Ett liv vid havet med stadens komfort

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Ett liv vid havet med stadens komfort"

Transkript

1

2 Ett liv vid havet med stadens komfort Över 80% av hela utvecklingen är tillägnat anlagda trädgårdar och öppet utrymme För att ha lyxen, av ett liv vid havet, behöver du inte ge upp på komfort och bekvämligheten av att bo i stadskärnan och allt det erbjuder. Nu finns det en utveckling av lyx bostäder som erbjuder dig det bästa av båda; Fort Cambridge byggt på Tigne halvön omgivet av kristallklart vatten. Borta från buller och tungtrafik ändå är stadenskärna bara två minuter bort.

3

4 Bäst är när naturen, havet och ljuset möts. Om du sett allt för många lägenheter, där ingen erbjuder dig vad du behöver eller vill ha, då kan Fort Cambridge vara det du har väntat på. Det största problemet med de, flesta lägenheterna är bristen på ljus och rymd, känslan av att vara inklämd, då man oftast bygger hus på hus, på så lite mark som möjligt. Fort Cambridge har förändrat allt detta. Skälvständiga flerbostadshus med fönster runt om och stora grönområden. Om du vill ha bekvämligheten och säkerheten att leva i en modern lägenhet, men utan att ge upp ditt utrymme och integritet, då bör du titta på Fort Cambridge Se mer på Malta har Europas lägsta kriminalitet här finns inget gatuvåld

5 Sliema är platsen att leva om du vill ha all service inom räckhåll, och Maltas mest populära kaféer, restauranger och butiker på promenad avstånd. Om du bara vill ta ett snabbdopp i Maltasklaravatten gå bara övergatan eller shoppa, Versace, Swarovski med flera alla är de inom räckhåll utan att ta bilen. Den vackra strandpromenaden är utanför din dörr. Här är vintersol och sommarvindar även i december. Läs och se mer på

6 Historisk bakgrund till Fort Cambridge (cambridge Battery) Fort Cambridge har fått sitt namn från sin plats: den gamla fästningen som försvarade Sliema halvön från de första åren av 19th fram till Malta upphörde att vara en brittisk koloni som grund av Fort Cambridge är Cambridge batteri, en fästning byggd, formen av en pentagon under andra halvan av det 19th århundradet. När det stod omgiven av soldater kasern och hemma hos brittiska arméofficerare, byggda i edvardiansk stil i början av 1900-talet. Nu är det en historisk attraktion, som håller på att omsorgsfullt restaurerad och kommer vara omgiven av trädgårdar öppna för allmänheten. Batteriet hålls en gång en av de berömda ton vapen som försvarade Malta. Den andra pistolen är på Fort Rinella, som Fort Cambridge liknar delaktiga i design. Både Fort Rinella och Fort Cambridge byggdes av britterna som en reaktion på den enandet av Italien 1871, och förbättringen av den italienska flottan batteriet var bemannat med 35 män ur kungliga Garrison Artilleriet innan Krimkriget år 1854, var Malta som en samlingsplats för hela allierade flottan. Ön blev en viktig mellanstation-punkt för den brittiska armén och flottan. des hamnar var fulla, speciellt när Suezkanalen öppnades Genom 1860, Malta att fyllas på med nya och mer kraftfulla vapen och vapen placering. Efter 1866, timmer fartyg började ersättas av järn-klädda fartyg, och så större kustnära vapen behövdes för att penetrera fartygen. Alla baracken och skydd rummen hade fönster som omfattas av järn galler, genom vilka musköter kunde stickas ut. Det var en gång ett infanteri bröstvärn på taket. Huvudporten uppnåddes endast med hjälp av en Guthrie rullande bro, som skulle kunna rullas tillbaka in i fortet.

7

8 Fort Cambridge är ett modernt stil lägenhetskomplex i Sliema på Tigne halvö i Malta. Den är utformad av en av Maltas ledande arkitektkontor som erbjuder alla bekvämligheter i det moderna livet, att maximera oss i utrymmen utan att ge upp lyxen att känna luft och komfort. Stora balkonger och generösa fönster vetter mot havet å dess vyer. Bostäderna är skapade för att ge mycket ljus och luft, och ett val av olika vyer och inriktningar eftersom varje block av lägenheter står självständigt, omgiven av utrymme. Reflektionen och flöde av ljus maximeras genom användning av tjocka, förstärkt återvunnet glas, framför balkonger och terrasser, och delar av fasaden. Detta ger också flerbostadshusen ett effektivt estetiskt utseende sett från utsidan. Den slitstarka ytfinishen är till för att klara den marina miljön. Marmor och granit används i vissa områden. Blocken gick till stor series vit plan, och inriktningen är att de fyra riktningarna: Nord syd, öst och väst, som erbjuder ett brett urval av lägenheter som endast ett fristående block kan ge. Det finns ingen kommersiell komponent till utvecklingen. vilket innebär att de lägre nivåerna kommer att hållas fri från butiker, barer, kaféer, restauranger, stormarknader eller kontor. Detta gör Fort Cambridge är Maltas enda utveckling av detta slag, som är ett rent bostadsområde.

9

10 Estetik på utsidan Fort Cambridge erbjuder ett urval av riktlinjer, vilket innebär att du kan välja att ha en lägenhet där du ser ut över det vida havet, mot staden, eller med vackra gamla Valletta på andra sidan vattnet. På grund av framträdande av utvecklingen har vi lagt lika mycket uppmärksamhet åt estetik på utsidan som komfort och stil av interiören. En variation av kvalitets material har införlivats i fasaden med stor effekt, med tanke på hur de uppfattas från alla vinklar och riktningar. Den gamla fästningen vid foten av flerbostadshusen skall restaureras professionellt och Kommer att omges av anlagda trädgårdar och parkområde.

11

12 Bekvämligheter i och runt Fort Cambridge Trädgårdarna vid foten av lyx komplexet är fokuserade på det återställda fortet. En privat swimming-pool är en plus-punkt, och stränderna med kristallklart vatten är bara en minut `s promenad, liksom butiker, kaféer, restauranger och suset av det njutbara dagliga livet. Ett fitnesscenter och inomhuspool finns också. Det finns full säkerhet, vilket gör Fort Cambridge en mycket säker miljö att leva och koppla av i. Att leva i stadsrummet i en hektisk badort sätter parkering som en premie. En av de viktigaste faktorerna för att välja en bostad har blivit tillgången på parkeringsplatser. Fort Canbridge kommer att ha fyra våningar av garage dolt under jorden. Detta är tillräckligt för 900 bilar ställt mot cirka 380 lägenheter.

