König sekretesspolicy

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "König sekretesspolicy"

Transkript

1 På Nedis vi tror att, som vår besökare online har du rätt att få veta vår praxis gällande den information vi samlar in när du besöker våra webbplatser, och vilken typ av information som samlas in. Denna webbplats, inklusive eventuella sub-sidors tillgänglighet via hemsidan ("Webbplatsen") publiceras och underhålls av dotterbolag, filialer, och/eller relaterade enheter hos Nedis. Internet förändras snabbt sätt att interagera och kommunicera. Internet och nya online-aktiviteter medför också många nya utmaningar, såsom den personliga integriteten som denna sekretesspolicy handlar om. En relation med dig som är grundat av god tro är inte bara en fråga om gott uppförande, men också av goda affärer. Observera att när du går in på en sub-webbplats genom denna hemsida eller shopping-sidan kan sådana sub-webbplatser ha sina egna villkor och villkoren för användning som är specifika för sådana sub-webbplatser. När du öppnar, bläddrar, eller använder denna webbplats accepterar du, utan begränsning eller kvalifikationer, de villkor som anges nedan samt eventuella ytterligare villkor för användning som finns i varje sub-webbplats. Medan Nedis inte i i allmänhet kräver att du ger oss personlig information för att besöka och använda Nedis webbplatser, observera att för att delta i vissa aktiviteter kommer det att bli nödvändigt för dig att ge denna information. Om du väljer att inte tillhandahålla information för dessa verksamheter, kanske du inte kan delta i dem. Vilka uppgifter registrerar König och vad händer med den informationen? Personuppgifter Om du ställer en fråga till König, då måste du ge vissa personliga uppgifter till oss. Beroende på vilken fråga du frågade oss registreras dina personuppgifter och behandlas för: direkt marknadsföring, skickad eller mottagning av publikationer som är relaterade till König; marknadsundersökningar; skicka muntliga, skriftliga och elektroniska meddelanden. Dina personuppgifter och i andra används i samband med en god affärspolicy och kommer inte att sparas längre än nödvändigt. För optimering av dess verksamhet, kan König ge tillträde för tredje part av dina personliga uppgifter, till exempel, en tjänsteleverantör som König samarbetar med när du kör din fråga. I sådana fall, är tillstånd för att använda dessa data begränsade till definierade ändamål. Loggfiler Königs webbservrarna loggar endast fel (till exempel begäran om icke-existerande sidor). König använder denna information för att spåra och felsöka anslutningen, planering av nätverkskapacitet, konfigurering plattformen och förebygga och identifiera missbruk. Din rätt att använda webbsidan och dess innehåll Denna webbplats är endast till för ditt personliga bruk. Du får inte distribuera, utbyta, ändra, sälja eller vidarebefordra något du kopierar från denna webbplats, inklusive men inte begränsat till text, bilder, ljud och video, för alla företag, kommersiella eller offentliga ändamål. Så länge du följer villkoren i dessa Villkor för användning beviljar Nedis dig en ickeexklusiv, icke överförbar, begränsad rätt att komma in, visa och använda webbplatsen. Du accepterar att inte störa eller försöka störa driften av denna webbplats på något sätt. Rättslig skyldighet När vi skyddar dina data, kommer vi uppträda med största omsorg. Men vi kan bli övervägda, på order av rättsliga förfaranden i enlighet med rättsliga förpliktelser, att lämna uppgifter. König kommer att släppa data när det enligt lag är skyldigt, eller vid brådskande och viktiga skäl, i den utsträckning där slutanvändarens integritet inte oproportionerligt skadas. Webb När du surfar på Internet, kanske utan att du är medveten om det, kan administratörer av webbsidor samla in viss information om dig, såsom din IP-adress och webbläsaren du använder. König håller ingen identifierbar personlig information om ditt surfningsbeteende på nätet. Vi använder dock denna information anonym och samlad form för att kunna räkna upp och analysera hur och i vilken utsträckning de olika tjänsterna används för att ge dig en mer anpassad onlinetjänst. König kommer att fortsätta att fånga all information som du ger till andra webbplatser än de webbplatser som hanteras av König. Tänk på att Königs integritetspolicy inte gäller webbplatser som inte är anslutna till König. För att besöka dessa platser, är du beroende av sekretesspolicyn för den webbplatsen. König kommer inte att undersöka innehållet i inkommande och utgående e-postmeddelanden som inte är riktade till König. Service König

2 König kan ibland skicka nyhetsbrev eller erbjudanden till användare, eller ge information om en utökning av sitt sortiment eller tjänster. Om du inte vill ta emot denna information, kan du ange det i webbformuläret. Marknadsföring König ger inte partners tillstånd att sända reklam via e-post meddelanden till specifika grupper eller individer, baserat på vår databas, utan tillstånd. Forum/Chatt "Offentliga" anslagstavlor och chattrum är per definition inte privata. Vem som helst kan fånga upp vad du säger och vidarebefordra detta till andra. Att posta här delar endast information du är säker på att du vill dela. Lösenord Det är möjligt att e-postmeddelanden cirkulerar där användare av König produkter uppmanas att ge användarnamn och/ eller lösenord eller e-postadresser. König vill betona att dessa inte är e-post från König, utan från en tredje part vars syften oftast inte är av god avsikt. König kommer aldrig att ställa frågor via e-post om inloggningar och lösenord. Kakor När du besöker Nedis webbplatser eller annonser som förekommer, eller använder en eller flera av Nedis webbplatstjänster, kan vi använda en teknik som i branschterm kallas "cookies" eller kakor som lagrar viss information på din dator och som hjälper oss att skräddarsy din upplevelse som bättre matchar dina intressen och preferenser, eller att helt enkelt underlätta din inloggning för att använda tjänsterna är små filer som innehåller information om datorn som är lagrade på hårddisken på datorn så att du kan surfa på webben enklare och snabbare. För varje besökare på en Nedis webbplats avläser Nedis webbserver och lagrar automatiskt information, exempelvis besökarens IP-adress / domännamn kombination och alla hänvisande webbplatser. Vi använder denna information för att förstå mönstren i besökarens trafik genom våra webbplatser för ändamål som t.ex. att öka användbarhet. Din dator lämnar den här informationen automatiskt varje gång du loggar in, om du inte har aktiverat blockering tekniken i vissa webbläsare. De flesta webbläsare kan radera cookies från din dators hårddisk, blockera mottagandet av cookies eller få en varning innan en cookie lagras. Men om du blockerar eller raderar cookies kan vi inte återställa några inställningar eller kundanpassandeinställningar som du tidigare har angivits och vår förmåga att anpassa din upplevelse på wennsidorna skulle vara begränsade. Se din webbläsares instruktionsbok eller "hjälp"för att lära sig mer om dessa funktioner. Dessutom kan Nedis be dig att ge "personlig information", vilket innebär individuellt identifierbar information såsom e-post adress, namn, postadress, telefonnummer eller vidbehållande identifiering (t.ex. ett kundnummer som hölls i en cookie) som förknippas med individuellt identifierbar information, så att du kan delta i tävlingar, chattrum, anslagstavlor, fylla i en registrering, eller för att beställa produkter och tjänster med hjälp av dessa webbplatser. Nedis kan kombinera informationen som du lämnar på våra webbplatser med annan information som vi samlar in från dig offline eller från tredje part så att vi kan mer effektivt skräddarsy vår hemsida, tjänster och erbjudanden till dig. Om du ger Nedis personlig information, ska du ha rätten, med rimlig förvarning att inspektera, ändra, byta, eller radera sådana uppgifter. Instruktioner om hur du uppdaterar personlig information kommer att ges vid tidpunkten för datainsamlingen. Teknikska mätningar König vidtar rimliga tekniska och organisatoriska mätningar för säkerhet och säkerheten för nätet och personuppgifter, med hänsyn för kostnaderna för genomförandet av dessa åtgärder. König är ett registrerat varumärke som tillhör Nedis c.s. Om König är noterat, skall Nedis c.s. läsas också. Denna webbplats är endast till för ditt personliga bruk. Du får inte distribuera, utbyta, ändra, sälja eller vidarebefordra något som du kopierar från denna webbplats, inklusive men inte begränsat till text, bilder, ljud och video, för alla företag, kommersiella eller offentliga ändamål. Så länge du följer villkoren i dessa Villkor för användning beviljar Nedis du en ickeexklusiv, icke överförbar, begränsad rätt att komma in, visa och använda Webbplatsen. Du accepterar att inte störa eller försöka störa driften av denna webbplats på något sätt. Ägande Allt material på denna webbplats, inklusive men inte begränsat till ljud, bilder, program, text och videoklipp ("Innehåll"), skyddas av upphovsrättslagen, internationella konventioner och andra upphovsrättslagar. Du kan inte använda Innehållet, utom vad som anges här i. Du förbinder dig att följa alla instruktioner på denna webbplats begränsat hur du kan använda innehållet. Det finns ett antal egna logotyper, tjänstemärken och varumärken på denna webbplats. Genom att göra dem tillgängliga på denna webbplats, beviljar Nedis inga rättigheter att utnyttja de logotyperna, tjänstemärken, eller varumärken. All otillåten användning av Innehållet kan bryta mot lagar om upphovsrätt, lagar om varumärken, lagar om sekretess och offentlighet, samt civil- och straffrättsliga stadgar.

