarning Trötthetsvarning Varningstriangel i bagageuteymmet Funktion 12V uttag i bagageutrymmet 12V uttag i mittkonsoll 3-ekrad sportratt i skinn, kromdekor samt styrning av stereon och telefon Adaptiv elektro-mekanisk servostyrning AUX-uttag för t ex MP3-spelare, 3,5 mm uttag i Jumbobox Avtagbar dragkrok med 7-polig adapter / 4X4 / 4X4 / 4X4 Bi-Xenon med kurvfunktion och LED Däcklagningskitt med 12V kompressor (ej vid reservhjul) Elförberedelse för dragkrok Fixeringsnät i bagageutrymmet Fällbart bord i baksätet Fällbart passagerarsäte fram Färddator med Maxi-Dot informationsdisplay Förvaringsfack för solglasögon i takkonsolen Förvaringsfack i dörrsidorna fram och bak Förvaringsfack med lock på instrumentpanelen Förvaringsfack under passagerarstolen Handskfack med belysning och kylfunktion Karossunderdel med extra skydd / 4X4 / 4X4 / 4X4 Lastförankringsöglor 4 st i bagageutrymmet Ljusassitent, coming home/leaving home belysningsautomatik, tunnelljus och varselljus Läslampor i fram och baksäte Make-up speglar på solskydden fram Mittarmstöd med förvaringsutrymme mellan framstolarna Off Road assist (förbättrar framkomligheten vid körning Off Road) / 4X4 / 4X4 / 4X4 Parkeringsbiljetthållare i framrutan Ratt justerbar i höjd och längled Service-intervall indikator Shopping krokar i bagagutrymmet (förhindrar att kassarna välter) Takreling (silver) Takreling (svart) Takreling (tvåfärgad svart/aluminium) Underkörningsskydd för motor och växellåda / 4X4 / 4X4 / 4X4 Uppladdningsbar/löstagbar LED ficklampa i bagageutrymmet

43 Yeti Style Yeti Outdoor Ambition Yeti Outdoor Style Yeti Style Yeti Outdoor Ambition Yeti Outdoor Style Varioflexbaksäte (tre separata stolar som kan sjutas längsgående, fällas eller tas ur med ett enkelt handgrepp) Varning för öppen dörr/bagageutrumme Vindrutetorkare med Aero-wiper teknologi Yttertemperaturmätare Komfort Radio Bolero 6,5" färgdisplay med pekfunktion, USB/Aux-in uttag, SD-kort uttag, Bluetooth audio streaming samt 8 högtalare. Amundsen navigationssystem, 6,5" pekskärm, har två SD-kort uttag och levereras med ett SD-kort förinstallerat med kartor. Den är dessutom utrustad med samma standardfunktioner som Radio Bolero samt SmartLink och DAB (Digital Audio Broadcast). Automatiskt avbländande innerbackspegel (tonas ned för att undvika bländning) Automatiskt avbländande ytterbackspeglar (tonar ned backspeglarna för att undvika bländning) SmartLink SmartGate Climatic luftkonditionering Climatronic 2-zons klimatanläggning Dubbelt solskydd (förare och passagerare fram) El-justerbar förarstol rned minne Elektriskt infällbara ytterbackspeglar med markbelysning Elektriskt uppvärmda och justerbara ytterbackspeglar med integrerad blinkers Elhissar fram och bak Eluppvärmda framstolar Eluppvärmd framruta (ej i komb. med webastovärmare) Eluppvärmd framruta inkl sunset (ej i komb. med webastovärmare) Farthållare Fjärrstyrt centrallås med fällbar nyckel Gummimattor Parkeringsassistans Parkeringssensorer bak Parkeringssensorer fram och bak Regnsensor (reglerar automatiskt intervallhastigheten) Sound-System (förstärkare, 12 högtalare) Sunset - Extra tonade rutor på bakdörrar och bakruta Tygmattor Webastovärmare Design 7Jx16" lättmetallfälgar FOREST 7Jx16" lättmetallfälgar NEVIS anthracite 7Jx16" lättmetallfälgar NEW DOLOMITE vita 7Jx16" lättmetallfälgar HELIX 7Jx17" lättmetallfälgar ANNAPURNA 7Jx17" lättmetallfälgar EREBUS 7Jx17" lättmetallfälgar EREBUS svarta 7Jx17" lättmetallfälgar MATTERHORN 7Jx17" lättmetallfälgar ORIGAMI 7Jx17" lättmetallfälgar SCUDO Bakljus med LED design Decor AMBITION Decor BOREAL WOOD Decor STYLE Lackerade backspeglar och dörrhandtag Läder/Alcantara klädsel Antilope Läder klädsel Lynx Skyddslister på dörrarna (lackerade i bilens färg) Skyddslister på dörrarna (svarta) Skyddslister på dörrarna (svarta med alu-dekor) Sportavgasrör (ändrör) i polerat rostfritt stål Manuellt höjdjusterbar förar och passagerastol med svankstödsjustering MDI (Mobile Device Interface, för anslutning av externt media t.ex. IPOD, extern hårddisk etc. Panoramaglastak elektriskt öppningsbart (längd 1.36 m, bredd 0,87 m) Sportpedaler med inlägg av rostfritt stål Svartlackerat tak Standardutrustning Tillval Ej beställningsbar Papperskorg i höger dörrsida