13

14 Bostaden är Ditt livs investering Fort Cambridge erbjuder ett lysande val av en, två, tre eller fyra sovrums lägenheter, etage och takvåning. Det finns 380 att välja på spridningen är, mellan tre fristående hus orienterade mot norr, söder, öster och väster. Nästan alla av dem har en underbar utsikt. Många av dem har stora terrasser och balkonger, och de översta våningarna ger spektakulära vyer över havet och Valletta. Stora fönster och fasader av återvunnet gröntonat glas bidrar till den totala effekten av hav och himmel, ljus och luft. Dessa moderna bostäder är skapade för att ge det bästa av livet i det 21 århundradet.

15

16 Bostad med 1 sovrum Dessa lägenheter är perfekta för ensamstående eller par som lever ett mycket engagerat liv. De är snyggt, effektivt anlagda, och fantastiska för en snabb livsstil. De är också perfekt för dem som är i ett senare skede i livet och som vill trappa ner sitt hem för att ha färre att bry sig om eller krav på deras tid. Utan att ge upp något av kvaliteten på ett hem på den övre änden av marknaden. Lägenheter med ett sovrum har en genomsnittlig yta på 80 kvm, och finns i val av egen separat wc, eller 1 badrum endast

17

18 Bostad med 2 sovrum Två sovrum erbjuder mer flexibilitet ett extra rum är alltid mycket bra även om du inte behöver det. Som ett sovrum för barn eller besökare. Det kan utgöra en utmärkt studie, extra vardagsrum, eller ens lagringsutrymme. Två-rumslägenheter har en genomsnittlig yta på 140kvm, och har ett separat badrum och ett badrum till sovrummet. Illustrativ ovan. Typisk planlösning skala 1:200.

19

20 Bostad med 3 sovrum Det är lösningen för familjer eller bara för par eller ensamstående som vill ha all extra rymd. Golv ytan i tre-rumslägenheter på Fort Cambridge är i genomsnitt 190sqm, och de byggs med ett separat badrum, och badrum till huvud sovrummet, och en gäst toalett. tre-rumslägenheten ovan är en typisk planlösning skala 1:200 Illustrativ. genomsnitt 190m2

21

22 Bostad med 4 sovrum Vissa människor ser ett minimum av utrymme att bry sig med, som den ultimata friheten och lyxen. Andra ser det åt andra hållet: de vill ha friheten att ha en hel del utrymme, men i en säker och modern lägenhet klart till högsta standard, så att de inte behöver ta itu med de otaliga underhåll och säkerhetsproblem av levande i ett stort hus. Fyra-rumslägenheter på Fort Cambridge är den ultimata lyxiga lägenheten och rymden. De byggs med två badrum, stora sovrum med badrum, tvättstuga och gäst toalett. Golvytor i genomsnitt ligger på 280kvm.

23

24 Dröm bostäderna Bostad i etage eller en takvåning Om du är ute efter några av de mest fantastiska vyer som du kan få från en lägenhets fönster eller terrass i Malta. Takvåningarna - finns som enplans eller etage - vid Fort Cambridge. Är det vad du letat efter, vackert utformade och färdiga med högsta moderna standard, med fantastisk exteriör styling, dessa takvåningar verkar flyta mellan havet och himlen. De finns i en golvyta på cirka 300sqm. Se mer på

25

26

27

28 Bakom scenen Byggherren Gap Holdings Ltd är en framgångsrikt fastighetsutvecklings företag som samlat lång erfarenhet av ordförande George Muscat och den dynamiska enthusiasm hans son Adrian och hans svärson Paul Attard innehar. GAP har byggt upp en betydande portfolie av bostäder och affärslokaler.gap följer utvecklingen, som priser till tjänst, Gap förlitar sig på benfits av högsta kvalitet i finish och specifikationer, att använda sig av de bästa människorna i fältet för arkitektur och konsulttjänster. Gap: s framgång bygger på att ge folk vad de vill ha och behöver, snarare än att förvänta sig av dem att passa in. Utforskning av marknaden gör oss medvetna om vad som krävs.

29

30 bakom scenen Arkitekten TBA Periti är en arkitektbyrå som inrättats 1988, främst som en strukturell teknikkonsult. Det gav konsulttjänster i lösningen av civila och strukturella tekniska problem relaterade till låg uppgång och höghus konstruktion, stor spännvidd industribyggnader och väg broar. TBA Periti breddades senare omfattningen av dess verksamhet till att omfatta arkitektur. företaget fungerar nu inom konstruktion, armerade och förspänd betong, stålkonstruktioner, utformning av civila och marina verk, arkitektur och inredning, förberedelse av planering undermark, övervakning och styrka utvärdering av befintliga strukturer, strukturella reparation, restaurering och rehabilitering av antika byggnader, ledningar projekt, värderingar och skiljeförfaranden.

31

32 Malta är en medlemsstat i Europeiska unionen, Euro valutaområde samt Schengenområdet. Malta består av de tre öarna Malta, Gozo och lilla Comino och var en del av det brittiska imperiet mellan 1801 och Malta blev en republik Dess officiella språk är maltesiska och engelska, nationellt språk är maltesiska. Alla officiella dokument som gäller statligt och kommunikation ges på både engelska och maltesiska. Engelska används som Maltas officiella verksamhet språk. Många människor är tvåspråkiga, och engelska är allmänt förstås och talat. Ett stort antal människor talar också god italienska. Malta är ett väldigt säkert land och det finns inget gatuvåld. Mest verksamhet sker på den största ön, Malta, där huvudstaden, flygplatsen och regering finns. Gozo har en stor befolkning men är fortfarande mer lantligt. Öarna ligger mellan Sicilien och Tunisien, Malta står för strålande väder nästan hela året. Havs bad är möjligt sju månader om året. ( fast jag har sett nordbor bada helaåret sist januari 2012 ) Dykning, vindsurfing och andra vattensporter utövas hela året.

33 Maltas internationella flygplats (15 minuter från Fort Cambridge) har kopplingar till alla större europeiska flygplatser. Där finns hamnen med anslutningar till Sicilien, Italien och Tunisien. Malta är också något av Medelhavet nav, och en av de största super-yacht småbåtshamnar ligger här, i Grand Harbour. Ekonomin leds av turism, finansiella tjänster och informationsteknik. Befolkningen består av medborgare och en fluktuerande antal av besökare, bofasta och andra utlänningar. Se mer av Malta på vår hemsida

34 Cellular phone +46 (0) Office phone

Dröm läge på Ferragudos klippor in Ferragudo

Dröm läge på Ferragudos klippor in Ferragudo sida 1/5 sida 2/5 Villor & Gårdar 950.000 Konstruerad (år) 2001 område (län) Lagoa Tomtarea 1083 Stad Ferragudo Konstruktion område 222 sida 3/5 Det finns väldigt få villor i Ferragudo på vackra platser,

Läs mer

Snygg villa med imponerande utsikt, unik terrass och separat lägenhet in Monchique

Snygg villa med imponerande utsikt, unik terrass och separat lägenhet in Monchique sida 1/5 sida 2/5 Villor & Gårdar 750.000 Konstruerad (år) 1983 område (län) Tomtarea 2000 m² Stad Konstruktion område 437 m² sida 3/5 Precis ovanför den vackra Spa orten Caldas de har vi denna storslagna

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA RESA MALTA VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA Den vackra östaten Malta ligger i mellersta Medelhavet, mellan Libyen i söder och Italien i norr. Malta är Europas sydligaste stat och har drygt 400 000 invånare.