3 Du kan bara ladda ner ett (1) exemplar av det innehåll som skall användas endast för ditt personliga bruk hemma, såvida inte sub-webbplatsen du har tillgång till inte tillåter. Om du laddar ner innehåll från denna webbplats kan du inte ta bort någon upphovsrätt eller varumärken eller andra meddelanden som går med det. Regler för chatt-rum, anslagstavlor, och andra användarmaterial Denna webbplats kan ha ett område som tillåter dig att "chatta" eller ladda upp och ladda ner material. När du använder något av dessa områden, accepterar du att inte skicka, överföra, ladda upp eller på annat sätt publicera via webbplatsen, något material att (1) störa någon annans användning av webbplatsen, (2) är kränkande, olagligt, oanständigt, obscent, kränkande eller hotfullt på något sätt, (3) uppmuntra någon att bryta mot lagen, (4) kränker någons upphovsrätt eller annan äganderätt, (5) störa den personliga integriteten av andra användare, (6) innehålla ett virus eller andra skadliga komponenter, eller (7) innehåller oriktiga eller vilseledande uppgifter om sakförhållanden eller beskrivningar av ursprung av materialet eller kommunikationen. Du förbinder dig att följa eventuella ytterligare villkor som avses i denna webbplats eller någon sub-plats på webbplatsen. Ansvar för användarens material Det är förbjudet att publicera eller överföra något nedsättande, kränkande, obscent, pornografiskt, vanvördigt, hotande, eller olagligt material eller material som kan utgöra eller uppmuntra till beteende som kan betraktas som brott eller ge upphov till civilrättsligt ansvar eller på annat sätt bryta mot lag. Även Nedis kan från tid till annan övervaka eller granska anslagstavlor, chattrum, diskussioner, post, överföringar och liknande på webbplatsen, har Nedis ingen skyldighet att göra det och tar inget ansvar eller ansvar som följer av innehållet i sådan kommunikation eller för förtal, fel, felaktighet, kränkning, obscenitet, eller svordomar som finns i sådana meddelanden. Nedis kan ändra, redigera eller ta bort användares material eller samtal som är olagligt, oanständigt, obscent eller stötande, eller som bryter mot Nedis politik på något sätt. Nedis samarbetar till fullo med alla brottsbekämpande myndigheter eller domstol som begär eller beordrar Nedis att avslöja identiteten på någon som skickar sådant material. Nedis rättigheter till användarens material Om du skickar meddelanden eller material till webbplatsen med elektronisk post eller på annat sätt, inklusive eventuella kommentarer, recensioner, data, frågor, förslag eller liknande, alla sådana meddelanden är och kommer att behandlas som icke konfidentiellt och utan äganderätt. Således ger du upp alla anspråk att all användning av sådant material bryter mot någon av dina rättigheter, inklusive moraliska rättigheter, rätten till privatliv, äganderätt eller andra rättigheter, rättigheter för publicitet, rätt till kredit för material eller idéer, eller någon annan rättighet, inklusive rätten att godkänna det sätt Nedis använder sådant material. Allt material som lämnas in till denna webbplats kan anpassas, sändas, ändras, kopieras, avslöjas, licensieras, utförs, skickas, publiceras, säljas, överföras, eller användas av Nedis överallt i världen, i alla medier, för evigt. Dessutom är Nedis gratis att använda, utan att kompensera dig, använda koncept, idéer, kunskaper eller tekniker som finns i ett meddelande som du skickar till webbplatsen för vilket syfte som helst, inklusive men inte begränsat till utveckling, tillverkning och marknadsföring av produkter med hjälp av sådan information. Du håller alltså med och förstår att Nedis inte är skyldiga att använda sådana idéer eller material, och du har ingen rätt att kräva det. Överfört material Överföringar på Internet är aldrig helt privat eller säkra. Du förstår att alla meddelanden eller information som du skickar till webbplatsen kan läsas eller uppfattas av andra, om det inte finns ett särskilt meddelande om att ett visst meddelande (t.ex. "kreditkortsinformation) är krypterad (skickas i kod). Att skicka ett meddelande till Nedis ger inte Nedis något särskilt ansvar för dig. Länkar Denna webbplats kan innehålla länkar till andra webbplatser på World Wide Web. Nedis tillhandahåller sådana länkar endast för din bekvämlighet, och är inte ansvarig för innehållet på någon webbplats som är kopplad till eller från denna webbplats. Länkar från denna webbplats till annan webbplats innebär inte att Nedis godkänner, stödjer eller rekommenderar den webbplatsen. Nedis frånsäger sig alla garantier, uttryckliga eller underförstådda, avseende riktigheten, laglighet, tillförlitlighet, eller giltigheten av ett innehåll på någon annan webbplats. Tävlingar Denna webbplats kan innehålla tävlingar som erbjuder priser eller som kräver att du skickar in material eller information om dig själv. Varje tävling har sina egna regler som du måste läsa och godkänna innan du får komma in. Meddelande till / När det gäller barn som är under 13 år Om du är under 13 år ska du inte ge någon personlig information (t.ex. ditt efternamn, hemadress eller e-postadress) på dessa platser utan kunskap och tillåtelse av förälder eller vårdnadshavare. Om Nedis får veta att du är under 13 år, kommer Nedis inte bibehålla eller använder någon personlig information om dig utan verifierbart samtycke från en förälder eller vårdnadshavare, förutom vad som tillåts enligt lag. Detta kan innebära att du inte kommer att kunna delta i några aktiviteter på webbplatserna utan att verifierbart samtycke.

