Mossbystrand. Två bostäder nära havet!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Mossbystrand. Två bostäder nära havet!"

Transkript

1 Mossbystrand Två bostäder nära havet!

2 Ett blågult landskap en solig försommardag. Söderkust är solvänd kust. Hur man än närmar sig Mossbystrand är det naturupplevelserna som stannar i minnet. Kustvägen mellan Trelleborg i öst och Ystad i väst präglas givetvis av havet. Kommer man norrifrån tar man sig längs slingrande småvägar genom ett mjukt böljande landskap där byarna bär namn som Vallösa, Katslösa och Västra Nöbbelöv. Rapsfält och himmel och hav - och oväntade, vidsträckta vyer.

3 Bland kullarna och fälten i Västra Nöbbelövs socken. En lantlig dröm som också innefattar hav och stränder med den finaste timglassand... En herrgårdsliknande länga med gästhus och uthus. Här finns två fullvärdiga bostäder vilket ger möjlighet till generationsboende. Eller så njuter man av platsen alldeles själv - med vänner boende i gästhuset! Huvudbyggnaden är ett ståtligt exempel på den estetik som var rådande för drygt hundra år sedan. Den urskånska längan finns där, men med en pondus som hämtades från herrgårdarna och städernas påkostade gathus. Resligheten. De harmoniska proportionerna. Stensockeln och friserna. Samt den närmast obligatoriska Vidsträckta vyer vid gården. glasverandan!

4 Ett gediget sekelskifteshus vid havet......där boendet genomsyras av det grundliga hantverket, de påkostade materialen och den varma stämningen. Ägarparet har lagt ner tid och arbete på att återställa en ursprunglig atmosfär - och med fokus på bekvämlighet. Inredning i kök och badrum har moderniserats och bidrar till att boendet är i högsta grad levnadsvänligt!

5 Ett robust och lantligt kök där det aldrig blir trångt!

6 Ett robust och lantligt kök där det aldrig blir trångt, och som inbjuder till i stort sett vilken inredning som helst. Lite av stämningen i ett franskt bondkök finns redan det torde vara en utmärkt grund att bygga vidare på... Rejäla grytor och upphängda vitlöksflätor i taket. Stora keramikskålar med färska grönsaker från trakten. En stor bukett blomster, nyklippta från trädgården. Elden flammande i kaminen. Att ha uthus i gott skick är en ynnest. Och här har ägarna till och med hållit släktbröllop med gott om plats för gästerna! Du har säkert ytterligare idéer om vad man kan använda utrymmena till. Folkens öde beror av deras sätt att livnära sig. Brillat-Savarin Maten är viktig i Skåne. Snart sagt överallt hittar man fräscht och närodlat att slänga i grytan. På stranden nedanför huset säljs rökt fisk i den lilla boden. Om man slår en signal till fiskargubben i Abbekås så har man koll på när han kommer i hamn med den pinfärska torsken!

7 Gediget hantverk. Varm stämning. Det är ett rejält hus i fråga om både bekvämlighet och utrymmen. Fem rum, kök och badrum samt glasveranda på nedervåningen. Sovrum, badrum och stort sällskapsrum en trappa upp. Ett lättlevt boende där det alltid finns en tyst och egen vrå. Dessutom är det välförsett med förvaringsutrymmen som slukar det mesta. Huset har gott om trivsamma, ombonade sällskapsrum. Det vackra taket i salongen på nedervåningen är mustigt mörkt. Ett skönt blickfång i sig självt.

8 Fasadens milt gula färg drar en aning åt terracotta, och skiftar beroende på väder och tid på dygnet Ett hus som uppfördes runt sekelskiftet skulle naturligtvis ha en glasveranda för kaffet och kvällspunschen. Den lämpar sig lika väl för frukostbrickan och sillalunchen som för kvällsmålet. Ljuset blir alltid lite skirare genom finspröjsat glas och trädgården kommer lite närmare. Och att kura skymning på en veranda hör sommarkvällen till

9 När seklet var ungt. Världen som vi känner den har börjat formas... Henry Ford öppnar sin bilfabrik. Fransmannen Louis Blériot korsar engelska kanalen med flygplan. Vilhelm Moberg, Nils Ferlin och Astrid Lindgren är i koltåldern. FBI grundas. Marie och Pierre Curie upptäcker grundämnet radium. Kokainet (!) tas bort från Cocacoladrycken. Målaren Paul Gauguin avlider. Och mangårdsbyggnaden i Mossbystrand uppförs, med utsikt över livet, över åkrar och hav

10 Livskonst. Att njuta av skönheten och värdigheten i ett gammalt hus. Cykla till havet för ett morgondopp. Dricka kaffe på kökstrappan. Kasta ut en pläd på gräsmattan och lösa ett korsord. Äta en enkel lunch på nystekt strömming. Slå sig ner i favoritfåtöljen med en bok. Slumra en stund. Tända grillen framåt kvällen och invänta vännerna. Avnjuta ett glas vin på verandan i skymningen. Somna till näktergalens sång genom vidöppet fönster

11 Livskonst.

12 Gedigna trägolv av gran. Slipade, lutade och oljade med vitt pigment. Tål att gås på och kanske knäskuras när andan faller på! Att ha uthus i gott skick är en ynnest. Det är aldrig några bekymmer med var man ska vinterförvara utemöblerna. Det finns alltid en plats att ha sin målarbod och snickarverkstad. Cyklarna slipper stå ute när det inte är säsong, det vill säga någon vecka i februari... Och här har ägarna till och med hållit släktbröllop med gott om plats för gästerna! Du har säkert ytterligare idéer om vad man kan använda utrymmena till. Kakelugnen fick höjas när taket i matsalen lyftes till ursprunglig höjd och som tur var fanns delarna som behövdes kvar i förvar på gården! Spegeldörrar. Pardörrar mellan salonger och kök. Det tidstypiska och det välbevarade ger tyngd och elegans kanske en bristvara i nutidens slit-och-slängsamhälle där det bara ska vara lättavtorkade och kala ytor men vi börjar se en förändring!

13

14 Gästhuset - stor som en skånsk länga! Gästhuset är i storlek jämförbart med en ordinär skånsk länga! Med flera sovrum, kök och stort sällskapsrum går det utmärkt att bo här på heltid, och som gästhus är det svårslaget att kunna erbjuda familj och vänner!

15 Gott om utrymme för en hel familj!

16 Trädgården har under det dryga årtionde som ägarna bott här blivit en rik och blommande lustgård. Rosorna närmast oräkneliga till antalet, men bara sorterna uppgår till ett 40-tal! Louise Odier. Ilse Krohn. Madame Plantier. New dawn. Ingrid Bergman. Alchymist. Sympatie. Mary Rose. Honungsros. Bara för att nämna några... Massor av pioner. Buxbom i klassiska kvarter med kryddträdgård. Syren och vitblommande blåregn. Valnötsträd och fruktträd. Gården ligger väl skyddad i en dunge som håller nordanvinden kort om vintern, vilket skapar något av ett mikroklimat till väl och ve för trädgårdens växter. Man behöver inte heller slösa på kranvattnet till bevattning tack vare den egna brunnen!