Läs mer

Visningsresa av nybyggda hus och lägenheter på franska Rivieran

Visningsresa av nybyggda hus och lägenheter på franska Rivieran Visningsresa av nybyggda hus och lägenheter på franska Rivieran PORT NICEA NICE Ett alldeles nyinkommet lägenhetsprojekt i hamnen i Nice, endast 100 meter från kajen. Det kommer att byggas studiolägenheter

Läs mer

En lyxig egendom strax bakom kustlinjen, gångavstånd till stranden in Ferragudo

En lyxig egendom strax bakom kustlinjen, gångavstånd till stranden in Ferragudo sida 1/5 sida 2/5 Villor & Gårdar 1.400.000 Konstruerad (år) 2003 område (län) Lagoa Tomtarea 9360 Stad Konstruktion område 584 sida 3/5 På landsbygden, nära fiskebyn, golfbanor och inom gångavstånd från

Läs mer

Havsutsikt och gångavstånd till stranden bra för rullstol. in Meia Praia

Havsutsikt och gångavstånd till stranden bra för rullstol. in Meia Praia sida 1/5 sida 2/5 Villor & Gårdar 525.000 Konstruerad (år) 2002 område (län) Lagos Tomtarea 320 Stad Meia Praia Konstruktion område 280 sida 3/5 En underbar och rymlig hörn villa på den breda stranden

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Modernt formspråk. och traditionell livsstil i skön förening

Modernt formspråk. och traditionell livsstil i skön förening Modernt formspråk och traditionell livsstil i skön förening Högt uppe på klipporna i Göteborgs norra skärgård och med en vidunderlig utsikt över havet ligger ett av Vallsjöhus senaste byggprojekt. Tio

Läs mer

Pine Bay. BBCG Construction - Akbük

Pine Bay. BBCG Construction - Akbük Pine Bay BBCG Construction - Akbük Pine Bay Pine Bay har det bästa läge i ett pittoreskt och lugnt område i Akbük med fantastisk havsutsikt åt ena hållet och tallar och berg åt andra. Komplexet ligger

Läs mer

Green Park Village. BBCG Construction - Akbük

Green Park Village. BBCG Construction - Akbük Green Park Village BBCG Construction - Akbük Green Park Village Green Park Village har ett utmärkt läge i ett pittoreskt och lugnt område i Akbük med fantastisk havsutsikt åt ena hållet och tallar och

Läs mer

Willa Nordic ONV BOLIG. Modern dansk design. www.willanordic.se

Willa Nordic ONV BOLIG. Modern dansk design. www.willanordic.se Willa Nordic ONV BOLIG Modern dansk design www.willanordic.se ETT HUS SOM STICKER UT & SAMTIDIGT SMÄLTER IN, LIKT EN KAMELEONT MED INTEGRITET DET HÄR ÄR ETT HEM FÖR FAMILJEN SOM VILL BO I ETT ARKITEKTRITAT

Läs mer

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse 6 JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse Penthouse nr våning r.o.k boyta terrass sid 5101 98 62 8 9 6101 98 65 40 41 41401 4 4 125 74+10 42 4 71401 4 4 14

Läs mer

rafiskt hus modern karaktär med

rafiskt hus modern karaktär med med rafiskt hus modern karaktär På den branta tomten i stadsdelen Fresnaye i Kapstaden, Sydafrika, skapade arkitektbyrån Saota ett hus i flera våningsplan med spännande grafiskt uttryck. text mia storm

Läs mer

Stadsradhus brf Radiomasten

Stadsradhus brf Radiomasten Stadsradhus brf Radiomasten Tre våningar med många alternativ på inredning och material Modernt bekvämt boende med hög kvalitet ETAPP 2 Stadsradhus för dig som vill bo med lite mer frihet. Bo modernt och

Läs mer

LÄGENHETER & TAKVÅNINGAR I TVÅ PLAN EFTERSOM DU VILL LEVA MED STIL

LÄGENHETER & TAKVÅNINGAR I TVÅ PLAN EFTERSOM DU VILL LEVA MED STIL LÄGENHETER & TAKVÅNINGAR I TVÅ PLAN EFTERSOM DU VILL LEVA MED STIL Eftersom du vill leva med stil VÄLKOMMEN TILL OCEAN HILLS OCEAN HILLS ÄR ETT FANTASTISKT nytt bostadsområde med 62 ljusa, moderna lägenheter

Läs mer

OPATIJA LILLA MONACO

OPATIJA LILLA MONACO OPATIJA LILLA MONACO OPATIJA ALLTID RÄTT Självklart har Opatija - Kroatiens Monte Carlo - Casino. Adelsmän från det Habsburgska riket... byggde sina spatiösa villor i Opatija Opatija är förmodligen den

Läs mer

Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3

Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3 Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3 Typ av boende: villa Plats: DUBROVNIK - KROATIEN Antal rum: 7 Max antal gäster: 13 Badrum: 7 Pool: Ja Hav avstånd: 100 m Början vid: 13.700 1 / 5 {gallery}vfr/dubrovnik3{/gallery}

Läs mer

KVARTERET PARADISET ADAM & EVA JOHAN & THOMAS PROJEKTGRUPP 15

KVARTERET PARADISET ADAM & EVA JOHAN & THOMAS PROJEKTGRUPP 15 KVARTERET PARADISET ADAM & EVA JOHAN & THOMAS KVARTERET PARADISET Platsen Närheten till havet är det mest attraktiva med tomten på Eriksberg. Den har dockan, en framtida småbåtshamn på sin västra sida

Läs mer

En ny sida av dig själv, på rätt sida av Vättern. SOLSIDAN CA 75 90 UNIKA BOSTADSRÄTTER I FANTASTISKT LÄGE VID VÄTTERNS STRAND

En ny sida av dig själv, på rätt sida av Vättern. SOLSIDAN CA 75 90 UNIKA BOSTADSRÄTTER I FANTASTISKT LÄGE VID VÄTTERNS STRAND En ny sida av dig själv, på rätt sida av Vättern. SOLSIDAN CA 75 90 UNIKA BOSTADSRÄTTER I FANTASTISKT LÄGE VID VÄTTERNS STRAND Tillsammans med Tosito. Tosito är ett lokalt fastighetsbolag som älskar Jönköping,

Läs mer

Med stadens puls utanför fönstret CENTRUM BO BRA DÄR DU LEVER. LEV BRA DÄR DU BOR.