44 ŠKODA FINANCIAL SERVICES Nyckeln till mobilitet. Finansieringen av din nya SKODA är en viktig del av bilköpet, och våra finansieringsalternativ är en del av erbjudandet från SKODA. Vi finns hos SKODA-återförsäljaren som är vårt ombud och samarbetspartner. Detta innebär en enkel hantering där du får tips om den finansieringsform som passar dig bäst, med god kännedom om bilens förväntade framtida värde. Några exempel på våra finansieringsformer för privatperson och företag: ŠKODA Billån Vårt vanligaste lån med flera individuella valmöjligheter avseende tid, kontantinsats (lägst 20% för privatperson) och om ditt billån ska vara med eller utan restskuld. Finansieringen följer bilens värdeminskning. Det ger dig lägre månadsbetalning och du kan byta till ny bil oftare. ŠKODA Privatleasing Du vill betala för nyttjandet, att äga din SKODA är inte lika viktigt. Du be stäm mer tid, avtalar körsträcka och betalar en leasingavgift per månad. Efter avtalstiden lämnar du bara tillbaka bilen, du slipper sälja den. Så enkelt som det kan bli. ŠKODA Leasing Leasing är generellt det enklaste och mest ekonomiska sättet att finansiera företagets bilar. Momsen på leasing avgiften för personbilar oftast är till hälften avdragsgill. Kombinera med fördel vår finansiering med försäkring och serviceavtal. Allt på en faktura. ŠKODA Försäkring Väljer du vår finansiering kan du även teckna SKODA Försäkring till förmån liga villkor. De flesta kunder oavsett ålder eller bostadsort kommer att uppfatta försäkringspremien som fördelaktig. ŠKODA Serviceavtal Om du även kombinerar med ett serviceavtal får du en fast månadskostnad under hela avtalstiden och kontroll på kostnaderna för service. SKODA Originalservice ökar livslängden och andrahandsvärdet på din bil. ŠKODA Personalbil Fler och fler företag upptäcker denna löneväxlingsmodell, som ger den anställda en löneförmån. Erbjudandet personalbil är kostnadsneutralt för företaget och attraktivt för personalen. ŠKODA Business All Inclusive Enkel administration av bilparken för företag med 1 10 bilar. Företaget får kontroll och kan följa företagets bilkostnader: finansiering, service och underhåll, drivmedel med redovisad företagsrabatt allt på en faktura. ŠKODA Fleet Support En enkel hantering, finansiering och administration för företag med fler än 10 bilar Alla företagets bilkostnader samlade på en faktura redovisade enligt er kontoplan på ett lättöverskådligt sätt. SKODA Kortet SKODA kortet Visa är ett kostnadsfritt bilkort, speciellt framtaget för dig och din SKODA. Delbetala 12 månader helt utan ränta och avgifter, alltid minst 1% drivmedelsrabatt, reseförsäkring samt ingen årsavgift. Läs mer på GARANTIER 3 års nybilsgaranti dock högst mil (ingen begränsning av körsträckan under första 2 åren). Nybilsgarantin skyddar dig mot eventuella fabrikationsfel. 3 års vagnskadegaranti. 3 års lackgaranti. Samtliga lacker är vattenbaserad och fria från tungmetaller. 12 års garanti mot genomrostning. 2 års garanti på SKODA Original Reservdelar och SKODA Original Tillbehör. ŠKODA MobilitetsGaranti Som ger dig fri bärgning, fri lånebil i upp till tre dagar eller fri övernattning om något akut problem trots allt skulle hända med din SKODA var du än befinner dig i Europa. Förlängs vid varje SKODA Originalservice (med eventuella tillägg sarbeten) hos den auktoriserade SKODA-verkstaden. SERVICE SKODA Yeti har flexibla serviceintervaller; den känner av körsätt, antal kallstarter m m. och vet när den behöver service. Bilen varnar alltid i god tid innan det är dags för service. I Sverige finns ca. 130 auktoriserade SKODA verkstäder, hos dem kan du bland annat lämna in bilen för service och köpa SKODA Original Reservdelar och SKODA Original Tillbehör. Alla SKODA-mekaniker ingår i ett utbildnings program som ser till att vi alltid har de senaste kunskaperna om reparations teknik och handhavande för våra bilar. Dessutom har de tillgång till diagnos instrument och specialverktyg som gör att reparationer blir rätt utförda i enlighet med tillverkarens anvisningar. Gå in på för att hitta din närmaste verkstad. ORIGINALDELAR SKODA Originaldelar och Original Tillbehör innehåller samma innovationer och förändringar som uppstår under produktion av varje modell och genomgår precis samma rigorösa tester för kvalitet och hållbarhet som de delar som används på produktionslinan. Alla SKODA Originaldelar och Original Tillbehör säljs med 2 års garanti och som kund kan man inte bara handla inte bara kan handla delen de behöver utan även få montering och expertråd av personalen. Varumärkena ŠKODA Original Reservdelar och ŠKODA Original Tillbehör används för att identifiera produkter som är godkända, levererade och rekommenderade av SKODA Auto. facebook.com/skodasverige Informationen i den här broschyren gällande utföranden, teknisk data och utrustningar gäller för tiden vid tryckningen. Bilarna som visas i broschyren kan vara extrautrustade utöver svensk standard. Vi förbehåller oss rätten till eventuella ändringar och avvikelser. För korrekt information om modeller, utrustning, priser, finansiering etc. kontakta din lokala SKODA-handlare. Broschyren är tryckt på klorfritt papper återvinningsbart till 100%. Utgåva: 07/2015 Mer information gällande SKODAs modellprogram, priser, teknisk information, återförsäljarnät och verkstäder finner du även på följande Internet adress: Skanna QR-koden för att komma till SKODA Service. Skanna QR-koden för att komma till SKODA Yetis översiktssida. BRO

SIMPLY CLEVER. NYA ŠKODA Yeti

SIMPLY CLEVER. NYA ŠKODA Yeti SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA Yeti Har du också märkt att parkeringsbiljetter är som strumpor? De försvinner alltid! Som t.ex. när man ska köra ut från P-huset, står där vid bommen, men inte kan hitta P-biljetten!