4 Nedis anser att barn som använder Internet kräver ett särskilt skydd, och vi uppmanar föräldrar eller vårdnadshavare att förklara säkerhet på Internet till sina barn. Föräldrar uppmanas att spendera tid online med sina barn att bekanta sig med olika typer av innehåll som finns på Nedis webbplatser och Internet i allmänhet. Kontrollverktyg är tillgängliga från onlinetjänster och tillverkare av programvara för att skapa en säkrare miljö för barn. Om ett barn under 13 år vill delta i någon Nedis av aktiviteter på webbsidan, eller önskar att dra nytta av en produkt eller tjänst som erbjuds, är tillgänglig för barn, observera följande: (i) Innan någon insamling av ett barns personliga information sker på en webbplats riktad till barn eller där Nedis är medvetet samlar in barns personliga information, kommer barnet att bli ombedd att lämna hans/hennes förälders eller vårdnadshavare e-post adress. Nedis kommer sedan att skicka ett e-post (den "första anmälan") till förälder/ vårdnadshavare som visas, bland annat den information som barnet uppmanas att lämna, avsedd användning av information, och information om hur föräldern/vårdnadshavaren kan, efter eget val, ta bort barnets information från Nedis databas eller register. Vid mottagandet av den ursprungliga anmälan, kan en förälder eller förmyndare svara tillbaka till Nedis att bevilja hans/hennes samtycke eller att neka samtycke, i vilket fall raderar Nedis förälderns eller vårdnadshavarens e-postadress. När Nedis tar emot förälderns/vårdnadshavare samtycke, kommer Nedis skicka en bekräftelse på e-post till den förälderns/vårdnadshavares e-postadress. (ii) E-post-adressen som samlar upp eller upprätthåller personlig information från barn via denna hemsida är: (in english) (iii) De typer av personlig information som samlas från barn kan innehålla namn, e-postadress, hemadress, telefonnummer och / eller annan information som rimligen krävs för att barnet ska delta i en viss verksamhet. Denna information kan samlas in direkt och / eller passivt (t.ex. via en webbserver som automatiskt identifierar och lagrar information, t.ex. en besökares IP-adress / domännamnskombination) (iv) Den insamlade informationen kan användas för ändamål såsom uppfyllande av en begärd transaktion, registrering, marknadsföring tillbaka till barnet, eller göra den tillgänglig för allmänheten via ett chattrum eller på annat sätt. (v) Om inte särskilda samtycke inhämtas från barnets förälder eller vårdnadshavare kommer barnets personliga information inte lämnas ut till tredje part som inte är entreprenörer anlitade för att utföra den interna driften av webbplatser, annat än vad som kan krävas enligt lag. Vi har kräver eller kommer att kräva, till exempel entreprenörer att enas om att använda personlig information om besökare på webbplatsen endast för att utföra dessa operationer och att hålla sådan information konfidentiell. En förälder eller vårdnadshavare har möjlighet att samtycka till insamling och användning av barnets personuppgifter utan samtycke till utlämnande av denna information till tredje part. (vi) Nedis är förbjudna från att utvärdera ett barns deltagande i en aktivitet på barnet lämnar ut mer personlig information än nödvändigt för att delta i sådan verksamhet. (vii) En förälder kan granska och har tagit bort barnets personliga uppgifter, kan vägra att tillåta ytterligare insamling eller användning av barnets information och kan återkalla eller begränsa tillstånd som tidigare meddelats. För instruktioner om hur du gör det, skicka ett till: (in english) (viii) Om Nedis önskar att använda ett barns information för andra ändamål än den för vilken förälder/vårdnadshavare tidigare samtyckt för kommer Nedis inte göra det utan att först få samtycke av förälder/vårdnadshavare. Regler för barn (Under 16 år) Om du är under 16, ska du fråga din förälder/vårdnadshavare innan du: Skickar till sidan, eller ber oss att skicka till dig Skickar någon information Deltar i en tävling eller spel som kräver information om dig eller erbjuds ett pris Går med i någon klubb eller grupp Lägger in någon information på någon anslagstavla eller deltar i något chattrum Köper något online Tillgänglighet av produkter och tjänster De produkter och tjänster som visas på webbplatsen kanske inte är tillgängliga för köp i ditt land eller ort. Hänvisningen till sådana produkter och tjänster på webbplatsen innebär inte eller garanterar att dessa produkter eller tjänster kommer att ta plats.

5 Finns alltid tillgängligt på din särskilda plats. Du bör kontrollera med din lokala Nedis-representant för tillgängligheten av specifika produkter och tjänster i ditt område. Nedis rätt att ändra dessa termer och villkor för användning eller innehåll på denna sida Nedis kan lägga till, ändra eller ta bort någon del av dessa Termer och Villkor för användning när som helst, utan förvarning. Eventuella ändringar av dessa Villkor för användning eller några Villkor som publiceras på denna webbplats gäller så snart de visas. Genom att fortsätta använda denna webbplats efter att ändringar publiceras, så indikerar du att du accepterar dessa förändringar. Nedis kan lägga till, ändra, avbryta, eller ta bort annat innehåll som publicerats på denna webbplats, inklusive funktioner och specifikationer av produkter som beskrivs eller avbildas på webbplatsen, tillfälligt eller permanent, när som helst, utan förvarning och utan ansvar. Skadeersättning Du samtycker till att gottgöra, försvara och hålla Nedis och alla dess agenter, chefer, anställda, informationskällor, licensgivare och licensinnehavare, tjänstemän och moderbolag (tillsammans "försäkrade parter") skadeslösa från och mot allt ansvar och kostnader (inklusive, utan begränsning, advokatarvoden och kostnader), som har förorsakats av de försäkrade parter i samband med anspråk som uppstår vid en överträdelse av dig av dessa Villkor för användning eller föregående representationer, garantier och avtal. Du kommer att samarbeta så mycket som det rimligen krävs i Nedis försvar av sådana anspråk. Nedis förbehåller sig rätten att på egen bekostnad överta det exklusiva försvaret och kontrollen över ärenden som annars är föremål för gottgörelse från dig och du skall inte i något fall lösa alla frågor utan skriftligt medgivande från Nedis. Om du inte instruerar oss något annat, kan Nedis kontakta dig för att ge information om produkter, tjänster, kampanjer, tävlingar eller andra aktiviteter eller erbjudanden som kan vara av intresse för dig. Du kan instruera oss om du vill bli kontaktad genom att markera eller ta bort krysset från rutan som visar dina önskemål som gäller på den plats där din information samlas in, eller på annat sätt (till exempel begäran via e-postmeddelande). Dessutom, med varje meddelande som du får från Nedis, kommer du att ges tillfälle att ange om du inte vill ta emot framtida kommunikation. Om det inte är för att du har begärt eller ursprungligen avtalats, delar Nedis inte ut den personliga information som du lämnar på Nedis webbplatser med någon annan part, utom (a) med ditt medgivande, (b) som kan krävas enligt lag eller domstolsbeslut, (c) till personer eller företag som Nedis har kontrakterade för att utföra den interna driften av webbplatsen eller vår verksamhet, eller (d) under tvingande omständigheter skydda den personliga säkerheten eller egendom för våra användare, allmänheten, eller oss själva. Säkerhet Medan Nedis inte kan garantera att obehörig åtkomst aldrig kommer att inträffa, så kommer Nedis att göra sitt yttersta för att upprätthålla säkerheten för din personliga information och förebygga obehörig åtkomst, genom användning av lämplig teknik och interna rutiner. Medgivande till bearbetning Genom att tillhandahålla någon personlig information till Nedis webbplatser, alla användare, inklusive utan begränsning av användare i medlemsstaterna i Förenta staterna, till fullo förstår och otvetydigt samtycke till insamling och behandling av sådan information i den Europeiska Unionen. Frågor Om du har några frågor eller kommentarer om vår praxis kring personlig information eller om denna sekretesspolicy, får du gärna skicka oss ett e-post till Nedis.com (in english)

ANVÄNDARVILLKOR ILLUSIONEN

ANVÄNDARVILLKOR ILLUSIONEN ANVÄNDARVILLKOR ILLUSIONEN Välkommen till Illusionen! Tack för att du använder Illusionen som tillhandahålls av Fotboll 2000. Detta är villkoren för användning av denna webbplats och programvara, bilder,

Läs mer

Läs denna sekretesspolicy innan du använder AbbVies webbplatser, eller skickar personlig information till oss.

Läs denna sekretesspolicy innan du använder AbbVies webbplatser, eller skickar personlig information till oss. SEKRETESSPOLICY Ikraftträdandedag: 16.10.2014 Denna sekretesspolicy förklarar hur vi hanterar den personliga information du förser oss med på webbplatser som kontrolleras av AbbVie (inklusive dess dotterbolag

Läs mer

2.3 För att ditt medlemskap skall beviljas måste du vara över 18 år och vara registrerad kund på Webbplatsen

2.3 För att ditt medlemskap skall beviljas måste du vara över 18 år och vara registrerad kund på Webbplatsen ALLMÄNNA VILLKOR FÖR SVENSKA SPELS MEDLEMSTJÄNSTER 1. ALLMÄNT 1.1 Detta avtal fastställer villkoren ( Allmänna Villkor ) för AB Svenska Spels ( Svenska Spel ) tillhandahållande av interaktiva tjänster

Läs mer

Sekretesspolicy Salestack

Sekretesspolicy Salestack Sekretesspolicy Salestack Denna sekretesspolicy (Sekretesspolicy) anger hur vi, Wisefully AB, behandlar personuppgifter lämnade till och insamlade av oss genom registrering av konto (Konto) på salestack.se

Läs mer

ANVÄNDNINGSVILLKOR. Läs igenom dessa villkor noggrant innan du använder denna webbplats.

