11419.qxp_PE0345_Expert_VU_AW_ /02/14 09:19 Page 1 PEUGEOT EXPERT

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "11419.qxp_PE0345_Expert_VU_AW_2012 25/02/14 09:19 Page 1 PEUGEOT EXPERT"

Transkript

1 PEUGEOT EXPERT

2 EXPERT EXPERT : LÖSNINGEN PÅ DINA BEHOV Din Expert ska förmedla bilden av ditt företag som innovativt, vaket och tillförlitligt. Med sina goda köregenskaper, en ökad bekvämlighet och förfinad design är Expert en perfekt partner i ditt dagliga arbete. Den nya formgivningen med kromad kylargrill och ett modernare frontparti ger ett både distinkt och robust intryck, men också kraftfullt. Expert är ett effektivt arbetsverktyg som ger dig ordentlig kontroll över driftskostnad, koldioxidutsläpp, utrymme och säkerhet. Den har marknadens lägsta lasttröskel, ett invändigt utrymme som kan utnyttjas maximalt, svängdörrar bak som kan öppnas i 180 och en större kupé som ger optimalt skydd för både människor, varor och utrustning. Allt för att uppnå ännu större funktionalitet.

3

4 MODELLER OCH DIMENSIONER DET FINNS EN EXPERT FÖR VARJE TILLFÄLLE Alla verksamheter är olika och därför finns Expert i många olika utföranden: två lastvolymer (5 och 6 m 3 ), två karossversioner och tre motoralternativ med HDi dieselmotorer. Du kan därför vara säker på att hitta den Expert som exakt motsvarar dina behov. Oavsett vad du väljer uppfyller Expert dina krav på komfort, lastförmåga, uthållighet och säkerhet. Expert finns också med enkel- eller dubbelhytt. Lastlängderna är 2,26 respektive 2,56 meter beroende på version. L2H1 L1H1

5

6 MODELLER OCH DIMENSIONER STOR OCH SMART KUPÉ Peugeot Expert dubbelhytt har en större kupé till bästa tänkbara pris. Tack vare upp till sex riktiga sittplatser finns det plats för både personal och utrustning samtidigt.

7

8 EXPERT PÅ LASTNING LASTNING LASTTRÖSKEL För att underlätta hanteringen av varor och material har Expert marknadens lägsta lasttröskel med luftfjädring* som är justerbar vid stillastående: endast 45 cm vid nedsänkt läge. *Tillval beroende på version. NYTTOLAST I skåpversionen kan Expert transportera en nyttolast på cirka 1100 kg.

9 LASTFÖRANKRINGSÖGLOR För att skydda förare och passagerare maximalt finns det gott om lastförankringsöglor utplacerade i det bakre lastutrymmet. kg HÖGSTA TILLÅTNA TOTALVIKT 2,661 och 2,950 ton Två lastvolymer 5 eller 6 m 3 SIDOSKJUTDÖRR Sidoskjutdörren löper i två spår nedtill och ett upptill och kan också förses med fönster. Dörrhandtagen är specialutformade för att vara lätthanterliga och öppningen är tillräckligt stor för att du ska kunna lasta en europall. En andra sidoskjutdörr* finns som tillval på förarsidan. *Tillval beroende på version BAKRE SVÄNGDÖRRAR / BAKLUCKA De bakre svängdörrarna är i plåt eller glas och kan öppnas i 180 för att underlätta lastning. Bagagelucka finns som tillval på Expert 5 m 3.

10 KONTROLL UNDER ALLA FÖRHÅLLANDEN FJÄDRING FJÄDRING (STANDARD / LUFT) På Expert kan du välja mellan två typer av bakre fjädring: konventionell eller luftfjädring. Den nya pneumatiska fjädringen ger de båda versionerna L1H1 och L2H1 en konstant markfrigång och totalhöjden på 1,90 m kan behållas oavsett lastförhållanden. Vid stillastående kan lasttröskelns höjd ställas in med hjälp av ett manuellt reglage. 1,90 m 450 mm LUFTFJÄDRING Luftfjädringen är särskilt framtagen av Peugeot för Expert och har flera fördelar: TOTALHÖJD PÅ 1,90 m Expert med pneumatisk fjädring kan parkeras i garage där fri höjd är 1,90 m. KONSTANT MARKFRIGÅNG Markfrigången är konstant, oavsett last. STOPP / STÖTDÄMPARE Expert har långa och kompakta stopp för att begränsa fjädringsrörelsen. Stoppen anpassas hela tiden till lasten så att fjädringen mellan fram och bakvagn balanseras. Det ger ett stabilt fordon och en utmärkt komfortnivå även utan last. Stötdämparna bidrar till en perfekt stabilitet och en utmärkt fjädringskomfort. LASTTRÖSKEL Lasttröskeln kan anpassas med hjälp av ett reglage i bagageutrymmet. I det låga läget blir den marknadens lägsta och underlättar lastningen maximalt.

11 GRIP CONTROL * Grip Control är en kombination av optimal antispinnfunktion och däck som förbättrar drivkraften vid terrängkörning (lera, gräs...), på sandiga vägar och vid sämre väggrepp (snö och is). På instrumentbrädan finns ett reglage för att välja önskat läge och anpassa drivkraften. Tillsammans med den här utrustningen finns också ett system som gör det enklare att starta i sluttning (Hill Assist). Du kan känna dig trygg, oavsett vart du ska och när. *Tillval beroende på version.

12 KÄNSLA FÖR HELHET OCH DETALJER KOMFORT En transportbil som används varje dag måste naturligtvis vara ergonomisk, praktisk och bekväm. För att du ska ha det så bra som möjligt när du arbetar är interiören i Expert både funktionell och nyskapande, bland annat genom bekväma säten med utmärkt komfort. Expert erbjuder dessutom ett siktpaket som tillval vilket omfattar automatisk regnsensor på vindrutan och automatisk tändning av halvljuset. Därutöver finns mängder av inredningsdetaljer och förvaringsmöjligheter som underlättar ditt arbete: förvaringshylla, låsbart handskfack samt förvaringsfack på instrumentbrädan. 1. FÖRVARINGSHYLLA OVANFÖR VINDRUTAN* I förvaringsfacket ovanför vindrutan vid den främre passageraren finns plats för mappar och småsaker. *Öppet eller stängt beroende på utrustning.

13 HELT SÄTE / INDIVIDUELLT PASSAGERARSÄTE* Din Expert kan utrustas med ett individuellt passagerarsäte i stället för det hela sätet med två platser. *Tillval. 4. HANDSKFACK Facket är låsbart och i luckan finns två burkstöd. 5. FÖRVARINGSFACK 3. SKRIVPLATTA* Den nedfällbara skrivplattan ovanpå passagerarsätet förvandlar din Expert till ett litet kontor. *Ej vid tillval individuellt passagerarsäte

14 UTRUSTAD FÖR BEKVÄM KÖRNING TEKNIK Både vid stadskörning och längre sträckor på landsväg får föraren information som gör körningen så effektiv som möjligt. Expert har nu en körkomfort som hittills varit förbehållen personbilar. 1. PARKERINGSRADAR MED VARNINGSSIGNAL Parkeringsradarn aktiveras när backväxeln läggs i och ultraljudssensorer varnar om ett hinder eller en person finns bakom bilen. Signalen blir starkare ju närmare hindret du kommer och ljuder kontinuerligt när hindret befinner sig mindre är 30 cm bort MULTIMEDIASYSTEM Expert erbjuder ett stort urval interaktiva multimediasystem. Navigationssystemet / Hands free-set WIP Nav* med 7 tums färgskärm innehåller tre funktioner: Ljud och multimedia, hands free-set Bluetooth och GPS-navigering. *Tillval beroende på version. 2 WIP BLUETOOTH Med systemet WIP Connect som innefattar Bluetooth -funktionen och finns som tillval kan du ansluta din MP3-spelare och lyssna på din favoritmusik. RADIO CD MP3 WIP SOUND Radion och cd-spelaren på instrumentpanelen kan styras med rattreglage. Ljudet sänds via fyra högtalare varav två diskanthögtalare DÄCKTRYCKSSENSOR* För ytterligare säkerhet finns en sensor för lågt däcktryck som varnar föraren via ljud- och ljussignal. *Standard eller tillval beroende på version.