Läs mer

SIMPLY CLEVER. NYA ŠKODA Yeti

SIMPLY CLEVER. NYA ŠKODA Yeti SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA Yeti Har du också märkt att parkeringsbiljetter är som strumpor? De försvinner alltid! Som t.ex. när man ska köra ut från P-huset, står där vid bommen, men inte kan hitta P-biljetten!

Läs mer

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Praktik

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Praktik SIMPLY CLEVER ŠKODA Praktik Även små företag har stora ambitioner. Skoda Praktik är välutrustad med bl a ABS-bromsar, antispinn, antisladdsystem, förar- och passagerarairbag, sidoairbags, stereo fjärrstyrt

Läs mer

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia RS

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia RS SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia RS Från rally till väg: Škoda Fabia RS har ärvt det bästa av våran långa motorsportserfarenhet. Medan grillen med RS-märket ger bilen ett vänligt utseende, åberopar den robusta

Läs mer

NYA ŠKODA. CITIGO iv

NYA ŠKODA. CITIGO iv NYA ŠKODA CITIGO iv e FRÅN A TILL B MED E iv är det märke vi på ŠKODA ger våra mest intelligenta bilar: hybridbilar och helt eldrivna fordon. Men iv står inte enbart för intelligenta fordon. Det innebär

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-3 SportCombi 2.0t BioPower 200 hk SEK 291 800 Exteriör & Interiör: Jet Black SEK 6 900 Läder/textilklädsel "Sport", Black Lättmetallfälg

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-5 SportCombi 2.3t BioPower 210 hk SEK 290 900 Exteriör & Interiör: Carbon Grey SEK 7 500 Läderklädsel Griffin Sport 2-ton, Black/Grey K56

Läs mer

SIMPLY CLEVER. Škoda Fabia Monte Carlo

SIMPLY CLEVER. Škoda Fabia Monte Carlo SIMPLY CLEVER Škoda Fabia Monte Carlo Ett enkelt sätt att få adrenalinet att flöda. ŠKODA Fabia Monte Carlo. Föreställ dig en solig kustlinje eller nersmutsade stänkskärmar och dundrande motorer. En lugn

Läs mer

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 BlueEFFICIENCY Välj klädsel Jupiterröd Hjul AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i multi-ekerdesign Klädsel Konstläderklädsel

Läs mer

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID Kommer att ändra din syn på utrymme. De platser vi trivs bäst på har vi oftast varit med om att skapa själva. De avspeglar våra egna känslor, vårt temperament och vår kreativitet

Läs mer

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433 NYA NISSAN PULSAR Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger PRISLISTA MOTOR VÄXELLÅDA Drivning Utrustningsnivå CO2 g/km Bränsleförbrukning l/100km Rekommenderat cirkapris kr Bensin DIG-T 115 6-växlad

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 3/2012 Gäller från 2012-04-16 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-04-16 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk

Läs mer

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 25 januari 2016 Bilen på bilden är extra utrustad TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 ETG (1) PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan

Läs mer

Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris

Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Bilerbjudande 2014 Ett unikt tillfälle att köpa en ny Volkswagen till specialpris Passat Alltrack Golf Passat Premium R Tiguan Sharan Golf Sportscombi Ett erbjudande till Tennisförbundet Så här gör du

Läs mer

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia Man imponeras av hur mycket den här bilen har att erbjuda. Välkänt märke med ny utformning. Efter att vi fräschat upp ŠKODA-logon rent grafiskt tyckte vi det var dags att den

Läs mer

CITY PLUS (2WD) MODELLER

CITY PLUS (2WD) MODELLER MODELLER CITY PLUS (2WD) Urval utrustning Aluminiumfälgar, 16 tum med 215/65R16 däck CD radio med 4 högtalare Klimatanläggning Läderklädd ratt och växelspaksknopp Takreling, svart (saknas på bild) Karbonfärgad

Läs mer

NYA CITROËN C4 CACTUS

NYA CITROËN C4 CACTUS NYA CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 12 december 2014 TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan Bensin, blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 3 Antal

Läs mer

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Yeti

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Yeti SIMPLY CLEVER ŠKODA Yeti Vyer du inte hittar på kartan. Dom små äventyren som börjar precis utanför dörren. Perfekt inne i shoppingens stadsdjungel. Hemligheten bakom Yetins distinkta design ligger

Läs mer

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Scout

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Scout SIMPLY CLEVER ŠKODA Octavia Scout Förberedd för varje väg hårdheten i ŠKODA Octavia Scout. Med 4x4 lever körglädjen vidare även om vägen tar slut. Infällbara ytterbackspeglar fälls in automatiskt när

Läs mer

Aktuella erbjudanden.

Aktuella erbjudanden. HÖST/2016 Aktuella erbjudanden. Volkswagen Stockholm Nya Tiguan. Idéer på väg. Pris från 293 000 kr. Nya innovativa Tiguan är standardutrustad med bland annat 4MOTION fyrhjulsdrift, 3-zons klimatanläggning,

Läs mer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2011 Gäller från Modellprogram Gäller fr. o. m. Versioner Compass 4x2 2.0 156hk Compass 4x4 2.4 170hk CVT2 Compass 4x4 2.2 CRD 163hk Modellprogram

Läs mer

Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in.

Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in. Volkswagen Financial Services Finansiering. Försäkring. Mobilitet. Vill du ha det riktigt bekvämt går du All-in. All-in har utformats för att göra det så enkelt som möjligt för företag med en eller att

Läs mer

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se

Auris Touring Sports. Premiär i augusti 2013. www.toyota.se Auris Touring Sports Premiär i augusti 2013 www.toyota.se Auris Touring Sports Det är många som har längtat efter en ny C-klasskombi från Toyota och efter sommaren är den här, nya Auris Touring Sports.