Med stadens puls utanför fönstret CENTRUM BO BRA DÄR DU LEVER. LEV BRA DÄR DU BOR. Prinsen, Drottninggatan Med stadens puls utanför fönstret BO BRA DÄR DU LEVER. LEV BRA DÄR DU BOR. Att bo bra är viktigt för oss och för våra hyresgäster. Vi förvaltar bostäder, skapar service och förutsättningar

Läs mer

Mycket rymlig rustik villa med fantastisk utsikt på stor tomt in Monchique

Mycket rymlig rustik villa med fantastisk utsikt på stor tomt in Monchique sida 1/5 sida 2/5 Villor & Gårdar 695.000 Konstruerad (år) 1994 område (län) Monchique Tomtarea 25170m² Stad Monchique Konstruktion område 535m² sida 3/5 På ett mycket bra läge, inte långt från Monchique

Läs mer

Maria. Trädgårdsstad BOSTAD HELSINGBORG

Maria. Trädgårdsstad BOSTAD HELSINGBORG BOSTAD HELSINGBORG Jurymotivering: Mariastaden i Helsingborg fortsätter att växa. Under året har NCC färdigställt ett 100-tal bostäder i en attraktiv mix av villor, radhus och kedjehus. Allt med den engelska

Läs mer

OHBOY! CYKELHUSET - OHBOY! HYRESRÄTTER. 55 Lägenheter. Inflytt: december 2016 OHBOY. 4 st 1 RoK 37 st 2 RoK 13 st 3 RoK 10 st 4 RoK 1 st 5 RoK

OHBOY! CYKELHUSET - OHBOY! HYRESRÄTTER. 55 Lägenheter. Inflytt: december 2016 OHBOY. 4 st 1 RoK 37 st 2 RoK 13 st 3 RoK 10 st 4 RoK 1 st 5 RoK havet OHBOY skatepark Malmö C cykelhuset OHBOY! Ohboy! är byggt för en modern, urban livsstil. I detta grönskande hus med vackra betongytor finns smarta lösningar som gör det bilfria livet självklart.

Läs mer

Bekväm takvåning nära stranden och Ferragudo in Ferragudo

Bekväm takvåning nära stranden och Ferragudo in Ferragudo sida 1/5 sida 2/5 Lägenheter 387.000 Konstruerad (år) 2001 område (län) Lagoa Tomtarea 160 Stad Ferragudo Konstruktion område 188 sida 3/5 Denna rymliga lägenhet med dito takterrass ligger nära den främsta

Läs mer

LA MONTESA d e M A R B E L L A

LA MONTESA d e M A R B E L L A LA MONTESA d e M A R B E L L A EN VISION ÖVER MODERNT BOENDE Nutida arkitektur mitt i den makalösa naturen, med dess skönhet och hisnande vyer. Lyxiga lägenheter med 2 & 3 sovrum och rymliga takvåningar

Läs mer

Moderna, stiliga och lyxiga lägenheter vid stranden i Benidorm, Costa Blanca, Alicante. Ocean Drive

Moderna, stiliga och lyxiga lägenheter vid stranden i Benidorm, Costa Blanca, Alicante. Ocean Drive Moderna, stiliga och lyxiga lägenheter vid stranden i Benidorm, Costa Blanca, Alicante. Ocean Drive Vi är stolta att presentera ett helt nytt bostadsprojekt Ocean Drive, som ligger i Benidorm - Playa de

Läs mer

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE SÖDRA HAGA I SUNDSVALL HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder,

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 1567 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Iseosjön Fornborg till salu på Iseosjön BESKRIVNING

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 4089 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Punta Ala Fantastisk villa med terrasser till salu i

Läs mer

Läs översättninig till svenska efter artikeln.

Läs översättninig till svenska efter artikeln. Läs översättninig till svenska efter artikeln. Översättning; Disenart Översättning; Disenart P2 PROJEKT 2 VILLA JENSEN VILLA JENSEN/FRANSON WRELAND NATURLIG KONSTRUKTION MED ETT BEGRÄNSAT ANTAL ELEMENT

Läs mer

Ett lite enklare sätt att hitta hem.

Ett lite enklare sätt att hitta hem. EGNAHEM Ett lite enklare sätt att hitta hem. EGNAHEM- är en husserie framtagen för att göra ditt husköp lite enklare och därmed också lite billigare. Det betyder inte att vi tummat på kvaliteten. Egnahem

Läs mer

Stilfullt inrett bostadshus med fristående garage på Björkvägen 2 i Östernäs, Mariehamn

Stilfullt inrett bostadshus med fristående garage på Björkvägen 2 i Östernäs, Mariehamn Stilfullt inrett bostadshus med fristående garage på Björkvägen 2 i Östernäs, Mariehamn Presentation I hörnet Björkvägen-Solstrandstigen finns detta eleganta bostadshus som med sin personliga arkitektur

Läs mer

MAGasin. Reportage. Möt arkitekterna. Två unika hus med inspiration från Rivieran! Willa Nordic. Ett webbmagasin från www.willanordic.

MAGasin. Reportage. Möt arkitekterna. Två unika hus med inspiration från Rivieran! Willa Nordic. Ett webbmagasin från www.willanordic. Willa Nordic MAGasin Design - Individualitet - Kvalitet Webbmagasin #2 Reportage Möt arkitekterna Nils Nordkvist och Bernt Gunnarsson! Två unika hus med inspiration från Rivieran! Ett webbmagasin från

Läs mer

Topphemligt Boende. Text Cecilia Öfverholm Foto Frederik Vercruysse

Topphemligt Boende. Text Cecilia Öfverholm Foto Frederik Vercruysse Topphemligt Boende Från övergivet hus till lyxbostad, galleri, restaurang och boutique. Graanmarkt 13 i Antwerpen blev Ilse Cornelissens och Tim Van Gelovens drömprojekt. Text Cecilia Öfverholm Foto Frederik

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL HAVSNÄRA I FRÖSAKULL I attraktiva Frösakull, vid havet nära Tylösand kommer A-hus att uppföra 15 villor. Förutom den idylliska miljö som kännetecknar Frösakull lockar också närheten

