Bladet. Vi kan till vår glädje konstatera... Byte till bankgiro. l l. t : e h. i n n. Mars Områdeskontor flytt. Bowlingcenter i Köping

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Bladet. Vi kan till vår glädje konstatera... Byte till bankgiro. l l. t : e h. i n n. Mars 2006. Områdeskontor flytt. Bowlingcenter i Köping"

Transkript

1 B I n f o f r å n K ö p i n g s B o s t a d s A B Bladet Mars 2006 Byte till bankgiro Under våren kommer vi att byta vårt datasystem till ett betydligt mer modernt. I samband med denna förändring byter vi betalningsrutin från Plusgiro till Bankgiro. Utseendet på våra hyresavier kommer i samband med detta också att ändras. Vårt gamla Plusgiro, kommer dock att finnas kvar som reserv för enstaka inbetalningar. Vi kommer då också att kunna erbjuda alla hyresgäster inom KBAB och Kolsvahem autogiro, en medgivandeblankett måste då fyllas i. Ring Irene Smedberg på telefon om Du vill ha en blankett, alternativt ladda ner en från vår hemsida, fliken kontakta oss. Längre fram kommer vi också att kunna erbjuda hyresavi direkt in i internetbanken via e-faktura, mer information om detta senare. Vi kan till vår glädje konstatera att samtliga bolag i koncernen uppfyller de budgetmål som ställts upp och visar positiva resultat. En stor del av resultatet för koncernmodern Köpings Bostads AB, kan naturligtvis tillskrivas ränteutvecklingen, men trenden är ändå positiv. Positivt är också beskedet från Köpings Bowlingcenter attt man vill hyra lokalen som Willys lämnade i somras. Rivningsarbetet har påbörjats och uppbyggnadsarbetet startar inom kort. De första bowlingkloten kommer att kunna slås den 1 september Postitivt för hela Köping är också den stora efterfrågan som planerna på nybyggnation inom kv Anund - Nordlundstomten - har medfört. Vi har sökanden, inte bara från Köping utan från hela mellansverige. Vi har också fått mycket massmedial uppmärksamhet kring bygget och upplåtelseformen, kooperativ hyresrätt. Vi har nu bott i våra nya lokaler på Sveavägen i ett helt år och inom kort flyttar de som ännu suttit kvar på Nibblesbackevägen 19 upp till oss, tjänstemännen på KBAB Service AB fick tidigare inte plats i våra lokaler. Nu har kommunens IT-avdelning, som vi delat våra lokaler med, flyttat neråt i Willyslokalen och därigenom berett plats för vår administration. Jag skulle också kort vilja påminna om att vi uppdaterat vår hemsida, Den tidigare sidan hade funnits med sedan år 1999 och vi kände att det var nödvändigt att göra något nytt som möter dagens krav. Varmt välkomna till oss! Anders Nordqvist VD Köpings Bostads AB U r i n n e h å l l e Områdeskontor flytt Bowlingcenter i Köping Digital-TV övergången Ekonomi bokslut t : >> >> >> >>

2 BoBladet Mars Områdeskontor flytt I början av november gick slutligen flyttlasset för områdespersonalen på Område Öst. Anledningen till flytten var att lokalen på Furuvägen 10 var för trång för både besökande hyresgäster och anställda. - Det är positivt att alla kan samlas här på morgonen, säger Ove Pettersson, områdesansvarig. Det är enklare att samordna arbetet som skall ske under dagen nu. De nya lokalerna är ljusa och trivsamma och parkeringsmöjligheter finns i närheten. Vårt nya områdeskontor finns nu på plats vid Östanåsgatan 23, invid Folkets park och Coop Konsum. Här hanteras alla frågor som rör boendet, t.ex service och felanmälningar, nycklar och övriga boende frågor. Kontoret servar boende på Östra sidan av stan. Information om vilket områdeskontor man tillhör finns i porten. Välkommen på ett besök! Vi vill också informera om att felanmälningar med fördel kan lämnas på vår hemsida, Kolsvahem Som bekant ingår Kolsvahem AB sedan förra året som en del i KBAB-koncernen. Kommunfullmäktige fattade i december 2005 ett beslut som innebär att ekonomin i det skuldtyngda Kolsvahem AB kommer att saneras. I korthet innebär beslutet att Köpings kommun via ett ägartillskott till ägaren Köpings Bostads AB under en 3-års period skjuter till sammanlagt 21 mkr. Pengarna kommer främst att användas till underhåll och upprustning av lägenheter och renovering av gemensamma utrymmen. Amortering av lån kommer också att genomföras. Diskussioner om vad som ska hända med fastigheten Bergslagsvägen 127 (Hammargården) har förts i styrelsen för Kolsvahem AB. Beslut har fattats om att fastigheten skall tomställas i avvaktan på vidare beslut. påkallat Ännu har varken vi, eller Hyresgästföreningen, förhandlingar inför år Vi har med Hyresgästförenngen haft informella överläggningar och där konstaterat att vi bör träffas igen under våren för en avstämning av ränteutvecklingen. Som så många andra bostadsföretag, är vi mycket beroende av vad som händer på räntemarknaden. Hyresnivåer 2006 Naturligtvis har vi på sedvanligt sätt arbetat fram en budget, som bl.a innehåller ett digert underhållsprogram inför år 2006.

3 Mars 2006 BoBladet Köpings Bowlingcenter kommer att flytta från Storagatan till Willys gamla lokaler i hörnet Torggatan Sveavägen. Beslutet togs i slutet av november och rivningsarbeten pågår för fullt i lokalerna. Anläggningen som planeras är en av de större anläggningarna för bowling mellansverige, totalt ca 1700 m2 som kommer att innehålla 12 bowlingbanor, bar och restaurang samt på sikt även en relaxavdelning. Lokalerna kommer att kunna ta in över 200 besökare. Möjlighet kommer att finnas att dela av banorna, t.ex kan ett barnkalas pågå samtidigt som Garage En av garagelängorna på Ringvägen kommer att rivas och ersättas med nya garage som motsvarar dagens krav. Totalt 25 garageplatser omfattas. seriematcher spelas. Detta är möjligt genom en unik skjutvägg, som Köpings Bowlingcenter blir först ut med i Sverige. Rivningsarbeten pågår för fullt och byggstart är planerad i början av april Allt kommer att stå klart till den 1 september, då hela anläggningen kommer att invigas. Redan den 28 augusti kommer den första seriematchen att spelas i hallen. Upptagningsområdet kommer med stor säkerhet att bli hela Västra Mälardalen, något som ligger helt i linje med Sportstaden Köpings intentioner. De aktiva klubbarna som är verksamma i Köping flyttar naturligtvis med och Köpings Bowlingklubb kommer mer aktivt att marknadsföra sig gentemot företagen. Den nya anläggningen kommer också att behöva personal, flera kockar och serveringspersonal kommer att anställas. Restaurangdelen kommer att inrymma ca 130 gäster och hålls öppen vid speciella arrangemang. Även den intilliggande Thairestaurangen Pach kommer att utvidga med fler sittplatser och utökade öppettider. De båda restaurangerna ser sig inte som konkurrenter, utan kompletterar varandra.