ANVÄNDNINGSVILLKOR. Läs igenom dessa villkor noggrant innan du använder denna webbplats. ANVÄNDNINGSVILLKOR Läs igenom dessa villkor noggrant innan du använder denna webbplats. Genworth Financial-gruppen av företag som erbjuder försäkrings- och finanstjänster ("Genworth Financial") tillhandahåller

Läs mer

Användarvillkor. Stille AB Sundbybergsvägen 1A 171 73 Solna Tel +46 (0)8 588 580 00 Fax +46 (0)8 588 580 05 www.stille.se

Användarvillkor. Stille AB Sundbybergsvägen 1A 171 73 Solna Tel +46 (0)8 588 580 00 Fax +46 (0)8 588 580 05 www.stille.se Användarvillkor Godkännande Stille AB (nedan Stille ) äger och/eller kontrollerar allt innehåll på denna webbplats. Din åtkomst till och användning av denna webbplats omfattas av följande villkor och all

Läs mer

Denna Sekretesspolicy gäller endast för webbsidor som direkt länkar till denna policy när du klickar på "Sekretesspolicy" längst ner på webbsidorna.

Denna Sekretesspolicy gäller endast för webbsidor som direkt länkar till denna policy när du klickar på Sekretesspolicy längst ner på webbsidorna. Sekretesspolicy Elanco, en division inom Eli Lilly and Company (Lilly), (härefter "Elanco" eller "Lilly" i denna Sekretesspolicy) respekterar integriteten hos dem som besöker våra webbsidor och det är

Läs mer

AMERICAN EXPRESS. Webbplats för affärspartners regler och villkor

AMERICAN EXPRESS. Webbplats för affärspartners regler och villkor AMERICAN EXPRESS Webbplats för affärspartners regler och villkor Webbplatsen för affärspartners tillhandahålls av American Express Payment Services Limited (här även kallat "American Express", "vår/t",

Läs mer

HEIDELBERG SVERIGE AB ALLMÄNNA VILLKOR FÖR ANVÄNDNING AV WEBBPLATS/ON-LINE SHOP

HEIDELBERG SVERIGE AB ALLMÄNNA VILLKOR FÖR ANVÄNDNING AV WEBBPLATS/ON-LINE SHOP HEIDELBERG SVERIGE AB ALLMÄNNA VILLKOR FÖR ANVÄNDNING AV WEBBPLATS/ON-LINE SHOP Vi ber er läsa igenom dessa allmänna villkor noggrant innan ni använder denna webbplats. Om ni inte godkänner dessa allmänna

Läs mer

Sekretesspolicy. för MyLyconet Website

Sekretesspolicy. för MyLyconet Website Sekretesspolicy för MyLyconet Website Lyoness och ägaren ( ägare ) till denna MyLyconet website ( Website ) [namn på ägaren] tror starkt på skyddet av dina personuppgifter. Följande information förklarar

Läs mer

WHOIS policy för.eu-domännamn

WHOIS policy för.eu-domännamn WHOIS policy för.eu-domännamn 1/7 DEFINITIONER Termer som definieras i allmänna villkor och/eller i tvistlösningsreglerna för domänen.eu skrivs i kursiv stil i detta dokument. AVSNITT 1. INTEGRITETSPOLICY

Läs mer

Plus500UK Limited. Sekretesspolicy

Plus500UK Limited. Sekretesspolicy Plus500UK Limited Sekretesspolicy Sekretesspolicy Sekretesspolicy hos Plus500 Vår högsta prioritet är att skydda våra kunders och våra webbplatsbesökares personliga och ekonomiska information. I följande

Läs mer

Användarvillkor för Folkets Väder

Användarvillkor för Folkets Väder Användarvillkor för Folkets Väder Avtalsparter m.m. 1. Dessa användarvillkor gäller mellan Folkets Väder AB, (nedan kallad FV ) och den person (nedan kallad Användaren ) som använder FV:s internetbaserade

Läs mer

SEKRETESSPOLICY. Hur vi använder och skyddar personlig information

SEKRETESSPOLICY. Hur vi använder och skyddar personlig information SEKRETESSPOLICY Denna sekretesspolicy innehåller information om hur vi samlar in, använder och delar den personliga information som vi samlar in när du besöker Genworth.se på Internet. Denna sekretesspolicy

Läs mer

PALAVER INTEGRITETSPOLICY

PALAVER INTEGRITETSPOLICY PALAVER INTEGRITETSPOLICY 1. ALLMÄNT Denna integritetspolicy gäller när Palaver Place AB, org.nr 559062-9902, Aroseniusvägen 26, 168 50 Bromma (nedan Palaver Place, vi, oss eller vår ) tillhandahåller

Läs mer

Policy avseende sekretess och personuppgiftsbehandling Installationskonfigurator

Policy avseende sekretess och personuppgiftsbehandling Installationskonfigurator Policy avseende sekretess och personuppgiftsbehandling Installationskonfigurator Din integritet är viktig för oss Lexmark Sverige, en filial till Lexmark Nordic L.L.C. Vi inser behovet av lämpligt skydd

Läs mer

ANVÄNDARVILLKOR FÖR DIGITALA PRODUKTER OCH TJÄNSTER NATUR & KULTUR LÄROMEDEL

ANVÄNDARVILLKOR FÖR DIGITALA PRODUKTER OCH TJÄNSTER NATUR & KULTUR LÄROMEDEL ANVÄNDARVILLKOR FÖR DIGITALA PRODUKTER OCH TJÄNSTER NATUR & KULTUR LÄROMEDEL Version, 2015-05-07 Dessa användarvillkor gäller för Licenstagares användning av digitala produkter och tjänster vilka tillhandahålls

Läs mer

Integritetspolicy och samtycke

Integritetspolicy och samtycke Integritetspolicy och samtycke enligt personuppgiftslagen (PuL) avseende E-medborgarkonto V.1.0 1(5) VI BRYR OSS OM DIN PERSONLIGA INTEGRITET OCH SÄKERHET Svensk e-identitet anstränger sig hårt för att

Läs mer

Sekretesspolicy. Information som samlas in

Sekretesspolicy. Information som samlas in Sekretesspolicy Skriv ut Spara PDF Uppdaterad: 11 januari 2012 Disney Club Penguin ( Club Penguin ) drivs och visas för användare runt om i världen av Disney Online Studios Canada Inc. (tidigare känt under

Läs mer

ANVÄNDARVILLKOR. 1. GODKÄNNANDE.

ANVÄNDARVILLKOR. 1. GODKÄNNANDE. Senaste revision 2012-09-01 ANVÄNDARVILLKOR. Sport3x med webbadress www.sport3x.se 1. GODKÄNNANDE. 1.1 Sport3x administrerar Webbsida ("Sport3x") med adress www.sport3x.se och den tjänst som där tillhandahålls

Läs mer

Blogg.se användarvillkor

Blogg.se användarvillkor Blogg.se användarvillkor 1. Godkännande av Användarvillkoren 1. Företaget Blogg Esse AB (nedan "Blogg Esse") tillhandahåller tjänster avseende skapande och upprätthållande av s.k. bloggar (nedan "Blogg-tjänsterna").

Läs mer

WEBBPLATSENS TILLGÄNGLIGHET

WEBBPLATSENS TILLGÄNGLIGHET Friskrivningsklausul: WEBBPLATSENS TILLGÄNGLIGHET Under tiden som webbplatsen förbereds kan vissa tekniska problem uppstå som ligger utanför vår kontroll och vi kan därför inte garantera att du vid alla

Läs mer

TaxiPro24.se, är en tjänst för dig som vill optimera ditt åkeri med schemaläggning & passbokning via webben!