Läs mer

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil www.karnhem.se Bastasjö 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil Nära till Centrum, 9 km Skola, 2 km Förskola, intill Mataffär, 2 km Cykelväg, intill Mitt i naturen! Bastasjö friluftsområde med elljusspår

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

Renoverad villa med karaktär och spektakulär utsikt över kusten in Monchique

Renoverad villa med karaktär och spektakulär utsikt över kusten in Monchique Renoverad villa med karaktär och spektakulär utsikt över kusten in sida 1/5 Renoverad villa med karaktär och spektakulär utsikt över kusten in sida 2/5 Renoverad villa med karaktär och spektakulär utsikt

Läs mer

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN

Bofakta MALMÖ LIVING 20 VÅN 1TÅGSTATIONEN MIN TILL HÖGT I CITY M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Bofakta MALMÖ LIVING MIN TILL 1TÅGSTATIONEN 20 VÅN HÖGT I CITY 340 M 2 TAKTERRASS PÅ 8 VÅN Stig in och lev upp i Malmö Living Mitt i Malmö börjar nu något helt nytt. Det är stadsdelen Nyhamnen som växer

Läs mer

klassisk vinterskrud villa i belysning heta kaxigt i färg lys upp din trädgård arkitektritat på landet renoveringstips skapa egna grupper

klassisk vinterskrud villa i belysning heta kaxigt i färg lys upp din trädgård arkitektritat på landet renoveringstips skapa egna grupper FÖR DIG SOM SKA BYGGA om OCH RENOVERA! VÅRT NYA HUS Nr.12 2012 belysning lys upp din trädgård teveprofilen Andrea engsäll inreder med detaljer vinterväxter skapa egna grupper 14 heta kaminer GÖR om köket

Läs mer

inbyggd omtanke 1 och 1½-planshus med havsnära läge

inbyggd omtanke 1 och 1½-planshus med havsnära läge inbyggd omtanke S V A N S H A L L 1 och 1½-planshus med havsnära läge Bo i vänlig bymiljö nära till hav och strand S VA N S H A L L Antal bostäder 9 Storlekar 120 och 134 kvm Svanshall ligger naturskönt

Läs mer

Magiskt. i cederträ. Text Micaela Nordberg Foto Richard Powers & Shai Gil. Vårt Nya Hus 41

Magiskt. i cederträ. Text Micaela Nordberg Foto Richard Powers & Shai Gil. Vårt Nya Hus 41 Magiskt i cederträ Med vackra vandringsstråk och branta skidbackar inpå knuten har arkitektbyrån AKB ritat ett modernt hus med fantastiskt ljusinsläpp. Som fasad har man valt cederträ - ett doftande träslag

Läs mer

HUS FÖR ENTREPRENADER & OBJEKT FLERFAMILJSHUS RADHUS VILLOR SENIORBOENDE

HUS FÖR ENTREPRENADER & OBJEKT FLERFAMILJSHUS RADHUS VILLOR SENIORBOENDE ETT HEM FÖR LIVET HUS FÖR ENTREPRENADER & OBJEKT FLERFAMILJSHUS RADHUS VILLOR SENIORBOENDE Mockfjärdhus ett hem för livet Med stolthet presenterar vi här en serie hus skapade speciellt för entreprenader

Läs mer

DANSK DESIGN BRF DANMARK

DANSK DESIGN BRF DANMARK DANSK DESIN BRF DANMARK NORDISKT LJUS Dansk design har rötter i modernismen, men med tydlig inspiration från landets storslagna, vindpinade kuster. Stilen är avskalad, rymlig och klassiskt ren. Kvalitet,

Läs mer

VI VILLE BYGGA ETT HUS SOM LIKNAR DE SOM BYGGDES PÅ BERGSSLUTTNINGARNA I LOS ANGELES I MITTEN AV FÖRRA ÅRHUNDRADET.

VI VILLE BYGGA ETT HUS SOM LIKNAR DE SOM BYGGDES PÅ BERGSSLUTTNINGARNA I LOS ANGELES I MITTEN AV FÖRRA ÅRHUNDRADET. 6 VI VILLE BYGGA ETT HUS SOM LIKNAR DE SOM BYGGDES PÅ BERGSSLUTTNINGARNA I LOS ANGELES I MITTEN AV FÖRRA ÅRHUNDRADET. FAMILJEN HOLM VILLE HA ETT HUS MED STHLM E TEXT: MIKAEL TORSTENSSON FOTO: ERIK LEFVANDER

Läs mer

Län Västra Götaland Typ Villa Kommun Uddevalla Storlek 134 m2 Tillträde tidigast Gatuadress Kastetvägen 9

Län Västra Götaland Typ Villa Kommun Uddevalla Storlek 134 m2 Tillträde tidigast Gatuadress Kastetvägen 9 Kastetvägen 9 Län Västra Götaland Typ Villa Kommun Uddevalla Storlek 134 m2 Område Tillträde tidigast Gatuadress Kastetvägen 9 Nybyggd bostad med unik utsikt! Nyproduktion. Ett terrasshus med härliga uteplatser

Läs mer

Land som lever i lyx nära till staden in Lisboa área

Land som lever i lyx nära till staden in Lisboa área sida 1/5 sida 2/5 Villor & Gårdar 700.000 Konstruerad (år) 2004 område (län) Lisboa Tomtarea 20000 Stad Lisboa área Konstruktion område 623 sida 3/5 På en stor tomt på 20.000m2 i en privilegierad lyxvilla

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 1389 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Siena Dröm hem för försäljning i Chianti BESKRIVNING

Läs mer

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök.

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. 4 Oakhouapplese GENOMTÄNKTA BOSTÄDER Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. fasaden 7 Oakhouapplese Bild område I Ektorp har

Läs mer

Med himlen som granne. och hela staden nedanför

Med himlen som granne. och hela staden nedanför Med himlen som granne och hela staden nedanför 2 Nu förnyar vi Nordostpassagen Välkommen till Topfloor Linné Skeppsviken Fastighets AB erbjuder nu 18 st nyproducerade takvåningar mitt i centrala öteborg

Läs mer

Stug- nyheter Strand, skärgård, äng, bergssluttning eller skogskant. Den finska själen finns i naturen.