4 BoBladet Mars 2006 Anund Kooperativa hyresrätter Sedan förra numret av Bobladet har mycket hänt omkring detta projekt. Beslut har nu fattats att om möjligt öka antalet våningsplan från 5 till 7. Byggnadsnämnden kommer inom kort att ta ställning till vilken byggnadshöjd som kan tillåtas. Byggstart förutsätter naturligtvis att byggkostnaderna kommer att överensstämma med våra kalkyler. Totalt har nu ca 90 familjer anmält intresse av att bo i huset. Vi har också bett anbudsgivarna att lämna option och pris på att bygga ytterligare en huskropp på samma tomt. Fördelning av de första 21 lägenheterna är klar och inflyttning är beräknad att ske under februari Målning av allmänna utrymmen I årets budget har medtagits pengar för målning av trapphus och tvättstugor på Ringvägen och Furuvägen, vissa arbeten har redan påbörjats. Badrum Badrummen på Furuvägen 8 kommer under våren att få en välbehövlig renovering. I samband med detta kommer stambyten att ske och även viss förbättring i köken. Balkonger Balkong- och fasadrenovering på Bergslagsvägen 2 kommer att påbörjas under försommaren. Precis som vid tidigare renoveringar breddas de smala balkongerna och fasaderna fräschas upp. Bokort Av svaren från enkätundersökningen förra året framkom att Bokortet användes av väldigt få hyresgäster. Vi har därför beslutat att ersätta Bokorten med rabattkuponger som kan användas vid idrottsevenemang och till rabatter hos några utvalda samarbetspartners. Denna gång samarbetar vi med Bellis Blommor och Måleribolaget, se bifogade rabattkuponger. BELLIS BLOMMOR Klipp ur och ta med kupongen som ger 10% rabatt på ordinarie priser. Kupongen gäller under mars 2006 och en gång per lägenhet. MÅLERIBOLAGET Medtag kupongen och få 15% rabatt på alla gångmattor i lager, gäller ej på prisnedsatta mattor. Kupongen gäller under mars 2006 och en gång per lägenhet.

5 Mars 2006 BoBladet Nya hemsidan Den 12 december bytte vi utseende på vår hemsida, Vi har nu gått igenom layout och arbetat mycket med texter för att göra sidan så informativ som möjligt, både för befintliga och blivande hyresgäster. När behov av felanmälan uppstår, är det lätt att göra dessa på hemsidan. Via hemsidan kan Du också ta reda på vem som ansvarar för vad hos oss samt skicka e-post till oss. Varmt välkommen till Vi uppdaterar ständigt hemsidan med lediga lägenheter och lokaler och använder därmed sidan aktivt i vår marknadsföring. Lediga lokaler Här kommer ett litet axplock av vilka lokaler som är lediga just nu: Bild Adress Area m 2 Mariebergsgatan 15 Liten fin lokal, perfekt för kiosk eller mindre affär. Hyra 3128 kr/mån ex moms. 55 Nibblesbackevägen 19 Kontorshotell. Gemensamma personalutrymmen, tillgång till fint konferensrum, möjlighet till snabb fiberuppkoppling till internet. Hyra efter överenskommelse Pungbovägen 14 Lämplig för förening eller företag som vill ha ytor för utställning eller liknande. Hyra 3300 kr/mån. ca 90 Östanåsgatan 16 Stor och rymlig lokal i källarplan med dusch och pentry. Passar utmärkt till det lilla företaget. Hyra kr/mån. 53 FÖRMÅNSKUPONG Klipp ut och ta med denna kupong till sportevenemang så kommer Du in till rabatterat pris, se vidare information i kommande annonser i Bbl/AT. FÖRMÅNSKUPONG Klipp ut och ta med denna kupong till sportevenemang så kommer Du in till rabatterat pris, se vidare information i kommande annonser i Bbl/AT.

6 BoBladet Mars Problemfri övergång till Digital-TV Den analoga nedsläckningen rycker allt närmare den 3 april kommer övergången att ske i vårt område. För alla som ser Köpings Kabel-TV s utbud kommer inget att märkas och inga boxar att behövas. Köpings Kabel-TV tar redan idag emot signalerna digitalt och omvandlar dessa till analog signal innan de når ut till kunderna. För de som trots allt vill ha digital-tv, t.ex om man investerar i en stor platt-tv, finns möjlighet att få SVT s utbud digitalt. Vill man se digital-tv är en box en nödvändighet idag, via en vanlig markbox (utan abonnemang) kan man idag se SVT1, SVT2, Barnkanalen, SVT24 och Kunskapskanalen samt TV4. Markboxen säljs av TV-handlarna i Köping. Boxen kan tas med till sommarstugan eller husvagnen, en enkel kanalsökning behövs vid flytt av boxen. Mer information finns på Köpings Kabel-TV s hemsida, Kallt inne? En behaglig innetemperatur är ca 20 grader. Tycker Du att det är kallt inne finns några enkla tips som Du själv kan åtgärda innan Du tar kontakt med oss. Många har idag digitala termometrar som ofta hamnar i ett fönster, som då visar på för kall inomhustemperatur. Lägg termometern mitt i rummet och mät där istället. Visar då temperaturen på lägre än 20 grader kan det bero på att möbler eller gardiner är placerade framför elementet. - Hänger en gardin ner framför termostaten, slår den ifrån fast temperaturen inne i rummet är under 20 grader, säger värme- tekniker Hans Andersén. Är elementet kallt nertill, är det precis som det ska vara, fortsätter Hans. Elementet ska vara kallare nertill, än vid överdelen, eftersom varmt vatten kommer in i överdelen och kyls av när elementet avger sin värme till rummet. Recept Fransk löksoppa Receptet kommer från Arla-köket Ingredienser 4 port 4 gula lökar 2 vitlöksklyftor 1 msk smör 1 liter grönsaksbuljong 1 msk soja 1/2 dl vitt vin eller 1 tsk vitvinsvinäger 1 msk färsk timjan eller 1 tsk torkad 1/2 tsk salt 1 krm vitpeppar Gör så här: Skala och skiva lök och vitlök. Smält smöret i en gryta stor nog för soppkok. Lägg i löken och låt fräsa ca 5 minuter. Häll över buljongen. Tillsätt soja och vin. Låt soppan koka under lock ca 15 minuter. Smaka av soppan med timjan, salt och peppar.