Läs mer

VOLVO V50 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006

VOLVO V50 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006 VOLVO V50 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006 V50 2,4i 170 V50 T5 V50 T5 AWD V50 1,6D B5244 S4 170 HK (125 kw) DIN D5254 T3 220 HK D5254 T3 Haldex 220 HK D4164 T 109 HK (80 kw) DIN

Läs mer

KOMBI-8. Produktfakta

KOMBI-8. Produktfakta KOMBI-8 Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR DRIVMEDEL VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ LAGERFÖRD 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Select Ja 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Comfort Ja 2.5 CRDi (170 hk)

Läs mer

Nya SEAT Leon ST Kombi är nu prissatt

Nya SEAT Leon ST Kombi är nu prissatt Nya SEAT Leon ST Kombi är nu prissatt Samtidigt som Leon ST Kombi har världspremiär på bilmässan i Frankfurt (IAA) kan pris och specifikationer för den svenska marknaden presenteras. Bilen lanseras i Sverige

Läs mer

SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA SUPERB

SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA SUPERB SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA SUPERB Du kommer att tillbringa ca. 3 år av ditt liv i en bil. Nya ŠKODA Superb. Oslagbar komfort. I våra tider är det är svårt att tänka sig ett liv utan resor. Även om din bil

Läs mer

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 200 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler / cylinder 4 4 Cylindervolym (cm

Läs mer

SIMPLY CLEVER. Nya ŠKODA Superb

SIMPLY CLEVER. Nya ŠKODA Superb SIMPLY CLEVER Nya ŠKODA Superb Du kommer att tillbringa ca. 3 år av ditt liv i en bil. Nya ŠKODA Superb. Oslagbar komfort. I våra tider är det är svårt att tänka sig ett liv utan resor. Även om din bil

Läs mer

Prislista. Ford Transit Connect. Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms. Connect L1 Trend 2 Motor Växellåda Exkl moms

Prislista. Ford Transit Connect. Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms. Connect L1 Trend 2 Motor Växellåda Exkl moms Prislista Ford Transit Connect Connect L1 Ambiente 1 Motor Växellåda Exkl moms Ambiente 1.6TD075 M5 137.756:- Ambiente 1.0T 100 M6 137.756:- Ambiente 1.6TD095 M5 159.356:- Ambiente 1.5TD120 MPS 182.556:-

Läs mer

SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA FABIA

SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA FABIA SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA FABIA Design... 6 Simply Clever...24 Teknologi...30 Säkerhet...38 Prestanda...44 Din unika Fabia...48 Tillbehör...62...68 Utrustningsalternativ i detalj...70 NNEHÅ L 3 Bra självförtroende

Läs mer

CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO

CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO Produktfakta Från 28 januari 2014 Utrustning och specifikationer gäller för bilar producerade från publiceringsdatum för produktfaktabladet. För lagerbilar kontakta

Läs mer

1781 Cyl. diam/slagl (mm) 81/86,4 Effekt kw (hk) vid r/min. 110(150)5800 Max vridmoment (Nm) vid r/min. 220/2000-4200 Bränsle.

1781 Cyl. diam/slagl (mm) 81/86,4 Effekt kw (hk) vid r/min. 110(150)5800 Max vridmoment (Nm) vid r/min. 220/2000-4200 Bränsle. Beetle 1,6 2,0 Turbo Motor 4 cylindrar 4 cylindrar 4 cylindrar, 20 ventiler 8 ventiler 8 ventiler Multi-Point-Injektion Multi-Point-Injektion Multi-Point-Injektion Turbo Laddluftkylare Katalysator Katalysator

Läs mer

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid SIMPLY CLEVER ŠKODA Rapid Även om varenda förälder gör sitt bästa för sin familj, kan de ibland behöva lite hjälp på vägen. Därför har vi tagit fram en speciell verktygslåda för dig. Den heter ŠKODA Rapid.

Läs mer

Utgåva 2. Cross Caddy

Utgåva 2. Cross Caddy Utgåva 2 Cross Caddy Cross Caddy Life 03 Cross Caddy Life lockar till äventyr med sitt tuffa ut seende. Designat underredsskydd i silver och svarta skärm breddare ger distinkt off-road-prägel. Första intrycket

Läs mer

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar Lättmetallfälgar 43,2 cm (17 tum) i 5-dubbelekerdesign

Läs mer

Design som talar för sig själv

Design som talar för sig själv www.kia.se VINNANDE DESIGN Design som talar för sig själv En prisbelönt modell med en dynamisk och strömlinjeformad profil som förmedlar elegans och sportighet ur alla vinklar. Optima har den design och

Läs mer

SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA FABIA

SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA FABIA SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA FABIA Design... 6 Simply Clever... 24 Teknologi...30 Säkerhet...38 Prestanda...44 Fabia Monte Carlo...48 Din unika Fabia...52 Tillbehör...66 Tekniska specifikationer... 72 Utrustningsalternativ

Läs mer

Prislista Ford. Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp. Skåp Framhjulsdrift. Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms

Prislista Ford. Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp. Skåp Framhjulsdrift. Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms Prislista Ford Ford Transit Custom Skåp & Dubbelhytt Skåp Skåp Framhjulsdrift Bas 1 Tak Motor HK/Nm Växellåda Drift Exkl. moms 270S Lågt 2.2TDCi 100/310 6-vxl man Fram 209.440:- ECOnetic 5 Tak Motor HK/Nm

Läs mer

Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP

Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP Modeller och priser: MOTOR HK VÄXELLÅDA CO2 g/km Master Skåp L1H1 (8 m 2 ) Framhjulsdrift FÖRBRUK. L/MIL * TJÄNSTEVIKT Kg** DRAGVIKT Kg***