TaxiPro24.se, är en tjänst för dig som vill optimera ditt åkeri med schemaläggning & passbokning via webben! Användarvillkor 1. GODKÄNNANDE AV VILLKOR Välkommen! TaxiPro24.se, är en tjänst för dig som vill optimera ditt åkeri med schemaläggning & passbokning via webben! TaxiPro24.se erbjuder dig som åkare en

Läs mer

GROUPON SVERIGE SEKRETESSPOLICY

GROUPON SVERIGE SEKRETESSPOLICY GROUPON SVERIGE SEKRETESSPOLICY Datum för ikraftträdande: 2014-06-13 Denna sekretesspolicy ( Sekretesspolicy ) förklarar hur Groupon AB, Hälsingegatan 49, 113 31 Stockholm ( Groupon Sverige, oss, vår och

Läs mer

Sekretesspolicy Målsättning och ansvarig Grundläggande uppgifter om behandling av data Inhämtning, behandling och användning av personuppgifter

Sekretesspolicy Målsättning och ansvarig Grundläggande uppgifter om behandling av data Inhämtning, behandling och användning av personuppgifter Sekretesspolicy 1. Målsättning och ansvarig 1.1. Denna sekretesspolicy upplyser om typ, omfång och syfte med inhämtning och användning av data samt av cookies på denna webbplats och för onlineerbjudanden

Läs mer

TILLÄGGSVILLKOR FÖR BBM CHANNELS

TILLÄGGSVILLKOR FÖR BBM CHANNELS TILLÄGGSVILLKOR FÖR BBM CHANNELS Välkommen till BBM Channels. Detta är en social nätverksfunktion inom BBM som utökar ditt nätverk utanför din släkt och bekantskapskrets och ger dig möjlighet att hålla

Läs mer

PALAVER VILLKOR FÖR GÄSTER

PALAVER VILLKOR FÖR GÄSTER 1. ALLMÄNT PALAVER VILLKOR FÖR GÄSTER Dessa villkor (nedan dessa villkor eller villkoren ) gäller när Palaver Place AB, org.nr 559062-9902, Aroseniusvägen 26, 168 50 Bromma (nedan Palaver Place, vi, oss

Läs mer

TILLÄGGSAVTAL OM ELEKTRONISK HANDEL

TILLÄGGSAVTAL OM ELEKTRONISK HANDEL ActivTrades Plc är auktoriserat och reglerat av Financial Services Authority i Storbritannien TILLÄGGSAVTAL OM ELEKTRONISK HANDEL Dessa tilläggsvillkor ska läsas tillsammans med ActivTrades Kundavtal.

Läs mer

CMC MARKETS CHART FORUM

CMC MARKETS CHART FORUM CMC MARKETS CHART FORUM Termer med stor begynnelsebokstav skall ha samma betydelse som i Villkoren. Läs dessa regler noga. Dessa regler gäller för dig om du är en kund med ett live-konto eller användare

Läs mer

Johnson Controls sekretessinformation

Johnson Controls sekretessinformation Johnson Controls sekretessinformation Johnson Controls, Inc. och dess dotterbolag (gemensamt benämnda Johnson Controls) värnar om din sekretess och förpliktar sig att skydda dina personuppgifter via sunda

Läs mer

Licens för användning av Arbetsförmedlingens API för lediga jobb

Licens för användning av Arbetsförmedlingens API för lediga jobb Sida: 0 av 5 Licens för användning av Arbetsförmedlingens API för lediga jobb Version 1.0 Sida: 1 av 5 Innehållsförteckning Bakgrund... 2 1. Licens... 2 2. Immateriella rättigheter... 2 3. Personuppgiftsbehandling...

Läs mer

Vad säger lagen om cookies och andra frågor och svar

Vad säger lagen om cookies och andra frågor och svar Vad säger lagen om cookies och andra frågor och svar Vad är en cookie? En cookie är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att spara på din dator. Cookies används på många webbplatser för att

Läs mer

ANVÄNDARVILLKOR. 1.1 Allt innehåll i Tjänsten, såsom grafik, bilder, logotyper och mjukvara omfattas av Finditys eller tredje mans upphovsrätt

ANVÄNDARVILLKOR. 1.1 Allt innehåll i Tjänsten, såsom grafik, bilder, logotyper och mjukvara omfattas av Finditys eller tredje mans upphovsrätt ANVÄNDARVILLKOR Dessa användarvillkor tillämpas vid användning av Findity AB:s, org. nr. 556838-8200, ( Findity ) tjänst sparakvittot.se ( Tjänsten ). Genom att använda tjänsten godkänner användaren (

Läs mer

Sekretessmeddelande Kelly Services AB Innehåll

Sekretessmeddelande Kelly Services AB Innehåll Sekretessmeddelande Kelly Services AB Innehåll Vår sekretessöverenskommelse Vilken typ av personliga uppgifter som vi samlar in Med vilka vi delar informationen? Val: Tackar Nej/Tackar Ja Noggrannhet och

Läs mer

KONFIDENTIALITETSPOLICY

KONFIDENTIALITETSPOLICY KONFIDENTIALITETSPOLICY Konfidentialitetspolicy för gäster inom Rezidor Hotel Group Policyns omfattning. Konfidentialitetspolicyn för gäster (nedan kallad "policyn") beskriver hur vi inom Rezidor Hotel

Läs mer

Integritetspolicy. Innehåll. Gäller från och med 1 januari 2016

Integritetspolicy. Innehåll. Gäller från och med 1 januari 2016 Integritetspolicy Gäller från och med 1 januari 2016 Innehåll Integritetspolicy... 1 1 Inledning... 2 2 Viktiga delar som du samtycker till... 2 3 Den information vi samlar in... 3 3.1 Registreringsuppgifter...

Läs mer

Sekretessinformation från Adient

Sekretessinformation från Adient Sekretessinformation från Adient Adient plc (registrerat i Irland, 25-28 North Wall Quay, IFSC, Dublin, 1) och dess dotterbolag (hädanefter gemensamt benämnda Adient, vi, oss eller vår) tar din sekretess

Läs mer

PERSONUPPGIFTSBITRÄDESAVTAL

PERSONUPPGIFTSBITRÄDESAVTAL 1 Microsoft AB ( Microsoft ), Box 27, 164 93 KISTA och ( Personuppgiftsbiträdet ) har denna dag träffat följande PERSONUPPGIFTSBITRÄDESAVTAL Bakgrund Personuppgiftslagen ställer krav på skriftligt avtal

Läs mer

Sekretesspolicy för privatkunder

Sekretesspolicy för privatkunder Sekretesspolicy för privatkunder 1. Personuppgiftsansvarig Tikkurila Sverige AB (häri kallat Tikkurila) Textilgatan 31 120 86 Stockholm Sverige Org.nr: 556001-8300 Tel: +46(0)8 775 6000 2. Kontaktuppgifter

Läs mer

När du deltar i en panelundersökning som vårt företag utför kan du känna dig säker på att eventuell personlig information stannar hos oss.

När du deltar i en panelundersökning som vårt företag utför kan du känna dig säker på att eventuell personlig information stannar hos oss. VISION CRITICAL COMMUNICATIONS INC. FÖRETAGETS INTEGRITETSPOLICY ÖVERSIKT Här hos Vision Critical Communications Inc. ("VCCI") är respekt för integriteten en viktig del av vårt åtagande gentemot klienter,

Läs mer

DU BÖR LÄSA FÖLJANDE AVTAL NOGGRANT INNAN DU ANVÄNDER DENNA PROGRAMVARA. DIN

DU BÖR LÄSA FÖLJANDE AVTAL NOGGRANT INNAN DU ANVÄNDER DENNA PROGRAMVARA. DIN LICENSAVTAL FÖR SLUTANVÄNDARE FÖR SONY PROGRAMVARA DU BÖR LÄSA FÖLJANDE AVTAL NOGGRANT INNAN DU ANVÄNDER DENNA PROGRAMVARA. DIN ANVÄNDNING AV PROGRAMVARAN UTGÖR DIN ACCEPT TILL AVTALET. VIKTIGT LÄS NOGGRANT:

Läs mer

Integritetspolicy. Omfattning. Typer av uppgifter och insamlingsmetoder

Integritetspolicy. Omfattning. Typer av uppgifter och insamlingsmetoder Integritetspolicy I denna integritetspolicy ( policyn ) ger vi, Qualcomm Incorporated, och våra filialer (gemensamt benämnda vi, oss eller vår/vårt/våra ), information om hur vi samlar in, använder, behandlar

Läs mer

Våra nuvarande leveranskostnader är följande och kan ändras när som helst: Vanlig posttjänst kommer att användas för att leverera din beställning.