7 Mars 2006 BoBladet Ekonomi bokslut Köpings Bostads AB visar ett positivt resultat över 5 mkr Anledningen är främst de låga räntorna i kombination med effektiviseringar och besparingar. Även övriga bolag i koncernen har i 2005 gjort goda resultat. Önskar någon ta del av vårt bokslut (som kommer att finnas färdigt i tryckt form under april eller maj) kontakta ekonomiavdelningen på telefon , alt vår växel på tel eller skicka ett mail till info@kbab.koping.se. Var går pengarna? 18% 4% 16% 17% 20% 19% 6% Miljö I enlighet med vår miljöpolicy uppdaterar vi årligen våra miljömål. Under 2006 kommer vi bl.a att fortsätta utbyggnaden av avfallsstationer för att minska deponiresterna. Vi kommer också att fortsätta med PCB-sanering i våra fastigheter, inom Nygård och i Kolsva. Vi byter successivt ut kylskåp som innehåller köldmedia R12. Som ett av våra åtaganden för att behålla miljödiplomet, som vi erhöll 2001, är att vi kontinuerligt utbildar vår personal i att agera miljövänligt. Bilden nedan är från den senaste utbildningen som genomfördes i börjas av februari Utbildningsledare var Jan Carlsson från Leax Quality. Vi kommer också att internt bilda ett miljöråd, med representanter från olika avdelningar i syfte att minska vår miljöpåverkan.

8 BoBladet Mars 2006 B Bladet Internet - Bredband I samtliga våra lägenheter, gäller både KBAB s och Kolsvahems lägenheter, finns möjlighet att via kabel-tv-nätet ansluta sig till Internet. Under mars 2006 utgår ingen anslutningsavgift utan bara en fast månadskostnad, som inte ändras även om man är ute på nätet dygnet om. IP-telefoni erbjuds inom kort som en tilläggstjänst. Vi kan också erbjuda hjälp vid installationsproblem eller om uppkopplingen inte fungerar, våra tekniker finns lokalt i Köping. Vi kan också erbjuda uppkoppling via telefonkabeln och ADSL-tekniken, vissa tekniska begränsningar finns dock. Mer information om vad Köpings Kabel-TV erbjuder finns på hemsidan, Finns det frågor, ring gärna vår kundtjänst på tel Postadress: Box 13, Köping Besöksadress: Sveavägen 18 Mail: info@kbab.koping.se Internet: Öppet: Måndag Tisdag fredag Telefon: Telefax: Felanmälan: Område Öst Område Väst Se information i trapphuset. 24 Mbit/s Vid akuta fel: Kvällar och helger (gäller även kabel-tv), kontakta Securitas på telefon Mbit/s 2,5 Mbit/s KTV KABEL 360:-/mån 512 kbit/s KTV KABEL 240:-/mån 256 kbit/s KTV KABEL 185:-/mån f f o r å n K ö p i n g s B o s t a d s A B BoBladet Redaktion: Carina Tikkanen Lena Ekman Krister Jansson Anders D Nilsson Lars Engström Ansvarig utgivare: Anders Nordqvist I n 420:-/mån 395:-/mån 365:-/mån 248:-/mån 195:-/mån Layout: RINK AB/Toni Åkerman

Bladet. En pigg 90-åring

Bladet. En pigg 90-åring B I n f o f r å n K ö p i n g s B o s t a d s Bladet A B Mars 2007 Fonden I samband med hyresförhandlingarna i december kom vi överens med Hyresgästföreningen om att ta bort tapetsering och målning ur

Läs mer

Bladet. Sensommaren är här... Satsa på Dig själv! l l. t : e h. i n n. September 2005. Återinvigning på Nygård. Flytt av områdeskontor

Bladet. Sensommaren är här... Satsa på Dig själv! l l. t : e h. i n n. September 2005. Återinvigning på Nygård. Flytt av områdeskontor B I n f o f r å n K ö p i n g s B o s t a d s A B Bladet September 2005 Satsa på Dig själv! KBAB och Kolsvahem har tecknat ett avtal med Nautilus som ger hyresgästerna ett rabatterat friskvårdserbjudande.

Läs mer

Bladet. Efter en lång...

Bladet. Efter en lång... B I n f o f r å n K ö p i n g s B o s t a d s Bladet A B Oktober 2006 Fusion mellan Kolsvahem och KBAB I maj beslutade Kommunfullmäktige att Köpings Bostads AB och Kolsvahem AB skall fusioneras, slås samman.

Läs mer

En Lättare Vecka v.17

En Lättare Vecka v.17 v.17 MÅNDAG Kålpudding TISDAG Kycklinggryta med röd curry ONSDAG Fransk vitlöksfisk TORSDAG Ärtsoppa med morot & timjan FREDAG Vinskinka med pressad potatis LÖRDAG Bittens kycklingfile SÖNDAG Honungslax

Läs mer

Soppa är läcker smalmat som värmer gott i vinterkylan.

Soppa är läcker smalmat som värmer gott i vinterkylan. 1 Fem smala soppor Soppa är läcker smalmat som värmer gott i vinterkylan. 5 Recept Foto: Lars Paulsson Nudelsoppa med kycklingwok Wok 1 st kycklingfilé 0,5 st purjolök, liten strimlad 1 st paprika, strimlad

Läs mer

Slutet gott, allting gott!

Slutet gott, allting gott! Slutet gott, allting gott! Vi har väl alla varit med om månader när bankomaten hånskrattar sitt Uttag medges ej och vi letar förtvivlat efter bortglömda mynt i burkar och fickor därhemma. Det är då vi

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 22 MÅNDAG Potatis

Läs mer

Risotto med Parmesan. Krämig svamprisotto. Till 8 personer behövs:

Risotto med Parmesan. Krämig svamprisotto. Till 8 personer behövs: Risotto med Parmesan 1 finhackad lök 4 matskedar olivolja 2 hela vitlökar 200 gr risottoris 1 glas vitt vin buljong 1 näve färsk timjan 100 gr smör 2 nävar riven parmesan Sätt in vitlökarna i ugnen ca

Läs mer

Recept. Ingredienser v 46. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 46. Vegetarisk Matkasse. Allergenförteckning!