15

16 MILJÖ PEUGEOT OCH MILJÖN Experts samtliga motorer uppfyller normen Euro 5 och hjälper dig att köra och arbeta ännu effektivare. Målsättningen är som alltid att förbättra bränsleekonomi och miljöprestanda. HDi-TEKNIKEN Experts alla HDi-motorer är utrustade med insprutningssystemet Common Rail som ger både prestanda och ekonomi. Genom att bränslet sprutas in under högt tryck direkt i förbränningskammaren minskar bränsleförbrukningen och ger extra kraft enligt avgasreningsnormen Euro 5. FAP Tekniken med partikelfilter (FAP) minskar utsläppen av små partiklar så att de knappt blir mätbara samtidigt som effekt och prestanda upprätthålls. MINSKADE KOLDIOXIDUTSLÄPP Peugeot fortsätter att satsa på miljön och i nya Expert har bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp sänkts ytterligare vilket placerar den bland de främsta i segmentet, även när det gäller de vanligaste motorerna. Utöver HDi-systemet är de aerodynamiska egenskaperna optimala bland annat tack vare spoilers under stötfångarna. Och systemet för styrning av växelströmsgeneratorn Volt-Control gör det möjligt att återvinna energin vid inbromsning.

17 MJUK OCH DYNAMISK KÖRNING TRE MOTORALTERNATIV Du välja mellan tre olika HDi-dieselmotorer med serviceintervall på km till din Expert. Någon av dessa matchar säkert dina önskemål på prestanda. 1,6 HDi 90 hk*, 2,0 HDi 128 hk, 2,0 HDi 163 hk *Beroende på version. NY VÄXELLÅDA MED SEX VÄXLAR: EFFEKTIVT OCH BEKVÄMT Automatlådan med sex växlar kan kombineras med motorn 163 hk. Växellådan kan antingen vara automatisk eller pulsstyrd och bidrar till att främja dynamik och körglädje eftersom växlingen kan ske snabbare och varvtalen sänks vid t ex motorvägskörning. BRÄNSLEFÖRBRUKNING OCH UTSLÄPP Förbrukning (l/100 km) 1,6 HDi 90 hk 2,0 HDi 128 hk 2,0 HDi 163 hk FAP 2,0 HDi 163 hk automatlåda med sex växlar L1H1 L1H1 och L2H1 L1H1 och L2H1 L1H1 och L2H1 Stad 7,9 7,6 7,6 8,6 Landsväg 6,2 5,8 5,8 6,4 Blandad 6,7 6,4 6,4 7,2 Utsläpp CO För senast uppdaterade förbrukningssiffror, se tekniska fakta. Bränsleförbrukningen i tabellen ovan motsvarar godkända värden enligt EU-bestämmelser som gäller för alla tillverkare och samtliga personbilar som säljs inom EU. Med hjälp av dessa värden kan fordonen jämföras och det blir lättare att välja: Bränsleförbrukningen i stadstrafik mäts på en sträcka av cirka 4 km. Bränsleförbrukningen vid landsvägskörning mäts på en sträcka av cirka 7 km. Bränsleförbrukningen vid blandad körning motsvarar ett genomsnitt av de två sträckorna, dvs. cirka 11 km. Dessa värden uppmäts under noggranna provförhållanden (temperatur, vikt, egenskaper för provbänken med rullar, etc.) och vid mycket lugn körning. Den faktiska trafiksituationen, väderförhållanden, bilens last, körstil, däcktryck, eventuellt takräcke (även utan last), omfattande användning av klimatanläggning och/eller värme liksom bilens skick kan självfallet medföra att bränsleförbrukningen skiljer sig från den godkända. (Samtliga råd för eco-driving för att få ut det mesta av din bil finns på

18 SKYDDANDE INTELLIGENS SÄKERHET Expert är en transportbil med all modern utrustning som kan förbättra säkerheten för förare och passagerare. Flera olika tekniker finns som tillval eller standard* och bidrar till största möjliga säkerhet för dig. FÖREBYGGA ABS, EBA Låsningsfria bromsar (ABS) gör att du behåller kontrollen vid akut inbromsning. Nödbromsassistans (EBA) ger extra assistans vid kraftig inbromsning vilket förstärker bromstrycket och minskar bromssträckan maximalt. ESP* (ASR, ROM, CDS) Antispinnsystemet (ASR) förhindrar att hjulen spinner vid dåligt väggrepp. ROM-modulen påverkar bromsarna och begränsar risken för att bilen ska slå runt i en extrem situation. Dynamisk stabilitetskontroll (CDS) jämför kontinuerligt informationen från rattens sensor och kurvsensorn för att upptäcka varje ansats till under- eller överstyrning. Den återför vid behov bilen till den kurs som föraren ursprungligen avsett. *Ej Expert 90 hk. FARTHÅLLARE OCH FARTBEGRÄNSARE* Farthållaren gör det möjligt att hålla en konstant hastighet oavsett hur vägen ser ut och utan att föraren behöver använda gaspedalen. Fartbegränsaren kopplar ur gaspedalen så snart en programmerad hastighet uppnås. *Tillval. SKYDDA FÖRSTÄRKT KAROSS För att skydda personerna i bilen tar den förstärkta karossen upp energin vid en kollision. Kupén förblir intakt eftersom motorn är fäst i motorvaggan. Inuti dörrarna finns dessutom en skyddslist och ett förstärkningsrör. De främre stötfångarna har hög absorptionsförmåga tack vare en balk som är monterad på krockskydden i sidobalkarna. KROCKKUDDAR Förarens krockkudde är standard och är placerad i ratten. Det går också att välja till passagerarkrockkudde med eller utan sidokrockkuddar. Detta i kombination med enkel passagerarstol. FRONTALKOLLISION Sätena har förstärkta fästen och pedaler och rattstång (där ratten kan skjutas in 80 mm) är utformade för att minska skadorna vid en eventuell frontalkollision. Förskjutningen av hårda material som inte kan pressas samman i motorrummet har undersökts särskilt noga för att begränsa intrånget i bilen. SKYDDAD FÖRARPLATS Bakom förarplatsen finns ett vertikalt stegliknande skydd som skyddar föraren om lasten skulle förskjutas. Som tillval finns också en komfortmellanvägg som ökar komforten och reducerar ljudnivån. Då får du också en tunnel mellan vägg och förvaringsfacken i taket där du kan skjuta in lång last från skåpet. VARNA VARNINGSLAMPA OM SÄKERHETSBÄLTET INTE ÄR FASTSPÄNT Så snart du kör fortare än 15 km/tim varnar en lampa tillsammans med en ljudsignal om ditt säkerhetsbälte inte är fastspänt*. Signalen upphör så snart bältet spänns fast. *Tillval för passageraren i individuellt säte.