Våra nuvarande leveranskostnader är följande och kan ändras när som helst: Vanlig posttjänst kommer att användas för att leverera din beställning. Regler och villkor DISOLUT / Laktase.se 1. Inledning Ägaren av denna webbplats är DISOLUT vars juridiska adress är Kolkrijst 55, 3828 EK, Hoogland, Nederländerna ("DISOLUT / 'vi' / 'oss' / 'vår'). Registreringsnummer

Läs mer

Tack för att du använder Vanderbilts webbplats. Vi vill nedan upplysa dig som användare av Vanderbilts webbplats om våra användarvillkor.

Tack för att du använder Vanderbilts webbplats. Vi vill nedan upplysa dig som användare av Vanderbilts webbplats om våra användarvillkor. Tack för att du använder Vanderbilts webbplats. Vi vill nedan upplysa dig som användare av Vanderbilts webbplats om våra användarvillkor. 1. Omfattning 2. Tjänster 3. Registrering, lösenord 4. Rätten att

Läs mer

IT-policy för Barn- och Utbildningsförvaltningen Sävsjö kommun

IT-policy för Barn- och Utbildningsförvaltningen Sävsjö kommun IT-policy för Barn- och Utbildningsförvaltningen i Sävsjö kommun Innehållsförteckning Skolans webbplats... 1 Elevernas IT-användning... 3 IT-policy för personal inom BUN, Sävsjö kommun... 4 IT-policy för

Läs mer

Lilly garanterar och förbehåller sig alla ideella rättigheter.

Lilly garanterar och förbehåller sig alla ideella rättigheter. COPYRIGHT Copyright 2004. Eli Lilly Sweden AB. Alla rättigheter förbehållna. Eli Lilly Sweden AB ( Lilly ) ger dig härmed rätt att kopiera dokument som publicerats av Lilly på World Wide Web att användas

Läs mer

Senast uppdaterad 18 juni, 2014. Ersätter villkoren från den 2 maj 2013 i dess helhet.

Senast uppdaterad 18 juni, 2014. Ersätter villkoren från den 2 maj 2013 i dess helhet. Ytterligare användningsvillkor för Acrobat.com Senast uppdaterad 18 juni, 2014. Ersätter villkoren från den 2 maj 2013 i dess helhet. ADOBES ONLINETJÄNSTER SOM ÄR TILLGÄNGLIGA VIA ACROBAT.SE YTTERLIGARE

Läs mer

Microsajt vaccinplus.se, endast speglande information i IGM godkända "snabbguiden"

Microsajt vaccinplus.se, endast speglande information i IGM godkända snabbguiden Microsajt vaccinplus.se, endast speglande information i IGM godkända "snabbguiden" (IGM ärendenr: RV058-15. SPMSD valideringsnrse00533) klickar man här får man upp pdf på IGM godkända & spmsd validerade

Läs mer

3. Regler för användandet av den personliga datorn

3. Regler för användandet av den personliga datorn Sida 1 av 6 Personlig dator (en till en) till elever i Sollentuna kommunala skolor 1. Bakgrund och syfte Sollentuna kommunala skolor vill skapa goda förutsättningar för en utbildning där modern informations

Läs mer

AFA Försäkrings kundwebb

AFA Försäkrings kundwebb v 1.02 augusti 2011 Allmänna villkor för Privatpersoner vid nyttjande av AFA Försäkrings kundwebb 1. Bakgrund 1.1 AFA Försäkring är samlingsnamnet för de tre bolagen AFA Sjukförsäkringsaktiebolag, AFA

Läs mer

Villkor för resenärer

Villkor för resenärer Villkor för resenärer Ladda ner i PDF-format Senast uppdaterad: 10 juni 2016 1. HomeAway (enligt definitionen nedan) är ett dotterbolag till Expedia, Inc. ( Expedia ) i USA. HomeAway Group (enligt definitionen

Läs mer

Sekretesspolicy för marknadsföringsregister

Sekretesspolicy för marknadsföringsregister Sekretesspolicy för marknadsföringsregister 1. Personuppgiftsansvarig Tikkurila Sverige AB (häri kallat Tikkurila) Textilgatan 31 120 86 Stockholm Sverige Org.nr: 556001-8300 Tel: +46(0)8 775 6000 2. Kontaktuppgifter

Läs mer

Riktlinjer för användande av kommunens datorer och Internet för anställda och förtroendevalda i Laholms kommun

Riktlinjer för användande av kommunens datorer och Internet för anställda och förtroendevalda i Laholms kommun Fastställd av kommunstyrelsen 2012-11-13 Dnr 2012-259 Riktlinjer för användande av kommunens datorer och Internet för anställda och förtroendevalda i Laholms kommun Användningen av IT-stöd i vårt dagliga

Läs mer

Allmänna villkor Allmänna användarvillkor för Yobeeda AB, http://www.yobeeda.com Senast ändrade 2014-07-01

Allmänna villkor Allmänna användarvillkor för Yobeeda AB, http://www.yobeeda.com Senast ändrade 2014-07-01 Allmänna villkor Allmänna användarvillkor för Yobeeda AB, http://www.yobeeda.com Senast ändrade 2014-07-01 De allmänna användarvillkoren ("Användarvillkor") finns tillgängliga på webbplatsen http://www.yobeeda.com

Läs mer

Integritetspolicy och Säkerhetsdeklaration

Integritetspolicy och Säkerhetsdeklaration Integritetspolicy och Säkerhetsdeklaration SENAST UPPDATERAD: 26 juli 2012 Vi respekterar integriteten av varje person som besöker våra webbplatser. Integritetspolicyn och Säkerhetsdeklarationen ("Integritetspolicyn")

Läs mer

INTEGRITETS- OCH SÄKERHETSPOLICY

INTEGRITETS- OCH SÄKERHETSPOLICY INTEGRITETS- OCH SÄKERHETSPOLICY Svenska Bostadsfonden har policys för hantering av cookies och personuppgifter. Du ska alltid kunna känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. Vi vill

Läs mer

Skydd av personuppgifter för användare som registrerats av EU-kommissionens identitetshanteringstjänst (Identity Management Service)

Skydd av personuppgifter för användare som registrerats av EU-kommissionens identitetshanteringstjänst (Identity Management Service) Skydd av personuppgifter Skydd av personuppgifter för användare som registrerats av EU-kommissionens identitetshanteringstjänst (Identity Management Service) 1. Vad är identitetshanteringstjänsten? EU-kommissionens

Läs mer

ANVÄNDARVILLKOR för TomToms Webbplatser

ANVÄNDARVILLKOR för TomToms Webbplatser ANVÄNDARVILLKOR för TomToms Webbplatser 1 Tillämpningsområde Dessa Användarvillkor gäller för användning av TomToms Webbplatser och innehåller dina rättigheter, skyldigheter och restriktioner vid användning

Läs mer

DATASKYDDSMANUAL för Saferoad-gruppen

DATASKYDDSMANUAL för Saferoad-gruppen DATASKYDDSMANUAL för Saferoad-gruppen Innehåll 1. Introduktion till Dataskydd 5 2. Sammanfattning 7 3. Datainsamling 8 4. Känsliga personuppgifter och specialkategorier av personuppgifter 11 5. Notis

Läs mer

Dnr 2007/83 PS 004. Riktlinjer för elevernas IT användning i proaros skolverksamhet

Dnr 2007/83 PS 004. Riktlinjer för elevernas IT användning i proaros skolverksamhet Dnr 2007/83 PS 004 Riktlinjer för elevernas IT användning i proaros skolverksamhet Riktlinjer för elevernas IT användning... 2 Allmänna utgångspunkter... 2 Behörighet och ansvar... 2 Internetanvändning,

Läs mer

Användarvillkor för HEMSIDAN.COM. 1 Tjänsten. 2 Användarkonto. 3 Under utveckling. 4 Så här uppför man sig på Hemsidan.