Recept. Ingredienser v 46. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 46. Vegetarisk Matkasse. Allergenförteckning! Vegetarisk Matkasse Ingredienser v 46 Recept Potatis/ris/pasta förp lasagneplattor Grönsaker vitlök rödlökar citron paprika tomater salladshuvud förp groddar förp salladsmix 500 gram förkokta rödbetor

Läs mer

Mårten Gås mm. Steinerskolan, 11.11.2015. med Hencca Vilén och Anders Mattas

Mårten Gås mm. Steinerskolan, 11.11.2015. med Hencca Vilén och Anders Mattas Mårten Gås mm. Steinerskolan, 11.11.2015 med Hencca Vilén och Anders Mattas Innehållsförteckning Stekt Gås med gräddsås och äppelhalvor...3 Gräddsås...4 Rödkål...5 Rösti potatis...6 Flygande Jakob...7

Läs mer

Renovering på KRÖGARVÄGEN

Renovering på KRÖGARVÄGEN Renovering på KRÖGARVÄGEN Nu ska vi RENOVERA DITT HUS Botkyrkabyggen ska renovera 80 procent av våra ca 10 600 lägenheter under en tio- till femtonårsperiod. Nu är det dags för ditt hus. Vi delar upp renoveringen

Läs mer

Ingredienser v.45. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v.45. Köp gärna med fler matvaror!

Ingredienser v.45. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v.45. Köp gärna med fler matvaror! Ingredienser v.45 Recept Kött/fisk Ca 500 gram nötfärs Ca 600 gram minutfilé förp rökt makrill Potatis/ris/pasta 900 gram potatis pkt pasta Grönsaker gul lök vitlök 500 gram vitkål ask cocktailtomater

Läs mer

Välkommen till din student- lägenhet

Välkommen till din student- lägenhet Välkommen till din student- lägenhet Här har vi samlat viktig information om sådant som är bra att veta när du bor hos oss. Hej! Hoppas du ska trivas här. Mimer har 852 studentlägenheter inom olika avstånd

Läs mer

Vecka 44. Panerade fiskbiffar med picklad rödlök. Linsbiffar med klyftpotatis. Yakiniku. Tofugryta med kokosmjölk

Vecka 44. Panerade fiskbiffar med picklad rödlök. Linsbiffar med klyftpotatis. Yakiniku. Tofugryta med kokosmjölk Vecka 44 Panerade fiskbiffar med picklad rödlök Linsbiffar med klyftpotatis Yakiniku Tofugryta med kokosmjölk Ekologiska kassen är för dig som känner precis som vi, att det är viktigt med smak, gärna i

Läs mer

Renovering hos BOTKYRKA BYGGEN

Renovering hos BOTKYRKA BYGGEN Renovering hos BOTKYRKA BYGGEN Nu ska vi RENOVERA DITT HUS Botkyrkabyggen ska renovera 80 procent av våra ca 10 600 lägenheter under en tio- till femtonårsperiod. Nu är det dags för ditt hus. Vi delar

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE HUSMANS- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE HUSMANS- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE HUSMANS- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya barnvänliga maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA

Läs mer

Ingredienser v 51. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 51. Köp gärna med fler matvaror! Vegetarisk

Ingredienser v 51. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 51. Köp gärna med fler matvaror! Vegetarisk Vegetarisk Ingredienser v 5 Recept Potatis/ris/pasta förp spaghetti Hej! Välkomna till en ny vecka med flera inspirerande rätter på menyn. Först ut hittar du en snabblagad bolognese på korv tillsammans

Läs mer

Bladet. Kortet gäller i följande butiker: Tillsammans med kortet kommer en broschyr att bifogas som talar om vilka rabatter som lämnas.

Bladet. Kortet gäller i följande butiker: Tillsammans med kortet kommer en broschyr att bifogas som talar om vilka rabatter som lämnas. B Info från Köpings Bostads AB Bladet Mars 2003 Det 86:e året... Det nya förmånskortet 22021...inom Köpings Bostads AB har rivstartat med flera stora aktiviteter och projekt såsom ny hyressättning av våra

Läs mer

RECEPT OCH INSPIRATION

RECEPT OCH INSPIRATION RECEPT OCH INSPIRATION Allerum.com EN LITEN SMAKEXPLOSION Allerum XO är extra lagrad, i hela 24 månader. Styrkan, den kraftfulla karaktären och långa eftersmaken ger en enkel väg till njutning. En Allerum

Läs mer

GRATTIS TILL DIN NYA LÄGENHET

GRATTIS TILL DIN NYA LÄGENHET FULLMAKT FÖR ATT HÄMTA NYCKLAR I MITT STÄLLE. Jag ger följande person tillstånd att hämta ut mina lägenhetsnycklar i mitt ställe: För- och efternamn GRATTIS TILL DIN NYA LÄGENHET Produktnummer på kontraktet

Läs mer

STINSNYTT. Nya grannar. Sopor

STINSNYTT. Nya grannar. Sopor STINSNYTT Informationsblad till boende i Stinsparken, Tillberga Augusti 2013 Nr 7 Innehåll Nya grannar Sopor Ny Ordförande Höststädningen Målning Bilparkering Förändringar inomhus och tomt Omläggning av

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 51 MÅNDAG Stekt

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE PREMIUM- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE PREMIUM- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE PREMIUM- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 5 MÅNDAG Champinjongratinerad

Läs mer

KONTORSHOTELL - KUNGENS KURVA

KONTORSHOTELL - KUNGENS KURVA KONTORSHOTELL - KUNGENS KURVA Beskrivning Nya Penthouse Office Stockholm öppnat i Stalandshuset - Kungens kurva Du är välkommen att etablera ditt företag i våra nya moderna nyrenoverade funktionella lokaler

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 45 MÅNDAG Potatis

Läs mer

Bonusboende För ett enklare liv

Bonusboende För ett enklare liv Bonusboende För ett enklare liv Kom hem till lite extra trygghet och gemenskap Oavsett var i livet du befinner dig vill vi att du ska känna hemlängtan. Våra bonusboenden erbjuder både det och den där extra

Läs mer

Temperaturen i din lägenhet

Temperaturen i din lägenhet Temperaturen i din lägenhet Vad säger lagen om temperaturen i lägenheter Folkhälsomyndigheten rekommenderar att temperaturen i din lägenhet bör vara mellan 20 C och 23 C. Temperaturen ska aldrig vara under

Läs mer

Uppgifter för mäklare etc angående Brf Ekeby i Ekerö

Uppgifter för mäklare etc angående Brf Ekeby i Ekerö Uppgifter för mäklare etc angående Brf Ekeby i Ekerö Kontaktperson: Sven-Olof Nilsson, ordf Organisationsnummer: 716418-0635 1. Hus Allmänt 1.1 Byggår 1985/1986 1.2 Föreningens adress: Brf Ekeby i Ekerö,

Läs mer

3 dagar. Ingredienser v 8. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 8. Köp gärna med fler matvaror!

3 dagar. Ingredienser v 8. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 8. Köp gärna med fler matvaror! dagar Ingredienser v 8 Recept Kött/fisk 500 gram nötfärs Ca 600 gram rödspätta Ca 600 gram fläskytterfilé 2 Potatis/ris/pasta pkt pasta 2 kg potatis 2, Hej! Välkomna till en ny vecka men nya goda vardagsrätter.