Stug- nyheter Strand, skärgård, äng, bergssluttning eller skogskant. Den finska själen finns i naturen. Stugnyheter Strand, skärgård, äng, bergssluttning eller skogskant. Den finska själen finns i naturen. Kontio Aamukajo Besökarnas favorithus på fritidshusmässan i Airisto 2005 Kontio Aamukajo blev besökarnas

Läs mer

Lägenhet N4-1001 N5-1001. Storlek Placering. 4 rok, 106 kvm Hus N4, N5, våning 1

Lägenhet N4-1001 N5-1001. Storlek Placering. 4 rok, 106 kvm Hus N4, N5, våning 1 4-1001 5-1001 4 rok, 106 kvm Hus 4, 5, våning 1 Lägenhet i markplan med fönster i tre väderstreck som ger utblickar mot gården och Drottninggatan Stor uteplats på 22 kvm i förlängning av vardagsrum Balkong

Läs mer

LÄGE VILLA STRANDVIK

LÄGE VILLA STRANDVIK VILLA STRANDVIK Villa Strandvik uppfördes 1912 som privatbostad och anses av många vara en av Stockholmsområdets vackraste byggnader. Beställare och uppförare av den exklusiva villan i jugendstil var ingenjör

Läs mer

Presentation av kontoret

Presentation av kontoret H U S Presentation av kontoret är arkitekt SAR/MSA och började som snickare på ett litet byggföretag i Småland. Detta har påverkat inriktningen på kontoret mycket. En bra idé skall vara genomförbar och

Läs mer

Stadsbyggnadskontoret Göteborg. Stadsbyggnadskontoret Göteborg

Stadsbyggnadskontoret Göteborg. Stadsbyggnadskontoret Göteborg Välkommen hem Äppelträdgården är inget vanligt bostadsområde, hastigt hoprafsat för att tjäna snabba pengar. Så vill vi inte jobba. Därför började vi med att verkligen tänka efter: hur ser ett optimalt

Läs mer

SCEN. Over SIDDSCEN SCEN SIDDSCEN REPETITIONSLOKALE STOR ARTISTFOAJE

SCEN. Over SIDDSCEN SCEN SIDDSCEN REPETITIONSLOKALE STOR ARTISTFOAJE SCEN Over SIDDSCEN SCEN SIDDSCEN REPETITIONSLOKALE STOR ARTISTFOAJE SCEN C:\Users\Janis Kristians\Documents\REVIT MODEL 1. platsen 2. byggnaden SOCIAL 3. människan 9. människan 8. byggnaden EKONOMISK EKOLOGISK

Läs mer

Smakfullt renoverad tvåa med bekvämt läge på Klinten

Smakfullt renoverad tvåa med bekvämt läge på Klinten Smakfullt renoverad tvåa med bekvämt läge på Klinten Fräsch lägenhet i andra våningen med högt till tak i ett bekvämt läge på Klinten. Utmärkt för dig som vill bo modernt och slippa ta bilen till jobbet

Läs mer

Nu bygger vi Nordens modernaste bostäder mitt i Östersjön. Presentation av radhusen i nya Algots Varv

Nu bygger vi Nordens modernaste bostäder mitt i Östersjön. Presentation av radhusen i nya Algots Varv Nu bygger vi Nordens modernaste bostäder mitt i Östersjön Presentation av radhusen i nya Algots Varv 1 Innehållsförteckning Det blir ett spännande möte mellan modern arkitektur och traditionen från ett

Läs mer

PROSPEKT BRF KAVALLERIET LÄGENHETSÖVERSIKT. KAVALLERIET 68, 86 och 97

PROSPEKT BRF KAVALLERIET LÄGENHETSÖVERSIKT. KAVALLERIET 68, 86 och 97 PROSPEKT BRF KAVALLERIET LÄGENHETSÖVERSIKT KAVALLERIET 68, 86 och 97 Juni-2016 HUSEN Består av fyra huskroppar med trädgårdssidan i sydväst, fördelade på Hus A 6 st. Lägenheter 68 m2 med uteplats/balkong,

Läs mer

SELWO ESTEPONA - MALAGA FANTASTISKA LÄGENHETER REDUCERAT MED UPP TILL 52%

SELWO ESTEPONA - MALAGA FANTASTISKA LÄGENHETER REDUCERAT MED UPP TILL 52% FANTASTISKA LÄGENHETER REDUCERAT MED UPP TILL 52% Beläget inom ett privat gemensamt område med en 9-håls golfbana, ligger bara en kort bit från Estepona centrum och stranden. Dessa stora och rymliga lägenheter

Läs mer

Vackra villor på Hovshagas soligaste sida

Vackra villor på Hovshagas soligaste sida v ä x j ö h o v s h ö j d Vackra villor på Hovshagas soligaste sida Inspirationsbild interiör Johanna, 124 kvm d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t Klara och Maria de vackra husen på

Läs mer

24 Vårt Nya Hus - Bygga om & Renovera

24 Vårt Nya Hus - Bygga om & Renovera 24 Vårt Nya Hus - Bygga om & Renovera Paret föll handlöst för det vackra huset som vid visningen var väldigt nedgånget. Renoveringen utfördes varsamt med målet att bevara husets charm. Text Micaela Nordberg

Läs mer

NINE LIONS RESIDENCES

NINE LIONS RESIDENCES SE 01 LYXIGT BOENDE PÅ BERGSSIDAN Välkommen till ditt nya hem. 9 Lions Residences har över 50 rymliga och ljusa lägenheter i nio villor på en bergssida. Det gemensamma klubbhuset, två pooler, spa och

Läs mer

Beddingestrand. Ängssyrevägen 3. Ett arkitektritat stenhus från dast ab

Beddingestrand. Ängssyrevägen 3. Ett arkitektritat stenhus från dast ab Beddingestrand Ängssyrevägen 3 Ett arkitektritat stenhus från dast ab några minuter från stranden dast ab säljer ett unikt arkitektritat stenhus på bästa läge i Beddingestrand. Låt dig inspireras av tomtens

Läs mer

Malta S:t Julian s/sliema

Malta S:t Julian s/sliema Malta En ibland förbisedd semesterpärla är Malta vars vackra huvudstad Valletta med intilliggande Sliema och S:t Julian är en kosmopolitisk tummelplats i en historisk inramning av traditionell arkitektur

Läs mer

Nätsnäcksgränd 8, lgh

Nätsnäcksgränd 8, lgh Nätsnäcksgränd 8, lgh 1-1106 Malmö, Väster, Kalkbrottet sodra-skane@riksbyggen.se 1 Beskrivning Observera! Det går endast att ha 10 intresseanmälningar på lägenheter i det här nyproduktionsprojektet. En

Läs mer

B R F Ä n g s h u s e n

B R F Ä n g s h u s e n BRF Ängshusen en ny sorts ekoby På östra sidan av Tjörn, i Höviksnäs, växer det just nu fram en ekoby. Den kommer att bestå av ett femtiotal lägenheter, där de första bostäderna kommer vara klara för inflyttning

Läs mer

Lyxlägenheter / radhus till salu i elegant 5 stjärnigt Spa resort i centrala Algarve. in Sesmarias - Carvoeiro