17 Ovanvåningen är generös i storlek och med vyer över landskapet. Har man svårt att slita sig från utsikten en trappa ner kan det vara än värre här! Man har översikt över en stor del av kustlinjen, där sandstranden är precis lika lockande som på den bästa söderhavsö. Den lantliga friden skapar en livsmiljö som är mat för själen. Panoramavyer över land, hav och horisont från de egna fönstren! Det tar inte många minuter att komma ner till vattnet, och sandstranden vid Mossby är just så exotisk som blott skånska stränder kan vara. Grusvägarna i trakten är som gjorda för cykelturer, kanske får man bara trampa lite extra i uppförsbackarna! Läget är geografiskt idealiskt. Till flyget tar man sig på 20 minuter, och till Malmö och Lund på 45. Ystads shoppinggator når man på en kvart, och bortom den lilla medeltida staden ligger hela Österlen uppdukat för utflykter. Marsvinsholms Slott i närheten är nästan som sprunget ur en medeltida saga, och har blivit synonymt med omtyckt sommarteater i parken med picknickkorg och vinservering.

18

19 Siffror & kalla fakta: Byggnadstyp: Gård med bostadshus och gästhus i 1 ½ plan samt lada och f.d. stallbyggnad med tvättstuga och varmförråd. Byggnadsår/renoveringsår: Bostad: Början av 1900-talet. Fortlöpande renoverat och underhållet. Gästhus: Renoverat Storlek: Bostad ca 270 kvm, varav bv ca 164 kvm och ov ca 106 kvm. Gästhus ca 124 kvm, varav bv ca 74 kvm och ov ca 50 kvm. Lada ca 180 kvm. F.d. stall - tvättstuga och varmförråd ca 32 kvm, pannrum ca 6 kvm, förråd ca 68 kvm. Konstruktion: Bostad: Krypgrund/platta och liten källare. Grundmur av granit. Stomme av lersten. Putsad fasad. Bjälklag av trä. Yttertak av plåt. 3-glas fönster i plast. Enkla ytterdörrar med ljusinsläpp i dörrblad och bredvid. Självdragsventilation och mekanisk från kök och badrum. Elen fortlöpande renoverad. Jordfelsbrytare Gästbostad: Platta på mark. Grundmur av natursten. Stomme av betong. Putsad fasad. Bjälklag av trä. Yttertak av papp. 2-glasfönster i trä. Enkel ytterdörr med ljusinsläpp. Självdragsventilation. Inredning & utrustning: Bostad: Kök med luckor och skåp i trä. Bänkskiva i laminat. Kyl/frys, diskmaskin, spis och ugn. Separat tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Bv - Halvkaklat badrum med toalett, tvättställ, badkar och dusch (helkaklat). Gästtoalett. Ov - Helkaklat badrum med toa, tvättställ och badkar. Klinker i hallar och badrum. Oljade/lutade trägolv. Gästbostad: Kök med luckor av trä. Bänkskiva med kakel. Kyl/frys, spis och fläkt. Helkaklat badrum bv. med toa, tvättställ och badkar. Helkaklat badrum ov. med toa, tvättställ och dusch. Klinker i badrum, kök och hall. Parkett i vardagsrum och sovrum. Ov. med plank golv. Uppvärmning: Jordvärme. Vattenburen värme. Värmepump. Värmning med ved möjlig. Bostadshus med kakelugn och braskamin. Gästhus med braskamin. Vatten & avlopp: Kommunalt vatten. Enskilt avlopp 2011, godkänt av kommunen. Övrigt: Parkliknande trädgård. Lada och stallbyggnad. Vägförening sköter snöröjning. Pris: :- eller bästa bud Fastighetsbeteckning: Skurup Nöbbelöv 4:14 och 4:11 Adress: Nöbbelöv 414 och 411, Skivarp Areal: kvm kvm. Totalt kvm (avser 2 fastigheter) Taxeringsvärde: Bostad: :- varav byggnad :- Gästhus: :- varav byggnad :- Taxeringskod: Småhusenhet, helårsbostad. (avser båda fastigheterna) Pantbrev: Nöbbelöv 4:14-5 st. om totalt :- Nöbbelöv 4:11 3 st. om totalt :- Försäkringar: Fullvärdesförsäkrat Servitut: Servitut för ledning Objektsbeskrivningen grundar sig på av säljaren lämnade uppgifter och iakttagelser gjorda på fastigheten. Uppvik & döttrar uppmanar dig som spekulant/köpare att noggrant undersöka fastigheten i enlighet med JB 4:19 Uppvik & döttrar på landet! Månstorp Smedstorp kivik@uppvik.nu

20 Text, foto & layout: Lasse Mangs Skisser: Ingrid Fredriksson Skurup Nöbbelöv 4:14 och4:11 Nöbbelöv 414 och Skivarp

21 Vår filosofi är ganska enkel. Vi säljer hus vi själva skulle vilja bo i. Vi tror på sambanden mellan lust och lönsamhet. Känsla och kunskap. Arbetsglädje och avkastning. Det man tycker är roligt och stimulerande gör man bra. Därför vill vi inte ha fler hus än att vi orkar arbeta engagerat och passionerat med dem alla. Det innebär inte att vi kategoriskt ratar en viss sorts hus. Det lilla renoveringsobjektet i skogsbrynet kan vara lika spännande som den kringbyggda gården på slätten eller längan i fiskeläget Men, det ska erkännas - udda hus finner lättast vägen till våra hjärtan! Tavlan jag håller i famnen, målade jag som tonåring. En smula naiv, jovisst, men så ville jag att mina drömmars hus skulle vara. Varje dag, efter snart ett kvartssekel som mäklare, påminner den mig om hur fundamentalt det är med både drömmar och hus! Och jag vill gärna se och höra om hur din husdröm ser ut Stundtals är jag full av lätt avundsam beundran inför alla er som vågar rycka upp er själva med rötterna för att börja växa i ny och okänd jordmån - oavsett om ni flyttar hit, eller härifrån! (Själv är jag mera som pionen - jag slutar blomma om jag flyttas!). Det handlar kanske ytterst om livskvalitet. Vi upprepar ju med en druckens envishet vårt motto: På Österlen är livskvaliteten högre än huspriserna. Det kanske ter sig som en lek med ord. Begreppet livskvalitet är naturligtvis inte lätt att översätta till kronor och ören. Dessutom är själva ordet, kanske på grund av alltför flitig mediaanvändning farligt nära en urvattnad klyscha. Men innebörden är både verklig och viktig! För egen del upplever jag livskvalitet när jag ibland lyckas vara närvarande i stunden. Uppfyllas av ögonblicket. En försiktig förhoppning är att vi på något sätt ska kunna hjälpa Dig att förhöja Din livskvalitet. Åtminstone vill vi gärna vara Dina rådgivare och stigfinnare. Dina vägvisare och budbärare. Oavsett om Du vill köpa. Eller sälja! Fotograf Peter Carlsson Gabrielle Malmberg VD/reg. fastighetsmäklare Text, foto & layout, (nås bäst via sms) Lotta Nordstedt Fastighetsmäklare Grafisk form, foto & web Andreas Johansson Visningar, koordinator & foto Elisabeth Wretsell Fastighetsmäklare Ansvarig för Uppvik VÄST Lasse Mangs Text, foto & layout

Strax öster om den mysiga lilla byn Hammenhög ligger Rävåkra. När man tar av på den lilla ringlande grusvägen slås man av hur stor himlen är.