Läs mer

Särskilda boenden. Socialtjänsten

Särskilda boenden. Socialtjänsten Särskilda boenden Socialtjänsten November 2013 Vad är ett särskilt boende? I Uddevalla består det särskilda boendet av äldreboenden och servicebostäder. Omvårdnadsbehovet styr valet av äldreboende och

Läs mer

TOUCH SMAKGLÄDJE RECEPT FÖR DIG I STORKÖK

TOUCH SMAKGLÄDJE RECEPT FÖR DIG I STORKÖK TOUCH SMAKGLÄDJE RECEPT FÖR DIG I STORKÖK KYCKLINGGRYTA GREKLAND Denna mustiga gryta sprider härliga dofter av citron och medelhav. FÄRSBIFFAR MED FETAOST Den enkla goda klassiska pannbiffen når högre

Läs mer

Recept. Ingredienser v 52. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 52. Vegetarisk Matkasse. Allergenförteckning!

Recept. Ingredienser v 52. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 52. Vegetarisk Matkasse. Allergenförteckning! Vegetarisk Matkasse Ingredienser v 5 Recept Potatis/ris/pasta förp spaghetti Hej! Välkomna till en ny vecka med flera inspirerande rätter på menyn. Först ut hittar du en snabblagad bolognese på korv tillsammans

Läs mer

TRYGGHETSBOENDE PÅ LINDGÅRDEN. Erland Skagerö Kontaktperson. Presentation av lägenheter

TRYGGHETSBOENDE PÅ LINDGÅRDEN. Erland Skagerö Kontaktperson. Presentation av lägenheter Nu är det dags att fundera på om du vill bo i vårt nya trygghetsboende på Lindgården. Ta del av vårt erbjudande i detta prospekt och återkom om du har några frågor. TRYGGHETSBOENDE Erland Skagerö Kontaktperson

Läs mer

INFORMATION FRÅN TUNABYGGEN NR 3 2014. Festival i Tjärna Centrum NOMINERA ÅRETS GRANNE! Tunabyggen idag och imorgon Energispartips på olika språk

INFORMATION FRÅN TUNABYGGEN NR 3 2014. Festival i Tjärna Centrum NOMINERA ÅRETS GRANNE! Tunabyggen idag och imorgon Energispartips på olika språk Festival i Tjärna Centrum INFORMATION FRÅN TUNABYGGEN NR 3 2014 NOMINERA ÅRETS GRANNE! Tunabyggen idag och imorgon Energispartips på olika språk I broschyren Tunabyggen idag och imorgon beskriver vi kort

Läs mer

En Lättare Vecka v.19

En Lättare Vecka v.19 v.19 MÅNDAG Ost & tomatgratinerad falukorv med stuvade makaroner TISDAG Fiskbiff med mos och kall sås ONSDAG Ritas köttfärssås TORSDAG Laxsoppa med en touch of thai FREDAG Vegetarisk wok LÖRDAG Klassiska

Läs mer

TRYGGHETSBOENDE PÅ LINDGÅRDEN. Erland Skagerö Kontaktperson. Presentation av lägenheter

TRYGGHETSBOENDE PÅ LINDGÅRDEN. Erland Skagerö Kontaktperson. Presentation av lägenheter Nu är det dags att fundera på om du vill bo i vårt nya trygghetsboende på Lindgården. Ta del av vårt erbjudande i detta prospekt och återkom om du har några frågor. TRYGGHETSBOENDE Erland Skagerö Kontaktperson

Läs mer

Nu bygger vi om i Husby

Nu bygger vi om i Husby Nu bygger vi om i Husby Nu startar vi ombyggnaden av våra hus och lägenheter på Järva. Vi bygger om för dig som bor i Svenska Bostäder Så här planerar vi att bygga om i Husby Hus för hus Det tar upp till

Läs mer

Nu bygger vi om i Akalla

Nu bygger vi om i Akalla Nu bygger vi om i Akalla Nu startar vi ombyggnaden av våra hus och lägenheter på Järva. Vi bygger om för dig som bor i Svenska Bostäder Så här planerar vi att bygga om i Akalla Hus för hus Det tar omkring

Läs mer

Ingredienser v 49. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 49. Vegetarisk Matkasse. Allergenförteckning!

Ingredienser v 49. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 49. Vegetarisk Matkasse. Allergenförteckning! Vegetarisk Matkasse Ingredienser v 49 Recept Potatis/ris/pasta förp spaghetti Hej! Välkomna till en ny vecka med flera inspirerande rätter på menyn. Först ut hittar du en snabblagad bolognese på korv tillsammans

Läs mer

Kallvatten ingår också i hyran. Varmvatten och hushållsel debiteras separat.

Kallvatten ingår också i hyran. Varmvatten och hushållsel debiteras separat. Bagar Målarvägen Bro Inflyttning i våra nya hus på Bagarvägen och Målarvägen närmar sig och det är nu möjligt att boka sitt intresse för en lägenhet. För att se lediga lägenheter och få mer information

Läs mer

framtidens bredband! Stadsnät från Borlänge Energi

framtidens bredband! Stadsnät från Borlänge Energi framtidens bredband! Stadsnät från Borlänge Energi Fritt stadsnät i Sedan 95:-/mån Vi bjuder också på anslutningsavgiften Runt år 1800 kom telegrafen, 50 år senare telefonen. Två apparater som gjorde det

Läs mer

Fina fördelar hos oss

Fina fördelar hos oss Fina fördelar hos oss Välkommen till livet i hyresrätt! Det är lätt att förstå varför hyresrätten är så populär - det är en enkel och trygg boendeform som ger dig tid och pengar till annat än att äga och

Läs mer

Fänkålssoppa med kräftor och krasse. Vecka 9

Fänkålssoppa med kräftor och krasse. Vecka 9 Fänkålssoppa med kräftor och krasse A Vecka 9 Fänkålssoppa med kräftor och krasse En krämig soppa med smak av fänkål, dragon och citron, smaker som passar utmärkt till havets läckerheter. Delikata sojabönor

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 19 MÅNDAG Thaigryta

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 12 MÅNDAG Asiatisk

Läs mer

Län Stockholm Gatuadress Björketorpsvägen 11 Kommun Stockholm Storlek 1 rum / 28 m². Tillträde tidigast

Län Stockholm Gatuadress Björketorpsvägen 11 Kommun Stockholm Storlek 1 rum / 28 m². Tillträde tidigast Län Stockholm Gatuadress Kommun Stockholm Storlek 1 rum / 28 m² Område Råcksta/Norra Ängby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Nära till t-bana, fin tvättstuga, källarförråd. Bra planlösning. Lägenheten

Läs mer

Vecka 33. Lax med ingefärsdressing och grönsaksris. Linsgryta med aubergine. Asiatisk färspanna med vitlök och lime. Svamprisotto med knaprig korv