19

20 AWAITING TITLE LAST I SÄKERT FÖRVAR SÄKERHET SINNRIK SÄKERHET Skyddsutrustningen på din Expert kompletteras av flera smarta säkerhetsanordningar: separat upplåsning av kupé och lastutrymme med fjärrkontroll lastutrymmet kan låsas från kupén märkning av bilen. CENTRALLÅS FÖR LÅSNING / UPPLÅSNING Bilen kan enkelt låsas från instrumentpanelen och det finns även möjlighet att enbart låsa/låsa upp skåpet. När bilen har startats låses dörrarna automatiskt så snart hastigheten uppgår till 10 km/tim. Vid en eventuell kollision låses dörrarna upp automatiskt. Det finns även en fjärrkontroll med tre knappar för att låsa / låsa upp samtliga dörrar, alternativt enbart kupén eller skåputrymmet. För att underlätta identifieringen av din Expert är chassinumret ingraverat i skyddsplåten under vindrutan. VARNING VID ÖPPEN DÖRR Om en dörr inte är stängd varnar en lampa i kupén eller på flerfunktionsskärmen (tillval). Det gäller även dörren till lastutrymmet. SÄKERHET FÖR FÖRARENS ELMANÖVRERADE FÖNSTER Pulsstyrningen av förarens elmanövrerade fönster är försedd med klämskyddsfunktion och om fönstret känner av ett hinder sänks det igen. STÖLDSKYDD Experts mekaniska skydd har fått högsta betyg av den engelska konsumentorganisationen Thatcham: ett unikt yttre lås med högt stöldskydd, urkopplingsbart och dyrksäkert, och med skyddsplatta för kabelanslutning till låsreglaget. LARM OCH SUPERLÅS* Med superlåset blir samtliga reglage för öppning inifrån bilen oanvändbara och larmet aktiveras dessutom vid intrång. *Tillval. KODAD STARTSPÄRR Den elektroniska startspärren med transponder innebär att motorns datorer och kopplingsboxen måste samverka för att bilen ska kunna starta. Ljudanläggning och telematik är på samma sätt förbundna med kopplingsboxen.

21

22 FÄRGER OCH KLÄDSLAR FÄRGER Expert finns i en rad olika färger med metallic- eller solidlack. SOLIDLACK Vit Banquise Svart Onyx Blå Impérial Röd Ardent METALLICLACK (tillval) Grå Aluminium Grå Fer KLÄDSEL Grå Narbonnais

23 DIMENSIONER OCH VOLYMER TÄCKT SKÅP L Längd H Höjd L1H1 Kort skåpbil L2H1 Lång skåpbil VOLYMER L1H1 L2H1 Volym (m 3 ) 5,0 6,0 MAXLAST L1H1 L2H1 881 / 1083 kg 1085 kg DIMENSIONER Yttermått Dörrar Innermått Sidoskjutdörrar Svängdörrar Längd Höjd SF (1) / LF (2) Bredd Höjd Bredd Höjd Längd Höjd L1H1 4,805 m 1,942 m / 1,894 m 0,924 m 1,293 m / 1,301 m 1,237 m 1,272 m 2,254 m 1,449 m L2H1 5,135 m 1,942 m / 1,894 m 0,924 m 1,293 m / 1,301 m 1,237 m 1,272 m 2,584 m 1,449 m Totalbredd* : 1,986 m Totalbredd** : 2,194 m Lasttröskelns höjd utan last (1) : från 0,562 till 0,604 m Lasttröskelns höjd utan last (2) : från 0,450 till 0,560 m *Utan ytterbackspeglar. **Med ytterbackspeglar. (1) Med standardfjädring. (2) Med luftfjädring.

24 DIMENSIONER OCH VOLYMER DIMENSIONER OCH VOLYMER SKÅP MED SIDOFÖNSTER L Längd H Höjd L1H1 Kort låg skåpbil L2H1 Lång låg skåpbil VOLYMER MAXLAST L1H1 L2H1 Volym (m 3 ) 5,0 6,0 L1H1 881 / 1083 kg L2H kg DIMENSIONER Yttermått Dörrar Innermått Sidoskjutdörrar Svängdörrar Längd Höjd SF (1) / LF (2) Bredd Höjd Bredd Höjd Längd Höjd L1H1 4,805 m 1,942 m / 1,894 m 0,924 m 1,293 m / 1,301 m 1,237 m 1,272 m 2,254 m 1,449 m L2H1 5,135 m 1,942 m / 1,894 m 0,924 m 1,293 m / 1,301 m 1,237 m 1,272 m 2,584 m 1,449 m Totalbredd* : 1,986 m Totalbredd** : 2,194 m Lasttröskelns höjd utan last (1) : från 0,562 till 0,604 m Lasttröskelns höjd utan last (2) : från 0,450 till 0,560 m *Utan ytterbackspeglar. **Med ytterbackspeglar. (1) Med standardfjädring. (2) Med luftfjädring. Finns även som delvis glasad version.

25

26 TILLBEHÖR TAKRÄCKE Takräcket är tillverkat i stålrör och fästs med fyra fästen som säljs separat. Högsta tillåtna last är 9,5 kg. Levereras med vindavvisare och lastrulle. STOLSÖVERDRAG I TYG MED PLASTAD YTA Överdragen är formade efter framsätena och är lätta att dra på. De är robusta och bekväma och rengörs enkelt med en trasa. INKLÄDNAD Du kan välja på att utrusta Expert med skyddsinklädnad bestående av väggar och golv i snyggt färgat trälaminat eller helinklädnad bestående av skyddsinklädnad inklusive isolering samt skyddsskiva och isolering i tak. SKYDDSFILM FÖR FÖNSTER Svart skyddsfilm som är mörk från utsidan och transparent från insidan skyddar din last från nyfikna blickar. Ska inte användas på vindrutan eller framdörrarnas fönster. DRAGKROK Din Expert kan utrustas med dragkrok. Elkabelsats och krok beställs separat. För all information om vikt och maxlast, se separata tekniska fakta eller vänd dig till din återförsäljare. För att få veta mer om Peugeot Expert och få all information om tillgängliga färger och motoralternativ samt underhåll, tillval och teknik hänvisar vi till vår webbplats.

27 SKRÄDDARSYDDA TJÄNSTER OCH GARANTIER När du väljer Peugeot får du också tillgång till det stora nätet av försäljningsställen och verkstäder, såväl i Sverige som i övriga Europa. När du anförtror dig och din bil till en Peugeothandlare eller till en Peugeotverkstad, kan du vara säker på att det är utbildade specialister som tar hand om din bil. FÖR DIN TRYGGHET TILLVERKARENS GARANTIER Kvalitet innebär mycket hos Peugeot. På Peugeot transportbilar lämnar vi 3 års eller max mils nybilsgaranti med Peugeot assistance.. Dessutom lämnar vi 5 års genomrostningsgaranti och 2 års lackgaranti. PEUGEOT ASSISTANCE Ett samtal räcker om du skulle få problem. Både i Sverige och i övriga Europa får du hjälp från Peugeot Assistance dygnet runt 365 dagar om året. Peugeot Assistance når du på telefonnummer inom Sverige och i övriga Europa. PEUGEOT SERVICEAVTAL Med Peugeot Serviceavtal kan du teckna dig för auktoriserad service med löptid från 36 månader och valfritt antal km upp till km. Genom Peugeot Serviceavtal försäkrar du dig om att din Peugeot alltid är i drifts- och säkerhetsmässigt toppskick. Givetvis ingår fri hyrbil vid alla dina servicetillfällen. PEUGEOT FÖRSÄKRING Peugeot Försäkring är ett samarbete mellan Peugeot Sverige och försäkringsbolaget Trygg-Hansa. Att ha en bra försäkring är lika viktigt som att ha en bra bil! Peugeot Försäkring erbjuder lösningar som är speciellt framtagna för dig som kör en Peugeot transportbil. Peugeot Försäkring ger ditt företag ett omfattande och bra försäkringsskydd, låga självrisker och eventuella reperationer sker alltid genom en auktoriserad Peugeotverkstad. När du köpt din nya Peugeot från en Peugeothandlare får du två veckors Peugeot Försäkring "TryggaMil" samtidigt med bilnyckeln. Och när du förlänger din försäkring får du dessutom det första halvåret till halva priset. En bättre ekonomisk försäkringslösning kan du inte få för dina transportbilar. Du får mer försäkring för pengarna! TILLBEHÖR OCH RESERVDELAR Hos varje återförsäljare finns en tillbehörsbutik med godkända originaltillbehör. Här kan du utrusta din Peugeot precis som du vill ha den. Till din hjälp har du Peugeots kunniga servicepersonal. För din egen del bör du bara använda reservdelar ur Peugeots Originaldelssortiment. Endast då kan du vara säker på att delarna är korrekt utprovade och att kvaliteten motsvarar de krav du har rätt att ställa. Alla våra originaldelar har testats och kontrollerats noggrant för din säkerhet. Det är en garanti för kvalitet, säkerhet och tillförlitlighet. Garantitiden från Peugeots återförsäljare är ett år på delar och arbete. BRA ATT VETA PEUGEOT FINANS Peugeot Finans är resultatet av ett samarbete mellan Peugeots bilåterförsäljare, Peugeot Sverige och DnB, ett av Nordens ledande finansbolag. Peugeot erbjuder inte bara bilar med högsta komfort utan ett helt koncept där en bra finansiering inklusive tilläggstjänster, såsom låneskyddsförsäkring, förlängd garanti och serviceavtal, är en självklarhet. Genom Peugeot Finans får du möjlighet att finansiera den Peugeot som passar just dina önskemål och behov. Vi har lång erfarenhet och bred kompetens inom bilfinansiering och erbjuder dig mycket konkurrenskraftiga villkor. Kontakta din närmaste Peugeotåterförsäljare för ytterligare information. PEUGEOTKORTET Som Peugeotägare kan du välja att betala dina bilkostnader med vårt betal- /kreditkort Peugeotkortet. Kortet är kopplat till VISA och gäller på miljontals inköpsställen och du betalar ingen årsavgift. Fördelarna med att använda Peugeotkortet är att det är ett enkelt och bekvämt sätt att betala med och dessutom får du bonus på alla dina inköp. Du kan även välja att dela upp dina betalningar. Hämta ansökan hos din närmaste Peugeothandlare eller hämta den portofria ansökan direkt på Peugeots hemsida. ÅTERVINNING För mer information om återvinning och övrig information om Peugeot välkomnar vi till besök på PEUGEOT INTERNET Upptäck Peugeot på Internet gå in på: Generalagent: K W Bruun Autoimport AB Box 8044, Kungens Kurva Telefon: , telefax: E-post: info@peugeot.se, hemsida: Uppgifterna och illustrationerna i denna broschyr är baserade på de tekniska uppgifter som gäller vid tryckningen. Utrustningen är standard eller tillval, beroende på version. Inom ramen för sin kontinuerliga strävan att förbättra sina produkter förbehåller sig Peugeot Sverige rätten att när som helst ändra tekniska uppgifter, utrustning, tillval och färgsättning. De aktuella fotografiska reproduktionsmetoderna kan inte återge färgernas lyster i sin helhet. Broschyren ska därför uppfattas som en allmän information och utgör ingen avtalshandling. För ytterligare preciseringar och kompletterande information, kontakta din Peugeotåterförsäljare. Innehållet i denna broschyr får inte reproduceras utan uttryckligt tillstånd från Automobiles Peugeot.