Strax öster om den mysiga lilla byn Hammenhög ligger Rävåkra. När man tar av på den lilla ringlande grusvägen slås man av hur stor himlen är. R ävåkra Strax öster om den mysiga lilla byn Hammenhög ligger Rävåkra. När man tar av på den lilla ringlande grusvägen slås man av hur stor himlen är. Vidsträckthet, öppenhet, ljus. För ljust är huset

Läs mer

Barnmorskehuset i ELJARÖD

Barnmorskehuset i ELJARÖD Barnmorskehuset i ELJARÖD - 1 - Ett rött hus med vita knutar. Sikten över åker och äng sträcker sig långt ut i alla väderstreck. Runtom ligger gårdar, utströdda i landskapet. Härliga promenadvägar bland

Läs mer

Vila. Ro. Tystnad. Landskapet runt och omkring Gyllebosjön är lekfullt kullrigt och liksom bubbligt. Det verkar som om skaparen

Vila. Ro. Tystnad. Landskapet runt och omkring Gyllebosjön är lekfullt kullrigt och liksom bubbligt. Det verkar som om skaparen NÄRA GYLLEBOSJÖN Landskapet runt och omkring Gyllebosjön är lekfullt kullrigt och liksom bubbligt. Det verkar som om skaparen var på lite bushumör dagen då detta område kom till. Vill man på österlen ha

Läs mer

Åsgatan 26. www.hemverket.se - Sida 1 av 24

Åsgatan 26. www.hemverket.se - Sida 1 av 24 Län Dalarna Gatuadress Kommun Hedemora Storlek 9 rum (5 sovrum) / 280 m² Område Hedemora Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Rymlig villa med stilfullt rustade ytskikt, högt i tak och vacker utsikt.

Läs mer

Att bygga och bo. Bland knotiga äppelträd och spirande sparris

Att bygga och bo. Bland knotiga äppelträd och spirande sparris Att bygga och bo. Rörums backar Bland knotiga äppelträd och spirande sparris Säljarna berättar: Tanken var att vi skulle bygga vårt drömhus, en modern, vitkalkad skånelänga. Arkitektritningar finns redan

Läs mer

Gårdlösa 1005. Län Skåne Gatuadress Gårdlösa 1005 Kommun Tomelilla Storlek 5 rum (2 sovrum) / 120 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Gårdlösa 1005. Län Skåne Gatuadress Gårdlösa 1005 Kommun Tomelilla Storlek 5 rum (2 sovrum) / 120 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Tomelilla Storlek 5 rum (2 sovrum) / 120 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag fastnade för huset för att det var renoverat till modern standard men hade kvar mycket

Läs mer

Sinnlighet. Alla vänliga rum med ljus och människor. Trädgårdsrum. Husrum. Goda rum.

Sinnlighet. Alla vänliga rum med ljus och människor. Trädgårdsrum. Husrum. Goda rum. S I M R I S Sinnlighet. Att uppleva vårens första spirande strån. En knopp, fylld till bristningsgränsen. En färgkaskad av blommande vårlökar. En varm försommarkväll och en ros i en enkel vas. Solvarma

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Skandiagatan 3

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Skandiagatan 3 Län Skåne Gatuadress Kommun Östra Göinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 94 m² Område Knislinge Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Tomten är kanon, insynsskyddad och lummig på sommaren. Huset är billigt

Läs mer

Län Stockholm Gatuadress Salnövägen 80 Kommun Norrtälje Storlek 5 rum (3 sovrum) / 185 m² Område Salnö Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Stockholm Gatuadress Salnövägen 80 Kommun Norrtälje Storlek 5 rum (3 sovrum) / 185 m² Område Salnö Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Stockholm Gatuadress Kommun Norrtälje Storlek 5 rum (3 sovrum) / 185 m² Område Salnö Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi vill att Lindängen får nya ägare som uppskattar det lika mycket som

Läs mer

Kommun Lerum Storlek 6 rum (4 sovrum) / 127 m² Tillträde tidigast

Kommun Lerum Storlek 6 rum (4 sovrum) / 127 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Lerum Storlek 6 rum (4 sovrum) / 127 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det bästa med huset är att det är så "människovänligt". Det finns gott om plats

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Poppelgatan 59 Kommun Malmö Storlek 7.5 rum (5 sovrum) / 100 m². Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Poppelgatan 59 Kommun Malmö Storlek 7.5 rum (5 sovrum) / 100 m². Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 7.5 rum (5 sovrum) / 100 m² Område Västra Kattarp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det är nära till allt man behöver. Matbutiker, bussar, park och skola

Läs mer

Skånelänga med gäst- & uthus på ljusa slätten. GNALÖV

Skånelänga med gäst- & uthus på ljusa slätten. GNALÖV Skånelänga med gäst- & uthus på ljusa slätten. GNALÖV Ljusa ängar och guldgula åkrar. Vyerna vida över öppet landskap. Levande jordbruksbygd ett litet stycke innanför kusten. Smala vägar slingrar över

Läs mer

NYEHUSEN. Sandskog. Solgass. Havsbrus

NYEHUSEN. Sandskog. Solgass. Havsbrus NYEHUSEN Sandskog. Solgass. Havsbrus Inga måsten. De tar obönhörligen slut i höjd med landsvägen som svänger ner mot Yngsjös milslånga stränder. På sanddynerna, bland sandskogens mjuka tallar och på kullarna

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Djurröds byväg 13 Kommun Kristianstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 88 m² Område Djurröd Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Djurröds byväg 13 Kommun Kristianstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 88 m² Område Djurröd Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Kristianstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 88 m² Område Djurröd Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och fridfullt med naturen som granne. Djurröds by där man ingår

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Lilla Beddinge kyrkväg 105 Kommun Trelleborg Storlek 5 rum (3 sovrum) / 131 m² Trelleborg/ Lilla Beddinge. Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Lilla Beddinge kyrkväg 105 Kommun Trelleborg Storlek 5 rum (3 sovrum) / 131 m² Trelleborg/ Lilla Beddinge. Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Lilla Beddinge kyrkväg 105 Kommun Trelleborg Storlek 5 rum (3 sovrum) / 131 m² Område Trelleborg/ Lilla Beddinge Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Hästgård nära havet! Natursköna

Läs mer

Västra Gatuadress Kvikullavägen 27 Götaland Kommun Lerum Storlek 10 rum (4 sovrum) / 360 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Kvikullavägen 27 Götaland Kommun Lerum Storlek 10 rum (4 sovrum) / 360 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Lerum Storlek 10 rum (4 sovrum) / 360 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ett otroligt vackert hus som måste upplevas! -- Ingelis Avergren, säljare www.hemverket.se

Läs mer

Västra Gatuadress Dalabäcken 135 Götaland Kommun Ale Storlek 4 rum (3 sovrum) / 120 m² Område Nödinge/Nol Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Dalabäcken 135 Götaland Kommun Ale Storlek 4 rum (3 sovrum) / 120 m² Område Nödinge/Nol Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Ale Storlek 4 rum (3 sovrum) / 120 m² Område Nödinge/Nol Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och ostört läge, med gott om plats för barnfamiljen och/eller

Läs mer

JULEBODA. A r k i t e k t r i t a t f r i t i d s h u s. Med tio minuters promenad till stranden...