Läs mer

SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA RS

SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA RS SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA RS För dig som vill ha en bil med tryck i men också gott om plats... ... med en lika sportig som elegant look. Nya ŠKODA Octavia RS är inte bara så praktisk som en riktig

Läs mer

NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015

NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015 NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 210 S&S Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler

Läs mer

SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA SUPERB

SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA SUPERB SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA SUPERB Inledning 4 Exteriör design 8 Interiör design 18 Simply Clever 22 Teknologi 32 Säkerhet 38 Prestanda 44 Laurin & Klement 50 Individualisering 54 Tekniska data 80 EN BIL

Läs mer

FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY

FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY VÄRT VARENDA KRONA Hos oss på SEAT vill vi att tjänstebilen ska vara en prisvärd affär för både företaget och tjänstebilsföraren. Därför lägger

Läs mer

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia RS

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia RS SIMPLY CLEVER ŠKODA Octavia RS Vad skulle bättre kunna komplementera sportig elegans än ett väl planerat säkerhetskoncept. Känslan av ansvarstagande och körglädje går hand i hand. Infällbara ytterbackspeglar

Läs mer

Nissan e NV200 Skåp. Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407

Nissan e NV200 Skåp. Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407 Nissan e NV200 Priser, utrustning, specifikationer, färger 23.05.14 SE 20C 0407 Prislista Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Cirkapris exkl. Moms SEK 25% moms SEK Rek. cirkapris SEK Framhjulsdrift

Läs mer

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo Redo för storstaden. Praktisk och smidig. Perfekt för mindre utflykter För shopping och sightseeing. Citigo är en kompakt bil men har ändå ett generöst bagageutrymme för sin

Läs mer

FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY

FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY FÖR NYTTA OCH NÖJE. SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY VÄRT VARENDA KRONA Hos oss på SEAT vill vi att tjänstebilen ska vara en prisvärd affär för både företaget och tjänstebilsföraren. Därför lägger

Läs mer

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms.

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. TRAFIC SKÅP Kampanjmodeller * HK VÄXELLÅDA L1H1 T27 L1H1 T29 L2H1 T29 Trafic Base Line * 1.6 dci Single Turbo

Läs mer

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 9 januari Bilen på bilden är extra utrustad

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 9 januari Bilen på bilden är extra utrustad CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 9 januari 2017 Bilen på bilden är extra utrustad TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 ETG (1) PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan

Läs mer

Dekorpaneler* * Pristillägg. Tillval endast för R5 TDI och V6. Tillval endast för V8 och V10. 2-zon klimatanläggning

Dekorpaneler* * Pristillägg. Tillval endast för R5 TDI och V6. Tillval endast för V8 och V10. 2-zon klimatanläggning Tillval endast för R5 TDI och V6 2-zon klimatanläggning 4-zon klimatanläggning Memory-paket för förarstol, speglar, ratt och bälte Endast i kombination läderpaket Cricket med komfortstolar eller läderpaket

Läs mer

NYA SWIFT. ÄNTLIGEN HÄR!

NYA SWIFT. ÄNTLIGEN HÄR! NYA SWIFT. ÄNTLIGEN HÄR! NYA SWIFT, KÖRGLÄDJE I VARJE DETALJ Förbättrad prestanda med en ny och betydligt lättare kaross nya Swift tar helt enkelt körglädjen mot nya höjder. De avancerade säkerhetssystemen,

Läs mer

Tillbehör Splash. Maj 2009

Tillbehör Splash. Maj 2009 Tillbehör Splash Maj 2009 Sportig och dynamisk GT-paket GT-paketet för Suzuki Splash består av: 00A5B-GTPAK-000 - Spoiler för bakluckan, lackerad i svart som standard - Del till främre stötfångaren som

Läs mer

Din CLA: CLA 200 Shooting Brake

Din CLA: CLA 200 Shooting Brake Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor CLA 200 Shooting Brake Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18

Läs mer

NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015

NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015 NISSAN NV200 SKÅP PRISLISTA 01.10.2015 CA-pris Moms Rekommenderat Motor Version Skjutdörr Lastvolym Växel CO 2 Totalvikt ex. moms 25 % cirkapris m³ låda (g/km) kg SEK SEK SEK 1.5dCi 90 hk EURO5b+ Comfort

Läs mer

Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation

Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation Saab 9-3 Aero Sedan 2014 Bilspecifikation 2014-02-14 Sida 1 av 5 Standardutrustning Kupé och Interiör Läderklädd sportratt, ställbar i höjd- och längdled Sportstolar i läderklädsel Elmanövrerade och eluppvärmda

Läs mer

Insynsskydd i bagageutrymmet. Svart takreling. Centrallås, fjärrstyrt. Sharan Trendline Utöver Comfortline. Eluttag, 12-volts, i bagageutrymmet

Insynsskydd i bagageutrymmet. Svart takreling. Centrallås, fjärrstyrt. Sharan Trendline Utöver Comfortline. Eluttag, 12-volts, i bagageutrymmet Sharan fakta Utrustning Sharan Bas Standard för 2,0, Turbo, samt TDI 140 PF. SÄKERHET/TRYGGHET ABS med EBF (låsningsfria bromsar med elektronisk bromskraftsfördelning) Bältessträckare fram Damm- och pollenfilter

Läs mer

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion

Din A-Klass: A 180. Exemplarisk illustration. Exemplarisk illustration. Sammanställning ,00 SEK. Designversion Grundversion Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Nattsvart Fälgar AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i 5-dubbelekerdesign