Lyxlägenheter / radhus till salu i elegant 5 stjärnigt Spa resort i centrala Algarve. in Sesmarias - Carvoeiro sida 1/5 sida 2/5 Lägenheter 220.000 Konstruerad (år) 2008 område (län) Lagoa Tomtarea 86 Stad Sesmarias - Carvoeiro Konstruktion område 72 sida 3/5 Detta dolda paradis är bara några minuters bilresa från

Läs mer

Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg

Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg VÄLKOMMEN HEM Näst högst upp, på nionde våningen, ovan trädtopparna, med stor altan i söderläge. Här flödar solen in genom de extra stora fönstren. Utsikten är magnifik

Läs mer

2min till. 50m till. Bofakta. golf. borstahusen. Till Så här går ett köp till

2min till. 50m till. Bofakta. golf. borstahusen. Till Så här går ett köp till borstahusen Bofakta Till å här går ett köp till Andreas Bjarnert - Pictogram Bernadottestigen, radhus Uppsala, projekt 21140, resurs 3213, Veidekke Villatomter AB 23 kvm takterrass 10 min till Ekoln (badsymbol)

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL HAVSNÄRA I FRÖSAKULL I attraktiva Frösakull, vid havet nära Tylösand kommer A-hus att uppföra 15 villor. Förutom den idylliska miljö som kännetecknar Frösakull lockar också närheten

Läs mer

Lägenhet med anor från 1921 och pool i centrala Mariehamn

Lägenhet med anor från 1921 och pool i centrala Mariehamn Lägenhet med anor från 1921 och pool i centrala Mariehamn I detta stiliga hus med anor från 1921, finns två lägenheter. Nu har du chansen att bli ägare till en av dessa om tre rum och kök, 91,1 m 2. Lägenheten

Läs mer

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN GRINDSTUGAN WWW.ROSENDALUPPSALA.SE

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN GRINDSTUGAN WWW.ROSENDALUPPSALA.SE BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN GRINDSTUGAN WWW.ROSENDALUPPSALA.SE ROSENDAL FASTIGHETER PRESENTERAR Kan du tänka dig? Tänk dig ett kvarter designat för att väcka lusten att umgås i hemmet, i restaurangen på hörnet

Läs mer

Sydafrikansk. med andäktig vy

Sydafrikansk. med andäktig vy Sydafrikansk sensuell elegans med andäktig vy Uppdraget innehöll nästa alla utmaningar som man bara kan råka ut för som arkitekt. Kunden hade tydliga krav på sin lista. En stor trädgård på berget utan

Läs mer

TIMMERVILLA STRANDTOMT NYBYGGD SKELLEFTEÅ

TIMMERVILLA STRANDTOMT NYBYGGD SKELLEFTEÅ TIMMERVILLA STRANDTOMT NYBYGGD SKELLEFTEÅ 2626 kvm strandtomt med gräsmatta ända ner till 80 meter sandstrand. FANTASTISK TIMMERVILLA Unik, påkostad och fantastisk timmervilla om två byggnader med en egen

Läs mer

Observera att huset inte är byggt. Samtliga illustrationer kan avvika från slutprodukten.

Observera att huset inte är byggt. Samtliga illustrationer kan avvika från slutprodukten. LUMEN PENTHOUSES Observera att huset inte är byggt. Samtliga illustrationer kan avvika från slutprodukten. LUMEN SOLLENTUNA Välkommen till Lumens tre penthousevåningar, ett spektakulärt boende med stora

Läs mer

Lyxlägenheter / radhus i elegant 5 stjärnigt Spa resort i centrala Algarve. in Ferragudo

Lyxlägenheter / radhus i elegant 5 stjärnigt Spa resort i centrala Algarve. in Ferragudo sida 1/5 sida 2/5 Lägenheter Konstruerad (år) 300.000 2008 Tomtarea Konstruktion område 112,8m² sida 3/5 område (län) Lagoa Stad Detta dolda paradis är bara några minuters bilresa från några av de finaste

Läs mer

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort Solrosen Johannelund/Vällingby Familjevänliga radhus i västerort Familjen Dahlberg flyttade in i ett liknande radhus 2012 och trivs jättebra. Med några egna tillval som golvvärme både uppe och nere samt

Läs mer

Phil Jones Jones Art & Des Kråsebovägen 9 272 94 Simrish. Simrishamns Bostäder A JONEBERG HÖJDEN

Phil Jones Jones Art & Des Kråsebovägen 9 272 94 Simrish. Simrishamns Bostäder A JONEBERG HÖJDEN Phil Jones Jones Art & Des Kråsebovägen 9 272 94 Simrish Simrishamns Bostäder A JONEBERG HÖJDEN JONEBERG Kvarteret Joneberg ligger på en höjd nära Simrishamns centrum, inbäddat i ett äldre villaområde,

Läs mer

18 19 Med din lägenhet följer en privat plats på taket. Kanske använder du den som kolonistuga och skördar från din egen odling.

18 19 Med din lägenhet följer en privat plats på taket. Kanske använder du den som kolonistuga och skördar från din egen odling. 18 19 Med din lägenhet följer en privat plats på taket. Kanske använder du den som kolonistuga och skördar från din egen odling. Fånga dagen eller kvällen. Duka till middag på den gemensamma takterrassen.

Läs mer

www.smogenmagasinet.se

www.smogenmagasinet.se www.smogenmagasinet.se SmögenMagasinet Det nya livsstilsboendet nära havet Smögen är en del av Sotenäs kommun och ligger mitt i Bohuslän. Närheten till större orter som Göteborg (ca 15 mil) och Oslo (ca

Läs mer

c/o 25 Klassisk & hög

c/o 25 Klassisk & hög c/o 15 Klassisk Markerat takutsprång och äkta genomgående spröjs gör detta hus till en äkta klassisk länga i litet format. Utifrån bildar fasader, fönster och tak i enhetlig matt kulör en fin helhet. Inifrån

Läs mer

12 våningar högt och klätt i vitt skärmtegel

12 våningar högt och klätt i vitt skärmtegel Ett nytt landmärke Längst upp på resliga Högmasten breder några av stadsdelens mest exklusiva penthouse våningar ut sig. På Dockans högsta höjder har vi gjort särskilt utrymme för tre rymliga fyror och

Läs mer

Nu bygger vi Nya Slottsholmen

Nu bygger vi Nya Slottsholmen Nu bygger vi Nya Slottsholmen En unik målpunkt Nu byggstartar Björn Ulvaeus och ALM Equity projektet Slottsholmen med restaurang och konferens i kombination med exklusiva bostadslägenheter, marina och

Läs mer

KRABI Klong Muang. Vi har noga valt denna vackra plats som är oförstörd, men ändå nära till affärer och restauranger.