Vecka 33. Lax med ingefärsdressing och grönsaksris. Linsgryta med aubergine. Asiatisk färspanna med vitlök och lime. Svamprisotto med knaprig korv Vecka 33 Lax med ingefärsdressing och grönsaksris Linsgryta med aubergine Asiatisk färspanna med vitlök och lime Svamprisotto med knaprig korv Laktosfria kassen är för dig som känner precis som vi, att

Läs mer

Recept. Ingredienser v 29. Hej! Veckans meny: * Bra att ha hemma v 29. Köp gärna med fler matvaror! Ekologisk Matkasse. 3-dagar

Recept. Ingredienser v 29. Hej! Veckans meny: * Bra att ha hemma v 29. Köp gärna med fler matvaror! Ekologisk Matkasse. 3-dagar Ekologisk Matkasse -dagar Ingredienser v 9 Recept Kött/fisk Ca 800 gram fryst torskfilé 500 gram nötfärs 500 gram fryst kycklingfilé Potatis/ris/pasta kg potatis paket pasta Hej! Välkommen till en ny vecka

Läs mer

Sverigeinför digital-tv!

Sverigeinför digital-tv! 1/7 Sverigeinför digital-tv! Är din tv redo för digital mottagning? 2/7 Vi ska få digital-tv i Sverige Kan din tv ta emot digital-tv? Analog sändning är det gamla sättet att sända tv-program. Digital sändning

Läs mer

LEVAIN BRÖD. Surdegs grund av vete. 1 stort levain bröd

LEVAIN BRÖD. Surdegs grund av vete. 1 stort levain bröd LEVAIN BRÖD 1 stort levain bröd 10 g färsk jäst 6 dl ljummet vatten 14 15 dl vetemjöl special 4 dl surdeg av vete (se nedan) 1 1/2 msk salt 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. Smula jästen i en bunke och lös upp den

Läs mer

ULLARED! Detta gigantiska köpcentrum. Det är många som frågat om vi inte kan ordna en resa dit. Absolut det kan vi. Mera info om detta i bladet.

ULLARED! Detta gigantiska köpcentrum. Det är många som frågat om vi inte kan ordna en resa dit. Absolut det kan vi. Mera info om detta i bladet. Nyhetsbrevet Nr 3 Invigningen närmar sig Av vårt nya hus. Men först skall vi ha visningar dels för de hyresgäster som tecknat avtal där, men vi kommer även att ha visningar för våra övriga hyresgäster

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE HUSMANS- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE HUSMANS- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE HUSMANS- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka så kommer vi laga några av Sveriges mest uppskattade klassiska rätter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 46 MÅNDAG

Läs mer

Smakfullt renoverad tvåa med bekvämt läge på Klinten

Smakfullt renoverad tvåa med bekvämt läge på Klinten Smakfullt renoverad tvåa med bekvämt läge på Klinten Fräsch lägenhet i andra våningen med högt till tak i ett bekvämt läge på Klinten. Utmärkt för dig som vill bo modernt och slippa ta bilen till jobbet

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Östergatan 33 Kommun Trelleborg Storlek 1 rum / 32 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Östergatan 33 Kommun Trelleborg Storlek 1 rum / 32 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Trelleborg Storlek 1 rum / 32 m² Område Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag föll lägenheten för att den har ett riktigt kök där man även får plats med ett

Läs mer

FLEXITARIAN. Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi laga en blandning av klassiska och nya smaker. Smaklig måltid!

FLEXITARIAN. Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi laga en blandning av klassiska och nya smaker. Smaklig måltid! FLEXITARIAN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi laga en blandning av klassiska och nya smaker. Smaklig måltid! VECKANS MENY 4 pers. Vecka 40 Måltid 1 Sojabakad fisk med

Läs mer

VIMARHEM AB. Boskola 1 (3) Flytta in hos Vimarhem

VIMARHEM AB. Boskola 1 (3) Flytta in hos Vimarhem VIMARHEM AB Boskola 1 (3) Flytta in hos Vimarhem Intresseanmälan Alla våra lägenheter fördelas via vår kommunala bostadsförmedling. Ett första steg till lägenhet hos Vimarhem är därför att fylla i en intresseanmälan.

Läs mer

Ingredienser. Gör så här

Ingredienser. Gör så här Banan- och currysoppa 10 g lök 20 g purjolök 1 msk solrosolja 100 g (ca 1 st) banan 30 g ananas på burk 100 ml köttbuljong 50 g (ca 1 st) potatis 10 g (1 msk) mandlar 2 msk mellangrädde salt, curry, vitpeppar

Läs mer

Din lösning på veckan.

Din lösning på veckan. Din lösning på veckan. Vecka 33 Linsgryta med aubergine Asiatisk färspanna med vitlök och lime Svamprisotto med knaprig korv Tredagarskassen är för dig som känner precis som vi, att det är viktigt med

Läs mer

Enoch Thulins väg 30 B

Enoch Thulins väg 30 B Län Skåne Gatuadress Kommun Landskrona Storlek 3.0 rum / 76 m² Område Landskrona Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Ljus och fräsch lägenhet med fantastisk

Läs mer

Hallstahem. En härlig höst! för oss som bor i Hallstahem Nummer 3 September 2015. Hallstahem 70 år Välbesökt cirkus!

Hallstahem. En härlig höst! för oss som bor i Hallstahem Nummer 3 September 2015. Hallstahem 70 år Välbesökt cirkus! för oss som bor i Hallstahem Nummer 3 September 2015 MittNyttigt Hallstahem Hallstahem 70 år Välbesökt cirkus! Den 16 juni var det jubileumscirkus i Hallstahammar. De många besökarna fick uppleva en riktig

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Högalidsvägen 63D Kommun Kävlinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.5 m² Område Högalid Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Högalidsvägen 63D Kommun Kävlinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.5 m² Område Högalid Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Kävlinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.5 m² Område Högalid Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och trevligt område utan biltrafik. Nära till tågstation och centrum.