28 Framtagen av : bd-ntwk Publishing : Altavia Paris Edition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B Tryckt i EU Augusti 2013 Stämpel försäljningsställe

PEUGEOT PARTNER BOXLINE

PEUGEOT PARTNER BOXLINE 2012-02-09 PEUGEOT PARTNER BOXLINE MOTOR 1,6 HDi MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 1 560 Maxeffekt kw EEC (hk DIN) 66 / (90) Vid varvtal (v/min) 4 000 Max vridmoment Nm CEE vid v/min 215

Läs mer

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER TEKNISKA FAKTA BOXER 2013-09-06 MOTORER 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 L2H1 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 2 198 2 198 2 198 2198 2198 Maxeffekt kw EEC (hk

Läs mer

peugeot Partner skåp partner

peugeot Partner skåp partner TEKNISKA fakta peugeot Partner skåp partner 2014-08-25 PEUGEOT PARTNER SKÅP MOTORER 1,6 HDi 1,6 e-hdi 1,6 e-hdi 1,6 e-hdi 1,6 e-hdi 1,6 HDi 115 L1H1 L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 L1H1 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING

Läs mer

peugeot Partner skåp partner

peugeot Partner skåp partner TEKNISKA fakta peugeot Partner skåp partner 2013-11-08 PEUGEOT PARTNER SKÅP MOTORER 1,6 HDi 1,6 e-hdi 1,6 e-hdi 1,6 e-hdi 1,6 e-hdi 1,6 HDi 115 L1H1 L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 L1H1 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING

Läs mer

tekniska fakta peugeot boxer chassi

tekniska fakta peugeot boxer chassi tekniska fakta peugeot boxer chassi boxer 2013-11-08 PEUGEOT BOXER CHASSI MOTORER 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 3,0 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi L1 L3 L3 L3 DH L3 DH L4 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³)

Läs mer

tekniska fakta peugeot expert skåp

tekniska fakta peugeot expert skåp tekniska fakta peugeot expert skåp expert 2013-11-08 PEUGEOT EXPERT SKÅP MOTORER 1,6 HDi Man 2,0 HDi Man 2,0 HDi Man 2,0 HDi Man 2,0 HDi Aut 2,0 HDi Man 2,0 HDi Aut L1H1 L1H1 L2H1 L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 MOTOR,

Läs mer

11393.qxp_PE0347_Partner VU 25/02/14 17:26 Page 2 ARTNER P

11393.qxp_PE0347_Partner VU 25/02/14 17:26 Page 2 ARTNER P PARTNER OSS PROFFS EMELLAN Peugeot Partner är med sin lastförmåga på upp till 4,1 m 3 *, sin stora flexibilitet och med nya bränslesnåla e-hdi-motorer den bästa tänkbara samarbetspartnern. Partner har

Läs mer

PROFESSIONELL I ALLA LÄGEN

PROFESSIONELL I ALLA LÄGEN PEUGEOT BOXER PROFESSIONELL I ALLA LÄGEN BOXER Så fort du ser Boxerserien förstår du att det handlar om mer än bara en vanlig transportbil. Du märker att bilarna är skräddarsydda för att passa både verksamheten

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA NYA PEUGEOT BOXER Grundmodell Kaross Volym EFFEKT CO2 g/km MILJÖ KLASS ORDINARIE PRIS EX.MOMS KAMPANJ PRIS EX.MOMS STANDARD BOXER L1H1 8m3 330 BlueHDi 110 S&S L1H1 8 m³ 110 hk Euro6

Läs mer

OSS PROFFS EMELLAN. Med dagens höga krav på säkerhet, körglädje och låga driftskostnader, ligger du alltid steget före med din nya Partner.

OSS PROFFS EMELLAN. Med dagens höga krav på säkerhet, körglädje och låga driftskostnader, ligger du alltid steget före med din nya Partner. PEUGEOT PARTNER PARTNER OSS PROFFS EMELLAN Peugeot Partner är med sin lastförmåga på upp till 4,1 m 3 *, sin stora flexibilitet och med nya bränslesnåla e-hdi-motorer den bästa tänkbara samarbetspartnern.

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT PARTNER Grundmodell Kaross Volym EFFEKT CO2 g/km MILJÖ KLASS ORDINARIE PRIS EX.MOMS KAMPANJ PRIS EX.MOMS Standard PARTNER L1 3,3m3 BlueHDi 75 L1H1 3,3m³ 75 hk 112 Euro6 14

Läs mer

tekniska fakta peugeot expert skåp

tekniska fakta peugeot expert skåp tekniska fakta peugeot expert skåp expert 2012-08-27 PEUGEOT EXPERT SKÅP MOTORER 1,6 HDi Man 2,0 HDi Man 2,0 HDi Man 2,0 HDi Man 2,0 HDi Aut 2,0 HDi Man 2,0 HDi Aut L1H1 L1H1 L2H1 L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 MOTOR,

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA BOXER CHASSI Grundmodell Kaross Volym EFFEKT CO2 g/k m MILJÖ KLASS ORDINARIE PRIS EX.MOMS KAMPANJ PRIS EX.MOMS FLAK - Endast lagerbilar BOXER FLAK L2725 L1 333 HDi 110 L1 110 hk Euro5