JULEBODA. A r k i t e k t r i t a t f r i t i d s h u s. Med tio minuters promenad till stranden... JULEBODA A r k i t e k t r i t a t f r i t i d s h u s Med tio minuters promenad till stranden... Havet. Heden. Bokskogen. Rofylldheten och känslan av avskildhet bildar en varm famn i gläntan. Sikten framåt,

Läs mer

Av den anledningen är det ovanligt många svarta hundar med på bilderna. Ha överseende!

Av den anledningen är det ovanligt många svarta hundar med på bilderna. Ha överseende! KILLERÖD Jag känner mig direkt varmt välkommen till huset längst ut på den slingrande grusvägen mot Killeröd. Ägarinnan har jag träffat på en visning i ett hus för någon månad sedan. Hon letar ett större

Läs mer

Trueds väg 5. Län Skåne Gatuadress Trueds väg 5 Kommun Bjuv Storlek 5.5 rum (3 sovrum) / 141 m² Område Ekeby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Trueds väg 5. Län Skåne Gatuadress Trueds väg 5 Kommun Bjuv Storlek 5.5 rum (3 sovrum) / 141 m² Område Ekeby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Bjuv Storlek 5.5 rum (3 sovrum) / 141 m² Område Ekeby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mysig innergård där man får en känsla av medelhavet under soliga dagar. Nära

Läs mer

Län Västernorrland Gatuadress Nipuddsvägen 2 Kommun Sollefteå Storlek 8 rum (4 sovrum) / 230 m² Tillträde tidigast

Län Västernorrland Gatuadress Nipuddsvägen 2 Kommun Sollefteå Storlek 8 rum (4 sovrum) / 230 m² Tillträde tidigast Län Västernorrland Gatuadress Kommun Sollefteå Storlek 8 rum (4 sovrum) / 230 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag älskar det fantastiska läget på Nipkanten, med utsikt över hela Sollefteå,

Läs mer

Skogsklövervägen 25. Lugn och ro mitt i bär- och svampmarker, med närhet till stan -- Inger Malmesjö, säljare

Skogsklövervägen 25. Lugn och ro mitt i bär- och svampmarker, med närhet till stan -- Inger Malmesjö, säljare Län Gävleborg Gatuadress Kommun Gävle Storlek 6 rum (3 sovrum) / 128 m² Område Oslättfors Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugn och ro mitt i bär- och svampmarker, med närhet till stan -- Inger

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Hagbergsvägen 15

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Hagbergsvägen 15 Län Värmland Gatuadress Kommun Arvika Storlek 5 rum (3 sovrum) / 126 m² Område Degerängen Tillträde tidigast 2013-06-03 " Det bästa med detta boendet är köket och badrummet, men även att huset är lagom

Läs mer

Vättlösa Gullhammar 5. Västra Gatuadress Vättlösa Gullhammar 5 Götaland Kommun Götene Storlek 7 rum (3 sovrum) / 179 m² Tillträde tidigast

Vättlösa Gullhammar 5. Västra Gatuadress Vättlösa Gullhammar 5 Götaland Kommun Götene Storlek 7 rum (3 sovrum) / 179 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Götene Storlek 7 rum (3 sovrum) / 179 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 20 www.hemverket.se - Sida 2 av 20 Hall Välkommen in!

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Backsvalevägen 2 B

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Backsvalevägen 2 B Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 6 rum (4 sovrum) / 150 m² Område Valdemarsro Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi har byggt huset och för oss har det varit en dröm att vara med under

Läs mer

Dalagatan 6. www.hemverket.se - Sida 1 av 16

Dalagatan 6. www.hemverket.se - Sida 1 av 16 Län Kronoberg Gatuadress Kommun Lessebo Storlek 4 rum (3 sovrum) / 90 m² Område Hovmantorp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ett lättskött hus med bra ytor och gott om förvaring. Nyligen bytt

Läs mer

Vallmovägen 11. Vallmovägen 11. www.hemverket.se - Sida 1 av 13

Vallmovägen 11. Vallmovägen 11. www.hemverket.se - Sida 1 av 13 Län Blekinge Gatuadress Kommun Karlskrona Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Spjutsbygd Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Området är perfekt när man har småbarn, det är lugnt med trevliga

Läs mer

Län Skåne Typ Villa Kommun Lund Storlek 120 m2 Område Dalby Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Allégatan 26

Län Skåne Typ Villa Kommun Lund Storlek 120 m2 Område Dalby Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Allégatan 26 Allégatan 26 Län Skåne Typ Villa Kommun Lund Storlek 120 m2 Område Dalby Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Allégatan 26 Centralt på hörna! Välkommen till ett trivsamt hus placerat på

Läs mer

Kommun Trollhättan Storlek 6 rum (5 sovrum) / 117 m² Tillträde tidigast

Kommun Trollhättan Storlek 6 rum (5 sovrum) / 117 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Trollhättan Storlek 6 rum (5 sovrum) / 117 m² Tillträde tidigast 2013-05-01 " Allt är i ordning, bara att flytta in. Praktiskt med enplansvilla, med plats för många.

Läs mer

Län Dalarna Gatuadress Gopshus Bygata 66 Kommun Mora Storlek 5 rum (4 sovrum) / 115 m² Område Gopshus Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Dalarna Gatuadress Gopshus Bygata 66 Kommun Mora Storlek 5 rum (4 sovrum) / 115 m² Område Gopshus Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Dalarna Gatuadress Kommun Mora Storlek 5 rum (4 sovrum) / 115 m² Område Gopshus Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Charmigt timmerhus med åretruntstandard och ca 45 meter till vasaloppsspåret.

Läs mer

Västra Gatuadress Radhusgatan 1 Götaland Kommun Töreboda Storlek 4 rum (2 sovrum) / 80 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Radhusgatan 1 Götaland Kommun Töreboda Storlek 4 rum (2 sovrum) / 80 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Töreboda Storlek 4 rum (2 sovrum) / 80 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och lantligt boende med bykänsla. Skönt med gatubelysning och kommunalt

Läs mer

Björkliden 1B Götaland Kommun Göteborg Storlek 4 rum (2 sovrum) / 67 m² Område Kärrdalen Tillträde tidigast

Björkliden 1B Götaland Kommun Göteborg Storlek 4 rum (2 sovrum) / 67 m² Område Kärrdalen Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 4 rum (2 sovrum) / 67 m² Område Kärrdalen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Huset ligger på en bra och upphöjd tomt med fin utsikt i ett

Läs mer

Grönstensvägen 4. Län Norrbotten Gatuadress Grönstensvägen 4 Kommun Kiruna Storlek 5 rum (4 sovrum) / 145 m² Tillträde tidigast 2013-05-01

Grönstensvägen 4. Län Norrbotten Gatuadress Grönstensvägen 4 Kommun Kiruna Storlek 5 rum (4 sovrum) / 145 m² Tillträde tidigast 2013-05-01 Län Norrbotten Gatuadress Kommun Kiruna Storlek 5 rum (4 sovrum) / 145 m² Tillträde tidigast 2013-05-01 " Huset ligger vackert beläget nära Kiruna centrum med utsikt mot Kebnekaise. Området är lugnt och

Läs mer

Södra Tvillingvägen 8

Södra Tvillingvägen 8 Län Dalarna Gatuadress Kommun Säter Storlek 6 rum (5 sovrum) / 131 m² Område Nämnsbo Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Rymligt boende för stor familj. Billig driftkostnad med bergvärme. -- Josephine

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Köpmansgatan 34 Kommun Bjuv Storlek 3 rum (2 sovrum) / 80 m² Område Ekeby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Köpmansgatan 34 Kommun Bjuv Storlek 3 rum (2 sovrum) / 80 m² Område Ekeby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Bjuv Storlek 3 rum (2 sovrum) / 80 m² Område Ekeby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Perfekt och centralt läge. Härligt med trädgården på baksidan mot stor gröning.