Användarvillkor för HEMSIDAN.COM. 1 Tjänsten. 2 Användarkonto. 3 Under utveckling. 4 Så här uppför man sig på Hemsidan. Användarvillkor för HEMSIDAN.COM Dessa villkor reglerar användadet av tjänsten HEMSIDAN.COM som tillhandahålls av Hemsidan Com AB med organisationsnummer 556685-2785, nedan kallad Hemsidan, och den part

Läs mer

Familjehemsbanken Uppdaterat 2014-01-07

Familjehemsbanken Uppdaterat 2014-01-07 Uppdaterat 2014-01-07 Allmänna villkor Familjehemsbanken är en mötesplats för privatpersoner som är eller vill bli familjehem, jourhem samt kontaktfamilj och personer som arbetar inom familjevården i kommun

Läs mer

Regler för användning av Riksbankens ITresurser

Regler för användning av Riksbankens ITresurser Regler för användning av Riksbankens ITresurser MAJ 2009 1 Inledning I det följande ges regler för användning av Riksbankens IT-resurser, vilka gäller för alla medarbetare i Riksbanken samt konsulter och

Läs mer

Användaravtal och samtycke till behandling av personuppgifter

Användaravtal och samtycke till behandling av personuppgifter Användaravtal och samtycke till behandling av personuppgifter Nedanstående villkor reglerar deltagande i internet panelen ( Panelen ) för vilken TV4 AB, 556289-4237, 115 79 Stockholm, Stockholms län, är

Läs mer

Familjehemsbanken Uppdaterat

Familjehemsbanken Uppdaterat Uppdaterat 2014-01-07 Allmänna villkor Familjehemsbanken är en mötesplats för privatpersoner som är eller vill bli familjehem, jourhem samt kontaktfamilj och personer som arbetar inom familjevården i kommun

Läs mer

ANVÄNDARVILLKOR. För att del av angivna Tjänster krävs att du är över arton (18) år.

ANVÄNDARVILLKOR. För att del av angivna Tjänster krävs att du är över arton (18) år. ANVÄNDARVILLKOR 1. GODKÄNNANDE AV ANVÄNDARVILLKOR Genom att besöka eller använda någon av våra webbsidor, lojalitetsprogram eller mobilapplikationer (s.k. appar) (gemensamt Tjänsterna ), som kan nås genom

Läs mer

e-förvaltning och juridiken 8 maj 2008 Kristina Blomberg

e-förvaltning och juridiken 8 maj 2008 Kristina Blomberg e-förvaltning och juridiken 8 maj 2008 Kristina Blomberg www.pulpedagogen.se Personuppgiftslagen (PuL) Vad tänka på i PuL när det gäller e-förvaltning? Missbruksregeln - Hanteringsregeln Ändamålet God

Läs mer

Utskrift online 4.0. Utgåva 1

Utskrift online 4.0. Utgåva 1 Utskrift online 4.0 Utgåva 1 2008 Nokia. Alla rättigheter förbehållna. Nokia, Nokia Connecting People och Nseries är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör Nokia Corporation. Nokia tune är

Läs mer

ADOBE FLASH PLAYER 10.3 Lokal inställningshanterare

ADOBE FLASH PLAYER 10.3 Lokal inställningshanterare ADOBE FLASH PLAYER 10.3 Lokal inställningshanterare PRERELEASE 03/07/2011 Juridisk information Juridisk information Juridisk information finns på http://help.adobe.com/sv_se/legalnotices/index.html. iii

Läs mer

Allmänna riktlinjer för behandling av personuppgifter enligt Personuppgiftslagen (PuL)

Allmänna riktlinjer för behandling av personuppgifter enligt Personuppgiftslagen (PuL) Kommunledningsförvaltningen STYRDOKUMENT Godkänd/ansvarig 1(5) Beteckning Riktlinjer behandling personuppgifter Allmänna riktlinjer för behandling av personuppgifter enligt Personuppgiftslagen (PuL) 1.

Läs mer

ANVÄNDARVILLKOR OCH SEKRETESSPOLICY för köpare och säljare

ANVÄNDARVILLKOR OCH SEKRETESSPOLICY för köpare och säljare ANVÄNDARVILLKOR OCH SEKRETESSPOLICY för köpare och säljare 1. Allmänna villkor 2. Medlemskap 3. Personuppgifter 4. Immateriella rättigheter 5. Ansvarsfrihet 6. Cookies 7. Budgivning och köp 8. Kostnader

Läs mer

Användaravtal för MyVeritas

Användaravtal för MyVeritas Användaravtal för MyVeritas LÄS IGENOM DET HÄR ANVÄNDARAVTALET ( AVTALET ) NOGGRANT INNAN DU REGISTRERAR DIG PÅ WEBBPLATSEN FÖR INTERNETBASERADE PROGRAM ( WEBBPLATSEN ). GENOM ATT ANVÄNDA WEBBPLATSEN (1)

Läs mer

IT policy för elever vid

IT policy för elever vid IT policy för elever vid 2008/2009 Anvisningar för att få använda datorerna på skolan 1. Det är tillåtet att surfa på Internet när jag besöker sidor som har anknytning till skolarbetet. Förklaring: Att

Läs mer

CMC MARKETS CHART FORUM ANVÄNDARVILLKOR

CMC MARKETS CHART FORUM ANVÄNDARVILLKOR CMC MARKETS CHART FORUM ANVÄNDARVILLKOR Ord med stor begynnelsebokstav ska ha den betydelse som anges i dessa Villkor. Välkommen till CMC Markets Chart Forum Chart Forum. Villkoren nedan Villkoren och

Läs mer

2. Komma igång. 3. Komma åt Salut Chat. 4. Uppdatera webbläsare och plugin

2. Komma igång. 3. Komma åt Salut Chat. 4. Uppdatera webbläsare och plugin Neuropsykiatriska behandlingsenheten, Solhem Södra Älvsborgs sjukhus 501 82 BORÅS Tel.: 033-616 29 60, e- mail: lena.y.johannesson@vgregion.se 1. Inledning Syftet med den här studien är att utvärdera om

Läs mer

Allmänna villkor. DPOrganizer Ett verktyg från Beyano AB

Allmänna villkor. DPOrganizer Ett verktyg från Beyano AB Allmänna villkor DPOrganizer Ett verktyg från Beyano AB 1. Inledning 1.1 Dessa allmänna villkor ( Villkoren ) gäller för användning av DPOrganizer som är en programvara tillhandahållen av Beyano AB, org.

Läs mer

Användningsvillkor Spelo.se

Användningsvillkor Spelo.se Användningsvillkor Spelo.se Inledning På webbplatsen www.spelo.se (nedan kallad Webbplatsen) kan du spela spel, registrera dig för nyhetsbrevet, skapa en egen profil där du kan samla dina favoritspel och

Läs mer

Guide för ansökan om.fi-domännamn

Guide för ansökan om.fi-domännamn Guide för ansökan om.fi-domännamn Varje finländare kan lägga upp webbsidor vare sig det handlar om ett företag, ett innebandylag, en syförening eller en privatperson. Till internets grundläggande rättigheter

Läs mer

OFFICIELLA REGLER. 4. Gå in på hemsidan www.laroche-posay.se/100familjer och klicka på länken "Delta".