Läs mer

*Conçu pour la ville. PEUGEOT BIPPER

*Conçu pour la ville. PEUGEOT BIPPER *Conçu pour la ville. PEUGEOT BIPPER BIPPER OSS PROFFS EMELLAN Peugeot Bipper underlättar vardagen för dig och din verksamhet. Bipper har utformats efter sina behov och de främsta ledstjärnorna har varit;

Läs mer

TEKNISK FAKTA NYA PARTNER

TEKNISK FAKTA NYA PARTNER TEKNISK FAKTA NYA PARTNER JUNI 2015 2015-06-17 NYA PEUGEOT PARTNER SKÅP MOTORER BlueHDi BlueHDi BlueHDi BlueHDi BlueHDi BlueHDi Electric Electric L1 75 hk L1 100 hk L2 100 hk L1 100 hk L2 100 hk L1 120

Läs mer

priser & produktfakta peugeot ion

priser & produktfakta peugeot ion priser & produktfakta peugeot ion ion MOTOR El-synkron PRISER, FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT Ordinariepris (inkl. moms) Kampanjpris (inkl. moms) - Kampanjen gäller tom (inget datum = gäller befintliga lagerbilar)

Läs mer

priser & produktfakta

priser & produktfakta priser & produktfakta peugeot Expert TEPEE Expert TEPEE PEUGEOT Expert MOTORER 2,0 HDi 2,0 HDi auto BRÄNSLEFÖRBRUKNING (l/100 km enl. EU 80/1268, 16" & 17" hjul) Stad 7,6 9,0 Landsväg 6,0 6,8 Blandad 6,6

Läs mer

priser & produktfakta peugeot ion

priser & produktfakta peugeot ion priser & produktfakta peugeot ion ion MOTOR El-synkron BRÄNSLEFÖRBRUKNING Blandad körning CO2 blandad (g/km) Räckvidd MOTOR 13,5 kwh/100km Batteri typ / Kapacitet (kw.h) Litium-ion / 16 Maxeffekt kw (hk

Läs mer

tekniska fakta bipper

tekniska fakta bipper tekniska fakta Peugeot bipper bipper 2013-11-08 PEUGEOT BIPPER SKÅP MOTORER 1,3 HDi 1,3 e-hdi MCP MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 1 248 1 248 Maxeffekt kw EEC (hk DIN) 55 / (75) 55 / (75)

Läs mer

priser & produktfakta

priser & produktfakta priser & produktfakta peugeot Expert TEPEE Expert TEPEE PEUGEOT Expert MOTORER 2,0 HDi 2,0 HDi auto PRISER, FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT Ordinariepris (inkl. moms) 299 900 kr 314 900 kr Kampanjpris (inkl. moms)

Läs mer

tekniska fakta peugeot boxer skåp

tekniska fakta peugeot boxer skåp tekniska fakta peugeot boxer skåp boxer 2012-12-27 PEUGEOT BOXER SKÅP MOTORER 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 L2H1 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 2 198 2 198

Läs mer

tekniska fakta bipper

tekniska fakta bipper tekniska fakta Peugeot bipper bipper 2012-02-22 PEUGEOT BIPPER SKÅP MOTORER 1,3 HDi 1,3 e-hdi MCP MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 1 248 1 248 Maxeffekt kw EEC (hk DIN) 55 / (75) 55 / (75)

Läs mer

NYA PARTNER ELECTRIC

NYA PARTNER ELECTRIC NYA PARTNER ELECTRIC PARTNER ELECTRIC PARTNER ELECTRIC FÖR ALLA BEHOV Vi tar ytterligare ett steg i den tekniska utvecklingen och har nu en modell med en motor som är 100 % eldriven. Med minskad miljöpåverkan

Läs mer

BRÄNSLEFÖRBRUKNING (l/100 km enl. EU 80/1268) Stad 8,2 Landsväg 4,7 Blandad 5,9 CO2 blandad (g/km) 139 MOTOR

BRÄNSLEFÖRBRUKNING (l/100 km enl. EU 80/1268) Stad 8,2 Landsväg 4,7 Blandad 5,9 CO2 blandad (g/km) 139 MOTOR PEUGEOT 208 3D MOTORER PRISER, FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT Ordinarie pris (inkl. moms) 1,6 Turbo Man Kampanjpris (inkl. moms) - Kampanjen gäller tom (inget datum = gäller befintliga lagerbilar) - Kostnad per

Läs mer

PEUGEOT 208 3D GTi. PDF Version: 1180_3

PEUGEOT 208 3D GTi. PDF Version: 1180_3 PEUGEOT 208 3D MOTORER 1,6 Turbo Man 1,6 Turbo Man PRISER, FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT Ordinarie pris (inkl. moms) 229 900 kr 257 400 kr Kampanjpris (inkl. moms) - 229 900 kr Kampanjen gäller tom (inget datum

Läs mer

PEUGEOT 208 EN NY GENERATION VÄCKER DINA SINNEN Trots dagens snabba utveckling med ständigt nya, bättre och mer högteknologiska produkter lyckas Peugeot 208 ligga före sin tid. Nya 208 markerar starten

Läs mer

PRODUKTFAKTA BOXER CHASSI

PRODUKTFAKTA BOXER CHASSI PRODUKTFAKTA BOXER CHASSI STANDARD - & TILLVALSUTRUSTNING SÄKERHET Airbag förare Airbag passagerare Sidoairbag Trepunktsbälten på samtliga platser Nackskydd justerbara i höjd Larm & spärrlås ESP (antisladdsystem)

Läs mer

PRODUKTFAKTA PEUGEOT PARTNER BOXLINE / PICKUP

PRODUKTFAKTA PEUGEOT PARTNER BOXLINE / PICKUP PRODUKTFAKTA PEUGEOT PARTNER BOXLINE / PICKUP STANDARD - & TILLVALSUTRUSTNING SÄKERHET BAS PLUS KYLBIL PICKUP Airbag förare Airbag passagerare Trepunktsbälten på samtliga platser Nackskydd justerbara i

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 107

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 107 PRISER & PRODUKTFAKTA 107 MOTORER 1,0 man 1,0 man 1,0 Auto 3D Access 5D Active 5D Active PRISER, FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT Ordinariepris (inkl. moms) 99 900 kr 115 900 kr 122 900 kr Kampanjpris (inkl. moms)

Läs mer

Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP

Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP Prislista Gällande från 1 ta januari 2016 Renault MASTER SKÅP Modeller och priser: MOTOR HK VÄXELLÅDA CO2 g/km Master Skåp L1H1 (8 m 2 ) Framhjulsdrift FÖRBRUK. L/MIL * TJÄNSTEVIKT Kg** DRAGVIKT Kg***

Läs mer

PriSer & ProdUktFakta PEUGEOT 3008 HYbrid4

PriSer & ProdUktFakta PEUGEOT 3008 HYbrid4 PriSer & ProdUktFakta 3008 HYbrid4 MOTORER HYbrid4 HYbrid4 ACTIVE ALLURE MOTOR Cylindervolym (cm³) 1 997 1 997 Diesel- & elmotor maxeffekt kw (hk DIN) 147 (200) 147 (200) Vid varvtal (v/min) 3 850 3 850

Läs mer

UPPTÄCK INSPIRERAS DELA

UPPTÄCK INSPIRERAS DELA PEUGEOT 5008 UPPTÄCK INSPIRERAS DELA Livet är fyllt med speciella ögonblick och resor som för oss närmare varandra. Peugeot 5008 är designad för att vara en källa till inspiration och för att delas med

Läs mer

TILLBEHÖR transportbilar

TILLBEHÖR transportbilar TILLBEHÖR transportbilar BIPPER PARTNER EXPERT BOXER Bipper 1 2 12 13 14 1. farthållare Hjälper dig att hålla konstant och rätt hastighet. Förbättrar komfort och bränsleekonomi särskilt vid längre bilfärder.