Läs mer

En liten skånegård i vinkel. Omfamnad. Skyddad.

En liten skånegård i vinkel. Omfamnad. Skyddad. ULLSTORPS kyrkby En liten skånegård i vinkel. Omfamnad. Skyddad. Färden går ut på landet. Ingelstads härad, där den goda jorden finns. Där myllan sägs vara bördigare än någon annanstans i världen! Slättlandskapet

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Bågängsvägen 4

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Bågängsvägen 4 Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 6 rum (4 sovrum) / 140 m² Område Djupadal Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi har trivts jättebra i huset och det passar perfekt för en barnfamilj.

Läs mer

Skyrup 2656. Län Skåne Gatuadress Skyrup 2656 Kommun Hässleholm Storlek 3 rum (1 sovrum) / 50 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Skyrup 2656. Län Skåne Gatuadress Skyrup 2656 Kommun Hässleholm Storlek 3 rum (1 sovrum) / 50 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Hässleholm Storlek 3 rum (1 sovrum) / 50 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Huset är välisolerat och ny luftvärmepump från 2010 samt eldning gör att driftskostnaden

Läs mer

Län Kronoberg Gatuadress Norra Rimshult Ekebergslund Kommun Tingsryd Storlek 4 rum (2 sovrum) / 67 m². Tillträde tidigast

Län Kronoberg Gatuadress Norra Rimshult Ekebergslund Kommun Tingsryd Storlek 4 rum (2 sovrum) / 67 m². Tillträde tidigast Län Kronoberg Gatuadress Norra Rimshult Ekebergslund Kommun Tingsryd Storlek 4 rum (2 sovrum) / 67 m² Område " Norra Rimshult/Ryd Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Härligt läge med ca 250 meter

Läs mer

...vid skånska sydkusten

...vid skånska sydkusten s k a t e h o l m...vid skånska sydkusten Himlen och horisonten. Stranden och sandhedarna. Dynerna och sänkorna. De öppna hagmarkerna i slänterna ner mot havet. Den ljumma brisen som fyller luften med

Läs mer

Västra Gatuadress Egnahemsvägen 20 Götaland Kommun Ale Storlek 5 rum (3 sovrum) / 173 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Egnahemsvägen 20 Götaland Kommun Ale Storlek 5 rum (3 sovrum) / 173 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Ale Storlek 5 rum (3 sovrum) / 173 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Välplanerad villa i mycket lugnt område med insynsskyddad trädgård. Lättskött tomt!

Läs mer

Län Örebro Gatuadress Hjortstigen 2 Kommun Degerfors Storlek 5 rum (2 sovrum) / 146 m² Område Svartå Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Örebro Gatuadress Hjortstigen 2 Kommun Degerfors Storlek 5 rum (2 sovrum) / 146 m² Område Svartå Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Örebro Gatuadress Kommun Degerfors Storlek 5 rum (2 sovrum) / 146 m² Område Svartå Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Naturskönt läge med närhet till både skog och badsjöar med sandstrand.

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Snapphanevägen 17 Kommun Skurup Storlek 6 rum (4 sovrum) / 147 m² Område Askeliden/Skurup Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Snapphanevägen 17 Kommun Skurup Storlek 6 rum (4 sovrum) / 147 m² Område Askeliden/Skurup Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Skurup Storlek 6 rum (4 sovrum) / 147 m² Område Askeliden/Skurup Tillträde tidigast " Enligt överenskommelse Modulenthus byggs på fabrik vilket innebär att huset är inte utsatt

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Skandiagatan 3

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Skandiagatan 3 Län Skåne Gatuadress Kommun Östra Göinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 94 m² Område Knislinge Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Tomten är kanon, insynsskyddad och lummig på sommaren. Huset är billigt

Läs mer

Västra Blomstergatan 14

Västra Blomstergatan 14 Län Skåne Gatuadress Kommun Klippan Storlek 5 rum (3 sovrum) / 87 m² Område Klippan/Solslätt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mycket barnvänligt med gångavstånd till förskola och skola (F-9).

Läs mer

Län Skåne Typ Villa Kommun Klippan Storlek 87 m2 Område Klippan/solslätt Tillträde tidigast

Län Skåne Typ Villa Kommun Klippan Storlek 87 m2 Område Klippan/solslätt Tillträde tidigast Västra Blomstergatan 14 Län Skåne Typ Villa Kommun Klippan Storlek 87 m2 Område Klippan/solslätt Tillträde tidigast Gatuadress Västra Blomstergatan 14 enligt överenskommelse Trivsam 1 och 1/2-plans villa

Läs mer

Län Västerbotten Gatuadress Ytterberg 14 Kommun Malå Storlek 4 rum (3 sovrum) / 135 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Västerbotten Gatuadress Ytterberg 14 Kommun Malå Storlek 4 rum (3 sovrum) / 135 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Västerbotten Gatuadress Kommun Malå Storlek 4 rum (3 sovrum) / 135 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Rymligt och väl underhållet hus med en trevlig planlösning och många bekvämligheter.

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Södra vägen 23 Kommun Hässleholm Storlek 7 rum (5 sovrum) / 133 m² Område Bjärnum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Södra vägen 23 Kommun Hässleholm Storlek 7 rum (5 sovrum) / 133 m² Område Bjärnum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Hässleholm Storlek 7 rum (5 sovrum) / 133 m² Område Bjärnum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Läget är perfekt, ett stenkast från centrum och bara någon minuts promenad

Läs mer

Götaland Kommun Karlsborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 100 m² Tillträde tidigast

Götaland Kommun Karlsborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 100 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Karlsborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 100 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det bästa med denna fastighet är det underbara läget med stranden precis intill,

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Hallongatan 15 Kommun Bjuv Storlek 6 rum (3 sovrum) / 158 m² Område Hedvallska Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Hallongatan 15 Kommun Bjuv Storlek 6 rum (3 sovrum) / 158 m² Område Hedvallska Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Bjuv Storlek 6 rum (3 sovrum) / 158 m² Område Hedvallska Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Huset ligger perfekt placerat med gott om grönområden och cykelvägar i området.

Läs mer

Saleby Lindhem. Götaland Kommun Lidköping Storlek 13.0 rum / 400 m² Område Saleby Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse.