Läs mer

April 2000. Passat. Fakta och utrustningspaket

April 2000. Passat. Fakta och utrustningspaket April 2000 Passat Fakta och utrustningspaket FÖRSÄLJNINGSPROGRAM Motor Växel- Tjänste- Lastför- Max släp- Fordons- Premie- Modeller Dörrar hk låda vikt kg måga kg vagnsvikt kg 1) skatt klass Passat 1.6

Läs mer

SUZUKI CNG MILJÖBILAR CNG

SUZUKI CNG MILJÖBILAR CNG SUZUKI CNG MILJÖBILAR CNG CNG SUZUKI CNG Nu kan vi erbjuda ett flertal av våra modeller som miljöbilsalternativ med CNG (komprimerad naturgas). Välj mellan tvåhjulsdrift och fyrhjulsdrift, manuell eller

Läs mer

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0727

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0727 NISSAN NV400 COMBI EURO6 lista, utrustning, färger och tillbehör 29.8.2016 29-08-2016 NV400 COMBI PRISLISTA EURO6 Version Motor Effekt Model Axel Växellåda (exkl. moms) 25% moms (inkl. moms) Combi-9 L1H1

Läs mer

Versioner. Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8. Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5

Versioner. Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8. Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5 Standardutrustning Tillval Tekniska specifikationer Modellprogram Versioner Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8 Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5 20 TUMs aluminiumfälgar STD Excecutive Exteriör

Läs mer

Nya Opel Corsa Enjoy Modellår 2016 - Utgåva 2015-10-16 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms

Nya Opel Corsa Enjoy Modellår 2016 - Utgåva 2015-10-16 Alla rekommenderade cirkapriser visas i kr inkl. moms Nya Opel Corsa Enjoy år 216 Utgåva 215116 l/1 km CO2 g/km Vägskatt (215) Kamrem eller Enjoy Corsa Enjoy 3dörrars/5dörrars Ord. Kampanjpris 1.4 ECOTEC 9 hk MT5 5,2/5,2 121/122 58/62 8/8 Kedja 14 129 9 1.4

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-03-07 2011-10-27 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2011-03-07 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk Modellprogram

Läs mer

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0827b

NISSAN NV400 COMBI. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0827b NISSAN NV400 COMBI EURO6 lista, utrustning, färger och tillbehör 15-08-2017 15-08-2017 NV400 COMBI PRISLISTA* EURO6 Version Motor Effekt Model Axel Växellåda (exkl. moms) 25% moms (inkl. moms) Combi-9

Läs mer

NISSAN e-nv200 SKÅP. Priser, utrustning, specifikationer, färger 03.03.15 SE-20C-0521

NISSAN e-nv200 SKÅP. Priser, utrustning, specifikationer, färger 03.03.15 SE-20C-0521 NISSAN e-nv200 SKÅP Priser, utrustning, specifikationer, färger PRISLISTA SKÅP Cirkapris exkl. 25% moms Rek. cirkapris Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Moms SEK SEK SEK Framhjulsdrift 80kW synkron

Läs mer

CITROËN C3. Produktfakta ENDAST LAGERBILAR. Från 1 september 2016

CITROËN C3. Produktfakta ENDAST LAGERBILAR. Från 1 september 2016 CITROËN C3 ENDAST LAGERBILAR Produktfakta Från 1 september 2016 TEKNISK SPECIFIKATION - BENSIN MOTOR PureTech 82 (1) PureTech 82 S&S ETG (1) Motortyp Sugmotor Sugmotor Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri

Läs mer

Golf 1,4 FSI 1,6 FSI TDI 105 TDI 140

Golf 1,4 FSI 1,6 FSI TDI 105 TDI 140 Golf 1,4 FSI 1,6 FSI TDI 105 TDI 140 Motor 4 cylindrar 4 cylindrar 4 cylindrar 4 cylindrar, 16 ventiler 16 ventiler 16 ventiler Högtrycksinsprutning Högtrycksinsprutning Direktinsprutning Direktinsprutning

Läs mer

Nissan e-nv200 Combi, Evalia

Nissan e-nv200 Combi, Evalia Nissan e-nv200 Combi, Evalia Priser, utrustning, specifikationer, färger Prislista Cirkapris exkl. 25% moms Rek. cirkapris Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Moms SEK SEK SEK Combi-5 Efter 40.000

Läs mer

NISSAN NV400 SKÅP. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0725

NISSAN NV400 SKÅP. EURO6 Prislista, utrustning, färger och tillbehör SE-18C-0725 NISSAN NV400 SKÅP EURO6 lista, utrustning, färger och tillbehör 29.8.2016 29-08-2016 NV400 SKÅP PRISLISTA EURO6 Version Motor Effekt GVW Axel Transmissio n (exkl. moms) 25% moms (inkl. moms) Van L1H1 Working

Läs mer

VOLVO XC90 WWW.MYVOLVOLIBRARY.INFO

VOLVO XC90 WWW.MYVOLVOLIBRARY.INFO VOLVO XC90 F A K T A O C H S P E C I F I K A T I O N E R V O L V O TILLBEHÖR URBAN LUXURY Paketet på bilden har 21-tums Expressive - fälgar och utvändiga tillbehör i samma färg som bilens kaross, skidplates

Läs mer

Kampanj-prislista Renault Trafic

Kampanj-prislista Renault Trafic Kampanj-prislista Renault Trafic Kampanjmodeller HK Växellåda L1H1 T27 L1H1 T29 L2H1 T29 Trafic Base Line 1.6 dci Single Turbo Inkl. manuell luftkonditionering, bränslevärmare, tidur samt genomlastninglucka

Läs mer

NISSAN TRANSPORTBILAR

NISSAN TRANSPORTBILAR NISSAN TRANSPORTBILAR Aktuella kampanjer 1 januari till 31 mars 2019 1 (7) NAVARA Originalet! Fullutrustad ustad kampanjmodell nu endast 289.990 kr. exkl. moms Tillägg metallic 5.000 kr. exkl. moms Spara