Läs mer

16244.qxp_Layout 1 08/05/14 08:19 Page 1 NYA PEUGEOT 5008

16244.qxp_Layout 1 08/05/14 08:19 Page 1 NYA PEUGEOT 5008 NYA PEUGEOT 5008 UPPTÄCK INSPIRERAS DELA Livet är fyllt med speciella ögonblick och resor som för oss närmare varandra. Nya PEUGEOT 5008 är designad för att vara en källa till inspiration och för att

Läs mer

SE VÄRLDEN MED NYA ÖGON

SE VÄRLDEN MED NYA ÖGON PEUGEOT 2008 SE VÄRLDEN MED NYA ÖGON Med smidiga Peugeot 2008 får ditt bilägande fler möjligheter och du kan uppskatta användandet av bilen på nya sätt. Peugeot 2008 är kompakt och ändå överraskande rymlig

Läs mer

PRODUKTFAKTA NYA PEUGEOT BOXER

PRODUKTFAKTA NYA PEUGEOT BOXER PRODUKTFAKTA NYA PEUGEOT BOXER STANDARD - & TILLVALSUTRUSTNING Standard InBusiness PRO PRO+ UTRUSTNINGSPAKET Standard - - - InBusiness - AC, Fabriksmellanvägg med fönster, Parkeringsradar bak, Farthållare

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT PARTNER BOXLINE / PICKUP Grundmodell Kaross Volym Effekt Miljöklass Ord. Pris ex. moms Kamp. pris ex. moms BOXLINE PARTNER BOXLINE 3,9m3 PLUS BlueHDi 100 S&S L1 3,9m³ 100

Läs mer

priser & produktfakta peugeot 207 CC Roland Garros

priser & produktfakta peugeot 207 CC Roland Garros priser & produktfakta peugeot 207 CC Roland Garros 207 CC Roland Garros MOTORER 1,6 VTi man 1,6 VTi auto Roland Garros Roland Garros MOTOR Cylindervolym (cm³) 1 598 1 598 Maxeffekt kw (hk DIN) 88 (120)

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA NYA EXPERT GRUNDMODELL KAROSS VOLYM EFFEKT CO 2 g/km MILJÖKLASS ORDINARIE PRIS ex.moms KAMPANJPRIS ex.moms Launch Edition - Endast lagerbilar EXPERT LAUNCH InBusiness L1 BlueHDi 95

Läs mer

EN TERRÄNGBIL MED KARAKTÄR

EN TERRÄNGBIL MED KARAKTÄR PEUGEOT 4008 STILIG OCH KRAFTFULL Peugeot 4008 är en modell med mycket karaktär genom sina finslipade och eleganta linjer. Den är robust och flexibel Peugeot 4008 visar sin smidighet och prestanda på kurviga

Läs mer

NYA PEUGEOT RIFTER OKTOBER 2018

NYA PEUGEOT RIFTER OKTOBER 2018 NYA PEUGEOT RIFTER OKTOBER 2018 MODELL g CO2 km FÖRBRUKN. l/100 km ORD. CA-PRIS KAMPANJ PRIS Bensin NYA RIFTER L1 ACTIVE PureTech 110 - Thule Kampanj 127 5,5 220 900 kr 205 900 kr NYA RIFTER L1 ALLURE

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA NYA EXPERT Grundmodell Kaross Volym EFFEKT CO2 g/km MILJÖ KLASS ORDINARIE PRIS EX.MOMS KAMPANJ PRIS EX.MOMS InBusiness - Fabriksmellanvägg EXPERT InBusiness L1 BlueHDi 95 L1H1 4,6m³

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT PARTNER BOXLINE / PICKUP Grundmodell Kaross Volym EFFEKT MILJÖ KLASS ORDINARIE PRIS EX.MOMS KAMPANJ PRIS EX.MOMS BOXLINE PARTNER BOXLINE 3,9m3 90 PLUS L1 3,9m³ 90 hk Euro5

Läs mer

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms.

NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta. Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. NYA RENAULT TRAFIC Prislista & Produktfakta Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. TRAFIC SKÅP Kampanjmodeller * HK VÄXELLÅDA L1H1 T27 L1H1 T29 L2H1 T29 Trafic Base Line * 1.6 dci Single Turbo

Läs mer

EN GENERATION PÅ FRAMMARSCH

EN GENERATION PÅ FRAMMARSCH NYA PEUGEOT EXPERT EN GENERATION PÅ FRAMMARSCH Nya Peugeot Expert är byggd på den nya generationens bottenplatta från Peugeot, vilket gör modellen mer innovativ, lätt och säker. Nya Peugeot Expert finns

Läs mer

TALENTO A PRO LIKE YOU.

TALENTO A PRO LIKE YOU. A PRO LIKE YOU www.fiatprofessional.se Kundtjänst CIAO FIA IAT Utrustning och tillval kan skilja sig beroende på olika marknads eller lagkrav. Data i denna publikation är endast indikativ. FCA förbehåller

Läs mer

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY

Din A-Klass: A 180 BlueEFFICIENCY Exemplarisk illustration Exemplarisk illustration Sammanställning Motor A 180 BlueEFFICIENCY Välj klädsel Jupiterröd Hjul AMG lättmetallfälgar 45,7 cm (18 tum) i multi-ekerdesign Klädsel Konstläderklädsel

Läs mer

priser & produktfakta peugeot RCZ

priser & produktfakta peugeot RCZ priser & produktfakta peugeot RCZ RCZ MOTORER 1,6 Turbo man 1,6 Turbo auto 1,6 Turbo 200 hk 2,0 HDi man PRISER, FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT Ordinariepris (inkl. moms) 254 900 kr 269 900 kr 289 900 kr 294 900

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT PARTNER ELECTRIC Grundmodell Kaross Volym Effekt CO2 g/km Miljöklass Ordinarie pris ex. moms Kampanj-pris ex. moms Standard PARTNER ELECTRIC L1 3,3m3 L1H1 3,3m³ Euro6 321

Läs mer

Renault MASTER CHASSIS

Renault MASTER CHASSIS Prislista Gällande från 1 ta januari 2017) Renault MASTER CHASSIS RENAULT MASTER CHASSIS FRAMHJULSDRIFT CHASSIS CAB L2H1 MOTOR VÄXELLÅDA FÖRBRUKNING ORDINARIE PRIS KAMPANJ BASE LINE KAMPANJ NORDIC LINE

Läs mer

EN TRANSPORTBIL SKAPAD FÖR ACTION

EN TRANSPORTBIL SKAPAD FÖR ACTION NYA PARTNER EN TRANSPORTBIL SKAPAD FÖR ACTION Nya Partner är skapad för action och för företagaren med höga krav. Med den omgjorda fronten syns bilens robusta styrka direkt. Kylargrillen, med Peugeot-lejonet

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT PARTNER Grundmodell Kaross Volym EFFEKT Miljöklass Ordinarie pris ex. moms Kampanj pris ex. moms PRO+ PARTNER KYLBIL PRO+ L1 3,3m3 100 S&S L1H1 100 hk Euro6 319 900 kr 244

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 3/2012 Gäller från 2012-04-16 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-04-16 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk

Läs mer

PRODUKTFAKTA PEUGEOT PARTNER

PRODUKTFAKTA PEUGEOT PARTNER PRODUKTFAKTA PEUGEOT PARTNER STANDARD - & TILLVALSUTRUSTNING Standard InBusiness PRO PRO+ UTRUSTNINGSPAKET InBusiness - AC, Multiflex, Fabriksmellanvägg - - PRO - AC, WIP Bluetooth, Farthållare, Läderklädd

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT PARTNER Grundmodell Kaross Volym EFFEKT CO2 g/k m Miljöklass Ordinarie pris ex. moms Kampanj pris ex. moms Standard PARTNER L1 3,3m3 75 L1H1 3,3m³ 75 hk 112 Euro6 145 900

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT PARTNER Grundmodell Kaross Volym EFFEKT Miljöklass Ordinarie pris ex. moms Kampanj pris ex. moms InBusiness PARTNER InBusiness L1 75 Endast lagerbilar L1H1 3,3m³/3,7m³ 75

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT PARTNER Grundmodell Kaross Volym Effekt Miljöklass Ord. pris ex. moms Kamp. pris ex. moms PRO+ PARTNER KYLBIL PRO+ L1 2 m 3 100 S&S L1H1 2 m 3 100 hk Euro6 330 900 kr 251

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 208 3D & 5D

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 208 3D & 5D PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 208 3D & 5D 208 3D & 5D MOTORER 1,0 VTi man 1,2 VTi man 1,2 VTi ETG5 1,4 HDi man Access 3dörrar Active 5dörrar Active 5dörrar Active 5dörrar BRÄNSLEFÖRBRUKNING (l/100 km enl.