Saleby Lindhem. Götaland Kommun Lidköping Storlek 13.0 rum / 400 m² Område Saleby Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse. Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Lidköping Storlek 13.0 rum / 400 m² Område Saleby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 5 Beskrivning Med ett härligt lantligt läge

Läs mer

Ett gatuhus i ÖSTRA TOMMARP

Ett gatuhus i ÖSTRA TOMMARP Ett gatuhus i ÖSTRA TOMMARP Platsen har varit bebodd i nästan tusen år. I fjärran medeltid var Tumathorp en betydelsefull stad i danska Skåne. Ett ryktbart världsligt och andligt centrum vid Tommarpsån

Läs mer

Ett hus och en bit av havet. Nära Abbekås. B I N G S M A R K E N

Ett hus och en bit av havet. Nära Abbekås. B I N G S M A R K E N Ett hus och en bit av havet. Nära Abbekås. B I N G S M A R K E N Mellan Abbekås och Beddinge på sydkusten. Kustvägen mellan hav och bördig odlingsmark. En liten grusväg viker av åt stranden till, och vid

Läs mer

Län Blekinge Gatuadress Plommonvägen 4 Kommun Karlskrona Storlek 6 rum (3 sovrum) / 128 m² Område Ramdala Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Blekinge Gatuadress Plommonvägen 4 Kommun Karlskrona Storlek 6 rum (3 sovrum) / 128 m² Område Ramdala Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Blekinge Gatuadress Kommun Karlskrona Storlek 6 rum (3 sovrum) / 128 m² Område Ramdala Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mycket trivsamt och lugnt villaområde. Bra bussförbindelser till Karlskrona.

Läs mer

Län Jönköping Gatuadress Solhöjdsvägen 3 Kommun Eksjö Storlek 5 rum (4 sovrum) / 110 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Jönköping Gatuadress Solhöjdsvägen 3 Kommun Eksjö Storlek 5 rum (4 sovrum) / 110 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Jönköping Gatuadress Kommun Eksjö Storlek 5 rum (4 sovrum) / 110 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Charmigt hus med stor tomt med möjligheter. 25 minuter från stan och ca 4,5 mil från

Läs mer

Hallongatan. Familjevänlig villa på lugnt läge! Län Skåne Typ Villa Kommun Bjuv Storlek 158 m2 Område Hedvallska Tillträde tidigast

Hallongatan. Familjevänlig villa på lugnt läge! Län Skåne Typ Villa Kommun Bjuv Storlek 158 m2 Område Hedvallska Tillträde tidigast Hallongatan 15 Län Skåne Typ Villa Kommun Bjuv Storlek 158 m2 Område Hedvallska Tillträde tidigast Gatuadress Hallongatan 15 enligt överenskommelse Familjevänlig villa på lugnt läge! För att boka enskild

Läs mer

Falkviksvägen 29. Län Blekinge Gatuadress Falkviksvägen 29 Kommun Sölvesborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 138 m². Tillträde tidigast

Falkviksvägen 29. Län Blekinge Gatuadress Falkviksvägen 29 Kommun Sölvesborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 138 m². Tillträde tidigast Län Blekinge Gatuadress Kommun Sölvesborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 138 m² Område Falkvik/ Sölvesborg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 17 Exteriör Vitmålad villa

Läs mer

Ängsjövägen 3. Välskött hus med stor tomt med möjlighet till hästhållning. -- Robert Isaksson, säljare

Ängsjövägen 3. Välskött hus med stor tomt med möjlighet till hästhållning. -- Robert Isaksson, säljare Län Gävleborg Gatuadress Kommun Sandviken Storlek 9 rum (7 sovrum) / 236 m² Område Järbo Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Välskött hus med stor tomt med möjlighet till hästhållning. -- Robert

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Kylievägen 131-0 Kommun Trelleborg Storlek 7 rum (5 sovrum) / 195 m². Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Kylievägen 131-0 Kommun Trelleborg Storlek 7 rum (5 sovrum) / 195 m². Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Trelleborg Storlek 7 rum (5 sovrum) / 195 m² Område " Skateholm- Beddingestrand Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Gamla skolan från ca 1870 ger ett charmigt boende.

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Långgatan 35 Kommun Simrishamn Storlek 6 rum (4 sovrum) / 96 m² Område Skillinge Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Långgatan 35 Kommun Simrishamn Storlek 6 rum (4 sovrum) / 96 m² Område Skillinge Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Simrishamn Storlek 6 rum (4 sovrum) / 96 m² Område Skillinge Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det är ett lättskött och fräscht hus inrett i ljusa färger som passar

Läs mer

Bergsgatan 22. Län Västernorrland Gatuadress Bergsgatan 22 Kommun Sollefteå Storlek 8 rum (4 sovrum) / 175 m² Tillträde tidigast

Bergsgatan 22. Län Västernorrland Gatuadress Bergsgatan 22 Kommun Sollefteå Storlek 8 rum (4 sovrum) / 175 m² Tillträde tidigast Län Västernorrland Gatuadress Kommun Sollefteå Storlek 8 rum (4 sovrum) / 175 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 23 www.hemverket.se - Sida 2 av 23 Garage www.hemverket.se

Läs mer

Skogsklövervägen 25. Lugn och ro mitt i bär- och svampmarker, med närhet till stan -- Inger Malmesjö, säljare

Skogsklövervägen 25. Lugn och ro mitt i bär- och svampmarker, med närhet till stan -- Inger Malmesjö, säljare Län Gävleborg Gatuadress Kommun Gävle Storlek 6 rum (3 sovrum) / 128 m² Område Oslättfors Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugn och ro mitt i bär- och svampmarker, med närhet till stan -- Inger

Läs mer

Län Kalmar Gatuadress Locknevi 121 Kommun Vimmerby Storlek 6 rum (4 sovrum) / 108 m² Område Vimmerby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Kalmar Gatuadress Locknevi 121 Kommun Vimmerby Storlek 6 rum (4 sovrum) / 108 m² Område Vimmerby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Kalmar Gatuadress Kommun Vimmerby Storlek 6 rum (4 sovrum) / 108 m² Område Vimmerby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " För oss har det bästa med hela huset varit närheten till badet. När barnen

Läs mer

Vitaby. 1930-talshus på Pilosväg

Vitaby. 1930-talshus på Pilosväg Vitaby 1930-talshus på Pilosväg mynta, dragon och citronmeliss Dofterna ligger redan i orden, i tanken söker sig fingertopparna mot varandra, som för att gnugga några kvistar av detta gröna mellan sig

Läs mer

Stationsgatan 7 C. Län. Stationsgatan 7 C Götaland Kommun Sotenäs Storlek 6 rum (5 sovrum) / 189 m² Område Hunnebostrand Tillträde tidigast

Stationsgatan 7 C. Län. Stationsgatan 7 C Götaland Kommun Sotenäs Storlek 6 rum (5 sovrum) / 189 m² Område Hunnebostrand Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Sotenäs Storlek 6 rum (5 sovrum) / 189 m² Område Hunnebostrand Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 18 Lokal 1 första plan På våningsplan

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Göingegatan 6 Kommun Hässleholm Storlek 3 rum (2 sovrum) / 73 m² Område Sösdala Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Göingegatan 6 Kommun Hässleholm Storlek 3 rum (2 sovrum) / 73 m² Område Sösdala Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Hässleholm Storlek 3 rum (2 sovrum) / 73 m² Område Sösdala Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Äldre villakvarter med lugnt område. Trädgård som gränsar till skogsdunge

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Parkgatan 1 Kommun Bjuv Storlek 5 rum (3 sovrum) / 160 m² Område Bjuv Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Parkgatan 1 Kommun Bjuv Storlek 5 rum (3 sovrum) / 160 m² Område Bjuv Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Bjuv Storlek 5 rum (3 sovrum) / 160 m² Område Bjuv Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Huset är fyllt av originaldetaljer som varsamt har tagits fram och restaurerats