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 15 MÅNDAG Fisk

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Sadelmakarebyn 4 A Kommun Malmö Storlek 1 rum / 43 m² Område Annestad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Sadelmakarebyn 4 A Kommun Malmö Storlek 1 rum / 43 m² Område Annestad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 1 rum / 43 m² Område Annestad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Perfekt med markplan på uteplatsen och hörnläge. Goda kommunikationer och cykelavstånd

Läs mer

Rik på Omega-3. Ljuva Matlagning. Endast 15 % Ljuva Ostcrème Original. Fetthalt endast 15 %. Kylvara. Endast 15 % Ljuva Ostcrème Stark

Rik på Omega-3. Ljuva Matlagning. Endast 15 % Ljuva Ostcrème Original. Fetthalt endast 15 %. Kylvara. Endast 15 % Ljuva Ostcrème Stark Enkelt med kött Mat man gillar De flesta tycker om att äta kött. Det är god och nyttig mat som ger en bra mättnadskänsla, och variationsmöjligheterna är enorma. I den här broschyren har vi samlat ett antal

Läs mer

Rätt inomhusklimat så fungerar värmen

Rätt inomhusklimat så fungerar värmen Rätt inomhusklimat så fungerar värmen 1 20 21 grader i Stockholmshems lägenheter en temperatur de flesta är nöjda med. 2 Värme inomhus Ett bra inomhusklimat är viktigare än vad man kan tro, både för att

Läs mer

Västra Banvägen 6A / S T O C K H O L M. Abril Text Italic Raleway regular Raleway regular medium

Västra Banvägen 6A / S T O C K H O L M. Abril Text Italic Raleway regular Raleway regular medium Abril Text Italic Raleway regular Raleway regular medium / S T O C K H O L M Västra Banvägen 6A E R I K O L S S O N F A S T I G H E T S F Ö R M E D L I N G VÄLPLANERAT ETTA MED AVSKILD SOVALKOV Varmt

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 9 MÅNDAG Ugnsbakad

Läs mer

Adventsgourmet med lite höstligt vilt Lördagen den 29 november 2008 kl

Adventsgourmet med lite höstligt vilt Lördagen den 29 november 2008 kl Adventsgourmet med lite höstligt vilt Lördagen den 29 november 2008 kl. 18.00 Starter Ost- och pepparkaksstubbe med glögg Förrätt Jordärtskockssoppa med grissini Huvudrätt Marinerad älgstek med rotfruktspaj

Läs mer

Län Kalmar Gatuadress Södra långgatan 21 A Kommun Oskarshamn Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.5 m². Tillträde tidigast

Län Kalmar Gatuadress Södra långgatan 21 A Kommun Oskarshamn Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.5 m². Tillträde tidigast Län Kalmar Gatuadress Kommun Oskarshamn Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53.5 m² Område " Oskarshamn/ Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Vi trivs med läget, perfekt att man kan gå ner till centrum

Läs mer

3 dagar. Ingredienser v 32. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 32. Köp gärna med fler matvaror!

3 dagar. Ingredienser v 32. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 32. Köp gärna med fler matvaror! dagar Ingredienser v Recept Potatis/ris/pasta kg potatis, Grönsaker rödlök gul lök vitlök paprika blomkål chilipeppar citron kruka dill knippe rädisor ask babyspenat kg morötter,,,, Hej! Välkomna till

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE HUSMANS- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE HUSMANS- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE HUSMANS- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka så kommer vi laga några av Sveriges mest uppskattade klassiska rätter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 9 MÅNDAG

Läs mer

Ingredienser v 4. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 4. Köp gärna med fler matvaror! Vegetarisk

Ingredienser v 4. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 4. Köp gärna med fler matvaror! Vegetarisk Vegetarisk Ingredienser v 4 Recept Potatis/ris/pasta förp pasta Hej! Välkomna till en ny vecka med vår vegetariska matkasse. Vi har en spännande meny framför oss med många härliga smakkombinationer. Inledningsvis

Läs mer

DHR Ängelholm. NR.1 2013. Informationsblad om det som händer i föreningen. Kurser, fester, resor och andra aktiviteter.

DHR Ängelholm. NR.1 2013. Informationsblad om det som händer i föreningen. Kurser, fester, resor och andra aktiviteter. DHR Ängelholm. NR.1 2013. Informationsblad om det som händer i föreningen. Kurser, fester, resor och andra aktiviteter. DHR ÄNGELHOLM. BRUKSGATAN 5. 26233 ÄNGELHOLM. MOBIL. 070 5818051 ORGANISATIONSNR:

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE HUSMANS- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE HUSMANS- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE HUSMANS- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya barnvänliga maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA

Läs mer

med smak av vilt 5 november 2014 ABROTOS Ekologisk mat- och vinkultur ABROTOS Kooperativ ekonomisk förening

med smak av vilt 5 november 2014 ABROTOS Ekologisk mat- och vinkultur ABROTOS Kooperativ ekonomisk förening Matglädje MED ABROTOS RECEPT JÄMTland med smak av vilt 5 november 2014 Sander g johansson matmästare ABROTOS Ekologisk mat- och vinkultur ABROTOS Kooperativ ekonomisk förening UPPLANDS VÄSBY Tartar på

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 39 MÅNDAG Fyllda

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 26 MÅNDAG Panerade

Läs mer

Kontaktuppgifter kundtjänst

Kontaktuppgifter kundtjänst Kontaktuppgifter kundtjänst Öppettider Måndag torsdag 8.15-16.00 Fredag 8.15-15.00 Telefon: 08-508 39 000 E-post: epost@stockholmshem.se 8 Hornsgatan 128 Box 9003 102 71 Stockholm tel 08-508 39 000 epost@stockholmshem.se

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 16 MÅNDAG Kyckling

Läs mer

M E D L E M S B L A D Nr.1 Februari 2013. Hej alla medlemmar och vänner till Dyslexiförbundet FMLS i Stockholms Län och lokalföreningar. idéer!

M E D L E M S B L A D Nr.1 Februari 2013. Hej alla medlemmar och vänner till Dyslexiförbundet FMLS i Stockholms Län och lokalföreningar. idéer! M E D L E M S B L A D Nr.1 Februari 2013 Välkommen till Dyslexiförbundet F M L S, Stockholms länsavdelning och dess Lokalföreningar med förnyade krafter och med nya friska idéer! Hej alla medlemmar och

Läs mer

Om BRF Citymunken. Ort: Malmö. E-Mail: Kontaktpersoner. Namn: Torbjörn Bodin Telefon: 0768558960. Ansvarsområde i föreningen: Ordförande.

Om BRF Citymunken. Ort: Malmö. E-Mail: Kontaktpersoner. Namn: Torbjörn Bodin Telefon: 0768558960. Ansvarsområde i föreningen: Ordförande. Om BRF Citymunken Föreningens juridiska namn: Brf Citymunken Organisationsform: Bostadsrättsförening Organisationsnummer: 7696110217 Föreningens adress: Munkgatan 3 Postnummer: 21147 Hemsida: www.citymunken.se

Läs mer

Grillsås och dressing

Grillsås och dressing Grillsås och dressing 1. Aioli (spansk vitlöksdressing) 3-4 vitlöksklyftor 2 äggulor 1,5 dl olivolja saft av en halv citron ½ tsk salt 1 krm peppar Skala vitlöken och stöt den i mortel tillsammans med

Läs mer

Evald Larsson. Denna Power Point kommer att bli åtkomlig på SPFs hemsida 1

Evald Larsson. Denna Power Point kommer att bli åtkomlig på SPFs hemsida 1 Denna Power Point kommer att bli åtkomlig på SPFs hemsida 1 Kvällens agenda Presentation av nya Parkgården /Power Point (PP) av Evald Larsson/ Kaffepaus PRO och SPF bjuder Öppna resonemang om nya Parkgården

Läs mer

3 dagar. Ingredienser v 34. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 34. Köp gärna med fler matvaror!