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA NYA PEUGEOT BOXER Grundmodell Kaross Volym Effekt CO2 g/km Miljöklass Ordinarie pris ex. moms Kampanjpris ex. moms STANDARD BOXER L1H1 8m3 330 BlueHDi 110 S&S L1H1 8 m³ 110 hk Euro6

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT PARTNER ELECTRIC Grundmodell Kaross Volym Effekt CO2 g/km Standard Miljöklass Ordinarie pris ex. moms Kampanj-pris ex. moms PARTNER PRO+ ELECTRIC L1 3,3m3 L1H1 3,3m³ 0 Euro6

Läs mer

NYA PEUGEOT TRAVELLER BUSINESS

NYA PEUGEOT TRAVELLER BUSINESS NYA PEUGEOT TRAVELLER BUSINESS EN RESA I BUSINESSKLASS Redan vid första anblicken gör Nya Peugeot Traveller ett starkt intryck med sin eleganta och personliga stil, ett intryck som förstärks ytterligare

Läs mer

EN GENERATION PÅ FRAMMARSCH

EN GENERATION PÅ FRAMMARSCH NYA PEUGEOT EXPERT EN GENERATION PÅ FRAMMARSCH Nya Peugeot Expert är byggd på den nya generationens bottenplatta från Peugeot, vilket gör modellen mer innovativ, lätt och säker. Nya Peugeot Expert finns

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT PARTNER ELECTRIC Grundmodell Kaross Volym Effekt CO2 g/km Miljöklass Ordinarie pris ex. moms Kampanj-pris ex. moms Standard PARTNER ELECTRIC L1 3,3m3 PRO L1H1 3,3m³ Euro6

Läs mer

PRODUKTFAKTA PEUGEOT 2008

PRODUKTFAKTA PEUGEOT 2008 PRODUKTFAKTA PEUGEOT 2008 2008 MOTORER PureTech 82 PureTech 82 BRÄNSLEFÖRBRUKNING (l/100 km enl. EU 80/1268) PureTech 82 ETG5 PureTech 110 Access Active Active Active Stad 6,0 6,0 4,9 5,8 Landsväg 4,3

Läs mer

SE VÄRLDEN MED NYA ÖGON Nya smidiga crossovern Peugeot 2008 ger dig lust att njuta fullt ut.

SE VÄRLDEN MED NYA ÖGON Nya smidiga crossovern Peugeot 2008 ger dig lust att njuta fullt ut. PEUGEOT 2008 AWAITING IMAGE SE VÄRLDEN MED NYA ÖGON Nya smidiga crossovern Peugeot 2008 ger dig lust att njuta fullt ut. 2008 är kompakt, rymlig och flexibel en perfekt resekamrat på äventyr med familj

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA NYA PEUGEOT BOXER Grundmodell Kaross Volym Effekt Förbrukning blandad CO2 g/k m Ordinarie pris (ex. moms) Miljöklass Kampanj- Pris (ex. moms) InBusiness BOXER InBusiness L1H1 8m3

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT PARTNER Grundmodell Kaross Volym EFFEKT Miljöklass Ordinarie pris ex. moms Kampanj pris ex. moms InBusiness PARTNER InBusiness L1 75 L1H1 3,3m³/3,7m³ 75 hk Euro6 149 900 kr

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA NYA EXPERT Grundmodell Kaross Volym EFFEKT CO2 g/km MILJÖ KLASS ORDINARIE PRIS EX.MOMS KAMPANJ PRIS EX.MOMS Launch Edition Endast lagerbilar EXPERT LAUNCH InBusiness L1 BlueHDi 95

Läs mer

NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT. Prislista och Tillval

NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT. Prislista och Tillval NY RENAULT TRAFIC DUBBELHYTT lista och Tillval PRISER Kod Engine Norm Växellåda Storlek HK exkl moms DC1E2 212SB6 1,6 R9M FAP Twin Turbo S/S EURO5 6-vxl manuell (PF6) L2 H1 120 hp 282 000 kr DC1E2 212SA6

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 2008

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 2008 PRISER & PRODUKTFAKTA 2008 MOTORER 1,2 VTi man 1,2 VTi man 1,2 VTi ETG5 1,6 VTi man Access Active Active Active BRÄNSLEFÖRBRUKNING (l/100 km enl. EU 80/1268) Stad 6,0 6,0 4,9 7,7 Landsväg 4,3 4,3 4,0 4,8

Läs mer

Expert Plancher Skåp, Flak, Flak med kåpa. Expert Skåp Expert Crew Cab Dubbelhytt, upp till 5 personer Expert Combi Upp till 9 personer Expert 4X4

Expert Plancher Skåp, Flak, Flak med kåpa. Expert Skåp Expert Crew Cab Dubbelhytt, upp till 5 personer Expert Combi Upp till 9 personer Expert 4X4 Nya Expert Expert Plancher Skåp, Flak, Flak med kåpa Expert Skåp Expert Crew Cab Dubbelhytt, upp till 5 personer Expert Combi Upp till 9 personer Expert 4X4 Expert Plancher Skåp, Flak, Flak med kåpa Nya

Läs mer

priser & produktfakta peugeot 207 CC

priser & produktfakta peugeot 207 CC priser & produktfakta peugeot 207 CC 207 CC MOTORER 1,6 VTi man 1,6 VTi auto PRISER, FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT Ordinariepris (inkl. moms) 184 900 kr 196 900 kr Kampanjpris (inkl. moms) 179 900 kr 191 900 kr

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-3 SportCombi 2.0t BioPower 200 hk SEK 291 800 Exteriör & Interiör: Jet Black SEK 6 900 Läder/textilklädsel "Sport", Black Lättmetallfälg

Läs mer

Förarmiljön är inspirerande och det är nära till de tekniska funktionerna. Köregenskaperna är på absolut högsta nivå.

Förarmiljön är inspirerande och det är nära till de tekniska funktionerna. Köregenskaperna är på absolut högsta nivå. NYA PEUGEOT 3008 KÄN SLOR NYA Peugeot 3008 har bevarat och förstärkt sina starka egenskaper och har samtidigt fått ett elegantare uttryck. Designen understryks med den kromade grillen och de nya strålkastarna

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT PARTNER Grundmodell Kaross Volym EFFEKT Förbrukning blandad C02 g/k m Miljöklass Ordinarie pris ex. moms Kampanj pris ex. moms PRO PARTNER PRO L1 PureTech 95 L1H1 3,3m³/3,7m³

Läs mer

7 ÅRS. Både säker och spännande NYBILS- GARANTI

7 ÅRS. Både säker och spännande NYBILS- GARANTI www.kia.se 2 3 pro_ cee d Vi vet av erfarenhet att våra bilar är så välbyggda att vi kan erbjuda hela 7 års nybilsgaranti. Garantin följer bilen och upphör 7 år efter första registreringsdatum eller efter

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA NYA PEUGEOT BOXER Grundmodell Kaross Volym Effekt Förbrukning blandad CO2 g/km Miljöklass Ord. pris ex. moms Kamp. pris ex. moms InBusiness BOXER InBusiness L1H1 8m3 330 BlueHDi 110

Läs mer

MED FOKUS PÅ DIN KÖRGLÄDJE

MED FOKUS PÅ DIN KÖRGLÄDJE NYA PEUGEOT 308 MED FOKUS PÅ DIN KÖRGLÄDJE När det handlar om bra design ligger det vackra i enkelheten. Det är med detta i åtanke som nya Peugeot 308 har utvecklats. Peugeots designers och ingenjörer