Läs mer

Norkelsvägen 13. Norkelsvägen 13. www.hemverket.se - Sida 1 av 18

Norkelsvägen 13. Norkelsvägen 13. www.hemverket.se - Sida 1 av 18 Län Skåne Gatuadress Kommun Kristianstad Storlek 5 rum (3 sovrum) / 117 m² Område Vittskövle Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 18 Exteriör Framsidan erbjuder en rejäl

Läs mer

Län Halland Gatuadress Salvaredsvägen 79 Kommun Kungsbacka Storlek 5 rum (3 sovrum) / 120 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Halland Gatuadress Salvaredsvägen 79 Kommun Kungsbacka Storlek 5 rum (3 sovrum) / 120 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Halland Gatuadress Kommun Kungsbacka Storlek 5 rum (3 sovrum) / 120 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ett paradis för familjen som vill bo på landet mellan hästar och kossor, med pendelavstånd

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Glumslövsvägen 40 D Kommun Landskrona Storlek 4 rum (3 sovrum) / 104 m². Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Glumslövsvägen 40 D Kommun Landskrona Storlek 4 rum (3 sovrum) / 104 m². Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Glumslövsvägen 40 D Kommun Landskrona Storlek 4 rum (3 sovrum) / 104 m² Område " Brohusen/ Norra Borstahusen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Härligt läge med endast 5 minuters

Läs mer

Ansvarig mäklare: Göran Sundberg Mobil: 070-3199969 E-post: goran.sundberg@privatmaklaren.se

Ansvarig mäklare: Göran Sundberg Mobil: 070-3199969 E-post: goran.sundberg@privatmaklaren.se Objektbeskrivning Avstyckad gård på sydöstra Öland Kvinnsgröta 204, Degerhamn, Öland Boarea: 133 m 2 (biarea: 77 m 2 ) Tomtarea: 2 160 m 2 Pris: 975 000 kr Ansvarig mäklare: Göran Sundberg Mobil: 070-3199969

Läs mer

Län Gävleborg Gatuadress Sjömyra 109 Kommun Hudiksvall Storlek 3 rum (2 sovrum) / 85 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Gävleborg Gatuadress Sjömyra 109 Kommun Hudiksvall Storlek 3 rum (2 sovrum) / 85 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Gävleborg Gatuadress Kommun Hudiksvall Storlek 3 rum (2 sovrum) / 85 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Trivsamt timmerhus, ljust, varmt och skönt! Vackra vyer och promenadvägar åt alla

Läs mer

Län Västra Götaland Typ Villa Kommun Uddevalla Storlek 134 m2 Tillträde tidigast Gatuadress Kastetvägen 9

Län Västra Götaland Typ Villa Kommun Uddevalla Storlek 134 m2 Tillträde tidigast Gatuadress Kastetvägen 9 Kastetvägen 9 Län Västra Götaland Typ Villa Kommun Uddevalla Storlek 134 m2 Område Tillträde tidigast Gatuadress Kastetvägen 9 Nybyggd bostad med unik utsikt! Nyproduktion. Ett terrasshus med härliga uteplatser

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Per Bings Väg 10 Kommun Hörby Storlek 7 rum (5 sovrum) / 182 m² Område Önneköp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Per Bings Väg 10 Kommun Hörby Storlek 7 rum (5 sovrum) / 182 m² Område Önneköp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Hörby Storlek 7 rum (5 sovrum) / 182 m² Område Önneköp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ursprungligen var här en av ortens lanthandel där jag idag driver restaurang

Läs mer

Parkvägen 1. Län Skåne Gatuadress Parkvägen 1 Kommun Eslöv Storlek 6 rum (4 sovrum) / 140 m² Område Flyinge Tillträde tidigast

Parkvägen 1. Län Skåne Gatuadress Parkvägen 1 Kommun Eslöv Storlek 6 rum (4 sovrum) / 140 m² Område Flyinge Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Eslöv Storlek 6 rum (4 sovrum) / 140 m² Område Flyinge Tillträde tidigast 2013-06-15 " Vi ville ha ett hus med tidstypiska detaljer där vi kunde skapa ett modernt och trivsamt

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Vikensvägen 63 B Kommun Vellinge Storlek 6 rum (4 sovrum) / 172 m² Område Ljunghusen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Vikensvägen 63 B Kommun Vellinge Storlek 6 rum (4 sovrum) / 172 m² Område Ljunghusen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Vellinge Storlek 6 rum (4 sovrum) / 172 m² Område Ljunghusen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och trivsamt läge ca 300 m från havet! -- Björn Ohlsson, säljare

Läs mer

Centralt - Linnégatan 33. Bostadshus. Visningar: Lördag 17/2 kl 11:00-12:00. Telefon: Org.

Centralt - Linnégatan 33. Bostadshus. Visningar: Lördag 17/2 kl 11:00-12:00. Telefon: Org. Bostadshus Centralt - Linnégatan 33 Visningar: Lördag 17/2 kl 11:00-12:00 1 (8) Snabbfakta Pris Boarea Tomtarea Antal rum 850 000 kr, eller högstbjudande 100 m² + biarea 50 m² (Areauppgifter enligt taxeringsinformationen)

Läs mer

Välkommen! Råby 3008, Hörby

Välkommen! Råby 3008, Hörby Välkommen! Råby 3008, Hörby Skånelänga - Hörby - Pris: 680 000:- eller högstbjudande Adress: Råby 3008 Byggår: 1909 Boarea: 100 m² Biarea: 45 m² Antal rum: 3 rum och kök, varav 1 sovrum Tomtarea: 550 m²

Läs mer

Risavägen 4G. Län Skåne Gatuadress Risavägen 4G Kommun Lund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 105 m² Område Genarp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Risavägen 4G. Län Skåne Gatuadress Risavägen 4G Kommun Lund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 105 m² Område Genarp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 105 m² Område Genarp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mysigt och lugnt område med lekplats dit barnen kan springa. Ett bekymmersfritt

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lindängsvägen 19

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lindängsvägen 19 Län Örebro Gatuadress Kommun Askersund Storlek 6 rum (3 sovrum) / 79 m² Område Zinkgruvan Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 19 Huset på ligger i ett alldeles sagolikt

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Nämndemansvändan 1

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Nämndemansvändan 1 Län Skåne Gatuadress Kommun Helsingborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 120 m² Område Ramlösa Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugn återvändsgata med nära till både förskolor och flera skolor. Affärer

Läs mer

Län Jönköping Gatuadress Magasinsgatan 24 Kommun Vetlanda Storlek 7 rum (4 sovrum) / 144 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Jönköping Gatuadress Magasinsgatan 24 Kommun Vetlanda Storlek 7 rum (4 sovrum) / 144 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Jönköping Gatuadress Kommun Vetlanda Storlek 7 rum (4 sovrum) / 144 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ett charmigt äldre hus med generös takhöjd och härligt ljusinsläpp tack vare höga

Läs mer

Skärgöl 19. Län Kronoberg Område Kosta Kommun Lessebo Gatuadress Skärgöl 19

Skärgöl 19. Län Kronoberg Område Kosta Kommun Lessebo Gatuadress Skärgöl 19 Län Kronoberg Område Kosta Kommun Lessebo Gatuadress " Jag har gillat det ostörda läget med skogen runt knuten men ändå med Kosta på gångavstånd. -- Giggi Zekic, säljare www.hemverket.se - Sida 1 av 15

Läs mer

Lövsättravägen 45. Lövsättravägen 45. www.hemverket.se - Sida 1 av 14

Lövsättravägen 45. Lövsättravägen 45. www.hemverket.se - Sida 1 av 14 Län Stockholm Gatuadress Kommun Österåker Storlek 2 rum (1 sovrum) / 38 m² Område Lövsättra Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och tyst läge. Nära till Åkersberga Centrum. Ca 1 km till busshållplats.