Läs mer

NYA JAGUAR E-PACE D150 AWD Ingenium 4-cylindrig turboladdad dieselmotor på 2,0 liter och 150 hk (automat) Fyrhjulsdrift

NYA JAGUAR E-PACE D150 AWD Ingenium 4-cylindrig turboladdad dieselmotor på 2,0 liter och 150 hk (automat) Fyrhjulsdrift Din personliga Jaguar NYA JAGUAR E-PACE D150 AWD Ingenium 4-cylindrig turboladdad dieselmotor på 2,0 liter och 150 hk (automat) Fyrhjulsdrift THE ART OF PERFORMANCE PRIS 3 Pris BAS KONFIGURERADE TILLVAL

Läs mer

Din CLA: CLA 200 Coupé

Din CLA: CLA 200 Coupé Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor CLA 200 Coupé Designversion Grundversion Specialmodell och paket Färg Jupiterröd Fälgar AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i 5-dubbelekerdesign

Läs mer

TILLBAKA TILL FORESTER

TILLBAKA TILL FORESTER STANDARDUTRUSTNING SPECIFIKATIONER TILLBAKA TILL Subaru Sverige / Modeller / Forester / Standardutrustning S/E 2.0 2.0S/E 2.0T ETERIÖR Autoläge halvljus - - http://www.subaru.se/modeller/forester/standard-equipment/

Läs mer

SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA SUPERB

SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA SUPERB SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA SUPERB Inledning 4 Exteriör design 6 Interiör design 16 Simply Clever 20 Teknologi 28 Säkerhet 34 Prestanda 40 Laurin & Klement 44 Individualisering 48 Tekniska data 74 EN BIL

Läs mer

Mercedes-Benz Vans. V-Klass. Mercedes-Benz Transportbilar hösten 2015. Familjens nya tjänstebil. Paket Executive. Paket Business.

Mercedes-Benz Vans. V-Klass. Mercedes-Benz Transportbilar hösten 2015. Familjens nya tjänstebil. Paket Executive. Paket Business. Pris inkl. moms från: Billån+1 från: Leasing+1 från: Förmånsvärde2 från: Alltid med Edition: V220 SE Edition lång (163 hk) V220 Avantgarde Edition lång (163 hk) 463.900 kr 4.505 kr/mån 3.595 kr/mån 3.100

Läs mer

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15 NYA RENAULT KANGOO EXPRESS lista & Produktfakta Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15 Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. ALLTID STANDARD Luftkonditionering Bluetooth -radio

Läs mer

Pris: SEK. Audi-kod

Pris: SEK. Audi-kod Audi Q3 2.0 TDI quattro 130(177) kw(hk) S tronic Pris: 189 000 SEK Månadsbetalning: (Månadsbetalningen är baserad på Audi Billån 36 mån, 1500 mil/år, 30% kontantinsats, 50% restskuld, rörlig ränta baserad

Läs mer

NYA ŠKODA KAROQ SPORTLINE

NYA ŠKODA KAROQ SPORTLINE NYA ŠKODA KAROQ SPORTLINE SPORTIG STIL, PASSAR ÖVERALLT Vem har sagt att en SUV måste se ut som en SUV? Nya ŠKODA KAROQ SPORTLINE bevisar att en SUV kan se sportig ut var och när som helst. Med sportiga

Läs mer

Alto. Vill du ha mer information? Specifikationer Utrustning. April 2009

Alto. Vill du ha mer information? Specifikationer Utrustning. April 2009 Vill du ha mer information? Titta på www.suzuki.se om du vill ha mer information om Alto och om din närmaste Suzukiåterförsäljare. Modellerna som visas i den här utgåvan kan avvika från det verkliga utförandet.

Läs mer

NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT. Prislista och Tillval

NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT. Prislista och Tillval NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT lista och Tillval PRISER Kod Engine Norm Växellåda Storlek HK exkl moms DC1E2 212SB6 1,6 R9M FAP Twin Turbo S/S EURO5 6-vxl manuell (PF6) L2 H1 120 hp 282 000 kr DC1E2 212SA6

Läs mer

Jeep Wrangler MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Wrangler MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-03-09 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-03-09 Versioner Wrangler 2-dörrars 3.6 V6 AT5 284hk Wrangler Unlimited 4-dörrars

Läs mer

SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT BUSINESS EDITION TECHNOLOGY TO ENJOY VÄRT VARENDA KRONA Hos oss på SEAT lägger vi fokus på att erbjuda kostnadseffektiva lösningar som är skräddarsydda för din organisations specifika behov. Bilarna

Läs mer

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER TEKNISKA FAKTA BOXER 2013-09-06 MOTORER 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 L2H1 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 2 198 2 198 2 198 2198 2198 Maxeffekt kw EEC (hk

Läs mer

April 2000. Golf. Fakta och utrustningspaket

April 2000. Golf. Fakta och utrustningspaket April 2000 Golf Fakta och utrustningspaket FÖRSÄLJNINGSPROGRAM Motor Växel- Tjänste- Total- Max släp- Fordons- Premie- Modeller Dörrar hk låda vikt kg vikt vagnsvikt kg 1) skatt klass Golf 1,4 3/5 75 5

Läs mer

SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA OCTAVIA SCOUT

SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA OCTAVIA SCOUT SIMPLY CLEVER NYA ŠKODA OCTAVIA SCOUT Vissa familjer är nöjda med att stanna inomhus. Men inte din. Din familj har en mer äventyrlig ådra. Här uppskattas mindre dagsutflykter till landet, resor till fjällen

Läs mer

CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. Exempel på tillval. Stänkskydd, fram 425 Vindruteöverdrag 530 Solid Golvmattor, design 900

CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. CO2 g/km. Exempel på tillval. Stänkskydd, fram 425 Vindruteöverdrag 530 Solid Golvmattor, design 900 Opel ADAM år 2018- Utgåva 2017-11-09 1.4 ECOTEC 87 Hk MT5 1.4 ECOTEC Hk MT5 1.0 Turbo ECOTEC 115 Hk MT6 inkl. S/S GLAM 1.4 ECOTEC 87 Hk MT5 155 1.4 ECOTEC Hk MT5 159 17 1.0 Turbo ECOTEC 115 Hk MT6 inkl.