KRABI Klong Muang. Vi har noga valt denna vackra plats som är oförstörd, men ändå nära till affärer och restauranger. KRABI Klong Muang Investera i din dröm och ditt framtidsboende! På sluttningarna i Krabi med en magnifik utsikt över Andaman sea med dess tusentals vackra öar, bygger vi en lyxig resort med villor och

Läs mer

Kastetvägen 34. Län Västra Götaland Gatuadress Kastetvägen 34 Kommun Uddevalla Storlek 5.0 rum (4 sovrum) / 134 m². Tillträde tidigast

Kastetvägen 34. Län Västra Götaland Gatuadress Kastetvägen 34 Kommun Uddevalla Storlek 5.0 rum (4 sovrum) / 134 m². Tillträde tidigast Län Västra Götaland Gatuadress Kommun Uddevalla Storlek 5.0 rum (4 sovrum) / 134 m² Område Sund västra Uddevalla Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Detta

Läs mer

S C.F.

S C.F. Ref. 3077 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Florence Italy Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Forte dei Marmi Underbar villa till salu i Forte dei

Läs mer

Vi älskar New England-stilen

Vi älskar New England-stilen 4hem huset vid havet romantisk villa familjevänligt sekelskifteshem Sommarhuset är en riktig dröm, med utsikt över havet och alla moderna bekvämligheter. Thomas och Helen har inrett i New England-stil.

Läs mer

Palm Village, Strömstad

Palm Village, Strömstad Exclusive Living Detta designprogram omfattar 12 vackra tomter intill Strömstads Golfklubb, granne med nybyggda Strömstad Quality Spa. Designprogrammet ger en gemensam minimalistisk karaktär åt husen på

Läs mer

Kontinentalt på Österlen

Kontinentalt på Österlen inredning På sommaridylliska Österlen kryllar det av vackra hus. Ett av dem är med sina 100 år på nacken en stilsäker arkitekturpärla, och bakom den röda tegelfasaden gömmer sig ett vackert hem där inget

Läs mer

LIDINGÖ KLIPPUDDSVÄGEN 357 KVM

LIDINGÖ KLIPPUDDSVÄGEN 357 KVM Hyr e före ller hyr tags läge ut nhet LIDINGÖ KLIPPUDDSVÄGEN 357 KVM Sida 1 av 19 BESKRIVNING Klippuddsvägen, 357 kvm Exklusivt renoverad 60-talsvilla. Privat och insynsskyddad, sjötomt med segelbåtsdjup

Läs mer

Trevligt bostadshus i Godby

Trevligt bostadshus i Godby Trevligt bostadshus i Godby Detta bostadshus är uppfört 1982 på Björkvägen 21 i Godby. Huset har trevlig planlösning med sällskapsytor i bottenvåningen och tre sovrum på övervåningen. Balkong och altan

Läs mer

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter

Anmäl ditt. Hyllie Allé. intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Anmäl ditt Hyllie Allé intresse nu! Kvadratsmarta hyresrätter Välkommen till Hyllie I Hyllie skapas en ny levande stadsdel med färgstark arkitektur, spännande torg och all slags service. Samtidigt finns

Läs mer

3/ INNEHÅLL 4/ INTRODUKTION 5/ BAKRUND 6/ SITUATIONSPLAN 9/ ÖVERSVÄMMNING 10/ ATT BO I OMRÅDET 12/ KVARTER 14/ ENHETER 18/ DIAGRAM ÖVER TID

3/ INNEHÅLL 4/ INTRODUKTION 5/ BAKRUND 6/ SITUATIONSPLAN 9/ ÖVERSVÄMMNING 10/ ATT BO I OMRÅDET 12/ KVARTER 14/ ENHETER 18/ DIAGRAM ÖVER TID 3/ INNEHÅLL 4/ INTRODUKTION 5/ BAKRUND 6/ SITUATIONSPLAN 9/ ÖVERSVÄMMNING 10/ ATT BO I OMRÅDET 3 / 12/ KVARTER 14/ ENHETER 18/ DIAGRAM ÖVER TID 21/ SLUTSATSER Ön Sanden är en fantastisk och attraktiv plats

Läs mer

4 rok 115 kvm 27+24 kvm balkong

4 rok 115 kvm 27+24 kvm balkong 4 rok 115 kvm 27+24 kvm balkong Plan 2. Lgh 1201, TYP D Genomgående lägenhet Stora sällskapsytor mot vattnet Exklusiv master svit med eget badrum och klädkammare 3 rok 77 kvm 46 kvm balkong Plan 2. Lgh

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Kalkstensvägen 19 Kommun Malmö Storlek 1.5 rum (1 sovrum) / 46 m². Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Kalkstensvägen 19 Kommun Malmö Storlek 1.5 rum (1 sovrum) / 46 m². Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 1.5 rum (1 sovrum) / 46 m² Område " Victoria Park/Limhamn Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Detta är ett extra bekvämt boende för alla åldrar, i ett lugnt

Läs mer

Lägenhet 1 - Claudelinska salen Lägenhetsyta Enligt Svensk Standard: 60 m 2 Användbar golvyta: 64,1 m 2 (inklusive golvytan i fönsternischerna)

Lägenhet 1 - Claudelinska salen Lägenhetsyta Enligt Svensk Standard: 60 m 2 Användbar golvyta: 64,1 m 2 (inklusive golvytan i fönsternischerna) VVS K/F KÖK DM ENTRÉ UTEPLATS 8m 2 Lägenhet 1 - Claudelinska salen Enligt Svensk Standard: 60 m 2 Användbar golvyta: 64,1 m 2 (inklusive golvytan i fönsternischerna) Husets finaste rum, den Claudelinska

Läs mer

Stockholm Waterfront Congress Centre presenterar möjligheternas arena

Stockholm Waterfront Congress Centre presenterar möjligheternas arena Stockholm Waterfront Congress Centre presenterar möjligheternas arena Stockholm Waterfront Congress Centre är Sveriges nyaste och mest mångsidiga arena för större möten och evenemang. Med den djärva arkitekturen

Läs mer

TEXT: MIKAEL TORSTENSSON FOTO: GÖRAN UHLIN

TEXT: MIKAEL TORSTENSSON FOTO: GÖRAN UHLIN 56 ATTITYD I JÖ HUS MED ATTITYD ETT TEXT: MIKAEL TORSTENSSON FOTO: GÖRAN UHLIN ARKITEKTENS VAL - ATTITYD 131 57 ÖNKÖPING T MODERNT FUNKISHUS 58 ATTITYD I JÖNKÖPING PÅ HUSETS FRAMSIDA FINNS EN GENERÖS TERRASS,

Läs mer