Läs mer

Län Södermanland Gatuadress Målke Karlslund Kommun Vingåker Storlek 3 rum (2 sovrum) / 68 m² Område Målke - Gropptorp. Tillträde tidigast

Län Södermanland Gatuadress Målke Karlslund Kommun Vingåker Storlek 3 rum (2 sovrum) / 68 m² Område Målke - Gropptorp. Tillträde tidigast Län Södermanland Gatuadress Kommun Vingåker Storlek 3 rum (2 sovrum) / 68 m² Område Målke - Gropptorp " Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Charmigt och gediget hus som passar som både permanent

Läs mer

MIDSOMMARVÄGEN 10. Midsommarvägen 10, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Västra Karup-Hov församling. Skattesats 32,49.

MIDSOMMARVÄGEN 10. Midsommarvägen 10, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Västra Karup-Hov församling. Skattesats 32,49. MIDSOMMARVÄGEN 10 Beskrivning Med plats för många i sommarparadiset Glimminge Plantering I lugna och barnvänliga Glimminge Plantering, vid hav och strand på Bjäres soliga sydsida, ligger detta ljusa och

Läs mer

Län Kronoberg Gatuadress Ankargatan 2 Kommun Lessebo Storlek 5 rum (4 sovrum) / 133 m². Tillträde tidigast

Län Kronoberg Gatuadress Ankargatan 2 Kommun Lessebo Storlek 5 rum (4 sovrum) / 133 m². Tillträde tidigast Län Kronoberg Gatuadress Kommun Lessebo Storlek 5 rum (4 sovrum) / 133 m² Område " Djurhult/ Lessebo Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Populärt område med nära till naturen, skogen och badplats.

Läs mer

Trädvägen 4. www.hemverket.se - Sida 1 av 19

Trädvägen 4. www.hemverket.se - Sida 1 av 19 Län Kronoberg Gatuadress Kommun Växjö Storlek 5 rum (4 sovrum) / 149 m² Område Teleborg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi har lagt ner mycket tid och energi i trädgården och den har två gånger

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Län Halland Gatuadress Kommun Halmstad Storlek 6 rum (4 sovrum) / 161 m² Område Gullbranna Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Bästa läget med insynsskyddad tomt med sol hela dagen. Gångavstånd

Läs mer

Busksångaregatan 34. Busksångaregatan Sida 1 av 17

Busksångaregatan 34. Busksångaregatan Sida 1 av 17 Län Skåne Gatuadress Kommun Helsingborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 143 m² Område Mariastaden Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Nära till Pålsjöskog. Barnvänligt område med gångavstånd förskola

Läs mer

B u s s j ö. ... naturskönt nära Ystad

B u s s j ö. ... naturskönt nära Ystad B u s s j ö... naturskönt nära Ystad Anno 1844 En egen värld. En tillflyktsplats. En tid utanför tiden. Vägen slingrar sig fram genom ett böljande landskap. Jorden är fet och givmild. Här är genuin jordbruksbygd,

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Västergatan 11 Kommun Helsingborg Storlek 4 rum (2 sovrum) / 112 m² Område Hasslarp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Västergatan 11 Kommun Helsingborg Storlek 4 rum (2 sovrum) / 112 m² Område Hasslarp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Helsingborg Storlek 4 rum (2 sovrum) / 112 m² Område Hasslarp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Trädgården kommer jag att sakna, och den fria utsikten! -- Linda Nick,

Läs mer

Län Södermanland Gatuadress Fogdevägen 2 Kommun Vingåker Storlek 7 rum (3 sovrum) / 160 m² Område Läppe Tillträde tidigast

Län Södermanland Gatuadress Fogdevägen 2 Kommun Vingåker Storlek 7 rum (3 sovrum) / 160 m² Område Läppe Tillträde tidigast Län Södermanland Gatuadress Kommun Vingåker Storlek 7 rum (3 sovrum) / 160 m² Område Läppe Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Hamnfogdegården - ett unikt och välbevarat 1850-talshus i Södermanland.

Läs mer

Hardeberga kyrkby 412

Hardeberga kyrkby 412 Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 5 rum (3 sovrum) / 150 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Byn består av ett dussin hus, en gammal fin stenkyrka och en Waldorfskola med barn från förskolan

Läs mer

KVERRESTAD. Lantligt & romantiskt

KVERRESTAD. Lantligt & romantiskt KVERRESTAD Lantligt & romantiskt f r i t t. Slingrande vägar genom öppet landskap. Rapsgula fält och gröna åkrar. Långt borta en skimrande horisontlinje. Gårdar och hus utspridda som slumpvis strödda över

Läs mer

Axgatan 21. Län Skåne Gatuadress Axgatan 21 Kommun Malmö Storlek 6 rum (3 sovrum) / 160 m² Område Eriksfält Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Axgatan 21. Län Skåne Gatuadress Axgatan 21 Kommun Malmö Storlek 6 rum (3 sovrum) / 160 m² Område Eriksfält Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 6 rum (3 sovrum) / 160 m² Område Eriksfält Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Första gången jag steg in i huset såg jag dess potential och föll för både

Läs mer

Län Örebro Gatuadress Kommun Hallsberg Storlek 4.0 rum (2 sovrum) / 115 m² Område. Tillträde tidigast. Norra Pålsboda. Enligt överenskommelse

Län Örebro Gatuadress Kommun Hallsberg Storlek 4.0 rum (2 sovrum) / 115 m² Område. Tillträde tidigast. Norra Pålsboda. Enligt överenskommelse Län Örebro Gatuadress Kommun Hallsberg Storlek 4.0 rum (2 sovrum) / 115 m² Område Norra Pålsboda Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Fastigheten består

Läs mer

Duvhöksgatan 50. Duvhöksgatan Sida 1 av 16

Duvhöksgatan 50. Duvhöksgatan Sida 1 av 16 Län Skåne Gatuadress Kommun Helsingborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 132 m² Område Mariastaden Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mycket trevlig hus på hörna. Dagis endast ett stenkast bort och

Läs mer

Öjersjövägen 38F Götaland Kommun Partille Storlek 4 rum (3 sovrum) / 94 m² Område Öjersjö Tillträde tidigast

Öjersjövägen 38F Götaland Kommun Partille Storlek 4 rum (3 sovrum) / 94 m² Område Öjersjö Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Partille Storlek 4 rum (3 sovrum) / 94 m² Område Öjersjö Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Nyrenoverat och välplanerat parhus med lättskött och solig trädgård.

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lindövägen 6C

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lindövägen 6C Län Kalmar Gatuadress Kommun Kalmar Storlek 4 rum (3 sovrum) / 140 m² Område Lindö Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Området känns tryggt och bra med närhet till både centrum, skola och grönområden.

Läs mer