3 dagar. Ingredienser v 34. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 34. Köp gärna med fler matvaror! dagar v 4 Recept Potatis/ris/pasta 900 gram potatis pkt pasta Grönsaker gul lök vitlök chilipeppar äpplen avokado 400 gram grönkål 500 gram morötter purjolök salladshuvud 50 gram cocktailtomater broccolihuvuden,,,,

Läs mer

Ingredienser v.37. Recept. Hej! Bra att ha hemma v.37. Veckans meny: Köp gärna med fler matvaror!

Ingredienser v.37. Recept. Hej! Bra att ha hemma v.37. Veckans meny: Köp gärna med fler matvaror! v.7 Recept Kött/fisk 500 gram nötfärs 600 gram laxfilé Ca 700 gram bjärekycklingfilé pkt prosciutto Potatis/ris/pasta mm pkt bulgur pkt glasnudlar Grönsaker vitlök rödlök gul lök 50 gram sugersnaps plocksallad

Läs mer

umlax swedish lapland form www.typiskt.se maritha mörtzell foto jakob fridholm

umlax swedish lapland form www.typiskt.se maritha mörtzell foto jakob fridholm RÖDING REGNBÅGE umlax swedish lapland form www.typiskt.se maritha mörtzell foto jakob fridholm Varsågod! Umlax vill tillsammans med kocken Markus Löfgren ge dig en god och enkel anledning att tillaga och

Läs mer

FLEXITARIAN. Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Smaklig måltid! Hälsningar kockarna på Bra Mat Hemma

FLEXITARIAN. Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Smaklig måltid! Hälsningar kockarna på Bra Mat Hemma Äkta matglädje FLEXITARIAN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Smaklig måltid! Hälsningar kockarna på Bra Mat Hemma VECKANS MENY 2 pers. Vecka 13 Måltid 1 Lax med fetaost täcke Måltid 2 Tom

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 50 MÅNDAG Fiskgratäng

Läs mer

Halloj, det är din tur.

Halloj, det är din tur. Halloj, det är din tur. Under 2007 går västra och södra Sverige i tre etapper över till enbart digitala tv-sändningar i marknätet. I den här broschyren berättar vi mer om hur, när och varför digital-tv-övergången

Läs mer

Grekisk Afton. Norsen, med Lasse Liemola och Kimon Papadopoulus

Grekisk Afton. Norsen, med Lasse Liemola och Kimon Papadopoulus Grekisk Afton Norsen, 16.2 2011 med Lasse Liemola och Kimon Papadopoulus Innehållsförteckning Moussaka...3 Bechamel -sås...5 Tzatziki...6 Grekisk sallad...7 Souzoukakia...8 Grekisk lammlägg à la Kimon...9

Läs mer

30 oktober 2016 ABROTOS. Ekologisk mat- och vinkultur. ABROTOS Kooperativ ekonomisk förening

30 oktober 2016 ABROTOS. Ekologisk mat- och vinkultur. ABROTOS Kooperativ ekonomisk förening Matglädje MED ABROTOS RECEPT smaker från cuba 30 oktober 2016 Sander g johansson matmästare ABROTOS Ekologisk mat- och vinkultur ABROTOS Kooperativ ekonomisk förening Daiquiri 1 drink 5 cl ljus rom 1 tsk

Läs mer

Hyresförhandlingarna för Hus 3 på Pennygången är klara

Hyresförhandlingarna för Hus 3 på Pennygången är klara 10 okt 2014 Hyresförhandlingarna för Hus 3 på Pennygången är klara Förhandlingarna kring hyran i Hus 3, Pennygången 33 47, efter renoveringen är klara. Hyresgästföreningen och Stena Fastigheter Göteborg

Läs mer

Smått och gott med kantarell

Smått och gott med kantarell 1 Smått och gott med kantarell Enkla små rätter med sommarkantareller. Foto: Holger Edström Ostrisotto med svamp Ingredienser 6 personer 200 g blandsvamp, karljohan eller kantareller 2 st schalottenlök

Läs mer

Mätningar har utförts i ca 22 lägenheter och låga värden 40 90 Bq/m3 har uppmätts i lägenheterna Källarförråd

Mätningar har utförts i ca 22 lägenheter och låga värden 40 90 Bq/m3 har uppmätts i lägenheterna Källarförråd Senast reviderad: 2010 09 02 Ämne Beskrivning Allmänt & tekniskt Fastighetens byggnadsår 1949 Förvärvsdatum 09 nov 09 Uppvärmning Fjärrvärme, en UC per huskropp Antal lägenheter 119 Antal Lokaler 7 (3

Läs mer

familj Enkelt, gott och snabbt på bordet

familj Enkelt, gott och snabbt på bordet a3dagar 4 Personer familj Enkelt, gott och snabbt på bordet Vecka 45 a Gul färsgryta med rostad lök b Vitlöksstekt kyckling med krämig rotselleri c Pasta med lammkorv och timjan ica.se/matkasse a3dagar

Läs mer

Bladet. Hösten rycker... Balkongtävling. l l. t : e h. i n n. r U Köpingsmässan 2004. Sep 2004

Bladet. Hösten rycker... Balkongtävling. l l. t : e h. i n n. r U Köpingsmässan 2004. Sep 2004 B I n f o f r å n K ö p i n g s B o s t a d s A B Bladet Sep 2004 Hösten rycker... Balkongtävling Vi har nu glädjen att presentera den prestigefyllda titeln som årets finaste balkong inom KBAB: Elvy Karlsten

Läs mer

Välkommen till SplitVision Borås Stadsnät!

Välkommen till SplitVision Borås Stadsnät! Välkommen till SplitVision Borås Stadsnät! Detta är SplitVision! STÖRRE UTBUD, FLER LEVERANTÖRER Din bostad är ansluten till SplitVision, Borås öppna stadsnät. Det innebär att du får tillgång till marknadens

Läs mer

Fem enkla och goda recept med Findus Wok Spicy Zanju

Fem enkla och goda recept med Findus Wok Spicy Zanju Fem enkla och goda recept med Findus Wok Spicy Zanju Findus Wok Spicy Zanju är en fräsch, kryddstark och färgsprakande wokgrönsaksblandning som är gjord på gul morot, bönor, röd paprika, rödlök, bambuskott,

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 8 MÅNDAG Fyllda

Läs mer