OFFICIELLA REGLER. 4. Gå in på hemsidan www.laroche-posay.se/100familjer och klicka på länken Delta. OFFICIELLA REGLER 1. LIPIKAR FAMILJER-prorammet administreras av La Roche-Posay, en enhet inom L Oréal Sverige AB. Programmet är öppet för personer bosatta i Sverige och pågår från 01.10.2014 kl. 00:01

Läs mer

ANVÄNDARVILLKOR. 1. Allmänt. 2. Tjänsten och villkor för tillträde till denna

ANVÄNDARVILLKOR. 1. Allmänt. 2. Tjänsten och villkor för tillträde till denna ANVÄNDARVILLKOR 1. Allmänt 1.1 Dessa användarvillkor ( Användarvillkoren ) gäller när du som användare ( Användare ) ingår avtal ( Avtalet ) med M.C. WITTE of Sweden AB, org. nr 556871-4298, med adress

Läs mer

2.3. Personer som ännu inte har fyllt arton år får inte skapa något kundkonto.

2.3. Personer som ännu inte har fyllt arton år får inte skapa något kundkonto. Användarvillkor för användning av BoD:s sidor på www.bod.se I sin lydelse av den 8 oktober 2013 1. Användarvillkorens tillämpningsområde 1.1. Nedanstående användarvillkor gäller för webbsidorna på www.bod.se

Läs mer

Särskilda avtalsvillkor för tjänsten Elisa Kirja

Särskilda avtalsvillkor för tjänsten Elisa Kirja 22.7.2013 Särskilda avtalsvillkor för tjänsten Elisa Kirja Särskilda avtalsvillkor för tjänsten Elisa Kirja 1. Allmänt Tjänsten Elisa Kirja (nedan Innehållstjänsten) är avsedd för konsumentkunder. Dessa

Läs mer

Fototävlingen Vad innebär vetenskap för dig? tävlingsvillkor

Fototävlingen Vad innebär vetenskap för dig? tävlingsvillkor Fototävlingen Vad innebär vetenskap för dig? tävlingsvillkor 1. MÅL I fototävlingen Vad innebär vetenskap för dig? kan lag med ungdomar från EU svara på frågan Vad innebär vetenskap för dig? i bildformat.

Läs mer

3. Regler för användandet av den personliga datorn

3. Regler för användandet av den personliga datorn Sida 1 av 6 Personlig dator (en till en) till elever i Sollentuna kommunala skolor 1. Bakgrund och syfte Sollentuna kommunala skolor vill skapa goda förutsättningar för en utbildning där modern informations

Läs mer

ANVÄNDARVILLKOR ANTIQNET

ANVÄNDARVILLKOR ANTIQNET Allmänt ANVÄNDARVILLKOR ANTIQNET Dessa allmänna villkor ("Allmänna Villkoren"), tillsammans med övriga villkor som finns på AntiqNets webbplats ("Webbplatsen") samt övriga villkor som AntiqNet i vissa

Läs mer

Tillsyn enligt personuppgiftslagen (1998:204) uppföljning av ärende om Kristdemokraternas medlemsregister

Tillsyn enligt personuppgiftslagen (1998:204) uppföljning av ärende om Kristdemokraternas medlemsregister Datum Diarienr 2014-03-31 1293-2013 Kristdemokraterna Box 2373 103 18 STOCKHOLM Tillsyn enligt personuppgiftslagen (1998:204) uppföljning av ärende om Kristdemokraternas medlemsregister Datainspektionens

Läs mer

ico-worker.com Användarvillkor och andra saker som du bör känna till för att kunna vara säker online.

ico-worker.com Användarvillkor och andra saker som du bör känna till för att kunna vara säker online. ico-worker.com Användarvillkor och andra saker som du bör känna till för att kunna vara säker online. Vi har alla ansvar för säkerheten En del av IKEA andan är att Jag gör lite grann, du gör lite grann,

Läs mer

Fieldglass integritetspolicy

Fieldglass integritetspolicy Fieldglass integritetspolicy Revisionshistorik Dokumentrevisionshistorik Revision Datum Sammanfattning av ändringar Författare 1 Februari 2014 Integritetspolicyn anpassad till branschstandard Pamela Bellner

Läs mer

Tjänstevillkor. Doc: 890-01002, R1.0 1 www.yanzi.se

Tjänstevillkor. Doc: 890-01002, R1.0 1 www.yanzi.se Tjänstevillkoren beskriver Yanzi s tjänster, integritetspolicy, begränsning av ansvar, förpliktelser, osv. Tjänstevillkoren är skrivna på svenska och gäller den Svenska marknaden. Doc: 890-01002, R1.0

Läs mer

PALAVER VILLKOR FÖR VÄRDAR

PALAVER VILLKOR FÖR VÄRDAR 1. ALLMÄNT PALAVER VILLKOR FÖR VÄRDAR Dessa villkor (nedan dessa villkor eller villkoren ) gäller när Palaver Place AB, org.nr 559062-9902, Aroseniusvägen 26, 168 50 Bromma (nedan Palaver Place, vi, oss

Läs mer

KOMMUNAL FÖRFATTNINGSSAMLING Nr 005.3

KOMMUNAL FÖRFATTNINGSSAMLING Nr 005.3 Bromölla kommun KOMMUNAL FÖRFATTNINGSSAMLING Nr 005.3 Antagen/Senast ändrad Gäller från Dnr Kf 2004-08-30 88 2004-08-31 2004/273-008 RIKTLINJER FÖR IT-ANVÄNDNING Riktlinjer för IT-användningen i Bromölla

Läs mer

Allmänna villkor för tjänsten GP+

Allmänna villkor för tjänsten GP+ Allmänna villkor för tjänsten GP+ Allmänt Dessa allmänna villkor gäller för ditt köp och nyttjande av tjänsten GP+. Genom att du betalar för GP+ accepterar du Stampen Local Media Aktiebolags (kallas nedan

Läs mer

Regel. Användning av Riksbankens IT-resurser. Inledning. Användning av IT-resurser

Regel. Användning av Riksbankens IT-resurser. Inledning. Användning av IT-resurser Regel BESLUTSDATUM: 2014-03-24 BESLUT AV: Anders Vredin BEFATTNING: Avdelningschef ANSVARIG AVDELNING: Stabsavdelningen FÖRVALTNINGSANSVARIG: Lars Andersson HANTERINGSKLASS: Ö P P E N SVERIGES RIKSBANK

Läs mer

Juridisk information, upplysningar och licenser

Juridisk information, upplysningar och licenser Juridisk information, upplysningar och licenser Genom att använda eller delta i denna webbplats, filöverföringsprotokoll (FPT) eller annan fildelningsserver, onlinetjänst, applikation, tjänst för e-postmeddelande,

Läs mer

Vägledande rutin för chefer om kontroll av hur arbetstagare använder kommunens IT-utrustning och ITresurser

Vägledande rutin för chefer om kontroll av hur arbetstagare använder kommunens IT-utrustning och ITresurser Rutin 2013-11-27 Vägledande rutin för chefer om kontroll av hur arbetstagare använder kommunens IT-utrustning och ITresurser KS-217 2004 000 Dokumentet antogs den 4 september 2006 av stadsjurist Martine

Läs mer

1/7. Mitt resekort. Användarvillkor för tjänsten

1/7. Mitt resekort. Användarvillkor för tjänsten 1/7 Mitt resekort Användarvillkor för tjänsten 2/7 Innehåll 1 Allmänt... 3 2 Beskrivning av tjänsten... 3 3 Användning av tjänsten och registrering i tjänsten... 3 4 Registeruppgifter och ändamål av behandling...

Läs mer

Familjehemsbanken Uppdaterat 2013-11-28

Familjehemsbanken Uppdaterat 2013-11-28 Uppdaterat 2013-11-28 Allmänna villkor Familjehemsbanken Familjehemsbanken är en mötesplats för personer/familjer som är eller vill bli familjehem, jourhem och/ eller kontaktfamilj/person och personer

Läs mer

Risk, security, and legal analysis for migration to cloud. PART 3: Privacy and security management

Risk, security, and legal analysis for migration to cloud. PART 3: Privacy and security management Risk, security, and legal analysis for migration to cloud PART 3: Privacy and security management Cloud Computing Cloud computing har visat sig vara en framgångsrik paradigm som till stor del förenklar

Läs mer