Läs mer

NISSAN NV400 SKÅP Working Star PRISLISTA 2014-11-12

NISSAN NV400 SKÅP Working Star PRISLISTA 2014-11-12 SE-18C-0489 NISSAN NV400 SKÅP PRISLISTA 2014-11-12 Ca-pris Moms Rekommenderat Lastvolym Växel- ex. Moms 25 % cirkapris Motor Effekt Version Model Chassis m³ låda SEK SEK SEK 2.3 dci DPF EURO5 125hp (92kW)

Läs mer

Prius Plug-in Hybrid

Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid Prius Plug-in Hybrid. Bilen som är det bästa av två världar både en elbil och en hybrid i ett med mycket låg bränsleförbrukning och lågt koldioxidutsläpp. Tack vare de tekniskt framstående

Läs mer

ŠKODA KODIAQ FÖRHANDSINFORMATION / OKTOBER 2016

ŠKODA KODIAQ FÖRHANDSINFORMATION / OKTOBER 2016 ŠKODA KODIAQ FÖRHANDSINFORMATION / OKTOBER 2016 LÅT OSS PRESENTERA EN NY SORTS SUV HÅRDHUDAD SKÖNHET Med sin kraftfulla utstrålning visar ŠKODA KODIAQ att den står redo för de tuffaste utmaningar. De rena,

Läs mer

VOLVO S60 CROSS COUNTRY

VOLVO S60 CROSS COUNTRY NYA VOLVO S60 CROSS COUNTRY En unik kombination: robust look och kapacitet med vågad attityd. Nya Volvo S60 Cross Country ger dig en elegant och uttrycksfull stil med 65 mm högre markfrigång och möjligheten

Läs mer

PREMIÄRHELG! NYA ŠKODA FABIA

PREMIÄRHELG! NYA ŠKODA FABIA PREMIÄRHELG! NYA ŠKODA FABIA LÖR 10-15 & SÖN 11-15 Fy Fabian va bra AUTO MOTOR & SPORT En bil som har det mesta. Fabia är praktisk att använda, trevlig att köra och enkel att leva med. AFTONBLADET Snyggare,

Läs mer

EVERY DAY NYA OPEL CROSSLAND X. i s O P E L ÖPPET HUS 6 7 APRIL. Privatleasing från kr/mån Pris från kr

EVERY DAY NYA OPEL CROSSLAND X. i s O P E L ÖPPET HUS 6 7 APRIL. Privatleasing från kr/mån Pris från kr ANNONS Hela denna bilaga är en annons från OPEL ANNONS A P R I L 2 0 1 9 O P E L, T H E F U T U R E I S E V E R Y O N E S EVERY DAY i s O P E L ÖPPET HUS 6 7 APRIL NYA OPEL Privatleasing från 2.199 kr/mån

Läs mer

Storhet i en liten bil.

Storhet i en liten bil. Modellbroschyr 2 Storhet i en liten bil. Nya i10 vänder upp och ner på alla tidigare föreställningar om bilar i den här klassen. Den är tuff, rymlig och rolig att köra med imponerande utrustning och överlägsna

Läs mer

Din bil. A Klass: A 180 A oktan Bränsletyp. 7,3 l/100km Bränsleförbrukning stadstrafik. 4 Cylinder. 4,4 l/100km Bränsleförbrukning landsväg

Din bil. A Klass: A 180 A oktan Bränsletyp. 7,3 l/100km Bränsleförbrukning stadstrafik. 4 Cylinder. 4,4 l/100km Bränsleförbrukning landsväg A Klass: A 180 Din bil A 180 Tekniska data 95 oktan Bränsletyp 4 Cylinder 1332 cm³ Cylindervolym 100 kw (136 hk) Prestanda Information om bränsleförbrukning, CO₂utsläpp och energiklass 7,3 l/100km Bränsleförbrukning

Läs mer

Utrustning. Polo. Polo Masters utöver Polo. Polo GT utöver Polo Masters

Utrustning. Polo. Polo Masters utöver Polo. Polo GT utöver Polo Masters Nya Polo fakta Utrustning Polo Standard 1,4 och TDI 90. Säkerhet/trygghet ABS-bromsar med EBF (elektronisk bromskraftsfördelning) Bältespåminnare för båda framstolarna Damm- och pollenfilter ESP (antisladdsystem)

Läs mer

www.kia.se TILLBEHÖR

www.kia.se TILLBEHÖR www.kia.se TILLBEHÖR 1 1. Sportiga klisterdekaler Art.nr: 1Y200ADE00BL (svart) Art.nr: 1Y200ADE00WH (vit) 2 2. Exteriör styling Exteriör dekor runt dimljus (fram och bak) samt på nedre del av grillen.

Läs mer

NISSAN NV200 Prislista, utrustning, tekniska data, färger EURO

NISSAN NV200 Prislista, utrustning, tekniska data, färger EURO NISSAN NV200 lista, utrustning, tekniska data, färger EURO6 7.11.2018 07-11-2018 NV200 PRISLISTA EURO6 Karosstyp Motor Skjutdörr Lastvoly m m 3 Växel låda Modell version CO2 (g/km) Totalvikt (exkl. moms)

Läs mer