Läs mer

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15 NYA RENAULT KANGOO EXPRESS lista & Produktfakta Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15 Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. ALLTID STANDARD Luftkonditionering Bluetooth -radio

Läs mer

Kampanj-prislista Renault Trafic

Kampanj-prislista Renault Trafic Kampanj-prislista Renault Trafic Kampanjmodeller HK Växellåda L1H1 T27 L1H1 T29 L2H1 T29 Trafic Base Line 1.6 dci Single Turbo Inkl. manuell luftkonditionering, bränslevärmare, tidur samt genomlastninglucka

Läs mer

tillbehörspaket Din Peugeothandlare erbjuder flera tillbehörspaket för att passa dina behov. Se aktuella paket i prislistan.

tillbehörspaket Din Peugeothandlare erbjuder flera tillbehörspaket för att passa dina behov. Se aktuella paket i prislistan. TILLBEHÖR 107 107 1 2 3 4 5 7 6 12 8 9 10 14 13 13 15 14 11 11 1. Stylingkit Stylingkit i aluminium- eller kolfiberlook till bakre stötfångaren. Framhäver bilens sportiga attityd. 2. ändrör ändrör i krom

Läs mer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2011 Gäller från Modellprogram Gäller fr. o. m. Versioner Compass 4x2 2.0 156hk Compass 4x4 2.4 170hk CVT2 Compass 4x4 2.2 CRD 163hk Modellprogram

Läs mer

Kompakta mått stor personlighet

Kompakta mått stor personlighet 02 Kompakta mått stor personlighet Liten bil som gör stort intryck Med nya Kia Picanto får du en bil med stil och personlighet. Trots det lilla formatet bjuder den på en elegans och komfort som man inte

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT PARTNER Grundmodell Kaross Volym Effekt Förbrukning blandad C02 g/km Miljöklass Ord. pris ex. moms Kamp. pris ex. moms PRO PARTNER PRO L1 PureTech 95 L1H1 3,3m³/3,7m³ 95 hk

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA BOXER DUBBELHYTT Grundmodell Kaross Volym Effekt Förbr. blandad CO2 g/km Miljöklass Ord. pris ex. moms Kamp. pris ex. moms InBusiness BOXER InBusiness CREW CAB L1H1 5m3 330 BlueHDi

Läs mer

NISSAN TRANSPORTBILAR

NISSAN TRANSPORTBILAR NISSAN TRANSPORTBILAR Aktuella kampanjer 1 januari till 31 mars 2019 1 (7) NAVARA Originalet! Fullutrustad ustad kampanjmodell nu endast 289.990 kr. exkl. moms Tillägg metallic 5.000 kr. exkl. moms Spara

Läs mer

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 25 januari 2016 Bilen på bilden är extra utrustad TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 ETG (1) PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan

Läs mer

priser & produktfakta peugeot 308

priser & produktfakta peugeot 308 priser & produktfakta peugeot 308 308 MOTORER 1,6 VTi man 1,6 HDi man 1,6 VTi man 1,6 VTi auto Access Access Active Active PRISER, FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT Ordinariepris (inkl. moms) 164 900 kr 179 900 kr

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA NYA PEUGEOT BOXER Grundmodell Volym m 3 Förbrukning blandad l/100km C02 g/km Förbrukning blandad l/100km C02 g/km Miljö-klass Ord. pris ex. moms Kamp. pris ex. moms Miljöklass 6.1

Läs mer

NYA PEUGEOT RIFTER NOVEMBER 2018

NYA PEUGEOT RIFTER NOVEMBER 2018 NYA PEUGEOT RIFTER MODELL NOVEMBER 2018 g CO2 km FÖRBRUKN. l/100 km ORD. CA-PRIS KAMPANJ PRIS Nya Rifter L1 Bensin NYA RIFTER L1 ACTIVE PureTech 110 - Thule Kampanj 127 5,5 220 900 kr 205 900 kr NYA RIFTER

Läs mer

NYA PEUGEOT TRAVELLER

NYA PEUGEOT TRAVELLER NYA PEUGEOT TRAVELLER VÄLKOMMEN UT PÅ EN RESA Nya Peugeot Traveller står för en ny och modern syn på resande och på minibussar. Personlig design, köregenskaper värdiga en Peugeot, BlueHDi Euro 6- motorer,

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 308 SW

PRISER & PRODUKTFAKTA PEUGEOT 308 SW PRISER & PRODUKTFAKTA 308 SW MOTORER 1,6 VTi man 1,6 HDi man 1,6 VTi man 1,6 VTi auto Access Access Active Active FÖRMÅNSVÄRDE & SKATT Ordinariepris (inkl. moms) 169 900 kr 189 900 kr 184 900 kr 194 900

Läs mer

RENAULT MASTER. Prislista & Produktfakta. från 7,8 l / 100 km. Cirkapriser gäller from 2012-05-30 Ändrad 2012-08-01

RENAULT MASTER. Prislista & Produktfakta. från 7,8 l / 100 km. Cirkapriser gäller from 2012-05-30 Ändrad 2012-08-01 RENAULT MASTER Prislista & Produktfakta Cirkapriser gäller from 2012-05-30 Ändrad 2012-08-01 Nu med ännu lägre förbrukning! från 7,8 l / 100 km NYHET: Master Flak & Master Konceptskåp Alla rekommenderade

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA NYA PEUGEOT BOXER Kaross Volym Effekt Miljöklass ex. moms ex. moms Ord. pris Kamp. pris Grundmodell InBusiness BOXER KYLBIL InBusiness L1H1 5,8m3 330 BlueHDi 110 S&S L1H1 5,8 m³ 110

Läs mer

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget).

Enastående design. Vanliga i30 har en grill med fyra ribbor och elegant formade LED-varselljus (se omslaget). Modellbroschyr Enastående design. Hyundais karakteristiska sexkantiga grill dominerar fronten på i30 och ger bilen ett intryck av styrka och karaktär - egenskaper som du kommit att förvänta dig av Hyundai.

Läs mer

NYA RENAULT TRAFIC PASSENGER

NYA RENAULT TRAFIC PASSENGER NYA RENAULT TRAFIC PASSENGER PRISLISTA & PRODUKTFAKTA Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. TRAFIC PASSENGER Kod Engine Norm Växellåda Storlek HK inkl moms exkl moms PG1E1 111 D6 1,6 R9M

Läs mer

NYA CITROËN C4 CACTUS

NYA CITROËN C4 CACTUS NYA CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 12 december 2014 TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan Bensin, blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 3 Antal

Läs mer

PRISER & PRODUKTFAKTA

PRISER & PRODUKTFAKTA PRISER & PRODUKTFAKTA BOXER DUBBELHYTT Grundmodell Volym m 3 Förbrukning blandad l/100km C02 g/km Förbrukning blandad l/100km C02 g/km Miljö-klass Ord. pris ex. moms Kamp. pris ex. moms Miljöklass 6.2

Läs mer

Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30

Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30 Modellbroschyr Enastående formgivning Mer effektiv Den nya i30 Hyundais karaktäristiska sexkantiga grill dominerar fronten på alla nya i30 och ger ett intryck av styrka och karaktär - egenskaper som du

Läs mer

TRANSPORTBILSVECKA 5 9 NOVEMBER. PEUGEOT TRANSPORTBILAR från kr FÖRBRUKNING I KLASSEN NOVEMBER 2018

TRANSPORTBILSVECKA 5 9 NOVEMBER. PEUGEOT TRANSPORTBILAR från kr FÖRBRUKNING I KLASSEN NOVEMBER 2018 TRANSPORTBILSVECKA 5 9 NOVEMBER PEUGEOT TRANSPORTBILAR från 115.900 kr by NOVEMBER 2018 längd lastvolym L1... 4 380 mm...3,3 m3 L2... 4 628 mm... 3,7 m 3 135.900 kr 957 kr COMPLETE 2.149 kr 4,2 l /100

Läs mer